2015-8-8 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


05.10.
omasta lihallisesta kristillisyydestä vapautuminen, todelliseen kristillisyyteen ja rakkauteen Jeesukseen

Pojalleni, 23 v, uskoontuloa ja runsasta Jumalan varjelusta. Siunaathan ja varjele perhettäni ja sukulaisiani. Erityisesti pyydä vanhalle mummolle siunausta ja varjelusta. Annathan hänelle terveyttä ja elinvuosia. Auta meitä taloudellisesti ja anna voimia arkipäivien hoitamiseen. Pidä meistä huolta joka hetki. Suojele Suomea Isiksen juonilta ja maahanmuuttajilta, joilla on yhteydet tähän järj

Pyydän rukousta elämääni tulleen miehen ja itseni puolesta. Että tässä olisi se rakkaus, jonka Jumala on lähettänyt ja jota olen rukoillut. Pyydän rukousta, että saisimme aloittaa parisuhteen ja rakastaa sekä olla perhe. Että lapset tulisivat toimeen keskenään. Että uskaltaisimme näyttää molemmat tunteemme.

Pyydän esirukousta ystävyyssuhteeni puolesta, että saisimme tehtyä sovinnon ystäväni kanssa. Pyydän viisautta Jumalalta keskusteluumme, että voisimme keskustella avoimesti, rehellisesti ja rakkaudellisesti ja saisimme uudelleen yhteyden toisiimme.

uskovan, hajoamassa olevan perheen puolesta. mies työn takia viikot poissa kotoa. rouva pitää Raamattutunteja seurakunnassa.

04.10.
Uudista mieheni ja vapauta alkoholin kahleista sekä pelasta 3 lastani, sekä auta saamaan valmiiksi gradu.

Pyydän Jumalalta viisautta, että saisin opintoni suoritettua, ilman suurempia ponnisteluja. Paranna ahdistukseni ja masennus. Anna minulle ystäviä elämääni, etten olisi niin yksinäinen. Toivoisin saavani rakastamani miehen takaisin. Siunaa kaikkia läheisiäni. Kiitos Jumalalle.

Rukouspyyntö että vaimossani ei olisi/tulisi mitään vakavaa sairautta ja muuten hänelle terveyttä myös sekä äidilleni myös. Apua omaan rintaranka sairauteen ja rytmihäiriöihin sekä niveltulehdukseen/reumatismiin. Että Jumala suojelisi ja varjelisi meitä kaikessa ja kaikesta pahasta. Apua vaikeaan ihmissuhdetilanteeseen sekä elämän vaikeuksiin.

Puolustauduin kun uskova sisar syytti. Sanoin oman näkökantani ja hän katkaisi ystävyyden.myös toinen ihmissuhde katkesi vastaavaavanlaisesti. Sopua ei syntynyt. Rukoukseni on että löytyisi oikeat ihmissuhteet. Ihmiset jotka olisivat tarkoitettu minulle ja minä puolestani siunaukseksi heille.

03.10.
Herra armahda ja pelasta sekä uudista minun poikani armossasi ja laupeudessa, varjelle ja suojele heidät Jeesus rakas

Herra armahda ja pelasta sekä uudista minun molemmat poikani armossasi ja laupeudessa, varjelle ja suojele heidät Jeesus rakas (huomasin että sen ed. voi lukea yksikössä tai monikoissa, mutta Herra näkee kaiken)Kiitos rukous tuesta

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa ystäväpariskuntaani

Pikkään jatkunut yksineläminen voisi päättyä ja saisin hyvän ystävän ja rukous ystäviä.Että Herra voisi käyttää minua hänen elopellollaan.Aikuisten lasten puolesta,työ ja ihmissuhde asiat,varjele ja siunaa.

02.10.
Pyydän esirukousta 9-vuotiasta pojasta. Hänellä on keskitymisvaikeuksia, levottomuutta, vaikeusia tunteiden hallinnassa. Poika on masentunut. Hänellä ei ole kavereitä. Hän ei halua käydä koulussa.

Pyydän esirukousta poikamme puolesta että hän selviäisi mahdollisimman vähin vahingoin tahtomattaan joutuneesta pahasta tilanteesta ja että syylliset saataisiin kiinni ja oikeuden eteen. Pojalle järkeä, että jättäisi huonon seuran ja Herra johdattaisi häntä. Rukousapua pyydän myös pojan isän ja koko perheen puolesta!

01.10.
Voidaan sanoa olevamme saarroksissa varattomuuden ja omaisuudettomin statuksin, kyllä Jumalalle!

Ihmettelemme missä olemme maailmassa, emme voi näinä päivinä "emme riitä näinä päivinä" ymmärryksemme oloissamme takaa meille Herran, sanaa ihmeitä - kirjallisuus ja mitä tarkoittavat tosi asiat puhumattakaan "tapauksista"? "Vastannet meille antamasta ylisuuria annoksia todellisuuden hipovaa, vailla todellisuutta"? "... päästä meidät Pahasta, Isä!"

Siunaa ja varjele rakas Jumala meidän isänmaatamme Suomea ja sen kansalaisia sekä Israelia ja valittua kansaasi! Älä anna pahan tulla rajoillemme eikä maan rajojen sisään.

30.09.
Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta että tulisi luottamus ja avoimmuus välillemme ja voisimme avoimesti selvittää kaikki asiat jotka painaa mieltä.Ja voimaa antaa anteeksi miehelleni.Herra auta eheytymään!

Rukouspyyntö. Eli kolme isoa aihetta joihin pyydän Herran vastausta. Että Jeesus muuttaa koko evankelointityömme aivan uudelle tasolle ja jokainen meistä saisi uuden tulen ja voitelun. Että Jeesus todella murtaa vaimoni elämästä kaiken maailmallisuuden ja hän voisi täysillä rakastaa Herraa Jeesusta, rukoilla paljon ja elää Hengen täyteistä elämää. Että Herra armahtaa lapsiamme ja saamme kaikki

Pyydän esirukousta mieheni terveyden puolesta. Hätä on kova, mutta tiedän, että Jumala voi auttaa. Kiitos.

Olen ottanut pikavippejä talouteni ylläpitoon enkä saa kierrettä katkaistua kun niissä on kovat korot. Työsuhteeni on määräaikainen, suo Jeesus sen jatkua että saan elämäni kuntoon. Siellä on nuoria jotka voivat vielä opiskella, itse tarvitsen terveyttä jotta voin työskennellä. Kiitos Jeesus! Siunaa läheisiäni.

Jouduin käännyttämään oveltani iäkkään taloustutkijan epäsopivan ajan vuoksi. Anna suojelua tälle naiselle.

Pyydän apua raha-asioissani ja saamaan minulle tarkoitetun, mieluisan kestävän työn. Anna tapahtua ihme. Siunaa läheisiäni, Suomea ja pakolaisia. Amen.

Pyyntö että saisin apua vaimon suvun aiheuttamiin paineisiin ja ongelmiin. Että edellä mainitusta syystä pääsisimme vaihtamaan paikkakuntaa myös muiden syiden vuoksi. Apua työ ja taloustilanteeseen, myös että saisimme rahaa että saisimme pidettyä autoamme koska se on tärkeä kulkemiseen. Sekä että Jeesus uudistaisi uskoni ja vaimon uskoontulemiseen

29.09.
Pyydän esirukousta poikani puolesta. Auta ja vahvista häntä ja päästä kaikesta pahasta, johdata häntä oikealle tielle. Auta meitä kaikkia.

Pyydän esirukousta poikani puolesta, joka on pidätettynä poliisilla ja hän sanoo, ettei ole tehnyt rikosta mutta ollut tietoinen toisten suunnitelmista. Pyydän rukoilla, että hän pääsee vapaaksi eikä häntä vangita vaan hän ottaisi opikseen ja Herra voisi johdattaa häntä jatkossa parempaan seuraan ja antaa hänelle rauhaa,rakkautta ja viisautta.

pyydän että minua ei kiusattaisi enää työssä eikä vertaistuki ryhmässä kiitos Jeesus voi auttaa.

Minulla on niskoissa ja yläselässä hermosairaus joka tuntuu sähköiskun tunteena rinnassa. apua Että Jeesus parantaisi sen sekä apua rytmihäiriöihin ja niveltulehdukseen/reumatismiin ja stressiin. Terveyttä sairauksista myös perheelleni.

Asumuserossa olevan pariskunnan puolesta, ilmesty Jeesus ja varjele lapsenlapseni kaiken uuden keskellä.kiitos että pysyisin terveenä ja uudesta lääkkeestä ei tulisi sivuvaikutuksia.mummo pyytää,myös hyvää ihmis suhdetta ja ystäviä,

Olen riippuvainen oluesta ja siksi painoni vain nousee. Jeesus,vapauta!

Rahat eivät riitä muutenkaan, ja nyt tietokoneen kiintolevy on ilmeisesti rikki ja täytyy uusia. Että tietokone tulisi kuntoon, koska tarvitsen sitä myös töissä. Pyydän Jumalalta suoranaista ihmettä raha-asioissani!

Pahan voimien murtumista ja poistumista Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Kiitos, kiitos, kiitos. Jumala siunaa, puhuttele ja vastuuta Isä pahuutta palvovia ihmisiä. Käännä Isä sydämiä puoleesi ja anna pelastus Jeesuksen nimessä. Aamen! Tämän kaupungin Herra ja näiden ihmisten luoja näytä valtasi ja voimasi tässä kaupungissa pahuudelle. Kiitos Jeesus! <3

Minua on pyydetty auttamaan turvapaikan hakijoiden vastaanottokeskukseen. Se ei onnistunut heti, koska olen sairaana. Rukoilen, että minulle tulisi vielä tilaisuus auttaa ja löytyisi sopiva tehtävä. Rukoillaan myös siunausta turvapaikan hakijoille.

Hätähuuto ihmissuhdekriisin takia.Olemme uskovia sinkkuja, seurustelleet on-off muutaman vuoden.Suhde on edennyt,mutta ei päivän valossa.Olemme rukoilleet Herran johdatusta,mutta ei vastausta.Rakastamme toisiamme,mutta haasteita ja pelkoja on. Pyydämme,että Herra puhuisi meille,johdattaisi tahtonsa mukaan,antaisi rauhan,siunauksen ja työnäyn.

28.09.
rukoilkaa mulle terveyttä lisää menestys elämään rahoja auton ostoon vuokraasunnon järjestymistä suomen koko rajoille enkeleiden vartioita valmistautukaa jeesus noutaa omansa pian.amen.

Herra auta tänään ja eteenkin päin jotta tiimissämme tule työnjakoon tasapuolisuus ja vaihtuu työnj. sellaiset jotka kaikkia tasapuolisesti työllistää kiitos kaikkien puolesta, Jeesuksen nimessä, aamen.

Herra Jeesuksen nimessä auta lapsenl.jotta hänen äidille ja isäp.tulee rauhaisa ratkaisu elämässä mihin suuntaa lähtevät,eikä soraääniä enään ole.kiitos Jumalalle Jeesuksen nimessä aamen.

Koiraa pidetään naapurissa huonosti ulkotarhassa lenkittämättä koiraa säällä kuin säällä vuodenajasta toiseen. Auta Jeesus! Koira haukkuu koko ajan varmasti ahdistustaan ja haukunta häiritsee meitä naapurustoa. Olemme yrittäneet puhua koiranomistajille, mutta eivät reagoi mitenkään. Haluan luovuttaa koko asian sinulle Jeesus, auta meitä heikkoja. Olen niin ahdistunut jatkuvasta häiritsevästä hauku

Paha talousahdinko. Hyvä jos vuokran saa maksettua. Äiti lapsineen tarvitsee rahaa ruokaan. Huudan apua myös työasiaani, anna oikeuden tapahtua ja minun saada minulle kuuluva vakituinen työ. Kiitos rukoilijoille.

Vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa olevan pojan puolesta.Kiitos!

27.09.
Kiitosaihe: asunto meni kaupaksi ja kaikki muuttoon ja paikkakunnan vaihdikseen liittyvät asiat menivät "nappiin":):)

Asunnossani ja lähellä on esiintynyt kummallisia ilmiöitä ja tapahtumia. Toivoisin Herran suojelusta pahoilta hengiltä ja rauhaa asuintaloon ja naapurustoon Jeesuksen Kristuksen nimessä.

1.Herra varjele uskovan nuoren tytön uskon. 2.keski-ikäisen uskovan äidin puolesta, että hänen terveytensä vielä paranisi, ja että hän pääsisi Jumalan valtakunnan työhön takaisin. 3.Paranna Herra Panun sydän ja poikani selkä. 4.Siunaa työtäni 5.Kosketa miestäni, ja paranna hänen kipeä vatsa.

Rukoilkaa, että jaksan ja saan nukuttua yöt. On ollut vaikeaa. Tule Jeesus apuun ja auta näissä asioissa, auta lasteni perheitä ja siunaa jokaista lastenlasta. Kuule rukoukset !!

Rukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi minut ja perheeni uskoon myös uskovien yhteyteen löytämiseen ja. apua ongelmiin ja vaikeuksiin , jotka kaikki hän kyllä tietää mm työ ja talous. Apua appisuvun puolelta tuleviin paineisiin ja ongelmiin. Asumme eräällä pienellä paikkakunnalla. mahdollisuutta meille vaihtaa paikkakuntaa ja aloittaa alusta.

Hei. Rakas ystäväni (K) on hurahtanut harhaoppiin eli itämaiseen uskonnon harjoittamiseen Joogan avulla. Rukoillaan Jumalan läsnäoloa ja suojelusta näissä jooga tilaisuuksissa, ja jotta Jumala ohjaisi hänet pois näistä pimeyden lahkoista kohti Jumalan valtakuntaa. Kiitos Jessus että autat. Kiitos esirukoilijoille :)

Jeesus auta tyttäriemme vaikeat ihmissuhdeasiat.

paha ihottuma on ollut vaivanani ja myös vyötäröllä oleva kipu,Kiitos rukouksesta.

yksin ongelmansa kanssa jäänyt henkilö pyytää apua ja esirukousta,alkoholista kokonaan vapaaksi,Jeesus auta tätä henkilöä,pyydetään aikuisille lapsille itsenäistymistä ja mielekästä elämää.Siunausta ja varjelusta lapsenlapselle,omaan elämääni Jumalan suunnitelman toteutumista,ja työasiolle selkeytymistä .

Pyydän teitä rukoilemaan mieheni ja minun toipumisen puolesta.Pyydän, että Jumala johdattaisi, siunaisi ja varjelisi lapsiani, heidän isäänsä ja naisystäväänsä.Kiitos.Aamen.

26.09.
Pyydän esirukousta, että Taivaallinen Isä vapauttaisi ja antaisi voimaa vastustaa homoseksuaalisuuden syntiä.

Yhteyttä, ystäviä; ts.arkeen ihmissuhteita. Puolisoa? Myös terveydentilani. Lasteni asiat. -yksinäinen nainen-

Pyytäisin esirukousta, että jalan ja nivusalueen kipu helpottaisi ja sen syy paranisi. Toivoisin myös ilonaiheita elämääni.

F.L ja J.Y parisuhteen puolesta. Että Jeesuksen nimessä mies hakisi Jumalalta apua ahdistukseensa ja että Jumala johdattaisi häntä läpi vaikeuksien vihdoin pois yksinäisyydestä ja parantaisi haavat ja tekisi hänestä sellaisen rakastavan miehen kun hän voi olla. Auta häntä vapautumaan siitä että hänen tarvitsee yrittää saada hyväksyntää rahalla.

Pyydän esirukousta AS puolesta. Autan itse häntä kaikin mahdollisin tavoin, voimavarani ovat ehtymässä silti autan. Autan niin kauan kuin voin, varmaan menehdyn häntä auttaessani. Siksi pyydän esirukousta hänen puolestaan, hän rukoilee itsekin apua Jumalalta. Rakas Taivaan Isä Auta AS. Jumala tietää asian amen.

Herra, auta Sinä meitä talousasioissa, rahat on vähissä ja suuria menoja. Johdata asuntoomme Sinun tahtoa noudattava asukas. Kiitos Herra Jeesus.

pelkään saaneeni, lankeemuksen seurauksena sukupuolitaudin.

Pyydän rukoilemaan lapseni puolesta

25.09.
JUMALA, AUTA RAKENNUSTYÖMAALLA, ETTÄ KAIKKI SUJUISI HYVIN JA VIELÄ PAREMMIN KUIN ITSE OLIMME AJATELLET. KIITOS.

Että minulle jatkossakin riittäisi työtehtäviä suomen kielellä. Englanninkieleni paranisi. Onnistumista kaikkiin töihini ja raha-asioiden kohentumista. Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Että poskiontelotulehdus olisi parantunut tällä yhdellä antibioottikuurilla. Että pysyn terveenä. Että myös kissani pysyy terveenä. Kiitos.

Esirukouspyyntö kipujeni vuoksi. Pelkään että kyse on jostain vakavasta sairaydesta. Minulla on pieni lapsi. Haluausin olla hänelle vielä monta vuotta äiti. Lisää haluaisin myös uskoa ja luottamusta Jeesukseen. Kiitos teille.

Pyydän että rukoilette että lapsemme pääsisivät kotiin laitoksesta, vanhemmuuden arviointi oli kirjoitettu täyteen valheita henkilökohtaisesta hygieniasta lähtien... Yritin oikaista niitä. Tämä on kun painajaista

pyydän PR PUOLESTA RAKENNUSLUPA ASIASSA 5 VUOTTA HANKALUUKSIA ELY KESKUKSEN KANSSA NYT KARTOITTAJA HANKALA VAATII UUTTA KARTTAA EIKÄ KARTANPIIRTÄJÄ OTA VASTUUTA VIRHEISTÄ LASKUTTAISI VAIN UUDEN KARTOITUKSEN

Tyttäreni puolesta, joka aloittanut suhteen naisen kanssa. Pyytää äiti sydän vereslihalla lapsensa elämän puolesta.

HERRA, JOHDATA MINULLE SOPIVA TYÖ, SELLAINEN, MISSÄ VOIN OLLA KÄYTÖSSÄSI JA MIKÄ ON VOIMIVAROJENI MUKAINEN TYÖ. KIITÄN JO NYT, MITÄ JÄRJESTÄT.

24.09.
Rukouspyyntö raha-asioideni puolesta. On tiukkaa rahasta ja tulevaisuus näyttää toivottomalta. Pyyntö, että Jumala antaisi rahaa hoitaa kaikki asiat.

Pyydän esirukousta taloudelliseen tilanteeseeni. Palkkani pienenee ja minulla on lainaa ja lapset asuvat vielä kotona ja kaikilla ei ole työtä. Herra auta ja päästä tästä suuresta ahdistuksesta, Kiitos!!!! Itken vain;)

Rukoilkaa hallituksen ja pääministerin puolesta. Suomi tarvitsee nyt muutosta. Rukoilkaa, että hallitus saisi viisautta tehdä oikeita muutoksia ja rohkeutta toteuttaa muutokset.

Kiitos edelliseen lehteen myymistäni ilmoituksista. Toivon että niistä on hyötyä ilmoittajille. Pyydän että onnistun myymään seuraavaan numeroon varatun ilmoitustilan suotuisaan hintaan. Pyydän Jumalan johdatusta ja apua että sopivat asiakkaat löytyvät ja että muutenkin pärjään taloudellisesti. Kiitos.

Poikani puolesta joka on sairaalassa kovassa kuumeessa, että Jeesus parantaisi

siskoni sairastui alkuvuodesta keuhkosyöpään. syöpähoidot aiheuttivat leukemian, jota ei pystytä lääketieteen avulla parantamaan. Jumala voi. siskolle pyytäisin myös pelastusvarmuutta Jeesuksessa.

Pyytäisin esirukousta vaikeasti sairaan mieheni parantamiseksi. Hän sairastaa vaikeaa munuaistenvajaatoimintaa ja hänellä on alkamassa dialyysihoito. Kiitos rukouksistanne, tämä antaa minulle voimaa.

Ottaa ehdottoman saavuttamattomalta, katsellessa mitä olemassa olevaa voidaan Paremmasta ei voi haaveilla, ainakin sen Paranemisen Jumalan asiaksi toivon ja koetella Herra Parantamaan sairaita Suomessa, nimen omaan, olemme tunnustetusti "Herra näethän, mitä olemme"? Jumala ON Jesuksessa Kristuksessa ja kautta. ON. ON.

Rukouspyyntö että Jeesus uudistaisi minut uskosta vuosia sitten pois langenneen. Apua vaikeuksissa, olosuhteissa sekä paineissa jotka kaikki hän kyllä tietää että saisin mahdollisuuden uuteen elämään.

Rukoilen avioliittomme korjautumisen puolesta, jotta antaisimme toisillemme kaiken pahan anteeksi ja rakastaisimme Herraa Kristusta iloiten.

23.09.
Rukoilemme Herra selvitystyössä oikean sähköposti osoitteen saaman suosion ihmeitä tunnustekoja henkilömme?

Esirukousta poikieni sielun pelastumisen puolesta, Herra armahda ja pelasta heidän sielunsa iankaikkisuuteen asti. haluan antaa kaikille minua vastaan rikkoneille sydämestäni anteeksi mitä elämässäni on tapahtunut, olipa ne pieniä tai isoja asioita, pelasta Jeesus poikani Pyhän veresi tähden

Maailman tilassa avioitumattomuuteni ja naisen löytymättömyys ja taustan asiat ja onko ajatella Jumala on Puolestani Ajatella, Jeesuksen Kristuksen kautta? Äitini Terveys ja se mitä Elämää on Eläväinen, saada Perheestään kiinni, uskonto Jeesus Kristus, Perheessä on kyllä tapahtunut, Päästä Pahan Vallasta ja Yhteisyydestä!

22.09.
Herra, kiitos perheestäni ja lastemme mummoista! Anna meille kaikille terveyttä ja voimia, paranna kaikki olemassaolevat sairautemme. Kiitos myös, että annat vanhuksille elinvuosia lisää ja siunaat, varjelet ja johdatat kaikkien meidän elämäntilanteet. Aamen.

Masennusta, sairautta, koulukiusaamista, kiusaamista aikuistenkin kesken, talousvaikeuksia, yksinäisyyttä, puolison kaipuuta. Liikaa kuormaa yhdelle rikkinäiselle naiselle. Kaipaan auttavia käsiä ja rakasta puolisoa jakamaan taakan.

Pyydän rukousta ystäväni puolesta, jolla on melko pahoja vaivoja säärissä ja polvissa. Että Jumala parantaisi ja pelastaisi ystäväni.

Herra Jeesus Kristus, pelasta MJ ja hänen perheensä. Vedä häntä puoleesi. Kiitos, että poistat kaikki epäilykset hänen elämästään.

Miehen puolesta jolla on vaikeaa on luopio että Herra palauttaisi oikealle tielle ja hoitaisi häntä sisäisesti ja vapauttaisi synnin kahleista

21.09.
esirukouspyyntö itseni puolesta ,että Herra johdattaisi ja avaisi ovia,pitäisi saada uusi asunto ja taloudellisen tilanteen puoöllesta.Herra kyllä tietää. Kiitos.

Jeesus näet mieheni sairaalassa. Ilmesty ja paranna hänet kokonaan vaikeasta sairaudesta. Poista vatsan alueen ongelmat. Jeesus, Mestari kuule meitä.

Rukoilkaa,että minulle selviäisi,voinko seurustella uskovan,lievästi kehitysvammaisen kanssa.Hän taatusti hyväksyisi kaikki kiloni ja mielenterveys-ongelmani.

Voitteko rukoilla Jumalalle että saan hyvin nukuttua öisin

Vuosikymmenin väärintekoja ja asunnottomuutta, miten orastavassa Perheneuvolatoiminnassa ja vuosikymmenin ongelmakenttä, minä, äitini ja nuorempansa? "Uskonto asioista/Jumalan asioista, asioista asioimaan asiastakin, asia asialta Jumala asianomistajana, me emme ja EU ja Sanat ja Sanoittakin mitä minä?" Olen työeläkettä ei kertynyt, hyvinkin otettu?

Rukouspyyntö työ tai koulutuspaikan löytymiseen tai minulle sopivan työkokeilupaikan saamiseen. Apua vaimon suvun puolelta tuleviin paineisiin ja stressiin. Johdatusta sekä apua paikkakunnan vaihtoon sekä Jeesuksen varjelusta ja apua. Tv PH

Pyydän esirukousta, että vapautuisin ahdistuksesta, joka minulla on tällä hetkellä työpaikkaani ja esimiestäni kohtaan. Kiitos Herra! Ahdistus ja pelko ovat suuria!! Jumala kuulee rukoukset!!!!!

20.09.
Poikani puolesta, joka kulkee ns pahoilla teillä. Herra puutu asioiden kulkuun, armahda, auta ja pelasta!

Että en ärsyyntyisi niin herkästi ihmisten puheista ja tavoista. Enkä itsekään ärsyttäisi muita. Pyydän Jumalan selkeää johdatusta erityisesti siinä, miten minun tulisi työasioissani edetä. Pyydän riittävää toimeentuloa ja onnistumista töissä. Kiitos.

Kärsin suunnattoman paljon mieheni kanssa elämisestä. Hän ei ole uskossa. Niska-ja hartiasäryt ovat alkaneet pahasti vaivata. Pyydän esirukousta myös heikentyneen näkökyvyn hoitoon.

Pyytäisin että rukoilisitte että kolme lastani saisi kotiutua lastenkodista ja avioliitto eheytyisi. Lastensuojelun palaveri 6.10 Että olisi viisautta

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa meitä,ja että saamme taloudellisetkin asiat kuntoon. Herra, siunaa ja varjele meitä perheenä mukaan lukien molemmat mummot. Anna terveitä elinvuosia. Auta meitä rakentamisen haasteissa, anna rahat velan maksuun. Auta kaikella tavalla joka hetki. Johdata. Suo meille terveyttä ja viisautta elää tahtosi mukaan. Avaa ovia, jotka on tarkoitettu avattav

19.09.
F.L.:n puolesta joka harkitsee hengen riistämistä itseltään. Hän kokee ettei hänellä ole enään mitään menetettävää kun terveys, rahat ja pian työ ovat menneet eikä ystäviä ole. Hänellä on kuitenkin rakastavia läheisiä, uusperhe ja tytär jotka häntä tarvitsevat elävänä, terveenä ja tukevana miehenä.

Rukousystäviä ja uskovien yhteyttä ja ystäviä arkeen Sisar

Rukouspyyntö että hallitus peruisi tai siirtäisi eläkeläisten asumistuen leikkaukset kun monet joutuvat ahdinkoon pienien eläkkeiden ja lääke sekä muiden menojen vuoksi

Herra, auta minua antamaan anteeksi anopilleni, joka on rasittava monin tavoin. Terveyteni on heikentynyt tästä vaikeasta anoppi-miniä -suhteesta. Auta, että anoppini oppisi näkemään, miten kärsin hänen käytöksestään. Auta minuakin rakastamaan anoppiani. Kiitos. Aamen.

17.09.
Pyydän esirukousta A-serkkuni puolesta, joka on tällä hetkellä teho-osastolla yllättäen tulleen sairauden kourissa. Lääkäreille viisautta ja hoitajille voimia vaativaan hoitoon ja että A voisi parantua.

Että ei tulisi suurmoskeijaa Helsinkiin, eikä Suomeen ollenkaan. Viisautta päättäjillemme varsinkin taloudellisissa ja pakolaisia koskevissa asioissa. Pyydän itselleni sopivaa määrää työtä ja rahaa riittävästi. Kokonaisvaltaista Jumalan johdatusta elämääni. Kiitos.

Aviomiehen uskonelämän puolesta.

rukoilemme kaikkien ihmisten puolesta, joilla on rahaa herätä pois mammonan palvojien jutuista, joita nykyään on kentällä ja toisella, iankaikkisuus sydämessäni, mitä minä olen siihen nähden

Rukoilkaa minun puolesta että elämässäni tapahtuisi Jumalan tahto ja että saan uudistua ja tulla uskoon herra näkee tilanteeni siunaa mun rakas T korjaa kaikki rakas Jeesus kiitos aamen

Pyydän rukousta tyttäreni puolesta, että pystyisi kääntymään tiellään lastensakin vuoksi. Hän on elämänsä kanssa solmussa ja uupunut,elää pinnalisesti eikä pysty muuttamaan elintapojaan ja on valmis hylkäämään lähimpänsä. Hän on taloudellisessa ja henkisessä ahdingossa, jonka aiheuttaja on hän itse. Tuntuu, että hän on unohtanut kaikki 10 käskyä.

Pyydän rukousapua työtilanteeseeni. Ainoa työ mitä viimeisten opintojen jälkeen sain on 3-vuorotyö avustajana, jota elimistöni ei opi sietämään. En saa nukuttua unirästejä pois ja jatkuva univaje aiheuttaa vaaratilanteita ja tekee vapaa-ajan toivottoman tuntuiseksi. Minulla on useita koulutuksia, mutta sinnikäs työnhaku ei ole tuottanut tuloksia.

Olen ilmoittautunut aineenopettajan sijaiseksi kouluihin. Ensimmäinen sijaistamiseni koulussa meni tosi hyvin, mutta tänään meni huonosti. Sijaisuus voi tulla todella yllättäen. Rukoilen Jumalalta viisautta, jos Hän antaa minulle vielä näitä töitä. Rukoilen Jumalan siunausta kaikille lapsille, joita olen opettanut tai tulen opettamaan.

Pyydän esirukousta miehelleni ja minulle. Uskomme ja avioliittomme uudistuisi. Saisimme kokea ennenkokematonta Jumalan johdatusta.

16.09.
Pyytäisin esirukousta työpaikalla erääseen tilanteeseen. Eräs asia pitäisi hoitaa, mutta en oikein tiedä, miten toimisin. Pyytäisin viisautta ja voimia, ja että tilanne voisi taas ratketa.

Rukouspyyntö että Jeesus pelastaisi uskoon minut, vaimoni ja äitini ja uskovien yhteyteen löytämiseen. Apua työpaikan löytämiseen ja taloudellisissa asioissa sekä ongelmissa, olosuhteissa ja muissa vaikeuksissa. Mahdollisuutta paikkakunnan vaihtoon sekä apua apisuvun puolelta tuleviin paineisiin Terveyttä sairauksista meille. Tv PH

rukoilkaa puolestani että Jeesus tulisi elämääni,ajaisi tämän pahan olon sekä minua vaivaavan jatkuvan ahdistuksen pois.jospa vaimonikin jaksaisi rakastaa minua vielä. mies 69

Haluaisin pyytää esirukousta parisuhteeni puolesta. Haluaisin pyytää teitä rukoilemaan kanssani, että saisimme takaisin onnellisen parisuhteemme, minkä aika ja etäisyys on meiltä vienyt. Auta meitä Taivaan Isä saamaan tämä parisuhde kuntoon, välimatkasta huolimatta. Aamen.

Pyydän voimallista esirukousta uuden työpaikan löytymisen puolesta. Nykyisessäni en voi olla työpaikkakiusaamisen ja sisäilmaongelmien vuoksi. Tehtävänikin ovat menneet uusiksi. Herra, olethan voimallinen. En kestä enää hetkeäkään. Olen sairaslomalla ja itkenyt paljon. Kiitos!!!

KIITOS SUURI JUMALA, KUN OLET NIIN HYVIN MEITÄ JOHTANUT. KIITOS, ETTÄ SULJIT JA JATKOSSAKIN SULJET NE OVET, JOTKA ON TARKOITUS PYSYÄKIN KIINNI JA AVAAT NE OVET, JOTKA OLET AVATTAVIKSI TARKOITTANUT, KIITOS JOHDATUKSESTASI JA VARJELUKSESTASI. SIUNAATHAN MEITÄ KOKO PERHEENÄ.

Rukolisitteko ,että saisin rahaa,että voisin irtisanoutua työstäni.Työpaikallani panettelua,kieroilua,ivailua ja väärämielistä syyllistämistä minua kohtaan.En jaksaisi.Eläkkeesen vajaa kolme vuotta.Halupois pahasta valehdellut.Minulla vajaa kolme vuotta eläkkeeseen ja pelkään olla työpaikallani,kun pelkään uusia ilkeilyjä ,valheita ja kieroilua.

15.09.
HERRA, SIUNAA SUOMEA JA ISRAELIA. VARJELE TULEVILTA TAPAHTUMILTA! PELASTA VIELÄ PELASTUSTA VAILLA OLEVAT. VALMISTA MEIDÄT TULEVIA AIKOJA VARTEN. SIUNAA MAAMME PÄÄTTÄJÄT, PRESIDENTTI JA PÄÄMINISTERI ERITYSESTI. ANNA VIISAUTTA TOIMIA.

Jos tämän hetkiset tapahtumat ovat Jumalan tahto. Niin saisin voimaa selvitä niistä. Tai siunauksen että asiat korjaantuisivat kuntoon. Tarvitsen jotain johon tarttua kiinni ja tarkoituksen elämälle. Tarvitsen ihmisen joka rakastaa ja on arjessa ja juhlassa mukana. Tai että Jumala korjaisi asiat parhain päin.

Pyydän esirukousta äitini puolesta joka on leskeksi jäätyään jäänyt myös asumaan yksin seudelle, jossa hänellä ei ole yhtään sukulaista . Herra johdata häntä ja johdata meitä lapsiperhettä , mihin suuntaan kuljemme, että teemme Jumalan tahdon äitini suhteen.

Tulevaisuus pelottaa.....Työasiat rempallaan työmatkatapaturmien vuoksi. Terveys reistailee muutenkin....Masennus, ahdistus, unettomuus jne.vaivaavat. Yritän olla optimistinen ja luottaa tulevaisuuteen Herraan uskoen. Rukoilkaa minulle voimia ja jaksamista! Kiitos paljon!

JEESUS, JOHDA NIIN, ETTÄ SISARUKSENI PUOLISOINEEN JA HEIDÄN LAPSET PERHEINEEN PELASTUISIVAT, TULISIVAT VÄKEVÄÄN USKOON. KIITOS SIITÄ ARMOSTASI JO ETUKÄTEEN!

KORANIN JA RAAMATUN JA IHMISTEN YHTEISTYÖ ei ole sujunut, nyt olisi Herra Jeesus vuorollaan katsastava Efraim ja Juda ... Jerusalem ja Jerusalemin tienoo ... Pohjolassa Tapahtuminen/Herra nämä kotoutujat maahanmuuttajat, pakolaiset, juurettomat Jumalattomat Korani ja Biblia? "työmiehet juuri meillä suomessa kielipuhuva valmis yhteisö" "Help Lord"?

RUKOILEMME NOOAN JÄLKEISTEN IHMEIDEN JA JUUTALAISTEN PUOLESTA - RUKOILEMME VARMAAN PUOLESTAMME - asiarukous rukous asia: "Herra auta meidät Pohjolassa" ... haluaisimme toisin kuin maasta toiseen siirtyvät ihmiset, me haluamme oloihimme Herra Jumala opiskellen olemassa oloamme. Olemassa olossasi? "Auta meitä"

Pyydän esirukousta puolestani. Traumatisoiduin jo lapsena ja olen koko elämäni kärsinyt masennuksesta ja ahdistuksesta ym.oireista . Olen sairaslomalla Jeesus tule armahda ja auta jo, voimat ovat vähissä. Sinä ainoastaan voit auttaa. Kiitos Jeesus!

Sairautta ja ihmissuhdeasioissa koetuksia ( mm.hylkäämistä.välirikkoja ja yksinäisyyttä)

14.09.
Pyydetään Jumalalta Jeesuksen nimessä, että Hän vapauttaisi tyttäremme(T.M) nykyisestä asunnostaan, en ymmärrä mitkä voimat häntä sitovat, mutta asunto ei ole kelvollinen pian syntyvälle lapselle. Herra, auta, että löytyisi uusi koti, että pystyisi myös muuttamaan. Lähetä uskova elämäntoveri hänelle, pelasta omaksesi.

Hei Pyytäisin rukousta meidän perheellemme.Meidän yritys on menossa konkurssiin vastoinkäymisten, väärien valintojen ja ikävien ihmisten vuoksi.Pyydän rukoilemaan puolestamme että, välttäisimme konkurssin ja saisimme ison tilauksen/työmaan. Jonka avulla saisimme maksettua velkamme pois.Haluamme aloittaa kaiken alusta,emme luovuttaa.Kiitos Jeesus!

pyydän esirukousta vakavasti syöpäsairaan isäni HÄ:n puolesta, jotta uusi syöpähoito tehoaisi ja estäisi syövän etenemisen. Herra, suojele ja paranna isä.

Rukoilemme Jumalan ja ihmisten luopua täysin Islamin valheesta, heidän oppineiden valheen ja kauheuksien suosijoiden polkemana olemisesta,Islamin vallasta, taloudellisesta ja eteenpäin viedä Jumalan parhaimmin tarjoamaa mahdollisuutta "olemme vain pakanoita" KORAANI OVAT JA RAAMATTU jäljittelijöiden toteuttamaa, missä on Herra Jeesus Kristus.

Kiitos. Kunnia. Ylistys teille kaikille ja uskonto asioille ja Jumalalle ja Raamattu aiheiselle Jumalalle.

Kiitos, Jeesus, että saan olla seurakuntalaisena mukana järjestämässä messua! Siunaa esirukous, jota saan olla laatimassa, ja siunaa jo sen suunnittelu! Siunaa koko messu ja pyhäpäivän lounastilaisuus!

13.09.
Herra, auta meitä jokaisessa asiassa. Taloustilanne, rakennustyöt, terveystilanne, työtilanne, perhe ja sukulaiset, naapurit ja ystävät.

Pyydän rukousta 8v. O. pojan tilanteen puolesta ja hänen perheensä. Isä ei halua tavata poikaansa eikä maksaa elatusmaksua ja on nyt viemässä asiaa käräjille. Äidillä on voimat aivan loppu ja juttu on todella sotkuinen, Herra tietää, pyydän apua että tilanne selviää, Herra rakas auta! Poika raasun itsetunto on aivan romuna. Kiitos esirukouksista!

Herra, siunaa ja varjele avioliittomme ja perheemme kaikilta pahan hyökkäyksiltä. Varjele lapset. Varjele liikenteessä.

Pyydän apua nuorelle perheelle, jossa miehen mielialat vaihtelevat aivan yht’äkkiä lempeydestä lapsenomaiseen raivoon ja häiriökäyttäytymiseen. Molemmat ovat uskovia. Jumala voi auttaa! Huolestunut ystävä.

Esirukouspyyntö Erään sisaren asiat ja elämä, on useamman lapsen yh-äiti. Siunausta seurakuntaanne !

Esirukouspyyntö; Tarvitsemme Herran Jeesuksen voimaa ja voitelua evankeliumintyöhön jota teemme toreilla ja kohtaamme paljon ihmisiä. Herra anna väkeä väsyneelle ja voimaa voimattomalle sekä avaa kaikki paikat että saamme kohdata todella paljon ihmisiä. Herra Jeesus anna myös esirukoilijoita sekä siunaa kun kokoonumme torstaisin rukoilemaan yhdessä. Pyydän myös armoa avioliittooni sekä iloa liikk

Ystävä saisi pudotettua painoa,runsaasta terveydelle haitallisesta ylipainosta.Ja tulisi uskoon.

Pyydän esirukousta että keskimmäinen lapseni löytäisi koulutustaan vastaavan työpaikan. Pyydän Jumalalta siunausta yrityksellemme, että se onnistuisi ja menestyisi. Kiitän Rakasta Jumalaa kaikesta hyvästä millä perhettämme on siunattu ja kiitos rukousvastauksista. Aamen.

Herra pelasta tyttäreni paholaisen valheista, anna vapaus kiusaajasta ja ystäviä elämään johdata ja auta koulussa. Amen

Haluaisin nähdä viimeisen kohtaamisen jonkilaisena opasteena siitä, mihin nyt olen menossa, ja että Jumala varjeli minua. Herra tuo elämääni se mitä niin pohjattomasti kaipaan! Tuo se näkyvästi ja elävästi. Kiitos kun rukoilette!

12.09.
Rakas Jumala minulla on enää vain yksi pyyntö. Kaikkiin muihin rukouksiini olen saanut sinuta siunauksen. Jumalan ihmeitä on tapahtunut kohdallani. Jumalani kiitos niistä. Jumalani kuule minua , anna minulle rakkautta anna minulle takaisin minkä olen menettänyt anna anteeksi minä olen siihen syyllinen.Aamen

Pyydän että taloudelliset,työ ja muut ongelmat korjaantuvat ja että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni.Pyydän että Jeesus Kristus parantaa vakavasti sairaan ystäväni ja siunaa häntä.

Pyydän esirukousta yhden opiskelutehtävän puolesta. Pitää jättää 16.9 mennessä. Auta Jumala sen tekemisessä. Tehtäviä tulee vielä lisää tänä syksynä ja ensi keväänä. siunaa tehtävien tekeminen. Anna Jumala viisautta tehdä nämä tehtävät. Kiitän teitä rukouksistanne. t. E

Rakas Taivaan Isä. Kiitän mummosta, jonka olemme saaneet pitää keskuudessamme. Pyydän ja rukoilen joka päivä, että Sinä suuressa armossasi pidät hyvän huolen mummusta, siunaat ja varjelet häntä joka hetki, Jumala suojele, että hänelle ei tapahdu mitään pahaa, ei tapaturmia eikä kaatuilisi. Anna mummulle vielä elinvuosia ja niihin terveyttä. Kiitos. Aamen.

11.09.
Rukouspyyntö uskoon tulemiseen ja haluaisin palvella Jeesusta. Että saisimme vaimon kanssa vaihdettua paikkakuntaa ja että siellä löytyisi uskovien yhteys.Vaimolleni hyvää terveyttä.

Anna tapahtua ihme ja minun saada vakituinen työpaikka. Paikka, jossa voin tehdä elämäntehtävääni, hyvien ihmisten joukossa, jonne ei kuulu ylimielisyys, pätemisen tarve ja kiusaaminen. Vaan hyväksyntä ja yhteen hiileenpuhaltaminen. Minä ja lapseni tarvitsemme ruokaa, vaatteita. Jatkuva kituuttaminen sairastuttaa. Kiitos rukoilijoille, amen.

Jumalan apua sukulaisten ja appisuvun painostukseen. Apua vatsa ja rintarangan sairauteen sekä niveltulehdukseen. Tv P

Pyydän vahvaa esirukousta, että saisin pian uuden työpaikan. Olen ahdistunut ja kiusattu. Kuten moni muu täällä kunnan töissä. Herra kuulethan rukouksemme. Olin jo haastattelussa, mutta se ei tuottanut tulosta. Kiitos!!

HERRA

10.09.
HENKILÖT KYSYMYKSESSÄ. "IHMEIN JA TUNNUSTEOIN JA KIITOSAIHEIN" - Omaa Elämää? "Hyvä on Hiljaa odottaa Herraa?" "Jesus is Life/Jesus is Lord"

Rukouspyyntö että Jeesus pelastaisi uskoon minut, vaimoni ja äitini ja uskovien yhteyteen löytämiseen. Apua työpaikan saamisessa ja taloudellisissa asioissa ja että saisin tonttimaani myytyä. sekä ongelmissa, olosuhteissa ja muissa vaikeuksissa. Mahdollisuus paikkakunnan vaihtoon.Terveyttä sairauksista minulle, vaimolleni ja äidilleni. Tv P

Olen vuosia voinut pahoin nykyisessä työpaikassa. Minua yritetään savustaa ulos, töitäni siirretty toisille ja kuulen pahoja puheita selän takana. Otan ne todella raskaasti. En voi kuitenkaan lähteä tyhjän päälle. Pyytäisin esirukousta, että Jumala johdattaisi uuden työpaikan. Pyytäisin myös aviopuolisoa elämääni, ettei tarvitsisi olla enää yksin.

Herra anna minun pitää työpaikkani. Olen saanut kestää niin paljon. Siunaa masentunutta rakastani. Anna voimaa ja toivoa, maailma tuntuu juuri nyt niin synkältä. Älä hylkää minua Herra.

09.09.
Kiitos Jeesus, että sain tänään siivottua kodissani. Rukousaiheeni on, että saisin itseäni niskasta kiinni ja saisin vielä siivottua papereitani ja jääkaappini.

Herra taivaan varjele lapsenlasta koulussa ja ohjaa hänen kulkua oikeaa tietä ja anna hänelle turvasi kaikessa, poista ilkeät ihm. vaikutus piiristä ja katalat kaverit. Ja auta hänen äitiä rahallisesti jotta talousasiat kohenis ja saisivat rauhallisemman paikan as.ym.auton kunnollisen jne.kiitos Jeesuksen nimessä.aamen.

E:N ja hänen vauvan puolesta. Pelasta Jeesus koko perhe.

Auta Jumala tiettyä nuortamiestä koulussa saamaan uudet henkisesti kehittyneemmät luokka kaverit ja op. poista hänen läheltä kaikki kiusanhenkiset ihmiset Jeesuksen nimessä aamen.

Jouduin pieneen sanaharkkaan ihmisen kanssa, joka hoitaa palkkaukseen liittyviä asioitani. Tämä mies on uskova, ja pyydänkin että Jumala itse auttaisi meitä ymmärtämään toisiamme, ja palkkauksessa tapahtuisi oikeus.

Py dän rukousta tätini puolesta syöpä hoidot ettei tukka lähtis päästä ja että Jumala kosketa parantamalla voimalla J äitini puolesta et Jumala parantaa , ja itseni puolsta ja perheeni Herra tietää kiitos kun jaksatte muist ta a

Pyydän esirukousta, että saisin työpaikan, missä olin eilen 8.9.2015 haastattelussa. Herra auta!!!! En jaksa enää nykyisessäni, koska olen työpaikkakiusattu monen muun tavoin. Kiitos, että valinta kohdistuisi minuun.

Auta Jumala Olen tehnyt hirvittävää syntiä Anna minulle anteeksi ja anna lähimmäisteni antaa minulle anteeksi Älä ota minun vaimoani pois Anna avioliittoni vielä onnistua Rakastan vaimoani Jumala auta

Kiitän ihanasta perheestäni, auta meitä pysymään terveinä ja anna voimia monissa arjen haasteissa ja monimutkaisissa asioissa. Auta meitä, että kaikki asiat järjestyvät kuin itsestään mahdollisen työn aloittamisen takia. Siunaa a varjele lasten koulutie ja koulussa olo sekä kotona.

Herra, siunaa kaikkia pakolaisia. Johdata kaikki tämä valtava organisointi. Mikä on tämän kansainvaelluksen tarkoitus? Auta ihmisiä rakastamaan näitä lähimmäisiä ja ennen kaikkea auta ihmisiä pelastumaan Jeesuksessa Kristuksessa!

Siunaa Israelia ja Suomea.

Auta ystävääni M ottamaan vastaan Sinut Jeesus Kristus.

Herra, siunaa kotimme, varjele ne enkelivartioilla kaikkea pahaa vastaan.

Varjelusta liikenteessä pitkillä matkoilla, hirvivaaran ja pimeän takia.

Pelasta Jeesus ystävät, kouluaikaiset kaverit, työkaverit, tuttavat ja naapurit p.ssa v.ssa ja k.ssa ja k.llä

Pyydän esirukoustanne, että pääsen kivunhoitoon, joka on auttanut. Olen kipeä ja uupunut. Rukoilkaa että asia myönnettäisiin ja saisin avun.

Jumalan johdatusta tulevaisuuteen ja että johdatusta tulevaisuuteen, että teen oikeat päätökset. Tapahtukoon jumalan tahto. Siunausta perheelleni ja parisuhteeseen. Että asiat etenesivät ja saisivat jumalan siunauksen.

Jalan parantumista pyydän.

08.09.
Herra Jeesus auta miestäni ja minua. Tule Herraksemme ja Vapahtajaksemme.

Taivaan Isä, tuomme eteesi rakkaan vanhan Mummun, kiitämme hänestä ja rakkaudestasi häntä kohtaan. Anna Mummulle viel elinvuosia ja terveyttä näihin vuosiin. Siunaa, suojele ja johdata tätä uskollista palvelijaasi. Kiitos. Aamen.

Hei ..Haluaisin että joku rukoilisi minun puolesta. Olen oman ajatus maailman kanssa hukassa ja haluaisin saada Jumalan antaman rauhan sydämeen ja voisin ns. levätä kaikkine murheineen hänen käsillään. Myös toivon että rukoilette työpaikkani puolesta jossa suuria mullistuksia tulossa. kiitos ja siunausta!!

Pyydän sinua Herra auttamaan sisartani M-J B. Hänen sisällään kasvaa syöpä,eikä hänelle ole annettu pitkää aikaa jäljelle. Häntä tarvitaan vielä maan päällä. Hänellä on pieniä lapsia ja mies joka rakastaa häntä kovasti. Hän on vielä nuori eikä hänen päivät sais päättyä vielä. Me muutkin tarvitaan häntä täällä. Kiltti Jumala- kuule pyyntöni!

Rakennusprojektin eri vaiheet siunaathan ja johdatathan. Samoin kaikki projektissa mukanaolijat, pelasta, Jeesus Kristus.

07.09.
Paranemista vaikeasta syövästä nuorelle kolmen lapsen äidille, M-J B

lasta odottava äiti tarvitsee kiireellisesti kunnon kodin. Herra, anna voimia tulevalle äidille, johdatusta ja ystäviä tukemaan käytännön asioissa

Tyttäreni puolesta, joka murrosiän kuohuissa etsii itseään ja testaa rajoja. Rukoilkaa, että Jumala varjelisi häntä kaikissa tilanteissa ja että hän ei tekisi sellaisia valintoja, jotka rikkoisivat häntä tai aiheuttaisi hänelle elinikäisiä haavoja. Meille vanhemmille toivon viisautta, voimia, kärsivällisyyttä ja rakkautta.

Pyydän rukousta perheemme puolesta. Meillä on ollut sairauksia sekä taloudellisia vaikeuksia jo todella pitkään. Omat voimavarani ovat olleet hyvin vähissä enkä enää jaksanut käydä töissä. Aikaisemmin olin ainut säännöllisen toimeentulon tuoja, joten nyt tilanne on aikaisempaa paljon pahempi. Pyydän meille terveyttä ja hyviä työpaikkoja.

Pyydän rukouksia pienen tyttömme puolesta. Tyttö on 6 kk ja hänen vatsastaan on löytynyt kasvain-epäily. Pyydän rukousapua sen puolesta, että kasvain häviäisi itsestään eikä leikkausta jouduttaisi tekemään. Pyydättehän Jumalaa parantamaan tyttömme, sillä emme halua menettää häntä! Kiitokset avustanne, tarvitsemme todellakin rukouksianne!

Herra, anna minulle nöyrä ja kiitollinen mieli. Anna minun antaa kaikesta kunnia Sinulle.

06.09.
Herra jälleen kerran haluan arjen huolineni lähestyä Sinua.Auta yrittäjäisää arvostamaan seuraavan polven muutossuunnitelmia ja Siunaa nuorten suunnitemia.Anna heidän työnsä helpottua niin, että he voisivat saada perheeseensä lapsia.Herra luotan Sinun apuusi ja pyydän esirukousta.

Perheen puolesta ja Kn puolesta on kiinnostunut hengellisistä asoista että Jeesus pelastaisi hänet

Tarvitsen esirukousta koska en ymmärrä eräiden ihmistn käytöstä. Haluan ratkaista asiat rauhanomaisesti mutt sellaiseen minulla ei ole viisautta. Pyydän Jumalaa ohjaamaan käytöstäni näitä ihmisiä kohtaan.

Pyydän esirukousta, että saisin uuden työpaikan Helsingistä. Olen menossa ensi ti haastatteluun. Kiitos Herra! Nykyisessä työpaikassani on kiusaamista naisesimiesten taholta, kiitos rukouksista!

Pyydän esirukousta. Olen menossa työpaikkahaastatteluun ensi ke 16.9. Herra, siunaa se tilanne, anna Pyhän Henkesi olla läsnä ja kosketa jokaista tilanteessa olijaa. Pelasta jokainen läsnäolija. Anna minulle sanat, Sinun sanasi. Kiitos Herra, mitä teet. Aamen.

Pyydän esirukousta puolisolleni, joka kokee taloudellisen tilanteemme toivottomana eikä näe elämässään olevaa muuta hyvää, masentuu ja on jopa itsetuhoinen. Kiitos.

Rukouspyyntö minun ja vaimoni, äitini uudestisyntymisen ja uskoontulemiseen. Apua työ ja toimeentuloasioissa. Mahdollisuutta paikkakunnan vaihtoon. Apua olosuhteissa ja kaikissa vaikeuksissa sekä ongelmissa. Myös minun, vaimoni ja äitini terveyteen. Tv PH

Avioliittoni puolesta joka on hyvin riitaisa ja rakkaudeton auta Jeesus t.ahdistaa

Pyydän rukousta isäni kovaan ahdistukseen, masennukseen.että saisi ilon ja mielenrauhan.apua selkäkipuun.auta isää ja äitiä .kH

Muutto pian toiselle paikkakunnalle ja siellä asunnon remontointi, että Jumala saisi ohjata kaikessa elämässä.

Rukoillaan taas äidilleni terveyttä,jotta hän parantuisi syövästä ja saisi vielä monta hyvää vuotta. Isälle myös rukouksia, joutui sairaalaan sairaskohtauksen takia. Amen.

05.09.
Rukoilkaa että paranisin. Saisin rohkaisevia unia, rohkaisevaa seuraa

En ymmärrä mitä pitäisi ajatella siitä että pakolaisia vyöryy maahamme, suurmoskeija-suunnitelmista, siitä että koraania luetaan radiossa. Pyydän viisautta ajatella, puhua ja rukoilla näissä asioissa Jumalan mielen mukaisesti. Kiitos.

Pyydän esirukousta ja siunausta ajatukselle antaa mahdollisuus uudelle perheenjäsenelle. Rukoilkaamme, että lapsi saisi kehittyä terveenä, jos niin on tarkoitus, ja että hän itsessään olisi siunaus koko perheelle! Toivon, että raskaus olisi varjeltu ja siunattu lapsen kehityksen ohella. Kiitos, ajatus esirukouksesta antaa rohkeutta ja voimaa!

04.09.
Että saisin työpaikan ja parantuisin.

Esirukousaihe erään nuoren puolesta, että vapautuisi peloista, saisi ystäviä ja jaksaisi koulussa.

Pyydän esirukousta Tn puolesta, että Jumala vapauttaisi hänet valtavista tunnelukoista. Hän ei pysty luottamaan, eikä päästämään ketään lähelleen, hän elää henkisessä vankilassa. Kun hän yrittää, niin tunnelukot aktivoituu ja hän pakenee yksinäisyyteen. Rakas Jumala auta häntä!

Ihmeitä? Tunnustekoja? Jeesus Kristus Kauttasi? Tässä olen menossa Parantaja! Terveys äidille, suuntaan, ajatellen mitä meni sivu suun ja mihin perehdyin Jumalattomuuteni (lahjavanhurskauden) opilla, pyydän saada terveyttä? Kotimme ei ilmi meille itsellemme ja salassa oleva Valtioissa.

EU ja Maailma ja Jerusalemin tienoo, kysymyksin, minäkin? Mitä Herra Jesus Kristus ulkopuolella herätysliikkeiden ja mitä Herra Jeesus Kristus EU:ssa nykyisin Maailmalla, voi Juda ja Efraim?

Jeesuksen nimessä pyydän, että kykenisin palaamaan työhön ja että työpaikka säilyisi. Pojalle myös parannusta, että pystyisi käymään koulua ja harrastamaan. Suo Pyhän Henkesi toimia meidän perheessä, että elämänhalu palaisi meille. Kiittäen kaikesta tähänastisesta.

03.09.
kaikkien sairauksien parantumista ja tarpeiden täyttymistä!

mieheni puolesta joka on kylmällä paikalla, että hän ottaisi Jumalan vastaan uudestaan .

Rakas Taivaan Isä. Siunaathan edelleen perhettämme, sen jokaista jäsentä, isovanhempia ja sisarusten perheitä myöten. Varjele ja johdata meitä kaikkia ja ennen kaikkia pelasta meidät taivaan kotiin sitten, kun sen aika on. Siunaa myös tällä tavalla kaukaisempi suku, ystävät, naapurit ja tuttavat. Anna ihmisten kohdata Sinut, Jeesus Kristus ja ottaa sydämeensä. Kiitos.

02.09.
Pyydän E rukousta perheeni puolesta on vaikean tilanteen puolesta

Pyydän rukousta, että saisin voimia työhöni ja hyvän työparin.

Esirukouspyyntö seurakunnassa rukoiltavaksi: Pyydän nöyrästi että Herra Jeesus todella antaa kokea armoa ja rakkautta koko ajan enemmän sekä saamme avioliittoon rauhan ja yksimielisyyden ajan. Herra, ohjaa, paranna sekä pidä terveenä ja anna voima tehdä työtä ja ilo lenkkeillä koiran kanssa. Herra Jeesus avaa oikeat ovet ja anna hyviä työtovereita rinnalle. Kiitos Jeesus että saamme jättää sin

Eläkeläisten asumistuen puolesta. Adressi asiasta luovutetaan sos.terv. ministerille 8.9. Asia on sen jälkeen koko hallituksen käsissä. Tämä asia on aiheuttanut monelle suurta hätää.

Herra, kaikesta saamme Sinua kiittää. Kiitos, että avaat meille Sinun sanaasi, tahtoasi ja johdatustasi. Kiitos, että saamme astella ennalta valmistetussa ja johdatetuissa askeleissa elämässämme. Suuri kunnia on yksin Sinun, taivaallinen Jumalamme.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Rukoillaan vanhan äitini puolesta, on sairaalassa huonossa kunnossa. Rukoilkaa myös minun ja mieheni puolesta. Äiti on ainut elossa oleva lähisukulaiseni, minulla ei ole sisaruksia.

Herra, siunaa ja varjele AM, joka on sairaalassa ja tilanne on vakava. Paranna hänen keuhkokuumeensa. Ennen kaikkea pelasta hänet ennen kuin hänen maallinen aikansa päättyy. Kiitos, Jumala.

01.09.
Pyydän esirukousta että vapautuisin elämää kahlitsevasta sosiaalisesten tilanteiden pelosta ja voimakkaista jännitysoireista jotka tekevät elämästä helvetin.

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Jeesuksen nimessä Amen

Sain tiedoksiannon että avioero astuu voimaan kahden viikon päästä. Rukoillaan että Jumala tekee ihmeen avioliitossani ja avioeroa ei tule.

31.08.
Herra, siunaa ja pelasta tuntematon ystävä ja hänen sukunsa, jolta sain avun! Kiitos, että siunaat vanhaa äitiäni ja lastemme mummua. Anna hänen olla terveenä ja paranna nykyiset sairaudet ja vaivat. Varjele häntä joka hetki. Siunaa kakki hänen lastensa ja lastenlastensa perheet. Muista myös toista mummua.

Tyttäreni puolesta ja hänen suhteen.auta Herra T saamaan onnea elämäänsä eikä enää pettymyksiä ja voimaa pysyä uskossa

Olen hyvin ahdistunut eläkeläisten asumistukeen tulevien leikkausten johdosta. Joudun muuttamaan, enkä tiedä mistä löydän tarpeeksi halvan asunnon. En tiedä miten enää jaksan. Olen myös huolissani vanhasta isästäni. Pyydän esirukousta että voisin rauhoittua ja saisin apua kaikkiin konkreettisiin ongelmiin.

Rakas jumala pyydän että saisin kaikki opiskeluun liittyvät tehtävät suoritettua. Pyydän myös että tapailema mieheni olisi minulle oikea puoliso. Siunaa kaikkia läheisiäni. Kiitos Jumalalle.

Py dän rukousta sydämen laitetaan t ahdisti vanhempi rouva ja on kaikki ylös sairaudet et Jumala ohja s lääkäreitä

Py dän rukousta tätini puolesta syöpä levinnyt et Jumala sais kosketa parantamalla voimalla kiitos kun jaksatte muistaa

30.08.
Kumppania vailla,Jeesus vastaa...

29.08.
PYydän terveyttä vanhemmilleni ja pikaista johdatusta puolison löytöön.

Olemme kahden lapsen perhe, isä vakavasti sairastunut. Lasku ja velkakierre. Nytkin sähköt katkaisu-uhan alla ja iso kasa muita laskuja. Olen äiti ja perheen terve aikuinen ja vastuunkantaja. Vaan ei ole enää voimia. En jaksa stressata ja pelätä talouden puolesta, ajattelen usein että kuolema olisi helpotus vaikka tiedän että lasten takia on jaksettava. Herra auta! Auta ahdingossa!

28.08.
Vanhan äitini kohdalla olisi tehtävä saattohoitopäätös. Äiti tuntee, puhuu, syö, ei liiku. Herra Jeesus, Taivaan Isä , jolla on hallussasi ihmisten päivien määrä, johdata tulevan tiistain keskustelu oikein tahtosi mukaisesti. Amen

Työkyvyn palautumista. Ollut sairauksia ja poissaoloja. Sisar

27.08.
On verenvuotoa peräpukamista. Toivon ettei näihin tarvitsisi leikkausta. Yritän muuttaa ruokavaliotani. Yritän myös laihduttaa. Pyydän Jumalan selkeää johdatusta ja siunausta elämääni kokonaisvaltaisesti. Onnistumista töissä ja riittävää toimeentuloa. Kiitos.

Jeesus Kristus koskettaisi minua ja parantaisi mieleni ja aivoni. Kiitos Jeesus, että autat!

Kiitos rukouksesta. Pyysin rukousta seur. asiaan. Mökillä, joka oli vuokralla kesällä sattui ikäviä. Lemmikki kuoli traagisesti, jouduin sairaalaan ja em. tapahtumasta on noin 4 viikkoa. Olen saanut terveydenhoidollista apua ja mielipaha on lieventynyt aiemmasta huomattavasti. Pääsen myös Holter-tutkimukseen ja olen saanut rytmihäiriöihin lääkkeitä

Esirukouspyyntö että Jeesus uudistaisi minut uskossa ja pelastaisi vaimoni ja äitini uskoon. Auttaisi turhautumisessa sekä ongelmissa,raha asioissa, työttömyydessä, ja vaikeissa olosuhteissa,ihmisiltä tulevissa paineissa. Myös paikkakunnan vaihdoksessa. Tv p

Kiitos Herra, että olet ollut elämässämme ja monin tavoin siunannut meitä. Pyydän edelleen meille siunaustasi ja varjelustasi sekä johdatustasi. Auta vaikeissa asioissa ja paranna taloud4ellinen tilamme.

26.08.
Pyydän esirukousta, että poikani vahvistuisi aloittamaan opinnot ja hoitaisi terveyttään.

Rukoukseni, pyyntöni, anomiseni, Herra; minulla ei ole sairautta terveyttä, jota et voisi parantaa, jos tahdot: "mitä tahdot, sen teet" - rukoilen tässä ja muualla ja ilmi kaikille, koetella Herra?

Pyydän esirukousta, että poikani vahvistuisi aloittamaan opinnot ja hoitaisi terveyttään.

25.08.
Minulla on hampaisiin liittyvä ongelma. Mietin, mennäkö hammaslääkärille asiasta vai ei. Olen ansiosidonnaisella päivärahalla, joten yksityiselle hammaslääkärille meno tuntuu kalliilta.

24.08.
Jumala rakas, rahamme ovat miinuksella, näet sen. Elämme velalla. Auta meitä selviytymään lapsiperheen arjesta ja korkeista menoista.

Kiitosaihein saada tuulta siipiin ja terveyttä Elämään, missä varallisuus ja omaisuus ja yksi ja toinen Jeesus sanastoa kysymyksessä, Yksinäisen Ihmisen Puolesta, Pahoin kohdellun Äitini Puolesta?

PARANEMINEN JA SELVIYS MITÄ TARJOLLA?

Pyydän, että saisimme töitä ja siunausta

KIITOSAIHEIN PARANEMISENI JA SOSIALITURVANI PUOLESTA TAI NIINKUIN HERRA SANOO; JUMALA SANOO!

tarvisen terveyttä ja rahoja omaan autoon ja vuokraasunnon järjestymistä..rukoilkaa suomen rajoille enkelivartioita...

Jumala auttaisi asunnon löytymisessä ja että allergiani ja mielenterveysongelmani parantuisivat kokonaan. Kiitos Jeesus Vapahtaja!

Lapsellani on korkea kuume ja hänen rinnassa pistää hengittäessä. Rakas Jumala siunaa ja varjele häntä. Ole hänen ja meidän tukena. Älä anna tämän taudin olla mitään vakavaa, vaan anna hänen pian parantua. Ole meille armollinen ja anna syntimme anteeksi. Paranna lapsemme. Aamen.

Auta Jeesus meitä asunnonmyyntiasiassamme.Poista ahdistuksemme.

23.08.
Herra, kiitän rukouksen mahdollisuudesta. Kiitän Sinun rakkaudestasi ja armostasi. Kiitän siitä, mitä sinä olet tehnyt ja mitä tulet tekemään. Tapahtukoon Sinun tahtosi. Aamen.

Haluaisin rukoilla puolisoni puolesta. Hän kärsii masennuksesta, joka heijastuu koko parisuhteeseemme. Pyytäisin rukoilemaan kanssani, että puolisoni pääsisi eroon masennuksesta ja saisimme parisuhteemme kuntoon.

Olen väsynyt. On liian paljon työtä. Lisäksi työt ovat sellaisia, että ne jäävät aina kesken. En näe niiden onnistumista. Olen väsynyt perheen hoitamiseen. Minulla ei ole voimia. Herra, kuule minun rukouksen, auta.

Olen toipumassa psykoosista. Koin todella vaikean teini-iän ja sain harhaisen minäkuvan noilta ajoilta. Herra nosti minut 2,5 vuotta sitten ja jouduin suljetulle. Tautini on vaikeaa ja pitkäkestoista sorttia ja vaikka minulla on Herran lupaus, meinaa usko olla koetuksella. Toivon rukousapua asiaan.

22.08.
Hätähuuto Herralle. Minun perhettä uhataan ja tarvitsen apua että tuosta sukukunnasta joka uhkaa sidotaan kaikki saatanallisen vallat ja voimat niin etteivät voi enään tuottaa minun perheelleni mitään vaikeuksia tai murhetta eikä meidän tarvitse olla enää pelossaja että tähän tulee Jumalan taivaasta loppu Jeesuksen nimessä ja veressä

Joku aika sitten kohtasin yllättäen suurta epäonnea useiden pienempien epäonnien rinnalla. En saa ikävää tapahtumaa pois mielestä ja asia pelottaa. Sain lemmikin ja ko. lemmikki menehtyi yllättäen kesälomalla, kun olimme pois kotoa. Turvaudun päivystävän lääkärin apuun ja pääsin kotiin. Rukoilen paljon ja myös puolison kanssa on ilmaantunut uusia ristiriitoja myös ko. asian takia. Huomasin, että j

Rukousta veljen tytön puolesta on perhe ongelma et Jumala auta rauhassa tilanteen

Pyynnöissäni Herralle, tiettävänä? "Olen perheenä ongelma ja todellisuudessa, mutta olemme kysymässä Herra on Jeesus Kristus tähden, mitä olemme tähän syntiä ja väärintekoja, sanoja, joissa ei osallisuus suora/epäsuora ja suorassa toisillemme saavuttamattomat, yksin oikeutta Jumalalla Jeesuksella Kristuksella Pyhällä Hengellä!

Jumala pyydän masennukseeni parannusta ja saisin ystäviä elämääni. löytäisin miehen joka on tarkoitettu minulle. Kiitos jumalalle. Siunaa kaikkia läheisiäni.

21.08.
Kiitos kaikista niistä ilmoituksista joita olen saanut myydyksi. Toivon että ilmoittajat saavat asiakkaita ilmoitustensa kautta ja että ottavat ilmoituksia myös seuraaviin lehtiin. Pyydän tähän työhön ja muihin töihini menestystä ja Jumalan johdatusta ja siunausta. Kiitos.

Hätähuuto! Nuoren naisen bakteerisen säärihaavan paranemisen puolesta. Haava erittäin laaja ja kovin kivulias, lähettää sähkömäisiä kipukohtauksia.Mielenterveys on jo uhattuna.Hoitavat henkilöt ja läheisetkin jo väsyneitä. Jumala armahda!

Että saisin puolisoni takaisin ja hän palaisi luokseni omasta vapaasta tahdostaan. Tai sitten löytäisin uuden ihmisen ja parisuhteen. Ihmisen ei ole hyvä olla yksin. Että saisin opiskelupaikan ja rahoituksen siihen.

Olen Rakastunut, vastapuoli ja vastapuolen voimat ongelmallisia, mutta Uskon Jeesukseen ja Jumalaan ja Pyhään Henkeen, ohjausta, ilmoitusta Suuren rahattoman innon ja rakkauden mukaan minulle, toivotan?

20.08.
Että uskovainen tyttäreni saisi opintoihinsa tarvittavan työpaikan. Kiitos Jeesus, että kuulet ja johdatat!

Voitteko rukoilla että tulisin raskaaksi? Tämä odotus vie kaikki voimat ja pelkään että minulla ei ole ees mahdollisuutta tulla raskaaksi.. näytä Jeesus että nuo pelot ovat turhia. Näytä että sinä pystyt antamaan elämän. Kiitos Jeesus jos kuulet tämän pienen rukouksen..

"nuorison ja heidän vanhempiensa estoton ja ihmeteltävän käsiteltävä seksi oppi ja muut aiheena aiheuttavat mahdottomia selventää ulkopuolisten, mihin ovat menossa, rukoilemme Viisauden antavaa ja Tietoa antavaa Jumalaa ja Ohjaavaa Jumalaa saadaksemme asioita Haltuumme Suomalaisina ja muun maalaisina ja Europassa nimen omaan"

Olen saanut uudistua uskossa. Pyydän Jumalan johdatusta ja Hänen voimaansa elämääni, sekä ohjausta seurakuntaan paluussa

Jeesus auta, miehelläni on todettu jotakin haimassa ja tutkimus jatkuu vasta kuukauden kuluttua, mutta nyt hänellä on kovia kipuja. Rukoillaan, että Jeesus parantaa hänet tästä vaivasta, hän on uskova.

Pyydän esirukousta opiskelijapojan puolesta. Hän sairastaa masennusta,joka on pitkittynyt. Elinrytmi on luisunut raiteiltaan ja opiskelut ei suju. Elämä ahdistaa. Lääkitys ei oikein auta. Voimat on vähissä.

19.08.
Pyydän esi rukousta itse tuho ajatukset Jumala pelastaa ja auta S

Rapun asukkaat häiritsevät joka yö koputtamalla oveeni. Yrittävät toistuvilla valheillaan saada minut pois koko kaupungista ja kodistani.Minulle on sanottu suoraan, että et saa rikasta miestä ja et pääse parempiin piireihin.Uskovaisista naisista tehdään orja työntekijöitä.

Pidän rukousta asioissa joissa paino arvo uskonnolla saada sijoittautua mailmaani/maailmaamme perheenä, jossa olemme?

Miksei kukaan rakasta eikä välitä minusta?

Pyydän avioliittomme ja lastemme puolesta rukousta.Avioliittomme on kariutunut , olemme ajautuneet ns eri planeetoille. Mieheni ei ole uskossa.

Pyydän esirukousta että löytäisin uuden uskovan kumppanin,Jeesus auta.Kun kerran mieheni ei tule uskoon,en pysty enää kunnioittamaan häntä ja hänen mielipiteitään.Olen sinnitellyt vuosikausia uskoni varassa,nyt tuntuu,että aika on tullut jatkaa eri suuntiin.Olen odottanut ns ihmettä melkein 10 vuotta.Herra auta,AMEN.

ARVOTAIMI - suku puolesta "sinä käänät minun sydämeni minun sukuni puoleen" Jeesus Kristus Nasaretilaisen tähden!

Olen työtön ja velkaantunut jäätyäni työttömäksi. Herran on kullat ja hopeat,liikenisikö Häneltä minullekin määräosani? Tarvitsen työpaikan ja kohtuullisen palkan siitä. Eihän se ole liikaa odotettu tai pyydetty? Voin huonosti,en tahdo jaksaa,uskokin horjuu,onko se edes uskoa,uskon kyllä,että Hän on hyvä ja rikas antaja.Kiitän sittenkin.

Olen menossa kristilliseen tapahtumaan, ja tarkoitus olisi tavata siellä ystäviä. Rukoilen siunausta tapahtumalle ja johdatusta kaikkiin kohtaamisiin siellä.

18.08.
Pyydän rukousapua äitini ja isäni puolesta. Äiti tarvitsee apua jaksaakseen syöpähoidot ja niiden rukoilen toimivan hyvin.Isä tarvitsee terveyttä,koska on sairaalassa myös elpymässä sairaskohtauksesta.Voimia ja terveyttä.Amen.

Parisuhteeni puolesta, että se eheytyisi. Että kummankin välit lapsiin parantuisi ja saataisiin olla taas ehjä kokonainen perhe. Että saisin opiskelupaikan.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa meitä selviämään vaikeuksista ja että Hän siunaa meitä

Ihmisillä ja luodulla asioida Jumala minä pyydän ja saan pyytää .... Jumala Audienssi Palvelevin Hengin?

Kiitos rukouksista päiväkodin puolesta.Moni asia paranatunut,kiitos Herralle.

Että Jumala antaisi minulle puolison, jonka kanssa kulkea loppuelämä. Asuntoasiassa. Nyt liian iso ja kallis asunto ja että löytyisi pian sopiva koti meille.

Pyydän rukousapua äitini ja isäni puolesta. Äiti tarvitsee apua jaksaakseen syöpähoidot ja niiden rukoilen toimivan hyvin.Isä tarvitsee terveyttä,koska on sairaalassa myös elpymässä sairaskohtauksesta.Voimia ja terveyttä.Amen.

17.08.
Hei, muistakaa minua todella rukouksin, on päihderiippuvuutta, masennusta, ahdistusta, katkeruutta, yksinäisyyttä, vihaa, pettymystä, surua, tuskaa ja mitä kaikkea vielä.uskossa yritän kuitenkin olla mutta todella vaikeaa on, ei enää itse jaksa rukoilla. Haluaisin myös vaimon rinnalleni joka tukisi ja jota saisin rakastaa.

Pyydän esirukousta tyttäreni ja hänen terveysongelmiensa puolesta. Herra siunaa myös tuleva ulkomaanmatka ja ole hänen turvanaan.

Ystävän ,miehen,puolesta .Minun ,joka on teeskennellyt ja elänyt valheellista elämää.Suun ja nielun alue. Kiitos ja kaikki kunnia Jumalalle nyt ja aina.

Pyydän esirukousta esimiesteni (naisia) puolesta, että heidän kivisydämensä muuttuisi lihasydämeksi. Työpaikallani on raskasta, erittäin! Meitä ei arvosteta laisinkaan. Etsitään vain virheitä töistä. Herra auta!!!!!! Meitä pompotellaan miten sattuu, ja sydän pakahtuu tästä kaikesta. Kiitos esirukouksista!

Siunaa perhettämme ja auta löytämään sopiva ratkaisu lapsiin liittyvässä asiassa.

16.08.
Pyydän jumalalta apua vaikeaan elämäntilanteeseen, että mies jota tapailen saisimme suhteen syvenemään ja hän olisi minulle oikea puoliso. Toivon saavani ystäviä elämääni ja masennukseni helpottaisi. Siunaa lapseni elämä.

Minulla on poliisikuulustelu nyt tulevan viikon perjantaina. Kyse on vanhoista 1-2 vuotta vanhoista kommenteistani erääseen ihmiseen liittyen. Olen yrittänyt myös sovittelua, mutta vastapuoli ei halua sovitella. Itse olen antanut hänelle anteeksi ja koettanut myös pyytää anteeksi. Rukoillaan, että vastapuoli leppyisi.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Herra, näet vaikeutemme: miehelläni pahanlaatuisen taudin esiaste+ valtimotukkeumia jaloissa (nyt pallolaajennettu). Menossa röntgeniin, tutkitaan mm keuhkot, joissa näkynyt jotain. Vanha äitini sairaalassa heikkona. Itsellänikin sairauksia. Kaiken lisäksi rakas lemmikkimme jäi auton alle ja kuoli.Anna Herra terveyttä, voimia, siunauksesi.

15.08.
Pyydän rukoilemaan kissani puolesta että Se tulisi pian kotiin. Se ei ole tullut, vaikka olemme kovasti etsineet ja kutsuneet sitä. Yleensä tulee kotiin kiltisti. Huolemme on suuri, mutta Jumala on hyvä ja voi auttaa. Kiitos teille kun muistatte tätä asiaa. KN

14.08.
Mikä olisi työ, jonka Sinä Jumala annat minulle? Osoita ja johda minut sen työn äärelle. Anna voima ja pyhityksesi tehdä sitä työtä Sinun kunniaksesi. Kiitos jo etukäteen. Aamen.

Minulla ei ole olemassa olevaa omaa kotia, joten? Mitä olisi häiritsijöillä, olen saanut tarpeekseni, mitä? Rukous, missä olet Jumala? Yksinäinen ja iäkäs ja toinenkin, naimaton?

Herra, siunaa ja varjele kotiamme, jotka sijaitsevat kahdessa paikassa. Auta meitä perheenä. Anna voimia kulkea kahden kodin välillä, kun välimatka on pitkä.

Ystäväni perhe elää avoliitossa. Rukoilkaa, että he voisivat solmia avioliiton 13 avoliittovuoden jälkeen. Heillä on lapsi. Rukoilkaa, että tämä perhe tulisi uskoon. Heille pelastusta, samoin heidän omaisilleen. Kiitos, kun muistatte.

Taivaan Isä, näen pikkueskarilaisen, joka on uusien asioiden ja kavereiden kanssa pelokas ja seuraa sivussa hämillään. Anna hänelle turvasi ja sylisi. Rohkaise. Auta pikkuista monissa tilanteissa päivän aikana. Auta leikeissä, auta herkkää lasta, joka kokee monet asiat kiusaamisena. Herra, ole näissä tilanteissa ja anna lapselle varjeluksesi jokisessa tilanteessa. Siunaa ope ja kaverit.

Rukoilkaa tyttärelleni voimaa.aloitti työt uudessa paikassa.ollut kauan työtön ja nyt ei jaksa.muutenkin ollut ongelmia terveyden kanssa.yksin 8v.pojan kanssa.yöllä ei nuku.on liian pitkä työmatka ym.rukoilkaa hänelle voimaa ,että ei aivan romahda.auta Jeesus.

Jumala, kuule rukoukseni: auta meitä talon remontti- ja rakennusprojektissa. Anna fyysiset ja henkiset voimavarat, taloudelliset myös. Siunaa työntekijät ja kaikki, jotka ovat asian rakentamisen kanssa tekemisissä. Kiitos.

Mummoille Jumalan hyvää huolenpitoa ja varjelusta. Siunaa heitä molempia, kun voimat alkavat ehtyä. Anna elinpäiviä ja terveyttä.

Herra, auta minun terveydellisissä kysymyksissä!

13.08.
Rukoilkaa teholla olevan aivovamman saaneen ystäväni puolesta. Jumala voi auttaa

Mn ihosyövän parantumisen puolesta.

In perhesuhteidän eheytymisen puolesta.

J poika 8v. saisi ystäviä, ja harrastuksia.

Kiitos Jeesus että kaksi parisuhdetta muuttuisi pian Herran siunaamiksi avioliitoiksi. Pelasta Jeesus suhteiden miehet ja siunaa ja varjele pariskuntia.

12.08.
Mieheni on sairauden vuoksi vaihtanut alaa;tämä uusi ala tuntuu vaivalloiselta.Herra auta,pahalta tuntuu nähdä hänet sivuraiteella.

Rukousaihe: Herra kosketa 84 vuotiaan isäni terveyttä, anna apusi hänen univaikeuksiin. Anna isäni löytää sinut pelastajanaan. Auta myös miestäni töissään, anna hänelle sinun viisauttasi. Siunaa avioliittoamme ja kosketa meidän molemipien terveyttä parantaen.

Jumala, siunaa Suomea ja Israelia. Anna varjeluksesi näille maille erityisesti. Armahda. Aamen.

16-vuotiaan tyttäreni puolesta, nyt on hätä!

Rukouspyyntö, että saisin hakemani opiskelupaikan, ja, että raha-asiat järjestyisivät että voin opiskella. Koen, että hakemani opiskelupaikka olisi minulle tarkoitettu.

En tiedä jaksanko elää. En uskalla ja osaa olla kaikkien silmissä avoin. Olen välillä niin yksin. En jaksa rukoilla enää, että tilanne muuttuisi.

Herra, anna yksinäisille lohdutuksesi.

11.08.
Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa I:a ja siunaa häntä

Kaverin talo joka on ollut pitkään myynnissä,menisi kaupaksi.

nuori 18v G.F.on uskossa nyt kiinnostunut jälleensyntymisopista pyydän Vapautusta ,ja että säilyttää aidon uskon Jeesukseen mummo

Pyydetään erilaisten ihmisten tasaisuuden olla heidän puolellaan, ajatellen, minä rukous puolesta kohteena ihminen en oikein voi niinkuin voida, rukouspyytäjän puolesta

Rakas Taivaan Isä. Siunaa pienet koululaiset ja eskarilaiset, isommat koululaiset ja opetushenkilökunta. Varjele koulutiellä, koulussa, välitunneilla ja oppitunneilla. Siunaa ja varjele joka hetki. Herra, kiitos mitä teet Suomen koululaitoksessa. Anna kristillisten arvojen säilyä oppimisen perusta.

Auta Jumala jaksamaan, auta että saan koiramaksun maksettua ja auta taloudessa ja kaikessa tässä sekasotukisessa elämässä ja anna luotettavia ja rehellisiä ihmisiä ja Jeesus siunaa minua, aamen.

Älysin mitä on parin löytämisen taustalla Jumalan avulla olla oikeasti kysymysten Herran edessä, yksin jäin "Herra Jumala" sain aivan hyväntahtoisen ja pahantahtoisen mahdollisen? Herra ota asioitamme esille, johdattaaksesi pareja yksinäisiä ja kysymme soveltuvin osin?

10.08.
Siunaa perhettäni, jokaista jäsentä lapsista isovanhempiin. Anna voimia jokaisessa asiassa.

Jumala, näet terveysongelmani, ne kaikki. Paranna minut, oi rakas Jumalani. Poiksi Kristuksen nimen kautta. Kiitos.

Herra, kiitos ihanista päivistä mummolassa. Kiitos, että pidät huolta mummon terveydestä. Siunaa ja varjele häntä joka hetki.

Esirukousta ex-miehen muuttumiseen, että saisi järkeä päähänsä ja palaisi minun ja lapsensa luo yhteisenä perheenä. Asettaisi meidät ensisijalle ja rakkaus palaisi miehenä ja naisena. Amen.

Pyydän esirukousta, että talouteni kohenisi. Rahat loppu, eivät riitä ruokaan, elämiseen ja laskuja paljon. Hätähuuto.

Isä Jeesuksen nimessä auta minua saamaan työtä. Kiitos Jeesus!

09.08.
Pyydän esirukousta mahdottoman taloustilanteen puolesta, pelkään, että koti menee. Tuntuu, että olen umpikujassa. Myös 14 ja 15 v. lasteni puolesta, että he löytäisivät Jeesuksen elämäänsä omana Vapahtajanaan.

Toivon että työ- ja raha-asiani järjestyvät varmemmalle pohjalle, ettei tarvitse jatkuvasti huolehtia rahan riittävyydestä pakollisten laskujenkin ollessa kyseessä. Pyydän todellista täsmäapua Jumalalta!

Pienen 7v.tytön äiti pyytää rukousta perheen isän puolesta, hänellä on alkoholiongelma, tuo paljon tuskaa ja huolta perheen elämään. Jeesuksen nimessä saamme pyytää vapautusta viinan kiroista.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vakavasti sairaan ystäväni ja siunaa häntä

08.08.
Herra, auta ystäväni vapaaksi alkoholista.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net