2015-5-1 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


29.06.
Kiitos että ohjaat tämän viikon ,matkan?

28.06.
Jeesus, olemme pulassa. Tarvitsemme rahaa vuokriin, ettemme menettäisi kotiamme. Jeesus, auta. -Kiitos rukoilijoille, jotka kantavat huolemme Jeesuksen luokse. Jeesus, kiitos.

Jeesus kosketa minua parantavasti. Kiitos että sinä voit Amen

Pyydän rukousta taloudellisen tilanteen puolesta. Auta, että olisi varaa käydä tänä kesänä lasten luona kylässä.

Herra anna työntekijöitä armoita heitä!!!

Rukoilkaa vakavasti syöpäsairaan veljeni puolesta, tilanne on kriittinen. Pyydän, että Jumala parantaa, mutta ennenkaikkea että veljeni pelastuu henk.koht uskoon ennen kuolemaansa!

Pojalleni ystäviä ja onnistumista opinnoissa uudessa koulussa,jatko-opinto paikassa.Ettei joutuisi kiusatuksi vaan pääsisi monen kaveriksi.

E:n synnytyksen puolesta ja vauvan kanssa selviytymistä. Että kaikki sujuisi hyvin.

Herra, siunaa ja varjele vanhaa Mummua, jolla on sairauksia. Anna voimia ja terveyttä. Anna hänelle vielä monia elinvuosia. Siunaa ja varjele myös perhettämme.

rukouspyyntöni:Lapsilleni siunausta ja varjelusta sielunvihollisen juonilta,(kuten vääriltä valinnoilta,kiusaamisilta,pahoilta ihmisiltä). uskon vahvistusta,iloa ,rauhaa,parantumista myös heille.Isä kiitoksen kanssa anon...

27.06.
Herra, siunaa ystävää, siunaa hänen avopuolisoaan ja lastaan. Anna heidän tulla uskoon. Anna heidän mennä avioliittoon. En jaksa enää heidän välinpitämätöntä suhtautumista asiaan. Varjele myös vierailut tämän perheen kanssa, varjele yhteentörmäyksiltä ja ristiriidoilta. Anna ystävällinen ja myötämielinen ilmapiiri.

26.06.
Iho kukkii! Nivelet rutisee! Muisti pätkii! Herra voi parantaa!?!

Pyydän esirukousta sydämeni rytmihäiriön p arantumisen puolesta, ettei olisi mitään vakavaa

Tunnustan sairauteni/terveyteni - epäilyttävän suuntautumisen mahdolliseen, joka tilaisuus, tilaisuudelta on mennyttä, epäilen myös työkykyä ja valita nyt kun olen jo vanha ja mihinkään kelpaamaton sellaisin asiakirjoin, joita salassa/ilmi. - HERRA SANOO - ... Kiitosaihein?

Kiitos Jumala, kun olet johdattanut meitä. Kiitämme perheestämme, olet niin paljon hyvää ja kaunista antanut meille. Rakastamme toisiamme, rakastamme Sinua. Kuuletahan rukouksemme. Siunaa isänmaatamme Suomea ja kansaamme, siunaa Israelia ja kansaasi. Tätä rukoilemme joka ilta.

Kahdella neljästä yt neuvottelu tänään työnantaja tarjoaa huonoja vaihtoehtoja vaikka työtä olisi kun konsernissa joillain on ylityötä. Herra auta ja ole sorrettujen puolella

Toivon ystävälleni Mlle helpotusta, hän on kärsinyt ummetuksesta jo pitkään ja mikään ei tunnu auttavan. Herra anna toimiva suoli!

25.06.
Tarvitsen ostavia asiakkaita!

Pyydän rukousta taloudelliseen tilanteeseeni. Rahaa ei jää juurikaan elämiseen, olemme kovin tiukilla lapseni kanssa. Pyydän mieluisan työn löytymistä lapseni koulun alettua, ettei hänen tarvitse olla yksin.

Ystävät facebookissa.

Pyydän rukousta jalkavaivaani. En kärsi kävellä kunnolla. Kiitos, amen.

Pyydän rukousta perheeni eheytymisen puolesta, että ex-puoliso tulisi takaisin ja ymmärtäisi perheen merkityksen ja arvostuksen, amen.

Anelen Jumalalta päästä kaikesta sellaisesta, joka ei ole minulta pois Jumalan avulla? Esim. kansanryhmien vaikutuksesta, joista Herra sanoo: "heidän vaahtoavan häpeitään", kaiken valheen vallasta?

Uusi asunto.

24.06.
Herra paranna ystäväni muisti sairaus sekä hänen miehensä skitsofrenia! Kiitos sinä joka avioliiton asetit! Lähetä heille apua!

Auta Herra, että Kreikan ja muu taloustolanne ei pahenisi eikä vaikuttaisi suomen rahamarkkinoihin. Auta perhettämme suoriutua veloistamme, älä anna korkojen nousta, kiitämme.

Oi Jeesus, kysymme Sinulta neuvoa ja johdatusta jokaiseen asiaan elämässämme. Herra, anna meille Sinun viisauttasi jokaisessa asiassa, jotta osaamme tehdä tahtosi mukaisia päätöksiä.

Rukoilkaa että syöpään kuoleva veljeni ja hänen perheensä (4 lasta) pelastuisi. Jumala voi myös poistaa kasvaimen jolle lääkärit eivät voi mitään! Jumala pelasta ja paranna!

Olen syyllistyneenä ja nyt huomaan olevani huonossa tilassa.

Herra olen väsynyt, anna voimaa ja virvoitusta! Rukous poikani puolesta Herra sinä voit parantaa hänen selkävaivansa ja eheyttää hänet. Sinä tunnet hänen elämän kaikki haavat. Voi Herra pelasta ja paranna! Ylistys ja kiitos Jeesus! Amen

Rukoillaan apua ja johdatusta Klle, kun hän menee työllistämissuunnitteluun. Herra auta ja anna voitto tässä paljon rukousta vaatineessa asiassa !!! Kiitos Jeesus

Voi Jeesus Herra anna tyttäreni kolmen lapsen päästä samaan hoitopaikkaan missä ovat olleet äiti palaa töihin äitiyslomalta elokuussa! Amen

Herra, näet erään talon, jossa tapahtuu outoja asioita ja kummittelee. Poista kaikki pahan henkivallat Jeesuksen Kristuksen nimissä. Suojele asukkaita ja ulkopuolisia ihmisiä, jotka tässä talossa asuvat ja vierailevat. Siunaa talo ja rakennukset, kaikki talon pihapiirissä ja ympäristössä. Anna asukkaiden tulla väkevästi kosketukseesi ja uskoon. Amen

23.06.
Esirukousta kadonneen kissan puolesta että löytäisi omistajiensa luo Anna pojalleni syvä kaipaus ja ikävä tätä kissaa kohtaan että tosissaan yrittäisi löytää tämän pääsi muuton mukana karkaamaan'Rukoilkaa 3 poikani elämän puolesta muutenkin.minun ja miehen puolesta jaksamista.

X keskiv, vaikea 4s lonkkaleikkaus, toinen lonkka jo poistettu, rukoillaan lääkärille taitoa ja että Jumala voisi koskettaa parantavasti.

Herra paranna minut lupauksesi mukaan!

Toimeentulo-työttömyys-asunnon menettäminen, siinä nykyhetkeni ja lähitulevaisuus. Ilman Herran apua en selviydy. On ihan oikeasti hätä!

Pyydän rukoilemaan tyttäreni puolesta. Työnantaja sanoi hänet irti mitättömän syyn takia. Nyt tyttärelläni on lähipäivinä neuvottelut työnantajan kanssa. Pyydän rukoilemaan. että työsuhde palautettaisiin. Rukoillaan, että Herra antaisi sovun.

Rakas Jeesus auta ystävääni pelastumaan ja muuttumaan rehelliseksi ja uskolliseksi. Auta minua talousasioita koskevassa päätöksessä. Kaipaan puolisoa rinnalleni, Herra johdata jos se on Sinun tahtosi.

Tarvitsen Jumalan apua ja johdatusta taloudellisissa asioissa. Suuri summa,joka tuntuu inhimillisesti mahdottomalta, pitäisi saada pian. Jumala armahda ja auta.

22.06.
Poikamme Sn ja koko perheemme puolesta, että Jeesus antaisi rauhan sydämeen ja Jumala johdattaisi kaikissa arkisissa asioissa. Slla on rauhaton sydän ja hän ostaa koko ajan kalliita tavaroita, joita perheenä joudumme maksamaan´. Se ahdistaa koko perhettä ja on johtamassa perikatoon. Jeesus auta pikaisesti meitä!

Pyydän rukousta kun yksi uskosta osaton ihminen yrittää minulle pahaa. Hän pyrkii pilaamaan maineeni levittämällä valheita minusta. Tilanne on aivan kamala! Hän on tehnyt tekaistuja ilmoituksia mm. poliisille, lähettelee lapsilleni ja miehelleni kamalia viestejä jossa haukkuu minua. Jumala auta! Siirrä tuo ihminen kauaksi minusta. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

herra auta olen taloudellisesti tosi ahtaalla ja olen huolissani äitin ja kolmen sisarukseni pärjäämisestä.olen ollut tosi pitkään masentunut.mietin ja toivon joka päivä että pääsisin täältä pois.elämälläni ei ole mitään tarkoitusta.en pysty mistään enään oleen iloinen.

U masentuu taas, rukoillaan hänen puolestaan, hän haluaa sitä itse mutta ei jaksa aina rukoilla.

Pyydän esirukousta R:n ja T:n puolesta. Pieni E tarvitsee molempia vanhempia.

Pyydän esirukousta R:n ja T:n puolesta. Pieni E tarvitsee molempia vanhempia.

Pyydän esirukousta, että Jeesus tekisi ihmeen ja parantaisi taloudellisen tilanteemme, se on mahdoton. Pelkään, etten selviä lainoistani ja että menetämme kotimme. Uskova nääntynyt yksinhuoltajaäiti

Työn takia Herra tietää tilanteen ja miks? uskova veli vaikeuksissa

Valmistuin teologian maisteriksi mm.teidän rukoustenne tuella.Olen jo melko iäkäs alan vaihtaja ja rukoustukea tarvittiin paljon. Nyt ei töitä ole löytynyt.Koin etten toiminut omassa ymmärryksessä opiskelemaan lähtiessäni. Nyt ihmettelen miksi kaikki vaivannäkö? Olen kärsimätön ja taloudellisessakin ahdingossa. Isä vastaa minulle! Osoita paikkani!

Pyydän rukousta ettei hammassärky pahene keskiviikkona polvileikkaukseen aika. Auta Jeesus että kaikki menee hyvin!

21.06.
Tuon Jumalan käsiteltäväksi: rakennushankkeemme, johdata ja siunaa se. Anna varat, myös voimavarat. Anna kaiken sujua mutkattomasti. Siunaa työntekijät ja yhteistyökumppanit. Kitos, Herra. Herra, muista myös erästä vakavaa henkimaailman asiaa: auta ystävää tajuamaan, että oudot asiat ovat pahan henkimaailman juttuja, siunaa tätä ystävää ja anna hänen suostua rukoiltavaksi.

Ystäviä ja uskovien yhteyttä. -yksinäinen uskovainen-

Pyydän esirukousta omaan alkoholiongelmaani. A

Esirukouspyyntö avioliittomme puolesta. Raskas kevät takana. Aikaa yhdessäoloon ei juurikaan ole ollut. Avioliittomme rakoilee. Olen uupunu enkä itse pysty olemaan yhtään parempi vaimo.

20.06.
Pyydän esirukousta tyttäreni painonhallintaan, että Herra auttaisi häntä huomaamaan tilanteensa,lisäämään liinkuntaa ja kiinnittämään huomiota ruokavalioonsa. Jos ylipainon aiheuttaa stressi tai jokin muu, niin niiden Herra, että syyt poistuvat.

Siunaa kaikkia naapureita K:ssa, V:ssa ja P:ssa. Pelasta ihmiset, Jeesus.

Huudan Jumalan puoleen . Mieheni sairastui äkillisesti ja on nyt kriittisessä tilassa teho-osastolla. Rukoilkaa kanssani, että mieheni parantuisi ja saisi palata perheen pariin

19.06.
ON VAKAVA RUKOUSPYYNTÖ: ETTÄ VAIMONI SAISI IRROTTAUTUA KAIKESTA PENSEYDESTÄ JA KYLMYYDESTÄ JA VOISI UUDISTUA SEKÄ RAKASTUA TAAS JEESUKSEEN SEKÄ HÄNEN SANAANSA. SAMOIN AVIOLIITTOMME SAISI UUDEN AJAN MISSÄ VOISIMME YHDESSÄ PALVELLA HERRAA JA KAIKKI HÄIRITSEVÄT IHMISET VIEDÄÄN POIS ELÄMÄSTÄMME. JEESUS SIUNAA MYÖS PERHEEMME LOMA JA VOISIMME KÄYDÄ MYÖS SEURAKUNNISSA MATKALLA. KIITOS KUN RUKOILETTE N

18.06.
Herra, tuon eteesi asuntoasian. Johdata asuntoon sinun tarkoittamasi asukkaat. anna jokin vinkki, mistä tiedän, että asia on hoidossasi. Olen epätoivoinen, saanko asuntoon vuokralaiset ja hyvät sellaiset. Mieluummin uskovaiset´asukkaat. Kiitos esirukouksesta.

Syksyyn kohti ja odotuksin ihmisen puolesta, Jumala on. Jumala voi. Jumala yksin on Hyvä.

Pyydän rukoilemaan 21 v merkonomi tyttäreni puolesta. Hän jäi työttömäksi. Hän laittoi pankkiin työhakemuksen. Pyydän rukoilemaan, että hän saisi sen paikan. Herra voi tehdä ihmeitä! Uskova äiti pääkaupunkiseudulta

17.06.
Rukouspyyntö A.P:n terveyden puolesta, perinnöllinen unihäiriö vaivana. Lääkärit voimattomia ja ainoa apu heiltä enää vahvat lääkkeet jotka aiheuttavat riippuvuutta ja mielialan häiriöitä. Jeesus auta!

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa P:n ja siunaa häntä

PYydän johdatusta puolison löytymiseen kiireesti ja terveyttä vanhemmille.

Jeesus auta. Jumalani tapahtukoon Sinun tahtosi tän avioliiton suhteen, joka on perustettu valheen pohjalle. En luota puolisooni ja muutenki tilanne vaikee, henkisesti liian raskas. Jumalani anna vastaus huomenna siinä tilanteessa josta oon rukoillu tän liiton jatkumisen tai lopettamisen puolesta. En jaksa tätä kärsimystä ja henkistä tuskaa enempää

Kiitos perheestä, lapsista ja puolisosta. Anna meille Sinun rakkauttasi huolenpitoasi ja johdatustasi. Tule siunaamaan ja varjelemaan meitä kaikelta pahalta. Siunaa myös isoäitejä ja sukulaisia. Anna meille rakkaudellisia hetkiä vielä vuosien ajan, anna terveyttä. Kiitämme, aamen.

Rukoilemme erään profeetan/professorin arviointiin viitaten rikos-asian puolesta ja L:n puolesta ja vanhempiensa puolesta.

16.06.
Pyydän esirukousta poikani vaikeaan ahdistus häiriöön.Uskon Jumalan parantavaan voimaan. Kiitos

T:n ja V:n. Puolesta!

Elämäni on hyvn vaikeaa silloin kun mieheni kohtelee minua kuin spitaalitautista. Välillä on ihan hyvin, mutta kun viina astuu kuvioihin, elämäni on todella rikki ja raskasta. Jumala, vapauta mieheni viinasta uuteen Jeesusrakkauteen.

anotaan minulle terveyttä lisää ja anotaan johdatusta Herralta ja menestystä elämässä.varjelusta enkeleiden kautta Suomen rajoille.siunausta Israelille ja Jerusalemille.

Puolisoni alkanut salajuomisen uudelleen. On oltava hiljaa, ei enää mitään yhteistä. Onko Jumala unohtanut minut ja ennenkaikkea koskettaa puolisoa pois alkoholista uudelleen elävään yhteyteen Jeesuksen kanssa. Auttakaa - elämäni sortuu

Rukoilkaa minun ja ystäväni puolesta, sillä meillä on tärkeä ilta huomenna. Pyytäkää, että Jumala auttaisi meitä rakastamaan toisiamme ja että meillä olisi hyvä olla yhdessä. Tällä hetkellä meillä on molemmilla paha mieli ja olemme menossa väärään suuntaan. Rukoilkaa meille keskinäistä, oikeaa rakkautta.

Olen keski-iän ylittänyt nainen ja kaipaan itselleni uskovia ystäviä.Rukoilkaa että Jumala johdattaa ystäviä elämääni.Olen naimisissa mutta kuitenkin niin yksinäinen.

15.06.
En jaksa enää työssäni kokemaa epäoikeudenmukaisuutta, Herra avaa minulle uusi työ hyvästä työyhteisöstä.

Vasemman puoleisen rintakipuni parantuminen. Vakuutusyhtiöltä oikeudenmukaista valitusvastausta kuntoutustukeeni. P.O:n ja T.S:n välien totuuteen tuleminen, kaiken piilossa ja salassa olevan tulemista näkyviin ja tietoisuuksiin. Siunausta ja varjelusta lapsilleni, lapsenlapsilleni, itselleni ja isälleni. Palaamista Jumalan tielle M.P:lle. J.A:le Jumalan pelastavaa puoleensa vetämistä ja keskustelu

Olen kolmen teini-ikäisen lapsen yksinhuoltaja. Viime aikoina välimme ovat rakoilleet. Olen huolissani, että me emme enää ole yhtenäinen perhe. Jumala auta tässä tilanteessa!

Jaksamiseen sairaudessa, kärsivällisyyttä ja lohdutusta. Uuden elämän aloittamiseksi, uskoa, johdatusta ja siunausta tulevaan. Perheelleni voimaa ja rakkautta. Lapsilleni vahvuutta ja voimaa, kestää isän sairauden aiheuttama paha mieli.

Saaneena asunnon, en ole pyytänyt muuta väestöä mukaan: "Herra rukoilemme erään perheemme puolesta yksinäisiä ja uskovaisia yksin". Jeesus Kristus, kauttasi?

Taivaan Isä suojele lapsiani maailman vaaroilta. Järjestä esikoisen asiat sinun tahtosi mukaan parhain päin. Päästä perhe irti päihteistä. Kiitos Isä, sinä voit auttaa.

En jaksa enää...ei rahaa ruokaan, elämiseen, ei mihinkään. Velkataakka painaa päälle. Poika huollettavana. Harkinnassa jatkuuko elämä vai ei... Pyydän rukoilemaan puolestani. Kiitos.

Nuoreni pelaa liikaa Herra anna hänelle ystäviä joiden kanssa myös ulkona oleminen olisi mukavaa.

Uskovainen tyttäreni alkanut seurustelemaan uskomattoman miehen kanssa.Rukoilkaa että suhde loppuu ja tytär uudistuu.Hätä on suuri.

Pyydän kaikkiin töihini viisautta ja onnistumista ja sitä kautta riittävää toimeentuloa. Ajan käyttööni ja suunnitelmiini Jumalan johdatusta. Vanhempieni sairaudet ja erityisesti isän muistisairaus ja asumisjärjestelyt - pyydän näihin asioihin Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta ja siunausta. Kiitos.

Pyydän, että Jeesus Kristus siunaa K:a ja hänen kotiansa ja suo rauhan

14.06.
Ystäväni ehdotti, että lähtisin hengellisille kesäjuhlille. Ne olisivat toiset tänä kesänä, enkä tiedä, onko minulla siihen varaa. Rukoilen johdatusta asiassa ja siunausta ystävälleni.

Pyydän esirukousta läheiseni avioliiton puolesta. Mies on luopunut uskostaan ja tilanne on todella vaikea. Jumala auta!

Rakas taivaan Isä. Siunaa ja varjele Suomea ja sen rajoja.

Pyytäisin esirukousta torstaina olevan tilaisuuden puolesta. Haluaisin, että kaikki viihtyisivät ja heillä olisi hyvä olla. Toivon myös, että säät suosisivat kyseistä tapahtumaa.

13.06.
Auta Jeesus, on ahdistus ja tuska sydämessä. olen kiusattu talossamme. En jaksa enää. En saa nukutuksi edes lääkkeen avulla. Korvan tinnitus puhkesi taas tässä stressissä päälle, on tuskallinen olo. Herra auta minua. a

Herra Jeesus Kristus, paranna minut.Tee vereni täysin terveeksi niin ettei minun tarvitse enään kärsiä tästä verisairaudesta.Jeesuksen Kristuksen verihaavojen kautta olemme parannetut. t. uskova sisko

Pyydän rukoilemaan, että naapurin kummittelu ja outo tilanne loppuisi ja sieltä poistuisi kauas ulottumattomiin ne henget, jotka siellä on vuosikymmeniä asustaneet. Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä käsken näitä pahan henkivaltoja poistumaan. Anna talon väen löytää tie Jeesuksen luo.

Kriisi nuoressa perheessä. Vauvaikäiset lapset. Rukoilkaa varjelusta perheelle ja uudistusta vanhemmille. Jeesus auta. Hätääntynyt mummu

12.06.
Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta, siunausta ja viisautta elämäni monissa kysymyksissä. Vanhemmilleni kaikkea sitä Jumalan apua, mitä he tilanteessaan tarvitsevat.

Rukoilkaa, että saan talouteni kuntoon. Olen velkaantunut avioeron myötä ja jäin yllättäin työttömäksi.Olen taloudellisessa ahdingossa. Rukoilkaa myös, että lapseni ymmärtäisivät minua ja olisivat yhteydessä. Pyydän, että he eivät olisi katkeria avioerosta ja saisivat totuuden avioeron syihin. Rukoilkaa, että ex-mieheni lopettaisi mustamaalaamisen.

S:n puolesta

Siunaa ja varjele rakasta Mummua, terveyttä ja voimia hänelle. Samoin L:lle ja A:lle.

11.06.
Herra Jeesus, kiitoksella tuon työpaikka-asian eteesi. Tee minulle työpaikka, ole Sinä minun pomoni. Anna toimeentulo siitä työstä, johon minut ohjaat. Kiitän ja luotan Sinuun.

En löydä ammattia, enkä kutsumusta. Kaipaisin esirukousta!

10.06.
Herra, tuomme eteesi perheemme, vanhemmat ja lapset, isoäidit ja muut sukulaiset. Näet meidät ja tiedät meidän itsekunkin tilanteet läpikotaisin. Pyydämme Sinun hyvää johdatustasi meille kaikille. Auta meitä monissa eteen tulevissa vaikeuksissa ja koettelemuksissa. Pyydämme Sinun siunaustasi ja varjelusta elämäämme. Armahda meitä synneistämme, pyydämme niitä anteeksi. Poikasi Kristuksen ristintyön

L:n puolesta.

Perheessämme monenlaista vaikeutta ja ahdistusta. Pyydän esirukousta itseni ja lapseni asioiden puolesta.

Herra, auta Suomen nuorisoa, juhannus on tulossa. Anna Pyhän hengen olla läsnä maallisilla nuorten juhlilla ja kosketa siellä suurta joukkoa ja anna heidän kääntyä Sinun puoleesi. Herra, sääli näitä avuttomia nuoria, jotka ovat osattomia Sinun rauhastasi. Kosketa heitä ja anna heille rauhasi ja evankeliumin voima. Jeesuksen veren suoja.

Pyydän esirukousta alkavalle rakentamiselle ja peruskorjaamiselle. Herra Taivaassa! Siunaa jokainen työvaihe, anna hyvät säät perustuksen valulle ja muulle rakentamiselle. Siunaa työntekijät ja talkoolasiset. Anna kaiken sujua ongelmitta, varjele tapaturmilta. Auta jokaisen asian hoidossa, siunaa rakennus- ja muut viranhaltijat.

E: n synnytys ja vauvan hoito.

09.06.
Rukoiletteko varjelusta Suomeen paluu-matkalleni, Jumalan sanoja siellä kaikkiin tapaamisiin, ja johdatusta kodin vahinkoremonttiin ja raha-asioihin! Kiitos!!

Kiitän Taivaan Isää uskollisesta ystävästäni, jolle olen ajatellut lähettää syntymäpäivälahjan. Rukousaiheeni on, että löytäisin sopivan lahjan ja ennen kaikkea, että Taivaan Isä siunaisi, hoivaisi ja johdattaisi kyseistä ystävääni ja antaisi hänelle oikein onnellisen kesän.

08.06.
17.4. mainostettiin kansalaisaloitetta avioliittolaista. Kuuluuko sellainen tosiaan esirukouspyyntöihin?

- Pelastusta koko suvulle. Itselle voimia elämäntilanteeseen. - Perikunnan asioiden selvittelyyn sopua. Ollut todella ahdistavaa. - Tyttärelle voimia työhön. Myös, että saisi opiskelupaikan.

Rukoilisitteko vakityötä alallani ja että Herra siunaisi minua töissä. Kiitos!

Pyydetään rukoilemaan nuoren miehen (diabeetikko) puolesta, joka nyt lähtee yksin matkalle Saksaan ja Espanjaan, että Herra varjelisi hänen lähtönsä, tulonsa ja olemisensa siellä. Ja vahvistaisi uskoa Häneen.

07.06.
Pyydän esirukousta ; uskova perheemme on huonoissa väleissä äitini ja sisareni kanssa. Lapsille hankalaa. Äiti ja sisareni eivät ole uskossa. Tuleva juhannus vaikeaa jo etukäteen ; mieheni ei enää jaksa äitini alkoholismia eikä piittaamattomuutta omista lapsista ja lapsenlapsista. Ei halua tavata äitiäni. Herra anna viisautta tässä asiassa.

Työssäni tarvitsen Jeesuksen johdatusta, varjelua. Rukoilen viisautta mitä teen siellä tulevien päivien muutoksissa.

Jumala on vastannut aiempiin rukouksiini, kiitos siitä ja jatkakaa esirukoilijat hyvää työtä! Nyt olen huolissani töiden jatkosta. Pyydän esirukousta vakituisen työn puolesta, myös kaikille muille jotka työtä ovat vailla!

yrittäjä on täysin loppuun palanut on paniikki häiriön oireita on vuosia sittemn ollut aiemminkin pelkotiloja että vaimo saisi hänet lääkäriin rukoilkaa perheen puolesta että pyhä henki koskettaisi ja tulisivat herätykseen myös hänen veljensä puolesta joka on myös yrittäjä ettei sairastu huolesta

Pyydän voimia ensi viikon kovaa koettelemusta varten sekä parannusta pojan ongelmiin.

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta hän kärsii masennuksesta ja hänen miehensä on jättänyt hänet nimimerkki huolestunut äiti

06.06.
Varjele ja siunaa perhettämme, lapsia ja meitä vanhempia. Anna voimia ja apua taloudellisesti isojen velkojen hoitamisessa. Auta myös terveydellisesti ja jaksamisen kanssa. Paljon vaikeita ja hassteellisia asioita, joiden hoitaminen vie voimat uuvuksiin asti.

Pyydämme esirukousta poikamme puolesta, että hän löytäisi todellisen elämän kumppanin, jonka kanssa voisi olla onnellinen. Nykyinen ystävä on narsisti ja ahdistaa pojan epätoivoon. Jumala auttakoon ja johdattakoon Samia.

E:n synnytys lähestyy. Auta. Kiitos.

05.06.
Perheessämme on paljon sairautta ja muita ongelmia, talous- ja perintöasioiden hoitumisvaikeuksia ja masennusta asioiden vaivatessa mieltä. Rukoilkaamme asioiden järjestymisen puolesta! Uskon voima

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa tyttäreni ja siunaa häntä

Uuden työpaikan löytymisen puolesta.

Työpaikalla esimies epäoikeudenmukainen, Herra auta ja pysäytä tämä mies ja anna rauha työhön.

Perheelle rakkautta ja rauhaa...yhdessäoloa ja välittämistä, että jaksetaan yhdessä.

RUKOUSPYYNTÖ OLEN PUDOTTANUT YLI PAINOA NYT TÄLLÄ HETKELLÄ YLENSYÖN HALUAAN ERON YLISYÖMISESTÄ JA MAKEITTEN SYÖMISESTÄ

Tyttären perheen puolesta.Perheen lapsilla on sairastumisen riski olemassa,koska heidän kodissa on monta allergisoivaa tekijää.Äidin ja isän välinen suhde on vaikea,joka aiheuttaa lapsille turvattomuutta.Heidän perhe-elämä on niin ahdistettuakin!Pyydän rukoilemaan rinnalleni,että Jumalan tahto saisi toteutua tämän perheen keskellä! On suuri hätä!

Py dän rukousta äidin puolsta on muisti sairas ei pysty kävelemään ei yöhön ja siskon pojan puolesta on sairalssa

04.06.
Pyydän rukoilemaan itseni puolesta: olen sairaalassa ja hoito ei tehoa: vain Herra Jeesus voi tehdä ihmeen ja parantaa. Kiitos. S.L.

Rukoillaan, että mies kosii pian ja tekee minusta kunniallisen naisen.

Rakas nuori orpo kissanpentuni lahti tanaan Taivaan Isan luokse vain 4 vkon ikaisena. Pyydan rukousta rakkaan pienen Pican puolesta ja kiitan etta sain pitaa ja huolehtia pennusta reilun kahden viikon ajan. Kiitan myos kaikesta varjeluksesta jota olen osalleni saanut.

Rukousta nuoren pojan puolesta on lääke ongelma ja sekoilee et juhla vaikutus mielen muutosta ettei tapahdu isoja ongelmia j että tulis uskoon

03.06.
Että saan heinäkuun loppuun mennessä järjestymään kotona pienen remontin. Että matka maalle ja kissan hoito järjestyy. Sopiva määrä työtä ja rahaa.

Toivoisin, että minun puolestani rukoiltaisiin. Kiitos ja Jumalan siunausta.

Pyydän esirukousta oman eheytymiseni puolesta. Haluaisin eheytyä kaikista lapsuuden traumoista ja mennä elämässä eteenpäin ja elää terveenä ja ehyenä. Olen hyvin väsynyt ja uupunut ja tarvitsisin voimia, jotta jaksaisin kohdata vaikeita tunteita.

02.06.
Oman elämäni,Ja puolisoni puolesta,että saisimme olla Jumalan johdatuksessa,palvella siinä tehtävässä minkä Herra on meille uskonut!Antaen terveyttä ja voimia

Poikani,ja perheensä puolesta,että Herra pelastta,vaimonsa jehovalaisuuden harhaopin sitoma.Myös.että Herra johdattaisi heidän asumisensa tahtonsa mukaiselle paikkakunnalle!inhimillinen pelkoni milloin vaimon suku vie hengen pojaltani kun pitävät häntä harhaoppisena kun ei Usko heidän oppiaan.(on kymennyt uskossaan kuulunut helluntaiseurakuntaan)

Sisareni pojan perheen puolesta,että Herra johdattaa kaikissa asioissaan mitä elämään,ja Jumalisuuteen tulee.MYös,että Herra johdattaisi uuden työpaikan perheen isälle kun syksyllä joutuu tyttömäksi.APUA TALOUTEEN!

Herra, Sinä suurin taivaassa ja maan päällä, joka olet asettanut avioliiton miehen ja naisen väliseksi liitoksi. Kiitos, että saamme siunata kansalaisaloitteen, joka puolustaa nykyistä avioliittoa miehen ja naisen välisenä liittona ja turvaa lapsen oikeuden sekä äitiin että isään. Auta, että mahdollisimman moni kristitty kävisi kannattamassa tätä kansalaisaloitetta kansalaisaloite.fi -sivustolla.

HÄTÄHUUTO Nuoren uskovan 2 lapsisen perheen puolesta.Ovat joutuneet taloudelliseen ahdinkoon isän työuupumuksestajohtuvien virheinfestointientakia!Hengelliseen elämään selkeyttä,isälle terveyttä,voimien palautumista,ja viisaytta hoitaa asiat Jumalan tahdon mukaisesti!Että jaksisivat nousta palvelemaan kutsumuksensa arvon mukaiseen palvelutehtävään

Tyttäreni,puolisonsa,ja lastensa puolesta.Tarvitsevat väkevää Jumalan apua jaksaakseen!Lapsiata yksi joutunut huumediilen tyttöystäväksi sortuen käyttäjäksi,toisella psyyke reistaa.Lisäksi taloudelliset murheet,ja ei 2 vuotta kun vanhemmat päässet uudidistumaan!Tarvitsevat väkevää Jumalan apua,ja ilmestymistä,että jaksavat.

Herra, näet henkilöt tr ja vm. Ota heidät erikoispuhutteluusi. Auta heitä löytämään Jeesus Kristus henkilökohtaisesti. Näet vaikeat tilanteet, Herra, johdata ne ja anna siunauksesi ja apusi monella tavalla. Kiitos.

Siunaa ja varjele rakasta mummua, joka on monisairas. Emme haluaisi luopa hänestä vielä, joten anna rakas Jumala hänelle vielä monia, monia vuosia meidän keskuudessamme. Kiitämme nöyrästi.

Pyydän, että Jeesus Kristus poistaa pahan olon ja siunaa minua

Olen laittanut tänne sivustolle pyynnön, että kaikki lapsemme saisivat uskovia kavereita ja sellaisen kaveripiirin, joilla hengelliset asiat tärkeitä. Nyt vanhin poikamme 9v. on jo jonkin aikaa alkanut käydä leikkimässä erään pojan kotona, joka on kristillinen koti (mikä selvisi minulle tänään). KIITOS JUMALALLE! Kiitos rukoilijoille! Edelleen pyydän rukoilemaan siunausta tälle kaverisuhteelle. Oi

Olen pitkäaikaistyötön nuori mies, jota työttömyys todella koettelee ja masentaa. Pyydän, että rukoilette työnsaannin puolesta. Pyydän myös rukousta vaikeaan parisuhdetilanteeseeni.

Herra poista tyttäreni elämästä väärät vaikutteet ja johdata hänet elävään uskoon.

01.06.
Olen niin katkera ihminen. Tahtoisin uuteen parempaan elämään.

Rukoilen ja pyydän rukousapua äitini puolesta.Rukoillaan,että hän olisi terve ja parantuisi kokonaan syövästä.Saisi olla meidän kanssamme vielä pitkään.Tarvitsemme häntä vielä.Amen.

Työ asia hoitajana uskovaisena vaikea työskennellä ajoittain

Vatsani on kauan oireillut ja välillä se on ollut paremmassa kunnossa, mutta taas alkanut vaivata. Pyydän kauniisti teitä esi- rukoilemaan, että tämä loppuisi. Olen itsekin rukoillut lähes joka ilta. Jouduin jo muidenkin sairauksieni vuoksi käymään lääkärillä ja siinä yhteydessä myös vatsaani tutkittu, muttei sen kummempaa saatu selville. Rukousta.

Rukousaiheeni on, että ajatukseni, sanani ja tekoni olisivat Jumalan tahdon mukaisia. Että Jumala siunaisi ihmissuhteeni, koko elämäni ja työni. Että löytäisin jatkossakin työtä. Että elämäni voisi olla todistus Kristuksen voimasta.

Ahdistaa, selkeytä ajatukseni ja päämäärä. Sisareni koen pelaavan asioita omaksi edukseen isämme omaisuudella. Anna hänen toimilleen rajat ja oikeus. Poista röyhkeys ja itsekkyys. Anna isän asioiden järjestyä. Amen.

Rakas Jumala, rakas Jeesus. Pyydän apua, että paranen vammoista. Haluan olla taas terve. Auttakaa minua kestämään ja tervehtymään. Auttakaa minua, jotta perheellämme olisi hyvä olla. Pyydän apua pikaisesti, näette kyllä, miksi. Ennen kuin on liian myöhäistä, auttakaa.

31.05.
Rukoilkaa puolestamme. Meillä ei ole seurakuntaa, eikä muutenkaan apujoukkoja. Rukoilkaa, että saisimme pitää toisemme sydänystävinä aina.

Poikani on eronnut alkuvuonna ja hänellä on selkeästi suru edelleen, Jeesus auta...

Jumala, tuon eteesi eräät kaksi asiaa kotimme läheisyydessä, tiedät, mitkä. Siunaa Poikasi ja Pyhän Henkesi kautta, että mitään ei tapahdu ja että palautat asiat ennalleen VS ja AS kanssa, kuten tilanne oli 30v sitten. Kiitos.

Pyydän esirukousta tyttäreni perheen uhkaavasta avioerosta ja tyttären sairauden paranemisen puolesta, sekä sisareni paranemista syövästä. Myös oman läheiseni dementian paranemisen puolesta ja minulle viisautta auttaa näitä läheisiä, uskoon tuloa näille sukulaisille jotka eivät vielä tunne Jeesusta! Kiitos rukoilijoille! Olkaa siunatut!

30.05.
Pyydän,että Jeesus Kristus parantaa H:n ja siunaa häntä

kahden poikamme ja heidän perheitten puolesta heitä uhkaillaan pelotellaan rukoilkaa että kiusaajat tulisivat katumapäälle että Herra puhuttelisi heitä siunatkaa poikiamme ja perheitä rukoilkaa kaikille osapuolille herätystä

29.05.
Herra Siunaa tuleva avioliittomme. Siunaa lapsiamme, auta meitä rakastamaan ja hyväksymään myös toistemme lapset. Herra tee meistä perhe, jossa jokaiselle riittää rakkautta ja huolenpitoa. Kiitos Jeesus! Herra Siunaa jokaista esirukoilijaa.

Siunaa mummua hänen elinvuosinaan, jotka ovat jäljellä ja kun aika on, ota hänet luoksesi taivaan kotiin. Anna terveyttä ja voimia, vaikka hänellä on paljon sairauksia. Siunaa ja varjele häntä. Kiitos, Kaikkivaltias Jumala.

Herra Siunaa tuleva avioliittomme. Siunaa lapsiamme, auta meitä rakastamaan ja hyväksymään myös toistemme lapset. Herra tee meistä perhe, jossa jokaiselle riittää rakkautta ja huolenpitoa. Kiitos Jeesus! Herra Siunaa jokaista esirukoilijaa.

Tyttäreni luokkakaveri leuhkii erilaisilla asioillaja haukkuu paljon muita ja ylenkatsoo, tyttäreni ahdistunut.Ovat ystäviä pakon edessä,samalla luokalla. He menevät samalle kesäleirille ja tyttäreni on etukäteen ahdistunut , jopa peloissaan tästä.Hän pelkää jäävänsä yksin siellä. Pyydän rukousta.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa meitä selviämään vaikeuksista ja siunaa meitä

Rukouspyyntö aikuisten lasten puolesta. Jeesus Kristus paranna ja johdata!

28.05.
Pyydän esirukousta vaikean elämäntilanteen vuoksi. Olen suuressa ahdinkossa kaikin tavoin.

Pyydän rakas Jumala että korjaat elämämme parhaalla mahdollisella tavalla. Erityisesti pyydän että löytyisi varat uuteen kotiin, emme jaksaisi enää näitä epäinhimillisiä asumisoloja. En pyydä luksusta vain tavallista pärjäämistä tässä elämässä. Anna toivon valon loistaa tälle perheelle.

Että isän jatkohoito järjestyy, ettei ainakaan harhaisena ja huonokuntoisena lähetetä kotiin äidin vahdittavaksi. Jumalan hyvää johdatusta ja suojelusenkeleitä vanhempien elämään. Että omat työ- ja raha-asiat järjestyvät niin ettei jatkuvasti tarvitse niistä huolta kantaa.

27.05.
Esirukouspyyntöni on saada pysyvä aineenopettajan työ Kajaanista. Pyydän teitä välittämään työpaikkahakemukseni Jumalalle ja hoitamaan rekrytointiasian kuntoon. MK

Ystävän koirakouluhankkeen puolesta, että Jumalan hyvä tahto saisi toteutua ja evankeliumi menisi eteenpäin voitokkaasti.

Olen työtön, asiani käsittelyssä sen suhteen. Pyydän oikeuden toteutuvan tässä asiassa. Rahat ei riitä edes ruokaan, pyydän ihmettä. Amen.

Kiitos Herra että olet huomenna läsnä tilaisuudessa jossa yritetään oikaista vääryyttä ja tuoda totuus esiin. Sulje valheiden puhujien suut ja anna asianomaiselle voimaa ja rohkeutta. Kiitos että Sinun hyvä tahto tapahtuu.

Olen pyytänyt esirukousta ennenkin ja aivan ensimmäiseksi tahdon kiittää, koska olen nähny omin silmin miten Jumala on alkanut vaikuttaa. Pyydän nyt esirukousta itseni ja perheeni puolesta, uuden ja pyhän elämän puolesta, sekä yhteisön puolesta. Väkevä Pyhä Henki liikkukoon piirissäni yhä useammin ja voimakkaammin. Kiitos! Halleluja!

Herra, tuon eteesi kaikki asiamme, ihan kaikki. Siunaa ja varjele perhettämme, johdata joka hetki. Näet rakennushankkeemme ja vähät varamme. Älä johdata meitä talousahdinkoon, jollainen on tiedossa. Auta meitä saamaan rahaa, josta maksamme kymmenykset Sinulle. Nöyrä kiitos.

Pyydän yhä uudelleen muistamaan rukouksin tytärtämme, jolla sairautta.Kuule Isä ja auta! äiti

Pyydämme Jumalan johdatusta kodin hankinta asiassa.

26.05.
Muistetaan rukouksissa rakasta ystävää, jolla on todettu syöpäkasvain sappitiehyissä ja maksassa. Pyydetään että Herra siunaisi ja tekisi ihmeen.

Pyydän esirukousta, että vaimoni lähtisi kasvamaan uskossa ja turvaisi Jeesukseen. Rukoilkaa myös poikani puolesta, että aloittaisi opinnot.

Tuon Jumalan eteen erään hankalan asian liittyen maanomistukseen/yhteisomistukseen. Herra, valvo Sinä, että tapahtuu Sinun tahtosi. Näet taivaaseen asti, kuinka tilanteet ahdistaa minua. Herra, armaha nämä kaikki ihmiset ja anna heiän kaikkien tulla tuntemaan Sinut Jumala ja Poikasi. Valvo niin, että oikeus tapahtuu ja että erityisesti kaksi henkilöä VM ja TR vetäytyvät kaikista tilanteista. Koske

rukoilen itselleni turvaa, ja että olisi voimia jatkaa elämää.poista minulta ahdistus ja anna minulle astua voimaan mitä jeesus olen sinulta rukoillut. kiitos Jeesus että olet elämässäni.

25.05.
Pyydän esirukousta poikamme Sn puolesta, että hän saisi rauhan sydämeensä. Hän on haavoittunut sydämessään epäluottamuksen vuoksi. Jumala johdattakoon hänelle luotettavan elämänkumppanin.

Jumala armahda perhettämme vaikeissa sairauksissa ja asuntoasiassa.

Perheelle rakkautta,rauhaa ja ihanaa yhdessäoloa.

ETTÄ VANHEMPIENI KODIN REMPPA ONNISTUISI HYVIN

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Poikani J. puolesta 7v. pyydän, että ahdistuksen sietokyky nousee ja hänen ei tarvitsisu raivota. Ja että hän saisi ystäviä. Kiitos Jeesus.

PYYDÄN ESIRUKOUSTA SÄHKÖYHTIÖ RIKKONUT TIEN. eI SUOSTU KORVAAMAAN.

24.05.
R on ihana tyttö jolle pitäisi saada Pyhän Hengen väkevä tuli. Kiitos esirukoilijat!

Teho-osastolla olevan äidin puolesta ja isän ,hän ei tunne Jeesusta.

Liian kaun yksin.Herra johdata sopiva elämänkumppani.En jaksa enään olla yksin.

Pojalleni paljon siunausta ja varjeusta ja voimia kun erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään. Ja itselleni rauhan työpaikalle tehdä työtä ja epäoikeudenmukaisuuden loppumumisen puolesta.

Siunaa perhettämme jollain ylimääräisellä rahalla. Taloustilanne on miinuksella ja suuria maksettavia laskuja. Ahdistaa. Tuon eteesi kaikki asiamme, Herra. Järjestä ne tahtosi mukaan. Pyydän varjelusta perheelle, johdata ja siunaa meitä. Tätä pyydän.

Mummu on vanha ja monia sairauksia. Siunaa häntä ja anna hänelle elinvuosia niin, että voisi nähdä lastenlastensa rippijuhlat ja monia muita ihania elämän tapahtumia. Kiitos Jumala.

Kiitos viikonlopputöistä tänä viikonloppuna. Pyydän että työasiani järjestyvät niin ettei tarvitse jatkuvasti etsiä uusia töitä ja murehtia palkan vähyyttä.

23.05.
Paranna minut Jumala. Ota pois sairaus, tuska ja ahdistus. Tule Jeesus ja ilmesty rakkaudessasi j hoida haavani. En jaksa enää. Anna toivo, ilo, rauha

Pyydän että muistatte siskon poikaa on tullut lihaksia syövä sairaus kanit on mennyt kuten ja että Jumala pelastaa hänet, ja omasta elämästä koko ajan vaikeuksia Jumala tietää kaiken et pois lähelle jumalaa ja uudistus uskon elämä.t, m

Rukoilen rauhaa maailmaan. Rukoilen hyvyyttä ihmisten sydämiin. Jumala, Isä, armahda meitä. Herra, sinuun me yhdessä luotamme. Avaa silmämme kohtaamaan totuus elämästä. Jumala, sinä olet lahjamme ja armomme. Aamen.

Haluan alkuun kiittää ja ylistää Jumalaa kaikista siunauksista, joita hän on elämääni yltäkylläisesti antanut. Jumala on hyvä ja elävä Jumala. Hallelujaa. Pyydän esirukousta 1. Työni puolesta, että hallituksen vaihdoksen myötä Jumala antaisi jatkossakin minulle sopivan työn 2. Puolison puolesta, että Jumala johdattaisi elämääni sen miehen, jonka hän on minulle valinnut, ja että tämä mies saisi

Pyysin esirukousta ja sain kohdata Pyhän Hengen väkevästi alueella jonka puolesta toivoin rukoiltavan! Pyydän, että Jumalan kirkkaus yhä lisääntyisi näiden ihmisten keskuudessa. Halleluja!

Avioliittomme on kriisissä. Mieheni huutaa ja moittii koko ajan. Olen väsynyt ja yrittänyt parhaani. Jeesus auta.

Pyydän esirukousta velkataakkani vuoksi.Mieheni ei auta,kotonamme on hajonnut astianpesukone ja pyykinpesukone.Yksin en pysty hankkimaan näitä.Kaikki tarvitsisi uusimista,olen yksin joutunut hankkimaan kaikki avioliittomme aikana.Nyt kun kaikki hajoaa niin mieheni ei välitä vaikka hän kykenisi osallistumaan.Itselläni elokuussa nivelrikko leikkaus

Esirukouspyyntö mielialahäiriöstä kärsivän miehen puolesta. Kaikkien epäjärjestykseen joutuneiden asioiden selviämistä. Raha-asioiden järjestymistä, lääkehoitoon suostumista. Uskon säilymistä!

Jumala, pyydämme Sinulta siunauksen kevätkylvöihin. Anna runsas sato.

22.05.
Johdatusta elämään, tässä olen menossa työkokeiluun ja nyt toivoo, että tämä työpaikka voisi olla se, mihin voisin työllistyä, jota kautta saa elämän tasapainoon aamen

Hei, olen yksinäinen kun ei ole sitä oikeaa vaimoa jonka kanssa olla se on suuri puute puute. On myös ongelmia terveyden kanssa siksi olen nyt työttömänä. kun pa Jumala auttaisi nyt

Minulla alkaa terveydenhuollossa säännöllinen hoitosuhde. Voitteko muistaa minua rukouksessa kun minulla vähän huonojakin kokemuksia terveydenhuollosta. Rukoillaan viisautta hoitajalle ja rukoillaan, että pahin mitä pelkään ei toteudu.

21.05.
rukousta että avioliittoni eheytyisi ja pyyntö muuttuisi kiitosaiheeksi ja Jumalan kunniaksi todistaen monille kuinka Jumala on uskollinen ja voimallinen tekemään ihmeitä.

Nuoren masentuneen puolesta, joka hautoo itsemurhaa.

Pyydän rukousta Jn puolesta, että hänen elämäntilanteensa järjestyisi ja paranisi sekä vapautuisi lääkeriippuvuudesta. Myös hänen äitinsä puolesta, joka on lähellä romahdusta tyttärensä tilanteen puolesta. Oi Herra auta!!!

20.05.
Syöpää sairastava sisareni tarvitsee esirukoustanne. Hänen syöpänsä on parantumaton, mutta tiedän, että Jeesus pystyy ihmeisiin. Sisarellani on neljä pientä lasta, jotka tarvitsevat äitiään vielä pitkään. Pyydän, että rukoilette sisareni ja hänen perheensä puolesta. Kiitos!

Pyydän esirukousta erään laitoksen rakentamisen puolesta.Että se rakennettaisiin muualle kuin asuintalojen viereen. Tämä lisäisi asuinviihtyvyyttä plajon.

Asuintalojen viereen kaavaillaan yli 200 hengen laitosta - liikenne , melu jne - Tulee häiritsemään viereisten talojen rauhaa. Herra auta , että rakennukselle löytyisi paikka jostain muualta. alkoholiin taipuvaisen mummmme puolesta, että hän ymmärtäisi lopettaa alkoholinkäytön ja saisi tunne-elämänsä kuntoon.

Voisitteko esirukoilla puolestani.Ahdistaa ja masentaa.Tuntuu että elämä menee päin alamäkeä.

Pyydän rukousta perheeni puolesta nuorempi poikamme ei vielä kunnolla puhu ja ilmaisee itseään uhmakkaalla kiljumisella ja se rasittaa meitä vanhempia todella paljon, pinna on kireällä ja kodin ilmapiiri välillä todella kireä. Rukoillaan että poikamme oppisi puhumaan ja että perheemme ilmapiiri paranisi. Kiitos Herralle.

Elämäni on sekavaa, en saa selvää Jumalan johdatuksesta. Tarvitsen viisautta ja apua minua vaivaaviin riippuvuuksiin.

19.05.
Pyydän voimallista esirukousta henkilön puolesta, joka on saatanan pettämänä antautunut kundaliinijooga-harjoituksiin! Hän on fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti suuressa vaarassa! Herra auta!!!

Pyydän voimallista esirukousta henkilön puolesta, joka on saatanan pettämänä antautunut kundaliinijooga-harjoituksiin! Hän on fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti suuressa vaarassa! Herra auta!!!

Pyydetään esirukousta vaikeaan tilanteeseen joutuvan opiskelijan puolesta, että Herra varjelisi kiusanteolta sekä pahalta ja antaisi viisautta, oikeat sanat. Ja siunaisi myös perhe-elämän - terveyskin reistailee stressinkin takia. Pyydetään esirukousta naisen puolesta, jolla epäillään vakavaa sairautta. Herra, armahda.

Siunaa hääpari, joka vihitään helluntaina. Siunaa sukulaiset, ystävät, naapurit ja tuttavat, kaikki tuntemani ihmiset -jopa vihamiehet, jos sellaisia on.

Pyydän rukoilemaan puolestani, että saisin töitä ja että saisin hoidettua taloudelliset velvoitteeni, sekä pystyisin pitämään kotini.

Että Jeesus korjaisi persoonallisuushäiriöni ja masennukseni - lääkkeet eivät auta.

Jeesus Kristus, tule oikein voimallisesti E:n ja J:n elämään, armahda ja pelasta heidät. Auta jokaisessa asiassa. Anna voimia vaikeuksissa ja järjestä asiat. Siunaa vauva, jota he odottavat. Siunaa koko perhe.

Pyydän, että Jeesus Kristus armahtaa ja siunaa minua syntistä

18.05.
Nuorten puolesta L:n, J.n, H.n, A.n ja R:n, että Herra ilmestyisi. Pyhyyden ja puhtauden kaipuuta seurusteluasioissa. Tyttären työkavereitten puolesta avioeroja, riitoja. Jeesus auta.

Rukoillaan että poikani pelastuisi ja vapautuisi alkoholista ja tupakasta ja masennuksesta sekä paniikkihäiriöt parantuisi. Ja että hän saisi itselleen kodin. On nyt ilman asuntoa. Toivoo ahdistunut äiti

Jeesus paranna lapseni ja varjele vaarallisissa oloissa.itselleni pyydän pelastusksen iloa ja parantumista vaikeista kivuista.

Jeesus anna perheellemme todella vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen avun. Että Jeesus antaisi minun menestyä työssäni jotta en saisi potkuja. Auta rakas Jeesus, olen niin uupunut ja peloissani ja avuton näiden raha-asioiden edessä. Anna avioliittomme, anna uutta rakkautta. Rakas Jeesus auta!

Pyydän esirukousta yritykseni taloudellisen tilan vuoksi, että selviäisin kaikista laskuista ja voisin jatkaa edelleen. Pyydän muistamaan myös tytärtäni että Herra johdattaisi asian jonka Hän tietää parhain päin. Kiitos siitä että Herra on pitänyt huolta tähän asti ja että kaikki menee hänen tahtonsa mukan

Pyytäisin esirukousta, jotta pojan ongelmat selviäisivät ja itselleni voimia tulevaan oikeudenkäyntiin.

17.05.
Minä en tiedä yhtään mitä tapahtuu, en näe Jumalan johdatusta. Tarvitsen viisautta ja ennen kaikkea teidän rukoilijoiden apua. Tahdon tehdä Jumalan töitä ja toimia hänen kätenään täällä maan päällä!

Henkimaailmat käy suurta taistelua J nimisestä aviomiehestä. J on todella hukassa. Tilanne on toivoton joka vaatii suurta rukoustaistelua. Kanna rukouksin, päivittäin.Tarvitsemme rukousta todella paljon! Herra palkitkoon sinut. Nöyrä Kiitos!

Joudun pian todennäköisesti avoleikkaukseen . Pyydän rukoilemaan että löydös ei ole pahanlaatuinen ja että kaikki menee hyvin. Juuri nyt pelottaa, pyydän rukoilemaan voimaa, rohkeutta ja positiivista mielenlaatua itselleni. Ja että saisin toipua nopeasti enkä menettäisi työpaikkaani.Kiitos Jumalalle

Erilaiset himot riepoittelevat minua ja olen suuntaa vailla elämässä.

Jeesus rakas. Sinulle mikään ei ole mahdotonta. Sinä näet perheen joka tarvitsee sinua. Eheytä tämä perhe. Tee perheessä ihme. Pysäytä aviomies ja anna rakkautta vaimolle. Tee heistä yhtä. Auta, että tunteet puhkeaisivat kukkaan ja perhe pelastuisi.

Kiitos Jumalalle että on vastannut rukouksiin ja olen saanut uskonystäviä. Kaipaan kuitenkin sitä toista puoliskoa Lähettäköön Taivaan Isä sen uskovan hyvän aviomiehen jakamaan elämää. Vahvistakoon elämään yksin jos on Hänen tahtonsa.

Rukoilisitteko tyttäremme puolesta, että hän paranisi. Hän on sairastanut pitkään ja olen todella huolissani hänestä. äiti

Pyydän esirukousta arkaluontoisen asian puolesta. Jumala tietää mistä puhun. Toivon esirukousta ihanan tytön puolesta. Hänen nimensä on R. Toivon vielä esirukousta eräällä internetsivulla käyville ihmisille. Heissä on kaikenlaista sairautta, kuten masennusta. Kiitos. Olette parhaita!

Vakavan aviokriisin puolesta rukousta!

M ja L uusi elämä heille ja alkavalle rakkaudelle. Herra auta ja johdata.

Kiitän kivasta kampaajasta, jonka luona olen saanut käydä värjäyttämässä hiuksiani. Pyydän hänelle ja hänen perheelleen Jumalan siunausta. Jeesuksen nimessä.

Tuon eteesi perheemme ja kiitokseni heistä kaikista! Kiitos johdatuksestasi, varjeluksestasi ja kaikesta hyvästä. Suo lastemme olla Sinun omasi jo varhaisesta iästä lähtien. Auta heitä elämän eri vaiheissa ja tilanteissa ja siunaa heidän elämänsä. Anna heille uskova kaveripiiri. Varjele maailman pimeydeltä. Herra, suo meille perheenä Sinun siunaava kätesi ja turvasi elämämme jokaisena hetkenä. Kii

Muistakaa rukouksin m-nimistä nuorta isää ja aviomiestä. Herra! Avaa silmät, yhdistä tämä perhe ehjäksi. Auta, yhdistä sinä!

Olen vakavasti masentunut ja ahdistus on kova. Rukoilkaa helpotusta minulle. Lääketiede ei ole auttanut. En tiedä miten selviän eteenpäin Olen uskossa Jeesukseen. Kiitos kun rukoilette

Pyydän mielekästä työtä ja riittävää toimeentuloa ja sävyisää mielenlaatua. Kiitos.

Pienen koiran kasvaimeen ja huomiseen leikkaukseen Herra kosketa ja paranna ja kuoleta nämä syöpäsolut Jeesuksen nimessä.Kiitos!

16.05.
Äitini kohdistaa pahoinvointiaan minuun,uskovaan aikuiseen tyttäreen ja suosii sisartani, joka äidin kanssa yhdessä käyttää alkoholia ym Erityisesti oman mumminsa hyljinnän kohteeksi joutuneiden lapsiemme puolesta rukousta.Yksi tyttäristämme "kelpaa" mummolle.Jeesus anna valoa.

Auta rakas Jeshua veljeäni. Sinä tiedät mistä kiikastaa. Voit auttaa, parantaa ja pelastaa!

Olen hukassa vailla päämäärää. On internetriippuvuutta ja asiat huonosti. Toivoisin rukoiltavan kahden lapsen ja heidän äitinsä puolesta, myös erään tytön puolesta, Suomen puolesta. Internetriippuvaisten puolesta. Kiitos. Kiitos Jumalalle esirukoilijoista. Kiitos.

TALOUSTILANTEEMME ON NYT PAHASTI MIINUKSEELLA! HERRA, AUTA MEITÄ SELVIYTYMÄÄN LASKUISTA JA VELAN LYHENNYKSISTÄ. PELOTTAA TULEVAT AJAT. OLEN TYÖTÖN JA MIEHENIKIN VAIN EPÄSÄÄNNÖLLISTEN TULOJEN VARASSA. Siunaa MF ja yrityksen henkilöt. Pelasta heidät, Jeesus Kristus.

Pyydän esirukousta että eräs laitos joka on rakennettu asuintalojen kupeeseen lakkautettaisiin kokonaan tai siirrettäisiin toiselle tontille.Nyt suunnitteilla vain purku ja uudelleenrakentaminen samalle tontille.

15.05.
Anna, hyvä Jumala, lapselleni hänen vointiensa mukaista työtä!

Rakas Jumala, auta tytärtäni hänen elämänsä vaikeuksissa! Kiitos! äiti

Pyydän esirukousta molempien siskojeni ja heidän lastensa puolesta. Heillä on vaikeaa eri syiden takia. Pyydän johdatusta ja huolenpitoa. Amen.

Paranna lapseni henkiset ongelmat!

Auta hyvä Jumala, että löytäisimme perheellemme hyvän hengellisen ja maallisen kodin maaseudulta.

14.05.
Pyydän rukousta, että Jeesus ilmestyisi avioliitossamme, ja saisimme mieheni kanssa vihdoin lapsen. Kipu on kova, kun lasta ei ole kuulunut. Oi Herra, annathan meille tämän ihmeen,kiitos Jeesus!

Rukoilkaa työasioitteni puolesta. En pysty terveyssyistä tekemään nykyistä työtäni ja minulle etsitään toista. Rukoilkaa että sellainen löytyisi ja pääsisin pian aloittamaan siinä!

Elän kaksoiselämää valheitteni verkossa. Olen naimisissa ja kiintynyt kovasti toiseen mieheen, omasta miehestä elän erossa. En ole pettänyt fyysisesti, mutta se nyt ei auta tähän häpeään. Voi, kun tämä ratkeaisi kivuttomasti ilman draamaa. Avioliittoni haluan säilyttää, mutta miestäni kohtaan rakkaus on ajan myötä hiipunut. Syitä on molemmissa.

Pyydän rukoilemaan puolestani. Elämäntilanteeni ja erityisesti taloudellinen tilanteeni niin huono, että tuntuu kuin en jaksaisi enää elää päivääkään. Rukoilen apua, ihmettä. Kiitos.

Mummun tuon eteesi, rakas taivaallinen Isämme. Hänelle pyydän terveyttä, voimia, jaksamista monien sairauksien ja vaikeiden asioiden kanssa. Kiitos, kun pidät huolta Mummusta. Pyydän elinvuosia hänelle.

13.05.
Paranna Herra mummon kaikki vaivat ja sairaudet. Näet hänen vakavat sairaudet ja pienemmät vaivat. Auta häntä. Anna voimia ja terveyttä. Suo mummon nähdä vielä esikoisemme rippijuhlat. Se olisi tärkeää. Kiitos Jumala rakkaudestasi.

Pyydän rukousta teini-ikäiselle tyttärelleni, joka näkee paljon painajaisia. Herra anna lapselleni turvalliset unet ja täytä hänet rakkaudella ja johdata taivastielle.

Ystävättären puolesta. Useita sairauksia, joutui lähtemään ulkomaanmatkalle. Jeesus paranna, auta

Jeesus mulle jää ruoka jumiin kurkkuun eikä mene alas. Jeesus auta.

Herra, anna anteeksi verovilppini. Tiedän tehneeni väärin tarkoituksella ja kadun sitä.

12.05.
pikarukous. Kansalaisaloite läpi, karenssit pois, saisin varahenkilön, jotta saadaan äänestykseen, rukoillaan että se hyvksytään eduskunnassa, rukous, vuokra pitäs maksaa, te toimistolta puuttuu lausunto, nyt rukousta, että se onnistuu tällä viikolla aamen ja saan vuokrat maksettua aamen

Pyydämme Jumalan apua nuoren avioparin asuntoasiassa. Heillä nyt asunto joka meinataan evätä. Ovat kunnollisia ja uskovaisia nuoria sekä pitäneet huoneistosta hyvää huolta. Kiitos Jeesus että autat .

Pyydän Jeesuksen Kristuksen apua ja siunausta itselleni ja läheisilleni

Herra, kiitos. Siunaa perhettämme, varjele ja ohjaa. Tuon eteesi kaikki asiamme. Näet vaikeutemme monessa asiassa, järjestä Sinä ne. Siunaa myös kaikki sukulaiset, ystävät ja naapurit, erityisesti TR ja VM. Siunaa ja suojele isovanhempia. Mummojen hyvinvointi on meillekin tärkeää.

Kiitos esirukoilijat poikamme on jo vähän päässyt yli tilanteesta mutta jatketaan vieläja kiitos Herralle hän tietää millai toimii ihmisen parhaaksi

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa, auttaa ja siunaa M:a ja R:a

11.05.
Jeesus johdata meitä toimipaikka-asioissa, viranomaisasioissa ja Jeesus auta suhteessa hankaliin ihmisiin. A

Pyydän esirukousta, että voisin löytää aviomiehen ja työpaikan.

T.P kauhea masennus ja toivottomuuden tunne miksi kannattaa elää vanhetaan vaan kaikki on ohikiitävää sais jotenkin otetta vielä elämään kun tässä kuitenkin muuten periaatteessa kaikki kohtuu hyvin mut pääkoppa sanoo toista

poikamme puolesta jotku yrittää tuhota hänen firmansa hän on tosi ahkera lempeä yrittää auttaa ketä vain voi myös rahallisesti hänen mielensä on kerran järkkynyt varkaiden vuoksi siitä jäi arvet nyt tekijät tietävät hänen heikon kohtansa ovat kateellisia pärjäämisestä rukoilkaa että poikamme tulisi uskoon myös tekijöiden puolesta

10.05.
Hei. Pyydän että muistaisitte rukouksin kahta poikaani että pärjäisivät elämässä ja asiat tulee kuntoon. Kiitos Jeesus että siunaat paljon. amen

että säät pysyisivät (kohtuullisen) siedettävinä

09.05.
Siunaa naapurit ja ystävät sekä sukulaiset, jotka eivät vielä ole uskossa. Pelasta kaikki.

Olen psykiatrisessa hoidossa, eikä se ole tehonnut. Pyydän, että löy tyisi oikeat lääkkeet ja muukin hoito. Olen uskossa ja haluan turvata Jeesukseen. S L

Herra, paranna flunssamme. Auta meitä monessa vaikeassa asiassa. Anna voimia rakentamiseen.

Isällä todettiin neljä aivokasvainta pari viikkoa sitten. Oikeapuoli kehosta ei enään tottele käskyjä kunnolla ja puhe on sekavaa. Uskon, että Jeesus parantaa hänet ja antaa perheellemme vielä lisävuosia. Pyydän, että rukoilisitte isäni puolesta. Isäni on onneksi uskossa.

Olen menettänyt uskoni tulevaisuuteen, minua kohdanneen onnettomuuden vuoksi. Koen elämäni olevan pirstaleina ja pilalla. En näe eteenpäin. Olen masentunut ja voimaton. En jaksaisi elää. Pyydän rukoilemaan kanssani ”Jumala auta, katkaise kaikki vihollisen valheet sekä lannistaminen elämässäni ja käännä onnettomuuteni siunaukseksi!”

Herra, paranna mummun niveltulehdus ja anna terveyttä ja voimia, tiedät ja näet kaiken. Anteeksi eräs juttu. Tapahtukoon Sinun tahtosi ja aikataulusi.

08.05.
Tuon eteesi vm ja tr. Jeesus, pelasta heidät ja perheet.

Pyydetään rukoilemaan nuoren miehen puolesta, jota vaivaavat selittämättömät vatsakivut. Herra auttakoon häntä väkevästi siinä ja myös opiskeluasioissa.

Jumala siunaa Suomen maata ja kansaa sekä Israelin maata ja kansaa.

07.05.
Siunaa kylvötyöt ja anna runsas sato. Rahatilanne on heikko. Anna meille rahat jokapäiväiseen elämiseen. Kiitos Herra.

R.k. Hänet pahoinpideltiin vappupäivänä vakavasti. Kaikki kasvoluut murskana ja kallonmurtumä. Eilen leikattu. Jeesus auta häntä toipumaan, paranna hänen niin sielun kuin ruummiin vammat. Auta myös läheisiä toipumaan järkytyksestä. Herra sinä voit muuttaa myös pahoinpitelijän, anna hänen löytää sinun armosi.

tarvitsen lisää terveyttä Herramme johdatusta ja varjelusta jokaisena päivänä..oma auto on toivomuksena ja vuokra asunto.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa S:a ja siunaa häntä

06.05.
Herra Jeesus auta avioliitossa ja poista häiriköt kauas. Anna meidän rauhassa rukoilla ja elää yhdessä sekä vie meidät vuoren laelle näkemään kauas ja tekemään oikeita päätöksiä. Herra pidä mut ja vaimoni terveenä, työkykyisinä sekä siunaa lapsiamme väkevästi että saavat töitä ja hyvät puolisot.Kiitos paljon.

Jumala taivaassa, siunaa ja varjele perhettämme jokaisessa asiassa ja hetkessä. Auta taloudellisesti. anteeksi vilppini.

Pyydän rukoilemaan ystäväni ja itseni puolesta, meillä on takanamme vaikea kuukausi. Rukoilkaa että osaisimmme olla toistemme tukena ja että rakkautemme kestäisi ikävätkin asiat. Pyytäkää suhteellemme siunausta ja johdatusta tänään ja aina.

Pyydän rukousta isäni HÄ:n puolesta, jotta hänen veriarvonsa paranisivat ja hän voisi aloittaa sytostaattihoidot. Herra, pysäytä syövän eteneminen ja suojele isää.

Hätärukouspyyntö:Pojan ja miniän suhteessa menee huonosti.Rukoilkaa että Jeesus ilmestyy ja korjaa suhteen ja pelastaa heidät että perhe pysyy koossa lastenkin takia.Hätä on suuri!

05.05.
Tuttavani poika oli kaksi päivää insuliinishokissa ja se vaikutti aivoihin vieden puhe- ja nielemiskyvyn. Jeesus, rukoilemme että teet paranemisihmeen tuossa nuoressa miehessä nimesi kunniaksi. Kiitos!

Siunaa UR ja anna eräät 2 asiaa mennä oikeudenmukaisesti.

Auta minua Jumala. Olen sirpaleina,tiedät mitä viimeisen 5 vuoden aikana on tapahtunut. Paranna sairauteni, anna epätoivon ja kivun tilalle ilo ja rauha. Anna toivoa tähän pimeyteen ja epätoivoon. Anna unelmien pysyä hengissä. Älä jätä minua enää tänne syvään pimeyteen. Voimani on loppu.

04.05.
Herra, siunaa ja varjele Mummuamme, joka on vanha ja monia sairauksia. Anna elinpäiviä ja -vuosia.

Pelkään näön menettämistä. En tiedä, onko siihen syytä, mutta pelkään sitä hyvin paljon.

Näet Sn hautajaiset.Pyydän että vedät puoleesi surevia ja pelastat heidät.Pelasta veljieni perheet ja kaikki läheiseni.Auta asuntoa asiassa JA ANNA MINUN KUULLA SINUN ÄÄNESI.sIUNAA KESÄSUUNNITELMANI JA ANNA KIVOJA MATKOJA.aUTA MYÖS KOKO TYÖPORUKKAA SELVIYTYMÄÄN KESÄSTÄ TÖISSÄ,MYÖS VANHUKSIA.aUTA KAIKKIA VAINOTTUJA SEURAKUNTIA JA YKSILÖITÄ.

Herran apua unettomuuteen, joka johtuu korvien häiritsevästä soimisesta. Vain Jeeus voi auttaa, tähän ei ole muuta keinoa. Armahda minua, olen aivan nääntymässä kun en saa nukutuksi. A

nuoren jaksamisen, koulunkäynnin, ihmissuhteiden ja asuntoasian puolesta.

Kiitos rukousvastauksista!

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa minut ja auttaa noudattamaan dieettiä

03.05.
Auta ahdistuksessa,saisin ilon ja mielenrauhan.kH

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa

Voitteko rukoilla T:n löytymisen puolesta ja voimia perheelle.Kiitos

PYYTÄISIN ESIRUKOUSTA NAAPURI HÄIRINNÄN PUOLESTA!MINULLA EI OLE MAAILMASSA MITÄÄN PAIKKAA,MISSÄ VOISIN OLLA RAUHASSA!!!!KOTIRAUHAA EI OLE.HÄIRINTÄ ON JATKUVAA,PIENTÄ VÄLIÄ LUKUUNOTTAMATTA.TYÖTTÖMÄT JA MITÄÄN HARRASTAMATTOMAT NUORET OVAT ASIALLA!PELASTA HEIDÄT JEESUS!ANNA MINULLE KOTIRAUHA!!!!ANON,PYYDÄN!KUULE JA VASTAA RUKOUKSEENI!!!!!JEESUS!!!!

Äitini on sairaalassa heikossa kunnossa. Ei ole vielä saatu selville mikä hänellä on, mutta on enimmäkseen ollut nyt tiedottomassa tilassa. Rukoilkaa kanssani, että syy/hoito tähän löytyy ja äiti virkoaa takaisin elämään !

Pyytäisin johdatusta ja voimia tyttäreni puolesta! Hän on nuori yrittäjä perheyrityksessämme ja on uupumuksen partaalla.Hän on kovasti pikkutarkka ja tunnollinen työssään ja vaatii itseltään ja myös muilta yrityksessä paljon.Hän on myös nuori aviovaimo ja perhe-elämälle on liian vähän aikaa.Herra anna apusi ja johdatuksesi nuorten elämään.

Olen taloudellisesti erittäin tiukilla. Aloitan kesätyön 18.5 ja pyydän Jeesukselta apua,että se jatkuisi niin,että saisin vakituisen paikan 2-vuorosta. Olen ollut ennenkin siellä töissä. Kiitos Jeesus ja siunausta esirukoilijoille!

02.05.
Olen tavannut uskovaisen miehen, jonka kanssa toivomme yhteistä tulevaisuutta. Haluaisimme kaiken menevän Jumalan tahdon mukaan. Pyydän siis, että molemmille vahvistuisi tunne siitä, että kuulumme yhteen tai emme kuulu.

pika rukous, olen Jumissa Malagassa, kortti ei toimi automaatilla, ja ei ole käteistä, Torstaina on lähtö takas, rukous, että saan käteistä ja nopeasti, sekä rukous, että karenssia ei tule, sekä saan vuokran maksettua, sekä saan harjoittelu paikan ja miehen aamen

Kiusaamiseni loppumisen tapahtuminen, lisää Isän työtä ja läsnäoloa, hoitoa, kristittyjen heräämistä. Että aina heidänkin puolestaan rukoiltaisiin, jotka eivät pyydä. Että kaikkien esirukoypyyntöjen puolesta rukoiltaisiin. pyysin karttapaikassa, rukoilevatko vaikka varmaan jo Pyhä Henkikin jo itkee kun minua sattuu. Eivät. Ja niin satutti se.

Pyydän apua löytämään sopiva elämänkumppani, rakkautta ja ystävyyttä elämääni. En halua enää olla näin yksin...

Jumala, kuule rukouksemme: Siunaa ja varjele Suomen maata ja kansaa sekä Israelin maata ja kansaa.

Pyydän esirukousta 16-vuotiaan poikamme puolesta. Hän on etääntynyt kauas lapsenuskostaan ja mieltynyt tähän maailmaan.Nautintoaineet vetävät kovalla voimalla puoleensa ja miellä uskovilla vanhemmilla on erittäin raskasta.

Auta Jumala naapurirauhan säilymisessä, ettei häiriöt jatkuisi enää. Pelasta heidät.

Herra, tuon eteesi perheeni. Siunaa ja varjele meitä. Auta meitä saamaan raha-asiat järjestymään. Lähennä kaikkia meitä toisiimme. Siunaa myös kaikkia sukulaisia, ystäviä ja tuttavia sekä naapureita.

Jeesus, auta ystävääni, jolla on vaikeaa! Paranna myös hänen äitinsä!

Uskovainen tyttäreni hakee itselleen uskomatonta miestä.Rukoillaan että ne suhteet tyhjään raukeaa eikä mikään niistä onnistu.Rukoillaan että Jumala johdattaa hänelle uskovaisen puolison pian.

J pojalle 7v. itsehillintää, hyvä ystävä ja seurakunnasta paikka.Kiitos että koko perhe on tullut siunatuksi.

01.05.
Tuon Jumalan eteen kaikki naapurit ja asianomaiset eräässä asiassa, mikä pelottaa ja uhkaa minun mielenrauhaani. Jumala tietää, mistä on kysymys. Anna asioiden sujua niin, että se ei ole perheelleni vahingoksi. Siunaa kaikkia meitä, pelasta pelastumattomat.Anna Sinun tahtosi tapahtua. Aamen.

Olen ihan rikki. En kestä enää. Haluan kuolla. Kunpa Kristus jo ottaisi mut luoksensa!

Pyytäisin esirukousta rakkaan ystäväni puolesta. Hän on pitkään kamppaillut vaikean masennuksen, huumeiden ja monien menneisyyden haavojen kanssa. Tilanne oli pitkään niin paha, ettei ystäväni tuntenut yhtään mitään, hän oli pelkät ontot kuoret. Viime aikoina Jumala on tehnyt paljon työtä, mutta sitä on vielä erityisen paljon jäljellä.

Jeesus, anna meille Sinun siunauksesi, kun alamme suureen projektiin.

Hei! Olemme palanneet takaisin Suomeen Kiinasta, jossa vierailimme muutamissa yliopistoissa Changchussa ja Jilin Cityssä, Jilin maakunnassa Koillis-Kiinassa. Jumala siunasi matkaamme, joka onnistuikin opetuksen näkökulmasta erinomaisesti, vaikka Kiinan hallinto on tiukentanut suhtautumistaan ulkomaisiin vaikutteisiin. Tapasimme yliopistojen professoreita ja johtajia. Salit olivat täynnä opiskel

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net