2015-6-4 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


02.08.
Herra, näet terveyteni. Verenpaine on korkealla, sydäntuntemuksia on ollut yhä useammin. Auta, kosketa ja paranna minut. Kiitän, mitä teet terveydelleni.

Rakkaus päättyi kyyneliin. Anna Jumala voimaa meille molemmille, ja ratkaise asia tahtosi mukaan.

Rukoilkaa erään pienen lapsen puolesta (vanhemmilla ollut paljon vaikeutta ja riitaa). Lapsella epäillään mielen sairautta. Herra, Sinä voit auttaa!

Kiitos kaikille rukoilijoille! Terve lapsi syntyi! Kiitos Jumalalle!

Kiitos Jeesus,kun parannat minun jalat kokonaan terveiksi ja diabeteksen. Kiitos Jeesuksen Nimessä.Aamen.äiti

01.08.
S poikamme on ahdistunut uudessa työssään ja kaipaa uskovaa puolisoa ja uskovien yhteyttä uudella paikkakunnalla. E tyttömme kaipaa myös uskovien yhteyttä ja uskovaa puolisoa. P ja T poikamme elävät erossa Jumalasta; synnin tunnon heräämistä heille ja johdatusta elämään.

Monenlaisia koetuksia..usein toistuvia ja arkeen liittyviä. -sisar

Herra auta miestäni JH, että hän paranee ja selviää vaikeasta tehohoitojaksosta, Herra auta ja kosketa! Herra auta!

31.07.
Herra, kiitos perheestämme ja kesästä, jonka olemme saaneet olla yhdessä. Siunaa meitä. Varjele meitä. Johdata meitä yhdessä ja erikseen. Pyydän siunausta alkavalle syksylle, kaikille asioille, projekteille ja työasioille. Siunaa ja varjele pikkuiset koululaiset ja jo isommat lapset, heidän koulutiensä ja olemisensa ja tapahtumat koulupäivän aikana. Varjele pikkuisia myös kotona. Ole kanssamme jok

Herra, kiitoksella tuomme eteesi rakkaan Mummun. Siunaa, varjele häntä. Näet ja tiedät vaikeudet, sairaudet ja hänen elämänsä, armahda Mummua ja anna kaikki hänen syntinsä anteeksi. Anna hänelle vielä elinaikaa ja terveyttä. Kiitos, Jumala.

Jeesus, johdata suhteessa vastakkaisen sukupuolen edustajaan! Auta tekemään oikeita ratkaisuja Sinua kuunnellen. Siunaa häntä!

Rukoillaan ystäväni puolesta, jolla on vakava päihdeongelma. Jeesus pelasta, vapauta kaikista vääristä riippuvuuksista ja siteistä. Hoida haavat,anna elämälle tarkoitus ja ilo!

Rukoillaan ystäväni puolesta, jolla on vakava päihdeongelma. Jeesus pelasta, vapauta kaikista vääristä riippuvuuksista ja siteistä. Hoida haavat,anna elämälle tarkoitus ja ilo!

Muistakaa mun miestä rukouksissta että se säilyisi uskossa että ei maailman vietelykset pääse vetää häntä jumalattomien teille. Jeesuksen ñimessä katkaista palat ja kahleet.

Pyydän rukousta erittäin kipeän jalkaterän ja kantapään puolesta. Niissä on polttava kipu eikä lääkkeet auta. kiitos rukoilijoille

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta, että väärät vaikutteet ja arvot väistyisivät hänen elämästään ja löytäisi Jeesuksen vapahtajakseen.

kysymme perinteistämme sairaan tapahtumasarjan suvussamme sukurasitusten terveyden ja aineellisen ja omaa hyvää elämää silmällä pitävän Jumalan osallistumista asioimaan Hyväksemme ... rukoilkaa

30.07.
Rakas Taivaan Isä, siunaa M, J, S. Varjele heitä. Siunaa K. Aja kaikki pahan vallan voimat pois. Kiitos.

Siunaa Herra kaikki sukulaiset, naapurit, ystävät. Pelasta heidät kaikki.

"SIMSON DAANILAISEN" puolesta - rukouspyyntö myös

Rakas Taivaan Isä, auta kahta lastani syömään kunnolla. Poika menee esikouluun ja siellä ruokailut askarruttaa, kun poika ei syö kotona ruokaa juuri lainkaan. Anna pojalle esikoulussa ruokahalu ja poista kaikki ennakkoluulo ruokia kohtaan. Samoin paranna pikkutyttäreni ruokahalu. Anna hänen vahvistua ja saada oikein huomattava kasvupyrähdys kehityksessä aikaan. Nämä asiat huolettavat äitiä, tiedät

Esirukouspyyntö, jotta tyttäreni, E, saisi töitä. t. äiti

Pyydän rukoustanne tyttäreni terveyden puolesta. Kiittäen R-äiti

Isä, anna avioliiton säilyä miehen ja naisen välisenä liittona. Siunaa kansalaisaloite, joka tähtää tähän. Kiitos Herra,

29.07.
Muistaisitteko rukouksin, että osaisimme tehdä viisaan ratkaisun asuntoasiassa ja myös poikamme puolesta. Lämmin kiitos!

Herrani Jeesus Kristus, kiitos että johdat jokaisen asian. Tuon Jumala, eteesi erään nettisivusto-asian ja siihen liittyvän toiminnan: jos tahtosi on, että sellainen perustetaan, anna sille siunauksesi, kaikki tarvittavat voimavarat ja tietotekninen taloudellinen ym. tuki. Anna tarvittavat yhteistyökumppanit ja luo juuri sellainen verkosto kuin on tahtosi. Siunaa tekemäni työ ja anna minun kirkast

Avioliittoni on romahtanut puolisoni uskottomuuden vuoksi. Rukoilkaa eheytymistä ja että puolisoni palaisi takaisin Jumalan luo. Olemme loppu molemmat.

Rakas omaiseni menee lääkärille, syöpä levinnyt useaan paikkaan. Rukoillaan Jeesuksen siunausta, johdatusta, varjelua hoitoihin ja päätöksiin. Omaiselleni voimaa ja myös meille hänen vierellään voimaa, viisautta olla tukenaan.

28.07.
Jumala sinun silmäsi tarkkaavat kaikkia luotujasi,niin etkö näkisi oman väsymykseni ja M väsymyksen asunnon myyntiin.Sinä tiedät syvät ja salatut asiat.Anna lomaani jotain hauskaa ja odottamatonta.Vie minun asioitani eteenpäin.Ihan kuin taivas olisi kiinni.Siunaa myös syksyinen matkani ja kaikkia meitä varjele,jotka italiaan matkaamme. M työtön.

Haluaisin rukousta etta paasisin venajalle toihin kaipaan sita maata ja loytaisin onnen sielta.

Jeesus rakas, näet vanhan ja sairaan mummomme. Siunaa ja varjele häntä. Anna voimia ja jaksamista. Älä ota häntä vielä luoksesi. Kiitos, että annat lisäaikaa ja vuosia hänelle! Jeesus, kiitos.

Hätärukous pyyntö avioliittoni puolesta ja että mieheni uudistuisi auta meitä t.ahdistaa

27.07.
Jumala ohjaisi eteenpäin ja antaisi voimia. D-B tulisi uskoon ja paranis syvistä haavoista aamen

Pyydän esirukousta poikani puolesta, jolla on mielenterveys- ongelmia.Hän ei ole suostunut aloittamaan lääkehoitoa. Nyt usko, työ, talous ja kaikki muu on vaarassa mennä. Hyvä, kaikkivaltias Jumala auta

26.07.
Pyydän Jumalaa johdattamaan että löydän ostavia asiakkaita ja että saan seuraavan työvaiheen onnistuneesti hoidettua määräpäivään mennessä. Onnistumista myös muissa töissäni ja riittävää toimeentuloa. Kiitos.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa minua,poistaa pahan olon ja auttaa saamaan asiat järjestykseen ja siunaa minua

25.07.
muistakaa minun laihtumiseni puilesta ja, että jaksaisin elää..olen niin masentunut kun en laihdu ja muuta. kiitos jos muistatte minua. kiitos jos muistatte ja avioliiton puolesta, että j olisi minua kohtaan kiltisti ja ei kiusaa minua. siunausta. t.m v.

Kiitos Jeesus! Pelastit veljen siskon perhekuntineen ja koko suvun!

Sairastuttuani psyykkisesti olen menettänyt entisen tarmoni tarttua asioihin. Kaipaan entistä itseäni.

24.07.
Elämänkumppanin löytäminen. T. Vanhapiika

23.07.
Menneisyyden haamut eivät jätä rauhaan. Minulla oli vuosien suhde varattuun mieheen. Suhde alkoi siten, että mies valehteli häikäilemättömästi olevansa eronnut. Rakastuin, enkä päässyt miehestä eroon. Pelkkä eron ajattelukin tuntui hukkumisen tunteena. Onneksi mies jätti minut ja siirtyi seuraavaan. Syyllisyys, viha jäi.

Näköni puolesta ja että aivoista katkennut suoni voisi arpeutua hyvin. Että olo helpottaisi ja parantuisin fyysisesti ja henkisesti

22.07.
Rakas Jumalani. Ystäväni isä on vakavasti sairastunut ja joutunut sairaalaan. Auta häntä kestämään kipua, joka on hänellä läsnä tällä hetkellä. Tapahtukoon herra tahtosi. Jos mahdollista, niin auta häntä paranemisessa ja kotiin palaamisessa.

Pyydän esirukousta sen puolesta, että totuus voittaisi ja valheet paljastuisivat valheiksi sekä että väärintekijät tulisivat uskoon ja tunnustaisivat tekonsa. Pyydän myös esirukousta sen puolesta, että Jumala johdattaisi minua niin, että muuttaisin oikealle paikkakunnalle. Jumalan siunausta!

Olen vanha uskova, jota Jumala on siunannut paljon, vahvistanut ja parantanut. Toimin seurakunnassa keskeisessä työtehtävässä. Nyt on kesäloma loppumassa ja hengelliset voimavarat ovat edelleen loppu. Pyydän PH;n uudistavaa voimaa jotta voisin elää ja työskennellä Hänen tahtonsa mukaisesti.

Herra Jeesus Kristus, kiitämme perheestämme, kodistamme ja huolenpidostasi joka päivä, kiitos rakkaudestasi, varjeluksestasi ja johdatuksestasi. Auta meitä, kun rahat on vähissä eikä työtä ole. Velkaa on paljon ja monia asioita, jotka stressaavat arkea. Kiitos, että autat näidenkin vaikeiden asioiden kanssa meitä. Aamen.

Jumala joka tunnet kaikki aivoitukset ja ajatukset.Pyydän että kätket siipiesi suojaan ,sen Somali äidin,jolle annoin metrossa evankeliointi CD.n.Ilmesty hänelle ja hänen perheelleen henkilökohtais. vapahtajana.Pelasta E,I,T,P,H,J ja T.Sinulle ei ole mikään mahdotonta.Eheytä sukulaissuhteemme ja anna minulle viisautta tehdä oma osuuterni.M työtön.

Jumala auta tytärtäni vaikeassa elämänvaiheessa. Alkoholi on vahvasti hänen elämässään tällä hetkellä. Hänen uusi kumppaninsa on myöntänyt olevansa alkoholisti. Tuntuu, että en saa enää yhteyttä lapseeni. Kosketa häntä Rakas Jumala. Anna hänelle voimaa ja uskoa tulevaisuuteen. Lähetä suojelusenkeli hänen vierelleen. Kiitos!

Jeesus, siunaa, hoivaa ja johdata äitiäni! Pidä huoli hänen liikkumiskyvystään! Auta, ettei hän menettäisi sitä, vaan pikemminkin rohkaistuisi liikkumaan enemmän!

Esirukouspyyntö työasian puolesta. Herra tietää.

Kosketa Jeesus MJ ja hänen avopuolisoaan. Herra, ilmesty heille ja kirkasta heille itsesi. Anna heidän tulla uskoon. Siunaa ja johdata heitä. Kiitos, mitä teet tässä perheessä.

21.07.
Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa tyttäreni ja siunaa häntä

En voi sanoa mitään, mutta haluan tietyn sanoin selvittämättömän Herran asioivan minua EU ja Suomi on minun asuminen, yksityisyys ja naimatonkin olen? TAIMIN PUOLESTA?

Talossa asun on erittäin vaikea. Levittävät valhetta pakko muutosta ja yrittävät määräillä kaikesta. Pitävät 24/7 ja estävät että mies ystäväni ei saisi tukea ja auttaa minua. Estävät myös puolustamasta. Minulta kuulemma ei asiasta kysytä ja vihaavat.

20.07.
Että ilmoitusmyyntikampanja tuottaisi tulosta. Jumalan johdatusta ja oikeaa ajoitusta tavoittaa ostavia asiakkaita.

Kysymme Herra! "Päästä tilanteesta, jossa vuosia on ja vuosikymmeniä on ja olemme tilanteeseemme teoissamme ja sanoissamme, Auttamaan Herra, minua ja Jumalatonta Äitiäni"

Herralta rukoilkaa menestystä ja johdatusta ja terveyttä elämässä.suomen rajoille enkeleiden vartioita.

Että ilmoitusmyyntikampanja tuottaisi tulosta. Jumalan johdatusta ja oikeaa ajoitusta tavoittaa ostavia asiakkaita.

Tilanteessa maailma ja avaruus, Jeesus, Taivaat/Taivas ja Isänsä - Öljymäki ilmestyminen niin kuin hänen nähtiin lähteä saapua myös hetki Isämme Ihmeissä. "Jeesus Kristus Haluaisin paranemisen perheemme päästä mahdollisen ja mahdottoman Vallasta, Yhteydestä, Kanssakäymisestä"!

Työasiassa ylivoimaisen vaikea tilanne ollut viimeiset vuodet. Asiaan nivoutuu yksinhuoltajuus ja mm. asuntovelka. Kaikesta vastuu yksin ja työnantaja mm. panttaa palkkaa ja juonittelee jatkuvasti. Työtahti kohtuuton pakkotahtinen. Mitään vaihtoehtoa ei ole. Kipuja on paljon ja velka ei lopu vielä yli 20 vuoteen. Jossain on asuttava.Ahdistaa.

19.07.
pyydän apua että peloissa ja kivuissa ja stresseistä vapautuisin ja Jeesuksen armo rakkaus ja johdatus näkyisi

Esirukouspyyntö ja kiitosaihe. Nyt on mennyt hyvin töissä ja avioliitossa eli kiitos siitä Jeesukselle ja Teille kun olette rukoilleet. Edelleen pyydän että saisin selkeän ohjauksen työasioissa, ilmestyksen ja viisauden Hengen, ja syksy sujuisi hyvin ja raha-ja talousasiat tulisi kuntoon. Ja että saisimme koko perhe olla terveenä, liikkua sekä rukoilla paljon yhdessä. Kiitos paljon Teille.

Pyydän esirukousta terveyteni puolesta. Pyydän rukousta sen puolesta, että paranen nopeasti ja paranemisen aikana oloni on hyvä ja kivuton. Pyydän rukousta, että minua ei huimaisi ja että oloni olisi hyvä. Kiitos, kiitos, kiitos.

18.07.
Pyydän apua. Olen kovasti väsynyt tähän jatkuvaan talousahdinkoon. Anna jotain hyvää tapahtua. Ystäväni ollut leikkauksessa. Olen hänestä huolissani. Anna toipua hyvin.

Jeesus pelasta E maailman teiltä. ystävä

Suojele naapurin lasta! Anna isän lopettaa tupakointi! Varjele ja siunaa kummiani! Muistisairasta ystävääni! Herra paranna meidät!

Jeesus auta asuntoasioissa, johdata oikeaan ratkaisuun. Ystäväni tarvitsee asunnon, auta, että saisin sen hänelle järjestettyä. Johdata myös toimipaikka-asiassa, erityisesti remontissa, sekä taloudessa.

17.07.
Herra, kiitos, että kansalaisaloite avoliiton säilymisestä nykyisellään miehen ja naisen välisenä liittona on ylittänyt vaadittavan 50.000 kannattajan rajan tullakseen käsitellyksi eduskunnassa. Anna ihmisten käydä kannattamassa aloitetta vielä lisää jotta aloite saisi vahvan tuen kansalaisilta! Kiitos, Herra Jumala.

Herra, siunaa ja varjele Mummua. Kiitos kun autat häntä joka hetki,¨olet turvana. Paranna hänen monia vaivojaan ja sairauksiaan. Anna terveyttä. Anna hänen pysyä terveenä, jotta hän ei joutuisi sairaalaan. Kiitos, miten ihanan Mummun olet antanut!

ihmettelen minua, missä minä en tiedä mitään "olenko kuollut", missä minulle olisi mitään "olenko ja mitä olisin" mitä me Jeesus Kristus Nasaretilainen tehdä olevaisen XXXX ... perheemme vajaana 1953 ... IHMETTÄ ENÄÄ, IHME ENÄÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ

16.07.
Kiitos huolenpidosta! Kiitos että täytät kaikki tarpeemme! Ylitsevuotavasti! Jeesuksen nimessä!

Pyydän Jeesus, että ystäväni saisi uskonlahjan. Jeesus kosketa häntä

Pyydän Jumalan siunausta kansalaisaloitteelle koskien kansanäänestystä Suomen jäsenyydestä euroalueessa.

15.07.
Herra! Voithan salassa asiassa ja palkkioissa Ihmeitä, kiitos kun olen vielä tässä elämässä. Kiitos kun voin vielä huolehtia.

Olemme kysymässä edessäsi Herra tämän pienen Taimen ja osallisuutta perhetausta - suku asioissa perheen puuttuvien osallisuuksien Herra Työläis ihmistä / Herra ihmistä ... saada Ihmeet kulkemamme Tiellä Tulevaisuus/Menneisyys?

Pidä huolta minun ystävästäni!

Jumala, kiitos kun autoit E:n synnytyksessä. Kiitos terveestä lapsesta. Anna hänen kasvaa Sinun siunauksessasi, suojeluksessasi ja johdatuksessasi. Siunaa vanhempia, isovanhempia ja isoisovanhempia.

Perhesuhteen eheytymisen puolesta pyydän rukousapua.IS.

Tarvitsen esirukousta, että Herra parantaisi. Myös tytär tarvitsee Jumalan parantavaa kosketusta. äiti

14.07.
Olen jo menettänyt elämäni saamatta synneissäni enää mitään mitä selvin päivin ja mitähän Äitinikin? Herra - Kiirehdi Vierailuasi, Jesus Lord Help me and my Mother!

Sukuni ja koti kaupunkini uskoontuloa!

Esirukouspyyntö seuraavien henkilöiden puolesta, jotta he tulevat uskoon: Arabikristitty perheineen, Ruotsalainen poika perheineen, 6 muslimia perheineen, 3 kristittyä perheineen

13.07.
Rakas Jeesus, minua itkettää miesystävän käytös minua kohtaan. Herra jätän asian sinun käsiisi, tapahtukoon sinun, sillä se on parasta molemmille.

tarvitsen varoja omaan autoon pyydetään että ne saisin elokuuhun mennessä Herran johdatuksess ja hyvyyden kautta.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa työpaikkaamme ja siunaa meitä

kysymme Herra Jumala Isällisyytesi tähden Jeesukselle ... Jesus is Lord ... Perheemme parantumisen, Isällisyytesi

Herra Jeesus työllistä Suomen työ ikäiset! KIITOS

Parantumista ja terveellisempiä elämäntapoja siskolleni

Herra auta. Mieheni on vakavasti sairas ja hoidettavana teho-osastolla. Paranna Herra JH rakas mieheni ja johdata meitä tielläsi.

JEESUS KRISTUS, siunaa ¨ja varjele maatamme ja kansaamme sekä Israelin maata ja kansaa.

Pyydän esirukousta henkisen jaksamisen puolesta. Raskas päätös tehtävänä rakkaan lemmikin lopettamisesta. Jeesus auta ja anna voimaa.

12.07.
Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun 21.-23.08.2015 Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Rakas Taivaan Isä, kuule minun rukoukseni/hätähuutoni/avunpyyntöni ja paranna mieheni JES:n syöpäsairaus. Auta, että ne hänelle nyt annetut 3 tehohoitokertaa, joihin hän sijoitti kaiken omaisuutensa, auttaisivat ja että hän parantuisi. Rakas Taivaan Isä / Hyvä Junala, vain sinä voit auttaa miestäni Kuule rukoukseni. Amen EAS

Herra näet tilanteemme. Auta joka hetki. Anna rahat velkojen maksuun, auta vaikeissa asioissa. Anna voimia stressitilanteissa, rakentamisessa, perheen pyörittämisessä, auta työnsaannissa. Ihan kaikessa pyydämme apuasi ja siunaustasi, Herra.

Herra paranna sisareni syövästä ja anna neljän lapsen saada pitää äitinsä. Kiitos!

Kiitos, rakas Jumala, kun siunaat synnytyksen, anna lapsen olla terve ja rakastettu ensi hetkestä alkaen. Siunaa vauva, Siunaa vanhemmat.

Herra ole minulle armollinen, anna anteeksi pahat tekoni, tule avukseni

Isä Jeesuksen nimessä pyydän taloudellista vakautta Kreikkaan ja Suomeen! Tapahtukoon Sinun tahtosi!

Päättäjille Jumalan johdatusta ja viisautta mm. Kreikan asioista päätettäessä. Suomen päättäjille Jumalan johdatusta ja viisautta tehdä maatamme koskevia päätöksiä tasapuolisesti.

11.07.
Jeesus pidä S terveenä ja onnellisena!

Jeesus Kristus, siunaa lapseni, varjele hänet kaikelta pahalta, suojele erityisesti, kun hän vierailee kaverinsa luona talossa, jossa on tapahtunut outoja. Siunaa talon väkeä, varjele myös heitä. Anna heidän tulla elävään uskoon.

Siunaa Jeesus parisuhteemme ja johdata se pian avioliittoon.Siunaa ja johdata meitä yhdessä ja erikseen.

Kiitos Jeesus vieraanvaraisuudesta, jota sain tänään nauttia! Siunaa isäntääni ja emäntiäni! Vielä rukoilen: Anna ystäväni veljelle vaimo ja perhe!

Isä Jeesuksen nimessä kiitos että autat Suomen kansaa taloudelliseen tasapainoon! Kiitos

10.07.
Herra naapurissa kävi ambulanssi! Herra tapahtukoon sinun tahtosi!

Olen asunnoton ja varaton ja kysyneenä uskoa tai oikeimmin harhaan ajautuneena, mistähän johtuu alkoholi myötä vastaan, savuttelu myötä vastaan, itsetyydytys myötä vastaan, olisiko yksinäisyys ja tarkkailun ja kontrollin ja prosessin seuraus (ne nimisanat)? "rukouspyyntö valmistua Isän yksin tietämään hetkeen"

pyydän rukousta lapsen saamiseksi. Jeesus auta!!!

Pyydetään esirukousta vanhemman miehen puolesta, että Kolmiyhteinen Jumala antaisi miehelle voimaa lopettaa tupakointi. Antaisi ihmeen, pelastaisi miehen omiensa joukkoon. Miehellä on jalkavamma, myös että Herra Jeeesus auttaisi jalan kuntoutuksessa.

asiassa toisessa, aina samassa ajassa aikaa kysyä Herra, Herra, nyt ilmestymisensi työttömyyden ja epärehellisyyden taloutemme EU:ssa ja sosiaalis alan mahdottomassa tilanteessa, suhteen Jumalan ovat

Herra! Olemme idän ja lännen kansaa, olemme pohjoisesta ja etelästä, ellet Pahalla minua näinä vuosikymmeninä, niin, rohkaise mahdollisia tyttö ystäviä tosi tarkoituksin minuun yhteyttä, kädestäpitäen? "olen niin pieni ja menettänyt monet silmänräpäykset tilaisuuden molemminpuolinen"

Isä rakas Suomi tarvitsee poutaa! Katso maanviljelijäin ja lomalaisten asioita! Jeesuksen nimessä!

09.07.
Jeesus Kristus, siunaa ja varjele perhettäni, johdata. Auta raha-asioissa ja monissa voimia vievissä projekteissa. Kiitos kaikesta mitä olet rakkaudessasi antanut. Tapahtukoon tahtosi jatkossakin.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa veljeäni ja siunaa häntä

Herran Jeesuksen nimessä pyydän! Auta Suomea ja Kreikkaa pääsemään taloudelliseen tasapainoon! Kiitos Isä Jeesuksen nimessä!

Kiitosaihein kyseisen elämänkulun ja CC God bless me ihminen, on poissa maailmasta niin, vaikkakin maailmassa. Totuudentunteminen Jeesuksessa Kristuksessa ilmeinen, Totuudentunnun heräämistä uskontomaailman ihmisissä EU:ssa!

Mies minä ja naimaton ja olen kuullut ettei minun mahdollisuus maailmassa naida, kiitosaihe sään vaihteluista ja neuvoissa Herra kanssamme vaeltaa, kiitosaihe nyt kun totean syntisenä ihmisenä, ettei vertaistani ja kysyn vaimon, puolison, morsion, tyttö ystävän ottaa minun sopivan, minuun yhteyttä, Jumalalle asian omistajalle viralla/epäviralla.

rukouksemme asioiden saada tilaa ja asioiden hoitua ...

Pyytäisin esirukousta että hän uudistus ja saa asiansa kuntoon kaikilla elämän alueillaan.

08.07.
Rakas Taivaan Isä! Tule sydämeeni ja ole kanssani. Nyt kun minä vaellan pimeässä laaksossa ole kanssani. Älä hylkää minua!

Herra lohduta veljensä menettäneitä sisaruksia!

Rikki monesti menneen perheeni vuoksi jossa lapset kärsivät isän hylänneen heidät. Pyydän Jumalalta ottamaan pahat muistot nuoriltani pois. Sairauksien, vakavien leikkauksien takia pyydän rukousta. Hyvin masentunut ja väsynyt äiti, Jeesus kuulee!!!

Siunaa Herra Lasten Leiri ja varjele meitä.

07.07.
Pyydän Jumalalta viisautta ja johdatusta elämääni sekä uudistumista uskossa. Pyydän töissä onnistumista ja ostavia asiakkaita ja sitä kautta riittävää toimeentuloa. Kiitos.

HERRA? TÄSSÄ MINÄ? Tiedämme ja sanomme mitä tietämyksemme ei voi, mitäs sanot tässä, kysymyksessä iankaikkisuuteni ja olemassa oloni, ajalla ... , joten, HERRA? ... rukoilen ...

Pyytäisin että aviopuolisoni turvautuisi Jumalaan ja miettisi tekojaan miten kohtelee perhettä ja muita ihmisiä!!!!!!!!!!!1

sisarella useita lonkkaleikkauksia, jälleen haavainfektio, lääkäreille viisautta mitä tehdä

Jumala koskettaisi vuoden lastenkodissa ollutta murkkutyttöäni että hän tahtoisi palata kotiin. Myös että saisi tuntea Jeesuksen rakkauden ja varjeltuisi. Juuri aikuisuuteen tulleen tyttäreni reuman kaltaisen koko elämän mittaisen sairauden Jumala voisi kokonaan parantaa. Läheiseni vakavan leikkauksen joka uusitaan. Vanhempieni lähetystyö.

06.07.
Pitkään kestäneet ja elämää haittaavat sydämmen lisälyönnit rajoittavat liikaa elämääni (mies 49-v Vantaalta). Pyydän että rukoilette että lisälyönnit ja muut sydänvaivat loppuvat tai ainakin vähenevät niin paljon etten edes huomaa niitä. Kesäloma alkaa 10.7.2015...olisi mukava jos vaivat poistuisi jo ennen sitä.

Perheeni tarvitsee rahaa. Amen.

Rakas Jumala, siunaa Suomea ja anna maassa pysyä rauha. Aamen.

Rukoilisitteko tyttömme puolesta, että Herra parantaisi. äiti

Mummu on vanha ja monisairas. Herra, näet hänet, kuinka hyväsydäminen luonne hänellä on. Siunaa ja varjele Mummua hänen elinvuosinaan ja -päivinään, jotka hänellä on jäljellä. Johdata häntä. Auta terveydessä ja raha-asioissa. Kiitos, Jumala, että Mummu saa olla Sinun käsissäsi ja kun aika on, hän saa levollisena lähteä luoksesi taivaaseen. Aamen.

Rakkaudeton elämämme. Armahda Herra perhettäni, lapsiani.

05.07.
Pyydän esirukousta, että tyttäreni synttäreille tulisi paljon vieraita. Pelottaa, ettei ketään tule koska synttärit elokuussa uusi koulu vasta alkamassa josta ei tunne juuri ketään ja kavereita muutenkaan ei juuri ole. Odottaa synttäreitä kovasti ja sydän särkyisi jos ei ketään tulisikaan :/. Auta Jeesus, että tyttö saisi kavereita.

Herra auta meitä jotka olemme sairaita ja yksinäisiä!

Pyydän rukoilemaan, että mieheni toipuisi alkoholismin aiheuttamista vaurioista, pysyisi raittiina ja löytäisi elämänkipinänsä. Kiitos.

04.07.
Korvat temppuilee! Unen saanti vaikeaa!

Äidilläni on vaikea puheen tuotanto ja kasvohermohalvaus.pelkään kasvainta.rukoilen apua äidille että paranee.

Olen viikon sisällä saanut kolmeen hakemukseen hylkäyspäätöksen: eräs harrastus, työpaikka ja opiskelupaikka. Vaikka minulla onkin vakituinen työpaikka, niin silti masentaa, että mihinkään ei pääse, minne haluaisi. Johdatusta ja uskoa siihen, että Jumala on tässä kaikessa mukana.

03.07.
Auta minua Herra että löydän aidon vilpittomän rakkauden, en jaksaisi enää yksin.. Pyydän että soisit taloudellista helpotusta laskuihin ja lainoihin. Terveyttä läheisille. Kiitos.

Herra armahda minua, anna voimaa ja terve itsetunto, että jaksan vaikeudet. Auta talousasioissa. Tapahtukoon tahtosi elämässäni

Rakas Jumala, auta, että jalka- ja ihottumavaivani ei ole leukemiaa tai muuta vakavaa! Armahda. Auta myös, että äitini selkä paranisi. Kiitos.

Olemme kouluttamattomia, oppimattomia ja elämä Suomessa Uskovaisena/ei Jumalaa ole olemassa? Ainakin selviytymistarina yllättävä, mahdottomassa selviytymistarinoiden Jeesus?

Jumala auta ja armahda asuntoasiassa, saisimme myytyä vihdoin tämän asuntomme. Auta Jumala, että bileitä pitävä meluisa ja häirtsevä naapuri rauhoittuisi.

02.07.
Olemme kysymyksessä ollen ajan kulussa silmänräpäys ja tuossa tuokiossa "nukummeko ja onko valmiutemme morsiusseurakunta" ... rukoilemme erään perheen, joka on todellisesti avuttomuutemme ja holhouksemme, rukouksessa puolesta, sen Jumala nähköön.

Herra Jeesus Kristus, kosketa M:ä ja hänen avopuolisoaan ja lastaan. Näet ja tiedät, mitä on tapahtunut, tapahtumassa. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä kaikkia ja anna heidän tulla synnintuntoon, katumukseen ja anteeksipyytämiseen ja anna heidän tehdä parannus kaikista vääristä valinnoistaan. Suo heidän tulla uskoon ja pelastuksesta osallisiksi. Siunaa heidät ja kotinsa, aja kaikki pahan henkivall

poikiemme puolesta on todella vakava tilanne vaoi sinä jeesus voit auttaa meitä kaikkia lähetä pyhä henkesi avuksi

Minulla on paha olla, koska sain yhdestä työpaikasta kieltävän päätöksen. Tällainen laskee itsetuntoni nollaan, että saan aina ja kaikesta kieltäväiä päätöksiä. Viisautta ja johdatusta Jumalalta näihin tunteisiin ja itsetunto-ongelmiin.

Rukoilemme minulle postia tulevaksi Herran ilmoituksin ja ohjauksin, esim. Profeetalla voi olla Sana Herralta?

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Sinun nimessäsi Amen

Pyydän esirukousta ystäväni puolesta, jolla on todella ahdistava elämäntilanne ja voimat aivan lopussa.

01.07.
Rukoilkaa puolison puolesta, jota toisen puolison rankka alkoholin käyttö ja jatkuva henkinen väkivalta uhkaavat. Pelko on jokapäiväinen osa elämää. Pyydän esirukousta myös sairauksien kanssa kamppailevan jatko-opiskelijan ja hänen puolisonsa sekä erään työpaikan tilanteen puolesta. Ja maailmanrauhan puolesta.

Jeesus auta! Hiljennä melastava romaaniperhe alakerrassa! Olen hirvittävän ahdistunut! Koti pieni ahdas ja kuuma eikä ikkunoita voi pitää auki, kun rällääjät mölyävät Jeesus auta! Anna rauhallinen koti tai häädä häiriköt pois! Herra Rauha on Sinun lahjasi! Naapurit henkivät muuta! Tai Isä aja tuo häirikköjoukko muualle! Jeesus auta!! Kiitos!

RUKOILISITTEKO MULLE kotirauhan?SITÄ EIVÄT NAAPURIT ANNA!Miten ihminen jaksaa,jollei voi levätä ja olla rauhassa,edes kotona? A u t a J e e s u s!!!!!!!!!!!!

En voi/uskalla tahtoa lähemmin vaikeuksia rehellisyyden nimissä, en ole valehtelija ja voi olla vilpittömyyttään kysyä Herralta, katson olevani parhaimmissa asemissa näin ollen, vaikka iskee moninaista ihmettelijää suoraan "kaivamaansa kuoppaan, virittämäänsä ansaan, niin kuin sinä olet tehnyt niin sinullekin tehdään", yhtä monta vuotta kuin ....?

murrosikäinen lapseni pelaa videopelejä ja ei tahdo päästä niistä eroon, Jumala laita stoppi peleille ja avaa uusia ovia ja löytää uusia kavereita joita kiinnostaisi vaikka uiminen mutta jokin liikunnallinen juttu.

Herra anna voimaa ystävälle joka hoitaa sairasta miestä ja on itsekin jo vanha! Varjele liikenteessä!!!

Herra anna voimaa ystävälle joka hoitaa sairasta miestä ja on itsekin jo vanha! Varjele liikenteessä!!!

Herra Jeesus Kristus, siunaa ja varjele rakasta vanhaa Mummua, jolla on paljon sairauksia. Anna lastenlasten ja meidän kaikkien saada nauttia hänestä vielä pitkään. Siunaa perhettämme, varjele kaikelta pahalta, varjele oikein erityisesti lapsiamme! Jätämme kaikki asiamme Sinun hyvin käsiisi, tiedät ja näet, mikä on meille hyväksi. Ole ylistetty, suuri Jumala taivaassa! Aamen.

Rakas Taivaan Isä, anna minun löytää loman ajaksi joku, joka kastelee kukkani! Tai anna kukkieni selviytyä pari viikkoa ilman minua! :-)

30.06.
Siunaa naapureita, ystäviä ja tuttavia. Herra, kosketa kaikkia heitä ja pelasta. Anna Pyhän Henkesi vaikuttaa K:ssa, P:ssa ja V:ssa. Pelasta ihmisiä. Siunaa koko maailman ihmiset, vaikuta kaikkialla ja pelasta pelastumattomat. Varjele Suomea ja Israelia, siunaa nämä maat ja kansat oikein erityisellä tavalla. Kiitos, Kristuksen nimessä.

Herra pelasta henkilö jolla mielenterveysongelmia, myös ettei saisi vahinkoa aikaan minulle /perheelleni. On saattanut videoida salaa,vaikuta Herra ettei kuvamateriaalia pystyisi katsomaan...Herra auta tässä mieltä painavassa asiassa ja varjele minua ja perhettäni sielunvihollisen juomilta.

Jeesus, miesystäväni ei ole vielä ottanut Sinua sydämeensä. Jos Herra et ole tätä ihmistä minulle tarkoittanut, niin vaikuta että tämä suhde päättyisi. Tuo ihminen on minulle tärkeä ja välitän hänestä, mutta vaikeammaksi käy jos tämä jatkuu ja tunteet voimistuu. Jeesus tapahtukoon Sinun tahtosi. Olen yksinäinen ja kaipaan puolisoa, vain Herra sinä tiedät sen oikean jos sellainen minulle on ta

Rukoilkaa, että Jumala saisi pelastaa naapurin rikkinäisen perheen. Päihteiden käyttöä ja kovaäänisiä bileitä jatkuvasti jotka häiritsevät naapureita ja aiehuttavat pelkoja. Loppuisi jo tuo Jumalaton meno!

Rukoilemme tässä Jumalan johdatuksessa maan avuttomimpien ja holhottavimpien A T ilmiön puolesta. Uskontokuntien merkkimiehen Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen ilmiöissä mahdollistuvan Jumala on Parantaja ja Varat ja Omaisuus mahdollisuus.

Rukouspyyntö puolisoni puolesta. Hän on alkanut juoda salaa iltaisin Kun koetan jutella, siitä alkaa mykkäkoulu.Olen kuin ilmaa hänelle. Ihmettelen,miksi Jumala ei pysäytä tuota kehistystä. Tuska vie niin sydälle, että en näe kohta kuin ainoan vaihtoehdon. rukoiletteko, että pian tapahtuisi hyvä käänne hänen elämässään. Jaksanko vielä toivoa?

Auta taloudellisesti selviytymään veloistamme. Kiitos jumala.

Pelottaa, ahdistaa, masentaa....Työmatkatapaturmien jälkeinen työkokeilu ei onnistunut. Miten tästä eteenpäin? Toivon esirukousta, että saisin uskon kautta kokea terveyttä ja vastauksia tulevaisuuden suhteen. Kiitos!

29.06.
Pyydän rukousta hakemani opiskelupaikan saamiseksi ja perheeni eheytymiseksi ja meidän vanhempien välien parantumisen puolesta. Pyydän rukousta koko perheeni uskoontulon puolesta. Keskeneräinen pitkäksi venynyt talonrakennusprojekti tarvitsee myös rukousapua, jotta perheemme saisi vihdoin oman kodin. Kiitos ihanista kolmesta lapsesta! Kiitos!

Pyydän tämän valtavan surun, ikävän ja ahdistuksen poistumista. Tilalle iloa, onnea ja terveyttä. Myös lapsilleni. Amen.

Kiitos monista esirukouksista perheemme puolesta. Jumala on kuullut ja vastannut. Yhä pyydän esirukousta mieheni työn puolesta. Anna töitä ja paranna, johdata ja opasta. Jeesus paranna myös poikani vahingoittunut käsi täysin kuntoon. Kiitos , että Sinä Jumala kuulet, sinä johdatat ja parannat. Jeesuksen nimessä. Amen.

Muistakaa rukouksen terveyttäni että Herra voisi koskettaa ja parantaa

Kiitos että ohjaat tämän viikon ,matkan?

28.06.
E:n synnytyksen puolesta ja vauvan kanssa selviytymistä. Että kaikki sujuisi hyvin.

rukouspyyntöni:Lapsilleni siunausta ja varjelusta sielunvihollisen juonilta,(kuten vääriltä valinnoilta,kiusaamisilta,pahoilta ihmisiltä). uskon vahvistusta,iloa ,rauhaa,parantumista myös heille.Isä kiitoksen kanssa anon...

Pojalleni ystäviä ja onnistumista opinnoissa uudessa koulussa,jatko-opinto paikassa.Ettei joutuisi kiusatuksi vaan pääsisi monen kaveriksi.

Pyydän rukousta taloudellisen tilanteen puolesta. Auta, että olisi varaa käydä tänä kesänä lasten luona kylässä.

Rukoilkaa vakavasti syöpäsairaan veljeni puolesta, tilanne on kriittinen. Pyydän, että Jumala parantaa, mutta ennenkaikkea että veljeni pelastuu henk.koht uskoon ennen kuolemaansa!

Herra anna työntekijöitä armoita heitä!!!

Jeesus, olemme pulassa. Tarvitsemme rahaa vuokriin, ettemme menettäisi kotiamme. Jeesus, auta. -Kiitos rukoilijoille, jotka kantavat huolemme Jeesuksen luokse. Jeesus, kiitos.

Jeesus kosketa minua parantavasti. Kiitos että sinä voit Amen

Herra, siunaa ja varjele vanhaa Mummua, jolla on sairauksia. Anna voimia ja terveyttä. Anna hänelle vielä monia elinvuosia. Siunaa ja varjele myös perhettämme.

27.06.
Herra, siunaa ystävää, siunaa hänen avopuolisoaan ja lastaan. Anna heidän tulla uskoon. Anna heidän mennä avioliittoon. En jaksa enää heidän välinpitämätöntä suhtautumista asiaan. Varjele myös vierailut tämän perheen kanssa, varjele yhteentörmäyksiltä ja ristiriidoilta. Anna ystävällinen ja myötämielinen ilmapiiri.

26.06.
Tunnustan sairauteni/terveyteni - epäilyttävän suuntautumisen mahdolliseen, joka tilaisuus, tilaisuudelta on mennyttä, epäilen myös työkykyä ja valita nyt kun olen jo vanha ja mihinkään kelpaamaton sellaisin asiakirjoin, joita salassa/ilmi. - HERRA SANOO - ... Kiitosaihein?

Kiitos Jumala, kun olet johdattanut meitä. Kiitämme perheestämme, olet niin paljon hyvää ja kaunista antanut meille. Rakastamme toisiamme, rakastamme Sinua. Kuuletahan rukouksemme. Siunaa isänmaatamme Suomea ja kansaamme, siunaa Israelia ja kansaasi. Tätä rukoilemme joka ilta.

Toivon ystävälleni Mlle helpotusta, hän on kärsinyt ummetuksesta jo pitkään ja mikään ei tunnu auttavan. Herra anna toimiva suoli!

Iho kukkii! Nivelet rutisee! Muisti pätkii! Herra voi parantaa!?!

Pyydän esirukousta sydämeni rytmihäiriön p arantumisen puolesta, ettei olisi mitään vakavaa

Kahdella neljästä yt neuvottelu tänään työnantaja tarjoaa huonoja vaihtoehtoja vaikka työtä olisi kun konsernissa joillain on ylityötä. Herra auta ja ole sorrettujen puolella

25.06.
Uusi asunto.

Ystävät facebookissa.

Anelen Jumalalta päästä kaikesta sellaisesta, joka ei ole minulta pois Jumalan avulla? Esim. kansanryhmien vaikutuksesta, joista Herra sanoo: "heidän vaahtoavan häpeitään", kaiken valheen vallasta?

Pyydän rukousta taloudelliseen tilanteeseeni. Rahaa ei jää juurikaan elämiseen, olemme kovin tiukilla lapseni kanssa. Pyydän mieluisan työn löytymistä lapseni koulun alettua, ettei hänen tarvitse olla yksin.

Pyydän rukousta jalkavaivaani. En kärsi kävellä kunnolla. Kiitos, amen.

Tarvitsen ostavia asiakkaita!

Pyydän rukousta perheeni eheytymisen puolesta, että ex-puoliso tulisi takaisin ja ymmärtäisi perheen merkityksen ja arvostuksen, amen.

24.06.
Herra paranna ystäväni muisti sairaus sekä hänen miehensä skitsofrenia! Kiitos sinä joka avioliiton asetit! Lähetä heille apua!

Rukoilkaa että syöpään kuoleva veljeni ja hänen perheensä (4 lasta) pelastuisi. Jumala voi myös poistaa kasvaimen jolle lääkärit eivät voi mitään! Jumala pelasta ja paranna!

Oi Jeesus, kysymme Sinulta neuvoa ja johdatusta jokaiseen asiaan elämässämme. Herra, anna meille Sinun viisauttasi jokaisessa asiassa, jotta osaamme tehdä tahtosi mukaisia päätöksiä.

Olen syyllistyneenä ja nyt huomaan olevani huonossa tilassa.

Herra olen väsynyt, anna voimaa ja virvoitusta! Rukous poikani puolesta Herra sinä voit parantaa hänen selkävaivansa ja eheyttää hänet. Sinä tunnet hänen elämän kaikki haavat. Voi Herra pelasta ja paranna! Ylistys ja kiitos Jeesus! Amen

Rukoillaan apua ja johdatusta Klle, kun hän menee työllistämissuunnitteluun. Herra auta ja anna voitto tässä paljon rukousta vaatineessa asiassa !!! Kiitos Jeesus

Voi Jeesus Herra anna tyttäreni kolmen lapsen päästä samaan hoitopaikkaan missä ovat olleet äiti palaa töihin äitiyslomalta elokuussa! Amen

Auta Herra, että Kreikan ja muu taloustolanne ei pahenisi eikä vaikuttaisi suomen rahamarkkinoihin. Auta perhettämme suoriutua veloistamme, älä anna korkojen nousta, kiitämme.

Herra, näet erään talon, jossa tapahtuu outoja asioita ja kummittelee. Poista kaikki pahan henkivallat Jeesuksen Kristuksen nimissä. Suojele asukkaita ja ulkopuolisia ihmisiä, jotka tässä talossa asuvat ja vierailevat. Siunaa talo ja rakennukset, kaikki talon pihapiirissä ja ympäristössä. Anna asukkaiden tulla väkevästi kosketukseesi ja uskoon. Amen

23.06.
Herra paranna minut lupauksesi mukaan!

Pyydän rukoilemaan tyttäreni puolesta. Työnantaja sanoi hänet irti mitättömän syyn takia. Nyt tyttärelläni on lähipäivinä neuvottelut työnantajan kanssa. Pyydän rukoilemaan. että työsuhde palautettaisiin. Rukoillaan, että Herra antaisi sovun.

Toimeentulo-työttömyys-asunnon menettäminen, siinä nykyhetkeni ja lähitulevaisuus. Ilman Herran apua en selviydy. On ihan oikeasti hätä!

Tarvitsen Jumalan apua ja johdatusta taloudellisissa asioissa. Suuri summa,joka tuntuu inhimillisesti mahdottomalta, pitäisi saada pian. Jumala armahda ja auta.

Rakas Jeesus auta ystävääni pelastumaan ja muuttumaan rehelliseksi ja uskolliseksi. Auta minua talousasioita koskevassa päätöksessä. Kaipaan puolisoa rinnalleni, Herra johdata jos se on Sinun tahtosi.

Esirukousta kadonneen kissan puolesta että löytäisi omistajiensa luo Anna pojalleni syvä kaipaus ja ikävä tätä kissaa kohtaan että tosissaan yrittäisi löytää tämän pääsi muuton mukana karkaamaan'Rukoilkaa 3 poikani elämän puolesta muutenkin.minun ja miehen puolesta jaksamista.

X keskiv, vaikea 4s lonkkaleikkaus, toinen lonkka jo poistettu, rukoillaan lääkärille taitoa ja että Jumala voisi koskettaa parantavasti.

22.06.
herra auta olen taloudellisesti tosi ahtaalla ja olen huolissani äitin ja kolmen sisarukseni pärjäämisestä.olen ollut tosi pitkään masentunut.mietin ja toivon joka päivä että pääsisin täältä pois.elämälläni ei ole mitään tarkoitusta.en pysty mistään enään oleen iloinen.

Pyydän rukousta kun yksi uskosta osaton ihminen yrittää minulle pahaa. Hän pyrkii pilaamaan maineeni levittämällä valheita minusta. Tilanne on aivan kamala! Hän on tehnyt tekaistuja ilmoituksia mm. poliisille, lähettelee lapsilleni ja miehelleni kamalia viestejä jossa haukkuu minua. Jumala auta! Siirrä tuo ihminen kauaksi minusta. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Poikamme Sn ja koko perheemme puolesta, että Jeesus antaisi rauhan sydämeen ja Jumala johdattaisi kaikissa arkisissa asioissa. Slla on rauhaton sydän ja hän ostaa koko ajan kalliita tavaroita, joita perheenä joudumme maksamaan´. Se ahdistaa koko perhettä ja on johtamassa perikatoon. Jeesus auta pikaisesti meitä!

Pyydän rukousta ettei hammassärky pahene keskiviikkona polvileikkaukseen aika. Auta Jeesus että kaikki menee hyvin!

Valmistuin teologian maisteriksi mm.teidän rukoustenne tuella.Olen jo melko iäkäs alan vaihtaja ja rukoustukea tarvittiin paljon. Nyt ei töitä ole löytynyt.Koin etten toiminut omassa ymmärryksessä opiskelemaan lähtiessäni. Nyt ihmettelen miksi kaikki vaivannäkö? Olen kärsimätön ja taloudellisessakin ahdingossa. Isä vastaa minulle! Osoita paikkani!

U masentuu taas, rukoillaan hänen puolestaan, hän haluaa sitä itse mutta ei jaksa aina rukoilla.

Pyydän esirukousta, että Jeesus tekisi ihmeen ja parantaisi taloudellisen tilanteemme, se on mahdoton. Pelkään, etten selviä lainoistani ja että menetämme kotimme. Uskova nääntynyt yksinhuoltajaäiti

Työn takia Herra tietää tilanteen ja miks? uskova veli vaikeuksissa

Pyydän esirukousta R:n ja T:n puolesta. Pieni E tarvitsee molempia vanhempia.

Pyydän esirukousta R:n ja T:n puolesta. Pieni E tarvitsee molempia vanhempia.

21.06.
Esirukouspyyntö avioliittomme puolesta. Raskas kevät takana. Aikaa yhdessäoloon ei juurikaan ole ollut. Avioliittomme rakoilee. Olen uupunu enkä itse pysty olemaan yhtään parempi vaimo.

Pyydän esirukousta omaan alkoholiongelmaani. A

Ystäviä ja uskovien yhteyttä. -yksinäinen uskovainen-

Tuon Jumalan käsiteltäväksi: rakennushankkeemme, johdata ja siunaa se. Anna varat, myös voimavarat. Anna kaiken sujua mutkattomasti. Siunaa työntekijät ja yhteistyökumppanit. Kitos, Herra. Herra, muista myös erästä vakavaa henkimaailman asiaa: auta ystävää tajuamaan, että oudot asiat ovat pahan henkimaailman juttuja, siunaa tätä ystävää ja anna hänen suostua rukoiltavaksi.

20.06.
Huudan Jumalan puoleen . Mieheni sairastui äkillisesti ja on nyt kriittisessä tilassa teho-osastolla. Rukoilkaa kanssani, että mieheni parantuisi ja saisi palata perheen pariin

Siunaa kaikkia naapureita K:ssa, V:ssa ja P:ssa. Pelasta ihmiset, Jeesus.

Pyydän esirukousta tyttäreni painonhallintaan, että Herra auttaisi häntä huomaamaan tilanteensa,lisäämään liinkuntaa ja kiinnittämään huomiota ruokavalioonsa. Jos ylipainon aiheuttaa stressi tai jokin muu, niin niiden Herra, että syyt poistuvat.

19.06.
ON VAKAVA RUKOUSPYYNTÖ: ETTÄ VAIMONI SAISI IRROTTAUTUA KAIKESTA PENSEYDESTÄ JA KYLMYYDESTÄ JA VOISI UUDISTUA SEKÄ RAKASTUA TAAS JEESUKSEEN SEKÄ HÄNEN SANAANSA. SAMOIN AVIOLIITTOMME SAISI UUDEN AJAN MISSÄ VOISIMME YHDESSÄ PALVELLA HERRAA JA KAIKKI HÄIRITSEVÄT IHMISET VIEDÄÄN POIS ELÄMÄSTÄMME. JEESUS SIUNAA MYÖS PERHEEMME LOMA JA VOISIMME KÄYDÄ MYÖS SEURAKUNNISSA MATKALLA. KIITOS KUN RUKOILETTE N

18.06.
Herra, tuon eteesi asuntoasian. Johdata asuntoon sinun tarkoittamasi asukkaat. anna jokin vinkki, mistä tiedän, että asia on hoidossasi. Olen epätoivoinen, saanko asuntoon vuokralaiset ja hyvät sellaiset. Mieluummin uskovaiset´asukkaat. Kiitos esirukouksesta.

Syksyyn kohti ja odotuksin ihmisen puolesta, Jumala on. Jumala voi. Jumala yksin on Hyvä.

Pyydän rukoilemaan 21 v merkonomi tyttäreni puolesta. Hän jäi työttömäksi. Hän laittoi pankkiin työhakemuksen. Pyydän rukoilemaan, että hän saisi sen paikan. Herra voi tehdä ihmeitä! Uskova äiti pääkaupunkiseudulta

17.06.
Kiitos perheestä, lapsista ja puolisosta. Anna meille Sinun rakkauttasi huolenpitoasi ja johdatustasi. Tule siunaamaan ja varjelemaan meitä kaikelta pahalta. Siunaa myös isoäitejä ja sukulaisia. Anna meille rakkaudellisia hetkiä vielä vuosien ajan, anna terveyttä. Kiitämme, aamen.

Rukoilemme erään profeetan/professorin arviointiin viitaten rikos-asian puolesta ja L:n puolesta ja vanhempiensa puolesta.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa P:n ja siunaa häntä

PYydän johdatusta puolison löytymiseen kiireesti ja terveyttä vanhemmille.

Jeesus auta. Jumalani tapahtukoon Sinun tahtosi tän avioliiton suhteen, joka on perustettu valheen pohjalle. En luota puolisooni ja muutenki tilanne vaikee, henkisesti liian raskas. Jumalani anna vastaus huomenna siinä tilanteessa josta oon rukoillu tän liiton jatkumisen tai lopettamisen puolesta. En jaksa tätä kärsimystä ja henkistä tuskaa enempää

Rukouspyyntö A.P:n terveyden puolesta, perinnöllinen unihäiriö vaivana. Lääkärit voimattomia ja ainoa apu heiltä enää vahvat lääkkeet jotka aiheuttavat riippuvuutta ja mielialan häiriöitä. Jeesus auta!

16.06.
T:n ja V:n. Puolesta!

Olen keski-iän ylittänyt nainen ja kaipaan itselleni uskovia ystäviä.Rukoilkaa että Jumala johdattaa ystäviä elämääni.Olen naimisissa mutta kuitenkin niin yksinäinen.

Pyydän esirukousta poikani vaikeaan ahdistus häiriöön.Uskon Jumalan parantavaan voimaan. Kiitos

anotaan minulle terveyttä lisää ja anotaan johdatusta Herralta ja menestystä elämässä.varjelusta enkeleiden kautta Suomen rajoille.siunausta Israelille ja Jerusalemille.

Puolisoni alkanut salajuomisen uudelleen. On oltava hiljaa, ei enää mitään yhteistä. Onko Jumala unohtanut minut ja ennenkaikkea koskettaa puolisoa pois alkoholista uudelleen elävään yhteyteen Jeesuksen kanssa. Auttakaa - elämäni sortuu

Elämäni on hyvn vaikeaa silloin kun mieheni kohtelee minua kuin spitaalitautista. Välillä on ihan hyvin, mutta kun viina astuu kuvioihin, elämäni on todella rikki ja raskasta. Jumala, vapauta mieheni viinasta uuteen Jeesusrakkauteen.

Rukoilkaa minun ja ystäväni puolesta, sillä meillä on tärkeä ilta huomenna. Pyytäkää, että Jumala auttaisi meitä rakastamaan toisiamme ja että meillä olisi hyvä olla yhdessä. Tällä hetkellä meillä on molemmilla paha mieli ja olemme menossa väärään suuntaan. Rukoilkaa meille keskinäistä, oikeaa rakkautta.

15.06.
En jaksa enää työssäni kokemaa epäoikeudenmukaisuutta, Herra avaa minulle uusi työ hyvästä työyhteisöstä.

Pyydän, että Jeesus Kristus siunaa K:a ja hänen kotiansa ja suo rauhan

Pyydän kaikkiin töihini viisautta ja onnistumista ja sitä kautta riittävää toimeentuloa. Ajan käyttööni ja suunnitelmiini Jumalan johdatusta. Vanhempieni sairaudet ja erityisesti isän muistisairaus ja asumisjärjestelyt - pyydän näihin asioihin Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta ja siunausta. Kiitos.

Olen kolmen teini-ikäisen lapsen yksinhuoltaja. Viime aikoina välimme ovat rakoilleet. Olen huolissani, että me emme enää ole yhtenäinen perhe. Jumala auta tässä tilanteessa!

Jaksamiseen sairaudessa, kärsivällisyyttä ja lohdutusta. Uuden elämän aloittamiseksi, uskoa, johdatusta ja siunausta tulevaan. Perheelleni voimaa ja rakkautta. Lapsilleni vahvuutta ja voimaa, kestää isän sairauden aiheuttama paha mieli.

Saaneena asunnon, en ole pyytänyt muuta väestöä mukaan: "Herra rukoilemme erään perheemme puolesta yksinäisiä ja uskovaisia yksin". Jeesus Kristus, kauttasi?

Taivaan Isä suojele lapsiani maailman vaaroilta. Järjestä esikoisen asiat sinun tahtosi mukaan parhain päin. Päästä perhe irti päihteistä. Kiitos Isä, sinä voit auttaa.

En jaksa enää...ei rahaa ruokaan, elämiseen, ei mihinkään. Velkataakka painaa päälle. Poika huollettavana. Harkinnassa jatkuuko elämä vai ei... Pyydän rukoilemaan puolestani. Kiitos.

Nuoreni pelaa liikaa Herra anna hänelle ystäviä joiden kanssa myös ulkona oleminen olisi mukavaa.

Uskovainen tyttäreni alkanut seurustelemaan uskomattoman miehen kanssa.Rukoilkaa että suhde loppuu ja tytär uudistuu.Hätä on suuri.

Vasemman puoleisen rintakipuni parantuminen. Vakuutusyhtiöltä oikeudenmukaista valitusvastausta kuntoutustukeeni. P.O:n ja T.S:n välien totuuteen tuleminen, kaiken piilossa ja salassa olevan tulemista näkyviin ja tietoisuuksiin. Siunausta ja varjelusta lapsilleni, lapsenlapsilleni, itselleni ja isälleni. Palaamista Jumalan tielle M.P:lle. J.A:le Jumalan pelastavaa puoleensa vetämistä ja keskustelu

14.06.
Ystäväni ehdotti, että lähtisin hengellisille kesäjuhlille. Ne olisivat toiset tänä kesänä, enkä tiedä, onko minulla siihen varaa. Rukoilen johdatusta asiassa ja siunausta ystävälleni.

Pyydän esirukousta läheiseni avioliiton puolesta. Mies on luopunut uskostaan ja tilanne on todella vaikea. Jumala auta!

Rakas taivaan Isä. Siunaa ja varjele Suomea ja sen rajoja.

Pyytäisin esirukousta torstaina olevan tilaisuuden puolesta. Haluaisin, että kaikki viihtyisivät ja heillä olisi hyvä olla. Toivon myös, että säät suosisivat kyseistä tapahtumaa.

13.06.
Auta Jeesus, on ahdistus ja tuska sydämessä. olen kiusattu talossamme. En jaksa enää. En saa nukutuksi edes lääkkeen avulla. Korvan tinnitus puhkesi taas tässä stressissä päälle, on tuskallinen olo. Herra auta minua. a

Pyydän rukoilemaan, että naapurin kummittelu ja outo tilanne loppuisi ja sieltä poistuisi kauas ulottumattomiin ne henget, jotka siellä on vuosikymmeniä asustaneet. Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä käsken näitä pahan henkivaltoja poistumaan. Anna talon väen löytää tie Jeesuksen luo.

Kriisi nuoressa perheessä. Vauvaikäiset lapset. Rukoilkaa varjelusta perheelle ja uudistusta vanhemmille. Jeesus auta. Hätääntynyt mummu

Herra Jeesus Kristus, paranna minut.Tee vereni täysin terveeksi niin ettei minun tarvitse enään kärsiä tästä verisairaudesta.Jeesuksen Kristuksen verihaavojen kautta olemme parannetut. t. uskova sisko

12.06.
Siunaa ja varjele rakasta Mummua, terveyttä ja voimia hänelle. Samoin L:lle ja A:lle.

Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta, siunausta ja viisautta elämäni monissa kysymyksissä. Vanhemmilleni kaikkea sitä Jumalan apua, mitä he tilanteessaan tarvitsevat.

S:n puolesta

Rukoilkaa, että saan talouteni kuntoon. Olen velkaantunut avioeron myötä ja jäin yllättäin työttömäksi.Olen taloudellisessa ahdingossa. Rukoilkaa myös, että lapseni ymmärtäisivät minua ja olisivat yhteydessä. Pyydän, että he eivät olisi katkeria avioerosta ja saisivat totuuden avioeron syihin. Rukoilkaa, että ex-mieheni lopettaisi mustamaalaamisen.

11.06.
En löydä ammattia, enkä kutsumusta. Kaipaisin esirukousta!

Herra Jeesus, kiitoksella tuon työpaikka-asian eteesi. Tee minulle työpaikka, ole Sinä minun pomoni. Anna toimeentulo siitä työstä, johon minut ohjaat. Kiitän ja luotan Sinuun.

10.06.
E: n synnytys ja vauvan hoito.

L:n puolesta.

Perheessämme monenlaista vaikeutta ja ahdistusta. Pyydän esirukousta itseni ja lapseni asioiden puolesta.

Herra, auta Suomen nuorisoa, juhannus on tulossa. Anna Pyhän hengen olla läsnä maallisilla nuorten juhlilla ja kosketa siellä suurta joukkoa ja anna heidän kääntyä Sinun puoleesi. Herra, sääli näitä avuttomia nuoria, jotka ovat osattomia Sinun rauhastasi. Kosketa heitä ja anna heille rauhasi ja evankeliumin voima. Jeesuksen veren suoja.

Pyydän esirukousta alkavalle rakentamiselle ja peruskorjaamiselle. Herra Taivaassa! Siunaa jokainen työvaihe, anna hyvät säät perustuksen valulle ja muulle rakentamiselle. Siunaa työntekijät ja talkoolasiset. Anna kaiken sujua ongelmitta, varjele tapaturmilta. Auta jokaisen asian hoidossa, siunaa rakennus- ja muut viranhaltijat.

Herra, tuomme eteesi perheemme, vanhemmat ja lapset, isoäidit ja muut sukulaiset. Näet meidät ja tiedät meidän itsekunkin tilanteet läpikotaisin. Pyydämme Sinun hyvää johdatustasi meille kaikille. Auta meitä monissa eteen tulevissa vaikeuksissa ja koettelemuksissa. Pyydämme Sinun siunaustasi ja varjelusta elämäämme. Armahda meitä synneistämme, pyydämme niitä anteeksi. Poikasi Kristuksen ristintyön

09.06.
Rukoiletteko varjelusta Suomeen paluu-matkalleni, Jumalan sanoja siellä kaikkiin tapaamisiin, ja johdatusta kodin vahinkoremonttiin ja raha-asioihin! Kiitos!!

Kiitän Taivaan Isää uskollisesta ystävästäni, jolle olen ajatellut lähettää syntymäpäivälahjan. Rukousaiheeni on, että löytäisin sopivan lahjan ja ennen kaikkea, että Taivaan Isä siunaisi, hoivaisi ja johdattaisi kyseistä ystävääni ja antaisi hänelle oikein onnellisen kesän.

08.06.
Pyydetään rukoilemaan nuoren miehen (diabeetikko) puolesta, joka nyt lähtee yksin matkalle Saksaan ja Espanjaan, että Herra varjelisi hänen lähtönsä, tulonsa ja olemisensa siellä. Ja vahvistaisi uskoa Häneen.

Rukoilisitteko vakityötä alallani ja että Herra siunaisi minua töissä. Kiitos!

17.4. mainostettiin kansalaisaloitetta avioliittolaista. Kuuluuko sellainen tosiaan esirukouspyyntöihin?

- Pelastusta koko suvulle. Itselle voimia elämäntilanteeseen. - Perikunnan asioiden selvittelyyn sopua. Ollut todella ahdistavaa. - Tyttärelle voimia työhön. Myös, että saisi opiskelupaikan.

07.06.
yrittäjä on täysin loppuun palanut on paniikki häiriön oireita on vuosia sittemn ollut aiemminkin pelkotiloja että vaimo saisi hänet lääkäriin rukoilkaa perheen puolesta että pyhä henki koskettaisi ja tulisivat herätykseen myös hänen veljensä puolesta joka on myös yrittäjä ettei sairastu huolesta

Pyydän esirukousta ; uskova perheemme on huonoissa väleissä äitini ja sisareni kanssa. Lapsille hankalaa. Äiti ja sisareni eivät ole uskossa. Tuleva juhannus vaikeaa jo etukäteen ; mieheni ei enää jaksa äitini alkoholismia eikä piittaamattomuutta omista lapsista ja lapsenlapsista. Ei halua tavata äitiäni. Herra anna viisautta tässä asiassa.

Työssäni tarvitsen Jeesuksen johdatusta, varjelua. Rukoilen viisautta mitä teen siellä tulevien päivien muutoksissa.

Pyydän voimia ensi viikon kovaa koettelemusta varten sekä parannusta pojan ongelmiin.

Jumala on vastannut aiempiin rukouksiini, kiitos siitä ja jatkakaa esirukoilijat hyvää työtä! Nyt olen huolissani töiden jatkosta. Pyydän esirukousta vakituisen työn puolesta, myös kaikille muille jotka työtä ovat vailla!

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta hän kärsii masennuksesta ja hänen miehensä on jättänyt hänet nimimerkki huolestunut äiti

06.06.
Varjele ja siunaa perhettämme, lapsia ja meitä vanhempia. Anna voimia ja apua taloudellisesti isojen velkojen hoitamisessa. Auta myös terveydellisesti ja jaksamisen kanssa. Paljon vaikeita ja hassteellisia asioita, joiden hoitaminen vie voimat uuvuksiin asti.

Pyydämme esirukousta poikamme puolesta, että hän löytäisi todellisen elämän kumppanin, jonka kanssa voisi olla onnellinen. Nykyinen ystävä on narsisti ja ahdistaa pojan epätoivoon. Jumala auttakoon ja johdattakoon Samia.

E:n synnytys lähestyy. Auta. Kiitos.

05.06.
Uuden työpaikan löytymisen puolesta.

Tyttären perheen puolesta.Perheen lapsilla on sairastumisen riski olemassa,koska heidän kodissa on monta allergisoivaa tekijää.Äidin ja isän välinen suhde on vaikea,joka aiheuttaa lapsille turvattomuutta.Heidän perhe-elämä on niin ahdistettuakin!Pyydän rukoilemaan rinnalleni,että Jumalan tahto saisi toteutua tämän perheen keskellä! On suuri hätä!

Py dän rukousta äidin puolsta on muisti sairas ei pysty kävelemään ei yöhön ja siskon pojan puolesta on sairalssa

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa tyttäreni ja siunaa häntä

Työpaikalla esimies epäoikeudenmukainen, Herra auta ja pysäytä tämä mies ja anna rauha työhön.

Perheelle rakkautta ja rauhaa...yhdessäoloa ja välittämistä, että jaksetaan yhdessä.

RUKOUSPYYNTÖ OLEN PUDOTTANUT YLI PAINOA NYT TÄLLÄ HETKELLÄ YLENSYÖN HALUAAN ERON YLISYÖMISESTÄ JA MAKEITTEN SYÖMISESTÄ

Perheessämme on paljon sairautta ja muita ongelmia, talous- ja perintöasioiden hoitumisvaikeuksia ja masennusta asioiden vaivatessa mieltä. Rukoilkaamme asioiden järjestymisen puolesta! Uskon voima

04.06.
Rukousta nuoren pojan puolesta on lääke ongelma ja sekoilee et juhla vaikutus mielen muutosta ettei tapahdu isoja ongelmia j että tulis uskoon

Rukoillaan, että mies kosii pian ja tekee minusta kunniallisen naisen.

Rakas nuori orpo kissanpentuni lahti tanaan Taivaan Isan luokse vain 4 vkon ikaisena. Pyydan rukousta rakkaan pienen Pican puolesta ja kiitan etta sain pitaa ja huolehtia pennusta reilun kahden viikon ajan. Kiitan myos kaikesta varjeluksesta jota olen osalleni saanut.

Pyydän rukoilemaan itseni puolesta: olen sairaalassa ja hoito ei tehoa: vain Herra Jeesus voi tehdä ihmeen ja parantaa. Kiitos. S.L.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net