2017-2-30 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


12.04.
pyydän esirukousta parantumatonta syöpää sairastavan mieheni puolesta.

Daavividin Poika, armahda minua! Älä kulje ohitseni. Pelasta minut tästä vaikeasta tilanteesta. Tiedät, miten surullinen ja epätoivoinen olen. Kiitos avustasi.

Siunattua pääsiäistä toivoin. Sisäistä rauhaa tässä myrskyn keskellä. Minulle ei taida sellaista tulla.Toivon että muut te jotka luette saatte rauhaa ja rakkautta

Pyydän esirukousta minulla on astma,ja allergiaa.Nyt rahat loppu, ei vara uusia lääkkeitä.. Jeesus auta minua..

Herra, mitä minun pitäisi tehdä tässä tilanteessa? Auta minua, paranna ja pelasta.

11.04.
ps olisin pyytänyt itselleni tänään tilille 30 euroa

Herra, siunaa ja varjele sekä johdata meitä jokaisena hetkenä, samoin mummojamme ja sukulasiamme. Kiitos, Jumala.

Jumala parantaisi puolisoni, joka on sairastunut als tautiin

Herra auta poikaani (T.T) että hän seviytyisi veloistaan.Kiitos

Pyytäisin esirukousta läheisen puolesta sairastaa syöpää että Jeesus parantaisi lääkäreiltä konstit loppuneet

HERRANI, AUTA MINUA 25.4. OLE SILLOI KANSSANI JA JOHDA KAIKKI TILANTEET, AJATUKSET JA TEOT SEKÄ SUUNNITELMAT. SUNAA IHMISET, JOTA KOHTAAN. ANNA KAIKEN SUJUA HYVIN JA RAKENTAVASTI.

Jeesus auta! Ohjaa tyttärieni elämää, eheytä heidän sisimpänsä, jotka ovat haavoilla, kun en ole ollut turvallinen äiti heidän lapsuudessaan omasta rikkinäisyydestäni johtuen. Anna ymmärryssä ja rakkautta toisiamme kohtaan. Nimessäsi Jeesus pyydän. Kiitos että kuulet. Amen

Herra, paranna ja pelasta minut. Anna kaikki syntini ja vääryyteni anteeksi ja ole minulle armollinen. Yeshuan nimessä pyydän. Amen.

toivon että rukoilisitte isoveljeni puolesta joka pääsisi eroon huumeista ja parantuisi maksasairaudesta ja saisi vielä elämänsä kuntoon.

Tyttären puolesta todella vaikea tilanne, sydän särkynyt. Jeesus auta

10.04.
Herra, poista tämä ahdistus ja anna tilalle mielenrauha ja rakkaus..

Rakas Jumala, auta meitä tässä taloudellisessa ahdingossa.Tarvitsen kipeästi autoa työssäni, jotta voin toimia käsinäsi.74 Anna meille toivoa, näkemystä ja ymmärrystä valita oikein sekä tehdä tahtosi mukaisia valintoja. Auta rakas Jeesus meitä poistamaan raskaat taakkamme sinun eteesi. Pese meidät puhtaaksi ja luo meille uusi kevyt, puhdas mieli.

Rukoilen että ahdistus poistuisi ja että lääke jonka sain tulehdukseen auttaisi.

Pyydän esirukousta että Jumala ja Jeesus poistaisi elämästäni kaiken pahan ja ahdistavan.

Pyydän esirukousta avioliittomme ja erityisesti mieheni puolesta. Että aviomies JK saisi tulla uskoon ja jättää valtavan! vihan, jonka vallassa hän on koko ajan. J:n on paha olla, eikä hänellä ole keinoja eikä tahtoa tehdä hyvää. Että J tahtoisi rakastaa ja peruisi eroaikeet, pysyisi vaimonsa rinnalla. Rukousta vaimon ja lapsen puolesta. Jumala voi

Fyysisen terveyden ja psyykkisen eheytymisen puolesta

Minulle on ilmaantunut hieman paniikkihäiriöön viittaavia oireita. Herra, auta, ettei niitä enää tulisi. Anna kuntoutumiseni edetä parempaan eikä huonompaan suuntaan.

Rukoilkaa minulle hyvää mökkikesää ja henkilökohtainen asiani kuntoon.

Rakas Jumala ja Jeesus, auttakaa minua. Olen niin loppu kaikkeen ja kaikkiin, usko ihmisiin ja elämään mennyt jatkuvien vastoinkäymisien vuoksi. Haluaisin vain rakastaa ja tulla rakastetuksi. Voimat vähissä enkä enää jaksa. Terveys pettää ja rahahuolet vie yöunet. Antakaa minun löytää työ jossa minua ei kiusattaisi eikä käytettäisi hyväksi. Aamen.

Pyydän esirukousta, että saisimme osaavan uuden työntekijän joukkoomme. Työskentelemme paineen alaisina. Kiitos Taivaan Isä, tapahtukoon sinun tahtosi.

09.04.
Minulla on 10.4 työhaastattelu. Ole pyhä henki turvanani ja anna sen mennä hyvin ja että saan kyseisen tehtävän jos se on minulle tarkoitettu

Pyydän rukousta puolison puolesta ja omasta puolestani, että jaksaisin hänen rinnallaan Jumalan tahdon mukaisesti. Ystävän puolesta, että hänen pelkonsa väistyisivät. On saattohoidossa syövän takia. Pelkää kipuja.

Esirukouspyyntö M-Ln puolesta. Herra auttakoon ja ilmestyköön hänen elämäänsä antaen tulevaisuuden ja toivon ja uudestisyntymisen ihmeen. Kiitos ja siunausta !

08.04.
Pelkään jääväni yksinäiseksi ja köyhäksi.

Eheyttä solmuun menneissä ihmissuhteissa; avaa Jeesus tämä solmu. Anna läheisyys ja ymmärrys sekä viisaus ja rauha.

Ystäväni on raskaana ja odottaa kaksosia. Toisen vauvan pitäisi pikaisesti kääntyä oikeaan asentoon, että normaali synnytys olisi mahdollinen. Jeesus auta vauvaa kääntymään oikeaan asentoon! Siunaa äitiä, vauvoja ja perhettä! Kiitos Jeesus!

7 hengen perhe jäämässä asunnottomaksi 1.6 sisäilmaongelmien vuoksi jos ei löydy uutta kotia. Rukouspyyntö asian puolesta. Isä tuedät asunnon löytymisen haasteet. Poista esteet tieltä.

Voimaa ja rohkeutta kaatuneeseen parisuhteeseen. Että alkaisi elämä jälleen maistumaan. Pahat itsetuhoiset ajatukset pois!

Nais henkilön puolesta, jolla on paniikkihäiriö ja pelkotiloja. Lääkärit eivät vielä ole pystyneet auttamaan. Ja ystävät ja sukulaiset eivät pidä yhteyttä. On aivan yksin.

07.04.
Pyydän rukousta tyttäreni 20v. puolesta. Opiskelu on vaikeaa kielten suhteen. Nyt miettii ahdistuneena, lähteäkö ulkomaille kieliä oppimaan, vai jättääkö koulun. Asunto menee myös remonttiin tod.näk.syksyllä, ja uusi asunto pitäisi löytää.Viisautta ja rauhaa!

Siunaa mieheni opinnot, että hän valmistuisi tänä vuonna.

Olen kokenut kovia viimeisten vuosien aikana mm.avioeron,veljeni ja ystavieni kuoleman.Terveyteni on heikko olen masentunut kun olen rukoillut paljon,kaikki on vain pahemmaksi muuttunut.Pyydan esirukousta puolestani etta kestaisin kuitenkin uskossa loppuun saakka,kiitos

Pyydän rukoilua että kuukautiseni alkaisivat pian. Tajusin että aloitin epillerit pari päivää myöhässä ja tiistaina lopetin liuskan loppuessa. Nyt ahdistaa todella paljon jos kuukautiset ei alakaan. Pyydän rakkaat rukoilkaa puolestani että kuukautiset alkavat. Ahdistaa ja itkettää todella paljon. -h

Herra kuule huutoni! Pyydän Jumalan voimakasta johdatusta elämääni nyt kun en tiedä mitä tehdä. Herra näytä tietä. Pidä huolta. Vaikuta voimakkaasti elämääni nyt. Herra kuule hätähuutoni.

Rakas Jeesus, näet veljemme suuren kärsimyksen ja sairauden. Kosketa ja paranna hänet. Anna meille läheisille apusi, voimia ja oikeat sanat tukemaan häntä ja toisiamme. Uskomme että Sinä Jeesus pystyt tekemään ihmeen hänenkin kohdallaan. Auta, kosketa ja paranna, rakas Jeesus.

Pyydän rukousta oman sisimpäni parantumiseen sekä pään ja sydämen puristuksesta vapautumiseen ja,että tupakasta myös eroon pääsisin sekä äitini ja isäpuoleni alkoholiongelmaan sekä äitini tupakanpoltosta johtuvaan keuhkoahtaumatautiin,että Jeesus auttaisi meitä kaikkia. R.B

Anna opiskelijapojalleni kesätyö.

Pyydän rukous apua, ja rukous taistelua nuoren perheenisän puolesta. Että hän tulisi elävään uskoon, saisi vastaanottaa Jeesuksen Herranaan ja Vapahtajanaan. Sielunvihollinen on ottanut hyvin tiukkaan otteeseen, kahleet on ihmiselle mahdottomat murtaa, mutta Jeesus voi vapauttaa ja Jumalalle kukaan ei ole mahdoton tapaus..

06.04.
Evankeliumi edellä pitäisi mennä siellä ev-lut puolellakin. Rukoilkaa vapislaisen perheelle töitä ja johdatusta. Shalom. eee

Pyydän rukoilemaan mielenterveyttä itselleni. Koen avustusta ja paniikkia

Fyysisen terveyden ja psyykkisen eheytymisen puolesta

Pyytäisin teitä rukoilemaan kahden tyttäreni ja heidän puolisoidensa puolesta että he saisivat töitä ja/tai opiskelupaikan ja että heidän parisuhteensa ja rakkautensa kestäisi taloudelliset ja psyykkiset koettelemukset. Kiitos!

Pyydän rukoilemaan rakkaan perheeni puolesta, jotta he kaikki pelastuisivat ja saisivat uuden paremman ja rikkaamman elämän Jumalan lapsena.

Herra, auta mua, pelottaa... Älä hylkää äläkä jätä minua, ole aina apuni.

Pyydän esirukousta "jännityskohtauksien" vuoksi. Vaikeuttavat seurakunnassa käyntiä.

Minä olen tullut kiusatuksi ja nöyryytetyksi useissa työhaastatteluissa ja nyt pelkään pahoin, että ensi viikolla on käymässä samoin. Jumala on ennenkin vastannut rukouksiini ja pyydän rukousta, että minun työhaastatteluni peruuntuisi jos näin meinaa tälläkin kertaa käydä. Jos sovittu haastattelu toteutuu, pyydän armoa että Jumala on puolellani. Haluan, että Jumala todella näyttää, että hän on kiu

05.04.
Minulla on erittäin vaikea taloudellinen tilanne. Tätä on jatkunut jo liian pitkään. Olen väsynyt jatkuvaan rahattomuuteen ja taistelemaan jokapäiväisestä leivästä. Rukoilkaa minulle voimia ja taloudellista apua! Kiitos! Yksin en jaksa.

Pyydän esirukousta uskovaisen tyttäreni puolesta. Hän on opiskeluihin liittyvien pettymysten vuoksi uskonkriisissä. Jeesus auttaisi häntä ja vahvistaisi uskossa. Kiitos Jeesus, että kuulet ja autat. Aamen!

Auta Jumala ettei vauvani tarvitse mennä päihteitä käyttävien etävanhemman ja hänen seurustelukumppaninsa luo. Auta myös heidän lapsia.

Herra, Jeesus! Kiitos, että kuolit syntiemme puolesta. Kiitos pääsiäisen ylösnousemuksen riemusta!

Isä Jeesuksen nimen, kosketa minun koko kehoani, on kovaa särkyä, kun myös astma ja muita sairauksia.Herra kosketa minun talouttani ja epäluuloani,vahvista minua uskossa rakkaudessa ja Kristuksen Jeesuksen tuntemisessa.Amen ja kiitos.Kosketa äitiäni ja veljeäni.Aamen..

AUTA, KRISTUS!

04.04.
Auta Jeesus Heikkiä että talon homekorjaus onnistuisi ja ei tulisi kalliksi,siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.Kiitos

Herra, kosketa sydäntäni - fyysisesti ja henkisesti sekä hengellisesti.

työkaverin ja itseni puolesta laiminlöimme kiireessä tärkeän tehtävän olemme tunnustaneet teon rukoilkaa että asia päättyisi tähän ja kaikki voisivat unohtaa tapahtuneen koska mitään vahinkoa ei tullut tapahtuneesta olisi voinut tulla mutta Jumala varjeli meitä siunausta työ yhteisölle

Herra, poikani tarvitsee opiskelua varten kesätyön mutta arkana ja hiljaisena ei pärjää haastatteluissa. Anna jonkun työnantajan kuitenkin nähdä hänen ahkeruutensa ja järjestä hänelle kesätyö,

MH sydän ongelma ja ääni lihakset rappeutumassa. Hän on ylistäjä joten J kiitos jos autat TA pelkoja ja epäonnistumisen katastrofeja. J kiitos jos autat löytämään rakentavaa tekemistä elämään ja edes yhden onnitumisen vuosien katastrofien tilalle uutta jotakin hyvää

Herra, näet ne vilpit, joita olen tehnyt. Ovat pieniä sinänsä, ja tein sksi, kun rahani on vähissä enkä olisi voinut ostaa kyseisiä asioita. Ymmärrän, olen tehnyt väärin ja se vaivaa minua. Haluaisin sovittaa jotenkin, anna anteeksi.

03.04.
Sisareni mies lähtenyt yhteisestä kodista; lapset ja sisareni jäivät tyhjän päälle.Herra auta!

Kiitos Jumala, että et vielä ottanut mummua luoksesi. Kiitos, että annat hänelle lisäaikaa keskuudessamme. Rakastamme niin mummua. Mutta luotamme siihenkin, että luonasi on paras olla. Kiitos. Anna meille kaikille syvä luottamus Sinuun.

Ystäväni puolesta esirukoudta, työskentelee vastaanottokeskuksessa.Herra anna hänelle yksityiselämään ystäviä ja kumppani vihdoinkin!Yksin ei ole ihmisen hyvä olla.

Kiitosaihe : mieheni ostanut punttisalikortin ja nyt pyöräilee myös työmatkat.Laihtunut monta kiloa ja elämänilo palannut, halkelujaa!

Herra, auta minua! Auta ja armahda! Minulla on niin vaikeaa, etten kestä tätä. Lohduta, Pyhä Henki!

Olen ollut kohta kaksi vuotta työttömänä ja nyt kotipaikkani lähellä olisi avoinna kolme vakituista työpaikkaa, joihin minulla olisi pätevyys. Olisi aivan mahtavaa saada pysyvä työpaikka ensimmäistä kertaa elämässäni (olen 42v). . Myös mieheni on tällä hetkellä työttömänä ja tarvitsisi siis hänkin työpaikan..Kiitos rukouksistanne!

Rakas Jeesus,heikkojen auttaja. Siunaa ja auta vanhusta pankkiasioissa. Auta kaikessa! Kiitos Jeesus!

Pyydän esirukousta turvapaikanhakijoiden tilanteeseen. Suomen linja on epäinhimillinen. Toivottomiin olosuhteisiin palautetaan onnettomia ihmisparkoja. Rukouspyyntö viranomaisten silmien avautumiseksi ihmisten hädälle. Kiitos paljon ja siunausta teille.

Herra auta äitiäni, leskeksi jäätyään haaveillut matkasta lämpimään, Jeesus anna hänelle voimia toteuttaa tämä pieni loma.

Minulla on ollut vakavia sydänoireita ja pelkään, että pienet lapseni ja puolisoni menettävät minut. Pyydän esirukousta terveyteni puolesta. Kiitos kaikille.

02.04.
Pyydän esirukousta liittyen uskonelämääni sairauksiini..Herra suo minulle ihmissuhde joka on sinusta lähtöisin.Isä kosketa ja hallitse myös talouttani. Herra kosketa uudista minua..Auta rakas Jeesus.Hallitse koko elämäni..Uudista uskonelämääni!

Luulin, että työkaverini on muslimi, mutta hän kertoikin vanhempiensa kääntyneen kristityksi hänen ollessaan lapsi. Kiitän tästä! Hänen vanhemmilleen tuli kuitenkin ero, enkä usko työkaverini olevan uskossa. Hän on hyvin pettynyt isäänsä. Jätän rukouspyynnön hänen ja hänen isäsuhteensa puolesta.

Pyydän esirukousta liittyen uskonelämääni sairauksiini..Herra suo minulle ihmissuhde joka on sinusta lähtöisin.Isä kosketa ja hallitse myös talouttani. Herra kosketa uudista minua..Auta rakas Jeesus.Hallitse koko elämäni..Uudista uskonelämääni!

elaman uskoni on ollut koettella jo vuosia;ero,veljen kuolema ja ystavien kuolemat.Terveys on mennyt olen jo 68.Pyydan rukousta puolestani etta kestan uskossa loppuun saakka

Rukousta toivoisin seurakuntamme puolesta ja erityisesti nuorisotyön iltojen puolesta. Että saisimme apua mm. keittiöllä ja musiikissa. Rukousta myös mieheni puolesta ja että saisimme asuntomme myytyä.

Eihän uskovatkaan voi vaan olkapäitä kohauttaa ja tiijetään koko Suomi mitä mulle kaikkea tehty ja Jumala antanut kaksoiskäskyn, kuka voi pelastua?

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni KIITOS!

Pyydän esirukousta..Liittyen uskossa olemiseen, välillä tuntuu että en ole Jeesuksen oma..Auta Isä Jesuksen nimeen kuin myös sairauksissani, suo minulle ihmisuhde joka on sinun tahtosi mukaan pyydän apua myös talousasioissani.Kiitos... Jeesus...

01.04.
J pyytää voimia ja Jumalan apua! Vaikean sairauden voitamiseksi. Myös minä itse haluan että Jumala kuulisi ja auttaisi minua! Omien vaikeuksieni takia. Kiitos kovasti T:M

Rakas Jumala armahda minua kaikista pahoista teoistani. Puhdista minut kaikista likaisista synneistä ja tee minusta uusi luomus sinussa, puhdas ja viaton. En ole elänyt tahtosi mukaan, ja minä rukoilen anteeksiantoa ja armahdusta vilpittömällä sydämellä. Jumala sinä näet pelkoni. Näet, että pelkään sairautta niin, etten saa öisin nukutuksi. Älä anna minun olla sairastunut mihinkään pahaan, mistä e

Kristus, auta minua! Älä anna minun hukkua, vaan pelasta iankaikkiseen elämään. Tämä on harras pyyntöni, auta minua.

Pyydän esirukousta mieheni sisaren Rn puolesta. Aivoista löytynyt kasvain ym. Oireet pahentuneet vauhdilla. Jeesus rakas, Isän oikealla puolella , ota R haavoitettuihin käsiisi, kanna häntä ja paranna. Sinä voit. Ole lähellä häntä ja omaisia. Tule Sinä meille rakkaaksi. Aamen.

Herra, auta että pystyisin käymään hyvin seurakunnan kokouksissa, ettei tulisi jännitystiloja.

Jeesus rakas auta mun miestäni tiedostamaan ongelmansa ja tekemään niille jotain. Eheytä ja paranna. Vain sinä voit auttaa

Rakas taivaan isä auta minua selviytymään joka päiväisestä elämästä. Vahvista uskoani. Anna minulle voimaa selviytyä talousongelmista. Anna viisautta työssäni, jotta jaksaisin surunkin keskellä, aseta minulle oikeat sanat suuhuni, jotta voisin olla lohduttaja surun keskellä. Kiitos, kun olet huolehtinut lapsistani, kiitos lapsensapsista.

Herra armahtaisi ja selvittaisi asiani vaimoni kanssa.

31.03.
Rakas Jeesus auta minun miestäni oppimaan keskustelutaitoja joita hän ei ole omassa lapsuuden perheessä oppinut, auta häntä tiedostamaan traumansa ja käsittelemään ne ja tiedostamaan, miten ne vaikuttavat hänen elämäänsä tällä hetkellä. Auta Jeesus muuten kaikki on mennyttä.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa K:n ja S:n ja siunaa heitä Kiitos!

Rukoilkaa MK:le vapautusta itsetuhoisuudesta,rauhattomuuesta,itsekkyydestä,muurit murtuisi,Herra vapauttaisi,pelastaisi. -Ak:leparantumista osteoporoosista,nivelrikosta,verenpainetaudista,huonosta muistista,auttaisi talousasioissa,pelastaisi,saisi uskovia ystäviä. -MH:la azhaimer,maksassa tuumoreita,krooninen ripuli,pelastusta -EH:konaisvaltaista p

Pikaista esirukousta. Ensi viikolla lääkäri, pelkään että tehdään väärä diagnoosi tai että liian herkästi määrätään lääkkeitä. En halua syödä mitään kemiallisia valmisteita, jos vain on joku muu keino esim ruokavalio tms miten asiaa hoitaa rukousta että Jumala järjestäisi asiat menemään oikein. Haluan varmuuden mikä minua vaivaa.

Esirukouspyyntö oman terveyden puolesta, ollut paljon ongelmia hampaissa. Siunausta myös sukulaisuussuhteisiin.

30.03.
pyydän rukousta, että Jumalan tahto tapahtuisi minun ja J:n välisessä ihmissuhteessa ja että Jumala vaikuttaisi J:ssä Hänen tahtonsa mukaisen tekemisen ja tahtomisen

Ensin kiitän kaikesta hyvästä mitä olen kokenut, suuren elämänmuutoksen. Nyt olen tienhaarassa, enkä tiedä mihin suuntaan. Rukoilen palavasti rauhaa asiaan joka painaa mieltä ja jokin usuttaa minua haaveilemaan sellaista mihin mieheni ei suostu. Uskon että toive toteutuu ja mies itsekin haluaa samaa jos se on Jumalan tahto ja oikein meille. kiitos

Pyydän esirukousta itselleni..Minulla astma ja allergia. Nyt taas astma rajuna, kun tuo Leppä kukkii, Nenä tukossa poskiontelot,minulla on myös rasitus astma..Rakas Isä Jeesuksen nimeen,hallitse minun sairauksiani, ihmissuhteitani, sekä koko elämäni!!Herra kosketa armahda minua Abba Isä Jeesuksen nimeen ja vereen.

Työnkuvani on muuttumassa ja tulevaisuus tehtävieni suhteen on epävarma, jopa se onko minulla työpaikkaa. Tunnen kulkeneeni Jumalan johdatuksessa koko työelämäni ja saanut kokea paljon. Työ on ollut antoisaa! Rukoilkaa puolestani että saisin tuntea olevani mielekkäässä työssä jatkossakin. HRE

Esirukouspyyntö koko perheeni puolesta. Lapsieni ja parisuhteeni puolesta. Kaikilla rupeaa olemaan voimat vähissä.

29.03.
Fyysisen terveyden ja henkisen eheytymisen puolesta

Yeshua, auta minua!

Pyyntö koiramme (kultainen noutaja) puolesta. Noin 7 kk sitten leikattu tassusta syöpä. Kortisoni ja kipulääkettä saanut. Nyt jalka tosi kipeä. Mitä tehdä? Olemme ahdistuneita. Mikä on Jumalan tahto? Jeesus auta ja armahda.

HERRA, AUTA MINUA JA PERHETTÄMME TALOUDELLSESTI JA TERVEYELLISESTI. ANNA MEILLE LEPOA, RAKKAUTTA JA YHDESSÄOLOA.

28.03.
Anemia hb 80 sairaalassa 01/2017, sisäinen verenvuoto lääkkeestä. Määrättiin verenohennuslääke, jossa kielletty vihreät vihannekset vegaaniltakin! Tulossa uusi lääke, joka vie elimistön vastustuskyvyn infektioita vastaan. Kiitosaihe samantien: sain jo idean liittyä potilasyhdistystoimintaan, jossa toisillakin on hengityssuojain...silti pelottaa...

Pyytäisin rukousta 10 vuotiaan sijoitetun poikani puolesta jolla on autistisia piirteitä, kiroilee ja lyö eikä hänellä ole sosiaalisia taitoja. Että Herra parantaisi hänet. Pyytäisin myös pojan sijaisäidille viisautta kasvattaa poikaa ja hänen sisartaan joka on alkanut matkia kiroilua. Myös pyytäisin rauhaa sijaisäidin ja minun välille T.L

Minulla on vasemmassa jalassa suonikohjut, Aineenvaihduntani on hidastunut paino ei laske alas , niskassa on kipuja on vaikea nukkua,jos saisin työpaikan kevään aikana kiitos . Terv: H M

Hätärukous! Veljen vaimolta leikattu selkärangan vierestä metastaasi jota ei saatu kokonaan poistettua. Torstaina leik.rintakehän patologinen murtuma. Rukoilkaa Herran kosketusta ja ennenkaikkea veljen,vaimon ja kahden pojan uskoontuloa. Iäkkäällä äidillä myös metast.aih. patolog.murtuma. Itsellä monia asioita jotka Jumala tietää. Siunausta teille!

Herra, armahda ja auta minua! Olen aivan lopussa tämän asian kanssa. OLe kiltti ja tule avukseni!

27.03.
Tasa-arvoinen avioliitto puhuttaa palstoilla. Pyydän viisautta, osallistuako keskusteluun ja jos, niin millä tavoin. Että löydän oikeat sanat. Eräs henkilö jo loukkaantui mielestäni asiallisesta kommentistani. Pyydän Jumalan ilmestymistä keskustelukumppaneille. Että Raamatun Sana aukeaa heille.

Perheemme puolesta: olemme molemmat mieheni kanssa työttöminä ja taloudellinen tilanteemme on niin heikko, että joudumme myymään talomme. Pyydän siunausta talon myyntiin, jotta saisimme sen hyvin kaupaksi ja johdatusta jatkoon: töitä tai uusi opiskelupaikka.

Auta Jumalani että saisin rauhan sydämeeni. Anna enkeleiden tuki hankaliin ja pelottaviin tilanteisiin. Anna ystäviä jotka tukevat elämässä äläkä päästä enää vilpillisiä ihmisiä elämääni. Suojele lapsiani.

Yeshua, paranna minut...

Herra, anna minun nähdä Sinut elämässäni!

Paljon olen rukoillut ja apua pyytänyt. Niin itselle kuin muille. Tämä kuristava tunne ei hellitä. Ystävää en tunnista. Elämäniloa ei ole. On vain kivut ja sisäinen tuska. Voimattomuus ja pelot. Rukousapua.

HERRA, NÄET RAKKAAN MUMMOMME, JOKA VIETIIN EILEN SU 26.3. AMBULANSSILLA SAIRAALAAN. RAKAS JUMALA, PYYDÄMME, ÄLÄ OTA MUMMOA VIELÄ LUOTAMME ´TAIVAAN KOTIIN. TEDÄMME, ETTÄ LUONASI ON HYVÄ OLLA, MUTTA RAKASTAMME MUMMOA NIIN. PARANNA MUMMON MONEN VAKAVAT SARAUDET JA ANNA TERVEYS JA VOIMIA. ANNA HÄNELLE VIELÄ ELINVUOSIA TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ. KUULE RUKOUKSEMME, KU RUKOLEMME POIKASI JEESUKSEN KRSTUKSEN KAUT

Rukouspyyntö itseni puolesta.Pyydän, että oma hedelmällisyys vielä säilyisi, ja saisin elämän kumppanin ja oman lapsen,oman perheen. Jumala salli Saaran tulla raskaaksi ja synnyttää pojan vanhalla iällä. Raamattu antaa lupauksen ja ihmeiden vielä tätä päivänäkin tapahtua. Tätä ihmettä odotan tapahtuvan myös omalla kohdalla. Jeesuksen nimessä anon

HERRA AUTAA ETTÄ SISKO SAIS TYÖHARJOITELLUPAIKAN 3 VIIKKO HÄNELLÄ OIS JO ASUNTO MISSÄ SAIS ASUA ILMATEEKSI VANHAN PARISKUNNAN LUONNA ... JA ETTÄ HÄN SAIS TERVEYTTÄ JA MYÖS OMAN ASUNNON MISSÄ VOI OLLA RAUHASSA HERRAN KANSSA JA KASVAA HERRAN TIELLÄ ETEENPÄIN JEESUS ON NRO 1 HÄNELLÄ ...

Pyydän viisautta ja taitoa työtehtäviini. Uusi tehtävä alkaa ja minua jännittää, kun kokemuksen mukaan näissä on aiemminkin ollut monenlaista epäselvyyttä. En haluaisi tehdä virheitä. Pyydän myös jatkuvuutta töillemme, että kaikille työntekijöille jatkossakin riittää työtä ja toimeentuloa.

Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä. Kiitos, että teet ihmeitäsi hänen elämässään. Jeesus nimessäsi pyydän. Amen!

pyydetään esirukousta pienelle pojalle.A joka on juopon äidin ja isoäidin luona jotka eivät ajattele lapsen parasta vaan käyttävät lasta pelinappulana lapsen pitäisi päästä välillä myös isän luo

26.03.
Jeesus, ilmesty J:lle. Vakuuta hänet siitä, että vain Sinun kauttasi voi pelastua. Vapauta hänet harhaopeista ja vääryyden siteistä. Tee hänet terveeksi. Kiitos Jeesus että kosketat häntä parantavalla kädelläsi.

Jyväskylän perusopetukseen on kaavailtu erittäin idealistista ja opettajia entisestäänkin kuormittavaa arviointisysteemiä. Rukoilkaa, että tämä ei toteutuisi, vaan tilalle tulisi jokin toimivampi vaihtoehto, joka palvelisi kaikkia osapuolia (niin oppilaita kuin opettajia) paremmin.

Nöyrin pyyntö, rukous meidän perheen yhdessä pysymisen vuoksi ja minun masennuksen paranemiseen. M

Pyydän rukousta siskoni parisuhteen puolesta ja hengellistä herätystä koko perheelle. Kuin myös muille sukulaisilleni, serkuille, mieheni lapsille perheineen jne. Kiitos!

Pyydän koulujen asioista päättäville viisautta ja ymmärrystä siitä, mihin rahoja käytetään. Nyt näyttää, että mennään vain digitalisointi edellä eikä nähdä sitä, että erityisopettajia, koulunkäynninohjaajia, sairaalakoulupaikkoja jne. ei ole riittävää määrää suhteessa erityisoppilaiden määrään ja luokkakokoihin. Myös pienryhmät pitäisi säilyttää.

Pyydän Jumalalta viisautta mitä vastata tai olla vastaamatta kun keskustellaan homojen välisistä avioliitoista ja siitä mitä mieltä Raamattu on homoudesta. Pyydän viisautta töissäni. Riittävää toimeentuloa. Viisautta tietää ketä äänestän vaaleissa.

esi rukousta tarvin kipeästi tämän hetkiseen ihmis suhteeseeni jinka tyttöni on rikkomassa valheilla ja musta maalaamisella anna Herra tämän jn avata silmänsä ja että huomaan olevan valhetta ja että hän ottais minuun pikasesti yhteyttä

25.03.
Minulle terveyttä, apua ongelmiini ja johdatusta.

Herra, riennä avukseni!

24.03.
ESIRUKOUSPYYNTÖ VAIKEA Veljeni ja hänen rankojen asioiden johdosta että jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar

Pelasta koko sukumme ja naapurit, sekä kyläyhteisöt.

Rukouspyyntö palvelutyöni puolesta, jotta Jumala johdattaisi Hänen tahtonsa mukaiset työkaverit ja pitäisi poissa henkilöt, jotka syystä tai toisesta eivät tähän työmuotoon ole sopivat, ja että työilmapiiri olisi rauhallinen , hyvä ja rakkaudellinen.

Taivaan Isä, siunaa ja varjele perhettämme, jokaista erikseen ja yhdessä. Auta ja ohjaa projekteissamme. Avaa oikeita ovia.

23.03.
Pyydän apua Kristukselta hädässäni sekä ongelmissani jotka kaikki hän tietää.

Herra, auta meitä selviytymään veloistamme ja saamaan talouden tasapanoon. Auta suunnittelemissamme liiketoimissa ja tuo asiakkaita, joita voisimme myös jollain lailla evankelioida. Kiitos.

Yeshua, auta minua. Anna minulle iankaikkinen elämä Sinun kanssasi. Auta lääkeasiassa, sinä tiedät tilanteen.

Auta Jeesus! Minulla on astma, eturauhanen vaivaa,nenä poskiontelot tukossa, allergioita.Koko kehoni särkee.Isä Jeesuksen nimeen ja vereen, hallitse elämäni kaikki alueet, sairauksiani, ihmissuhteitani, Herra suo minulle taivaallista viisautta käsitellä sanasi oikein, kuin myös arkielämässä no!Tässä esirukoiliana! Siunausta runoilijoiden!

Auta Jeesus! Minulla on astma, eturauhanen vaivaa,nenä poskiontelot tukossa, allergioita.Koko kehoni särkee.Isä Jeesuksen nimeen ja vereen, hallitse elämäni kaikki alueet, sairauksiani, ihmissuhteitani, Herra suo minulle taivaallista viisautta käsitellä sanasi oikein, kuin myös arkielämässä no!Tässä esirukoiliana! Siunausta runoilijoiden!

22.03.
pakolaisystäväni puolesta, joka kärsii voimakkaasta masennuksesta, unettomuudesta ja ahdistuksesta. Lääkkeet eivät ole auttaneet. Hän ei jaksa kauan enää ilman apua. Herra, armahda häntä. Sinä olet voimallinen auttamaan. Opeta häntä myös tuntemaan sinut. Esirukouspyyntö myös kolmen turvapaikanhakijan puolesta, joita on kidutettu j ajotka kuitenkin ovat saaneet kielteisen päätöksen. He pelkäävät

Pyydän esirukousta itseni puolesta, että Jeesus parantaisi alkoholismini. Kiitos.

Pyydän rukousta perheen terveyden puolesta ja apua talousvaikeuksiin. Puolison käsi särkee jatkuvasti ja haittaa untakin. Oma terveyskin on huono ja olen ainoa elättäjä! En ole pystynyt lyhentämään kaikkia lainoja, hävettää. Pankki uhkaa irtisanoa lainat! Lisätöitä ei ole saatavilla. Ahdistaa! Lasten terveyskään ei paras mahdollinen. Apua! Amen

Avioero on edessa olemme olleet asumuserossa jo 5 vuotta.Vaimoni on sulkenut puhelimen.Olimme onnellisia ainakin 12vuotta kunnes han otti huoneet tayteen koiria 6 ja kissoja kymmenkunta lahdin pois ja pyysin vahentamaan koiria mutta han sanoi etta pysy vaan poissa.Pyydan rukousta etta kestaisin kaiken

21.03.
Pyydän rukousta, koen kovaa hengellistä painostusta, häirintää muu5amien ihmisten taholta. Heistä tulee ahdostavia ajatuksia ja kokemuksia, pelkoa ja turvattomuutta. Pyydän vapautumista näistä ajatuksista ja peloista.

Yeshua Messias, mitä minun pitäisi tehdä? Mikä on Sinun silmissäsi oikea tapa toimia? Tarvitsen välttämättä apuasi! Älä anna minun hukkua, vaan pelasta luoksesi taivaaseen.

Minua pelottaa, minulla on kadotukseen joutumisen pelkoa. Herra, auta!

20.03.
Pyytän rukousta 27v. pojan takia. Poika on osastolla.Rukoilemme,että poika saisi lääkityksen kunto ja taas terveksi. Kiitos kaikille ja rukousta.

Pyytän esirukousta 27v.pojan takia.R on nyt psyhiaatrisella osastolla.Kiitos kaikille ja siunausta.

Pyydän esirukousta, ettei sairaalatutkimuksissa todettaisi mitään vakavaa! Herra armahda!

Pyydän rukousta vuokra-asuntoon ja vuokranantajan tapaamiseen liittyen, jotta Jumalan tahto tapahtuisi vuokraako asunnon minulle, ja että Jumala sulkee väärien asuntojen ovet.

Rahapula auta. Amen.

Hei! Rukouspyyntö että Jumala ilmestyisi. Olen tosi surullinen ja masentunut. olen ruvennut kiroilemaan ja polttamaan tupakkaa ja juomaan siideriä. Auta Jeesus

19.03.
TAIVAAN ISÄ, SIUNAA JA VARJELE ISÄMAATAMME SUOMEA SE 100-VUOTISEN JUHLAVUONNA. VARTIOI MAAMME RAJAT MAALTA, MERELTÄ JA LMASTA. SUNAA JA VARJELE PRESIDENTTIÄMME JA HÄNEN PUOLISOAAN, MAAN HALLITUSTA JA EDUSKUNTAA, MAAN PÄÄTTÄJIÄ JA KANSAA. KIITOS JUMALA.

Jeesus auta kun sairauteni tulevaisuus on vaakalaudalla!!

Pyydän rukoilemaan puolestani, että taloudellinen tilanteeni järjestyisi, paranisi, sillä juuri nyt kaikki pielessä, enkä tiedä miten tästä selviäisi... myös läheiselläni mielenterveysongelmaa, pyydän rukoilemaan puolestaan, hänelle tervehtymistä ja parempaa tulevaisuutta. Kiitos.

Kiitos Ilmestyskirjasta. Suomen kristityt, lukekaa sitä, sillä Jumala lupaa tekstissä siunata, kaikki, jotka sitä lukevat. Jos et ymmärrä, hae lisätukse tv7:n ilmestyskirjaa selittävistä ohjelmista (Dawson, Varustamo, Ilmestyskirja avautuu) tai esim. sley.fi. Raamattuluennoista. Jumala tarjoaa siunaustaan sinulle tämän kautta.

Rukospyyntöä lähetän että päättyisi elämäni ja nukahtaisin . Olen hauras koska sairaudetkin vievät voimaa. Kun kaikki jyrää alleen. Hyvä ihminen olisin sitä ei sallita. Niin turha ihminen olen kun ei minusta riittävää hyötyä kukaan saa. En haluaisi valittaa se kiusa tuntuu vain pahenevan.Kuin liikaa taakkaa annettaisiin .Ei kestä ihminen.

18.03.
Muistakaa miestä et taipuisa Herran tahtoo eikä omiin halujensa mukaan että ymmärtäis eheyttää perheensä jonka tietää oikeaksi ja Herra puhunutkin siintää hänelle mut kieltää totuuden Herra sulje tuo vihollisen toinentie ja vaikuta hänen tahtonsalomaansa varjele tää mies omanasi ja vahvistaa uskoa hänessä poista kaikki epäilys ja pelko vaikuta et pääsee katkeruudesta ja anteeksi antamattomu

Herra tapahtukoon sinun tahtosi rikkoutuneen perheeni tähden puhu meille ja johdata meitä sinun tahdon mukaan .kiitos Jeesus

Kiitos ja ylistys Jumalalle. Poikani on ajatuksissani, anna heille oikea perhe!

Herra, pelasta minut ja koko perhekuntamme! Herra, armahda väsynyttä.

Rakas Vapahtaja, auta minua lääkeasiassa. Sinä näet, miten vaikeaa kaikki on minulle. En millään uskaltaisi käyttää lääkettä sen jälkeen, kun minuun meni paha henki lääkettä ottaessani. Kunpa voisin vain lopettaa lääkkeen käytön. Auta minua, Taivaan Isä. Poikasi Yeshuan nimen tähden tätä pyydän.

17.03.
Uskovaisella opiskelijalla tänään tentti, että Jeesus siunaisi ja antaisi viisautta. Hän on ahkera ja lukenut paljon. Kiitos Jeesus, että kuulet ja autat. Nimessäsi aamen!

Pyydän esirukousta Jeesuksen nimessä apua pojan perheen lapsensaantiongelmaan. Auta heitä! Myös veljesten välit ovat huonot. Paranna, Jeesus. Kiitos rukoilijoille. Kiitos Isä meidän, joka olet taivaassa!

Jeesus, ilmesty Johannekselle. Vakuuta hänet siitä, että vain Sinun kauttasi voi pelastua. Vapauta hänet harhaopeista ja vääryyden siteistä. Tee hänet terveeksi. Kiitos Jeesus että kosketat häntä parantavalla kädelläsi. Eräälle omaishoitajalle Jumalan apua. Hän on voimiensa äärirajoilla. Jeesus auta! Pyydän Jumalan apua kaikille omaishoitajille!

Pyydän rukousta ,jotta Jumala johdattaisi muuttamaan oikeaan asuntoon ja oikealle asuinalueelle ,ja että oman menneisyyteni virheet eivät muodostuisi ongelmaksi asunnon vuokraamiselle.

Pyydän esirukousta.Astma kehoni heikkenee tämän myötä,yskiminen jo monta vuotta,myös muita sairauksia on.Herra hallitse elämääni, sairauksiani ihmissuhteitani Hallitse aivan kaikkea minussa Jeesuksen nimeen j a vereen Aamen.

Jeesus anna voimasi, johdata Herra!!

Pyydän esirukousta.Astma kehoni heikkenee tämän myötä,yskiminen jo monta vuotta,myös muita sairauksia on.Herra hallitse elämääni, sairauksiani ihmissuhteitani Hallitse aivan kaikkea minussa Jeesuksen nimeen j a vereen Aamen.

Vastaa mun rukoukseen, Herra, vastaa...

Yeshua, paranna minut niin, etten tarvitsisi lääkitystä.

16.03.
Auta, Herra, etten uuvu tämän taakkani alle. Ilmesty minulle.

Pelkään niin paljon pelastukseni puolesta... Vaikuttaa koko elämääni. Herra, auta ja anna takaisin se entinen elämä Sinun kanssasi. Pelasta minut ja anna pelastusvarmuus.

Pyytäisin esirukousta tyttäreni ja vävyni kodin rakentamisen puolesta. Herra suo laina-asioiden järjestyä ja anna heille voimia yrittämiseen ja kodin rakentamiseen. Poikani on toipumassa avioerosta , siunausta hänen ja lastensa elämään. Miehelläni on alkavan neurologisen sairauden oireet, jotka pelottavat meitä. Herra armahda ja siunaa perhettäni!

MINULLA ON OLLUT KORKEA VERENPANE JA SYDÄNOIREITA. PELKÄÄ, ETTÄ TAPAHTUU JOTAIN JA MINULLA ON PIENET LAPSET. KIITOS, JOS RUKOLETTE.

Pyydän esirukousta epävarmassa työtilanteessa, jossa työt uhkaavat kesäksi loppua ja sen myötä myös toimeentulo. pyydän Herran johdatusta ja apua, jotta saisin töitä ja asiakkaita myös kesäajalle.

HERRA, AUTA MINUA! En tiedä, mitä tehdä tämän lääkityksen kanssa. En meinaa uskaltaa sitä käyttää, koska minuun meni joku paha henki lääkettä aloittaessani. Ilman lääkettä selviän vain, jos Sinä, Herra autat. Yeshua, mitä minun pitää tehdä? Olen aivan epätoivoinen, auta minua, Herrani ja Vapahtajani.

Pyydän rukousta: olemme perheenä jo vuosia suunnitelleet ulkomaille muuttoa.Nyt olemme kohdemaan löytäneet.Pyydän rukousta että saamme viisautta hoitaa asiaan liittyvät toimet.

Rakas Jumala ja Jeesus, toteuttakaa se minun toive.

15.03.
Herra auta etten arvostele aviomiestäni.

Ei voida sanoa pahana mitään pidettävän hyvän ja pahan jumalan silmissä mutta voida pahoilta teiltämme ja pahoista teoistamme saada mitä saada pitää? Ihmettelen missä olisi minun sija joten luvattua ja siunattua puolestani esitellen voi yksin Jumala! [rukous aamuisin päivittäin iltaisin ja milloin ennätän]

Pyydän rukousta veljeni Kn puolesta. Hän on hirveän kipeä. Vatsavaltimot niin pahasti tukossa, ettei lääkärit pysty tekemään mitään. Voimakas kipulääkitys ainoastaan. Hoitoa ei ole. Suolisto kärsii rajusta hapenpuutteesta ja on vaarassa mennä kuolioon. Vähän kerrallaan pystyy syömään helposti sulavaa ruokaa ja siitäkin tulee kivut, koska happea ei riitä ruoansulatukseen. Istuminen saa katsakivu

Pyydän äitini puolesta esirukousta.Hän on vuosia haaveillut leskeksi jäämisen jälkeen matkustavansa lämpimään lomalle HERRA AUTA ETTÄ SAA VOIMIA JA PÄÄSEE NYT KEVÄÄLLÄ VIJDOIN MATKAAN.

Pyydän mieheni puoledta esirukousta; Herra muista häntä, kielenkäuttö kovaa, kiroilee ym RASKASTA KUUNNELLA.

14.03.
Herra koemme selitellen mitä ovat maailmankaikkeuden mahdollinen joten nimisanat teonsanat äitini parhaimman Jesus ennen yhtäkään arvioijaa ja niinkuin kana emon siipien suojaan ja iankaikkisiin majoihin Isän Palvelevain Henkien tehtävää rukoillen.

Kiitos rukouksista, nuoren tyttäreni sitova seurustelusuhde päättyi lyhyeen.Pyydän rukousta hänen ihmissuhdeasioihinsa, on niin vauhdikas ja vilkas.Herra anna viisautta ihmissuhteisiin.

Sisareni ja äitini puoledta, että tulisivat uskoon vihdoin ja viimein molemmat.Äitini leski, Herrs johdata uskovainen mieskaveri hänelle.Jo omaisuudenkin tähden, että pärjää talonsa kanssa.

Herra, auta minut ulos tästä umpikujasta. Näytä, että Sinä olet edelleen kanssani. Tämä tilanne on muuten liian vaikea kestettäväksi. Kanna minua, että jaksaisin. Armahda ja auta.

Kristus, auta minua. Auta ja armahda.

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi,avaisi silmät ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Herra, anna minulle vihdoin läpimurto tässä asiassa, joka on vaivannut minua ja jonka puolesta olen rukoillut jo yli vuoden ajan. Herra, ole kiltti ja ilmesty!

13.03.
Rakas Jeesus anna mieheni löytää työ, jota hän pystyy tekemään nykyisen työnsä tilalle. Auta rakas Herra, ole armollinen. Siunaa ensi viikolla olevaa palaveria, jossa näistä asioista puhutaan. Suo meidän perheellemme riittävä elanto ja auta, että myös mieheni voisi olla sitä elantoa tienaamassa.

Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä. Kiitos, että teet ihmeitäsi hänen elämässään. Jeesus nimessäsi pyydän. Amen!

Pyytäisin esirukousta puolestani että: Rakas Jumala parantaisi turvonneet särkevät jalkani!ja auttaisi että saisin voimia lähteä kylmästä liitosta, tuntuu ettei ole enään voimia yrittää taistella. Pyydän siunausta lapsilleni että heidän asiat selkeytyisivät. ja pienelle lapsen lapselleni siunausta ja taivaan isän suojelua. Kiitos

Auta minua, Kristus. En tiedä, mitä tehdä. Tapahtukoon Sinun tahtosi.

Avioliitto hajoamassa. Vaimo ei jaksa vaatimista, halveksuntaa ym. Ei saa tukea ja empatiaa masennukseen ja asumisen ongelmiin. Masennus johtuu paljolti elämäntilanteen vuoksi.

Isälläni Mlla on todettu verisyöpä. Pyydän että rukoilisitte etupäässä että hän tulisi uskoon ja pelastuisi. Toivon tietenkin tyttärenä että isälle annettaisiin vielä elinvuosia. Nyt 71-vuotias. H

Rukoilkaa äitini Ma Bn keuhoahtaumataudin puolesta,että Jeesus koskettaisi voimakkaasti ja parantaisi täysin tästä taudista sekä vapauttaisi isäpuoleni J ln ja äitini alkoholiriippuvuudesta. T:R

Pyydän esirukousta fyysisen terveyden sekä mielenterveyteni puolesta ja oikean hoidon löytämistä. Minulla on vaimo ja kaksi lasta, rakas Jumala kuule rukouksemme. Tahdomme uskoa että Jumala voi!

pyydän tyttäreni Mn puolesta voimia uuden opiskeluun ja että saisi työtä myös mies on työtön

Rukoilisitteko minulle terveyttä? Jumala tietää sairauteni. Kiitos. Terveisin, Epätoivoinen mies

12.03.
KIITOS JUMALA, ETTÄ KATSOT MEITÄ SYNTSIÄ NIIN ARMAHTAVASTI JA RAKASTAT TÄLLAISTA SYNTISAKKIA! ARMAHA EDELLEEN. ANNA PELASTUS MAHDOLLISIMMAN MONELLLE,KAIKILLE, JOTKA KATUVAT SYNTEJÄÄN JA PYYTÄVÄT NIITÄ ANTEEKSI, TUNNUSTAVAT SINUT HERRAKSEEN.

niin väsynyt ja kipeä

Asun Tukholmassa, jossa kohtaan paljon kerjäläisiä. Minusta tuntuu pahalta olla auttamatta heitä, mutta usein koen myös tulevani huijatuksi, jos autan. Se mitä olisin valmis antamaan ei välttämättä riitä. Usein kerjääjä haluaa tavalla tai toisella saada enemmän. Pyydän viisautta tähän ja siunausta kohtaamilleni kerjäläisille.

Pyydän rukoilua puolestani että kuukautiseni alkaisivat normaalisti ensi viikolla. Otin viikko sitten jälkiehkäisy pillerin, noin 4 tuntia yhdynnästä eli pian. Nyt ahdistuneena odotan alkaako kuukautiset. Ahdistaa todella paljon. Pyydänkin rukoilua nyt puolestani. Kiitos teille. -

11.03.
Ukovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä pitkän aikaa, jotta valmistuisi ylioppilaaksi keväällä. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon

Minulla on Astma.Joka nyt on rajuna,muitakin sairauksia.Isä hallitse sairauksiani ja niiden aiheuttajat, kuin myös ihmissuhteitani sekä tämän hetkistä elämän tilannettaini, Jeesuksen nimen ja veren kautta.

HERRA, OLET NIIN HYVÄ. RAKKAUTESI ON NIIN YLITSEVUOTAVAA JA TUNNEEN OLEVANI NIN SYNNISSÄ,KUN EN SAA LOPETETTUA VILPPIÄNI. OLEN HUIJANNUT VEROTTAJAA MAKSAMALLA LIIAN VÄHÄN VEROA KUIN OLISI PITÄNYT,OLEN VARASTANUT JA EDELLEEN VARASTAN ERÄÄSTÄ VERKKOKAUPASTA KOPIOIMALLA HEIDÄN TUOTTEITA ITSELLENI ILMAN MAKSUA.KADUN JA PYYDÄN ANTEEKSI. AUTA HERRA, ETTÄ MAKSAN VILPPINI TAKAISIN.

Minulla on Astma.Joka nyt on rajuna,muitakin sairauksia.Isä hallitse sairauksiani ja niiden aiheuttajat, kuin myös ihmissuhteitani sekä tämän hetkistä elämän tilannettaini, Jeesuksen nimen ja veren kautta.

Olemme kärsineet alakerran parvekkeelta tulevasta tupakansavusta jo kuutisen vuotta. Ensi viikolla taloyhtiö äänestää tupakoinnin puolesta tai vastaan. Taloyhtiö on tähän asti puolustanut tupakoijia. Olemme laittaneet asuntomme myyntiin. Sunnuntaina on kolmas näyttö. Toivomme ostajaksi ihmistä, joka ei häiriinny savusta.

Pyydän rukousta, että Herra puhuisi minulle mitä tehdä mieltäni vaivaavassa, lääkkeeseen liittyvässä asiassa. Etten tekisi väärin ja Herran tahto tapahtuisi.

Pyydän rukoustaistelua kohtusyöpäni hävittämiseksi. Isä Jumala, kuule tämä rukouksemme ja hävitä voimallasi kaikki syöpäsolut minun elimistöstäni! Sillä Sinun on Valta, Voima ja Kunnia! Kiitos Jumala! Anna Taivaallista voimaa ja mielenrauhaa minulle ja läheisilleni. Jeesuksen nimessä:Amen

10.03.
- nuori nainen, joka on juuri saanut lääkäriltä tietää, että hänellä on ehkä vain muutama päivä elinaikaa (syöpä levinnyt) -että Kristus armahtaisi, koskettaisi parantavalla kädellään ja siunaisi terveeksi tekevällä uskolla koko perhettä ja lähipiiriä -rukous Suomen hengellisen uudistumisen puolesta

Hei rukoilisitteko avioliittomme puolesta,ex nainen ja eräät ihmiset kiusaa ja häiritsee meidän rakkautta.Herra estä heidän toiminta!Herra minulla on verenpainetta ja näkö on huonontunut.Anna tulevaisuus ja toivo.M

Herra, vastaa minulle, kun itkien puoleesi huudan! Mitä minun pitää tehdä?

Rukoillaan, että isäni voisi toipua ja tervehtyä vaikeasta aivovammasta, jonka sai kaatumisonnettomuuden yhteydessä. Nyt aivoverenvuoto -leikkauksen jälkeen on saanut vuodepotilaana makaamisesta keuhkoveritulpat laskimoihin molemmin puolin. Herra, paranna ja hoida terveeksi asti.

09.03.
"Nelivuotias brittityttö taistelee hengestään Bulgarian Varnassa, jouduttuaan porealtaan suodatinpumpun imuun. Auta Jeesus, paranna ja pelasta!" - Pikkutyttö on herätetty koomasta ja vointi on jo parempaan suuntaan, mutta rukoillaan edelleen hänen puolestaan. Kiitos Jeesus että kosketat parantavalla kädelläsi.

Herra, pelasta minut ja perhekuntani!

Anna Jeesus tytöllemme rohkeutta erääseen asiaan joka on sekä hänelle että minulle tärkeä. Poista Jeesus esteet ja anna yliluonnollinen rohkeus. Kiitos Jeesus

Hätä huuto! En tahdo enää jaksaa elää tuskani kanssa lasteni ja tyttären lasten puolesta. Rukoilkaa!

Pyydä esirukousta poikani mielenterveyden ja päihderiippuvuuden vuoksi. Jeesus armahda! Me emme enää jaksa, emme osaa auttaa, mutta rakkaamme on sinun tiedossasi ja kädessäsi. Sinä yksin voit auttaa. Kiitos siitä!

Jeesus! Ohjaa tyttärieni elämää ja perheitään. Lähennä meitä toisiimme, en ole osannut olla turvallinen äiti heidän lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Anna anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat.

Pyydän rukousta, jotta minulle vuokrattaisiin asunto jonka näyttöön olen menossa. Olen työtön, luottotiedoton, ja vailla vakinaista asuntoa. Ulosotossq mittavat velat, ei vuokrarästejä. Asunto olisi sopiva tuloilleni ja sijainnilta. Rukoillaan, että Isä antaisi tämän asunnon minulle jos näin Hänen tahtonsa.

08.03.
Hyvin raskas "palvelutehtävä" ollut jo pidemmän aikaa,alan oleen hyvin uupunut ja huolissani psyykeeni kestävyydestä.

Pyydän esirukousta uuden oman kodin löytymiseksi minulle. Lisäksi pyydän rukousta Suomen puolesta ja pahojen henkivaltojen poistumiseksi maapallolta. Kiitos

4-v. brittityttö, jonka suolen porealtaan pohjaventtiili imi Bulgariassa, on toipumassa. Rukoillaan että pikkutyttö paranee täysin, mutta ennen kaikkea että hän ja hänen perheensä tulevat uskoon.

Kiitosaihe: Pyysin esirukousta taannoin leikkaukseen mennessäni ja epäilynä oli syövän uusiutuminen. Kiitos Herralle leikkaus meni hyvin ja syöpää ei löytynyt. Oireet aiheutti toinen vakava sairaus, mutta sen kanssa pystyy elämään ja sitä pystytään hoitamaan. Olen kiitollisella mielellä, kiitos Jeesus!

07.03.
Muistakaa pitkällä sairauslomalla olevaa miestäni, jolla on pian hänen työhönsä ja tulevaisuuteensa liittyvä palaveri. Siinä ratkeaa mitä hän jatkossa tekee ja missä. Pyytäkään Herralta apua, että joku ovi jo aukeaisi ja hän löytäisi työn jota hän voi tehdä ja josta saa kunnollista palkkaa jolla pystyy elättämään perheen.Kiitos Jeesus

Erästä ystävääni houkutellaan epäraittiin oloisen lahkoryhmittymän pariin. Itse olen tämän tahon vihan , syytösten , ja väärien todistusten kohteena kun olen poistunut tästä ryhmästä. Huoli ystävästäni on kova ! Voisitteko rukoilla hänelle tervettä harkinta ja arvostelukykyä ja että hän löytäisi terveen ja raittiin kristillisen seurakuntayhteyden. Kiitos !

Herra, anna opiskelijapojalleni hänen kipeästi tarvitsemansa kesätyö.

Puolisoni tarvitsee rukousta apua selkä pitää raudoittaa, on halvaus vaarassa muistakaa häntä ja leikkausta ja siihen pääsyä

Pyydän esirukousta perjantain inssiajoon linja-autolla. Tarvitsisin Jumalan johdatusta ja apua tuohon kokeeseen ja elämääni muutenkin. Kiitos rukouksistanne!

06.03.
Rakas Jumala, siunaa ja varjele tytärtäni, joka on kaukana kotoa. Tyrehdytä minun runsas kuukautisvuoto, etten vuotaisi kuiviin. Paranna tämä heikko olo. Lääkäriin on niin vaikeaa mennä, kun on hajusteyliherkkyys. Ole kanssamme ja anna meille varjeluksesi. Varjele myös ihanaa poikaani kaikilta vaaroilta. Aamen

Rakas Taivaan Isä. Sinuun me turvaamme. Siunaathan perheeni ja mummomme ja ukki.Anna meidän saada olla terveinä ja turvata aina Sinuun.Anna terveyttä ja voimia. Auta jokaisessa asiassa. Siunaa,varjele ja johdata meitä kaikkia. kiitos. Aamen.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa meitä KIITOS!

Pyytäisin esirukousta. Kärsin nyt vielä 34-vuotiaana lapsuuden vaikeasta kiiintymyssuhdehäiriöstä, joka aiheuttaa elämääni hyvin paljon vaikeuksia elämän eri osa-alueilla. Lapseni tarvitsee minua, mutta pelkään että teen itselleni jossain vaiheessa jotain peruuttamatonta, jos tämä olotila ei koskaan ala helpottaa. Kiitos. Terveisin P.L.

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Rakas Jumala, näet suunnitelmamme kahden eri verkkokaupan avaamisesta.Herra, näet, että meillä on rahat vähissä ja ylläpito on kallista.Suo meille jostain alkupääomaa, että toiminta kannattasi. Herra, siunaa nämä liiketoiminnat ja tuo asiakkaita, kiitos. Maksamme kyllä kymmenyksemme Sinulle!

05.03.
Ystävän puolesta.Joka,alussa uskon elämässä.Ja parjaa,panettelee jatkuvasti ihmisiä ja,riitelee heidän kanssa.Ei nää itsessään vikaa.Että Herra voisi vapauttaa tästä ongelmasta ja auttaa ymmärtään kuinka "tuhoaa" tällä käytöksellä itseään,toisia ja Pyhää Henkeä joka hänessä yrittää olla.

Auta, Herra, ja ota pois jännitys, joka välillä iskee esim. seurakunnan tilaisuuksissa. Paranna minut.

Pyydän rukoilemaan sisareni puolesta, että Jeesus koskettaisi ja parantaisi. Hänellä on ongelmia sydämessä (tahdistin) ja kasvain munasarjassa.

Herra, auta ja poista minulta jännitys, jota koen esim. seurakunnan tilaisuuksissa.

Rukoilkaa poikieni puolesta, että unohtaisivat erimielisyydet ja rakastaisivat toisiaan vilpittömästi. Kiitos! Kiitos Jeesus!

Herra, anna pelkoni olla aiheeton. Pidä minut terveenä.

Herra, siunaa minua ja anna minun nähdä ja käsittää tuo siunaus elämässäni.

Rakas Jumala, pyydän puolisolleni voimia ja tahtoa rakastaa niin kuin olemme sinun edessäsi toisillemme luvanneet. Pyydän että hän päästää sinut sydämeensä ja ahdistava olo helpottaa. elpota hänen ahdistustaan.

Toimin hengellisessä työssä, pyydän rukousta jotta kaikki vastapuolen juonet ja valheet mitätöityisivät , esteitä ja häiriötekijöitä nousee sellaisten tahojen kautta joissa ihmiset ovat vahvasti sidottuja, pyydän rukousta jotta näiltä tahoilta nousevat esteet, häiriötekijät ja valheelliset puheet raukeaisivat tyhjiin. Kiitos!

Rukoilkaa, että nuori lopettaisi itsetuhoisen käyttäytymisen ja ahdistavat oireet poistuisivat!

04.03.
Pyydän esirukousta autonostossa. Viisautta valita sopivat työt tarjotuista. Epäviihtyisä tunne asumisessa, sijainti syrjäinen!Herra auta!

Työtoveri sai minut suuttumaan tosi paljon. En halua että hän häiritsee töitäni ja pitää hauskaa kustannuksellani. Auta Jeesus, että saan tehdä työni rauhassa ja olla rauhassa myös kotimatkat.

Jeesus,auta,että rakas sisareni auttaisi minua,kuten enneniki. Olemme pitkään auttaneet toisiamme. Kiitos Jeesus ystävyydestä!

Pyydän rukoilemaan sen puolesta, että vaikea ihmissuhde viimeinkin muuttuisi paremmaksi ja että ystäväni ymmärtäisi läheisten ihmisten arvon ja merkityksen elämälleen. Hän käyttäytyy huonosti kumppaniaan ja minua kohtaan ja satuttaa meitä. Rukoilkaa siunausta ystävyydellemme ja pyytäkää, että itsekkyys ja ylimielisyys katoaisi suhteestamme pian.

Yeshua, paranna minut. En halua olla riippuvainen lääkkeestä! Herra, auta!

Pyydän esirukousta että Jeesus vapauttaa minut synnin kahleista.

Taivaan Isä, pyydän siunaustasi, varjelustasi ja johdatustasi perheemme ylle, lähisukulaisten ylle, naapureiden ja lasten kavereiden ylle. Kiitos, kun pidät huolta meistä. Aamen.

Olen saanut vakavan lihassairauden, joka alkuvaiheessa voisi olla palautuvakin, mutta tämä minun näyttää kyllä aika pahalta. Rukoiletteko.

03.03.
Pyydän rukousta tyttäreni puolesta joka on tällä hetkellä sairaalassa ja kärsii psykoottisista oireista,masennuksesta ja ahdistuksesta. Että oireet helpottaisivat ja vointi paranisi.Pyydän lääkäreille viisautta hoitaa potilaita . Kiitos Jeesus !

Vapahtajani, lupaat Sanassasi parantaa kaikki sairauteni (Ps.103:3). Kiitos, että parannat minut ja otat pois kaiken pelon.

Herra, olen niin peloissani. Anna minun nähdä apusi ja läsnäolosi elämässäni.

Johdatusta muuttoon jotta oikea paikka löytyisi Ja viisautta muuttoaikatauluihin

Jeesus auttaisi ystäviäni tulemaan uskoon ja löytämään sopivat puolisot ja auttaisi minuakin löytämään sopivan puolison.

Rukouspyyntö ystävieni S:n ja L:n puolesta. Rukoillaan, että Jumala vapauttaisi heidät kaikista synnin ja pimeyden sidoksista , ja että kaikki orjuus päättyisi heidän elämässään ja pääsisivät Jeesuksen ostamaan vapauteen sisälle. Herra vapauta L ja S!

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa S:n ja siunaa häntä KIITOS!

Vapahtaja, auta minua. Tarvitsen todella apuasi!

Haluan pyytää rukousapuanne LP puolesta. Sairaus ja syyttömyys asiaan, mutta joutunut siitä kärsimään.

Rakas Jumala, Rakas Jeesus Antakaa mieheni parantua peliriippuvuudesta, ohjatkaa meitä oikeaan suuntaan tämän ongelman selvittämisessä. Auttakaa perhettämme ja kaikkia sen jäseniä selviämään tästä. Auttakaa, pyydän!

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

02.03.
guest test post <a href="http://googlee.te/">bbcode</a> <a href="http://googlee.te/">html</a> http://googlee.te/ simple

Liiallisesta yksinäisyydestä tulee masennusta ja ahdistusta, sekä siitä unettomuutta. Koen että ystävät ja sukulaiset vain hiljaa häipyvät. Yhteydenottoihini ei vastata. Olen vanha ihminen. Asumistilanne myös ahdistava. Jeeus ole kanssani ja vahvista minua. Kiitos.

Herra, pelasta minut, vie perille Taivaan kotiin. Toivoisin pelastusvarmuutta. Auta, Abba Isä!

Herra, anna kaiken olla hyvin.

Jeesus auta! Lähetä elämääni miesystävä, joka on minulle oikea ja sopiva. Nimessäsi Jeesus pyydän. Kiitos että kuulet. Amen

Pyydän Jeesukseltaanteeksiantoa ja rauhaa sydämeeni. Olen eronnut 08 ja seurustellut lyhyitä aikoja sen jälkeen. en nyt enää vuosiin. Nyt nuo miehet, myös ex-puolisoni tulevat uniin ja olen heille kaikille vihainen hyväksikäytöstä. Olen pyytänyt Jumalalta anteeksi noita seurusteluja koska ne eivät ole Jumalan mielen mukaisia. En silloin ymmärtänyt että usko on niin tärkeä asia, ja että toisenkin

että saisin tänään sopivan summan rahaa tilille

01.03.
Kristus, paranna minut täysin terveeksi sairaudestani ja vaivoistani. Olet luvannut vastata anovalle, vastaa siis minullekin. Sinä olet Parantajani, kaikkien lääkäreiden ja lääkkeiden yläpuolella. Ilmesty elämässäni niin, että saan nähdä Sinun hyvän tahtosi toteutuvan. Kiitos, Herra, siitä, mitä tulet tekemään. Älä koskaan jätä minua yksin.

Rukoillaan 5v.pikku-tytön puolesta.hänellä on vaikeahoitoinen epilepsia johon lääke Hoito ei auta.Herra voi autta hänelle ei mikään ole mahdotonta

Nelivuotias brittityttö taistelee hengestään Bulgarian Varnassa, jouduttuaan porealtaan suodatinpumpun imuun. Auta Jeesus, paranna ja pelasta!

Vaimoni sairastaa syvää ja vakavaa masennusta. On tällä hetkellä sairaalahoidossa. Lääkkeet ovat toki tarpeen, mutta sen todella parantavan ja hoitavan lääkkeen antaa Jeesus. Pyydän uskossa esirukousta vaimoni An puolesta. Kiitos rukouksista.

Tyttäreni elämä oli kamalaa kymmenen vuotta sitten vauvan kanssa - parisuhde oli väkivaltainen. Hän pääsi eroon tilanteesta. Vuodet ovat vierineet. Lapsi on kasvanut. Nyt kummankin elämää varjostaa tyttäreni tämänhetkinen parisuhde, joka alkaa muistuttaa 10 vuoden takaista. Rukoillaan apua! Taannoin uskon sen auttaneen!

Herra, olet jo Aabrahamille luvannut siunata jokaista, joka siunaa Israelia. Olen koittanut siunata Israelia omalla pienellä panoksellani. Herra, tee Sinä niistä jotain paljon enemmän, kuten aikanasi teit viidellä leivällä ja kahdella kalalla. Anna minun nähdä siunauksesi elämässäni, on niin vaikeaa, anna hyvän ajan koittaa jo.

Herra paranna minut! Pelkään olevani kuolemansairas, oireiden perusteella. Herra lopeta verenvuodot!, enkä lääkärikammon takia ole pystynyt menemään lääkäriin vuosiin. Minulla on vaimo ja pieniä lapsia. -A

Taivaan Isä, suojele kaikelta pahalta.

Hajoamispisteessä olevan avioliiton puolesta.

Pyydän esirukousta elämäntoverilleni SMV, joka käy torstaina 2.3 läpi leikkausoperaation. Pyydän kaikkea hyvää operaation ja sitä seuraavan toipumisen onnistumiseksi.

Rukoillaan 5v.pikku-tytön puolesta.hänellä on vaikeahoitoinen epilepsia johon lääke Hoito ei auta.Herra voi autta hänelle ei mikään ole mahdotonta

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net