2017-1-26 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


16.03.
Rakas Jumala ja Jeesus, toteuttakaa se minun toive.

Pyydän esirukousta epävarmassa työtilanteessa, jossa työt uhkaavat kesäksi loppua ja sen myötä myös toimeentulo. pyydän Herran johdatusta ja apua, jotta saisin töitä ja asiakkaita myös kesäajalle.

HERRA, AUTA MINUA! En tiedä, mitä tehdä tämän lääkityksen kanssa. En meinaa uskaltaa sitä käyttää, koska minuun meni joku paha henki lääkettä aloittaessani. Ilman lääkettä selviän vain, jos Sinä, Herra autat. Yeshua, mitä minun pitää tehdä? Olen aivan epätoivoinen, auta minua, Herrani ja Vapahtajani.

Pyydän rukousta: olemme perheenä jo vuosia suunnitelleet ulkomaille muuttoa.Nyt olemme kohdemaan löytäneet.Pyydän rukousta että saamme viisautta hoitaa asiaan liittyvät toimet.

15.03.
Pyydän rukousta veljeni Kn puolesta. Hän on hirveän kipeä. Vatsavaltimot niin pahasti tukossa, ettei lääkärit pysty tekemään mitään. Voimakas kipulääkitys ainoastaan. Hoitoa ei ole. Suolisto kärsii rajusta hapenpuutteesta ja on vaarassa mennä kuolioon. Vähän kerrallaan pystyy syömään helposti sulavaa ruokaa ja siitäkin tulee kivut, koska happea ei riitä ruoansulatukseen. Istuminen saa katsakivu

Herra auta etten arvostele aviomiestäni.

Pyydän mieheni puoledta esirukousta; Herra muista häntä, kielenkäuttö kovaa, kiroilee ym RASKASTA KUUNNELLA.

Pyydän äitini puolesta esirukousta.Hän on vuosia haaveillut leskeksi jäämisen jälkeen matkustavansa lämpimään lomalle HERRA AUTA ETTÄ SAA VOIMIA JA PÄÄSEE NYT KEVÄÄLLÄ VIJDOIN MATKAAN.

Ei voida sanoa pahana mitään pidettävän hyvän ja pahan jumalan silmissä mutta voida pahoilta teiltämme ja pahoista teoistamme saada mitä saada pitää? Ihmettelen missä olisi minun sija joten luvattua ja siunattua puolestani esitellen voi yksin Jumala! [rukous aamuisin päivittäin iltaisin ja milloin ennätän]

14.03.
Herra, auta minut ulos tästä umpikujasta. Näytä, että Sinä olet edelleen kanssani. Tämä tilanne on muuten liian vaikea kestettäväksi. Kanna minua, että jaksaisin. Armahda ja auta.

Kristus, auta minua. Auta ja armahda.

Kiitos rukouksista, nuoren tyttäreni sitova seurustelusuhde päättyi lyhyeen.Pyydän rukousta hänen ihmissuhdeasioihinsa, on niin vauhdikas ja vilkas.Herra anna viisautta ihmissuhteisiin.

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi,avaisi silmät ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Herra, anna minulle vihdoin läpimurto tässä asiassa, joka on vaivannut minua ja jonka puolesta olen rukoillut jo yli vuoden ajan. Herra, ole kiltti ja ilmesty!

Sisareni ja äitini puoledta, että tulisivat uskoon vihdoin ja viimein molemmat.Äitini leski, Herrs johdata uskovainen mieskaveri hänelle.Jo omaisuudenkin tähden, että pärjää talonsa kanssa.

Herra koemme selitellen mitä ovat maailmankaikkeuden mahdollinen joten nimisanat teonsanat äitini parhaimman Jesus ennen yhtäkään arvioijaa ja niinkuin kana emon siipien suojaan ja iankaikkisiin majoihin Isän Palvelevain Henkien tehtävää rukoillen.

13.03.
Avioliitto hajoamassa. Vaimo ei jaksa vaatimista, halveksuntaa ym. Ei saa tukea ja empatiaa masennukseen ja asumisen ongelmiin. Masennus johtuu paljolti elämäntilanteen vuoksi.

Pyytäisin esirukousta puolestani että: Rakas Jumala parantaisi turvonneet särkevät jalkani!ja auttaisi että saisin voimia lähteä kylmästä liitosta, tuntuu ettei ole enään voimia yrittää taistella. Pyydän siunausta lapsilleni että heidän asiat selkeytyisivät. ja pienelle lapsen lapselleni siunausta ja taivaan isän suojelua. Kiitos

Auta minua, Kristus. En tiedä, mitä tehdä. Tapahtukoon Sinun tahtosi.

Isälläni Mlla on todettu verisyöpä. Pyydän että rukoilisitte etupäässä että hän tulisi uskoon ja pelastuisi. Toivon tietenkin tyttärenä että isälle annettaisiin vielä elinvuosia. Nyt 71-vuotias. H

Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä. Kiitos, että teet ihmeitäsi hänen elämässään. Jeesus nimessäsi pyydän. Amen!

Rakas Jeesus anna mieheni löytää työ, jota hän pystyy tekemään nykyisen työnsä tilalle. Auta rakas Herra, ole armollinen. Siunaa ensi viikolla olevaa palaveria, jossa näistä asioista puhutaan. Suo meidän perheellemme riittävä elanto ja auta, että myös mieheni voisi olla sitä elantoa tienaamassa.

Pyydän esirukousta fyysisen terveyden sekä mielenterveyteni puolesta ja oikean hoidon löytämistä. Minulla on vaimo ja kaksi lasta, rakas Jumala kuule rukouksemme. Tahdomme uskoa että Jumala voi!

Rukoilisitteko minulle terveyttä? Jumala tietää sairauteni. Kiitos. Terveisin, Epätoivoinen mies

pyydän tyttäreni Mn puolesta voimia uuden opiskeluun ja että saisi työtä myös mies on työtön

Rukoilkaa äitini Ma Bn keuhoahtaumataudin puolesta,että Jeesus koskettaisi voimakkaasti ja parantaisi täysin tästä taudista sekä vapauttaisi isäpuoleni J ln ja äitini alkoholiriippuvuudesta. T:R

12.03.
Pyydän rukoilua puolestani että kuukautiseni alkaisivat normaalisti ensi viikolla. Otin viikko sitten jälkiehkäisy pillerin, noin 4 tuntia yhdynnästä eli pian. Nyt ahdistuneena odotan alkaako kuukautiset. Ahdistaa todella paljon. Pyydänkin rukoilua nyt puolestani. Kiitos teille. -

Asun Tukholmassa, jossa kohtaan paljon kerjäläisiä. Minusta tuntuu pahalta olla auttamatta heitä, mutta usein koen myös tulevani huijatuksi, jos autan. Se mitä olisin valmis antamaan ei välttämättä riitä. Usein kerjääjä haluaa tavalla tai toisella saada enemmän. Pyydän viisautta tähän ja siunausta kohtaamilleni kerjäläisille.

niin väsynyt ja kipeä

KIITOS JUMALA, ETTÄ KATSOT MEITÄ SYNTSIÄ NIIN ARMAHTAVASTI JA RAKASTAT TÄLLAISTA SYNTISAKKIA! ARMAHA EDELLEEN. ANNA PELASTUS MAHDOLLISIMMAN MONELLLE,KAIKILLE, JOTKA KATUVAT SYNTEJÄÄN JA PYYTÄVÄT NIITÄ ANTEEKSI, TUNNUSTAVAT SINUT HERRAKSEEN.

11.03.
HERRA, OLET NIIN HYVÄ. RAKKAUTESI ON NIIN YLITSEVUOTAVAA JA TUNNEEN OLEVANI NIN SYNNISSÄ,KUN EN SAA LOPETETTUA VILPPIÄNI. OLEN HUIJANNUT VEROTTAJAA MAKSAMALLA LIIAN VÄHÄN VEROA KUIN OLISI PITÄNYT,OLEN VARASTANUT JA EDELLEEN VARASTAN ERÄÄSTÄ VERKKOKAUPASTA KOPIOIMALLA HEIDÄN TUOTTEITA ITSELLENI ILMAN MAKSUA.KADUN JA PYYDÄN ANTEEKSI. AUTA HERRA, ETTÄ MAKSAN VILPPINI TAKAISIN.

Minulla on Astma.Joka nyt on rajuna,muitakin sairauksia.Isä hallitse sairauksiani ja niiden aiheuttajat, kuin myös ihmissuhteitani sekä tämän hetkistä elämän tilannettaini, Jeesuksen nimen ja veren kautta.

Pyydän rukoustaistelua kohtusyöpäni hävittämiseksi. Isä Jumala, kuule tämä rukouksemme ja hävitä voimallasi kaikki syöpäsolut minun elimistöstäni! Sillä Sinun on Valta, Voima ja Kunnia! Kiitos Jumala! Anna Taivaallista voimaa ja mielenrauhaa minulle ja läheisilleni. Jeesuksen nimessä:Amen

Minulla on Astma.Joka nyt on rajuna,muitakin sairauksia.Isä hallitse sairauksiani ja niiden aiheuttajat, kuin myös ihmissuhteitani sekä tämän hetkistä elämän tilannettaini, Jeesuksen nimen ja veren kautta.

Ukovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä pitkän aikaa, jotta valmistuisi ylioppilaaksi keväällä. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon

Pyydän rukousta, että Herra puhuisi minulle mitä tehdä mieltäni vaivaavassa, lääkkeeseen liittyvässä asiassa. Etten tekisi väärin ja Herran tahto tapahtuisi.

Olemme kärsineet alakerran parvekkeelta tulevasta tupakansavusta jo kuutisen vuotta. Ensi viikolla taloyhtiö äänestää tupakoinnin puolesta tai vastaan. Taloyhtiö on tähän asti puolustanut tupakoijia. Olemme laittaneet asuntomme myyntiin. Sunnuntaina on kolmas näyttö. Toivomme ostajaksi ihmistä, joka ei häiriinny savusta.

10.03.
Rukoillaan, että isäni voisi toipua ja tervehtyä vaikeasta aivovammasta, jonka sai kaatumisonnettomuuden yhteydessä. Nyt aivoverenvuoto -leikkauksen jälkeen on saanut vuodepotilaana makaamisesta keuhkoveritulpat laskimoihin molemmin puolin. Herra, paranna ja hoida terveeksi asti.

- nuori nainen, joka on juuri saanut lääkäriltä tietää, että hänellä on ehkä vain muutama päivä elinaikaa (syöpä levinnyt) -että Kristus armahtaisi, koskettaisi parantavalla kädellään ja siunaisi terveeksi tekevällä uskolla koko perhettä ja lähipiiriä -rukous Suomen hengellisen uudistumisen puolesta

Hei rukoilisitteko avioliittomme puolesta,ex nainen ja eräät ihmiset kiusaa ja häiritsee meidän rakkautta.Herra estä heidän toiminta!Herra minulla on verenpainetta ja näkö on huonontunut.Anna tulevaisuus ja toivo.M

Herra, vastaa minulle, kun itkien puoleesi huudan! Mitä minun pitää tehdä?

09.03.
Pyydän rukousta, jotta minulle vuokrattaisiin asunto jonka näyttöön olen menossa. Olen työtön, luottotiedoton, ja vailla vakinaista asuntoa. Ulosotossq mittavat velat, ei vuokrarästejä. Asunto olisi sopiva tuloilleni ja sijainnilta. Rukoillaan, että Isä antaisi tämän asunnon minulle jos näin Hänen tahtonsa.

Jeesus! Ohjaa tyttärieni elämää ja perheitään. Lähennä meitä toisiimme, en ole osannut olla turvallinen äiti heidän lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Anna anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat.

"Nelivuotias brittityttö taistelee hengestään Bulgarian Varnassa, jouduttuaan porealtaan suodatinpumpun imuun. Auta Jeesus, paranna ja pelasta!" - Pikkutyttö on herätetty koomasta ja vointi on jo parempaan suuntaan, mutta rukoillaan edelleen hänen puolestaan. Kiitos Jeesus että kosketat parantavalla kädelläsi.

Herra, pelasta minut ja perhekuntani!

Hätä huuto! En tahdo enää jaksaa elää tuskani kanssa lasteni ja tyttären lasten puolesta. Rukoilkaa!

Anna Jeesus tytöllemme rohkeutta erääseen asiaan joka on sekä hänelle että minulle tärkeä. Poista Jeesus esteet ja anna yliluonnollinen rohkeus. Kiitos Jeesus

Pyydä esirukousta poikani mielenterveyden ja päihderiippuvuuden vuoksi. Jeesus armahda! Me emme enää jaksa, emme osaa auttaa, mutta rakkaamme on sinun tiedossasi ja kädessäsi. Sinä yksin voit auttaa. Kiitos siitä!

08.03.
Hyvin raskas "palvelutehtävä" ollut jo pidemmän aikaa,alan oleen hyvin uupunut ja huolissani psyykeeni kestävyydestä.

4-v. brittityttö, jonka suolen porealtaan pohjaventtiili imi Bulgariassa, on toipumassa. Rukoillaan että pikkutyttö paranee täysin, mutta ennen kaikkea että hän ja hänen perheensä tulevat uskoon.

Kiitosaihe: Pyysin esirukousta taannoin leikkaukseen mennessäni ja epäilynä oli syövän uusiutuminen. Kiitos Herralle leikkaus meni hyvin ja syöpää ei löytynyt. Oireet aiheutti toinen vakava sairaus, mutta sen kanssa pystyy elämään ja sitä pystytään hoitamaan. Olen kiitollisella mielellä, kiitos Jeesus!

Pyydän esirukousta uuden oman kodin löytymiseksi minulle. Lisäksi pyydän rukousta Suomen puolesta ja pahojen henkivaltojen poistumiseksi maapallolta. Kiitos

07.03.
Pyydän esirukousta perjantain inssiajoon linja-autolla. Tarvitsisin Jumalan johdatusta ja apua tuohon kokeeseen ja elämääni muutenkin. Kiitos rukouksistanne!

Puolisoni tarvitsee rukousta apua selkä pitää raudoittaa, on halvaus vaarassa muistakaa häntä ja leikkausta ja siihen pääsyä

Herra, anna opiskelijapojalleni hänen kipeästi tarvitsemansa kesätyö.

Erästä ystävääni houkutellaan epäraittiin oloisen lahkoryhmittymän pariin. Itse olen tämän tahon vihan , syytösten , ja väärien todistusten kohteena kun olen poistunut tästä ryhmästä. Huoli ystävästäni on kova ! Voisitteko rukoilla hänelle tervettä harkinta ja arvostelukykyä ja että hän löytäisi terveen ja raittiin kristillisen seurakuntayhteyden. Kiitos !

Muistakaa pitkällä sairauslomalla olevaa miestäni, jolla on pian hänen työhönsä ja tulevaisuuteensa liittyvä palaveri. Siinä ratkeaa mitä hän jatkossa tekee ja missä. Pyytäkään Herralta apua, että joku ovi jo aukeaisi ja hän löytäisi työn jota hän voi tehdä ja josta saa kunnollista palkkaa jolla pystyy elättämään perheen.Kiitos Jeesus

06.03.
Rakas Jumala, siunaa ja varjele tytärtäni, joka on kaukana kotoa. Tyrehdytä minun runsas kuukautisvuoto, etten vuotaisi kuiviin. Paranna tämä heikko olo. Lääkäriin on niin vaikeaa mennä, kun on hajusteyliherkkyys. Ole kanssamme ja anna meille varjeluksesi. Varjele myös ihanaa poikaani kaikilta vaaroilta. Aamen

Rakas Jumala, näet suunnitelmamme kahden eri verkkokaupan avaamisesta.Herra, näet, että meillä on rahat vähissä ja ylläpito on kallista.Suo meille jostain alkupääomaa, että toiminta kannattasi. Herra, siunaa nämä liiketoiminnat ja tuo asiakkaita, kiitos. Maksamme kyllä kymmenyksemme Sinulle!

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Pyytäisin esirukousta. Kärsin nyt vielä 34-vuotiaana lapsuuden vaikeasta kiiintymyssuhdehäiriöstä, joka aiheuttaa elämääni hyvin paljon vaikeuksia elämän eri osa-alueilla. Lapseni tarvitsee minua, mutta pelkään että teen itselleni jossain vaiheessa jotain peruuttamatonta, jos tämä olotila ei koskaan ala helpottaa. Kiitos. Terveisin P.L.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa meitä KIITOS!

Rakas Taivaan Isä. Sinuun me turvaamme. Siunaathan perheeni ja mummomme ja ukki.Anna meidän saada olla terveinä ja turvata aina Sinuun.Anna terveyttä ja voimia. Auta jokaisessa asiassa. Siunaa,varjele ja johdata meitä kaikkia. kiitos. Aamen.

05.03.
Rakas Jumala, pyydän puolisolleni voimia ja tahtoa rakastaa niin kuin olemme sinun edessäsi toisillemme luvanneet. Pyydän että hän päästää sinut sydämeensä ja ahdistava olo helpottaa. elpota hänen ahdistustaan.

Ystävän puolesta.Joka,alussa uskon elämässä.Ja parjaa,panettelee jatkuvasti ihmisiä ja,riitelee heidän kanssa.Ei nää itsessään vikaa.Että Herra voisi vapauttaa tästä ongelmasta ja auttaa ymmärtään kuinka "tuhoaa" tällä käytöksellä itseään,toisia ja Pyhää Henkeä joka hänessä yrittää olla.

Auta, Herra, ja ota pois jännitys, joka välillä iskee esim. seurakunnan tilaisuuksissa. Paranna minut.

Pyydän rukoilemaan sisareni puolesta, että Jeesus koskettaisi ja parantaisi. Hänellä on ongelmia sydämessä (tahdistin) ja kasvain munasarjassa.

Herra, auta ja poista minulta jännitys, jota koen esim. seurakunnan tilaisuuksissa.

Herra, anna pelkoni olla aiheeton. Pidä minut terveenä.

Herra, siunaa minua ja anna minun nähdä ja käsittää tuo siunaus elämässäni.

Rukoilkaa poikieni puolesta, että unohtaisivat erimielisyydet ja rakastaisivat toisiaan vilpittömästi. Kiitos! Kiitos Jeesus!

Toimin hengellisessä työssä, pyydän rukousta jotta kaikki vastapuolen juonet ja valheet mitätöityisivät , esteitä ja häiriötekijöitä nousee sellaisten tahojen kautta joissa ihmiset ovat vahvasti sidottuja, pyydän rukousta jotta näiltä tahoilta nousevat esteet, häiriötekijät ja valheelliset puheet raukeaisivat tyhjiin. Kiitos!

Rukoilkaa, että nuori lopettaisi itsetuhoisen käyttäytymisen ja ahdistavat oireet poistuisivat!

04.03.
Pyydän esirukousta autonostossa. Viisautta valita sopivat työt tarjotuista. Epäviihtyisä tunne asumisessa, sijainti syrjäinen!Herra auta!

Taivaan Isä, pyydän siunaustasi, varjelustasi ja johdatustasi perheemme ylle, lähisukulaisten ylle, naapureiden ja lasten kavereiden ylle. Kiitos, kun pidät huolta meistä. Aamen.

Pyydän rukoilemaan sen puolesta, että vaikea ihmissuhde viimeinkin muuttuisi paremmaksi ja että ystäväni ymmärtäisi läheisten ihmisten arvon ja merkityksen elämälleen. Hän käyttäytyy huonosti kumppaniaan ja minua kohtaan ja satuttaa meitä. Rukoilkaa siunausta ystävyydellemme ja pyytäkää, että itsekkyys ja ylimielisyys katoaisi suhteestamme pian.

Yeshua, paranna minut. En halua olla riippuvainen lääkkeestä! Herra, auta!

Pyydän esirukousta että Jeesus vapauttaa minut synnin kahleista.

Olen saanut vakavan lihassairauden, joka alkuvaiheessa voisi olla palautuvakin, mutta tämä minun näyttää kyllä aika pahalta. Rukoiletteko.

Työtoveri sai minut suuttumaan tosi paljon. En halua että hän häiritsee töitäni ja pitää hauskaa kustannuksellani. Auta Jeesus, että saan tehdä työni rauhassa ja olla rauhassa myös kotimatkat.

Jeesus,auta,että rakas sisareni auttaisi minua,kuten enneniki. Olemme pitkään auttaneet toisiamme. Kiitos Jeesus ystävyydestä!

03.03.
Vapahtajani, lupaat Sanassasi parantaa kaikki sairauteni (Ps.103:3). Kiitos, että parannat minut ja otat pois kaiken pelon.

Rukouspyyntö ystävieni S:n ja L:n puolesta. Rukoillaan, että Jumala vapauttaisi heidät kaikista synnin ja pimeyden sidoksista , ja että kaikki orjuus päättyisi heidän elämässään ja pääsisivät Jeesuksen ostamaan vapauteen sisälle. Herra vapauta L ja S!

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa S:n ja siunaa häntä KIITOS!

Vapahtaja, auta minua. Tarvitsen todella apuasi!

Haluan pyytää rukousapuanne LP puolesta. Sairaus ja syyttömyys asiaan, mutta joutunut siitä kärsimään.

Rakas Jumala, Rakas Jeesus Antakaa mieheni parantua peliriippuvuudesta, ohjatkaa meitä oikeaan suuntaan tämän ongelman selvittämisessä. Auttakaa perhettämme ja kaikkia sen jäseniä selviämään tästä. Auttakaa, pyydän!

Jeesus auttaisi ystäviäni tulemaan uskoon ja löytämään sopivat puolisot ja auttaisi minuakin löytämään sopivan puolison.

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa ja sokeassa tilassa. Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

Herra, olen niin peloissani. Anna minun nähdä apusi ja läsnäolosi elämässäni.

Johdatusta muuttoon jotta oikea paikka löytyisi Ja viisautta muuttoaikatauluihin

Pyydän rukousta tyttäreni puolesta joka on tällä hetkellä sairaalassa ja kärsii psykoottisista oireista,masennuksesta ja ahdistuksesta. Että oireet helpottaisivat ja vointi paranisi.Pyydän lääkäreille viisautta hoitaa potilaita . Kiitos Jeesus !

02.03.
että saisin tänään sopivan summan rahaa tilille

Pyydän Jeesukseltaanteeksiantoa ja rauhaa sydämeeni. Olen eronnut 08 ja seurustellut lyhyitä aikoja sen jälkeen. en nyt enää vuosiin. Nyt nuo miehet, myös ex-puolisoni tulevat uniin ja olen heille kaikille vihainen hyväksikäytöstä. Olen pyytänyt Jumalalta anteeksi noita seurusteluja koska ne eivät ole Jumalan mielen mukaisia. En silloin ymmärtänyt että usko on niin tärkeä asia, ja että toisenkin

Herra, anna kaiken olla hyvin.

guest test post <a href="http://googlee.te/">bbcode</a> <a href="http://googlee.te/">html</a> http://googlee.te/ simple

Jeesus auta! Lähetä elämääni miesystävä, joka on minulle oikea ja sopiva. Nimessäsi Jeesus pyydän. Kiitos että kuulet. Amen

Liiallisesta yksinäisyydestä tulee masennusta ja ahdistusta, sekä siitä unettomuutta. Koen että ystävät ja sukulaiset vain hiljaa häipyvät. Yhteydenottoihini ei vastata. Olen vanha ihminen. Asumistilanne myös ahdistava. Jeeus ole kanssani ja vahvista minua. Kiitos.

Herra, pelasta minut, vie perille Taivaan kotiin. Toivoisin pelastusvarmuutta. Auta, Abba Isä!

01.03.
Rukoillaan 5v.pikku-tytön puolesta.hänellä on vaikeahoitoinen epilepsia johon lääke Hoito ei auta.Herra voi autta hänelle ei mikään ole mahdotonta

Nelivuotias brittityttö taistelee hengestään Bulgarian Varnassa, jouduttuaan porealtaan suodatinpumpun imuun. Auta Jeesus, paranna ja pelasta!

Vaimoni sairastaa syvää ja vakavaa masennusta. On tällä hetkellä sairaalahoidossa. Lääkkeet ovat toki tarpeen, mutta sen todella parantavan ja hoitavan lääkkeen antaa Jeesus. Pyydän uskossa esirukousta vaimoni An puolesta. Kiitos rukouksista.

Kristus, paranna minut täysin terveeksi sairaudestani ja vaivoistani. Olet luvannut vastata anovalle, vastaa siis minullekin. Sinä olet Parantajani, kaikkien lääkäreiden ja lääkkeiden yläpuolella. Ilmesty elämässäni niin, että saan nähdä Sinun hyvän tahtosi toteutuvan. Kiitos, Herra, siitä, mitä tulet tekemään. Älä koskaan jätä minua yksin.

Tyttäreni elämä oli kamalaa kymmenen vuotta sitten vauvan kanssa - parisuhde oli väkivaltainen. Hän pääsi eroon tilanteesta. Vuodet ovat vierineet. Lapsi on kasvanut. Nyt kummankin elämää varjostaa tyttäreni tämänhetkinen parisuhde, joka alkaa muistuttaa 10 vuoden takaista. Rukoillaan apua! Taannoin uskon sen auttaneen!

Rukoillaan 5v.pikku-tytön puolesta.hänellä on vaikeahoitoinen epilepsia johon lääke Hoito ei auta.Herra voi autta hänelle ei mikään ole mahdotonta

Herra, olet jo Aabrahamille luvannut siunata jokaista, joka siunaa Israelia. Olen koittanut siunata Israelia omalla pienellä panoksellani. Herra, tee Sinä niistä jotain paljon enemmän, kuten aikanasi teit viidellä leivällä ja kahdella kalalla. Anna minun nähdä siunauksesi elämässäni, on niin vaikeaa, anna hyvän ajan koittaa jo.

Herra paranna minut! Pelkään olevani kuolemansairas, oireiden perusteella. Herra lopeta verenvuodot!, enkä lääkärikammon takia ole pystynyt menemään lääkäriin vuosiin. Minulla on vaimo ja pieniä lapsia. -A

Pyydän esirukousta elämäntoverilleni SMV, joka käy torstaina 2.3 läpi leikkausoperaation. Pyydän kaikkea hyvää operaation ja sitä seuraavan toipumisen onnistumiseksi.

Taivaan Isä, suojele kaikelta pahalta.

Hajoamispisteessä olevan avioliiton puolesta.

28.02.
Pyydän esirukousta perheen puolesta, jossa sairaudet ovat vieneet vanhempien voimat. Rukoilen perheelle terveyttä ja oikeanlaista apua. Rukoilen myös tämän perheen läheisten puolesta, jotka ovat auttaneet perhettä ja ovat itse nyt väsyneitä ja voimattomia. Anna läheisille viisautta ja voimaa sekä johdatusta.

SIUNAA JA VARJELE SUOMEA JA SUOMEN KANSAA, SAMOIN IRAELIN JA ISRAELIN KANSAA.

Isällä syöpä ja nyt kuumetta ja oksentanut, Jeesus voit tehdä ihmeen, että saataisiin isä vielä pitää.

Pyydän rukoilemaan työntekijän puolesta, jota on kohdeltu tosi kurjasti esimiehen taholta ja joka on masentunut sen vuoksi. Pyytäkää Jumalaa siunaamaan häntä ja auttamaan häntä löytämään työtehtävä, jossa hän viihtyy ja saa tuntea itsensä arvokkaaksi ja pidetyksi. Rukoilkaa, että oikeus tapahtuisi ja ilkeät kollegat joutuisivat häpeämään tekojaan.

Kristus, paranna minut täysin terveeksi, etten tarvitsisi lääkitystä. Anna minulle anteeksi ja ole minua kohtaan armollinen, jos teen lääkeasiassa vastoin Sinun tahtoasi. On niin vaikea tietää, mitä pitäisi tehdä. Sinä lupaat Sanassasi auttaa sitä, joka Sinulta apua pyytää, joten pyydän: auta minua!

Hätärukouspyyntö, tuttavan perheessä huoltajuusriita, että lapset saisivat oikeudenmukaisen ratkaisun.

Olen tehnyt vääriä ratkaisuja elämässäni, häpeä ahdistaa. Apua raha- ja asuntoasioihin. Olen ollut lähimmäisten tukena, nyt tarvitsen itse apua toisilta. Rohkeutta tehdä oikeita valintoja elämässäni.

"ajatellen ajatteleeko osassamme yksikään ja ulkopuolisissa arvioisi jeesus ja tekisi asiassansa": Pyyntömme rukouksemme asiassa jossa mainitaan Pyhä Henki tehtävässään!

27.02.
Kiitos armosta ja pelastuksesta sekä kiitos myös murheista. Eräs nuori nainen eksyksissä ja myös eräs nainen, päihteet mukana, Jeesus pelastaa, Jumala näkee ja tietää. Kiitos Jeesus.

Yhä uudelleen ja uudelleen pyydän Herran apua lääkeasiaan, joka on minulle niin vaikea.

HERRA, JOHDATA JOKAISESSA ASIASSA.

Pyydän esirukousta pienen lapsenlapseni puolesta. Hänen toinen munuainen on laajentunut. Jeesus auta ja paranna!! Kiitos että olet niin monesti auttanut ja vastannut rukouksiin.

Pyydän että Jeesus antaisi voimia hoitaa neljää lastani, olen melko yksin. Ja että mieheni ja perheeni löytäisi Kristuksen ja saisi täyttyä Pyhällä Hengellä. Kiitos Herra valtavasta armostasi!

Rakas taivaan Isä, kiitos että kuulet rukoukset. Anna huomisen työhaastattelun mennä hyvin, ja minun saada se työpaikka. Pyytäisin esirukousta tämän aiheen puolesta. Kiitos Isä vastauksesta, tapahtukoon Sinun tahtosi. Jeesuksen Kristuksen Herramme ja Vapahtajamme nimessä, amen.

Pyydän Jeesuksen Kristuksen apua ja siunausta meille

Pyydän rukousta terveyteni puolesta, apua selittämättömiin kipuihin. Lisäksi pyydän vahvistusta uskoon, koen ettei se ole ollut koskaan tarpeeksi vahva ja viime aikoina ollut entistä vaikeampaa. Kiitän herraa perheestäni ja pyydän siunausta kaikille.

Vävypoijan pehmytkudossyöpä leikataan 6.3. Leikkaus on iso ja joudutaan tekemään ihonsiirto. Jeesus anna leikkauksen onnistua ja auta toipumisen tapahtua nopeasti Jeesus pidä huolta koko perheestä!

Minun osani asunnottomuus ja mihin ylsi tämä toimija syyttmättä jätetty? Minun osani asunto tervehdyttäjäni mihin ylsikään tämä? Osanamme jo toisessa sukupolvessa sanoo Herra monennessako sukupolvessa? Hoitamatoman maailman tila sivu katsastamaan Joulu ennen ja jälkeen ihmisemme?

Pyydän esirukousta isälleni, jotta hän toipuisi leikkauksesta.

26.02.

Pyydän rukoilemaan miniäni puolesta, että hän saa apua ja suostuu ottamaan apua sairauteensa.

Kiitos Jumalalle! Kiitos rukoilijoille. Poikani ovat mielessäni, rukoilkaa heille hyvät ja veljelliset välit. Että kaikki negatiivinen fiilis heidän väliltään menisi pois. Rukoilkaa myös perheenlisäyksen puolesta nuoremmalle pojalle. Kiitos kaikesta!

Auta puolsoani, että hän saisi opiskelunsa valmiiksi tänä vuonna. Se olisi hänen työnsä kannalta merkittävää, välttämätöntä. Anna sen turvata hänen työnsä. Ja pyytäisin myös itselleni riittävästi töitä.

Herra, anna anteeksi väärät tekoni. Kadun niitä ja rukoilen Sinulta voimia tehdä parannus. Herra, tiedät, mitä tarkoitan.

Anna opiskelijapojalleni kesätyö. Hän todella tarvitsee sen.

Pyydän rukousta K.O.S:n puolesta. Hänellä on erittäin pahoja unuvaikeuksia, pitkäaikaisia suolistovaivoja ja kuumeilua. Rukoillaan myös pelastusta.

Asunto-asiassa tapahtuisi Jumalan tahto.

25.02.

KRISTUS, ARMAHDA MINUA!

Yeshua, anna minun olla tahraton, Sinun verelläsi puhtaaksi pesty sinä päivänä, kun saavut omiasi noutamaan. Anna minun olla siinä joukossa mukana.

Jeesus, ilmesty Johannekselle. Vakuuta hänet siitä, että vain Sinun kauttasi voi pelastua. Vapauta hänet harhaopeista ja vääryyden siteistä. Tee hänet terveeksi. Kiitos Jeesus että kosketat häntä parantavalla kädelläsi.

Kohta syntyvän lapsen loppuraskauden ja synnytyksen puolesta. Vauvalla 50% mahdollisuus saada vakava elinikäinen sydänvika.Olen masentunut kun minut jätettiin tämän vauvan takia.

Pyydän esirukousta veljeni leikkauksen puolesta aamulla 27.2.2017 - vaativa vatsasyöpäleikkaus

Herra, pelasta minut iankaikkiseen elämään. Minulla on niin valtava huoli sieluni pelastuksesta. Ole kiltti ja auta, että saisin rauhan sielulleni.

Herra pyydän rukousta Mn ja Rn puolesta.välirikkö Mn peloista johtuva. Herra paranna M, paniikkihäiriöstä masennuksesta, pelkotiloista ja jalka kivuista , leikkaus ei ole auttanut. anna lääkäreille viisautta jotta Mn lääkitys olisikohdallaan,M tarvii apua.

Rukoilkaa nuorten puolesta, jotka auto-onnettomuudessa. Vammat saataisiin paranemaan. Vaikeudet voitettaisiin. Paras apu heille jäejestyisi. Selkeyttä ja selvää näköä tähän omaaan elämään. Miten olisi toimittava. Musta pilvi ei väistynytkään.

24.02.
Pyydän esirukousta terveydentilani puolesta. Ongelmiani ovat selkäsairaus,keuhkosairaus ja nyt vielä edessä gynekologinenleikkaus. Pelottaa miten suoriudun tästä kaikesta, minulla ei ole perhettä tukena ja ystävätkin ovat kääntäneet selkänsä sairauksien myötä.Lisäksi vielä paljon muita ongelmia. Olen tosi ahdistunut kaiken keskellä. Kiitos Teille!

Herra, auta minua lääkeasiassa. En halua olla lääkkeen orja. Auta minua niin, että pääsisin sitä käyttämästä.

Herra, pelasta minut ja koko perhekuntani. Amen.

23.02.
Rakas Jumala, paranna mieheni JES:n vakava sairaus. Auta, että ensi viikolla otettavien laboratoriokokeiden tulokset kertoisivat hyviä uutisia, siitä,että sairaus on voitettu. Kuule meidän rukouksemme ja auta meitä. Rukoilkaa myös muut mieheni puolesta. Amen. EAS.

Ystävälläni Jarilla on välillä kovia vatsakipuja ja usein jopa ambulanssilla viedään sairaalaan. 2 päivää sitten sattui kovasti ja puristi rinnasta, olisiko vaivat sydän peräisiä. Rukoilkaa että Herra Jeesus parantaisi ja että ainakin saataisiin selville mikä ystävääni vaivaa. Kiitos.

Olen saada esille mitä olen ja mitä äitini on olemme jumalalle ilmi tai salassa ilmi rukoiltavien - Herra!

Pyydän että rukoilette puolestani, että Jeesus parantaisi sairaudesta joka on vaivannut jo yli vuoden. Pyydän myös voimia olla hyvä ja rakastava äiti kuudelle lapselleni. Omilla voimillani en jaksa enää päivääkään. /Uupunut äiti

Olen voimakkaan hengellisen painostuksen kohteena, painostus tulee lähipiiristä. Pyydän rukousta, jotta tämä painostus päättyisi ja tilalle astuisi Jumalan rauha ja vapaus.

22.02.
Jos olet olemassa, auta minua. Miksi elämässä ei ole tarkoitusta.

Voisitteko rukoilla, että löytäsin uuden oman turvallisen kodin, kun entinen on myyty(kiitos Jeesukselle siitä). Lisäksi pyydän rukousta Suomen puolesta ja pahojen henkivaltojen poistumiseksi maapallolta. Kiitos

Pyydetään Taivaan Isältä apua, että ystäväni suhde hänen tyttäreensä voisi eheytyä, että he voisivat tavata toisensa vuosien tauon jälkeen. Kiitos Isä, että ystäväni on saanut olla vuoden täysraittiina. Pelasta Jeesus hänet ja hänen lapsensa.

Työn puolesta että pärjään tehtävässä jossa joudun uudelle alueelle. Leskeksi jääneelle äidilleni esirukousta että jaksaa arjen askareita yksin hoitaa.

En ymmärrä, miksi ihminen jolle olin ystävällinen, suhtautuu minuun nyt niin töykeästi? Pyydän että Jumala koskettaa tätä ihmistä ja hoitaa hänen pahaa oloaan - jos siitä on kyse. Pelastumista hänelle.

Pyydän esirukousta,ettei palkasta otettaisi sekaannuksen vuoksi liian isoa veroa...

Taivaallinen Isä, ole minulle armollinen ja auta elämässä eteenpäin. Ota pois tuskani ja tee minut terveeksi, etten tarvitsisi lääkettä. PYYDÄN: AUTA!

Pyydän, että Jeesus Kristus tuo rauhan meille ja kotiimme ja että Hän siunaa meitä KIITOS!

Rakas Jumala auta tytärtäni selviämään opintojen loppuunsaattamisesta ja työpaikan saamisessa. Helpota hänen ahdistustaan ja anna hänen löytää uusia ystäviä.

Henkilön puolesta jolla masennusta/mielenterveydellisiä ongelmia. Alkanut harjoittaa Islamin uskoa omassa elämässään, josta myös perheen juuret. Rukoillaan Pyhän Hengen kosketusta ja Jeesuksen tarttumista tämän nuoren miehen elämään. Jeesus pelasta, auta, paranna. Ilmesty Jeesus koko suvulle vapahtajaksi.

21.02.
pyydän, että S ja hänen miehensä parantuisivat kaikista vaivoistansa ja myös A JA A , sekä minun kaikki sukulaiseni tulisivat uskoon , miniälle töitä, raittiutta sukuun ,itselleni armolahjat käyttöön KIITOS

Asumisongelmien ratkeaminen

Olen ajassa mitä jossa minä olen, joten en voi enempää? Jumala mitä voi Jumala minua mitä minulle tarvitsisin ja mitä emme ole arvanneetkaan Äitini kokea sovinto ensi - ja viime kerran ja palveluksissa Henget, Herra, tässä rukoilleena? Rukousaihe Jeesukselle Kristukselle!

Asunnon myynti-asia, vaikea elämäntilanne, terveyden säilyminen ja parantuminen.

Rukoiletteko, olen voimieni äärirajoilla.

Äitini uskoontulemiseksi ja hyvin monien vakavien sairauksien parantumiseksi. Jumala voi. Kiitos, että hänen kätensä ovat paremmassa kunnossa. Minun hormonihäiriöideni parantumiseksi ja suojelemiseksi pahalta I.M on suurissa vaikeuksissa eikä selviä ilman Jumalan apua. Israelin evankelioimiseksi ja rauhan puolesta ja juuutalaisten puolesta yleensä.

Asumme hometalossa, ja nyt olemme loukussa täälä eikä ole tietoa kuinka pääsemme eroon tästä asunnosta! Loppuelämämme olemme velkahelvetissä. Pelkään lapsemme sairastuvan. Oloni on tyhjä ja en tiedä mistä saisin voimia jaksamaan pyörittämään arkea. Suoraan sanoen olen iloton ja uupunut. Kumpa tähän löytyisi ratkaisu pian!

20.02.
Pyydän Jumalalta viisautta, mitä minun tulisi tehdä tilanteeni korjaantumiseksi?

Asun vuokralla ja asunto on menossa myyntiin. Pyydän johdatusta, että saisin uuden kodin, johon minulla on varaa. Olen menossa katsomaan jo yhtä ja se vaikuttaa todella hyvältä. Pyydän, että ihana Isämme johdattaisi asiat mitä parhaiten kaikkien kannalta. Kiitos.

Kiitos esirukouksista! Rukoillaan Ln puolesta, joka nyt menee rientoihin. Hän on elänyt siellä ikävää elämää ja häntä on uskon asiat kiinnostaneet. Mutta silti hän valitsi entisen elämän....onko vielä mahdollista että hän kääntyisi ja muuttaisi elämänsä suuntaa? Rukoillaanko vielä? Myös välit minuun hän on katkaissut ja ollut ilkeä. Rukoillaan että välimme paranisivat ja e

Anna opiskelijapojalleni kesätyötä, hän tarvotsisi sitä kovasti. Anna myös itselleni yrittäjänä riittävästi työtä.

Iäkkään ystävän puolesta, että saisi voimia ja terveyttä elämäänsä ja apua, että ei tarvitsisi kantaa murhetta läheisistään. Hänen tyttärelleen Jeesuksen parantavaa kosketusta keholliseen tilanteeseen, jossa leikkaushoito hyvin vaarallinen. Rakas Jeesus, kosketa, Paranna T!!

Kiitos rukoilijoille. Kiitos Jeesukselle! Rukoilkaa poikani perheelle lasta. Vaikeuksia on ollut.. Tapahtukoon Sinun tahtosi.

19.02.

Rukousaihe nuoren puolesta. Katkaissut välit äitiin joka hyvin huolestunut. Pyydetään hänelle pian pelastusta ja vapautusta ja Jumalan kutsun vastaanottamista ja sitä seuraamista.

Pyydän rukousta että järjenpäätelmät ja ihmisviisaus murtuisivat elömääni koskevien ratkaisujen ja päätösten teossa, omalla kohdallani ja läheisteni kohdalla, ja että järjenpäätelmien sijaan toimisimme Jumalan tahdon mukaisesti.

Pyydän, että Jeesus Kristus ajaa pahan pois kimpustamme ja parantaa vaimoni

Hei Työkaverini ahdistaa minua ja muitakin. Ensin hän oli 9 vuotta esimieheni. Koin vääryyttä enkä ollut ainoa. Koko osastomme vaati hänen erottamistaan. Nyt häneltä otettiin esimiesasema pois mutta hänestä tuli työkaverimme. Hän ei sovellu tähänkään tehtävään ja pilaa yhteishenkemme. Ohjaa Pyhä Henki hänet muualle T J

Herra, pelasta minut! Kiitos sinulle, joka jaksat rukoilla puolestani!

Alakerran rouvan tupakansavut tulevat joka yö makuuhuoneeseemme. Taloyhtiö puolustaa tupakoijia. Etsimme uutta asuntoa, mutta ei ole löytynyt sopivaa, vain yksi, johon sinnekin tulee olohuoneeseen savua.

Jeesus sinun nimeesi ja sanaasi vedoten pyydän että vapautat poikani ahdistuksesta ja lääke ja päihde riippuvuudesta.Pelasta hänet! Kiitos että teet sen. Ylistys ja kiitos Pyhä Jumala!

Rukoillaan vielä Ln puolesta,joka on mennyt entisen elämänsä houkutuksiin. Hän on kiinnostunut ollut uskon asioista mutta tuo elämä vie voiton. Mutta rukoillaan vielä että hän tulisi uskoon! Jumalalle mikään ei ole mahdotonta!

18.02.

Herra Yeshua Messias, Jumalan Poika, armahda minua!

Herra, auta minua voimallisesti. En jaksa tätä.

Herra, älä jätä minua yksin tämän asian kanssa. Anna minun nähdä, että olet kanssani.

Pyydän esirukousta E:lle , hänellä paha diabetes ja jalat tosi kipeät ,kiitos teille ja siunausta esirukoilijoille

Lapseni avioliiton puolesta.Estäisi asumuseron .Eheyttäisi avioliiton.Avaisi puolison silmät mitä on tekemässä.Antaisi tunteet takaisin puolisoon.Jumalalle kaikki on mahdollista!

17.02.

JEESUKSEN VOIMAA RUOKAVALION NOUDATTAMISEEN JA RAKKAUTTA JA RAUHAA KANSSAIHMISIÄ KOHTAAN

Herra, mitä teen minulle vaikeassa asiassa? Auta ja johdata niin, että Sinun hyvä tahtosi tapahtuu. Olen täysin riippuvainen Sinun avustasi ja armostasi.

Pyydän rukousta jotta lähipiirissäni olevien ihmisten ennakkoasenteet ja ennakkoluulot minua kohtaan murtuisivat ja löytyisi keskinäinen rakkaus, kunnioitus ja arvostus

16.02.
koemme puheita olemme sanoinemme Jumalan palveluksen tunnustaminen: "Herra pääsisimmepä omillemme olemme Äitini sanoin monessa ymmärtämättä puolustautumisestamme mitään"

Pyydän nöyrimmin Jeesuksen nimessä Taivaan Isältä, että saisimme uudeksi kodiksemme asunnon, jota rakastamme. Mikään muu asunto ei tunnu kodilta. Nykyinen koti menossa alta. Kiitos, kiitos,kiitos ja amen.

Rukouspyyntö, että pääsisin kasteelle Yeshuan nimeen.

Pyydän esitukousta, että mun selkä paranisi kokonaan, minulla on kaksi nikamaa kokonaan todettu kuolleeksi ja niiden välissä välilevy pulpahtelee ulos helposti. Kuun vaihteessa on muutto eri paikkakunnalle ja muutan yksin lasten kanssa. Tarvitsen muuttoapua, konkreettisesti käsiä ja jalkoja.

Ystäväni puolesta,että hänen vointinsa paranisi ja sydänvaivoihin löytyisi apua. Poikani asunnon vaihdon puolesta,että Herran tahto toteutuisi.

Vapahtaja, auta ja johdata lääkeasiassa. Tarvitsen apuasi välttämättä.

KIIREELLINEN PYYNTÖ RUKOILKAA ETTÄ SUOMEN EDUSKUNASSA PÄÄTTÄJÄT SOPISIVAT HYVÄT SUHTEET VENÄJÄN KANSANEDUSTAJIEN JA PRESIDENTIN KANSSA JA OLISIVAT YSTÄVÄLLISIÄ VENÄLISIÄ KOHTAAN. NEHÄN OVAT OSA SAMAA SUKUPUUTA. KIITOS.

Pyydän Jumalan selkeää johdatusta elämässäni kokonaisvaltaisesti. Pyydän ihmettä, että rahani riittävät kaikkeen tarvittavaan. Palkkani on todella pieni ja on ollut terveysongelmia. En ole toistaiseksi löytänyt lisätuloja. Että terveys paranee ja onnistun laihduttamaan ainakin muutamia kiloja. Viisautta sanojen käytössä. Kiitos.

Rukoilkaa lapseni puolesta. Takana sukupuolenvaihdos operaatio. Vuosia ollut syvästi masentunut -taantunut. En jaksa enää nähdä lapseni tuskaa!

Tyttäriemme vaikean elämäntilanteen puolesta, Jeesus auta

pyytäisin että saisin tänään tilille 30 euroa

15.02.
Esikoiseni,nuoren aikuisen puolesta. Asuu jo omillaan,mutta ei hallitse elämäänsä ollenkaan. Raha-asiat solmussa, karenssit päällä, kohta sähkötkin poikki ja pitkään kestänyt työttömyys valmistumisen jälkeen. Että saisi töitä ja oppisi hoitamaan ajallaan asiat. Itse en pysty rahallisesti auttamaan.

Rakas Jeesus vapauta J poikani huumeista ja päihteistä. Anna synnintunto ja usko armoosi ja pelasta hänet. Kiitos siitä mitä tulet tekemään hänen elämässään!

Tokaluokkalainen lapsenlapsi on myönteinen,puhelias ja verbaalisesti lahjakas mutta hidas ja karkeamotoriikaltaan kömpelö.Hän käy toimintaterapeutilla kömpelyyden takia.Ei oppimisvaikeuksia mutta hidas tehtävissään.Opettaja ei jotenkin hyväksy tätä lasta, valittaa kaikesta, ei kannusta, ei mitään myönt palautetta.Rukoilkaa opettajan ja lapsen puole

Koemme saada mitä materia on ja mitä ovat poliisi organisaatioita ja antikristittyjä selvitykseen mitä eivät ole Herralla, Äitini olisi?

Esikoiseni,nuoren aikuisen puolesta. Asuu jo omillaan,mutta ei hallitse elämäänsä ollenkaan. Raha-asiat solmussa, karenssit päällä, kohta sähkötkin poikki ja pitkään kestänyt työttömyys valmistumisen jälkeen. Että saisi töitä ja oppisi hoitamaan ajallaan asiat. Itse en pysty rahallisesti auttamaan.

Anna minulle varmuus työni riittävyydestä.

Laskut ”kaatuvat” päälle. En pysty maksamaan! Rukousapua pyydän. Kiitos!

14.02.
Anna opiskelijalapsilleni kesätöitä ja lukiolaisellekin edes vähän. Anna varmuus myös omaan työtilanteeseeni.

Pyydän saada välttyä norovirukselta ja muilta taudeilta. Että terveys kohentuu, nyt on ollut astma pahana. Että kipeä käsi paranee. Onnistumista laihdutukseen. Että pian löydän sopivia lisätuloja ja riittävän toimeentulon. Viisautta sanojen käytössä. Kiitos.

Päihteiden väärinkäyttö

Tyttäreni kiusaaminen, ahdistuneisuus ja yksinäisyys vain pahentuu. Kaikki tukitoimet käytössä koulun ja terv.huollon puolelta, mutta silti mikään ei auta. Kaikista pahin on kavereiden puute tässä sotkussa. Ja ystävänpäivä oli painajainen, tuskallinen päivä, jota itkettiin kotona koko päivä.

Pyydän esirukousts mieheni puolesta ettei joudu dialyysipotilaaksi, vaan lääkkeillä pärjäisi.Herra auta perhettämme.Siunaa Jeesus ulkomaille muuttomme oikeaan aikaan, munuaispotilaallekin sopivampaan lämpöisempään ilmastoon.Koko suunnitelma on Jeesus sinun käsissäsi.

Kolmekymppisen uskovan isän puolesta. edessä leikkaus jossa selvitetään onko aiemmin parantunut syöpä levinnyt. Kova pelko leikkauksesta ja tuloksista. Todella ahdistunut ja sielunvihollinen kiusaa epätoivolla. Jumala kiitos, että autat!

Pyydän rukousta, että parantuisin psykoosisairaudesta lopullisesti. Kiitos.

Herra, auta ja johdata lääkeasiassa. Sinä tiedät, miksi asia on minulle niin vaikea ja tärkeä. Auta minua, ole kiltti!

Tyttäreni kiusaaminen, ahdistuneisuus ja yksinäisyys vain pahentuu. Kaikki tukitoimet käytössä koulun ja terv.huollon puolelta, mutta silti mikään ei auta. Kaikista pahin on kavereiden puute tässä sotkussa. Ja ystävänpäivä oli painajainen, tuskallinen päivä, jota itkettiin kotona koko päivä.

Yeshua, murra minut niin, että Sinun tahtosi on minunkin tahtoni. Auta minua taas elämään Sinulle ja palvelemaan Sinua. Käännä kaikki hyväksi vaikeiden vaiheiden jälkeen. Anna elämäni mennä niin, että saan kerran taivaassa laulaa Sinulle ikuista ylistystä.

Esirukousta, jotta L:n ja minun välit eheytyisivät ja L uskaltaisi rakastaa jälleen. Hän on satuttanut minua syvästi ja nyt on menossa Aasiaan vanhojen houkusten perään. Rukoillaan, että hän kokisi ettei se elämä ole häntä varten....vaan elämä Jeesuksessa ja minun lähellä. Kiitos

13.02.
Jotta on kaikki ruoka lämpö puuttuu nyt, tai saamme loppukuuksi, kelatuki asiat. Että he harkitsevat oikein, jotta saan lääkkeeni ja fysion, ilman sitä en pysty kävelemään. Kukaan ei tiedä vain mieheni. jeesus armahda epäuskossani kun lainasin rahaa. Auta talousasioissa. Anna jollekin halu vaikka antaa kymmenykset. Työmiesleipänsäansainnut

PAstori jaksaa mieheni kanssa. Mies vapautuu avoimeksi, hän on mennyt lukkoon. Ei enää tuiskahtele. jeesus ota pois kaikki painolastit. Sisäistää ja ymmärtää miten vaimoa tulee käsitellä. Hän ei ymmärrä. Tekee käytännössä ne asiat myös

Rakas Jumala, näet sairauden ja työttömyyden, näet että en jaksa käydä töissä. Anna kuitenkin jokin osa-aikainen työ, joka sopisi minulle ja saisimme toimeentulon perheelle. Kiitos. Aamen.

Lasteni puolesta, kaveriasioissa, fyysisten juttujen puolesta. Itseni näyttöjen ja koulun puolesta. Siunausta parisuhteeseeni. Tiukilla ollaan myös rahallisesti.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni KIITOS!

Kotiasiat

Pyydän rukousta poikani puolesta, joka näkee samaa painajaista usein ja välillä tuntee, että jokin paha on huoneessa. Yöt ovat vaikeita ja opiskella pitäisi. Anna rauha, Jeesus ja poista paha. Kiitos Herralle!

Eräs perheen isä on salaa käyttänyt noin 10-vuotta heroiinia. Kaikki jopa lääkäriit luulvat autuaasti että kyse alkoholismista. Halua vapautua ja rohkeus vapautua ja että vapautuu.

Toivon esirukousta pojalleni, jolla on todettu aivovaltimon pullistuma. Toivon esirukousta myös lääkäreille ja hoitajille, jotka hoitavat häntä.

Pyydän esirukousta.Olen ollut pitkään työttömänä.Olen hakenut useisiin paikkoihin tuloksetta.Tilanne vaikuttaa jo kaikkeen elämässäni; elämän hallintaan,parisuhteeseen,perhe-elämään.Nyt olen hakenut jälleen yhteen paikkaan,joka vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta.Rukoilkaa puolestani Jumalalta,että saisin tuon työn.

12.02.

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Jeesuksen nimessä Amen.

ps että saisin käyttö rahaa 15 euroa tiistaille ja torstaille

ps että saisin asunnon lähempää keskustaa

Rakas Jumala, Rakas Jeesus, auttakaa minua pelastakaa minut.

pyydän voimia itselleni ja apua miehelleni hänellä masennusta ja on todella vaikea kotona nimimerkki E

Pyydän esirukousta sisareni puolesta. Hän kaatui ja hänen niskansa murtui. Sairaalassa sai vielä keuhkokuumeen. Tilanne on kriittinen. Rukoilkaa hänen puolestaan ja että hän paranisi pian! Rakastan häntä niin! Kiittäen isosisko

17-vuotias poika eheytyisi ja paranisi seksuaali-identiteetissään ja että hän löytäisi yhteyden isäänsä ja perheeseensä.

ps että h pääsisi käymään kuopiossa

11.02.
Rukousaihe ; pyydän Jumalan armoa työhöni että olisi todella hyvä vuosi ja saisi hyviä työtovereita, viisautta, terveyttä. Herra Jeesus siunaa avioliittoni ja että vaimoni jaksaa tehdä raskasta hoitotyötä, ota hänenkin taakat ja uudista rukouselämä palavavaksi. Kiitos Jeesus että suuri oli on sydämessä ja tulevat vuodet olisivat todella Herran siunaamat. Kiitos Teille kun muistatte tätä aihetta.

Jumala jeesuksen nimessä armahda minun väärää valintaa työssäni jotta taas saan iloita työn tiimoilta ja auta minua saamaan velka pois maksetuksi jo tänä vuonna, tapahtukoon sinun tahtosi,kiitos aamen.

Jumala jeesuksen nimessä auta lastani löytämään rakastava puoliso ja ei alkoholiin menevä eikä väkivaltanen millään lailla ja isäpuolena hyvä lapsen l.lle.kiitos aamen

Herra Jumala, pyydän, että siunaisit verkkokauppatoiminnan kahdessa verkkokaupassa, jonka aloitamme. Auta taloudellisissa asioissa, kaikissa hankinnoissa, sillä näet että rahaa eikä voimavaroja ole paljon. Tuo asiakkaita, joille voisimme tuoda esiin jossain muodossa evankeliumia. Siunaa ja pelasta jokainen asiakas, joka avaa verkkokaupan sivustot. Anna tämän toiminnan menestyä. Auta meitä olemaan

Olen pitkäaikaistyötön ja tämä työttömyys on masentanut minut niin että elämänhalu on tosi vähissä, kärsin pahasta unettomuudesta joka tietysti vie voimat ja masentaa. Pyydän tilanteeseeni apua ja uskovan luotettavan ystävän löytäminen olisi myös iso apu elämääni.

10.02.
Jätän esirukouspyynnön kahden ystäväni puolesta, joilla on ollut vaikeaa työpaikalla. Toinen irtisanoi itsensä, toinen toivoo löytävänsä uuden työn pian. Kumpaakin on kohdeltu huonosti. Toinen ystävistäni on harras uskova, toinen ei.

Rakas Jeesus kiitos avustasi O:n suthteen! Nyt rukoilen V:n puolesta. Anna hänelle ihana, tavallinen tyttö, josta voisi tulla hänelle hyvä puoliso. Sinä tiedät, mikä on hänelle hyväksi. Kiitos Sinulle, Rakas Jeesus ja kiitos teille kaikille, jotka olette tukenamme. T Äippä

09.02.
Pyydän esirukousta poikani perheen puolesta. Anna Jeesus anteeksiantavaa mieltä ja keskinäistä rakkautta.

Vävypoika sai tänään tietää.ettå sirastaa vaikeasti hoidettavaa pehmytkudos syöpää. Jeesus auta.Paranna. Perheessä on kaksi pientälasta ja äiti on toipumassa synnytyksen jälkeisestä masenuksesta. Hätä on suuri.

Pyydän rukoilemaan terveyteni puolesta.P

Pyydän esirukousta, ettei mammografian löydös olisi rintasyöpää. Kiitos.

Ystävällä aivoverenvuoto. Jeesus auta ja siunaa hänen lähiomaisiaan. Amen.

08.02.
Että löydän pian sopivaa lisätuloa koska nyt on vain pienipalkkaista osa-aikatyötä. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista selkeää johdatusta ja siunausta elämääni. Pyydän terveyttä; nyt astmaoireita ja oikea käsi kipeänä. Viisautta sanojen käytössä. Kiitos.

Paranen kaikesta. Saan jostain rahat rokotteeseen. joka menossa apteekissa vanhaksi

Lapseni on hyvin yksinäinen teini, ja se alkaa näkymään ongelmina. Että hän saisi kunnon kavereita ja pääsisi pois yksinäisyyden ahdistavuudesta.

Herra, kiitos että olet suurin Parantaja.Kiitos, että parannat kaikki sairaudet.

Herra, auta perhettämme joka hetki. On paljon ongelmia ja sairauksia. Paranna meidät, tiedät jokaisen sairaudet. Auta toimeentulossa, anna meille työtä. Auta velanmaksussa. Herra, kuule, armahda ja auta. Kiitos.

Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Anna hänelle anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Anna rakkautta itseään kohtaan anna hänen nähdä oma arvonsa.

07.02.
Kiitos Jumala, Kiitos Jeesus kaikesta.

Parisuhteeni ja lapsieni puolesta. Apua tarvitaan ylhäältä päin.

Erosin pari vuotta sitten. Ex-vaimoni häiriköi minua jatkuvasti syyttäen, nimitellen, uhkaillen, valehdellen... Menin kihloihin ja nyt hän puhuu pahaa minusta aina kun voi kihlatulleni, ystävilleni... Haluaisin elää rauhassa,avioitua ja elää hyvän naisen kanssa, yhdessä kasvaa rakkaudessa ja uskossa löytäen yhdessä Jumalan tahtoa, kutsumusta,...

Jkl:n alakouluihin on suunnitteilla todella idealistinen ja suuritöinen arviointityökalu, joka toteutuessaan sellaisenaan veisi opettajilta viimeisetkin voiman rippeet. Jeesus, anna työryhmälle viisautta ja nöyryyttä muokata arviointisysteemiä vielä siten, että se olisi järkevä ja kohtuullinen toteuttaa. Kiitos!

Että tyttäreni keuhkokuvat olisivat puhtaat, ettei varjostuksia enää näkyisi. Että kiusaaminen koulussa loppuisi.

lapsen lapsen puolesta hän on masentunut etsii lohtua ruuasta mikään ei kiinnosta koulussa kyllä pärjää hän on 9 vuotias

06.02.
RUKOILKAA ETTÄ SUOMEN RAJOILLKA OLISI ENKELI VARTIOIT.AMEN. KIITOS

Pyydän esirukousta, että minusta esitettyjen valheiden ja juorujen sijaan koko totuus tulisi julki asianomaislle

J 9v. Rohkeutta ja oma-aloitteellisuutta ystävyyssuhteisiin

Ystävän puolesta rukouspyyntö, että paha tulehdus korvissa/ pään alueella parantuisi ja turvotus päässä laskisi. Auta Jeesus kivuissa, kosketa ja paranna!

mieheni puolesta jolla on kasvain paäässä joka on levtnnyt vatsaan laukkuun ja suolistoon eikä anna leikata koska jos ju mala ei paranna tarkoitus on tahtonsa

Ystävättärelläni erittäin vaikea elämäntilanne. Jeesus auta

Ystävättärelläni erittäin vaikea elämäntilanne. Jeesus auta

Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä puoli vuotta, tarvitsee Jumalan apua, että pystyisi suorittamaan ylioppilaskirjoitukset. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon

Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

05.02.
omasta puolestani ei elämä eikä yhdeyksä suhteet huonot

Rukoilkaa minulta masennus, skitsofrenia, yksinäisyys ja köyhyys pois. Rukoilkaa lääke- ja raha-asioitteni puolesta.

Pyydän esirukousta pohjattomaan suruuni äitini poismenon johdosta. Ikävä on valtaisa. Pyydän vastausta Jumalalta Hänelle esittämääni rukoukseen.

Pyydän, että Jeesus Kristus vahvistaa uskoani ja ajaa sielun vihollisen pois kimpustani

Jeesus, auta nuorta, joka joutui tutkimuksiin ahdistavien oireitten vuoksi. Jeesus, auta, että ei diagnostisoitaisi mitään vakavaa ja pysyvää nuoren mieltä masentavaa. Jeesus, anna nuorelle tulevaisuus ja toivo Sinun nimessäsi. Jeesus, paranna nuori kokonaan.

Mieheni on ahdistunut ja masentunut, sekä puhuu itsetuhoisia ja synkkiä ajatuksia lastenkin kuullen. Lähti tänään kanssani seurakuntaan, mutta koki sen turhana, eikä halua lähteä sinne enää. Hän on ollut kolme, neljä vuotta uskossa, muttei ole seurannut Jeesusta kokosydämisesti ja on myös mm.pettänyt minua. Kiitos,jos joku voi muistaa rukouksin.

Ruk. pyyntö uskovan naislesken puolesta. Mies on haudattu n. viikko sitten. Monet asiat on yksin hoidettava. On sairautta, ja hän on aivan romanduksen partaalla. Asiat tuntuvat vuoren korkuisilta. Ruk. pyyntö, että hän saisi apua muutossa ja kaikkien asioiden hoidossa.

04.02.
Rukoilkaa vaikean ihmissuhteen puolesta. Tarvitsemme Jumalan apua, että ystävyytemme paranee ja syvenee. Tällä hetkellä se kärsii itsekkyydestä ja tahallisesta ilkeydestä, jota ei pitäisi olla sellaisten ihmisten välillä, jotka välittävät toisistaan. Pyytäkää meille Jumalan siunausta ja sitä, että osaisimme rakastaa ja tukea toisiamme aina.

Nuorenparin puolesta, jotka molemmat sairastuivat vakavasti. Sairauden myötä taloudelliset vaikeudet ovat johtaneet ulosottokierteeseen. Pyydän voimia nuorille selvitä henkisesti ja taloudellisesti sekä jaksaa sairaudet, jotka eivät tule koskaan parantumaan.

Pyydän rukoilemaan J:n vaikean ihosairauden paranemisen puolesta.

hei, pyydän esiruukousta.haluaisin perustaa oman yrityksen.minulla on toimiva kristillinen liikeidea ja tuotteet.kiitos rukouksistanne!t.k

03.02.
Syöpäsairaan miehen puolesta, että hän pelastuisi ja syöpä pysähtyisi. Miehen vaimolle voimaa ja elämäniloa kaikesta huolimatta. Työuupumuksen kokeneelle voimaa ja johdatusta työasioissa. Ystävälle viisautta ja siunausta vaativassa työssä.

Rukouspyyntö välit naapureiden ja vuokranantajan kanssa kireät ja tulehtuneet, jotta löytyisi yhteisymmärrys, keskinäinen kunnioitus ja ilmapiiri vapautuisi. Kiitos rukouksesta!

Herra minulla on terävä kieli kun suutun. sanon mitä mieleeni tulee ,josta saan katua myöhemmin.häpeän käytöstäni, ja puolastaudyn hyökkäämällä takaisin.pyydän rukousta.

pyydän rukousta kaksi naista hyäkkäsi päälleni bussissa. seisoin heidän mielestä väärässä paikassa. lopulta hermostuin ja latasin kaiken heidän päälle, sanoin että sä olet saatanan oma ja menossa helvettiin.en nukkunut yhtään ja olen nyt väsynyt.pääsen ensi viikolla puhumaan sairaanhoitajan kanssa.

02.02.
Pyydän Isän Jeesuksen nimessä, että P ja T sairaat kahleet murtuvat. Anna minulle viisautta ja voimia vaikeiden asioiden keskellä, anna voimia jatkaa mitä olen saanut tehtäväksi. Isä anna minun tehdä asuntokauppaviisaasti ja siunaa. Isä siunaa rakkauttamme. Kiitos mökistä. Siunaa myös sen suunnittelu ja rakentaminen yhteiselle tiellemme.

Vastaus tuli rukouspyyntööni, sain töitä muutamaksi viikoksi. Mikä on sen tarkoitus, rahat ei riitä vieläkään. Tapahtukoon sinun tahtosi. Pyydän oikeaa, turvallista puolisoa rinnalleni. Ihmistä, joka rakastaa myös poikaani. Kiitos kaikesta.

Pyydän rukousta, että Herra parantaisi minut täysin terveeksi psykoosisairaudesta. Kiitos.

PYYDÄN RUKOUSTA SISARENI UNETTOMUUDEN,MASENNUKSEN,ALAVARTALON TUNNOTTOMUUDEN JA YLEISEN HEIKKOUDEN VUOKSI JA MIEHENSÄ TERVEYDEN PUOLESTA JA ITSELLENI JA PERHEELLENI TERVEYTTÄ JA SIUNAUSTA KAIKISSA ASIOISSA .KAIKKI IHMISET USKOON!!! KIITOS!

Herra, auta minua! En selviä yksin tämän asian kanssa. Pelasta minut!

01.02.

Työtoveri on oma-aloitteisesti - ilman että minä olisin kysellyt - kertonut itsestään asioita ja nyt hän yrittää pumpata minun menneisyydestäni tietoja joita en halua hänelle antaa. Että hän lopettaa tämän kiusaamisen ja antaa minun olla rauhassa. Pyydän vielä Jumalan pikaista apua ja johdatusta työ- ja raha-asioissani. Kiitos.

Herra, siunaa ja varjele Suomea, maamme rajoja maalta, mereltä ja ilmasta. Siunaa ja varjele Israelia, Pyhän maan rajoja maalta, mereltä ja ilmasta.

31.01.
Tyttäreni seurusteluasian puolesta, Jeesus näytä tahtosi

Hei!tarvitsen tänään johdatusta tekemieni tuotteiden mainostamisessa ja myynnissä.rukoiletteko puolestani? kiitos!t.T

In ja hänen äitinsä puolesta,molemmat ovat särkyneitä ja ettei nuorta pantaisi lastenkotiin vaan I saisi asua isovanhempien luona.Rakas Jeesus lähetä Immon elämään rakastava aikuinen,joka on rinnallakulkija ja kouluasiaankin tulisi hyvä päätös

30.01.
Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni Kiitos!

Pian iso elämänratkaisu edessä, muistatteko rukouksella että Jumalan tahto ja suunnitelma saa tapahtua tämän asian suhteen

että keno pelissä vähennettäisiin valittavien numeroiden määrää johonkin sopivampaan määrään

Pyydän että pian löydän sopivaa lisätuloa niin että rahat riittävät laskuihin ja jää ylikin. Nyt on ahdistunut olo kun pakollisiin laskuihin ei edes tulot riittäneet, jouduin ottamaan vähän velkaa. Enkä ihan rahatta loppukuuhun asti pysty elämään. Myös parantumista; astma ja kipeä käsi. Jeesus auta!

että yksi ystävä olisi voittanut kenossa pää voiton

Jeesus rakastaa meitä

Jeesus rakastaa meitä

Rukoiletteko, että työparini alkaisi nähdä tietyt asiat realistisemmin / vähemmän idealistisesti, olisi helpompi tehdä yhteistyötä?! Pyydän rukousta myös erään oppilasryhmän rauhoittumisen plsta. Kiitos!

että veikkaus yhtiö lisäisi voitto luokkia ihmisten kannustamiseksi veikkaamaan

29.01.
Pyydän rukousta Hn puolesta, että kasvain ei olisi pahanlaatuinen. Mn puolesta, että pääsisi tupakasta eroon. Mn perheen ulkomaanmatkan puolesta. Kiitos rukoilijoille!

Pyydän rukousta ystäväni puolesta, jolla sekä työssä että kotona hyvin haastava tilanne; henkinen jaksaminen ja terveys ovat kovalla koetuksella. Rukoiletteko myös nuoren miehen masennuksen puolesta. Kiitos!

Hei, pyydän esirukousta että Jumala ohjaa työasiat ja myös suunnitellun matkan kauas. Haluan auttaa tällä tavalla. Tilanne on vain jumissa. Kiitos Herra, että avaat oikeat ovet. T. J

Hoidamme edesmenneen sukulaisen asioita. Jeesus auta,anna voimaa,rauhaa yhteistyöhömme! Armahda ja pelasta heidät tässä tapahtumassa jotka eivät Sinua tunne! Puhu heille armostasi kuoleman edessä. Itse tarvitsen viisautta,voimaa asioiden järjestelyyn.

28.01.
Rukoilkaa, että Jeesus voimallisesti uudistaisi työnsä vaimossani ja että molemmat poikamme tulisivat uskoon ja myöskin heidän kavereitaan. Myöskin, että poikamme löytäisivät paikkansa tässä yhteiskunnassa ja pääsisivät peliriippuvuudestaan(tietokonepelit) eroon. Kiitos jo etukäteen Jumalalle vastauksista!

Rukoillaan että saan vanhempieni perinnön, jos se on Luojan tahto. Siunataan esivaltaa ja pastoreita. Rukoillaan Suomesta yksinäisyys ja köyhyys pois ja yksinäisten ja köyhien puolesta. Rukoilkaa minulle ja vanhemmilleni terveyttä ja taloudellista apua. Siunausta

Hei! Haluaisin että rukoilisitte puolestani parempaa terveyttä! Olen huolissani nivelvaivoistani, jotka ovat alkaneet vaivaamaan minua uudestaan! Parantakaa minut vaivoistani, että pystyisin tekemään töitä sekä olemaan lasteni kanssa. Uskon jumalaan kaikkivoipaan, meidän herraamme. Amen!! M

Siunaa ja varjele rakasta Mummua, anna terveyttä ja voimia. Anna helpotusta raskaissa hetkissä. Paranna kaikki hänen sairautensa. Rakastamme häntä, joten ethän ota vielä luoksesi. Aamen.

27.01.
Jouduin vatsataudin vuoksi sairaslomalle.Herra pelkään että se on syöpä, mihin isäni kuoliAuta Jeesus auta minua muissakin peloissa.

Perheemme ulkomaille muutto . Teini-ikäinen ei halua muuttaa, lukiossa jo. Herra johdata!

Jeesus nimessäsi pyydän! Ehjää tyttäreni mieli, anna iloa, valoa, tasapainoa ja rauhaa sisimpään. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja vedä puoleesi. Lähetä hänelle joku ihminen joka osaa auttaa häntä. Ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Kiitos että kuulet ja vastaat. Aamen.

Kiitos Jumalalle siitä, että harvinaisen sairauden saanut on toipumaan päin. Rukouspyyntö nuoren aikuisen puolesta, että Herra syventäisi hänen uskonsa ja parantaisi: tasapaino horjuu rankan työuupumuksen ja kolmen vakavan sairauden kourissa. Tästä näyttää aiheutuvan yhtäkkisiä, harkitsemattomia suuria ratkaisuja. Avioliittokin on uhanalainen.

olkapään Herra Jeesus parantaisi kaikki esirukoilijoiden murheet heittäisi Hänen kannettavakseen

26.01.
Pyydän esirukousta itseni puolesta. Olen sairastunut syövän muutama vuosi sitten ja kiitos Herralle selvisin siitä. Nyt lääkärit ovat löytäneet jotain huolestuttavaa, mahdollisesti uusiutuneen syövän tai jonkin muun vakavan sairauden. Luotan Jumalaan, mutta pelkään ja koen oloni niin yksinäiseksi.

Jeesus auta.Minulla astma keuhkoissa limaa.Selkä polvivaivat, niska hartia vaivoja, on muita vaivoja ja myös arkiongelmia,Herra tietää,J.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vaimoni ja siunaa häntä

Pyydän, että Jeesus Kristus ajaa pahan pois kimpustamme ja vahvistaa uskoani

Herra, anna rohkeutta ja oikea tie työllistymiseni puolesta. Jos on tahtosi, että perustan yrityksen avaa ovet helposti ja järjestä kaikki. Näet, että pelkään riskejä ja omaa jaksamistani, pelkään, että asiakkaita ei olisi. POista Herra pelot ja anna rohkeus. Viitoita askeleet ja valmista etukäteen asiakaskunta. Anna toiminnalle siunauksesi ja johdatuksesi.

Voimat eivät meinaa riittää, rukoilisirteko apua, terveyttä ja johdatusta.

Vaikea tilanne nuortemme tietokonepelaamisen takia. Poikamme pelaisivat kaiken vapaa-aikansa, jos emme jaksa lopettaa sitä. Mies on melkein aina töissä viikonloppuisin joten rajoittaminen on paljolti minun tehtäväni. Uskovat sanovat että olis pitänyt aikaisemmin tehdä jotain. Sanotaanko alkoholistille ettei olis koskaan pitänyt alkaa juoda??

Mieshenkilön puolesta on keuhkojen alueella ja selän alueella kipuja.

VApua, rukoillaan anoen: 3-v. tyttö kertoo moniongelmaisen isän lyöneen häntä useasti ja kieltäneen kertomasta äidille. Lapsi oireillut. Viranomaiset ja oikeuslaitos: herätkää tekemään oikein. Loppukoon isätapaamiset/valvottuina aina: oikeudenkäynti siitä tulossa pian. Jumala auta Jeesuksen nimessä! Anna turva ja varjelus. Kiitos. Ylistys Jumalalle.

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä anna uskon sisaren kuolemaanjohtava ALS-taudin parantua. Paranna lasten vatsat. Tapahtukoon hyvä tahtosi Jumala. Kiitos. Ylistys. Aamen.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net