2016-6-27 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


18.08.
Tunnustan syntinä harrastamani eläinseksin ja pyydän että Jeesus vapauttaisi kaikista henkivalloista siihen liittyen ja antaisi anteeksi.vapautta kaikista vihollisen siteistä niihin tekoihin liittyen.En enään harrasta mutta ennen kyllä.kiitos Jeesus

Kiitos Jeesus, että vanha työpaikan asia ratkesi hyvin. Kuule pyyntöni uudesta työpaikasta jos se on Jumalan tahto. Olen menossa työpaikkahaastatteluun Jeesus auta ja rohkaise..Johdata!!! Kiitos kaikesta hyvästä elämässäni..

Rukoilkaa, että tyttäreni pääsisi pois pikavippikierteestä ja alkoholin käytöstä.

Minulla on iso patti rinnassa.Jeesus paranna ja auta!

Olen maksuvaikeuksissa ja ahdistunut tästä tilanteesta. Pyydän rukousapua!

Taivaan Isä, vapauta minut tästä musertavasta epätoivosta. Pelasta minut, niin minä pelastun - paranna minut, niin minä paranen. En pysty elämään näin, tarvitsen apuasi. Älä jätä minua yksin.

Jeesus auta! Paranna tyttäreni psyyke, anna iloa ja valoa sisimpään sekä rauhaa ja tasapainoa. Eheytä parisuhde, anna rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina. Ohjaa ja johdata heidän elämäänsä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet.

Rukoilkaa kanssani hajoavan perheen puolesta. Tapahtukoon Jumalan hyvä tahto. Anna perheenjäsenille rakentavat ja rakkaudelliset välit, vaikka eivät jatkaisi yhdessä. Järjästä lasten tilanne, etteivät he kärsisi tilanteesta. Herra jos se on sinun tahtosi, niin tee ihme ja yhdistä vielä tämä ihana perhe.

Esirukouspyyntö, että toipusin kantasolusiirrosta täydellisesti ja vereni tulisi täysin terveeksi.Rukoilkaa myös hiusteni puolesta etteivät ne lähtisi päästä kovista hoidoista huolimatta."Jeesuksen Kristuksen verihaavojen kautta olen parannettu" t.uskova sisko

17.08.
Pyydän rukousapua kun eräs perintöön liittyvä asia painaa mieltäni koko ajan.Itse en voi vaikuttaa ja lähiomaiset ovat kääntyneet minua vastaan, vaikken ole koko asiaan edes sekaantunut. Pyydän tähän Jumalan ihmeellista voimaa avuksi, että asiat tapahtuvat oikeudenmukaisesti ja että Suomen lakia noudatetaan lasten eduksi.Olen syyllistetty turhaan.

Voi, kunpa aina joka asiassa tietäisin, mikä on oikein ja väärin, etten vääryyttä tekisi! Ohjaa, Pyhä Henki, oikeaan!

Miehen puolesta jolla paljon hoitamattomia velkoja - Herra anna apusi tähän tilanteeseen, kun hän ei ole ymmärtänyt , mitä on tehnyt aikanaan. Nyt velat painavat ja maksaminen mahdotonta.AutaJeesus että tilanteeseen tulee valoa,voiko näistä veloista vapautua? Vapauta Jeesus kivuliaista ihmissuhteista ja auta kiinnittämään huomio mukaviin ihmisiin

Pyydän rukousta silmieni hoitoon.Pelkään korkeita kustannuksia, enkä saa varatuksi aikaa silmälääkärille. Johdata Jumala , ettei talvesta tule liian vaikea näiden silmien kanssa.En tahdo turhasta maksaa.

rukouspyyntö T ja R, että löytäisivät uskon Jeesukseen, että esteet uskoon tulon tieltä väistyy. Kiitos ja siunausta.

Jumala anna J:lle työkyky ja ratkaisu pian hänen taloudelliseen ahdinkoon!Anna selkeä merkki jos tilanne vaatii läheisten väliintuloa! Auta Jumala!

Herra, siunaa ja varjele perhettämme, vanhempia, lapsia, mummoja ja sukulaisia.

Jeesus Kristus, auta eräässä tekijänoikeusasiassa, tiedät, mistä on kysymys.

Pyydän eirukousta terveyteni puolesta. Nenää ja poskipäätä särkee. Herra elä anna sen olla mitään vakavaa ja anna kivun lähteä pois. Aamen.

Herra, anna minunkin saada työtehtäviä infopisteestä.

Pyydän, että Pyhä Henki ohjaa minua, kun kirjoitan hengellisiä tekstejä erääseen lasten lehteen. Jeesuksen nimessä.

Rakkaan L:n puolesta,jotta hän tulisi uskoon ja jättäisi haaveet vieraan maanosan houkutuksista. Ja esirukousta myös meidän suhteemme eheytymisen puolesta pyydän. Kiitos!

16.08.
Olen vakavasti sairas:minulla on hormonaalinen epätasapaino ja hirvittävät hermosäryt yläselässä ja rintakehän alueella. Olen nuori ihminen, mutta en kipujen ja hormonaalisen epätasapainon vuoksi voi enää käydä edes kaupassa tai laittaa ruokaa tai käydä kävelyllä tai harrastaa mitään liikuntaa. Jopa käsien nostaminen tuottaa kamalan tuskan.

Jeesus auta! Ohjaa ositussopimuksen tekoa, anna oikeudenmukainen lopputulos. Kosketa Pyhällä Hengelläsi meitä molempia. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet.

Jeesus auta! Nimessäsi pyydän. Poista tyttäreni pelot, anna iloa ja valoa sisimpään, anna hänen nähdä oma arvonsa ja rakkautta itseään kohtaan. Eheytä parisuhde, anna rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä molempia. Kiitos että kuulet.

Olen sairastellut monia fyysisiä sairauksia. Pyydän että,Herra vahvistaisi minua ja auttaisi myös masennuksessa. Suuri Kiitos

Herra, puhu minulle tästä asiasta, joka mieltäni painaa.

Parisuhteeni puolesta. Parisuhteeni on hajoamispisteessä ja toinen puolisko uhkaa lähteä. Vaikka meillä on tunteita toisiamme kohtaan. Että Jumala eheyttäsi ja parantaisi parisuhteeni. Lähentäisi, ei erottaisi.

Pyydän rukousta:toisen vanhemman kuoltua ainoa sisar ja äiti ovat alkaneet painostaa minua myymään lakiosani sisarelle. He ikäänkuin ovat rakentaneet riitaa asiasta,jossa ei ole mitään riideltävää. Herra Sinä näet kuinka oman äidin/sisaren pelot ovat kääntyneet omaa lasta/sisarta kohtaan ilman mitään syytä.Herra anna apuanäihin psyyken ongelmiin.

Pyydän teitä rukoilkaa däni koirani puolesta että alkaisi syömään vähitellen ja parantuisi haimatulehduksesta. Olen hädässä kun toinen ei syö eikä juo.

Kristus, näet miten epätoivoinen ja peloissani olen. Autathan minua?

Alkoholiin sortuneen miehen ja hänen läheisriippuvaisen äitinsä ongelmiin.Herra vapauta tämä äiti lapsensa ongelmista ja anna vielä terveitä vanhuusvuosia hänelle. Ulkomaille muuttoon liittyvissä asioissa johdatusta.Herra auta miestäni ja minua löytämään yhteinen näky asiasta. Silmälääkärillä käynti ahdistaa, pelottaa ettei rahat riitä.

15.08.
Kunpa voisin taas luottaa hyvyyteesi minuakin kohtaan tapahtuneen jälkeen.

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Rakas Jumala, anna mummossa näkyä elonmerkkejä, kun hän makaa tajuttomana. Anna vielä toivoa.Aamen.

Herra, anna isäni vatsavaivojen parantua.

Rakas Jumala, auta mummoani selviämään, ja auta että hänessä näkyisi elonmerkkejä. Ole kiltti ja siunaa häntä. Aamen.

Messias Yeshua, pelasta minut!

Pyydän esirukousta, että poikani saisi kiinteistönhoitajan töitä.

Pyytäisin rukoustukea poikani perheen puolesta, joka on hajoamassa.Sydämeni särkyy pienten lasten puolesta, kun äiti on päiviä erossa 10 kk ikäisestä nuorimmaisestaan. Herra herätä äidin sydän vastuuntuntoon lasten puolesta, isommat eka ja tokaluokkalaisia.Siunaa rakkaudellasi lastenlapsiani ja anna heille turvasi, myös pojalleni.Auta heitä uskoon.

Rakas Jeesus auta ja pelasta aviomieheni, lasteni isä! Hätäni on suuri. Kiitos Herra armostasi.

14.08.
Jeesus sinä yksin näet tuskan ja kaikki murheet anna minulle voimaa jaksaa ja olla viisas asioissa.Murra kaikki turha ylpeys meistä ja anna anteeksi antoa ja rakkautta.sinä yksin voit vaikuttaa kaikkeen kätke meidät Jeesuksen veren suojaan. Amen

HERRA, AUTA KAIKKIA TALOUSAHDINGOSSA OLEVIA (MUKAANLUKIEN OMA PERHEENI). ANNA TYÖTÄ JA TOIMEENTULO. AÚTA SELVIYTYMÄÄN VELANMAKSUISTA JA LASKUISTA. KIITOS JUMALA, ETTÄ AUTAT.

Rukoilkaa, että saan asua lokakuun alussa Luojan tai muun Korkeamman Voiman tahtomassa paikassa. On se sitten asunto, asuntola tai vankila. Minulle vapautus tupakasta ja nikotiinista ja yksinäisyydestä ja köyhyydestä. Vanhemmille terveyttä ja onnea ja ystäviä.

Minulle tärkeä ystävä ja läheinen suuttuessaan menettää kontrollinsa ja muuttuu väkivaltaiseksi ja aggressiiviseksi. Pyydän rukousta hänen traumoilleen ja paranemiselleen. Amen.

Rakas Taivaan Isä, suojele mummoani, että hän selviäisi aivoverenvuodosta. Ole hänen kanssaan ja suojele häntä joka hetki. Auta häntä selviämään ja toipumaan. Aamen

Pyydän rakkaat rukoilkaa että däni villakoirani paranee kroonisesta haimatulehduksesta ja löydettäisiin sopiva ruokavalio pienelle koiralle.

Rakas Jumala, äitini ja lasteni mummo sai laajan aivoverenvuodon. Hän on nyt matkalla KYSiin leikkaukseen. Ole hänen kanssaan joka hetki, anna hänen selvitä sairaalaan hengissä, anna leikkauksen onnistua ja anna hänelle vielä mahdollisuus elämään ja toipumiseen.Rakasta häntä ja varjele häntä. Hän on maailman paras ihminen ja uskoo Sinuun. Aamen.

Minulla on toisinaan voimakasta alakuloa ja ahdistusta. Elämäniloni muuttuu mustaksi. En saa tehdyksi asioita, jotka minun pitäisi tehdä. Tulevaisuus näyttää toivottomalta ja koen itseni aivan voimattomaksi. Olen 25-vuotias nuori nainen. Kiitos, kun kannatte minua tulevaan.

13.08.
Rukouspyyntö avioliittomme puolesta. pyydän esirukousta avioliittomme puolesta.mies käyttää raakaa henkistä väkivaltaa,painostaa,manipuloi ja kiristää.en tiedä mitä tehdä.kiitos!t.k

Pyydän esirukousta mieheni puolesta, joka ei ole kokenut kuulleensa aikoihin Jumalan puhetta ja on menettänyt sisäisen rauhansa. Hän kaipaa kipeästi lähempää suhdetta Jumalan kanssa. Rukoilen hänelle kestävyyttä myös jaksaa siihen liittyvät mahdolliset koetukset.

Jumala, siunaa ja varjele rakasta mummua. Anna hänelle jaksamiseen ja arjessa selviytymiseen voimia. Paranna sairaudet ja vaivat. Pidä hyvää huolta hänestä. Ethän kutsu mummua vielä pitkään aikaan luoksesi taivaaseen. Kiitos, että mummu saa olla pelastettu, kun hänen aikansa on lähteä.

12.08.
Pelkään vanhempieni kuolemaa ja jääväni yksinäiseksi ja köyhäksi. Rukoilkaa puolestani.

Herra, anna minun nähdä Sinut!

Kiitos kaikille rukoilijoille. Jumalan ihme on tapahtunut. Vakavan aivoverenvuodon saanut on toipumassa ja parantunut niin, että on päässyt sairaalasta kotiin. Rukoilkaa vielä, että hän saa todistaa parantumisestaan Jumalaa ja tulisi uskoon!

Jumala, anna minulle fyysisiä ja henkisiä voimia, että jaksaisin hoitaa tehtäväni ja perheeni. Olen uupunut pienten lasten kanssa.

Herra, vapauta minut kadotuksen pelosta.

rankka tapaus suvun puolesta jossa tiettävästi ei ole ollut uskossa olevia henkilöitä useampiin vuosikymmeniin ja tuo suku on erittäin kovilla vihollisen kahleissa että Herra Jeesus murtaisi pidättävät estee

henkisen jaksamisen puolesta,että saisin rauhan menneiltä ja voisin löytää elämän halun ja ilon. senkaiken mikä on kadonnut elämästäni. rakasjumala kadun kaikkeja pahoja tekojani ja pyydän niistä anteeksi antoa, en ole parempi sen jälkeenkään mutta uskon sinuun ja haluan antaa elämäni sinulle. auta jeesus mukaan jokaisewn päivääni, jaksamaan. kestämään uskossa ja iloitsemaan uskossa. siunaa kotia

11.08.
Herra, siunaa kaikki koululaiset, eritysesti koulunsa aloittavat, varjele koulumatkat ja koulupäivät ja niiden tapahtumat. Siunaa opetushenkilökunta, pelasta heidät kaikki Jumalan Pojan avulla. Aamen.

Herra, olet kaikkeni. Pelasta minut.

Rukoilisitteko ystäväni myönteisen turvapaikan saamisen puolesta.

Työtoverini J. kertoi monenlaisista enkeli-ilmestyksistään ja loukkaantui kun pidän Raamatun ilmoitusta luotettavampana kuin hänen yliluonnollisia kokemuksiaan. Jumalan kosketusta työtoverilleni ja pelastumista! Ystäväni K. ja H. ovat lähdössä kanssani hengellisiin konsertteihin - Jumalan kosketusta ja pelastumista heille.

Pyydän esirukousta poikani avioliiton puolesta että Hyvä Jumala eheyttäisi liiton. Vaimo jättänyt avioerohakemuksen kesäkuussa. Liitto kestänyt 21 vuotta, 2 aikuista lasta.

Rakas Jumala, anna tämän vauvan pydyä matkassa. Älä vie häntäkin pois.

Herra auta talousvaikeuksissani.

Rahat loppu, anna ihmeen tapahtua, että tästä taas selvitään.

Pyydän esirukousta poikani avioliiton puolesta että Hyvä Jumala eheyttäisi liiton. Vaimo jättänyt avioerohakemuksen kesäkuussa. Liitto kestänyt 21 vuotta, 2 aikuista lasta.

Käsissä haavaumia Herra Jeesus auta!

Että F (mies) vapautuisi vihastaan, löytäisi tavat selvittää asiat Ln vihan sijaan. Että saisi työpaikalla asiat kuntoon ja parisuhteessa, yleensäkin elämässä. Viha ja katkeruus vain sairastuttavt häntä ja vievät yöunia. Tarvitsemme puh parisuhteesta keskusteluun sillä se on mahdotonta kun toinen vain vihaa ja ilkeilee

Pyydän uutta rakastumista Jeesukseen. Enemmän kiitosmieltä, Jumalan ylistystä elämääni. Että Jeesus saa olla kaikkein tärkein ja muut asiat siirtyy taka-alalle. Pyydän Jumalan selkeää johdatusta ja viisautta elämääni. Kiitos.

10.08.
Yeshua Messias, anna minulle toivoa, en pysty elämään näin.

rakas Jumala minä kadun tekemiäni virheitä ja syntejä. sitä että erosin ja satutin lapsiani, kun tein aviorikoksen.satutin , valehtelin ja annoin väärän kuvan itsestäni. kun en ollut lähimmäinen. tuomitsin ja tuomitsin olin pyrkyri ja heikko uskossani. kun tavoittelin omaa etuani, satsasin vain ulkoiseen yritin pahaa, jätin velkani maksamatta, kun olen ollut niin tyhmä ja syntinen aina vaan. isä

Pyydän että rukoilette puolestani että Jumala poistaisi alapuolellani asuvan naapurin joka tarkoituksella kiusaa ja häiriköi minua.Minä pelkään olla omassa asunnossani enkä voi levätä.Vaikea tilanteeni on jatkunut jo pitkään ja olen monesti pyytänyt esirukousta mutta kiusaaminen vain jatkuu ja alan olla vakuuttunut että Jumala ei välitä minusta.

Herra, paranna siskoni sairaus täydellisesti. Hoida koko perhettä ja anna voimia. Pelasta kaikki.

Taivaan Isälle KIITOS! Ystäväni, jolla on vakava alkoholiongelma on saanut elää raittiina 5kk. Rukoillaan, että raittius saisi jatkua ja hän saisi mahdollisuuden tavata tytärtään, jota ei ole alkoholin vuoksi 4 vuoteen nähnyt. Jeesus eheytä perhesuhteet, pelasta heidät nimessäsi. Amen.

Pyydän rukousta 30v vaimoni puolesta. hänellä on tullut mielenterveysongelmia. olemme aivan lopussa tämän kanssa.

09.08.
Rukoilisitteko väsyneen rukoilijan puolesta? Lapsen ja lastenlasten elämän vaikea tilanne on uuvuttanut isovanhemmatkin.Herra, sinä tiedät asiamme ja murheemme, tule avuksemme ja siunaa perhekuntaamme.Anna asioiden kääntyä sinun tahtosi mukaisiksi. Kiitos rukousvastauksista, joita olen viimeisen vuoden aikana saanut kokea perheemme kohdalla.Amen.

Tarvitsen apua asuntoasiassa ja autoasiassa. Apua taloudelliseen tilanteeseen sekä vapautusta nikotiinista. Minulle iloa uskosta. Isälle ja äidille terveyttä. Lapsilleni uskovaisuus. Sukuuni uskovaisuus. Minulle oikea Raamatun versio. Hammaskivut minulta pois.

Lasten puolesta ettei kukaan jää aut6on alle koulujen alkaessa.

Jumala, siunaathan ja varjele rakas mummoni. Ota pois säryt ja kivut, mutta pyydän, älä ota häntä vielä Taivaan kotiin.

HERRA ole minulle syntiselle armollinen

08.08.
Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta, että viime vuonna epäonnistuneet kaverisynttärit olisivat tänä vuonna menestys ja että kovasti stressaava, herkkä ja epävarma luonne vähän vahvistuisi tulevien vuosien varrella.

Tuon perheemme rukousalttarille Jumalan eteen. Ole meille kaikille armollinen anna syntimme anteeksi. Tarvitsemme apua, voimat ja rahat ovat vähissä, velkaa paljon. Auta meitä saamaan taloutemme kuntoon ja rahallinen toimeentulo. Näet sairaustilanteet, pyydän apua ja parantumista meille kaikille. Siunaa, varjele ja johdaata meitä kaikkia joka hetki.

Pelottaa ja ahdistaa niin älyttömästi. Anna Jeesus kaikki olla hyvin.

Ruoka on vähissä ja laskuja maksamatta. Olen rahaton. Pyydän rukousapua!

L:n puolesta, että hän vastaisi Jumalan kutsuun ennen kuin on liian myöhäistä. Hänen suunnitelmissaan on jatkaa entiseen malliin ja se elämä sisältää ikäviä asioita. Rukoilkaa myös minulle viisautta ja oikeita sanoja, etten ainakaan huonontaisi tilannetta! Kiitos!

07.08.
Olen rukoillut 24 vuotta aviopuolisoa. Nyt olen tutustunut mieheen, joka vaikuttaa lupaavalta. Joitain mutkia matkassa kuitenkin on. Pyytäisin esirukousta, onko tämä Jumalan johdattama puoliso minulle. Olen joutunut pettymään ja särkymään niin monta kertaa, etten kestäisi taas uutta romahdusta.

Tn uskoontuloa. Paljon pahaa oloa sisällään. Sitten kohdistaa sen vihaksi uskovaisia kohtaan. Saakoon Vapahtajan hyvyys ja kirkkaus ilmestyä hänelle ja esteet uudestisyntymisen tieltä väistyä.

Rukoillaan ihmisiä tulemaan oikeaoppisiksi.

Pyydän esirukousta perheenpuolestajolla äidin puolelta Jehovan todistajataustaa- Herra anna valoasi. Äitini puolesta, jolla paljon pelkoja ja kaavamaista käytöstä , riippuvuutta jne. Tunne-alämän alueella ongelmia.Herra auta että hän tässä elämässä saa kokea uskoontulon. Uskosta erkaantuneen ystäväni puolesta, Herra vedä puoleesi.

On niin paha olla, kun pelkään sieluni pelastuksen puolesta. Auta, Kristus, en jaksa tätä...

Pyydän esirukousta mieheni puolesta. Herra tietää mitä asia koskee.

Rakas Jumala, kiitos että olet antanut tytölle rakkautta.anna häne rakjaytensa kestöö. Aamen

Siunaa ja varjele Suomea ja Israelia.

Psyykkisen ja varsinkin fyysisen terveyteni puolesta. Jeesus Puhdista ja auta! -peloissaan-

06.08.
Kristus, pelasta minut ja anna pelastusvarmuus, please.

Pyydän esirukousta itselleni maanantaiseen työpaikkahaastatteluun tapahtukoon siinä Jumalan tahto parhaakseni..Jumala johdattakoon kulkuani sekä läheisteni teitä...

Haluatteko rukoilla että Jumalaa laittaa 10000 euroa minun tililleni Jeesuksen nimessä. Tilinumero: FI6020152000148739

Voi, kun voisin vielä joskus olla oikeasti iloinen ja onnellinen!!!!! Herra, siihen tarvitaan vain Sinun ilmestymisesi, että näkisin Sinun olevan vielä elämässäni.

Pidä aina kiinni tyttärestä ja hänen perheestään. Siunaa ja suojele pikkuista. Kiitos suurista siunauksista. Jeesuksen nimessä.

05.08.
Olo on väsynyt kun uneni on usein katkonaista. Työt eivät suju - kauppaa pitäisi syntyä ainakin puolet enemmän kuin mitä sitä tulee. Tuo epäonnisuus työssä näkyy sitten palkassa. Koeaikaa on pari kuukautta jäljellä. Pyydän Jumalan apua ja johdatusta tilanteessani!

Herra, kiitos kun autat SM edelleen toipumaan vaikeasta sairauskohtauksesta. Armahda ja rakasta häntä.Pelasta S.

Pyydän että rukoilette puolestamme. Auttakaa, että pääsemme yli pitkään jatkuneista vaikeuksista ja että osaisimme mieheni kanssa lopettaa niihin liittyvän riitelyn. Olemme jatkuvasti hermostuneita kyseisen asian takia ja pinna on lyhyt. Koko perhe, etenkin lapsi, kärsii riitelystä. Rukoilen apua, jotta vaikea asia ratkeaa ja riitelykin loppuu.

Pyydän esirukousta asiaan, joka on hallinnut minun ja perheeni elämää jo lähes 5 vuotta. Meitä huijattiin asiassa, jonka Taivaan Isä tietää. Ahdistus on ollut suuri näiden vuosien aikana ja tälläkin hetkellä se on valtava. Auta Rakas Taivaan Isä, että asia saadaan päätökseen ja oikeus tapahtuu pian, jotta voimme palata normaalin elämän pariin. Amen

Pyydän rukousta taloudelliseen tilanteeseen. Laskujen maksun jälkeen ei jää rahaa elämiseen. Amen.

Perheen puolesta, jossa mies muuttamassa pois kotoa. Vaimo ei yksin selviä asuntoveloista eikä lasten hoitoon viennistä ja hausta, eikä petetyksi ja jätetyksi tulemisesta. Herra yhdistä tämä ihana perhe. Jos se Herra on sinun tahtosi. Anna perheelle yhdessäolon ilo. Siunaa myös kolmatta osapuolta, joka ei kuulu tähän kuvioon.

HERRA, VARJELE KAIKKI LAPSEMME NETIN VAAROILTA. ÄLÄ ANNA PAHAN VALLATA LASTEMME ELÄMÄÄ NETIN, PELIEN, VIDEOIDEN TAI MINKÄÄN MUUNKAAN KAUTTA. SUO LASTEMME OTTAA JEESUKSEN OPETUKSET SYDÄMIINSÄ JA NOUDATTAMAAN NIITÄ. SIUNAA JA OHJAA LASTEMME ELÄMÄÄ, ANNA HEILLE USKOVIA YSTÄVIÄ. ANNA LASTEMME EVANKELIOIDA YSTÄVIÄÄN JA MUITA IHMISIÄ, JOTTA MAHDOLLISIMMAN MONI PELASTUISI IKUISEEN ELÄMÄÄN. KIITOS, JUMALA

Taivaan Isä, pyydän, auta minua työnhaussa. Auta, että löydän pian mukavan työn, josta nautin ja jota voin tehdä kotoa käsin tai joka on lähellä kotia (ja että palkkatasoni pysyy vähintään samana). Tyttäreni aloittaa koulun. Auta häntä koulupolulla ja auta minua tukemaaan häntä. Älä anna kiusaamisen jatkua. Lähetä enkeleitä hänen rinnalleen.

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Minä haluan enemmän rahaa.

04.08.
Apua alkoholi- ja auto-ongelmissa. Rukoilkaa minulle asuntoa, puolisoa, rahaa ja tekemistä. Pelkään jääväni yksinäiseksi ja köyhäksi. Rukoilkaa minulle armolahjoja ja seurakuntavirka. Haluaisin todistaa Jeesuksesta. Rukoilkaa minulle pelastusta.

Kiitos Jumala kun sain lääkettä nukkumiseen, auta ette joudu kuitenkaan riippuvuuteen. Rakas Herra autat että lääkäri soittaa tänään ja vie polviasiaa nopeasti eteenpäin, auta että kipu lakkaa ja että siihenlöytyy oikea syy auta ettei ole raumaa tai nivelrikkoa ettei asia käisi vaivaamaam. auta ettei ole syöpä niin kuin äidin polvessa. isä kiitos lomata anna loppulomalle voimaa auta jaksamaan viel

Esirukouspyyntö nuoren perheen isän puolesta, että hänelle löytyisi työpaikka johon Herra haluaisi hänet johdattaa. Kumpikin puolisoista vailla töitä ja perheen lisäystä vielä tulossa. Ja että he saisivat sulkeutua täydellisesti Herran johdatukseen kaikissa asioissaan.

Vauva perheen puolesta. Vauva valvottaa paljon ja on itkuinen. Jeesus auta ! Voimat loppuvat.

Pyydän esirukousta, että saisimmme homeremontoidun kotimme takaisin asumiskuntoon. Mieheni on pahoin altistunut homeelle. Voimamme ovat lopussa. Vain Jumala voi auttaa.

Elmästäni on tullut epätoivoista sen jälkeen, kun minuun meni joku paha henki lääkkeen oton yhteydessä. En enää tiedä, ottako Jumala minut enää vastaan, en tiedä, olenko enää Hänen lapsensa. Tämä kaikki on täysin musertavaa, minulla on niin paha olla, kuolemanpelko on jatkuvasti läsnä. Toivoisin, että Herra minua säälisi ja auttaisi ja armahtaisi.

03.08.
Tahtoisin rauhan Jumalalta.

Anna minun löytää taas turva Sinussa, Herra. Auta minua luottamaan Sinuun kaiken tapahtuneen jälkeen. Pelkään sieluni puolesta niin paljon, auta minua, äläkä anna minun hukkua. Päästä minut ja perheemme taivaan iloon / uuteen Jerusalemiin, tätä pyydän nöyrin sydämin. Ei mikään ole minulle niin tärkeää kuin ikuisuus Sinun kanssasi, Yeshua.

Kristus, ota pois kuolemanpelkoni. Tiedät, mistä se johtuu, auta minua. Pelasta minut.

Herran hyvyyttä ja siunausta toivoisin näkeväni elämässäni. Kiitos, Yeshua!

02.08.

Pyydän rukoilua puolestani että kuukautiseni alkaisivat tällä viikolla. Kiitos teille kaikille rukoilijat. -HF-2.8.2010

Haluatteko rukoilla että Jumalaa laittaa 5000 euroa minun tililleni Jeesusen nimessä? Tilinumero:FI6020152000148739

Rukoilkaa minulle rahaa ja ystäviä ja vaimo ja harrastus ja hyvää lukemista. Rukoilkaa minulle pelastusta. Apua asuntoasiassa.

Esirukouspyyntä ystävän puolesta, että hänelle myönnettäsiin turvapaikka Suomesta ja että hän tulisi uskoon. pyydän myös, että hän saisi hyvän työpaikan ja läpäisisi hygieniapassitestin. Kiitos rukoustuestanne. Jumalalle on kaikki mahdollista!

Olen luvannut auttaa erästä opiskelijaa kehittämään gradustaan tieteellisen artikkelin. En oikein tiedä, mitä yhteistyöstämme tulee. Rukoilen sille siunausta.

Äitini puolesta, että hän kohtaisi Jeesuksen ja tulisi uskoon. Lisäksi sellaista ihmettä, että meidän välit eheytyisivät. Kiitos!

Yeshua, anna minun nähdä Sinut elämässäni niin selvästi, että varmasti tiedän Sinun olevan läsnä ja pitävän huolta. Ota pois hylätyksi tulemisen ja kadotuksen pelko. Tarvitsen vain Sinut ja olen onnellinen... Tee kaikki taas hyväksi.

01.08.
Kirrelinen esirukous pyyntö syöpää sairastavan miehen puolesta syöpä käynyt leviämään ärhäkästi että Jumala kosketas parantavala voimalaan ja parantais sen miehen ja antaais viellä monta vuota elää otan jumalan vastausta mutaman päivien sisällä Herra sinä tiät tämän ihmise auta rakas TaivAaLlinen Isä

Nuoren avioparin avioliiton puolesta.

Auta, että psykoosioireet pysyvät ikuisesti poissa!

Olen niin yksin näiden asioiden kanssa, auta Herra, ainoa tosi apuni! Älä jätä minua yksin! Sanaasi turvaten:"En minä sinua hylkää enkä sinua jätä".

Pyydän rukousta siihen, että työasiani selkenevät. Löytäisin hyvän uskovan miehen pian, turhat sekoiluni loppuisivat, eikä tekisi mieli käydä ulkona juhlimassa. Kokisin taas Jumalan läsnäoloa ja haluaisin elää hänen tarkoittamallaan tavalla ja saada hänestä iloni. Saisin kokea olevani rakastettu sellaisena kun olen.

Apua henkilökohtaisessa asiassa.

Rukoilkaa puolestani olen eläkkeellä lupasin kolmeksi viikoksi töihin nyt kun työt alkaa huomenna loukkasin kylkeni tosi pahasti kaaduin rukoilkaa ettei mitään vakavampaa olisi ja paranisin menen tänään lääkäriin oli viikonloppu kun tapahtui rukoilkaa myös lasteni perheiden puolesta ja mieheni ja itselleni vahvempaa uskoa

31.07.
Viisautta ja taitoa olla "Kristuksen tuoksu" ei palaneen käry työpaikalla ja muuallakin missä kulloinkin kuljen.

Kristus, ota kuolemanpelkoni pois. Anna minun nähdä, että olen taivastiellä kaiken tapahtuneen jälkeenkin. En tarvitse muuta kuin Sinut, anna minun nähdä, että olet edelleen elämässäni. Tämä taakka on liian raskas, auta minua.

Pyydän että Jeesus tekisi sen ihmeen,että poikaystäväni kykenisi sitoutumaan parisuhteeseen kihlauksen&avioliiton merkeissä.Kärsinyt vaikeista,selittämättömistä ahdistuksen tunteista aiheen suhteen jo kauan.Emme ymmärrä kumpikaan,mikä näitä aiheuttaa. Ylin lääkäri,vain Sinä voit meitä auttaa.

Pyydän esirukousta, jotta minun ja erään miehen suhde eheytyisi. Hän petti ja valehteli Hän on pelokas sitoutumaan yhteen naiseen. Pyydän, että hän tulisi uskoon ja Jeesus parantaisi hänet ja hoitaisi hänen haavat.

Rukoilkaa että Jeesus vapauttaisi minut kaikista siteistä ajatuksissa entisiä kumppaneita kohtaan. Haluan päästä kaikesta menneestä, irti. Tahdon kaikki sidokset poikki menneisiin vääriin tekoihin.

30.07.
Rakas Jumala, kärsin hajusteyliherkkyydestä ja oloni on huono. Kotiini on tulossa vieraita ensimmäistä kertaa. Minua pelottaa ja jännittää, tuoksuvatko heidän vaatteensa voimakkaille hajustetuille pesuaineilla. Anna heillä olla hajusteettomat vaatteet, etten saisi kamalia oireita. Siunaa ja varjele minua. Kiitos rakkaudestasi. Aamen

Kristitty nuoripari sairastunut vakavasti, parisuhde kovalla koetuksella, masennus painaa. Jumala syventäköön uskon ja luottamuksen Kristukseen ja parantakoon. Rukous kristityn nuoren miehen puolesta: Diabeteksesta huonosti paraneva haava. Rukous vanhemman pariskunnan puolesta: mies kroonisesti sairas ja sairaalassa, nainen väsynyt hoitamisesta.

Koko elämäni on aivan pilalla. Käännä Sinä, Herra, kaikki vielä kuin ihmeen kaupalla hyväksi ja Sinulle kunniaksi.

Rakas Jumala. Anna vieraamme olla hajusteeton; sillä saan hajusteista oireita. Olisi mukavaa saada vieraita, mutta hajusteet pelottavat. Rakas Jumala siunaa ja varjele meitä. Aamen.

Isä, tule avuksi aikuisen tyttäreni vaikeaan asiaan. Tiedät, mitä me juuri nyt eniten anomme ja rukoilemme. Anna oikeuden tapahtua ja asioiden mennä onnellisesti. Näet lapseni epätoivon ja uupumuksen. Kiitos, Isä!

Pyydän esirukousta sairaan isäni puolesta!

Sairastan vakavaa verisairautta. Pyydän yst. esirukoustanne, että Herramme Jeesus Kristus Jumalan Poika tekisi vereni täysin terveeksi."Hänen verihaavojensa kautta te olette parannetut." t. uskova sisko

Esirukouspyyntö perheen puolesta. Anna aviomiehen perua muuttonsa kotoa pois. Anna ihmeen tapahtua ja perheen pystyä viettämään viimeinen lomaviikko yhdessä. Anna paljon rakkautta ja anteeksiantoa. Poista kolmas osapuoli, joka ei tähän liittoon kuulu. Siunaa myös häntä. Auta Herra pian, jotta lapsetkin kokisivat perheen yhteisen loman.

L puolesta, joka on ollut herätyksessä, mutta ei ole valmis muutokseen. Hän menee maailmalle vanhoihin houkutuksiin ja paheisiin. Rukoillaan, että Jumala muuttaa miehen mielen ja että hän löytäisi rauhan Jeesuksessa.

Pyydän rukousta miehen puolesta, joka on ollut herätyksessä vuoden verran. Nyt näyttää siltä että entinen elämä houkutuksineen ja viettelyksineen vie voiton! Pelkään, että tämä herätys menee hänen kohdalta ohi, koska hän on lähdössä ulkomaille (=nuoret naiset) pidemmäksi aikaa. Nyt hän on avoin, mutta ei saa aikaiseksi ottaa askelta Jeesuksen luo.

29.07.
esirukousta pyydän mummoni korviin et parantuisi sairaus pois. kiitos teille.

minun kipeän niskani puolesta,ja perheeni puolesta.

Rukoillaan aikuiselle pojalleni uutta mielekkäämpää työtä. Herra anna hänelle myös voimia ja viisautta pienen vauvan hoidossa. Kosketa koko perhettä rakkaudellasi uudistaen ja pelastaen. 2. Äiti puolesta, hänen muistinsa pätkii. Samoin hänen ailahtelevan tunne-elämänsä puolesta. Se on hänen miehellensä raskasta. Kosketa heitäkin. 3. Herra kirkasta myös meille suunnitelmassi siitä, koska olis

Kiitos Herra, että lapset saivat viettää ihania kesäpäiviä rakkaan Mummunsa kanssa! Siunaa kaikkia meitä, Mummua erityisesti. Siunaa K:aa, aja pois kaikki pahat henget Jeesuksen Kristuksen nimessä. Pelasta M, J ja S. Anna M:n ja J:n solmia vihdoin avioliitto, sillä avioliitto on Sinun luoma pyhä instituutio naisen ja miehen välillä. Kiitos, mitä teet. Aamen.

Pyydän esirukousta sairaudesta toipumisen puolesta. Vastoinkäymiset, sairaudet ja mieletön epäonni on jatkunut jo pitkään ja olen aivan uuvuksissa ja syvästi masentunut ja ahdistunut. Rukoilisitteko myös perheeni, sairaiden vanhempieni, kuormittuneen mieheni ja 2- vuotiaan lapseni puolesta?

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

28.07.
Pyydän mitä nöyrimmin, Herra... Pelasta meidän koko perhekuntamme, tee ihme. Kiitos.

Jeesuksen pelastus mahdollisuus selviytyä talousvaikeuksista ja että voin elää. Siunausta esirukoilijoillenne!

Annathan toimeentulon ja voimat saada velkamme maksetuksi?

P v,Herra johdattaisi hänelle ystävän,S hoitokodin uusi työntekijä Herran tahto tapahtukoon,E verenkierto paranisi,T asumaan Pn toive,Herran Jeesuksen tahto tapahtuisi siunausta rukoilijoille

Pelasta minut, Yeshua! Armahda ja auta, päästä pois tästä epätoivosta!

Rukoilkaa, että saisimme myytyä asuntomme ja perheemme pääsisi jatkamaan elämää eteenpäin. Sunnuntaina on ensimmäinen näyttö -rukoilisitteko, että siellä olisi kiinnostuneita kävijöitä ja ostaja löytyisi. Asia huolettaa meitä, sillä muuttuneen elämäntilanteen vuoksi emme voi enää asua tuossa kodissa ja se olisi tärkeää saada myytyä.

27.07.
Pyytäisin esirukousta pojalleni ja miniälleni sekä heidän pienille lapsilleen. Perheen äiti halusi aikalisän avioliitolle ja asumuseroon.Hän tuntuu nyt niin kylmältä, olen tuntenut hänet aivan toisenlaisena miniänä. Herra poista esteet avioliiton jatkumiselta ja eheytä avioliitto.Se on kuitenkin toiveeni.Siunaa koko heidän perhettään ja meitä...

Pyydän esirukousta, Kolmiyhteisen Jumalan apua äidin ja kahden aikuisen lapsen puolesta erittäin huonoon taloudelliseen tilanteeseen, joka päiväistä leipää, kaikki mitä siihen kuuluu. Perheessä on sairautta ja köyhyyttä.

Pyydän esirukousta miehen puolesta joka tarvitsisi perheen itselleen. Herra sinä voit vielä auttaa häntä, vaikkei ole nuori poika enää. Sisareni kilpailee kanssani edelleen kaikesta vaikka on jo aikuinen.Tämä koskee myös perintöön liittyviä asioita.Herra varjele vanhempiemme perintö kaikelta vääryydelta ja itsekkyydeltä,pienten lasten eduksi.

Pyydän esirukousta, Kolmiyhteisen Jumalan apua äidin ja kahden aikuisen lapsen puolesta erittäin huonoon taloudelliseen tilanteeseen, joka päiväistä leipää, kaikki mitä siihen kuuluu. Perheessä on sairautta ja köyhyyttä.

Rukouspyyntö, että pääsisin kasteelle Herran Yeshuan nimessä.

Siunaa ja varjele ja johdata meitä perheenä ja yksilöinä. Kiitos Jumala Jeesuksen nimessä.

26.07.
Minulle opetusta hengellisistä asioista eli mikä on maailmankaikkeuden totuus. Johdatusta ja apua asuntoasioissa.

Jumala, näet vaikean taloudellisen tilanteemme. Auta meitä selviytymään. Tuo leipä perheellemme ja siunaa se. Aamen.

Herra, auta, ettei IKINÄ enää tule psykoosin oireita, pidä minut täysin terveenä! kiitos!

Pyydän rukousta isoveljeni puolesta, joka sairastaa vakavaa syöpää. Jaksan uskoa, että tästä kyllä selvitään, mutta rukouksia ei voi olla koskaan liikaa. <3

olen masentunut, välillä enemmän ja sitten taas olo vaihtelee. Mutta kovin raskasta on elämäni. Rukoilkaa minulle apua. Taivaan Isä tietää mitä apua tarvitsen Suuri kiitos teille

Rukoilkaa puolestani,,sairastan syöpää, uskon rukouksen voimaan. Rukoilkaa myös perheeni puolesta,,heillä on vaikeaa sairauteni takia. Jumala tietää mitä tarvitsemme.

Herra, joka olet Kaikkivaltias. Kuule rukoukseni: auta rakasta mummoa ottamaan vastaan ikävät uutiset, valmista hänet niin hyvin, että hän ei säikähdä ja järkyty eikä murehdi. Anna lepoa ja voimia. Huolehdi mummosta. Anna terveyttä, paranna sairaudet, lievitä särkyjä, anna hyvä yöuni. Siunaa, varjele ja rakasta mummoa. Kiitos.

Rukoilkaa puolestani,,sairastan syöpää, uskon rukouksen voimaan. Rukoilkaa myös perheeni puolesta,,heillä on vaikeaa sairauteni takia. Jumala tietää mitä tarvitsemme.

25.07.
Kiitos, kunnia ja ylistys Pyhälle Jumalalle. Anoimme parantumista vammaisen nuoreni katkenneelle kädelle. Ihme. Käsi on nyt suora. Toimintakyky jo ok. Jäykkyys poissa. Ihme. Kiitos vanhurskaista rukouksista.

Tee Herra ihme, yhdistä perhe. Kosketa ja paranna. Anna keskinäisen rakkauden palauta entistä parempana. Anna kolmannelle osapuolelle synnintuntoa ja viisautta poistua kuvioista. Siunaa ihania lapsia perheessä.

Läheisen poismenon vuoksi jaksaminen elää on kadonnut. Haluaisin esirukousta että jaksaisin eteenpäin.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS parantua. Tapahtukoon hyvä tahtosi hänelle Jumala. Kiitos. Aamen.

Minuun meni lääkkeenoton yhteydessä joku paha henki vajaa puoli vuotta sitten. Siitä asti olen ollut epätoivoinen, että onko minulle enää pelastusta. Tahdon vain kulkea Herran kanssa ja Hänen kunniakseen niin kuin ennenkin, mutta en tiedä, kuulunko enää Hänelle. Tämä taakka on liian raskas kantaa, olen niin yksin ja peloissani tämän asian kanssa.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna perheenjäsenten vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Sinun puoleesi Herra, käännyn hädässäni. Auta minua.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

Rakas Jeesus rukoilen äitini puolesta että hän toipuisi hyvin sydänleikkauksen jälkeen sinä olet sairaiden ja heikkojen turva lähetä enkelisi turvaamaan hänen paranemisensa tätä pyydän Jeesuksen nimissä

Minulle voimia eroon. Ja vielä uskoa Jumalaan ja miehiin. Niin moni on ollut ilkeä ja hylännyt monesti ja nyt luulin olevani Jumalan johdatuksessa ja Jumalan johdattaneen meidät yhteen kun sitä monta vuotta rukoilin ja myös koko seurustelun ajan, kiitin ja rukoilin. Mutta tämä mies on satuttanut paljon ja olen uupunut keräämään palasia

Pyydän esirukousta, että varmistukseksi otetussa koepalassa ei olisi mitään pahanlaatuista. Aikaisemmin otetussa oli pitkäaikaisesta tulehduksesta johtuvia hyvälaatuisia solumuutoksia. Auta ja armahda jälleen, Rakas Jeesus. Kiitos esirukouksesta.

24.07.
Rakas Jumala, kiitos että autat erästä perhettä, vaikeat tilanteet ja molemmilla vanhemmilla vakavat sairaudet. Kiitos Jumala, mitä teet. Pelasta, paranna, hoida kaikki asiat kuntoon.

Kiitos Jeesus miehen uudesta työpaikasta ja kiitos uudesta nimityksestä, jonka sain työelämässä.Tämä oli Jumalan ihme, täysin odottamaton iloinen käänne monta vuottaa vallinneeseen epäselvään tilanteeseen.

Perheen puolesta, jossa mies on löytänyt toisen. Äiti ja pienet lapset viettävät yksin lomaa. Mies on omilla teillään. Kosketa Herra kaikkia osapuolia. Pyydä Herra tätä miestä ottamaan puhelimitse lämpimän viestin vaimolleen ja lapsilleen. Kosketa tätä vierasta naista ja anna ymmärtää vaimon ja lasten tuskan.

Herra, kiitoksella otamme vastaan kädestäsi ilon ja murheenkin. Mutta pyydämme samalla, että annat voimia kestää viimeaikaiset tapahtumat.

Siunaa ja pelasta KP ja hänen perhekuntansa sekä koko L:n alueen ihmiset. Kiitos Herra.

Olen jo vuosia välittänyt eräästä työtoverista, josta on tullut sittemmin esimieheni. Toivon että vapaudun tästä toisen ikävöimisestä, varsinkin jos toinen ei minusta edes välitä. Pyydän Jumalan selkeää johdatusta työpaikka-asioideni suhteen sekä onnistumista töihini. Kiitos.

Pyydän esirukousta sisareni puolesta joka tahtoo vanhempien kesähuvilan itselleen,vaikka toinen vanhemmista elää.Sisko ja äitiovat yhdessä painostaneet minua myymään pienellä hinnalla osani sisarelleni.Pyydän Jumalan oikeudenmukaisuutta ja Jeesuksen veren suojaa tähän asiaan, joka aiheuttaa paljon ahdistusta ja jopa riitaa.

Pyydetään rukoilemaan harvinaiseen sairauteen sairastuneen nuoren aikuisen kristityn puolesta. Kivut ovat kovat, epätoivo suuri. Tuntuu,ettei tulevaisuutta ole. Sairaus on epätavallinen: lääkärit ovat avuttomia. Rukoilkaa myös puolison puolesta. Hänelläkin on sairaus. Herra, armahda heitä ja laske parantava kätesi heidän päällensä.

Herra, auta minua evankelioimaan paremmin...

Kiitos Jeesus talomme viereen ei rakenneta uudisrakennusta, jonka rakentamisen piti alkaa syksyllä.

Rakas Jeesus rukoilen kauttasi esirukousta ystäväni puolesta sinä tiedät syyn ja auta häntä sitä pyydän poikasi ja kaikkien pyhien kautta

23.07.
Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Että en niin herkästi pahastu jos huomaan työpaikalla eriarvoista kohtelua. Että työpaikan tietokoneongelmat selviävät ja ostavia asiakkaita löytyy meille kaikille. Jumalan siunausta työpaikalle ja ihmisille siellä. Itselleni viisautta ja taitoa elää siten että Jeesuksesta kiinnostutaan.

Pyydän rukoilkaa, että saisin voimia ja itsehillintää painonpudottamiseen. Diabetes kolkuttelee jo ovella, enkä haluaisi sitä. Tää on vaikeaa, auta Jeesus.

Rukouspyyntö poikani perheen puolesta, joka on ajautumassa eroon. Herra vain sinä voit auttaa ja varjella ja pelastaa.Ota erityis suojeluusi pienet lapset, anna äidille vastuullisuutta ja eheytä perhe-elämä. Luotan Herra sinun apuusi, tapahtukoon Sinun tahtosi.Anna minulle äitinä voimia ja taitoa elää heidän rinnallaan.

RUKOILEMME TAIVAAN ISÄN VOIMAA, KUNNIAA JA TAHTOA MAAN PÄÄLLÄ NIIN KUIN TAIVAASSA. ANNA SYNTIMME ANTEEKSI. KIITOS JA KUNNIA JUMALALLE. AAMEN. # A #

"Ken mua murheissani lohduttais, kelt turvan hädässänsä sielu sais. Eläissä, kuollessa Sä luoksein jää."

Rukoilkaa minulle taitoa ja voimaa siivota. En halua häätöä epäsiistin asunnon takia. Rukoilkaa minulle hengellistä kirjallisuutta ja pelastusta minulle ja vanhemmilleni. Rukoilkaa minulle vaimoa. Auton kanssa ongelmia. Apua taloudelliseen tilanteeseeni. Ongelmia mielenterveyshoitajan kanssa. Käyttäytyy ahdistavasti.

Siunaa ja varjele perheemme, pelasta ikuiseen elämään.

Herra, auta minua pääsemään yli tapahtuneen pahan ja näytä, että Sinä olet yhä luonani. Tarvitsen ilmestymistäsi tässä vaikeassa tilanteessa, jossa pelkään sieluni pelastumisen puolesta. Auta minua.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. Pyydän että Hän armahtaa minut kuljettuani vääriä polkuja ja ajaa sielun vihollisen voimat pois kimpustani Kiitos !

22.07.
Kiitos että saan esirukousta tähän ahdistukseen ja pelkooni sisälläni, joka liittyy äitini kodin tilanteeseen, siellä vesivaurio,eikä rahaa millä korjata. tällä hetkellä ei lämmintä vettä, ei lämmitystä, ei peseytymis mahdollisuutta, ei pyykinpesu mahdollista. Minulla tyttärenä suuri huoli miten asiat järjestyvät. Auttakaa rukoilemalla!

"Oot hädässä ja tuskassa mun auttajani ainoa" Auta, Herra...

Pyydän esirukousta kaikenlaisen ammuskelun loppumisen puolesta Euroopassa.Kiitos Jeesus että siunaat ja varjelet matkailijoita.

Isä, auta aikuista tytärtäni. Murra se vihan, pahan ja valheiden valtaverkosto, joka on asian takana. Näet vääryyden, joka tyttärelleni on t ehty. Anna oikeuden voittaa. Anna lapselleni yöunta, toivoa, lohtua, uskoa. Sinulle ei mikään ole mahdotonta. Poikasi Jeesuksen kautta tätä pyydän. Kiitos, Isä!

21.07.
Herra, pidä minut terveenä...Kiitos.

Herra kiitos että täytät sen mitä olet luvannut! Jos on tarkoitus että veljeni ostaa asunnon ----------KIITOS

Pyydän rukoustukea parisuhteemme puolesta! Samoin taloudellisen tilanteemme puolesta, on todella tiukkaa. Tähän vaikuttaa, että pitäisi saada ainakin toinen asunto myytyä (ollut kauan myynnissä) T: H

Pyytäisin esirukousta että Jumala parantaisi alaselkäni. Kipu on piinaava ja tekee liikkumisesta ja istumisesta vaikeaa. Kyseessä on kulumien ja nivelsiirtymien sekä SI-nivelen lukkiutumisesta johtuvat kivut. Olo alkaa olla epätoivoinen, haluan uskoa että Jumala pystyy parantamaan minut. -E

Herra, pelasta mut!

Siunatkaa minun ja vanhempieni välejä. Rukoilkaa kerhooni uusia jäseniä ja minulle muitakin ystäviä ja rahaa.

Pyytäisin isoäitinä esirukousta poikani perheen puolesta, pienten lasten äiti haluaisi "aikalisää" avioliitossa ja haluaa muuttaa erilleen. Taivaan Isä eheytä avioliitto ja siunaa ja rakasta kolmea lastenlastani erityisellä siunauksella! Sinä voit muuttaa kaiken parhain päin, anna minulle taitoa olla oikeanlainen äiti, anoppi ja mummu tässä asiassa

Herra, varjele lastemme netin käyttö, suojaa että mitään pahaa tai vahingoittavaa ei netin kautta heidän elämäänsä tule. Johdata lapsille uskovia ystäviä ja että lapset voisivat alkaa evankelioida netin välityksellä. Anna viisaus ja ohjaus heille tähän. Ohjaa nettipelien, Youtuben ja muun sisällön käyttöä niin, ette koukuttaisi lapsia vaan että lapset itse oivaltaisivat alkaa tehdä hengellistä sis

KIITOS niin paljosta terveydestä perheestä työstä ja ystävistä. KIITOS Herra olet tukenut ja auttanut monissa vaikeissa tilanteissa. KIITOS työpaikkakiusaaminen loppui ja erä vaikea asia saatiin ratkaistua sovulla. Herra minua pelottaa päässäni on kasvain - tule turvakseni ja anna apusi tv L

Pyydän esirukousta sen puolesta, että Herra koskettaisi vakavassa avioerokriisissä olevaa perhettä niin, että anteeksiantamus ja rakkaus syrjäyttäisivät kaiken katkeruuden ja vihan.

Jeesus, ole siskoni turvana jokaisena hetkenä, paranna hänet täysin terveeksi syövästä. Kiitos, että siskoni turvaa Sinuun.

20.07.
Kiitos Jeesus , mieheni sai hyvän työpaikan ! Rukoukset kuullaan.

Pyydän esirukousta, että aikuinen tyttäreni saisi yöunta ja lepoa. Epätoivo ja epätietoisuus omasta tilanteesta on suuri ja tuskainen. Kiitos!

Olen nainen, joka on kokenus parisuhteessa kovia henkisesti ja raskautuminen ei ole ollut helppoa. Toivoisin vielä, että voisimme saada lapsen ja voisin löytää paremman yhteyden uskonasioihin. Elämässä on paljon suorittamista&vaatimuksia, mikä väsyttää ja pelottaakin. Kiitos, jos rukoilette puolestani.

Perintöriitoja ja painostusta.Sisareni ja äitini käyttäytyvät kuin olisin vihollinen, ei niinkuin sisar ja tytär. Herra auta ja käännä kaikki vihollisen nuolet sinne mistä ovat tulleetkin. Amen!

Perheen puolesta, jossa paljon ongelmia.Herra anna lapsille todellista apua tilanteeseen, josaa vanhemmat ja isovanhemmat erityisesti ovat lapsista tehneet omien ongelmiensa hoitajia.Herra auta ja siunaa ja johdata asiantuntevia ihmisiä näiden lasten ja aikuisten elämään.Sydämeni itkee kun en voi auttaa.

Rukouspyyntö K P:n puolesta on ahdistusta ja pelkoja paranemista ja siunausta koko perheelle. Rukouspyyntö M L:n puolesta väsymykseen ja vatsavaivoihin siunausta ja voimia koko perheelle.

KIITOS niin paljosta perheestä, työstä ja ystävistä. KIITOS Herra olet tukenut ja auttanut monissa vaikeissa tilanteissa. KIITOS työpaikkakiusaaminen loppui ja eräs vaikea asia saatiin ratkaistuksi sovussa. Herra minua pelottaa päässäni on kasvain. Tule turvakseni ja anna apusi tv L

Auta minut epätoivosta toivoon...

Suo Jeesus, ettei minulla ole vakavaa sairautta. Haluaisin niin vielä hoitaa lapsenlastani. Jeesuksen nimessä.

RAHATILANTEEN HELPOTTUMISTA

Pyydän esirukousta lapsen syntymäpäiväjuhliin. Joitain erimielisyyksiä lapsilla ollut, että juhlat sujuvat hyvin ilman suurempia pettymyksiä vanhempien aiheuttamana. Edelleen esirukousta perheen asuntoasioihin, liikenneyhteydet heikohkot, eivät toki mahdottomat.Hera anna rauha sydämeen tässä asiassa, monta vuotta mennyt hakiessa.Herra auta!

Perheenäitinä pyydän itselleni uskovaisia ystäviä, että JUmala johdattaisi minua tässä asiassa. Kotona ja työssä toimiminen on johdattanut tilanteen siihen etten vapaa-ajalla osaa enää ystävien seurassa olla kotikiireiltäni ja vain harvoja on oikeastaan jäljellä. Herra auta että saan luotettavia uskovaisia ystäviä .

Rakas Jeesus pyydän esirukousta ystäväni puolesta sinä näet hänen hädän auta häntä siinä silleen että hän voi taas iloita ja olla onnellinen

Herra, auta minua!

Pyydän esirukousta veljen parantumisen puolesta. Niin että veli saisi parantua vaivoista ja sairauksista. Kiitos.

Auta, Vapahtaja, että pysyn terveenä ja selviän koko elämän ilman lääkitystä!

19.07.
Haluaisin asua Luojan minulle tarkoittamassa asunnossa.

VARJELE SYDÄNTUNTEMUKSILTA, HERRA. ÄLÄ ANNA SARAUSKOHTAUKSIA.

Pyydän muistamaan rukouksessa, minun alaselkä paranisi. Minulla on monta muutakin vaivaa, enkä tahdo kestää niitä henkisesti. Kärsin masennuksesta, ja yksinäisyydestä, vaikka seurustelen.

olen yrittäjä ja 2 kk sairaslomaa jotta Jeesus parantaisi käteni jotta pääsisin työhöni

18.07.
Että Alzheimerin tautia sairastavalle isälle omaishoitajana toimiva iäkäs äiti saisi pitää tarvitsemansa vapaapäivät. Isä ei suostu lähtemään kodin ulkopuolelle äidin vapaapäiviksi eikä halua kotiin ulkopuolista hoitajaa. Että nämä asiat jotenkin järjestyisivät.

Pyydän esirukousta rahatilanteeni takia, että saisin velkani maksettua. KIITOS TEILLE!!!

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin, että Herra vaimoni pysäyttää heti ja poistaa salarakastajan hänen elämästään. Sisarensa alkanut vihjailla tietävänsä myös asiasta. Terveyteni on jo muutenkin huono ja hirveä stressi pahentaa kaikkia sairauksin. Lasten henkinen tasapaino ja alkanut mennä. Herra auta jo!

HERRA, SIUNAA JA VARJELE SUOMEA JA ISRAELIA. ANNA ARMOSI JA PELASTA IHMISET.

KIITOS, ETTÄ SAAMME RUKOILLA JA PYYTÄÄ APUA ARMON HERRALTA. KIITOS ETTÄ KUULET RUKOUKSEMMA. AMEN.

Taivaan Isä, varjele kaikkien koulunsa aloittavien lasten koulutie. Siunaa ja varjele kaikkia koululaisia, eritysesti näitä pikkuisia ekaluokkalaisia.

Rukouspyyntö 9-vuotiaan leukemiaa sairastavan tytön puolesta. On huonossa kunnossa sairaalassa ja perhe on ihan lopussa... Jeesus auta!

Suojele eri uskontokuntia, lopeta riidat, tappamisen halu ja sodat. Anna ihmisille hyvä tahto. Amen.

Että harmillinen pyöräasia selviäisi asiallisesti

Suojele eri uskontokuntia, lopeta riidat, tappamisen halu ja sodat. Anna ihmisille hyvä tahto. Amen.

Näytä minulle selvästi oikea tie työelämään ja minulle tarkoitettuun työhön. Anna turvattu talous ja hyvä terveys. Kiitos.

"Siunaa äitiä ja isää"... Pelasta, Herra, koko perhekuntamme! Kiitos!

Ahdistuneena äitinä pyytäisin asumuseron partaalle ajautuneelle poikani perheelle rukoustukea. Herra johdata perhe takaisin yhteen, sydämeni on pakahtumaisillaan alle 1-vuotiaan nuorimmaisen puolesta.Hän ei koskaan saisi kokea ehyen perheen turvaa.Herra sinä voit kuulla äidin rukouksen!

Levitä sanaasi turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille, että haluavat uskoa Sinuun. Amen

Rukoilkaa vakavasti sairastuneen nuoren aik. puolesta, että Taivaallinen Isä parantaisi. Sairaus on huonosti tunnettu eikä hoitoa oikein ole. Myös puolisolla sairaus. Molemmat täysin masentuneita ja lopussa.

Apua rahahuoliin, että laskut saadaan maksettua ja inhimillistä elämää elettyä.

Messias, auta minua!

17.07.
Tarvitsen vain Sinut, Yeshua, ja kaikki on taas OK. Tee kaikki taas hyväksi :)

Jeesus, olen ikäni rukoillut sinua avukseni. Uskon sinuun, mutta viimeaikoina uskoni on horjunut. Maailmassa on niin monta uskontoa ja en tiedä mikä on oikea. Olen masentunut elämään. Haluaisin että konkreettisesti koskettaisit minua ja tulisit elämääni ja antaisit minulle toivoa jatkaa elämääni. Aamen.

16.07.
Pyydän esirukousta avioliittoni pelastamiseksi. Mieheni on kivikova toista kohtaan. Hän ei näe toisen näkökulmaa asioihin. Hän ei halua ottaa toista huomioon, ja tuntuu että hän ei enää välitä. Minäkin olen syyllinen, kun olen toista haukkunut, kun on ollut niin paha olo. Pyydän rukousta rakkauden ja avioliiton pelastamiseksi.

Pyydän rukousta erän perheen puolesta ja heidän lasten puolesta ja tytön puolesta Hume ongelma että Jumala auta ja omasta puolesta Herra tietää elämäni tilanten

"Ja jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu." Herra, auta!!

Kaksi ystävääni, toinen syöpää, toinen alzheimeriä sairastavaa. Kumpikaan ei tunne Jeesusta. Ilmesty Jeesus pelastajana ja parantajana!

Koen vaan yksinäisyyttä. Herra auta minua E:tä saamaan kotiini ystäviä en saa mistään kiinni mielihyvää musiikista ja tapahtumista kokouksista se puuttu.älä anna H:n olla este ja tuhota. Tuo rauhaa vie pilkka. Arvostusta kunniaa ihmissuhteisiin. Olen hukassa tekee mieli palata huumeisiin ja henkivaltoihin. Pelasta ihmeelläsi. Ihme jotta kest

Herra kosketa silmiä ja korvia. Paranna sairaudet pois.

Hei. Pyydän esirukousta seurustelumme puolesta. Ollaan edetty sellaiseen vaiheeseeen, että suunnittelemme häitä. Ajankohtaa ollaan pohdittu. Haasteita riittää, kun asutaan kahdella paikkakunnalla. Minua ei innostaisi muuttaa pk-seudulle, mutta pakko kai se on kun naisen työ on siellä ja itse ole työtön.

Koen vaan yksinäisyyttä. Herra auta minua E:tä saamaan kotiini ystäviä en saa mistään kiinni mielihyvää musiikista ja tapahtumista kokouksista se puuttu.älä anna H:n olla este ja tuhota. Tuo rauhaa vie pilkka. Arvostusta kunniaa ihmissuhteisiin. Olen hukassa tekee mieli palata huumeisiin ja henkivaltoihin. Pelasta ihmeelläsi. Ihme jotta kest

15.07.
Pyydän esirukousta poikani avioliiton puolesta, perheessä on kolme lasta ja nuorin vielä vajaa 1 v. Heillä on edessä asumusero, joka tuli meille täytenä yllätyksenä. Rukoilkaa yhdessä kanssani, että perhe voisi vielä yhdistyä ja lapset kasvaa ehyessä perheessä. Taivaan Isä kuule rukouksemme!

Pyydän esirukousta äitiini ja sisareeni liittyviin kipeisiin tunteisiin jotka liittyvät perintöasioihim.Herra auta että asiat ratkeavat lasten eduksi ja oikeudenmukaisesti, ilman riitaa. Johdatusta asuntoasiaan, uusi koti kiikarissa.

Kiitos Jeesus , mieheni sai sopivan työpaikan.

Pyydän esirukousta, jotta appeni ja armaan mieheni isä kokisi ihmeen ja parantuisi juuri todetusta ja kiivaasti etenevästä haimasyövästä. Kiitoksin ja kädet ristissä, R & T

HERRA, SIUNAA JA VARJELE RAKASTA MUMMUA, ANNA VOIMIA OMISSA SAIRAUKSISSA JA VOIMIA OTTAA VASTAAN IKÄVÄT UUTISET LÄHEISTEN VAKAVISTA SAIRASTUMISISTA. OTA MUMMU OIKEIN ERIKOISEEN KÄSITTELYYSI, SYLIISI, NIIN ETTÄ HÄN EI MUREHDI TULEVISTA UUTISISTA. ÄLÄ ANNA MUMMUN SURRA, ANNA ILOA JA RAKKAUTTA, ELINVUOSIA. PIDÄ MUMMUSTA HYVÄÄ HUOLTA JOKA HETKI. KIITOS, RAKAS ISÄ. AAMEN.

pyydän rukousta poski- ja otsaontelon kivun vuoksi, Minulla on paljon sairauksia ja nyt alkaa ahdistaa tämä tilanne. Kiitos rukoilijoille

14.07.
Herra, auta minua taas luottamaan Sinuun kaiken tapahtuneen jälkeen. Olet ainoa, joka voi minua oikeasti auttaa tässä vaikeassa tilanteessa. Kuule, kun anon apuasi ja vastaa minulle, ole kiltti.

Isä, tuo toivoa tähän tilanteeseeni.

Eräs nuori nainen J pyytää esirukousta, että hänen raskaus onnistuisi.

Yritän tehdä myyntityötä huonolla menestyksellä enkä viihdy työpaikassa. En tahdo olla huono työntekijä. Pyydän Jumalan pikaista, konkreettista apua ja johdatusta.Tarvitsen onnistumista työhöni! Pyydän riittävää toimeentuloa ja työssä viihtyminen olisi hyvä asia.

Minulla on erittäin vaikeaa taloudellisesti. Pyydän rukousapua!

13.07.
hei kojevapatusmis sijaa että mihin Jumala tahtoo minun menevän kejevapauksen ajan ja perheelämää tartisin rukousta on vaikijaa ja että saisin itse vahvistusta uskosani aamen

Pyytäisin esirukousta työasioiden suhteen että kaikki kääntyisi parhain päin. Minulla on lähitulevaisuudessa edessä työpaikan vaihto.

Pyydän, että Jeesus Kristus poistaa pahan kimpustani ja vahvistaa uskoani

Pyydän esirukousta ulosottovelkojen maksuun miehelleni.Tämä vaikuttaa koko perheen elämään kun työnteko ei maistu sen ollessa kannattamatonta.

Isä, auta aikuisen tyttäreni asiaa selviämään. Tiedät, mitä juuri nyt eniten rukoilemme ja anomme. Anna uskoa, toivoa, työtä, tulevaisuus. Kiitos!

rukoiletteko terveyteni puolesta useita vakavia sairauksia. nyt korvien tasapainosairaus ollut tosi hankala jo kohta 5kk päällä joka päivä... hirveä huimaus, ahdistaa ja itkettää kovasti kun myös aivoverenkierto ongelmia(tulppa) lääke ei sovi vatsa rikki kun myös suolistosairaus, ja nyt vie tuli kyhmy rintaan. Jeesus auta ja paranna.

Esirukouspyyntö myönteisen apurahapäätöksen puolesta.

anna Isä levolle tila auta että saan levättyä, nukuttua anna uskoa ja voimaa. avaa raamattu minule anna anteeksi kaikki syntini eillen ja tänään. järjstä asiani auta että saan velat maksettua , anna terveyttä elää perheeni kanssa. paranna kipeä pollveni auta että saan siihen avun. kiitos JumAla kaikesta , kiitos ja kunnia Sinulle rakas Herramme.

Avioliiton puolesta, jossa vaimon paikalla on miehen poika 16v. Vaimo hyväksyy pojan, kyse ei ole mustasukkaisuudesta. Kiitos esirukoilijat, kiitos Jumalalle.

RukouspyyntöAvioliiton puolesta. Mieheni hakee avioeroa 21 vuoden jälkeen. Olemme uskossa. Meillä on ollut riitaa ja vaikeuksia, olemme väsyneitä. Meillä on kaksi ihanaa lasta. En haluaisi erota., koen ettei se ole Jumalan tahto. Pyydän , että Jeesus parantaisi särkyneisyydestäni minut ja että Jumalan tahto tapahtuisi avioliitossamme ja Pyhän Hengen viisaus tulisi joka hetkeen.

12.07.
Kristus, auta minua ja meidän perhettämme. Älä hylkää äläkä jätä, koskaan.

Pyydän esirukousta asunnon hakemiseen parempien liikenneyhteyksien päästä.

Rukoust poikani Tn puolesta Jumala kosketa T voimalla ohjaa ja varjele.Suurta siunausta Tn elämään

Rukouspyyntö vakavan äkillisen sairauskohtauksen saaneen perheenisän ja koko perheen puolesta: laaja aivoverenvuoto, leikattu, tilanne on vakava ja vaikea.

Ystäväni poika taistelee sairaalassa hengestään juuri nyt. Pyytäisin rukouksia hänen tervehtymisensä puolesta.

Pyydän esirukousta ystäväni puolesta, jolla on elämässään kriisi.Hänen sukunsa asuu kaukana ja hän on melkein erakoitunut kotiinsa. Perhe kärsii paljon tästä. Herra auta että hän löytää työtä itselleen, jo lastenkin takia.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Tarvitsen rukoustukea seurakunnalta, on muutama aihe joihin odotan vastausta. Eli vaimoni saisi tarkasti tehdä Herran tahdon ja paranisi menetyksen haavoista. Jeesus johdata uuteen rukouspiiriin, anna hyvä työtoveri, siunaa fyysisellä terveydellä sekä anna näky vuodesta 2017 mitä tehdä ja missä. Kiitos että näihin tulee vastaus ja Kiitos Jeesus.

"Anteeksi anna, mua nosta, kanna, vie perille."

Pyydän esirukousta. Olen menossa tutkimuksiin ja pelkään kovin. Rukoilen, että Jeesus armahtaa ja antaa kaiken olla hyvin. Kiitos, kun jälleen kerran Hän kuulee ja auttaa.

Tarvitsen rahaa ja rakkautta, en enempää en vähempää. Aamen. Kiitos.

Kiitos Jeesus työstä, jota olen saanut tehdä nyt kesällä . Kiitos että olet pitänyt perheesatämme huolta.Herra auta ettei taakka yksin perheen elättäjänä käy liian raskaaksi.

Alle työtä ja asuntoa.Äidin pyyntö

11.07.
Naapurini uhkailee minua ja poikaani, että jos liikumme pihamme ulkopuolella, niin hän ei takaa mitä hän meille tekee. Hän syyttää minua aiheetta asioista joita en ole tehnyt. Rukoilkaa, että naapuri antaisi meidän elää omaa elämäämme rauhassa.

Jeesus tiedät huolemme. Puolisoni sairastui Alzh.tautiin. Pyydän, rakas Vapahtaja, ole häntä lähellä ja hoida häntä. Ole meitä kaikkia lähellä ja anna rauha. Kiitos Jeesus, että olet kanssamme joka päivä.

Pyydän, että Jeesus Kristus prantaa H.n ja poistaa tulehduksen

Pyydän esirukousta vaikean tilanteeni kanssa. En tiedä mitä teen mieheni kanssa. Hänellä on paha riippuvuus, jonka vuoksi olemme joutuneet myymään kotimme ja muutimme erillemme. En jaksa valheita ja kotona vallitsevaa tilannetta joka heijastuu kaikkiin lapsiin. Olen ahdistunut ja yksinäinen, mutta en tiedä onko suhteeseen palaaminenkaan järkevää.

Auta Isä aikuista tytärtäni hänen musertavassa ahdingossaan. Lähetä Pyhä Henkesi niiden ihmisten päälle, jotka asiaa ratkovat, anna pahuuden ja valheen valtaverkoston raueta. Suo lapselleni toivoa, lohtua, uskoa, työtä, lepoa. Sinulle Isä mahdottomalta tuntuvatkin on mahdollista. Kiitos!

Jeesus auta. Mieheni pettää ja perhe kärsii. Anna katumus ja halu parannukseen. Anna hänen tulla uskoon. Ann minulle viisautta ja rauha.

10.07.
Taivaallinen Isämme, tuomme eteesi perheemme, vanhemmat ja lapset. Kiitos, mitä kaikkea hyvää olet meille antanut. Kiitos rakkaudestasi, siunauksistasi ja varjeluksistasi. Kiitos, että olet ohjannut meitä. Pyydämme edelleen Sinun siunaustasi, varjelustasi ja johdatustasi. Anna terveyttä. Paranna sydänongelmat. Auta taloudellisissa tilanteissa ja kaikissa asioissa, mitä elämäämme tulee. Anna meidän

Herra Jeesus autat aina! Auta nyt serkkuani ja ystävääni!

Pyydän esirukousta. Vakavan sairauden pelko on saanut yliotteen elämästäni. Pyydän, että Rakas Jeesus auttaa minua, niin että kaikki kääntyy parhain päin, eikä pelkäämäni sairautta ole. Rukoilen, että saisin tehdä työtä Hänen kunniakseen. Kiitos, kun voin jättää pelkoni Jeesuksen hoidettavaksi

Hätätilanne! Jeesus auta, tyttäreni parisuhde on karilla. Tyttäreni ei pysty syömään eikä juomaan. Avaa hänen lukkiutunut mielensä, käännä itseviha rakkaudeksi itseään kohtaan ja anna hänen nähdä oma arvonsa. Anna hänelle joku ihminen rinnalle joku joka osaa auttaa häntä. Tätä pyydän Jeesuksen Herramme nimessä. Kiitos että kuulet. Amen

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. Pyydän, että Hän ajaa sielun vihollisen pois kimpustani ja vahvistaa uskoani

Yeshua, auta minut takaisin Elämään.

Rukouspyyntö että Jumala auttaisi meitä löytämään synnyin seudultamme asunnon että pääsisimme muuttamaan takaisin kotiseudulle. Kotiseudullamme on vähän vapaita asuntoja.Meillä on kotikävä sekä uudella paikkakunnalla ei asiat ole onnistuneet.

Auta Isä aikuista tytärtäni musertavasta vastoinkäymisessä, johon hän syyttään joutui. Etsi oikeat ihmiset asiaa ratkomaan, johdata se onnellisesti loppuun. Sinulle Isä kaikki on mahdollista, tee ihmeesi. Anna kärsivälle lohtua, uskoa, toivoa, työtä. Kiitos!

muistakaa perhettäni rukouksin että saisimme olla ehjä perhe

pyydän, että Jeesus Kristus parantaa Hyvinkäällä haavoittuneen naispoliisin,että kaiiki vaivat ja sairaudet poistuvat

Rukousaihe nuoren miehen puolesta. Vapautusta synnin kahleista ja paluuta Kristuksen luo pian.

09.07.
rukoilkaa että poikani huume ja päihdeseurasta eroon pääsisi ja hyvän vaimon pian löytäisi, rukoillaan kovasti...t.väsynyt äiti

rukoilkaa puolestani olen loppuun palanut kiireen vuoksi joka puolelle täytyisi ehtiä auttamaan olen eläkkeellä haluaisin tulla syvästi uskoon ja saada uskon ystävän myös mieheni puolesta ja väliemme vuoksi jotka ei oo hyvät

Pyytäisin rukousta avioliittoni puolesta joka on särkymässä. Rukoilkaa että asiat järjestyisi kuten Jeesus haluaa! Ja että asiat menisi oikeudenmukaisesti ja saisin lapsilleni elatusapua jos on tarkoitettu niin. Ja kiitos rukousvastauksesta työpaikan suhteen!

Mä olen tehnyt niin paljon syntiä sydämessäni,voitteko rukoilla,että Jumala antaa vielä mahdollisuuden ja armahtaa sydäntäni ja tunneelämäni on lukkiutunut,että Jumala vapauttaisi tunneelämäni.Mulla on hätä sieluni puolesta ja pyydän anteeksi kaikki mitä olen toiminut väärin ja haluan Jumalan johdatuksen elämääni ja,että Jumala johdattaa.On sydämen puristusta ollut vuosia elämässäni josta olen h

08.07.
Pyydän Kristuksen apua elämääni ja asioihini. Olen tehnyt itse vääriä ratkaisuja. Lupaan antaa elämäni hänelle ja olla kuuliainen hänelle sekä luopua kaikestä väärästä. Pyydän että Jumala kääntyisi puoleeni ja auttaisi vaikeuksissa sekä antaisi uskon lahjan sekä johdattaisi uskovien yhteyteen. Tv Etsijä

Yeshua, pelasta meidän perheemme...

Yeshua, paranna minut täysin entiselleni. Kiitos.

Jeesus auta että lapsi palautuu äidille maanantaina.

Rukoilkaa puolestani että mikään.paha ei kotiimme astu eikä kukaan häiriköi minun ja lasten elämää.anna minulle minun synnit anteeksi ja armahda minut kaikelta pahalta olen kulkenut vaikean elämän.kiitos Jeesus että parannat minut ja varjele ja siunaa myös miestäni. Kiitos Jeesus

07.07.
HERRA, AUTA MINUA ANTAMAAN ANTEEKSI UR:ILLE JA ST:LLE, AS:LLE JA VS:LLE. PELASTA HEDT, SIUNAUSTA HEIDÄN ELÄMÄÄN JA VARJELUSTA, JOHDATA.

Tyttären puolesta ihmissuhde katkesi Jeesus auta

Etsin armoa Jumalalta. Olen umpikujassa velkakierteen vuoksi. Syynä on ollut pyrkimykseni huolehtia perheestäni niissä puitteissa, joihin olimme tottuneet ennen taloudellisen perustani huonotumista. Nyt kaikki romahtaa päälle, maksuhäirömerkintää ei vielä ole, mutta en voi jäädä jatkamaan elämääni jos en tästä selviä. Rukoilkaa perheeeni puolesta.

- Uskonystävän taloyhtiön kokous; onko ulko-ovia pakko vaihtaa vaikka kaikilla ei siihen varaa. (Ovet ei kovin huonokuntoiset). - Siunausta matkalle epäuskoisten sukulaisten, perikunnan luokse. - Viisautta hoitaa talous- ym.asiat Jumalan kunniaksi.

Pyydän voimakasta esirukousta minua vakavasti kiusaavien pakkomielteiden, neuroosien, riippuvuuksien, ahdistuksien, pelkotilojen ja nukkumisvaikeuksien takia. Pyydän myös vapautusta kaikista henkisistä kahleista ja riidoista kavereideni kanssa. Lisäksi pyydän terveyttä ja iloa, siunausta kaikille ystävilleni ja omaisilleni sekä sukulaisilleni.

Jeesus lohduta ALS sairauteen kuolleen ihmisen lasta puolisoa vanhempia sisarusta Jeesus auta etteivät katkeroidu kauhean sairauden vuoksi.Anna rakkautesi koskettaa parantaa viha,anna kiitollisuus hyvistä ajoista.Elävä Kristus ole hautajaisissa anna rakkautesi lempeästi hoitaa jokaista mene kaikkien muurien lävitse.Anna uskon lahja.

06.07.
Pyydän apua ja rukousta, että pitkäkestoinen kutina ja kihelmöinti ihollani ja kropassani loppuisi. Paranna ja auta rakas Taivaallinen Isä. Kosketa ja paranna myös se, mikä vaivan aiheuttaa. Kiitos. t. "Hoo"

Päivä vain ja hetki kerrallansa! Auta Isä aikuista tytärtämme, anna asioiden edetä, onnellisesti. Tämä epätietoisuus ahdistaa ja johtaa epätoivoon. Anna luottamusta Sinuun. Kiitos!

Esirukous että P selviäisi koetilanteesta rauhallisena ja tyynenä pystyen näyttämään osaamisensa.

Hätä ja huoli raha-asioistani.Remonttien takia joudun maksamaan asuntoni miltei uudelleen.Ahdistaa..Asenteeni elämään ja ihmisiin muuttunut negatiiviseksi kokemieni asioiden vuoksi-valheet,pahuus -ja tiedän asenteeni olevan synti ja tuhoaa myös omaa elämääni Rukoikaa,että Jumala muuttaisi vääriä asenteitani ja toisi pian avun raha-asioihini Kiitos!

Herra armahda meitä pyydämme esirukousta helsingissä sairastuneen pojan puolesta hän on vielä tutkimuksissa auta että hänen elämä selkeytyy ja hän saisi elämästä kiinni ja oikeita ystäviä jotka kantavat häntä eteenpäin anna voimia vanhemmille ja veljelle että jaksaisivat tukea häntä Herra varjele häntä ja auta häntä eheytymään ja tervehtymään

Lohduta minua, Pyhä Henki. Pelasta koko perheemme. Autathan!

Pyydän esirukousta tulevalle lomamatkalleni. Pelkään kamalasti lentämistä ja toivoisin, etten tule koneessa pahoinvoivaksi ja paniikki ei iskisi päälle. Toivon siunausta myös lapsilleni, jotka tulevat myös koneeseen ensimmäistä kertaa elämässään. Toivon heille hyvää kokemusta. Pyydän siunausta myös muutoin koko lomareissullemme. Kiitos.

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme ja perhettämme. Että Herra vaimoni pysäyttäisi. Että Herra poistaa väärät ihmissuhteet vaimoni elämästä. Että Jeesus vaimoni ja avioliittomme pelastaisi. Terveyteni ja lasten henkisen tasapainon puolesta. Varjelusta nurjista ja kavalista ihmisistä. Herra teitä siunatkoon!

Herra, auta siskoani raskaassa ja vaikeassa tilanteessa. Anna konkreettisesti voimia selvitä oman vakavan sairauden kanssa ja aviomiehen äkillisen sairauden ja vaikean tilanteen kanssa. Järjestä kaikki asiat, taloushuolet, arjen pyörittäminen, henkinen jaksaminen, toipuminen, aviomiehen kuntoutuminen, kaikki. Paranna molemmat täysin terveiksi. Kosketa niin valtavalla rakkaudella ja rohkaisulla kok

05.07.
Isä, edelleen uskallan rukoilla ja toivoa, tee ihmeesi tyttäreni kohdalla! Tiedät asian kaikki vaiheet ja totuuden. Murskaa valheet ja anna oikeuden voittaa. Kiitos!

Auta Isä aikuisen tyttäreni asioita järjestymään! Näet tämän epätoivon ja painajaismaisen epätietoisuuden. Anna asioiden edetä ja oikeiden ihmisten tarttua asiaan. Sinulle Isä kaikki on mahdollista, tiedät mitä toivomme ja rukoilemme, kiitos!

Pyydän esirukouksia taloudellisen tilanteeni kohentumisen puolesta. Että saisin pian työpaikan, ja velkani maksettua.

Rukoiletteko ystävän puolesta, hänellä uhka-pelko-paniikkia, sairastanut jo monta vuotta, nyt tullut uskoon Jeesukseen, kiitos Herra että armahdan ja parannat.

Hei! Voisittekko rukoilla, että tyttäreni ja minun asunto ongelmat selviävät? Kiitos T:P

04.07.
Jeesus auta poikiaani, hän väsyi opiskeluun, mutta yrittää nyt jälleen. että saisi opiskelun päätökseen ja todistuksen. Auta että poika saisi jonkinlaisen auton, häneltä särkyi vanha korjauskelvottomaksi.äiti

Olen aivan valtavan huolissani omasta pelastuksestani. Vapahtaja, auta, että pystyn jatkamaan elämää.

Pyydän rukoilemaan puolestani apua/ihmettä tähän elämäntilanteeseeni, jota en jaksa elää kohta enää...taloudellinen tila painaa eniten, myös työasiat vaikeat ja uupumus. Rahat eivät riitä elämiseen, laskuja jää maksamatta, asioita hoitamatta. Rukoilen useita kertoja päivässä, tuntuu ettei apua löydy. Kiitos.

Oven avautuminen lähetystyöhön Espanjaan

Tyttären vaikean ihmissuhdetilanteen vuoksia. Jeesus ilmesty.

Alle työtä ja asuntoasiat kuntoon.Kiitoksia rukoustuesta!

Hyvä Isä! Miten tästä eteenpäin? Auta aikuista tytärtämme tässä murskaavasti ahdingossa! Anna jotain tietoa tulevasta, tämä epätoivo uuvuttaa loppuun. Anna koko perheelle luottamusta Sinuun, jotta jaksamme

Rakas Jeesus, auta minua tekemään työni hyvin ja pääsemään annettuihin tavoitteisiin. Anna minulle viisautta. Anna työhöni mielekkyyttä. Auta minua elämään niin että Sinusta kiinnostutaan, Jeesus.

03.07.
Herralta voimia opiskelukuvioiden selvittämiseen ja siihen, että saan sen opiskelupaikan, mikä on tarkoitettu, yhden sain, mutta olen varalla joihinkin muihin vielä. Eli johdatusta tähän ja siunausta myös taloudellisiin asioihin ja raskauden yritykseen myöhäisen keskenmenon jälkeen.

Kummityttöni tarvitsisi puhdasta homeetonta pysyvää työpaikkaa. Opintolainan takaisin maksu vienyt köyhyyteen ja palkkatuetussa paikassa homeongelma. Kuukausia on rukoiltu, vastaus viipyy.Taivaan Isä, kiirehdi tätä asiaa ja auta!

Hei! Eräs mies entisestä elämästäni ahdistelee minua. Syyttää, solvaa, vaatii rahaa, sekä seksiä. Pahinta on kuitenkin uhkailu. Hän on nyt avovankilassa, ja pääsee heinäkuussa 2016 vapaaksi. Minua todella pelottaa nämä uhkailut. Asun vielä maan tasalla joten sisään on helppo päästä. Mies on suuttunut siitä, etten halua tavata häntä. Sitä hän ei suostu ymmärtämään. Pyydän, että rukoilisitte, ett

02.07.
Rukoilkaa poikani V:n puolesta että hän voimaantuisi, opiskelisi itselleen ammatin ja pääsisi töihin. Pojalla oli vaikea päihdeongelma,mutta onneksi hakeutui hoitoon, on nyt 23-vuotias, kaikki olisi viellä mahdollista kun vain voimat riittäisivät.

anna anteeksi kun olen näin apätoivoinen, minunsisällä on niin kovin paha olla ja olen yksinäinen huolieni ja syntisyyteni kanssa. Isä kärssin orpoudesta vaikka minulla onkin oma perhe, kaipaan isää, äitiä ja sukulaisia joita ei ole. elämä on tyhjää ilman heitä, jäin tänään lomalle kiitos herra siitä mahdollisuudesta , anna sen olla hyvä asia ja vapauttaa minut työpaineista ja peloista. auta et

Herra, siunaa ja varjele meitä, että vältämme vihollisen juonet ja ansat.

Olen masentunut ja ahdistunut, pyydän esirukousta ja voimia jaksaa neljän lapsen kanssa. Rukoillaan myös, että asuntotilanteemme helpottaisi!

RAKAS TAIVAALLINEN ISÄMME, SIUNAA JA VARJELE PERHETTÄMME, MUMMOJA, LAPSIA, KAIKKIA SUKULAISIA JA YSTÄVIÄ. ANNA TERVEYTTÄ. VARJELE KOTIAMME, TALOJA JA RKENNUKSIA KAIKELTA PAHALTA. AUTA MEITÄ TALOUDELLISESSA TILANTEESSMME. ANNA SOPIVA TYÖ JA VOIMAT TEHDÄ SITÄ. VARJELE LIIKENTEESSÄ. JOHDATA JOKAISENA HETKENÄ. KUULE RUKOUKSEMME. AAMEN.

Pyydän esirukousta poikamme Sn puolesta, että hän löytäisi Jeesuksen elämäämnsä. Vain Jeesus voi auttaa vapautumaan ostokierteestä, jossa hänen ja koko perheen elämä tuhoutuu. Epätoivoinen äiti

Herra, paranna siskoni syöpä täydellisesti ja siten ettei siskoni tarvitse ikinä pelätä sairautta, jota vastaan hän taistelee avullasi. Kunnia Sinulle, että siskoni paranee täysin terveeksi. Aamen.

Iäkäs isäni on nyt ollut viikon juomatta. Hänen terveytensä ja asumisasiansa ovat rempallaan. Ruokahalu oli poissa, mutta se on hieman parantunut. Pyydän esirukousta, että isä olisi juomatta omasta halustaan. Pyydän esirukousta, että hänen vatsansa ja jalkansa paranisivat, ja hän tulisi uskoon ja löytäisi sisältöä elämäänsä.

Miehellä on vaikea sairaus ja edelleen vain haukkuu ja kiroilee hoitajia ja omaisia. Varjele heitä,vaikka hän ei juuri pääse sängystä ylös. Jeesus armahda häntä ja pelasta kun loppusuora on jo käsillä. Hän on elänyt täysin vieraana sinulle,mutta ryövärin armo on mahdollista.

Kristus, pelasta minut...

rukouspyyntö terveyteni takia, erittäin sairas jo montakuukautta, sellainen monisairas, monta sairautta nyt päällekäin, vaikeinta nyt hankala huimaus ja verenierto, vatsa verillä, pahoinvointi huimauksen myötä kamala... Jeesus auta jo ja paranna Ps.50:15

01.07.
Hyvä Isä! Auta aikuista tytärtämme! Tiedät hänen tuskansa ja vaikean asiansa. Johda asia onnelliseen loppuun , vain Sinä voit tehdä ihmeitä. Murra se pahan ja valheen valtaverkosto, joka on asian takana. Anna lapselleni voimia, uskoa, lohtua, työtä. Kiitos ihanasta kesästä, kiitos armostasi ja rakkaudestasi

Masentuneen uskovan naisen puolesta, että hän saisi nousta masennuksesta, saisi vierelläkulkijan ja tukijan. Saisi elämäniloa ja toimintatarmoa.Ei kantaisi taakkoja vaan osaisi jättää ne luottaen Jumalalle, joka vastaa rukouksiin.

Pyydän esirukousta, että emme menettäisi kovalla työllä remontoimaamme kotia. Pyydän, että mieheni homeallergia paranisi.Perheellämme on ollut paljon vaikeuksia ja murheita lähivuosina. On vaikeaa luottaa enää parempaan tulevaisuuteen. Vain Jeesukseen voimme turvata. Aamen.

Yritän tehdä myyntityötä huonolla menestyksellä enkä viihdy työpaikassa. Tuleeko potkut vai lähdenkö omasta aloitteesta? Pyydän Jumalan pikaista, konkreettista apua ja johdatusta.Tarvitsen onnistumista työhöni! Pyydän riittävää toimeentuloa ja työssä viihtyminen olisi hyvä asia.

Pelkään vakavaa sairautta! Auta Rakas Jumala, että vielä ei ole liian myöhäistä! Rukoilettehan, että Jumala armahtaa ja auttaa minua tässä hädässäni, Jeesuksen nimessä pyydän, niinkuin meille on luvattu. Kiitos, että olen saanut aina avun rukouksiini Häneltä. Kiitos, että saan luottaa Hänen apuunsa nytkin.

30.06.
Pyydän esirukousta naisvirkamiesten An ja Hn puolesta. Heidän vuokseen olen lähes kokonaan menettänyt työidentiteettini. He ovat kunnalla töissä. Herra auta ja kohota itsetuntoani. Kiitos!

P koirani söi vieraan esineen, toivon hartaasti rukoillen, että se muovinpalanen tulee sieltä turvallisesti ulos, eikä aiheuta tukosta. Jeesus auta ja suojele pahimmalta. Amen! Kiitos esirukoilijoille.

Tunnen suurta surua keskenmenosta. Olen myös huolissani aviomiehestäni. Pyydän esirukousta, että voisin vielä saada elävän lapsen ja että emme mieheni kanssa eroaisi.

Mummu on ollut huonossa kunnossa. Jeesus, ole hänen kanssaan, kosketa ja anna parannusta vointiin ja kaikkiin sairauksiin. Herra, näet miten mummu on elänyt hyvällä aina lähimmäisiään ajatellen. Auta häntä nyt, kun olisi vuoro hänen itsensä saada apua. Vahvista ja voimista mummun vointia. Ethän vielä ota häntä taivaaseen. Kiitos, kun kuulet ja annat lisää vuosia. Aamen.

Rukoilkaa taloudellisen tilanteeni paranemisen puolesta!

This is crysatl clear. Thanks for taking the time!

Tunnen suurta surua keskenmenosta. Olen myös huolissani aviomiehestäni. Pyydän esirukousta, että voisin vielä saada elävän lapsen ja että emme mieheni kanssa eroaisi.

Tarvitsen ihmeen. Elämäni on luhistumassa kasaan. Apua.

29.06.
Rakas Jeesus paranna R:n ahdistus,hän ei jaksa olla ahdistunut.Kiitos että autat stressaavan asian onnistumisessa!.

Siunausta ,apua ja johdatusta perheelleni työ ja opiskeluasioissa sekä ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Viisautta tehdä Jumalan tahto ,vaeltaa kutsumuksen arvon mukaisesti.

Pyydän esirukousta työtehtäviini; on tullut mahdollisuus päivittää oma osaaminen . Herra johdata niin että saan ne tehtävät joiden hoito minulta sujuu ja anna esimiehelle viisautta asian kanssa. Pyydän esirukousta mökkilomalle, sukulaisten tapaaminen Herramme johdatuksessa. Mieheni etsii uutta sopivaa työtä, Herra johdata.

Herra. auta meitä rakennusvaiheessa monissa asioissa. Anna varat ja voimat viedä projekti loppuun.

Herra, anna minulle pelastusvarmuus! Olen niin peloissani tästä asiasta sen jälkeen, mitä minulle tapahtui lääkkeen oton yhteydessä. Haluan vain kulkea Sinun kanssasi , Vapahtaja, please, älä karkoita minua pois luotasi, vaan anna iankaikkinen elämä Sinun luonasi. Ilmesty, että pääsen pois epätoivosta. Kiitos.

Jeesus kutsu R ja ystävänsä lämpimään kohtaamiseen Jeesuksen Pyhässä Veressä.Anna Jumalan lämmön rakkauden virrata.Jeesus kiitos että vaikutat vilpitöntä lämmintä ystävyyttä,arvostamista kunnioitusta.Auta L:ää opiskelemaan!Paranna A:n selkä jalka kiitos Jeesus!

Jeesus johdata äitiäni tuntemaan Jeesus sinut . Vedä puoleesi häntä, Rakas Jeesus.

Minulta delirium treemekset pois ja skitsofrenia ja masennus ja ahdistus pois. Minulle ystäviä ja rahaa. Yhteyttä sukulaisiini ja lapsiini. Apua autoasioissa. Haluan oppia tietämään mikä on asioissa Luojan tahto. Uskovaisuutta tutuilleni ja minulle yhteyttä heihin. Aviorikokset pois Suomesta. Minulle armolahjoja. Hammaskivut minulta pois. Minulle vapaus nikotiinista. Haluaisin vaimon.

Kiitos Jeesus saamastani opiskelupaikasta. Siunaa minua ja anna terveyttä minulle samoin kuin läheisilleni. Anna viisautta minulle ja hyvää tahtoa, jotta eläisin tahtosi mukaan. Kiitos.

28.06.
Pyydän, että Jeesus Kristus estää sielun vihollisen hyökkäykset ja vahvistaa uskoani.Pyydän, että Hän auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Hyvä Jumala, anna anteeksi syntini

Pyydän esirukousta aikuisen tyttäreni puolesta. Auta, Isä, auta! Näet, mitä juuri nyt eniten anomme, toivomme, rukoilemme! Vain Sinulle kaikki on mahdollista, tee Isä ihmeesi! Anna uskoa ja toivoa tähän epätoivon tilanteeseen, vaikka pieniä valonpisaroita! Kiitos Isä hyvyydestäsi, kiitos!

Rukoiletteko ettei minulla ole menieren tautia eikä sitä todeta myöhemminkään. Pyydättekö että taudin ja huimauksen pelko poistuu ja saan kokea Jumalan rauhaa ja luottamusta. Rukoiletteko että myös tyttäremme välttyvät siltä. Kiitos. -E-

Rukoilen äitini,kaikkein tärkeimpäni puolesta. Rukoilen hänelle elämää. Rukoilen, että Jumala auttaa häntä ja parantaa hänet. Minua pelottaa. Auta Jumala. Amen.

27.06.
Pyydän rukoilemaan tervehtiminen puolesta. Minulla on toispuoleinen heikkous ja tunnettuus koko vartalonsa Niemi myöden ja päänsärkyä ja hengitysvaikeuksia. Olen sairaalassa ollut useamman päivän kokeissa. Pelottaa. Pyydän terveyttä JEESUKSEN NIMESSÄ

Poikamme puolesta, että saisi tavata tytärtään, auta Jeesus, vaikea elatuskiista

Pyydän esirukousta sen puolesta, että masennusta sairastava perheenäiti parantuisi, tulisi uskoon ja perhe pelastuisi avioerolta.

Pyydän rukoilemaan aivoinfarktin saaneen veljeni puolesta, että hän paranisi.

- Kiitos, että Sinä, Jeesus kuulet meitä. - Toimitalomme kokous tänään, Herra anna viisautta. Nimesi saakoon kiitoksen ja kunnian. - Suvun ja J:n uskoontulo. - Autoni jo vanha, sopivan, uuden auton löytyminen talouteni puitteissa.

Rukouspyyntö työpaikan saamiseksi ja taloudellisen tilanteemme kohenemiseen että pärjäisimme.Apua asunnon löytymiseen.Jumalan varjelusta ,johdatusta sekä apua. Apua meille uskoon tulemiseen sekä terveyttä, Tv M

Jotta puolisoni kuntoutuisi riittävästi ja saisimme vanheta yhdessä.

Rukoilisitteko pojalleni turvallista matkaa ja lomaa isänsä kanssa ja minulle voimia tämän ison ikävän kanssa.

Uskovaisen teini-ikäisen nuoremme psykoterapeutti on ateisti ja kyseenalaistaa nuoren kristillisiä arvoja ja uskoa Jeesukseen. Rukoillaan että Jumala puuttuisi tilanteeseen ja että nuoren usko vain vahvistuisi. Rukoillaan myös että nuori parantuisi täysin psykoottisista oireistaan ja psykoterapeuttikin tulisi uskoon! Uskovat vanhemmat

Anna toimeentulo, rahat loppu. Suojele lapsiani. Amen.

Jeesus, tarviin apuasi. Jeesus, siunaa ja auta H ja A. Siunaa, Jeesus, A ja H suhde ja ystävyys.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net