2015-9-28 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


24.11.
Siunaa mieheni työt.

Mies jota rakastan on myös rakastunut minuun, mutta hänellä on egon kehittämä puolustusmekanisti, joka estää todellisen läheisyyden, sitoutumisen ja naimisiin menon. Hän pelkää heikkouttaan ja riippuvuuttaan toiseen ihmiseen. Tarvitaan suurta rukousapua, et hänen muurinsa sortuu.

Pyydän esirukousta serkkuni 12v pojan puolesta joka on sairastunut syömishäiriöön

23.11.
Itselläni on ollut monenlaisia outoja kipuja jonkin aikaa. Nyt löytyi kainalosta suurentunut imusolmuke. Jeesus älä anna sen olla syöpää tai muuta vaarallista. Tai jos on, niin pyydän ja rukoilen että se voisi parantua kokonaan

Pyydän rukousta mieheni J.P:n puolesta, joka on saanut aivoinfarktin kahdesti tämän vuoden aikana. Itse poden päänsärkyä ja erilaisia sydänoireita,jotka ovat tulleet mieheni sairastumisen jälkeen. Masennus on myös ottamassa minusta otettaan.

Voisitteko rukoilla, että saisin uuden paremman työpaikan ilman kiusaajia? Ja rukoilkaa näille kiusaajille apua. Kiitos P

Rukoilkaa,että Herra parantaisi äitini Alzheimerin taudin ja ehkäisisi äidin osteoporoosin etenemisen, parantaisi.Herra parantakoon myös setäni aivoverenkiertohäiriöt ja Alzheimerin taudin. Nivelrikkoa,kulumia jne itselläni ja sisaruksillani...Jumala parantakoon ja auttakoon ja armossaan pelastakoon meidät kaikki ajallaan taivaan kotiin t. ES

Herra! Kutsumme sinut ottaa haltuusi, asiainhoidollisen ja perheemme salassa käydyn ettemme unohtuisi, saapuisi, joutuisi julkisuuteen ja asiain osattomien/asianosattomat osaan? "huuteluni, rukoukseni" - ei asian osaisia

Jeesus haluan antaa elämi sinulle. Armahda minua. Anna ihmeesi tapahtua että talous ja asumis tilanne korjaantuu. Johda ihmissuhteissa.

varjele lapsenlapseni ja aikuiset lapseni,asumuserossa olevan pariskunnan puolesta auta lasta sopeutumaan uuteen tilanteeseen.oma asunto ja työ asiani Jeesus johdata kaikessa.

Jumala järjestä tekemistä päivisin,sellaista jossa saan palvella sinua,palaveri tulossa lähiaikoina,paranna myös Jeesus keuhkoni astma ,elätus ja vaatetus ja toimeentulo,ystävä tai rukouskaveri.

22.11.
Py dän rukousta omaisten puolesta kulut 57 mies sydän kohtauksen omaisille voimia surun keskellä .Py dän rukousta nuoren miehen puolesta käyttää tapetit sekoilee et Jumala pelastaa ja auta S hän elää , kiitos kun jaksatte muistaa

Isä tarvitsen täydellistä anteeksiantoasi kaikesta synnistä jota olen tehnyt olen äärettömän ahdistunut ja mielessäni on ainoastaan oman elämän lopetus en kestä tätä tuskaa.Auta jos kuulet.

Rukouspyyntö että "käärme" ei kieroile minulle.

Herra, siunaa ja varjele vanhaa Mummoamme. Anna terveyttä ja voimia. Näet hänen tilanteensa, auta joka hetki. Jos vain mahdollista, lisää hänen elinpäiviään, niin saamme olla yhdessä. Kiitos, että olet antanut hänelle näin paljon elinvuosia.

Jumala, auta M K:a, joka on lääke/huumeriippuvainen. Vapauta kaikesta pahasta. Pelasta ja paranna.

Parisuhteeni on kriisissä ja olen sairastunut masennukseen. Auta Pyhä Jumala, että pääsisin ylös tästä ahdingosta. Eheytä parisuhteeni, anna rakkautta ja anteeksiantoa meille puolisoina. Jeesuksen nimessä pyydän

Taivaan Isä, siunaa ja varjele perhettämme. On ollut vaikeaa, sairautta ja vastoinkäymisiä.

Pyydän esirukousta veljeni ja kahden poikamme puolesta, että nämä tulisivat uskoon. Kiitos!

Pelkään tehneeni anteeksiantamattoman synnin, Pyhän Hengen pilkan. Jos olen vahingossa niin tehnyt, Jumala anna minulle anteeksi. Kerro totuus minusta. Aamen.

Rukoilen, että saisin tilaisuuden muuttaa Helsinkiin asumaan lähelle lapsiani.

21.11.
Rakas Jumala, rukoilen saavani tosi täydellisen vaimon. Saahan silleen rukoilla, asian kohdalla? Ystävä sanoi kun keskustelimme suhteiden kohdalla etät täydellistä paria ei ole olemassakaan, kuitenkin ystäväni on siis itse suhteessa, se on itsessään jo jotakin (ja minulle nainen joka on terve, kaunis, älykäs) - ja lapsen syntymä on totta.

Pyydän esirukousta kriisissäolevan parisuhteeni puolesta. Pyydän rukousta toisen osapuolen mielen alueen vahvistamiseen, voimauttamiseen, kirkastamiseen ja ajatusten selkeytymiseen. Pyydän rukoiltavan Jumalan pyhää voimaa ja rakkautta hänen sisälleen, sekä Jumalan pyhää vartiota jokaiseen hänen askeleeseensa ja tekoonsa mitä hän tekee. Aamen.

Perheemme tarvitsee rahallista apua, jotta selvämme veloista ja maksuista. Herra, auta meitä niin, että saamme maksut ja lanat hoidettua ajallaan.

20.11.
RUKOILLAAN YSTÄVÄN VAIKEAN VATSASAIRAUDEN PUOLESTA

Pyydän rukousta jaksamiseen, olen hukassa elämän kanssa ja en tiedä miten jaksan jatkaa. Syön rauhoittavia ja haluaisin päästä niistä eroon. Myöskin jännitän ja pelkään viikon päästä työhön palaamista. Toivon saavani voimia sinne. Jeesuksen nimessä auttakaa, kiitos ! Myös poikani 18 vuotis synttärit jännittää auttakaa minua saamaan jännitys pois.

Rakas Jumala, rukoilen elämälleni tulevaisuutta. Aivan mahtavaa saada elää naisen, vaimonsa kanssa. Haluan saada lapsia ja haluan lasteni selviytyvän hyvin elämässä (sairastumatta mihinkään). Kiitos, rakas Jumala, että autat minua saamaan yhteiselämää, oman perhe-elämän todelliseksi.

Esirukouspyyntö. Herra Jeesus anna kahdelle pojalleni töitä tai opiskelupaikat ja siunaa heidän tulevaisuus. Herra ohjaa ja johdata sekä pidä terveenä. Kiitos kun muistatte rukouksin.

Jumala Pyhä Isä, eheytä 40v parisuhteeni, ja anna anteeksiantoa ja rakkautta meille puolisoina. Laita loppu suhteelle joka aiheuttaa tämän kriisin. Puhu Hengelläsi meidän molempien sydämelle ja ohjaa meitä oikeaan suuntaan Jeesuksen Herramme nimessä

19.11.
Rakas Jumala, rukoilen itselleni jatkuvaa tarmoa aviomieselämään; jaksan yhteiskunnan olemuksessa ollen sairastumatta. Jaksan jokapäiväistä elämääni perhesuhteessa jossa on täysipainoista lapsielämää. Perhesuhteeseen: kotielämään kuuluu lapsen täysipainoista oppimista. Rukoilen itselleni toimivaa ja täysipainoista suhde-elämää. Lapsi voi hyvin.

Sisar pyytää esirukousta poikansa puolesta, että Jeesus Kristus pelastaisi ja vapauttaisi hänet synnin kahleista. Jumalalle kaikki on mahdollista.

Jeesus auta tytärtäni, joka on sairastunut masennukseen. Anna iloa ja valoa elämään, paranna hänet. Ota pelko tulevaisuudesta ja auta parisuhdetta.Tätä pyydän, Jeesuksen nimessä ja veressä. Kiitos ja ylistys.

Jumala Pyhä Isä, eheytä 40v parisuhteeni, ja anna anteeksiantoa ja rakkautta meille puolisoina. Laita loppu suhteelle joka aiheuttaa tämän kriisin. Puhu Hengelläsi meidän molempien sydämelle ja ohjaa meitä oikeaan suuntaan Jeesuksen Herramme nimessä. Puhu mieheni sydämelle suoraan

Rukoilkaa, että tyttären ahdistus helpottaisi. Että terapia auttaisi.

18.11.
poikamme on sairaaloisen lihava häntä auttaisi sairauksissa jos saisi pudotettua painoa tänään hänellä on ravitsemus terapeutin aika rukoilkaa että hän ymmärtäisi kuinka tärkeää laihtuminen olisi kun on vielä pieni poikakin ottaisi vaarin neuvoista

OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo rukospyyntö vaikea vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta rukouspyyntö kipeä tätini

Jeesus, siunaa teologiaa opiskelevaa ystävääni. Valmista häntä hänen tuleviin tehtäviinsä ja anna hänen kutsumuksensa todella kirkastua ja selkiytyä hänelle. Anna hänen saada gradunsa pian valmiiksi ja anna siitä olla iloa muillekin.

Rukous mieheni sairauden puolesta. Herra kosketa, anna paras hoito ja apu. Anna minulle rauha ja lepo Vapahtaja.

Pyydän rukoilemaan, että saisin viimein opintoni etenemään. Rukoilkaa minulle viisautta ja voimaa tehdä elämänmuutos, että käyttäisin aikani oikein. Rukoilkaa ystäväni ja minun puolesta, että me emme kadottaisi ystävyyttämme kaiken kiireen ja muun keskellä. Pyytäkää Jumalaa johdattamaan meitä tänäkin päivänä siten, että rakastamme toisiamme enemmän

Pyydän ja rukoilen edes yhtä aitoa ystävää elämääni, iloihin ja suruihin. Kiitos.

pojan koiran puolesta sillä on lonkassa vikaa kävelyyn ei vaikuta se on meillä hoidossa on kuin perheen jäsen ymmärtää puheen

17.11.
Herra, siunaa meitä yllätyksellä, rahalahjalla, jolla voisimme maksaa velat pois ja saisimme toimeentuloa suurlapsiseen perheeseemme. Huolestun maksujen ja laskujen määrästä.

Hei M, rukouksesi jossa kerroit tarpeiden kohdalla on viisas; tiedät perhe-elämän olevan vaativaa ja pyysit apua. Me olemme rukoilleet puolestanne.

Pyydän rukoilemaan, että pääsisin opiskelemaan hakemaani sairaanhoitajan koulutukseen. En jaksa enää nykyistä työtäni ja elämääni tällaisena kuin se nyt on. Kiitos.

16.11.
Sisarenpoika todella huonossa kunnossa sairaalassa. Pyydän esirukousta hänen puolestaan. Mahdollisesti itsetuhoisuuttakin.

Terveyttä niskaan ja pääni alueelle ja menestystä"Onnen pottia"toivon...kiitos.

Olen ev-työssä Israelissa. Minun pitää pian uusia viisumi, mutta virastossa on isot jonot , ja viisumini loppuu jo ensi kuussa! Koen, että työn tulisi jatkua vielä vuosia. Israel tarvitsee evankeliumia ja esirukousta! Rukoiletteko, että saan pian ja helpolla viisumini uusittua, ja että sen jälkeen voisin helposti hakea pysyvämpää maassaololupaa! Kiitos

Ex-mies aikoo naimisiin, että saisi naisensa suomeen. Yhteisen lapsemme tarpeet ja vastuu jää entisestään täysin jalkojen alle. Pyydän esirukousta asian puolesta, älä päästä tätä naista suomeen.

Rukoillaan tyttäremme S:n 18-v puolesta, että hän tulisi pian uskoon, vapautuisi paholaisen sidoksista. Jeesus auta että hän nöyrtyisi ottaman Sinut vastaan vapahtajanaan. Ja parantuisi tarkkaavaisuushäiriöstä joka estää opiskelun. Pyydetään että Jeesus ilmestyisi hänelle rakkaudessaan.Jumalalle on kaikki mahdollista, Hän ei ole koskaan myöhässä!

15.11.
Pyydän Jumalan selkeää johdatusta ja pikaista apua työtilanteessani ja riittävää toimeentuloa myös jatkossa. Kiitos.

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin, että Herra vaimoni pysäyttää ja ottaa kiinni. Salasuhteen katkeamista, koko perhe kärsii. Että Jeesus vaimoni pelastaa. Lasten henkisen hyvinvoinnin puolesta. Terveyteni puolesta, kaihi-leikkaukseen pitäisi päästä. Tuloinani työttömyyskorvaus ja se ei riitä paljon mihinkään. Hätä.

Hei haluaisin että rukoilisitte vanhan isäni puolesta on ahdistunut ja yksinäinen sekä joutuu tekemään liikas töitä vieläkin, tarvitseisi apua Herra tietää minkälaista myös veljeni tarvitseis apua suhde ongelmaansa Herra auta heitä.Kiitos teille ja siunausta.

Jeesus auta ja armahda. Paranna ja pelasta mieheni, joka on sairaalassa.

Tyttäreni rakennuslupahanke hankala Jn kunnan työntekijä ei etene asiassa 5 vuotta kestänyt ely keskus byrokratian vuoksi .

14.11.
Rakas Jumala. Poikani on flunssassa ja hänellä on vaikea astma. Anna hänen parantua nopeasti ja anna hänelle terveyttä. Anna minulle voimia jaksaa hoitasa häntä.. siunaa ja varjele meidän perhettä vaaroilta ja allergioilta, jotka myös vaivaavat meitä.anna asioiden mennä parhain päin. Viimeisten viikkojen ajan olen joutunut kovin kärsimään. Kiitos.

It would probably be true that in case we were with less problems we would not neither be so argumentative.

Rakas Taivaan Isä. Kärsin töissäni koko ajan huonosta sisäilmasta. On vaikea hengittää. Työnantaja ei hanki ilmanpuhdistinta. Anna minun löytää rdullinen ja hyvä ilmanpuhdistin jonka avullavoin tehdä töitäni ja hengittää ilman vaikeuksia. Olen epätoivoinen ja ahdistunut näiden hengitydvaikeuksien takia. Siunaa ja varjele.

Thank you

13.11.

Ystäväni lonkka, Herra voi vaikka antaa uuden. Siunausta Sinulle ! -s

Kestorukousaihe päiväkodin puolesta jatkuu ; Herra vaikuta päättäjiin niin ettei uutta rakennusta rakenneta samalle paikalle. Syrjäinen sijainti vaikuttaa voimakkaasti henkilökunnan laitostumiseen, tuntuu kuin paikka olisi heidän viihtymistään varten olemassa. Jeesus sinänäettämän asian ja olet lasten puolella.Anna tahtosi tapahtua lasten eduksi.

Rakas Taivaan Isä. Pyydän apua pieneen murheen mutta minulle niin kovin suureen murheeseen. Voitko antaa minulle kaikki synnit anteeksi ja parantaa tämän minun huuli sairauteni. Minä ikinä se onkin. Minun henkinen voima alkaa olla tuskaa ja murhetta täynnä tämän asian takia. Työt ei maistu koska on minulle tosi iso kosmeettinen haitta. Auta,aamen.

Erään ihmisen puolesta rukousta, joka käyttäytyy hyvin itsekkäästi ryhmässä. Auta häntä ja auta ettei minun ehkä tarvitsisi kohdata häntä uudelleen.Jos kohtaan, auta pysymään tyynenä. Vielä tulevan joulun suunnitelmiin.Äitini joutuu joulun alla aina paniikkiin ja tämä paniikki leviää muihinkin.Hänellä on traumoja. Anna tyyneyttä tähänkin asiaan.

Herra auta että tietyn paikan palautekyselyn tulokset vahvistavat omaa näkemystäni asiasta , että ihmiset ovat ilmaisseet mielipiteensä asiasta rehellisesti.Puutu Jeesus tilanteeseen, lasten puolesta kirjoitan.

On tosi ikävä tunnustaa että elän aikuisen poikani väkivallan alaisena. Kaltoinkohtelua..nimittelyä..komentelua...määräilyä...pakottamista jne. Aihe on kipeä ja vaiettu yhteiskunnassamme. On titta että pelkään häntä ja siksi tottelen. Pyydän että rukoilisitte puolestani. Olen aivan loppu ja laiminlyönyt omaa elämääni. Nimim.nääntynyt äiti

12.11.
Rukoilkaa mieheni puolesta, että kykenisi selviytymään työssään ja saisi apua väsymykseen ja keskittymisen vaikeuteen.

Rukouspyyntö että Jeesus uudistaisi minut uskossa ja pelastaisi perheeni myös. Apua puolison suvun minulle tuomiin paineisiin, vaikeuksiin ja ongelmiin sekä painostukseen. Apua että saisimme muutettua toiselle paikkakunnalle kun täällä raskasta ja mahdotonta sekä olosuhteet on vastaan eikä mitään toivoa ole. Apua taloustilanteeseen.

Rakas Jumala - rukoilen itsellenni vapautta ongelmista. -What is a problem? A lack of a wife and children or a child. Please help. Kiitos.

Kiitos.

11.11.
Pyydän esirukousta ns. työpaikkakiusaamiseen, isäni ihmissuhteeseen, joka vie häntä pois päin Jumalasta, ns. vainoon ja kiusaamiseen, jota saan kokea joka päivä, sekä masennuksen, työuupumukseen ja siihen tulisiko minun hankkia toinen työ (vaikka ei ole siihen voimavaroja eikä ole työpaikkoja ja kaikissa työpaikoissa kiusataan).

Pyydän esirukousta terveyteni puolesta. Minulta leikataan kasvain, jonka pahanlaatuisuudesta ei ole täyttä varmuutta. Olen äiti ja toivon voivani kasvattaa lapseni ja olla tukena hänen elämässään. Olen menettänyt äitini ja isovanhempani syövälle. Pyydän Herraa varjelemaan minua ja läheisiäni tältä sairaudelta.

Pyydän rukoilemaan 21 v tyttäreni puolesta. Hänellä on riita asia entisen työnantajan kanssa. Asia on nyt syyttäjällä. Pyydän rukoilemaan, että asia ei menisi keräjille. Asia on vähäpätöinen. Rukoillaan syyttäjälle oikeudenmukaisuutta ja tervettä järkeä. Mielestäni työnantaja, ammattiliiton lakimies ja tyttäreni pystyvät sopimaan tämän asian.

Olen työssä Etelä-Suomessa. Kiitän työpaikastani. Iäkäs äitini asuu Pohjois-Karjalassa ja hän tarvitsee apua. Olen hakenut työpaikkoja lähempää hänen asuntoaan mutta ei ole vielä tärpännyt. Pyydän, että rukoilisitte sen puolesta että saan työpaikan läheltä äitini asuntoa. Kiitos, Kiitos, Kiitos

Rakas Jumala - rukoilen itselleni vapautta ongelmista.

10.11.
pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Toivoessani rukoilla ja uskoakseni mennyttä Sydämen tiellä, Herralle, Sydämeni? Voi olla ajan kysymys Parantuminen nyt! Kiitosaihe muistini Puolesta

Herra, näet perheemme tilanteet: olemassaolevat ja alkavat sairaudet, työkyvyttömyys ja työttömyys, rahavaikeudet, rakennusprojekti, perheasiat, lasten kasvatus, kaikki. Tuon ne Sinun eteesi ja sydämestäni lähtee huokaus puoleesi: auta, ota nämä kaikki asiat ja järjestä ne. Herra, en jaksa huolta enää ja unettomia öitä, kun murehdin näitä asioita.

Majoituksen löytymisen puolesta. Voimia työhön ja johdatusta tehtävien suorittamiseen. Herra auta siirtolaisperhettä kaikessa missä tarvitsevat lohtua ja tukea. Niska-hartiasärkyihin hierojan löytyminen. Joulun lahjoituksiin viisautta; kenelle apua tarjotaan ja mitä annan lahjoituksiin.

Kaihileikkaukseen menevän rouvan puolesta . Herra anna sen leikkauksen onnistua.Lohduta ja anna voimia. Työtarjousten puolesta, että löydän sopivat kaikista tarjotuista tehtävistä ja osaan oikeat kontaktit ottaa. Herra auta tulevan joulun suhteen , äitini narsismi ja tunnekylmyys ovat niin monen joulunaikaan saaneet perheemme riitoihin.Kiitos.

Äitini narsismi ja tunnekylmyys ja itsekkyys- Herra auta meidän lapsiamme ymmärtämään ettei heissä ole mitään vikaa, vaikka isoäiti ei heistä ole kiinnostunut. Kiitos kuitenkin niistä pienistä muutoksissa joita hänessä on tapahtunut.Rukousta vain tarvitaan lisää. Koko hänen elämänsä on vain käpertynyt häneen itsensä. Herra auta ja paranna.

Pyydän esirukousta, että Jumala johdattaisi minulle sopivan työn, olen vajaakuntoinen, jonka takia en voi tehdä kaikenlaista enkä edes jaksaisikaan tehdä kokopäiväistä työtä. Kiitän tuesta rukouksessa.

09.11.
Esirukousta pyydetään. On muutama asia mihin tarvitsen Jeesuksen apua ja pyydän että muistatte rukouksin. Eli että avioliitossa rauha lisääntyy ja kaikki häirintä loppuu, pystyisin tekemään töitä levosta käsin ja Herra johtaa tarkasti ja avaa oikeat ovet, saisimme vaimoni kanssa olla terveitä tänä talvena ja myös rukousilloissa Herra ilmestyy väkevästi mitä pidämme pienessä piirissä. Myös taloyh

Pyydän rukoilemaan että F.L. Ei pystyisi enää satuttamaan yhtään naista. 12 vuodessa hän on pahasti saanut seitsemää naista joista yksi on tyttärensä. Jeesuksen nimessä pyydän että tämä kierre päättyy minuun eikä hän löydä enää uutta uhria vaan hän tulee synnintuntoon ja saa antaa koko elämänsä ja sotkunsa Jeesuksen käsiin. Jeesus auta meitä!

tyttäreni odottaa lasta ja hänelle on nyt tullut sellaista "raskausajan ihottumaa" ...huomenna labrat...tänään rakenneultrassa vauvalla kaikki ok. mutta tuo kutiava ihottuma on kiusallinen. hänessä ei ole koskaan aiemmin ollut ihottumia eikä allergioita. kiitos kun muistat esirukouksen siivin. siunausta sinulle ja kaikkiin tehtäviisi !

kiitos rakas taivaan Isä ja kiitos ja siunaus esirukoilijoille ,että sain hyvää apua puhelimen kanssa

Voimme seurauksin suoda Jumalalle pyynnön kahdelta henkilöltä, joiden kouluja käymätön ja opinnoissa ei mahdollisuus, valmista sanonee, rukouksemme nykyisessä maailman ajassa? Herra? ... Suomi Valtio - EU Valtiot, muu Maailman kaikkeus, Herra on ..., Ihmein. Kyllä? Tunnusteoin. Kyllä?

Olemme nelikymppinen pariskunta ja pohdimme pitäisikö meidän hankkia lapsia vai ei. Olemme epätietoisia omista tunteistamme asian suhteen. paljon. Pyydämme Jumalalta ohjausta asiaan, jotta hän ohjaisi meitä toimimaan siten kuin on meille tarkoitettu. Pyydämme asiaan suhteen sisäistä rauhaa ja varmuutta. Kiitos!

joulu menisi rauhassa ja kaikilla olisi hyvä

08.11.
Päädyin lopettamaan toisen osa-aikatyöni koska palkallisesti se ei kannata edes lisätulona. Pyydän rukoilemaan Jumalan pikaista apua ja johdatusta, että loppuaika töissä sujuisi paremmin ja pääsisin tavoitteisiini. Kiitos rukoustuesta.

Uskovan avioparin puolesta. Yksinäisyyttä ja puhumattomuutta. Miehellä psyykkisiä ongelmia ja tupakkariippuvuus, valehtelua. Auta Jeesus meidät totuuteen ja uuteen alkuun!

Nuori uskova mies kipuilee epäuskon ja uskon välimaastossa, Herra kirkasta armosi.

Jeesus, paranna kaikki sukulaiseni, pelasta myös.

Herra, tule ja johdata hengelläsi huomisia työneuvotteluja. Siunaa päätöksen tekoa. Johdata oikeat ihmiset oikeaan paikkaan. Kiitos.Amen.

Pyydän että lapseni saisi pitää työpaikkansa. Asia ratkee 23. päivä marraskuuta mennessä. Kiitos Jeesus, sinä tiedät. Jeesuksen nimessä ja veressä.

Esirukouspyyntö aviomiehen löytymisen puolesta.

Kiitos Jumalalle, rukoukset on kuultu. Tyttäremme on parantunut!

07.11.
Rukous aihe että Herra johdattaisi Uskovan Aviopuolison Herra ilmesty H

Jumala, anna rakkaalle mummolle lisää vuosia niin, että hän saa nähdä lastenlastensa kasvavan. Jos mahdollista, älä ota mummoa pois ennen kuin Jeesus tulee takaisin noutamaan seurakuntansa. Kiitos, aamen.

Voisitteko muistaa rakasta nuorta tytärtämme, jonka hormonitoiminta on muuttunut puutteelliseksi. Asia on tosi kipeä niin hänelle itselleen kuin minulle, äidille. Olen pyytänyt monta kertaa esirukousta ja nyt taas yhä uudelleen. Uskon rukouksen voimaan, huudetaan Jumalan puoleen. Herra auta ja paranna!

Että saisin Kelalta myönteisen päätöksen kuntoutukseen ennen opiskelun alkua. Vetää taloudellisesti muuten liian tiukille. Että puolisoni asiat järjestyisivät myös parhain päin. Siunausta parisuhteelle ja koko perheelle rauhaa ja onnellisuutta. Että perheeni jälleen olisi yhdessä, onnellisina.

Kiitos Herra että olet auttanut tähän päivään. Auta edleeen ja anna mieheni parantua kokonaan ja palata pian sairaalasta kotiin. - A

Minusta vaikuttaa siltä, että opiskelemaan lähtenyt kummilapseni elää aika kaukana Jeesuksesta. Jätän rukousaiheeksi, että Taivaan Isä pitäisi hänet lähellään.

06.11.
Pyydän esirukousta erään laitoksen puolesta , jossa henkilökuntaa varten tuntuu koko juttu rakennetun. - Eli henkilökunta tuntuu viihtyvän hyvin ja asiakkaat eivät.Asiakkaat ovat lapsia. Herra sinä näet tämän paikan ja Jeesus sinä näet kuinka tämä paikka tarvitsee Jumalan siunausta ja oikeaa ohjausta. Herra auta ja käännä asia lasten eduksi.

Rukouspyyntö että Jeesus puhdistaisi ja uudistaisi minut omaan käyttöönsä. Apua puolison suvun minulle tuomiin paineisiin, vaikeuksiin ja ongelmiin sekä painostukseen. Apua että Jumala auttaisi meitä ja auttaisi kun en tiedä mitä tästä eteenpäin tulevaisuudessa.Vaellan epätietoisuudessa ja vaikeuksissa. Jeesus syntisten ystävä muista rukoukseni ja käänny puoleeni sekä Jeesus.

Ajattelemme olevamme sairaina ja hoitamattomuus, itse emme osaa, voi, ei ole - rukous puolestamme Jumalalle Tervetulon vaikutelmissa ja Jumalan on.

Herra, kiitos perheestämme, mummoistamme, kiitos siitä, miten rakastavasti olet meistä huolehtinut! Siunaathan meitä, varjele kaikelta pahalta ja sairauksilta, johdata meitä joka hetki. Aamen.

Taloudellinen tilanne on huono ja korkeat rakennuskustannukset ovat yllättäneet. Herra, auta meitä selviytymään laskuista!

Pyydän esirukousta, jotta mieheni tulisi uskoon, pyydän myös omalle uskolleni vahvistusta. Pyydän myös siunausta koko perheelle ja neljälle pienelle lapsellemme!

Jeesus auta ja armahda miestäni. Anna hänen parantua ja päästä kotiin pitkän sairaalahoidon jälkeen, anna hänelle Sinun rauhasi - A

Pyydän, että saan rauhan, oloni paranee ja Jeesus Kristus siunaa minua

Herra, Sinulla on ollut varaa kouluttaa minut moneen ammattiin ja antaa viimeikin saavuttaa se koulutus, jolla haluaisin palvella sinua. Tuntuu surulliselta, että sille eikä millekään aikaisemmalle koulutukselle löydy käyttöä. Mitä minun tulee vielä oppia, että voin palvella sinua kokopäiväisesti?

05.11.
Rukoilkaa mieheni työn puolesta. Sen riitävyys ja mieheni jaksaminen ja selviäminen.

Kiitos poikani jalan paranemisesta.

Herra Jeesus Kristus ,kiitos että parannat astman

Esirukouspyyntö perheen puolesta, rankka avioerotilanne. Pienet lapset kärsivät. Vanhemmat ovat riitaantuneet ikävästi. Rukoillaan kiitoksen kanssa, että Jeesus vie voittoon tämän perheen asian ja kaikki kääntyy vielä parhain päin.

Pyydän rukousta avioliittoni jatkumisen puolesta, ettei se pääty harkinta-ajan jälkeen lopulliseen eroon. Anna rakas Jumala minulle ja miehelleni rakautta ja tahtoa jatkaa avioliittoamme, joka on sinun silmiesi edessä ja armossa solmittu. Kiitos ! -M-

saisin apua puhelimen käyttöön , kiitos rakas Taivaan Isä

Esirukouspyyntö nuoren yrittäjäpariskunnan työhön, jossa suuria muutoksia.Voimia ja siunausta heidän elämäänsä.Mielenmuutosta ja tukevaa asennetta isälle, joka käytöksellään ja negatiivisuudellaan murehduttaa minua äitinä ja nuoria heidän suunnitelmissaan.Huoli häiritsee yöuntanikin, Jumalan johdatusta mieheni eläkepäiviin.

pyydän että rukoilette puolestani että Jumala poistaisi häirikkönaapurin niin että saisin levätä ja olla rauhassa omassa asunnossani.

pyydän että mies löytäisi liikunnan tms.kun on jäänyt eläkkeelle ja sairastellut

Vaimon saaminen on ensiarvoisen tärkeää.

siunaa siskojani ja heidän perheitään, lapsia ja vanhuksia.

04.11.
Yhden Tn ja An suvun puolesta ja minun.

voisitteko muistaa veljeäni ja hänen perhettään rukouksin, että tulisivat uskoon on todella vaikeat tilanteet heillä.

Rukoilen saavani jotakin joka vapauttaa leimasta

Kumppania vailla,Jumala vastaa

Pyydän esirukousta sairaudesta toipumisen puolesta. Sain aivoinfarktin josta jäi ikäviä oireita,pahimpina näköhäiriöt ja hahmotusvaikeudet. Nyt on löytynyt myös pullistuma, joka leikataan. Pelkään ja olen hyvin masentunut ja ahdistunut. Huudan Jumalaa apuun päivin öin. Huutakaa kanssani. En jaksa enää

03.11.
Työttömyys,yksinäisyys,huoli tulevaisuudesta ahdistaa,en saa nukuttia ja on tosi paha olo.Auta Herra että pää ei hajoa tähän ahdistukseen ja en riistä henkeä itseltäni.

Sinä olet täysin vapaa tekemään sitä mitä haluatte.

Olen ollut vuosia sitten uskossa pyyntö että Jeesus uudistaisi minut uskossa ja pelastaisi myös perheeseeni kuuluvat. Apua uskovien yhteyteen löytymiseen. Apua että tietäisin hakenko kouluun ja vaimon työ tilanteeseen myös. Pyyntö minulle työpaikan löytymiseen ja taloustilanteemme korjaantumiseen. Apua lahkosuvun painostukseen .Mahdollisuutta muuttoon paikkakunnalta koska täällä ei mahdollisuuksia

Hei, Voisitteko rukoilla perheemme puolesta. Isa on taas vailla tyota ja olemme aikamoisessa taloudellisessa ahdingossa. Taas kerran... Kiitos!

Pyydän esirukousta, että työasiani järjestyisivät vielä tämän syksyn aikana. Että saisin uuden työpaikan tai täällä kunnalla mieluisan tehtäväkuvan. Kiitos Jeesus! Olen ollut henkisesti kovilla. Kosketathan A:ta, T:tä ja H:ta, kiitos!!!

02.11.
Voitteko rukoilla Jumalalle että hän laittaa minun tilille välittömästi 2 miljoonaa euroa

01.11.
Pyydän esirukousta oman hengellisen ahdistuksen vuoksi. Pyydän myös esirukousta tyttäreni kipujen puolesta.

Pyydän rukousapua nuorelle naiselle, joka on lapsesta asti kärsinyt selittämättömistä vatsasäryistä. Leikkaus, jonka piti auttaa kipuihin, epäonnistui. Pyydän hänelle voimia ja parantumista sekä ratkaisua vuosien kärsimyksille.

Jännityksen, neuroottisuuden ja erityisesti mahdollisen psykoottisuuden vähenemisen puolesta.

Rt vr ph sk pelastumisen puolesta. Vapautuminen päihteistä. Pyydän että Jeesus avaisi keskusteluhetket

En vaan enää jaksa tällaista elämää joka on minulle annettu. Kuormani on ylisuuri. Poikani sairastaa vakavasti. Lääkärit eivät voi enää auttaa. Kehoitettiin vain hyväksymään tilanne. Olen yksin asian kanssa. Talous tiukalla. Voimat täysin loppu. EI kiinnosta enää mikään.

Herra auta ja paranna poikani vuosia jatkunut selkäsairaus! Sinä voit parantaa myös mielen alueen sairauden, joka on saanut pelätyn diagnoosin. Olemme ahdistuneita ja äärettömän surullisia. Rukoilemme, vaikka olo on tyhjä. Toivo tuntuu haihtuvan kun tilanne vain pahenee eikä apua kuulu.

Pyydän esirukousta omaisteni puolesta, joista kukaan ei ole vielä uskossa ja osa on jo vanhoja. Kiitos kaikille muistamisesta.

31.10.
Äitini voi hyvin. Kiitos rakas Jumala, aiempien rukousten kohdalla. Äitini on voittanut diabeteksen - ja lisärukouksena että se ei myöskään uhkaa häntä. Samoin itse, ja myös henkilökohtaista - vapaata elämää, omaankin perhesuhteeseen jossa minä isänä, on äiti ja lapset. Rukoilen vaimoa joka rakastaa minua, osaamme perhe-yhteyttä. Skitsofreeniton

Jeesus Kristus, valaise muslimiuskoiset maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat. Anna heidän silmiensä avautua näkemään totuus Jeesuksessa Kristuksessa ja kääntymään puoleesi. Kiitos, että pelastat mahdollisimman monta muslimia.

Rakas Jumala anna aVIOLIITTOLAIN pysyä ennallaan Sinun nimessäsi Amen

Rakas Jumala, kiitän että elän ilman verisuonitukkeutumia.

Saatte auttaa jotta M on vapaa "sellaisesta jätöstä".

Pyydän, että saan rauhan ja Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Rukouspyyntö Cn hyväksi.

HERRA JEESU KRISTUS, NMESSÄSI KÄSKEN KAIKEN VIHOLLISEN VALLAN VÄISTYMÄÄN TIELTÄNI JA KAIKKEEN, MIHIIN RYHDYN. KIITOS JEESUS.

30.10.
Jeesus auta ystävääni ja myös minua asuntoasiassa. Hän sairaalassa, iso leikkaus. Asunto menee alta. Hän ei pysty hakemaan asuntoa, eikä järjestämään muuttoa. Ei ole paikkaa mihin palata. Peni asuntoni on myynnissä. Jeesus lähetä ostaja.

RUKOILKAA TÄMÄN IHMISEN PUOLESTA, JOTTA HÄN PELASTUISI JEESUKSELLE: Mikael Karppinen.

Poikani sairastaa syöpää, rukoilkaa että taivaan isämme parantaisi hänet tässä ja hänellä on kaikki valta ja voima.

Poikani sairastaa syöpää, rukoilkaa että taivaan isämme parantaisi hänet tässä ja hänellä on kaikki valta ja voima.

Jeesus siunaa seuraava hallituksen kokouksemme, auta tekemään oikeita päätöksiä. Jeesus johdata meille juuri oikea hallitus. Paranna puheenjohtajamme pian, Kiitos

Rukoilettehan rakkaan tyttäreni K:n puolesta, joka haluaisi tulla niin hartaasti äidiksi. Hän sai keskenmenon kesällä ja siitä jäi iso kipu. Herra; Sinä elämän antaja ,kuulethan rukouksemme, Aamen!

29.10.
Rukoilisitteko onnistumista ja oikeita päätöksentekoja työssäni. Anna huomata oikeat, apua tarvitsevat ihmiset. Siunaa työyhteisöäni. Viisautta ja turvallisuutta thöhön ja työmatkoille.

HS - mielipide Rukous että viesti julkaistaan.

rukoillaan maailmassa kristittyjen terästäytyä rukouksessa, eri Esivaltojen Puolesta

Pyydän johdatusta siihen, alanko tehdä isoa projektihakemusta. Olen nyt työttömänä.

Rukouspalaute kaikille! Sain työpaikan. Kiitos! Rukoilen puolestanne.

Sairastan harvinaislaatuista syöpää Hemoglobiini 80. Jeesus paranna

Jeesus auta ! Miehelläni on huomenna vaikea operaatio, Herra anna sen onnistua, anna lääkäreille viisautta ja taitoa. Poista sairaus hänen kehostaan. Pelasta hänet. SH

Pyydän rukousta alussa olevan ihmissuhteen puolesta. Että olisimme ne oikeat toisillemme. Että saisimme perustaa perheen ja rakastaa. Että käytännön asiat järjestyisivät. Että lapsistamme tulisi rakkaita toisillensa.

Tuntuu pahalta ja ahdistaa, työpaikallani on vuosia ollut joidenkin ihmisten huomiottajättäminen ja nykyään se kohdistuu myös minuun. Vuosia jatkuneet työpaikkakiusaamistapaukset eivät työtyytyväisyystulosten tultua ole mihinkään muuttuneet koska mitään ei ole tehty asian hyväksi viimeisten 3 vuoden aikana. Jumala tule sinä ja aloita puhdistava työ ja vaihda oikeat terveet ihmiset johtotehtäviin.

28.10.
Löysimme pitkään etsimämme ihanan kodin, mutta mutkia on vielä matkassa. Pyydän esirukousta, että saisimme asuntotarjouksen ja lainahakemuksen läpi.

Pyydän rukoilemaan, että Jumala parantaisi sisäiset haavani ja poistaisi pelkoni. Rukoilkaa myös johdatusta ja apua, että pääsisin opiskelemaan. Kiitos.

Rakas Jeesus, anna voimaa kestää tuleva polvileikkaus. Anna voimia miehelleni joka hoitaa minua leikkauksen jälkeen.Herra kiitos että annat kaiken tapahtua sinun suunnitelmien mukaan. Kiitos että olet mukana kaikessa enkä ole yksin. rakas Jeesus sinä tiedät myös tulevan olkapään tekonivelleikkauksen. Kiitos että olet läsnä ja annat apua. Aamen

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa H:n ja siunaa häntä

27.10.
Pyydän jälleen esirukousta 16-vuotiaan tyttäreni puolesta, joka sairastui 1v 8 kk sitten helmikuussa epilepsiaan. Hän sai seitsemän tajuttomuus/kouristelukohtausta ja oikeaa lääkitystä jouduttiin hakemaan. Uusi lääke aloitettiin vanhan lääkkeen rinnalle ja nyt hän on ollut vuoden ilman mitään oireiluja, kiitos Herralle!! Huoleni lapsestani on silti yhä suuri ja kiitän koko sydämestäni, että jaksat

Pyydän esirukousta sen puolesta, että tyttäremme hääpäivä saataisiin päätettyä mahdollisimman pian. Kiitos!

Minulla on suuria vaikeuksia selviytyä töistäni. Pyydän Jumalan pikaista johdatusta ja täsmäapua tilanteeni korjaantumiseksi. Lisätuloja tai kokonaan toinen sopivampi työpaikka. Kiitän rukouksesta ja etukäteen jo rukousvastauksista.

12v pojan koulunkäyntiasiat

Itseni puolesta lähimmäisen rakkautta. Oma perhe, olemaan ongelmitta. Kaikki seuraavat - sadan vuoden ajat. Jatkuvaakin - lapsilleni ja lapsenlapsilleni ja heille myös turvaa ja suojaa. Kiitos Jumalalle.

26.10.
Poikamme puolesta. Sielunvihollinen riivaa voimakkaasti.Jeesuksen veressä on voima

Jeesus, siunaa UR ja pehmitä hänen kova sydämensä, jotta hän ymmärtäisi tapahtuneet asiat ja osaisi osoittaa omaavansa oikeudenmukaisuutta ja toimisi siten, että se ei olisi hänelle häpeäksi. Kiitos, mitä teet hänelle. Anna oikeuden tapahtua. Aamen.

Jännityksen vähenemistä ja itsetuntoa. Rauhaa asunnossa, etenkin yöllä, ja naapurustossa. Pahojen henkien ja vihollisen loitolla pysymistä. Suojaa ja rauhaa.

Herra Jeesus Kristus, pelasta SK ja perhe, MJ ja perhe, ur ja perhe, kaikki sukulaiset ja naapurit, ystävät. HA; AL ja perheet pelasta.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa minua ja läheisiäni ja siunaa meitä

Minun tulevaisuus, mennyt on mennyttä, ajattelen parempia vaikuttamisen mahdollisia ja sitten ettei äitini enää sairastaisi ja saisi nyt kuuluviin Jumalan vaikuttaa ihmein ja tunnusteoin Hänen silmänräpäyksensä hetket?

Jeesus, siunaa Suomea ja kansaamme, samoin Israelia ja omaa kansaasi. auta, että päättäjät Suomessa palauttavat avioliiton koskemaan vain miehen ja naisen välistä liitoa.

Kiitos, että siunasin mummun syntymäpäivän. Kiitos, että saamme jättää mummun Sinun hyvään huolenpitoosi ja rakkauteesi. Anna hänelle varjeluksesi, siunauksesi ja johdatukSesi. Anna terveyttä ja voimia, vaikka ikä on jo paljon. Kiitos, Jumala.

Herra, näet rakennusprojektimme jaa vaikean rahatilanteemme. Auta meitä laskujen maksamisessa.

25.10.
Pyydän esirukousta mieheni puolesta, että hän pelastuisi ja löytäisi Jeesuksen, että mieheni vapautuisi kaikesta orjuudesta, pettämisestä, uskottomuudesta, ihan vääristä harhakuvista ja ajatuksista, teoista joita hän pitää oikeina, ainoina oikeina joiden mukaan hänen pitää elää sillä tavalla, Jeesus, pyydän siunusta avioliitolleni, kaiken korjaantumista, eheytymista, oikeaa aviosuhdetta, rakkautta

Herra pelasta lapseni,ja perhekuntani. Tartu mieheni elämään,joka on juonnut kolmekymmentä vuotta elämästään. Nyt hän on jättäytynyt jumalalle, mutta vihollinen kiusaa häntä viinallla. Rukoilkaa hänen puolestaan,sillä herra on heikoissa vahva,sanoo jumalan sana.

Pyydän Jumalan selkeää johdatusta löytää sopivat ostavat asiakkaat ilmoitustilalle määräaikaan mennessä . Pyydän Jumalan johdatusta myös työnhakuun liittyen. Pyydän riittävää säännöllistä toimeentuloa. Kiitos.

HERRA, KOSKETA M JOTTA HÄN LOPETTAA NUO HUUMAUSAINEEN VAIKUTUKSEN ALAISENA KIRJOITTELUT. JEESUS KRISTUS, KOSKETA HÄNTÄ NYT JA PELASTA TÄMÄ RESSU MIES SINUN KÄYTTÖÖSI.

Herra minua syrjitään ja kiusataan jätetään ulkopuolelle. Auta että kiusaajani lopettaisivat ja pyytäisivät myös anteeksi käytöstään. Jeesus auta!

24.10.
Tuemme eräässä piirissä uskovaa naista, joka auttaa työllään kehitysmaissa asuvia ihmisiä. Rukousaiheeni on, että Jumala siunaisi, varjelisi ja johdattaisi tuota naista ja hänen perhettään ja että piirimme voisi olla iloksi ja siunaukseksi hänelle.

Voimia FL:lle kotiin saapumiseen ja äidin surun kohtaamiseen. Voimia ja paloa parisuhteen hoitamiseen ja läheisyyteen sekä kiinnostusta puhumiseen, totuuden puhumiseen. Pyydän rukoilemaan tälle miehelle parannusta ja terveyttä, fyysistä ja henkistä.

Rakas Jumala, poista rahahuoleni ja siitä seurannut masennus ja ahdistus. Terveyttä itselleni ja läheisille. Rakkautta ja onnellisuutta elämään. Kiitos.

23.10.
Äitini (85 v )puolesta! Ei juurikaan pääse liikkumaan enää yksin,kovat jalkakivut. Terveyskeskuksessa hoidossa.Särkylääkkeitä kipuihin!Pyydän esirukousta, että Herra ilmestyisi ja avaisi äidin mielen ymmärtämään pelastuksen tarpeen ja että äitini tekisi totisen ratkaisun ja että Herra koskisi niin, että hän pystyisi vielä liikkumaan kivuttomasti ja tulemaan toimeen kotonaan.Herra armahda!

Äitini (85 v )puolesta! Ei juurikaan pääse liikkumaan enää yksin,kovat jalkakivut. Terveyskeskuksessa hoidossa.Särkylääkkeitä kipuihin!Pyydän esirukousta, että Herra ilmestyisi ja avaisi äidin mielen ymmärtämään pelastuksen tarpeen ja että äitini tekisi totisen ratkaisun ja että Herra koskisi niin, että hän pystyisi vielä liikkumaan kivuttomasti ja tulemaan toimeen kotonaan.Herra armahda!

parantuminen ja Hyvä - ihmeet ja tunnusteot

Jumala, pyydän että miesystäväni olisi terve, ettei sairaus olisi uusiutunut.

Pyydän esirukousta poikamme puolesta. Hänen parisuhteensa kariutui. Nyt poika on epätoivoinen ja on mm. ruvennut käyttämään alkoholia. Kiitos! Äiti

22.10.
Aiempia pyyntöjänne huomioidaan.

Rukouspyyntö. Jeesus, pyydän että saamme todella virvoittavan ja siunatun loman perheeni kanssa. Herra ohjaa ja johdata ja anna kokea kaunista luontoa ja voimia vaeltaa eri paikoissa. Jeesus ota kaikki taakat ja murheet yltämme. Suurkiitos.

Vapautusta ja apua tietokoneella oloon yksinäisessä perheessä että tulisi ystäviä taikka muunlaista mielekkyyttä tilalle.

Rukouspyyntö uskossa uudistumiseen ja avun saamiseen ongelmissa sekä turhautumisessa. Asun eräällä pienellä paikkakunnalla apua paikkakunnan vaihtoon että saisin aloittaa alusta sekä pois liian tutuista ahdistavista asioista sekä ympäristöstä jos Jumala vain sen suo minulle.

Pyydän Jumalan pikaista apua ja johdatusta, että löydän ostavia asiakkaita jotka maksavat kohtuullisen hinnan. Pyydän Jumalan selkeää johdatusta työnhaun suhteen. Pyydän riittävää säännöllistä toimeentuloa ja onnistumista töissä. Kiitos.

ISRAELIN JUMALALLE PYYNTÖNI IHMEIN JA TUNNUSTEOIN TOTEUTUVA PALVELEVIN HENGIN HERRA ILMI: se mitä on vedetty ja poljettu ja mihin yhdelläkään ei aihetta, ei tarvetta, tiettävää, taidettavaa asioida Herra on asioiva. Pyydän/Anelen

Lapseni on huomannut, että kun elämä muuttui ahdistavaksi ja masentavaksi, niin usko katosi. Rukoilkaa hänelle uskoa ja Pyhän Hengen johdatusta. Hän on väsynyt ja pyytää apua. Hän haluaa uskon takaisin. Auta Herra pian! Ylistys ja kunnia Herralle!

Olen ahdistunut koska köyhiltä eläkeläisiltä leikataan. Pyydän esirukousta oman tilanteeni puolesta. Pyydän myös, että jos mahdollista, hallitus ei saisi vietyä leikkauksiaan läpi, erityisesti eläkeläisten asumistuen leikkausta.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa R:n ja siunaa häntä

21.10.
Olen hakenut työpaikkaa kotihoidosta.Pyhän Hengen johdatus.S.

Meidän sukutaustamme on sammumassa ja olemme kysyneet ihmeitä ja tunnustekoja, kiinnostus kieli opintojen ja maailmassa mahdollisissa Jumalan edellä teoissa?

seuraYstävyssuhteet kuntaan meno. TUVALLISUUS. voin olla oma itseni huomisen kapassa käynnit, löydän oikeat asiat talous niin onneton. Ystävyyssuhteet. 2 ystävälle rohkeutta puolustaa minua riita loppuu. Itse n halua etten leitso lisää

Puolisoa pyydän. Rakkaudellinen hyvä suhde, jossa lapsenikin tuntee olonsa hyväksi ja onnelliseksi. Kiitos.

Tinnitus ja kova kohina päässä Mummi L

PARANEMINEN JA IRTIPÄÄSEMINEN KANSALLISTEN STATUSTEN VERKOSTOSTA/EI TYÖHISTORIAA ... KANSANELÄKELAITOKSEN OMAA NÄKÖKOHTAA RAVITSEMUKSELLINEN JA LUONNOTTOMUUDET JA LUONNONMUKAISUUDET, PARANEMINEN JA PERHEEN ILMI JUMALALLIMEN PARANTUMINEN: "JUMALA ON PARANTAJA"

Pyytäisin rukousta että kun minulla on tärkeä tapaaminen, niin pyytäisin rukousta että Jeesus siunaisi tuon tapaamisen ja että Jumalan tahto tapahtuisi tuossa tapaamisessa. pyytäisin myös rukousta että äitini Anne tulisi uskoon. Ystävyydellä L

Rukouspyyntö Jeesus en enää halua laittaa ehtoja pelastumiselleni. Auta ja johdata minua tiedät kaikki vaikeuteni. Auta ongelmaani että saisin tonttimaani myytyä. Auta myös appisuvun painostuksessa sekä sen tuomissa vaikeuksissa. Olen umpikujassa enkä tiedä miten selviän. Tv Epätoivoinen

Uskovainen nuoripari odottavat kaksosia ja heille sanottiin rakenneultrassa että toinen lapsista kuolee kohtuun tai heti syntymän jälkeen. Herra armahda.

Poista poikani isän itsekkyys ja anna hänen ymmärtää, kuinka tärkeä asia lapsi on. Anna hänen matkalleen tulla este, jos niin tarkoitettu.

Poista mustasukkaisuuden ja hylätyksi tulemisen pelko. Ja ota tämä rakkauden tunteeni pois. Yhdistä meidät uudestaan, jos niin on tarkoitettu. Amen.

20.10.
Jeesus Kristus Jumalan ainoa poika sinä tiedät vaikeuteni, tuskani ja hätäni sekä ongelmani. En halua enää asettaa sinulle ehtoja auttamiseen en keinoja enkä aikoja ja muutakaan enkä määrätä. Saat elämäni jos huolit sen anna vielä minulle mahdollisuus armosta. Pyydän muista minun asiani jotka tiedät ja mitkä olen tuonut eteesi auta tavalla jonka itse päätät ja joka on paras. Tapahtukoon tahtosi nö

Olen rakastunut. Miesystäväni pelkää sitoutumista. Pyydän Jumalalta,että hän Jumala yhdistäisi meidät pariskunnaksi ja perheeksi. Että hän täyttäisi miehen sydämen rakkaudella ja toivolla.

Jeesus Kristus Jumalan ainoa poika sinä tiedät vaikeuteni, tuskani ja hätäni sekä ongelmani. En halua enää asettaa sinulle ehtoja auttamiseen en keinoja enkä aikoja ja muutakaan enkä määrätä. Saat elämäni jos huolit sen anna vielä minulle mahdollisuus armosta. Pyydän muista minun asiani jotka tiedät ja mitkä olen tuonut eteesi auta tavalla jonka itse päätät ja joka on paras. Tapahtukoon tahtosi nö

Auta jeesus perhettämme. Anna terveyttä ja uudet työt

Pyydän esirukousta pitkään myynnissä olevan asuntoni myynnin puolesta, kiitos kun rukoilette.

Pyydän esirukousta, jotta tulisin vihdoin raskaaksi ja saisimme mieheni kanssa hartaasti toivotun lapsen. Pyydän myös että Herra auttaisi korjaamaan välini veljeeni joka on minulle valtavan rakas. Pyydän siunausta ja terveyttä vanhemmilleni. Kiitos kaikesta Herran huolenpidosta. Herralle ei mikään ole mahdotonta. Amen.

Pyytäisin esirukousta tasapainottamaan elämääni ja ajatuksiani. Vastoinkäymisiä on ollut matkan varrella, ja tuntuu, että omat rajat ovat hukassa. Pyydän esirukousapua oman erillisyyteni tunnistamiseen, ja jaksamiseen vaikeissa tilanteissa. Kiitos.

Oman elämäni puolesta ja veljeni tytön elämät puolesta on perhe ongelma ja poikani 10 v, puolesta on erittäin angeresivinen huutaa ja mönkään ja äitini puolesta on hoito kodissa ja tätini puolesta on syöpä sairas että Jumala parantaa kiitos kun jaksatte muistaa Jumala teitä siunatkoon

19.10.
Pyydän muistakaa minua ja perhettäni,poikani on narkomaani erittäin väkivaltainen,koemme pelkoa ja ahdistusta,olen yksinhuoltaja ja niin yksin kaiken keskellä,kaipaan Jumalan ilmestystä elämääni ,Jeesus tietää tuskani lapsistani ja ahditukseni yknäisyydestä, Kiitos teille Jumala siunatkoon ja varjelkoon .....

Pyydän esirukousta, että vapautuisin ahdistuksesta ja pelosta, mitä minulla on työpaikallani ja esimiestäni kohtaan! Herra auta!!! Työpäivät ovat raskaita henkisesti. Jeesus auta!!!

Vanhempina pyydämme hartaasti Jumalan apua 18-v tyttärellemme Slle. Hänellä on tarkkaavaisuus- ja uniongelmia. Tie avautui kuvataidekouluun joka olisi hänelle hyvä paikka mutta nyt sanoo että ei jaksa käydä sitäkään. Olemme hakeneet hänelle apua vuosia, rukoilleet ja paastonneet. Jeesus auta ja käännä viimein Sn kohtalo!

Pyydän esirukoustanne puolestani. Kannan mukanani niin monen huolen,kivun ja murheen taakkaa,tuntuu että yhtään ylimääräistä en enää jaksa. Tiedä,että Herramme Jeesus Kristus on itse kantanut murheemme. Rukoilkaa, että Hän auttaisi minua ja avaisi asioita ja auttaisi, että asiat ja "solmut" avautuisivat. Saisin viisasta johdatustaan.

Herra, on niin monia asioita, joista saan olla kiitollinen: perhe, koti, kaikki mitä olet meille antanut. Silti näet vielä, mitä olemme vailla. Annathan meille toimeentulon, jolla voimme maksaa suuren velkamme pois. Auta meitä saamaan säännöllinen palkka, jota meillä ei ole. Pyydämme sitä ja olethan armollinen, vaikka näet syntimme. Lupaamme antaa kymmenykset antamastasi toimeentulosta. Aamen.

Herra auta, että tyttäremme pelastuisi alkoholin liikakäytöstä. Hän juo kerralakin pullon viinaa, On vielä pärjännyt työssään, mutta on veitsenterällä. On myös masentunut. Me omaiset olemme neuvottomia ja järkyttyneitä. Kiitos rukosavusta!

Jeesus anna veresi suoja ja varjele kaikesta pahasta

Toivoisin kiitollisena esirukouspyyntöä työasioihin liittyen. Toivoisin, että puolestani rukoiltaisiin, että löytäisin pian oman paikkani työelämässä ja tiukka taloustilanne helpottaisi. Toivon rukousta myös perheeni hyvinvointiin. L-E

Olemme miettineet lapsen hankkimista, mutta emme tiedä hankkisimmeko lapsen vai emme. Emme pääse tunteistamme selvyyteen emmekä tiedä haluammeko lapsen vai emme. Pyydämme nyt Jumalan ohjausta asiaan. Rukoilettehan, että Jumala antaisi meille varman tunteen siitä, haluammeko lapsen vai emme. Pyydättehän meille myös sisäistä rauhaa asian suhteen.

Kotiimme on laskeutunut riita jja katkeruus. Mieheni on ollut juomatta 2 kk. Asiat ovat menneet huonompaan suuntaan. Kohta en enää jaksa synkkää tunnelmaa. Koti ei ole enää koti. Olen yrittänyt antaa anteeksi lyömisen, kodin rikkomisen,rattijuopumuksen. Mies ohjattiin hoitosopimuksen piiriin. hän ei koe viinaa ongelmaksi. Anteeksi ei ole pyytänyt.

18.10.
Pyydän esirukousta taloudellisten ongelmien poistamiseen. Olen anonut kaiken mahdollisen tuen, mutta mitään en ole apua saanut. Ulosotto vie palkasta ja haluan päästä siitä eroon. Jumala auta ratkaisemaan tämä ongelma ja päästä minut taloudellisesta ahdingosta pois. Kiitos Jumalalle.

Pyydän, että Jeesus Kristus poistaa pahan oloni, auttaa ja siunaa minua

Pyydän teitä rukoilemaan muutaman asian puolesta; vaimoni saisi todella vapautua kaikista rasitteista ja olisi aikaa olla Jeesuksen kanssa ja rukouksessa, Herra Jeesus auttaa minua monissa vaikeissa asioissa ja voisin vapautua niistä, että Jeesus antaa liikuntakykyä ja saamme koko perhe olla turvassa kaikelta pahalta (ps. 91). Jeesus anna suuri armosi ja laupeutesi sekä suuri rakkautesi kohdata me

Rakas Mummu täyttää 85 vuotta. Herra, varjele ja auta häntä, että hän ei sairastuisi, vaikka paljon on liikkeellä tauteja. Siunaa hänen juhlapäivänsä. Siunaa kaikki vieraat ja varjele, että kaikki saisivat olla terveinä, paranna sairaudet. Herra, kiitos Mummusta, hänen ihanasta rakkaudestaan, anna Mummulle paljon vuosia lisää ja terveyttä näihin vuosiin. Kiitos ennen kaikkea Sinun rakkaudestasi ja

Hätähuuto nuoren naisen pahasti infektoituneen jalan säärihaavan puolesta. Jalka ei enää tahdo taipua hoitopäivinä. Jumala armahda! Veriarvot ovat aivan pielessä. Tuntuu kuin mikään ei enää auta. nimimerkki: Jumala voi

17.10.
Herra, näet TK:n sydämen ja sen, kuinka hän kieltäytyi antamasta apua ihmiselle, joka tarvitsi avun. Puhuttele TK:a ja puutu jollain tavalla tähän asiaan. Jeesus, vedä häntä puoleesi ja pelasta hänet ja hänen perheensä. Kiitos.

Olen T ja olen psykiatrisesa hoidossa alkoholismin ja maniapsykoosin vuoksi.Hoito jatkuu.Pelkään kotiin meno,kun häiriköin meijän rapussa ja uhkasin tappaa itteni tai jonku muun.Vihamieheni vapautuu linnasta ehkä helmikuussa.Uus asunto keskustasta ja varjelusta!!!!

Hei tarvitsen apua mielettömyyteen, toisten syyttelyyn, avioeroon ja siihen että olen löytänyt uuden miehen mutta pelkään onko siitä haittaa. Että minulla olisi Pyhimmän pelko sydämessä että eläisin kauan ja lapseni saisivat olla onnellisia enkä pettäisi itseäni enkä pilkkaisi koskaan pyhää henkeä. Että varjeltuisi sydän

Jumalani varjele minua netin vaaroilta. Kunnia sinulle.

Rukoillaan että remonttini onnistusi ja rahani riittäisi.Lapsenlapseni saisi syntyä ajallaan terveenä. Kiitos Jeesus että siunaat avioliittoani Amen

Pyydän esirukousta S-mummille, joka yrittää toipua vaativasta sydänleikkauksesta. Ongelmana on jatkuva flimmeri, syke levossa 130-160. Allerginen täsmälääkkeellä, rytmi ei pysy sähköllä. Rukoillaan, että syke rauhoittuisi ja toipuminen pääsisi alkamaan. Muistakaa myös meitä perheenjäseniä, mm. kotona odottavaa muistisairasta ukkia

16.10.
Esirukouspyyntö raskaan elämäntilanteen puolesta, kiitos Jeesus, että sinä tiedät miten ratkaista nämä asiat. Tapahtukoon Herra Sinun tahtosi.

Itseni puolesta etten puhuisi kenestäkään pahaa tulisin elävään uskoon lasten perheiden puolesta kaikilla omat vaikeudet erityisesti nuoremman pojan puolesta hän on ollut loppuun palanut on hyvin masentunut jeesus auta meitä kaikkia

Hyvä Jumala selkeytä poikani työkuviot, jotta voisimme suunnitella selviytymistämme talousahdingossa. Työnantaja maksaisilomakorvaukset nyt heti. Auta meitä selviämään, ettei lainaa sanottaisi irti. Kiitos syksyn sadosta.

Auta perheen pyörittämisessä, lapsiperheen arki on kaoottista ja oma terveys on alkanut reistailla.

Teoissani Jumalattomuus ja Paha ja Uskovaisuus ja Väärinteot, aina sama uskonto asialla ja .... Rukoilemme Kristittyjen ja Antikristittyjen kokevan Ihmeitä ja Tunnustekoja, Jumalan Ihmeisiin ja Tunnustekoihin Tutustuakseen ja kääntyvän pois minun teiltäni, rukoilemme Israelin Juutalaisen Valtion Puolesta ja Heimojen Puolesta kaikkialla missä Jeesus

Katkenneet ihmissuhteet Henkiset paineet ja stressi

tyttäreni tulevan anopin puolesta vakava aivoverenkierto häiriö kiiots

Herra, anna anteeksi kieleni synnit, olen langennut puheissani.

15.10.
Pikkuveljeni, perheenisä ja yrittäjä, on oltuaan suoliston poistoleikkauksessa, joutunut uudelleen mahan aukaisuun: märkivä tulehdus kohotti tulehdusarvoja. Isäni, ex-suntio soitti esikoiselleen ja lupasin jakaa esirukousaiheen kaukana Jyväskylässä sairaana olevan veljeni psta. Kiire tyydyttää perheen tarpeet on puhkaissut sukuvian: Morbus Crohn.

Rukouspyyntö kun on vaikeuksia. Asiat menevät vain huonommiksi eikä mistään tule apua, tulevaisuus näyttää synkältä ja pimeältä. Avunpyyntö huoliin ja ongelmiin, vaikeuksiin jotka kaikki Jumala kyllä tietää. Jeesus saat elämäni omaksesi jos vain haluat, mutta auta sekä johdata tarvitsen apua. Tämä rukous on viimeinen toivoni enää

Jeesus paranna ja pelasta mieheni JH. Näet kaikki vaikeudet, Herra armahda.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vakavasti sairaan ystäväni ja siunaa häntä

Taistelen suurissa vaikeuksissa ja ongelmissa sekä ahdistuksissa sekä tuskassa. Armahda Jeesus minua syntistä kurjaa ja anna ansaitsematon armo minulle. Auta minua.

Pyydän esirukousta itseni puolesta. Olen erittäin yksinäinen ja elämä tuntuu tosi raskaalta.

14.10.
Pyydä rukousta parisuhteemme puolesta. Koen että miesystävä pakenee ongelmiaan työhön eikä halua kohdata minuakaan. Pyydän rukoilemaan että Jumalan tahto tapahtuisi suhteessamme ja että Pyhän Henkensä kautta Hän johdattaisi sekä miesystävääni että minua.

Hei ystävät, pyydän rukouksia äitini terveyden puolesta.Rukoillaan,että saamme hyviä uutisia syöpähoidoista ja äiti saa elää vielä monia vuosia elinvoimaisena. Isälle rukoilen toipumista ja voimaa sairaalaan. Kiitos. Amen.

tarvitsen tiedon ja tunteen siitä että Jumala välittää minusta .olen useasti pyytänyt apua vaikeaan tilanteeseni(jonka Jumala tietää)mutta en koe saaneeni apua.pyydän että rukoilette puolestani että Jumala ilmoittaisi minulle selkokielellä jos hän välittää minusta.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vaimoni ja siunaa häntä

olemme ilmi esillä Israelin maan ja EU ja Suomi ja Valtioiden ihmisiä on ... rukoilemme Jumalan johdattavan Valtiotaidoissa tiedoissa ja maassa esim, EU ihmiset ovat kysymään - Julki Jumalan, Herran, sanaa Suomi ja muut Valtiot kysymyksessä, mistä emme mitään tiedä

13.10.
Rukouspyyntö että Jeesus pelastaisi ja auttaisi. Ratkaisisi ongelmat ja vaikeudet sekä antaisi uuden mahdollisuuden ja uuden elämän. Auttaisi turhautumisessa ja hankalassa ympäristössä sekä olosuhteissa.

Pyydän esirukousta molempien poikieni puolesta. Molemmat ovat sairaita. Jätän heidät Taivaan Isän kämmenelle.

Jeesus auta minua epäuskossani, ja jos joku asia estää avun saamisen sinulta, auta esteen poistamisessa. Vapauta ja auta sekä ota elämäni sekä asiani hoitoosi ja pidä huoli. kiitos että voit kaiken.

...että orastavasta tuttavuudesta syntyisi rakkaussuhde. Että saisin rakastavan puolison. Työssä jaksamisen puolesta ja uuden työn löytymisen puolesta. Tyttäreni puolesta.

Esirukousta äitini ja veljeni uskoon tulemisen puolesta. Että kaikki esteet murtuisivat uudestisyntymisen tieltä. Samoin pyydän sitä koko kyläkuntaa heräämään ja että Jeesus saisi oikein voimallisesti ilmestyä siellä sillä meillähän on edelleen ilmestyksen Jumala. Kiitos ja siunausta !

KHL puolesta,että tulisi pian uskoon. Olen niin yksinäinen.

Jumalalta viisautta ja rohkeutta, vaikeassa asiassa. Jeesuksen suojaa epäoikeudenmukaisuudelta

12.10.
Pyydän sarkoidoosin paranemista silmistä ja keuhkojen imusolmukkeista, sarkoidoosi+kortisonilääkitys+syöpälääkitys aiheuttaa kalkkikatoa luustosta+väsyttää kamalasti ja uni on huonoa. Jeesus kosketa, että parantuisin.

Pyydän voimallista esirukousta, että saisin uuden työpaikan. Palkkani laskee pian ja tehtävänkuvani muuttui täysin. Henkisesti on todella rankkaa! Auta Herra! Kosketa naisesimiesteni AK ja HK sydämiä, että he nöyrtyisivät!!! Todella, kiitos Jeesus!!!!!!

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa L:n ja siunaa häntä

Minä ja Äitini. Se Jumalaa tarkoittava Todellisuus Tehtävässään, kohtaamaan edellä mainittuja ja puhumaan, olemme syvällisesti ja tunteen omaisesti ja kriittisesti meriitit ja intressit, mihin ja mistä, miten niihin yltäisimme? Olemme Jumala Parantajanamme nähköön sairaina? Jumala on Parantaja!

Huoli omasta ja tyttären terveydestä. Rukoilisitteko, että Herra auttaisi meitä!! äiti

Herra pelasta ja armahda poikiani, vapauta meidät kaikki niistä vääristä tunnelukoista ja siteistä elävään yhteyteen kanssasi Jeesus

11.10.
Asiat näyttävät menevän huonompaan suuntaan parisuhteessa ja taloudellisesti. Pyydän esirukousta, siunausta ja suojelusta noihin asioihin.

Harmittaa, kun hätävararahani on käytetty ja olen joutunut luottokortilla maksamaan jokapäiväisiä menoja. Toivon että tuleva veronpalautus ei mene kaikki velkojen maksuun. Pyydän onnistumista töissäni ja lisätuloja pikaisesti. Pyydän riittävää säännöllistä toimeentuloa. Kiitos.

Pyydän esirukousta, että löytäisin aviomiehen.

Pyydän esirukousta,että saisin avun jäytävään kipuuni.Lääkäri eväsi sen kalliina, vaikka on aiemmin auttanut. Omat rahani eivät riitä ja kirurgi ei uskalla leikata. Auta minua Jeesus, Vapahtajani.

Jeesus, pelasta kaikki sukulaiset, naapurit, ystävät, lasten koulukaverit ja ystvät, koulujen henkilökunta ja tuttavat.

Eläkeläisten asumistuen leikkaus ahdistaa minua. On niin paljon suuria huolia muutenkin. Pyydän esirukousta pienituloisten eläkeläisten puolesta yleensä ja oman tilanteeni puolesta.

10.10.
Pyytäisin esirukousta miehen puolesta, hän kärsii suunnattomasti tunnelukoista nimeltää emotionaalinen estyneisyys ja kaltoinkohtelu, hän ei luota ihmisiin ja hän piilottaa kaikki tunteens, niin rakkauden kuin vihankin, hän on niin täynnä pahaa oloa, että on kuin painekattila, joka voi räjähtää milloin vain. Hän ei kykene läheisiin ihmissuhteisiin. Kunpa Jumala koskettaisi häntä ja poistaisi hänen

Poikamme ja tyttäremme puolesta, jotka ovat kääntäneet selkänsä Herralle. Jeesus pelasta

Pyytäisin rukousta parisuhteeni puolesta. Mieheni tuntuu kaipaavan enemmän omaa aikaa ja yksin oloa kuin minua. Minä taas koen itseni pohjattoman yksinäiseksi. Minulla ei ole ystävää kelle jakaa elämää. Meillä on pieniä lapsia. En tiedä miten selviämme. Oloni on toivoton.

Tarvitsen puolison, amen.

Rukoilisitteko, että vatsakipuni häviäisi ja paranisi, kiitos.

Menetin työpaikkani ja talouteni on nyt kurjistumassa. Auttakaa. Auttakaa minua myös henkisesti, en voi hyvin juuri nyt kun tulevaisuus huolestuttaa tämän takia.

09.10.
RUKOUSPYYNTÖ! PYYDÄN RUKOUSAPUA VAIKEALLE HOITOMATKALLE (paha reuma/aivoinfartti) että JUMALA AUTTAISI PARANTAISI VAHVISTAISI ja ANTAISI UUTTA VOIMAA JA TERVEYTTÄ. kiitos Teille avusta sisar/veli

Pyydän esirukousta hammaskalustoni puolesta. Hampaat menneet tosi huonoon kuntoon, pääosin hammaslääkärikammmon vuoksi. Eikä ole tapahtunut ihmeparantumista, vaikka rukoiltu on. Nyt tarvitaan kait vain rohkeutta mennä lekurille. Pitäis vaan vielä löytää sopiva tk-hammaslääkäri ja nopeasti. T.

Nuoripari - ahdistava tilanne: molemmat jatko-opintojen lopulla; vakava sairastuminen ja huoli tulevaisuudesta lamaannuttavat. Herra heitä auttakoon.

Pyydän rukousta ahdistuneelle naishenkilölle, joka varasti omaisuuttamme. Hän jäi siitä kiinni ja asia selvitetty. Anna voimaa, terveyttä, anteeksiantoa ja rehellisyyttä tälle henkilölle, kiitos.

Rukouspyyntö vaikeisiin ihmissuhteisiin ja olosuhteisiin. Jeesuksen johdatusta ja apua. Myös että löytäisin elämän tarkoituksen itselleni ja avun ongelmiin myös työ ja toimeentuloasiat. Apua stressiin sekä murehtimiseen. Apua että suvun kanssa ei tulisi riitaa ja ongelmat saataisiin selvitettyä. Pyyntö että Jeesus uudistaisi minut uskossa ja pelastaisi vaimoni ja äitini sekä uskovien yhteyden löyt

pyydän esirukousta, että rukous ja vaihtoehtohoidot pysäyttäisivät isän syövän, kun syöpäläääkkeiden teho on loppunut.

08.10.
Kiitos aihe rukousvastauksesta. Sain opiskelupaikan. Kunhan vaan perheeni vielä yhdistyisi saman katon alle. Ja eiköhän ne muutkin asiat järjesty. Kiitos Jeesus ja Jumala.

Jeesus, siunaa perhettäni ja ystäviäni, joita aion tavata syyslomalla. Jätän erityisen rukousaiheen siskoni ja hänen puolisonsa puolesta, että vetäisit heitä puoleesi rakkaudellasi. Anna syyslomani onnistua.

Pyydän rukousapua äitini terveyden puolesta. Rukoillaan,että äitin syöpähoidot olisivat auttaneet ja hän saisi olla terveenä kanssamme vielä pitkään monia vuosia. Isäkin tarvitsee rukouksia toipuessaan sairaskohtauksesta.Kiitos. Amen.

Herra, auta kaikkia omia sukulaisiani ja kaikkia ihmisiä maan päällä ymmärtämään rakkautesi määrä ja ottamaan vastaan Jeesus Vapahtajanaan. Pelasta kaikki sukulaiset, ystävät, tuttavat, naapurit, työkaverit, lasten koulukaverit perheineen ja kaikki koulun piirissä olevat ihmiset, pelasta pakolaiset ja maahanmuuttajat, suomalaiset, oma kansasi ja kaikki maan päällä elävät ihmiset. Kiitos Herra Jees

Kaikkivaltiaaseen Jumalaamme turvaten, pyydän teitä rukoilemaan kanssani iäkkään äitini puolesta, joka on muistisairas ja kivulias. Kipu, joka on varmaankin monisyinen, mutta todellinen. Että, hän saisi avun ja että itse tulisin johdatetuksi häntä hoitaessani.

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta. Hän sairastaa vaikeaa diabetesta,jossa on paljon komplikaatioita.Rukoillaan,että hän saisi avun pahaan sairauteen,että hän jaksaisi elää perheensä tukena.

07.10.
Herra siunaa ja ruoki ja suojele noita eka ja toka luokkal.kun he od.vanhempia töistä ym.koko suomessa ym.maissa, lähetä viisautta heille itselle ja ohikulkijoille kun he näkevät jossain pulassa tai nälässä olevan lapsen, aamen kiitos.

Herra, suo viisautta Jeesuksen nimessä jotta osaan hoitaa oikein sairauksiani. poista työstäni kaikki esteet jotka estävät meitä kaikkia siellä nauttimasta työnh.ja siunaa meitä, kiitos aamen.

Herra Jumala anna mulle voimia selvitä mammmografiasta ja automatkasta sinne. Poista tämä paniikinomainen tunne. Herra Sinä tiedät ja tunnet minut, auta minua juuri nyt, kun voin huonosti. Ole kanssani tänään ja aina.

Hja P RAKENNUSLUPAHNKE 5V TAISTELLEET ELY KESKUS BYROGRATIAA VASTAAN NYT HANKALA KARTAN TARKASTAJA VIIVYTTÄÄ ,ETTÄ HERRAMME ANTAISI TOISEN KARTAN TARKASTAJAN

81 v. mammamme on joutunut naapurin ajojahdin kohteeksi ilman omaa syytään. Mamma ei jaksa kaikkien sairauksiensa keskellä tuota tuskaa ja ahditusta kestää, vaan on suunnitellut tehdä itsemurhan. Hän sanoi äsken, että Jumala on hänet hylännyt eikä jaksa elää enää. Rukoilkaa rakkaat hänen puolestaan, että naapuri voisi pyytää anteeksi.

Koen olevani pitkäaikaisen ja kivuliaan selkäsairauden vanki joka on pakotettu elämään äärimmäisen yksinkertaista ja eristäytynyttä elämää. Toivon että vielä kaikki muuttuisi paremmaksi Jeesuksen parantavan voiman vaikutuksesta ja voisin alkaa jälleen palvelemaan Jumalan armosta muita. Kiitos rukoustuestanne. J.P

Jeesus auta ja paranna mieheni sairaalassa. Herra sinä näet kaikki sairauden tuomat vaikeudet. Auta meitä ! SH

Jumala, auta lastani! Ja anna minulle voimia jaksaa hänen kanssaan ja tehdä oikeita päätöksiä. Hätä on suuri!

06.10.
Rukouksemme lasten puolesta, joille enemmän olisi tarjota ja joilla on kaikkensa, missä Herra meidät Hallitsisi ja kanssakävijät. Kiitosaihein! Kiitosaihein! Ylistettävä on Ihmeinensä ja palveluksin nimensä! Haemme Todistusta itsemme kokea, Rukouksemme ja todistettavuutensa! Lastemme Suomessa ja Muissa Valtioissa koemme. IHMETTÄ! IHMETTÄ! Kiittäen!

Johdatathan minua kohti palvelutehtävää, jonka olet minulle tarkoittanut. Varusta minut Sinun voimallasi, Hengelläsi ja pyhitä minut totuudellasi. Anna voimavarat ja anna minun vaivattomasti kulkea valmistamissasi askeleissa, niin että saan vaan ihmetellen ylistää ja kiittää johatuksestasi. Kiitos Sinulle, Jumala!

Uskova 64-vuotias äiti on murtumaisillaan, sillä hänen 29-vuotias poikansa on siirtynyt huumeiden käytössään suonensisäisiin huumeisiin ja olemme järkyttyneitä tästä. Olen rukoillut pojan ja äidin puolesta vuodesta 2001 lähtien. Missä on Jumalan antama rukousvastaus?????

Siunaa Herra työni ja anna viisautta siihen. Anna sitä sopiva määrä.

Esirukouspyyntö M puolesta. Saanut mahdollisesti ison aivoinfarktin ja nyt vointi romahtanut huonoksi. Pelastusvarmuus ja Jumalan tahto terveyteen.

ESIRUKOUS MIEHEN PUOLESTA, JOLLA ON VOIMAKAS TUSKA JA MASENNUS. HERRA AUTA VAIKEASSA TILANTEESSA

Pyydän sarkoidoosin parantumista keuhkojen imusolmukkeista ja silmistä. Kortisonilääkityksen aikana paino noussut 15kg, että saisin voimia pudotettaa pois ylipainon ja että väsymys ja univaikeudet helpottaisi. Johdatusta asunto- ja taloustilanteeseen.

Kun nyt emme ole pahoin, olemme vähän (paljon, kaikkemme) eläneinä, menneinä ja saavuttamattomina ovat mahdollisuudet, Suomi kysyy kahden tai kolmen voimin, salassa ilmi Jumalalle? Puolestamme Jumalan ihmeteoissaan ja tunnusteoissaan? Asiat sisältää paranemisen siinä missä odotimme mitään saamatta ja olemme, tehdä nykyään näin tänäpäivänä Herra ON!

Rukoilkaa ystäväni puolesta hänellä on kovat kivut vatsassa-Lääkärit eivät tiedä syytä.

Herra, kiitos kun varjelit liikenteessä vakavassa risteystilanteessa, jossa olisi voinut käydä pahasti! Kiitos kaikesta suojeluksestasi perheessämme. Pyydämme edelleen siunaustasi ja suojelustasi sekä johdatustasi meidän kaikkien elämään, myös mummojen elämään. Anna terveyttä, voimia sekä elinvuosia! Auta jokaisessa asiassa.

Kiitos Jeesus että kaikki menee hyvin ultra ääni kuvauksessa

05.10.
Pojalleni, 23 v, uskoontuloa ja runsasta Jumalan varjelusta. Siunaathan ja varjele perhettäni ja sukulaisiani. Erityisesti pyydä vanhalle mummolle siunausta ja varjelusta. Annathan hänelle terveyttä ja elinvuosia. Auta meitä taloudellisesti ja anna voimia arkipäivien hoitamiseen. Pidä meistä huolta joka hetki. Suojele Suomea Isiksen juonilta ja maahanmuuttajilta, joilla on yhteydet tähän järj

Että perheemme yhdistyisi. Että voisimme jälleen sopuisasti asua kaikki saman katon alla. Että saisin puolisoni takaisin kotiin. Edistystä on jo tapahtunut. Kiitos Jumalalle siitä.

Pyydän hartaimmin esirukousta, rakkaalle äidilleni, että Jumala parantaa hänet, että sytostaattihoito auttaisi ja maksa puhdistuisi. Auta meitä olemaan kiitollisia kaikista yhteisistä päivistä ja että saisimme olla vielä yhdessä.

Poikani marssimurtuman parantuminen ja että asevelvollisuuden suorittaminen voisi jatkua samassa paikassa.

Läheiseni puolesta, jolla vaikea elämäntilanne. Tarvitsisi työtä ja rakkautta.

Pyydän rukousta työpaikan saamiseksi. Työ, joka on minulle tarkoitettu. Anna ihmeen tapahtua. Apua myös raha-asioihin. Kiitos kaikesta.

uskovan, hajoamassa olevan perheen puolesta. mies työn takia viikot poissa kotoa. rouva pitää Raamattutunteja seurakunnassa.

omasta lihallisesta kristillisyydestä vapautuminen, todelliseen kristillisyyteen ja rakkauteen Jeesukseen

Pyydän rukousta elämääni tulleen miehen ja itseni puolesta. Että tässä olisi se rakkaus, jonka Jumala on lähettänyt ja jota olen rukoillut. Pyydän rukousta, että saisimme aloittaa parisuhteen ja rakastaa sekä olla perhe. Että lapset tulisivat toimeen keskenään. Että uskaltaisimme näyttää molemmat tunteemme.

Pyydän esirukousta ystävyyssuhteeni puolesta, että saisimme tehtyä sovinnon ystäväni kanssa. Pyydän viisautta Jumalalta keskusteluumme, että voisimme keskustella avoimesti, rehellisesti ja rakkaudellisesti ja saisimme uudelleen yhteyden toisiimme.

04.10.
Uudista mieheni ja vapauta alkoholin kahleista sekä pelasta 3 lastani, sekä auta saamaan valmiiksi gradu.

Puolustauduin kun uskova sisar syytti. Sanoin oman näkökantani ja hän katkaisi ystävyyden.myös toinen ihmissuhde katkesi vastaavaavanlaisesti. Sopua ei syntynyt. Rukoukseni on että löytyisi oikeat ihmissuhteet. Ihmiset jotka olisivat tarkoitettu minulle ja minä puolestani siunaukseksi heille.

Pyydän Jumalalta viisautta, että saisin opintoni suoritettua, ilman suurempia ponnisteluja. Paranna ahdistukseni ja masennus. Anna minulle ystäviä elämääni, etten olisi niin yksinäinen. Toivoisin saavani rakastamani miehen takaisin. Siunaa kaikkia läheisiäni. Kiitos Jumalalle.

Rukouspyyntö että vaimossani ei olisi/tulisi mitään vakavaa sairautta ja muuten hänelle terveyttä myös sekä äidilleni myös. Apua omaan rintaranka sairauteen ja rytmihäiriöihin sekä niveltulehdukseen/reumatismiin. Että Jumala suojelisi ja varjelisi meitä kaikessa ja kaikesta pahasta. Apua vaikeaan ihmissuhdetilanteeseen sekä elämän vaikeuksiin.

03.10.
Pikkään jatkunut yksineläminen voisi päättyä ja saisin hyvän ystävän ja rukous ystäviä.Että Herra voisi käyttää minua hänen elopellollaan.Aikuisten lasten puolesta,työ ja ihmissuhde asiat,varjele ja siunaa.

Herra armahda ja pelasta sekä uudista minun poikani armossasi ja laupeudessa, varjelle ja suojele heidät Jeesus rakas

Herra armahda ja pelasta sekä uudista minun molemmat poikani armossasi ja laupeudessa, varjelle ja suojele heidät Jeesus rakas (huomasin että sen ed. voi lukea yksikössä tai monikoissa, mutta Herra näkee kaiken)Kiitos rukous tuesta

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa ystäväpariskuntaani

02.10.
Pyydän esirukousta poikamme puolesta että hän selviäisi mahdollisimman vähin vahingoin tahtomattaan joutuneesta pahasta tilanteesta ja että syylliset saataisiin kiinni ja oikeuden eteen. Pojalle järkeä, että jättäisi huonon seuran ja Herra johdattaisi häntä. Rukousapua pyydän myös pojan isän ja koko perheen puolesta!

Pyydän esirukousta 9-vuotiasta pojasta. Hänellä on keskitymisvaikeuksia, levottomuutta, vaikeusia tunteiden hallinnassa. Poika on masentunut. Hänellä ei ole kavereitä. Hän ei halua käydä koulussa.

01.10.
Ihmettelemme missä olemme maailmassa, emme voi näinä päivinä "emme riitä näinä päivinä" ymmärryksemme oloissamme takaa meille Herran, sanaa ihmeitä - kirjallisuus ja mitä tarkoittavat tosi asiat puhumattakaan "tapauksista"? "Vastannet meille antamasta ylisuuria annoksia todellisuuden hipovaa, vailla todellisuutta"? "... päästä meidät Pahasta, Isä!"

Siunaa ja varjele rakas Jumala meidän isänmaatamme Suomea ja sen kansalaisia sekä Israelia ja valittua kansaasi! Älä anna pahan tulla rajoillemme eikä maan rajojen sisään.

Voidaan sanoa olevamme saarroksissa varattomuuden ja omaisuudettomin statuksin, kyllä Jumalalle!

30.09.
Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta että tulisi luottamus ja avoimmuus välillemme ja voisimme avoimesti selvittää kaikki asiat jotka painaa mieltä.Ja voimaa antaa anteeksi miehelleni.Herra auta eheytymään!

Pyyntö että saisin apua vaimon suvun aiheuttamiin paineisiin ja ongelmiin. Että edellä mainitusta syystä pääsisimme vaihtamaan paikkakuntaa myös muiden syiden vuoksi. Apua työ ja taloustilanteeseen, myös että saisimme rahaa että saisimme pidettyä autoamme koska se on tärkeä kulkemiseen. Sekä että Jeesus uudistaisi uskoni ja vaimon uskoontulemiseen

Rukouspyyntö. Eli kolme isoa aihetta joihin pyydän Herran vastausta. Että Jeesus muuttaa koko evankelointityömme aivan uudelle tasolle ja jokainen meistä saisi uuden tulen ja voitelun. Että Jeesus todella murtaa vaimoni elämästä kaiken maailmallisuuden ja hän voisi täysillä rakastaa Herraa Jeesusta, rukoilla paljon ja elää Hengen täyteistä elämää. Että Herra armahtaa lapsiamme ja saamme kaikki

Pyydän apua raha-asioissani ja saamaan minulle tarkoitetun, mieluisan kestävän työn. Anna tapahtua ihme. Siunaa läheisiäni, Suomea ja pakolaisia. Amen.

Jouduin käännyttämään oveltani iäkkään taloustutkijan epäsopivan ajan vuoksi. Anna suojelua tälle naiselle.

Olen ottanut pikavippejä talouteni ylläpitoon enkä saa kierrettä katkaistua kun niissä on kovat korot. Työsuhteeni on määräaikainen, suo Jeesus sen jatkua että saan elämäni kuntoon. Siellä on nuoria jotka voivat vielä opiskella, itse tarvitsen terveyttä jotta voin työskennellä. Kiitos Jeesus! Siunaa läheisiäni.

Pyydän esirukousta mieheni terveyden puolesta. Hätä on kova, mutta tiedän, että Jumala voi auttaa. Kiitos.

29.09.
Pyydän esirukousta poikani puolesta, joka on pidätettynä poliisilla ja hän sanoo, ettei ole tehnyt rikosta mutta ollut tietoinen toisten suunnitelmista. Pyydän rukoilla, että hän pääsee vapaaksi eikä häntä vangita vaan hän ottaisi opikseen ja Herra voisi johdattaa häntä jatkossa parempaan seuraan ja antaa hänelle rauhaa,rakkautta ja viisautta.

Pyydän esirukousta poikani puolesta. Auta ja vahvista häntä ja päästä kaikesta pahasta, johdata häntä oikealle tielle. Auta meitä kaikkia.

Minua on pyydetty auttamaan turvapaikan hakijoiden vastaanottokeskukseen. Se ei onnistunut heti, koska olen sairaana. Rukoilen, että minulle tulisi vielä tilaisuus auttaa ja löytyisi sopiva tehtävä. Rukoillaan myös siunausta turvapaikan hakijoille.

pyydän että minua ei kiusattaisi enää työssä eikä vertaistuki ryhmässä kiitos Jeesus voi auttaa.

Minulla on niskoissa ja yläselässä hermosairaus joka tuntuu sähköiskun tunteena rinnassa. apua Että Jeesus parantaisi sen sekä apua rytmihäiriöihin ja niveltulehdukseen/reumatismiin ja stressiin. Terveyttä sairauksista myös perheelleni.

Asumuserossa olevan pariskunnan puolesta, ilmesty Jeesus ja varjele lapsenlapseni kaiken uuden keskellä.kiitos että pysyisin terveenä ja uudesta lääkkeestä ei tulisi sivuvaikutuksia.mummo pyytää,myös hyvää ihmis suhdetta ja ystäviä,

Hätähuuto ihmissuhdekriisin takia.Olemme uskovia sinkkuja, seurustelleet on-off muutaman vuoden.Suhde on edennyt,mutta ei päivän valossa.Olemme rukoilleet Herran johdatusta,mutta ei vastausta.Rakastamme toisiamme,mutta haasteita ja pelkoja on. Pyydämme,että Herra puhuisi meille,johdattaisi tahtonsa mukaan,antaisi rauhan,siunauksen ja työnäyn.

Pahan voimien murtumista ja poistumista Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Kiitos, kiitos, kiitos. Jumala siunaa, puhuttele ja vastuuta Isä pahuutta palvovia ihmisiä. Käännä Isä sydämiä puoleesi ja anna pelastus Jeesuksen nimessä. Aamen! Tämän kaupungin Herra ja näiden ihmisten luoja näytä valtasi ja voimasi tässä kaupungissa pahuudelle. Kiitos Jeesus! <3

Rahat eivät riitä muutenkaan, ja nyt tietokoneen kiintolevy on ilmeisesti rikki ja täytyy uusia. Että tietokone tulisi kuntoon, koska tarvitsen sitä myös töissä. Pyydän Jumalalta suoranaista ihmettä raha-asioissani!

Olen riippuvainen oluesta ja siksi painoni vain nousee. Jeesus,vapauta!

28.09.
Vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa olevan pojan puolesta.Kiitos!

Koiraa pidetään naapurissa huonosti ulkotarhassa lenkittämättä koiraa säällä kuin säällä vuodenajasta toiseen. Auta Jeesus! Koira haukkuu koko ajan varmasti ahdistustaan ja haukunta häiritsee meitä naapurustoa. Olemme yrittäneet puhua koiranomistajille, mutta eivät reagoi mitenkään. Haluan luovuttaa koko asian sinulle Jeesus, auta meitä heikkoja. Olen niin ahdistunut jatkuvasta häiritsevästä hauku

Herra Jeesuksen nimessä auta lapsenl.jotta hänen äidille ja isäp.tulee rauhaisa ratkaisu elämässä mihin suuntaa lähtevät,eikä soraääniä enään ole.kiitos Jumalalle Jeesuksen nimessä aamen.

Herra auta tänään ja eteenkin päin jotta tiimissämme tule työnjakoon tasapuolisuus ja vaihtuu työnj. sellaiset jotka kaikkia tasapuolisesti työllistää kiitos kaikkien puolesta, Jeesuksen nimessä, aamen.

rukoilkaa mulle terveyttä lisää menestys elämään rahoja auton ostoon vuokraasunnon järjestymistä suomen koko rajoille enkeleiden vartioita valmistautukaa jeesus noutaa omansa pian.amen.

Paha talousahdinko. Hyvä jos vuokran saa maksettua. Äiti lapsineen tarvitsee rahaa ruokaan. Huudan apua myös työasiaani, anna oikeuden tapahtua ja minun saada minulle kuuluva vakituinen työ. Kiitos rukoilijoille.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net