2015-7-2 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


31.08.
Tyttäreni puolesta ja hänen suhteen.auta Herra T saamaan onnea elämäänsä eikä enää pettymyksiä ja voimaa pysyä uskossa

Herra, siunaa ja pelasta tuntematon ystävä ja hänen sukunsa, jolta sain avun! Kiitos, että siunaat vanhaa äitiäni ja lastemme mummua. Anna hänen olla terveenä ja paranna nykyiset sairaudet ja vaivat. Varjele häntä joka hetki. Siunaa kakki hänen lastensa ja lastenlastensa perheet. Muista myös toista mummua.

Rakas jumala pyydän että saisin kaikki opiskeluun liittyvät tehtävät suoritettua. Pyydän myös että tapailema mieheni olisi minulle oikea puoliso. Siunaa kaikkia läheisiäni. Kiitos Jumalalle.

30.08.
Kumppania vailla,Jeesus vastaa...

29.08.
PYydän terveyttä vanhemmilleni ja pikaista johdatusta puolison löytöön.

Olemme kahden lapsen perhe, isä vakavasti sairastunut. Lasku ja velkakierre. Nytkin sähköt katkaisu-uhan alla ja iso kasa muita laskuja. Olen äiti ja perheen terve aikuinen ja vastuunkantaja. Vaan ei ole enää voimia. En jaksa stressata ja pelätä talouden puolesta, ajattelen usein että kuolema olisi helpotus vaikka tiedän että lasten takia on jaksettava. Herra auta! Auta ahdingossa!

28.08.
Työkyvyn palautumista. Ollut sairauksia ja poissaoloja. Sisar

Vanhan äitini kohdalla olisi tehtävä saattohoitopäätös. Äiti tuntee, puhuu, syö, ei liiku. Herra Jeesus, Taivaan Isä , jolla on hallussasi ihmisten päivien määrä, johdata tulevan tiistain keskustelu oikein tahtosi mukaisesti. Amen

27.08.
Kiitos rukouksesta. Pyysin rukousta seur. asiaan. Mökillä, joka oli vuokralla kesällä sattui ikäviä. Lemmikki kuoli traagisesti, jouduin sairaalaan ja em. tapahtumasta on noin 4 viikkoa. Olen saanut terveydenhoidollista apua ja mielipaha on lieventynyt aiemmasta huomattavasti. Pääsen myös Holter-tutkimukseen ja olen saanut rytmihäiriöihin lääkkeitä

On verenvuotoa peräpukamista. Toivon ettei näihin tarvitsisi leikkausta. Yritän muuttaa ruokavaliotani. Yritän myös laihduttaa. Pyydän Jumalan selkeää johdatusta ja siunausta elämääni kokonaisvaltaisesti. Onnistumista töissä ja riittävää toimeentuloa. Kiitos.

Jeesus Kristus koskettaisi minua ja parantaisi mieleni ja aivoni. Kiitos Jeesus, että autat!

Kiitos Herra, että olet ollut elämässämme ja monin tavoin siunannut meitä. Pyydän edelleen meille siunaustasi ja varjelustasi sekä johdatustasi. Auta vaikeissa asioissa ja paranna taloud4ellinen tilamme.

Esirukouspyyntö että Jeesus uudistaisi minut uskossa ja pelastaisi vaimoni ja äitini uskoon. Auttaisi turhautumisessa sekä ongelmissa,raha asioissa, työttömyydessä, ja vaikeissa olosuhteissa,ihmisiltä tulevissa paineissa. Myös paikkakunnan vaihdoksessa. Tv p

26.08.
Rukoukseni, pyyntöni, anomiseni, Herra; minulla ei ole sairautta terveyttä, jota et voisi parantaa, jos tahdot: "mitä tahdot, sen teet" - rukoilen tässä ja muualla ja ilmi kaikille, koetella Herra?

Pyydän esirukousta, että poikani vahvistuisi aloittamaan opinnot ja hoitaisi terveyttään.

Pyydän esirukousta, että poikani vahvistuisi aloittamaan opinnot ja hoitaisi terveyttään.

25.08.
Minulla on hampaisiin liittyvä ongelma. Mietin, mennäkö hammaslääkärille asiasta vai ei. Olen ansiosidonnaisella päivärahalla, joten yksityiselle hammaslääkärille meno tuntuu kalliilta.

24.08.
tarvisen terveyttä ja rahoja omaan autoon ja vuokraasunnon järjestymistä..rukoilkaa suomen rajoille enkelivartioita...

Jumala rakas, rahamme ovat miinuksella, näet sen. Elämme velalla. Auta meitä selviytymään lapsiperheen arjesta ja korkeista menoista.

Lapsellani on korkea kuume ja hänen rinnassa pistää hengittäessä. Rakas Jumala siunaa ja varjele häntä. Ole hänen ja meidän tukena. Älä anna tämän taudin olla mitään vakavaa, vaan anna hänen pian parantua. Ole meille armollinen ja anna syntimme anteeksi. Paranna lapsemme. Aamen.

Jumala auttaisi asunnon löytymisessä ja että allergiani ja mielenterveysongelmani parantuisivat kokonaan. Kiitos Jeesus Vapahtaja!

PARANEMINEN JA SELVIYS MITÄ TARJOLLA?

Pyydän, että saisimme töitä ja siunausta

KIITOSAIHEIN PARANEMISENI JA SOSIALITURVANI PUOLESTA TAI NIINKUIN HERRA SANOO; JUMALA SANOO!

Auta Jeesus meitä asunnonmyyntiasiassamme.Poista ahdistuksemme.

Kiitosaihein saada tuulta siipiin ja terveyttä Elämään, missä varallisuus ja omaisuus ja yksi ja toinen Jeesus sanastoa kysymyksessä, Yksinäisen Ihmisen Puolesta, Pahoin kohdellun Äitini Puolesta?

23.08.
Olen toipumassa psykoosista. Koin todella vaikean teini-iän ja sain harhaisen minäkuvan noilta ajoilta. Herra nosti minut 2,5 vuotta sitten ja jouduin suljetulle. Tautini on vaikeaa ja pitkäkestoista sorttia ja vaikka minulla on Herran lupaus, meinaa usko olla koetuksella. Toivon rukousapua asiaan.

Olen väsynyt. On liian paljon työtä. Lisäksi työt ovat sellaisia, että ne jäävät aina kesken. En näe niiden onnistumista. Olen väsynyt perheen hoitamiseen. Minulla ei ole voimia. Herra, kuule minun rukouksen, auta.

Haluaisin rukoilla puolisoni puolesta. Hän kärsii masennuksesta, joka heijastuu koko parisuhteeseemme. Pyytäisin rukoilemaan kanssani, että puolisoni pääsisi eroon masennuksesta ja saisimme parisuhteemme kuntoon.

Herra, kiitän rukouksen mahdollisuudesta. Kiitän Sinun rakkaudestasi ja armostasi. Kiitän siitä, mitä sinä olet tehnyt ja mitä tulet tekemään. Tapahtukoon Sinun tahtosi. Aamen.

22.08.
Pyynnöissäni Herralle, tiettävänä? "Olen perheenä ongelma ja todellisuudessa, mutta olemme kysymässä Herra on Jeesus Kristus tähden, mitä olemme tähän syntiä ja väärintekoja, sanoja, joissa ei osallisuus suora/epäsuora ja suorassa toisillemme saavuttamattomat, yksin oikeutta Jumalalla Jeesuksella Kristuksella Pyhällä Hengellä!

Jumala pyydän masennukseeni parannusta ja saisin ystäviä elämääni. löytäisin miehen joka on tarkoitettu minulle. Kiitos jumalalle. Siunaa kaikkia läheisiäni.

Hätähuuto Herralle. Minun perhettä uhataan ja tarvitsen apua että tuosta sukukunnasta joka uhkaa sidotaan kaikki saatanallisen vallat ja voimat niin etteivät voi enään tuottaa minun perheelleni mitään vaikeuksia tai murhetta eikä meidän tarvitse olla enää pelossaja että tähän tulee Jumalan taivaasta loppu Jeesuksen nimessä ja veressä

Rukousta veljen tytön puolesta on perhe ongelma et Jumala auta rauhassa tilanteen

Joku aika sitten kohtasin yllättäen suurta epäonnea useiden pienempien epäonnien rinnalla. En saa ikävää tapahtumaa pois mielestä ja asia pelottaa. Sain lemmikin ja ko. lemmikki menehtyi yllättäen kesälomalla, kun olimme pois kotoa. Turvaudun päivystävän lääkärin apuun ja pääsin kotiin. Rukoilen paljon ja myös puolison kanssa on ilmaantunut uusia ristiriitoja myös ko. asian takia. Huomasin, että j

21.08.
Kiitos kaikista niistä ilmoituksista joita olen saanut myydyksi. Toivon että ilmoittajat saavat asiakkaita ilmoitustensa kautta ja että ottavat ilmoituksia myös seuraaviin lehtiin. Pyydän tähän työhön ja muihin töihini menestystä ja Jumalan johdatusta ja siunausta. Kiitos.

Että saisin puolisoni takaisin ja hän palaisi luokseni omasta vapaasta tahdostaan. Tai sitten löytäisin uuden ihmisen ja parisuhteen. Ihmisen ei ole hyvä olla yksin. Että saisin opiskelupaikan ja rahoituksen siihen.

Olen Rakastunut, vastapuoli ja vastapuolen voimat ongelmallisia, mutta Uskon Jeesukseen ja Jumalaan ja Pyhään Henkeen, ohjausta, ilmoitusta Suuren rahattoman innon ja rakkauden mukaan minulle, toivotan?

Hätähuuto! Nuoren naisen bakteerisen säärihaavan paranemisen puolesta. Haava erittäin laaja ja kovin kivulias, lähettää sähkömäisiä kipukohtauksia.Mielenterveys on jo uhattuna.Hoitavat henkilöt ja läheisetkin jo väsyneitä. Jumala armahda!

20.08.
Jeesus auta, miehelläni on todettu jotakin haimassa ja tutkimus jatkuu vasta kuukauden kuluttua, mutta nyt hänellä on kovia kipuja. Rukoillaan, että Jeesus parantaa hänet tästä vaivasta, hän on uskova.

Että uskovainen tyttäreni saisi opintoihinsa tarvittavan työpaikan. Kiitos Jeesus, että kuulet ja johdatat!

Olen saanut uudistua uskossa. Pyydän Jumalan johdatusta ja Hänen voimaansa elämääni, sekä ohjausta seurakuntaan paluussa

Voitteko rukoilla että tulisin raskaaksi? Tämä odotus vie kaikki voimat ja pelkään että minulla ei ole ees mahdollisuutta tulla raskaaksi.. näytä Jeesus että nuo pelot ovat turhia. Näytä että sinä pystyt antamaan elämän. Kiitos Jeesus jos kuulet tämän pienen rukouksen..

"nuorison ja heidän vanhempiensa estoton ja ihmeteltävän käsiteltävä seksi oppi ja muut aiheena aiheuttavat mahdottomia selventää ulkopuolisten, mihin ovat menossa, rukoilemme Viisauden antavaa ja Tietoa antavaa Jumalaa ja Ohjaavaa Jumalaa saadaksemme asioita Haltuumme Suomalaisina ja muun maalaisina ja Europassa nimen omaan"

Pyydän esirukousta opiskelijapojan puolesta. Hän sairastaa masennusta,joka on pitkittynyt. Elinrytmi on luisunut raiteiltaan ja opiskelut ei suju. Elämä ahdistaa. Lääkitys ei oikein auta. Voimat on vähissä.

19.08.
Pidän rukousta asioissa joissa paino arvo uskonnolla saada sijoittautua mailmaani/maailmaamme perheenä, jossa olemme?

Miksei kukaan rakasta eikä välitä minusta?

Olen työtön ja velkaantunut jäätyäni työttömäksi. Herran on kullat ja hopeat,liikenisikö Häneltä minullekin määräosani? Tarvitsen työpaikan ja kohtuullisen palkan siitä. Eihän se ole liikaa odotettu tai pyydetty? Voin huonosti,en tahdo jaksaa,uskokin horjuu,onko se edes uskoa,uskon kyllä,että Hän on hyvä ja rikas antaja.Kiitän sittenkin.

Olen menossa kristilliseen tapahtumaan, ja tarkoitus olisi tavata siellä ystäviä. Rukoilen siunausta tapahtumalle ja johdatusta kaikkiin kohtaamisiin siellä.

ARVOTAIMI - suku puolesta "sinä käänät minun sydämeni minun sukuni puoleen" Jeesus Kristus Nasaretilaisen tähden!

Rapun asukkaat häiritsevät joka yö koputtamalla oveeni. Yrittävät toistuvilla valheillaan saada minut pois koko kaupungista ja kodistani.Minulle on sanottu suoraan, että et saa rikasta miestä ja et pääse parempiin piireihin.Uskovaisista naisista tehdään orja työntekijöitä.

Pyydän esi rukousta itse tuho ajatukset Jumala pelastaa ja auta S

Pyydän avioliittomme ja lastemme puolesta rukousta.Avioliittomme on kariutunut , olemme ajautuneet ns eri planeetoille. Mieheni ei ole uskossa.

Pyydän esirukousta että löytäisin uuden uskovan kumppanin,Jeesus auta.Kun kerran mieheni ei tule uskoon,en pysty enää kunnioittamaan häntä ja hänen mielipiteitään.Olen sinnitellyt vuosikausia uskoni varassa,nyt tuntuu,että aika on tullut jatkaa eri suuntiin.Olen odottanut ns ihmettä melkein 10 vuotta.Herra auta,AMEN.

18.08.
Ihmisillä ja luodulla asioida Jumala minä pyydän ja saan pyytää .... Jumala Audienssi Palvelevin Hengin?

Kiitos rukouksista päiväkodin puolesta.Moni asia paranatunut,kiitos Herralle.

Pyydän rukousapua äitini ja isäni puolesta. Äiti tarvitsee apua jaksaakseen syöpähoidot ja niiden rukoilen toimivan hyvin.Isä tarvitsee terveyttä,koska on sairaalassa myös elpymässä sairaskohtauksesta.Voimia ja terveyttä.Amen.

Että Jumala antaisi minulle puolison, jonka kanssa kulkea loppuelämä. Asuntoasiassa. Nyt liian iso ja kallis asunto ja että löytyisi pian sopiva koti meille.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa meitä selviämään vaikeuksista ja että Hän siunaa meitä

Parisuhteeni puolesta, että se eheytyisi. Että kummankin välit lapsiin parantuisi ja saataisiin olla taas ehjä kokonainen perhe. Että saisin opiskelupaikan.

Pyydän rukousapua äitini ja isäni puolesta. Äiti tarvitsee apua jaksaakseen syöpähoidot ja niiden rukoilen toimivan hyvin.Isä tarvitsee terveyttä,koska on sairaalassa myös elpymässä sairaskohtauksesta.Voimia ja terveyttä.Amen.

17.08.
Hei, muistakaa minua todella rukouksin, on päihderiippuvuutta, masennusta, ahdistusta, katkeruutta, yksinäisyyttä, vihaa, pettymystä, surua, tuskaa ja mitä kaikkea vielä.uskossa yritän kuitenkin olla mutta todella vaikeaa on, ei enää itse jaksa rukoilla. Haluaisin myös vaimon rinnalleni joka tukisi ja jota saisin rakastaa.

Ystävän ,miehen,puolesta .Minun ,joka on teeskennellyt ja elänyt valheellista elämää.Suun ja nielun alue. Kiitos ja kaikki kunnia Jumalalle nyt ja aina.

Pyydän esirukousta esimiesteni (naisia) puolesta, että heidän kivisydämensä muuttuisi lihasydämeksi. Työpaikallani on raskasta, erittäin! Meitä ei arvosteta laisinkaan. Etsitään vain virheitä töistä. Herra auta!!!!!! Meitä pompotellaan miten sattuu, ja sydän pakahtuu tästä kaikesta. Kiitos esirukouksista!

Pyydän esirukousta tyttäreni ja hänen terveysongelmiensa puolesta. Herra siunaa myös tuleva ulkomaanmatka ja ole hänen turvanaan.

Siunaa perhettämme ja auta löytämään sopiva ratkaisu lapsiin liittyvässä asiassa.

16.08.
Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Herra, näet vaikeutemme: miehelläni pahanlaatuisen taudin esiaste+ valtimotukkeumia jaloissa (nyt pallolaajennettu). Menossa röntgeniin, tutkitaan mm keuhkot, joissa näkynyt jotain. Vanha äitini sairaalassa heikkona. Itsellänikin sairauksia. Kaiken lisäksi rakas lemmikkimme jäi auton alle ja kuoli.Anna Herra terveyttä, voimia, siunauksesi.

Minulla on poliisikuulustelu nyt tulevan viikon perjantaina. Kyse on vanhoista 1-2 vuotta vanhoista kommenteistani erääseen ihmiseen liittyen. Olen yrittänyt myös sovittelua, mutta vastapuoli ei halua sovitella. Itse olen antanut hänelle anteeksi ja koettanut myös pyytää anteeksi. Rukoillaan, että vastapuoli leppyisi.

Pyydän jumalalta apua vaikeaan elämäntilanteeseen, että mies jota tapailen saisimme suhteen syvenemään ja hän olisi minulle oikea puoliso. Toivon saavani ystäviä elämääni ja masennukseni helpottaisi. Siunaa lapseni elämä.

15.08.
Pyydän rukoilemaan kissani puolesta että Se tulisi pian kotiin. Se ei ole tullut, vaikka olemme kovasti etsineet ja kutsuneet sitä. Yleensä tulee kotiin kiltisti. Huolemme on suuri, mutta Jumala on hyvä ja voi auttaa. Kiitos teille kun muistatte tätä asiaa. KN

14.08.
Mummoille Jumalan hyvää huolenpitoa ja varjelusta. Siunaa heitä molempia, kun voimat alkavat ehtyä. Anna elinpäiviä ja terveyttä.

Mikä olisi työ, jonka Sinä Jumala annat minulle? Osoita ja johda minut sen työn äärelle. Anna voima ja pyhityksesi tehdä sitä työtä Sinun kunniaksesi. Kiitos jo etukäteen. Aamen.

Taivaan Isä, näen pikkueskarilaisen, joka on uusien asioiden ja kavereiden kanssa pelokas ja seuraa sivussa hämillään. Anna hänelle turvasi ja sylisi. Rohkaise. Auta pikkuista monissa tilanteissa päivän aikana. Auta leikeissä, auta herkkää lasta, joka kokee monet asiat kiusaamisena. Herra, ole näissä tilanteissa ja anna lapselle varjeluksesi jokisessa tilanteessa. Siunaa ope ja kaverit.

Rukoilkaa tyttärelleni voimaa.aloitti työt uudessa paikassa.ollut kauan työtön ja nyt ei jaksa.muutenkin ollut ongelmia terveyden kanssa.yksin 8v.pojan kanssa.yöllä ei nuku.on liian pitkä työmatka ym.rukoilkaa hänelle voimaa ,että ei aivan romahda.auta Jeesus.

Ystäväni perhe elää avoliitossa. Rukoilkaa, että he voisivat solmia avioliiton 13 avoliittovuoden jälkeen. Heillä on lapsi. Rukoilkaa, että tämä perhe tulisi uskoon. Heille pelastusta, samoin heidän omaisilleen. Kiitos, kun muistatte.

Herra, siunaa ja varjele kotiamme, jotka sijaitsevat kahdessa paikassa. Auta meitä perheenä. Anna voimia kulkea kahden kodin välillä, kun välimatka on pitkä.

Minulla ei ole olemassa olevaa omaa kotia, joten? Mitä olisi häiritsijöillä, olen saanut tarpeekseni, mitä? Rukous, missä olet Jumala? Yksinäinen ja iäkäs ja toinenkin, naimaton?

Herra, auta minun terveydellisissä kysymyksissä!

Jumala, kuule rukoukseni: auta meitä talon remontti- ja rakennusprojektissa. Anna fyysiset ja henkiset voimavarat, taloudelliset myös. Siunaa työntekijät ja kaikki, jotka ovat asian rakentamisen kanssa tekemisissä. Kiitos.

13.08.
In perhesuhteidän eheytymisen puolesta.

Mn ihosyövän parantumisen puolesta.

J poika 8v. saisi ystäviä, ja harrastuksia.

Rukoilkaa teholla olevan aivovamman saaneen ystäväni puolesta. Jumala voi auttaa

Kiitos Jeesus että kaksi parisuhdetta muuttuisi pian Herran siunaamiksi avioliitoiksi. Pelasta Jeesus suhteiden miehet ja siunaa ja varjele pariskuntia.

12.08.
Rukousaihe: Herra kosketa 84 vuotiaan isäni terveyttä, anna apusi hänen univaikeuksiin. Anna isäni löytää sinut pelastajanaan. Auta myös miestäni töissään, anna hänelle sinun viisauttasi. Siunaa avioliittoamme ja kosketa meidän molemipien terveyttä parantaen.

Jumala, siunaa Suomea ja Israelia. Anna varjeluksesi näille maille erityisesti. Armahda. Aamen.

En tiedä jaksanko elää. En uskalla ja osaa olla kaikkien silmissä avoin. Olen välillä niin yksin. En jaksa rukoilla enää, että tilanne muuttuisi.

Mieheni on sairauden vuoksi vaihtanut alaa;tämä uusi ala tuntuu vaivalloiselta.Herra auta,pahalta tuntuu nähdä hänet sivuraiteella.

16-vuotiaan tyttäreni puolesta, nyt on hätä!

Rukouspyyntö, että saisin hakemani opiskelupaikan, ja, että raha-asiat järjestyisivät että voin opiskella. Koen, että hakemani opiskelupaikka olisi minulle tarkoitettu.

Herra, anna yksinäisille lohdutuksesi.

11.08.
Älysin mitä on parin löytämisen taustalla Jumalan avulla olla oikeasti kysymysten Herran edessä, yksin jäin "Herra Jumala" sain aivan hyväntahtoisen ja pahantahtoisen mahdollisen? Herra ota asioitamme esille, johdattaaksesi pareja yksinäisiä ja kysymme soveltuvin osin?

Auta Jumala jaksamaan, auta että saan koiramaksun maksettua ja auta taloudessa ja kaikessa tässä sekasotukisessa elämässä ja anna luotettavia ja rehellisiä ihmisiä ja Jeesus siunaa minua, aamen.

Rakas Taivaan Isä. Siunaa pienet koululaiset ja eskarilaiset, isommat koululaiset ja opetushenkilökunta. Varjele koulutiellä, koulussa, välitunneilla ja oppitunneilla. Siunaa ja varjele joka hetki. Herra, kiitos mitä teet Suomen koululaitoksessa. Anna kristillisten arvojen säilyä oppimisen perusta.

Kaverin talo joka on ollut pitkään myynnissä,menisi kaupaksi.

nuori 18v G.F.on uskossa nyt kiinnostunut jälleensyntymisopista pyydän Vapautusta ,ja että säilyttää aidon uskon Jeesukseen mummo

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa I:a ja siunaa häntä

Pyydetään erilaisten ihmisten tasaisuuden olla heidän puolellaan, ajatellen, minä rukous puolesta kohteena ihminen en oikein voi niinkuin voida, rukouspyytäjän puolesta

10.08.
Herra, kiitos ihanista päivistä mummolassa. Kiitos, että pidät huolta mummon terveydestä. Siunaa ja varjele häntä joka hetki.

Jumala, näet terveysongelmani, ne kaikki. Paranna minut, oi rakas Jumalani. Poiksi Kristuksen nimen kautta. Kiitos.

Siunaa perhettäni, jokaista jäsentä lapsista isovanhempiin. Anna voimia jokaisessa asiassa.

Isä Jeesuksen nimessä auta minua saamaan työtä. Kiitos Jeesus!

Esirukousta ex-miehen muuttumiseen, että saisi järkeä päähänsä ja palaisi minun ja lapsensa luo yhteisenä perheenä. Asettaisi meidät ensisijalle ja rakkaus palaisi miehenä ja naisena. Amen.

Pyydän esirukousta, että talouteni kohenisi. Rahat loppu, eivät riitä ruokaan, elämiseen ja laskuja paljon. Hätähuuto.

09.08.
Pienen 7v.tytön äiti pyytää rukousta perheen isän puolesta, hänellä on alkoholiongelma, tuo paljon tuskaa ja huolta perheen elämään. Jeesuksen nimessä saamme pyytää vapautusta viinan kiroista.

Toivon että työ- ja raha-asiani järjestyvät varmemmalle pohjalle, ettei tarvitse jatkuvasti huolehtia rahan riittävyydestä pakollisten laskujenkin ollessa kyseessä. Pyydän todellista täsmäapua Jumalalta!

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vakavasti sairaan ystäväni ja siunaa häntä

Pyydän esirukousta mahdottoman taloustilanteen puolesta, pelkään, että koti menee. Tuntuu, että olen umpikujassa. Myös 14 ja 15 v. lasteni puolesta, että he löytäisivät Jeesuksen elämäänsä omana Vapahtajanaan.

08.08.
Herra, auta ystäväni vapaaksi alkoholista.

07.08.
Jeesus, auta minua suhtautumaan oikein eräältä henkilöltä tuleviin, minua kritisoiviin viesteihin. Sulje tuo kyseinen henkilö rakkauteesi ja anteeksiantamukseesi ja auta häntä elämään ihmisiksi.

Rukoilemme miehen ja perheensä puolesta, emme vastaan ota palautetta ja olemme asian osattomat? "Rukoilemme miehen ja perhe ongelmat muodostuneet; arvioinnin Herra ja Herra sanoo, Minä Herra sanon": ... päästä Pahasta, Harjoittaneena Olemassa olonsa maailman järjestyksessä

06.08.
Työtilanne on sekava, vaikea ja ahdistava. Auta Herra tästä tie ulos.

Pyydän, että Isä avaa minulle oven työpaikkaan nimensä kunnian tähden. Hän tietää miksi muotoilen rukoukseni näin.

Auta Herra minua että saisin velkani maksettua. Ne aiheuttavat suunnatonta ahdistusta, häpeää, ja painavat mieltä.. Pyydän että saisin työpaikan jossa minua ei kiusattaisi. Rakastavaa miestä rinnalle kulkemaan ja aitoja ja luotettavia ystäviä ympärille. Olen yksin ja lohduton. Kuule ja auta minua. Aamen.

Jumala on kaikessa hyvyydessä elämän koettelemusten kautta aittanut minua huomaamaan omia virheitäni. kuinka itsekäs olen ollut ja kuinka ilkeitä ja itsekkäitä asioita olen rakkaalle puolisolleni sanonut ja näin häntä sanoin satuttanut ja ollut kohtuuton! pyytäisin esirukousta sen puolesta että Jumala antaisi minulle anteeksi pahuuteni!

Jumalan yliluonnollista rauhaa miesystävälleni jotta hän selvittäisi ahdistuksessa eikä hylkäsi minua ongelmiensa tähden.Pyydän hänelle rohkeutta ja lujaa tahtoa kohdata vaikeudet ja lopettaa pakeneminen.auta häntä tulemaan siksi mieheksi joka hän halusi olla.

Jeesus lähetä meille rehellinen luotettava kuski. Tarvitsemme apua nyt heti.

05.08.
Pyydän löytää ostavia ja riittävästi maksavia asiakkaita. Kiitos.

04.08.
Pyydän rukoilemaan, että kotiini palaisi rauha ja hiljaisuus eikä 2 naapuriani aiheuttaisi jatkuvaa häiriötä. Kiitos!

Rukoilisitteko En puolesta. Hänellä on hyvin vaikeaa, että Jeesus armahtaisi ja auttaisi. ja Mn puolesta. KIITOS!!!

03.08.
Herra, auta ihmisiä kunnioittamaan pyhyyttäsi ja kirjoittamaan nimesi isolla alkukirjaimella. Kiitos, Jumala!

Herra Jeesus sulje Suomessakin pornosivut!

02.08.
Rukoilkaa erään pienen lapsen puolesta (vanhemmilla ollut paljon vaikeutta ja riitaa). Lapsella epäillään mielen sairautta. Herra, Sinä voit auttaa!

Kiitos kaikille rukoilijoille! Terve lapsi syntyi! Kiitos Jumalalle!

Herra, näet terveyteni. Verenpaine on korkealla, sydäntuntemuksia on ollut yhä useammin. Auta, kosketa ja paranna minut. Kiitän, mitä teet terveydelleni.

Rakkaus päättyi kyyneliin. Anna Jumala voimaa meille molemmille, ja ratkaise asia tahtosi mukaan.

Kiitos Jeesus,kun parannat minun jalat kokonaan terveiksi ja diabeteksen. Kiitos Jeesuksen Nimessä.Aamen.äiti

01.08.
Monenlaisia koetuksia..usein toistuvia ja arkeen liittyviä. -sisar

Herra auta miestäni JH, että hän paranee ja selviää vaikeasta tehohoitojaksosta, Herra auta ja kosketa! Herra auta!

S poikamme on ahdistunut uudessa työssään ja kaipaa uskovaa puolisoa ja uskovien yhteyttä uudella paikkakunnalla. E tyttömme kaipaa myös uskovien yhteyttä ja uskovaa puolisoa. P ja T poikamme elävät erossa Jumalasta; synnin tunnon heräämistä heille ja johdatusta elämään.

31.07.
Herra, kiitoksella tuomme eteesi rakkaan Mummun. Siunaa, varjele häntä. Näet ja tiedät vaikeudet, sairaudet ja hänen elämänsä, armahda Mummua ja anna kaikki hänen syntinsä anteeksi. Anna hänelle vielä elinaikaa ja terveyttä. Kiitos, Jumala.

Muistakaa mun miestä rukouksissta että se säilyisi uskossa että ei maailman vietelykset pääse vetää häntä jumalattomien teille. Jeesuksen ñimessä katkaista palat ja kahleet.

Pyydän rukousta erittäin kipeän jalkaterän ja kantapään puolesta. Niissä on polttava kipu eikä lääkkeet auta. kiitos rukoilijoille

kysymme perinteistämme sairaan tapahtumasarjan suvussamme sukurasitusten terveyden ja aineellisen ja omaa hyvää elämää silmällä pitävän Jumalan osallistumista asioimaan Hyväksemme ... rukoilkaa

Rukoillaan ystäväni puolesta, jolla on vakava päihdeongelma. Jeesus pelasta, vapauta kaikista vääristä riippuvuuksista ja siteistä. Hoida haavat,anna elämälle tarkoitus ja ilo!

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta, että väärät vaikutteet ja arvot väistyisivät hänen elämästään ja löytäisi Jeesuksen vapahtajakseen.

Jeesus, johdata suhteessa vastakkaisen sukupuolen edustajaan! Auta tekemään oikeita ratkaisuja Sinua kuunnellen. Siunaa häntä!

Rukoillaan ystäväni puolesta, jolla on vakava päihdeongelma. Jeesus pelasta, vapauta kaikista vääristä riippuvuuksista ja siteistä. Hoida haavat,anna elämälle tarkoitus ja ilo!

Herra, kiitos perheestämme ja kesästä, jonka olemme saaneet olla yhdessä. Siunaa meitä. Varjele meitä. Johdata meitä yhdessä ja erikseen. Pyydän siunausta alkavalle syksylle, kaikille asioille, projekteille ja työasioille. Siunaa ja varjele pikkuiset koululaiset ja jo isommat lapset, heidän koulutiensä ja olemisensa ja tapahtumat koulupäivän aikana. Varjele pikkuisia myös kotona. Ole kanssamme jok

30.07.
Esirukouspyyntö, jotta tyttäreni, E, saisi töitä. t. äiti

Isä, anna avioliiton säilyä miehen ja naisen välisenä liittona. Siunaa kansalaisaloite, joka tähtää tähän. Kiitos Herra,

Siunaa Herra kaikki sukulaiset, naapurit, ystävät. Pelasta heidät kaikki.

Rakas Taivaan Isä, siunaa M, J, S. Varjele heitä. Siunaa K. Aja kaikki pahan vallan voimat pois. Kiitos.

Pyydän rukoustanne tyttäreni terveyden puolesta. Kiittäen R-äiti

Rakas Taivaan Isä, auta kahta lastani syömään kunnolla. Poika menee esikouluun ja siellä ruokailut askarruttaa, kun poika ei syö kotona ruokaa juuri lainkaan. Anna pojalle esikoulussa ruokahalu ja poista kaikki ennakkoluulo ruokia kohtaan. Samoin paranna pikkutyttäreni ruokahalu. Anna hänen vahvistua ja saada oikein huomattava kasvupyrähdys kehityksessä aikaan. Nämä asiat huolettavat äitiä, tiedät

"SIMSON DAANILAISEN" puolesta - rukouspyyntö myös

29.07.
Avioliittoni on romahtanut puolisoni uskottomuuden vuoksi. Rukoilkaa eheytymistä ja että puolisoni palaisi takaisin Jumalan luo. Olemme loppu molemmat.

Muistaisitteko rukouksin, että osaisimme tehdä viisaan ratkaisun asuntoasiassa ja myös poikamme puolesta. Lämmin kiitos!

Herrani Jeesus Kristus, kiitos että johdat jokaisen asian. Tuon Jumala, eteesi erään nettisivusto-asian ja siihen liittyvän toiminnan: jos tahtosi on, että sellainen perustetaan, anna sille siunauksesi, kaikki tarvittavat voimavarat ja tietotekninen taloudellinen ym. tuki. Anna tarvittavat yhteistyökumppanit ja luo juuri sellainen verkosto kuin on tahtosi. Siunaa tekemäni työ ja anna minun kirkast

Rakas omaiseni menee lääkärille, syöpä levinnyt useaan paikkaan. Rukoillaan Jeesuksen siunausta, johdatusta, varjelua hoitoihin ja päätöksiin. Omaiselleni voimaa ja myös meille hänen vierellään voimaa, viisautta olla tukenaan.

28.07.
Jeesus rakas, näet vanhan ja sairaan mummomme. Siunaa ja varjele häntä. Anna voimia ja jaksamista. Älä ota häntä vielä luoksesi. Kiitos, että annat lisäaikaa ja vuosia hänelle! Jeesus, kiitos.

Haluaisin rukousta etta paasisin venajalle toihin kaipaan sita maata ja loytaisin onnen sielta.

Jumala sinun silmäsi tarkkaavat kaikkia luotujasi,niin etkö näkisi oman väsymykseni ja M väsymyksen asunnon myyntiin.Sinä tiedät syvät ja salatut asiat.Anna lomaani jotain hauskaa ja odottamatonta.Vie minun asioitani eteenpäin.Ihan kuin taivas olisi kiinni.Siunaa myös syksyinen matkani ja kaikkia meitä varjele,jotka italiaan matkaamme. M työtön.

Hätärukous pyyntö avioliittoni puolesta ja että mieheni uudistuisi auta meitä t.ahdistaa

27.07.
Pyydän esirukousta poikani puolesta, jolla on mielenterveys- ongelmia.Hän ei ole suostunut aloittamaan lääkehoitoa. Nyt usko, työ, talous ja kaikki muu on vaarassa mennä. Hyvä, kaikkivaltias Jumala auta

Jumala ohjaisi eteenpäin ja antaisi voimia. D-B tulisi uskoon ja paranis syvistä haavoista aamen

26.07.
Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa minua,poistaa pahan olon ja auttaa saamaan asiat järjestykseen ja siunaa minua

Pyydän Jumalaa johdattamaan että löydän ostavia asiakkaita ja että saan seuraavan työvaiheen onnistuneesti hoidettua määräpäivään mennessä. Onnistumista myös muissa töissäni ja riittävää toimeentuloa. Kiitos.

25.07.
muistakaa minun laihtumiseni puilesta ja, että jaksaisin elää..olen niin masentunut kun en laihdu ja muuta. kiitos jos muistatte minua. kiitos jos muistatte ja avioliiton puolesta, että j olisi minua kohtaan kiltisti ja ei kiusaa minua. siunausta. t.m v.

Sairastuttuani psyykkisesti olen menettänyt entisen tarmoni tarttua asioihin. Kaipaan entistä itseäni.

Kiitos Jeesus! Pelastit veljen siskon perhekuntineen ja koko suvun!

24.07.
Elämänkumppanin löytäminen. T. Vanhapiika

23.07.
Menneisyyden haamut eivät jätä rauhaan. Minulla oli vuosien suhde varattuun mieheen. Suhde alkoi siten, että mies valehteli häikäilemättömästi olevansa eronnut. Rakastuin, enkä päässyt miehestä eroon. Pelkkä eron ajattelukin tuntui hukkumisen tunteena. Onneksi mies jätti minut ja siirtyi seuraavaan. Syyllisyys, viha jäi.

Näköni puolesta ja että aivoista katkennut suoni voisi arpeutua hyvin. Että olo helpottaisi ja parantuisin fyysisesti ja henkisesti

22.07.
Pyydän esirukousta sen puolesta, että totuus voittaisi ja valheet paljastuisivat valheiksi sekä että väärintekijät tulisivat uskoon ja tunnustaisivat tekonsa. Pyydän myös esirukousta sen puolesta, että Jumala johdattaisi minua niin, että muuttaisin oikealle paikkakunnalle. Jumalan siunausta!

Jumala joka tunnet kaikki aivoitukset ja ajatukset.Pyydän että kätket siipiesi suojaan ,sen Somali äidin,jolle annoin metrossa evankeliointi CD.n.Ilmesty hänelle ja hänen perheelleen henkilökohtais. vapahtajana.Pelasta E,I,T,P,H,J ja T.Sinulle ei ole mikään mahdotonta.Eheytä sukulaissuhteemme ja anna minulle viisautta tehdä oma osuuterni.M työtön.

Olen vanha uskova, jota Jumala on siunannut paljon, vahvistanut ja parantanut. Toimin seurakunnassa keskeisessä työtehtävässä. Nyt on kesäloma loppumassa ja hengelliset voimavarat ovat edelleen loppu. Pyydän PH;n uudistavaa voimaa jotta voisin elää ja työskennellä Hänen tahtonsa mukaisesti.

Herra Jeesus Kristus, kiitämme perheestämme, kodistamme ja huolenpidostasi joka päivä, kiitos rakkaudestasi, varjeluksestasi ja johdatuksestasi. Auta meitä, kun rahat on vähissä eikä työtä ole. Velkaa on paljon ja monia asioita, jotka stressaavat arkea. Kiitos, että autat näidenkin vaikeiden asioiden kanssa meitä. Aamen.

Jumala auta tytärtäni vaikeassa elämänvaiheessa. Alkoholi on vahvasti hänen elämässään tällä hetkellä. Hänen uusi kumppaninsa on myöntänyt olevansa alkoholisti. Tuntuu, että en saa enää yhteyttä lapseeni. Kosketa häntä Rakas Jumala. Anna hänelle voimaa ja uskoa tulevaisuuteen. Lähetä suojelusenkeli hänen vierelleen. Kiitos!

Rakas Jumalani. Ystäväni isä on vakavasti sairastunut ja joutunut sairaalaan. Auta häntä kestämään kipua, joka on hänellä läsnä tällä hetkellä. Tapahtukoon herra tahtosi. Jos mahdollista, niin auta häntä paranemisessa ja kotiin palaamisessa.

Kosketa Jeesus MJ ja hänen avopuolisoaan. Herra, ilmesty heille ja kirkasta heille itsesi. Anna heidän tulla uskoon. Siunaa ja johdata heitä. Kiitos, mitä teet tässä perheessä.

Esirukouspyyntö työasian puolesta. Herra tietää.

Jeesus, siunaa, hoivaa ja johdata äitiäni! Pidä huoli hänen liikkumiskyvystään! Auta, ettei hän menettäisi sitä, vaan pikemminkin rohkaistuisi liikkumaan enemmän!

21.07.
Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa tyttäreni ja siunaa häntä

Talossa asun on erittäin vaikea. Levittävät valhetta pakko muutosta ja yrittävät määräillä kaikesta. Pitävät 24/7 ja estävät että mies ystäväni ei saisi tukea ja auttaa minua. Estävät myös puolustamasta. Minulta kuulemma ei asiasta kysytä ja vihaavat.

En voi sanoa mitään, mutta haluan tietyn sanoin selvittämättömän Herran asioivan minua EU ja Suomi on minun asuminen, yksityisyys ja naimatonkin olen? TAIMIN PUOLESTA?

20.07.
Tilanteessa maailma ja avaruus, Jeesus, Taivaat/Taivas ja Isänsä - Öljymäki ilmestyminen niin kuin hänen nähtiin lähteä saapua myös hetki Isämme Ihmeissä. "Jeesus Kristus Haluaisin paranemisen perheemme päästä mahdollisen ja mahdottoman Vallasta, Yhteydestä, Kanssakäymisestä"!

Että ilmoitusmyyntikampanja tuottaisi tulosta. Jumalan johdatusta ja oikeaa ajoitusta tavoittaa ostavia asiakkaita.

Että ilmoitusmyyntikampanja tuottaisi tulosta. Jumalan johdatusta ja oikeaa ajoitusta tavoittaa ostavia asiakkaita.

Työasiassa ylivoimaisen vaikea tilanne ollut viimeiset vuodet. Asiaan nivoutuu yksinhuoltajuus ja mm. asuntovelka. Kaikesta vastuu yksin ja työnantaja mm. panttaa palkkaa ja juonittelee jatkuvasti. Työtahti kohtuuton pakkotahtinen. Mitään vaihtoehtoa ei ole. Kipuja on paljon ja velka ei lopu vielä yli 20 vuoteen. Jossain on asuttava.Ahdistaa.

Kysymme Herra! "Päästä tilanteesta, jossa vuosia on ja vuosikymmeniä on ja olemme tilanteeseemme teoissamme ja sanoissamme, Auttamaan Herra, minua ja Jumalatonta Äitiäni"

Herralta rukoilkaa menestystä ja johdatusta ja terveyttä elämässä.suomen rajoille enkeleiden vartioita.

19.07.
Pyydän esirukousta terveyteni puolesta. Pyydän rukousta sen puolesta, että paranen nopeasti ja paranemisen aikana oloni on hyvä ja kivuton. Pyydän rukousta, että minua ei huimaisi ja että oloni olisi hyvä. Kiitos, kiitos, kiitos.

Esirukouspyyntö ja kiitosaihe. Nyt on mennyt hyvin töissä ja avioliitossa eli kiitos siitä Jeesukselle ja Teille kun olette rukoilleet. Edelleen pyydän että saisin selkeän ohjauksen työasioissa, ilmestyksen ja viisauden Hengen, ja syksy sujuisi hyvin ja raha-ja talousasiat tulisi kuntoon. Ja että saisimme koko perhe olla terveenä, liikkua sekä rukoilla paljon yhdessä. Kiitos paljon Teille.

pyydän apua että peloissa ja kivuissa ja stresseistä vapautuisin ja Jeesuksen armo rakkaus ja johdatus näkyisi

18.07.
Jeesus auta asuntoasioissa, johdata oikeaan ratkaisuun. Ystäväni tarvitsee asunnon, auta, että saisin sen hänelle järjestettyä. Johdata myös toimipaikka-asiassa, erityisesti remontissa, sekä taloudessa.

Pyydän apua. Olen kovasti väsynyt tähän jatkuvaan talousahdinkoon. Anna jotain hyvää tapahtua. Ystäväni ollut leikkauksessa. Olen hänestä huolissani. Anna toipua hyvin.

Suojele naapurin lasta! Anna isän lopettaa tupakointi! Varjele ja siunaa kummiani! Muistisairasta ystävääni! Herra paranna meidät!

Jeesus pelasta E maailman teiltä. ystävä

17.07.
Herra, kiitos, että kansalaisaloite avoliiton säilymisestä nykyisellään miehen ja naisen välisenä liittona on ylittänyt vaadittavan 50.000 kannattajan rajan tullakseen käsitellyksi eduskunnassa. Anna ihmisten käydä kannattamassa aloitetta vielä lisää jotta aloite saisi vahvan tuen kansalaisilta! Kiitos, Herra Jumala.

Herra, siunaa ja varjele Mummua. Kiitos kun autat häntä joka hetki,¨olet turvana. Paranna hänen monia vaivojaan ja sairauksiaan. Anna terveyttä. Anna hänen pysyä terveenä, jotta hän ei joutuisi sairaalaan. Kiitos, miten ihanan Mummun olet antanut!

ihmettelen minua, missä minä en tiedä mitään "olenko kuollut", missä minulle olisi mitään "olenko ja mitä olisin" mitä me Jeesus Kristus Nasaretilainen tehdä olevaisen XXXX ... perheemme vajaana 1953 ... IHMETTÄ ENÄÄ, IHME ENÄÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ

16.07.
Pyydän Jumalan siunausta kansalaisaloitteelle koskien kansanäänestystä Suomen jäsenyydestä euroalueessa.

Kiitos huolenpidosta! Kiitos että täytät kaikki tarpeemme! Ylitsevuotavasti! Jeesuksen nimessä!

Pyydän Jeesus, että ystäväni saisi uskonlahjan. Jeesus kosketa häntä

15.07.
Pidä huolta minun ystävästäni!

Olemme kysymässä edessäsi Herra tämän pienen Taimen ja osallisuutta perhetausta - suku asioissa perheen puuttuvien osallisuuksien Herra Työläis ihmistä / Herra ihmistä ... saada Ihmeet kulkemamme Tiellä Tulevaisuus/Menneisyys?

Herra! Voithan salassa asiassa ja palkkioissa Ihmeitä, kiitos kun olen vielä tässä elämässä. Kiitos kun voin vielä huolehtia.

Jumala, kiitos kun autoit E:n synnytyksessä. Kiitos terveestä lapsesta. Anna hänen kasvaa Sinun siunauksessasi, suojeluksessasi ja johdatuksessasi. Siunaa vanhempia, isovanhempia ja isoisovanhempia.

Perhesuhteen eheytymisen puolesta pyydän rukousapua.IS.

Tarvitsen esirukousta, että Herra parantaisi. Myös tytär tarvitsee Jumalan parantavaa kosketusta. äiti

14.07.
Sukuni ja koti kaupunkini uskoontuloa!

Olen jo menettänyt elämäni saamatta synneissäni enää mitään mitä selvin päivin ja mitähän Äitinikin? Herra - Kiirehdi Vierailuasi, Jesus Lord Help me and my Mother!

Esirukouspyyntö seuraavien henkilöiden puolesta, jotta he tulevat uskoon: Arabikristitty perheineen, Ruotsalainen poika perheineen, 6 muslimia perheineen, 3 kristittyä perheineen

13.07.
Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa työpaikkaamme ja siunaa meitä

Rakas Jeesus, minua itkettää miesystävän käytös minua kohtaan. Herra jätän asian sinun käsiisi, tapahtukoon sinun, sillä se on parasta molemmille.

Herra auta. Mieheni on vakavasti sairas ja hoidettavana teho-osastolla. Paranna Herra JH rakas mieheni ja johdata meitä tielläsi.

tarvitsen varoja omaan autoon pyydetään että ne saisin elokuuhun mennessä Herran johdatuksess ja hyvyyden kautta.

JEESUS KRISTUS, siunaa ¨ja varjele maatamme ja kansaamme sekä Israelin maata ja kansaa.

Pyydän esirukousta henkisen jaksamisen puolesta. Raskas päätös tehtävänä rakkaan lemmikin lopettamisesta. Jeesus auta ja anna voimaa.

Parantumista ja terveellisempiä elämäntapoja siskolleni

Herra Jeesus työllistä Suomen työ ikäiset! KIITOS

kysymme Herra Jumala Isällisyytesi tähden Jeesukselle ... Jesus is Lord ... Perheemme parantumisen, Isällisyytesi

12.07.
Herra paranna sisareni syövästä ja anna neljän lapsen saada pitää äitinsä. Kiitos!

Kiitos, rakas Jumala, kun siunaat synnytyksen, anna lapsen olla terve ja rakastettu ensi hetkestä alkaen. Siunaa vauva, Siunaa vanhemmat.

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun 21.-23.08.2015 Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Isä Jeesuksen nimessä pyydän taloudellista vakautta Kreikkaan ja Suomeen! Tapahtukoon Sinun tahtosi!

Herra näet tilanteemme. Auta joka hetki. Anna rahat velkojen maksuun, auta vaikeissa asioissa. Anna voimia stressitilanteissa, rakentamisessa, perheen pyörittämisessä, auta työnsaannissa. Ihan kaikessa pyydämme apuasi ja siunaustasi, Herra.

Herra ole minulle armollinen, anna anteeksi pahat tekoni, tule avukseni

Päättäjille Jumalan johdatusta ja viisautta mm. Kreikan asioista päätettäessä. Suomen päättäjille Jumalan johdatusta ja viisautta tehdä maatamme koskevia päätöksiä tasapuolisesti.

Rakas Taivaan Isä, kuule minun rukoukseni/hätähuutoni/avunpyyntöni ja paranna mieheni JES:n syöpäsairaus. Auta, että ne hänelle nyt annetut 3 tehohoitokertaa, joihin hän sijoitti kaiken omaisuutensa, auttaisivat ja että hän parantuisi. Rakas Taivaan Isä / Hyvä Junala, vain sinä voit auttaa miestäni Kuule rukoukseni. Amen EAS

11.07.
Jeesus Kristus, siunaa lapseni, varjele hänet kaikelta pahalta, suojele erityisesti, kun hän vierailee kaverinsa luona talossa, jossa on tapahtunut outoja. Siunaa talon väkeä, varjele myös heitä. Anna heidän tulla elävään uskoon.

Kiitos Jeesus vieraanvaraisuudesta, jota sain tänään nauttia! Siunaa isäntääni ja emäntiäni! Vielä rukoilen: Anna ystäväni veljelle vaimo ja perhe!

Isä Jeesuksen nimessä kiitos että autat Suomen kansaa taloudelliseen tasapainoon! Kiitos

Jeesus pidä S terveenä ja onnellisena!

Siunaa Jeesus parisuhteemme ja johdata se pian avioliittoon.Siunaa ja johdata meitä yhdessä ja erikseen.

10.07.
Herra! Olemme idän ja lännen kansaa, olemme pohjoisesta ja etelästä, ellet Pahalla minua näinä vuosikymmeninä, niin, rohkaise mahdollisia tyttö ystäviä tosi tarkoituksin minuun yhteyttä, kädestäpitäen? "olen niin pieni ja menettänyt monet silmänräpäykset tilaisuuden molemminpuolinen"

Herra naapurissa kävi ambulanssi! Herra tapahtukoon sinun tahtosi!

pyydän rukousta lapsen saamiseksi. Jeesus auta!!!

asiassa toisessa, aina samassa ajassa aikaa kysyä Herra, Herra, nyt ilmestymisensi työttömyyden ja epärehellisyyden taloutemme EU:ssa ja sosiaalis alan mahdottomassa tilanteessa, suhteen Jumalan ovat

Pyydetään esirukousta vanhemman miehen puolesta, että Kolmiyhteinen Jumala antaisi miehelle voimaa lopettaa tupakointi. Antaisi ihmeen, pelastaisi miehen omiensa joukkoon. Miehellä on jalkavamma, myös että Herra Jeeesus auttaisi jalan kuntoutuksessa.

Olen asunnoton ja varaton ja kysyneenä uskoa tai oikeimmin harhaan ajautuneena, mistähän johtuu alkoholi myötä vastaan, savuttelu myötä vastaan, itsetyydytys myötä vastaan, olisiko yksinäisyys ja tarkkailun ja kontrollin ja prosessin seuraus (ne nimisanat)? "rukouspyyntö valmistua Isän yksin tietämään hetkeen"

Isä rakas Suomi tarvitsee poutaa! Katso maanviljelijäin ja lomalaisten asioita! Jeesuksen nimessä!

09.07.
Herran Jeesuksen nimessä pyydän! Auta Suomea ja Kreikkaa pääsemään taloudelliseen tasapainoon! Kiitos Isä Jeesuksen nimessä!

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa veljeäni ja siunaa häntä

Kiitosaihein kyseisen elämänkulun ja CC God bless me ihminen, on poissa maailmasta niin, vaikkakin maailmassa. Totuudentunteminen Jeesuksessa Kristuksessa ilmeinen, Totuudentunnun heräämistä uskontomaailman ihmisissä EU:ssa!

rukouksemme asioiden saada tilaa ja asioiden hoitua ...

Pyytäisin esirukousta että hän uudistus ja saa asiansa kuntoon kaikilla elämän alueillaan.

Mies minä ja naimaton ja olen kuullut ettei minun mahdollisuus maailmassa naida, kiitosaihe sään vaihteluista ja neuvoissa Herra kanssamme vaeltaa, kiitosaihe nyt kun totean syntisenä ihmisenä, ettei vertaistani ja kysyn vaimon, puolison, morsion, tyttö ystävän ottaa minun sopivan, minuun yhteyttä, Jumalalle asian omistajalle viralla/epäviralla.

Jeesus Kristus, siunaa ja varjele perhettäni, johdata. Auta raha-asioissa ja monissa voimia vievissä projekteissa. Kiitos kaikesta mitä olet rakkaudessasi antanut. Tapahtukoon tahtosi jatkossakin.

08.07.
Herra lohduta veljensä menettäneitä sisaruksia!

Rakas Taivaan Isä! Tule sydämeeni ja ole kanssani. Nyt kun minä vaellan pimeässä laaksossa ole kanssani. Älä hylkää minua!

Siunaa Herra Lasten Leiri ja varjele meitä.

Rikki monesti menneen perheeni vuoksi jossa lapset kärsivät isän hylänneen heidät. Pyydän Jumalalta ottamaan pahat muistot nuoriltani pois. Sairauksien, vakavien leikkauksien takia pyydän rukousta. Hyvin masentunut ja väsynyt äiti, Jeesus kuulee!!!

07.07.
HERRA? TÄSSÄ MINÄ? Tiedämme ja sanomme mitä tietämyksemme ei voi, mitäs sanot tässä, kysymyksessä iankaikkisuuteni ja olemassa oloni, ajalla ... , joten, HERRA? ... rukoilen ...

Pyytäisin että aviopuolisoni turvautuisi Jumalaan ja miettisi tekojaan miten kohtelee perhettä ja muita ihmisiä!!!!!!!!!!!1

Jumala koskettaisi vuoden lastenkodissa ollutta murkkutyttöäni että hän tahtoisi palata kotiin. Myös että saisi tuntea Jeesuksen rakkauden ja varjeltuisi. Juuri aikuisuuteen tulleen tyttäreni reuman kaltaisen koko elämän mittaisen sairauden Jumala voisi kokonaan parantaa. Läheiseni vakavan leikkauksen joka uusitaan. Vanhempieni lähetystyö.

sisarella useita lonkkaleikkauksia, jälleen haavainfektio, lääkäreille viisautta mitä tehdä

Pyydän Jumalalta viisautta ja johdatusta elämääni sekä uudistumista uskossa. Pyydän töissä onnistumista ja ostavia asiakkaita ja sitä kautta riittävää toimeentuloa. Kiitos.

06.07.
Rakkaudeton elämämme. Armahda Herra perhettäni, lapsiani.

Rakas Jumala, siunaa Suomea ja anna maassa pysyä rauha. Aamen.

Rukoilisitteko tyttömme puolesta, että Herra parantaisi. äiti

Pitkään kestäneet ja elämää haittaavat sydämmen lisälyönnit rajoittavat liikaa elämääni (mies 49-v Vantaalta). Pyydän että rukoilette että lisälyönnit ja muut sydänvaivat loppuvat tai ainakin vähenevät niin paljon etten edes huomaa niitä. Kesäloma alkaa 10.7.2015...olisi mukava jos vaivat poistuisi jo ennen sitä.

Mummu on vanha ja monisairas. Herra, näet hänet, kuinka hyväsydäminen luonne hänellä on. Siunaa ja varjele Mummua hänen elinvuosinaan ja -päivinään, jotka hänellä on jäljellä. Johdata häntä. Auta terveydessä ja raha-asioissa. Kiitos, Jumala, että Mummu saa olla Sinun käsissäsi ja kun aika on, hän saa levollisena lähteä luoksesi taivaaseen. Aamen.

Perheeni tarvitsee rahaa. Amen.

05.07.
Herra auta meitä jotka olemme sairaita ja yksinäisiä!

Pyydän esirukousta, että tyttäreni synttäreille tulisi paljon vieraita. Pelottaa, ettei ketään tule koska synttärit elokuussa uusi koulu vasta alkamassa josta ei tunne juuri ketään ja kavereita muutenkaan ei juuri ole. Odottaa synttäreitä kovasti ja sydän särkyisi jos ei ketään tulisikaan :/. Auta Jeesus, että tyttö saisi kavereita.

Pyydän rukoilemaan, että mieheni toipuisi alkoholismin aiheuttamista vaurioista, pysyisi raittiina ja löytäisi elämänkipinänsä. Kiitos.

04.07.
Korvat temppuilee! Unen saanti vaikeaa!

Äidilläni on vaikea puheen tuotanto ja kasvohermohalvaus.pelkään kasvainta.rukoilen apua äidille että paranee.

Olen viikon sisällä saanut kolmeen hakemukseen hylkäyspäätöksen: eräs harrastus, työpaikka ja opiskelupaikka. Vaikka minulla onkin vakituinen työpaikka, niin silti masentaa, että mihinkään ei pääse, minne haluaisi. Johdatusta ja uskoa siihen, että Jumala on tässä kaikessa mukana.

03.07.
Herra armahda minua, anna voimaa ja terve itsetunto, että jaksan vaikeudet. Auta talousasioissa. Tapahtukoon tahtosi elämässäni

Olemme kouluttamattomia, oppimattomia ja elämä Suomessa Uskovaisena/ei Jumalaa ole olemassa? Ainakin selviytymistarina yllättävä, mahdottomassa selviytymistarinoiden Jeesus?

Jumala auta ja armahda asuntoasiassa, saisimme myytyä vihdoin tämän asuntomme. Auta Jumala, että bileitä pitävä meluisa ja häirtsevä naapuri rauhoittuisi.

Auta minua Herra että löydän aidon vilpittomän rakkauden, en jaksaisi enää yksin.. Pyydän että soisit taloudellista helpotusta laskuihin ja lainoihin. Terveyttä läheisille. Kiitos.

Rakas Jumala, auta, että jalka- ja ihottumavaivani ei ole leukemiaa tai muuta vakavaa! Armahda. Auta myös, että äitini selkä paranisi. Kiitos.

02.07.
Olemme kysymyksessä ollen ajan kulussa silmänräpäys ja tuossa tuokiossa "nukummeko ja onko valmiutemme morsiusseurakunta" ... rukoilemme erään perheen, joka on todellisesti avuttomuutemme ja holhouksemme, rukouksessa puolesta, sen Jumala nähköön.

Herra Jeesus Kristus, kosketa M:ä ja hänen avopuolisoaan ja lastaan. Näet ja tiedät, mitä on tapahtunut, tapahtumassa. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä kaikkia ja anna heidän tulla synnintuntoon, katumukseen ja anteeksipyytämiseen ja anna heidän tehdä parannus kaikista vääristä valinnoistaan. Suo heidän tulla uskoon ja pelastuksesta osallisiksi. Siunaa heidät ja kotinsa, aja kaikki pahan henkivall

poikiemme puolesta on todella vakava tilanne vaoi sinä jeesus voit auttaa meitä kaikkia lähetä pyhä henkesi avuksi

Minulla on paha olla, koska sain yhdestä työpaikasta kieltävän päätöksen. Tällainen laskee itsetuntoni nollaan, että saan aina ja kaikesta kieltäväiä päätöksiä. Viisautta ja johdatusta Jumalalta näihin tunteisiin ja itsetunto-ongelmiin.

Pyydän esirukousta ystäväni puolesta, jolla on todella ahdistava elämäntilanne ja voimat aivan lopussa.

Rukoilemme minulle postia tulevaksi Herran ilmoituksin ja ohjauksin, esim. Profeetalla voi olla Sana Herralta?

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Sinun nimessäsi Amen

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net