2016-7-27 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


24.09.
Tuttavalla on vasta löydetty kaksi kasvainta ( toinen niistä haiman vieressä ) ja kovat kivut. Vielä ei ole tietoa minkä asteisia nämä ovat. Anon hartaasti että Herra ilmestyisi tälle Klle ja poistaisi pelon , kivun sekä kasvaimet kokonaan ! Jesaja 53 - meidän sairautemme Hän kantoi omassa ruumissaan ristinpuulle. Herra elää ja edelleen mikään ei ole Hänelle mahdotonta ! Niin monesti on se näh

23.09.
Pyytäisin esirukousta,yllättäen päättyneen pitkäaikaisen parisuhteeni puolesta! Olemme kumpikin uskossa ja kumppanini on tullut elämääni rukousvastauksena!En voi ymmärtää, miksi näin on käynyt, en ole saanut järkevää selitystä asiaan!Olemme kuitenkin yhteyksissä tekstiviestein, lähes päivittäin! Mikä voi olla Jumalan tarkoitus!Kiitos!

HERRA, ANNA NÖYRÄ, SINUA JA LÄHIMMÄISIÄ RAKASTAVA JA PALVELEVA MIELI.

Puoliso luopunut uskostaan, ja tehnyt koko perheen elämän vaikeaksi. Johdata Isä pimeydestä valoon!

Johdatusta.

Minulla on tulehdus rinnassa ja epäillään syöpää. Auta ja paranna Jeesus!

Tyttäreni puolesta pyydän esirukousta hänen koulunkäyntinsä on vaikeuksissa kun ei jaksa ja masentaa ja on uupunut. On uskossa mutta ei ole löytänyt uskon ystäviä. Jeesus rakas autathan, apusi ikuinen Jumala piristäisi koko perhettämme.kiitos kaikille jotka jaksatte kantaa tyttäremme Korkeimman kasvojen eteen.t t

Tuska, ahdistus, masennus ja pelkotilat pois. Yksinäisyys ja köyhyys pois. Terveyttä hampaisiini, nenääni ja korviini. Vanhemmilleni terveyttä ja ystäviä. Apua autoasioissa.

22.09.
Pyydän rukousta terveyteni puolesta ja uutta voimaa jaksaa työelämässä, yöunien puolesta, että saisin nukuttua. Taloudellista turvaa. Uutta kotia kauniissa ympäristössä ja ystävää. Väsynyt isoäiti

Että Jumala antaisi rauhan tiettyyn asiaan liittyen ja poistaisi pelon. Että entiseen työsuhteeseen liittyvät asiat saisin kuntoon eikä siihen tarvitsisi palata. Siunausta myös perheelle ja lapsille!

Pyydän esirukousta selkäsairauteni ja reumasairaudestani parantumisen puolesta pian, että Jeesus parantaisi. Samoin tyttäreni sairauden paranemisen puolesta.

Pyysin esirukousta Ln puolesta, joka on lähdössä harhateille. Meidän piti tavata ja pyysin rukousta siihen tilanteeseen. Nyt tapaaminen peruuntui..mies sairastui ja olen ymmälläni. Nyt pyydän esirukousta, jotta uusi tapaaminen järjestyisi tai saisin vastauksen, miksi emme tapaisi. Oliko tapaamisen peruuntuminen Jumalasta? Vai paholaisen metkuja? Pyydetään Jumalan johdatusta tähän tilanteeseen

Pyydän sisäistä rauhaa sydämeeni ja yksinäisyyteeni. En jaksa enää rahavaikeuksien kanssa. Pyydän niihin apua.Tapahtukoon sinun tahtosi. Amen.

Anna minulle ja puolisolle hyvät välit...kuule rukoukseni ja anna minulle kärsivällisyyttä ja rakkautta....... siunaa lasteni perheet.

21.09.
Pyydän rukousta Ln puolesta. Hän on ollut herätyksessä mutta nyt vanha elämä (ja nuoret naiset) kaukomaassa houkuttelee. Hänen on todella vaikea vaihtaa suuntaa elämässään. Tapaamme torstaina ja pyydän, että Jeesus olisi kanssamme ja antaisi minulle oikeat sanat ja armollinen mielen. Leevi on loukannut ja satuttanut minua syvästi valheillaan ja pettänyt minut. Hän on itse sisältä rikki ja pelk

20.09.
Rakas elävä Jeesus,kätke pitkä ystävyys veresi turvaan ja suojaan,ettei vihollinen saa sitä rikottua. Kiitos Jeesus,laupias ja rakastava!

Nuoren puolesta. Jeesus armahda ja auta.

19.09.
Itseni ja puolisoni terveyden puolesta. Ja että saisin näytöt läpi, ettei valmistuminen jää niistä kiinni.

Herra Jeesus auta, olen ahdistunut ja väsynyt. Herra paranna. R

Pyydän esirukousta uudelleen raskaaksi tulemisen puolesta. Koin kesällä yllättävän keskenmenon raskauden ollessa jo melkein puolivälissä. Kiitos esirukouksista!

Herra, mitä teen tämän lääkeasian kanssa? Tarvitsisin lääkityksen sairauteeni, mutta en uskalla sitä aloittaa sen jälkeen, mitä minulle aiemmin tapahtui. Tahdon parantua! Paranna sinä, jos lääkkeitä en voi käyttää.

Apua alkoholiongelmaani, köyhyyteeni ja yksinäisyyteeni ja terveyttä minulle ja vanhemmilleni.

18.09.
Avioliittomme on hajoamassa. Vaimoni haluaa erota, minä en... Rakastan häntä. Lapset 4v, 9v ja 11v. Kärsivät kovasti. Auta Jeesus anna viisautta, voimia, kosketa

Rukoilkaa mieheni puolesta, että hän pääsisi jo takaisin työelämään pitkän sairasloman jälkeen, ettei hän syrjäydy, että hän saisi uuden suunnan elämälleen. Auta Jeesus.

Rukoillaan poikamme puolesta että hän saisi työpaikan jossa kaikki opittu tulisi hyvään käyttöön ja jossa voisi hän kehittyä lisää. Mieheni puolesta että hän jaksasisi työtaakkansa alla terveenä. Hänellä on niin paljon annettavana yhteiskunnalle! Luoja kuulee kun yhdessä rukoillaan, Hän autta kun uskossa anomme. Kiitos paljon

Haluan parantua migreenistä ja ahdistuksesta, tarvitsen elämänhallinnan takaisin raha ja opiskeluasiat kuntoon. Oikean paikan jossa puhua. myös F tarvitsee henkistä kuntoutumista, halua ja voimia huolehtia itsestään, olla juomatta ja eheytyä henkisesti. Hänen tarvitsee nähdä mitä kaikke hyvää hänellä on ja halua taistella niiden puolesta. Tack!

Pyydän rukousta poikani puolesta, että hän oppisi kohtelemaan avopuolisoaan paremmin, puhumaan ystävällisesti ja kuuntelemaan. Rukoilkaa siunausta heidän suhteelleen. Kiitos teille. Kiitos ja ylistys Jumalalle!

Olen erittäin vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Rukoilkaa minulle apua !

Selkäni on ollut pitkään huonossa kunnossa. Odotan kuvauksia ja lääkärin arviota lähikuukausina. Ahdistaa ja pelottaa kauheasti, jos joudun leikkaukseen. Olen myös masentunut ja ahdistunut, en pääse liikkumaan kunnolla. On muitakin vaivoja. Rukoiletteko että Jeesus parantaa minut ilman leikkausta ja saan rauhallisen hyvän olon.-kipeä äiti-

Pyydän esirukousta: - että Alzheimerin tautia sairastavan yli 90-v isäni hoito järjestyisi ja hän lopettaisi vanhimman veljeni syyttämisen tilastaan ja siitä, että on joutunut pois kotoa hoitopaikkaan - että vanhimman veljeni kivulias vastasairaus paranisi - että puolisoni paranisi syövän seurauksista kokonaan - että talokauppamme onnistuisi pian

17.09.
Maanantaina vaikea työtilanne. Jumalan johdatusta elämään.

Pyydän rukousta L:n puolesta. Hän on ollut herätyksessä mutta nyt vanha elämä kaukomaassa houkuttelee. Tapaamme torstaina ja pyydän että Jeesus olisi kanssani ja antaisi oikeat sanat. Mies on minulle rakas, haluaisin olla sitä myös hänelle. Rukoillaan että hän tulisi uskoon, eikäolisi liian myöhäistä

Olen aivan umpikujassa. Minulla on ahdistusoireita, mutta en uskalla ottaa lääkettä, sillä viimeksi lääkekuuria aloittaessani minuun meni joku paha henki. En selviä tästä ilman Herran apua. Rukoilisitko, että Hän ilmestyisi voimallisesti tässä asiassa ja toisi minulle avun, tavalla tai toisella. Ettei tilanteeni menisi huonommaksi. Kiitos!

Yeshua, ilmesty minulle! Tarvitsen apuasi aivan välttämättä.

16.09.
ANNATHAN VERESI SUOJAN JOKAISELLE HETKELLE NIIN SUOMEN KANSAN YLLE KUIN HENKILÖKOHTAISESTI JOKAISELLE SUOMEN KANSALAISELLE.

Isä, pyydän että suojaat Jeesuksen veren suojaan, vain Sinun käyttöösi perheemme rahat, koko rahatalouden, sydämemme, mielemme, ajatuksemme, tunteemme, kehomme, ettei saatana pääse niitä enää käyttämään. Juuri tässä hetkessä ja tästä lähtien. Jeesuksen Kristuksen sovintovereen ja nimeen. Vapauta kaikista kahleista ja valheista. Auta kuulemaan vain Sinun Pyhän henkesi äänen. Aamen.

HERRA, SIUNAA JA VARJELE SUOMEA JA ISRAELIA.

15.09.

Yeshau, auta, ettei tule pelkotiloja. Auta, etten sairastu enää koskaan.

Jeesus siunatkoon erästä pariskuntaa antaen heille anteeksiantavan mielen henkilöä kohtaan,johon ovat suuttuneet. Henkilö on pyytänyt anteeksi. Kiitos Jeesus,Rauhan ruhtinas!

Puolison syövän paranemisen puolesta Ialokaupan puolesta - myyntitilanne vaikea, kahden asunnon loukussa

kiitos rakas Jeesus että työ- ja asunto asiani järjesyivät näin hyvin!!! Kiitos ja ylistys Korkeimmalle johdatukseesi edellen luottava AM

Yeshua, pelasta sieluni!

14.09.
Herra, tee minut vapaaksi.

Rukouspyyntö P:n psyykkisiin ja myös fyysisiin ongelmiin sekä eläkeasiassa tai koulutuksessa hän haluaisi myös palata Jumalan luo .Muuta hänen olosuhteet ja tilanne. Apua hänen vaimonsa työtilanteessa.Apua P n Rintarangantukokseen ja vatsavaivoissa. Auta myös P n taloudellisessa tilanteessa sekä uskovien yhteydessä.

Rukoilisitko sieluni pelastumisen puolesta. Kiitos!

erään avioparin puolesta,että eivät olisi vihaisia,vaan anteeksiantavia ja rakkaudellisia. Herra tietää ja voi. Kiitos avusta,ihmeellinen Jeesus!

Rakas Jeesus,pidä minut terveenä ja voimallisesti siunaa matkani ja suojele kaikin tavoin. Kiitos Jeesus!

Herra anna voimia perheelle, joiden koti ja lapset kuolivat tulipalossa. Voimia myös läheisille ja viranomaisille, jotka joutuvat näiden asioiden kanssa tekemisiin. Siunattua syksyä kaikelle kansalle. Esirukoilija Savosta.

13.09.
Minulla astma, keuhkot täynnä limaa,sydän vikaa.Myös muita sairauksia Jumala tietää.

Minulla astma, keuhkot täynnä limaa,sydän vikaa.Myös muita sairauksia Jumala tietää.

Pyydän itselle ja työtovereille työmenestystä ja sopua. Pyydän elämääni kokonaisvaltaista Jumalan johdatusta, viisautta ja apua. Taitoa osata elää ja käyttää sanoja tai vaieta niin, että Jeesuksesta kiinnostutaan.

Rakas Jeesus,siunaa matkani.19.9. Anna terveyttä,että pääsen sille matkalle. Suojele kaikin tavoin. Anna tapaamisen olla hyvä ja siunattu. Ole kanssamme,rakas Jeesus!- vanha ja heikkokuntoinen

Kiitos Jeesus,että nimessäsi ja veressäsi annat turvan,suojan ja johdatuksen koko perhekunnalleni. Kiitos Jeesus,että varjelet meistä jokaisen sydämet ja ajatukset. Kiitos armostasi ja rakkaudestasi,kallis Vapahtaja!

Että Alzheimerin tautia sairastava isä suostuu lähtemään hoitopaikkaan äidin vapaapäivien ajaksi. Että äidille mieluisia ryhmämatkoja järjestyy. Että äiti pääsee virkistymään ja lepäämään vapaapäivinään. Jumalan johdatusta ja apua kaikkeen tähän asiaan liittyvään.

Meillä molemmilla on huoli samasta terveyden Jeesus pitäisi huolta ja kantaisi meitä. Siunaisi ja varjelesi. Hitsauttaisi meidät kiinni todella lujasti, ja antaisi meidän olla terveitä. Minulla lisäksi lasteni puolesta. Keskimmäisen lapsen fyysisen asian kanssa ja esikoisen asiasta.

Pelasta koko perhekuntamme!

Herra, anna minulle rauha.

Tyttären puolesta jonka elämä on sekaisin ja lapsuuden traumat ahdistavat

12.09.
miniäni puolesta että voisi olla sekaantumatta meidän asioihin pahentaa vain tilannetta heidän lastensa puolesta että rauhoittuisivat kun ollaan muiden seurassa ovat tosi meneviä vaikka ikää jo on

Vapahtaja, pelasta palvelutalon vanha O.

Haluaisin tuoda rukoiltavaksi ahdistukseni poikani perheen puolesta.Miniäni tahtominen avioliiton jatkumiselle on hukassa ja äitinä/isoäitinä on vaikea seurata tilannetta. Pelkään pienten lastenlasteni tulevaisuuden puolesta. Rukoillaan avioliitolle eheytymistä ja siunausta heidän perheelleen. Siunausta myös tyttäreni yrittäjyyteen ja avioliittoon.

itseni puolesta että luu tutkimuksessa ei todettaisi mitään poikkeavaa entisen työpaikan puolesta olin siellä kesällä töissä huono ilmapiiri ikänä ei tiennyt mitä on vastassa kun meni kuka oli juorunnut mitäkin koskaan ei puhuta asianosaiselle ja selvitetä olen eläkkeellä joten ei ollut pakko mennä mutta pyysivät

L:n puolesta, jotta hän ei lähtisi Thaimaan houkutuksiin, vaan kohtaisi Jeesuksen ja aloittaisi uuden luvun elämässään Hänen

11.09.
Kiitos rukouksista ; mieheni ei joudu dialyysiin . Hallelujaa !

Hei! Pyytäisin esirukousta kadonneen postilähetyksen puolesta, että se löytyisi. Pyytäisin lapselleni johdatusta ja siunausta. Itselleni toivoisin asuntoa Helsingista, uskovaa aviopuolisoa ja parempia tuloja sekä velkajärjestelyä. Kiitos Jumalalle ja teille!

Kiitos, Herra, ihanasta rukousvastauksesta! Vahvista ja rohkaise minua edelleen.

Hätärukouspyyntö aivan suunnattomaan hengelliseen pimeyteen ja henkiseen/fyysiseen/psyykkiseen väsymykseen joutuneen uskovan miehen puolesta. Vaikeudet pari/perhesuhteesa, työ, menneisyys, käsittelemätön sielun kipu kaikki kaatuu päälle, eikä valoa näy missään, apua ei halua hakea kun ei luota kehenkään. Paranna. Ylistys Jeesus sinä olet voittaja!

Isä Taivaan, Poikasi nimessä pyydän: paranna minut ihan kokonaan. Paranna ja pelasta.

Pyytäsin esirukousta larisa nimisen venäläisen naisen puolesta 49v hänen on herätyksessä ja on antanut rukoilla puolestaan 2 vuoden aikana useita kertoja mutta ei ole sydämmessään avautunut nyt tarvitaan läpimurto ja Jumalan mielen mukainen murhe joka saa aikaan parannuksen että hän pelastuu ja väärät ihmisuhteet poikki häneltä myöskin astrologia ja okkultismi että murtuu Jeesuksen nimessä,pikaist

Pyydän esirukousta äitini puolesta , jonka ystävätkin ovat kääntäneet hänelle selkänsä hänen itsekkään käytöksensä takia. Herra , auta häntä löytämään oikea ystävä, jopa kumppani leskeydessä, joka voisi tukea häntä oikealla tavalla.

Tarvitsen rukous apua että saan jatkaa nykyisessä työssäni ja että saan uuden sopimuksen samoilla ehdoilla kuin aikasempikin sopimus ja että työvoimaviranomaisten painostus raukeaa tyhjiin ja asiani järjestyy pikaisesti,myös hengellisessä työssä tarvin Herran Jeesuksen imestymistä ja tulevat kokoukset,tarvin terveyttä omalla ja vaimon kohalla,Kiitos Herra Jeesus että autat

Pyydän esirukousta univaikeuksiin, työn tuoma haaste stressaa jonkin verran, mutta uskon, että selviydyn uusista tehtävistä , kun saan vain nukkuneen normaalisti. Pyydän Jumalan johdatusta , että saisin luotettavan työtoverin tai ystävän

10.09.
L:n ja I:n puolesta, haluan antaa tämän asian Jumalan käsiin.

Tyttäremme perheen puolesta. Perheeseen tulossa kolmas lapsi. Perheen isällä toinen nainen ja on jättämässä perheensä! Tuska!

Olen tosi loppu. Väsynyt.toivoton..flunssainen. Taloudellisesti nollilla. Vakavasti sairas lapsi minulla. Kymmeniä vuosia sairastanut. Hänen elämäntilanteensa puolesta pyydän rukoustanne. Kaikki kaatuu päälle. Liian paljon kuormaa jolle en voi mitään. Olen yksin lapseni kanssa. Kukaan ei auta millään tavoin. Suku ym.hyljänneet!!?!*

Herra, johdata mp takaisin elämääni, liitä meidät yhteen ikiajoiksi.Herra, älä erota meitä koskaan. Kiitos.

09.09.

HERRA, ON NIIN KIITOLLINEN OLO. KIITÄN MUMMOSTA, JONKA LUOTA TULIMME JUURI. KIITOS, ETTÄ SAAN JÄTTÄÄ KAIKEN KÄSIISI NIIN MUMMON ELÄMÄSSÄ KUIN OMAN PERHEENIKIN ELÄMÄSSÄ. SIUNAA JA VARJELE MEITÄ KAIKKIA. ANNA TERVEYTTÄ JA VOIMIA MEILLE. ANNA JOKAPÄIVÄINEN LEIPÄMME. ANNA RAUHA SYDÄMEEN. ANNA IANKAIKKINEN ELÄMÄ LUONAS TAIVAASSA. AAMEN.

Pyydän rukousta minun V.S ja mieheni M.N parisuhteen puolesta. Meitä on kiusannut pidemmän aikaa M.N exnaisystävä. Toivoisi asiaan lopullista ratkaisua,saisimme kaksin jatkaa M.N kanssa yhteistä matkaa. Toivoisin myös rukousta M.N puolesta, hän on koukussa alastomien ja puolipukeisten naisten katselemiseen netissä, toivoisin hänen siitä vapautuvan

Herra, auta, että saisin nukuttua hieman pidemmät yöunet ja aamuiset pelkotilat jäisivät pois. Kaikki johtuu siitä, että pelkään pelastukseni puolesta. Herra, armahda!

Pyydän esirukousta perheeni puolesta,koettelumuksia satelee pilvin pimein taloushuolista ihmissuhteisiin pyydänerityisesti esirukousta mieheni t.n puolesta että vapautuisi päihteiden kahleista ja saisi uudistua.kiitos ja siunausta

Verenpainetauti lapsesta saakka. Nyt lääkityksestä huolimatta, arvot heittelee ja paineet koholla. Eilen alhainen ja nyt liian korkea. Sydämen laajentuma, lapsesta. Psyykesairaus yli 20v, ja avioliiton stressitila. vuosi sitten tehdyn silmäleikkauksen jälkeinen krooninen värikalvontulehdus.

Herra, poista kaikki pelko sydämestäni ja anna tilalle Sinun rauhasi, joka säteilee ympäristöönkin :)

HÄTÄRUKOUSPYYNTÖ lääkeresistentistä skitsofreniasta ja diabeteksesta kärsivän nuoren puolesta. Voko Jumala auttaa?

08.09.
Herra, pelasta A.S.

Yeshua, pelasta minun sieluni!

07.09.

Rukoillaan Jeesuksen voimakasta läsnäoloa kohtaamiseni L:n kanssa. Ja että saisin oikeat sanat! L on menossa vanhan elämän houkutuksiin vaikka tarjolla olisi elämä Jeesuksen luona..rukoillaan, että hän tulisi uskoon! Kiitos!

Toivon esirukousta syöpää sairastavan läheisen puolesta. Toivon vielä elinpäiviä ja parempaa vointia.

Rukoillaan Jeesuksen voimakasta läsnäoloa kohtaamiseni L:n kanssa. Ja että saisin oikeat sanat! L on menossa vanhan elämän houkutuksiin vaikka tarjolla olisi elämä Jeesuksen luona..rukoillaan, että hän tulisi uskoon! Kiitos!

Olen aloittamassa hengellistä opetusteemaa Israelin merkityksestä Suomen uskoville. Tässä uudessa teemassa näyttää olevan heng. vastustusta enemmän. Pyyydän Jumalan viisautta ja Jeesuksen veren suojaa kaikkeen tulevaan tänä syksynä...terveyteeni, voimiini ja sanoitukseen. Olen myös muuttamassa Suomeen, ja voimien pitäisi riittää siihenkin. Kiitos

Perheen puolesta, jonka isä oli kolarissa ja on vaikeasti loukkaantunut. Tapahtukoon Herran tahto siunaukseksi kaikille!

Sairastan korkeaa verenpainetta, kolesteroliarvoja, aikuisiän diabetesta, anemiaa, huimausta,liiallista hikoilua, nivelrikkoa... Olen uupunut ja väsynyt. Jeesus,auta ja paranna jotain edes minussa.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna perheenjäsenten vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS parantua. Tapahtukoon hyvä tahtosi hänelle Jumala. Kiitos. Aamen.

Kiitos, kunnia ja ylistys Pyhälle Jumalalle. Anoimme parantumista vammaisen nuoreni katkenneelle kädelle. Ihme. Käsi on nyt suora. Toimintakyky jo ok. Jäykkyys poissa. Ihme. Kiitos vanhurskaista rukouksista.

06.09.
Voi hyvä ja laupias Jumala, vapauta minut tästä tuskasta! Anna minun nähdä apusi ja armosi elämässäni. En pysty elämään muuten. Kuule, kun Sinua avukseni huudan ja vastaa minulle, vastaa...

EN PUOLESTA RUKOUSTA,HERRA ILMESTYY VAINOOJILLE JOTKA VAINOAA E,K HERRA TIETÄÄ JA HERRA ILMESTYKÖÖN TAHTONSA MUKAISESTI

Isä pyydän terveitä niveliä!

Anna Jeesus meille kumminkin yhteinen tulevaisuus. Anna meille sovinto, rauha ja rakkaus.

Isäni ei lähde lääkäriin, vaikka hän ei ole oikein terve. On vatsaongelmia ja hän vain makailee. Lihaskunto on mennyt heikoksi. Taustalla on elämänmittainen alkoholiongelma, mutta nyt hän on ollut juomatta, kiitos Herralle. Pyydän esirukousta rakkaan isäni puolesta. Rakas Jeesus, vapahtajamme, auta isää. Auta koko perhettämme. Anna uskon lahja.

Jeesus auta! Lähetä elämääni miesystävä, joka on minulle oikea ja sopiva. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet. Amen.

E LAPSET JA LAPSENLAPSET,R LAPSET JA LAPSENLAPSET

Rakastan häntä niin paljon, ajattelen häntä aamusta iltaan ja näen hänen kuvansa kasvojeni edessä. Minä niin tahtoisin jakaa elämäni hänen kanssaan. Jumalani jos se on Sinun tahtosi, niin pyydän nöyrästi, että johdattaisit meidät yhteen. Aamen!

Mieheni miettii eroa ja ilmoittaa Su haluaako erota. Että Jeesus estäisi tämän eron koska kummallakin on vielä tunteita. Että Jeesus eheyttäisi parisuhteemme.

Hei!rukoilisitteko että äidin kotitalo menisi pian kaupaksi.Kiitos!t.t

05.09.
TAIVAAN ISÄ, AUTA MEIDÄN PERHETTÄMME. AUTA JOKA HETKI. AUTA PYSYMÄÄN TERVEINÄ JA SUOJELE LIIKENTEESSÄ, KOULUSSA JA KOTONA.

Pyydän esirukousta miehelleni, jolle suunnitellaan dialyysihoidon aloittamista munuaissairauteen. Herra paranna nuo munuaiset ilman dialyysia.Meillä on pieniä lapsia, kuule Jumala pyyntömme.

Minulle ystäviä ja rahaa ja terveyttä. Vanhemmilleni ystäviä ja terveyttä. Minulle perintö helposti.

Rukouspyyntö Jumalalta voimaa jaksaa taloudellinen ahdinko

Pyydän esirukousta pienen kolmivuotiaan ja hänen äitinsä puolesta. On meneillään huoltajuuskiista.Isä on kiusannut perhettä eikä ole turvallinen.

Esirukouspyyntö: 1. Sairaalassa olevan 79 v. uskovan äitini puolesta: Terveys hiipuu, muisti on jo varsin huono, hyvän hoitokodin löytyminen. 2. Rukous tassuvaivaisen koiramme (8 v) puolesta: Pelkäämme vaimon kanssa pahinta (kasvain leikattu, märkii, nivelrikot). 3. Vaimoni käden hermopinne sekä uuden työn löytyminen. 4. Allekirjoittaneen sydän-, hammas-, lonkkanivel- ja stressiongelmat. (05036399

Pyydän esirukousta ihmissuhteisiin että todelliset ystävät erottuvat monien ihmisten joukosta.Kiitos Jeesus että saan luottaa sinun johdatukseesi. Lasteni puolesta että löydämme jokaiselle sopivat harrastukset , myös kukkarolle sopivat.

Läheiseen ihmissuhde ongelmaan ratkaisua,joka aiheuttaa syvää masennusta minulle äitinä. Pyydän tukea ja voimia elää! Kiitos!

Anna Jeesus meidän tehdä vielä pysyvä sovinto pikaisesti. En halua erota ja koskee olla erossa toisesta.

Pyydän rukousta Pirkko Jalovaaran puolesta, että oikeus voittaa tässä asiassa, joka on nyt jo vuosikausia ollut otsikoissa. Herra anna tähän asiaan jonkinlainen ratkaisu, että selviää, onko jotain vilppiä ilmennyt.Jos ei, puhdista Jeesus hänen maineensa julkisesti.

Ystäväni työn tulevaisuudesta päätetään nyt. Jeesus puolusta, siunaa häntä!!

04.09.
Työhuoneeseemme vaihtui väkeä. Koen että kateus, kyräily ja kyttääminen on jokapäiväistä. Pyydän Jumalalta apua, voimia ja viisautta. Työmenestystä ja sopua meille kaikille ja riittävää toimeentuloa. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni ja oikeaa mielenlaatua. Kiitos.

rukouspyyntö että Jumala parantaisi minut Pyhän Poikansa Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja Veressä. Hyvyytensä aja armonsa tähden, Sanansa mukaan. Jumalan Sanaan ja Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja veressä tätä pyydän. auta Minua Pyhä Jumala. auta Rakas Jeesus. poista tämä sairaus kokonaan. Poista tämä hirveä huimaus ja muut sairaudet.tee kokonaan terveeksi. poista korva/tasapaino sairaus, sydän ja

rukouspyyntö että Jumala parantaisi minut Pyhän Poikansa Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja Veressä. Hyvyytensä aja armonsa tähden, Sanansa mukaan. Jumalan Sanaan ja Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja veressä tätä pyydän. auta Minua Pyhä Jumala. auta Rakas Jeesus. poista tämä sairaus kokonaan. Poista tämä hirveä huimaus ja muut sairaudet.tee kokonaan terveeksi. poista korva/tasapaino sairaus, sydän ja

Hei! Olen tapaillut miestä, jonka kanssa jaamme yhteiset tunteet. Rakastan häntä kovasti ja kaipaan häntä mielettömästi. Hän ei vain kykene sitoutumaan, hän haluaisi kyllä. Kaipaan jo elämääni puolisoa, olen 39 ja hän 34. Hän ei ole aikaisemmin seurustellut, eikä ollut suhteissa. Yhteyteytemme alkoi hänen aloitteestaan, ihastuimme toisiimme ensinäkemällä. Olisin niin valmis jakamaan elämäni

Halusin vain olla Sinun omasi ja sitten yhtäkkiä, lääkettä ottaessani, minuun meni joku paha henki. En jaksa sitä ymmärtää. Käännä, Herra, kaikki vielä hyväksi. Kiitos sinulle, joka rukoilet puolestani.

Rakkaan L:n puolesta, että hän tulisi uskoon eikä haluaisi lähteä kaukomaahan, jossa hän on erittäin altis houkutuksille. Myös sitä pyydän, että osaisin olla oikealla tavalla läsnä ja löytäisin oikeat sanat. Ja että hän parantuisi kivuistaan ja huomaisi rakastavansa minua.

Muistakaa minua rukouksin työssäni ja miestäni että hän löytäisi elämäänsä suunnan ja saisi työasiat kuntoon. Auta Herra Jeesus

Jeesus siunaa auta perhettämme!!

03.09.

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin, että saisin lastemme kanssa jostakin rahaa ja pian, että voimme vuokrata asunnon. Olen loukkaantunut onnettomuudessa, ei eläkettä, ei työtä. Vaimo ilmoitti haluavansa erota ja raivoaa joka päivä, jos edes syön pari leipäpalaa. Hän on kuulemma maksanut kaiken. Yrittäjä. En jaksa enää. Muistakaa rukouksin

Pyydän esirukousta veljenpoikani S:n puolesta, joka on 24-vuotias urheilijanuorukainen. Häneltä poistettiin pahalaatuinen kasvain pari vuotta sitten reidestä. Nyt syöpä on ilmeisesti uusinut. Rukoillaan hänelle täydellistä tervehtymistä ja että Herra parantaisi hänet täysin.

ÄLÄ HYLKÄÄ MINUA, TAIVAAN ISÄ. Olen aivan epätoivoinen, auta minua.

02.09.

Vapahtaja, anna minulle todellinen taivastoivo takaisin.

01.09.
Menen maanantaina lääkäriin. Auta Jeesus,ettei olisi syöpää. Auta Jeesus,ettei olisi syöpäepäilyä. Kiitos kaikesta rakas Jeesus. Kiitos Isä Poika ja Pyhä Henki.Aamen .Seija

Isä Jeesuksen nimessä Pyydän paranna minut!

Rakkaan L:n puolesta, että hän tulisi uskoon eikä haluaisi lähteä kaukomaahan, jossa hän on erittäin altis houkutuksille. Myös sitä pyydän, että osaisin olla oikealla tavalla läsnä ja löytäisin oikeat sanat. Ja että hän parantuisi kivuistaan ja huomaisi rakastavansa minua.

Auta minua, Yeshua, auta minua!

Herra, kulje kanssani nyt ja ikuisesti, tätä pyydän.

Pyydän esirukousta miehellenijoka sai kutsun dialyysi-infoon. Tähän asti munuaisten vajaatoimintaa on hoidettu lääkkeillä. Herra hoida häntä ja paranna sairaat munuaiset. Auta Jeesus ettei hän joudu dialyysiin.

Rukouspyyntö Mn ja An puolesta. terveysasiat ja pelastuminen. Kiitos ja siunausta.

31.08.
Pyydän voimakasta rukousta erään urheiluseuran puolesta, joka hankkii rahoitusta omalle toiminnalleen puolivilpillisin keinoin. Tämä aiheuttaa myös jäsenille eriarvoisuutta.

Hätähuuto Jumalalle,ettei rakkaalle miniälleni tarvitsisi tehdä amputaatiota,vaan löytyisi joku hellempi hoitokeino. Kiitos Jeesus,että sinulle ei mikään ole mahdotonta! AUTA!

Jeesus siunatkoon,suojelkoon ja varjelkoon vanhusta antaen turvalliset,rauhaisat elämän päivät,mitä vielä on jäljellä. Jeesus,AUTA KAIKESSA heikkoa lastasi!KIITOS JEESUS!

Herra pyydän apuasi seuraaviin asioihin: Tarvitsen lisää rahaa kaikkien laskujeni maksamiseen ajoissa sekä lähimmäisteni auttamiseen taloudellisesti. Tarvitsen paljon lisää mielen rauhaa ja lisää vapautta turhista riippuvuuksista sekä kahleista. Tarvitsen lisää uskoa sinun hyvyyteesi ja iloisiin ihmeisiin. Tarvitsen vapautta peloista ja vihasta!

Erään vanhuksen ja hänen omaisensa puolesta rukousta ; tytär syyttelee kotihoitoa monista virheistä. Auta heitä, etteivät pura pahaa oloa väärään kohteeseen, vaan ymmärtävät toimia yhteisen hyvän puolella.

Isä, siunaa minua niin, että pääsen lopullisesti eroon tästä taakasta. Auta minua, ole niin kiltti. Anna minun kerran laulaa Sinulle ikuista ylistystä Taivaassa / Uudessa Jerusalemissa!

Herra, ota minulta tämä kadotuksen pelko pois ja anna pelastusvarmuus. Pelasta minut.

Olen vaikean valinnan edessä, minulla on 2 vaihtoehtoa. Pyydän rukousta, että Jumala ilmaisee tahtonsa kumpi valinta on Hänen tahtonsa mukainen. Kiitos.

Olen rukoillut ja lähettänyt rukouspyyntöjä ja ihmettä ei ole tapahtunut pyydän nöyrästi rukoilkaa vielä kerta puolestani.kaikki on mennyt huonommaksi ja lopullisesti mahdottomaksi minun tilanteeni on mahdoton ja taidan olla toivotin tapaus ja mahdollisuudet menneet tv pm

Pyydän rukoilua rakkaan däni koirani puolesta että hänen maksa haima ja sappi veriarvot laskisi normaaleiksi. Sai myrkytyksen ja sen jälkeen ei ole veriarvot olleet hyvät. Pyydän rukoilkaa koirani puolesta että paranee täysin ja veriarvot laskee.kiitos rakkaat rukoilijat.

30.08.
Yeshua, ilmesty minulle. Ota pois tämä valtava taakka, tee minut vapaaksi.

pitkäaikainen suhteeni on päättynyt yllättäin, miehen aloitteesta, en voi ymmärtää, miten näin on voinut käydä! Jumala on hänet elämääni lähettänyt, rukousvastauksena! olemme kumpikin uskossa! Rakastan tätä ihmistä paljon!rukoilkaa puolestamme, että emme antaisi paholaisen tuhota sitä,minkä Jumala on yhdistänyt!Kiitos! Jumalan siunausta kaikille!

Rukoilisitko sieluni pelastumisen puolesta. Kiitos.

"Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi.Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla.Älkää mukautuko tämän maailman menoon ..."Room.12:1-2.Pyydän esirukousta että Jumala saa tulla hallitsemaan elämäni jokaista osa-aluetta.Rukoillaan tätä kaikille palstan rukoilijoille.Rohkeutta antaa elämänsä asiat Jumalalle.

Taivaallinen Isäni, haluan pyytää esirukousta poikani vaikeuksissa olevaan avioliittoon. Herra eheytä perhe ja anna uskon lahja miniälleni, joka on ajautunut uskomaan "väärille raiteille." Anna minulle äitinä, anoppina ja isoäitinä rauhan mieli, auta voittamaan masennukseni asian suhteen. Siunaa tyttäreni yritystoimintaa, anna sopiva työntekijä.

olen väsynyt ja opätoivoinen huolehdon isästäni ja arki on liia raskasta.jumalan vastauta odottaisin

Asuntoasiassani, myös yksinäisyys.

Jeesus auta! Ohjaa exääni ositussopimuksen lopputuloksen ratkaisussa,anna oikeudenmukaisuutta hänelle. Ota ahneus pois häneltä. Siunaa häntä kaikin tavoin. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet. Amen.

RUKOUSPYYNTÖ TYTTÄREN PERHEEN PUOLESTA, ETTÄ HERRA AUTTAISI JA JOHDATTAISI TOTUUTEEN ASIOIDEN HOIDOSSA. OVAT VILPITTÖMIÄ USKOVIA. HERRA AUTA!

Pyydän kärsivällisyyttä painon pudottamiseen. Ja että pääsisin makeanhimosta ja liikasyömisestä..Myös parantumista silmäsairaudesta.

29.08.
Auta Jeesus minua hyvin masentunutta. Mieheni vaatii abortin jota en voinut tehdä ja lähti. Rukoilkaa että hän hyväksyy lapsensa ja palaa kotiin. Vain Jeesus voi auttaa. Kiitos Rakas Jeesus että kuulet.

AUTA MINUA, YESHUA, AUTA!!

Rukoilisitko sieluni pelastumisen puolesta, kiitos!

Koiralle hyvä hoitopaikka matkan ajaksi. Jo vuosia perheemme haaveillut etelä-Eurooppaan muutosta, kohde epäselvä. Pyydän rukousta että asia alkaisi jo saada muotoa, eikä jäisi vain haaveiluksi. Työn ja asumisen järjestyminen Jumalan tahdon mukaan.

Pyydän rukousta lasteni puolesta. Että he pärjäisivät ja olisivat onnellisia. Pyydän myös rukousta saadakseni anteeksi omat virheeni. Kadun sitä, että olen ollut huono äiti. En ollut lasteni tukena, kun he tarvitsivat minua.

Tyttäreni puolesta , MIELESTÄNI ALOITTANUT SEURUSTELUN LIIAN VARHAIN, 16-VUOTIAANA. Herra auta ettei kiinnostu liikaa pojista, sillä koulua vielä käymättä ja tunne-elämä ei ole kypsynyt riittävästi vakavampaan suhteeseen.Johdata Jeesus hänelle hyviä tyttökavereita ja auta käsittelemään kipeää isäsuhdetta rakentavalla tavalla.

Herra, Sinä näet, miten paha minulla on olla. Pyydän ja rukoilen mitä nöyrimmin: tuo apusi tähän tilanteeseen. Sinä olet kaiken yllä, Sinä voit kaiken muuttaa taas hyväksi. Älä anna minun hukkua, haluan viettää ikuisuuden Sinun kanssasi.

Rakkaan L:n puolesta, että hän tulisi uskoon eikä haluaisi lähteä kaukomaahan, jossa hän on erittäin altis houkutuksille. Myös sitä pyydän, että osaisin olla oikealla tavalla läsnä ja löytäisin oikeat sanat. Ja että hän parantuisi kivuistaan ja huomaisi rakastavansa minua. Hän on ollut kiinnostunut uskon asioista, mutta entinen elämä houkuttelee paljon....pelkään tosi paljon, että häneltä menee

28.08.

Tämä kaikki on vaan liian rankkaa. En jaksa enkä pysty. Auta, Herra, voimallisesti!

Pyydän rukousapua koska lääkäri ilmoitti että en elä 50v ikävuotta pitempään jos en saa tehtyä muutosta.Nyt olen 47v Minulla on hurja ylipaino ja olen yrittänyt kaikkea. haluan Jumalalta apua että saisin voimaa yrittää edelleen sekä apua painon pudotukseen. Terveyttä että näkisin lapseni kasvavan. Rukoilkaa puolestani että paranen. Kiitos Herralle

Kiitos. Olemme selvinneet kamppaillen taloudellisesti päivästä toiseen. Pyydän vielä helpotusta laskujen maksuun ja talouteen. Ettei elämä olisi kädestä suuhun elämistä. Saisin ostaa lapsilleni välillä jotain. Amen.

Johdatusta ja kärsivällisyyttä ystävälleni. Poista vihakäyttäytyminen. Rauhallista perhe-elämää, rakkautta ja ymmärrystä tilalle.

Apua televisioasioissa

"Minä huudan sinua avukseni, sillä sinä, Jumala, vastaat minulle." Auta minua, Herra!

Herra, pyydän: ota minulta kuolemanpelko pois. Tiedät, miksi tätä pyydän. Anna minulle rauhasi.

Apua tyttärelleni, että Jumala kuulisi ja parantaisi. En ole nähnyt häntä kahdeksaan kuukauteen. On kova ikävä. Itselleni pyydän apua ja lohdutusta erilaisiin vaivoihin .

27.08.

Rakkaan L:n puolesta, että hän tulisi uskoon eikä haluaisi lähteä ulkomaille!

Ystävävän,puolesta,että saisi voiman,ja viisauden rukouksessa jossa veljensä todennäköisesti elämänsä loppusuoralla,eikä ole uskossa, että Herra pelastaisi,ja koko perhekunnan ympäriltä vihan henget katkaistaan,siellä on äärettömän suurta pimeyttä,koko sukukunnan keskellä.

26.08.
F on purjehtimassa yksin ja pyydän että Jumala siellä alkaisi johdattaa häntä unien kautta Vapauteen lapsuuden kärsimyksistä ja siitä mitä pahaa hän muille katkeruudellaan edelleen voimakkaasti aiheuttaa.selvyys parisuhteeseen ja pyydän ettei hän enää naisia voisi käyttää hyväkseen hetkelliseen pahasta olosta pakenemiseen.

Kiltin rakkaan miehen palaavan takaisin ja sydämen ja sielun jälleen hymyilevän.

Rukoilkaa Forssan kaupungin puolesta, että tulehtunut ja kiristynyt ilmapiiri parantuisi. Rukoillaan rauhanmieltä ja lähimmäisenrakkautta kaikille osapuolille.

Tämä taakka on liian raskas. Kristus, ota se pois! Kuule itkuni ja vastaa minulle.

Rakkaan L:n puolesta, jotta hän tulisi uskoon. Nyt häntä viehättää elämä toisessa maassa houkutusten sumentamana. Rukoillaan, että hän valitsisi tien, joka johtaa Jumalan yhteyteen. Myös sitä pyydän, että meidän välit eheytyisivät ja saisin viisautta ja oikeita sanoja.

Että miesystäväni, rakkaani, haluaisi ja toivoisi vielä muuttavansa yhteen kanssani, ja edistäisi tätä asiaa, mitä olen vähän aikaa toivonut salaa. Jos tämä jumalan tahto.

Pyydän rukousta että Jumala antaisi minun tehdä oikeita ratkaisuja vaikeassa elämäntilanteessa.

Muistakaa miestöni rukouksin että hän pitkän sairasloman jälkeen pääsisi takaisin työelämään. Auta Jeesus

Olen pelännyt niin paljon sen jälkeen, kun minuun meni lääkkeen oton yhteydessä paha henki. Elämä on kuin painajaista, josta toivoisin Herran minut herättävän. Kunpa hän kääntäisi kaiken vielä hyväksi. Sieluni pelastumisen puolesta jos viitsit rukoilla, niin olisin todella kiitollinen!

25.08.
Töissä on usein niin vaikeaa että ahdistaa ja pelottaa ennen työvuoroa. Auta Jeesus ja anna töissä onnistumista tasaisesti meille kaikille työntekijöille, koska saamme siten lisäystä pieneen palkkaamme. Pyydän Jumalalta viisautta ja kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Enemmän rakkautta Jeesukseen ja kiitosmieltä.

Pyydän rukoilemaan omani ja perheeni puolesta. Taloudellinen tilanne ja vaikeudet masentavat erityisesti. En tiedä miten enää jaksaa tästä eteenpäin. Rukoilen ja pyydän valoa elämään ja ratkaisua vaikeaan tilanteeseen. Kiitos.

HERRA, ANNA KISSANPENNUILLE HYVÄ, RAKASTAVA KOTI. ANNA PENTUJEN OLLA SIUNAUKSEKSI UUSISSA KODEISSA. KITOS.

24.08.
Pyydän esirukousta kultainen noutaja -koiramme (8 v) paranemisen puolesta: Oikeassa etutassussa isohko patti (vuotanut verta, ehkä kasvain? leikkaus tulossa?) sekä nivelrikko ainakin yhdessä varpaassa. Tapahtukoon Jumalan tahto, Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä! 0503639950

Olen niin yksin tämän ahdistavan asian kanssa. Vain Sinä voit minua auttaa. Auta, ole niin kiltti! Älä anna minun hukkua, vaan anna minulle ikuinen elämä Sinun kanssasi.

Anna minun kohdata laupias, rakastava ja armollinen Jumala. Anna minulle uusi elämä Sinun kanssasi.

teinitytön aknen Herra Jeesus parantaisi. Kiitos. Siunaa kaikkia esirukoilijoita. Muistisairaan kaikki asiat ,kiitos että Taivaan Isä autat. Asuminen ja työ, kiitos,että autat

OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -RUKOUSPYYNTÖ!

Esirukous ahdistuneen isoäidin puolesta.Kärsin poikani avioerouhasta ja hänen perheensä tulevaisuudesta, vaikka tiedän, että olen jättänyt asian Taivaan Isän haltuun.Tahtoisin pitää lastenlapset lähelläni, Herra kuule tämä rukoukseni, he ovat elämäni tärkeimpiä asioita.Siunaa poikaani ja miniääni sekä tyttäreni avioliittoa ja yritystoimintaa.

Pyydän esirukousta sisareni puolesta. Hänellä on vaikeaa unettomuus, joka on kestänyt aika pitkään. Hänellä on usein lähes toivoton olo. Oi auta Rakas Jeesus!

23.08.

Rakkaan L:n puolesta, jotta hän tulisi uskoon. Nyt häntä viehättää elämä toisessa maassa houkutusten sumentamana. Rukoillaan, että hän valitsisi tien, joka johtaa Jumalan yhteyteen. Myös sitä pyydän, että meidän välit eheytyisivät ja saisin viisautta ja oikeita sanoja.

Rakkaan L:n puolesta, jotta hän tulisi uskoon. Nyt häntä viehättää elämä toisessa maassa houkutusten sumentamana. Rukoillaan, että hän valitsisi tien, joka johtaa Jumalan yhteyteen. Myös sitä pyydän, että meidän välit eheytyisivät ja saisin viisautta ja oikeita sanoja.

Olen eläkkeellä mutta nyt kesällä töissä entisessä työpaikassa vielä viikko rukoilkaa että jaksaisin rukoilkaa myös selkäkipujen puolesta sekä mieheni puolesta sekä yhteiselon

Haluaisin hengelliseen työhön ja auttaa muita ihmisiä jos se on sinun tahtosi auta ja johdata alan koulutukseen tai muuten kyseisiin tehtäviin. P

22.08.
Herra anna apusi poikani avioliittoon, joka on hajoamassa. Tapahtukoon Sinun tahtosi, anna välien säilyä miniäni kanssa. Olen hänelle vihainen ja katkera ja kärsin tästä syyllisyyttä. En jaksa ymmärtää hänen ajatuksiaan ja suunnitelmiaan.Siunaa ja varjele pieniäni rakkautesi ja armosi turvassa.Siunaa myös poikaani, auta minua tukemaan oikein...

Pyydän apua lasteni perheisiin: työpaikkaa, puolisoa ja lasta. Jumala tietää.

vanhimman poikamme puolesta että pystyisi alkamaan laihduttamisen koska on pieni lapsi ja paljon ylipainoa ja sairauksia josta huono itsetunto myös lapsi on ylipainoinen hellitään lasta herkuilla

Voitteko rukoilla poikani ja hänen tyttöystävän puolesta. He ovat huumekoukussa ja kuolevat pian ellei jotain ihmettä tapahdu. Ainoa toivoni on enää Jeesuksessa.

21.08.
Rukouspyyntö tein suuren virheen ja väärän ratkaisun eräässä asiassa jonka Jumala tiedät tekemäni päätös vaikuttaa nyt huonosti koko loppuelämääni enkä itse voi sitä muuttaa enää. Pyyntö että asian voisi perua tai ratkaista jotenkin. Avaa minulle myös uusia mahdollisuuksia. Kiitos etukäteen sinulle ei ole mikään mahdotonta. tv PM

Rukouspyyntö tein suuren virheen ja väärän ratkaisun eräässä asiassa jonka Jumala tiedät tekemäni päätös vaikuttaa nyt huonosti koko loppuelämääni enkä itse voi sitä muuttaa enää. Pyyntö että asian voisi perua tai ratkaista jotenkin. Avaa minulle myös uusia mahdollisuuksia. Kiitos etukäteen sinulle ei ole mikään mahdotonta.

Kärsin työpaikalla viihtymättömyydestä ja epäonnistumisesta töissäni. Pyydän Jumalan pikaista konkreettista apua ja johdatusta sekä viisautta miten minun pitää toimia tilanteessani. Jos on tarkoitus täällä jatkaa - pyydän voimia. Ellei, niin pyydän oikean oven avautumista. Tarvitsen kipeästi riittävää toimeentuloa ja työmenestystä.

Kiitos että Jumala on vastannut rukouksiin omaishoitaja-äitini vapaapäivien pitämisestä. Monin eri tavoin asiat etenevät. Pyydän Jumalan apua siinä, että isä hyväksyy suunnitellun hoitopaikan ja äiti saa pitää tarvitsemansa vapaapäivät. Jumalan huolenpitoa ja suojelusenkeleitä vanhemmilleni.

Pyydän esirukousta parantuakseni suolistovaikeuksista. Jumalan apua jaksamiseeni työssäni.

20.08.
"...sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos." Anna, Herra, tämän tulla todeksi minun elämässäni. Haluan vain tulla Sinun tykösi, siis sanasi mukaan älä heitä minua ulos!

Olen niin väsynyt tähän tilanteeseen. En jaksa jatkuvaa kadotuksen pelkoa. Ilmesty, Vapahtaja, anna minun nähdä kasvosi, anna minun nähdä Sinut elämässäni. Se lohduttaisi minua, kun näkisin Sinun vielä olevan elämässäni.

Rakas Jeesus anna Pyhän Veresi kirkastaa L:n aivot.Anna hänelle sisua opiskella lyhyttä matikkaa,auta oppimaan.Se on hänelle ahdistavaa ja vaikeata.Ota ahdistus pois anna rauha oppimisen ilo.Jeesus auta pääsemään läpi syksyn ylioppilaskirjoituksista.Jeesus anna hänen tuntea miten rakastat häntä ja autat.Lämmin kiitos rukoilijat ,kiitos Jeesus!

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta sillä on tosi vaikeea perhe elämäsä ja on paljon talousvaikeuksija ja lapset on sairaita alerkija ja asma että herra kosketaisi sen asijoita ja johtaisi sen elämää ja antaisi herra armonsa tulla elämän asijoihin kiitos ja siunausta

Herra Jeesus tapahtukoon elämässäni tahtosi!

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta sillä on tosi vaikeea perhe elämäsä ja on paljon talousvaikeuksija ja lapset on sairaita alerkija ja asma että herra kosketaisi sen asijoita ja johtaisi sen elämää ja antaisi herra armonsa tulla elämän asijoihin kiitos ja siunausta

HERRA, KIITOS ETTÄ PARANNAT S:N JA S:N TÄYSIN.

Vapahtaja, ota pois paha oloni, tuskaisuus ja pelot. Anna tilalle Pyhän Hengen kosketus täynnä iloa, rauhaa ja rakkautta.

Esirukouspyyntö kaikkiin asioihin ja vaikeuksiini jotka kaikki Jumala tietää. Pyydän uskonlahjaa ja vielä mahdollisuutta asioihin ja uuteen elämään.

Työasiat ahdistavat. Tunnen riittämättömyyttä, kun kovasta yrittämisestä huolimatta en yllä tavoitteisiini. Koen että minuun suhtaudutaan nurjasti. Auta Jeesus ja johdata! Anna viisautta ja taitoa suoriutua paremmin töistäni. Tai johdata sopivampaan työhön ja riittävään toimeentuloon.

Pyydän esirukousta yöunieni puolesta, että saisin nukuttua paremmin. Olen erittäin väsynyt ja stressaantunut. Stressioireet voimakkaita, mm migreeni ja paniikkikohtaus. Jeesus auta.

19.08.
Nuoren miehen eka romahdus tulossa. Huumeet, elämäntoivon menetys, talous, terveys, väärät ihmissuhteet. Herra sinä yksin annat viisauden auttaa ja täydellisen avun ja vapauden. Täysin Jeesukseen turvaten. Suuressa hädässä tätä rukoilen. Jeesus kiitos että tuot valon, uskon ja toivon sekä ilon. Amen

Yeshua, anna minun nähdä Sinut elämässäni. Ole aina turvani, älä hylkää äläkä jätä.

18.08.
Minulla on iso patti rinnassa.Jeesus paranna ja auta!

Jeesus auta! Paranna tyttäreni psyyke, anna iloa ja valoa sisimpään sekä rauhaa ja tasapainoa. Eheytä parisuhde, anna rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina. Ohjaa ja johdata heidän elämäänsä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet.

Kiitos Jeesus, että vanha työpaikan asia ratkesi hyvin. Kuule pyyntöni uudesta työpaikasta jos se on Jumalan tahto. Olen menossa työpaikkahaastatteluun Jeesus auta ja rohkaise..Johdata!!! Kiitos kaikesta hyvästä elämässäni..

Rukoilkaa, että tyttäreni pääsisi pois pikavippikierteestä ja alkoholin käytöstä.

Rukoilkaa kanssani hajoavan perheen puolesta. Tapahtukoon Jumalan hyvä tahto. Anna perheenjäsenille rakentavat ja rakkaudelliset välit, vaikka eivät jatkaisi yhdessä. Järjästä lasten tilanne, etteivät he kärsisi tilanteesta. Herra jos se on sinun tahtosi, niin tee ihme ja yhdistä vielä tämä ihana perhe.

Olen maksuvaikeuksissa ja ahdistunut tästä tilanteesta. Pyydän rukousapua!

Taivaan Isä, vapauta minut tästä musertavasta epätoivosta. Pelasta minut, niin minä pelastun - paranna minut, niin minä paranen. En pysty elämään näin, tarvitsen apuasi. Älä jätä minua yksin.

Tunnustan syntinä harrastamani eläinseksin ja pyydän että Jeesus vapauttaisi kaikista henkivalloista siihen liittyen ja antaisi anteeksi.vapautta kaikista vihollisen siteistä niihin tekoihin liittyen.En enään harrasta mutta ennen kyllä.kiitos Jeesus

Esirukouspyyntö, että toipusin kantasolusiirrosta täydellisesti ja vereni tulisi täysin terveeksi.Rukoilkaa myös hiusteni puolesta etteivät ne lähtisi päästä kovista hoidoista huolimatta."Jeesuksen Kristuksen verihaavojen kautta olen parannettu" t.uskova sisko

17.08.
Miehen puolesta jolla paljon hoitamattomia velkoja - Herra anna apusi tähän tilanteeseen, kun hän ei ole ymmärtänyt , mitä on tehnyt aikanaan. Nyt velat painavat ja maksaminen mahdotonta.AutaJeesus että tilanteeseen tulee valoa,voiko näistä veloista vapautua? Vapauta Jeesus kivuliaista ihmissuhteista ja auta kiinnittämään huomio mukaviin ihmisiin

rukouspyyntö T ja R, että löytäisivät uskon Jeesukseen, että esteet uskoon tulon tieltä väistyy. Kiitos ja siunausta.

Pyydän eirukousta terveyteni puolesta. Nenää ja poskipäätä särkee. Herra elä anna sen olla mitään vakavaa ja anna kivun lähteä pois. Aamen.

Herra, siunaa ja varjele perhettämme, vanhempia, lapsia, mummoja ja sukulaisia.

Pyydän rukousapua kun eräs perintöön liittyvä asia painaa mieltäni koko ajan.Itse en voi vaikuttaa ja lähiomaiset ovat kääntyneet minua vastaan, vaikken ole koko asiaan edes sekaantunut. Pyydän tähän Jumalan ihmeellista voimaa avuksi, että asiat tapahtuvat oikeudenmukaisesti ja että Suomen lakia noudatetaan lasten eduksi.Olen syyllistetty turhaan.

Jumala anna J:lle työkyky ja ratkaisu pian hänen taloudelliseen ahdinkoon!Anna selkeä merkki jos tilanne vaatii läheisten väliintuloa! Auta Jumala!

Herra, anna minunkin saada työtehtäviä infopisteestä.

Voi, kunpa aina joka asiassa tietäisin, mikä on oikein ja väärin, etten vääryyttä tekisi! Ohjaa, Pyhä Henki, oikeaan!

Pyydän, että Pyhä Henki ohjaa minua, kun kirjoitan hengellisiä tekstejä erääseen lasten lehteen. Jeesuksen nimessä.

Rakkaan L:n puolesta,jotta hän tulisi uskoon ja jättäisi haaveet vieraan maanosan houkutuksista. Ja esirukousta myös meidän suhteemme eheytymisen puolesta pyydän. Kiitos!

Pyydän rukousta silmieni hoitoon.Pelkään korkeita kustannuksia, enkä saa varatuksi aikaa silmälääkärille. Johdata Jumala , ettei talvesta tule liian vaikea näiden silmien kanssa.En tahdo turhasta maksaa.

Jeesus Kristus, auta eräässä tekijänoikeusasiassa, tiedät, mistä on kysymys.

16.08.
Herra, puhu minulle tästä asiasta, joka mieltäni painaa.

Jeesus auta! Nimessäsi pyydän. Poista tyttäreni pelot, anna iloa ja valoa sisimpään, anna hänen nähdä oma arvonsa ja rakkautta itseään kohtaan. Eheytä parisuhde, anna rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä molempia. Kiitos että kuulet.

Parisuhteeni puolesta. Parisuhteeni on hajoamispisteessä ja toinen puolisko uhkaa lähteä. Vaikka meillä on tunteita toisiamme kohtaan. Että Jumala eheyttäsi ja parantaisi parisuhteeni. Lähentäisi, ei erottaisi.

Olen sairastellut monia fyysisiä sairauksia. Pyydän että,Herra vahvistaisi minua ja auttaisi myös masennuksessa. Suuri Kiitos

Jeesus auta! Ohjaa ositussopimuksen tekoa, anna oikeudenmukainen lopputulos. Kosketa Pyhällä Hengelläsi meitä molempia. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet.

Pyydän rukousta:toisen vanhemman kuoltua ainoa sisar ja äiti ovat alkaneet painostaa minua myymään lakiosani sisarelle. He ikäänkuin ovat rakentaneet riitaa asiasta,jossa ei ole mitään riideltävää. Herra Sinä näet kuinka oman äidin/sisaren pelot ovat kääntyneet omaa lasta/sisarta kohtaan ilman mitään syytä.Herra anna apuanäihin psyyken ongelmiin.

Pyydän teitä rukoilkaa däni koirani puolesta että alkaisi syömään vähitellen ja parantuisi haimatulehduksesta. Olen hädässä kun toinen ei syö eikä juo.

Olen vakavasti sairas:minulla on hormonaalinen epätasapaino ja hirvittävät hermosäryt yläselässä ja rintakehän alueella. Olen nuori ihminen, mutta en kipujen ja hormonaalisen epätasapainon vuoksi voi enää käydä edes kaupassa tai laittaa ruokaa tai käydä kävelyllä tai harrastaa mitään liikuntaa. Jopa käsien nostaminen tuottaa kamalan tuskan.

Alkoholiin sortuneen miehen ja hänen läheisriippuvaisen äitinsä ongelmiin.Herra vapauta tämä äiti lapsensa ongelmista ja anna vielä terveitä vanhuusvuosia hänelle. Ulkomaille muuttoon liittyvissä asioissa johdatusta.Herra auta miestäni ja minua löytämään yhteinen näky asiasta. Silmälääkärillä käynti ahdistaa, pelottaa ettei rahat riitä.

Kristus, näet miten epätoivoinen ja peloissani olen. Autathan minua?

15.08.
Pyydän esirukousta, että poikani saisi kiinteistönhoitajan töitä.

Rakas Jumala, anna mummossa näkyä elonmerkkejä, kun hän makaa tajuttomana. Anna vielä toivoa.Aamen.

Rakas Jumala, auta mummoani selviämään, ja auta että hänessä näkyisi elonmerkkejä. Ole kiltti ja siunaa häntä. Aamen.

Herra, anna isäni vatsavaivojen parantua.

Kunpa voisin taas luottaa hyvyyteesi minuakin kohtaan tapahtuneen jälkeen.

Rakas Jeesus auta ja pelasta aviomieheni, lasteni isä! Hätäni on suuri. Kiitos Herra armostasi.

Pyytäisin rukoustukea poikani perheen puolesta, joka on hajoamassa.Sydämeni särkyy pienten lasten puolesta, kun äiti on päiviä erossa 10 kk ikäisestä nuorimmaisestaan. Herra herätä äidin sydän vastuuntuntoon lasten puolesta, isommat eka ja tokaluokkalaisia.Siunaa rakkaudellasi lastenlapsiani ja anna heille turvasi, myös pojalleni.Auta heitä uskoon.

Messias Yeshua, pelasta minut!

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

14.08.
Minulla on toisinaan voimakasta alakuloa ja ahdistusta. Elämäniloni muuttuu mustaksi. En saa tehdyksi asioita, jotka minun pitäisi tehdä. Tulevaisuus näyttää toivottomalta ja koen itseni aivan voimattomaksi. Olen 25-vuotias nuori nainen. Kiitos, kun kannatte minua tulevaan.

Rakas Jumala, äitini ja lasteni mummo sai laajan aivoverenvuodon. Hän on nyt matkalla KYSiin leikkaukseen. Ole hänen kanssaan joka hetki, anna hänen selvitä sairaalaan hengissä, anna leikkauksen onnistua ja anna hänelle vielä mahdollisuus elämään ja toipumiseen.Rakasta häntä ja varjele häntä. Hän on maailman paras ihminen ja uskoo Sinuun. Aamen.

Rakas Taivaan Isä, suojele mummoani, että hän selviäisi aivoverenvuodosta. Ole hänen kanssaan ja suojele häntä joka hetki. Auta häntä selviämään ja toipumaan. Aamen

HERRA, AUTA KAIKKIA TALOUSAHDINGOSSA OLEVIA (MUKAANLUKIEN OMA PERHEENI). ANNA TYÖTÄ JA TOIMEENTULO. AÚTA SELVIYTYMÄÄN VELANMAKSUISTA JA LASKUISTA. KIITOS JUMALA, ETTÄ AUTAT.

Minulle tärkeä ystävä ja läheinen suuttuessaan menettää kontrollinsa ja muuttuu väkivaltaiseksi ja aggressiiviseksi. Pyydän rukousta hänen traumoilleen ja paranemiselleen. Amen.

Pyydän rakkaat rukoilkaa että däni villakoirani paranee kroonisesta haimatulehduksesta ja löydettäisiin sopiva ruokavalio pienelle koiralle.

Jeesus sinä yksin näet tuskan ja kaikki murheet anna minulle voimaa jaksaa ja olla viisas asioissa.Murra kaikki turha ylpeys meistä ja anna anteeksi antoa ja rakkautta.sinä yksin voit vaikuttaa kaikkeen kätke meidät Jeesuksen veren suojaan. Amen

Rukoilkaa, että saan asua lokakuun alussa Luojan tai muun Korkeamman Voiman tahtomassa paikassa. On se sitten asunto, asuntola tai vankila. Minulle vapautus tupakasta ja nikotiinista ja yksinäisyydestä ja köyhyydestä. Vanhemmille terveyttä ja onnea ja ystäviä.

13.08.
Rukouspyyntö avioliittomme puolesta. pyydän esirukousta avioliittomme puolesta.mies käyttää raakaa henkistä väkivaltaa,painostaa,manipuloi ja kiristää.en tiedä mitä tehdä.kiitos!t.k

Pyydän esirukousta mieheni puolesta, joka ei ole kokenut kuulleensa aikoihin Jumalan puhetta ja on menettänyt sisäisen rauhansa. Hän kaipaa kipeästi lähempää suhdetta Jumalan kanssa. Rukoilen hänelle kestävyyttä myös jaksaa siihen liittyvät mahdolliset koetukset.

Jumala, siunaa ja varjele rakasta mummua. Anna hänelle jaksamiseen ja arjessa selviytymiseen voimia. Paranna sairaudet ja vaivat. Pidä hyvää huolta hänestä. Ethän kutsu mummua vielä pitkään aikaan luoksesi taivaaseen. Kiitos, että mummu saa olla pelastettu, kun hänen aikansa on lähteä.

12.08.
Kiitos kaikille rukoilijoille. Jumalan ihme on tapahtunut. Vakavan aivoverenvuodon saanut on toipumassa ja parantunut niin, että on päässyt sairaalasta kotiin. Rukoilkaa vielä, että hän saa todistaa parantumisestaan Jumalaa ja tulisi uskoon!

Herra, vapauta minut kadotuksen pelosta.

Jumala, anna minulle fyysisiä ja henkisiä voimia, että jaksaisin hoitaa tehtäväni ja perheeni. Olen uupunut pienten lasten kanssa.

Herra, anna minun nähdä Sinut!

rankka tapaus suvun puolesta jossa tiettävästi ei ole ollut uskossa olevia henkilöitä useampiin vuosikymmeniin ja tuo suku on erittäin kovilla vihollisen kahleissa että Herra Jeesus murtaisi pidättävät estee

henkisen jaksamisen puolesta,että saisin rauhan menneiltä ja voisin löytää elämän halun ja ilon. senkaiken mikä on kadonnut elämästäni. rakasjumala kadun kaikkeja pahoja tekojani ja pyydän niistä anteeksi antoa, en ole parempi sen jälkeenkään mutta uskon sinuun ja haluan antaa elämäni sinulle. auta jeesus mukaan jokaisewn päivääni, jaksamaan. kestämään uskossa ja iloitsemaan uskossa. siunaa kotia

Pelkään vanhempieni kuolemaa ja jääväni yksinäiseksi ja köyhäksi. Rukoilkaa puolestani.

11.08.
Työtoverini J. kertoi monenlaisista enkeli-ilmestyksistään ja loukkaantui kun pidän Raamatun ilmoitusta luotettavampana kuin hänen yliluonnollisia kokemuksiaan. Jumalan kosketusta työtoverilleni ja pelastumista! Ystäväni K. ja H. ovat lähdössä kanssani hengellisiin konsertteihin - Jumalan kosketusta ja pelastumista heille.

Herra, siunaa kaikki koululaiset, eritysesti koulunsa aloittavat, varjele koulumatkat ja koulupäivät ja niiden tapahtumat. Siunaa opetushenkilökunta, pelasta heidät kaikki Jumalan Pojan avulla. Aamen.

Herra, olet kaikkeni. Pelasta minut.

Rakas Jumala, anna tämän vauvan pydyä matkassa. Älä vie häntäkin pois.

Herra auta talousvaikeuksissani.

Pyydän uutta rakastumista Jeesukseen. Enemmän kiitosmieltä, Jumalan ylistystä elämääni. Että Jeesus saa olla kaikkein tärkein ja muut asiat siirtyy taka-alalle. Pyydän Jumalan selkeää johdatusta ja viisautta elämääni. Kiitos.

Että F (mies) vapautuisi vihastaan, löytäisi tavat selvittää asiat Ln vihan sijaan. Että saisi työpaikalla asiat kuntoon ja parisuhteessa, yleensäkin elämässä. Viha ja katkeruus vain sairastuttavt häntä ja vievät yöunia. Tarvitsemme puh parisuhteesta keskusteluun sillä se on mahdotonta kun toinen vain vihaa ja ilkeilee

Käsissä haavaumia Herra Jeesus auta!

Rahat loppu, anna ihmeen tapahtua, että tästä taas selvitään.

Rukoilisitteko ystäväni myönteisen turvapaikan saamisen puolesta.

Pyydän esirukousta poikani avioliiton puolesta että Hyvä Jumala eheyttäisi liiton. Vaimo jättänyt avioerohakemuksen kesäkuussa. Liitto kestänyt 21 vuotta, 2 aikuista lasta.

Pyydän esirukousta poikani avioliiton puolesta että Hyvä Jumala eheyttäisi liiton. Vaimo jättänyt avioerohakemuksen kesäkuussa. Liitto kestänyt 21 vuotta, 2 aikuista lasta.

10.08.
Herra, paranna siskoni sairaus täydellisesti. Hoida koko perhettä ja anna voimia. Pelasta kaikki.

rakas Jumala minä kadun tekemiäni virheitä ja syntejä. sitä että erosin ja satutin lapsiani, kun tein aviorikoksen.satutin , valehtelin ja annoin väärän kuvan itsestäni. kun en ollut lähimmäinen. tuomitsin ja tuomitsin olin pyrkyri ja heikko uskossani. kun tavoittelin omaa etuani, satsasin vain ulkoiseen yritin pahaa, jätin velkani maksamatta, kun olen ollut niin tyhmä ja syntinen aina vaan. isä

Taivaan Isälle KIITOS! Ystäväni, jolla on vakava alkoholiongelma on saanut elää raittiina 5kk. Rukoillaan, että raittius saisi jatkua ja hän saisi mahdollisuuden tavata tytärtään, jota ei ole alkoholin vuoksi 4 vuoteen nähnyt. Jeesus eheytä perhesuhteet, pelasta heidät nimessäsi. Amen.

Pyydän rukousta 30v vaimoni puolesta. hänellä on tullut mielenterveysongelmia. olemme aivan lopussa tämän kanssa.

Pyydän että rukoilette puolestani että Jumala poistaisi alapuolellani asuvan naapurin joka tarkoituksella kiusaa ja häiriköi minua.Minä pelkään olla omassa asunnossani enkä voi levätä.Vaikea tilanteeni on jatkunut jo pitkään ja olen monesti pyytänyt esirukousta mutta kiusaaminen vain jatkuu ja alan olla vakuuttunut että Jumala ei välitä minusta.

Yeshua Messias, anna minulle toivoa, en pysty elämään näin.

09.08.
HERRA ole minulle syntiselle armollinen

Rukoilisitteko väsyneen rukoilijan puolesta? Lapsen ja lastenlasten elämän vaikea tilanne on uuvuttanut isovanhemmatkin.Herra, sinä tiedät asiamme ja murheemme, tule avuksemme ja siunaa perhekuntaamme.Anna asioiden kääntyä sinun tahtosi mukaisiksi. Kiitos rukousvastauksista, joita olen viimeisen vuoden aikana saanut kokea perheemme kohdalla.Amen.

Lasten puolesta ettei kukaan jää aut6on alle koulujen alkaessa.

Tarvitsen apua asuntoasiassa ja autoasiassa. Apua taloudelliseen tilanteeseen sekä vapautusta nikotiinista. Minulle iloa uskosta. Isälle ja äidille terveyttä. Lapsilleni uskovaisuus. Sukuuni uskovaisuus. Minulle oikea Raamatun versio. Hammaskivut minulta pois.

Jumala, siunaathan ja varjele rakas mummoni. Ota pois säryt ja kivut, mutta pyydän, älä ota häntä vielä Taivaan kotiin.

08.08.
Tuon perheemme rukousalttarille Jumalan eteen. Ole meille kaikille armollinen anna syntimme anteeksi. Tarvitsemme apua, voimat ja rahat ovat vähissä, velkaa paljon. Auta meitä saamaan taloutemme kuntoon ja rahallinen toimeentulo. Näet sairaustilanteet, pyydän apua ja parantumista meille kaikille. Siunaa, varjele ja johdaata meitä kaikkia joka hetki.

Pelottaa ja ahdistaa niin älyttömästi. Anna Jeesus kaikki olla hyvin.

L:n puolesta, että hän vastaisi Jumalan kutsuun ennen kuin on liian myöhäistä. Hänen suunnitelmissaan on jatkaa entiseen malliin ja se elämä sisältää ikäviä asioita. Rukoilkaa myös minulle viisautta ja oikeita sanoja, etten ainakaan huonontaisi tilannetta! Kiitos!

Ruoka on vähissä ja laskuja maksamatta. Olen rahaton. Pyydän rukousapua!

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta, että viime vuonna epäonnistuneet kaverisynttärit olisivat tänä vuonna menestys ja että kovasti stressaava, herkkä ja epävarma luonne vähän vahvistuisi tulevien vuosien varrella.

07.08.
Tn uskoontuloa. Paljon pahaa oloa sisällään. Sitten kohdistaa sen vihaksi uskovaisia kohtaan. Saakoon Vapahtajan hyvyys ja kirkkaus ilmestyä hänelle ja esteet uudestisyntymisen tieltä väistyä.

Siunaa ja varjele Suomea ja Israelia.

Pyydän esirukousta mieheni puolesta. Herra tietää mitä asia koskee.

On niin paha olla, kun pelkään sieluni pelastuksen puolesta. Auta, Kristus, en jaksa tätä...

Psyykkisen ja varsinkin fyysisen terveyteni puolesta. Jeesus Puhdista ja auta! -peloissaan-

Olen rukoillut 24 vuotta aviopuolisoa. Nyt olen tutustunut mieheen, joka vaikuttaa lupaavalta. Joitain mutkia matkassa kuitenkin on. Pyytäisin esirukousta, onko tämä Jumalan johdattama puoliso minulle. Olen joutunut pettymään ja särkymään niin monta kertaa, etten kestäisi taas uutta romahdusta.

Pyydän esirukousta perheenpuolestajolla äidin puolelta Jehovan todistajataustaa- Herra anna valoasi. Äitini puolesta, jolla paljon pelkoja ja kaavamaista käytöstä , riippuvuutta jne. Tunne-alämän alueella ongelmia.Herra auta että hän tässä elämässä saa kokea uskoontulon. Uskosta erkaantuneen ystäväni puolesta, Herra vedä puoleesi.

Rakas Jumala, kiitos että olet antanut tytölle rakkautta.anna häne rakjaytensa kestöö. Aamen

Rukoillaan ihmisiä tulemaan oikeaoppisiksi.

06.08.
Pidä aina kiinni tyttärestä ja hänen perheestään. Siunaa ja suojele pikkuista. Kiitos suurista siunauksista. Jeesuksen nimessä.

Pyydän esirukousta itselleni maanantaiseen työpaikkahaastatteluun tapahtukoon siinä Jumalan tahto parhaakseni..Jumala johdattakoon kulkuani sekä läheisteni teitä...

Voi, kun voisin vielä joskus olla oikeasti iloinen ja onnellinen!!!!! Herra, siihen tarvitaan vain Sinun ilmestymisesi, että näkisin Sinun olevan vielä elämässäni.

Haluatteko rukoilla että Jumalaa laittaa 10000 euroa minun tililleni Jeesuksen nimessä. Tilinumero: FI6020152000148739

Kristus, pelasta minut ja anna pelastusvarmuus, please.

05.08.
Pyydän että rukoilette puolestamme. Auttakaa, että pääsemme yli pitkään jatkuneista vaikeuksista ja että osaisimme mieheni kanssa lopettaa niihin liittyvän riitelyn. Olemme jatkuvasti hermostuneita kyseisen asian takia ja pinna on lyhyt. Koko perhe, etenkin lapsi, kärsii riitelystä. Rukoilen apua, jotta vaikea asia ratkeaa ja riitelykin loppuu.

Pyydän rukousta taloudelliseen tilanteeseen. Laskujen maksun jälkeen ei jää rahaa elämiseen. Amen.

HERRA, VARJELE KAIKKI LAPSEMME NETIN VAAROILTA. ÄLÄ ANNA PAHAN VALLATA LASTEMME ELÄMÄÄ NETIN, PELIEN, VIDEOIDEN TAI MINKÄÄN MUUNKAAN KAUTTA. SUO LASTEMME OTTAA JEESUKSEN OPETUKSET SYDÄMIINSÄ JA NOUDATTAMAAN NIITÄ. SIUNAA JA OHJAA LASTEMME ELÄMÄÄ, ANNA HEILLE USKOVIA YSTÄVIÄ. ANNA LASTEMME EVANKELIOIDA YSTÄVIÄÄN JA MUITA IHMISIÄ, JOTTA MAHDOLLISIMMAN MONI PELASTUISI IKUISEEN ELÄMÄÄN. KIITOS, JUMALA

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Minä haluan enemmän rahaa.

Pyydän esirukousta asiaan, joka on hallinnut minun ja perheeni elämää jo lähes 5 vuotta. Meitä huijattiin asiassa, jonka Taivaan Isä tietää. Ahdistus on ollut suuri näiden vuosien aikana ja tälläkin hetkellä se on valtava. Auta Rakas Taivaan Isä, että asia saadaan päätökseen ja oikeus tapahtuu pian, jotta voimme palata normaalin elämän pariin. Amen

Olo on väsynyt kun uneni on usein katkonaista. Työt eivät suju - kauppaa pitäisi syntyä ainakin puolet enemmän kuin mitä sitä tulee. Tuo epäonnisuus työssä näkyy sitten palkassa. Koeaikaa on pari kuukautta jäljellä. Pyydän Jumalan apua ja johdatusta tilanteessani!

Herra, kiitos kun autat SM edelleen toipumaan vaikeasta sairauskohtauksesta. Armahda ja rakasta häntä.Pelasta S.

Perheen puolesta, jossa mies muuttamassa pois kotoa. Vaimo ei yksin selviä asuntoveloista eikä lasten hoitoon viennistä ja hausta, eikä petetyksi ja jätetyksi tulemisesta. Herra yhdistä tämä ihana perhe. Jos se Herra on sinun tahtosi. Anna perheelle yhdessäolon ilo. Siunaa myös kolmatta osapuolta, joka ei kuulu tähän kuvioon.

Taivaan Isä, pyydän, auta minua työnhaussa. Auta, että löydän pian mukavan työn, josta nautin ja jota voin tehdä kotoa käsin tai joka on lähellä kotia (ja että palkkatasoni pysyy vähintään samana). Tyttäreni aloittaa koulun. Auta häntä koulupolulla ja auta minua tukemaaan häntä. Älä anna kiusaamisen jatkua. Lähetä enkeleitä hänen rinnalleen.

04.08.
Apua alkoholi- ja auto-ongelmissa. Rukoilkaa minulle asuntoa, puolisoa, rahaa ja tekemistä. Pelkään jääväni yksinäiseksi ja köyhäksi. Rukoilkaa minulle armolahjoja ja seurakuntavirka. Haluaisin todistaa Jeesuksesta. Rukoilkaa minulle pelastusta.

Esirukouspyyntö nuoren perheen isän puolesta, että hänelle löytyisi työpaikka johon Herra haluaisi hänet johdattaa. Kumpikin puolisoista vailla töitä ja perheen lisäystä vielä tulossa. Ja että he saisivat sulkeutua täydellisesti Herran johdatukseen kaikissa asioissaan.

Elmästäni on tullut epätoivoista sen jälkeen, kun minuun meni joku paha henki lääkkeen oton yhteydessä. En enää tiedä, ottako Jumala minut enää vastaan, en tiedä, olenko enää Hänen lapsensa. Tämä kaikki on täysin musertavaa, minulla on niin paha olla, kuolemanpelko on jatkuvasti läsnä. Toivoisin, että Herra minua säälisi ja auttaisi ja armahtaisi.

Kiitos Jumala kun sain lääkettä nukkumiseen, auta ette joudu kuitenkaan riippuvuuteen. Rakas Herra autat että lääkäri soittaa tänään ja vie polviasiaa nopeasti eteenpäin, auta että kipu lakkaa ja että siihenlöytyy oikea syy auta ettei ole raumaa tai nivelrikkoa ettei asia käisi vaivaamaam. auta ettei ole syöpä niin kuin äidin polvessa. isä kiitos lomata anna loppulomalle voimaa auta jaksamaan viel

Vauva perheen puolesta. Vauva valvottaa paljon ja on itkuinen. Jeesus auta ! Voimat loppuvat.

Pyydän esirukousta, että saisimmme homeremontoidun kotimme takaisin asumiskuntoon. Mieheni on pahoin altistunut homeelle. Voimamme ovat lopussa. Vain Jumala voi auttaa.

03.08.

Kristus, ota pois kuolemanpelkoni. Tiedät, mistä se johtuu, auta minua. Pelasta minut.

Tahtoisin rauhan Jumalalta.

Anna minun löytää taas turva Sinussa, Herra. Auta minua luottamaan Sinuun kaiken tapahtuneen jälkeen. Pelkään sieluni puolesta niin paljon, auta minua, äläkä anna minun hukkua. Päästä minut ja perheemme taivaan iloon / uuteen Jerusalemiin, tätä pyydän nöyrin sydämin. Ei mikään ole minulle niin tärkeää kuin ikuisuus Sinun kanssasi, Yeshua.

Herran hyvyyttä ja siunausta toivoisin näkeväni elämässäni. Kiitos, Yeshua!

02.08.
Äitini puolesta, että hän kohtaisi Jeesuksen ja tulisi uskoon. Lisäksi sellaista ihmettä, että meidän välit eheytyisivät. Kiitos!

Pyydän rukoilua puolestani että kuukautiseni alkaisivat tällä viikolla. Kiitos teille kaikille rukoilijat. -HF-2.8.2010

Olen luvannut auttaa erästä opiskelijaa kehittämään gradustaan tieteellisen artikkelin. En oikein tiedä, mitä yhteistyöstämme tulee. Rukoilen sille siunausta.

Rukoilkaa minulle rahaa ja ystäviä ja vaimo ja harrastus ja hyvää lukemista. Rukoilkaa minulle pelastusta. Apua asuntoasiassa.

Yeshua, anna minun nähdä Sinut elämässäni niin selvästi, että varmasti tiedän Sinun olevan läsnä ja pitävän huolta. Ota pois hylätyksi tulemisen ja kadotuksen pelko. Tarvitsen vain Sinut ja olen onnellinen... Tee kaikki taas hyväksi.

Esirukouspyyntä ystävän puolesta, että hänelle myönnettäsiin turvapaikka Suomesta ja että hän tulisi uskoon. pyydän myös, että hän saisi hyvän työpaikan ja läpäisisi hygieniapassitestin. Kiitos rukoustuestanne. Jumalalle on kaikki mahdollista!

Haluatteko rukoilla että Jumalaa laittaa 5000 euroa minun tililleni Jeesusen nimessä? Tilinumero:FI6020152000148739

01.08.
Apua henkilökohtaisessa asiassa.

Kirrelinen esirukous pyyntö syöpää sairastavan miehen puolesta syöpä käynyt leviämään ärhäkästi että Jumala kosketas parantavala voimalaan ja parantais sen miehen ja antaais viellä monta vuota elää otan jumalan vastausta mutaman päivien sisällä Herra sinä tiät tämän ihmise auta rakas TaivAaLlinen Isä

Nuoren avioparin avioliiton puolesta.

Auta, että psykoosioireet pysyvät ikuisesti poissa!

Pyydän rukousta siihen, että työasiani selkenevät. Löytäisin hyvän uskovan miehen pian, turhat sekoiluni loppuisivat, eikä tekisi mieli käydä ulkona juhlimassa. Kokisin taas Jumalan läsnäoloa ja haluaisin elää hänen tarkoittamallaan tavalla ja saada hänestä iloni. Saisin kokea olevani rakastettu sellaisena kun olen.

Olen niin yksin näiden asioiden kanssa, auta Herra, ainoa tosi apuni! Älä jätä minua yksin! Sanaasi turvaten:"En minä sinua hylkää enkä sinua jätä".

Rukoilkaa puolestani olen eläkkeellä lupasin kolmeksi viikoksi töihin nyt kun työt alkaa huomenna loukkasin kylkeni tosi pahasti kaaduin rukoilkaa ettei mitään vakavampaa olisi ja paranisin menen tänään lääkäriin oli viikonloppu kun tapahtui rukoilkaa myös lasteni perheiden puolesta ja mieheni ja itselleni vahvempaa uskoa

31.07.
Kristus, ota kuolemanpelkoni pois. Anna minun nähdä, että olen taivastiellä kaiken tapahtuneen jälkeenkin. En tarvitse muuta kuin Sinut, anna minun nähdä, että olet edelleen elämässäni. Tämä taakka on liian raskas, auta minua.

Viisautta ja taitoa olla "Kristuksen tuoksu" ei palaneen käry työpaikalla ja muuallakin missä kulloinkin kuljen.

Pyydän että Jeesus tekisi sen ihmeen,että poikaystäväni kykenisi sitoutumaan parisuhteeseen kihlauksen&avioliiton merkeissä.Kärsinyt vaikeista,selittämättömistä ahdistuksen tunteista aiheen suhteen jo kauan.Emme ymmärrä kumpikaan,mikä näitä aiheuttaa. Ylin lääkäri,vain Sinä voit meitä auttaa.

Rukoilkaa että Jeesus vapauttaisi minut kaikista siteistä ajatuksissa entisiä kumppaneita kohtaan. Haluan päästä kaikesta menneestä, irti. Tahdon kaikki sidokset poikki menneisiin vääriin tekoihin.

Pyydän esirukousta, jotta minun ja erään miehen suhde eheytyisi. Hän petti ja valehteli Hän on pelokas sitoutumaan yhteen naiseen. Pyydän, että hän tulisi uskoon ja Jeesus parantaisi hänet ja hoitaisi hänen haavat.

30.07.
Sairastan vakavaa verisairautta. Pyydän yst. esirukoustanne, että Herramme Jeesus Kristus Jumalan Poika tekisi vereni täysin terveeksi."Hänen verihaavojensa kautta te olette parannetut." t. uskova sisko

Esirukouspyyntö perheen puolesta. Anna aviomiehen perua muuttonsa kotoa pois. Anna ihmeen tapahtua ja perheen pystyä viettämään viimeinen lomaviikko yhdessä. Anna paljon rakkautta ja anteeksiantoa. Poista kolmas osapuoli, joka ei tähän liittoon kuulu. Siunaa myös häntä. Auta Herra pian, jotta lapsetkin kokisivat perheen yhteisen loman.

L puolesta, joka on ollut herätyksessä, mutta ei ole valmis muutokseen. Hän menee maailmalle vanhoihin houkutuksiin ja paheisiin. Rukoillaan, että Jumala muuttaa miehen mielen ja että hän löytäisi rauhan Jeesuksessa.

Pyydän rukousta miehen puolesta, joka on ollut herätyksessä vuoden verran. Nyt näyttää siltä että entinen elämä houkutuksineen ja viettelyksineen vie voiton! Pelkään, että tämä herätys menee hänen kohdalta ohi, koska hän on lähdössä ulkomaille (=nuoret naiset) pidemmäksi aikaa. Nyt hän on avoin, mutta ei saa aikaiseksi ottaa askelta Jeesuksen luo.

Rakas Jumala, kärsin hajusteyliherkkyydestä ja oloni on huono. Kotiini on tulossa vieraita ensimmäistä kertaa. Minua pelottaa ja jännittää, tuoksuvatko heidän vaatteensa voimakkaille hajustetuille pesuaineilla. Anna heillä olla hajusteettomat vaatteet, etten saisi kamalia oireita. Siunaa ja varjele minua. Kiitos rakkaudestasi. Aamen

Isä, tule avuksi aikuisen tyttäreni vaikeaan asiaan. Tiedät, mitä me juuri nyt eniten anomme ja rukoilemme. Anna oikeuden tapahtua ja asioiden mennä onnellisesti. Näet lapseni epätoivon ja uupumuksen. Kiitos, Isä!

Pyydän esirukousta sairaan isäni puolesta!

Rakas Jumala. Anna vieraamme olla hajusteeton; sillä saan hajusteista oireita. Olisi mukavaa saada vieraita, mutta hajusteet pelottavat. Rakas Jumala siunaa ja varjele meitä. Aamen.

Koko elämäni on aivan pilalla. Käännä Sinä, Herra, kaikki vielä kuin ihmeen kaupalla hyväksi ja Sinulle kunniaksi.

Kristitty nuoripari sairastunut vakavasti, parisuhde kovalla koetuksella, masennus painaa. Jumala syventäköön uskon ja luottamuksen Kristukseen ja parantakoon. Rukous kristityn nuoren miehen puolesta: Diabeteksesta huonosti paraneva haava. Rukous vanhemman pariskunnan puolesta: mies kroonisesti sairas ja sairaalassa, nainen väsynyt hoitamisesta.

29.07.
Kiitos Herra, että lapset saivat viettää ihania kesäpäiviä rakkaan Mummunsa kanssa! Siunaa kaikkia meitä, Mummua erityisesti. Siunaa K:aa, aja pois kaikki pahat henget Jeesuksen Kristuksen nimessä. Pelasta M, J ja S. Anna M:n ja J:n solmia vihdoin avioliitto, sillä avioliitto on Sinun luoma pyhä instituutio naisen ja miehen välillä. Kiitos, mitä teet. Aamen.

Rukoillaan aikuiselle pojalleni uutta mielekkäämpää työtä. Herra anna hänelle myös voimia ja viisautta pienen vauvan hoidossa. Kosketa koko perhettä rakkaudellasi uudistaen ja pelastaen. 2. Äiti puolesta, hänen muistinsa pätkii. Samoin hänen ailahtelevan tunne-elämänsä puolesta. Se on hänen miehellensä raskasta. Kosketa heitäkin. 3. Herra kirkasta myös meille suunnitelmassi siitä, koska olis

esirukousta pyydän mummoni korviin et parantuisi sairaus pois. kiitos teille.

minun kipeän niskani puolesta,ja perheeni puolesta.

Pyydän esirukousta sairaudesta toipumisen puolesta. Vastoinkäymiset, sairaudet ja mieletön epäonni on jatkunut jo pitkään ja olen aivan uuvuksissa ja syvästi masentunut ja ahdistunut. Rukoilisitteko myös perheeni, sairaiden vanhempieni, kuormittuneen mieheni ja 2- vuotiaan lapseni puolesta?

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

28.07.
Pyydän mitä nöyrimmin, Herra... Pelasta meidän koko perhekuntamme, tee ihme. Kiitos.

Annathan toimeentulon ja voimat saada velkamme maksetuksi?

P v,Herra johdattaisi hänelle ystävän,S hoitokodin uusi työntekijä Herran tahto tapahtukoon,E verenkierto paranisi,T asumaan Pn toive,Herran Jeesuksen tahto tapahtuisi siunausta rukoilijoille

Jeesuksen pelastus mahdollisuus selviytyä talousvaikeuksista ja että voin elää. Siunausta esirukoilijoillenne!

Pelasta minut, Yeshua! Armahda ja auta, päästä pois tästä epätoivosta!

Rukoilkaa, että saisimme myytyä asuntomme ja perheemme pääsisi jatkamaan elämää eteenpäin. Sunnuntaina on ensimmäinen näyttö -rukoilisitteko, että siellä olisi kiinnostuneita kävijöitä ja ostaja löytyisi. Asia huolettaa meitä, sillä muuttuneen elämäntilanteen vuoksi emme voi enää asua tuossa kodissa ja se olisi tärkeää saada myytyä.

27.07.
Pyydän esirukousta, Kolmiyhteisen Jumalan apua äidin ja kahden aikuisen lapsen puolesta erittäin huonoon taloudelliseen tilanteeseen, joka päiväistä leipää, kaikki mitä siihen kuuluu. Perheessä on sairautta ja köyhyyttä.

Pyydän esirukousta, Kolmiyhteisen Jumalan apua äidin ja kahden aikuisen lapsen puolesta erittäin huonoon taloudelliseen tilanteeseen, joka päiväistä leipää, kaikki mitä siihen kuuluu. Perheessä on sairautta ja köyhyyttä.

Pyydän esirukousta miehen puolesta joka tarvitsisi perheen itselleen. Herra sinä voit vielä auttaa häntä, vaikkei ole nuori poika enää. Sisareni kilpailee kanssani edelleen kaikesta vaikka on jo aikuinen.Tämä koskee myös perintöön liittyviä asioita.Herra varjele vanhempiemme perintö kaikelta vääryydelta ja itsekkyydeltä,pienten lasten eduksi.

Rukouspyyntö, että pääsisin kasteelle Herran Yeshuan nimessä.

Pyytäisin esirukousta pojalleni ja miniälleni sekä heidän pienille lapsilleen. Perheen äiti halusi aikalisän avioliitolle ja asumuseroon.Hän tuntuu nyt niin kylmältä, olen tuntenut hänet aivan toisenlaisena miniänä. Herra poista esteet avioliiton jatkumiselta ja eheytä avioliitto.Se on kuitenkin toiveeni.Siunaa koko heidän perhettään ja meitä...

Siunaa ja varjele ja johdata meitä perheenä ja yksilöinä. Kiitos Jumala Jeesuksen nimessä.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net