2017-10-17 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


16.12.
Rakas Isä Jumala, paranna P.L.:n syöpä kokonaan, Jeesuksen nimessä. Kiitos! Anna voimaa P.L.lle ja hänen perheelleen, kanna käsilläsi. Kiitos.

Anna tyttärelle jaksamista lapsenhoidossa. Siunaa perhettä aina.

Pyhä Henki, anna minulle lohduttavia rukousvastauksia.

Herra, auta minua. Näet asiat, jotka painavat mieltäni. Anna minun nähdä apusi ihan konkreettisesti.

Herra, anna minun tulla luoksesi, vaikka olen epäonnistunut surkeasti. Auta minut uuteen alkuun.

pyytäisin esirukouksia yhteisölle jonne toivoisin väkevää Pyhän Hengen vaikutusta. haluan myös kiittää rakasta taivaallista Isäämme edellisiin esirukouksiin vastaamisesta. Hän on todellakin ihmeellinen!

Isä, pyyhi pois syntini suuren hyvyytesi tähden.

15.12.
Työ vie voimat ja lisää on tulossa. Tämä ei ole suuri asia sairauksien rinnalla, mutta henkilökohtaisesti olen aivan loppu. Työilmapiiri on raskas ja aina vain lisätään töitä. Anna minulle herra hyvä työ ja kevennä ilmapiiriä, tuntuu, että väsyn kokonaan. Kiitos, kiitos, kiitos.

Rukouspyyntö kipeän alaselän puolesta ja masentuneen nuoren puolesta!! On menettänyt täysin otteen elämään!

Esirukous: Herra Jeesus, ota kaikki taakat ja murheet mun ja vaimoni yltä, armahda ja anna uusi aika. Jeesus puhdista verelläsi meidät ja uudista ja älä muista meidän pahoja tekoja vaan siunaa ja anna meidän kokea sinu armoa ja laupeuta elämässä Kiitos Jeesus että saamme lähteä vaimoni kanssa eteenpäin rohkeasti ja iloisin mielin.Amen ja Kiitos

Voitteko ystävällisesti muistaa näitä VAIKEITA/KIPEITÄ aiheita että TAIVAAN ISÄ KANTASI JOULUN JAUUDENVUODEN YLI JA VAHVISTASI KAIKKEA OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ------------------------------------------------------------------

Että saisin vesilaskun ja rahat riittäisivät sen maksamiseen

Että saisin nukuttua. Herra anna hyvä yö. Auta! Olen ihan poikki väsynyt. Auta! Tule Jeesus!

poikamme puolesta on yrittäjä tekee liikaa töitä ei saa nukutuksi on vaimo ja kaksi pientä lasta vanhin lapsi koulussa on aika levoton poikamme on palanut muutama vuosi sitten loppuun ja ovat kahden asunnon loukussa kun halusivat muuttaa samalle kylälle lasten vuoksi

Vapahtaja, auta minua! Tiedät huoleni. Paranna haavani rakkaudellasi.

En saa arvostusta työpaikallani vaikka teen paljon ylimääräistä. Pyytäisin rukousta tähän sekä tyttäreni asioiden puolesta.( Asuntoasiat ja mieliala)

Pyydän esirukousta matkamajoituksen löytymiseen.

Kristus, auta sydäntäni. Anna rauha niin fyysisesti kuin hengellisestikin.

Ohjaa nuoren perheenisän ajankäyttöä, että vaimo ja lapsi saisivat enemmän aikaa. Kosketa Jeesus. Sinun nimessäsi.

14.12.
Minua vaivaa krooninen ummetus. Kumpa Jumala parantaisi minut.

Pyydän rukousta n. 10 - vuotiaan pojan puolesta, jolla ikävä käytöshäiriö. Hän on jatkuvasti riidoissa kaikkien häntä opettavien opettajien kanssa inttävän ja uhmakkaan käytöksen takia. Jeesus paranna tämän pojan haavat ja anna hänen ympärillään oleville aikuisille viisautta.

Isä, ota rytmihäiriöt kokonaan pois.

E POJAN PUOLESTA, ETTÄ JEESUS KRISTUS POISTAA KAIKKI PÖPÖT HÄNEN VATSASTAAN,E ON 2V, JEESUSKSEN NIMESSÄ JA HÄNEN VERESSÄÄN.

Jotta parantuisin syömishäiriöstä ja saisin terveellisellä tavalla laihdutettua ylipainoa pois

Rakas Taivaan Isä! Kiitämme rakkaan Mummon elämästä, hänen rakkaudestaan ja huolenpidostaan, meille antamasta ajastaan, monenlaisista leikeistä hänen kanssa, sylittämisestään ja lauluistaan, kivoista vierailuista ja Mummolan yövierailuista ja sadoista sukista, lapasista, pipoista ja villapaidoista ja muista käsitöistä, jotka hän on meille kutonut tai virkannut. Murheellisin mielin luovutamme Mummu

Pyydän rukoustukea. Olen työkaverini kanssa joutunut työnantajan vainon kohteeksi. Jeesus auta ja pelasta meidät. Anna meille viisaus kulkea Sinun tahdossa ja johdatuksessasi. T. J

13.12.
Isä, armahdit Jobia, vaikka hän syytti Sinua kovin sanoin tilanteestaan. Armahda samoin minuakin.

Tarvitsisin Jumalan viisautta mitä tehdä elämäntilanteessani

Muistakaa minua rukouksin. Olen masentunut ja ahdistunut. Muistakaa minun joulua ja muuta ja että j on minulle kunnolla kiitos jos muistatte. Toivon että j ymmärtää tajuta pyytää anteeksi tekojaan. Kiitos . T.M

Pyydän esirukousta, kun on kovin tokkuraiset ajatukset kun yritän lukea Raamattua. Koen että joku demoninen side tai hyökkäys on ja ajatukset on vaikea keskittää. Jeesus auta ja vapauta kaikista pimeyden voimien siteistä ja kiusoista?

paha hengen ahdisttus on vaikea hengittää

Iäkkäät vanhempani ja myös sisarukseni perheineen tulisivat uskoon. Jeesuksen siunausta ja rauhaa kaupunkiini ja ihmisille Suomessa, joille joulu on tuskaisaa köyhyyden, yksinäisyyden yms takia.

Pyydän rukouksia henkilölle KJ, joka on saanut aivoinfarktin ja koittaa nyt toipua sairaalan teho-osastolla.

Jeesus antaisi mulle sellaisen kodin, jossa pystyisin elämään allergioistani huolimatta kuitenkin niin, että Hänen tahto tapahtuisi tässä kaikessa. Aamen.

12.12.
On rankka aika, voimat loppuu, pelottaa, Jumala tietää

Ajattelemme mitä olemme saaneet ympäristö uskontoja ja salassa perhe ongelmaa ja mitä tarvitsemme Jeesus Kristus Kallioilla identifioitua omanansa nimessä Jesus Kristus Jumala Pyhä Henki. Syyttäjä ja Paholaisen ja mitä olemme Vallasta ...

Vapahtaja, päästä minut tästä piinasta. Sano, että Sinä pelastat. Pyhä Henki, puhu lohdutuksen sanoja sisimpääni.

Mitä olemme kokeneet Vajaana perheenä, Äitini päästämiseksi laittomuuden ja kadotuksen lasten temppuiluista ja heissä on ilmiolevaa, joten Syyttäjästä Saatanasta Vallasta Päästäminen; Äitini luovuttaminen, päästäminen Isämeidän Jerusalemissa Äitini saada sijansa Jerusalemissa rukous Jeesukseltä Jerusalemissa perusteella.

Pyydän esirukousta, kun koen, että mieltäni sitoo joku henkivalta ja yrittää uskotella että olisi aivovaurio tai vakava masennus. Toisinaan en ole sellaista kokenut lainkaan ja välillä olen todella virkeä. Jeesus auta ja vapauta?

organisaatio Jeesus? Holhoavaisuus! Avuttomuus! Suku. T S V

Auta Jeesus minua työasioissa ja siunaa minua haastavassa työssäni. Siunaa perheeni ja parisuhteeni. Ole joka hetki minun rinnallani Jeesus. Aamen.

Vaikeat meanneisyyden traumat tulevat ajatuksiin ja tunteisiin , rukousta että vapautuisin näistä kahleista ja sidoksista

11.12.
"Ja kun aavoilla tuulee, olet purje mun laivaan" Herra, pelasta minut tästä elämäni myrskystä. En selviä ilman apuasi.

Rukouspyyntö nuoren puolesta joka on aivan epätoivon partaalla!!

Rukousaihe nuoren puolesta. On ihan hukassa elämänsä kanssa. On päihdehakuisuutta, ei pysy työpaikoissa. On ollut uskossa mutta jättänyt uskon tien. Pelasta ja tuo sinun johdatukseesi. Terv. ahdistunut äiti

Pyydän esirukousta masennuksen otteen takia. Haluan vapautua demonisesta masennuksesta ja kokea iloa ja uutta virkeyttä elämässä, sekä että saisin uusia asioita elämään.

Pyydän rukousta tyttäreni matkan puolesta, että kaikki sujuisi turvallisesti.

Yeshua, auta minua. Anna minun nähdä Sinut elämässäni.

Rukouspyyntö jotta saisin asunnon, työpaikan tai opiskelupaikan ,kiitos rukouksesta !

Ensi vuoden tai odotetun? Varoja säästää tai kohdistaa Jumala varoja minulle. Arpa, jonka minulle annoit Herra! Äitini pääseminen sellaisesta mikä ei ole mukaan otettavaa ja valmiit häävaatteet ja elämän vettä äitini puolesta: Herra?

Opiskelemaan vai töihin , minkä alan töihin... Jeesus, olen uupunut ja väsynyt .Auta selviämään.

Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta ja viisautta elämääni. Onnistumista töihin itselle ja työtovereille. Sopua ja hyvää mieltä. Kiitos

Pojallani on vakava sairaus ja hän ei ole uskossa.

Vapahtaja, vapauta minut rytmihäiriöistä. Anna minun nukkua paremmin.

10.12.
Anna Jeesus sairaalan hoitohenkilökunnalle taivaallista viisautta nähdä nuoren naisen monenlaisten ahdistusten juuriin asti! Auta että parantuisi, eheytyisi ja voisi jatkaa koulunkäyntiä ja pääsisi takaisin uskovien yhteyteen.

Pyydän rukousta L:n puolesta, joka on muuttanut Aasiaan ja häntä houkuttelee todella pahat asiat Rukoillaan että hän alkaisi tahtoa elämälleen muuta...ja hänelle nousisi halu palata Jumalan luo. Rukoillaan että hän ottaisi minuun yhteyttä ja meidän välimme eheytyisivät, pelkään ihan hirveästi hänen puolestaan...hän tarvitsee tahtotilan muuttaakseen elämäänsä . Hän oli lähellä sen tehdä minun kanss

Rahaan ja verotukseen liittyvä asia alkoi vaivata mieltäni. Pyydän että hyvä ratkaisu asiaan löytyy niin että asia tulee oikein hoidetuksi eikä kukaan pahoita mieltään.

Rakas Jumala, siunaa ja varjele tyttäremme pieni lapsi, että lapsi parantuisi kovasta kuumetaudista ja oireista joita hänellä on ollut jo kauan. Anna huomenna lääkäreille viisautta ja taitoa hoitaa tätä lasta. Kiitos tästä lapsesta rakas Jumala!

Isä, anna rytmihäiriöiden loppua, että voisin käyttää lääkettä normaalisti. Sitä kun ei saisi ottaa, jos on rytmihäiriöitä. Isä, tämä on hätähuuto Sinulle! Myös, että saisin nukuttua. Herra, AUTA!

Pyydän rukoilemaan kanssani, jotta äitini saisi olla terveenä. Myös me äidin kanssa kovasti haluammevyhdessä rukoilla meille niin tärkeän lemmikin Onnin jalan parantavan enkelin kosketusta.

09.12.
Herra, ota minut Taivaaseen, kun kuolen.

Herra, ota pois pelko ja stressi, mikä liittyy rytmihäiriöihin. Auta, että niitä ei enää tulisi.

Pyydän rukousta, että rytmihäiriöt loppuisivat kokonaan. Yeshua, paranna ja rauhoita sydämeni sekä fyysisesti että hengellisesti. Kiitos.

Pyydän esirukousta uuden vaativan työpaikan osalta. Olen saanut kutsun haastatteluun. Tarvitsen viisautta ja rohkeutta ja luottoa omaan osaamiseen. Jos tämä työ on minua varten, pyydän rukousapua kaikkien asioiden järjestymisen suhteen. Rukousavustanne saan voimaa. Kiitos rukousavustanne.

Pyydän esirukousta siskoni terveyden puolesta, hänellä oli noin kaksivuotta sitten pahanlaatuinen syöpä. Joka saatiin parantumaan . Nyt on kovat kivut jalassa. Herra anna hänen tulla terveeksi ja että tämä olisi joku ohi menevä tila. Anna parantavien enkeleittesi olla hänen apunaan. Tapahtukoon herra sinun tahtosi. Kiitos esirukouksista.

Juutun helposti yhteen asiaan. En osaa vaihtaa "levyä" . Murehdin ja huolehdin. Poukkoilen sinne ja tänne, jos vaihdan hommaa. En osaa nähdä olennaista. Olen tunneihminen. Jeesus tule ja auta! Selkiytä ajatukseni. PUHU HERRA! En selviä ilman neuvojasi. Soikkeli

08.12.
Vi frågar som den Helige Andens gåva att ta emot? Medveten om Mamma? ... Jerusalem, böner for

Herra, pelasta minut Taivaaseen. Ota kuoleman pelkoni pois.

Toivon rukousta äitini terveyden puolesta. Anna Taivaan Isä hänelle vielä terveyttä ja elinvuosia kun hän on vasta 63 vuotias. Me lapset, lapsenlapset ja puoliso haluamme elää kanssasi vielä monta onnellista vuotta.

Herra Jeesus, siunaa ja varjele raskaan konkurssin kokenutta veljeä. Kosketa häntä Pyhällä Hengelläsi ja vedä puoleesi. Armahda ja anna hänen syntinsä anteeksi. Kosketa myös hänen vaimoaan ja anna heidän nyt tulla uskoon vaikeiden vaiheiden jälkeen. Kiitos, mitä teet Jumala!

Kristus, ilmesty elämässäni. Anna minun nähdä, että olet läsnä. Kiitos siitä, mitä olet jo tehnytkin.

Haluan pyytää Herralta apua ahdistukseen ja iloa elämään..myös ruokoilen japyydän apua talouteen Herralta. Uskon herraan.

Pahoitin mieleni tänään työtoverin tungettelevista kysymyksistä. Työtehtäviä kadehditaan ja arvellaan toisten taloudellista pärjäämistä. Haluaisin tehdä työni rauhassa ilman utelemisia. Pyydän voimia ja onnistumista töihin, myös sopua ja viisautta torjua sävyisästi tungettelut. Pyydän että työt riittävät tulevaisuudessakin.

Olen väsynyt ja ahdistunut, Herra Jeesus anna minulle rauha!

Täytä minut Hengelläsi. Anna minun aina olla luonasi.

Johdatusta asuntoasiaan

Yeshua, anna minun nähdä Sinut elämässäni. Anna varmuus siitä, että Sinä olet aina kanssani.

Odotuksin perheemme jäsenet olisi voinut, ihmisiä, mitään? Herra JhWh.

Minulla on erään parantumattoman sairauden oireita. Voisitteko rukoilla puolestani. Pelkään mennä lääkäriin, sillä tuloksen kuuleminen on ahdistavaa jo nyt.

07.12.
Jumala, varjele pitkä ajomatkamme huonon ajokelin aikana. Siunaa perhettämme ja anna voimia raskaissa tilanteissa. Anna meidän olla terveitä ja poista kaikki vaiva ja sairaus. Auta meitä joka he tuki. Kiitos, Isä.

Huolestunut äiti pyytää esirukousta poikansa puolesta. Hänellä oli influenssa ja nyt sen jälkitautina keuhkokuume. Pyydän rukoilemaan, että Jumala armossaan parantaisi hänet.

Pyydän esirukousta puolestani koska minut on jätetty ja kaikki yhteydenotot on estetty. Olen hyvin ahdistunut tilanteesta. Jeesus valaise minua.

Minulla on kadotuksen pelko. Vain Sinä, Kristus, voit auttaa! Ilmesty minulle.

Hätähuuto nuoren puolensa!

Alkaa olla menossa viimeinen mahdollisuus kuulla Herra ja sanojaa tarkoittajaa, kysyä Herraa ja Hänen teitänsä saada puhutuksi puhumattomat selvitellä ettemme voi vetää yhtäkään toista sitten Herran itsensä, virvoittamaan, vilvoittamaan, lohduttamaan? Pyydämme Pyhää Henkeä geriatria-tasoisen vanhuksen tykö. Turvakallio! Viiri Linnansa Armahda Amen!

Pyydän rukoilemaan mieheni puolesta. Hänellä on keuhkosyöpä ja eka sytostaattihoito on ohitte. Voimia tarviis paljon ja halu on parantua. Tämä on tosi rankkaa meidän perheelle.

Herra, auta minua. Kadotuksen pelko on niin kova.

Kristus, ota minut Taivaan kotiin, kun kuolen.

Rukouspyyntö: sairaalaan tänään yllättäen joutuneen vakavasti sairaan henkilön ja hänen koko elämäntllanteensa puolesta.

Rukoilkaa hengessä ja totuudessa minulle sielun vapautta miehen otteesta jota hallitsee pimeyden voimat, olen niin peloissani ja kauhun vallassa, en tiedä mitä tehdä, isä kätke minut veresi suojiin

06.12.
Herra, auta minua pääsemään yli minulle tapahtuneesta pahasta. Anna minun nähdä, että Sinä olet läsnä.

M:n ja A:n avioliiton puolesta pyydän esirukousta. Kyseessä uskova pariskunta ja heillä 5 lasta. Ovat tehneet avioliiton eteen töitä, mutta solmut ovat niin tiukat että tarvitaan Jumalan ihme. M hakenut avioeroa. Rukoillaan M:n ja A:n eheytymisen puolesta. Jumala on yhdistänyt heidät ja antanut 5 ihanaa lasta. Jumala on avioliiton puolella! Kiitos

Kristus, Sinä armahdit Daavidia, Pietaria ja Jobia. Jobkin puhui Sinusta ankaraan sävyyn, mutta annoit hänelle anteeksi. Armahda siis minuakin, joka olen sortunut sanalliseen syntiin.

Herra, auta minua. Päästä tästä pelosta.

Rukouspyyntö naapurin jatkuvan häirinnän takia. Auta Jeesus, tilanne kestämätön.

Herra, nyt sen ymmärrän: olen käyttäytynyt kuin Job syyttäessäni Sinua minulle tapahtuneesta pahasta. Kiitos, että olet puhunut minulle Jobin kirjan kautta, sieltä olen saanut lohdutusta tilanteeseeni. Kiitos, että annat anteeksi.

Pyydän että Jumala auttaa. Toivon että Herra saa näyttää mikä on Hänen tahtonsa. Auta ja anna rauhaa ja rakkautta. Jumala tahtoisin kokea että yhteinen usko yhdistää. Pelkään nyt koska kuulen paljon moittimista ym. Voiko Herra auttaa ja vaikuttaa tahtomista ja tekemistä.Varjelusta matkalle. Minusta elämä on niin lyhyt, apua pyydän. kiitos

RAKAS TAIVAAN ISÄ, PARANNA MUMMOA JA ANNA HÄNELLE VOIMIA!JA KOSKETA HÄNTÄ. MUTTA TAPAHTUKOON SINUN TAHTOSI KOSKA SINULLA ON VOIMA JA VALTA NIIN KUITENKN SAAT PÄÄTTÄÄ PÄÄSEEKÖ MUMMO JO TAIVAAN KOTIIN VAI SAAHAANKO MYÖ NÄHÄ MUMMO VIELÄ MAAN PÄÄLLÄ. JEESUKSEN NIMESSÄ AAMEN.

05.12.
Hiukseni ohenevat ja lähtevät. Olen todella ahdistunut asiasta! Herra, armahda ja auta!

Herra, armahda minua. Olen niin tuskissani.

Auta minua, en selviä tästä...

Kristus, armahda minua! Anna minun nähdä, että olet läsnä elämässäni Pyhän Henkesi kautta. Pyhä Henki, kosketa minua. Lohduta ja rohkaise.

Pyydän esirukousta puolestani että pystyisin lähtemään mieheni mukana tulevana lauantaina 9.12 hänen työpaikan pikkujouluihin. Sairastan pahaa sosiaalisten tilanteiden pelkoa ja paniikkihäiriötä ja pelkään että ahdistun ihmisten joukossa. Rukoilkaa että mieleni pysyisi levollisena

Skriker. Snälla hjälp. I mina händer. Peka på den Allmäktige. Jag Hjälper. Det finns inte en som kan hjälpa inte en/Osoita Kaikkivalta. Minä Autan. Ei ole yhtäkään, joka Auttaa, ei yhtäkään.

Kristus, anna minun tuntea anteeksiantamuksesi ja armosi. Janoan armoasi niin paljon, auta minua.

Herra, jos on Sinun tahtosi, että käyn kasteella Yeshuan nimeen, niin auta minua tässä asiassa. Lähetä tielleni joku ihminen, joka voisi kastaa minut Sinun juutalaiseen Yeshua-nimeesi. Herra, tiedät, että yritän vain tehdä sen, minkä uskon Sinun tahdoksesi, mutta tarvitsen apuasi. Johdata minua.

Pyydän voimallista rukousta pitkään jatkuneesta velka taakasta tilanne on ahgistava jumala voi tuoda avun tilanteeseen

Pyydän esirukousta että Jumala johdattaa T.V:n ja minut jälleen puheväleihin ja syvään yhteyteen ja ystävyyteen. Pyydän myös esirukousta että Jeesus herättää T.V:n yhteyteensä. Rakkaus on suurin. Kiitos Jeesus.

Herra, anna minun tehdä parannusta. Anna minun osoittaa, että kunnioitan Sinua, Isää ja Pyhää Henkeä.

minä maailmamme suurkaupungissa kasvuvuosien, voida päästä ja päästää saatanan vallasta, olemme vaivaisia ja mistähän tämä äidin kieli totuuteen vallassa kaikkivallan pikkukaupungin poikaselta sananen

Herra, auta minua! Näet tuskani. Anna Pyhän Henkesi helpottaa oloani.

Herra, auta, ettei rytmihäiriöitä enää koskaan tulisi. Ne ovat niin inhottavia. Pitkän aikaa on mennytkin hyvin, kiitos siitä.

04.12.
Olen ollut monta vuotta rakastunut ei-uskovaan mieheen ja olemme välillä seurustelleet ja taas yrittäneet olla vain ystäviä. Mies haluaisi kihloihin kanssani mutta minulla ei ole varmuutta Jumalan tahdosta siitä, haluaako Hän edes meidän olevan yhdessä. Tunteet vaan vievät välillä joten kaipaisin todella rukoustukea.

Pyydän esirukousta demonisiteen takia, josta haluan vapautua. Jeesus armahda ja auta?

Että kaikki menisi töissä hyvin. Ja saisin siunausta työlleni. ja se eräs asia ratkeaisi parhain päin, että voin tehdä työtäni myös siellä.

Pyydän käänteen tekevää voimakasta esirukousta minun itseni puolesta. Kärsin hirvittävistä addiktioista, neurooseists ja pakkomielteistä ja elämäni on siksi häiriintynyt.Olen henkinen invalidi ja lisäksi hirveän epätoivoinen sekä apaattinen. En jaksa enää kauaa elää mikäli suurta iloista muutosta ei kohta tapahdu. Siunausta ja tasapainoa toivoen.

Yeshua, ota minut Taivaan kotiin, kun kuolen.

Olemme sairastaneet epäselvissä ja iankaikkisissa oloissa saadaksemme Jumalan Pyhän Hengen. Herran. Herramme Jeesuksen Kristuksemme valtuutetuilta Palvelusta. Saada Palvelukseksi valtuuttaa Jeesuksemme Kristuksemme. Herran. Osoitteeseemme sitten toukokuun I viikon. Kiitosaiheinen Herralle Elämän ja Kuoleman. Parantavana Lohdutuksemme. Jeesus. Auta.

Pyydän käänteen tekevää voimakasta esirukousta minun itseni puolesta. Kärsin hirvittävistä addiktioista, neurooseists ja pakkomielteistä ja elämäni on siksi häiriintynyt.Olen henkinen invalidi ja lisäksi hirveän epätoivoinen sekä apaattinen. En jaksa enää kauaa elää mikäli suurta iloista muutosta ei kohta tapahdu. Siunausta ja tasapainoa toivoen.

Voimakas hengellinen painostus /hyökkäys. yritetään joka suunnalta vetää vääriin ratkaisuihin. Pyydän voimia ja rohkeutta pitää kiinni siitä, minkä tiedän omassa sydämessäni oikeaksi.

Olen naimaton ja sanottavana psykologilla tövoima arvioinnissa verottajalla äitinikin on ja olemme niin miten selvitä "sanastossa syntimme suuret ja veriruskeat", sain tietä aina viiveellä mitä suomi on minulle, en ymmärrä, ainakin matkaan jeesus on tie totuus elämä, olemme dna jäljet paljon pahassa, olemme parannettava. Herra Jeesus Kristuksessa!

Pyytäisin rukousta 16-vuotiaan tyttäreni puolesta. Ei ole ystäviä, kavereita, tuntee yksinäisyyttä,on masennusta ja itseinhoa hänellä. Sekä perheemme puolesta että olisi varjelusta kaikilla teillämme. Aamen.

Apua siihen, että pääsisimme kolmen tyttömme tapaamisista yhteissopimukseen...ettei tarvitsisi oikeuteen mennä. Lasten isä uhannut ettei ota lapsia tai hyvin vähän. Rukoilen, että laajennettu luonapito syntyisi ja heillä olisi molemmmat vanhemmat elämässään tukene ja parittomat pidennetyty viikonloput järjestyius

03.12.
Kristus, Sinä näet, miten hätääntynyt ja peloissani olen. Anna Pyhän Henkesi auttaa minua. Pelkään niin iankaikkista kadotusta, ole kiltti ja pelasta minut.

Rukoilkaa, ystävät rakkaat, MM (nainen). puolesta, että Herra auttaisi häntä asian selviämiseen. Häntä syytetään valheellisesti rahasumman väärin käytöstä, vaikka ei ole ollut missään tekemisissä sen kanssa. Rukoilkaa myös niiden puolesta, jotka syyttävät MM , että he tunnustaisivat rikkeensä (3 henk.)

Perheemme tilanne:mieheni ei ole uskossa.Hänelle puhjennut krooninen sairaus.Raskas liitto.Lasten takia olemme pysyneet yhdessä.Herra näytä suunnitelmasi, lohduta ja anna muita ihmissuhteita.Matkan suhteen turvallista ja sopivaa majoitusta, että saamme levätä.

Pelkään niin paljon. Pyhä Henki, lohduta ja rohkaise!

Jeesus, ilmesty pian minun vaikeassa asiassani tällä ja ensi viikolla! Kiitos.

RAKAS TAIVAAN ISÄ, PARANNA MUMMOA JA ANNA HÄNELLE VOIMIA!JA KOSKETA HÄNTÄ. MUTTA TAPAHTUKOON SINUN TAHTOSI KOSKA SINULLA ON VOIMA JA VALTA NIIN KUITENKN SAAT PÄÄTTÄÄ PÄÄSEEKÖ MUMMO JO TAIVAAN KOTIIN VAI SAAHAANKO MYÖ NÄHÄ MUMMO VIELÄ MAAN PÄÄLLÄ. JEESUKSEN NIMESSÄ AAMEN.

Avioliittomme roolit sekaisin: mieheni ei ole uskossa.Minä kannan liikaa vastuuta.En pääse olemaan nainen.Hän kärsii myös,sillä yhteydenpuute tekee meistä ynsinäisiä molemmista.Olemme lasten takia yhdessä.Herra anna viisautta, eroammeko vai jatkammeko tätä avioliittoa, joka ei liitolta tunnu.

SIUNAA JA VARJELE MEITÄ JA MUMMOA JA MOLEMPIA MUMMOJA JA UKKIA. KIITOS TAIVAAN ISÄ. JEESUKSEN NIMESÄ AAMEN.

Jumala, pyydän rukousta ja apua 16v.pojalleni,jotta osaa erottaa oikean väärästä,jotta hän kävisi koulua ja mielensä rauhoittuisi.Auta poikaani N.K Pelasta perheemme ja poikamme.

Perheemme tilanne:mieheni ei ole uskossa.Hänelle puhjennut krooninen sairaus.Raskas liitto.Lasten takia olemme pysyneet yhdessä.Herra näytä suunnitelmasi, lohduta ja anna muita ihmissuhteita.Matkan suhteen turvallista ja sopivaa majoitusta, että saamme levätä.

02.12.
Pyydän esirukousta äitini joulusuunnitelmiin.Herra anna hänelle lepoa.

Herra johdata ja siunaa nämä joulukuun työt.Suojaa verelläsi etten puhu "ohi suuni".Pyhä Henki anna ymmärrystä työyhteisöjä kohtaan, joissa käyn.

Herra, Sinulle kelpaava uhri on särkynyt henki. Katso minuun, minä olen aivan rikki syntini takia. Herra, pelasta minut.

Kristus, anna minun kohdata rakastava, armollinen ja laupias Jumala. Anna minun nähdä ja kokea rakkautesi, jotta voisin parantua.

Herra anna voimaa järjestää kotia. Voimaa siistiä oma ulkoasuni. Herra anna voimaa kunnostaa polkupyörä. Ihan hävettää tämä saamattomuus ja jankkailu , jota oloni on täynnä. Herra tule ja puhu. Jeesus jään käsiisi. Anna ajatuksen selkeys. S

Rakas Isä, kiitos että äiti ei ollut yksin kun kipu yllätti. Annathan lääkäreille ja hoitajille viisautta ja taitoa helpottaa äidin oloa. Ja toivoisin hänen vielä pääsevän kotiin jatkamaan elämäänsä. Kiitos! Amen.

Ilmesty rakas Jeesus J:lle niin voimallisesti, ettei hän voi enää uskoa niihin harhaoppeihin joihin on sotkeutunut. Vedä hänet pelastukseen, vapauta ja paranna. Kiitos Jeesus mitä teet hänen elämässään.

Pyydän matkamajoituksen järjestymistä niin että mahdumme koko perhe nukkumaan hyvin.

Pyydän voimia, onnistumista ja hyvää mieltä töihin itselle ja työtovereille. Kiitos että töitä on tähän asti riittänyt. Toivottavasti töitä ja toimeentuloa riittää kaikille tarvitseville työpaikassamme. Että palautelomakkeen käsittely aikaansaa hyviä uudistuksia.

01.12.
Herra, Sinä lupaat, että särkynyttä ja murtunutta sydäntä et Sinä halveksi. Sinulle kelpaava uhri on särkynyt henki. Herra, minä olen aivan rikki syntini vuoksi. Katso puoleeni ja armahda minua hyvyytesi tähden.

Pyydän rukousta, että saisin nukuttua paremmin. Kiitos.

Voisitteko rukoilla ystäväni ja minun terveyteni puolesta, että parantuisimme? Meillä on monenlaisia vaivoja ja työelämässä pitää jaksaa. Pyydän vielä rukousta, jotta minä saisin uuden työpaikan? Kiitos Jeesukselle ja teille

Rukouspyyntöjä aiheillen uskomme vanhurskaan rukouksen voida? Pyydämme seuravaa: Annamme valtuutetuille Jeesuksessa Kristuksessa mahdollisuuden vaikuttaa asioidemme hoitumiseen asia, asialta. Suku.

Rukousaihe että saisin laihdutettua normaalipainoon

rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -RUKOUSPYYNTÖ!

Pyydän esirukousta kun koen, että psykoosinhenki sitoo. Haluan siitä vapautua. Jeesus armahda ja auta?

Rakas Pyhä Jumala, auta lapsenlastani että hänen etävanhempansa kantaisi vastuunsa aikuisena ja vastuullisena vanhempana. Että tämän lapsen eronneet vanhemmat voisivat sopia asioista sovussa ja yhteisymmärryksessä ilman vihaa ja kateutta.Lähetä pyhä henkesi ja enkelit siunaamaan, suojelemaan ja varjelemaan heitä kaikkia.

30.11.
Järjestämme kadun kansan joulujuhlan Hämeessä 18.12.2017. Pyydän esirukousta, että Jeesus toimisi voimakkaasti pelastaen, uudistaen, vapauttaen ja parantaen ihmisiä ja että ei sattuisi mitään kielteistä.

Pyydän esirukousta kun kurkkuuni käy kiinni joku demonihenki ja haluan siitä vapautua. Jeesus armahda ja auta?

Ystävättären vaikean elämäntilanteen puolesta

Ystävättären vaikean elämäntilanteen puolesta

Koen, että mieltäni sitoo joku henkivalta ja haluan siitä vapautua. Jeesus auta ja päästä kokonaan vapaaksi kaikista siteistä?

Auta Jeesus! Anna voimaa,puolusta omaasi!

Rukouspyyntö ystävän puolesta, joka kipuilee alkavan parisuhteen ongelmissa. Halua on uskallus puuttuu? Kenties Jumala antaa rohkeutta?

"Minne voin mennä, minne voin mennä , ikuisen elämän sanoja hain..:" Rukoustukea pyydän, mitä tehdä elämäni risteyskohdassa?mihin suuntaan kulkea, ja milloin ?

Pyydän esirukousta rakkaimman ihmiseni terveyden puolesta. Kiitos Jeesus

29.11.
Rakas Taivaan Isä, kuule lasten rukoukset ja tee ihme - pyyntö on itsekäs ja meidän tahtomme mukainen, mutta silti tee ihme ja paranna mummo! Kiitos Jumala, kun kuulet etenkin lasten rukoukset! Aamen.

Ystävälläni on ollut kipua alaselässä ja kyljissä jo 4 vuotta. Magneettikuvauksista ei syytä löydy ja joutuu nyt lisätutkimuksiin. Syynä ei ole iskias yms. Paranna pyhä henki hänet ja suojele, ettei kyse ole syövästä eikä mistään vakavasta.

Kristus, helpota tätä tuskaani.

Rakas Jumala suojele kaikkia lapsiani. Kuule rukoukseni ja auta minua taloudellisesti, olen pahasti velkaantunut enkä selviä veloistani. Auta lapsiani heidän vaikeuksissaan ja anna äidilleni rauha ennen hänen kuolemaansa. Rohkaise ja johdata minua elämässäni ja karkoita paha pois läheltäni. Anna minulle voimaa ja terveyttä auttaa muita ihmisiä.

Pyhä Henki, auta minua Kristuksen nimessä! Pelkään sieluni pelastuksen puolesta. Auta, Herra! Auta, etten huku helvettiin. Tahdon viettää ikuisuuden Sinun kanssasi.

haluan pyytää esirukousta, kun demoni käy kurkkuun kiinni ja sitoo. Jeesus vapauta kaikista pimeyden siteistä?

Herra, auta minua!

Niskasäryistä ja pelkotiloista ja masennuksesta parantumisen puolesta

Isä taivaan. Sinuun luottaen elän pienen elämäni. Huolehdit minusta auttaen ja johdattaen. Tiedät minä olen hyväsydäminen. Sairaudet lannistaa niitä ei muut ymmärrä kun eivät tiedä.

pyydän rukousta seurustelusuhteeni puolestam että se voisi syvetä. Tahdon Tn ja itse olisin valmis häneen sitoutumaan ja menemään naimisiin ja muuttamaan jossain vaiheessa yhteen. Isä johdata kaikessa ja muokkaa olosuhteitamme. Auta myös tapania löytämään sydämen yhteys itseensä ja minuun...rohkaise ottamaan askeleita

Vapahtaja, pelasta minut!

Yeshua, anna minun uskoa syntini anteeksi. Anna minun tuntea anteeksiantamuksesi ja armosi. Pyhä Henki, auta minua. Olo on niin raskas.

Pyydän rukousta, Jumalan johdatusta että saisin löytää sopivan elämänkumppanin. Yksin ei ole hyvä olla

Rukoillaan että tulehtuneet välit ystävään joka on minulle rakas, korjaantuisivat eikä tarvitsisi surra tätä asiaa enää. Rukoillaan, että hän joulun jälkeen tulee luokseni kylään ja saamme iloita.

28.11.
Hei esirukoilijat! Olem jumissa kahden maailman välissä. Toivoisin puolestani rukoiltavan, että pääsisin sisälle Jumalan valtakuntaan tekemään Herran työtä, eikä minun enään tarvitsisi langeta tekemään huonoa hedelmää. Kiitos!

Rukoilen poikani puolesta että saa raha-asiat kuntoon vaikean asuntokaupan jälkeen..kiitos kiitos kiitos

Yeshua, auta minua pääsemään yli minulle tapahtuneesta pahasta. Vain Sinun avullasi voin päästä eteenpäin, koska Sinä olet kaiken yläpuolella ja kaikki vallat ja voimat tottelevat Sinua. Ilmesty minulle rakkaudessasi.

Jeesus auta! Kiitos miesystävästä! Siunaa Amia, anna hänelle terveyttä, paranna hänen sairauksiaan, anna meille vielä useita yhteisiä vuosia. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Olen kärsinyt kauan ummetuksesta. Kunpa siihen löytyisi pysyvä apu.

Vapauta naishenkilö vihasta ja katkeruudesta. Tällä hetkellä viha kohdistuu lähiomaisiin vaikka hänen tilanteensa ei johdukaan heistä. Vääränlainen terapeutti on myös aiheuttanut hänelle vihaa omaa äitiään kohtaan. Hyvä Jumala vapauta vihasta ja katkeruudesta

Pyydän että vältyn influenssalta ja muiltakin sairauksilta. Että pystyn laihduttamaan ja syömään kohtuullisesti.

Pyydän Jumalan armoa ja siunausta lapselleni, hänen lapselleen ja itselleni, että yhteinen pieni lomamatkamme sujuisi hyvin ja saisimme olla terveinä ja nauttia toisistamme ja että välillemme muodostuisi luottamus ja vahva yhteenkuuluvaisuus.

Pyydän rukousta, etten menisi harhaan omissa elämänvalinnoissani. Tarvitsen todella Jumalan johdatusta mitä tulee tehdä, jotta pysyn Hänen tahdossaan. Monta kertaa olen valinnut väärin, nyt tahdon valita Jumalan edessä oikein. Tähän viisautta ja ylhäältä tulevaa johdatusta.

Rukoilkaa kahden ystäväni puolesta että he parantuisivat, he kamppailevat syöpää vastaan. Molemmat ovat aina auttaneet pyyteettömästi kaikkia muita, pyytämättä vastapalveluksia. Kiitos rukouksistanne!

Herra, anna minulle entiset unenlahjani takaisin. Palauta elämäni muutenkin ennalleen, siihen, mitä se oli ennen sairastumista.

Pyydän rukoilua että mieheni työpaikalla oleva vaalea varattu nainen jättäisi mieheni rauhaan. Kuulemma yrittää miestäni jatkuvasti vikitellä. Olen ahdistunut kun tiedän asian . Rukoilkaa että tuo nainen lopettaisi mieheni vokottelun. Ja rukoilkaa myös että mieheni ei haksahtaisi tähän naiseen ja pysyy uskollisena minulle. -h

27.11.
Miehen mustasukkaisuus, että suostuisi puhumaan.

Olen 22 vuotias nuori nainen minulla on Mieheni kanssa vaikea parisuhde itse uskon Jeesuksee ja mieheni haluaisi tulla uskoo niinku minäkin ja pyydän että meidän puolesta rukoiltaisi että Jeesus pelastaisi meidät ja auttaisi vaikeuksissa .Minulla on todella vaikea yli paino sairauteni vuoksi minä toivon että jeesus koskettaisi ja antaisi parannusta

Pyydän esirukousta, kun kuulen äänen, joka sanoo olevansa "Jumalan lähettämä paha" ja se sitoo.Haluan vapautua saatanan otteesta.

Lohduta minua, Pyhä Henki!

Miehen mustasukkaisuus, että suostuisi puhumaan.

Pyydän esirukousta kun koen että sisälläni on hurmahenki josta haluan vapautua.

Pyydän esirukousta... Olen 15v tytön yh äiti. Tytär sairastaa lasten reumaa ja on syrjäytynyt ja masentunut. Tytär ollut todella paljon sairaana ja poissa koulusta ja tilanne stressaa ja ahdista häntä tosi paljon ja hän on hyvin uupunut. Itsekin alan olla huolesta ja murheesta uupunut ja masentunut... Lisäksi taloudellinen tilanne erittäin stressaava. Vaikeuksia on tullut vaikeuksien päälle. Tarv

Uskossa uudistuminen. Rukous, Raamatun lukeminen ja paasto säännölliseksi elämässäni. Jeesus elämäni keskipisteeksi, enemmän rakkautta Häneen. Että löydän säännöllistä sopivaa lisätuloa. Että onnistun laihduttamaan ainakin 5 kg, mielellään enemmän. Ruokariippuvuudesta eroon. Että saan asuntoni järjestykseen. Kiitos.

Herra, tahtoisin tuoda rukouksessa eteesi masentuneen mieleni. Arjen voimavarat tahtovat huveta marraskuun pimeydessä. Anna valosi elämääni ja ihmissuhteeseen, joka vaivaa mieltäni. Siunaa tuleva adventin aika perheessämme ja johda koko perhekuntani Sinun luoksesi. Siunaa erityisesti kahden kodin väliä kulkevia lastenlapsiani ja heidän elämäänsä.

Pyydän esirukousta, että voisin tervehtyä psyykkisistä ongelmista ja väsymyksestä. Jeesus auta ja paranna?

Tämä päivä. Tunnen itseni niin rikkinäiseksi ja aloitekyvyttömäksi. Kiitän, että työni on sujunut. Pyydän Jumalan kosketusta Miniälleni Annille. Että perheeseen saadaan tasapaino. Pyydän itselleni viisautta ja itsehillintää kAIKESSA. Jumppani. Että jaksan hoitaa Herran Tahdon mukaisesti. Puhu Herra!

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos.

Rukousaiheena suuri ,äkillinen elämänmuutos. Voimia ja viisautta toimia Herran tahdon mukaisella tavalla. - H

26.11.
Rukoilkaa mun puolesta, koen, että siälläni on joku riivaajahenki, joka yököttää. Haluan siitä vapautua.

Jeesus auta, puhdista verelläsi ja paljasta kaikki synti valoon. Nuori mies sekaantunut pimeyden asioihin.

Käytän psyykelääkkeitä ja koen että mieltäni sitoo jotkut henkivaltasiteet. Haluan niistä vapautua. Jeesus auta ja vapauta kaikista pimeyden siteistä?

HERRA, AUTA TALOUDELLISESTI JA AUTA MEITÄ SAAMAAN KAIKKI VELAT MAKSETTUA!

Herra, uudista uskoni. Täytä minut Pyhällä Hengelläsi. Anna minun tuntea, että Sinä olet läsnä.

Herra, anna minun nähdä ja kokea, että Sinä olet antanut minulle anteeksi. Tuska ja katumus on niin valtava.

JEESUS KRISTUS.VAHVISTA SUKULAISTYTÖN USKOA.PARANNA RIKKINÄISYYS.JEESUS LÄHETÄ HÄNEN ELÄMÄÄN USKOVIA YSTÄVIÄ.AAMEN .Täti

Pyydän teitä rukoilemaan rakkaan tyttäreni ouolesta, että hänen elämänmuutoksensa menisi hyvin ja hänellä olisi Jumalan siunaus ja suoja.

Kristus, anna minulle entiset unenlahjani takaisin. Olin ennen todella hyvä nukkumaan. Kiitos, kun kuulet.

25.11.
Olen kärsinyt neuroottiseta pelkotilasta ja haluan vapautua psyykelääkkeistä kokonaan ja saada kokea pelastusvarmuuden, kun on epäilyksiä ollut hyvin paljon.

Rakas Jumala, anna minun nukkua paremmin.

24.11.
En jaksa enää noita naapureita kun eivät ymmärrä kuinka rankkaa tämä elä on muutenkin.toivon että Herra auttaisi. Kuten myös että Jeesus antaisi tekemistä ensi viikolle kun joudun olemaan paljo yksin enkä tiedä kestänkö sitä ja että ystävät ketlä ovat minut hyljänneet pyytäisivät minulta anteeksi.

Pyydän esirukousta tulevan työvuoron puolesta.Työporukka oli viimeksi vaikea.Siunaa työvuoro.

Esirukousta joulun ohjelmaan.Isän kuoltua yhteys äitiin heikko.Herra siunaa lasten joulu.

Olen joskus lähtenyt työtovereiden kanssa ulos syömään. Heillä on muitakin suunnitelmia yhteisestä ajankäytöstä. En ole kovin seurallinen enkä varsinkaan ole tottunut isossa porukassa olemaan. Pyydän Jumalan johdatusta, pitäisikö tavata näitä työtovereita vapaa-ajalla ja ellei, miten kohteliaasti kieltäytyä? Vapaa-aikaa on niin vähän.

Pyydän esirukousta henkisten voimieni palautumiseksi uupumuksen ja surun sekä järkytyksen keskelle, olen ihan lopussa. Myös terveyteni puolesta sekä läheisteni pelastumisen puolesta. Ja että löytäisin Jumalan mielenmukaisen puolison.

Pyydän, että Jeesus voisi vapauttaa psyykelääkkeen kautta tulevasta demonisiteestä.

Isojen valintojen äärellä johdatusta ja viisautta ja rohkeutta ja voimia kaikkeen tulevaan.

Pakotin taas itseni heräämään tähän omaan pelon ja tuskan täyttämään maailmaani.Pelkään harhojani mikä totta mikä ei.Häpeän itseän,perhettäni. Onko edes oikeutta elää. Ikävä edesmenneitä ei jätä rauhaan.Kun saisin puolet taakasta pois.Onko ratkaisuja olemassa huoli in.

Kristus, ota minut Taivaan kotiin, kun kuolen.

Pyydän esirukousta majoituksen järjestymisen puolesta.Matkakohde selvillä mutta majoitusvaihtoehdot runsaat.Perheellemme sopiva kaupunki.

Lapsen syntymäpäiväjuhlien puolesta, kaverit joita en tunne.Ketä kutsutaan.

23.11.
Hei, minä toivoisin rukoiltavan naisen puolesta, jonka elämäntilanteeseen tuli positiivinen muutos vastauksena edellisiin esirukouksiini! Toivon rukousapua siihen, että tämä naisihminen saisi nyt oikein kauniin ja siunatun kodin, sekä oikein paljon työmenestystä. Kiitos!

Pyydän esirukousta huomisen sukuasian kanssa. Johdata Jeesus ja auta sovintoon. Ole läsnä ja auta meitä. Kiitos Jeesus!

Pyydän siunausta, että lainaamani rahat palautetaan, tarvitsen itse nyt rahojani. Lainasin rahat ja nyt lainansaaja ei halua maksaa minulle takaisin. Kiitos rukuoksista!

Jeesus paranna poikani paniikkihäiriö tms. Anna apusi ja rauhasi pian. Kiitos jo etukäteen että autat !

"Pese minut puhtaaksi rikoksestani, puhdista minut synnistäni...Peitä kasvosi näkemästä syntejäni ja pyyhi pois kaikki pahat tekoni...Älä heitä minua pois kasvojesi edestä äläkä ota minulta pois Pyhää Henkeäsi...Anna minulle jälleen pelastuksesi ilo ja tue minua alttiuden hengellä." Herra, auta!!!

Pyydän rukoilemaan nuoren perheen puolesta. Että syntymättömällä lapsella olisi sittenkin kaikki hyvin, ei ole vielä pystytty varmistamaan asiaa ennen jatkotutkimusta. Kiitos rukouksistanne.

Jeesus auta ja paranna psykofysiologisesta terveysongelmasta, auta löytämään siihen apua ja ratkaisu. Kiitos.

Iäkäs isäni selvisi keväällä paksusuolensyövästä leikkauksella. Hänellä on maanantaina aika paksusuolentähystykseen ja hän on ruvennut puhumaan, että ei taida lähteä sinne. Pyydän esirukousta, että hän muuttaisi mielensä ja lähtisi. Pyydän rukoilemaan myös sitä, että tutkimus ja siihen valmistautuminen onnistuisivat helposti, eikä suolesta löytyisi mitään pahaa. Rukoilkaa myös voimia meille omaisi

kaverini oi Herra paratasit hänet nimeen Jeesus Kristus.kiitos.aamen

Siunaa ja varjele meitä kaikkia. Anna meille voimia tuleviin päiviin ja aikoihin.

Rakas Mummomme on viety tajuttomana 23.11. ambulanssilla sairaalaan. RUKOILKAA, ETTÄ JUMALA ANTAISI IHMEEN TAPAHTUA EIKÄ JUMALA OTTAISI MUMMUA VIELÄ POIS JA ANTAISI TERVEYDEN JA ELINVOIMAN PALATA MUMMOON. Jumalalle kaikki on mahdollista. Kunnia ja KIITOS Hänelle. Aamen.

Pyydän esirukousta itseni puolesta että parantuisin sisäisesti.

22.11.
Ystävällä syöpä jota ei voi ehkä enää hoitaa. Auta häntä ja hänen perhettä.

Isä, auta minua. Sinä tiedät, mikä minua vaivaa ja ahdistaa. Kaduttaa niin paljon.

Kristus, auta minua. Olet luvannut auttaa sitä, joka turvaa Sinuun. Sanot myös, että sitä, joka tulee Sinun luoksesi, Sinä et ikinä heitä ulos.

Herra, älä tuomitse minua helvettiin. Pelasta minut ja koko perhekuntamme.

rukouspyyntöjäni: - voimia ja johdatusta elämänmuutos-vaiheeseen -alkava flunssa tuo omat vaikeutensa -pelost ja turvattomuudesta vapautuminen, Jumalan rauha ja lepo Hänessä sijaan

Herra auta hyvää ystävääni. Hoida haavoja. Miesystävä on lähtenyt ja kaikki tuntuu olevan keskeneräistä. Ystäväni tuntee, että peli ei ole vielä menetetty. Jos tarkoitus on jatkaa yhdessä, Herra anna heidän tiensä kohdata. Anna Herra miehelle synnintunto, pysäytä. Jää Herra siunaamaan ja rakastamaan heitä kumpaakin.

Yeshua, auta minua! Anna minun nähdä ja tuntea anteeksiantosi ja armosi. Sinä olet hyvä Jumala. Anna minun kohdata rakastava, armollinen ja turvallinen Jumala.

Pyydän esirukousta kahden ystävämme puolesta. Toisella on kasvain sellaisessa paikassa, ettei sitä voida leikata, toisella syöpä on kroonistunut. Rukoilkaa ihmettä ja Jumalan armoa, että nämä kaksi ystäväämme parantuisivat ja että he saisivat elää uskossa ja rakkaudessa perheidensä kanssa.

Kristus, haluan tulla luoksesi. Älä käännytä minua pois.

Pyydän esirukousta, kun valheenhenki sitoo ja haluan siitä vapautua.

Jeesus, auta meitä. Sinun Nimessäsi pyydän. Ohjaa meitä. Suojele meitä. Olen etsinyt apua, kaikki hylkäävät. Jeesus, lähetä Enkelisi tuomaan meille ihmisiä. Auta meitä saamaan rahaa ja pääsemään pois tästä ahdistavasta tilanteesta. Kiitos. Sinä, Jeesus, Voit muuttaa kaiken hyväksi. Kiitos.

Herra, anna minun tuntea saaneeni anteeksi.

Rukoilkaa kanssani poikani puolesta. Hän on koukuttunut tietokonepeleihin ja koko muu elämä ja velvollisuudet unohtuu. Rukoilkaa että hän löytää muutakin sisältöä elämälleen ja että hän pääsisi opiskelemaan ja kiinni normaaliin elämään.

Kristus, rakasta minut ehjäksi.

Auta minua. En kestä tätä tuskaa!

21.11.
Kärsin voimakkaista saatanan hyökkäyksistä enkä ole nukkunut kahteen yöhön. Olen lain alla ja haluan sisäisesti vapautua. Jeesus auta, että perkele jättäisi rauhaan.

Pyydän rukoilua että mieheni ja minä saataisiin henkinen ja fyysinen läheisyys takaisin ja mieheni osaisi paremmin osoittaa rakkauttaan minua kohtaan puolisona. -h puoliso

Itsetunto ja omanarvontunne nollassa pitkään jatkuneen vainomisen ja vihapuheiden seurauksena ,jos voisi kuitenkin kokea itsensä arvokkaana ja oman elämän arvokkaana vaikka joku muu ei koe

20.11.
Anna minun nähdä elämässäni turvallinen, rakastava ja armollinen Jumala.

Rukouspyyntö voimia ja johdatusta muutto-ja asuntosuunnitelmiin, uusia voimia väsymyksen ja uupumuksen tilalle. Kiitos rukouksesta!

pyytäisin rukousta siskoni ja hänen tulevan miehen elämään nyt kun he astuvat avio liitoon heillä on sairauksia johon toivon siunauksia että he saisivat elää yhdessä pitkän elämän että nämä sairaudet eivät pahentuisi eivätkä häiritsi heidän tulevaisuutta eh ovat seniori ikäisiä itselleni onnistuneita kuviaa kiitos

Herra anna minun pärjätä ja viihtyä uudessa työpaikassani. Anna minulle mukavat työkaverit ja uusia kunnollisia ystäviä. Anna minun pärjätä taloudellisesti. Johdata elämääni uusi kunnollinen kumppani kun aika on oikea. Kiitos Herra,että kuulet rukoukseni.

Auta minua, Herra. Tämä asia on minulle liian raskas kannettavaksi.

Herra, minulla on niin paha ja levoton olla. Ilmesty armossasi ja rakkaudessasi.

Jeesus auta.Anoppi kuolinvuoteella, lähipiiri taistelee pernnöstä.

Rukoillaan rauhaa ja menestystä Israelille ja Jerusalemille! Tulkoon kuningas pian takaisin!

Mieshenkilö pyytää esirukousta, kun demoneja pääsee tulemaan sisään ja haluan niistä vapautua.

Naishenkilön puolesta, jolla on paniikkihäiriö ja pelkotiloja. Ja ystävät ja sukulaiset eivät pidä yhteyttä. On aivan yksin. Ei edes sisko välitä. Ja että hän paranisi täysin näistä henkisistä vammoista.

Pyydän rukousta,että Jumala auttaa ja armahtaa sieluani kaikessa oikealle tielle ja ottaa pois kaiken vääryyden minusta ja parantaa mieleni maailman,että mieleni ja sydämeni parantuu ja kykenen ajattelemaan selkeästi.Voitteko rukoilla Jumalan apua elämäntilanteeseeni kun asun tuetussa asumismuodossa rivitaloasunnossani ja elämäntilanteeni on se,

Pyydän esirukousta 79-v. isäni puolesta, joka on 21.11. menossa vatsa-aortan leikkaukseen. t. tytär

Naishenkilön puolesta, jolla on paniikkihäiriö ja pelkotiloja. Ja ystävät ja sukulaiset eivät pidä yhteyttä. On aivan yksin. Välit siskoon poikki, eivät pidä yhteyttä lainkaan.

Että varjeltuisimme kaikelta pahalta ja että Jeesus varjelisi parisuhdettamme, varsinkin eräältä henkilöltä, joka ei jätä rauhaan ja ei usko sanaa ei. Että Jeesus pitäisi sen ihmisen kaukana meistä ja varsinkin puolisostani.

nuori mies pyytää esirukousta, että löytyisi uskollinen puoliso.

Nuori mies kärsii vaikeasta unihäiriöstä ja huonounisuudesta, joka on tullut ylirasituksen seurauksena. Pyydän että Jeesus voisi koskettaa ja palauttaa yöunet, niin että niistä voisi nauttia ja herätä aamuisin virkeänä. Olen todella väsynyt ja rasittunut, kun vaivaa on kestänyt jo yli kaksi vuotta. Jeesus armahda.

19.11.
Rukoilkaa rakkaan lapsenlapseni puolesta että hän jaksaisi nuoruuden kuohut ja elämä alkaisi kulkea oikeaan, terveeseen suuntaa. Rukoilkaa hänelle varjelusta päihteistä ja suurista riskeistä joka voivat kiehtoa nuorta mieltä. Hän on hyvä ja rauhallinen lapsi, rukoilkaa hänelle varjelusta. Mummo

Herra, anna minun nähdä ja tuntea, että olet antanut anteeksi minulle. Olen niin pahoillani, sanat eivät riitä kertomaan.

Pyydän esirukousta perheeni puolesta. Olemme kaikintavoin vaikeasssa elämäntilanteessa ja käännekohdassa. Herra auta ja armahda!

Oikean jalan kipeä vaivaisenluu parantukoon! In pyyntö

Pyydän esirukousta lapseni shakkikisoihin.

Lapsiperheen avioliiton puolesta.

Kiitos teille, että rukoilette kanssamme.- Rakas Jeesus suojele meitä ja auta, että voisimme pitää kotimme. Meille on tullut vaikeuksia ostovoiman puutteen vuoksi. Hätä on suuri, eikä kukaan auta. Ainoa, joka voi, olet Sinä Jeesus. Voit tehdä Ihmeen, joka pelastaa meidät. Aikaa on vähän, mutta luotan Suureen Rakkauteesi. Jeesus, Ota hätä pois sydämestä ja anna meille Rauha. Aamen. Kiitos.

Vanhemmillani on outo riita seurakunnassaan. Itse he eivät myönnä, että se olisi riita, mutta he ovat pahoittaneet mielensä ja jääneet pois toiminnasta, jossa olivat ennen mukana ja johon heidät edelleen haluttaisiin.

Anna minulle suuri syntini anteeksi. Tein suuren virheen ajattelemattomuuttani. Jos voisin tehdä tehdyn tekemättömäksi, niin tekisin. Mutta Sinä voit?

Esirukouspyyntö, että löytäisin opiskeluissa hyän työharjoittelupaikan. Että saisin voimia opiskeluun ja esiintymiskammoon. Perheen taloudellisen tilanteen puolesta myös rukousta. Esirukousta myös, että löytäisin ensi kesälle 2018 kesätyön ja asiat siihen liittyen.

Asumisemme ratkeaminen.

18.11.
Olen menettänyt pelastusvarmuuteni ikävän tapahtuman seurauksena. Toivon, että Herra ilmestyisi Pelastajana tässä asiassa.

Mieshenkilö pyytää esirukousta demonien hyökkäysten takia. Koen, että sisään pääsee jotkun hyökkäävät demonit ja haluan vapautua niistä kokonaan.

Mieshenkilö pyytää esirukousta mielenalueella olevan demonisiteen takia. Kärsin tokkuraisista ajatuksista ja haluan siteestä vapautua.

Rakas Jumala, anna puolisoni opintojen tulla ajoissa valmiiksi nyt marraskuussa.

Jumala, tapahtukoon Sinun tahtosi. Auta meitä luovuttamaan vanha äitimme Sinun käsiisi. Hänellä on luonasi Taivaassa paljon parempaa tiedossa.

KRISTUS, PELASTA MINUT!!!

Vaikea ylipaino. Tarvitsisin voimia, motivaatiota ja viisautta terveellsiin elämäntapoihin ja painon pudotttamiseen.

Jeesus auta . Pelasta lapseni.

Kuule rukoukseni, kuuntele, mitä pyydän Sinulta. Älä jätä minua yksin.

Herra, minulla on todella paha olla. Pelkään niin paljon pelastukseni puolesta. Auttaisitko Sinä minua?

Haluan pyytää esirukousta voimakkaan sterssin takia. En jaksa yksinäisyyttä jota olen kokenut vuosikausia ja koen, että elämässäni on muutenkin paljon vaikeuksia. Haluan eroon psyykelääkkeistä, jotka lihottavat ja haluaisin saada uusia todellisia ystäviä. Jeesus armahda?

Herra, vapauta minut vihaisuudesta ja katkeruudesta, joita tunnen Sinua kohtaan. Anna tilalle ehjä rakkaus. Auta minua pääsemään yli tapahtuneesta pahasta. Auta, etten syyttäisi Sinua. Herra, Sinä voit - auta minua voimallisesti.

Pyydän esirukousta sairaan, 84-v. isäni puolesta, että kaikki menee hyvin, kun häneltä leikataan korvalehden sisäpuolelta ensi perjantaina 24.11. ihosyöpä. Kiitos.

Herra, pyydän Sinun siunaustasi elämääni. Herra, olet luvannut siunata sitä, joka siunaa Israelia. Sinä näet, että olen omalta osaltani koittanut tehdä niin. Siunaa siis minua. Olen aivan tuskissani, kun pelkään niin paljon sieluni pelastumisen puolesta. Herra, ilmesty minulle ja anna rauha tässä asiassa.

Pyytäisin esirukousta minua vaivaavan syvän masennuksen puolesta. Olen 70v ja kaikki läheiseni ovat jo siirtyneet Taivaan Kotiin. Joka ilta polvistun Kristuksen eteen rukoilemaan armoa, Hän yksin ymmärtää...Mutta on lohdullista ajatella, että minun puolestani rukoillaan...Enkelisiipisin terveisin L

17.11.
Pyydän esirukousta työpaikkani puolesta olen jo eläkkeellä mutta melkopaljon välillä töissä minulla on lasten lapsia pitäisi niitäkin ehtiä hoitamaan mutta en uskalla kieltäytyä työstä koska sitten ollaan hirveän tylyjä olen sntään 66v seisoma työ ottaa jo jalkoihin päivä pari kyllä menee ei tule ongelmia rukoilkaa

Jeesus anna voimia elämääni auta eteenpäin auta jaksamaan loppu olen viisauttakin tarvitaan

Tahtoisin tuoda rukouksessa Herralle poikani seurustelun. Hän on eron jälkeen löytänyt uuden ihmissuhteen, Herra siunaa heitä ja tapahtukoon Sinun tahtosi. Vedä heitä puoleesi ja anna tämän uuden ihmisen hyväksyä lapsenlapseni ja olla heille tärkeä ihminen. Tyttärelleni hyväksymistä asian suhteen. SIunausta minulle ja miehelleni.

Herra, anna anteeksi, että syytin Sinua siitä, että minuun meni paha henki. Anna anteeksi se, mitä kirjoitin. Minun ei olisi pitänyt kirjoittaa niin. Kaduttaa tosi paljon, olen niin pahoillani. ANNA MINULLE ANTEEKSI äläkä muistele tekemääni syntiä! Anna ajattelemattomuuteni ja virheeni anteeksi!

Yeshua, anna minulle anteeksi. Auta, etten ole tehnyt Pyhän Hengen pilkkaa, pelkään sitä Raamatun kohtaa niin paljon.

16.11.
Kristus, auta minua...Ota pois pelkoni.

Pyydän esirukousta isäni puolesta. Lonkka murtui tänään ja edessä on leikkaus. Anna kaiken mennä hyvin ja että löytyy myös syy huimaukseen. Jeesus sinä voit auttaa. Kiitos kun autat.

Herra auta talousasioissa

Herra, anna anteeksi, että syytin Sinua minulle tapahtuneesta pahasta nettisivuilla. Auta minua pääsemään tapahtuneen yli. Ilmesty rakkaudessasi. Auta minua tekemään parannusta. Anna virheeni ja typeryyteni anteeksi, älä muistele syntejäni.

Herra, auta minua nukkumaan paremmin, että voisin vähentää lääkitystä.

Herra, anna anteeksi ja armahda.

Nuori nainen ottanut tappavan annoksen lääkkeitä. Rukoilkaa että hän selviäisi eikä jäisi pysyviä vaurioita! Jeesus voi! Vanhemmat

15.11.
Puhelimeni hajosi, ilman puhelinta minulla ei ole minkäänlaista nettiyhteyttä, en näe kalenterintapahtumia tai kellonaikaa asunnossani. Olen vähävarainen, uuteen puhelimeen ei rahaa kuin n. viikon kuluttua. Rukoilisitteko että tämä puhelin asia järjestyisi jotenkin ?Kiitos!

Ystävättären avioliitossa kriisi.Jeesus auta.

Voi, Yeshua... Voisitko auttaa? En pysty enää kunnolla luottamaan Sinuun. En enää sen jälkeen, kun annoit minuun mennä pahan hengen. Elämältäni putosi pohja pois. Miksi sallit sen tapahtua minulle, en voi ymmärtää. Huusin vain Sinua avukseni ja silti paha tapahtui. Kunpa kaikki olisi niin kuin ennen.

Auto-asian puolesta.

Olen vuosia tehnyt osa-aikatyötä, jota on vaihtelevasti ja palkka on hyvin pieni. Aiemmin minulla on ollut lisäksi muutakin tuloa, mutta tänä vuonna vain tämä osa-aikatyö. Sain äidiltä sen rahasumman jonka saa antaa verottomana. Kiitos tähänastisesta toimeentulosta, mutta toivon että jotain sopivaa lisätuloa, etätyötä tms. pian löytyy. Kiitos.

Mukava esimieheni jää todennäköisesti vuoden sisällä eläkkeelle. Työssä viihtymiseni on suurelta osin johtunut hänestä. Toivon että seuraavan esimiehen kanssa henkilökemiat pelaa. Pyydän että työpaikallamme jatkossakin riittää töitä ja toimeentuloa meille kaikille. Kiitos.

Raha asiat huonosti,on velkoja 20 tuhatta..eläke ei riitä maksamiseen ,olen tosi pulassa jos Jumala ei auta tässä asiassa.Tänäänkin pitäisi maksaa 600 euroa laskuihin...voi Herra auta!

Mieshenkilö pyytää esirukousta demonisiteen takia mielenalueella. Haluan vapautua demonisesta otteesta.

Nuorella naisella on identiteetti hukassa. Rukoilkaa että hän löytäisi itsensä ja identiteettinsä. Jeesuksen nimessä pois väärä seura joka ohjaa etsimään identiteettiä vastoin Jumalan sanaa! Rukouksen voimaan luottavat vanhemmat

14.11.
Työyhteisössäni on pitkään vallinnut jatkuva muutos, eikä loppua näy. Kun muutokset tulevat henkilökohtaiselle tasolle, sopeutuminen tuo monenlaisia mietteitä. Eräänlainen muutosvastarinta laittaa miettimään mm opiskelu- ja/tai työpaikan vaihtomahdollisuuksia, mitkä nekään eivät ole helppoja ratkaisuja. Pyydän viisautta ja voimia kaikkeen tulevaan!

Pelkään niin paljon helvettiä. Herra, auta, sano, että Sinä pelastat minut!

Pyydän esirukousta jotta L pyytäisi minulta anteeksi ennen kuin lähtee pois. Hän on pettänyt, valehdellut ja näin satuttanut minua enemmän kuin kukaan toinen. Haluaisin että välimme olisi selvät ennen hänen lähtöään. Kiitos ja siunausta teille rukoilijoille!

Kiitos jo hyvistä asioista mitä olet suonut ..pyydän pojalleni lisää hyviä asioita jotta hänen hyvin alkanut uusi suunta elämäänsä säilyisi ja vahvistuisi! Pyydän myös apua omaan ahdistukseeni ja pelkooni! Siunaa perhettäni!

Herra, auta minua. Minulla on valtava sielun tuska. Yksin en selviä enkä pärjää. Älä hylkää äläkä jätä minua.

Pyydän vaimolleni ja itselleni sairauksista paranemista sekä lisää uskoa, toivoa ja rakkautta surun ja huolien keskelle. Jeesus auta!

Herra Yeshua, minua pelottaa niin paljon! Älä anna minun joutua helvettiin! Pyydän ja rukoilen tätä koko sydämestäni ja sielustani.

Vapahtaja, älä tuomitse minua helvettiin! Ole kiltti ja auta, minulla on valtava huoli sielustani!

Kristus, paranna minut täysin entiselleni niin, ettei lääkettä tarvittaisi. Sinun käsissäsi on kaikki. Auta, ettei enää tulisi jännityskohtauksia. Auta, Herra.

Vapahtaja, vastaa rukouspyyntööni...

Herra, ohjaa minut laupeudellasi ja kärsivällisyydelläsi oikealle tielle, taivastielle. Sinä näet tämän valtavan tuskani. Ole kiltti ja lohduta minua, Pyhä Henki. Pelkään niin paljon, että jos joudun helvettiin tämän lääkitysasian vuoksi. Herra, auta ja pelasta minut. Vapauta lääkkeen käytöstä, jos se on vastoin Sinun tahtoasi. Herra, auta.

13.11.
Joka aamu mieleeni nousee sama ajatus ja pelko: joudunko helvettiin? Eikä ajatus jätä minua rauhaan päivän mittaan. Voisitko Sinä, Taivaan Isä, helpottaa oloani jollakin tavalla? Olisin niin kiitollinen.

Mies henkilö HK. On munuaisten vajaatoimintaa.Lahti

Herra anna voimia elämän arkeen. Olen väsynyt vaimo ja murehdin isän ja tyttären vääntöä laina-asioista ym. Mieheni ajattelee pessimistin tavoin, kärsin kovasti asiasta. Siunausta tyttäreni ja vävyni yrittämiseen ja rakennusprojektiin! Pojallani on uusi ihmissuhde, Herra siunaa heitä ja tapahtukoon sinun tahtosi. Tyttärelleni ymmärrystä asiaan...

Pyydän esirukousta jotta L pyytäisi minulta anteeksi ennen kuin lähtee pois. Hän on pettänyt, valehdellut ja näin satuttanut minua enemmän kuin kukaan toinen. Haluaisin että välimme olisi selvät ennen hänen lähtöään. Kiitos ja siunausta teille rukoilijoille!

Herra, auta minua nukkumaan paremmin.

Pyydän esirukousta että Jumala voisi auttaa ja johdattaa puolison löytämisessä.

Rukousta jotta saisin voimia ja lisää uskoa ja rohkeutta kestää vaikean elämäntilanteen yli: vaikeuksia on ihmissuhteissa,raha-asioissa ja omat voimavarat ovat vähissä. Kiitos!

Herra, taas kerran pyydän apuasi lääkeasiassa. Ole kiltti ja ilmesty minulle ja kerro, mitä minun pitää tehdä. Kuule pyyntöni ja vastaa...

Isä, anna minulle rukousvastaus pyytämässäni asiassa. Olet vastannut ennenkin, vastaa nytkin. Kaipaan vahvistusta.

Herra, auta sydämen toimenpiteessä, johon olen menossa parin viikon päästä. Siunaa ja varjele, että kaikki sujuu hyvin. Anna terveyttä. Vahvista minua. Ota pelko pois ja anna varmuus, että riski kuolla toimenpiteessä on vain tilastollinen riski. Anna minun olla äiti lapsilleni toimepiteen jälkeenkin. Kiitos Jeesus.

Pyydän esirukousta jotta L pyytäisi minulta anteeksi ennen kuin lähtee pois. Hän on pettänyt, valehdellut ja näin satuttanut minua enemmän kuin kukaan toinen. Haluaisin että välimme olisi selvät ennen hänen lähtöään. Kiitos ja siunausta teille rukoilijoille!

12.11.
Pyydän hartaimmin että rukoilisitte avioliittoni puolesta. Mieheni on ottamassa avioeron ja harkinta aikaa enää noin kolme kuukautta jäljellä. Meillä lapset menettäisivät perheen ja rakkaan kodin. Rakastan miestäni yli kaiken ja tekisin mitä vaan että saisin takaisin. Jumalan siunausta teille ja kiitos.

Pyydän rukoilkaa tyttäreni lapsen puolesta että lapsella ei ole mitään vakavaa sairautta. He menevät alkuviikosta tutkimuksiin sairaalaan. Rukoilkaa tälle pienelle lapselle Jumalan siunausta, suojelusta ja armoa, että lapsi saisi kasvaa tasapainoiseksi terveenä ja rakastettuna. Rukoilkaa lapsen vanhempien puolesta, että he jaksaisivat kasvattaa lapsensa vastuullisina aikuisina yhteisymmärryksessä

Toivon, että saisin nukuttua paremmin. Herra, auta, että edes välillä saisin nukuttua paremmin. Edes 4 tuntia yössä... Herra, Sinä olet kaikkivaltias, Sinulla on kaikki valta tilanteeseeni, ole kiltti ja auta.

Rukoilkaa lapseni ja hänen puolisonsa puolesta että heidän liittonsa olisi Jumalan siunauksen ja armon täyttämää ja että he jaksaisivat tukea toinen toistaan elämän aallokoissa rakastaen ja kunnioittaen toisiaan. Ja että lapseni saisi keväällä opiskelupaikan ja ammatin itselleen.

Onko siinä Herra jotain väärää että toivoisin perheemme pysyvän kasassa ja että lapsilla olisi hyvä olla?Onko siinä jotain väärää että haluaisin viedä lapsia näkemään maailmaa? Tuntuu vain siltä, että kaikille muille sinä sallit näitä asioita mutta et meille. Auta meitä. Tiedän että voit auttaa, mutta haluatko? Miksi juuri minun lasteni pitäisi kärsiä niin monista asioista?

Olen vaan jotenkin epätoivoinen. En tiedä onko siihen syytä vai ei, jotenkin tuntuu, että tulevaisuus voi olla hyvinkin vaikea, mutta toisaalta voi olla toisinkin. En yhtään tiedä, mitä Jumalalla on mielessä, Hän on aivan hiljaa. En tiedä missä määrin olen vain kuvitellut Jumalan olevan mukana elämässäni ja missä määrin asia on totta. Ei aina jaksa laittaa kaikkea koettelunkaan piikkiin, vaikka se

Pyytäisin esirukousta äitini puolesta, jonka paksusuolen syövän leikkaus onnistui hyvin, mutta nyt on ilmennyt kaikenlaisia ongelmia. On toipumassa sairaalassa. Kiitos teille.

Rikkoutunut parisuhteeni eheytymisen puolesta.Ilonan pyyntö

Pyydän rukousta, että 92-vuotias mummimme saisi armon tulla uskoon. Samoin vanhempani. Kiitos.

11.11.
Herra, armahda minua! Armahda ja auta. Älä kulje ohitseni. Tarvitsen apusi ja armoasi enemmän kuin mitään muuta. Anna anteeksi väärät tekoni.

Herra, haluan vielä kiittää asioista, joiden uskon olevan rukousvastauksia Sinulta. Auta minua luottamaan siihen, että niiden kautta osoitit olevasi läsnä elämässäni. Että et ole minua hylännyt etkä jättänyt.

Jeesus pelasta ja vapauta poikani. Auta tytön kanssa.

Pyydän esirukousta poikani puolesta. Hän kärsii muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi. Herra, anna hänen hiustensa palautua entiselleen. Tämä tuntuu pieneltä murheelta, mutta on masentanut poikani täysin.

Nuorella miehellä on perussairaus ja nyt myös uusi. Lääkärit eivät löydä oikeaa diagnoosia. Vuosi on mennyt taistelussa (huimaus, univaje, väsymys jne. Lääkitykset eivät auta. Olemme huolissamme. Haluamme kanssanne saattaa hänen terveytensä, hänen elämänsä ja koko sen tarkoituksen rukoillen, anoen ja kiittäen taas Herramme tietoon.

Rukoilen taivaan Isältä viisautta, voimaa, nopeutta ja keskittymiskykyä lopputyöhön ja että se hyväksyttäisiin niin pääsisin elämässä eteenpäin. Kiitos Jeesus että kuulet ja ymmärrät.

Herra, auta meitä ja meidän koko perhettä. Yhdistä meitä rakkaudella, rehellisyydellä, väkivallattomuudella ja hyväksynnällä. Herra anna meidän löytää muita ratkaisuja kuin avioero. Hoida haavojamme ja varjele meitä arjessa. Herra, ohjaa lapsiamme oikeille teille.

Kristus, ole kiltti ja auta minua lääkeasiassa. Sinä näet, miten paljon tämän asian puolesta on rukoiltu. Ole kiltti ja vastaa.

Olen uskossa ja krooninen syöpä.kauhea masennus vaivaa,asun pikkukylässä jossa ei mitään talvella.eilen meinasin jättäytyä junan alle,en uskaltanut.ei ole yhtään ystävää.pienellä sairaseläkkeellä.haluaisin vain kuolla.En jaksaisi elää enää.

Herra, Sinä näet, miten tuskallista ja raskasta on elää jatkuvassa helvetin pelossa. Kaikki johtuu lääkityksestä. Herra, kerro minulle, mitä pitäisi tehdä lääkityksen suhteen. Herra, ilmesty minulle vaikka unessa ja kerro. Tai anna minulle pyytämäni rukousvastaus. Kiitos etukäteen.

Herra huudan puoleesi perheeni puolesta.Olen jo niin monta kertaa huutanut!Jos muutoksia ei tapahdu, perhe hajoaa.Sekö on sinun tahtosi kun mikään ei tunnu muuttuvan?Pyydän vielä kerran, suojele ja varjele perhettämme,anna meidän olla yhtä.Olen niin armollinen.Pyydän,älä pakota minua luopumaan lapsistani.Heillä on niin vähän ketään ketkä heitä rakastaa.Auta rakas Jumala.AUTA!

10.11.
Herra, anna anteeksi lääkkeen käyttöni, jos se on vastoin Sinun tahtoasi. Pyydän, armahda minua!

Ystäväni talous ja terveys ongelmiin pikaista apua!

K-siskon paranemisen puolesta. Lääketieteen mukaan hänellä on parantumaton syöpäkasvain. Lääkärin mukaan elinaikaa jäljellä muutamia viikkoja. Myös hänen miehensä puolesta: hän ei ole uskossa ja hänellä on keskivaikea Alzheimerin tauti.

Taas vain vedoten Jumalan sanaan hän on luvannut kuulla meitä kun hädässä huudamme apua ja nyt jumalani sinuun turvaten anna helpotusta tähän murtuneen lonkan taipeeseen et löytyis joku helpottava hoito.varjele takaiskuisA minä niin haluan todistaa sinusta et kuulet rukoukset.kiitos

Jeesus auta! Olen ruokasairas. Nyt on tulossa ahmimiskohtaus. Huomaan suuren himoni ahtaa itseeni ruokaa. Olen ylipainoinen. Pyydän, että Jeesus tulisi leiväkseni! Että Jeesus SAMMUTTAISI tämän karmean nälän.Pyydän johdatusta tähän päivään. Anna VOIMA työhöni. AUTA! Jeesus luotan , että ajat Perkeleestä tulevan nälän pois.

TOIVON, ETTÄ SAISIN NUKUTTUA PAREMMIN! HERRA, AUTA!

Herra, siunaa ja varjele perhettämme, johdata joka hetki. Kiitos, että olet niin tehnytkin.

Mieshenkilö pyytää esirukousta sairaudenhengen siteen takia. Olen kärsinyt selittämättömästä unettomuudesta, johon ei auta lääkitys, jota käytän. Koen, että unettomuus johtuu demonisiteestä ja haluan siitä vapautua.

Ystäväni talous ja terveystilanteen puolesta pikaista apua!kiitos!

09.11.
Pyydän voimakasta esirukousta oman mielenterveyteni ja kaikkien lähimmäisteni mielen terveyden sekä fyysisen terveyden puolesta. Viime aikoina elämäämme on ilmestynyt valtavan paljon ikäviä asioita ja sairauksia sekä pakkomielteitä ja addiktioita. Pyydän vapautta ja rauhaa sekä iloa ja tasapainoa. Siunausta. T: T.

Rakas Taivaan Isä! Kiitos kun kuulet rukoukseni. Olen niin väsynyt! Tiedät ajatukseni työasioista, auta! Auta myös NR:a samassa asiassa. Kiitos ja amen!

Kristus, vapauta minut jännitystiloista. Herra, kuule kun huudan Sinua avukseni. Ole kiltti ja auta.

Pikaista rukousapua pyydän meille. Erityisesti puolisolleni. Erittäin vaikeaa aikaa.

Pikaista rukousapua pyydän meille. Erityisesti puolisolleni. Erittäin vaikeaa aikaa.

Pyydän esirukousta ystäväni veljien, Mn ja On puolesta, ettei Jeesuksen suorittama lunastustyö heidän puolestaan jää turhaksi, ja että armo saisi kohdata heitä ja viedä heidät sisälle pelastukseen synnintunnon ja parannuksenteon kautta ja sitäkautta myös fyysiseen parantumiseen, jos Herra niin tahtoo. Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen... Myös Mn ja hänen perhekuntansa puolesta.

Rukoilkaa että mieheni sairaus selviäisi ja että hän saisi myös apua siihen . Oma rukouseni ei auta . Jumala ja Vapahtaja ovat minut hyljänneet . Aina kun rukoilen , tapahtuu juuri toisin kuin pyysin apua . Olen menettänyt uskoni , minun rukouseni panaan sivuun . Auttakkaa .Anova saa , ei näin minun kohdallani .Kiitos

Isä kiltti, auta minua tässä lääkeasiassa. Mikä on Sinun tahtosi? Näet, miten paljon asian puolesta on rukoiltu. Ole kiltti ja vastaa. Älä anna minun joutua helvettiin. Samalla pyydän, että saisin nukuttua paremmin.

Niin samat huolet minulla. Tuntuu kuin sekoaisin tähän kaikkeen.Kuin en olisi tässä maailmassa lainkaan.Niin odotin onnea viimein, kaikki päinvastoin sujuu.Raskasta yksin miettiä kaikkea. Kuin jokainen aamu liikaa. Tien luulin löytyvän.

Pyydän esirukousta lapseni koulukiusaamisen puolesta, että se loppuisi ja lapsi saisi kavereita.

08.11.
Haluaisin jättää rukouspyyntöni ystäväni puolesta, joka on tällä hetkellä Nigeriassa. Että hänellä riittäisi usko siellä ja myös, että hän pääsisi pian pois sieltä. Haluaisin, että ihmiset rukoilisivat Nigeriaan väkevää herätystä ja, ettei ihmisten tarvisisi pelätä siellä olemista.

Mieshenkilö pyytää esirukousta, kun haureudenhenki sitoo ja haluan siitä vapautua.

Pyytäisin rukousta että Herran tahto tapahtuisi tulevassa kelan päätöksessä että jatketaanko väliaikaista eläkettäni vai ei. Ja että Herra siunaisi myös siihen liittyvän lääkärikäynnin. Pyytäisin myös rukousta että tyttäreni ja poikani sekä mummoni tulisivat uskoon. Ja pyytäisin rukousta että poikani mielenterveys ja aivotoiminta paranisivat täysin terveeksi ja että hän pärjäisi koulussa normaalis

Taas päivä on illassa ja pyydän syntini anteeksi.ja rukoilkaa ystävät kanssani tänään kivun helpotusta ja tapaturman jälkitila olkapään ja lonkan osalta edistyisi.minua alkaa jo kohta ahdistaan ja masentaa.suojele jeesus siitä.sinä olet turvani kiitos

Pyytäisin rukousta että Herran tahto tapahtuisi tulevassa kelan päätöksessä että jatketaanko väliaikaista eläkettäni vai ei. Ja että Herra siunaisi myös siihen liittyvän lääkärikäynnin. Pyytäisin rukousta että tyttäreni ja poikani tulisivat uskoon.pyytäisin rukousta että poikani mielenterveys ja aivotoiminta paranisivat. Terveisin eräs nainen.

Herra, Sinä tiedät, että uskallan käyttää lääkettä vain, koska koen saaneeni Sinulta myönteisiä rukousvastauksia. Ole minulle armollinen. Anna anteeksi, jos teen väärin. Vapauta minut lääkkeen käytöstä, jos se on vastoin Sinun tahtoasi. Herra, en tiedä mitään muuta kuin pyytää Sinulta apua. Vilpittömästi pyydän, auta minua.

Pyydän rukousta seurustelusuhteemme puolesta...että Jla vahvistaisi tahtomistamme ja tekemistämme niin että uskaltautuisimme sitoutuneeseen parisuhteeseen. Toivon, että Tapani tahtoisi sitoutua ja kihlaisi minut. Tahdon itse sitä ja pyydän siihen johdatusta ja että Jla muokkaisi olosuhteitamme niin että voisimme mahdollisimman paljon olla yhdessä.

Pyydän asuntoasiaan rukousta.Olemme löytäneet isomman asunnon , miehen sairaalareitille sopivan asunnon.Jeesus johdata!

Pyydän Jeesuksen voimallista ilmestymistä J:lle. Että Jeesus pelastaa, parantaa ja vapauttaa J:n. Että J myös lukisi saamansa kirjan.

Pyydän rukousta seurustelusuhteemme puolesta...että Jla vahvistaisi tahtomistamme ja tekemistämme niin että uskaltautuisimme sitoutuneeseen parisuhteeseen. Toivon, että Tapani tahtoisi sitoutua ja kihlaisi minut. Tahdon itse sitä ja pyydän siihen johdatusta ja että Jla muokkaisi olosuhteitamme niin että voisimme mahdollisimman paljon olla yhdessä.

07.11.
Kiitos rukouksista! Mummu on toipunut ja on paremmassa kunnossa, mutta vielä sairaalassa. Pyydän edelleen rukousta hänen puolestaan. Kiitos.

Kummityttö on psyk osastolla masennuksen takia. Herra vedä E puoleesi ja paranna hänet. Anna voimia tytön äidille, jolla myös vaikeaa ja masennus. Pelasta tytön äiti myös. Esirukouspyyntö pojan perheen puolesta. Ainut lapsi sijoitettuna. Anna voimia ja pelasta. Pelasta Herra perhekuntani. Kiitos Jeesus. Nimessäsi ja veressäsi. Aamen

henkisesti tosi paha ja raskas olla, väsymys ei ota väistyäkseen, rukoilisitteko että Herra auttaisi

Pyydän esirukousta , kerrostalomme pihalta kaadetaan puita hatarin perustein.Herra auta meitä!

Isä, suo meille vielä lapsi. Ihmeesi. Kiitos meidän pojasta ja kaikista kuolleista lapsista. Kiitos, että näet ja tunnet meidän perheen.

06.11.
Yeshua, auta minua tässä lääkeasiassa. Mikä on Sinun tahtosi? Ole minulle armollinen. Olen niin peloissani, koska minuun meni paha henki ottaessani lääkettä. Herra, älä anna minun joutua helvettiin, vaan pelasta minut. Toivottomuus meinaa joskus vallata mieleni. Auta minua, Herra. Ilmesty minulle niin, että näen Sinun olevan yhä elämässäni.

Mies lähtenyt ja jättänyt vaimonsa yhtäkkiä vain reilun 1/2 vuoden avioliitossa olon jälkeen. Jeesus, auta hänet totuuden tuntoon ja anna että hän alkaisi käsitellä ongelmia aikuisen tavoin. Armahda ja pelasta vielä tämä avioliitto, jos se vain on sinun tahtosi!

Pyydän esirukousta puolestani. Lankaan usein porno sivuille nettiin Jeesus auta minua vapautumaan tästä riippuvuudesta. Jeesus armahda minua.

Herra, koen saaneeni rukousvastauksia koskien lääkkeen käyttöä. Samoin olet johdattanut elämääni ihmisiä, mm. sielunhoitajan, jotka ovat lääkemyönteisiä. En tiedä, mitä minun pitäisi ajatella. Mitä pitäisi tehdä? Mikä on Sinun tahtosi tässä tilanteessa? Herra, en voi sitä tietää, jos et minulle kerro...

Herra, paranna minut. Paranna minut täysin terveeksi. Sinä olet Parantajani.

Jeesus anna mulle voima työhön. Jeesus auta! Kulje vierellä.

Mieshenkilö pyytää esirukousta, kun on demonisiteitä, joista haluan vapautua. Olen kärsinyt unettomuudesta, johon ei ole auttanut mitkään lääkkeet. Koen, että kyseessä on sairaudenhengen ote ja haluan vapautua. Olen vapautunut riivaajien siteistä, kun olen aiemmin pyytänyt tällä sivustolla esirukousta.

Vapahtaja, auta minua!!

Pyydän vanhan lesken puolesta jota kohdellaan röyhkeästi, hän ymmärtää tämän eikä pidä siitä. Nämä väärin tekijät eivät ole omaisia. Taivaan Isän tietoon.

Herra, armahda minua. Ole minulle armollinen. Ilman apuasi ja armoasi en pärjää.

05.11.
hätä rukouspyyntö tyttäreni pattien,kroonisen migreenin,jaksamisen ja perheen vaikean tilanteen puolesta.

Herra, kuule rukoukseni ja kaikki ne lukuisat rukoukset, jotka on rukoiltu puolestani ja vastaa. Tarvitsen Sinut elämääni.

Siskoni vaikea jalkakipu ja osteoporoosi parantuisi nyt.

Tyttärelläni on vaikeaa töissä ja elämässä muutenkin. Herra auta!

Olen kärsinyt mieheni mustasukkaisuudesta yli 30 vuotta. Tilanne on nyt pahentunut. Lääkkeet eivät auta. Eli pyydän Herran apua!

Herra, auta minua. Pelkään niin paljon pelastukseni puolesta.

Pyydän esirukousta mieheni huumetaistelun puolesta. Jeesus auta! Kiitos Jeesus että voit hänet eheyttää ja perheemme jälleen eheyttää.

Herra, ota minulta kuoleman pelko pois.

Pyydän teitä rukoilemaan siunausta ja varjelusta tyttärelleni ja hänen lapselleen sekä lapsen isälle. Vanhempien ero, lapsen sairaus ja työasiat raastavat näitä nuoria, rukoilkaa hyvää, tervettä, toinen toistaan kunnioittavaa, päihteetöntä ja tasapainoista elämää nuorille vanhemmille ja lapselle. Kiitos teille puolesta rukoilijoille!

04.11.
Herra, älä pyyhi nimeäni pois Elämän Kirjasta! Pelasta minut! Anna kaikki syntini anteeksi!

Pyydän Luoja siunaamaan, että rakkautemme lapsuuden ystävä T S, jota sydämestäni rakastan aidosti. Hän myös tuntisi minua kohtaan sydämmessään rakkautta. Joka johtaisi meidät yhteen. Ja siunaisi meidät yhteen pariksi. Ja tuntisimme sydämmissämme. Luoja tietää ketä todella rakastan aidosti. Antaisi siuauksen meidän suhteesen ja merkin siitä meille.

Tilanne erittäin vaikea herra auta taloudellinen tilanne ahdistaa paljon ja on tilanne riittinen voi jeesus auta nyt..

Herra, auta minua lääkeasiassa. Jos on Sinun tahtosi, vapauta minut kokonaan lääkkeestä. Turvaan Sinuun, että hyvä tahtosi tapahtuu elämässäni.

Pyydän esirukousta ettei pihaltamme kaadettavaksi aiottuja puita kaadettaisi, varsinkin kun vain muutama asukas tehnyt "muka" päätöksen tästä!

Yeshua, paranna minut täysin terveeksi. Vapauta minut lääkkeen käytöstä, jos se ei ole Sinun tahtosi mukaista.

Tänäänkin Jeesus sinuun turvaten .aina vain pyydän siunausta olkapään ja lonkan paraneminen edistyisi.kuule jeesus.muista lapsia ja heidän lapsia.ota ne syliisi ja anna tuntea enkeleitä

Tänäänkin Jeesus sinuun turvaten .aina vain pyydän siunausta olkapään ja lonkan paraneminen edistyisi.kuule Jeesus.muista lapsia ja heidän lapsia.ota ne syliisi ja anna tuntea enkeleitä

Pyydän esirukousta ettei sairaus tule esteeksi suunnitellulle ulkomaan muutolle. Myös rukousta että kehittyisin työelämässä ilman epäonnistumisen pelkoa. Myös sisareni puolesta, joka rajatieteistä hakee turvaa.

03.11.
Herra armahda minua heikkoa. Pyydän voimaa syödä kurinalaisesti . Etten syö yöllä .Etten ahmi ruokaa himooni. Herra anna itsehillintä tässä vaikeassa himossani. Katkaise kahle ruokaan. Jeesus ! tule leiväkseni ja kaikekseni.

Herra, pelasta minut! Anna minulle pelastusvarmuus. Älä anna minun joutua helvettiin.

Kummisetäni vaimo on ollut sairas. Pyydän hänelle voimia paranemiseen ja kummisedälleni pyydän voimia jaksamiseen. Pyydän heille terveyttä ja pitkää ikää.

Pyydän rukousta poikani puolesta, joka on joutunut kärsimään viattomasti vääryydestä. Hän tarvitsee voimaa ratkaisujen tekemiseen. Pyydän rukoilemaan myös väärintekijän puolesta, sillä hän jää nyt yksin ja tarvitsee voimaa kestää isot seuraukset teoistaan. Minäkin tarvitsen nyt voimaa. Kiitos rukousavustanne

Hätä! Pikainen vastaus tarpeen, kun yritetään tehdä valheellisesti syyttömästä syyllistä. Onpa tehty rikollisia asioita syyttömän tekemiksi. HERRA AUTA PIAN!

02.11.

Olen syöpäkroonikko,nyt keväästä asti ollut kivuluas bursiitti eli limapussitulehdus lonkan limapussissa,istuminen,kyljellään nukkuminen ja rappujen nousu kivuliasta.olen saanut 3kortisoonipiikkiä,auttaa vain hetken. Rukoilkaa,että Jumala parantaisi sen vaivan,koska haittaa elämää enemmän kuin levinnyt syöpäni.nim.LP

Pyydän ystäviä, perhettä. Myös työ ja terveys ja talous. Tärkein ja välttämätön edes yksi ystävä. Auta Herra.

pyytäisin tytön perheen puolesta tarvitsee toisen asunnon kiireesti Jeesus auta tässä.kiitos että kuulet huutomme

01.11.
Pieni lapsenlapsemme tarvitsee puolesta rukoilijoita, että hän saisi kasvaa terveenä, rakastettuna, vanhempiensa turvallisessa kasvatuksessa tasapainoiseksi ihmiseksi. Pyydän hänelle Jumalan siunausta ja armoa, Pyhän hengen ja enkelien varjelusta.

Pyydän esirukousta mieheni leikkaukseen . Herra auta , ettei tämä sairaus ja sen hoito asetu esteeksi ulkomaille muuttoomme.Sinä näet Jeesus tilanteen , johdata!

Yeshua, Herra, älä tuomitse minua helvettiin lääkkeen käytön vuoksi. Vapauta minut lääkkeestä, jos on Sinun tahtosi, ettei sitä käytetä. Herra, ilmesty elämässäni. Anna minun kokea olevani turvassa Sinussa. Paranna minut niin, ettei lääkettä enää tarvita. Auta minua, olen epätoivoinen ja peloissani.

Hei,voisitteko rukoilla minua että paranisin Hypotyreos nimisestä sairauksesta, minun kilpisrauhanen ei Toimi kunnolla..Kiitän Jeesusta että hän kuulee rukouksenne..

Rukous tapaamisen puolesta, jotta tapaamiinen ja ilta sujuisi hyvin , ilman ongelmia , syyttämistä ja riitoja. Kiitos!

Mieheni puolesta joka on sortunut huumeisiin syvälle. Jeesus pelasta suhteemme ja anna raitistua!

ISÄ, AUTA, ETTÄ SAISIN NUKUTTUA!! Pyydän edelleen rukousapua lääkeasiaan. Herra, ole minua kohtaan kärsivällinen ja armollinen. Johdata minut vähitellen oikealle tielle. Paranna minut. Tapahtukoon Sinun hyvä tahtosi elämässäni.

31.10.
Jeesus auta vanhempiani. Auta että sydänoireet lähtisivät pois.

HERRA, AUTA MINUA! Olet luvannut pelastaa jokaisen, joka huutaa avuksi Herran nimeä!

Jeesus auta vanhempiani. Auta että sydänoireet lähtisivät pois.

Pyydän Jumalan siunausta suunnitelmalle lähettää hengellinen kirja ihmiselle joka on kiinni siteissä ja harhoissa. Vaikuta Jeesus niin että hän lukee kirjan. Ilmesty Jeesus hänelle itse ja vakuuta hänet siitä että Jeesus sinä olet ainoa tie taivaaseen. Jeesus auta! Pelasta ja paranna - vapauta kahleista tämä eksynyt ihminen!

Nyt sain kannanoton, jonka mukaan lääkkeen käyttö pitäisi lopettaa ja antaa Herran parantaa. Yeshua, tiedät, että sitä on yritetty. Tiedät, että olen pyytänyt Sinua parantamaan minut, mutta silti tuli oireita. Miten minun pitäisi edetä tästä eteenpäin? Olen aivan sekaisin ja peloissani, Herra, auta minua!

Herra, siunaa kaikkia naapureita, lasten ystäviä ja koulukavereita perheineen. Jumala kosketa Hengelläsi ja pelasta nämä kaikki ihmiset!!

Herra, auta minua! Mitä teen lääkeasiassa?! Nyt sain kannanoton, joka käski lopettaa lääkkeen käytön. Olen aivan sekaisin ja peloissani. Herra, ilmesty minulle voimallisesti, jotta tiedän, mitä tehdä.

Pyydän rukousta lapsettomuuden päättymiseksi ja lapsen saamiseksi. Tämä on ahdistava taival ja tunnen kateutta kun muut onnistuvat ja saavat lapsia. Vastaa ja vapauta pian Herra!

30.10.
Herra, sytytä tyttäressäni tuleen se lahja, joka hänellä on. Anna hänelle voimaa harjoitella ja tulla yhä paremmaksi että hän voisi palvella sillä lahjalla sinua. Ole niin armollinen. Auta miestäni, että hän löytäisi uuden työn joka olisi hänelle mieluinen ja voimaannuttava. Auta Jeesus.

Jumala parantaisi als-sairauteen sairastuneen aviopuolisoni.

Pyydän rukousta poikani jaksamisen puolesta, että hän pystyisi keskittymään opintoihin ja saisi tukea luovaan työhön. Rukoilkaa hänen terveytensä ja tulevan puolesta. Pyydän ruokousta tyttäreni elämälle, pyydän rukousta että hän uskaltaisi perustaa perheen ja saisi lapsia. Pyydän myös rukousta puolisoni puolesta ja omalle työlleni.

Hei. Pyydän esirukousta itselleni. Minulla on kiintymyssuhdetrauma lapsuudesta joka on seurannut minua aikuisuuteen asti ja tuhonnut tärkeitä ihmissuhteita. Olen tavannut ihanan ihmisen mutta tämä trauma nostaa päätään. Koen olevani valuvirhe ja arvoton. Olisi kiva oppia rakastamaan itseä ja hyväksymään itsensä.

Jumala, siunaa, varjele ja johdata perhettämme. auta jokaisessa eteen tulevassa asiassa.

Jeesus auta löytämään oikea asunto ja johdata muuttoaikataulussa

Lasteni puolesta. Työtä, terveyttä, rakkautta. Isänsä sairastaa alzheimeria 60v

Herra, taas pyydän: auta minua lääkeasiassa. Ilmesty elämässäni niin, että näen Sinun olevan yhä läsnä. Auta, Herra, olen niin peloissani! Kiitos kaikille rukoilijoille!

Pyydän esirukousta kovien vatsakipujen vuoksi. Tutkimuksia on tehty mutta vielä ei ole selvinnyt että mistä kivut johtuvat. Auta rakas Jeesus. Uskova sisar

Tyttäreni on jääny pienen taaperon yksinhuoltajaksi. Pyydän tyttärelleni, hänen lapselleen ja tyttären ex-puolisolle siunausta, varjelusta ja rakkautta elämään niin että nämä vanhemmat pystyvät kasvattamaan yhteisen pienen lapsensa rakkaudella, kunnioituksella ja hyvässä yhteistyössä ja että he saavuttaisivat tasapainon elämäänsä. Kiitos!

Pyydän esirukousta kovien vatsakipujen vuoksi. Tutkimuksia on tehty mutta vielä ei ole selvinnyt että mistä kivut johtuvat. Auta rakas Jeesus. Uskova sisar

29.10.
HERRA, PELASTA MINUT! Olen niin huolissani sieluni puolesta...Auta minua!

kirjotin yhelle uskosta osattomalle kaverilleni uskon asioista ja siten miten minä uskon ja myös pelastuksesta, Jeesuksen verestä ja taivaasta kirjoitin. Voitteko rukoila että tuon ihmisen sielu herää synnin unesta ja pelastus koittaa ja että välillemme tulisi sopu ja parempi ystävyys.

Auta Jeesus lapsenlastani paranemaan raiskauksesta ja poista häneltä itsetuhoajatukset, paranna myös poikani polvivamma. Kiitos rakas Taivaan Isä

28.10.
Joka aamu on armo uusi.jeesus en jätä sua rauhaan Ennenkuin jäät mua siunaamaan.huudan puoleesi näistä pelon ja kivun tunteista sinä ne tiedät olkapää ja lonkka.amen rukoilkaa ystävät kanssani.kiitos

Pyydän Pyydän Hengen armolahjoja

Pyydän esirukousta miehelleni, ensi viikolla sairaalaan kirurgiseen operaatioon. Asuntoasiaan ratkaisua, nyt saimme suuremmasta asunnosta tarjouksen.Herra johdata!

Pyydän Jumalan armoa ja varjelusta ystävälleni joka sairastaa kroonista syöpää. Hän on tällä hetkellä sairaalassa keuhkokuumeen vuoksi. Rukoilkaa että hän toipuu ja pystyy elämään perheensä kanssa vielä pitkään ja näkisi vielä lapsenlapsensa. Kiitos teille!

Tyttären kihlattu odottaa oleskelulupaa. Muistakaa tätä asiaa.

Herra Jumala! Auta minua raha-asioissani. Kiitos, että olet luvannut kuulla rukoukseni. Aamen.

Esirukouspyyntöni on että parantuisin lapsuuden aikaisesta liiallisesta uskonnollisesta kasvatuksesta jossa seksi leimattiin häpeälliseksi toimeksi. Vaikka kuinka järjellä yritän asiaa miettiä ja hyälätä niin ei se tunteista ole hävinnyt. Uskon että vain Jeesus voi parantaa minut ja myös lapseni, koska huomaan että häpeäni siirtynyt heihin. aamen.

Tyttären ja miehen välit kireät.Ovat olleet puhumatta toisilleen yli 2kk.

27.10.
Että työhaastattelu menisi hyvin, että pääsisin siihen liittyvään koulutukseen, että se menisi läpi ja että saisin sen työn.

Että työhaastattelu menisi hyvin, että pääsisin siihen liittyvään koulutukseen, että se menisi läpi ja että saisin sen työn.

Rukoilkaa ettei kohdun liikakasvu olisi syöpää.Myös ettei rintasyöpäni koskaan tulisi uudelleen.Herra pelasta mieheni ja ettei epilepsia kohtaus tulisi uudelleen.Siunaa koko meidän perhettämme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Herra, auta minua lääkeasiassa. Auta, kun epätoivo meinaa vallata alaa.

En saa tarvitsemiani opintokirjoja varattua / lainattua kirjastosta oman kömmähdyksenki takia. Rukousta että asia ratkeaa , tarvitsisin kirjoja ensi viikon tunneille!

Herra, paranna ystäväni joka taistelee syöpää vastaan. Anna voimia ja siunaa häntä nyt kun syöpähoidot alkaa.

26.10.
Kiitos aihe : Suuri kiitosaihe.En ole langennut syömään kuin mielipuoli ,vaikka olen ollutkin väsynyt. Olen osannut rukoilla "Mene pois Perkeleestä tuleva nälkä" . Jeesus on vapahtaja myös Perkeleen suhteen!

Pyydän esirukousta rakkaideni puolesta että Jumala siunaisi heitä ja auttaisi että heidän toimeentulonsa tulisi hyväksi ja että Hän päästäisi meidät pahasta Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.

Epätoivo vallannut minut ajatuksissa käy myös poistuminen tästä ajasta taloudellinen tilanne on erittäin vaikea velkaa paljo eikä ulospääsyä ole näkyvissä kokeillaa vielä tätä kautta ....

Saisinko rukoutukeatyttärien puolesta. Musta pilvi laskeutui sydämeeni. Rukoustaistelu on kovaa, ettei paholainen saisi voittoa.

25.10.
Herra,tapahtukoon Sinun hyvä tahtosi, kun rakas mummo on viety ambulanssilla sairaalaan. Paranna hänet ja anna terveyttä, kiitos

Pyydän esirukousta, jotta vuosien yksinolon jälkeen tapaisin elämäni rakkauden. Pyydän esirukousta myös siihen, että taloudellinen tilanteeni kohentuisi, ja että ammatilliset asiat selkiytyisivät. Kiitos!/ J.L

Pyydän esirukousta, Jumalan siunausta ja varjelusta lapselleni ja hänen puolisolleen, että he tulevasta erosta huolimatta pystyvät kasvattamaan yhteisen pienen poikansa rakkaudella, kunnioituksella ja hyvässä yhteistyössä ilman riitoja niin, että pieni lapsi kasvaa tasapainoiseksi ja terveeksi aikuiseksi. Pyydän Jumalan armoa, että nämä vanhemmat saisivat rauhan, rakkauden ja tasapainon myös itsel

Iäkäs ystäväni vaikuttaa masentuneelta, itsetuhoisia ajatuksia ym. Jeesus auta!

Pyydän rukousta erään tytön puolesta. Hän on joutunut kiusatuksi perämättömillä rikosilmoituksilla. Hän on syytön. Toivomme rukousta että oikeus tekee oikeat päätökset ja kiusaajat lopettavat kiusaamisen. Koko perhe kärsii tästä tilanteesta.

pyydän vävylle Gonradille työtä ollut 3v työtön etsii jatkuvasti kurssia tai työtä työvölitystoimistosta sanottiin että etsi itse ,on Filippiiniläinen 20 v Suomessa

Herra. Rukoilen sinua, auta entiseen työhön liittyvässä asiassa, jota on puitu oikeudessa. Vastapuolen todistajat valehtelivat narsistisen työnantajan edustajan eduksi. Päätös asiasta tulee pian. Herra, anna oikeuden voittaa. Kiitos, että annat tuomarille viisautta. Aamen.

Toisin Herralle ahdistukseni! Tyttäreni ja vävyni tarvitsevat rakennuslainalleen takausta.Mieheni, vaikka siihen olisi mahdollisuus, on asiaa vastaan jyrkästi. Poikaamme hän takasi, nyt olen aivan väsynyt tilanteeseen. Herra anna asian järjestyä ja anna voimia ja uskoa tilanteen ratkeamiseen.Siunaa nuorteni yrittäjyyttä ja anna heille voimia.

Olen väsynyt perheenäiti ja opiskelija. Minua huolestuttaa lasten hyvinvointi, mieheni tarvitsisi enemmän tukea ja avioliitto ei voi hyvin. Perheemme tarvitsee apua, mutta sitä on heikosti tarjolla. Rukoilkaa, että saisimme voimia jatkaa yhdessä ja jaksaa arjessa ja että löytäisimme tarvitsemamme avun ja yhteisen ilon ja uskon hyvään Jumalaan.

Jn vaikea depressio parantuisi.

24.10.
Voi Herra auta meitä sotkussa Kelan kanssa, joka ei ole ollenkaan meidän syytämme vaan kelan työntekijän virhe. Nyt kuitenkin me joudumme siinä maksumiehiksi. Auta Jeesus. Auta myös miestäni että hänellä olisi töitä ensi vuoden puolella. Auta talouttamme. Auta meitä Herra.

Jumala auta ratkaisemaan mikä on minulle oikea seurakunta. anna viisautta, mikä seurakuntayhteys ei ole sinun tahtosi mukainen. Kirkasta tahtosi ja suunnitelmasi. Kiitos.

Perheenäidin vakavien sydänoireiden loppumista ja terveyden tuloa tilalle. Perheessä pienet lapset.

Nuori tyttö menossa mukaan seksibisnekseen - Jeesus armahda ja auta!

Nyt ilmoitettiin olkapään leikkaus ystävät rukoilkaa et leikkaus onnistuu ja pääsen kuntouttamaan sitä.olen jo 7 viikkoa kärsinyt.välillä tulee epäusko et Jumala rankaisee minua.mutta toisaalta ei se niin oo .auta armahda ja viisautta lääkäreille.kiitos älä unohda minua hyvä Jumala

23.10.
Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta, ja sen puolesta, että riittäisin aviomiehelleni sellaisena kuin olen ja saisin arvostusta. Ja että mieheni olisi onnellinen ja iloinen. Kiitos Isä. Amen.

Pyydän aviopuolisoa elämääni, olen rukoillut tätä todella kauan, onko Jumalalla minulle ketään? Pyydän myös läheisiä ystävyyssuhteita sekä johdatusta työ/opiskeluasioissa. Elämässäni ei ole mitään iloa, välillä jopa toivon mieluummin kuolevani. Herra, auta!

Pyydän esirukousta puolisoni työn puolesta. Työ on erittäin stressaava ja haastava ja puolisoni tarvitsee paljon viisautta, ymmärrystä ja stressinsietokykyä. Rukoilen, että työstressi ja työtahti voisi helpottua ja Jumala hoitaisi ja ratkaisisi vaikeat tilanteet työpaikalla parhaalla tavalla.

Minua vaan kalvaa helvetin pelko. Olen saanut lukuisia rukousvastauksiakin, joiden pitäisi lohduttaa, mutta jotenkin en vaan pääse pelosta irti. Pelko liittyy pitkälti lääkkeen käyttöön. Kristus, ilmesty, auta ja armahda!

Rukoilkaa ystävät siunausta olkapää leikkauksen puolesta.amen

Jeesus auta tyttäriäni, kova hätä.

Rukousapua pyydän.Auta poikaa saamaan oikea lääkitys. Minua et näemmä auttaa voi. Pyytänyt olen lapsenuskossani:auta. Yöllä herään niin yksin tuskassani. Outo vieraantuminen kaikesta on ja pysyy.Elämäntapahtumat satuttaneet.Häly hermostuttaa.Joskus rauha taivaankodissa. Rakkaat on jo.Ihmissuhteet vaikeita. Apua.

22.10.
Pyydän esirukousta graduni tekoon, ja vertaistukijoiden johdatukseen. Yksin en selviä.

En kaikki sairaudet parantuisivat!

TP hukassa. Niin myös suhde karikoissa. Apua!

lapsemme ovat aikuisia muuttaneet pois kotoa kaikki ovat kunnian himoisia raittiita ei tupakkaa ei alkoholia mutta kateellisia toisilleen meillä on yksi tytär ja kolme poikaa pojat asuu lähistöllä tytär 200km päässä kaikilla on lapsia tytär voi jotenkin huonosti ei pidä yhteyttä paljonkaan poikien perheisiin rukoilkaa

Sairastan astmaa, joka on allergia peräistä. Sinä, rakas taivaallinen Isä, et ole hylännyt minua. Siksi rohkenenkin tämänkin kertoa sinulle. Auta, että sairaus parantuisi minulta. aamen.

Johdata herra minut totettamaan suunnitelmasi.

Hyvät esirukoilijat! Pyydän, että rukoilette minun kanssani apua Jeesukselta, Kristukselta. Olen raskaan taakan alla saanut elää mieheni takia. Herra, minun Jumalani, minun ainoa toivoni, kuule minua. Armahda minua Herra. Aamen.

Jeesus,nyttarvitaan Sinun siunausta ja johdatusta tyttäreni ja lasten kotiinpaluuhun on vähän mutkaista ulkomailta.anna enkeleitä.huomenna on itselläni sairaalassa käynti Jeesus siunaa niin et kaikki olis hyvin ja toipuminen edistynyt anna voimia siihen et jumppa töis tuloksia.kiitos tänään sain todistaa siunauksestasi täs asiassa.amen

Jatkuvan vihan , katkeruuden ja piikitelyn kohteena oleminen on raskasta. Pyydön rukousta , että näihin ihmissuhteisiin löytysi väljyyttä ja asennemuutosta erimielisyyksistä huolimatta.

Herra auta minua, on niin pahamieli ja ahdistava olo, Herra sinä tiedät kaiken tule ja auta minua. vie tämäkin asija oikeuteen.

Jumalani, auta minua selviytymään. Minulla on vakavat sairaudet ja lapseni ovat niin pieniä vielä.He tarvitsisivat täysin terveen äidin, joka jaksaa kasvattaa ja monissa arjen asioissa auttaa. Anna minulle terveyttä ja elinpäiviä/vuosia, että jaksan hoitaa rakkaat lapseni niin hyvin kuin tahtoisin. Ole kanssamme. Anna rakkautta heille silloin, kun sairauteni takia en äitinä jaksa. Kiitos Jumala.

Pyytäisin esirukousta että saisin minulle jääneen vanhan mökin ja maan ympärillä myytyä että saisin raha-asiani kuntoon, kun jäin leskeksi yllättäen, vaikka puolisoni sairasti. Myös sitä että opiskeluni tuottaisivat tulosta.t.T

Pyydän esirukousta omaisteni puolesta, joista kukaan ei ole vielä uskossa.

21.10.
Auta Jumala minua saamaan vakituinen työpaikka. Kiitän.

Pelkään hirveästi peukaloni puolesta. Olen psyykkisesti heikko. Ns. toivoton tapaus. Sanottu jo nuorena. Ahdistuksessani revin peukaloani . Pelkään , että siihen tulee pysyvä kudosvaurio. Se on pakkomielle. Myös ahdistus vaivaa . Repiminen lievittää ahdistustani. Saan hetkeksi edes lomaa tuskasta, kun kipu peittää sen. Huudan Jeesusta apuun ! Jeesu

Perhe pyytää esirukouksia raskaana olevan äidin vakavan tilanteen vuoksi, että vaikea leikkaus onnistuisi niin hyvin kuin mahdollista ja perhe saisi yhteistä aikaa lisää ja voimia uskoa ja luottaa sekä tyytyä Jumalan tarkoitukseen ja tahtoon. lapset ja isä jaksaisivat elää ja uskoa raskaan tilanteen keskellä,koko perhe jaksaisi uskoa loppuun asti.

Kriittiset hetket käsillä. Jeesus katkaise verelläsi väärät ihmissuhteet ja anna sinun tahtosi tapahtua nuoren miehen kohdalla, olet kutsunut hänet elonkorjuuseen.

Hyvä Jumala tuskastunut rukoilija huudan puoleesi tästä olkaapahan kivusta ja lonkan myös auta et löytyis tie paranemiseen .yritän jumpata itseäni mut ilman sinun siunausta ei tapahdu mitään.auta Jeesus et taas voin sanoa et tässä on paljo rukousta ja johdatusta.näin uskon.amen

Perhe pyytää esirukouksia raskaana olevan äidin vakavan tilanteen vuoksi, että vaikea leikkaus onnistuisi niin hyvin kuin mahdollista.Perhe saisi yhteistä aikaa lisää ja voimia uskoa ja luottaa sekä tyytyä Jumalan tarkoitukseen ja tahtoon.Lapset ja isä jaksaisivat elää ja uskoa raskaan tilanteen keskellä.Koko perhe jaksaisi uskoa loppuun asti

20.10.
Isä Kiitos kun Jeesuksen nimeen kosketat Eturauhastani ja muita sairauksiani...Herra kosketa myös elämäni kaikkia Amen

a pyydän esirukousta, itselleni monien sairauksien vuoksi että Herra parantaisi, että jaksaisin elää olen rukoillut monia vuosia, ja huutanut herra avuksi kovissa tuskissani , haluan rukousta lapselleni ja lapsenlapsille myös . Herra runsaasti siunatkoon teitä kiitos

Rakas Jumala, pidä huolta tyttärestäni ja hänen poikaystävästään. Anna heidän saada suhteensa kuntoon. He niin sopisivat toisilleen. Anna heidän tsjuta, että he rakastavat toisiaan.

Mieshenkilö haluaa vapautua demonisiteestä ja sairaudenhengen otteesta elämässä. Olen kärsinyt ahdistavasta hengityksestä hengästyessä ja koen, että kyseessä on sairaudenhenki.

Tahtoisin rukousta tyttäreni ja vävyni laina-asian järjestymisen puolesta. Herra siunaa heidän yrittäjyyttään ja anna heille terveyttä paljon työn ja rakentamisen keskellä.Pyytäisin myös rukousta mieheni puolesta, että hän suhtautuisi molempiin lapsiimme tasapuolisesti ja ymmärtäisi nuorten yritysmuutoksia. Kuule Taivaan isä rukoukseni.

Tuntuu, että Jumala ei kuule, vaikenee kuin muuri. Olemme vuosia huutaneet hänen puoleensa poikamme puolesta. Tilanne menee koko ajan huonompaan suuntaan. Herra on luvannut auttaa.

Herra, auta ja vahvista minua edelleen lääkeasiassa. Ole minulle armollinen.

rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -RUKOUSPYYNTÖ!

19.10.
Ystävämme ja Veljemme T. On joutunut hoitoon mielenterveys asioiden tähden. Rukoilemme ,että pääsee pian takaisin siviili elämään ! (hoito laitoksessa ei ole kivaa)

Uuden ihmissuhteen puolesta. Hän on mies , minå nainen. Viisautta pysyö Junalan tahdossa ja toimia sen mukaan. Että ystävyys voisi olla molemmille voimavara ja iloa tuomassa ja parantamassa sydämn haavoista.

Isä, suo meille vielä lapsi. Siunaa perhettäni ja perhekuntaani. Isä, kiitos uskosta. Jeesuksen nimessä aamen.

Tarvitsen kovasti rukousta. Lasteni isän uusi on narsisti ja estää minua tapaamasta heillä asuvaa lastani, myös muu yhteydenpito estetty. Yrittää myös mustamaalata minua aikuisille lapsilleni ja heidän puolisoille. Kun luonani asuva lapsi on isällään minua haukutaan ja mustamaalataan hänelle. Myös lasten opettajille ja sosiaalitoimeen ulottuu mustamaalaus. Herra pyydän, anna apusi ja oikeutesi lap

H:n voimavarat lopussa, elämä ei ole hallinnassa, on masennusta ja voimakasta ahdistusta. Emme ymmärrä miten voisimme auttaa, mt antaa vain lääkereseptejä, ei muuta apua saa. Herra auta!

18.10.
Kiitän , että Jumala on puhunut ja johdattanut mua heikkoa. Pyydän, että Jeesus auttaisi ihottumassani. Herra tiedät projectini :kortit , joka mulla on mielessä. Anna voima jumppaan. Jeesus anna mulle tänään iloinen mieli. ota pois liaallinen nälkä. Anna rauha sielulleni!

HERRA JEESUS KRISTUS JUMALAN POIKA, ARMAHDA MEITÄ SYNTISIÄ. JOHDATA, SIUNAA JA VARJELE PERHETTÄMME, KAIKKIA MEITÄ.

Olen kaksi vuotta kärsinyt fistelli vaivasta, jonka seurauksena ollut useissa leikkauksissa ja käynyt lukuisilla lääkäreillä. Pyydänkin, että rukoilette puolestani, jotta pääsisin vihdoin viimein eroon tästä kiusallisesta vaivasta ja saisin elämäniloni takaisin, kiitos! JN

Pyydän esirukousta perheemme muutolle ulkomaille.Jeesus johdata.

Rukouspyyntö nuoren tytön puolesta. Hän on eksynyt pääkaupunkiseudulle, on työtön ja kärsii paniikkikohtauksista. Pyydän, että Herra Jeesus ottaa tämän tytön omakseen ja auttaa häntä oikealle tielle kaikissa asioissa.

Olen miettinyt sitä, koska minulla alkavat vaihdevuodet ja miltä se tuntuu. Pyydän, että osaisin ottaa ne vastaan hyvällä ja viisaalla tavalla. Että osaisin luopua ja hyväksyä sen, että vanhenen.

Maanviljelijäisä ja yksinhuoltaja on epätoivoinen 17-vuotiaan tyttärensä puolesta, joka on kiinni huumeissa. Miehet käyttävät häntä hyväkseen, jota isä joutuu avuttomana seuraamaan vierestä. Isä on niin epätoivoinen ja väsynyt, että on yrittänyt itsemurhaa. Uskokaa kanssani, että tytär tulee järkiinsä ja Jeesus tulee väliin ja tytär vapautuu. Tuttu

Pyydän paljon rakkautta parisuhteeseeni ja yhteen kuuluvuuden tunnetta mieheni j:n kanssa. Pyydän myös meille rukoilua että saisimme pian perheenlisäystä jota kovasti toivomme .

Työpaikkakiusaaminen minua kohtaan loppukoon!

17.10.
Johdata minun pojalleni hyvä ystävä, jonka kanssa voi viettää aikaa koulunkin jälkeen.

Anna sähölaskuun liittyvä epäselvyys laueta.

Taas on rahat loppu, auta.

Rukouspyyntö 6 henkisen perheen asuntoasian puolesta, että Jumala johdattaisi sopivan asunnon.

Olen masentunut ja yksinäinen. En jaksaisi enää elää. Pyydän Jumalaa johdattamaan myös erittäin vaikeassa parisuhdetilanteessa, avaamaan tulehtuneet välit ja auttamaan asioita Jumalan tahdon mukaiseen suuntaan.

Että tuleva kylpyhuone remontti olisi nopeasti ohi ja ei niin suuri kuin pelätään. Että minä saisin työttömänä töitä jommasta kummasta paikasta.

JUMALA RAKAS, MUMMU ON AMBULANSSISSA 23.10. NÄET HÄNET JA TIEDÄT HÄNEN SAIRAUTENSA JA VAIVANSA. RAKAS JUMALA JEESUSKEN NIMESSÄ PYYDÄMME, ETTÄ ET OTTAISI MUMMUA KESKUUDESTAMME TAIVAAN KOTIIN. TOKI HYVÄKSYMME SENKIN, JOS MUMMUN AIKA ON TULLUT, MUTTA ANNA MEIDÄN PITÄÄ VIELÄ MUMMU LUONAMME. KIITÄMME MUMMUN ELÄMÄSTÄ, KAIKESTA SIITÄ, MITÄ OLEMME SAANEET MUMMUN KANSSA KOKEA, KIITÄMME HÄNE N RAKKAUDESTAA

Nuoren uskovan miehen puolesta, että vapautuu vääristä ihmissuhteista. Kolmen naisen puolesta, jotka tahoillaan ovat sekaantuneet naimisissa oleviin miehiin. Jeesus katkaise saatanan työt

Kauheaa! Mulla ja rakkaalla miehelläni on kamala riita yhdestä hengellisestä tilaisuudesta. Haluaisin silloin olla ihan omissa oloissani. Koen, että se ei ole mitenkään väärin . Mieheni on hirveän kiukkuinen , kun en ole lähdössä mukaan. Lupasin rukoilla (niin teenkin ) puolestaan koko illan. Herra auta! Herra anna VIISAUS tässä asiassa!

Rukoilkaa että tyttäreni löytäsi itsensä ja identiteettinsä. Hän on hukassa. Isä

Esirukousta kaikille avunpyytäjille ja Jumalan armoa asioissa.minä kiitän monista rukous vastauksista ja että löytyis joku kanava mun tätä murtuneesees olkapään kipuun et kuntoutuminen edistyisi ja myös naulatun lonkan toipumiseen.minä uskon uskokaa muutkin ja rukoilkaa ja kiitetään amen

Jeesus rakas pelasta kaikki lapseni oikein elävään uskoon ja myös lastenlapseni. Anna Suomeen väkevä herätys!

Tarvitsen kokoaikatyön,että voin elää ja elättää perheeni. Rahat eivät riitä lainoihin eikä laskuihin näillä tuloilla.Emme yksinkertaisesti pärjää ja koti menee.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net