2018-1-22 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


26.02.
Että J saa kokea Jeesuksen läsnäolon niin konkreettisesti että hän alkaa kunnioittaa Jeesusta oikealla tavalla ja uskoo että vain Jeesuksen kautta sielu pelastuu. J:lle pelastumista, parantumista ja vapautumista kaikista. Pelastumista uskosta osattomille ystäville, sukulaisille, tuttaville ja työpaikan ihmisille.

Toivon johdatusta hankalassa elämäntilanteessa sekä masennuksen lievittymistä.

Että tyttäreni saisi työpaikan. Kiitos Jeesus että kuulet ja autat! Nimessäsi Amen! 🙏

Pyydän esirukousta kovien selkäsärkyjen johdosta ja varmaan unettomuus johtuu myös siitä. Pojalle työtä loppui äskettäin työt asuu kotona. Toisen pojan puolesta ymmärtäisi oman parhaansa ja lopettaisi huumeiden käytön

25.02.
Auta rakas Taivaan Isä,että mieheni saisi vihdoinkin yrityksensä pyörimään eikä tarvitsisi hermoilla taloutta ja laskuja koko ajan. Mieheni on hyvä ihminen ja tämä yritys on hänen unelmansa. Auta meitä

Erään naisen puolesta, joka ei vielä tunne Jeesusta. Elämä erittäin vaikeaa. Pyytänyt esirukousta, Jeesus auta.

Jeesus AUTA! Syömishimo taas tulossa= bulimiakohtaus="nälkäkohtaus" --OLen ruokasairas. Jeesus TULE ja auta! sIunaa tämä päivä. Ilmesty Kallis Jeesus!Jeesus sammuta tämä kauhea nälkä. Anna VIISAUS . Puhu Herra.

Joku yrittää tappaa minut exän kanssa. Jeesus käännä elämä elämisen arvoiseksi tai anna kuolla kivutta JJRP

pyydän esirukousta koska olemme kauan sitten tahoillamme eronneita ja nyt uudessa suhteessa vuosia ollut pari joka haluaa saada Jumalan siunauksen kun aikomuksemme on mennä avioliittoon.

Pyydän rukousta että Jumala avaisi korvani ,silmäni ja sydämeni kuulemaan Hänen äänensä ja ymmärtämään Hänen tahtonsa ja suunnitelmansa elämäni suhteen

Nyt on todellinen hätä! Ystäväni menettää asuntonsa muutaman päivän päästä, hänellä ei ole rahaa, eikä mikään virallinen taho ole myöntänyt hänelle mitään tukia. Hänellä on myös pahoja kipuja, joiden takia ei ole pystynyt enää käymään työssä ja myös henkinen jaksaminen alkaa olla todella vähissä, entistäkin painolastia on paljon. Jeesus, auta!

Rukoilkaa puolestani, että Jumala armahtaa minut ja auttaa ratkaisemaan ongelman. Rukoilkaa, että vihdoin saisin rauhan ja pääsisin elämässä eteenpäin. Apua odottava

Esirukousapua pyydän. Siunausta tähän vaikeaan elämämänvaiheeseen perheessäni.Kun meillä ei elämänhalua eikä kykyä ratkaisuihin.Olemme kuin umpikujassa ei poispääsyä. On oltava joku voima josta löytyy apua jatkaa päivästä toiseen. Sairauksista huolimatta. Loppuisi painajaisetkin. Kiitos.

24.02.
Rukoilkaa oikeudenmukaista kohtelua säilöönotetulle irakilaiselle ja päättäjille viisautta. Häntä ei saa lähettää kuolemanvaaran, hänen terveys on nyt vaakalaudalla Herra auta! Tv ystävät

Rakas Jumala, siunaa ja varjele tyttäreni ja hänen lapsensa. Anna tyttärelle voimaa ja rakkautta hoitaa ja kasvattaa lapsensa turvassa ja rakkaudessa. Anna lapselle ja hänen äidilleen hyvää sielun-, ruumiin- ja mielenterveyttä ja turvallisia ihmisiä lähelle. Anna lapsen vanhemmille yhteistyökykyä lapsensa kasvatuksessa.

Pyydän,rukoilemaan ,M,R,puolesta,hänellä kaksi pientä lasta selkärangan tulehdus,ei pysty töihin,talous vaikeudet,toivoo ystävä

Herra autathan, että saisimme lapsen!

23.02.
HERRA, AUTA JA POISTA LUKOT ETTÄ MN OPPIMINEN ALKAISI HYVIN SUJUMAAN JA HÄN SAISI VALMIUDET SIIRTYÄ EKALUOKALLE.

Pyydän esirukuosta itsekkäästi 7 vuoden erossa olon jälkeen, olen erittäin väsynyt tilanteeseen koska olen jo 69 ja sairas vaimoni elää miesystävänsä ja koiriensa kanssa ostamassani talossa. En voi muuta kuin ihmetellä kun puhutaan ettei Suomessa ole asunnottomia. Pyydän rukousta. Puolestani Kiitos

rukoilemme minun ja äitini pääsemiseksi susiparien maailmasta mahdollisissa ja mahdottomissa ja palvelus palveluksesta ja mitä olisi suoraan Sydämelle Herralle sydämeltämme, Hengen rukoilevan puolesta Kyseisen Äidin ja Vanhimman poikansa

Siskoni T.parantuisi skitsofreeniasta.

Tuttavani kertoi, että saattaisi pystyä syksyllä työllistämään minut puoleksi vuodeksi paikkakunnalle, jonne en haluaisi muuttaa, vaikkei minulla vielä ole töitä syksyksi. Tämä herättää useasta syystä ristiriitaisia ajatuksia ja tunteita.

Pyydän rukousta tyttöreni Mn 6-v puolesta. Hänellä on ollut vaikeuksia oppimisessa eskarissa ja menee lukko tilaan kun pitää yksin tehdä tehtäviä. Vahvista hänen itseluottamustaan ja poista lukot ja anna turvan ja levon laskeutua. Auta Herra, pientä M.

22.02.
Rukoilkaa mieheni j puolesta että pääsisi omalla työmaallaan ajamaan takaisin omaa alkuperäistä ajokkiaan. Hän on niin tympääntynyt ajamaan autoa jossa nyt tuuraa.

Pyydän Herralta apua ongelmiini. Herra näkee ne tarkemmin.

Rukoilkaa, että saisin jostain maanantaihin mennessä rahaa maksaa kaikki velkani, etten joutuisi ulosottoon. Jumalalle on kaikki mahdollista!

Töissä on kilpailua, uusi esimies jolle pitää näyttää että on pätevä ja hankala kollega. Tämä kollega kiusaa ja säheltää, käy hermoille. Olen ahdistunut ja itseinhoinen. Pelkään etten osaa ja pärjää, ettei kukaan välitä. Anna Jumala rauha, itsetuntoa ja iloa. Anna esimiehen huomata että osaan ja pystyn.

OI, JUMALA AUTA E: JOLLA VAIKEAA JA VAKAVA SAIRAUS!!

Rakas Jumala, anna lasteni saada töitä ja/tai opiskelupaikka. Lähetä pyhä henkesi siunaamaan ja varjelemaan heitä kaikkia.

21.02.
Rukoilkaa, että pääsisin kerrasta yksityishenkilön velkajärjestelyyn. Olen niin ahdistunut tästä velasta.

Tyttäreni ja poikani stressi. Aikuisia ovat. Tyttäreni on ihan uupunut. Pojallakin vaikeaa. Työ heillä on. Jeesus kuule rukoukseni. Pelkään ihan heidän puolestaan. Jeesus AUTA!

Pyydän rukoilemaan tärkeän kokouksen ja työni puolesta. Minua kiusataan töissä ja asialle yritetään vihdoinkin vuosien jälkeen tehdä jotakin. Pyytäkää, että Jumala lähettäisi minulle avuksi pyhän henkensä ja enkeleitä, jotta esimiehet näkisivät ongelman ja tekisivät oikeat päätökset. Tarvitsen apua tai kiusaajani voi jatkaa työni estämistä.

Rakas Jumala, auta minua parantumaan fyysisistä ja myös psyykkisistä vaivoistani. Olen jo epätoivoinen.

HERRA, SIUNAA JA VARJELE PERHEEMME KAKELTA PAHALTA. ANNA TERVEYTTÄ JA VOIMIA. AUTA MEITÄ TALOUDELLISESTI SELVYTYMÄÄN SUURISTA VELOISTA. JEESUS, AUTA. KIITOS. AAMEN

20.02.
seurustelusuhteen puolesta. Herra vaikuita tahtomista ja tekemistä ja poista esteet aidon ja syvän sydänten yhteyden tieltä. toivon, että t tahtoisi kihlata minut ja alkaisimme suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta ja yhteistä kotia ja asumista saman katon alla. auta T luottamaan avioliittoon ja luottamaan minuun.

Olen väsynyt ja ahdistunut. Herra anna mielenrauhaa ja voimia, haluan jaksaa palata töihin.

Pyydän esirukousta, että voisin vapautua pimeydenvoimista ja sitovasta demonihengestä. Jeesus armahda ja auta ja vapauta.

Hei. Oon monta vuotta ollut yksin sinkkuna ja rukoillut kristittyä naista kumppanikseni, muttei oo siunaantunut. Nytten taas, tunnen pahaa oloa kun ei ole kumppania. Niin voitteko rukoilla mulle kristittyä kumppania sillee, että se tulee tässä hetken päästä kohilleen.

19.02.
JUMALAMME, AUTA PERUNKIRJOTUSASIASSA. SIUNAA JA ANA KAIKEN SUJUA HYVIN JA VAIVATTOMASTI- KIITOS JEESUS.

Uskovan nuoren miehen väärän seurustelusuhteen vuoksi. Jeesus auta.

Pyydän esirukousta mieheni työtilanteen puolesta, että oikeat ovet aukeaisivat meille perheenä. Kiitos!

Voisitteko rukoilla Jeesukselta apua kaikkien vapaamuurariseurojen lopettamiseksi ja ettei kukaan enää niihin liittyisi? Pyydän rukousta myös Suomen puolesta ja Jeesuksen veren voimaa eduskuntaan. Kiitos

Jeesus auta! Paranna miesystävän A, tiedät hänen kaikki sairautensa, kosketa pyhällä hengelliäsi ja ehjää kokonaisvaltaisesti! Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Rukoilkaa nuoren naisen puolesta, että hän vapautuisi itsetuhoisuudesta ja vääristyneestä identiteetistä sekä löytäisi uudestaan elävän yhteyden Jeesukseen. Jeesuksen nimessä on voima! t. Isä ja Äiti

Isä sinun puoleesi käännyn. Auta minua kokoaisvaltaisesti.Sairaus tekee elämästä rajallisen vie toimintakyvyn.Nukkua pois toive. Monta vuotta rukoillut.Elämä niin käsittämätön nyt. Miksi minulle näin.

18.02.

kiitoksia esirukoilusta ja kaikkea hyvää

Pyydän että rukoilisitte puolestani muutaman vuodenn lisää elinaikaa, että saisin asiat hoidettua, sairastan pahanlaatuista syöpää jonka ennuste on huono.

17.02.

Valitustani tärkeästä asiasta käsitellään eräässä instanssissa maaliskuussa. Tahdon jättää asiani Herran eteen ja pyytää, että se käsiteltäisiin oikeudenmukaisesti ja Jumalan tahtomalla tavalla. Pyydän, että osaan ottaa päätöksen oikein vastaan ja toimia viisaasti sen saatuani. Asialla voi olla enemmän merkitystä kuin päällisin puolin näyttää.

16.02.
Pyydän Herran apua uusiutuvan ripulin johdosta. Kunto menee heikoksi kun ei voisyödä,olen jo vanha ihiminen. Pitäisi päästä matkustamaa tapaamaan ainoaa poikaani. Hän tarvitsi työtä. Hyvä poika mutta ei löydä työtä, on korkeastikoulutettu. Herra auta meitä. Ilmesty Auttajana meidän elämäämme. Hera on ainoa turvamme.Kiitos tielle.

Monissa vääryyden siteissä kiinni olevan J:n puolesta, joka ei usko että vain Jeesuksen kautta vie tie taivaaseen. Että Jeesus itse ilmestyy J:lle ja J ymmärtää evankeliumin oikein, pelastuu, parantuu ja vapautuu kahleista.

Pyydän Esirukousta firman puolesta, koska kovasta työstä huolimatta olemme taloudellisissa vaikeuksissa. Henkilökunta on uupunut johtoa myöten.

Pyydän esirukousta haimasyöpään sairastuneen viisikymppisen Pohjois-Pohjanmaalla asuvan sisarukseni puolesta.

Pyydän saada kokea Jumalan rakkautta niin paljon että sisäiset haavani paranevat. Pyydän itselleni enemmän rakkautta Jeesukseen, niin että Hän saa tulla kaikkein tärkeimmäksi elämässäni. Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Kiitos.

15.02.
Jeesus auta , että saisin huomenna rahaa !

Että Jumala johdattaisi työtä,jäin taas tänään työttömäksi,työtä joka olisi mieluista ja hyvät työkaverit.Jumalan apuun uskova äiti

Minun ja T seurustelusuhteen puolesta . Herra poista esteet syvän yhteyden ja sitoutumisen tieltä. Herra vaikuta tahtomiseen ja tekemiseen että alkaisimme puhumaan yhteisestä tulevaisuudesta ja naimisiin menosta ja yhteen muutosta.

Pyydän esirukousta, kun sisälläni on hurmahenki ja haluan siitä vapautua. Jeesus armahda ja auta.

Pyydän esirukousta että voisin vapautua pimeydenvoimista. Jeesus armahda ja auta.

Pyydän esirukousta demonisiteen takia. Haluan siitä vapautua. Jeesus armahda ja auta.

Pyydän rukoilua että mieheni työpaikalla oleva vaalea varattu nainen jättäisi minun mieheni rauhaan ja keskittyisi ainoastaan omaan parisuhteeseensa. -h

14.02.
Olen todella epätoivoinen. Olen menettänyt työni enkä ole yrityksistä huolimatta työllistynyt. Jumala, auta minua tässä synkässä tilanteessa M

Putkiremontin takia kiirellinen asunnon tarve maalta kaupunkiin.Herra auta löytymään asunto missä parveke,vaatehuone ja saa ottaa kissa.

Olen kiitollinen jokaiselle, joka rukoilee meidän avioliiton säilymisen puolesta. Meillä on avioliitossa kriisi, en halua ikinä erota. Kunpa Jeesus uudistais rakkautta ja veis meidät tästä yli yhdessä vahvempina.

Pyydän esirukousta demonisiteen takia. Jeesus armahda ja auta ja vapauta.

Laitoin vahingossa vähälle taholle verokortin , pyydän rukoilisitteko et ohjautuu palkanlaskijalle ajoissa jotta saan palkkani sovitusti ?

Herra, pyydän siunaamaan raha-asiamme, taloudellisista haasteista selviämisen, johon tarvitsemme apuasi. Muista meitä, vaikka paljon on meillä parannuksenteossa tehtävää. Kiitos Jumala.

Jeesus auta tiedät tilanteeni ja rukousaiheeni kaikki auta ja johdata niissä. Auta muuttoasiassa jota olen rukoillut. Pyydän Kristus sinua tulemaan elämääni ja auttamaan minua.

13.02.
Pyydän rukousta osituksen puolesta, että se tapahtuisi pian. Herra, lähetä ostajat että omakotitalo ja tontit menisi sopivalla hinnalla kaupaksi.

Kiitos Jeesus kun autat jokapäiväisissä haasteissa.

Hyvä Jumala, anna entisen vävyni löytää elämälleen merkitys, anna hänelle asunto, töitä ja päästä päihteiden kirosta, niin että hän olisi hyvä ja välittävä isä lapselleen. Hän on perusluonteeltaan hyvä. Anna hänelle ja lapselleni kykyä yhteistyöhön ja toistensa kunnioittamiseen yhteisen lapsensa kasvatuksessa ja asioiden sopimisessa.

Rukouspyyntö henkilön puolesta, joka on menettanyt toivonsa. Sanoo: Että ei näe enää mitään syytä elää. Puhuu vain itsemurhasta. Rukoillaan, että Jumala vapauttaisi hänet katkeruudesta ja peloista ja estäisi pahat aikeet.

Äitini terveyden puolesta. Herra, armahda ja auta että äitini saisi olla vielä monia vuosia terve. Näet sen kilpisrauhas patin, auta ja kosketa ettei se olisi mitään vakavaa.

Minun ja Tn seurustelusuhteen puolesta. Herra, johdata sitoutumistamme ja puhu sitoutumisesta ja kihlautumisesta sekä yhteisestä tulevaisuudesta. Poista esteet syvän sydämen yhteyden tieltä. Puhu avioliitosta.

Kiitos Jeesus kuulit rukoukset erään laitoksen puolesta.Uusi rakennus melkein valmis.Herra sinä näet talomme.Naapureilla vesivaurioita.Johdata talojen remontti tai purku.

12.02.
Minusta vaikutti joulukuussa siltä, että eräs mies halusi minulle pahaa ja onnistui siinä. Nyt hän on kuitenkin itse vakavasti sairaana. Jätän hänet rukouksiinne. Ymmärtääkseni hän tietää paljon uskon asioista, mutta hän ei vaikuta siltä, että hänellä olisi henkilökohtainen usko Jeesukseen.

Pyydän rukoilua että mieheni työpaikalla oleva vaalea varattu nainen jättäisi minun mieheni rauhaan ja keskittyisi ainoastaan omaan parisuhteeseensa. -H puoliso

11.02.
Jumala, suojelethan pientä tyttöäni P.I:tä. Kiitos.

Kiitän siitä, että saan luultavasti tässä ja ensi kuussa olla mukana erään seurakunnan piirustus- ja askartelupäivässä. Olen ollut mukana kerran, ja se teki minulle todella hyvää! Rukoilen, että Taivaan Isä lähettäisi sinne juuri oikeat ihmiset ja siunaisi ja hoitaisi Meitä kaikkia. Jeesuksen nimessä.

24v poikani ei osaa käyttää rahoja oikein. Velkoja.

Teini ikäisen tytön puolesta jolla todettu jokin vakava monihermostollinen sairaus. Kovat säryt koko ajan. Rukoillaan että Jumala parantaisi hänet ja saisi tulla elävään uskoon. Herra nosta hänen mieli alaa. Vaikuta Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kaikki sairauden henget väistyköön aamen!! Anna tämän azian vetää meitä oerheenä yhteen enemmän ja lähemmäksi sinua.

10.02.
Hei ! Pyytäisin esirukousta työmatkojeni järjestämisen puolesta. Asun paikkakunnalla, jossa töitä vaikea saada. Nyt olisi avoin paikka tarjolla,mutta autottomana ja kortittomana työmatkat ovat minulle este. Työ olisi kokopöivätyötä.

Olen taloudellisissa vaikeuksissa ja haluaisin pois tästä tilanteesta. Rukoilkaa, että saisin apua pian jostain. En jaksa tätä enää!

09.02.
Jätän rukouksiinne naisen, jota yritän auttaa oppimisongelmissa, sekä kollegan, jonka kanssa teen asiassa yhteistyötä.

En puolesta, että pelastuu, ei halua pelastua tai ei ymmärrä asiaa, mutta rukous voi muuttaa

Esirukouspyyntö minun ja Tn seurustelusuhteen puolesta. Että Jla vaikuttaisi tahtomiseen ja tekemiseen yhteisen tulevaisuuden rakentamisessa. Herra poista esteet syvän yhteyden ja sitoutumisen tieltä. Tahtoisin sitoutua ja että hän tahtoisi viedä minut vihille ja alkaisimme suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta ja asumista yhdessä.

rakas Jumala, jos saan lasteni isän ja poikani rakkauden takaisin , lupaan etten koskaan loukkaa heitä, lupaan rakastaa ja kunnioittaa.

Rukouspyyntö Jumala johdata työpaikkaan johon tietoni ja taitoni riittävät

Poista minulta pelot ja paranna sairaudet. Kiitos kaikesta avusta jota olen saanut koko elämäni ajan. Siunaa sukuun tulevia vauvoja ja anna heidän elämäänsä siunaus.

Rakas Taivaan Isä, Jlla on hoidettu keuhkosyöpää, nyt myös imusolmukesyöpä ja aktiivivaiheessa. Lääkäri sanonut että aika on vähissä. Rukoilen ja anon Taivaan Isältä paranemista hänelle kaikessa rakkaudessaan. Pieni pojantytär tarvii vielä pappaa kipeästi. Älä ota Taivaan isä pappaa vielä pois. Kiitos!

08.02.

rukoikaa minun ja perheeni puolesta en tuota muuta kuin tuskaa läheisilleni apua Jeesus tietää

Lapseni eräs opettaja huutaa lapsille ja on liian ankara.Lapset jopa itkeneet, hän on pelottava.Jeesus, auta, että hän saa avun ja suojele lapsia.

Pyydän voimaa ja viisautta tähän päivään. Kuntoutus illalla. Raamattupiiri päivällä. Työ. --Jeesus tule ja neuvo minua. Tule ja ohjaa. Puhu Herra!

Pyydän esirukousta ettei vatsavaivani ole suolistosyöpää.Herra johdata tutkimuksissa.

Siunaa Jumala kaikkia yo-kirjoituksiin osallistujia!

07.02.
Tykkään eräästä miehestä niin, että vatsasta sattuu, ja jännittää, kun vaikuttaa siltä kuin vuosien rukouksiin olisi tulossa yllättävä mutta täsmällinen vastaus. Sitä miettii, että olen ansioton näin hienoon lahjaan ja miten osaan sen ottaa vastaan.

Herramme, kiitos kaikesta lohdutuksestasi, siunauksestasi ja johdatuksestasi perheessämme, vaikka meillä on suuri suru menetettyämme rakkaan mummomme. Auta meitä ja avaa oikeat ovet elämässämme. Sitä pyydämme terveyden lisäksi. Kiitos.

Rukouspyyntö keikkatyöpaikkani puolesta , että oppisin hyvin työtehtävät ja työkavereiden kanssa sujuisi hyvin

Minun ja Tn seurustelusuhteen puolesta. Herra vaikuta tahtomista ja tekemistä yhteisen tulevaisuuden suhteen. Herra näet, että tahtoisin, että t kihlaisi minut ja alkaisimme rakentamaan yhteistä tulevaisuutta. Herra johdata meitä ja auta luottamaan ja uskomaan avioliittoon ja meihin.

Nuori 15v poikani on sirastunut masennukseen jo puolivuotta sitten..nyt viimeine luokka uhkaa jäädä masennuksen takia käymättä..pelimaaila kiroilui een on täyttänyt Samuelin mielen. Rakas Jeesus, pimeydestä minä huudan si ua Jeesus kuule mi un rukoukseni..amen

06.02.
Rukouspyyntö eläkekeläisnaisen puolesta, että hän paranisi pyörryttävästä sekä huonosta olosta, ja että ravinto pysyisi sisällä. Rukouspyyntö myös hänen tyttären tyttärensä puolesta, että hänelle järjestyisi työpaikka töiden loputtua.

Pyydän esirukousta, että limakalvosairauteni syy selviäisi ja vaiva paranisi ja että kokonaisterveyteni paranisi.

että osisin ottaa vastaan Isän rakkauden ja osaisin antaa Pyhän Hengen parantaa minut kokonaan,ja että jJeesus repii kaikki kahleet menneisyyteen ja Isä kaikkivaltias poistaa minulta häpeän ja pelon antaisi elämälleni tarkoituksen ,oikean tarkoituksen ,haluan rakastaa ja hyväksyä itseni tämmöisenään sido Isä mun haavat täytä minut rakkaudella aamust

Äitini on vaikeassa tilanteessa omakotitalossa yksin.Herra anna hänelle ystäviä sekä apua talonhoitoon.Johdata virkistystä, ettei tv:n äärellä elä. Herra anna tahtosi toteutua terveyteni suhteen , että tilanne selviää.Raskaus olisi suuri haaste tässä iässä.

Rakas Jumala siunaa H.H:tä ja sido kaikki perkeleen vaikutus hänessä Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen

Pyydän esirukousta pääsiäismatkalle.

Tänään olevan työhaastattelun puolesta , että Jumalan tahto tapahtuisi työnsaannin suhteen.

Tyttären uskoontulo.Että hän nauttisi tanssiaisistaan&löytää kaikki kauniit asusteet.Auta Jeesus häntä olemaan ylpeä perheestään, poista pienten tulojemme aiheuttama häpeä.Valaise Jeesus hänelle elämän oikeita asioita.

05.02.
Rukouspyyntö onko hakemani opintopaikka Jumalan tahdon mukainen ,vai onko jotain muuta tulossa.

Auta Herra Jeesus minua ja perhettä. Minua pelottaa muutamien ihmisten röyhkeä käytös.

Mieheni on peliriippuvainen,taloudellinen tilanne on todella huono.Hän on ilmoittanut että hänen on lähdettävä.Hän on valmis hylkäämään perheensä(vaimon ja 3lasta) suojellakseen ja paetakseen myös vastuuta.rakastava perhe on hajoamassa.kukaan ei ole mahdoton tapaus eikä mikään tilanne ole niin paha etteikö Jeesus voisi kaiken muuttaa.Jeesus auta!

04.02.
Siunaa äitiäni, ota pois kivut ja anna elämäniloa. Anna poikani ymmärtää miten paljon häntä rakastan. Anna minulle parempi työpaikka! Kiitos että pidät huolta meistä.

Kiitos Jeesus, että sinä synnyit juuri minunlaistani varten. Tällaista epäonnistunutta , masentunutta , pömppömahaa varten. Minua varten , joka pelkää kevättä. Kuinka kauheaa onkaan kulkea kevätauringossa maha pömpöllään ja pelätä, että maha vain kasvaa. Aurinko tekee oloni niin kurjaksi. Ei niin pitäisi olla! JEESUS AUTA ! Jeesus auta minua! Anna

Töissä tulossa vaativia tehtäviä, auta Jeesus selviämään tästä viikosta ja tulevista viikoista,kiitos.

Klla syöpä, uudestisyntymisen ihmettä ja koko perheelle uskoon tulemisen ihmettä. M-L terveysasiat K, uskoon tuloa. Kiitos ja siunausta !

9v kuntoutustuki päättynyt. Rukoilisitko, että Jumala johdattaa selkeästi ja antaa minulle viisautta ja ymmärrystä tehdä Hänen tahtonsa mukaisia valintoja työn ,koulun ja asunnon suhteen ? Kiitos !

Paranna läheiseni kuulovamma. Kiittäen ja Jeesuksen nimessä rukoillen.

Vakava esirukospyyntö nuoren perheen puolesta, jossa vaimolla vuosia kestänyt aiheeton mustasukkaisuus, ettei tämän tähden tulisi perheen hajoamista

03.02.

Pyydän avioliittomme puolesta rukousta.En usko Jumalan tahdon mukaista olevan uskomattoman ja kristityn liiton, tunnen syyllisyyttä lasten takia.Emme tule toimeen.Jeesus johdata sinä meidät vanhemmat uusiin suunnitelmiin jotka ovat hyväksi lapsillekin.

02.02.
pyydän esirukousta äitini terveyden puolesta. Hänelle on ilmaantunut patti ruoka ja henkitorven viereen. Herra armahda ja kosketa, että se ei olisi mitään vakavaa. Herra, armahda että äitini olisi terve ja saisi vielä elää pitkän elämän.

Jumala siunatkoon JT:n ja hänen kättensä työt. Vedä Pyhä Henki häntä ja hänen sukukuntaansa puoleesi.

Herra pelasta rakas puolisoni. Kiitos että pelastat myös poikamme, sekä hänen perheensä.

Jeesus johdata asuminen ja tulevat matkat niin että saamme lapsille oikeat suunnat elämään täällä Suomessa.Kun on sopiva muuttoaika, anna Jeesus selkeät merkit.Erityisesti miehelleni rohkeutta muutoksiin.

Pyhdän esirukousta lapselleni vanhojen tanssiaisiin.Herra auta hyvien kenkien ja muiden asusteiden hankinnassa.

01.02.
Auta suvun nuoria perheitä. Tasoita luonteen heikkouksia ja anna iloa ja sopua ja voimia arkeen. Säilytä usko ja anna usko niille ,joilta se puuttuu.

Siskoni T parantuisi skitsofreeniasta.

Apua omaan epävakaaseen persoonalisuushäiriöön ja jaksamista poikaystävälle. Muutenkin pyydän siunausta ja rakkautta suhteelle!

Rakas Jumala, anna löytyä S:n kaksi kadonnutta arvokasta perintökalleutta ja ohjaa ne oikeille omistajilleen! Kiitos.

Herra pyydän,että työpaikalla olisi paljon enemmän töitä koska työtehtäviä on ollut aivan liian vähän jo pidempään. Toivoisin myös löytäväni juuri sellaisen asunnon minkälaista etsinkin ja kunnollisen,luotettavan elämän kumppanin kun aika on oikea.

31.01.
Osa-aikaisesta työsuhteestani tulee täysiaikaisempi, koska toinen henkilö on sairaana. Jätän hänet rukouksiinne. Olen itse tyytyväinen, mutta hän ei varmaankaan ole.

SIUNAA TT, JT JA KAIKKI T:N SUKUKUNNAN JÄSENT. PELASTA HEIDÄT JA OPETA TUNTEMAAN SINUT. AAMEN.

Pyydän esirukousta nuoren naisen puolesta, että hän vapautuisi itsetuhoisuudesta ja vääristyneen identiteetin kahleista. Rukoillaan hänelle myös vapautumista ihmisistä jotka vievät häntä väärään suuntaan, ja että hän voisi kääntyä jälleen uskovien ystävien ja seurakunnan puoleen. t. Jeesuksen apua odottavat vanhemmat

Rukoillaan, että poikani saisi pitää hyvän työpaikkansa! Asia ratkeaa tällä viikolla! Herra auta!

Iäkäs ystäväni on usein kovasti ahdistunut mieltä piinaavien ajatusten ja vanhojen, traumaattisten tapahtumien johdosta. Jeesus auta häntä! Anna hänelle mielenrauha, vapaus ja turvallisuus.

Herra auta mitättömän rikkeen vuoksi saamani parkkisakon kumoutumisessa, kun tein valituksen . Sakottaja karkasi paikalta.Siunaa Jeesus lapsia jotka näiden rakennustyömaiden keslellä kulkevat kouluun.Jeesus auta asuntohakemuksemme kanssa.Tai johdata meitä mistä vaan uusi koti löytymään.

30.01.
Olen ollut äänetön neljä päivää. Oopperanäytös huomenna. Olen hoitanut itseäni kaikilla keinoilla ja ääni ei ole palannut. Laulan pääroolin. Kiitos kaikille rukoilijoille jo etukäteen.

Hei Jumala minulla on huoli. Poista taloushuoleni ja anna yltäkylläinen talouselämä. Ihmeesi ja hyvän tahtosi kautta, joka sama tahto kaikille meille ihmisille koko maailmassa. Aina tahdot hyvää myös laissasi, jossa toivot ettei kukaan tappaisi toisiaan ja kääntyisi sydämessään. Poista minut ulosotosta anna sellainen maallinen tai taivaallinen ihme tähän, jolla tämä tapahtuu.. Siunaa läheisiäni et

vanhuksen ripulin Herra Jeesus parantaisi siunaa kaikkia esirukoilijoiden tarpeita

Rakas Taivaan Isä. Edesmennyt vanha isäni säästi muutaman tosi vanhan rahan ja ne ovat nyt kadoksissa. Herra kosketa häntä kenellä ne ovat, että löytyisi, ne kuuluvat lapsilleni.

Taivaan Isä. Kiitos, että lapsemme ovat olleet terveitä. Rukoilemme, että he saavat uusia ystäviä uskovista perheistä. Auta, että luokkakaverit lopettavat ruman kielenkäytön ja kiroilun. Herra, pelasta heidätkin uskomaan Sinuun. Aamen.

29.01.
Vapautumista vääristä ihmissuhteista ja niistä kahleista ja sidoksista joita elämääni on tullut näiden ihmisten kautta. Jeesus anna anteeksi ja vapauta !

Miehelleni tulossa erilaisia tutkimuksia, koska veriarvoista ja keuhkokuvista löytynyt jotain, mitä pitää tutkia lisää. Jeesus anna, että kyseessä ei olisi mitään vakavaa!

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa, karkottaa pahan voimat kimpustani ja siunaa minua ja läheisiäni Kiitos !

Rukoilen, että Jeesus Kristus poistaa heikon oloni ja antaa minulle voimia

28.01.
Kaikkivaltias Jumala, siunaa kädelläsi rakasta isänmaata ja sen vastavalittua tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä. Anna hänelle Sinun johdatuksesi, varjeluksesi ja viisaus vastuullisessa tehtävässään. Anna rauhan aikoja. Siunaa ja turvaa kansaamme.

Rakas Taivaan Isä! Elämässäni on paljon hyvää, kiitos siitä! Nyt, kuten tiedät, olen tekemässä isoa päätöstä ja tarvitsen siihen apuasi. Annathan voimaa valita oikein? Kiitos ja amen!

27.01.
Olen synnintunnossa. Olin ikävässä tilanteessa esimiesteni kanssa. Jäin valheesta kiinni. Valheella en sinänsä loukannu ketään vaan halusin korjata työni jälkeä työajan ulkopuolella. Pyysin anteeksi, mutta pelkään ettei minuun luoteta. Itse uskon Jeesukseen ja sitten tein näin (esimiehet eivät ole uskossa). En jaksa tuossa työpaikassa enää.

Jännitän kauheasti, kun tulee ns. vaativia vieraita. Mun voileipäkakusta tuli liian suolaista tms. JEESUS AUTA! Muutenkin olen ihan "puolikuollut" niiden vieraiden takia. Jeesus tule ja auta. Anna niiden viihtyä. kosketa niitä. Siunaa lastaan. Jeesus paranna sinä noita mun tekeleitä.

26.01.
Pyydän esiruokusta J pojalleni. Hänellä on pitkään ollut paniikkikohtauksia, myös alaselkä sekä niskakivut, eikä pysty nukkumaan kivujen takia. Kiitos ja siunausta kaikille!

Rukoilisitteko , että Jumala antaa voimia ja viisautta ja toimi ja vaikuttaa Pyhän Henkensä kautta yhteisissä esirukoushetkissämme ? Kiitos!

Siunaa diabeetikkoläheistäni aina ja kaikessa. Suojee nuorta perhettä ja säilytä usko ja yhteishenki. Anna enkelit ympärille.

Rukoilettehan että olisin terve ja pääsisin huimauksesta ja siihen liittyvästä paniikista eroon. Löytyisi apu. Tarvitsen myös voimia ruuhkavuosiin.

rukouspyyntö olisi että löytäisin jonkun naisen tai jonkunlaisen romanssin tms henkisen yhteyden aluksi ja kyllä muuhunki olen valmis jos vain löytyisi semmoinen josta olisin kiinnostunut ja vastaavasti myöskin hän kiinnostunu minusta ,että tämmöistä toivoisin :) kiitos terveisin j

25.01.
Äärimmäinen viha ja katkeruus nousee jatkuvasti ajatuksiin ja mieleen. Pyydän vapautumista tästä ja voimia antaa anteeksi heille joita kohtaan näitä tunteita koen.

Kiitän kirjastovirkailijasta, joka auttoi minua tänään hienolla tavalla! Rukoillaan iloa ja siunausta hänelle.

Kiitos jokaiselle puolestani ruokoilleelle. Kirjoitin aiemmin työssä sattuneesta tapaturmasta ja siitä ei seurannut mitään vakavaa. Rukoukset kuultiin!

Jumala, näet perheemme ja suuren surumme menettäessämme rakkaan mummomme. On suru, mutta samalla ilo mummon puolesta, sillä hän saa olla kanssasi taivaan kodissa. Anna meille voimia.

Pyydän rukoilua parisuhteeni puolesta . Pyydän meille valtavasti rakkautta ja yhteen kuuluvuuden tunnetta mieheni j kanssa. Rukoilkaa myös että j osaisi enemmän näyttää tunteitaan ja osoittaa rakkauttaan minua kohtaan puolisona. -h

24.01.
Pyydän esirukousta itsemurhaa miettivän epätoivoisen nuoren puolesta

Rukousaihe terveyteni puolesta, että Herra parantaisi. Rukousaihe myös opintojeni ja mieheni opintojen puolesta. Siunausta työharjoitteluihin. Siunausta myös alkavale gradu-projektille ja perheellemme kokonaisuudessaan. siunausta myös suvuillemme ja opiskelutovereillemme!

Olen ahdistunut nykyisessä elämäntilanteessani. Rukoilen ratkaisua ja uutta työtä minulle ja miehelleni. Jumalalle kaikki on mahdollista!!!

Pyydän rukousta että Pyhä Henki kirkastaisi ja avaisi mitä minun elämässä tarkoittaa palaaminen ensirakkauteen Jeesuksen kanssa , kiitos.

Pyydän rukousta työtilanteeni puolesta, että se järjestyisi kokonaisuuden kannalta hyvällä tavalla. Jeesus auta ja auta minua luottamaan, että sinulla on minulle sopiva ratkaisu! Kiitos.

23.01.
Esirukousta terveyteni puolesta.fyysisen kunnon ja psyykkisen eheytymisen puolesta. Apua Jeesus!

Hei rukoilijat... on tarvetta että Jeesus auttaa raha-asioissa ja pitää huolen että voin jatkaa evankeliumin työtä. Jeesus auta että keväällä ja kesällä olis hyvä aika ja ovet aukee kunnolla. Kiitos

Pyydän tyttären perheelle, jaksamista, että loppuisi sairauksien kierre lapsilla paljon sairautta, myös vanhemmilla. Parana heidät suuren rakkautesi tähden.Jumala sä et halua että vanhemmilla on liikaa rasitteita. siunaa tätä perhettä.Anna näiden vanhempien tehdä oikeita ratkaisuja, sinun tahtosi Anna rakkauden voittaa vanhemman t. perheessä.

22.01.
Vankilassa olevan poikamme alullaan olevan seurustelusuhteen puolesta, että voisivat yhdessä kasvaa Jeesuksen tuntemiseen ja tukea toinen toistaan nyt ilman huumeita. Kiitos että pojan selkä jonka puolesta rukoiltiin parani.

Pyydän rukousta poikani puolesta, hänen mielensä on särkynyt, ahdistus painaa itsetuhoisuuten asti. Poika, jolla on elämä edessä.

Rukoilisitteko puolestani, että saisin vakituisen, hyvän työpaikan? Olen tehnyt pätkätöitä 12 vuotta. Olen niin ahdistunut, että hengittäminenkin tuntuu ylivoimaiselta. Amen,

Auta Herra olen työasioissa ja ihmissuhteet työpaikalla joudun vastoinkäymisissä etsitään vikoja silloin tällöin.Auta myös ettei porno nettisivut kiinnostaisi.Anna Herra katsoa vain sinun kasvojasi

Auta Herra olen työasioissa ja ihmissuhteet työpaikalla joudun vastoinkäymisissä etsitään vikoja silloin tällöin.Auta myös ettei porno nettisivut kiinnostaisi.Anna Herra katsoa vain sinun kasvojasi

RUKOUSPYYNTÖ EN JA IN SEKÄ HEIDÄN PERHEITTENSÄ PUOLESTA ETTÄ ENNENKAIKKEA JUMALA PELASTAISI JA AUTTAISI SEKÄ HERRA VAHVISTAISI H-SISARTA.

Eräs minulle läheinen ihminen kirosi minut. Pyydän esirukousta, että se kirous murtuisi. Kiitos.

Jumala, äiti pääsi luoksesi taivaan kotiin. Kiitos, että hänen on nyt hyvä olla.

Pyydän että minulle löytyisi mukava työpaikka. Edellinen työmaa oli henkisen väkivallan tyyssija. Parisuhteeni on karilla, mieheni halveksuu minua nyt työttömyyden myötä. Olen ihan hukassa, työtön, ystävätön, väsynyt äiti joka tarvitsisi tukea, olkapään joka sanoisi että kaikki kääntyy vielä hyväksi.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net