2016-8-22 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


22.10.
Herra, siunaa kaikkia tämän maamme ihmisiä, erityisesti vanhuksia ja sairaita. Anna lepo ja rauha sydämiin Jeesuksessa Kristuksessa. Pelasta pelastumattomat.

Sielu itkee kaipauksesta puolisoon,olen odottanut jo niin monta vuotta,niin kova kaipaus että sattuu joka päivä kovaa.Herra ole kiltti ja johdata jo rakkaani elämääni.Olen valmis ja niin paljon rakkautta annettavana on.

21.10.
olen työssäni altistunut homeelle. Saan kovia oireita, jotka nykyään eivät enää poistu edes työn ulkopuolella. Jeesus pyydän että voisin parantua näistä oireista kokonaan

Pyydän rukousta miehen puolesta, jolla on päihderiippuvuus ja mielenterveysongelmia. Parisuhde on tuhoutumassa miehen kostonhalun, vihan, tuskan ja epätoivon alla. Herra, anna usko sinuun. Anna armoa. Anna rauha. Paranna. Anna minulle voimia ja taitoa tukea. Ratkaise tämä tilanne.

VARJELE ISÄNMAAMME, SUOMEN RAJAT MAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA SEKÄ KAIKKI "NÄKYMÄTTÖMÄSSÄ" HENKIMAAILMASSA JA KYBERHYÖKKÄYSTEN YMS. MAAILMASSSA. KIITOS, RAKAS TAIVAALLNEN ISÄMME.

20.10.
Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta, että paranisi kroonisesta suolistosairaudesta. Kiitos!

Rukouspyyntö uskovan nuoren puolesta jolla niskavaiva ja huimausta olut 3kk, ettei lukio-opinnot keskeytyisi. Kiitos!

HERRA, AUTA TALOUSTILANTEESSAMME SELVIÄMÄÄN SUURISTA VELOISTA JA MAKSUISTA. TULOT OVAT MINIMISSÄ, ON TYÖTTÖMYYTTÄ JA MEILLÄ ON SUURPERHE RUOKITTAVANA.

Pyydän rukoustukea seurustelevan uskovan tytön puolesta jota suhde vie pois Jeesuksesta. Herra Jeesus kosketa ja avaa tytön silmät. Jeesus auta!

Kahdet yt:t päällekkäin ja työpaikka vaarassa, exä toimii väärin - syyttää, haukkuu, valehtelee, sairaus uhkaa tulla päälle, äiti sairaalassa, seurustelukumppani epävarmana, rahatilanne heikko, epätoivo uhkaa vallata - apua Jumala, auta minua kaikessa!

66-vuotiaan miehen mielenterveyden ja hengellisen uudistumisen puolesta

Kiitos Jumala ja Jeesus että sain työpaikan. Anna kaiken siellä mennä hyvin. Pyydän että vihdoin pääsisin veloistani ja saisin aitoa rakkautta elämääni kaikkien pettymysten jälkeen. Kiitos.

Varsinkin Poikani fyysisen asian puolesta. Samoin, tyttäreni ja myös poikani painon puolesta. Että vihdoin ja viimein painot rupeaisivat putoamaan terveydellisten seikkojen vuoksi. Kummallakin fyysistä ongelmaa joka vaikuttaa henkisestikin.

Esirukouspyyntö uskovan naisen puolesta joka sairastaa keliakiaa, Jeesus paranna. Kiitos!

19.10.
Pyydän ahkeraa rukousta mieheni työn jatkumisen puolesta.

HERRA, PARANNA VANHUKSET, JOTKA SAIRASTAVAT SYDÄMEN VAJAATOIMINTAA JA MUITA SAIRAUKSIA. KOSKETA JA PARANNA, ANNA VOIMIA JA VAHVISTA SYDÄMEN TOIMINTAA, ANNA TERVEYS. ENNENKAIKKEA, PELASTA TAIVAAN KOTIIN SITTEN, KUN AIKA ON. SINUN KÄSIISI ANNAN NÄMÄ VANHUKSET, ISÄ.

Rakas Jeesus,suojele,varjele ja auta,ole armollinen. Kiitos rakkaudestasi ja laupeudestasi,Jeesus!

Pyydän esirukousta työtilanteeni puolesta. Töitä ei ole ja tilanne kuristaa minua. Jospa Jumala voisi käyttää minua. Jeesuksen nimessä,amen.

Pyydän esirukousta uuden työn löytämiseksi. Väärät ovet sulkeutukoon ja oikeat avautukoon. Kiitos!

Esirukousta j:n ja j:n avioliiton puolesta. Jumala auta ja vahvista avioliittoa! Tuo puolisoiden välille yhteisymmärrystä.

Rakas Taivaan Isä! Auta,olemme hyvin väsyneitä sillä menetimme rakkaan henkilön,enon ja veljen.Huolet ovat taloudellisesti suuret ja pelkäämme jaksammeko ahdingossa.Yritämme parhaamme mutta olemme kohta luovuttamassa ja minä äitinä olen aivan lopussa vaikka minun tulisi olla vahva ja pitää huolta.Työtä on mutta asuntomme olemme vaarassa menettää.

18.10.
Pyydän rukoilemaan työpaikkojemme puolesta. Useita läheisiäni ja itseäni pelottaa se, mitä tapahtuu. Pyytäkää meille ja asioista päättäville siunausta ja johdatusta. Tapahtukoon kaikessa Jumalan tahto. Rukoilkaa myös parhaan ystäväni ja minun puolesta. Asiat ovat vaikeita, enkä osaa niitä selvittää ilman apua. Pelkään, että menetämme ystävyyden.

Rakas Taivaan Isä, tee minusta onnellinen.

Herra, anna puolisoni saada pitää työnsä ja anna rauhallinen mieli ja luottamus tähän. Anna hänen osoittaa taitonsa. Pidä meistä huoli.

Esirukouspyyntö. Olen hädässä. Tarvitsen apua. Olen psykoottinen. En pysty syömään. Itken vain. Kävin eilen päivystyksessä, mutta se ei auttanut. Minulla on psyykenlääkitys sekä hoitokontakti, mutta ne eivät riitä. Tarvitsen esirukousta ihmissuhteisiini, erityisesti erään L.M.:n kohdalla. Kiitos muistamisesta!

Rukoillaa pojalleni apua tärkeään opiskelutehtävään tällä viikolla, hän on ahdistunut ja jumissa tehtävän kanssa. Rukoillaan hänelle apua loppuopintoihin sekä ystäviä ja kasvua uskossa. Rukoillaan tyttärelleni parantumista vakavista uniongelmista ja uskoon tuloa. Kiitos Jeesus!

RAKAS JEESUS, SIUNAA JA VARJELE KOKO MAAILMAA, ANNA IHMISTEN TULLA USKOON ENNENKUIN TULET TAKAISIN.

Jeesuksen Herramme nimessä pyydän! Paranna Kn psyyke, poista pakkoajatukset ja epävakaa persoonallisuushäiriö. Tiedät mitä kaikkea hän on saanut kestää, kun en ole nähnyt hänen pelkojaan, enkä osannut tukea häntä lapsuudessaan. Jeesus armahda meitä molempia. Eheytä parisuhde. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Pyydän esirukousta töissä olevan vaikean ja epäoikeudenmukaisen tilanteen puolesta. On tullut ilmi, että työyhteisössä on puhuttu pahaa ja juoruttu ja minut on yritetty saada epäedulliseen valoon muiden silmissä. Pyydän Jumalan varjelusta ja sitä, että Hän puolustaisi minua kun en itse osaa.

Rakas Jumala, tee minut onnelliseksi ja poista minun stressin aiheet elämästäni.

Jeesus auta meitä! Murra kahleet, anna ihmisille viisautta ja anteeksiantoa. Nimesi tähden. Hätä ja pelko ovat nyt suuret. Anna rauhasi.

17.10.
Pyydän, että paholainen ja hänen kiusaaja alaisensa poistuvat kokonaan perheeni ja minun elämästäni. Kiitos Terveisin P

Hei. Pyytäisin rukousta että Jeesus parantaisi erään P:n todella kipeän selän. Pyytäisin myös että kun muutan marraskuun lopulla että kaikki siihen liittyvät järjestelyt ja muutto menisivät hyvin. Siunaten L.

Pyydän osata käyttää aikani oikein ja olla Jumalan johdatuksessa. Oikeaa mielenlaatua ja kiitosmieltä. Enemmän rakkautta Jeesukseen. Näihin kaikkiin pyytämiini asioihin tarvitsen kaiken mahdollisen Jumalan avun ja johdatuksen.

16.10.
Asunto-asiassa tapahtuisi Jumalan tahto ja tarkoitus

Mieheni on jatkuvasti väsynyt ja suhtautuu kaikkeen negatiivisesti. Avioliittomme on kriisissä ja lapset kärsivät. Herra auta.

Rukoilkaa mieheni puolesta että hän saisi normaalin päivärytmin ja nukkuisi yöt ja valvoisi päivät. Ja että hän löytäisi jostain jonkun kiinnekohdan elämäänsä ja löytäisi elämänilon. On niin raskasta näin. Auta Jeesus.

Jeesus! Täytä K Sinun rakkaudella, eheytä hänen sisimpäänsä. Anna hänelle rakkaus itseään kohtaan ja näytä oma arvonsa. Jeesus sinä voit tehdä ihmeesi hänen parisuhteeseensa. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos, että kuulet ja vastaat. Amen

15.10.
Rakastan ja ajattelen häntä alati. Kaipaan koko ajan ja tunnen käyväni puoliteholla ilman häntä. Oi Jumalani, pelastajani, nöyrästi pyydän suoraan sydämestäni ja itkien, että jos se vaan on Sinun tahtosi, niin johdata meidät yhteen. Ei unohdeta myöskään Aleppon lapsia. Aamen!

Muistakaa rukouksin perhettämme. Tilanteemme on niin moninainen etten voi sitä kaikkea tähän listata, mutta Herra tietää jokaisen asian. Rukoilkaa että hän auttaisi meitä ja vastaisi pyyntöihimme ja siunaisi. Auta Jeesus, ilman sinua tästä ei tuu mitään.

HERRA, AUTA MEITÄ SAAMAAN TALOUSASIAT KUNTOON.

Pelottaa! Rahatilanne on hyvin huono. Vastuu lapsista painaa. Jumala Auta!

14.10.
Pyydän esirukousta läheisen henkilön puolesta, että hän saisi asiansa kuntoon ja että perheemme taloudellinen ahdinko jollakin tavoin vihdoin helpottaisi.

HERRA, SIUNAA JA VARJELE RAKASTA MUMMUA, ANNA ELINVUOSIA JA TERVEYTTÄ. VOIMIA JA HYVÄÄ TOIMINTAKYKYÄ JAKSAA HOITAA ARKIPÄIVÄN TOUHUT. SIUNAA JA VARJELE MYÖS PERHETTÄMME. ANNA TOIMEENTULOA JA TERVEYTTÄ.

Terveyteni puolesta Rukousapua. Mieheni terveys, uskoontulo. Perhekunta ja sukuherätys. Ystäväni terveys myös vaikea tilanne,ollut pitkään sairaana.

Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Työmenestystä uuteen tulevaan työpaikkaani (mikä se sitten lieneekin?). Riittävää toimeentuloa. Että osaan elää siten että Jeesuksesta kiinnostutaan, kuitenkaan liikaa ihmisiä ärsyttämättä.

Saataisiin omakotitalo myytyä nyt syksyllä jos se on Jumalan tahto ja meille parhaaksi. Eletään pattitilanteessa on vaikea avioliitto muutenkin. Mies on pikku hitleri. Sai houkuteltua mut 30 km päähän kaupungista. Olen työtön ei ole varaa toiseen autoon eikä bussilippuun. Elän täällä eristyksissä. Seurakuntayhteys on kaukana, En jaksa!

Rukoilka Tn puolesta siunausta hänen elämään,että Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen suuri. voima koskettaisi T nyt. Mielen rauhaa ja iloa elämään

Kiitos Jeesus Jumalan poika.Auta minua taloudellisesti riittävästi kun aina on ahdinko. Kiitän ja rukoilen.t.lapsesi

13.10.
Pyydän esirukousta muuttoni takia. Minulla on huono terveys ja olen muuttamassa ja koen että tekemistä on enemmän kun mitä jaksan tai ehdin tehdä. En saa nukuttua kunnolla kun ahdistaa niin paljon.

Esirukouspyyntö kandiseminaarityöhön ja sen toteuttamiseen sekä muutenkin opiskeluun. Itseluottamusta myös itselleni sekä voimaa jaksaa kun ei kohdella oikeudenmukaisesti.

Poikani on perustanut oman hoiva-alan ja remonttifirman, Rukoillaan että työ alkaisi kannattaa ja että Herra siunaisi tämän hankkeen. Uudista Herra myös poikani usko ja pelasta hänen kihlattunsa.

Hätähuuto Jumalalle, hän voimallisesti auttakoon,ettei minulta kyseltäisi mitään eräästä asiasta: Jeesus,auta kokonaisvaltaisesti. Kiitos!

12.10.
Rakas Jumala, poista pelkoni. Auta minua syntistä, joka pelkään kuolemaa ja pimeää. Ole kanssani ja siunaa ja varjele minua ja lapsiani. Aamen

RUKOILKAA SUOMEN LASTEN JA KOULULAISTEN PUOLESTA, ETTÄ VARJELTUISIVAT HALLOWEEN- JA POKEMON GO - MUOTIVILLITYKSESTÄ, JOITA KOULU JOPA TYRKYTTÄÄ OPPILAILLE!! SIUNATAAN LAPSIAMME JA NUORISOAMME, JOTTA OPPISIVAT VÄLTTÄMÄÄN TÄLLAISTA AMERIKKALAISPERÄISTÄ KAUPALLISTA KAUHU- JA KUMMITUSTEEMAA.

Hätähuuto! Jeesus auta! Perheen rahat ovat loppu, velat suuret... isoja päätösiä edessä. Rukoilkaa suurta Jumalan johdatusta! Rukoilkaa myös ahdistuneen ihmisen puolesta. Jumalan rakkautta ja armoa. Jeesuksen nimessä.

Rakas Jumala, toteuta minun monen vuoden toive ja lopeta tämä kärsimys.

RAKAS TAIVAAN ISÄ, SIUNAA JA VARJELE MUMMUAMME, ANNA TERVEYTTÄ JA VOIMIA JOKAISELLE PÄIVÄLLE. KIITOS MUMMUSTA.

Toivoisin rukousta terveyteni puolesta. Minulla on pitkään ollit paljon outoja oireita, eikä vielä ole selvinnyt mikä minulla on. Haluaisin rukousta sen puolesta, että saisin parantua, viisautta lääkäreille ja että saisin turvata Jumalaan 100%, eikä minun tarvitsisi pelätä kokoajan. Että selviäisi mikä minulla on.

HERRA, OLETHAN TURVAMME JOKAISENA HETKENÄMME. PARANNA SISKONI SYÖPÄSAIRAUS. HÄNEN LAPSENSA TARVITSEVAT VIELÄ ÄITIÄÄN.

11.10.
Rukousta pyydän tutun puolesta, joka joutunut mielisairaalaan, jotta totuudellisuus asiassa selviäisi. Henkilö toivoo selviävän hänelle itselleen, onko hänen päässään vikaa, vai onko asiassa tullut väärinkäsitys, koska hän on tuonut uskoaan Jumalaan esiin. Henkilö haluaisi pois pian sairaalasta, ja että hänen työ- ja asuntoasiansa järjestyisivät.

Köyhä, 08.10.2016 "Kiitos paljosta rukouksista Ln puolesta! Rukouksista on ihan oikeasti ollut selvästi apua. Sain mahd.keskustella Jeesuksesta ja katsoimme tv7:n ohjelmia. Nyt hän on mennyt entisiin houkutuksiin kaukomaahan ja pyydän rukousta, että hän huomaisi ettei se elämä ole häntä varten ja hän tulisi takaisin muutosta haluavana miehenä ja haluaisi tulla uskoon. Kiitos rukouksista ja

Rakas Jumala, poista pelkoni. Auta minua syntistä, joka pelkään kuolemaa ja pimeää. Ole kanssani ja siunaa ja varjele minua ja lapsiani. Aamen

Rakas Jumala auta minua. Anna miehelleni ymmärrystä jännittämiseni kohdalla. Auta, etten tuntisi itseäni hylätyksi ja joutuisi tilanteeseen, joka pelottaa minua aivan hirveästi. Jeesuksen nimessä, aamen

Paranna perheenäidin sydänsairaus.

RAKAS TAIVAAN ISÄ, JOHDATA KISSANPENNUILLEMME RAKASTAVAT, HYVÄT KODIT. ANNA PENTJEN TUODA PALJON ILOA UUSILLE OMISTAJILLE. AAMEN.

Rakas Jeesus, toteuta minun vuosikausia kestävä haave.

Nuori mies on masentunut ja itsetuhoinen. Rukoillaan Jumalan parantavaa kosketusta lapsuuden haavoihin, täydellistä parantumista mieltä vaivaavista "pahoista ajatuksista" (kuten nuorukainen asian itse ilmaisee), viisautta lääkäreille ja että nuorukainen ottaisi vastaan Jeesuksen omana Vapahtajanaan. Kiitos!

10.10.
Pyydän esirukousta ystävän puolesta, että parantuisi, avioliitto eheytyisi, elämä järjestyisi. Siskon puolesta, että synnytys menisi hyvin ja saisi isommille lapsille hoitajan ja puolisokin ehtisi mukaan. Miehen enon puolesta, että parantuisi ja tulisi uskoon samoin kuin muukin suku pelastuisi

Herra siunaasi ystävän puolesta arjan puolesta , mies ystävä alkoholisti, käyttää hyväkseen Aa, A uskovainen nuorena ja pettynyt seurakuntaann ja on omilla teillään, herra pelasta A ja H, äiti uskovainen lapset ei hyväksy äidin uskoa,lapsia 7 ja kaksi vain hyväksyy

Rukoillaan tyttäremme puolesta että hän löytäisi aviomiehen joka tukisi ja ohjaisi häntä niin henkisesti kuin fyysisestikin, että he muodostaisivat uskovaisen ja rakastavan avioliiton. Luoja, Sinä pystyt kaikkeen. Kiitos että kuulet rukouksemme.

Muistakaa rukouksin perheemme terveysasioita ja miehen työasioita, että saisimme vastauksia niihin. Kiitos Jeesus että autat.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

Herra, kiitos, että olet suonut meille ihanan perheen ja lapset. Elämme rahallisesti hyvin tiukalla, joten muistathan meitä ja anna meille säännöllinen toimeentulo jostain, jonka koemme palvelutyöksi Sinulle. Kiitollisena, Sinuun turvaten ja luottaen.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS parantua. Tapahtukoon hyvä tahtosi hänelle Jumala. Kiitos. Aamen.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna perheenjäsenten vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

09.10.
Rukoillaan parannusta ja tervehtymistä sekä tunnistamista ja tunnustamista kuinka tuo kateus onkin niin monessa ongelmassa ja vaikeuksissa sekä sairauksissa taustalla jota ei ole käsitelty Suomalaisessa yhteiskunna, kouluissa, kotona ja seurakunnissa ja monessa muussa. Rukoillaan että Jeesus parantaa ja auttaa ja ettei se ole olisi meidän suomalaiseten ilon ja rakkauden esteenä ja että Jeesuksen n

Pyydän esirukousta puolestani. Terveydessäni on lyhyessä ajassa tapahtunut paljon muutoksia huonompaan suuntaan, mikä ahdistaa ja masentaa minua suuresti. Rukoilkaa puolestani, että vaivat loppuisivat eivätkä ainakaan pahenisi. T.F.

Perheen puolesta, josta isä muuttanut pois. Jos se on Jumalan tahto, niin tämä ihana perhe vielä yhdistyisi ja asuisi yhdessä. Kiitos Jumalalle, että puolisoilla on muuton jälkeen ollut hyvät välit keskenään ja ovat pystyneet sopimaan lastenhoidon. Tapahtukoon Jumalan hyvä tahto.

Rukoilkaa puolestani kärsin hermosärystä, Herra kosketa ja paranna parantavin käsin. Poista pelko ja ahdistus ja anna anteeksiantavaa mieltä minulle ja läheisilleni. Kiitos rukoustuesta ja ylistys ja kiitos Herralle!

08.10.
Herra, johdata rakas ihminen, mp, takaisin elämääni. Anna meidän olla yhdessä elämämme loppuun saakka. Kiitos.

Psyykkisestä sairaudesta ja sairauden raskaista hoidoista kärsivän miehen puolesta esirukouspyyntö. Jeesus auta, paranna, vapauta kaikesta pelosta, turvattomuudesta ja kärsimyksestä. Sisar

HERRA, VAIKUTA NIIN, ETTÄ OSAISIN LUOPUA OMASTANI SINUN VALTAKUNNAN TYÖHÖN. OSOITA KYMMENYSTENI KOHTEET JA VAIKUTA SYDÄMESSÄNI, ETTÄ VOISIN LUOPUA ILOMIELIN ENEMMÄN KUIN VAIN KYMMENYKSET. AAMEN.

Jeesus auta että lapseni saa harjoittelupaikan

Auta Jeesus pysymään uskossasi ja luottaman että Sinä tiedät mikä on parasta itsekullekin, kiitos.

Kiitso Jeesus lapseni sai harjoittelupaikan. Kiitos sulle Jumalani armostasi kaikesta.

Rakas Jeesus Kristus anna veljenperheelle uskon lahja! Vapautus riippuvuuksista1

07.10.
TAIVAALLINEN ISÄMME, SIUNAA MEITÄ SUOMALAISIA, ARMAHDA SYNNEISTÄMME. KUULE RUKOUKSEMME JA TULE SIUNAAMAAN JA VARJELEMAAN MAAMME RAJAT MAALTA, MERELTÄ JAA ILMASTA. ANNA ERITYINEN SUOJAMUURI MAAMME ITÄRAJALLE. KIITOS, ETTÄ KATSOT KANSAAMME ARMOLLISESTI JA SUOJELET MEITÄ KUTEN SIUNAAT JA VARJELET OMAMA PYHÄÄ KANSAASI ISRAELIA. AAMEN.

Rakas Jeesus siunaa vastasyntynyttä poikavauvaa. Anna lapsen voida hyvin.

Terveys, jatkuvat raha vaikeudet

Terveys, jatkuvat raha vaikeudet

Jeesus paranna silmien tulehdusoireet ja paha kuivuus joka altistaa silmät aina uusiutuville tulehduksille. Rukoillaan täydellistä parantumista silmiin. Kiitos Herra Jeesus.

06.10.
Jeesus! Auta minua kiittämään joka tilassa! Työasiat ahdistaa kauheasti kun on niin paljon epäonnistumista. En ole löytänyt toista työpaikkaa. Ahdistaa, pelottaa enkä tiedä mitä pitäisi tehdä. Auta ja johdata minua Jumala, ajattelemaan, tuntemaan ja tekemään oikein. Anna elämääni onnistumisen kokemuksia.

Taivaan Isä auta minua taloudellisessa toivottomuudessa Herra armahda minua oikeudenkäynnissä en jaksa enää. Vuosia olen samaa rukoillut miksi et tuskaani näe? Auta!

Pyydän esirukousta, yllättäen päättyneen monivuotisen parisuhteeni puolesta.Olen rukoillut päivittäin, että voisimme vielä palata yhteen.Hän on tullut elämääni rukousvastauksena, jäätyäni leskeksi!Kiitos!Jumalalle mikään ei ole mahdotonta!

pyydän esirukousta, että sopu asettuisi perheenjäsentemme keskelle, on vaikeaa kun on jatkuvaa riitaa ja yhteenottoa.

Pyydän esirukousta tyttäreni Kn puolesta, että hän paranisi vaikeasta masennuksesta.

05.10.
Veli ja sisko heidän lapsensa!?Ota omaksesi ja paranna!

Jeesus, siunaa Mn ja Jn Matematiikan ja Äidinkielen ja yleisaineiden opinnot. Jeesus, siunaa ja auta tyttöjä opiskeluissa kokonaisvaltaisesti. Jeesus, siunaa H työssä ja kotona. Jeesus, auta ja paranna ja pelasta ja siunaa meitä kokonaisvaltaisesti.Jeesus, eheytä, korjaa Hn ja Mn suhde.Jeesuksen nimessä.

Töissä on välillä ahdistavan epäonnisia päiviä. En ole löytänyt toista työpaikkaa vaikka kuinka olen etsinyt ja koeaika on päättymässä. Auta Jeesus, että opin viihtymään ja pärjäämään niin töissä kuin ihmistenkin kanssa. Tai johdata muualle. Anna työmenestys ja oikea mielenlaatu. Kiitos.

Jeesus, siunaa Mn ja Jn Matematiikan ja Äidinkielen ja yleisaineiden opinnot. Jeesus, siunaa ja auta tyttöjä opiskeluissa kokonaisvaltaisesti. Jeesus, siunaa Ha työssä ja kotona. Jeesus, auta ja paranna ja pelasta ja siunaa meitä kokonaisvaltaisesti.Jeesus, eheytä, korjaa Hn ja Mn suhde.Jeesuksen nimessä.

Turvaa toimeentulomme, anna jokapäiväinen leipämme. Kiitos työttömyysajasta. Anna minulle voimia olla hyvä äiti yksinhuoltajana. Kiitos ystävistäni, terveydestäni, rukoilen niiden puolesta. Suojele lapsiani. Anna ihmissuhteen tapahtua niin kuin on tahtosi. Luotan ja turvaan sinuun taivaan isä uskossani.

Taivaan Isä, näet ja tiedät kaiken. Siunaa ja varjele ja johdata perhettämme jokaisena hetkenä. Anna voimia se levitä arjen haasteista ja velkojen hoitamisessa. Anna rahavaikeutemme nyt helpottaa. Kiitos, ett autat.

Pyydän esirukousta koko perheemme puolesta. Erityisesti poikamme Sn ja hänen tyttöystävänsä puolesta. Slla on vaikea uniongelma ja pakkomielle ostaa kaikkea tavaraa, niin, että koko perheemme ajautuu taloudelliseen ahdinkoon! Vain Jeesus voi autta ja pelastaa meidät. Nimimerkki Äidin ahdinko

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni,pyydän, että Hän parantaa jalkani.Pyydän vahvistusta uskooni

04.10.
JEESUS.tiedät yksinäisyytemme.Jeesus,tiedät mitä olemme tehneet.Jeesus,siunaa ja auta ja pidä yhdessä H ja M.anna heidän suhteesta tulla kestävä.Jeesus, tiedät syy seuraus-suhteet, mitkä on johtanut tähän juttuun.Jeesus,eheytä,siunaa ,auta,Hannaa ja Mikkoa olemaan ja pysymään yhdessä.JEESUS SIUNAA H, M.Jeesus,tiedät kaiken. auta

Pyydän esirukousta äitini puolesta. Rukoilkaa, että hänen jalkansa voimistuisivat ja muutenkin saisi voimia lisää, tulehdussairauden jälkeen. Nyt on kuume poistunut ja tulehdusarvo normaali. On muuten heikkokuntoinen, kun on ollut petipotilaana lähes 3 viikkoa. Jumalalle kaikki on mahdollista.

Uskonsa takia vainottujen kristittyjen puolesta ympäri maailman. Jeesus lohduta ja ihmeellisellä tavalla auta ihmisiä, joita Jeesuksen tähden kidutetaan. Auta Jeesus Suomessa asuvia islaminuskoisia tutustumaan Jeesukseen.

Olen erittäin vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Rukoilkaa, että tilanteeni helpottuisi. Kiitos!

Haitin tulvan uhreille , Herra pelasta! Ihmisiä veden varassa. Eräälle pariskunnalle joiden lapset ovat muuttaneet ulkomaille. Lohduta!

03.10.
Apua Jeesus auta!!

Pyydän rukousta fyysisen vajavaisuuden puolesta, joka haittaa tulevaa elämää niin monin tavoin. Että Jeesus koskettaisi ja parantaisi tilannetta. Ihmiset ovat julmia, ja maailma on kova paikka nykyaikana.

Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut kun itsekin olen rikkinäinen. En ole ollut hänelle turvallinen äiti. Poista pelot, anna iloa, valoa, rauhaa ja tasapainoa sisimpään. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Siunaa rakennusaika ja varat siihen. Anna meille voimavarat ja taloudelliset varat.

Rakas Jeesus,siunaa tytärtäni ja vävyäni. Suojele ja varjele heidän sydämensä ja ajatuksensa Kristuksessa. Samoin poikieni ja lastenlasteni sydämet ja ajatukset sekä minun myös. Kiitos Jeesus!

Kiitos esirukouksista! Olette urakoineet uskollisesti Ln sielun pelastumisen puolesta. Keskustelimme, mutta hän on nyt erittäin uhmakkaasti lähdössä kaukomaille, jossa hän on tottunut naisten huomioon. Ehkä hänen täytyy nyt käydä siellä? Ja toivottavasti huomata, että ei oo hyväksi? Rukoillaan, että kaipuu Jumalan puoleen on suurempi kuin houkutukset Pattayalla. Rukoillaan, jos Herra näkee sen

Pyydän rukousta pojan opiskelun puolesta, että hän saisi lopputyön tehtyä ja että hän saisi jotenkin auton, kun vanha hajosi. Toinen poika on yksin, että löytäisi hyvän vaimon. Itselleni pyydän parantumista uniongelmista ja väsymyksestä ja silmäsairaudesta, huomenna kontrolli, että silmät olisivat terveet pysyvästi. Työssä jaksamista ja pärjäämistä ja asuntoasian selviämistä. Koko suvun pelastumis

02.10.
Käsivarrestani leikattiin sidekudoskasvain,Herra anna tulosten olla hyvänlaatuiset. S,H,M,M,J,M:n puolesta,että saavat kumppanit tässä elämässä. Herra sinä näet kuinka tämä Suomessa asuminen on vaikeaa,ja kuinka kauan olen haaveillut etelä/keski-Eurooppaan muutosta.Jeesus,sinun aikataulusi toteutumista odotan ja tahdon siinä pysyä.Amen!

Herra, anna terveyttä. -E

Rukoilen rohkeutta, rakkautta ja viisautta, jotta uskaltaisin ja osaisin kertoa evankeliumia ihmisille, jotka elävät ilman uskoa Jeesukseen. -E

Klle ajautuneen avioliiton puolesta,että saamme lastenhoitoon ja talousasioihin johdatusta ja vältymme turhalata riitelyltä ja tunteenpurkauksilta lasten edessä.Herra ole sinä kanssamme ja johdata perhettämme tässä vaikeassa tilanteessa.Äitini leskeydessä johdatusta hänelle,tukea ja uusien,kristittyjen ystävien seuraa.Herra johdata apua hänelle.

Pyydän esirukousta,että saamme mieheni kanssa rauhanomaisesti , ilman turhaa dramatiikkaa hoidettua lastemme hoitoon liittyvät asiat ja talousasiat myös ilman ahdistusta kun näytämme vääjäämättä astelevan eri suuntiin elämässämme.Mieheni puolesta on rukoiltu 10 vuotta, että tulisi uskoon.Jumalan johdatusta,että hänen tahtonsa tapahtuu perheessämme.

Pyydän esirukousta työni puolesta. Työtuntejani vähennetään mielivaltaisesti ja en tiedä mitä teen. Ikää on niin hankala saada uutta työtä. Osaisin tehdä oikein.

01.10.
Siunaa Jeesus, auta selvittämään ystäväni työn hakua ja siihen liittyvää isoa ongelmaa! Anna rauhasi jokaiselle joka liittyy asiaan

Moikka, Pydän rukousta itseni puolesta sillä mulla on hätä sydämeni paatuneisuuden ja rakkaudettomuuden takia kun sydäntäni puristaa enkä ole kokenut jumalaan pitkään aikaan yhteyttä.Haluan eheytyä sisäisesti rakastavaksi ihmiseksi.Tuntuu,että koko sisimpäni on halvaantuneessa tilassa. T:R

Moikka, Pydän rukousta itseni puolesta sillä mulla on hätä sydämeni paatuneisuuden ja rakkaudettomuuden takia kun sydäntäni puristaa enkä ole kokenut Jumalaan pitkään aikaan yhteyttä.Haluan eheytyä sisäisesti rakastavaksi ihmiseksi. T:R

30.09.
Kiitos rukouksista , eräs laitos jonka puolesta on paljon rukoiltu on saanut kokea ihmeellisiä muutoksia mm.johtaja vaihtunut.Herra siunaa edelleen tuota laitosta , koko henkilökuntaa ja asiakkaita. Vie Jeesus työsi loppun niin että' laitos voi palvella asiakkitaan hyvin. Monen lapsen äitinä olen uupunut töihini kodin ulkopuolella.Herra johdata !

Minulla on suuria vaikeuksia hoitaa laskujani. Olen yksin vastuussa 3 lapsen perheestä enkä saa rahoja riittämään. Pyydän, että saan lisää töitä että onnistuisin selviämään laskuistani.

Apua kehon pitkään jatkuneeseen kipuiluun.

Jeesus, kosketa siskoani, joka sairastaa syöpää. Paranna hänet kokonaan. Kiitos, että siskoni saa elää.

Nyt on yhä tosi vaikea kriisi läheisten ja omien terveysongelmien vuoksi. Ahdistus, stressi, univaikeudet, väsymys, pettymykset ja katkeruus suurena taakkana! Herra Jeesus Kristus auta ja armahda! "Timoteus".

29.09.
Esirukouspyyntö, jotta poikaani ei enää kiusattaisi koulussa.Pyyntö myös, että hänelle saataisiin hyvä harrastus. Siunausta myös alkaneelle raskaudelle ja opinnoille!

Rakas Jumala toteuta se minun toive.

Paranna Jeesus S,S ja P.

Herra, muista A, joka on menettänyt puolisonsa. Lohduta ja anna voimia.

Rakas Jumala, lopeta tämä minun 40 vuoden kärsimys.

28.09.
Jeesus tuo ratkaisusi,rauhasi ongelmaamme!!!

Hei! Voistteko rukoilla minun ja perheeni hengen puolesta? Taivaallista väliintulos minun kiusaamisen lopettamiseksi? Kiitos tt: P

Herra, anna mieheni saada pitää työnsä. Anna uusien siunnitelmien toteutua ja toimia niin, että työpaikka säilyisi.

Pyydän esirukousta poikani puolesta, että hän tulisi turvaamaan Kristuksen ristin voittoon, ja Herra Jeesus Kristus verensä voimassa parantaisi hänen haavoittuneen sisimpänsä, ja tekisi hänestä todistajansa. Pyydän siunausta ja johdatusta myös kahden tyttäreni elämään. Pyydän koko perhekunnalleni Jeesuksen veren suojaa.

Herra kummilapseni on alkoholisti!

Minulle hyvää aa elämää ja aa ryhmäämme uusia rehellisiä tulokkaita.

Herra, siunaa, varjele ja johdata perhettämme, molempia mummoja sekä toisen mummon miesystävää. Annathan terveyttä ja jaksamista moniin asioihin ja voimia monien murheellisten asioiden käsittelyyn.

27.09.
Pyytäisin Jeesuksen johdatusta omaan elämään.Tunnepuolen asiat ovat ihan sekaisin,enkä tiedä mikä on oikea ratkaisu tai Jumalan tahto. Tunteet ovat ihan sekaisin.

Jeesus auta! Olen haavoittanut tytärtäni lapsuudessa, koska olen itse rikkinäinen. En ole antanut sitä turvaa, jota hän olisi tarvinnut. Jeesus paranna meidät molemmat. Poista tyttäreni pelot, anna hänen nähdä oma arvonsa ja anna rakkautta itseään kohtaan sekä anna iloa, valoa, rauhaa ja tasapainoa sisimpään. Kosketa vahvasti Pyhällä Hengelläsi. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä.

Pyydän esirukousta erään lapsiperheen puolesta kaikessa missä he tarvitsevat. Herra siunaa heitä! Erityisesti perheen äitiä suuressa urakassaan. Herra siunaa vastikään kuolleen miehen tytärtä ja vaimoa surussaan. Perhettä jonka lapset muuttaneet eri maanosiin.Siunaa isovanhempia. Herra auta perhettämme muuttosuunnitelmissa.

Herra siunaa miestäni ja auta pysymään ruokailun suhteen tarkkana munuaisten takia. Jeesus kiitos että parannat itsetuntoni.

Muistakaa mun Narkari poika että vapautus kaikkesta uskova äiti

Jeesus, tiedät yksinäisyytemme, Jeesus, tiedät mitä olemme tehnyt. Jeesus, siunaa ja auta ja pidä yhdessä Hanna ja Mikko. ja anna heidän suhteesta tulla kestävä. Jeesus, poista menettämisen pelko. Jeesus, siunaa Hannaa ja Mikon alkanut yhteinen taival.

rukoilkaa kanssamme,että remontti menisi hyvin. on hankalaa, kun taloyhtiö yrittää velvoittaa meidät maksamaan suurimman osan remontista. kosteusvaurot asunnossa johtuvat rakennusvirheestä. meitä uhkaillaan oikeudenkäynnillä. luotan silti Jumalan apuun kaikessa.

26.09.
Hei Rukoilisitteko Jumalan johdatusta perhe elämäämme. Rukoilisitteko työtä minulle juri siitä kaupungista joka on paras vaihtoehto meille kaikille. Lapset joutuisivat vaihtamaan koulua kesken lukukauden jos työtä ei löydy tämän hetkiseltä asuinalueen läheltä. Rukoilkaa myös hyvää päiväkotipaikkaa perheen pienelle.Kiitos!

Uskoon tulemista-> M, E, K, H, T, R, S, T, K, M-L, r, T, L, E and A. Kiitos ja runsasta siunausta ilolla !

Hei Rukoilisitteko Jumalan johdatusta perhe elämäämme. Rukoilisitteko työtä minulle juuei siitä kaupungista joka on paras vaihtoehto meille kaikille. Lapset joutuisivat vaihtamaan koilua kesken lukukauden jos työtä ei löydy tämän hetkiseltä asuinalueen läheltä. Rukoilkaa myös hyvää päiväkotipaikkaa perheen pienelle.Kiitos!

Perheen puolesta rukoilkaa, että eivät päädy eroon.

Rukoilkaa, että puolisoni voisi jatkaa työssään ja ne uudeta asiat, joita nyt on suunniteltu toimisivat ja työ jatkuisi. Ja jatko-opinnot työn ohessa saisi päätökseen. Rukoilkaa kovasti tämän asian puolesta.

Herrani,tuon eteesi lasteni perheet ja varsinkin poikani vaikeuksissa olevan avioliiton. Anna heille tahtoa jatkaa yhteistä elämää ja poista esteet tämän tieltä! Siunaa lastenlapsiani ja erityisesti pientä yksivuotiasta hänen elämässään! Lahjoita usko ja luottamus Sinuun koko perhekunnallemme! Siunaa lasteni työtä yrittäjinä ja anna heille voimia.

Uskova tyttäreni on aloittanut seurustelun muslimimiehen kanssa. Ohjaa tytär oikealle tielle tai pelasta muslimimies! Suuri huoli tyttären puolesta!

Siunaa,Herra,kotini,anna sille armosi. Anna olla enkelein vartijana kodillei. Kiitos,että jokainen,joka ovestani sisään astuu,olkoon siunattu Jeesuksen nimessä!

Kiitos Jeesus, että autat että saisimme uusia hyviä luotettavia työntekijöitä. Johdata vanhan miehen asuntoasiat kuntoon, johdata myös oikeat rehelliset luottamushenkilöt yhteisöömme.

25.09.
ps. olisin pyytänyt esi rukousta että olisin saanut tänään 50 euroa käyttö tilille

Pyydän esirukousta erään lapsiperheen puolesta, joihin olen lasten kautta tutustunut.Herra sinä näet nämä ihmiset.Auta heitä kaikessa missä he tarvitsevat.Auta Jeesus etten turhaa ala taas kantaa huolta heistä.Herkkänä ja myötätuntoisena ihmisenä otan liikaa murheita toisten asioista.

rukoilkaa meidän puolesta että saame puhdistua ja löytää taivaanisän jokaiseen päivään auta halumme tulla uskoon tyttär ja poika on valmiit ja minä( äiti)ohjaa meidät jeesksen luo joka auttaa lastaan .liisa kiitos kun rukoilit

24.09.

Tuttavalla on vasta löydetty kaksi kasvainta ( toinen niistä haiman vieressä ) ja kovat kivut. Vielä ei ole tietoa minkä asteisia nämä ovat. Anon hartaasti että Herra ilmestyisi tälle Klle ja poistaisi pelon , kivun sekä kasvaimet kokonaan ! Jesaja 53 - meidän sairautemme Hän kantoi omassa ruumissaan ristinpuulle. Herra elää ja edelleen mikään ei ole Hänelle mahdotonta ! Niin monesti on se näh

23.09.
Pyytäisin esirukousta,yllättäen päättyneen pitkäaikaisen parisuhteeni puolesta! Olemme kumpikin uskossa ja kumppanini on tullut elämääni rukousvastauksena!En voi ymmärtää, miksi näin on käynyt, en ole saanut järkevää selitystä asiaan!Olemme kuitenkin yhteyksissä tekstiviestein, lähes päivittäin! Mikä voi olla Jumalan tarkoitus!Kiitos!

Johdatusta.

Tyttäreni puolesta pyydän esirukousta hänen koulunkäyntinsä on vaikeuksissa kun ei jaksa ja masentaa ja on uupunut. On uskossa mutta ei ole löytänyt uskon ystäviä. Jeesus rakas autathan, apusi ikuinen Jumala piristäisi koko perhettämme.kiitos kaikille jotka jaksatte kantaa tyttäremme Korkeimman kasvojen eteen.t t

HERRA, ANNA NÖYRÄ, SINUA JA LÄHIMMÄISIÄ RAKASTAVA JA PALVELEVA MIELI.

Puoliso luopunut uskostaan, ja tehnyt koko perheen elämän vaikeaksi. Johdata Isä pimeydestä valoon!

Tuska, ahdistus, masennus ja pelkotilat pois. Yksinäisyys ja köyhyys pois. Terveyttä hampaisiini, nenääni ja korviini. Vanhemmilleni terveyttä ja ystäviä. Apua autoasioissa.

Minulla on tulehdus rinnassa ja epäillään syöpää. Auta ja paranna Jeesus!

22.09.
Pyydän sisäistä rauhaa sydämeeni ja yksinäisyyteeni. En jaksa enää rahavaikeuksien kanssa. Pyydän niihin apua.Tapahtukoon sinun tahtosi. Amen.

Pyysin esirukousta Ln puolesta, joka on lähdössä harhateille. Meidän piti tavata ja pyysin rukousta siihen tilanteeseen. Nyt tapaaminen peruuntui..mies sairastui ja olen ymmälläni. Nyt pyydän esirukousta, jotta uusi tapaaminen järjestyisi tai saisin vastauksen, miksi emme tapaisi. Oliko tapaamisen peruuntuminen Jumalasta? Vai paholaisen metkuja? Pyydetään Jumalan johdatusta tähän tilanteeseen

Anna minulle ja puolisolle hyvät välit...kuule rukoukseni ja anna minulle kärsivällisyyttä ja rakkautta....... siunaa lasteni perheet.

Että Jumala antaisi rauhan tiettyyn asiaan liittyen ja poistaisi pelon. Että entiseen työsuhteeseen liittyvät asiat saisin kuntoon eikä siihen tarvitsisi palata. Siunausta myös perheelle ja lapsille!

Pyydän rukousta terveyteni puolesta ja uutta voimaa jaksaa työelämässä, yöunien puolesta, että saisin nukuttua. Taloudellista turvaa. Uutta kotia kauniissa ympäristössä ja ystävää. Väsynyt isoäiti

Pyydän esirukousta selkäsairauteni ja reumasairaudestani parantumisen puolesta pian, että Jeesus parantaisi. Samoin tyttäreni sairauden paranemisen puolesta.

21.09.
Pyydän rukousta Ln puolesta. Hän on ollut herätyksessä mutta nyt vanha elämä (ja nuoret naiset) kaukomaassa houkuttelee. Hänen on todella vaikea vaihtaa suuntaa elämässään. Tapaamme torstaina ja pyydän, että Jeesus olisi kanssamme ja antaisi minulle oikeat sanat ja armollinen mielen. Leevi on loukannut ja satuttanut minua syvästi valheillaan ja pettänyt minut. Hän on itse sisältä rikki ja pelk

20.09.
Nuoren puolesta. Jeesus armahda ja auta.

Rakas elävä Jeesus,kätke pitkä ystävyys veresi turvaan ja suojaan,ettei vihollinen saa sitä rikottua. Kiitos Jeesus,laupias ja rakastava!

19.09.
Pyydän esirukousta uudelleen raskaaksi tulemisen puolesta. Koin kesällä yllättävän keskenmenon raskauden ollessa jo melkein puolivälissä. Kiitos esirukouksista!

Itseni ja puolisoni terveyden puolesta. Ja että saisin näytöt läpi, ettei valmistuminen jää niistä kiinni.

Apua alkoholiongelmaani, köyhyyteeni ja yksinäisyyteeni ja terveyttä minulle ja vanhemmilleni.

Herra, mitä teen tämän lääkeasian kanssa? Tarvitsisin lääkityksen sairauteeni, mutta en uskalla sitä aloittaa sen jälkeen, mitä minulle aiemmin tapahtui. Tahdon parantua! Paranna sinä, jos lääkkeitä en voi käyttää.

Herra Jeesus auta, olen ahdistunut ja väsynyt. Herra paranna. R

18.09.
Rukoillaan poikamme puolesta että hän saisi työpaikan jossa kaikki opittu tulisi hyvään käyttöön ja jossa voisi hän kehittyä lisää. Mieheni puolesta että hän jaksasisi työtaakkansa alla terveenä. Hänellä on niin paljon annettavana yhteiskunnalle! Luoja kuulee kun yhdessä rukoillaan, Hän autta kun uskossa anomme. Kiitos paljon

Pyydän rukousta poikani puolesta, että hän oppisi kohtelemaan avopuolisoaan paremmin, puhumaan ystävällisesti ja kuuntelemaan. Rukoilkaa siunausta heidän suhteelleen. Kiitos teille. Kiitos ja ylistys Jumalalle!

Haluan parantua migreenistä ja ahdistuksesta, tarvitsen elämänhallinnan takaisin raha ja opiskeluasiat kuntoon. Oikean paikan jossa puhua. myös F tarvitsee henkistä kuntoutumista, halua ja voimia huolehtia itsestään, olla juomatta ja eheytyä henkisesti. Hänen tarvitsee nähdä mitä kaikke hyvää hänellä on ja halua taistella niiden puolesta. Tack!

Avioliittomme on hajoamassa. Vaimoni haluaa erota, minä en... Rakastan häntä. Lapset 4v, 9v ja 11v. Kärsivät kovasti. Auta Jeesus anna viisautta, voimia, kosketa

Olen erittäin vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Rukoilkaa minulle apua !

Pyydän esirukousta: - että Alzheimerin tautia sairastavan yli 90-v isäni hoito järjestyisi ja hän lopettaisi vanhimman veljeni syyttämisen tilastaan ja siitä, että on joutunut pois kotoa hoitopaikkaan - että vanhimman veljeni kivulias vastasairaus paranisi - että puolisoni paranisi syövän seurauksista kokonaan - että talokauppamme onnistuisi pian

Selkäni on ollut pitkään huonossa kunnossa. Odotan kuvauksia ja lääkärin arviota lähikuukausina. Ahdistaa ja pelottaa kauheasti, jos joudun leikkaukseen. Olen myös masentunut ja ahdistunut, en pääse liikkumaan kunnolla. On muitakin vaivoja. Rukoiletteko että Jeesus parantaa minut ilman leikkausta ja saan rauhallisen hyvän olon.-kipeä äiti-

Rukoilkaa mieheni puolesta, että hän pääsisi jo takaisin työelämään pitkän sairasloman jälkeen, ettei hän syrjäydy, että hän saisi uuden suunnan elämälleen. Auta Jeesus.

17.09.
Olen aivan umpikujassa. Minulla on ahdistusoireita, mutta en uskalla ottaa lääkettä, sillä viimeksi lääkekuuria aloittaessani minuun meni joku paha henki. En selviä tästä ilman Herran apua. Rukoilisitko, että Hän ilmestyisi voimallisesti tässä asiassa ja toisi minulle avun, tavalla tai toisella. Ettei tilanteeni menisi huonommaksi. Kiitos!

Maanantaina vaikea työtilanne. Jumalan johdatusta elämään.

Yeshua, ilmesty minulle! Tarvitsen apuasi aivan välttämättä.

Pyydän rukousta L:n puolesta. Hän on ollut herätyksessä mutta nyt vanha elämä kaukomaassa houkuttelee. Tapaamme torstaina ja pyydän että Jeesus olisi kanssani ja antaisi oikeat sanat. Mies on minulle rakas, haluaisin olla sitä myös hänelle. Rukoillaan että hän tulisi uskoon, eikäolisi liian myöhäistä

16.09.
HERRA, SIUNAA JA VARJELE SUOMEA JA ISRAELIA.

ANNATHAN VERESI SUOJAN JOKAISELLE HETKELLE NIIN SUOMEN KANSAN YLLE KUIN HENKILÖKOHTAISESTI JOKAISELLE SUOMEN KANSALAISELLE.

Isä, pyydän että suojaat Jeesuksen veren suojaan, vain Sinun käyttöösi perheemme rahat, koko rahatalouden, sydämemme, mielemme, ajatuksemme, tunteemme, kehomme, ettei saatana pääse niitä enää käyttämään. Juuri tässä hetkessä ja tästä lähtien. Jeesuksen Kristuksen sovintovereen ja nimeen. Vapauta kaikista kahleista ja valheista. Auta kuulemaan vain Sinun Pyhän henkesi äänen. Aamen.

15.09.

kiitos rakas Jeesus että työ- ja asunto asiani järjesyivät näin hyvin!!! Kiitos ja ylistys Korkeimmalle johdatukseesi edellen luottava AM

Yeshau, auta, ettei tule pelkotiloja. Auta, etten sairastu enää koskaan.

Puolison syövän paranemisen puolesta Ialokaupan puolesta - myyntitilanne vaikea, kahden asunnon loukussa

Jeesus siunatkoon erästä pariskuntaa antaen heille anteeksiantavan mielen henkilöä kohtaan,johon ovat suuttuneet. Henkilö on pyytänyt anteeksi. Kiitos Jeesus,Rauhan ruhtinas!

Yeshua, pelasta sieluni!

14.09.
Rukoilisitko sieluni pelastumisen puolesta. Kiitos!

Herra anna voimia perheelle, joiden koti ja lapset kuolivat tulipalossa. Voimia myös läheisille ja viranomaisille, jotka joutuvat näiden asioiden kanssa tekemisiin. Siunattua syksyä kaikelle kansalle. Esirukoilija Savosta.

erään avioparin puolesta,että eivät olisi vihaisia,vaan anteeksiantavia ja rakkaudellisia. Herra tietää ja voi. Kiitos avusta,ihmeellinen Jeesus!

Rakas Jeesus,pidä minut terveenä ja voimallisesti siunaa matkani ja suojele kaikin tavoin. Kiitos Jeesus!

Herra, tee minut vapaaksi.

Rukouspyyntö P:n psyykkisiin ja myös fyysisiin ongelmiin sekä eläkeasiassa tai koulutuksessa hän haluaisi myös palata Jumalan luo .Muuta hänen olosuhteet ja tilanne. Apua hänen vaimonsa työtilanteessa.Apua P n Rintarangantukokseen ja vatsavaivoissa. Auta myös P n taloudellisessa tilanteessa sekä uskovien yhteydessä.

13.09.
Minulla astma, keuhkot täynnä limaa,sydän vikaa.Myös muita sairauksia Jumala tietää.

Pyydän itselle ja työtovereille työmenestystä ja sopua. Pyydän elämääni kokonaisvaltaista Jumalan johdatusta, viisautta ja apua. Taitoa osata elää ja käyttää sanoja tai vaieta niin, että Jeesuksesta kiinnostutaan.

Tyttären puolesta jonka elämä on sekaisin ja lapsuuden traumat ahdistavat

Minulla astma, keuhkot täynnä limaa,sydän vikaa.Myös muita sairauksia Jumala tietää.

Rakas Jeesus,siunaa matkani.19.9. Anna terveyttä,että pääsen sille matkalle. Suojele kaikin tavoin. Anna tapaamisen olla hyvä ja siunattu. Ole kanssamme,rakas Jeesus!- vanha ja heikkokuntoinen

Meillä molemmilla on huoli samasta terveyden Jeesus pitäisi huolta ja kantaisi meitä. Siunaisi ja varjelesi. Hitsauttaisi meidät kiinni todella lujasti, ja antaisi meidän olla terveitä. Minulla lisäksi lasteni puolesta. Keskimmäisen lapsen fyysisen asian kanssa ja esikoisen asiasta.

Pelasta koko perhekuntamme!

Herra, anna minulle rauha.

Että Alzheimerin tautia sairastava isä suostuu lähtemään hoitopaikkaan äidin vapaapäivien ajaksi. Että äidille mieluisia ryhmämatkoja järjestyy. Että äiti pääsee virkistymään ja lepäämään vapaapäivinään. Jumalan johdatusta ja apua kaikkeen tähän asiaan liittyvään.

Kiitos Jeesus,että nimessäsi ja veressäsi annat turvan,suojan ja johdatuksen koko perhekunnalleni. Kiitos Jeesus,että varjelet meistä jokaisen sydämet ja ajatukset. Kiitos armostasi ja rakkaudestasi,kallis Vapahtaja!

12.09.
Haluaisin tuoda rukoiltavaksi ahdistukseni poikani perheen puolesta.Miniäni tahtominen avioliiton jatkumiselle on hukassa ja äitinä/isoäitinä on vaikea seurata tilannetta. Pelkään pienten lastenlasteni tulevaisuuden puolesta. Rukoillaan avioliitolle eheytymistä ja siunausta heidän perheelleen. Siunausta myös tyttäreni yrittäjyyteen ja avioliittoon.

L:n puolesta, jotta hän ei lähtisi Thaimaan houkutuksiin, vaan kohtaisi Jeesuksen ja aloittaisi uuden luvun elämässään Hänen

itseni puolesta että luu tutkimuksessa ei todettaisi mitään poikkeavaa entisen työpaikan puolesta olin siellä kesällä töissä huono ilmapiiri ikänä ei tiennyt mitä on vastassa kun meni kuka oli juorunnut mitäkin koskaan ei puhuta asianosaiselle ja selvitetä olen eläkkeellä joten ei ollut pakko mennä mutta pyysivät

miniäni puolesta että voisi olla sekaantumatta meidän asioihin pahentaa vain tilannetta heidän lastensa puolesta että rauhoittuisivat kun ollaan muiden seurassa ovat tosi meneviä vaikka ikää jo on

Vapahtaja, pelasta palvelutalon vanha O.

11.09.
Pyydän esirukousta univaikeuksiin, työn tuoma haaste stressaa jonkin verran, mutta uskon, että selviydyn uusista tehtävistä , kun saan vain nukkuneen normaalisti. Pyydän Jumalan johdatusta , että saisin luotettavan työtoverin tai ystävän

Tarvitsen rukous apua että saan jatkaa nykyisessä työssäni ja että saan uuden sopimuksen samoilla ehdoilla kuin aikasempikin sopimus ja että työvoimaviranomaisten painostus raukeaa tyhjiin ja asiani järjestyy pikaisesti,myös hengellisessä työssä tarvin Herran Jeesuksen imestymistä ja tulevat kokoukset,tarvin terveyttä omalla ja vaimon kohalla,Kiitos Herra Jeesus että autat

Pyydän esirukousta äitini puolesta , jonka ystävätkin ovat kääntäneet hänelle selkänsä hänen itsekkään käytöksensä takia. Herra , auta häntä löytämään oikea ystävä, jopa kumppani leskeydessä, joka voisi tukea häntä oikealla tavalla.

Hei! Pyytäisin esirukousta kadonneen postilähetyksen puolesta, että se löytyisi. Pyytäisin lapselleni johdatusta ja siunausta. Itselleni toivoisin asuntoa Helsingista, uskovaa aviopuolisoa ja parempia tuloja sekä velkajärjestelyä. Kiitos Jumalalle ja teille!

Pyytäsin esirukousta larisa nimisen venäläisen naisen puolesta 49v hänen on herätyksessä ja on antanut rukoilla puolestaan 2 vuoden aikana useita kertoja mutta ei ole sydämmessään avautunut nyt tarvitaan läpimurto ja Jumalan mielen mukainen murhe joka saa aikaan parannuksen että hän pelastuu ja väärät ihmisuhteet poikki häneltä myöskin astrologia ja okkultismi että murtuu Jeesuksen nimessä,pikaist

Hätärukouspyyntö aivan suunnattomaan hengelliseen pimeyteen ja henkiseen/fyysiseen/psyykkiseen väsymykseen joutuneen uskovan miehen puolesta. Vaikeudet pari/perhesuhteesa, työ, menneisyys, käsittelemätön sielun kipu kaikki kaatuu päälle, eikä valoa näy missään, apua ei halua hakea kun ei luota kehenkään. Paranna. Ylistys Jeesus sinä olet voittaja!

Kiitos rukouksista ; mieheni ei joudu dialyysiin . Hallelujaa !

Kiitos, Herra, ihanasta rukousvastauksesta! Vahvista ja rohkaise minua edelleen.

Isä Taivaan, Poikasi nimessä pyydän: paranna minut ihan kokonaan. Paranna ja pelasta.

10.09.
Herra, johdata mp takaisin elämääni, liitä meidät yhteen ikiajoiksi.Herra, älä erota meitä koskaan. Kiitos.

L:n ja I:n puolesta, haluan antaa tämän asian Jumalan käsiin.

Olen tosi loppu. Väsynyt.toivoton..flunssainen. Taloudellisesti nollilla. Vakavasti sairas lapsi minulla. Kymmeniä vuosia sairastanut. Hänen elämäntilanteensa puolesta pyydän rukoustanne. Kaikki kaatuu päälle. Liian paljon kuormaa jolle en voi mitään. Olen yksin lapseni kanssa. Kukaan ei auta millään tavoin. Suku ym.hyljänneet!!?!*

Tyttäremme perheen puolesta. Perheeseen tulossa kolmas lapsi. Perheen isällä toinen nainen ja on jättämässä perheensä! Tuska!

09.09.
Herra, poista kaikki pelko sydämestäni ja anna tilalle Sinun rauhasi, joka säteilee ympäristöönkin :)

Verenpainetauti lapsesta saakka. Nyt lääkityksestä huolimatta, arvot heittelee ja paineet koholla. Eilen alhainen ja nyt liian korkea. Sydämen laajentuma, lapsesta. Psyykesairaus yli 20v, ja avioliiton stressitila. vuosi sitten tehdyn silmäleikkauksen jälkeinen krooninen värikalvontulehdus.

HERRA, ON NIIN KIITOLLINEN OLO. KIITÄN MUMMOSTA, JONKA LUOTA TULIMME JUURI. KIITOS, ETTÄ SAAN JÄTTÄÄ KAIKEN KÄSIISI NIIN MUMMON ELÄMÄSSÄ KUIN OMAN PERHEENIKIN ELÄMÄSSÄ. SIUNAA JA VARJELE MEITÄ KAIKKIA. ANNA TERVEYTTÄ JA VOIMIA MEILLE. ANNA JOKAPÄIVÄINEN LEIPÄMME. ANNA RAUHA SYDÄMEEN. ANNA IANKAIKKINEN ELÄMÄ LUONAS TAIVAASSA. AAMEN.

HÄTÄRUKOUSPYYNTÖ lääkeresistentistä skitsofreniasta ja diabeteksesta kärsivän nuoren puolesta. Voko Jumala auttaa?

Herra, auta, että saisin nukuttua hieman pidemmät yöunet ja aamuiset pelkotilat jäisivät pois. Kaikki johtuu siitä, että pelkään pelastukseni puolesta. Herra, armahda!

Pyydän esirukousta perheeni puolesta,koettelumuksia satelee pilvin pimein taloushuolista ihmissuhteisiin pyydänerityisesti esirukousta mieheni t.n puolesta että vapautuisi päihteiden kahleista ja saisi uudistua.kiitos ja siunausta

Pyydän rukousta minun V.S ja mieheni M.N parisuhteen puolesta. Meitä on kiusannut pidemmän aikaa M.N exnaisystävä. Toivoisi asiaan lopullista ratkaisua,saisimme kaksin jatkaa M.N kanssa yhteistä matkaa. Toivoisin myös rukousta M.N puolesta, hän on koukussa alastomien ja puolipukeisten naisten katselemiseen netissä, toivoisin hänen siitä vapautuvan

08.09.
Herra, pelasta A.S.

Yeshua, pelasta minun sieluni!

07.09.
Toivon esirukousta syöpää sairastavan läheisen puolesta. Toivon vielä elinpäiviä ja parempaa vointia.

Rukoillaan Jeesuksen voimakasta läsnäoloa kohtaamiseni L:n kanssa. Ja että saisin oikeat sanat! L on menossa vanhan elämän houkutuksiin vaikka tarjolla olisi elämä Jeesuksen luona..rukoillaan, että hän tulisi uskoon! Kiitos!

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna perheenjäsenten vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Olen aloittamassa hengellistä opetusteemaa Israelin merkityksestä Suomen uskoville. Tässä uudessa teemassa näyttää olevan heng. vastustusta enemmän. Pyyydän Jumalan viisautta ja Jeesuksen veren suojaa kaikkeen tulevaan tänä syksynä...terveyteeni, voimiini ja sanoitukseen. Olen myös muuttamassa Suomeen, ja voimien pitäisi riittää siihenkin. Kiitos

Perheen puolesta, jonka isä oli kolarissa ja on vaikeasti loukkaantunut. Tapahtukoon Herran tahto siunaukseksi kaikille!

Sairastan korkeaa verenpainetta, kolesteroliarvoja, aikuisiän diabetesta, anemiaa, huimausta,liiallista hikoilua, nivelrikkoa... Olen uupunut ja väsynyt. Jeesus,auta ja paranna jotain edes minussa.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS parantua. Tapahtukoon hyvä tahtosi hänelle Jumala. Kiitos. Aamen.

Rukoillaan Jeesuksen voimakasta läsnäoloa kohtaamiseni L:n kanssa. Ja että saisin oikeat sanat! L on menossa vanhan elämän houkutuksiin vaikka tarjolla olisi elämä Jeesuksen luona..rukoillaan, että hän tulisi uskoon! Kiitos!

Kiitos, kunnia ja ylistys Pyhälle Jumalalle. Anoimme parantumista vammaisen nuoreni katkenneelle kädelle. Ihme. Käsi on nyt suora. Toimintakyky jo ok. Jäykkyys poissa. Ihme. Kiitos vanhurskaista rukouksista.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

06.09.
Mieheni miettii eroa ja ilmoittaa Su haluaako erota. Että Jeesus estäisi tämän eron koska kummallakin on vielä tunteita. Että Jeesus eheyttäisi parisuhteemme.

EN PUOLESTA RUKOUSTA,HERRA ILMESTYY VAINOOJILLE JOTKA VAINOAA E,K HERRA TIETÄÄ JA HERRA ILMESTYKÖÖN TAHTONSA MUKAISESTI

Isä pyydän terveitä niveliä!

Anna Jeesus meille kumminkin yhteinen tulevaisuus. Anna meille sovinto, rauha ja rakkaus.

Isäni ei lähde lääkäriin, vaikka hän ei ole oikein terve. On vatsaongelmia ja hän vain makailee. Lihaskunto on mennyt heikoksi. Taustalla on elämänmittainen alkoholiongelma, mutta nyt hän on ollut juomatta, kiitos Herralle. Pyydän esirukousta rakkaan isäni puolesta. Rakas Jeesus, vapahtajamme, auta isää. Auta koko perhettämme. Anna uskon lahja.

Hei!rukoilisitteko että äidin kotitalo menisi pian kaupaksi.Kiitos!t.t

E LAPSET JA LAPSENLAPSET,R LAPSET JA LAPSENLAPSET

Rakastan häntä niin paljon, ajattelen häntä aamusta iltaan ja näen hänen kuvansa kasvojeni edessä. Minä niin tahtoisin jakaa elämäni hänen kanssaan. Jumalani jos se on Sinun tahtosi, niin pyydän nöyrästi, että johdattaisit meidät yhteen. Aamen!

Voi hyvä ja laupias Jumala, vapauta minut tästä tuskasta! Anna minun nähdä apusi ja armosi elämässäni. En pysty elämään muuten. Kuule, kun Sinua avukseni huudan ja vastaa minulle, vastaa...

Jeesus auta! Lähetä elämääni miesystävä, joka on minulle oikea ja sopiva. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet. Amen.

05.09.
Ystäväni työn tulevaisuudesta päätetään nyt. Jeesus puolusta, siunaa häntä!!

TAIVAAN ISÄ, AUTA MEIDÄN PERHETTÄMME. AUTA JOKA HETKI. AUTA PYSYMÄÄN TERVEINÄ JA SUOJELE LIIKENTEESSÄ, KOULUSSA JA KOTONA.

Anna Jeesus meidän tehdä vielä pysyvä sovinto pikaisesti. En halua erota ja koskee olla erossa toisesta.

Esirukouspyyntö: 1. Sairaalassa olevan 79 v. uskovan äitini puolesta: Terveys hiipuu, muisti on jo varsin huono, hyvän hoitokodin löytyminen. 2. Rukous tassuvaivaisen koiramme (8 v) puolesta: Pelkäämme vaimon kanssa pahinta (kasvain leikattu, märkii, nivelrikot). 3. Vaimoni käden hermopinne sekä uuden työn löytyminen. 4. Allekirjoittaneen sydän-, hammas-, lonkkanivel- ja stressiongelmat. (05036399

Pyydän esirukousta pienen kolmivuotiaan ja hänen äitinsä puolesta. On meneillään huoltajuuskiista.Isä on kiusannut perhettä eikä ole turvallinen.

Minulle ystäviä ja rahaa ja terveyttä. Vanhemmilleni ystäviä ja terveyttä. Minulle perintö helposti.

Rukouspyyntö Jumalalta voimaa jaksaa taloudellinen ahdinko

Pyydän esirukousta miehelleni, jolle suunnitellaan dialyysihoidon aloittamista munuaissairauteen. Herra paranna nuo munuaiset ilman dialyysia.Meillä on pieniä lapsia, kuule Jumala pyyntömme.

Läheiseen ihmissuhde ongelmaan ratkaisua,joka aiheuttaa syvää masennusta minulle äitinä. Pyydän tukea ja voimia elää! Kiitos!

Pyydän esirukousta ihmissuhteisiin että todelliset ystävät erottuvat monien ihmisten joukosta.Kiitos Jeesus että saan luottaa sinun johdatukseesi. Lasteni puolesta että löydämme jokaiselle sopivat harrastukset , myös kukkarolle sopivat.

Pyydän rukousta Pirkko Jalovaaran puolesta, että oikeus voittaa tässä asiassa, joka on nyt jo vuosikausia ollut otsikoissa. Herra anna tähän asiaan jonkinlainen ratkaisu, että selviää, onko jotain vilppiä ilmennyt.Jos ei, puhdista Jeesus hänen maineensa julkisesti.

04.09.
rukouspyyntö että Jumala parantaisi minut Pyhän Poikansa Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja Veressä. Hyvyytensä aja armonsa tähden, Sanansa mukaan. Jumalan Sanaan ja Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja veressä tätä pyydän. auta Minua Pyhä Jumala. auta Rakas Jeesus. poista tämä sairaus kokonaan. Poista tämä hirveä huimaus ja muut sairaudet.tee kokonaan terveeksi. poista korva/tasapaino sairaus, sydän ja

rukouspyyntö että Jumala parantaisi minut Pyhän Poikansa Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja Veressä. Hyvyytensä aja armonsa tähden, Sanansa mukaan. Jumalan Sanaan ja Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja veressä tätä pyydän. auta Minua Pyhä Jumala. auta Rakas Jeesus. poista tämä sairaus kokonaan. Poista tämä hirveä huimaus ja muut sairaudet.tee kokonaan terveeksi. poista korva/tasapaino sairaus, sydän ja

Hei! Olen tapaillut miestä, jonka kanssa jaamme yhteiset tunteet. Rakastan häntä kovasti ja kaipaan häntä mielettömästi. Hän ei vain kykene sitoutumaan, hän haluaisi kyllä. Kaipaan jo elämääni puolisoa, olen 39 ja hän 34. Hän ei ole aikaisemmin seurustellut, eikä ollut suhteissa. Yhteyteytemme alkoi hänen aloitteestaan, ihastuimme toisiimme ensinäkemällä. Olisin niin valmis jakamaan elämäni

Halusin vain olla Sinun omasi ja sitten yhtäkkiä, lääkettä ottaessani, minuun meni joku paha henki. En jaksa sitä ymmärtää. Käännä, Herra, kaikki vielä hyväksi. Kiitos sinulle, joka rukoilet puolestani.

Rakkaan L:n puolesta, että hän tulisi uskoon eikä haluaisi lähteä kaukomaahan, jossa hän on erittäin altis houkutuksille. Myös sitä pyydän, että osaisin olla oikealla tavalla läsnä ja löytäisin oikeat sanat. Ja että hän parantuisi kivuistaan ja huomaisi rakastavansa minua.

Työhuoneeseemme vaihtui väkeä. Koen että kateus, kyräily ja kyttääminen on jokapäiväistä. Pyydän Jumalalta apua, voimia ja viisautta. Työmenestystä ja sopua meille kaikille ja riittävää toimeentuloa. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni ja oikeaa mielenlaatua. Kiitos.

Jeesus siunaa auta perhettämme!!

Muistakaa minua rukouksin työssäni ja miestäni että hän löytäisi elämäänsä suunnan ja saisi työasiat kuntoon. Auta Herra Jeesus

03.09.

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin, että saisin lastemme kanssa jostakin rahaa ja pian, että voimme vuokrata asunnon. Olen loukkaantunut onnettomuudessa, ei eläkettä, ei työtä. Vaimo ilmoitti haluavansa erota ja raivoaa joka päivä, jos edes syön pari leipäpalaa. Hän on kuulemma maksanut kaiken. Yrittäjä. En jaksa enää. Muistakaa rukouksin

Pyydän esirukousta veljenpoikani S:n puolesta, joka on 24-vuotias urheilijanuorukainen. Häneltä poistettiin pahalaatuinen kasvain pari vuotta sitten reidestä. Nyt syöpä on ilmeisesti uusinut. Rukoillaan hänelle täydellistä tervehtymistä ja että Herra parantaisi hänet täysin.

ÄLÄ HYLKÄÄ MINUA, TAIVAAN ISÄ. Olen aivan epätoivoinen, auta minua.

02.09.

Vapahtaja, anna minulle todellinen taivastoivo takaisin.

01.09.
Rukouspyyntö Mn ja An puolesta. terveysasiat ja pelastuminen. Kiitos ja siunausta.

Pyydän esirukousta miehellenijoka sai kutsun dialyysi-infoon. Tähän asti munuaisten vajaatoimintaa on hoidettu lääkkeillä. Herra hoida häntä ja paranna sairaat munuaiset. Auta Jeesus ettei hän joudu dialyysiin.

Menen maanantaina lääkäriin. Auta Jeesus,ettei olisi syöpää. Auta Jeesus,ettei olisi syöpäepäilyä. Kiitos kaikesta rakas Jeesus. Kiitos Isä Poika ja Pyhä Henki.Aamen .Seija

Herra, kulje kanssani nyt ja ikuisesti, tätä pyydän.

Auta minua, Yeshua, auta minua!

Rakkaan L:n puolesta, että hän tulisi uskoon eikä haluaisi lähteä kaukomaahan, jossa hän on erittäin altis houkutuksille. Myös sitä pyydän, että osaisin olla oikealla tavalla läsnä ja löytäisin oikeat sanat. Ja että hän parantuisi kivuistaan ja huomaisi rakastavansa minua.

Isä Jeesuksen nimessä Pyydän paranna minut!

31.08.
Hätähuuto Jumalalle,ettei rakkaalle miniälleni tarvitsisi tehdä amputaatiota,vaan löytyisi joku hellempi hoitokeino. Kiitos Jeesus,että sinulle ei mikään ole mahdotonta! AUTA!

Jeesus siunatkoon,suojelkoon ja varjelkoon vanhusta antaen turvalliset,rauhaisat elämän päivät,mitä vielä on jäljellä. Jeesus,AUTA KAIKESSA heikkoa lastasi!KIITOS JEESUS!

Herra pyydän apuasi seuraaviin asioihin: Tarvitsen lisää rahaa kaikkien laskujeni maksamiseen ajoissa sekä lähimmäisteni auttamiseen taloudellisesti. Tarvitsen paljon lisää mielen rauhaa ja lisää vapautta turhista riippuvuuksista sekä kahleista. Tarvitsen lisää uskoa sinun hyvyyteesi ja iloisiin ihmeisiin. Tarvitsen vapautta peloista ja vihasta!

Erään vanhuksen ja hänen omaisensa puolesta rukousta ; tytär syyttelee kotihoitoa monista virheistä. Auta heitä, etteivät pura pahaa oloa väärään kohteeseen, vaan ymmärtävät toimia yhteisen hyvän puolella.

Pyydän voimakasta rukousta erään urheiluseuran puolesta, joka hankkii rahoitusta omalle toiminnalleen puolivilpillisin keinoin. Tämä aiheuttaa myös jäsenille eriarvoisuutta.

Isä, siunaa minua niin, että pääsen lopullisesti eroon tästä taakasta. Auta minua, ole niin kiltti. Anna minun kerran laulaa Sinulle ikuista ylistystä Taivaassa / Uudessa Jerusalemissa!

Herra, ota minulta tämä kadotuksen pelko pois ja anna pelastusvarmuus. Pelasta minut.

Olen vaikean valinnan edessä, minulla on 2 vaihtoehtoa. Pyydän rukousta, että Jumala ilmaisee tahtonsa kumpi valinta on Hänen tahtonsa mukainen. Kiitos.

Olen rukoillut ja lähettänyt rukouspyyntöjä ja ihmettä ei ole tapahtunut pyydän nöyrästi rukoilkaa vielä kerta puolestani.kaikki on mennyt huonommaksi ja lopullisesti mahdottomaksi minun tilanteeni on mahdoton ja taidan olla toivotin tapaus ja mahdollisuudet menneet tv pm

Pyydän rukoilua rakkaan däni koirani puolesta että hänen maksa haima ja sappi veriarvot laskisi normaaleiksi. Sai myrkytyksen ja sen jälkeen ei ole veriarvot olleet hyvät. Pyydän rukoilkaa koirani puolesta että paranee täysin ja veriarvot laskee.kiitos rakkaat rukoilijat.

30.08.
"Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi.Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla.Älkää mukautuko tämän maailman menoon ..."Room.12:1-2.Pyydän esirukousta että Jumala saa tulla hallitsemaan elämäni jokaista osa-aluetta.Rukoillaan tätä kaikille palstan rukoilijoille.Rohkeutta antaa elämänsä asiat Jumalalle.

Pyydän kärsivällisyyttä painon pudottamiseen. Ja että pääsisin makeanhimosta ja liikasyömisestä..Myös parantumista silmäsairaudesta.

RUKOUSPYYNTÖ TYTTÄREN PERHEEN PUOLESTA, ETTÄ HERRA AUTTAISI JA JOHDATTAISI TOTUUTEEN ASIOIDEN HOIDOSSA. OVAT VILPITTÖMIÄ USKOVIA. HERRA AUTA!

Taivaallinen Isäni, haluan pyytää esirukousta poikani vaikeuksissa olevaan avioliittoon. Herra eheytä perhe ja anna uskon lahja miniälleni, joka on ajautunut uskomaan "väärille raiteille." Anna minulle äitinä, anoppina ja isoäitinä rauhan mieli, auta voittamaan masennukseni asian suhteen. Siunaa tyttäreni yritystoimintaa, anna sopiva työntekijä.

Rukoilisitko sieluni pelastumisen puolesta. Kiitos.

pitkäaikainen suhteeni on päättynyt yllättäin, miehen aloitteesta, en voi ymmärtää, miten näin on voinut käydä! Jumala on hänet elämääni lähettänyt, rukousvastauksena! olemme kumpikin uskossa! Rakastan tätä ihmistä paljon!rukoilkaa puolestamme, että emme antaisi paholaisen tuhota sitä,minkä Jumala on yhdistänyt!Kiitos! Jumalan siunausta kaikille!

Yeshua, ilmesty minulle. Ota pois tämä valtava taakka, tee minut vapaaksi.

Jeesus auta! Ohjaa exääni ositussopimuksen lopputuloksen ratkaisussa,anna oikeudenmukaisuutta hänelle. Ota ahneus pois häneltä. Siunaa häntä kaikin tavoin. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet. Amen.

Asuntoasiassani, myös yksinäisyys.

olen väsynyt ja opätoivoinen huolehdon isästäni ja arki on liia raskasta.jumalan vastauta odottaisin

29.08.
Rukoilisitko sieluni pelastumisen puolesta, kiitos!

AUTA MINUA, YESHUA, AUTA!!

Auta Jeesus minua hyvin masentunutta. Mieheni vaatii abortin jota en voinut tehdä ja lähti. Rukoilkaa että hän hyväksyy lapsensa ja palaa kotiin. Vain Jeesus voi auttaa. Kiitos Rakas Jeesus että kuulet.

Koiralle hyvä hoitopaikka matkan ajaksi. Jo vuosia perheemme haaveillut etelä-Eurooppaan muutosta, kohde epäselvä. Pyydän rukousta että asia alkaisi jo saada muotoa, eikä jäisi vain haaveiluksi. Työn ja asumisen järjestyminen Jumalan tahdon mukaan.

Rakkaan L:n puolesta, että hän tulisi uskoon eikä haluaisi lähteä kaukomaahan, jossa hän on erittäin altis houkutuksille. Myös sitä pyydän, että osaisin olla oikealla tavalla läsnä ja löytäisin oikeat sanat. Ja että hän parantuisi kivuistaan ja huomaisi rakastavansa minua. Hän on ollut kiinnostunut uskon asioista, mutta entinen elämä houkuttelee paljon....pelkään tosi paljon, että häneltä menee

Pyydän rukousta lasteni puolesta. Että he pärjäisivät ja olisivat onnellisia. Pyydän myös rukousta saadakseni anteeksi omat virheeni. Kadun sitä, että olen ollut huono äiti. En ollut lasteni tukena, kun he tarvitsivat minua.

Tyttäreni puolesta , MIELESTÄNI ALOITTANUT SEURUSTELUN LIIAN VARHAIN, 16-VUOTIAANA. Herra auta ettei kiinnostu liikaa pojista, sillä koulua vielä käymättä ja tunne-elämä ei ole kypsynyt riittävästi vakavampaan suhteeseen.Johdata Jeesus hänelle hyviä tyttökavereita ja auta käsittelemään kipeää isäsuhdetta rakentavalla tavalla.

Herra, Sinä näet, miten paha minulla on olla. Pyydän ja rukoilen mitä nöyrimmin: tuo apusi tähän tilanteeseen. Sinä olet kaiken yllä, Sinä voit kaiken muuttaa taas hyväksi. Älä anna minun hukkua, haluan viettää ikuisuuden Sinun kanssasi.

28.08.
Tämä kaikki on vaan liian rankkaa. En jaksa enkä pysty. Auta, Herra, voimallisesti!

Apua televisioasioissa

Pyydän rukousapua koska lääkäri ilmoitti että en elä 50v ikävuotta pitempään jos en saa tehtyä muutosta.Nyt olen 47v Minulla on hurja ylipaino ja olen yrittänyt kaikkea. haluan Jumalalta apua että saisin voimaa yrittää edelleen sekä apua painon pudotukseen. Terveyttä että näkisin lapseni kasvavan. Rukoilkaa puolestani että paranen. Kiitos Herralle

Kiitos. Olemme selvinneet kamppaillen taloudellisesti päivästä toiseen. Pyydän vielä helpotusta laskujen maksuun ja talouteen. Ettei elämä olisi kädestä suuhun elämistä. Saisin ostaa lapsilleni välillä jotain. Amen.

Apua tyttärelleni, että Jumala kuulisi ja parantaisi. En ole nähnyt häntä kahdeksaan kuukauteen. On kova ikävä. Itselleni pyydän apua ja lohdutusta erilaisiin vaivoihin .

Herra, pyydän: ota minulta kuolemanpelko pois. Tiedät, miksi tätä pyydän. Anna minulle rauhasi.

"Minä huudan sinua avukseni, sillä sinä, Jumala, vastaat minulle." Auta minua, Herra!

Johdatusta ja kärsivällisyyttä ystävälleni. Poista vihakäyttäytyminen. Rauhallista perhe-elämää, rakkautta ja ymmärrystä tilalle.

27.08.
Ystävävän,puolesta,että saisi voiman,ja viisauden rukouksessa jossa veljensä todennäköisesti elämänsä loppusuoralla,eikä ole uskossa, että Herra pelastaisi,ja koko perhekunnan ympäriltä vihan henget katkaistaan,siellä on äärettömän suurta pimeyttä,koko sukukunnan keskellä.

Rakkaan L:n puolesta, että hän tulisi uskoon eikä haluaisi lähteä ulkomaille!

26.08.
Olen pelännyt niin paljon sen jälkeen, kun minuun meni lääkkeen oton yhteydessä paha henki. Elämä on kuin painajaista, josta toivoisin Herran minut herättävän. Kunpa hän kääntäisi kaiken vielä hyväksi. Sieluni pelastumisen puolesta jos viitsit rukoilla, niin olisin todella kiitollinen!

F on purjehtimassa yksin ja pyydän että Jumala siellä alkaisi johdattaa häntä unien kautta Vapauteen lapsuuden kärsimyksistä ja siitä mitä pahaa hän muille katkeruudellaan edelleen voimakkaasti aiheuttaa.selvyys parisuhteeseen ja pyydän ettei hän enää naisia voisi käyttää hyväkseen hetkelliseen pahasta olosta pakenemiseen.

Rukoilkaa Forssan kaupungin puolesta, että tulehtunut ja kiristynyt ilmapiiri parantuisi. Rukoillaan rauhanmieltä ja lähimmäisenrakkautta kaikille osapuolille.

Kiltin rakkaan miehen palaavan takaisin ja sydämen ja sielun jälleen hymyilevän.

Tämä taakka on liian raskas. Kristus, ota se pois! Kuule itkuni ja vastaa minulle.

Että miesystäväni, rakkaani, haluaisi ja toivoisi vielä muuttavansa yhteen kanssani, ja edistäisi tätä asiaa, mitä olen vähän aikaa toivonut salaa. Jos tämä jumalan tahto.

Muistakaa miestöni rukouksin että hän pitkän sairasloman jälkeen pääsisi takaisin työelämään. Auta Jeesus

Pyydän rukousta että Jumala antaisi minun tehdä oikeita ratkaisuja vaikeassa elämäntilanteessa.

Rakkaan L:n puolesta, jotta hän tulisi uskoon. Nyt häntä viehättää elämä toisessa maassa houkutusten sumentamana. Rukoillaan, että hän valitsisi tien, joka johtaa Jumalan yhteyteen. Myös sitä pyydän, että meidän välit eheytyisivät ja saisin viisautta ja oikeita sanoja.

25.08.
Töissä on usein niin vaikeaa että ahdistaa ja pelottaa ennen työvuoroa. Auta Jeesus ja anna töissä onnistumista tasaisesti meille kaikille työntekijöille, koska saamme siten lisäystä pieneen palkkaamme. Pyydän Jumalalta viisautta ja kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Enemmän rakkautta Jeesukseen ja kiitosmieltä.

Pyydän rukoilemaan omani ja perheeni puolesta. Taloudellinen tilanne ja vaikeudet masentavat erityisesti. En tiedä miten enää jaksaa tästä eteenpäin. Rukoilen ja pyydän valoa elämään ja ratkaisua vaikeaan tilanteeseen. Kiitos.

HERRA, ANNA KISSANPENNUILLE HYVÄ, RAKASTAVA KOTI. ANNA PENTUJEN OLLA SIUNAUKSEKSI UUSISSA KODEISSA. KITOS.

24.08.
Olen niin yksin tämän ahdistavan asian kanssa. Vain Sinä voit minua auttaa. Auta, ole niin kiltti! Älä anna minun hukkua, vaan anna minulle ikuinen elämä Sinun kanssasi.

Pyydän esirukousta kultainen noutaja -koiramme (8 v) paranemisen puolesta: Oikeassa etutassussa isohko patti (vuotanut verta, ehkä kasvain? leikkaus tulossa?) sekä nivelrikko ainakin yhdessä varpaassa. Tapahtukoon Jumalan tahto, Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä! 0503639950

Pyydän esirukousta sisareni puolesta. Hänellä on vaikeaa unettomuus, joka on kestänyt aika pitkään. Hänellä on usein lähes toivoton olo. Oi auta Rakas Jeesus!

Anna minun kohdata laupias, rakastava ja armollinen Jumala. Anna minulle uusi elämä Sinun kanssasi.

teinitytön aknen Herra Jeesus parantaisi. Kiitos. Siunaa kaikkia esirukoilijoita. Muistisairaan kaikki asiat ,kiitos että Taivaan Isä autat. Asuminen ja työ, kiitos,että autat

OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -RUKOUSPYYNTÖ!

Esirukous ahdistuneen isoäidin puolesta.Kärsin poikani avioerouhasta ja hänen perheensä tulevaisuudesta, vaikka tiedän, että olen jättänyt asian Taivaan Isän haltuun.Tahtoisin pitää lastenlapset lähelläni, Herra kuule tämä rukoukseni, he ovat elämäni tärkeimpiä asioita.Siunaa poikaani ja miniääni sekä tyttäreni avioliittoa ja yritystoimintaa.

23.08.

Rakkaan L:n puolesta, jotta hän tulisi uskoon. Nyt häntä viehättää elämä toisessa maassa houkutusten sumentamana. Rukoillaan, että hän valitsisi tien, joka johtaa Jumalan yhteyteen. Myös sitä pyydän, että meidän välit eheytyisivät ja saisin viisautta ja oikeita sanoja.

Rakkaan L:n puolesta, jotta hän tulisi uskoon. Nyt häntä viehättää elämä toisessa maassa houkutusten sumentamana. Rukoillaan, että hän valitsisi tien, joka johtaa Jumalan yhteyteen. Myös sitä pyydän, että meidän välit eheytyisivät ja saisin viisautta ja oikeita sanoja.

Olen eläkkeellä mutta nyt kesällä töissä entisessä työpaikassa vielä viikko rukoilkaa että jaksaisin rukoilkaa myös selkäkipujen puolesta sekä mieheni puolesta sekä yhteiselon

Haluaisin hengelliseen työhön ja auttaa muita ihmisiä jos se on sinun tahtosi auta ja johdata alan koulutukseen tai muuten kyseisiin tehtäviin. P

22.08.
Voitteko rukoilla poikani ja hänen tyttöystävän puolesta. He ovat huumekoukussa ja kuolevat pian ellei jotain ihmettä tapahdu. Ainoa toivoni on enää Jeesuksessa.

Herra anna apusi poikani avioliittoon, joka on hajoamassa. Tapahtukoon Sinun tahtosi, anna välien säilyä miniäni kanssa. Olen hänelle vihainen ja katkera ja kärsin tästä syyllisyyttä. En jaksa ymmärtää hänen ajatuksiaan ja suunnitelmiaan.Siunaa ja varjele pieniäni rakkautesi ja armosi turvassa.Siunaa myös poikaani, auta minua tukemaan oikein...

vanhimman poikamme puolesta että pystyisi alkamaan laihduttamisen koska on pieni lapsi ja paljon ylipainoa ja sairauksia josta huono itsetunto myös lapsi on ylipainoinen hellitään lasta herkuilla

Pyydän apua lasteni perheisiin: työpaikkaa, puolisoa ja lasta. Jumala tietää.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net