2016-10-9 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


28.11.
Rukoilkaa työni ja satojen muiden työn onnistumisen puolesta. Rukoilkaa Jumalalta luottamusta, keskinäistä kunnioitusta ja hyvää henkeä viedä tärkeää asiaa eteenpäin. Rukoilkaa sen puolesta, että vääristelyt eivät sokaise päätöksentekijöitä, että he näkevät päätöstensä merkityksen omien etujensa ulkopuolelle, että Jumala suo heille viisautta.

Sisareni ja hänen miehensä puolesta, parisuhdeongelmaa.Lapseni kännykkäriippuvuuden katkaisuun.Agressiivisen puhetpuhetavan loppuminen poikalapsellani.

Pyydän rukousta että jaksaisin lukea enemmän Raamattua.

SIUNAA JA VARJELE RAKASTA MUMMOA, ON HUOLI HÄNEN TERVEYDESTÄÄN JA JAKSAMISESTAAN. PALJON SURUA OLLUT JA VAKAVIA SAIRAUKSIA ITSELLÄÄN PALJON.KIITOS, HERRA.

Rakas Jumala, suojele minua pahalta ja pahoilta ihmisiltä.

Rakas Taivaan Isä, poista heidät minun elämästä.

Olen altistunut homeille ja nyt oireilen kovin hajuille ja kemikaaleille. Lisäksi jatkuvat lisääntyvät oireeni viittaavat myös sähköyliherkkyyteen. Elämäni on luisumassa ohitseni. En halua erakoksi metsään! JEESUS auta ja paranna!

Rakas Jumala,Taivaan Isä, toteuta se minun haave, toteuta se jo ennen joulua.

Herra, kiitos ihanasta pienestä tytöstä, jonka perheemme on saanut. Kiitos, että pidät huolta pienestä Vmme, jonka otit luoksesi niin aikaisin. Varjele perheemme. Auta meitä jakamaan vanhemmuus tytön äidin kanssa ja auta siinä Kiitos rukoilijoille, suuresta rukousvastauksesta, tästä "tähdestä", rakkaasta tytöstä.

Jeesus sanoo:mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta,sen minä teen" Me pyydämme sinun nimeesi vedoten,että suojelet äitiämme vakavalta sairaudelta ja annat hänelle terveyden.Toivomme,että kuulet,kosketat ja avun annat tähän huoleen ja ahdistukseen.Toivomme,että vastauksen saamme rukoukseen.Ristimme kädet kiitokseen.T ja T perheineen

Rukoilkaa työni ja satojen muiden työn onnistumisen puolesta. Rukoilkaa Jumalalta luottamusta, keskinäistä kunnioitusta ja hyvää henkeä viedä tärkeää asiaa eteenpäin. Rukoilkaa sen puolesta, että vääristelyt eivät sokaise päätöksentekijöitä, että he näkevät päätöstensä merkityksen omien etujensa ulkopuolelle, että Jumala suo heille viisautta.

HERRA, ARMAHDA MEITÄ JA ANNA ANTEEKSI SYNTIMME. PELASTA MEIDÄT YKSITTÄISINÄ IHMISINÄ, PERHEENÄ, SUKUNA, HEIMOINA, KANSOINA.

Jeesus sanoo:mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta,sen minä teen" Me pyydämme sinun nimeesi vedoten,että suojelet äitiämme vakavalta sairaudelta ja annat hänelle terveyden.Toivomme,että kuulet,kosketat ja avun annat tähän huoleen ja ahdistukseen.Toivomme,että vastauksen saamme rukoukseen.Ristimme kädet kiitokseen.

27.11.

Pyydän rukousta erään yhdistymishankkeen totetumiseksi, koska niin monet ovat tehneet työtä sen eteen ja toivovat sitä. Pyydän rukousta hyvässä tarkoituksessa tehdylle valmistelulle, yhteiselle tarkoitukselle ja rehellisyydelle ja akeralle tekijälle. Armahdusta ja oikean tien osoittamista niille, jotka ovat toimineet yhdessä sovittia vastaan.

Jeesus vapauta lapseni tarkoita ja vaikeuksista! Ole armollinen ja kuule hätähuuto.

Niin suuri Hän on. Jeesus siunaa Israelia ja anna rauha Jerusalemiin. Siunaa Jeesus Turkua ja elämän sanan seurakuntaa. Siunaa hoitokodin henkilökuntaa ja asukkaita. Sidotaa Jeesuksen nimessä kaikki kateus ja kukaan ei tykkää minusta manipulointi ja provosointi Jeesuksen nimessä. Kielellä on kuoleman ja elämän valta niin kaikilla on vastuu mitä me toisista puhumme ja lailla pitäs kieltää jos ihmin

Kiitos rakas Jumala ja Jeesus työpaikasta. Pyydän että saisin vielä raha asiani kuntoon ja terveyteni. Ja elämänkumppanikseni hyvän ja luotettavan ja turvallisen ja rakastavan miehen. Kiitos. Aamen.

Ystävälläni on aivokasvain. Pyydän esirukousta hänen puolestaan. Kiitos ja Jumalan siunausta teillekin!

Alzheimerin tautia sairastavan äidin puolesta, että Jeesus parantaisi ja pelastaisi. JEESUS voi💙

Lapseni käytös aggressiivista ja kovaäänistä, Herra auta!

Pyydän esirukousta erään sotkun selvittämiseen: tilasimme urheiluseuralta vaatteita lapselle.Maksua vaaditaan, vaatteita ei ole toimitettu.Herra siunaa ihmisiä, jotka hoitavat näitä tilauksia ja johdata vaatteet lapsille.

Ystävälläni on aivokasvain. Pyydän esirukousta hänen puolestaan. Kiitos ja Jumalan siunausta teillekin!

26.11.
Astma sekä allergia nenä ja poskionteloni krooninen sekä muita sairauksia Herra tietää.

Astma sekä allergia nenä ja poskionteloni krooninen sekä muita sairauksia Herra tietää.

Astma sekä allergia nenä ja poskionteloni krooninen sekä muita sairauksia Herra tietää.

Astma sekä allergia nenä ja poskionteloni krooninen sekä muita sairauksia Herra tietää.

Perheeni on rikki ja hajalla kolmen vuoden takaisen eroni jäljiltä. Pelkään, että voimat loppuvat ja etäännyn lapsistani, itsestäni ja Jumalastani. Rukoilen valoa ja taspainoa elämääni. Ja että osaisin, uskaltaisin vielä rakastaa ja rakastua. Ahdistaa.

KIITOS.

Astma sekä allergia nenä ja poskionteloni krooninen sekä muita sairauksia Herra tietää.

Haluan vapautua alkoholin kahleista. Haluan raittiin elämän.

Astma sekä allergia nenä ja poskionteloni krooninen sekä muita sairauksia Herra tietää.

25.11.
Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS parantua. Tapahtukoon hyvä tahtosi hänelle Jumala. Kiitos. Aamen.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna perheenjäsenten vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Rukous sen puolesta että lapseni kummit tulisivat terveiksi ja pääsisivät lapseni ristiäisiin. Kiitos.

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Jeesuksen nimessä Amen.

24.11.
Pyytäisin siunausta perheellemme joulunodotukseen. Poikani perhe on hajoamassa ja miniämme muuttaa pois lastenlastemme kanssa juuri jouluksi. Tuska tästä varjostaa elämäämme, lasten takia yhteyden miniäämme täytyy jollakin tapaa säilyä. Toki lapset ovat osin isänkin luona, mutta koen tuskallisena, miten osaisin poikaani tukea? Auta Herra meitä !

Pyydän esirukousta erittäin hankalan taloudellisen tilanteen puolesta. Rukoilkaa meidän perheemme puolesta, että Jumala armahtaa ja auttaa. Johdattaa oikeiden ihmisten luokse ja auttaa työasioissa. Rukoilkaa myös, että oikeus tapahtuu ja sovinto löytyy. Jeesuksen nimessä ja veressä. Amen

Pyydän rukous apua perheelleni ja minulle irtipääsyä pahojen henkivaltojen/avaruuden voimista. Tämä pyyntö koskee myös koko ihmiskuntaa. Kiitos

23.11.
Kristus haluan tehdä parannuksen ja palata luoksesi. Kaikki on lopussa eikä keinoja ole. Tiedät olosuhteeni ja vaikeuteni, pyydän anna vielä minulle mahdollisuus ja auta kaikissa asioissani. Kiitos. Tv Toivoton

JEESUS KRISTUS, SIUNNAA KAIKKIA LEMMIKKIEN OMISTAJIA, ANNA HEIDÄN PELASTUA. ANNA NÄIDEN PENTUJEN TUODA UUSILLE OMISTAJILLEEN SIUNAUS MUKANAAN. PELASTA H

Pyydän rukousapua, jotta Jumala parantaisi hampaani. Hammaslääkäri ei löydä vikaa, mutta piinavat kivut jatkuvat kuukaudesta toiseen. Pyydättehän apua, että hampaani parantuisivat!

JEESUS AUTA! Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. kaverissa vahvasti narsistisia piirteitä ja manipuloi. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta tyttö. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon

Pyydän rukousta sen puolesta, että hanke, jota niin monet ovat niin pitkään ja suurella työllä vieneet eteenpäin, menisi maaliin. Pyydän siunausta puolisoni ja lasteni ja heidän läheistensä puolesta ja heidän terveydekseen ja onnelleen.

Astma kiusaa. Allergiat nenä poskionteloni.

22.11.
Olen vähän masentunut kaamoksesta ja yksinäisyydestä.Haluaisin löytää mukavan luotettavan miesystävän sekä muita ystäviä. M

Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta. Olemme olleet yhdessä 20 vuotta. Kun aloimme seurustella, pyysin Jumalalta, että hän auttaisi minua olemaan hyvä vaimo. En ole osannut olla sellainen. Nyt olen saanut uudistua hengellisesti ja pyydän, että rukoilisitte, että puolisoni ei jättäisi minua. Hän ei kestä mustasukkaisuuttani enää.

Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta jolla niskavaiva ja huimausta 4kk, jotta voisi käydä lukion kirjoitus vuoden loppuun.Jumala parantaisi. Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta, jolla krooninen suolistovaiva että Jumala parantaisi. Kiitos rukouksista!

Anna mieheni saada pitää työnsä,

Että jalkani paranisi

Pyydän terveyttä ja voimia elämääni. Äitini ja moni sukulaiseni on kuollut syöpään ja myös itselläni on kyseistä sairautta epäilty jopa niin, että olen joutunut leikkaukseen asti. Pyydän, että tulevassa rutiininomaisessa kontrollikäynnissä kaikki on hyvin eikä mitään vakavaa ilmene. Pyydän terveyttä myös perheelleni ja sukulaisilleni.

Haluan vapautua tupakan himosta

21.11.

LOUKKASIN JALKANI.SE ON KIPEÄ ENKÄ PYSTY ASTUMAAN SLLÄ.HERRA, KOSKETA JA PARANNA JALKA TÄYS

Tiistaina oleva leikkaus pelottaa. Pyydän rukousta että onnistuisi, lääkäreille viisautta ja että kivut olisivat hallinnassa. Pyydän voimia ja rakkautta läheisille. Pyydän rukousta myös elatusmaksuasian kanssa, että se saataisiin oikealle tasolle oikeusavun kautta. Pyydän myös kykyä antaa anteeksi. Kiitän rakkaudesta ja miehestä,jonka olen saanut.

Rukoillaan että suomalaiset havahtuvat paastoamaan, rukoilemaan ja julistamaan evankeliumia ja olemaan rohkeasti uskossa.

Rukoillaan Suomesta yksinäisyys ja köyhyys pois.

20.11.
Että aikuisilla lapsillani elämä sujuisi hyvin. Että keskimmäisenkin työ- ja parisuhdeasiat järjestyvät, samoin tetveysasiat myös alkoholinkäyttö. Ja että luontevat välit meihin vanhempiin ja muuhun perheeseen löytyvät jälleen. Arkipäivän onnellisuutta.

Pyydän esirukousta tyttäreni A:n åuolesta. Hänellä on olkavamma tapaturman seurauksena ja jatkuva särky ollut jo 5 vuotta. Herra armahda, paranna, emme jaksa enää. Amen

Pyydän rukousta terveyteni puolesta, että kaikki särky, kipu ja väsymys väistyy. Toimeentulooni parannusta. Ystävää, yhteyttä, jakamista. Seurakuntaa, johon kuulua.

Pyydän esirukousta lapseni syntymäpäiväjuhlien puolesta.Hän odottaa niin kovasti juhlia ja tarhakavereita.Herra siunaa pienen pojan juhlat.

Pyydän esirukousta miehen puolesta joka saadessaan sairauden ja eläkkeelläolon vuoksi toimeentulotukea joutuu sosiaaliviraston vaatimuksesta nyt myymään asuntonsa ja asettumaan vuokra-asuntoon. Herra auta häntä.

19.11.
Pyydän esirukousta poikani perheelle.Työttömyys ja huoli tulevaisuudesta on ajanut hänet umpikujaan.Hän on perheineen paennut maasta.Toivon,että he palaisivat pian ja selvittäisivät asiansa täällä Suomessa ja kaikki palaisi hyväksi.Kiittäen Mummi

Pyydän esirukousta poikani perheelle.Työttömyys ja huoli tulevaisuudesta on ajanut hänet umpikujaan.Hän on perheineen paennut maasta.Toivon,että he palaisivat pian ja selvittäisivät asiansa täällä Suomessa ja kaikki palaisi hyväksi.Kiittäen Mummi

Tarvitsen kipeästi Herran apua unettomuuteen ja lääkeasiaan.

Pyydän esirukousta poikani perheelle.Työttömyys ja huoli tulevaisuudesta on ajanut hänet umpikujaan.Hän on perheineen paennut maasta.Toivon,että he palaisivat pian ja selvittäisivät asiansa täällä Suomessa ja kaikki palaisi hyväksi.Kiittäen Mummi

Herra. kiitämme perheestämme, kiitos lapsistamme, jotka olet lahjana meille suonut. Kiitos avustasi, johdatuksestasi, kaikesta hyvästä. Anna meille vanhempina Sinun rakkauttasi ja viisauttasi, että osaisimme kasvattaa ja hoitaa lapsiamme Sinun tahtosi mukaan. Anna lapsillemme turvallinen ja hyvä lapsuusaika sekä hyvä pohja elämään kaikilla alueilla. Johdata lapsillemme uskovia ystäviä ja anna myös

Poikani alkoholi ja elämänhallinta ongelmat.Tilalle terveet elämäntavat. Uskova puoliso ja uskovia ystäviä.Töissä paljon vastuuta, viisautta sinne. Jeesuksen nimessä

Olemme flunssaisia. Herra, paranna meidät tästä sitkeästä flunssasta, paranna myös sydän- ym. sairauksilta, Auta, ettei mieheni sairastu Altzheimerin tautiin. Kiitän. Aamen.

18.11.
Muistatteko lastani harrastukseen liittyvässä asiassa. Kiitos!

Jeesus auta! Paranna tyttäreni pakko-oireet ja epävakaa persoonallisuus. Anna iloa, valoa, tasapainoa ja rauhaa sisimpään. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Erään työtoverin puolesta, joka pahoitti toisen työtoverin mielen käytöksellään. Auta Jeesus ja hoida molempia osapuolia.

Olen väsynyt maatilan emäntä. Meillä on 5-v lapsi ja appivanhemmat asuu samassa. Tässä on ollut erilaisia vaiheita ja tilanne alkaa taas kiristää terveysongelmieni vuoksi. Mielestäni pitäisi uskaltaa laittaa eläimet pois ja suunnata uuteen. Taivaan Isä tietää koko kuvion!

Rukoilisitteko, että Herra parantaisi pienen down vauvan tulehduksen ja hän pääsisi kotiin sairaalasta! Kiitos te ja Jeesus!

17.11.
Pyydän esirukousta nuoren poikani A:n pelastamiseksi, että Jumala auttaisi häntä pääsemään eroon huumeista ja huonosta ystäväpiiristä. Pyydän Taivaan Isältä hänelle suojelusta kaikelta pahalta ja anteeksiantoa, kun hän on tehnyt väärin. Lapseni on koko perheeni, ja haluan hänet takaisin normaaliin elämään ja nähdä hänet omana kultaisena itsenään.

Nuori,kahden pienen lapsen äiti,on ollut sairaalassa jo puolitoista kuukautta leikkauksen jälkeen ilmenneiden komplikaatioiden vuoksi.Jeesus,auta!

Esirukous pyyntö Tyttäreni Hn ja hänen kaverinsa Pn yhteen saamiseksi ja kahdelle pienelle tytölle Psta isähahmo.

Pyydän johdatusta asunnon vaihtamiseen liittyvissä tilanteissa. Tarvitsemme viisautta. Samalla pyyntö poikamme elämän puolesta!

Selostaja: Tässä vuosia kasvamassa ja oleilemassa? "Ei minun osallisuus"; puolesta? "PÄÄSEMINEN PAHANTEKIJÖIDEN JA HEIDÄN VIRKA APUNSA VALLASTA YHTEYDESTÄ KANSSAKÄYMISESTÄ" YKSI PERHE?

Tyttöystävän puolesta, Herra tietää, myös meidän suhteemme puolesta, minä itse haluaisin olla enemmän totta, täyttä totta

Rukoilkaa puolestani pyydän. Olen hyvin ahdistunut nyt, koska eräs vanhempi mies on piinannut ja kiusannut minua kirjoittelemalla minusta valheita ja ilkeyksiä jo 2,5 vuotta. Olen monesti pyytänyt häntä lopettamaan, mutta hän ei lopeta vainoamistaan. Hän uhkailee minua monin eri tavoin. Tahtoisin elää rauhassa, olen uupunut auttakaa !

Ajatellen mikä/mitä mahdottomuus ihmisille osallistua tosi asiassa tapauksessa osallistuttajia huomioiden saada pois käsittelemästä/käsittelystä: Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki sydämen ja mitä Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki!

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Jeesuksen nimessä Amen.

Pyytäisin esirukouksia taloudelliselle tilanteelleni. Pääsin velkasaneeraukseen (kiitos siitä Jeesukselle), mutta sitten tuli mahdollisuus jäädä myös osa-aikaeläkkeelle, joten innostuin siihen. Nyt en tiedä, riittävätkö pienenevät rahavarani enää niin kuin pitäisi. Rukoilkaa, että tämä velkasaneerausasia menisi "läpi". Kiitos, Jeesus, että autat

Auta meitä saamaan kunnollinen ansiotyö ja toimeentulo, josta maksaa kymmenykset. En haluaisi elää yhteiskunnan kustannuksella, vaikka etuus, jonka saan, on minimaalinen.

Jumala, varjele liikenteessä näin talviaikana,

16.11.
O: n puolesta esirukousta.Pelottaa ettei hänellä ole alkava dementia, koska hän on niin oudon vihainen perheelle pienistä asioista.Muutenkin Herra paranna munuaiset hänellä.

Olen kiinnostunut vahvasti katolisesta kirkosta ja olen harkinnut siihen liittymistä. Jeesus, näytä minulle oikea tie!

Muistakaa perhettämme rukouksin että mieheni parantuisi ja saisi tehdä työtä ja että raha-asiamme pysyisivät kunnossa. Auta Jeesus perhettämme.

Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja kaverissa narsistisia piirteitä ja on manipuloiva. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta ja pysäytä tyttö. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Sisareni puolesta esirukousta, että pääsisi irti kaikesta okkultismista.

Laitostuneelle päiväkodille Herra pyydän edelleen että varjele lapset siellä ja viet henkilöstön suhteen aloittamani työn loppuun.Herra siunaa tätä laitosta.

Pyydän esirukousta etten saa nyt vatsatautia.

itseni ja mieheni puolesta minulla on aivoissa pullistuma ollut jo vuosia kävin mangneetissa ja lääkäri soittaa vastauksia huomenna luotan että kaikki on ennallaan mieheni on ollut ohitusleikkauksessa 4v.sitten nyt hänellä runsasta liman eritystä alkoi polttamaan tupakkaa oli lakossa hän on hermostunut eikä kerro mitä lääkäri sanoi

Olen kohtaamassa menneisyyden normaaliutta/epänormaaliutta arvioinnit Herra Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki Sydämeni ja dna Paraneminen. Jeesus Kristus. Rukoile ainakin siinä missä Siunaus/Perhe Siunausten ja lahjojen punnerruksessa? Suku sairastaa linjalla suku paranee ja maa? Herra! Sanasi ja kokemukseni ovat Totisesti. Totisesti.

15.11.
Koiralle hyvä hoitopaikka matkan ajaksi.Herra siunaa tämä matka ja auta perhettämme , kun etsimme pysyvää kotia Suomen ulkopuolelta.

Aviomiehelläni vatsataudin oireita: Paranna Jeesus hänet

Erään laitoksen puolesta, jossa henkilökunta pyörittää omaa viihtyvyyttään .Unohtaen pää tehtävän.Herra siunaa uutta johtajaa.Vie Jeesus tämä työsi loppuun tässä paikassa, joka ei toimi niin kuin kuuluisi.Auta Jeesus,ja erityisesti auta Jeesus lapsia, joita varten tämä laitos on perustettu.

Pyydän leskeksi jääneen äitini puolesta esirukousta.Hänellä on paljon työtä, jonka hän nyt yksin tekee.Auta Jeesus häntä.

Pn lähisuvun puolesta, että Jeesus koskettaisi.

Pyydän rukousta poikani puolesta, että Jeesus auttaa häntä läpäisemään vaativan tentin, johon hän pian menee.

Erään työyhteisön uupumuksen puolesta rukousta.Anna Jeesus voimaasi.

Jeesus auta! Paranna tyttäreni pakko-oireet ja epävakaa persoonallisuus. Anna iloa, valoa, tasapainoa ja rauhaa sisimpään. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

SIUNAA KAIKKI KISSANPENTUMME, JOTKA SYNTYIVÄT. ANNA NÄIDEN IHANIEN LEMMIKKIEN TUODA SIUNAUSTA MYÖS UUSILLE OMISTAJILLEEN. KIITOS MYÖS, ETTÄ NE PIKKUISET PENTUSET, JOTKA KUOLIVAT, PÄÄSIVÄT TAIVAASEEN. AAMEN.

Aviomiehelläni vatsataudin oireita: Paranna Jeesus hänet

14.11.
Koemme suomessa valtio uskonnollisia suuntia suhteen EU:ssa/Uskontopoliittinen hyväksyttävyys, hyväksymme ihmeitä ja tunnusteoissa Sanoissa. Teoissa. Hengen vaikutuksissa. Parantajana on Jumala? Tunnustanee Jumala puolestaan? perustalla mitä ovat Suomi Valtion edellytykset arvioida elämämme, jo menneissä tai tulevassa, Herra?

Pääsin juuri eläkevuosia viettämään,65 vuotiaana hoitotyöstä,ikävöin työtäni ja rukoilen vanhuksien puolesta.Minulle ilmaantui erittäin hankala polvikipu,estää kävelyä ja kuntoilua,pyydänkin rukouksianne että polvi paranee,uskon ihmeisiin ja siihen ettei Jumalalle mikään ole mahdotonta.....

Mieheni jätti minut. Haluaisin vielä yrittää hänen kanssaan ja olla hänen kanssaan. Koskee niin älyttömän paljon. Että hän muuttaisi mielestä. En halua viettää loppuelämääni yksin.

Pyydän Jeesuksen nimessä, että Isä rikot T:n ja P:n sairaat kahleet. Pyydän voimaa tehtäviini tämän kaiken murheen ja paineen alla. Pyydän asianmukaista kaupanvahvistusta tässä epäselvässä tilanteessa. Kiitos asunnostamme, kiitos rakkaudesta jota saan. Opeta ja anna rohkeutta sitä myös antamaan. Ota pois kaikki pelkoni.

Hei. Minulla on nyt itselläni tilanne että eräs uskonsisar on saanut minusta täysin väärän käsityksen ja pyytäisin rukousta että tilanne jotenkin selviäisi ja voisimme olla ystäviä. Terveisin L.

ANNA MINULLE TUNTEVA IHMISSYDÄN KIVISYDÄMEN SIJAAN.

Olen kahden erityslapsen yksinhuoltaja olen aivan yksin vailla yhteiskunnan apua ei sukua pärjään koska rakastan elämää ja lapsiani olen itsekseni rukoillut apua koska pelkään menettäväni näön silmistä voisitteko rukoilla puolestani että saisin kokea ihmeen ja huoli silmistäni poistuisi ❤ kiitos ja kaikkea hyvää kaikille elämään ❤

Jumala rakas, siunaa tuleva joulumme. Anna meille rauhasi, ole kanssamme. Anna meidän kunnioittaa Sinua. Kiitos, että Sinä olet Poikasi meille antanut lahjaksi ja jouluna suo kaikkien muistaa se myös sydämessään.

13.11.

Kristus, päästä minut ulos tästä umpikujasta. Paranna sairauteni, auta lääkeasiassa.

Pyydän esirukousta, että saisin viisautta ja voimia toimia hankalassa työyhteisössä. Ilmapiiri on tulehtunut ja olen todella uupunut ja masentunut.

Jeesus, siunaa ja johdata H ja P yhteen.Jeesus,sinä tiedät tämän hetkisen tilanteen tässä ystävyydessä.Siunaa,auta ja eheytä Jeesus Hn ja Pn välit ja ystävyys. Jeesuksen nimessä.Aamen.Jeesus,auta tässä vaikeassa asiassa Pn periaate,Jeesus,auta,tee ihme et P hyväksyisi kokopaiketin.Jeesus,tiedät mitä tarkoitan.

Pyydän esirukousta isäni E.K:n puolesta. Syöpä levinnyt mm maksaan ja keuhkoihin. Jumala, kosketa pyhällä voimallasi. Parannathan isäni. Kiitos.

Herra, kiitos että siunaat ja varjelet rakasta Mummua, annat hänelle voimia ja elinvuosia, vaikka paljon on vakavia sairauksia. Anna voimia surussa ja murheissa, kun ystävät ja sukulaiset ovat saaneet iäisyyskutsun. Pyydämme, älä ota rakasta mummoamme vielä pitkään aikaan pos keskuudestamme. Kiitos, Taivaan Isä.

Jeesus-lapsen joulun aika lähestyy. Suo Herra, että ihmiset oppisivat ymmärtämään tämän pimeän maailman keskellä ja markkinakiireessä, mikä on todellinen joulu. Se ei löydy maailman jouluvalojen välkkeistä, vaan ikuisesta Kristuksen valosta. Kiitos Jeesus, kun olet tämä valo.

12.11.
Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. Pojassa narsistisia piirteitä ja on manipuloiva. JEESUS AUTA!

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vakavasti sairaan tuttuni läheisen ja siunaa häntä.Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni.

Herra, siunaa lastemme ystäviä ja kavereita. Anna heidän kaikkien ottaa Jeesus vastaan ja pelasta heidät perheineen ja sukulaisineen. Siunaa koulumaailmassa oppilaita ja opettajia, muuta henkilökuntaa, taksikuskeja ja kaikkia, jotka ovat oppilaiden kanssa tekemisissä. Siunaa, varjele, johdata, kosketa ja pelasta.

11.11.
AP.n paniikkihäiriön puolesta,on kohtaus nytkin päällä.ei uskalla mennä kauppaan,turvautuu alkoon päivästä päivään,hirvittää äitinä seurata tilannetta.Olen rukoillut ja rukoillut ,olkaa hyvät ja auttakaa minua rukoilemalla poikani puolesta!

Esirukouspyyntö tyttäreni puolesta,että Jumala vapauttaisi hänet epämääräisistä ihmisistä,joista koituu myös omaisille uhkaa,ja palauttaisi hänet kotiin.Itse palvelen vanhimmistossa Varsinais-suomalaisessa s1eurakunnassa.nim kiitos etukäteen

Ymmärrän ... tarvitsisin jos Herra auttaisi minun ymmärrystä ja sitä varten? ... ajatellen salassa ilmi tulevaa salaisimmasta salaisimman saada armahduksensa ajatellen olen Jumala minua auttakoon ja olen yksin, Ohjautumista täyttyminen Hengellä? Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi kuvaksensa hän heidät loi näinä aikoina? Raha ja Asua Suomi?

Alla vuodenvaihde rukoilen lähestyen Herra saada palvelusta Äidilleni Palvelusten Henget lähetettyjä perustelen perusteettomasti tiedä taidan perusteesi ovat Herra Lord Jeesus. Kiitosaiheinen.

Rukousaihe; Jeesus auttaa työasioissani ja saan hyvän talousihmisen/kirjanpitäjän avuksi piakkoin. Herra Jeesus, osoita huolenpitoasi ja johdatusta jatkuvasti minulle ja vaimolleni kuin psalmi 23 lupaa, anna rakkauden lisääntyä avioliitossani sekä myös lapsemme saisivat kokea Jumalan armoa joka päivä. Jeesus siunaa psalmi 91 lupauksilla ja turvallisuudella sekä voisin levittää tehokkaasti e

Haluan vapautua nikotiinista ja tupakasta ja mielenterveysongelmmista ja fyysisistä sairauksista.

Herra Jeesus Kristus on minun Vapahtajani. Kiitos Jumala siitä. Auta minua ymmärtämään Kristuksesta osattomia ihmisiä ja rukoilemaan heidän puolestaan. Älä anna minun enää panetella heitä ja pilkata, kun maailmassa elävien ihmisten maalliset tavat ja valinnat ärsyttää minua suunnattomasti. Anna anteeksi, kun en ole nähnyt ihmisiä lähimmäisinäni. Voi, suo minunkin olla armollinen heitä kohtaan sama

10.11.
kokea Herra - Äitini - Herra -

Pyydän että löydän pian elämäntilanteeseeni ja toimeentulooni soveltuvaa osa-aikatyötä. Myös onnistumista töihini. Kiitän jo etukäteen rukousvastauksesta.

Lapsellani on itsetuhoisia ajatuksia. Pyydän rukousta ahdistavan elämäntilanteen selviämisessä.

Pyydän esirukousta rakkaalle miehelleni,jotta hän paranisi pian syövästä,ja itselleni väsymykseen ja masennukseen,josta kärsin ajoittain useita päiviä. Kiitos MH.

HÄTÄHUUTO Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. kaverissa narsistisia piirteitä. Kiitos Jeesus että pysäytät! Ahdistunut äiti

09.11.
Rukoilkaa etteivät vanhempani suutu alkoholin käytöstäni. Rukoilkaa minulle ystäviä ja rahaa ja vaikka työpaikka. Terveyttä nenääni ja hampaisiini ja minulle vaimo.

Kiitos rakas Jumala kaikesta. Suojele ja varjele minua kaikelta pahalta.

Siunaa Jumala kaikkia ihmisiä, niin Sinun omiasi kuin heitä, jotka evät vielä tunne Sinua. Johdata niin, että hekin pelastuvat Jeesuksessa Kristuksessa.

Pyydän Jumalan johdatusta ja viisautta - miten menetellä tilanteessani?

Kahden pienen tytön puolesta, 5 v munuaisvaivat, 2 v astmaoireet. Jeesus nimeesi vedoten pyydän, että parannat pienet tytöt

Voisitteko rukoilla. Taloudellinen tilanteemme alkaa olla todella huono. Olemme ahtaalla. Ikärasismista ja suhdanteista johtuen on vaikea saada iäkkäämpänä IT-töitä tai muutakaan työtä. Vaikka osaamista ja kokemusta on paljon.

Auta Jeesus asunnon myynnissä. Vaikea elämäntilanne. Herra Sinä tiedät.

Onnistumista uudessa työssä. Riittävää toimeentuloa. Oikeaa mielenlaatua ja kiitosmieltä. Kiitos.

08.11.
Jeesus siunaa Israelia ja anna rauha Jerusalemiin, Jeesus sanassasi sanot, että säälikää eläimiä, niin Jeesus auta Ässä-koira asiassa Jeesuksen nimessä ja Elena-koira-asiassa sekä Hertta-koira asiassa. Jeesus anna tähän tilanteeseeni asiantuntijat ja aidot uskovat Jeesuksen nimessä aamen.

Herrani ja Vapahtajani! Tuon eteesi elämäni ahdistavan ajanjakson. Poikani perheessä avioliiton aikalisä on päättymässä avioeroon.Pettymys miniääni kohtaan on valtava. Herra varjele poikaani ja lastenlapsiani tässä vaikeassa elämäntilanteessa. Miehelläni on ilmennyt pitkäaikaisen sairauden oireita, anna voimasi ja apusi tässäkin asiassa. Armahda!

Voimakkaasti mammonasidonnaisen isän puolesta pyydetään rukousta. Elämä perheessä sietämätöntä, isä on lisäksi empaatiton ja vilpistelevä isä. Pyydämme, että hän vapautuisi tuosta kovuudesta. Siunauksin Puoliso

Pyytäisin esirukousta Suomen puolesta että kansamme saisi elää turvassa ja rauhassa itsenäisessä Suomessa, ettei kukaan/mikään hyökkäsi tai valloittaisi maatamme. Kiitos!

Auta Jeesus yritykseni ja perheemme vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Kiitos, että olet luvannut pitää meistä huolta!

Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. Jumala pysäyttäisi ja avaisi silmät. Kiitos, jos muistatte tyttöä rukousryhmässä, Jeesus auta!

07.11.
Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. Jumala pysäyttäisi ja avaisi tytön silmät. Lämmin kiitos jos muistatte tyttöä myös rukousryhmässä.

Pyydän nöyrästi rukousapua isälleni PF. Rukoilkaa että hän paranee pian silmäleikkauksesta ja hänen näkönsä paranisi. UskOn Herran parantavaan voimaan ,näytä että ihmeitä voi tapahtua!

Lapseni fyysisen asian puolesta. Että Jeesus parantaisi asiaa. Rahat skootterin korjaamiseen, että olisi pieni vika ja edullista korjata. Koska se on ainut kulkuväline Tässä perheessä.

Esirukouspyyntö opiskeluiden puolesta, että avoimen puolella käytävät kurssit toteutuisivat ja saisin motivaatiota opiskeluun. Siunausta myös perheelle ja avioliittoon!

Pyydän viisautta tehdä oikeat valinnat. Onnistumista töissäni. Jumalan selkeää johdatusta tilanteessani. Kiitos.

06.11.
Rakas Taivaan Isä, kiitos, että äiti oli paremmassa kunnossa tänään kuin viimeksi jutellessamme! Anna hänen vielä parantua tämän syksyn vaivoista! Siunaa vanhempiani ja auta minua osoittamaan heille konkreettista rakkautta!

On tarkoitus aloittaa uuden työn opetteleminen. Pyydän onnistua hyvin ja tulla toimeen ihmisten kanssa. Jos tämä ei ole Jumalan avaama ovi niin pyydän että se selkeästi ja pian sulkeutuu. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Työmenestystä ja riittävää toimeentuloa. Oikeaa mielenlaatua. Kiitos.

Herra. Suojaa rakas isänmaa, sen kansa yhdessä ja jokainen ihminen erikseen, maan rajat maalta, mereltä ja ilmassa.

Tarvitsen viisautta opiskeluun. Kaksi esseetä kirjoitettavana. Ja rukoilen äidilleni varjelusta ja hyvää hoitoa sydänsairauteensa sekä lääkäreille viisautta.

Herra, anna pojalleni koulutuspaikka ja vahva tahto suorittaa opinnot loppuun! Anna tyttöystävä ja ilo elämään!

Pyydän rahaa huonekauluihin, pyörään ja silmälaseihin. Uusi vuokrakoti 2h+k+s+p jarauhallinen, siisti, ei tupakanpolttajia naapuriin. Kiitos.

Siunaa Jeesus Israelia ja anna rauha Jerusalmeiin. Auta Jeesuus jo, etaa ihmisen rinnalle jota halata ja joka lohduttaa,ja joka itsehaluaa myös halata ja samoja aioita, kiitos että kuulet, aamen

05.11.
Esirukouspyyntö uusiutunutta syöpää sairastavaa äitiäni varten. Pyydämme ihmettä. Lääkärit eivät enää osaa auttaa ja perheemme ei kerta kaikkiaan voi olla ilman äitiä. Hänelläkin on vielä niin paljon kokematta. Auttakaa. Jeesuksen, meidän herramme nimeen, auttakaa.

Herra kuule rukoukseni kaikkie rahojen ni palauttamiseta heti, tarvitsen ne veln maksuun, kiitos armostasi ja vastauksetasi Herra

Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee ja suhde vie maailmaan. Jumala pysäyttäisi ja avaisi tytön silmät. Kiitos, jos muistatte tyttöä rukousryhmässä. Jeesus auta!

Rukoilkaa että minulla rahat riittää

04.11.
Jeesus auta. En haluaisi erota, mutta jos on pakko, anna voimaa selviytyä siitä. Jeesus jos vielä voit, pelasta suhteemme, auta meitä, auta sillä tavalla kuin sinä parhaaksi näet. Hänessä on niin paljon hyvää ja minussakin on. Mut menneisyyden taakat uhkaa tuhota kaiken. Katkeruus kauna ja viha. Itseviha häpeä. JEESUS TULE JA AUTA Väsyttää pelottaa

Rukoilkaa äitini puolesta joka on vakavasti syöpäsairas.Lääkärit eivät anna toivoa mutta Jeesus voi parantaa!

Rukoilkaa että minun jalkani paranisivat, että voisin taas kävellä normaalisti, juosta ja liikkua. S.S.

Ystävälleni Elle jonka elämässä on nyt niin paljon pahaa, surua ja sairautta, että kaikki valo on häcinnyt elämästä. Tuntuu etteu jaksa enää päivääkään. Kaikki rukoukset ovat nyt tarpeen.... T. J

Järjestämme kadun kansan joulujuhlan Hämeessä 19.12.2016. Pyydän esirukousta, että Jeesus toimisi voimakkaasti pelastaen, uudistaen, vapauttaen ja parantaen ihmisiä ja että ei sattuisi mitään kielteistä.

Äitini T sai munasarjasyöpädiagnoosin viime viikolla. Nyt se on jo levinnyt mm. maksaan. Pyydän rukousta parantumisen ja pelastumisen puolesta, että Jumalan ihmeellinen voima tulisi äitini ylle. Kiitos. t. M

Että miehen yritys välttyisi konkurssilta ja voisi vaikeuksista huolimatta jatkaa toimintaansa.

03.11.
Herra, siunaa ja varjele perheemme jokaista jäsentä, myös kaikkia lemmikkielämiämme.

Herra, auta meitä selviämään veloistamme. Auta meitä maksamaan kymmenyksemme.

Ystäväni autosta ei saada kesärenkaat irti.Herra auta!

02.11.
Tyttäreni jalassa patti - Jeesus auta !

Esirukouspyyntö että saisin linja-auto inssin läpi. Olen kova hermoilemaan ja jännittämään. Anna taitoa ja terävät hoksottimet sekä sinun rauhasi. T. Jännittäjä

Minulla on astma Influenssa pukkaa päälle. Ole heikossa kunnossa.

Jeesus, siunaa ja johdata H ja P yhteen. Jeesus, sinä tiedät Hn ja Pn tämän hetkisen tilanteen tässä ystävyydessä. Siunaa, auta ja eheytä Hn ja Pn välit ja ystävyys. Jeesuksen nimessä. Aamen

Pyydän esirukousta asunnon myynti-asiassa ja Jumalan tahtoa sekä johdatusta vaikeassa elämäntilateessa. Auta meitä Jeesus!

Ystävättäreni puolesta, että hän jaksaisi vaikeassa elämäntilanteessa.

Pyydän esirukousta vaikeaan ihmissuhdesotkuun, joka luotiin jo lapsuudenkodissa ja joka on nyt aikuisuudessa johtanut siareni ja minun välien katkeamiseen melkein kokonaan, sillä olen uskovana kyllästynyt toimimaan jonkinlaisena "lahkolaisena" ja outona tyyppinä perheessämme.Herra tee sinä tämä työ, mihin minä en yksin kykene.Katkaise pahan kierre.

Pyydän esirukousta avioliittomme suhteen , mieheni ei ole uskossa. Herra ota tämä suhde pois jos niin on tahtosi. Halpa ei ole Herrani , Jumalani tekemä pelastustyö.Jeesus, tee jotain näkyvää mieheni elämässä että hän tulisi uskoon.Jo lastenkin takia. Samaa äidilleni ja sisarelleni , siasreni perheeseen. Miehelle joka menetti velkojen takia kodin.

Poikamiesten puolesta että saavat vaimot, kun eivät ole liian vanhoja vielä.

Pyydän esirukousta perheemme puolesta että Jeesuksen nimessä sielunvihollisen siteet katkeavat ihmissuhteiden osalta ja että mieheni tulee uskoon. Pyydän viisautta ja varjelusta töiden suhteen, teen työtä joka ei vastaa koulutustani ,mutta on perhetilanteelle sopivaa.

01.11.
apua ja johdatusta ja elämää. olen niin yksin ja hukassa.

Pyydän rukoilemaan läheiseni puolesta. Hän tarvitsee johdatusta ja varjelua, sillä hänen esimiehensä kiusaa häntä. Pyytäkää Jumalaa puuttumaan ja korjaamaan tilanteen, sillä kukaan muu ei voi auttaa häntä. Pyytäkää, että Jumala auttaisi pian Jeesuksen nimen tähden.

Rukoilkaa, että äitini voimistuisi ja jalat alkaisivat kantaa. Jeesus tee ihmetyö!

Herra siunaa puolisoni työ.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

Herraa hyvää kiittäkää, iloiten ylistäkää!

Rakas Taivaan Isä, pidä huolta vanhemmistani! Anna äidin parantua yhdestä vaivasta ja leikkauksen mennä hyvin, että toinenkin vaiva loppuisi. Auta minua rakastamaan isääni ja äitiäni ja osoittamaan se heille. Siunaa myös siskoani puolisoineen!

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS parantua. Tapahtukoon hyvä tahtosi hänelle Jumala. Kiitos. Aamen.

31.10.
Rakas jumala, pidä minusta huoli sillä minä itse en siihen pysty.

RAKAS JUMALA, poista minun elämästä kaikki stressinaiheuttajat ja anna minun vihdoin nauttia elämästä.

Herätystä seurakuntaan -palauta kaikki poispoikenneet koti seurakuntaan!

Äitini sydäninfarktista toipuminen.Äidin sairauden kestäminen että jaksaisin ja että hän saisi voimia hoitoihin.

Kiitos Jumala, syöpä on tältä erää selätetty! Kiitos Jumala taivaassa ja esirukoilijat tässä sivustossa.

Apua vatsakipuohin ja siihen että saisin henkisen rauhan. Että Jumala koskettaisi minua.

30.10.
Rakas jumala, anna heidän poistua elämästäni!

olen pyytänyt paljon rukouksia perheeni ja itseni puolesta, viime viikot olen ollut kipsissä, mun olo on vaikea, en pääse ahdistuksissani eteen enkä taakse, välillä on hyviä päiviä mutta koko ajan taistelen että unohtaisin vieheeni ja nahdollisen katastrofin taloudellisisa asioissa, en osaa nauttia mistään olen kuin kone kun pääsen herran lähelle joku työntää minua kauemmaksi ja tajuan etä ole hei

Olen naimisissa, mutta tosi ihastunut toiseen mieheen jo viiden vuoden ajan. Olen antanut toiselle miehelle ymmärtää, että olen vapaa. Pyydän rukousta, että saisin anteeksi toimintani ja en haluaisi vaihtaa miestä. Haluan vapautua. on hirveää, tiedän ja tunnustan syyllisyyteni. Kiitos kun rukoilette

Pyydän rukousta läheiseni siunaustilaisuuden ja osallistujien puolesta, myös itseni. Että saisin voimia jaksaa.

Isän ja Pojan ja Pyhän hengen nimessä paranna mieheni välittömästi kaikista oireista. Siunaa koko perhettämme.

altistuin työssäni homeelle. Nyt minulle on puhjennut kemikaaliyliherkkyys. kaikki hajut ja kemikaalit tekevät elämästä täyttä tuskaa. AUTA JEESUS PARANNA JA VAPAUTA MINUT TÄSTÄ HIRVITTÄVÄSTÄ SAIRAUDESTA olen aivan loppu... AUTA JEESUS!

Olen taloudellisessa ahdingossa, josta en pääse omin avuin pois. Jeesus auta minua!

Rukoilkaa perheemme puolesta, anna apusi ja siunauksesi vihdoinkin laskeutua puoleemme....auttava käsi helpottamaan elämää. Lasten kanssa on ollut vaikeaa.

29.10.
Rukosupyyntö uskovan nuoren puolesta jolla ollut niskavaiva ja huimausta 3kk,ettei lukio-opinnot keskeytyisi. Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta, että paranisi kroonisesta suolistosairaudesta. Kiitos paljon!

Rukouspyyntö nuoren puolesta jota seurustelu vie maailmaan. Jumala pysäyttäisi. Kiitos paljon!

Auta rakas Jeesus minua syntistä. Paranna rakas Jeesus sairaudet sydämestä. Auta rakas Jeesus,ettei olisi mitään vakavaa sairautta. Kiitos rakas Jeesus.äiti

pyydän tyttärelleni M F työtö,myös miehensä on työtön

Rukouspyyntö; Että Jeesus antaa läpimurron monessa asiassa ja saamme työ, taloyhtiö ja avioliittoasiat kuntoon. Herra Jeesus odotan sinua armoasi ja voimaasi avuksi... Pyydän myös että Jeesus parantaa minua ja vaimoani sisäisistä haavoista ja antaa rohkeutta sekä iloa päiviimme. Kiitos Jeesus että siunaat torstain rukousillat ja myös saan rinnalleni paljon todistajia kun teemme evankelointia. Ki

Jeesuksen Herramme nimessä pyydän! Paranna Kn psyyke, poista pakkoajatukset ja epävakaa persoonallisuushäiriö. Tiedät mitä kaikkea hän on saanut kestää, kun en ole nähnyt hänen pelkojaan, enkä osannut tukea häntä lapsuudessaan. Jeesus armahda meitä molempia. Eheytä parisuhde. Kiitos että kuulet.

Rukouspyyntö, että Jumala armahtaisi ja johdattaisi vaikeassa ja ahdistavassa elämäntilanteessa, jossa jouduttu laittamaan asunto myyntiin. Pyydän myös jaksamista ja terveyttä. Läheisten, sukulaisten, ystävien ja tuttavien uskoontulon puolesta.

Isän skitsofrenia on pahentunut, harhat ovat kokoaikaisia ja siksi isä valvoo öisin. Itse olen alkanut kärsiä unettomuudesta, en saa nukutuksi kun koko yön isä kulkee ees taas. Herra, auta ja vastaa jo!!!

Vapahtaja, paranna minut. Auta ulos tästä umpikujasta.

Herra pyydän että kaltaiset Herra Jeesus väärät siteet äitini ja sisareni suhteesta.Ikääntyvä äiti majoittaa sisaren perhettä ja jakaa omaisuuttaan heille, hoitaa ja maksaa kesämökin maksut,joita sisareni käyttää perheineen jne.Herra varjele isovanhempien perintöä niin,ettei heidän työnsä valu hukkaan.

Pn ja Kn Puolesta Jumala tietää.

Herra, auta meitä saamaan remontti onnistuneesti päätökseen. Rahat ja voimavarat alkaa olla loppu.

Jeesus rakas, kiitos että L pääsi taivaan kotiin luoksesi. Kiitos että pelastat kaikki omaiset ja muut.

28.10.
Äitini puolesta jotta hän saisi pelastuksen Hän on pahasti sairaalassa.

Pyydän rukousta itselleni. Saada voimaa päästäkseni masennukseta pikkuhiljaa pois. Voimaa tarvitsen myös siihen ettei alkoholi saa minusta otetta..

Olen vaipunut pysyvältä tuntuvaan äärettömän surulliseen ja epätoivoiseen apatian ja masennuksen tilaan sekä 50v. Ikäkriisiin. Pyydän nyt todellisia ihmeitä muuttamaan koko elämäni. Pyydän apua myös ristiriitaisiin ihmissuhteisiini sekä valtaviin epäonnistumisiini harrastuksissani. Omaisilleni ja ystävilleni pyydän myöskin iloa ja rauhaa, terveyttä

Astma allergia sekä nenä että poskionteloni. Jatkuva tulehdus kierre keuhkoissa ja näissä muissa elimissä.

Astma allergia sekä nenä että poskionteloni. Jatkuva tulehdus kierre keuhkoissa ja näissä muissa elimissä.

Herra, anna mieheni saada pitää työnsä. Kiitos yhden projektin yhden vaiheen onnistumisesta. Siunaa muutkin projektit. Anna hänen saada jatkaa työssään ja menestyä riittävästi siinä. Anna meille luottamus asiaan. Aamen

Minun on vaikea hyväksyä sitä että olen työhistoriani ajan vaihtanut ammatteja ja työpaikkoja usein - vaikkakin usein hyvästä syystä. Haluaisin rauhoittua mutta se on vaikeaa. Pyydän viisautta osata olla Jumalan johdatuksessa. Pyydän riittävää toimeentuloa ja työmenestystä. Kiitos.

Rukoilkaa,että saan uskovan miehen ja ystäviä, ihmisiä ketkä ei hylkää.olen yksinäinen ja tarvitsen rukousta etten vajoa enää syvemmälle.

Auta Jeesus! Tuo muutos elämääni, en jaksa enää. Masennus ja yksinäisyys ovat olleet liian kauan elämässäni. Anna ihmeen tapahtua kohdallani.

27.10.
Jumala taivaassa, kiitos että olet pelastanut monta sukumme jäsentä, tuttua ja ystävää vielä pyydämme Poikasi ristintyön kautta pelasta vielä hekin, jotka eivät Sinua tunne. Kiitos.

Herra auta!Mieheni uskoontulo.Nyt olemme liian kaukana toisistamme.

Lapsen jalassa patti. Naapurilla perheriitaa ym Herra siunaa lapsia.

Herra siunaa ja auta äitiä ja poikaa vaikeuksissa,alkoholismia ja läheisriippuvuutta.

Esirukouspyyntö, että saisin tehtyä päätöksen ihmissuhdeasiassa.

Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme. Että Herra vaimoni pysäyttää ja poistaa väärät ihmissuhteet hänen elämästään. Lasten henkisen hyvinvoinnin puolesta. Terveyteni puolesta, ettei ole syöpä. Kysta haimassa, kipuja. Taloudellisen tilanteen puolesta. Siunausta!

Jeesus rakas, siunaa ja varjele mummoamme, monia vaikeita sairauksia. Anna voimia ja jaksamista jokaiseen päivään, vahvista toimintakykyä. kiitos Jeesus, Herramme.

Suomen rajoille maalla, merellä ja ilmassa Sinun suojaava enkelmuuri ja vartio, Herra Jeesus.

Herra, auta minua saamaan työ. Kiitos.

Rukoillaan in puolesta, että hän tulisi uskoon. Hän on tosi kiinni vanhassa elämässään ja hänelle on vaikeaa muuttaa suuntaansa Jeesusta kohti. Pelkään , onko etsikkoaikaa vielä jäljellä..onhan ?

Kiitos Herra, että M löysi K:n rinnalleen. Siunaa heitä molempia!

Pyydän hyviä asioita työn ja toimeentulon merkeissä. Kiitos.

Kiitos rakas Jumala johdatuksestasi, siunauksistasi ja varjeluksestasi perheessämme. Pyydämme edelleen Siun rakastavaa siunausta kotimme ja perheemme ylle.Anna toimeentulo, terveys ja johdatus kaikissa asioissamme.

26.10.
- Olen joutunut naapurin kiusaamaksi. Lehtikirjoittelua, ipilkkaa, ivaa jne. Jeesus armahda. Vain sinä voit ymmärtää, olithan itsekin kiusattu ja häväisty. Olen niin masentunut. - Pelasta nämä naapurini, omaiseni ja JT. Kiitos Jeesus ja rukoilijat.

Lapenlapseni puolesta esirukouspyyntö, vuoden sisällä kolmen viikon välein kuumetta, verikokeet puhtaat mutta syytä ei löydy, mutta haluan luottaa suureen ja elävään Herraan että hän parantaa täysin .....kiitos ja siunaten teitä...

Kattoremontin puolesta valmistuisi niin kun sovittu,

Pyydän rukousta sairaan vanhuksen puolesta. Hänellä on vaikea , nopeasti etenevä aivosairaus. Toinen puoli jäykistynyt ja jalka eikä käsi ei toimi vaan alkaneet vääntyä väärään asentoon. Puhe myös huonoa, toivon Jeesus, että auttaisit meitä lähimmäisiä auttamaan ja tukemaan sairasta ja myös omaisia kaikella mahdollisella tavalla. Anna apusi , amen

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Jeesuksen nimessä Amen.

Pyydän esirukousta veljen uusiutuneen vatsasyövän puolesta, että leikkaus ja sen jälkeiset hoidot onnistuisivat hyvin ja veljeni saisi sisäistä rauhaa ja voimaa Jumalalta.

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Jeesuksen nimessä Amen.

25.10.
Yhdelle tärkeälle tapahtumalle, jota olen järjestämässä. Voimia vapaaehtoistyöhön. Siunausta ja voimia muuten arkeen, masennuksesta toipumiseen!

perheemme vainoaminen loppuisi,+lapsien kiusaaminen.

Olen kohta virallisesti työttömänä. Rukoilen pian uutta työtä. Jeesuksen nimeen. Aamen.

Pyydän rukousta poikani puolesta, Herra vapauta valheen verkoista ja kaikista riippuvuuksista. Poikani on tullut uskoon mutta nyt uskonasiat ja seurakunta ovat vastenmielisiä. Koko elämä on pysähtynyt, ei työtö, ei opiskelua, masennus vaivaa mieltä

Rukoilkaa juhlieni puolesta, että Herran rakkaus kirkastuisi ja suku saisi iloa uskonelämäänsä.

Esirukouspyyntö; Että Jeesus antaa paljon rakkautta ja hyvyyttä avioliittoomme sekä fyysistä jaksamista niin työhön kuin vapaa-aikaan. Herra avaa uusia ovia ja anna todella hyviä, uusia työtovereita joiden kanssa hyvä toimia sekä viisautta. Pyydän myös että Jeesus osoittaa armoa ja laupeutta joka päivä meille ja viidelle lapsellemme että elämä sujuu. Kiitos Jeesus.

Äidin hengitysvaikeudet verisuonten tukoksesta johtuen.Herra suothan lääkäreille viisautta ja äidin pian päästä sydämen pallolaajennukseen.

24.10.
Herra, olen tehnyt ja edelleen teen vaan syntiä, vaikka olen ollut liki 20 v uskossa. Olen jättänyt veroja maksamatta, olen "epähuomiossa" varastanut eräästä tehtaanmyymälästä, samoin kaupungintalolla työskennellessäni otin erään kirjan ja kyniä. Pieniä sinänsä, mutta painavat mieltä. Ole minulle syntiselle armollinen ja anna anteeksi.

Esirukouspyyntö Vesa - Matti Loirin puolesta, että hän pian paranisi ja löytäisi elämälleen Jeesus-Persutan ja uuden elämän Jeesuksessa Kristuksessa. Kiitos. Kunnia ja Ylistys Jumalalle! Amen!

Herra, kiitos molemmista mummoista, anna terveyttä heille ja elinvuosia. Anna voimia suruviestien aikana. Kiitos, että saamme pitää molemmat mummot vielä kauan keskuudessamme ja sitten, kun elinpäivät ovat täynnä, ole heille armollinen ja suo heille taivaaseen pääsy. Kiitos

Herra Jeesus, anna minulle rauhaa. Jeesus ota pois ahdistuksen!

Pyydän esirukousta kodin ja elämämme Jeesus-perustan vahvistumiseksi ja että löytäisimme yhteisen seurakunnan.Kiitos teille Jumalalle Kunnia ja Ylistys!

Pyytäisin esirukousta nuoren ero-uhan alla olevan perheen puolesta.Herra Sinä tiedät tämän perheen ja sen kolme lasta. Anna voimasi perheen isälle, kun äiti on tällaista ratkaisua halunnut. Vapauta isä syyllisyyden tunnosta, tapahtukoon kaikessa Herra Sinun tahtosi. Siunaa toka- ja ekaluokkalaisia, pientä 1-vuotiasta. Johdata perhe uskon yhteyteen.

Että saisin näytöt läpi.hirveä stressi, että saisin näytöt läpi, ammatin ja toivottavasti myös alan töitä.

Pyydän rukousta sydämeni ja sieluni hätään,sydäntäni ja päätäni puristaa ja haluan parantua. Pelkään ettei Jumala välitä ja pyydän muistamaan rukouksessa,että Jumala armahtaisi ja ohjaisi oikealle tielle tässä yksinäisessä elämäntilanteessa t:R

23.10.
Pyydän apua masennukseen, mielenkiinto elämään mennyt. Rukousta myös rakkaan ihmisen puolesta, joka hylkäsi.

Auta Jeesus Kristus!

Isäni, kuule pyyntöni. Lähennä minun ja ystäväni välit, anna meille rakkautta toisiamme kohtaan esteistä huolimatta. Olet tuonut hänet elämääni rukouspyyntönä.kiitos siitä. Poista viha ja aggressiivisuus.

Tarvitsen rahaa, auta. Amen.

Äidilläni sydämen rytmihäiriöitä. Tule Jeesus äidin sydämeen.

Pyydän esirukousta perheemme asumisen puolesta , etsimme perheellemme paremmin sopivaa asuntoa- Herra auta myös ulkomaille muuttoon liittyvissä asioissa kun aika on sopiva.

Jeesus auta ja paranna pieni E, on vakavasti sairas.

Mieheni vanhempien ja suvun puolesta. Isovanhemmat eivät näytä välittävän omista lastenlapsistaan.Siunausta myös perheemme talouteen ja jaksamiseen.

22.10.
Jeesus, siunaa ja johdata H ja P yhteen. Jeesus, sinä tiedät Hn ja Pn tämän hetkisen tilanteen tässä ystävyydessä.

En löydä sanoja ilmaisemaan kiitosta esirukouksista! Olette rukoilleet Ln sielun puolesta ja askelia parempaan on näkyvissä. Viimeksi pyysin esirukousta, jotta saisin tilaisuuden vielä jutella hengellisistä asioista hänen kanssaan ennen kun hän lähtee Pattayalle entisiin houkutuksiin. Katsoimme Tv7 lta pari ohjelmaa, vein kirjoja ja juttelimme. En enää itse muuta voi tehdä. Nyt hän on kaukomai

Herra, siunaa kaikkia tämän maamme ihmisiä, erityisesti vanhuksia ja sairaita. Anna lepo ja rauha sydämiin Jeesuksessa Kristuksessa. Pelasta pelastumattomat.

Jeesuksen Herramme nimessä pyydän! Paranna Kn psyyke, poista pakkoajatukset ja epävakaa persoonallisuushäiriö. Tiedät mitä kaikkea hän on saanut kestää, kun en ole nähnyt hänen pelkojaan, enkä osannut tukea häntä lapsuudessaan. Jeesus armahda meitä molempia. Eheytä parisuhde. Kiitos että kuulet.

J tulisi uskoon ja häne nlapsensa. Jumala ilmestyisi hänelle

Sielu itkee kaipauksesta puolisoon,olen odottanut jo niin monta vuotta,niin kova kaipaus että sattuu joka päivä kovaa.Herra ole kiltti ja johdata jo rakkaani elämääni.Olen valmis ja niin paljon rakkautta annettavana on.

21.10.
Pyydän rukousta miehen puolesta, jolla on päihderiippuvuus ja mielenterveysongelmia. Parisuhde on tuhoutumassa miehen kostonhalun, vihan, tuskan ja epätoivon alla. Herra, anna usko sinuun. Anna armoa. Anna rauha. Paranna. Anna minulle voimia ja taitoa tukea. Ratkaise tämä tilanne.

VARJELE ISÄNMAAMME, SUOMEN RAJAT MAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA SEKÄ KAIKKI "NÄKYMÄTTÖMÄSSÄ" HENKIMAAILMASSA JA KYBERHYÖKKÄYSTEN YMS. MAAILMASSSA. KIITOS, RAKAS TAIVAALLNEN ISÄMME.

olen työssäni altistunut homeelle. Saan kovia oireita, jotka nykyään eivät enää poistu edes työn ulkopuolella. Jeesus pyydän että voisin parantua näistä oireista kokonaan

20.10.
Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta jolla niskavaiva ja huimausta olut 3kk, ettei lukio-opinnot keskeytyisi. Kiitos!

Kahdet yt:t päällekkäin ja työpaikka vaarassa, exä toimii väärin - syyttää, haukkuu, valehtelee, sairaus uhkaa tulla päälle, äiti sairaalassa, seurustelukumppani epävarmana, rahatilanne heikko, epätoivo uhkaa vallata - apua Jumala, auta minua kaikessa!

Kiitos Jumala ja Jeesus että sain työpaikan. Anna kaiken siellä mennä hyvin. Pyydän että vihdoin pääsisin veloistani ja saisin aitoa rakkautta elämääni kaikkien pettymysten jälkeen. Kiitos.

Varsinkin Poikani fyysisen asian puolesta. Samoin, tyttäreni ja myös poikani painon puolesta. Että vihdoin ja viimein painot rupeaisivat putoamaan terveydellisten seikkojen vuoksi. Kummallakin fyysistä ongelmaa joka vaikuttaa henkisestikin.

Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta, että paranisi kroonisesta suolistosairaudesta. Kiitos!

Esirukouspyyntö uskovan naisen puolesta joka sairastaa keliakiaa, Jeesus paranna. Kiitos!

66-vuotiaan miehen mielenterveyden ja hengellisen uudistumisen puolesta

HERRA, AUTA TALOUSTILANTEESSAMME SELVIÄMÄÄN SUURISTA VELOISTA JA MAKSUISTA. TULOT OVAT MINIMISSÄ, ON TYÖTTÖMYYTTÄ JA MEILLÄ ON SUURPERHE RUOKITTAVANA.

Pyydän rukoustukea seurustelevan uskovan tytön puolesta jota suhde vie pois Jeesuksesta. Herra Jeesus kosketa ja avaa tytön silmät. Jeesus auta!

19.10.
Rakas Jeesus,suojele,varjele ja auta,ole armollinen. Kiitos rakkaudestasi ja laupeudestasi,Jeesus!

Pyydän esirukousta uuden työn löytämiseksi. Väärät ovet sulkeutukoon ja oikeat avautukoon. Kiitos!

Rakas Taivaan Isä! Auta,olemme hyvin väsyneitä sillä menetimme rakkaan henkilön,enon ja veljen.Huolet ovat taloudellisesti suuret ja pelkäämme jaksammeko ahdingossa.Yritämme parhaamme mutta olemme kohta luovuttamassa ja minä äitinä olen aivan lopussa vaikka minun tulisi olla vahva ja pitää huolta.Työtä on mutta asuntomme olemme vaarassa menettää.

HERRA, PARANNA VANHUKSET, JOTKA SAIRASTAVAT SYDÄMEN VAJAATOIMINTAA JA MUITA SAIRAUKSIA. KOSKETA JA PARANNA, ANNA VOIMIA JA VAHVISTA SYDÄMEN TOIMINTAA, ANNA TERVEYS. ENNENKAIKKEA, PELASTA TAIVAAN KOTIIN SITTEN, KUN AIKA ON. SINUN KÄSIISI ANNAN NÄMÄ VANHUKSET, ISÄ.

Pyydän esirukousta työtilanteeni puolesta. Töitä ei ole ja tilanne kuristaa minua. Jospa Jumala voisi käyttää minua. Jeesuksen nimessä,amen.

Pyydän ahkeraa rukousta mieheni työn jatkumisen puolesta.

Esirukousta j:n ja j:n avioliiton puolesta. Jumala auta ja vahvista avioliittoa! Tuo puolisoiden välille yhteisymmärrystä.

18.10.
Jeesus auta meitä! Murra kahleet, anna ihmisille viisautta ja anteeksiantoa. Nimesi tähden. Hätä ja pelko ovat nyt suuret. Anna rauhasi.

Pyydän esirukousta töissä olevan vaikean ja epäoikeudenmukaisen tilanteen puolesta. On tullut ilmi, että työyhteisössä on puhuttu pahaa ja juoruttu ja minut on yritetty saada epäedulliseen valoon muiden silmissä. Pyydän Jumalan varjelusta ja sitä, että Hän puolustaisi minua kun en itse osaa.

Pyydän rukoilemaan työpaikkojemme puolesta. Useita läheisiäni ja itseäni pelottaa se, mitä tapahtuu. Pyytäkää meille ja asioista päättäville siunausta ja johdatusta. Tapahtukoon kaikessa Jumalan tahto. Rukoilkaa myös parhaan ystäväni ja minun puolesta. Asiat ovat vaikeita, enkä osaa niitä selvittää ilman apua. Pelkään, että menetämme ystävyyden.

Jeesuksen Herramme nimessä pyydän! Paranna Kn psyyke, poista pakkoajatukset ja epävakaa persoonallisuushäiriö. Tiedät mitä kaikkea hän on saanut kestää, kun en ole nähnyt hänen pelkojaan, enkä osannut tukea häntä lapsuudessaan. Jeesus armahda meitä molempia. Eheytä parisuhde. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Rakas Taivaan Isä, tee minusta onnellinen.

Rakas Jumala, tee minut onnelliseksi ja poista minun stressin aiheet elämästäni.

Herra, anna puolisoni saada pitää työnsä ja anna rauhallinen mieli ja luottamus tähän. Anna hänen osoittaa taitonsa. Pidä meistä huoli.

Esirukouspyyntö. Olen hädässä. Tarvitsen apua. Olen psykoottinen. En pysty syömään. Itken vain. Kävin eilen päivystyksessä, mutta se ei auttanut. Minulla on psyykenlääkitys sekä hoitokontakti, mutta ne eivät riitä. Tarvitsen esirukousta ihmissuhteisiini, erityisesti erään L.M.:n kohdalla. Kiitos muistamisesta!

RAKAS JEESUS, SIUNAA JA VARJELE KOKO MAAILMAA, ANNA IHMISTEN TULLA USKOON ENNENKUIN TULET TAKAISIN.

Rukoillaa pojalleni apua tärkeään opiskelutehtävään tällä viikolla, hän on ahdistunut ja jumissa tehtävän kanssa. Rukoillaan hänelle apua loppuopintoihin sekä ystäviä ja kasvua uskossa. Rukoillaan tyttärelleni parantumista vakavista uniongelmista ja uskoon tuloa. Kiitos Jeesus!

17.10.
Pyydän osata käyttää aikani oikein ja olla Jumalan johdatuksessa. Oikeaa mielenlaatua ja kiitosmieltä. Enemmän rakkautta Jeesukseen. Näihin kaikkiin pyytämiini asioihin tarvitsen kaiken mahdollisen Jumalan avun ja johdatuksen.

Hei. Pyytäisin rukousta että Jeesus parantaisi erään P:n todella kipeän selän. Pyytäisin myös että kun muutan marraskuun lopulla että kaikki siihen liittyvät järjestelyt ja muutto menisivät hyvin. Siunaten L.

Pyydän, että paholainen ja hänen kiusaaja alaisensa poistuvat kokonaan perheeni ja minun elämästäni. Kiitos Terveisin P

16.10.
Rukoilkaa mieheni puolesta että hän saisi normaalin päivärytmin ja nukkuisi yöt ja valvoisi päivät. Ja että hän löytäisi jostain jonkun kiinnekohdan elämäänsä ja löytäisi elämänilon. On niin raskasta näin. Auta Jeesus.

Jeesus! Täytä K Sinun rakkaudella, eheytä hänen sisimpäänsä. Anna hänelle rakkaus itseään kohtaan ja näytä oma arvonsa. Jeesus sinä voit tehdä ihmeesi hänen parisuhteeseensa. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos, että kuulet ja vastaat. Amen

Asunto-asiassa tapahtuisi Jumalan tahto ja tarkoitus

Mieheni on jatkuvasti väsynyt ja suhtautuu kaikkeen negatiivisesti. Avioliittomme on kriisissä ja lapset kärsivät. Herra auta.

15.10.
Pelottaa! Rahatilanne on hyvin huono. Vastuu lapsista painaa. Jumala Auta!

HERRA, AUTA MEITÄ SAAMAAN TALOUSASIAT KUNTOON.

Rakastan ja ajattelen häntä alati. Kaipaan koko ajan ja tunnen käyväni puoliteholla ilman häntä. Oi Jumalani, pelastajani, nöyrästi pyydän suoraan sydämestäni ja itkien, että jos se vaan on Sinun tahtosi, niin johdata meidät yhteen. Ei unohdeta myöskään Aleppon lapsia. Aamen!

Muistakaa rukouksin perhettämme. Tilanteemme on niin moninainen etten voi sitä kaikkea tähän listata, mutta Herra tietää jokaisen asian. Rukoilkaa että hän auttaisi meitä ja vastaisi pyyntöihimme ja siunaisi. Auta Jeesus, ilman sinua tästä ei tuu mitään.

14.10.
Saataisiin omakotitalo myytyä nyt syksyllä jos se on Jumalan tahto ja meille parhaaksi. Eletään pattitilanteessa on vaikea avioliitto muutenkin. Mies on pikku hitleri. Sai houkuteltua mut 30 km päähän kaupungista. Olen työtön ei ole varaa toiseen autoon eikä bussilippuun. Elän täällä eristyksissä. Seurakuntayhteys on kaukana, En jaksa!

Terveyteni puolesta Rukousapua. Mieheni terveys, uskoontulo. Perhekunta ja sukuherätys. Ystäväni terveys myös vaikea tilanne,ollut pitkään sairaana.

Pyydän esirukousta läheisen henkilön puolesta, että hän saisi asiansa kuntoon ja että perheemme taloudellinen ahdinko jollakin tavoin vihdoin helpottaisi.

Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Työmenestystä uuteen tulevaan työpaikkaani (mikä se sitten lieneekin?). Riittävää toimeentuloa. Että osaan elää siten että Jeesuksesta kiinnostutaan, kuitenkaan liikaa ihmisiä ärsyttämättä.

HERRA, SIUNAA JA VARJELE RAKASTA MUMMUA, ANNA ELINVUOSIA JA TERVEYTTÄ. VOIMIA JA HYVÄÄ TOIMINTAKYKYÄ JAKSAA HOITAA ARKIPÄIVÄN TOUHUT. SIUNAA JA VARJELE MYÖS PERHETTÄMME. ANNA TOIMEENTULOA JA TERVEYTTÄ.

Kiitos Jeesus Jumalan poika.Auta minua taloudellisesti riittävästi kun aina on ahdinko. Kiitän ja rukoilen.t.lapsesi

Rukoilka Tn puolesta siunausta hänen elämään,että Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen suuri. voima koskettaisi T nyt. Mielen rauhaa ja iloa elämään

13.10.
Pyydän esirukousta muuttoni takia. Minulla on huono terveys ja olen muuttamassa ja koen että tekemistä on enemmän kun mitä jaksan tai ehdin tehdä. En saa nukuttua kunnolla kun ahdistaa niin paljon.

Esirukouspyyntö kandiseminaarityöhön ja sen toteuttamiseen sekä muutenkin opiskeluun. Itseluottamusta myös itselleni sekä voimaa jaksaa kun ei kohdella oikeudenmukaisesti.

Hätähuuto Jumalalle, hän voimallisesti auttakoon,ettei minulta kyseltäisi mitään eräästä asiasta: Jeesus,auta kokonaisvaltaisesti. Kiitos!

Poikani on perustanut oman hoiva-alan ja remonttifirman, Rukoillaan että työ alkaisi kannattaa ja että Herra siunaisi tämän hankkeen. Uudista Herra myös poikani usko ja pelasta hänen kihlattunsa.

12.10.
Rakas Jumala, poista pelkoni. Auta minua syntistä, joka pelkään kuolemaa ja pimeää. Ole kanssani ja siunaa ja varjele minua ja lapsiani. Aamen

HERRA, OLETHAN TURVAMME JOKAISENA HETKENÄMME. PARANNA SISKONI SYÖPÄSAIRAUS. HÄNEN LAPSENSA TARVITSEVAT VIELÄ ÄITIÄÄN.

Toivoisin rukousta terveyteni puolesta. Minulla on pitkään ollit paljon outoja oireita, eikä vielä ole selvinnyt mikä minulla on. Haluaisin rukousta sen puolesta, että saisin parantua, viisautta lääkäreille ja että saisin turvata Jumalaan 100%, eikä minun tarvitsisi pelätä kokoajan. Että selviäisi mikä minulla on.

Rakas Jumala, toteuta minun monen vuoden toive ja lopeta tämä kärsimys.

RUKOILKAA SUOMEN LASTEN JA KOULULAISTEN PUOLESTA, ETTÄ VARJELTUISIVAT HALLOWEEN- JA POKEMON GO - MUOTIVILLITYKSESTÄ, JOITA KOULU JOPA TYRKYTTÄÄ OPPILAILLE!! SIUNATAAN LAPSIAMME JA NUORISOAMME, JOTTA OPPISIVAT VÄLTTÄMÄÄN TÄLLAISTA AMERIKKALAISPERÄISTÄ KAUPALLISTA KAUHU- JA KUMMITUSTEEMAA.

Hätähuuto! Jeesus auta! Perheen rahat ovat loppu, velat suuret... isoja päätösiä edessä. Rukoilkaa suurta Jumalan johdatusta! Rukoilkaa myös ahdistuneen ihmisen puolesta. Jumalan rakkautta ja armoa. Jeesuksen nimessä.

RAKAS TAIVAAN ISÄ, SIUNAA JA VARJELE MUMMUAMME, ANNA TERVEYTTÄ JA VOIMIA JOKAISELLE PÄIVÄLLE. KIITOS MUMMUSTA.

11.10.
Rukousta pyydän tutun puolesta, joka joutunut mielisairaalaan, jotta totuudellisuus asiassa selviäisi. Henkilö toivoo selviävän hänelle itselleen, onko hänen päässään vikaa, vai onko asiassa tullut väärinkäsitys, koska hän on tuonut uskoaan Jumalaan esiin. Henkilö haluaisi pois pian sairaalasta, ja että hänen työ- ja asuntoasiansa järjestyisivät.

Nuori mies on masentunut ja itsetuhoinen. Rukoillaan Jumalan parantavaa kosketusta lapsuuden haavoihin, täydellistä parantumista mieltä vaivaavista "pahoista ajatuksista" (kuten nuorukainen asian itse ilmaisee), viisautta lääkäreille ja että nuorukainen ottaisi vastaan Jeesuksen omana Vapahtajanaan. Kiitos!

RAKAS TAIVAAN ISÄ, JOHDATA KISSANPENNUILLEMME RAKASTAVAT, HYVÄT KODIT. ANNA PENTJEN TUODA PALJON ILOA UUSILLE OMISTAJILLE. AAMEN.

Paranna perheenäidin sydänsairaus.

Rakas Jumala auta minua. Anna miehelleni ymmärrystä jännittämiseni kohdalla. Auta, etten tuntisi itseäni hylätyksi ja joutuisi tilanteeseen, joka pelottaa minua aivan hirveästi. Jeesuksen nimessä, aamen

Rakas Jumala, poista pelkoni. Auta minua syntistä, joka pelkään kuolemaa ja pimeää. Ole kanssani ja siunaa ja varjele minua ja lapsiani. Aamen

Köyhä, 08.10.2016 "Kiitos paljosta rukouksista Ln puolesta! Rukouksista on ihan oikeasti ollut selvästi apua. Sain mahd.keskustella Jeesuksesta ja katsoimme tv7:n ohjelmia. Nyt hän on mennyt entisiin houkutuksiin kaukomaahan ja pyydän rukousta, että hän huomaisi ettei se elämä ole häntä varten ja hän tulisi takaisin muutosta haluavana miehenä ja haluaisi tulla uskoon. Kiitos rukouksista ja

Rakas Jeesus, toteuta minun vuosikausia kestävä haave.

10.10.
Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS parantua. Tapahtukoon hyvä tahtosi hänelle Jumala. Kiitos. Aamen.

Rukoillaan tyttäremme puolesta että hän löytäisi aviomiehen joka tukisi ja ohjaisi häntä niin henkisesti kuin fyysisestikin, että he muodostaisivat uskovaisen ja rakastavan avioliiton. Luoja, Sinä pystyt kaikkeen. Kiitos että kuulet rukouksemme.

Herra siunaasi ystävän puolesta arjan puolesta , mies ystävä alkoholisti, käyttää hyväkseen Aa, A uskovainen nuorena ja pettynyt seurakuntaann ja on omilla teillään, herra pelasta A ja H, äiti uskovainen lapset ei hyväksy äidin uskoa,lapsia 7 ja kaksi vain hyväksyy

Muistakaa rukouksin perheemme terveysasioita ja miehen työasioita, että saisimme vastauksia niihin. Kiitos Jeesus että autat.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

Herra, kiitos, että olet suonut meille ihanan perheen ja lapset. Elämme rahallisesti hyvin tiukalla, joten muistathan meitä ja anna meille säännöllinen toimeentulo jostain, jonka koemme palvelutyöksi Sinulle. Kiitollisena, Sinuun turvaten ja luottaen.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna perheenjäsenten vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Pyydän esirukousta ystävän puolesta, että parantuisi, avioliitto eheytyisi, elämä järjestyisi. Siskon puolesta, että synnytys menisi hyvin ja saisi isommille lapsille hoitajan ja puolisokin ehtisi mukaan. Miehen enon puolesta, että parantuisi ja tulisi uskoon samoin kuin muukin suku pelastuisi

09.10.
Rukoillaan parannusta ja tervehtymistä sekä tunnistamista ja tunnustamista kuinka tuo kateus onkin niin monessa ongelmassa ja vaikeuksissa sekä sairauksissa taustalla jota ei ole käsitelty Suomalaisessa yhteiskunna, kouluissa, kotona ja seurakunnissa ja monessa muussa. Rukoillaan että Jeesus parantaa ja auttaa ja ettei se ole olisi meidän suomalaiseten ilon ja rakkauden esteenä ja että Jeesuksen n

Perheen puolesta, josta isä muuttanut pois. Jos se on Jumalan tahto, niin tämä ihana perhe vielä yhdistyisi ja asuisi yhdessä. Kiitos Jumalalle, että puolisoilla on muuton jälkeen ollut hyvät välit keskenään ja ovat pystyneet sopimaan lastenhoidon. Tapahtukoon Jumalan hyvä tahto.

Pyydän esirukousta puolestani. Terveydessäni on lyhyessä ajassa tapahtunut paljon muutoksia huonompaan suuntaan, mikä ahdistaa ja masentaa minua suuresti. Rukoilkaa puolestani, että vaivat loppuisivat eivätkä ainakaan pahenisi. T.F.

Rukoilkaa puolestani kärsin hermosärystä, Herra kosketa ja paranna parantavin käsin. Poista pelko ja ahdistus ja anna anteeksiantavaa mieltä minulle ja läheisilleni. Kiitos rukoustuesta ja ylistys ja kiitos Herralle!

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net