2017-0-27 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


09.02.
Ystävällä aivoverenvuoto. Jeesus auta ja siunaa hänen lähiomaisiaan. Amen.

Pyydän esirukousta, ettei mammografian löydös olisi rintasyöpää. Kiitos.

08.02.
Lapseni on hyvin yksinäinen teini, ja se alkaa näkymään ongelmina. Että hän saisi kunnon kavereita ja pääsisi pois yksinäisyyden ahdistavuudesta.

Herra, auta perhettämme joka hetki. On paljon ongelmia ja sairauksia. Paranna meidät, tiedät jokaisen sairaudet. Auta toimeentulossa, anna meille työtä. Auta velanmaksussa. Herra, kuule, armahda ja auta. Kiitos.

Että löydän pian sopivaa lisätuloa koska nyt on vain pienipalkkaista osa-aikatyötä. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista selkeää johdatusta ja siunausta elämääni. Pyydän terveyttä; nyt astmaoireita ja oikea käsi kipeänä. Viisautta sanojen käytössä. Kiitos.

Herra, kiitos että olet suurin Parantaja.Kiitos, että parannat kaikki sairaudet.

Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Anna hänelle anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Anna rakkautta itseään kohtaan anna hänen nähdä oma arvonsa.

Paranen kaikesta. Saan jostain rahat rokotteeseen. joka menossa apteekissa vanhaksi

07.02.
Kiitos Jumala, Kiitos Jeesus kaikesta.

Että tyttäreni keuhkokuvat olisivat puhtaat, ettei varjostuksia enää näkyisi. Että kiusaaminen koulussa loppuisi.

lapsen lapsen puolesta hän on masentunut etsii lohtua ruuasta mikään ei kiinnosta koulussa kyllä pärjää hän on 9 vuotias

Parisuhteeni ja lapsieni puolesta. Apua tarvitaan ylhäältä päin.

Jkl:n alakouluihin on suunnitteilla todella idealistinen ja suuritöinen arviointityökalu, joka toteutuessaan sellaisenaan veisi opettajilta viimeisetkin voiman rippeet. Jeesus, anna työryhmälle viisautta ja nöyryyttä muokata arviointisysteemiä vielä siten, että se olisi järkevä ja kohtuullinen toteuttaa. Kiitos!

Erosin pari vuotta sitten. Ex-vaimoni häiriköi minua jatkuvasti syyttäen, nimitellen, uhkaillen, valehdellen... Menin kihloihin ja nyt hän puhuu pahaa minusta aina kun voi kihlatulleni, ystävilleni... Haluaisin elää rauhassa,avioitua ja elää hyvän naisen kanssa, yhdessä kasvaa rakkaudessa ja uskossa löytäen yhdessä Jumalan tahtoa, kutsumusta,...

06.02.
Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

RUKOILKAA ETTÄ SUOMEN RAJOILLKA OLISI ENKELI VARTIOIT.AMEN. KIITOS

Ystävättärelläni erittäin vaikea elämäntilanne. Jeesus auta

Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä puoli vuotta, tarvitsee Jumalan apua, että pystyisi suorittamaan ylioppilaskirjoitukset. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon

Ystävättärelläni erittäin vaikea elämäntilanne. Jeesus auta

mieheni puolesta jolla on kasvain paäässä joka on levtnnyt vatsaan laukkuun ja suolistoon eikä anna leikata koska jos ju mala ei paranna tarkoitus on tahtonsa

J 9v. Rohkeutta ja oma-aloitteellisuutta ystävyyssuhteisiin

Ystävän puolesta rukouspyyntö, että paha tulehdus korvissa/ pään alueella parantuisi ja turvotus päässä laskisi. Auta Jeesus kivuissa, kosketa ja paranna!

Pyydän esirukousta, että minusta esitettyjen valheiden ja juorujen sijaan koko totuus tulisi julki asianomaislle

05.02.
Rukoilkaa minulta masennus, skitsofrenia, yksinäisyys ja köyhyys pois. Rukoilkaa lääke- ja raha-asioitteni puolesta.

Pyydän esirukousta pohjattomaan suruuni äitini poismenon johdosta. Ikävä on valtaisa. Pyydän vastausta Jumalalta Hänelle esittämääni rukoukseen.

Pyydän, että Jeesus Kristus vahvistaa uskoani ja ajaa sielun vihollisen pois kimpustani

Ruk. pyyntö uskovan naislesken puolesta. Mies on haudattu n. viikko sitten. Monet asiat on yksin hoidettava. On sairautta, ja hän on aivan romanduksen partaalla. Asiat tuntuvat vuoren korkuisilta. Ruk. pyyntö, että hän saisi apua muutossa ja kaikkien asioiden hoidossa.

omasta puolestani ei elämä eikä yhdeyksä suhteet huonot

Jeesus, auta nuorta, joka joutui tutkimuksiin ahdistavien oireitten vuoksi. Jeesus, auta, että ei diagnostisoitaisi mitään vakavaa ja pysyvää nuoren mieltä masentavaa. Jeesus, anna nuorelle tulevaisuus ja toivo Sinun nimessäsi. Jeesus, paranna nuori kokonaan.

Mieheni on ahdistunut ja masentunut, sekä puhuu itsetuhoisia ja synkkiä ajatuksia lastenkin kuullen. Lähti tänään kanssani seurakuntaan, mutta koki sen turhana, eikä halua lähteä sinne enää. Hän on ollut kolme, neljä vuotta uskossa, muttei ole seurannut Jeesusta kokosydämisesti ja on myös mm.pettänyt minua. Kiitos,jos joku voi muistaa rukouksin.

04.02.
Rukoilkaa vaikean ihmissuhteen puolesta. Tarvitsemme Jumalan apua, että ystävyytemme paranee ja syvenee. Tällä hetkellä se kärsii itsekkyydestä ja tahallisesta ilkeydestä, jota ei pitäisi olla sellaisten ihmisten välillä, jotka välittävät toisistaan. Pyytäkää meille Jumalan siunausta ja sitä, että osaisimme rakastaa ja tukea toisiamme aina.

hei, pyydän esiruukousta.haluaisin perustaa oman yrityksen.minulla on toimiva kristillinen liikeidea ja tuotteet.kiitos rukouksistanne!t.k

Nuorenparin puolesta, jotka molemmat sairastuivat vakavasti. Sairauden myötä taloudelliset vaikeudet ovat johtaneet ulosottokierteeseen. Pyydän voimia nuorille selvitä henkisesti ja taloudellisesti sekä jaksaa sairaudet, jotka eivät tule koskaan parantumaan.

Pyydän rukoilemaan J:n vaikean ihosairauden paranemisen puolesta.

03.02.
Syöpäsairaan miehen puolesta, että hän pelastuisi ja syöpä pysähtyisi. Miehen vaimolle voimaa ja elämäniloa kaikesta huolimatta. Työuupumuksen kokeneelle voimaa ja johdatusta työasioissa. Ystävälle viisautta ja siunausta vaativassa työssä.

pyydän rukousta kaksi naista hyäkkäsi päälleni bussissa. seisoin heidän mielestä väärässä paikassa. lopulta hermostuin ja latasin kaiken heidän päälle, sanoin että sä olet saatanan oma ja menossa helvettiin.en nukkunut yhtään ja olen nyt väsynyt.pääsen ensi viikolla puhumaan sairaanhoitajan kanssa.

Herra minulla on terävä kieli kun suutun. sanon mitä mieleeni tulee ,josta saan katua myöhemmin.häpeän käytöstäni, ja puolastaudyn hyökkäämällä takaisin.pyydän rukousta.

Rukouspyyntö välit naapureiden ja vuokranantajan kanssa kireät ja tulehtuneet, jotta löytyisi yhteisymmärrys, keskinäinen kunnioitus ja ilmapiiri vapautuisi. Kiitos rukouksesta!

02.02.
PYYDÄN RUKOUSTA SISARENI UNETTOMUUDEN,MASENNUKSEN,ALAVARTALON TUNNOTTOMUUDEN JA YLEISEN HEIKKOUDEN VUOKSI JA MIEHENSÄ TERVEYDEN PUOLESTA JA ITSELLENI JA PERHEELLENI TERVEYTTÄ JA SIUNAUSTA KAIKISSA ASIOISSA .KAIKKI IHMISET USKOON!!! KIITOS!

Pyydän Isän Jeesuksen nimessä, että P ja T sairaat kahleet murtuvat. Anna minulle viisautta ja voimia vaikeiden asioiden keskellä, anna voimia jatkaa mitä olen saanut tehtäväksi. Isä anna minun tehdä asuntokauppaviisaasti ja siunaa. Isä siunaa rakkauttamme. Kiitos mökistä. Siunaa myös sen suunnittelu ja rakentaminen yhteiselle tiellemme.

Pyydän rukousta, että Herra parantaisi minut täysin terveeksi psykoosisairaudesta. Kiitos.

Herra, auta minua! En selviä yksin tämän asian kanssa. Pelasta minut!

Vastaus tuli rukouspyyntööni, sain töitä muutamaksi viikoksi. Mikä on sen tarkoitus, rahat ei riitä vieläkään. Tapahtukoon sinun tahtosi. Pyydän oikeaa, turvallista puolisoa rinnalleni. Ihmistä, joka rakastaa myös poikaani. Kiitos kaikesta.

01.02.

Herra, siunaa ja varjele Suomea, maamme rajoja maalta, mereltä ja ilmasta. Siunaa ja varjele Israelia, Pyhän maan rajoja maalta, mereltä ja ilmasta.

Työtoveri on oma-aloitteisesti - ilman että minä olisin kysellyt - kertonut itsestään asioita ja nyt hän yrittää pumpata minun menneisyydestäni tietoja joita en halua hänelle antaa. Että hän lopettaa tämän kiusaamisen ja antaa minun olla rauhassa. Pyydän vielä Jumalan pikaista apua ja johdatusta työ- ja raha-asioissani. Kiitos.

31.01.
In ja hänen äitinsä puolesta,molemmat ovat särkyneitä ja ettei nuorta pantaisi lastenkotiin vaan I saisi asua isovanhempien luona.Rakas Jeesus lähetä Immon elämään rakastava aikuinen,joka on rinnallakulkija ja kouluasiaankin tulisi hyvä päätös

Hei!tarvitsen tänään johdatusta tekemieni tuotteiden mainostamisessa ja myynnissä.rukoiletteko puolestani? kiitos!t.T

Tyttäreni seurusteluasian puolesta, Jeesus näytä tahtosi

30.01.
Pian iso elämänratkaisu edessä, muistatteko rukouksella että Jumalan tahto ja suunnitelma saa tapahtua tämän asian suhteen

Jeesus rakastaa meitä

että veikkaus yhtiö lisäisi voitto luokkia ihmisten kannustamiseksi veikkaamaan

Rukoiletteko, että työparini alkaisi nähdä tietyt asiat realistisemmin / vähemmän idealistisesti, olisi helpompi tehdä yhteistyötä?! Pyydän rukousta myös erään oppilasryhmän rauhoittumisen plsta. Kiitos!

Pyydän että pian löydän sopivaa lisätuloa niin että rahat riittävät laskuihin ja jää ylikin. Nyt on ahdistunut olo kun pakollisiin laskuihin ei edes tulot riittäneet, jouduin ottamaan vähän velkaa. Enkä ihan rahatta loppukuuhun asti pysty elämään. Myös parantumista; astma ja kipeä käsi. Jeesus auta!

että yksi ystävä olisi voittanut kenossa pää voiton

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni Kiitos!

että keno pelissä vähennettäisiin valittavien numeroiden määrää johonkin sopivampaan määrään

Jeesus rakastaa meitä

29.01.
Pyydän rukousta Hn puolesta, että kasvain ei olisi pahanlaatuinen. Mn puolesta, että pääsisi tupakasta eroon. Mn perheen ulkomaanmatkan puolesta. Kiitos rukoilijoille!

Hei, pyydän esirukousta että Jumala ohjaa työasiat ja myös suunnitellun matkan kauas. Haluan auttaa tällä tavalla. Tilanne on vain jumissa. Kiitos Herra, että avaat oikeat ovet. T. J

Hoidamme edesmenneen sukulaisen asioita. Jeesus auta,anna voimaa,rauhaa yhteistyöhömme! Armahda ja pelasta heidät tässä tapahtumassa jotka eivät Sinua tunne! Puhu heille armostasi kuoleman edessä. Itse tarvitsen viisautta,voimaa asioiden järjestelyyn.

Pyydän rukousta ystäväni puolesta, jolla sekä työssä että kotona hyvin haastava tilanne; henkinen jaksaminen ja terveys ovat kovalla koetuksella. Rukoiletteko myös nuoren miehen masennuksen puolesta. Kiitos!

28.01.
Rukoillaan että saan vanhempieni perinnön, jos se on Luojan tahto. Siunataan esivaltaa ja pastoreita. Rukoillaan Suomesta yksinäisyys ja köyhyys pois ja yksinäisten ja köyhien puolesta. Rukoilkaa minulle ja vanhemmilleni terveyttä ja taloudellista apua. Siunausta

Hei! Haluaisin että rukoilisitte puolestani parempaa terveyttä! Olen huolissani nivelvaivoistani, jotka ovat alkaneet vaivaamaan minua uudestaan! Parantakaa minut vaivoistani, että pystyisin tekemään töitä sekä olemaan lasteni kanssa. Uskon jumalaan kaikkivoipaan, meidän herraamme. Amen!! M

Rukoilkaa, että Jeesus voimallisesti uudistaisi työnsä vaimossani ja että molemmat poikamme tulisivat uskoon ja myöskin heidän kavereitaan. Myöskin, että poikamme löytäisivät paikkansa tässä yhteiskunnassa ja pääsisivät peliriippuvuudestaan(tietokonepelit) eroon. Kiitos jo etukäteen Jumalalle vastauksista!

27.01.
Perheemme ulkomaille muutto . Teini-ikäinen ei halua muuttaa, lukiossa jo. Herra johdata!

Kiitos Jumalalle siitä, että harvinaisen sairauden saanut on toipumaan päin. Rukouspyyntö nuoren aikuisen puolesta, että Herra syventäisi hänen uskonsa ja parantaisi: tasapaino horjuu rankan työuupumuksen ja kolmen vakavan sairauden kourissa. Tästä näyttää aiheutuvan yhtäkkisiä, harkitsemattomia suuria ratkaisuja. Avioliittokin on uhanalainen.

olkapään Herra Jeesus parantaisi kaikki esirukoilijoiden murheet heittäisi Hänen kannettavakseen

Jeesus nimessäsi pyydän! Ehjää tyttäreni mieli, anna iloa, valoa, tasapainoa ja rauhaa sisimpään. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja vedä puoleesi. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Kiitos että kuulet ja vastaat. Aamen.

Jouduin vatsataudin vuoksi sairaslomalle.Herra pelkään että se on syöpä, mihin isäni kuoliAuta Jeesus auta minua muissakin peloissa.

26.01.
VApua, rukoillaan anoen: 3-v. tyttö kertoo moniongelmaisen isän lyöneen häntä useasti ja kieltäneen kertomasta äidille. Lapsi oireillut. Viranomaiset ja oikeuslaitos: herätkää tekemään oikein. Loppukoon isätapaamiset/valvottuina aina: oikeudenkäynti siitä tulossa pian. Jumala auta Jeesuksen nimessä! Anna turva ja varjelus. Kiitos. Ylistys Jumalalle.

Herra, anna rohkeutta ja oikea tie työllistymiseni puolesta. Jos on tahtosi, että perustan yrityksen avaa ovet helposti ja järjestä kaikki. Näet, että pelkään riskejä ja omaa jaksamistani, pelkään, että asiakkaita ei olisi. POista Herra pelot ja anna rohkeus. Viitoita askeleet ja valmista etukäteen asiakaskunta. Anna toiminnalle siunauksesi ja johdatuksesi.

Pyydän, että Jeesus Kristus ajaa pahan pois kimpustamme ja vahvistaa uskoani

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vaimoni ja siunaa häntä

Pyydän esirukousta itseni puolesta. Olen sairastunut syövän muutama vuosi sitten ja kiitos Herralle selvisin siitä. Nyt lääkärit ovat löytäneet jotain huolestuttavaa, mahdollisesti uusiutuneen syövän tai jonkin muun vakavan sairauden. Luotan Jumalaan, mutta pelkään ja koen oloni niin yksinäiseksi.

Jeesus auta.Minulla astma keuhkoissa limaa.Selkä polvivaivat, niska hartia vaivoja, on muita vaivoja ja myös arkiongelmia,Herra tietää,J.

Vaikea tilanne nuortemme tietokonepelaamisen takia. Poikamme pelaisivat kaiken vapaa-aikansa, jos emme jaksa lopettaa sitä. Mies on melkein aina töissä viikonloppuisin joten rajoittaminen on paljolti minun tehtäväni. Uskovat sanovat että olis pitänyt aikaisemmin tehdä jotain. Sanotaanko alkoholistille ettei olis koskaan pitänyt alkaa juoda??

Voimat eivät meinaa riittää, rukoilisirteko apua, terveyttä ja johdatusta.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS-taudin parantua. Paranna lasten vatsat. Tapahtukoon hyvä tahtosi Jumala. Kiitos. Ylistys. Aamen.

Mieshenkilön puolesta on keuhkojen alueella ja selän alueella kipuja.

25.01.
APUA! Rahatilanne ja työasiat!

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Ystäväni joutuu huomenna leikkaukseen on imusolmukesyöpä. Tiedän että Herra pystyy parantamaan kokonaan ellei sitten ole aika lähteä täältä vielä. Rukoilkaa x:n puolesta. Kiitos!

Pyydän esirukousta luustoon ja maksaan levinneeseen syöpään. Jeesus Kristus Paranna ja kosketa poista Kivut! Jeesuksen Kristuksen nimessä! Voimia miehelleni ja lapsilleni ja Jeesus Kristus kosketa heitä varsinkin herkkää teini-ikäistä. Kiitos esikoisen uskosta! Perheemme on kokenut jo aiemmin kaikki rankat hoidot! Jeesus kiitos! Uskovainen äiti

24.01.
Pyydän rukoilemaan erityisesti poikani puolesta. Mielensä sairastunut, ja tuntuu etten osaa auttaa, tukea. Elämämme rempallaan, taloudellinen tilanne niin vaikea, kestämätön. Rukousapua toivomme. Kiitos.

Hei. Minulla on tulossa todella tärkeä tapaaminen johon pyydän rukousta että Jumala antaisi viisautta ja rohkeutta sekä varjelisi kaikelta pahalta. Ja pyytäisin myös rukousta että Jeesus parantaisi poikani mielenterveyden. Kiitos rukouksesta. Terveisin L.

23.01.
Rukoilkaa, että saamme apua ja ratkaisun perheemme erittäin huonoon taloustilanteeseen. Rukoilkaa, että saamme laskut maksettua, töitä ja järkevän lainan. Rukoilkaa, että jaksamme ja pysymme vahvoina ja viisaina ja osaamme tehdä oikeita ratkaisuja haastavassa tilanteessa.

Pyydän rukoilua rakkaan däni koirani puolesta että pienen vatsa paranisi ja löydettäisiin sopiva ruokavalio.

Parisuhteen puolesta pyytäisin esirukousta. Ilo pitkän yksinäisyyden päättymisestä ja kumppanin löytämisestä on muuttunut epävarmuudeksi ja ahdistukseksi. Mies ei haluakaan sitoutua, vetäytyy. En tiedä mitä tekisin, pitäisikö koittaa vielä löytää keskustelun kautta uusi yhteys? Jotenki jutut ovat alkaneet kiertää kehää ja vain pahentanut tilanne. Olemme hyviä keskustelijoita ja olen itse ammattiau

Jeesus auta! Tiedät tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut. Paranna hänen sisimpänsä, anna anteeksiantoa minua kohtaan. Anna hänen nähdä oma arvonsa, ja anna rakkautta itseään kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Rakas Jumala, Rakas Jeesus, toteuttakaa se minun toive!

Perheemme löytänyt lomakohteen jossa voisimme myös työskennellä.Koeli pitäisi opetella, ladten kpulutus mietityttää.Herra annan Sinun ihmeillesi mahdollisuuden tapahtua!Siunaa kaikkien rukoilijoiden haaveita ulkomaille muutosta ja voimaa toteuttaa rohkeasti haaveita.

Kolmella uskovalla naisella on välit poikki. Syynä on ullopuolisen ihmisen kautta tullut manipulointi ja valhe. Herran tahto on, että yhtä olisimme. Olen rukoillut sopua, ottanut itse rehellisiä askelia sen eteen, mutta yksin en rauhaa saa aikaan. Herra, tapahtukoon Sinun tahtosi. Siunaa valheen puhujaa.

Rukouspyyntö jotta asiat vuokranantajan kanssa järjestyisivät

22.01.
Että puolisoni käyttäisi kihlasormustaan. Pieni asia kaikin puolin, mutta minulle tärkeää. Olen yrittänyt selittää miksi se minulle on tärkeää, no, nyt toivon kumminkin, että rukoilisitte pienen ison asian puolesta.

Anna selvitä laskuista ja arjesta rahallisesti.

Rukoilkaa ystäväni puolesta, että hän menisi vihanhallintaterapiaan/ryhmään. Hän ei koe itsellään olevan mitään ongelmaa.Tarvitsee kuitenkin apua pian, ennen kuin tapahtuu jotain muille. Amen.

Eroamassa olevan perheen puolesta. Kosketa Herra tämän perheen jäseniä ja anna heille toivoa. Jos on Herra sinun tahtosi, niin anna näille puolisoille rohkeutta puhua ja rohkeutta yrittää vielä. Järjästä Herra asuntoasiat. Anna vielä keskinäisen rakkauden ja kunnioituksen palata. Kiitos Herra.

Pyydän esirukousta mieheni laihdutuskuurille ja kestävyyttä kuntoiluharradtukseen.

Siunaa muutto. Siunaa kaikkia lapsia ja aikuisia. Ohjaa ja johdata minua kaikissa työtehtävissäni. Lähetä pyhät enkelisi varjelemaan meitä kaikkia.

Ota suru ja ikävä pois, anna tilalle hyvää oloa ja rakkautta. Anna minulle voimia, jaksamista ja onnistumista työssäni.

21.01.
Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Herran parantavaa kosketusta minulle ja ystävälleni, jotka kärsimme pahasta masennuksesta etenkin aamuisin! Herran johdatusta kaikkien uskovien elämään! Viisautta työelämän haasteissa! Iloa Herrassa olosuhteista huolimatta! Israelin puolesta!Koko maailman kärsivien puolesta! Lämmin Kiitos rukousavusta! t. Herran oma

Hei, apua painon pudotukseen.

20.01.
Kotiasiat Jumalan rauhaa ja vapautta kotioloihin

Kiitos lämmöstä joulunaikaan ja pienistä ilonhetkistä. En tiedä miksi koetellaan niin kovin meitä. Kun parannusta olemme tehneet meitä enemmän kuritetaan. Eikö onnija lämpö ja hyvät hetket ole kaikille sallittuja. Kysyn päivästä toiseen tässäkö tämä oli,kaikki.Elämä yhtä kuin pientä kärsimysnäytelmää.Jokapäiväinen ahdistus mitä ei ymmärretä.

Herra Jeesus, kiitosn että saamme tuoda poikani rukouksessa eteesi. Herra kuule hätämme kun hän ei pysty lähtemään elämässään eteenpäin sosiaalisten pelkojen takia. Herra sinä näet myös hänen hammaslääkäripelkonsa. Herra Jeesus, kuule rukouksemme kun pyydämme pojalleni sitä rauhaa sisimpään, jonka vain sinä voit antaa. Kiitos Herra, että saamme tulla rukouksessa eteesi hädän hetkenä. Herra Jeesus,

Rukoiletteko, että iäkäs ystäväni voisi antaa anteeksi hänelle vuosikausia sitten tapahtuneen ikävän asian, joka häntä piinaa ja pitää otteessaan edelleen. Kiitos!

19.01.
Muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut. Kiitos jos voisitte muistaa minua, että huomenna pe menisi hyvin kaikki. Kiitos jos voisitte muistaa minua. Kiitos siitä. Ja, että Juha olisi kunnolla minulle, ettei kiusaksi minua. Kiitos. T.m v

Rukousta perheen kesälomasuunnitelmiin, jotka olemme jo käynnistäneet kustannusten takia hyvissä ajoin.Herra anna meille vanhemmille taloudellista viisautta kun suunnittelemme perheen kesää. Herra siunaa leskiäitiäni, että jaksaa talven pimeyden keskelä hoitaa lukuisat asiat, jotka jäivät hänen harteilleen.Anna hänelle uskoa, pelasta Jeesus äitini!

Pyydän esirukousta asunnon vaihdon onnistumiseksi. Pyydän myös pahojen henkivaltojen poistumiseksi Suomesta ja koko maapallolta. Kiitos teille ja Jeesukselle

Auta Jeesus minua että voin olla enemmän avuksi muilleihmisille ja avaa Jeesus mahdollisuuksia lähestyä ihmisiä uskon hengessä. Auta Jeesus rentoutumaan etten liikaa stressaa kotitöistä.

Pyydän nuorelle luokanopelle rukousta, että jaksaa vaativassa työssään. Eräälle hoitoalan yksikölle pyydän voimia antavaa rukousta ja erityisesti asiakkille, että kestävät välillä huononkinlaatuista hoitoa ja saavat tarvittaessa apua muualta. Mieheni laihdutusprojektiin ja elämäntapamuutokseen rukousta. Siunausta rukoilijoille talven harmauteen!

Rakas Taivaan Isä, siunaa ja varjele perhettämme ja rakasta vanhaa Mummuamme. Anna terveyttä ja voimia jokaiselle, johdata jokaisena hetkenä. Anna elinpäiviä ja rakkaita asioita ja tapahtumia ja iloisia kokemuksia.

Asuntonäyttö jotta saisin tämän asunnon

Jeesus auta! On hyvin pieni palkka tulossa ja laskuja maksettavana. Elääkin pitäisi! Auta löytämään pian lisätuloja, mieluiten vakituisia. Kiitos.

Antaisiko Jumala vielä armon ja mahdollisuuden sekä auttaisi, johdattaisi.

Pyydän esirukousta ; lapsellani poskessa punainen läiska, joka ei lähde voiteilla pois. Herra palauta lapsen iho ehjäksi.

18.01.
Pyydän esirukousta vanhempieni A:n ja A:n puolesta. Että he saisivat Jumalan armon päällensä ja tuntisivat sen sydämissään. Että he jaksaisivat elämän ehtoopuolen näin koittaessa olla sopuisampia ja hyväksyvämpiä eivätkä tuhlaisi energiaansa vihaan ja katkeruuteen.Kiitos Herra että haluat minua kuunnella ja ymmärtää ja anteeksiantaa.

Rakas Jeesus, auta pikku O sydän-, verenpaine- ja lihasongelmissa. Tiedän, että lapset ovat lähellä Sinun sydäntäsi. Siunaa, auta ja paranna hänet. Kiitos myös teille kaikille rukoilijoille. T mummu

Jeesus auta minua! Miksi olet niin hiljaa? Tule avukseni ja vie asiani voittoon. Mina huudan sisallani Sinua apuun. Kuule jo ja vapauta minut tasta taakasta. Ilman Sinua en jaksa ja epaonnistun. Nouse auttamaan minua!

Minulle hengellisiä kirjoituksia. Selkäni puolesta. Minulle armolahjoja ja taitoa ja viisautta opettaa. Henkilökohtainen ongelmani pois. Apua Suomen yksinäisille ja köyhille. Rukoillaan Suomen kansalle tiedoksi että JEESUS ON HERRA.

Tarvitsen Jumalalta paljon apua muuttokiireissä, työpaikalla, terveysasioissa! Kiitos, Isä, että olet uskollinen ja armollinen. Suo armosi ja apusi.

Että löydän pian sopivaa lisätyötä koska nyt on vain pienipalkkaista osa-aikatyötä. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista selkeää johdatusta ja siunausta elämääni. Kiitos.

17.01.
Siunaa TI, S ja kaikki, jotka liittyy erääseen asiaan. Johdata tahtosi tapahtumista. Jumala, kiitos mitä teet.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS-taudin parantua. Paranna lasten vatsat. Tapahtukoon hyvä tahtosi Jumala. Kiitos. Aamen.

Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon

Apua, rukoillaan: 3-v. tyttö kertoo moniongelmaisen isän lyöneen häntä useasti ja kieltäneen kertomasta äidille. Lapsi oireillut. Kriisissä ollaan, tuskassa. Viranomaiset ja oikeuslaitos: herätkää tekemään oikein. Loppukoon isätapaamiset/valvottuina aina. Jumala auta Jeesuksen nimessä! Kiitos.

Pyydän rukousta terveyteni puolesta. Minulla on sydänsairaus ja nyt jalkapöytäni on turvonnut ja kipeä. Auta Herra, paranna kokonaan. Suo ettei se ole verisuonitukos! Myös läheisteni parantumista ja pelastusta pyydän. Kiitos Jeesus

kaverin isä saattohoidossa. pyydän rukousta että Herra muuttaisi suureksi todistukseksi tämän ja parantaisi miehen. kiitos kaikille rukoilijoille.siunausta.

Pyydän esirukousta että kolme veljeä tulisivat uskoon.

Rukoilkaa puolestani että saisisn asiani järjestymään ennen kun on liian myöhäistä , Jumala tietää asiani kiitos etikäteen

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!

Apua, rukoilkaa: pieni lapsi kertoo moniongelmaisen isän lyöneen häntä useasti ja kieltäneen kertomasta äidille. Lapsi oireillut kovasti. Kriisissä ollaan, kipeinä tuskasta. Viranomaiset ja oikeuslaitos: herätkää tekemään oikein. Loppukoon isätapaamiset/valvottuina aina. Jumala auta! Kiitos.

16.01.
Pyydän esirukousta puolisoni vakavan sairauden vuoksi. Hoidoista huolimatta kasvain on jatkanut etenemistä.

Nuori sairaalassa itsetuhoisten ajatusten vuoksi. Rukoilkaa vapautumista ja parantumista!

Herra, siunaa kaikkia rukoilijoita. Siunaa ja varjele!

Että löydän pian sopivia lisätuloja pienipalkkaisen osa-aikatyön rinnalle. Onnistumista töissä ja ihmisten kanssa pärjäämistä. Että laihdun ainakin 5 kg, ylipainoa on enemmänkin mutta kun edes tuon verran alkajaisiksi lähtisi. Terveyttä. Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Kiitos.

Pyydän esirukousta, että saisin uuden työpaikan. Haastattelu on minulla tänään (puhelin). Herra auta!! Etta minua vihdoinkin onnistaisi. Minua on ns. painettu työelämässä alas, palkkaa laskettu jne. Jospa nyt...Herra, kuule rukoukseni. En ole täällä minkään arvoinen. Surullista.

Herra, puhuttele suoraan sydämeen MM:stä. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Anna tehdä viisaita, oikeudenmukaisia ratkaisuja. Ennen kaikkea pelasta!

Alaselkä kipee. Kovat kivut. Kävely vaikeata

15.01.
Ystäväni tyttärellä löytyi maksasat kystia paljon,lisäksi häntä käytettiin hyväksi lapsena ja on sairaalahoidossa välillä psykoosin takia. hän on hyvin yksin ja pelkää tavata ihmisiä,JUAMALA JEESUKSESSA parantaisi ja antaisi ystäviä elämään.o

Kiitos Jumala, että paransit siskoni syövän. Nyt rukoilen, että hän saa pysyä täysin terveenä koko elämänsä ajan. Poista kaikki syöpää viittaavat asiat siskoni elämästä ja anna kaikkien kontrollikokeiden olla puhtaat!!

Esirukouspyyntö että asunnottomuuteni päätyisi ja saisin oman asunno? N

anna Jumala Jeesuksen nimessä minulle rohkeuden henki jotta ajan työasiani kohdilleen ja pääsen ahdingosta.auta minun myös saamaan velkani mahdollisimman pian maksetuksi, ettei taakkaa liikaa tulisi.,kiitos ja kaikesta muusta elämässä kiitän myöskin,,,aamen.

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!

Pyydän esirukousta isäni puolesta - hän on saanut dementiadiagnoosin ja asuu hoivakodissa. Viime päivinä hän on ollut vihainen, alakuloinen ja uhannut itsemurhalla - pyydän voimallista rukousta että hän saisi sairaudestaan huolimatta sielulleen rauhaa ja elämään valonpilkkuja! Rukoilkaamme!

14.01.
Rukoillaan että poikamme löytäisi työpaikan jossa hän voisi kasvaa, kehttyä, oppia ja jonka palkkaus vastaisi hænen panostaan. Kiitos. Rukoillaan että mieheni pysyisi terveenä ja minä voisin olla enemmän hyödyksi perheellemme ja koko yhteiskunnalle. Kiitos.

Rukoilkaa tyttäremme puolesta että hän saa opintonsa kunnialla päätökseen ja löytäisi puolison jonka kanssa he yhdessä Jumalan siunaamana kilvoittelisivat elämässään eteenpäin. Kiitos.

Hei!Ystäväni J K Pyysi minua laittamaan rukouksen! Monen laisiin vaivoihin helpotusta. Kunhan vain hyvä Jumala auttaisi minua. Jeesuksen nimessä ja veressä! Itsekin kaipaan helpotusta omiin asioihin ja vaikeuksiin! T: M ystävä Aamen. Kiitos.

Ruokoilisitteko kanssani Jumalan voimakasta läsnäoloa ja rauhaa uuteen työpaikkaan, jossa aloitan työt 16.1. Ruokoilisitteko minulle viisautta ja ymmärrystä uutta työtä aloittaessani. Ruokoilisitteko kaikkien lasten ja aikuisten puolesta joiden kanssa työskentelen. Taivaan Isän runsasta siunausta! Enkelit kanssannne!

Rukoilkaa mieheni puolesta, että taipuisi täydellisesti Jumalan tahdon alle. On syvässä synnin suossa elänyt sen jälkeen, kun Jumalalle käänsi selkänsä. Nyt merkkejä siitä, että vihdoin Jeesuksen apu voisi kelvata. Psyyken ongelmat ovat suuret, niistä parantumista myös.

HERRA, JOHDATA TALOUSTILANNE PAREMPAAN SUUNTAAN, NIIN VALTAKUNNA TASOLLA KUIN YKSITYISTALOUKSISSAKIN. ANNA IHMISILLE MIELEKÄS TYÖPAIKKA JA TOIMEENTULOA. KIITOS.

AUTA MINUA, HERRA! Olen niin peloissani, minua vaivaa helvetin pelko sen vuoksi, että ottaessani lääkettä minuun meni joku paha henki. Ethän ole hyljännyt minua? Paranna minut, ettei tarvitsisi käyttää lääkettä, se on niin pelottavaa sattuneen tapahtuman vuoksi. Auta minua, älä jätä yksin tämän asian kanssa.

Siunaathan perheemme mukaan lukien mummot ja sedät, tädit ja enot perheineen. Anna terveyttä ja voimia sekä varjele ja johdata kaikki hetket ja asiat, mitä elämässämme tapahtuu. Kiitos, aamen.

13.01.
Pyydan esirukousta naspurin kiusanteon ja silmallapidon loppumiseen. Etta han nakisi itsensa millainen han on, hapeaisi ja muuttaisi pois. Olen murtua henkisesti, elama on ilotonta. Stressi on antanut valitavia vatsakipuja. Jeesus on luvannut auttaa, mutta miksi Han ei auta? Kohta olen saannut karsia jo 11 vuotta. Jeesus auta minua! Kiitos!

Rukouspyyntö sopivan asunnon löytymisen puolesta ja selkeyttä asumisjärjestelyihin, kiitos !

Pyydän, että Jeesus pelastaisi 2 aikuista poikaani ja ex-mieheni ja että mies vapautuisi vihastaan minua kohtaan ja kaikkien välit paranisivat. Pyydän että Jeesus koskettaisi silmiäni ja sarkoidoosi-tulehdus paranisi kokonaan ja että 2 vuotta sitten ollut syöpä olisi voitettu kokonaan. Pyydän työterveysasiaan johdatusta ja viisautta lääkäreille ja vakuutusyhtiölle kun haetaan 60%:sta työaikaa ja

12.01.
Että S saisi ystävän. Oikean ja luotettavan. Ettei koulussa kiusattaisi.

muistakaa rukouksissa että Herran tahto tapahtuis elämässäni ja saisin kipeään kysymykseeni Herran johdatuksen ja vastauksen, myös muistakaa entistä miestäni et Herra vahvistais hänen uskoa ja antais hänellekkin johdatusta elämään ja selvittäisi ajatuksia hänessä, vain Jeesus voi auttaa

Siskoni R tarvitsee pikaista apua. Hän on lopen uupunut mutta silti ajattelee vain muita ja heidän parastaan. Tämä on kestänyt jo kauan ja hänessä näkee sekoamisen merkkejä. On hoiva-alalla töissä, mikä ei helpota tilannetta. Pyhä Henki, opeta ja tue häntä muuttumaan. Yksin hän ei pysty eikä hän itse ymmärrä tilannettaan. T J

11.01.
Herra, siunaa, varjele ja johdata rakasta mummuamme! Emme halua vielä menettää häntä, mutta toki annamme hänet käsiisi, kun lähdön aika on. Armahda meitä kaikkia ja anna mummulle vielä elinvuosia. Kiitos, rakas Jumala.

Rukoilen että tapahtuisi kuten tarkoitettu on. Kivut päivittäiset.Rakkaiden elämä järjestyisi parhain päin. En kestä meteliä ja levotonta menoa. Nukkuisin vaan tätä väsymystä mikä ei hellitä. Ystäviä ei ole edelleenkään. Tuntuu kuin se vihoviimeinen olen.Ahdistus ei hellitä.Tämä yliseksuaalisuus väsyttää mielen.

Meillä on ruokaan rahaa vain 2 e,2.viikolle. Toimeentulotuki ei kerkeä auttamaan, ja ei ole ketään keltä lainata. Lapsista hätä,Vaikka voivatkin syödä, onneksi koulussa edes yhden lämpimän aterian. Mutta kahdella eurolla ei saada aamu tai iltapalaa tms. Jeesus auta !!!!

Äiti Satakunnasta pyytää esirukousta poikansa puolesta, joka on ahdingossa taloudellisten asioiden vuoksi. On kyllä töissä, mutta monien syiden seurauksena suorastaan velkavankeudessa. Haluaisi opiskelemaan, mutta ei pysty ennenkuin saisi raha-asiat järjestykseen.Palkka ei riitä kaikkiin maksuihin. Rukoillen odotetaan Jumalan ihmettä. Kiitos

10.01.
Jumala, siunaa ja varjele Israelia.

Pyydän esirukousta perhekuntani tilanteeseen jossa kaksi lastani ovat muuttuneet niin lakihenkisiksi etteivät käy missään seurakunnassa eivätkä halua tavata ketään meistä läheisistä "Joka ei vihaa isäänsä , äitiänsä...jne. ei voi seurata minua...".Jeesus murra sinä tämä pattitilanne.

Kiitos kaikista rukoilijoista.

Jumalan varjelusta läheisilleni

HERRA, ARMAHDA MINUA! Jätän koko elämäni Sinun käsiisi. Pidä minusta huolta ja pidä kaikki paha kaukana. Ole minulle armollinen.

Tuntuu etten toivu isän kuolemasta lainkaan. Auta surun yli. Auta hyväksymään asia ja jatkamaan elämään. Auta löytämään iloa ja sisältöä elämään. Kaikki on vaan jatkuvasti kadoksissa ja merkityksetöntä.

09.01.
Tarvitsen Jeesuksen apua.

Pyydän että rukoilette puolestani että Jumala poistaisi häirikkönaapurin joka tarkoituksella kiusaa minua.Minun elämäni on raskasta taman ja muiden asioiden johdosta ja usein tuntuu ettei Jumala välitä minusta.Kiitos että rukoilette.

Taivaan Isä, siunaathan vanhaa mummoa, jolla on paljon sairauksia. Paranna hänen vaivansa. Ethän ota häntä vielä luoksesi. Anna vielä lukuisia vuosia. Aamen.

Läheiseni on sairastunut psykoottiseen maanisuuteen. Ei ilmeisesti vielä ymmärrä täysin sairauttaan... Rukoillaan, että hän paranisi, ja että saisi ihmissuhteet yms kuntoon. Kiitos!

7-luokkalaista tytärtäni kiusataan ankarasti koulussa, ja sitä ei saada loppumaan. Hänellä ei ole kavereita, ei edes yhtä kunnon kaveria. Että Jeesus lopettaisi kiusaamisen ja antaisi tyttärelleni hyviä kavereita.

Apua, rukoilkaa: pieni lapsi kertoo moniongelmaisen isän lyöneen häntä useasti ja kieltäneen kertomasta äidille. Lapsi oireillut kovasti. Kriisissä ollaan, kipeinä tuskasta. Viranomaiset ja oikeuslaitos: herätkää tekemään oikein. Loppukoon isätapaamiset/valvottuina aina. Jumala auta! Kiitos.

08.01.
Elämästäni on värit kadonneet. On vain työttömyyttä, horjuva terveys, kipuja (erityisesti hampaissa), rahahuolia, kovaa väsymystä ja tulevaisuus on hukkunut.

Että MM saisi työpaikan eikä joutuisi myymään asuntoaan kiitos.että sisar S saisi haussa olevan hoitopaikan .kiitos Jeesukselle ja kaikille esirukoilijalle Taivaan isän siunausta teille ‼

Rukoilkaa että uskova nuori nainen parantuisi pakkomielteistä ja itsetuhoisista ajatuksista. Jeesus on tullut että teillä olisi elämä ja yltäkylläisyys. t. Väsyneet vanhemmat

HERRA, SIUNAA JA VARJELE PERHETTÄMME. SAIRAUTTA JA TYÖTTÖMYYTTÄ SEKÄ KOVAT VELAT. AUTA SAAMAAN PYSYVÄ TOIMEENTULO. KIITOS.

Herra auta pyydän Jumalan tahtoa , olen ihastunut ja mitä teen, pelkään että se on varattu.Kaipaan ihmissuhdetta, läheisyyttä. olen ollut yksin noin 12 vuotta,

07.01.
Jeesus varjelisi tyttäreni kaikin tavoin. Antaisi taas ilon ja rauhan hänelle. Ilon lahjasta ja sen käytöstä. Tekemisistään.

Pyydän rukousta itseni puolesta, että voisin vapautua pelosta, häpeästä ja ahdistuksesta. Herra Jeesus auta minua ja miestäni pelastumaan.

Auta minua, Yeshua! En selviä ilman armoasi!

Pyydän apua syöpään sairastuneelle pienelle tyttärellemme! Kiitos -J-

Teini-ikäisellä tyttärelläni vatsakipuja Käynyt päivystyksessä.Herra auta!

06.01.
Herra, anna armosi suomalasten ylle, anna anteeksi syntimme kansana ja yksittäisinä kansalaisina. Siunaa maatamme, varjele kaikelta pahalta. Suojaa maamme rajat idästä, lännestä, etelästä ja pohjoisesta, maalta, mereltä ja ilmasta. Kiitos, että annat rauhan vallita.

Jumala, pyydän selkeyttä perheeni taloudellisiin asioihin sekä siunausta äitini kuolinpesän, sisarusteni ja isäni asioihin. Pyydän, että pidät pienistä pojistani huolta, autat heitä heidän kehityksessään ja siunaat heitä ystävillä. Jumala, pyydän että mieheni saa töitä ja autat minua huolehtimaan paremmin itsestäni. Kiitän Sinua siitä, että olen selvinnyt vaikeasta vuodesta. Kiitän siitä, että

Kiitos perheestäni. Anna meille terveyttä ja talous kuntoon. Kiitos Isä.

Apua hammassärkyyni. On perjantai-ilta ja hammaslääkäri vasta ma.

muistakaa miestä joka ajatus maalima on ihan sekasin myös ikäriisi miehellä on muuttanut pitkäaikasen perheensä luonta pois herra eheytä perhe ja anna rakkautta miehellekkin perhettään kohtaa

Vapahtaja, vapauta minut lääkkeestä, jos sen käyttäminen ei ole Sinun tahtosi mukaista.

Olen täysin toivoton ja voimaton. Rahaa ei ole ja laskuja tulee, joita ei pysty maksamaan. Ruuasta on tingitty jo vuosia ja samoin vaatteista. Nyt ei ole enää mistä tinkiä. Jeesus auta ja paranna rahatilanteeni!

05.01.

Kiitos Herra ihanasta joulun ajasta. Kiitos, että saimme olla rakkaiden kanssa yhdessä. Siunaathan uuden vuotemme. Ole kanssamme. Anna terveyttä ja voimia meille kaikille - erityisesti mummoille ja ukille.

Pydetään esirukousta eturauhassyöpään airastuneen miehen puolesta, että Herra Jeesus parantaisi Pyhän-Henkensä kautta vaikeasta sairaudesta. Mieshenkilö asuu Tukholmassa.

Herra, Jumala, kosketa MM -nimistä henkilöä oikein voimakkaasti. Anna hänen (ja koko K) tehdä Sinun tahtosi mukaisia päätöksiä. Anna P:n S säilyä. Herra,kosketa sydämiä K:n johtoelimien ihmisissä ja anna heidän tehdä oikein. Siunaa, johdata. Pelasta!! Kiitos.

Äitini pelastamiseksi ja parantumiseksi ja oman terveyteni puolesta, sekä juutalaisten evankelioimiseksi, että Jumala puuttuisi voimallisesti tilanteessa , jossa voimakkaasti antikristillinen henkilö on tehnyt pahojaan vuosikymmeniä ja että saisin tietää miten isälleni kävi kuoltuaan.

Parantumista kielen kasvaimen takia.Infektiokierre, lasteni elämän ohjautuminen kristilliseen arvomaailmaan pohjautuen.

Pyydän esirukousta avioliiton puolesta.Olemme ajautuneet erilleen toisistamme.Kumpikin voi huonosti .Näin ei voi jatkua, mutta emme saa yhdessä ratkottua asioitamme.

Nenän, huulten ja silmien limakalvojen paranemisen puolesta. Lääkärit eivät voi parantaa, mutta Jeesus voi! Kiitos!

Pyydän rukouksia poikani puolesta, jotta hän saisi koulutustaan vastaavan työpaikan. Kiitos.

04.01.
Esirukouspyyntö; Tarvitsemme Herra armoa että matka sujuu hyvin ja Herra Jeesus siunaa jokainen päivä tänä talvena. Jeesus, näet suuren työmäärän joka edessä, Jeesus anna työtovereita ja esirukoilijoita ja että ei mitään puutu. Kiitos Jeesus että viet läpi tämän vuoden ja suuri ilo sydämessä vuoden lopulla. Kiitos kun muistatte rukouksin.

Uskovan tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!

Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta puoli vuotta, jotta voisi käydä lukion loppuun ja Jumala parantaisi. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Ystävättäreni puolesta on toderlla sairas

Tn puolesta että Jumala antaisi voimia huumekierteestä irrottautumiseen. Kiitos rukouksista, Herra teitä siunatkoon!

Rakas Jumala, siunaa ja suojaa rakasta isänmaatamme Suomea ja sen kansaa 100-vuotisena juhlavuonna. Armahda kansaamme ja anna anteeksi syntimme!

Olen tänä keväänä vastuussa erään kurssin opettamisesta yliopistolla. Samaa kurssia opettaa neljä tai viisi eri opettajaa, ja minun tulisi järjestää kokouksia ja vastata heidän kysymyksiinsä. Rukoilen viisautta ja johdatusta tähän tehtävään ja hyvää yhteishenkeä meille.

Pyydän esirukousta työyhteisöni henkilösuhteiden puolesta. Esimieheni ja minun välillä on ollut ristiriitoja. Olemme keskustelleet sovinnolisesti asioista. Huomenna torstaina on neuvottelu esimiehen ja minun kesken. Rukoilkaa meidän tapaamisen puolesta. Kiitos etukäteen esirukouksistanne !

Sn puolesta, joka on jo vuosia kärsinyt syömishäiriöstä ja masennuksesta. Että Jumala parantaisi, eheyttäisi rikki mennyttä sydäntä ja antaisi voimia taisteluun.

03.01.
Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. Pyydän, että Hän vahvistaa uskoani ja ajaa pahan pois kimpustani.

että taloudellinen mafia kitkettäisiin suomesta

ettei piru veis pikku sormea

Pyydän esirukousta asuntoasioiden järjestymiseksi ja uuden työni onnistumiseksi. Pyydän myös esirukousta kaikkien pahojen henkivaltojen poistamiseksi ihmisten elämästä.Kiitos

02.01.
Herra kiitos kun työpaikallani tilanne on rauhoittunut. Rukoilen että saisin talouteni kuntoon että pääsisin opiskelemaan minua kiinnostavaa alaa.

Jeesus auta. Johdata. En jaksa enää.

Nuorten lähetysaktiossa kaukomailla yksi nuori kuumeessa. Herra paranna hänet ja anna kaikkien pysyä terveinä.

Kahden ystävän puolesta jotka ovat vakavasti sairaana. Toisella syöpä suussa ja toisella hyvälaatuinen kasvain päässä. Leikkaus edessä. Pelastusta, parantumista ja Herran läsnäoloa kaikkeen.

LAPSENLAPSI PÄÄSI ARMEIJASTA PYYDÄN MIELEKÄSTÄ TYÖTÄ ISÄN SYDÄMELTÄ

01.01.
Esirukouspyyntö terveydellisten ongelmien takia sekä keskenmenosta toipumisen takia.Siunausta myös tulevan vuoden taloudellisiin asioihin ja niihin liittyviin päätöksiin ja muutenkin perheellemme ja sen tulevaisuuden suunnitelmiin.

Herra Jeesus, armahda monin tavoin sairasta poikaani! Hänen elämänsä on niin sekaisin, että omin voimin hän ei selviä. Paranna ja johdata, että vaikea elämäntilanne vihdoin saisi käänteen parempaan suuntaan. Anna uskon lahja, uudista ja varusta voimallasi, aamen!

Vapahtaja, paranna ja pelasta!

Kärsin unettomuudesta ja alan olla sen vuoksi henkisesti loppu.Tunnen itseni toipilaana sivustakatsojaksi ja tarpeettomaksi. Pyydän esirukousta elatuskiistan sopimiseksi. Suurena kiitosaiheena on nyt vuoden kestänyt parisuhde, joka on vastaus sydämeni huutoon. Pyydän rukousta liiton jatkumisen ja meidän kaikkien perheenjäsenten puolesta.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net