2016-4-29 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


12.06.
Pyydän rukousta penen vammaisen tytön ja hänen omaistensa puolesta.

11.06.
Pyydän rukoilemaan puolestani. Pelkään koko ajan sairautta ja etsin ja löydän itsestäni uusia oireita. En pysty enää nukkumaan kunnolla, vaan herään monta kertaa yössä sydän jyskyttäen. Tuntuu, että en enää osaa iloita mistään. Pyydän, että rukoilisitte Jumalaa armahtamaan ja parantamaan minut. Kiitos esirukouksesta.

Pyydän esirukousta itseni puolesta vuosi sitten kaaduin saaressa missä kävin pojan kanssa. sen jälkeen on ollu oikea jalka kipeä aina kun riisun housuja pois. oikea sääri ja lonkka on kipeä. myös kävellessä. että Herra parantaa sen elokuussa on oikeus juttu. mua vastaan että Herra armahtaa tässä asiassa. kaikki syyteet raukeavat tyhjiin 18.8.2016.

Isä siunaa tämä päivä anna uskoni ja luottamukseni vahvistua. Isä suojele niiloa anna hänelle hyviä päiviä, siunaa miestäni auta että viihdymme yhdessä siunaa aviolitoamme anna sille uskollisuuta ja kunnioitusta tukea, kärsiväällisyyttä ja suurta rakkautta toisen puolesta olemista tuosen paikalle asettumista . Herra anna minun syntini anteeksi, anna menneisyyteni teot ja rikkomukset sinua ja lähi

Pyydän, että kiittäen viedään Herralle! Pyydetään, että Hän on poistanut kystan munasasarjastani ja hormonitoiminta tulee hyväksi. Mieheni terveys pysyy kunnossa!

10.06.
Pyydän työmenestystä itselleni ja työtovereilleni. Voimia jaksamiseen, koska joinakin päivinä teen kahta työtä. Että tilaamani uudet silmälasit olisivat sopivat. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Pyydän onnistumista laihduttamiseen sekä paranemista hiustenlähdöstä, hilseilystä ja tinnituksesta. Kiitos.

Pyydän rukousta poikani puolesta, jolla todettiin kivessyöpä. Hänet on leikattu ja koska syöpä on levinnyt myös vatsan alueelle, alkaa hänellä ensi maanantaina solusalpaajahoidot. Rukouksenamme on, että hoito tehoaa hyvin, ei tule pahoja sivuvaikutuksia ja hän paranee kokonaan.

Pyydän, että Jeesus Kristus vahvistaa uskoani,lisää rohkeutta ja estää vihollisen hyökkäykset.Pyydän, että Hän auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

että tulevat viikot olisivat hyviä, Herra siunaa yhteinen aika perheen kanssa auta että esimies olisi ystävällinen. auta että selviän tämänpäivän palaverista carmen kanssa isä auta auta pelkään läheistä työkaveria hänen käyttäytmistään kaksinaamaisuutta Isä auta että hän lopettaisi sellaisen ei ajattelisi omaa etuaan, ei kadeshtisi, herra auta ettei tule konfliksteja anna minulle kärsivällisyyttä

Pyydän esirukousta ja kiitetään, että munasarjastani ym löydökset ovat poissa, kun menen sairaalatutkimuksiin. Saamme antaa kiitoksen lääkärille mutta todistaa heille rukouksella parantumista ja kertoa, että suurimman kunnian samme kantaa Taivaalliselle kirurgille, Herrallemme. Hänelle yksin kiitos kuuluu! Pydetään, että tästä tulee voitto!

09.06.
Pyydän esirukousta taloushuolien ja epävarman työtilanteen vuoksi. Tarvitsen Herran johdatusta ja siunausta.

Kirjoittaessani tässä olen lähempänä yksinäisyyttä ja neuvoa kyselevä neuvokkuus Herra ottaa yhteys kohteeseen, jonka todellisuus Jumala Pyhä Henki Rukoilee Puolestaan, mikään muu ei voi olla niin kuin on, soveltuva? Puhe Taimin puolesta Herralle!

Toivon Clle kaunista ulkomuotoa ja uraa psykologina.

Viisautta tehdä Jumalan mielen mukaisia päätöksiä vaikeassa ihmissuhteessa. Jumalan huolenpitoa ja lohdutusta toiselle osapuolelle.

Rakkaalle pojalleni työpaikka, taloudellinen ahdinko väistyy.Johdatusta hänen elämään. Onnea ja menestystä./äiti

JUMALA, VARJELE SUOMEA IDÄSTÄ, LÄNNESTÄ, POHJOISESTA JA ETELÄSTÄ, MAALTA, ILMASTA, MERELTÄ. ANNA MAAMME RAJOLLE VAHVA ENKELMUURI. KIITOS, ETTÄ ARMAHDAT MAAMME. SIUNAA MEITÄ, SIUNAA MYÖS OMAA KANSAAS ISRAELIA. AAMEN.

08.06.
Kiitos Teille. Koira saapui kotiin.

Jeesus, anna minulle uudet leukanivelet

esiukous tukea saatananpalvojia kokoontumassa jkl;n alueella

Ihmissuhde asioissa hankaluutta,myös yksinäisyyttä Taloudellista vaikeutta Poikani ystävyys ym.asiat

Pyydän esirukousta äärimmäisen vaikeassa tilanteessa. Lapseni on laittanut 2 vuotaa sitten välit poikki minuun, ja veljeensä. Emme saa tavata hänen lapsiaankaan, jotka ikävöivät paljon mummua ja enoaan ja kummitätiään.Syytä välirikkoon emme tiedä. Tämä on lasten ja meidän kiusaamista, jonka vain Herra voi lopettaa ja antaa tyttärelleni mielenmuutoksen ja synnintunnon. Kiitos Pyhä Jumala.Kiitos

Asiassa asiansa asioitansa ajavalle > miten menettelee perhe kontrollissa, asiassa toimeentulo 1926-2016, kasvatus ja kehitys ja laki asiain osalta, poliisi asiain osalta, ei rahaa, ei varaa, ei sijoittaa, ei lainoittaa. Tietäminen. Taitaminen. Sukua Holhottavana? Kelvoton ja kunnoton kritiikitön alusta oleskella, lähteä, saapua? Holhous, Avuton?

Ystäväni nivunen on ollut kipeä jo usean kk:n ajan, syytä ja apua asiaan ei ole vielä löytynyt. Kipu rajoittaa liikkumista. Pyydetään, että Herra parantaisi hänet,synnyttäisi myös elävän uskon Jeesukseen. Jumalalle on kaikki mahdollista!

LAPSELLANI KP:LLA ON VAIKEUKSIA MATEMATIIKASSA. JEESUS AUTA LASTANI, ETTÄ HÄN OSAISI TEHDÄ LASKUT JA PÄÄSISI KOKEESTA LÄPI JA ENNEN KAIKKEA HÄN JAKSAISI NÄHDÄ VAIVAA LASKUJEN KANSSA.HÄNELLÄ ON OPPIMISVAIKEUS, JOKA VAIKEUTTAA UUSIEN ASIOIDEN OPPIMISTA.

Herra, näet terveysongelmat. Paranna minun vaivani. Aamen.

Pyydän rukouksin ohjaamaan karanneen koirani turvallisesti kotiin.

JEESUS, SIUNAA KAIKKIA RIPPKOULULAISIA. ANNA SIUNAUS, VARJELUS JA JOHDATUS NÄILLE NUORILLE, ENNENN KAIKKEA ANNA USKO JA PELASTUS!

07.06.
Herra. Kiitos, että annat pelastuksen Jeesuksessa ja että koko perheenä/sukuna saisimme olla mukana ylösotossa / taivaassa kerran. Siunaa, varjele ja johdata maallinen vaelluksemme. Aamen.

Pyydän esirukousta poikamme (4kk) puolesta, jolla on ollut viikon sisällä kaksi punkkia. Olemme suojanneet lapsemme hyvin punkeilta, mutta asumme alueella, jolla on todella paljon punkkeja. Jos voitte rukoilla, ettei hän saa mitään tautia punkeista ja ettei uusia puremia tule.

Jumala minulle synnintekijälle ja äidilleni päästäksemme Jumala Pyhä Henki rukoilee Puolestamme?

Anna meille Rauhasi, Jeesus. Aika on ollut raskas. Jeesus auta. Kiitos.

Talous hakusessa.Rahat eivät riitä.Jeesus auta Aemn

06.06.
Haluan olla vapaa ja itsenäinen. Haluan miellyttävän ulkomuodon. Haluan uran psykologina.

Jeesus auta taloudellisesti!

Johdatusta kesän Lapin työlle Herrassa. Terveyttä/parantumista koko perheelle. Talousasiat/ylimääräistä remonttia. Suku - herätystä. Pyhänhengen voitelua heng.työhön.

Ystävälläni on ihosyöpä. Se leikataan tiistaina. Rukoillaan, että kaikki syöpä lähtee pois ja se ei enää palaa.

Esirukouspyyntö tulevan kesälomani johdosta, että äiti ja minä jaksaisimme tehdä muuttoa ja että Herra auttaisi äitiäni vaikeissa sairauksissa. Itse kärsin nivelrikosta ja masennuksesta. En aina koe Jumalan hoitoa ja armoa elämässäni, olen lukossa.

Jumala auta veljeäni Joelia. Sinä tiedät hänen tilanteensa. Auta hyvä Jumala!

Hei, olen itse väsynyt rukoilemaan, rukoilkaa uskon liekkini uudelleen syttymistä palavaksi! Rukoilen koko perheelleni uskon lahjaa, sekä miehelleni että lasteni perheille. Ystäväpiirissäni useampi on sairastunut syöpään, rukoilkaa heille paranemista ja Herran tahdon toteutumista. Eräs ystäväni sairastaa henkisesti ja tällä hetkellä tosi masentunut

Jeesus,siunaa Mn ja Jn Matematiikan,Äidinkielen, yleisaineiden opinnot.Jeesus, siunaa ja auta tyttöjä opiskeluissa kokonaisvaltaisesti. Jeesus,auta,paranna,pelasta,siunaa Jeesus,auta että J oppisi koulussa asioita.Jeesus,auta että psykologin tutkimusa ei tarvita.Jeesus,anna Jlle mielisuosio opettajien ja kavereiden kanssa ja kesken

Hei! Pyydän esirukousta avioliittosuunniteliemme puolesta, sekä johdatusta yhteisen asunnon löytymiseen.

Yksin.en.jaksa. Saatsna.kyttää.vahingoittaa.elämäni.pyydän.Jeesusta.auta.on.jo.myöhäistä.

Paranemaan, vaikka sairastumaan, ajalla, mitä olisi verrattain pysytellä oikealla, ei vääryyden tiellä - olisiko vielä mahdollisia nuortua aivan kokonaan?

Ihan mieletön huumehengi mellastaa naapurissani. Eivät piittaa poliisista. Ei mistään. Isännöitsijä ei tee asialle mitään. Rukoilisitteko puolestani. Häätö olisi heille oikea vaihtoehto. Aivan saatanallista menoa tälläkin hetkellä.

05.06.
Veljeni on saanut aivoinfarktin. Pyydän että hän löytäisi uskon ja toipuisi. Itse kärsin masennuksesta.

Pyydän esirukousta omaishoitajana toimivan rouvan puolesta, jolla todettu rintasyöpä. Samoin esirukousta miehen puolesta, joka vaihtamassa asuntoa, että vaihto onnistuu hyvin

E.s. Toivoo Herran tahtoa voimaan ja arkisiin asioihin. Minä olen ollut kirottuna parjattu Jumala puhdista maineeni kokonaan ja tuo apua. K.g. Saa lopettaa minun kiusaamiseni sekä muut pimeyden vallan ihmiset. E.s. Tarvitsee naisia fidasta ohjelmaa päiviin uutta terveyttä. Lunasta.a.s Jeesus äitini. Annaraihnaisuuden hengen mennä tuo ystäviiä.amen

Minulla on pienipalkkainen osa-aikatyö jota on hyvin vaihtelevasti. Tarkoitus rahatilanteeni vuoksi aloittaa myyntityö toisen työn ohella. Nyt vaan toisiakin töitä on äkillisesti enemmän. Pyydän Jumalan johdatusta miten menetellä. Onnistumista töissä. Että saan raha-asiat kuntoon. Pyydän kokonaisvaltaista Jumalan johdatusta elämääni. Kiitos

Minulla on ollut pitkään vakavia psyykkisiä ongelmia joihin ei ole löytynyt tehoavaa lääkettä. Elämä on liian raskasta ja itsemurhayrityksiäkin on. Yksin oleminen lisää ahdistusta. Saisinpa läheisen ja luotettavan ystävän. Rukoilkaa puolestani, että Jumala armahtaisi, pelastaisi ja parantaisi.

04.06.
yli 40 v tyttäremme puolesta, asuu yksin korvessa, tosin nyt taas joku seurustelusuhde. Ei ole halunnut yhteyksiä vanhempiinsa eikä voida tavata. Laittoi viestin perättömistä puheistamme. Herra armahda häntä!

Hei. Olen rukoillut itselleni useamman vuoden tyttöystävää/vaimoa. Nyt olen tavanny naisen viimesen päälle ja oon ihan rakastunut. Mieltäni painaa se, ettei se ole niin vakaumuksellinen kuin minä, mutta ymmärtää kyllä mua. Toivonkin Jumalalta johdatusta tästä asiasta, teenkö oikein olemalla sen kanssa vai en.

Sairastan vakavaa veritautia. Pyydän ystävällisesti esirukousta, että Herramme Jeesus Kristus Jumalan ainoa Poika tekisi vereni täysin terveeksi. "Hänen verihaavojensa kautta te olette parannettut.!t.uskova sisko

Herra, siunaa sosiaalisen median ja youtuben käyttäjiä kaikkialla. Anna pelastuksesi ja sanoma Kristuksesta levitä kaikkialle maailmassa youtuben kautta. Pelasta Googlen henkilökunta. Kiitos. Aamen.

03.06.
Sukulaispoika 14v. sairastaa parantumatonta syöpää. Vain Jumala voi auttaa, ihmisten keinot ovat lopussa!

Viisautta! Jumalalta! Rahaan viittaavaa suhtautumista, mitä joka päiväinen elämä/leipä iankaikkisuus Iankaikkisuudessa selviytyminen näinä aikoina/päivinä, mitä emme ole käsitelleet käsiteltävä, mitä on Sanassa sanoo, olenko valmis? Puolesta/Puolestamme? Yksi Puolestaan! "Tunnustaisimme päästä vapaaksi väärintekijänä, väärin teoista, vääryydestä!".

Voisitteko rukoilla, että Herra antaisi hyvät suhteet läheisiin.

02.06.
Kiitos Taivaan Isälle, että selkäni alkaa olemaan pikkuhiljaa terve, kiitos esirukoilijoille. Koiralla jotain vikaa vielä mahassa. Mutisee ja ihan kun olisi jotain kipuja. Voisitteko vielä ruokoilla koirani puolesta? Kiitos paljon! :)

Syystä jossa Jumala on oikea saada selvitys missä tilamme iankaikkisuus ja ajalla sanoo juuri korjaustyö kysymyksessä.

OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -RUKOUSPYYNTÖ!

Edelleen pyydän rukoilemaan perhekuntani puolesta....anna vihdoinkin kaiken mennä hyvin päin. Kulje kanssamme ja ohjaa jokainen oikealle tielle...ole kanssamme ja siunaa ja varjele. Siunaa lasteni perheet ja lapsenlapseni jokaisena päivänä.

Tyttärelläni on pääsykokeet yliopistoon ja hänellä on mennyt pääsykokeet huonosti jännittämisen/ahdistuksen takia. Rukoiletteko hänelle rauhaa Pyhässä Hengessä Jeesuksen nimessä!

Poikaystäväni on kärsinyt 1,5 vuoden seurustelun aikana sitoutumiskammosta.Nyt hän on menossa psykoterapeutin puheille selvimään ajatuksiaan.Hän haluaisi sitoutua minuun,mutta kärsii ahdistuksista aiheen suhteen.Rukoillaan, että Herra auttaisi meitä kihlautumisessa ja saamaan avun

01.06.
Pyydän rukousta uuden ihmissuhteen säilymiseksi. Ihminen, josta on tullut minulle tärkeä, jättää meitä yhdistäneen työn. Suru on valtava. Pyydän rukousta, että saisin pitää yhteyden häneen ja saisin hänen tukeaan myös jatkossa. Pyydän siunausta lapsilleni ja puolisolleni, että he saisivat olla terveitä ja onnistuisivat työssä.

Pyydän rukoilkaa että saisin tietää isäni ja äitini nimet ja muita sukulaisia amen...kiitos.///.

Pyytäisin esirukousta henkilökohtaisen uskossani uudistumisen puolesta. Poikani puolesta, joka lähtee suorittamaan varusmiespalvelusta heinäkuussa Vekaranjärvelle,että Jumala varjelisi,auttaisi, ja rohkaisisi, hän ja saisi siellä ystäviä. Vaimoni mielenterveyden puolesta. Taloudellisen tilanteemme puolesta,ja toimeentulon suhteen. J

Rakas Jeesus, auta poikaani, jonka mielen sairaus on taas saattanut hänet epätoivoon. Herra, sinä olet meidän parantajamme, tahdothan auttaa!

31.05.
En Ole kunnossa.masennus painaa kovin Jeesus a u t a !

Esirukouspyyntö : Kiitän Jeesusta kaikesta avusta mitä Hän on tehnyt. Nyt tarvitsen erityisesti paljon veljiä ja sisaria avuksi evankeloimaan eli Herra anna hyvä tiimi sekä selkeys puhua evankelimia. Jeesus siunaa että on seurakunnat lähtee mukaan ja samme yhdessä tehdä töitä. Jeesus siunaa myös avioliittoni, vaimoni sekä anna myös aikaa olla lomalla kaikesta työstä. Kiitos Jeesus että saamme ko

30.05.
G.F puolesta että pääsisisi tekniseen yliopistoon opiskelemaan ti ja ke on pääsykokeet

Ystäväni sanoi minulle, että olen hänen ainoa suomalainen ystävänsä. Tämä ystävä asuu tällä hetkellä Suomessa, vaikka on toisen maan kansalainen, ja minä puolestani en asu Suomessa. Rukoilisitteko kanssani, että ystäväni saisi muitakin suomalaisia ystäviä? Hänellä on tällä hetkellä aika negatiivinen kuva suomalaisista.

Pyydän esirukousta aikuisen tyttäreni puolesta, jota kohtasivat suuret vaikeudet hänestä riippumattomista syistä. Rukoilen meille kaikille asianosaisille voimia ja kärsivällisyyttä, etenkin tyttärelle. Pyydän rukoilemaan, että Jumala vahvalla kädellään johtaisi asiat hyvin ja antaisi asiaa hoitaville parasta taitoa ja hyvää tahtoa.

En kertkailkiaan eää jaksa elää yksin. Työ ja elämänparin om jo tultava!!!!,Jeesus!

G.F puolesta että pääsisisi tekniseen yliopistoon opiskelemaan ti ja ke on pääsykokeet

Pyydän, että Jeesus Kristus armahtaa minua ja auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Minulla oli keuhkokuume ja tuntuu ettei siitä parane ollenkaan.Kuntonikin on huonontunut, kun pystyy niin vähän liikkua. kiitos kun rukoilette

Olen saanut uuden työn jossa viihdyn. On kuitenkin niin paljon opittavaa että tuntuu että mokailen koko ajan. Pyydn Herra ett kaikki järjestyisi

Herra, siunaathan rakasta mummuamme, anna terveyttä ja voimia. Paljon sairauksia ja suruakin. Kiitos, että annat lohdutusta.

Pyydä työtä, josta saisin toimeentulon. Osa-aikainen, vähintään 18 tuntia viikossa, jotta työssäoloehto karttuu, eikä koira joutuisi olemaan pitkään yksin. Maanantaista perjantaihin, jotta viikonloppuja saisi viettää aviomiehen kanssa, joka on reissuhommissa. Syksyllä, jos saisi aloittaa.. ..ymmärrystä, mikä on Jumalan tahto asiassa koiran omistaja

29.05.
Olen saanut ihmeellisesti apua, kun olen rukoillut. Vielä pitäisi jaksaa kahdessa päivässä tehdä valtavasti töitä. Siihen pyydän voimaa, jotta en romahtaisi tai joutuisi vaikeuksiin. Herra auta minua vielä.

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta, ettei hän tekisi täysin väärää valintaa vakavassa asiassa, ja itseni puolesa, että ahdistus asiasta helpottaisi ja saisin rauhan.

Jumalalle ei mikään ole mahdotonta, niin Jeesus paranna minut ihan kaikesta Jeesuksen nimessä ja veressä ja paranna Suomen kansa, rakasta ensin Herraa sinun Jumalaasi ja lähimmäistä niikuin itseäsi, kiitos Jeesus rakkaudestasi ja ole ylistetty Jumala kaikkivaltias, aame

Meillä on vakavia talousvaikeuksia. Rukoilkaa, ystävät, että saisimme velkamme ja laskumme maksettua. Kiitämme.

Herra Jeesus, anna V:lle ja V:lle uskovia kavereita. Varjele huonolta seuralta. Siunaa poikien netissä, somessa, Skypessä ja YouTubessa oleilu. Anna poikien kirkastaa siellä Sinun nimeäsi, Jeesus. Johdata kunnollisia kavereita poikien piiriin. Anna Henkesi kulkea poikien sanoissa. Kiitos, Isä taivaassa. Aamen.

Siskoni rintasyövän paranemisen puolesta ppyydän esirukousta. Rukoilkaa, että hän paranee täydellisesti ja että syöpäsolut saadaan kaikki tuhottua ja että siskoni kestä hoidot hyvin. Jumala, ota pois syöpä äläkä enää milloinkaan anna syövän tulla uudestaan! Kiitos, Isä.

Pyydän että Jumala kuulis minun rukoukseni ja auttaisi olen muuten hädässä rukoilkaa Jumalaa auttamaan siunaamaan minun työt yrityksessäni joka antas leivän muutamille .ssiunaa Jeesus vastaa hitta Jumala kirkastettais taivaassa.aamen.

rakas Isä auta minut tästä vaatteiden hankinta osto riippuvuudesta irti, rakas Isä se pitää minua otteessaan auta minua annna sen tilalle jotain muuta auta, pelköän että se tuhoaa minuta ja olen loputtomasta vrlkakierteessä Isä anteeksi rakastan vaatteita ja pidän niistä täytän niillä myös huonoa itsetuntoani, ostan ja silti en pue niitä päälle Isä auta tämä on pahaa ja pelottavaa, en pysty sitä i

28.05.

27.05.
Jeesus auta! Suussani on jo pitkään ollut outo patti. nyt kivut koventuneet ja tuntuvat jo nenässä asti. Pelkään kovin suusyöpää. Lääkäri ei oikein vielä osannut mitään sanoa ja uusi aika erikoislääkärille saatu. Pyydän että Jeesus voisi parantaa minut tästä sairaudesta.

rakas Jumala, anna minun syntini anteeksi ja anna minusta tulla onnellinen, että minun onneni kääntyisi tästä päivästä lähtien.

Miten menetellä nyky ajan digitaalit ja internetit ja verkkotunnukset ja mitä korttia - Herra - varat ja omaisuus - mistä toimeentulossa on kysymys ja mitä aiemmin emme ole nyky aikana - Herra - rukous mitä ajatellen Jesus on Siunaukseksi!

Auta Jeesus paranemaan sairaudestani. Anna apusi, että lepään kylliksi jaksaakseni

Tänä aamunakin pyydän esirukousta meidän puolesta, olen ihan rikki. Lapsillani ja perheillä ongelmia, jotka sitten puretaan meille. Apua toivon, helpotusta, sielunvaloa, iloa, rakkautta, voimia. Yksin en jaksa...olen uupunut. Anna Jumala myös taloudellista tukea, että selviämme kaikista asioista. Kuule meitä.

rakas Jumala, minä haluan rakkaan t tykö taivaaseen.

rakas Jumala, auta minua ja pidä minusta huoli sillä minä en pysty itse pitämään itsestäni huolta, kannattele minua läpi elämän ja pysy minun sydämmessäni ikuisesti. ja anna minun elämään uusi k mahdollisimman pian . anna minun syntini anteeksi ja anna minulle vihdoin viimein onnellinen elämä.

26.05.
Pojallani (40v.)yliherkkä tahdosta riippumaton hermosto, joka ajoitt."liikkumisella" häiritsee yöunta ja joutuu käyttämään silloin rauhoitt. lääkettä. Hermoston "toiminta" tuntuu fyys. vaivana.Asia masentaa ja ahdistaa häntä. Poikani pyytänyt esiruk. tilanteensa puolesta.

Auta Rakas Jumala selkäkivussa ja rahahuolissa. Ja johdata myös rakkautta elämääni. Kiitos.

Vuoden 1982 tunnolla selvittämättömällä koulun suhteen alkoholi seksi tupakka ja ihmisten verkostoissa suora epäsuora suhde asia jatkoista joissa epä onnistuin ja ajauduin kiusattavaksi ja vaaniskeltavaksi ja säästyin äitini /Herra NIMI/ avulla, mitä nyt?

Rakas Taivaan Isä. Olen influenssassa ja kuume on korkealla. Olen allerginen enkä voi ottaa lääkkeitä.anna kuummeen laskea ja varjele minua kuolemalta. Lapseni eibät pärjäisi ilman minua. Anna minun selvitä tästä. Aamen..

Rukouspyyntö 2 kissanpennun kasvun puolesta, jotta niistä kasvaisi ihmisläheisiä sylikissoja, ja että kissojen luovutus sujuisi ilman ongelmia.

Rakas Jumala, anna poikaystäväni selvitä huomisesta pääsykokeesta onnistuneesti ja hyvin tuloksin että hän pääsisi haluamaansa opiskelupaikkaan, sillä hän on opiskellut ahkerasti. Aamen.

Minä halusin rukous mulla CROHNIN TAUTI SIIHE rukousta sitten halusin työtä että talo asia tulisin kuntoon tai saisin lotto voitto kiitos vielä kerran lähettäjä Mertsi Heinonen LOIMAALTA

Pyydän että Jeesus parantaisi imusolmukkeeni ja silmäni tulehduksesta ja että syöpä olisi parantunut kokonaan. Unettomuus ja väsymys parantuisi ja muisti palautuisi, että jaksaisi ja pärjäisi töissä ja lukemiset jäisi mieleen. Pyydän myös viisautta ja voimia painonpudottamiseen. Taloustilanne painaa mieltä.

Pyydän sydänlihassairauteni paranemista. Sisareni on lähes tervehtynyt samasta sairaudesta. Toivon lisäksi, että Herra antaisi minulle kumppanin. Sitä pyydän myös pojalleni ja lapsenlapsilleni. Tyttäreni avioliittoon siunausta ja uskon uudistumista hänelle sekä pojalleni, vävylle,lasten lapsille ja sisaruksille perheineen uskon löytämistä. Siu Amen

25.05.
Pyydän esirukousta perheeni puolesta Jeesus tietää asian.Kiitos!

Olen ihan rikki, en saa nukuttua kunnolla öisin, pari viimeistä vuotta on ollut lasteni perheissä hyvin raskaita ja äitinä taakkaa kannan. Kun saisin henkistä ja taloudellista apua vaivaan, ole niin tuskastunut ja itkuinen, etten millään jaksa muuta ajatella. Anna siunaus lasteni perheisiin ja ole heidän turvana aina ja iäti. Kiitos, kuule minua !

Pyydän esirukousta, että saisin hakemani työpaikan seurakunnasta(Espoo). Herra auta! Täällä kunnalla kiusataan. Jeesus kuule rukouksemme! Etta valinnan tekevät näkisivät minut oikeassa valossa. Kiitos Jeesus!

Rahat ovat vähissä ja elämä on masentavaa. Pyydän rukousapua!

Hätähuuto ex-mieheni puolesta joka on ajautunut pois Jumalan luota ja on suurissa vaikeuksissa. Hän miettii itsemurhaa päivittäin. Huudan Jumalan puoleen että ilmestyisi hänen elämään ja estäisi itsemurhan totetumasta. Meidän yhteistä taloa olemme yrittäneet myydä, sitäkin rukoilen että saisimme sen myytyä. On isoja taloudellisia haasteita.

Tyttären ihmissuhdeasioista.Ystävättäreni seurusteluasiat. Jeesus auta

Pyydän rukoilua puolestani etten raskautuisi ainakaan vuoteen. Meillä ei siis ole ehkäisyä käytössä. Nyt ei ole hyvä aika lapsille. Mies vaan silti yrittää painostaa minua. Hf

Ajalla Taimi Ihmeillä/Ihmeissä: Selittämättömällä aikaan saadulla kontrollilla olisi loppunsa ja mitä iankaikkisuus onhan Herra - Herra on Elämä ja Asiakirja ja Päästä aiheuttamasta itsellensä vieläkin pahempaa" GOD BLESS ISRAEL AND NORDEN!

rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RUKOUSPYYNTÖ että JEESUS PARANTAISI

24.05.
Nikotiini-, alkoholi- ja raha-asioissa apua. Minulle ystäviä ja hyvät välit vanhempiini ja heille ystäviä. Minulle ja vanhemmilleni pelastusta.

Rakas Taivaan Isä. Olemme influenssassa. Anna meidän selvitä tästä hengissä. Anna kuumeen laskea ja hhengitysteiden parantua. Olemme astmaatikkoja. Tämä on meille hyvin vaikeaa. Ole kanssamme. Aamen

Rukousta jotta saisin tarvittavat takuuvuokrarahat uuteen kotiin ja jotta lemmikkini pääsisivät muuttamaan kanssani. Terv. Terttu

Pyydän, että rukoilette A:lle voimia elämisen jatkamiseen ja uskoon huomiseen. Että hän ei näkisi elämäänsä niin synkkänä, että yrittäisi vielä uudestaan riistää itseltään hengen. Pyydän että Taivaan Isä kuulee rukoukset ja antaa nuorelle lohtua vastoinkäymisiin, voimia taisteluun hyvän elämän puolesta ja vankkaa uskoa tulevaisuuteen.

Pyydän, että rukoilette A:lle voimia elämisen jatkamiseen ja uskoon huomiseen. Että hän ei näkisi elämäänsä niin synkkänä, että yrittäisi vielä uudestaan riistää itseltään hengen. Pyydän että Taivaan Isä kuulee rukoukset ja antaa nuorelle lohtua vastoinkäymisiin, voimia taisteluun hyvän elämän puolesta ja vankkaa uskoa tulevaisuuteen.

olemme taloudellisissa vaikeuksia, yritämme myydä venettä, lähetä hyvä Jumala jostain ostaja, pyytää Herraan Jeesukseen uskova sisar

Voisitteko rukoilla, että Herra antaisi hyvät suhteet läheisiin ja, että Herra murtaisi sieluni kahleet.

Odota Herra! Kokea nähdä kuulla äidin ainainen ja kansallinen kaupunki puhuu? Paraneminen asian omistajana ja virallisen syyttäjän vuosina? Varojensa ja omaisuutensa suhdetta Todellisuus Jumala Pyhä Henki rukoilee puolestansa.

"haluaisin olla varma asiasta ja soittaa ja voida ilahduttaa äitiäni" Jeesus Kristus tämän minä sinä voidaan!

Aika/ajankohta: "sinä käännät minun sydämeni minun sukuni puoleen" - olen heräillyt perusteella kauhuihin ja häpeään ja mitä asian omistaja kohtaan? "Kohtasin Oikean Daanin"? Herra mitä vielä?

Pyydän edelleen rukousta 19-vuotiaan poikani puolesta. Hänellä todettiin kivessyöpä. Nyt kives on poistettu, mutta syöpä on levinnyt myös vatsan alueelle. Täydellistä parantumista pyydämme ja voimia koko perheelle tämän kriisin aikana.

23.05.
Rakas Taivaan Isä. Minä ja lapseni olemme influenssassa ja on huono olo. Hengittäminen on vaikeaa. Ole meidän kanssamme ja varjele meitä. Anna kuumeen laskea ja taudin parantua, sillä meillä on astma ja pelottaa, miten vaikeaksi tauti äityy. Varjele pikkuveljeä sairastumasta. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

Pyydän paranemista hiustenlähdöstä, hilseilystä, limaisesta yskästä. Pyydän laihtumista normaalipainoiseksi. Aloitan kesäkuussa työn, johon pyydän onnistumista. Pyydän riittävää toimeentuloa ja että saan velat maksetuksi. Kiitos.

Kiinnostuin joka päiväisestä elämästä kiitos asian tuntemuksen asian tietämyksen Jumalalle+

Rukoilkaa meidän kko perhekuntamme puolesta, anna apusi vihdoin, kuule rukoukseni....on niin raskasta, että sydän pakahtuu kohta. Olen väsynyt, ahdistunut...pelasta minut ja kuule rukoukset. Siunaa lasteni perheet.

22.05.
Hyvä Jumala auta minua kaikessa.Valmista tehtäviini.Pelasta sukuni Jeesuksen nimessä Amen

Pyydän esirukousta sisareni sairauden, löydöksen poistumisen puolesta ja sen,ettei se ole syöpää eikä levinnyt muualle kehoon. Herra koskettaisi, parantaisi, vapauttaa iloon ja terveyteen. Sisareni kone siunattu, kun saamme lähettää viestejä!

Pyydän rukousta astman ja keuhkokuumeen takia. Olen joutunut olemaan sisällä jo useita viikkoja. Kiitos teille rukoilijat

Rakas Taivaan Isä. Lapseni on kuumeessa ja influenssa. Anna hänen kuumeensa laskea ja parantua. Anna minun ja pikkuveljen pysyä terveenä että voisimme hoitaa häntä. Ole meidän kanssamme ja siunaa ja varjele meitä tässä vaikeassa tilanteessa. Aamen.

Pyytäisin rukousta parisuhteeni puolesta että saisimme sovittua asiat ja jatkettua suhdetta. Näytä myös Jumala miehelleni ettei hän voi minua alistaa, pyydän meille paljon rakkautta. Ja että hän osaisi tukea ja kannustaa minua ja jaksaisi uskoa meihin. Hf

20 vuotias poikani on päihderiipuuvainen, ei kuuntele minua enää ja huutaa ja haukkuu minua. Hän ei osaa pysähtyä, vaan menee täysillä itsensä tuhoten.

21.05.
Rukoillaan avioliittoon enemmän erotiikkaa,koska sekin on ihanaa Jumalan lahjaa. Siunausta pyydetään kaikkiin kotein ja avioliitoihin. Johdata yksinäisiä löytämään sopiva elämän toveri Jeesuksen nimessä Amen

20.05.
Pyydän rukousta työ, asioiden edestä. Herra johdattaisi, vaimolle ja minulle siunatun työpaikan. AMEN

Maatilan oikean omistajattaren puolesta ja sivullisten puolesta mitä hyväksi käytettävää aineellinen nautinta psykologinen rikoksen tunnusmerkit asian omistaja kontra laittomuus ja valehtelija ja varas ja mitä minä olen ja mitä status sisältänee? Asia: Herra

19.05.
Hätähuuto! Pyydän muistamaan rukouksin, että Herra vaimoni pysäyttää pikaisesti ja kunnolla ja poistaa salarakastajan hänen elämästään. Että Jeesus vaimoni pelastaa ja avioliittomme. Terveyteni ja lasten henkisen tasapainon ja opiskelujen puolesta. Rahatilanteen puolesta. Varjelusta pahoista ihmisistä. Rukoilkaa, että Jumala heti puuttuu asioihin.

Pyydän esirukousta erään perheenisän puolesta, joka ei kunnolla jaksa/ole kiinnostunut työnteosta. Herra auta tätä perhettä.

voitteko ystävällisesti rukoilla: putkiremontti tulossa(myynkö vai väliaikaisasunto)

Siskoni sairastaa syöpää. Herra, siunaa ja paranna täysin terveeksi.

En mitään johdatusta koe, johdatusta pyydän, missä olen täällä? Paranemisemme. Eduskunta/Hallitus - Valtion hoidollisia Herran ihmeitä ja tunnustekoja parhaaksemme. Mitä tarvitsemme. Valtioilta ja EU. Idän ja maailmamme hallussa Turvallisuuden ja asianhoitajan Rauhamme?

18.05.
Jeesus, ole kanssamme. Siunaa, varjele ja johdata meitä perheenä mukaan lukien vanhenevat mummomme. Anna terveyttä ja voimia arjen eri tilanteisiin. Auta raha-asioissa. Anna tomeentulo ja työ, joka sopii meille. Kiitos.

Rn korvasairaus. Rn aivoinf. Tn korvakipu ja kuulon aleneminen

Hei. Toivoisin, että Jumala antaisi mun olla niin onnellinen kuin minä haluaisin olla.

Siunaa ja pelasta pakolaiset, kaikki maahanmuuttajat. Anna heille evankelumi ja pelastus. Aamen.

Ajattelen asiakirjasella on merkitystä Herra asioida ja muuttaa mitä muuttaminen on ja tarvitsemme saattamaan Äitiäni pois Pahasta!

Anna minulle tarkoitettu työ, amen.

Tarvitsen rahaa, kiitos.

Miksi kohtaan elämässäni niin paljon epäoikeudenmukaisuutta. Joudun tekemisiin ihmisten kanssa, jotka vääristelevät asioita ja saavat aikaan tuhoa elämässäni mm. Työpaikan menetyksInä. Pyydän suojelua ja hyviä asioita elämään. Amen.

17.05.
Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna minun vammaisen nuoren koulutapaturmassa katkennut käsi parantua kertakaikkisesti täysin ja mieluusti ihmeen kautta. Olemme järkyttyneitä ja ylistressaantuneita. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

sanoo Herra: minulle hyviä ja asia Herrassa

Pyydän esirukousta itseni vakavan sairauteni puolesta, että parantuisin siitä!

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna perheenjäsenten vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna uskovien vammaisten lasteni vaivat ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea opiskelu- ja asuin- sekä myöhemmin työpaikat, varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Paranna rakas Taivaallinen Isä rakkaan ja hyvän uskon sisaren ALS, että hän saisi vielä elää. Jeesuksen nimessä. Kiitos, Aamen.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

Avioliiton puolesta. Herra antaisi lapsen. Kiitos ja Siunausta rukoilijoille.

Herra, siunaa vanhaa Mummoamme, anna terveyttä, paranna sairaudet.Varjele loukkaantumsilta ja tapaturmlta. Helpota Mummon oloa, sydän ja munuaiset huonossa kunnossa, paranna diabetes. Kiitos.

16.05.
Rakas Isä, anna apusi unettomuuteeni!

Voi apua!! Rukoilkaa tyttäreni puolesta, olkaa niin kilttejä!!!!!!!!!!!!!!!

Millaisia ihmeitä (ihmeissämme) mitä emme ole vaan päästä meidät:"Prayer" Kiitos Jesukselle Kristukselle Jumalalle Pyhälle Hengelle!

Ajalla mitä emme eläneet oikein vaan Herrassa olisimme lunastuksemme Jeesus Kristus edelleen ajattelemassa itseämme saadaksemme Jumalan Valtakunta? Jeesus Kristus oikeassa Vallassa ja Teossa ja Sanassa - Takuun ja Varainhoidon ja tilikirjamme, koemme mahdollisen tarvitsemme esim. Seudun mihin asettuminen koostuu Rahalla ja Johdatuksella Jumalalta?

Herra, siunaa lauluni ja anna sen siunata muita ihmsiä, nimessäs Jeesus.

pyydän hartaasti esirukousta poikani puolesta...voimaa hänelle että jaksaisi hoitaa asiansa kuntoon ja ei menettäisi asuntoaan...toivon tuuppausta hiukan asioiden kuntoon saamiseen....tuntuu ettei hän jaksa enää pitkään ...on murtumis pisteessä...toivoo:huolestunut äiti

Tyttärellä kipuja ja valtavan väsynyt. Jeesus auta ja anna tulevaisuus ja toivo

Pyydän esirukousta että jaksaisin suuressa surussani ja vaikeassa elämäntilanteessa.

Uskovan poikani puolesta, että Jeesus koskettaisi ja parantaisi stressiperäisn sairauden. Kiitos Jeesus, että autat ja johdatat häntä elämässä eteenpäin! Kiitos, että voit koskettaa parantamalla voimallisia! Aamen!

15.05.
Vaikea asia edessä 18.5.2016. Että Jeesus auttaisi sen menemään hyvin. Kiitos rukouksesta.Siunausta.

Perheenäidin puolesta rukouspyyntö. Mies juonut monta päivää. Äiti väsynyt ja masentunut. Jeesus auta äitiä jaksamaan ja pelasta aviomies uuteen elämään sinun yhteydessäsi. Poikani perheen puolesta rukousta. Avovaimo vihamielinen minua kohtaan joten en voi tavata lapsenlapsiani. Jeesus rakas pelasta heidät omaksesi.

Herra, auta tyttäreni asuntoasiassa. Asialla on kiire. Kiitos Jeesus

Pyydän esirukousta migreenin parantumisen puolesta sekä siunausta tulevalle matkalle. Terveyttä ja voimia uusiin haasteisiin työelämässä. Johdatusta!

Parisuhteeni puolesta. Että välimme korjaantuisivat tai muuttuisivat entistä paremmiksi. Että sovittaisiin riitamme. Tai jos niin ei tapahdu. Että löytäisin uuden kumppanin ja rakkaan. Kenen kanssa olisi hyvä olla. En halua olla loppuelämääni yksin. Kaipaan toista puoliskoa.

Pyydän esirukousta huonon taloudellisen tilanteen puolesta. mulla on mennyt ulosottoon laskuja mitä en oo pystynyt maksamaan. haluan kumminkin maksaa ne pois kaikki. Että Herra auttaa tässä. toinen asia Mulla on olut kauan microsoft puhelin en oo saanut kaupaksi sitä. en viitsi myydä sitä liian halvalla. että Herra auttaa tässä myös. siunausta

Hyvä Jumala auta minua. En jaksa. Sinä pystyt ihmeisiinkin. Näytä minulle tie.

Pyytäkää,että äitini Alzheimerin tauti paranisi täysin ja äidin aivot eheytyisivät ja oireet häviäisivät.Pyytäkää myös,että äidin liikuntakyky paranisi ja säilyisi-äidillä myös osteoporoosi.Pyytäkää,että osteporoosi ei etenisi/parantumista ja iloa äidille ! Minulla taloudellisesti tiukkaa:asunnonkorjausvelkaa yms. Rukoilkaa apua/helpotusta tähän.

14.05.
Pyydän, että Jeesus Kristus vahvistaa uskoani,siunaa ja auttaa minua ja läheisiäni ja estää sielun vihollisen hyökkäykset

13.05.
Herra! Vetoan toimintakenttääsi Äidin päästämiseksi yhteyttäsi/yhteyteesi? Jeesus Kristus Jumala/Ihmisen Poika? Selvitellä rikollisluonto vanhin ja nuorin poikansa ja aikaansaama kauppakirja peruuntumaan? Asianomistajaksi/Asianomistajiksi?

Herra koemme olevamme asian osaisina perheessä ja haluamme sinut kutsua pitämään tilanteen hallinnassa josta iloitsee Enkelitkin Taivaassa ja ymmärrystä viisautta tarvitsemme pyytää kyllä.

12.05.

Kysymyksessä identiteettini ja mitä en osaa ja voida ja ihmeissä Äitini saada palveluksensa Palvelusten Herralta Jumalalta Pyhältä Hengeltä? Saada asiansa hoidelluiksi pyyntöni perusteella Jumalalle Pyhälle Hengelle? Emme voi mitään kontrollissa ja kontrolloituina ja mitä asiassa on Jumalata ilmi Jumalan vaikutus liikuttaa Ilmiöin salattu sydämen?

Rakas Taivaan Isä. Minä pyydän sinulta apua miehelleni JES:lle. Auta, että häntä hoitavat lääkärit saisivat hoidettua hänen "virtsaumpi-sairautensa", niin että kaikki toimisi taas normaalisti ja että laboratoriotutkimusten tulokset olisivat hyviä/kohdallaan. Kuule minun rukoukseni ja auta aviomiestäni ja häntä hoitavia lääkäreitä. EAS

Esirukouspyyntö poikamme puolesta,että hänen juuri saamansa työpaikka vakinaistettaisin ja pääsisi talon kirjoille.6 vuotta työttömyyttä takana ja monta koulutusta.Herra armahda.

Pyydän esirukousta serkkuni puolesta. Hän on vielä liian nuori, isä ja ukkokunnassa jo. Sydän meinaa pettää ja hoito on vaikeaa. Pyydän Jumalan apua, suojele ja siunausta, anna voimia, niin serkulleni kuin läheisilleen, anna lääkäreille viisautta, anna enkeleitä hänen rinnalleen, valoa mieleen ja uskoa sydämeen. Aamen, Kiitos ❤️

Kiitos Herra, että ystäväni on saanut olla hyvässä päihdehoidossa kuntoutumassa. Isä auta häntä pysymään raittiina, kun kotiutuminen kohta koittaa. Katkaise kaikki haitalliset riippuvuudet, synnytä hänessä elävä, pelastava usko Jeesukseen. Kiitos hyvyydestäsi Isä!

Pyydän pikaista positiivista päätöstä maahanmuuttovirastolta minulle tärkeälle ihmiselle. Anna lupa Suomeen jäämiselle.

Anna minulle minua varten tarkoitettu työ, amen.

Rahat loppu, anna apusi.

muistakaa rukouksin minun poikaan joka on niin pimeyden vallassa etten saa minkään laista otetta siihen . katkotaan kaiki siteet hänestä ja että hämn pelastuisi ja hänen kaverinsa pelastuisi hätä huuto äidiltä jumlan puoleen kiitos kun muistatte .siunattua päivä kaikille

11.05.
Rukoilkaa taloudellisen tilanteeni paranemisen puolesta. En jaksa tätä köyhyyttä enää.

Pyyntö auta Jeesus meitä palaamaan kotiseudullemme takaisin ja siihen liittyvissä asioissa. Olen ottanut nyt opikseni ja pyydän armosta apua. Auta muutenkin vaikeassa elämäntilanteessa ja ongelmissa. Apua vaikean ratkaisun tekemisessä sekä puolisoni asioissa. Uskossa uudistumista mminulle sekä pelastusta perheelleni" TV M

Tyttären vaikean päätöksen puolesta. Jeesus auta

PYYDÄN RUKOUSTA ETTÄ VIELÄ JAKSAISIN ETEENPÄIN.EN PIDA ITSESTÄNI ENKÄ MUISTAKAAN ENÄÄ.NOLOTTAA TUNNUSTAA MUTTA SIINÄ PISTEESSÄ OLEN.

Rukouspyyntö henkisesti kärsineen henkilön parantumisen puolesta.

10.05.
Kiitos rukouksista, KODIN VIEREEN SUUNNITELTU rakennusHANKE ON JÄISSÄ.Herra, auta ja vie loppuun aloittamasi työ tässä asiassa. Pyydän tyttäreni puolesta; Herra auta häntä ymmärtämään arvonsa naisena. Auta minua rohkaisemaan häntä ja kannustamaan tässä kasvuprosessissa oikeaan suuntaan.

Haluan Tahdon Pyydän saada Apua selvitelläkseni tilani STATUS menneet ja nykyinen hetki ja mitä tässä vuosikymmenin vaaniskeltuna kontrolloituna ja mitä nämä teoissaan ja yksikantaan alusta alkaen pyörityksessä ja vedätyksessä vaiheessa mitä itsekukin voi, ajatellen mitä tarvitsin ja mitä en saanut, Äitinikin nimenomaan, Herra Jumala Pyhä Henki Yes

olen pyytänyt esirukousta mieheni vaikean leikkauksen puolesta. Leikkaus meni hyvin, KIITOS HERRALLE! Leikkauksen jälkeen kovat kivut ja kova kuume, tulehdus jossain. Herra paranna hänet kokonaan. 5 vuotiaalla lapsella on Jeesus pelko, Herra vapauta ja anna tervehtyä kaikesta pelosta.

Pyydän rukousta astman kanssa- pahat oireet eivät asetu millään.Myös väsymys vaivaa, kun henkeä ahdistaa. Kiitos

Ajatellen ja johdattajana ja johdatettuna pääsisin kohtalaiseen asunnottomien tilasta! Oloissa maatila ja Suomen laki. Mitä Rahaan tulee ja järjestellä, kohdistan pyyntöni Herralle, monin verroin ihmeitä ja tunnusteoissa ilmi olevalle, Jumalalta ilmi rukous Taimi Suomikansalainen?

Talomme on nyt jälleen myynnissä. Saa muistaa,että vihdoin menisi kaupan.

Oi Herra, auta että SB paranee vakavasta ahdistuksesta, joka häntä nyt vaivaa erityisesti. Auta Herra, että nuori ihminen pelastuu ja paranee.

Viisautta puuttuu ja aineellisissa ja ihmisenä köyhän puolella kohdata mitä voidaan Jeesus ajatellen rukous ymmärrys viisaus Sanan ihmeitä ja ohjautumista kentällä "Jeesus valtuuttaa sanoman maailmassamme ja kontrolloi"? "rehellinen Jumalan voida minua auttaa sairalloisessa nimisanojen ja teonsanojen veistelyssä kielet, kyllä pyyntöjä ja rahaa"

Kiitos Jeesus että olet asettanut sydämeeni ulkomaille muuton. Kiitos johdatuksesta asian suhteen. Mieheni sukulaisside katkennut ja nyt perhe yrittää sitä sitoa yhteen kymmenten vuosien jälkeen. Kiitos Jeesus johdatuksesta tässäkin asiassa.

09.05.

Rukoilkaa että työolosuhteeni eivät huonontuisi-olen osin sairaseläkkeellä ja työyhteisössä kateellisia ja pahaatahtovia työkavereita ja pomo.Rukoilkaa varjelusta,että jaksaisin töissä käydä. Työssä ikävä ilmapiiri.Paljon on valehdeltu minusta ja kiero pomo osallistunut valheisiin.Irtisanoutuisin jos voisin-velat yms.estää.Auta Jeesus!

Tyttärellä flunssa, poskiontelot, nielu, kuume ja keuhkoputket. Hän on väsynyt, työssä paljon ollut flunssaisia ihmisiä. Kiitos Jeesus ja rukoilijat. Jumalan lupauksiin luottaen. Mark. 11:23-24.

Tyttärellä flunssa, poskiontelot, nielu, kuume ja keuhkoputket. Hän on väsynyt, työssä paljon ollut flunssaisia ihmisiä. Kiitos Jeesus ja rukoilijat. Jumalan lupauksiin luottaen. Mark. 11:23-24.

19-v poikani puolestai, jolla on kasvain kiveksessä (hyvin tod.näk. pahanlaatuinen). Hänellä on ensi viikolla tarkemmat kuvaukset ja leikkaus. Pyydän rukousta, ettei syöpä olisi levinnyt muualle kehoon ja että leikkaus sujuisi hyvin ja siinä saataisiin poistettua koko kasvain. Tietysti olisi mahtavaa, jos kasvain osoittautuisikin hyvälaatuiseksi!

08.05.

Rukoilkaa selän parantumista ja pitkään vuosia kestäneen kiinteistöriidan ratkaisua. Kiitos rukoustuesta!

pyytäisin rukousta vatsakivuille joita kärsinyt pitkään . pelko huonoista uutisista pelottaa minua . usko herraan auttaa minua jaksamaan ja toivomaan parasta

07.05.

Syöpälääkkeet eivät tehoa, vain Jumala voi auttaa, rukoilkaa,,kiitos

Syöpälääkkeet eivät tehoa, vain Jumala voi auttaa, rukoilkaa,,kiitos

ruokiletteko minun puolesta.juuri ollut aivoinfrakti ja asentohuimaus sairaus yhtaikaa päällä. hvin sairas, huimaus ei meinaa hellittää ja verenohennuslääke hajottaa suoliston kun mulla on myös cronin tauti(suolitauti).ahdistaa,pelottaa,itkettää, olen niin yksin, eikä ole edes vakiasuntoa missä toipus...

06.05.
[asiaa herran osoittaa puhua mitä ei voi minulla minulle minulta herra me odotuksin saada ilmoitus ja ohjaus]

Pyydän rukoilemaan ystäväni puolesta. Hän tekee isoja päätöksiä elämästään tällä hetkellä. Pelkään, että hän muuttaa pois rahan ja maineen takia jättäen taakseen läheisensä. Rukoilkaa, että hän löytäisi mielenkiintoista tekemistä meidän luonamme. Pyytäkää Jumalaa avaamaan hänen silmänsä sille, mikä on tärkeää. Pyytäkää ystävyydellemme siunausta.

TAIMI käymässä ihmisryhmien keskellä rikosseuraamus kontra rikosseuraamus - ajatellen asianomistaja on Herra Sebaot, Herra Kiusaaja Paholainen Saatana mainitsee Jeesuksen Vallan alaisuutensa, Herra Jesus Kristus Jumala Pyhä Henki suhteessa prosessi TAIMI, oli kauppakirja ja oli tilukset vaihdosssa ja oli puutavaran puolesta hinoiteltua prosessia ..

Läheiseni vakava sairaus on pahentunut. Rukoillaan hänelle Jeesujksen siunausta, voimaa. Itse tarvitsen siunausta, viisatta vierellään

05.05.
Miehelläni haimatulehdus ja on sairaalassa. Pyydän rukoilkaa hänen puolestaan että Jeesus parantaisi hänet täysin. Kiitos Jeesus avusta. Amen.

Kahdella uskovalla ystävälläni on pitkän ajan katkeruus keskellään. Rukoillaan Jeesuksen anteeksiantamusta,sopua,rauhaa heille!

04.05.
Rukoilkaa ihmettä, että Sannan syöpä häviäisi taistelun ja Sanna paranisi! Herralle kaikki on mahdollista! Ihme voi pelastaa Sannan!

Huudan apua, mutta siihen ei vastata. Vuokra maksamatta, eikä rahaa ruokaan. Asiat junnaa paikallaan. Ihmiset, joiden oma ansioturva on taattu, eivät toimistoissaan ymmärrä. Olen täysin loppu. Milloin tämä jatkuva huoli rahasta loppuu? Kohta menee terveys.

Pyydän, että Jeesus koskettaisi poikaani ja johdattaisi tämän voittamaan pelot, ja lähtemään elämässään eteenpäin. Herra, me rukoilemme sinun yliluonnollista ihmettäsi ja rakkautesi kosketusta hänen elämääänsä. Tule Herra Jeesus, ja muuta hänen elämänsä.

03.05.
Pyydän rukoilemaan 19-vuotiaan poikani puolesta: hänellä todettiin kivessyöpä. Kunpa syöpä ei olisi levinnyt muualle kehoon, vaan saataisiin poistettua leikkauksella kokonaan. Kiitos rukouksistanne!

Olenko Jumalalle se mitä Jumala ei Hengitä ja olenhan aivan suurinta ihmettä? Apostolinen vastine: "Abba .... .... .... meidän kesken? Mitä tarvitsemme?".

Olen joutunut sairaalaan vaikka en ole sairas, voitteko rukoilla että pääsen pois täältä Jeesuksen nimessä

Voisitteko rukoilla, että nuori mies kääntyisi takaisin Jeesuksen luokse.

Herra olemme vajaa perhe Perheen pään kuoltua ja perhe ongelma mitä Äitini? Puhuminen asioida Jumalalle aikaan saaminen ihmeitä ja varmuuteen mitä sanoo Herra?

02.05.
Rukouspyyntö, että saan työpaikan.olen 3 lapsen yksinhuoltaja.myös että saisin uskovan miehen.Sanna

Jeesus siunaa teini-ikäistä tytärtäni , joka on nyt kokeillut tupakkaa ja alkoholia. Herra varjele häntä ja hänen ystäviään ja auta tttä he keksivät fiksumpia juttuja vähäiselle vapaa-ajalleen.

Pyydän esirukousta että uskallan olla se ihana persoona joksi Jumala on minut luonut ja löydän kristittyjä ystäviä tueksi elämässä ja että voin itsekin olla tukena sisarille ja veljille Jeesuksessa.Auta Jeesus leikkaamaan pois ne asiat jotka ovat esteenä tälle. Anna Jeesus täysi luottamus sinuun. Herra auta erästä poikamiestä

Pyydän esirukousta kirpputorin puolesta, joka järjestetään seurakunnassa. Mieheni uskoontulon puolesta. Sisareni puolesta ja koko hänen perheensä puolesta rukouspyyntö. Herra puhuttele ja vedä puoleesi , että koko perhe pelastuu.

Pyydän esirukousta perintömökin käyttöön ensi kesänä, ettei synny turhia riitoja. Vaikeaan avioliittoon johdatusta. Laitoshanke on jäissä, kiitos Herralle.Kiitos Jeesus että olet kuullut tämän rukouksen. Vie Jeesus tämä hanke loppuun ja anna tilat sopivasta paikasta. Hallelujaa Jeesus !

Elämänkumppani.Suuri kipu ja kaipaus ollut jo vuosia.Kaivaten toista ihmistä jakaan elämää.

Pyydän ystäväperheelle kunnollista vuokra-asuntoa. Jeesus auta ja johdata Aemen

Rukoillaan että vävyni pääsisi opiskelemaan haluamalleen alalle. Suo että hän ehtisi lukea pääsykokeisiin ja saisi opiskeltuaan uuden ammatin. Kiitos Jeesus, että voit järjestää tyttärelleni päivätyön, kun hän ei jaksa vuorotyötä. Jeesus auta nimessäsi Amen

Pyydän esirukousta, voimia perheellemme. Perheessämme ollut paljon sairautta, pelkoa työpaikan menetyksestä ja muutenkin vaikeuksia löytää sopivaa, sekä viimeisimpänä vastoinkäymisenä myöhäinen keskenmeno.

Hei! Pyytäisin lapselleni varjelusta ja johdatusta ja raittiutta sekä hyvää aviopuolisoa. Itselleni pyytäisin aviomiestä ja asuntomahdollisuutta Helsingistä Kiitos Jumalalle ja Teille

01.05.

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin, että Herra vaimoni pysäyttää ja poistaa salarakastajan hänen elämästään ja katkoo demoniset kahleet vaimoni ja hänen jumalattomien sukulaistensa väliltä. Että Jeesus vaimoni ja avioliittomme pelastaisi. Lasten henkisen tasapainon, oman terveyteni ja rahatilanteen puolesta. Että Herra jo puuttuisi asioihin.

Hei! Voisitteko rukoilla, että kotini sisäilma haitan syy selviää ja saadaan korjatuksi? Kiitos. T. P. T

Rukoillaan uskovan ystävän puolesta,joka on vakavasti sairaana. Auta Jeesus että pääsen hänen avukseen työesteiden keskeltä!

Pyytäisin rukoilemaan puolestani... Olen menettänyt kaiken, kotini, lemmikkini, työni, yhdistykseni... Yritin tehdä hyvää, tein liikaa, menetin itse kaiken,. Rukoilkaa puolestani että saisin jostain voimia rakentaa elämäni uudelleen, ja voimia ylipäänsä pysyä hengissä

30.04.

Kiitos Jeesus, että poistat yksinäisyyteni ja annat minulle mies-ystävän, minulle sopivan. Kiitos kun kuulet rukoukseni nimesi tähden. Kiitos ja ylistys. Amen

On raskasta. Työkaveri jättää minut ulkopuolelle, on vahva ja saa toiset mukaan. Jos se en olisi minä niin se olisi joku toinen. Pyydän rukousta puolestani.

Haluaisin vaimon, jonka kanssa asua. Pelkään vanhempieni kuolemaa, kun ei ole tukiverkostoa ystävistä tukena. Olen suuressa hädässä ja pelkotiloissa. Haluaisin ystäviä ja rahaa. Apua autoasioissa ja kodin hoitoon. Apua mielenterveysongelmiini ja minulle sopivat lääkkeet. Paastotkaa puolestani vaikka.

29.04.

kehitysvammaisen naisen(65V) puolesta pyytäisin ,esirukousta Uskon kyllä että Jeesus voi häntä auttaa ,hänellä on suolitukos ja vaikea diabetes ,kiitos kaikille rukouksista ja myös Jumalan siunausta ja Voimia Aamen

Rukoilkaa puolestani, pelkään vanhempieni kuolemaa, eikä minulla ole ystävistä tukiverkostoa.

Pyydän rukousta, olemme lähdössä matkalle ja aina iskee paniikki, tulee mieleen kaikkia epäuskoisia ajatuksia. Minulle olisi tärkeä voittaa mielen esteet ja päästä lähtemään. Kiitos rukoilijoille

Pyydän rukousta 15-vuotiaan tytön puolesta. Hänellä on elämä aivan hukassa. Tyttö voi pahoin, lintsaa koko ajan koulusta ja vaaralliselta vaikuttaa myös hänen päihdekokeilunsa. Hän on masentunut ja luovuttanut. Taustalla rikkinäinen lapsuus. Jeesus auta!

Sylimme ja sydämemme ikävöi saada lisää lapsia perheeseemme...Jeesus varjele ettei enää tule keskenmenoa vaan saadaan syliin asti vauvoja.. -helena-

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net