2016-0-6 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


02.02.
Mieheni ei halua suhteeltamme muuta kuin kotonaoloa lasten kanssa.Parisuhdettamme hän ei arvosta lainkaan.Tunnen valtavan yksinäiseksi oloni tällaisessa tilanteessa.Herra anna apusi.

Auta Mummua juuri sinä hetkenä, kun hän apua ja tukea tarvitsee. Kiitos Herra, ole Sinä hänen turvanaan ja kanssaan yksinäisinä hetkinä sairaalan osastolla. Paranna Mummun kaikki sairaudet.

Herra, yhdistä perheemme. Siunaa ja varjele meitä kaikkia, myös isovanhempia.

Siunaa ja varjele Suomea ja Israelia.

Sydänoireet

Olemme muuttamassa uudelle vieraalle paikkakunnalle. Jumalan johdatusta ja turvaa sekä apua että pärjäisimme siellä rahallisesti sekä muuten ja työpaikansaamiseen. Apua että löytäisimme seurakunnan sekä uskovia ystäviä. Uskossa uudistumista sekä pelastusta. Tv Huolestunut

Rakas Jeesus, eheytä ja paranna mieheni sisimmässä olevat haavat, jotka olen aiheuttanut. Pese verelläsi kaikki paha pois, joka on meidän välillä. Anna rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina. Eheytä liittomme. Kiitos ja Ylistys että kuulet rukoukseni, tätä pyydän Jeesuksen nimessä. Amen

hyvä Jumala kiitos että t sai työtä Siunaa lasten perheitä annaheille rauhaa ja rakkautta ,järjestä minun matka

Kunpa Jumala sallisi meidän saada sellaisen rahavoiton, että saisimme velat maksettua pois.

Herra, ole kanssamme huonoinakin hetkinä, anna meille kuitenkin voittopuolisesti iln ja onnen aikoja. Kiitos niistä, jota olet jo antanutkin.

Jeesus Kristus, ole Sinä TK:n kanssa näinä päivinä!

01.02.
Siunaa UR ja UR, pelastusta, nöyrtymistä ja Jumalaan puoleen kääntym. Oikeudenmukaisuutta käytökseen!

Rahatilanteemme puolesta pyytäisin esirukousta. On suuret velat ja lisää on otettava selviytyäksemme maksuista ja veloista

Hei, Olen 36v mies. Pyytäisin esirukousta ikävään vaivaan. Kärsin pahasta kuivasilmäisyydestä. Kiitos teille ja Herralle!

Pyhä Jumala, avioliittoni on kriisissä. Mieheni ei tiedä, haluaako jatkaa kanssani vai erota. Hän on ihastunut toiseen, joka aiheuttaa tämän ongelman. Pese Jeesuksen verellä kaikki paha pois väliltämme. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, anna rakkautta ja anteeksiantoa minua kohtaan. Amen

Jeesus paranna ja pelasta poikani.joka on masentunut.Hän on homo ja käyttää alkoholia.Auta hänet pois kaikista riippuvuuksista myös.

Pyydän esirukousta, että saisimme myytyä tyttären vanhojen mekon, vaikka aikataulu tulee jo vastaan. Rahasta on tiukkaa. Herra auta! Kiitos Jeesus!

Pyydän esirukousta, että taloudellinen tilanteeni paranisi. Olen auttanut muita, ja nyt olen itse vaikeuksissa. Herra auta! Apua tarvitaan suuresti, todella. Kiitos Jeesus!

31.01.
Nuoren puolesta, jolla on psykoottisia oireita ja itsetuhoisia ajatuksia. Vanhempien hätä nuoren puolesta on suuri.

Pyydän esirukousta Huomisen poliisi kuulustelun puolesta. että Herran laupes käy oli muiden tuomioiden yli. että Herra armahtaa tässä. asiassa. myös poliisin ajatuksien ohi. naapuri yrittää musta vaalata. Herra on vastaus. siunausta.

Minulle vapaus nikotiinista ja alkoholismista. Myös yksinäisyydestä ja köyhyydestä minulle vapautus.

Pyydän esirukousta, että narsistiset sukulaiseni jättäisivät minut rauhaan ja että saisin loppuelämäni elää heiltä rauhassa.

30.01.
Uskovan tytön puolesta, joka ihastumassa hevipoikaan. Jeesus auta

Kamala tuska ja ahdistus taloudellisista huolista,en saa öisin unta ja muutenkin koko ajan ahdistaa 😞 Rakas Jumala auta ja vapauta myös henkivaltojen taisteluista ihmissuhteissa! Kaipaan rauhaa ja Jumalan Hengen kokonaisvaltaista läsnäoloa!

29.01.
Pyydän, että jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni Pyydän uskoni vahvistumista ja että Pyhä henki vaikuttaisi minussa

Yeshua, pyydän ja rukoilen: vapauta minut lopullisesti ahdistuksesta ja peloista, paranna minut siihen iloiseen tilaan, jossa on ihana Sinua palvella. Tilanteeni on niin vaikea, että pyydän, auta minua, vain Sinä voit oikeasti auttaa, en jaksa muuten. Herra, ole minulle armollinen ja nosta pysyvästi pois tästä painavasta olosta. Voi Herra, auta!

28.01.
Jumala Pyhä Isä, aseta Pyhän Henkesi suojamuuri avioliittoni ja kotini ympärille, anna rakkautta, anteeksiantoa meidän välille. Kosketa miestäni sisinpään ja puhu hänelle, mikä on oikein.Ohjaa hänen ajatuksiaan ja tunteitaan. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos ja Ylistys

esirukouspyyntö ! veljeni ja hänen rankojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar

yksinhuoltajaäiti vaikean tilanteen edessä.Voimat eivät tahdo riittää.Vain Jumala voi avata elämän umpisolmut.Auta Herra pian!

Nuorella, uskovalla tytöllä on alkanut tulla yllättäen oireita, joita epäillään pahanlaatuisiksi. Pelko on suuri.Rukoillaan oireiden selvittelyihin, hoitoihin Jeesuksen varjelua, johdatusta. Siunausta tytölle ja koko perheelle!

27.01.
Herra Jeesus anna suuri armosi kohdata elämäämme ja työtämme, että asiat etenisi ja saisi todella nähdä Jumalan väkevän käden. Herra ota taakat ja murheet mun ja vaimoni yltämme ja saisi todella soveliaan ja kevyen ikeen niinkuin Raamattu lupaa. Herra auta taloyhtiön, oman työni ja vaimoni työasioissa ja anna voittoja ja rukousvastauksia. Kiitos, Amen

Rakas Taivaallinen Jumalamme. Pyydän armoa ja viisautta löytää oikeudenmukainen ratkaisu, vanhimman siskoni tuhoisaan aikomukseen repiä vanhemmiltamme saatu arvokas perintö. Nuorin meistä neljästä sisaruksesta on vaikeasti kehitysvammainen. Siksi toista sisartani ja minua satuttavat iso-siskomme uhkaukset tavallista enemmän, sillä puolustuskyvytön veljemme on meille erityisen rakas. Itse olen jo u

Pyhä Henki, ohjaa puolisoni ajatuksia, tunteita, tekoja ja askeleita, niin että ne eivät riko meidän avioliittoamme, vaan anna hänen nähdä se hyvä mitä meillä liitossamme on. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos ja Ylistys

26.01.

25.01.
Pyydän esirukousta työasiaan: Minua syytetään virheestä ja asiaa ollaan viemässä oikeuteen. Auta Jeesus Kristus, että syyttävä henkilö vetäisi asiansa pois ja päästäisiin sopimukseen. Olen tehnyt töissä parhaani, pitkiä ylityötunteja. Pelkään menettäväni terveyteni, tämä tuntuu liian raskaalta. En jaksa.

Kiitos Jumala rakkaasta mummosta, anna hänelle lupaustesi mukaisesti elinvuosia sekä terveyttä näihin vuosiin.

Sairastan kroonista poskiontelotulehdusta. Olen vuodessa syönyt kahdeksan antbioottikuuria+muita lääkkeitä. Olo on voimaton ja väsynyt. Talodellinen tilanteeni on erittäin heikko. Pyydän että Jumala parantaisi minut ja jotenkin rahatilanteeni paranisi. r

Jumala, anna terveyttä minulle, ollut sydänoireita ja minulla on pienet lapset. Suojaa minut, kosketa ja paranna nämä kaikki vaivani ja anna lastemme saada pitää äitinsä luonaan.

Pyydän esirukousta, että löytäisin sopivan työpaikan ja aviomiehen itselleni.

Jumala Pyhä Isä, aseta Pyhän Henkesi suojamuuri avioliittoni ja kotini ympärille, pese Jeesuksen verellä kaikki paha pois väliltämme. Anna rakkautta, anteeksiantoa meidän välille. Kosketa miestäni sisinpään ja puhu hänelle, mikä on oikein.Ohjaa hänen ajatuksiaan ja tunteitaan. Eheytä avioliittomme. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos ja Ylistys. Aamen

24.01.
Ystävättären seurusteluasian puolesta

Rukoillaan lapsi äitinsä huoltajuuteen, isästä ei ole huoltajaksi. S-täti

Voitteko rukoilla että Jumala oikein siunaa S

Voitteko rukoilla että Jumala oikein runsaasti siunaa J.

Voitteko rukoilla että Jumala oikein runsaasti siunaa minun äitini.

Herra, suojaa Mummua. Vakava tilanne, on sairaalassa ja tulehdusarvot korkeimmat mahdolliset eikä saada selville, missä on tulehdus tai syy. Tänään siirrettiin keskussairaalaan. Älä ota häntä vielä taivaaseen. Kosketa, paranna kaikki sairauden ja anna Mummun palautua entiselleen. Kiitos Jumala.

Uhkaava kesken meno.Edellinen lapsi syntyi keskosena ja kuoli.Jeesus auta ja anna kaiken mennä hyvin.

Pyhä Henki, ohjaa puolisoni ajatuksia, tunteita, tekoja ja askeleita, niin että ne eivät riko meidän avioliittoamme, vaan anna hänen nähdä se hyvä mitä meillä liitossamme on. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos ja Ylistys.

Rikkoutunut parisuhteen eheytymisen puolesta.In pyyntö

Toivon esirukousta mieheni etenevän sairauden puolesta, että se voisi pysähtyä jä lääkkeet vaikuttaisivat. Siunaa lääkäriämme. Auta ja tue koko perhettämme rakas Jeesus. Kiitos rukouksista.

Voitteko rukoilla Jumalalle että hän laittaa 20000 euroa minun tilille.

23.01.
Herra auta miestäni ja minua mielenterveysongelmissa.Vapautusta Riippuvuuksista.Jeesus sinä voi kaiken, johdata!

Kimpustani riivaajat pois ja johdatusta ja apua alkoholiasiassani ja minulle ystäviä.

Herra Paranna minun kaikki sairauteni!

Hätähuuto! Nuorella psykoottisia oireita ja itsetuhoisia ajatuksia. Rukoillaan apua ja parantumista! Tilanteeseen uupuneet vanhemmat...

Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että avioliittomme todella paranee ja kaikki kireys , kiukku ja riita saa jääädä pois. Herra paranna meitä rikkinäisyydestä että voimme rakastaa ja olla sävyisiä. Herra Jeesus auta työssä jaksamista ja karsi pois turhat menot ja toimet jotka raskauttaa elämää. Jeesus siunaa viittä lastamme ja ota heidänkin huolet ja murheet nyt. Kiitos todella paljon Teille.

22.01.
Luen hengellistä kirjaa, jossa kehotetaan käytännön toimintaan kärsivien hyväksi. En tiedä, mitä voisin tehdä.

rukoilkaa puolestani että saisin voimaa ja taivaallista viisautta asioihin ja kärsivällisyyttä. että Herra ajaisi miinun oikeuksiani täällä ihmisten keskellä. Pyydän esirukousta erään pienen ihmisporukan puolesta, että Herra toisi nuo ihmiset synnintuntoon ja poistaisi kivisydämeen ja että he kaikki pelastuisivat.

Sairaan poikani isä kiduttaa henkisesti poikaansa. Valehtelee..pettää..kieroilee..huijaa..ym olen aivan loppu. Rukoilkaa poikani puolesta ja minullekin voimia. Joudun päivästä toiseen kuuntelemaan poikani tuskaa jonka isänsä häneöle tarkoituksella tuottaa. Päivästä toiseen viikosta toiseen vuodesta toiseen. terv.äiti

Pyydän että rukoilette puolestani että Jumala poistaisi häirikkönaapurin joka tarkoituksella häiriköi minua.Kiitos.

Herra, anna voimia tähän päivään. Lapsella kauhea ahdistus päällä, masennusta. Niin itsellänikin. En jaksa Herra ilman Sinun tukeasi. Anna voimaa elää. Anna apusi. Anna rauhasi. Anna Pyhän Henkesi tulla tuomaan elämää. Herra paranna. Jeesuksen nimessä pyydän. Minulla on hätä.

21.01.
Perheeni tilanne on raskas. Tyttäreni sairastaa anoreksiaa, miheltäni on leikattu syöpä ja hoidot ovat vielä kesken, sain itse kutsun rintasyöpä jatkotutkimuksiin. Taakka tuntuu nyt todella raskaalta.

Haluaisin päästä yksinäisyydestä ja köyhyydestä.

muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut, en jaksa enää päivääkää elää. muistakaa minua, että aviopuoliso ei kiusaa minua, että lopettaa kiusaamisen. kiitos jos muistatte. kiitos, että jumala tekee stopin siihen asiaan. kiitos siitä. siunaa ja varjele minua jumala. t. mv.

Jeesus auta ahdistuksessa ja rahan loppumisessa.

Pyydän viisautta työhöni ja päätöksentekooni. Pyydän lähimmäisen rakkautta ja ymmärrystä, aamen.

20.01.
Sukulaistyttö Tn puolesta, on masentunut ja itsetuhoinen.

Hei! Voitteko rukoilla äkillisesti sairastuneen tyttäreni puolesta, paranemista hänelle? Kiitos P

Maailmanlaajuinen eucaryota

Jumala Pyhä Isä, aseta Pyhän Henkesi suojamuuri avioliittoni ja kotini ympärille, anna rakkautta, anteeksiantoa meidän välille. Kosketa miestäni sisinpään ja puhu hänelle, mikä on oikein.Ohjaa hänen ajatuksiaan ja tunteitaan. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos ja Ylistys. Aamen

Toivon Jumalalta armollista rohkeutta ja pyydän Jeesusta Kristusta ohjaamaan oikealle tielle. Kiitos armollinen Herra!

19.01.
Pyydän esirukousta poikamme ja tyttäremme puolesta. Vapauta Herra täysin alkoholiriippuvuudesta poikamme. Kiitos Isä, että olet jo vaikuttanut, niin että poikamme ei ole juonut kesän jälkeen. Kiitos Jeesus Kristus. Vapauta Herra myös tyttäremme vääristä ihmissuhteista täydelliseen vapauteen.

Johdatusta ja jaksamista työelämää sekä nuoren perheen kipupisteisiin. Taivaan Isä kyllä tietää yksityskohdat. Kiitos teille jotka jaksatte muistaa rukouksin

Pyhä Jumala, anna aviolittoni ja kotini suojaksi Pyhän henkesi suojamuuri. Pese Jeesuksen verellä kaikki paha pois väliltämme. Anna rakkautta ja anteeksiantoa meille puolisoina. Tätä pyydän Jeesuksen Vapahtajamme nimessä. Kiitos ja Ylistys. Amen. Kiitos esirukoilijoille heille paljon Siunausta

Johdatusta ja jaksamista työelämää sekä nuoren perheen kipupisteisiin. Taivaan Isä kyllä tietää yksityskohdat. Kiitos teille jotka jaksatte muistaa rukouksin

Pyydän rukoustukea työpaikan saamiseen liittyvässä asiassa. Asiasta päätetään 26.1.16 olevassa kokouksessa. Pyydän itselleni kykyä ottaa vastaan päätös oikealla tavalla.

Pyydän esirukousta, että poistettu luomeni olisi puhdas. Jeesukselle kaikki on mahdollista. Kiitos!

18.01.
Jumala Pyhä Isä, aseta Pyhän Henkesi suoja avioliittoni ja kotini ympärille,pese kaikki paha pois väliltämme, anna rakkautta ja anteeksiantoa meidän välille. Kosketa miestäni sisinpään ja puhu hänelle, mikä on oikein. Jeesuksen nimessä pyydän.

Pyytäisin rukousta appiukkoni puolesta joka menee keskiviikkona sydänleikkaukseen, että kaikki menisi hyvin, ja että uusi sydänlaite toimisi niin kuin pitää. Kiitos Jeesus ja esirukoilijat.

17.01.
Pyydän rukoilemaan sairaan lapseni puolesta. Sekä yhteiskunnan mielivallan puolesta. Että heillä olisi viisautta ja sydäntä toimia oikein lastani kohtaan ja myös minua..äitiä kohtaan. Olemme joutuneet riipaisevan julmuuden ja mielivallan uhreiksi. Jeesus auta meitä. Näet hätämme!!

Pyydän teitä rukoilemaan vaikean elämäntilanteeni puolesta. Taloudellinen tilanteeni lähes nolla ja huolehdin vaikeasti sairaasta aikuisesta pojastani. En näe mitään ulospääsyä. Hätäni tilanteestamme on suuri. Miten ihmeessä selviämme. Kukaan ei auta eikä kukaan näe hätäämme. Kukaan ei välitä.

Jumala Pyhä Isä, aseta Pyhän Henkesi suojamuuri avioliittoni ja kotini ympärille, anna rakkautta, anteeksiantoa meidän välille. Kosketa miestäni sisinpään ja puhu hänelle, mikä on oikein.Ohjaa hänen ajatuksiaan ja tunteitaan. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos ja Ylistys. Aamen Kiitos kaikille esirukoilijoille

Kiitos että rukoilette kanssani ja Jumala kuulee ja vastaa.Kiitos Jumala että teet ihmeen kohdallani ja parannat minut maha ja suolistosairaudesta,mikä on pahentunut.Kiitos ,että olet tehnyt monta parantumisihmettä kohdallani!

Jeesus, siunaa MV, ML MP pelasta kaikki heidät perhekuntineen. Siunaa heidän työnsä ja kaikki mitä elämään kuuluu.

Kiitos että rukoilette kanssani ja Jumala kuulee ja vastaa.Kiitos Jumala että teet ihmeen kohdallani ja parannat minut maha ja suolistosairaudesta,mikä on pahentunut.Kiitos ,että olet tehnyt monta parantumisihmettä kohdallani!

Pyydetään esirukousta työpaikalla kiusaamisen kohteeksijoutuneen henkilön puolesta, joka on vaipumassa masennukseen ja huolissaan jaksamisestaan ja koko elämästään. Viitekehys on valitettavasti kirkollinen.

Rukoilkaa, että nuoren psykoottiset oireet poistuisivat ja koulunkäynti voisi sujua normaalisti. Myös, että nuori voisi tulevaisuudessa auttaa vielä monia pääsemään sisälle Jumalan valtakuntaan!

16.01.
Kiitos että rukoilette kanssani ja Jumala kuulee ja vastaa.Kiitos Jumala että teet ihmeen kohdallani ja parannat minut maha ja suolistosairaudesta,mikä on pahentunut.Kiitos ,että olet tehnyt monta parantumisihmettä kohdallani!

"Evl.kirkon uskonnolliset" johtajat ohjaavat seurakuntalaisia fariseusten tavoin. Jeesus varoittaa sanassaan,"Varokaa fariseusten hapatetta, tekopyhyyttä." Jeesus, armahda meitä kansana

Meille Rakas nuori ihminen otettiin pois perheestäni, jossa hän olisi saanut hyvät elämänavut, rakkautta ja huolenpitoa. Rukoilkaa takaisin perheeseeni pääsyä, amen.

Rukoilkaa riivaajat pois kimpustani ja etten jäisi yksinäiseksi enkä köyhäksi. Vanhemmilleni ystäviä. Aa-kerholaisista ystäviä minulle. Aa-kerhoomme uusia hyviä tulokkaita.

Pyydän työhöni selkeyttä ja sujuvuutta. Olen kohdannut nyt paljon konflikteja ja pahaa energiaa. Pyydän tähän maailmaan enemmän rakkautta, hyväksyntää ja inhimillisyyttä. Kiitos.

Jumala Pyhä Isä, aseta Pyhän Henkesi suojamuuri avioliittoni ja kotini ympärille, anna rakkautta, anteeksiantoa meidän välille. Kosketa miestäni sisinpään ja puhu hänelle, mikä on oikein.Ohjaa hänen ajatuksiaan ja tunteitaan. Jeesuksen nimessä pyydän. Kiitos ja Ylistys. Aamen Kiitos kaikille esirukoilijoille, siunausta.

Välillä sydämen täyttää suuri ahdistus omien lasten puolesta. Teiniuhmaa, lapsen viattomuutta, tahattomia vahinkoja, pitkiä automatkoja. Mitä tahansa voi lapsille tapahtua. Kunpa Herra siunaisi lapsiani ja varjelisi vaaroilta. Ja antaisi äidin sydämeen rauhan näinä ahdistuksen hetkinä.

Mieshenkilö pyytää esirukousta,että unettomuus ja muut vaivat parantuisivat ja,että muutkin asiat vielä järjestyisivät.

Toivon esirukoustanne siitä,että harkitsemattoman tekoni seuraukset eivät olisi kovin pahat. Kiitoksia!

Rukoilkaa,että saan apua talousasioihini ja että saisin pitää velkaisen asuntoni.Kerrostaloamme on korjattu vime vjosina paljon ja nyt hissin rakentaminen nostaa taas velkamäärää.Rukoilkaa että rahani riittäisivät maksuihini ja tarvittaviin terveys yms. tärkeisiin kuluihin.Olen ahdistunut ja johdatusta/apua- myös työpaikalla vaikeat olot. Kiitos!

Herrani, kiitos että saan olla omasi. Kiitos, että johdatat etukäteen valmistaen jokaisen hetken, asian ja tapahtuman elämässäni ja perheessäni. Näet tilanteemme. Tiedät valtavan velan määrän ja lisää lainaa on otettava. Näet työttömyyden. Huolemme.Auta meitä selviämään rahallisista asioista ja veloista. Johdata minua ja aviopuolisoani yhdessä tekemään Sinun työtäsi, palvelemaan Sinua. Siunaa ja v

Jeesus,auta,siunaa J,M,A,H. Jeesus,auta meitä kokonaisvaltaisesti. Jeesus.siunaa Mn matematiikan opinnot ja äidinkielen opinnot. Jeesus, tuo rauha ja tasapaino Mn elämään.on vähän rauhaton tyttö tää M. Jeesus,siunaa J koulussa.Jeesus,siunaa tyttöjen kokoelämää A ja Hn kokoelämää.Jeesus,siunaa,auta.

15.01.
Rukouspyyntö että Jumala kääntyisi puoleeni ja auttaisi ongelmissani ja vaikeuksissani jotka hän kaikki tietää. uudistaisi uskossa ja auttaisi asuntoasiassa tekemään oikein ratkaisun. Jeesuksen pelastavaa armoa haluan olla kuuliainen ja seurata häntä kokosydämmisesti. Parantaisi vatsa ja selkäkivut Tv PM

Pyydän esirukousta, että Jumala järjestää minulle kauan kaipaamani, ihanan, juuri sopivankokoisen ja sopivan hintaisen asunnon toivomastani kaupungista ja toivomaltani paikalta juuri oikeaan aikaan. Pyydän esirukousta, että Jumala antaa anteeksi kaikki syntini, ja puhdistaa minut kaikesta pahasta, ja varjelee kaikilta sairauksilta. Aamen.

kiitos kaikkien sairauksien parantumisesta Herra Jeesus!

Pyydän esirukousta, että Jumala järjestää minulle kauan kaipaamani, ihanan, juuri sopivankokoisen ja sopivan hintaisen asunnon toivomastani kaupungista ja toivomaltani paikalta juuri oikeaan aikaan. Pyydän esirukousta, että Jumala antaa minulle anteeksi kaikki syntini, puhdistaa minut kaikesta pahasta, ja varjelee minua kaikilta sairauksilta. Aamen.

Pyhä Jumala, avioliittoni on kriisissä. Mieheni ei tiedä haluaako jatkaa kanssani vai erota. Hän on ihastunut toiseen, joka aiheuttaa tämän ongelman. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, anna rakkautta ja anteeksiantoa minua kohtaan.Pyhä Isä sinä voit kääntää rakkaudentunteet minua kohtaan. Kiito

Jeesus auta taloudellisesti!

Ystäväni vauva syntyi hätäsektiolla tiistaina ja keuhkojen toiminta ei ole lähtenyt normaalisti käyntiin. Pyytäisin esirukousta pienen tytön ja hänen vanhempiensa puolesta.

14.01.
Rukoilen mielelläni äitini terveyden ylläpitämisen puolesta. Yhden leikkauksen tulisi olla helppo, ainakin täysin ongelmaton. Siis helppo ja onnistunut. Pyydän anteeksi että kirjoitan niin yksityiskohtaisesti, kuitenkin äitini terveys on asian ydin. Äiti jaksaa ja pystyy leikkauksen jälkeen kuten ennenkin, leikkaus ei aiheuta kehollista haittaa.

Pyydän rukousta mieheni puolesta että vapautuisi riippuvuuksista ja tekisi viisaita valintoja perheemme ja itsensä hyväksi. Ja että itse parantuisin hänen aiheuttamista hylkäämisen haavoista. Mietimme laitammeko yhteisen yrityksen kiinni kun se tuottaa stressiä meille. Herra anna viisautta päätöksiin. Tapahtukoon Sinun hyvä tahtosi.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Herra armahda, S on vakavasti sairas, on tapahtunut hoitovirheitä ja huolimattomuutta tutkimuksissa ja lääkärit tehneet vääriä diagnooseja. Avuksi huudamme Herraa hädän päivinä, Hän voi auttaa. Ihmiset ovat avuttomia, neuvottomia ja vailla toivoa

13.01.
Pyydän esirukousta äitini puolesta. Paranna hänen sydämen vajaatoiminta, yskä ja poista vesi keuhkoista. Kiitos että autat. Tarvitsen vielä äidin.

Siunaa Jumala kirjoittamisen lahja, jonka olen Sinulta saanut. Kiitos siitä. Siunaa, johdata kaikki kirjoittamiseen liittyvä, voitele sanat ja kirjaimet Pyhällä Hengelläsi ja ohjaa minua, kun kirjoitan. Anna minun kirjoittaa Sinun kunniaksesi. Johdata kirjoitustani, siunaa lukijat, johdata heitä kirjoitusteni äärelle, ennen kaikkea pelasta ihmisiä Sinun luoksesi. Jeesus, anna veresi kohdata jokais

Äidin ei tarvitse taistella HIV-ta.

Auta läheistä masennusoireissa. Jeesuksen nimessä

Pyydan rukoilkaa minulle apua, etten kuolisi tahan hirvean ahdistukseen, joka on jokapaivaista. En tahdo saada henkea ja rintaa ahdistaa koko ajan. Minua kiusataan henkisesti ja ruumiilliisesti, enka saa rauhassa asua. Paholainen tekee kaikkensa minut tappaakseen. Jeesus voi vapauttaa minut tasta taakasta. Kiitos teilla ja Herralle!

12.01.
Herra, ota jokainen lapsemme Sinun omaksesi jo nuorena. Anna heille uskovia ystäviä ja suo heidän uskonsa kasvaa lapsenuskona koko heidän elämänsä ajan.

Vapautusta vainosta, kiusaavista naapureista, paivittaisesta ahdistuksesta, paholaisen palvelijoista. Anna totuuden pahantekijoista tulla julki, anna lupaustesi tulla toteen: Sina viet asiani voittoon ja nostat minut loasta. Annat minun rauhassa asua ja varjelet minut ja perheeni kaikelta pahalta. Amen.

Auta Jeesus, auta Jumala että tämä pieni poika pääsisi vihdoin kotiin. Kotona häntä rakastetaan ja kaivataan.

Pyydän rukousta vaikeaa työtilanteeseen ja että saisin anteeksi syntini. Pyydän Jumalalta uutta mahdollisuutta aloittaa elämä puhtaalta pöydältä ja voimia olla hyvä äiti rakkaalle lapselleni. Lupaan hyvittää tekoni elämässä olemalla hyvä ihminen ja rakastamalla lähimmäisiäni. Jumala siunaathan ja armahdat minut.

Työpaikan saamisen puolesta, koen että on taistelu hengessä. Vihollinen yrittää estää koska olisi tärkeää saada uskova henkilö tähän paikkaan!

Oma terveyteni ja jaksamiseni

Herra Jeesus uskon sisarella issias! Toinen muistisairas Yhdellä masennus! Itselläni hajusteallergia nikkeli keliakia ja laktoosi! Armahda meitä!

11.01.
sopivan työn löytymisen puolesta, sellaisen, jossa saan käyttää Jumalan lahjaa

RKENNUSPROJEKTI JA KAIKKI SIIHEN LIITTYVÄ

Pyydän esirukousta, että löytäisin aviomiehen.

pyydän rukousta erityisesti nuoremman veljeni ap:n terveyden puolesta,mutta myös muiden sisaruksieni terveyden ja heidän perheenjäsenten terveyden puolesta. Kiitos aikaisemmista rukouksista! sisko

Rukoilkaa,että valehteleva ja minua kiusaava pomoni S. lähtisi työpaikaltamme pois,kunnes pääsen itse eläkkeelle tai että itse saisin rahaa ,että voisin irtisanoutua ja pärjäisin taloudellisesti varsinaiseen eläkeikään asti.Pomo juonittelee/ kieroilee ja on saanut tietyt ihmiset puolelleen.Isä auta/johdata minua ja suo viisautta toimia oikein n

RUKOUSPYYNTÖ! että JEESUS PARANTAISI MINUN VAIKEAN SAIRAUTENI JA V A H V I S T A I S I MINUA. Kiitos rukous avustanne sisar

Olemme reilu viisi vuotta naimisissa oleva pariskunta ja pyydämme rukoilemaan meille lasta. Kiitos!

Rukoillaan, että eräs ihminen antaisi minulle anteeksi vanhat riitamme, ei enää vaikeuttaisi asioita lisää ja että meille tulisi sopu ja ystävyys välillemme.

pyydän rukousta erityisesti nuoremman veljeni terveyden puolesta,mutta myös muiden sisaruksieni terveyden ja heidän perheenjäsenten terveyden puolesta. Kiitos aikaisemmista rukouksista!

10.01.
Herra Jeesus paranna sidekudokseni!!

PYydän pikaista vastausta kiireiselle asialle.

Pelottaa että isä tai äiti tai molemmat kuolevat ennen kuin ystävistä saan tukiverkoston.

Pyhä Jumala, avioliittoni on kriisissä. Mieheni ei tiedä haluaako jatkaa kanssani vai erota. Hän on ihastunut toiseen, joka aiheuttaa tämän ongelman. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, anna rakkautta ja anteeksiantoa minua kohtaan.Pyhä Isä sinä voit kääntää rakkaudentunteet minua kohtaan.Kuule minua Herramme ja Vapahtajamme nimessä. Amen

09.01.
Pyydän rukousta vaimolleni, että hän löytäisi elämälleen raittiin ja uskollisen suunnan, ettei meidän avioliitto hajoaisi. Kiitos.

Pyydän rakkautta, onnea, onnellisuutta. Katso puoleeni, kuule minua, anna minun nähdä, ymmärtää ja uskaltaa. Vastaanottaa ja antaa rakkautta, uskaltaa olla onnellinen, vapautua menneestä, taakasta ja voimattomuudesta. Tuntea itseni ehjäksi, hyväksi, rakastetuksi. Tuo polulleni rakkaus ja anna minun löytää rakkauden polku. Kiitos.

itseni puolesta että ymmärtäisin aviopuolisoa ja hän minua riitely loppuisi olemme jo eläkkeellä osattaisiin pyytää anteeksi että mieheni alkoholinkäyttö loppuisi itselleni uskon rauhaa sydämeen myös miehen heräämisen puolesta

08.01.
Siunaa M ja K. Pelasta molemmat.

Rakas Jumala, rukoilen että äitini leikkaus onnistuu hyvin.

Äidillä on kohtapuoliin leikkaus, rukoilen että leikkaus sujuu hyvin.

Rakas Jumala, rukoilen siunausta äitini lääkärin puolesta. Hoitotilaisuudelle myös. Se saisi todellakin sujua ongelmitta.

Hyvä Jumala, paranna minut. Kiitos!

Rakas Jumala, rukous että äitiäni kohtaan ei ole vihasta mitään ongelmaa.

Pyydän esirukousta puolestani, ettei syöpäni uusiutuisi. Ja samalla esirukousta kaikille läheisilleni että löytäisivät Jeesuksen vapahtajakseen.-ss

07.01.
Muistakaa rukouksin miestäni joka on ollut jo kuukausia sairaslomalla ja sairasloma jatkuu edelleen. Rukoilkaa että saamme raha-asiat järjestymään ja saamme kaiken tarvittavan hoidettua. ja että mieheni paranisi

Herra, siunaa blogini lukijat, kosketa jokaista Pyhällä Hengelläsi, joka niitä lukee.

Jeesus, eheytä paranna avioliittoni. Poista NK, joka aiheuttaa ongelman meidän välille. Anna meille anteeksiantoa ja rakkautta toisiamme kohtaan. Kuule minua Jeesuksen Herramme nimessä

Pyydän esirukousta poikani puolesta, että hän vahvistuisi aloittamaan opinnot ja lähtisi uskovien joukkoon omistamaan sen pelastuksen johon Jeesus on hänet kutsunut. Kiitos, että Herra on sanassaan luvannut pelastaa meidäy perhekunnittain.

Jeesus, eheytä paranna avioliittoni. Poista asia, joka aiheuttaa ongelman meidän välille. Anna meille anteeksiantoa ja rakkautta toisiamme kohtaan. Kuule minua Jeesuksen Herramme nimessä

yritin itsemurhaa maanantaina ja päivää ennemmin hölmöihin humalassa niin että todennäköisesti menetän työpaikkanni

Rukoilkaa;että äitini Alzheimerin tauti ja osteoporoosi paranisivat samoin setäni verenkierto-ja muistisairaus.Veljeni järjestelee äidille ja sedälle vanhustentalopaikkaa ja luulee, että elämänongelmansa ratkeaa kun saa vanhukset tieltä pois kotoa. Hän ei osaa ajatella kuinka yksin jää isoon omakotitaloon -|>Isän viisasta johdatusta pyydätehän!?

Jeesus, olet luvannut auttaa, kun hädässämme huudamme puoleesi. Nimeesi vedoten pyydän, paranna ja auta siskoni miestä. Vahvista ja pelasta hänet, tapahtukoon tahtosi Jeesus

06.01.
Pyydän esirukousta, että Jeesus koskettaisi tytärtäni ja tämä saisi syntinsä anteeksi ja elää hänen rakkaudessaan. Rukoilkaa, että vihollisen valheet eivät veisi häneltä sitä naiseuden lahjaa ,johon hän on syntynyt. Pyydän johdatusta ja Jeesuksen veren suojaa kaikkien kolmen lapseni elämään. Kiitos Herra että kuulet rukouksemme.

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme ja perhettämme. Että Herra vaimoni pysäyttää ja poistaa salarakastajan hänen elämästään ja pelastaa vaimoni ja avioliittomme. Lasten henkisen tasapainon puolesta. Oman terveyteni ja rahatilanteen puolesta. Herra auta meitä!

Kaikkien perheessä olevien, sukulaisten, ystävien, lasten koulukavereiden ja opettajien, tuttavien, naapurien, työmiesten ja turvapaikanhakijoiden pelastumisen puolesta.

Rukouspyyntö että Jeesus pelastaa 3 poikaani ja 3 miniää.Rukoilkaa uudistumista tyttärelleni,joka jättänyt seurakunnassa käynnit ja asuu uskomattoman miehen kanssa.Rukoilkaa et suhde uskomattoman kanssa loppuisi.

Rukoilkaa sydänoireiden parantumisen puolesta. Kiitos.

Herra, siunaa ja varjele Suomea ja Israelia!

Esirukouspyyntö: Sairastan vakavaa verisairautta. Rukoilkaa rakkaat ystävät, että Jeesus Kristus Jumalan ainoa poika tekisi vereni täysin terveeksi ja rankkoihin hoitohin (kantasollusiirto) ei tarvitsisi mennä. " Jeesuksen Kristuksen verihaavojen kautta olemme parannetut," Herra teitä runsaasti siunatkoon!t. uskova sisko

05.01.
Jumala kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi, että hän sitoutuu vaimoonsa, jos se on Jumalan tahto. Hän osaisi tehdä päätöksen , menemmekö puolisoina yhdessä eteenpäin. Kuule rukoukseni Jeesuksen Vapahtajamme tähden. Kiitos ja Ylistys

Vaikeahoitoinen voimakas migreeni vuosikymmenet. Lääkkeistä ei apua. Monen päivän kipujaksot. Aivan kestämätöntä. Toivon parantuvani.

Siunaa lastemme harras toive saada kissanpentu ja anna kissanpentujen olla siunattuja, varjeltuja sitten, kun saamme sen tai ne.

Vakavan sairauden ja hoitojen jälkeen on jäänyt väsymys, tuntuu välillä toivottomalta, palaudunko koskaan sellaiseen olotilaan että ei aina väsyttäisi.

Hyviä yöunia ja ajatusmaailman selkeytymistä/pyhittymistä. Terveyttä ja sopivaa henkistä ja fyysistä kuntoa. Voimaa vanhemmille ja sukulaisille.

04.01.
Jumala Isäni, kuule pyyntöni Poikasi Jeesuksen nimessä. Eheytä parisuhteeni, ohjaa elämäämme, anna rakkautta toisiimme. Kosketa miestäni Pyhällä Hengelläsi ja rakkaudellasi. Kiitos lupauksistasi

Siiloanin narsistisisten vanhemmisto veljien puolesta, että Jumala näyttäisi kaapin paikan. Amen. Kiitos Jumala, että sinä olet kaiken lihan ylä puolella. Amen

Tahtoisin tulla uskoon, mutta en pysty. Olen rukoillut Jeesusta elämääni, mutta mitään ei tapahdu. Pyydän vapautusta ihmispelosta, pelosta sanoa mielipiteeni, vihaisten ihmisten pelosta. Kiitos maailman ihanimmasta aviomiehestä! Kiitos työstä ja mahtavista työkavereista! Kiitos terveydestä, lukuisista ystävistä, parantuneista perhesuhteista.Kiitos!

Siiloanin narsistisisten vanhemmisto veljien puolesta, että Jumala näyttäisi kaapin paikan. Amen. Kiitos Jumala, että sinä olet kaiken lihan ylä puolella. Amen

Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista, selkeää johdatusta elämääni. Erityisesti työ ja toimeentulo aiheuttaa ongelmia. Pyydän sopivaa määrää mielekästä työtä ja riittävää toimeentuloa. Kiitos jo etukäteen rukousvastauksista. Kiitos rukoustuesta.

Jeesus auta talous romahtaa

Muutan ulkomaille uuteen kaupunkiin. Rukousaiheeni on, että löytäisin sieltä hyvän seurakuntayhteyden. Kiitosaiheena minulla on se, että minulla on ollut hyvä seurakuntayhteys siellä, mistä muutan. Rukoillaan siunausta kaikille, jotka ovat olleet siellä siunaukseksi minulle.

Sairastaa uskon asioissa ja ihmisten asioissa ja Jumalan asioissa ja teonsanoissa ja nimisanoissa haluamme/pyydämme ihmettä?

03.01.
Rukoilkaa riivaajat kimpustani pois vaikka paastossa. Rukoilkaa terveyttä nenääni ja hampaisiini ja silmilleni varjelusta. Apua autoasiassa. Minulle rahaa, ystäviä ja seurakunta, kun aika on. Siunausta vanhemmilleni ja heille ystäviä.

Jeesus, auta minua pääsemään eroon talouttani hyväksi käyttävästä sukulaisperheestä. Sinä tiedät kaiken, opasta ja ohjaa

Pyydän rukoustukea perheelleni. Anna meille meidän syntimme anteeksi ja johdata meidät totuutesi. Anna meidän olla Sinun palveluksessasi. Kiitos Jeesus että parannat kaikki meidän sairautemme ja annat meille meidän jokapäiväisen leipämme. Kiitos Jeesus rakkaudestasi! Kiitos rukoustuestanne, J H

02.01.
Minua on kontrolloitu vauvasta lähtien kuin vajaamielistä. Minulla yhä muutama läheinen jotka harjoittavat hyvin raakaa ja julmaa kontrollointia. Sadistista. Pyydän teitä rukoilemaan minulle vapautta. Omaa elämää. Pois heidän kynsistään. Vallan alta vapauteen!!! Kiitos teille rukoilijoille!!!

Pelkään isäni ja äitini kuolemaa. Pelkään jääväni yksinäiseksi ja köyhäksi. Siunausta vanhemmilleni. Terveyttä nenääni ja hampaisiini. Autoasiassa apua. Minulle ystäviä, rahaa ja seurakunta ja vaikkapa vaimo. Jeesus on Herra. Paastotkaa vaikka, on niin kova hätä.

01.01.
Pimeys ilmasto,yksinäisyys ei kumppania,yksin ollut monta vuotta,ahdistaa ja masentaa todella paljon.En halua olla enään yksin kärsin todella:(Missä on minun puolisoni?Elämän matka kumppani?

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net