2016-3-26 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


26.04.
Rukoilkaa, että Jeesus parantaa nivelrikon lonkassa, että nivelen vaihtoa tarvitsisi tehdä. Jeesus päästäisi irti unilääkkeistä ja antaisi rauhallisen unen

Erään naisen ja hänen elämäntilanteensa puolesta, vaikeita asioita, Jeesus pelasta

Haluaisin miehelleni Rlle esirukouspyynnön. Hän on vakavasti sairas.

Rakas Jeesus auta minua suuressa tuskassa mieheni sairastaessa vakavaa tautia. Auta että jaksan elää mukana aikuisten lapsiemme kanssa.Kolmen viikon aikana meillä on ollut paljon surua. Rakas veljenpoikani pääsi tuskien jälkeen taivaan kotiin.Anna voimia että jaksan olla rakkaani rinnalla.

Pyydän että mieheni kosii minua mahdollisimman pian ja häätkin olisi pian. Pelastusta miehelleni ja uudistusta uskossa itselleni ja muutama muu asia, jotka Taivaan Isä tietää

nimessä Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki koettelisimme tilaamme ajalla mitä sanat raamatussa ja ihmeet, voidaan mainita ajalla ja paikalla - Äitini

25.04.
Tarvitsemme rahaa vuokraan, ruokaan ja vaatteisiin. Tili kohta miinuksella. Auta ahdingossa pian. Amen.

Esirukouspyyntö, ettei avioliittomme päättyisi ja perheemme hajoaisi. Herra anna miehelleni tahtoa jatkaa yhdessä.

Täsmällinen tarkoitusmukaisuus toimii vain Herra asian omistajana, siihen ei minun ja vertaistumiset ei minun? "Kuulla Herra"?

Pyydän esirukousta veljeni puolesta. Jumala auta veljeä ja paranna veli sairaudesta. Pyydän veljelle siunausta. Kiitos Jeesus.

Hätärukouspyyntö mieshenkilöllä massiivinen aivoverenvuoto aivojen syvässä osassa, mitään ei voi tehdä. Jumala auta ja paranna!

Kiitän lottovoitosta, että voin ostaa neljän tyttäreni kanssa meille kodin (kun edellisen menetimme) ja auton, kiitän siitä, että saan maksettua kaikki laskut, ostettua vihdoinkin mieleisiä vaatteita, ostettua kaupasta vihdoin hyvää ruokaa, saan opiskella unelmieni ammatin eikä tarvitse enää murehtia rahasta ja voimme tehdä kauan kaivatus lomamatkan. Kiitos Jumala! Kiitos!

Kirjalle vain Jumalalta Jumalalla Jumalalle? Vastaan otan?

24.04.
Tapailusuhteeni puolesta, jotta ulkopuolisten ihmisten taholta tulevat ongelmat+ muut vaikeudet väistyisivät ihmissuhteestamme

VOIMIA SUOMALAISILLE TERVEELLISEMPIIN ELÄMÄNTAPOIHIN

Asuntoni on ollut välittäjällä pitkään kauppaan. Kiinnostuneita talon katsojia ja tarjouksia on tullut, mutta kauppahinta on ollut niin alhainen, etten ole tehnyt kauppoja. Kuukauden päästä loppuisi sopimus välittäjän kanssa, ellei mitään erikoista ilmaannu. -L-

SIUNAUSTA-VARJELUA ISOVELJENI LOMA-AIKAAN

Minulle hyvin tärkeä rukouspyyntö on kadonnut.I

Rukousaihe; Jeesus kosketa ja nosta taakat, olemme vaimoni kanssa tosi väsyneitä.Herra virvoita ja kosketa sekä anna suuri ilo surun keskelle.Kiitos Jeesus että nyt alkaa uusia hyvä aika. Amen amen amen

Pyydän rukousta i : n ja t:n puolesta Jeesus pelasta ja vapauta nämä synnissä rypevät..( ovat kavalia tehneet pahaa monille i on ollut verkkoa kutomassa. Ja t uskoo kun mieliala lääk.potilas.anopin saivat monesti juoniin mukaan ja todesta meni. ( kuoli uskossa ..)siitä kiitos Jeesukselle paranna j lapsuuden kaikista traumoista.suuri kiitos

23.04.
Suuri huoli tyttären terveydestä! Herra auta! äiti

Apua tupakka ja nikotiiniasiassa.

Kiitän ystävästäni, joka on kylässä! Jeesus, siunaa hänen elämäänsä! Siunaa myös toista ystävää ja siunaa hänen vierailunsa luonani toukokuussa!

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin, että Herra poistaa salarakastajan vaimoni elämästä. Että demoniset kahleet katkeavat vaimoni ja jumalattomien sukulaistensa väliltä. Että Jeesus vaimoni pelastaa ja avioliittomme. Lastemme henkisen tasapainon ja terveyden puolesta. Oma terveyteni. Jumalan pikaista puuttumista asioihin. Siunausta!

JUMALA, ANNA MEILLE RAHAVOITTO, ETTÄ SAAMME MAKSAA SUURET VELAT POIS.

-Asioiden minun ja samaa kokeneiden pikaisen kuntoon tulemisen puolesta ja tämän törkeän rikoksen tekijöiden varman kiinni ja kuriin saamisen puolesta siten että vahinko tulee korjatuksi. Kiitos ja siunausta teille, jotka tätä rukoilette.

Miehelläni on vatsa-aortan pullistuma ja siihen on tullut nystyrä joka vaatii leikkauksen kiireellisesti.

22.04.
pyydän esirukousta 66 vuotiaan miehen puolesta .eilen sydänpysähdys nyt respiraatiossa.hätä huuto Herra ole armollinen anna jatko-aika.

Jumala, hyväksikäyttäjä on menestynyt työssään kauan. Hän haluaa olla julkisuudessa. Väsyn kovasti aina kun kuulen tekijästä, joka ei koskaan ottanut vastuuta. Auta etten välitä. En uskalla pyytää että pysäyttäisit pahantekijän, mutta toivon niin. Siunaa hyvyyttä, siunaa ihmisiä jotka pyrkivät hyvään.

pyydän esirukousta 66 vuotiaan miehen puolesta .eilen sydänpysähdys nyt respiraatiossa.hätä huuto Herra ole armollinen anna jatko-aika.

Rukoilkaa nuoren naisen puolesta, jolle on aivan yhtäkkiä tullut monta outoa oiretta. Sairaalassa epäiltiin antibiootin sivuvaikutuksia. Mutta oireita on monia ja ne vaikuttavat huolestuttavilta. Hän on epätoivoinen.

Että poikani tämän päivän esitys koulussa menisi hyvin, jotta turha jännitys katoaisi ja pystyisi muistamaan kaikki esitettävät asiat hyvin.

Mies pyytää että avioliitossa olisi enemmän seksiä. Jumala sinä olet asettanut avioliiton, auta että se olisi erotiikankin alueella molemmille aviopuolisoille täyspainoista.

Jeesus auta, anna minulle uusi avoin ja rehellinen parisuhde, ahdistaa tämä yksinäisyys, kuule minua Vapahtajani, nimessäsi pyydän. Kiitos Jeesus! Amen

Esirukousta matkalle jonne lähden erään jenkilön kanssa, jolla paljon psyykkistä tuskaa. Herra johdata ja anna viisautta, niin etten kanna turhaahuolta asioista joihin en voi vaikuttaa. Tulevan kesän puolesta. Herra sinä näet perheemme tilanteen ja johdatat - pOISTA Jeesus esteet eräästä asiasta, johon meillä laillinen oikeus. Halleluja Jeesus.

Pyydän esirukousta, TYÖPAIKALLAJONNE MINUT OLI ESIMIES KUTSUNUT, VAKITUISET TYÖNTEKIJÄT KÄYTTÄYTYIVÄT TORJUVASTI JA AMMATTITAITOANI EPÄILLEN.ESIMIES ON KUTSUNUT MINUT SINNE UUDELLEEN.HERRA AUTA JA ANNA VIISAUTTA TOIMIA HEIDÄN KANSSAAN.

pyydän esirukousta 66 vuotiaan miehen puolesta .eilen sydänpysähdys nyt respiraatiossa.hätä huuto Herra ole armollinen anna jatko-aika.

21.04.
Rukoilen äidin puolesta. Glukoosi veressä vaarallisen alhainen useasti viikossa. Kunpa tulis 5 v jatkoaikaa. Ja: Jumala saisi ilmestyä. Pyhän Hengen ihanassa voimassa.

RUKOUSPYYNTÖ! PYYDÄN RUKOUSAPUA VAIKEALLE HOITOMATKALLE (paha reuma/aivoinfartti) että JUMALA AUTTAISI PARANTAISI VAHVISTAISI ja ANTAISI UUTTA VOIMAA JA TERVEYTTÄ. kiitos Teille avusta sisar/veli

20.04.
Jumala rakas, pelasta UR ja perhe.

Pyydän Jumalan selkeää kokonaisvaltaista johdatusta. Lisätuloja pikaisesti. Pyydän viisautta. En ole osannut aina tehdä oikeita valintoja ja pyydän että Jumala auttaa tässä itse sotkemassani tilanteessa ja järjestää asiat parhain päin. Kiitos.

Siunaa MV ja KH. Anna terveyttä ja anna heidän olla pelastettuja.

Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme ja perhettämme. Että Herra poistaisi väärät ihmissuhteet vaimoni elämästä, katkaisisi demoniset kahleet hänen ja jumalattomien sukulaistensa väliltä. Että Jeesus vaimoni ja avioliittomme pelastaisi. Lasten henkinen tasapaino. Oma terveys. Vaikea rahatilanne. Varjelusta perheellemme.Rauha kotiimme.Siunausta

"sanaa katsoen rukouspyyntöihin ja esirukouspyyntöihin ja mitä uskonnon vapaus ajoittaa Herra Sanaa Herralta voida vaikutusta olemme"

Jumala, johdata Kiira Korpi pois jooga-jutuista.

Pyydän Jumalan pikaista ja selkeää johdatusta ja apua työ- ja raha-asioihini. Onnistumista töihini. Laihtumista - ylipainoa on liki 20 kg. Minulla on osittain atooppinen päänahka ja hiustenlähtöä. En ole mikään kaunotar muutenkaan ja hiukseni ovat minulle tärkeät, Pyydän että hiustenlähtö ja hilseily loppuu. Kiitos rukoustuesta.

Että kotikaupunkini suurtyöllistäjä selviäisi hyvin yrityssaneerauksesta. Työtä ja yritystilauksia Suomeen. Venäjän kauppasaarron loppumiselle. Veljelleni upeaa loma-aikaa synnyinkodissaan

19.04.
Herra siunaa tuleva matka joka on suuri ihme:vuosikausien rukoustyö äitini ja minun huonoihin väleihin on tuottanut tulosta. Kaikkien ihmeeksi me olemme lähdössä yhteiselle matkalle. Pyydän esirukousta erään henkilön pulesta, jolla paljon ongelmia seksuaalisuuden alueella.Muutenkin johdata Herra häntä että saa työtä ja turvaa elämäänsä.

Sanaa tilassa, jota ei esillä? Tilassa Sana missä minä olen. Jeesus on Herra. Kiitosaihein.

Jeesus auta vaikeassa.

Mieheni puolesta joka ei ole uskossa. Herra auta , avioliittomme on vaikea ja ahdistava meille molemmille, koska meillä ei ole yhteistä uskoa. Jeesus johdata ja vapauta meitä tässä asiassa, ettei koko elämä mene näin huonoon oloon Kärsimme molemmat, kun toinen ei ole kiinnostunut uskosta ja toiselle se on koko elämä. Lapsen murrosikä vaikea.

Jumala siunaa suku.

Herra Jumala olemme tietämättömiä ja pahassa, tunnustaneena ajatelleena siksi minulle ja äidilleni asiaa Jeesus? "asiasi on ja olemme ihmeinesi" Kiitosaiheissa!

Herra kiitos työstä jota olen saanut tehdä. Johdata Jeesus eteenpäin , opiskelun tai uuden haasten luo.Kiitos Jeesus ettet hylkää vaikka nyt on tuntunut että vain paikallani pysyn ekä mitään tapahdu. Opeta Jeesus puolustamaan itseäni kun joku "hyökkää", niin että oppisin sanomaan jotenkin rakentavasti takaisin. Yleensä vain vaikenen.

18.04.
Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna uskovien vammaisten lasteni vaivat ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea opiskelu- ja asuin- sekä myöhemmin työpaikat, varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Auta Jeesus perhettämme monissa ongelmissamme. Kiitos että olet voimallinen auttamaan

Tuttavani oikeassa kädessä hermo pinne Herra paranna.ET:llä vasemman käden lavankohottajan pinnetila .Kiitos Jeesus parantajamme ,että vastaat näihinkin rukouksiin.EH selkä ja polvet kipeänä.PK:lla kipuja jaloissa ja seratoniinin tuotto aivoissa häiriintynyt myös puhuminen vaikeaa. Herra pelasta ja paranna.Pelasta Herra OK ja anna iloa hänelle.

Tuttavallani kipeä vatsa ja astma.Herra siunaa häntä rakkaudellasi ja koko perhettä.Siunaa P:N sukulaiset ja perhe.

Nuorelleni kesätyö, kun pääsee armeijasta.

pyydän rukousta armahduksen puolesta. pyydän rukousta lasteni terveyden puolesta.

Herra! Kohdanneena Herra Äitini ja ajalla maailman tila ja Suomi, myös teoissa minä syyllinen tarkoituksenani ei asian osaisuus, Äitini sydänten asian osaisuus ja Isättömyyteni ja Äidittömyyteni? Herra kokemaan Äitini Vapautus/Vapauttajana - suhde Äitini/Minun asiassa ja Elämä iankaikkisuus! Teoissa ja Sanoissa ja Jeesus Kristus on Herra Jesus Lord

pyydän rukousta pitkäaikaisen masennuksen ahdistuksen voittamiseen kiitos rukoilijoille ja Taivaan Isälle

Pyytäisin esirukousta,että poikani saisi hakemansa työpaikan. Kiitos teille!

Miehellä masennusta että hän hakisi apua ja itselleni voimia E

Pyydän esirukousta kolmilapsisen avioparin avioliiton puolesta.Jeesus hoida aviopuolisoita,anna heille rakkauttasi,jotta heillä riittäisi rakkautta toisiaan kohtaani,auta heitä kasvamaan yhdessä ja tukemaan toisiaan,auta heitä selviämään rahavaikeuksistaan,anna heille uskonlahja.Tiedän että Jeesus voi auttaa.Kiitos esirukouksista

JUMALA, PARANNA SISKONI SYÖPÄ. ANNA VOIMIA HOIDOISSA. PELASTA PERHE JA SUKU.

Auta Jeesus meidän perheen terveys- ja talousasioita. Olet Sanassasi luvannut auttaa. Kiitos siitä.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Vapauta tytön isän piinasta ja kiusaamisesta lopullisesti. Anna voittosi tapa

Pyydän rukoilemaan miesystävälleni kysyä pyytää ja antaa anteeksi ja sopia erimielisyyksiä hyökkäämättä ja tekemättä kaikista draamaa ja loukkaantumisia. Parisuhteen hoitaminen on mahdotonta, hän ei osaa mutta haluaisi. Hän tarvitsee apua sosiaalisissa taidoissa ja me Jumalalta johdatusta pariterapiaan. Hän voi avata ovet vaikka mies ei etsisikään!

Jeesuksen nimessä rakas Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta ym. Jeesus sinä tiedät kaiken. Anna apusi. Auta meidät vapaaksi. Lopeta vuosien piina. Tapahtukoon hyvä tahtosi meille Jumala. Kiitos. Aamen.

Paranna rakas Taivaallinen Isä rakkaan ja hyvän uskon sisaren ALS, että hän saisi vielä elää. Jeesuksen nimessä. Kiitos, Aamen.

17.04.
Pyydän esirukoilijoita ohjaamaan eilisiltana karanneen koiran turvallisesti takaisin kotiin.

Pyydän rukousta, että Jumala antaa syntini anteeksi ja saan vielä mahdollisuuden parantaa tapani ja pääsen kiusauksesta.

Herra, johdata minua toimissani ja valinnoissani. Siunaa kätteni työt ja sanat, myös lasteni sanat kaikessa. Anna niiden kertoa Sinusta.

Jeesus auta, anna minulle uusi avoin ja rehellinen parisuhde, ahdistaa tämä yksinäisyys, kuule minua Vapahtajani, nimessäsi pyydän. Amen

Kiitän rukoilijoita, koira palasi terveenä kotiin!

Herra,kiitos kaikesta hyvästä, mitä olet meille antanut. Kiitos rakkaudestasi ja siunauksistasi. Kiitos lapsista ja perheestä. Auta meitä jokaisena hetkenä luottamaan Sinuun. Anna terveyttä ja voimia. Näet tilanteemme. Pyydämme siunaustasi ja varjelustasi arjessa ja juhlassa. Tiedät kaikki ajatuksemme ja suunnitelmamme. Kiitos, että autat meitä ja johdatat kaikissa asioissamme. Auta taloudellisest

16.04.
Eräs keuhkosairas mies on pyytänyt rukoilemaan puolestaan,kun hän ei ole edes uskossa. Sairaus on jo pitkällä.

Saisin ruokavalioni ruotuun ja että läheiseni kotona lomailu onnistuisi

Pyydän että rukoilette puolestani että Jumala veisi pois naapurin joka tarkoituksella kiusaa ja häiriköi minua.Minulla ei itselläni ole varaa muuttaa pois.Kiusaaminen on jatkunut jo pitkään ja olen useasti pyytänyt esirukousta mutta kiusaaminen vaan jatkuu. Minä pelkään olla omassa asunnossani enkä pysty lepäämään.Miksi Jumala ei auta minua?Kiitos.

15.04.
Laihdutuksen ja verenkuvan puolesta, diabeteksen uhkan väistymiselle ja painonhallinnalle. Psykoottisuuden aisoissa pysymistä ja lääkkeiden toimivuutta. Sosiaalisuutta rohkeutta ja terveyttä. Viisautta toimia maailmassa ja Jumalan tahdon tietämistä.

Pyydän työ-ja raha-asioihini pikaista Jumalan konkreettista apua ja selkeää johdatusta. Että Hän avaa oikean oven ja sulkee väärät ovet ja että Hän estää minua tekemästä vääriä valintoja.

Pyydän rukousta saadakseni syntini anteeksi, että en tahraisi niitä, jotka ovat minuun uskoneet. Pyydän rukousta parantuakseni synnistä! Pyydän että rukoilette siunausta lapsilleni ja puolisolleni.

Pyydän rukousta sen puolesta, että saisin anteeksi. Että minua ei rangaistaisi vaan voisin hyvittää syntini ilman häpeää.

Reilun viikon kestänyt aikaisemmista poikkeava kurkkukipu. Tänään terveydenhoitajan luona. Viljelyyn en jonottanut koska jonot pitkät. Terveydenhoitajan huomioiden sekä vastaavien omien johdosta kuvaan sopisi jopa kurkkupaise. Eli jos tilanne pahenee on lähdettävä nopeasti hoitoon. Toivoisin että Jumala hoitaisi asian pois

Herra siunaa syntymätöntä lasta, joka on joutumassa abortin uhriksi. Ota sinä hänet erityiseen suojelukseesi. Kiitän Jumalaa siitä ihmeestä, että hän antaa lupaamansa työpaikan, vaikka kaikki juuri nyt näyttää toivottomalta.

3-vuotistrauman selviämisen ja muiden traumojen paranemisen puolesta. Kehon eri järjestelmien toimimista. Jeesuksen veren suojaa ja varjelusta.

Pyydetään esirukousta akuutisti sairastuneen nuoren naisen puolesta. Hänellä on kovat kivut ja on nyt sairaalassa. Diagnoosia ei ole pystytty ainakaan vielä tekemään.

Rukoilisitteko ihanan tyttäreni puolesta, jota sairaus koettelee niin kovasti, että työntekokin on vaakalaudalla. Apua ei tunnu löytyvän mistään, vaikka kovasti tutkitaan. Hän on urhea, eikä todella helposti valita. Tiedämme ja uskomme, että Jumala voi auttaa! Kunpa hän koskettaisi tytärtäni parantavalla, rakastavalla kädellään! -Äiti

Rukoilkaa aikuisen tyttäremme K.M:n puolesta, elää syrjäseudulla ja vaikuttaa, että on jollain tavalla eristäytynyt, ei vastaa perheenjäsenten puheluihin eikä tekstiviesteihinkään. Herra, armahda ja auta

Pyydän rukousta saadakseni syntini anteeksi. Pyydän rukousta, että pääsisin kiusauksesta. Pyydän rukousta läheisteni ja työyhteisöni puolesta.

14.04.
Herra, ole rakkaan mummon kanssa, kun hänellä on paljon sairauksia. Kosketa häntä ja anna terveyttä. Anna mummolle elinvuosia lisää, terveitä vuosia.

Tila: äitini ja minä alkoholilla äidin silmien alla ja minä maailmalla mitä ongelmia on Herra näe ja kuule, johda. Köyhäinhoidollinen tila ja mitä "nimisanoja ja teonsanoja"

"ajatellen äitini sukutaustaa ja isäni olisi Herra sanoa mitä sukutauluja ymmärtämään ennekuin sukunimi laki olikaan sijaa missä minun olisi hyvä"

13.04.
Kuule rakas Taivaan Isä rukous tää: äitini kärsii kovista selkä- ja lonkkakivuista, helpota hänen oloaan, vähennä kipuja ja kohenna hänen mielialaansa. Että määrätyistä kipulääkkeistä olisi apua.

Pyydän rukousta sen puolesta, että Jumala armahtaa ja päästää kiusauksesta. Että saisin anteeksi enkä olisi pettänyt minuun luottavia ihmisiä ja tahrannut itseäni ja muita. Pyydän rukousta lasteni puolesta, että he selviäisivät elämän karikoista.

Kyllä sairastamme ja parantajana olisi aikaa ja paikkaa kohtaava Herra - Jeesus Kristus on Herra!

Voitteko rukoilla että saan hyvin nukuttua öisin ja että Jumalaa antaa minulle 10000 euroa Jeesuksen nimessä

Rukoilkaa, että saan uskovan miehen ja ystäviä sekä työpaikan. Olen 3lapsen yksinhuoltaja. Tarvitsen uskovia elämääni. S

Ihmisten yhteydessä kaduilla ja maan salaisissa rukouksissa on aihetta huomioida Jumalan - nimisanat ja ihmisen välinen - auttakoon Herra Jumala Ilmestymisineen? "Minullakin, minäkin, ajalla meillä missä muuallakaan ei suju, ajatellen paremmasta Jumala Pyhä Henki rukoillen, auta ja johdatustasi Palvelevin Hengin, joita itse myös olen saanut kokea!"

12.04.
Minun olisi kuultava ja ymmärrettävä Herra - Herra perheessämme perheemme rukous ja mitä olisimme Saatanan Vallasta Suomi Valtiossa ilmenevistä on ilmenevästä olemme asian jokapäiväinen leipä ja tarvitsemme Pahasta päästä! Jumala Siunaa Pohjoismaisia ja Suomalaisia ja katsasta EU. Rukoilemme ilmoitus ja ohjaus on Herralta. Äitini. Raha on mitä Raha

Rukouspyyntöni poikani J puolesta joka on lapsena tullut uskoon ja ollut nuorena aikuisena paljon seurakuntatoiminnassa mukana .Nyt yli kolmekymmenvuotisena on usko kylmennyt ja seurakunta ja Jumalanpalvelukset ovat vain muisto eilisesta .Myös vaimo on ollut uskossa mut hänelle myös käynyt samoin.Jeesus auta että poikani ja miniä palaisivat takaisi

11.04.
pyydän M F voimaa työssä ja miehelleen työtä

Olen hoitamassa tärkeää kotiimme liittyvää asiaa. Anna Herra voimia ja menestystä tämän asian hoitamisessa. Olen peloissani, mutta yritän silti kamppailla oman kotimme puolesta. Auta Herra voittamaan vastukset ja siunaa kotiamme. Voimani tässä asiassa alkavat olla vähissä, mutta yritän vielä ponnistella. Ole kanssamme.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna vaivat, sairaudet ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea asuin- sekä työpaikka, anna toimeentulon jatkua (elätän kolmea lasta yksin, joista 2 vammaisia), varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Vapauta tytön isän piinasta ja kiusaamisesta lopullisesti. Anna voittosi tapa

Jeesuksen nimessä Taivaan Isä auta pikkutytön ja etäisän tapaamisasioissa, anna läpimurto ja voitto. Huolta tytön turvallisuudesta. Isä sekakäyttäjä, mielenterveysongelmia, rikostausta, väkivaltainen. Uhkailee. Anna apusi viranomaistenkin kautta. Anna hyvä tahtosi tapahtua meille. Kiitos. Aamen.

Jeesuksen nimessä Rakas Taivaallinen Isä paranna uskovien vammaisten lasteni vaivat ja anna terveempi ajanjakso, johdata oikea opiskelu- ja asuin- sekä myöhemmin työpaikat, varjele, siunaa ja rakasta, auta kaikessa, anna tiedot ja taidot, viisaus ja ymmärrys, oikea tuki ja riittävä lepo. Kiittäen, kiitollisena, ylistäen ja anoen. Aamen.

Vakavaa ihmisen ajalla kyllä maailmamme on tietoa taitoa hyvän ja pahan ja vedättäjäin, kysyn Jeesus, Jeesukselta toden kuvaavaa oma todistus "mistä mitään en tiedä" ja "mitä sanoisi Jeesus missä minut voi"? "Minä Finland/EU" Tämä on Järjestyksen Jumalalle!

Rukoillen kesäpäivän tasausta ja valmista kesää valmiina, teoissa rukoiltavaa, mitä olisi herättävä, minua psykologisoi ihmisille ja ihmisten suhdetta käytyä ja tehtyä ja sanottua ja valmiina hautaan jo ihmisenä, haluan kohdata lunastajani! Miten voisinkaan olla vastuussa Jumalan Pojan sijasta ja oppimattomien maailmassa sijassa, olen paha!

Paranna rakas Taivaallinen Isä rakkaan ja hyvän uskon sisaren ALS, että hän saisi vielä elää. Jeesuksen nimessä. Kiitos, Aamen.

10.04.
minulla on tulevana torstaina työhaastattelu Pyydän esirukousta ,että Jumala siunaisi tilaisuuden ja antaisi voimia ja rohkeutta selviytyä tilanteesta..Kiitos ..Tapahtukoon Hänen tahtonsa..AMN

Rukouspyyntö seurusteluni puolesta.Ollaan jo yli vuosi tunnettu ja siitä ajasta seurusteltu n 11kk. Naiseni pelkää edelleen sitoutumista.Minua asia harmittaa suuresti! Ollaan kumpikin aikaihmisiä, yli nelikymppisiä.En olisi uskonut, että kun lopulta löytyy nainen,niin tällaisesta asiasta tulee ongelma,että yhteistä säveltä aikatauluun ei löydy.

Pyydän rukousta poikani ja hänen tyttöystävän suhteeseen.onko tämä suhde Jumalan tahto?

09.04.
Kiitos Herralle!Rukousvast: Aikuinen poikani(40v.) on kärs.koulukius.aih.häpeän tunteesta ja eril.peloista.Nyt tilanne helpott.ihan viikon sisällä.Ed. on ajoitt.fyys.kiputuntemuksia, jotka häiritsevät yöunta ja vaikuttavat mielialaan.Fyys.kipu tuntuu alueella, johon kiusaaminen kohdistunut, on psyykepohjalla.Itse pyytänyt esirukousta.

Jeesus auta taloudellisesti!

Rukouspyyntö tyttäreni T puolesta että Jumala parantaisi kaikki hänen sairautensa ja antaisi uskovia sisaria ja veljiä ystäviksi .Ettei tarvitsisi olla yksin .Myös Aviopuolisoa rukoilen että saisi elämmän kumppanin tueksi .

07.04.
Rukoilen vapautusta ristiriidasta seksuaalisen suutautuneisuuteni suhteen. En uskalla olla avoin asian suhteen kaikkien läheisteni kohdalla. Rukoilen, että vapautusin tästä tilanteesta tavalla tai toisella. Kokisin olevani vapaa. Rukoilen myös itselleni puolisoa. Rukoilen, että saisin vakityön määräaikaisen sijaisuuden päätyttyä. Jeesuksen nimeen.

Olen ahdistunut asunnossani. 33 neliötä. talossa on juoppoja ja ihan vieressä narkkareita. Varkauksia paljon. ketän ei välitä. meteliä yöllä ei kukaan reagoi. Ihmiset nauresklevat minulle, hullu uskova ja urheilija. pelottaa ja ahdistaa. haluan kodin, joss ahyvä olla

Jeessu lohduta pappaa joka yksin, kun mummo sairaalssa, Altzaimer. Masentunut. pelottaa ja ahdistaa olla yksin. Auta auttamaan. Siunaa hänen kansaan olevia naapureita poista pelko älä anna veljensä johdattaaa harhaan ejovalaisuudella

Rukouspyyntö; Aluksi kiitos rukouksistanne, paljon on hyvää tullut Jeesukselta. Mutta monia asioita on vielä kesken ja niihin tarvitsemme Jumalan armoa. Eli pyydän että Jeesus auttaa talous ja raha-asioissa niin ettei mitään puutu (ps.23) ja saamme koko perhe kokea Korkeimman suojelusta jatkuvasti (ps.91). Pyydän myös lisää uskoa ja rauhaa kaiken keskellä sekä Herra Jeesus auttaa avioliitossa että

06.04.
Pyydän että rukoilette minun löytämään Jumalan. Olen yksnhuoltaja ja työtömäksi jäin juuri ja lainat ja laskut painaa päälle. Kiitos tästä sivusta ehkä eksynyt löytää kotiin.

Sydän levoton ,ehkä rytmihäiriötä ,uupumus, rintakivut ja vasenta kättä pakottaa.Katso puoleeni Herra .Jeesuksen Kristuksen haavain kautta meidät on parannettu Golgatan ristillä Jeesus kantoi syntimme ja sairautemme .ET

Rakas Jeesus ,sinä tiedät kipumme ja vaivamme.Paranna oikeakäsi EH,lta ja vasen ET:ltä.Kiitos ja kunnia Jumalalle.Amen

Katso Herra lapsesi puoleen ja paranna KH:n märkivä hammasjuuri.Amen

Jumalani ,sinä näet S:n kipeän jalan ,joka ei leikkauksesta huolimatta ole täysin parantunut.Paranna Jeesus ,sinä joka parannat kaikki sairaat. Kiitos ja kunnia Korkeimmalle ,kun paransit MT:n keuhkot ja kurkunpään. Amen.

Annathan elämääni terveyttä ,iloa,rauhaa ja rakkautta Jeesuksen Kristuksen nimessä .Amen

Rukoilkaa taloudellisen tilanteeni paranemisen puolesta.

Pyydän esirukousta työpaikkani säilymisen puolesta. Työpaikka on minulle ja perheelleni erittäin tärkeä ja ilman työtä emme selviäisi arjen menoista. Siunaa Herra perhettämme ja aina lapsien pysyä terveinä ja turvassa suojelusenkelten siipien suojassa. Aamen.

Huomaan, että arvioin uudessa työpaikassa työtovereitani välillä siltä pohjalta, että minua kohdeltiin pitkään huonosti eräässä aikaisemmassa työpaikassani. Toisin sanoen epäilen heidän ajattelevan minusta pahaa, ja ajattelen sitten itse heistä pahaa. Rukousaiheeni on, että voisin lähteä uuden työpaikan ihmissuhteissani puhtaalta pöydältä.

05.04.
Tyttäreni on mielenterveyskuntoutuja.Hän sairastui koko kouluajan kestävän kiusaamisen vuoksi.Hän on yksinäinen.Rukoilisitteko,että hän saisi ystävän. nim.rukoileva äiti

Rukoilen ja pyydän,että äiti parantuisi ja saisi elää vielä kanssamme vuosia ilman syöpää. Äidille elämää ja hyvää vointia. Hän on niin tärkeä ja täynnä elämän halua Isälle voimaa ja onnistumista kuntoutumiseen sairaskohtauksen jälkeen. Auttakaa. Amen.

Pyydän Jeesuksen Kristuksen apua ja siunausta itselleni ja läheisilleni,pyydän että Hän parantaa A:n ja H.n

Voitteko rukoilla että saan hyvin nukuttua öisin Jeesuksen nimessä

Olemme vedätettyjä ja kierteessä ja asiassa ilmenevien sisältöjen sisältyä näin Pelastuneena Jeesuksessa Kristuksessa - ajatellen yksinäinen ja yksi ainoa tapaus? Jeesus taidathan tämän ajatellen minua siinä ja mitä olisi sanojen todellisuus/teoissa -

Pyydän rukoilemaan puolestani, että Jumala osoittaa oikean ratkaisun työpaikka-asiassa. Kiitos! Amen.

Esirukouspyyntö rakkaan pikkuveljeni puolesta, joka kärsii masennuksesta, johon jouduttu aloittamaan lääkitys. Pikkuveljeni nuori ja elämä edessä. Rukoillaan että saisi sydämeen toivon ja tulevaisuuden ja Jeesuksen! <3

Mieheni on lähtenyt kodistamme, ero on vireillä. Jeesus kosketa meitä molempia ja auta ohjaa elämäämme. Anna rakkautta ja anteeksiantoa toisillemme, pelasta mieheni.Poista minun yksinäisyyteni. Kuule nimesi tähden

Selvitys köyhyys ja mitä en voi ja mitä minä en tiedä ajatuksin mitä olemme perheenä/vajaa perhe köyhäinhoito tiedetty taidettu 1950-luvuilla ja seuraamuksia asunto asioissa? "Herran yhteyden ja Palvelusten Huomioon ottaneena"

04.04.
Jeesus paranna minun rintasyöpäni.

pyydän että Girvynille avautuu opiskelupaikka Tampereelta E

Herra Taivaassa, kiitos kaikesta hyvästä, mitä olet elämäämme antanut. Kiitos lapsista ja perheestä. Kiitos isovanhemmista. Siunaa meitä kaikkia. Näet sairaudet ja vaikeudet, mitä perheessämme on. Paranna sairaudet, anna terveyttä ja voimia. Erityisesti mummojen terveys ja oma sairaudet huolestuttaa. Auta meitä, armahda ja kosketa parantavalla kädelläsi. Kiitos.

Pyytäisin esirukousta, että saisimme vielä toisen lapsen. Esikoistamme odotimme seitsemän vuotta, mutta Taivaan Isä kuuli rukouksemme! Pyytäisimme nöyrinä vielä pikkusisarusta ainokaisellemme. Kiitos Jeesus.

pyydän esirukousta että Jeesus auttaisi poikiani jotka kärsivät ahdistuneisuudesta ja masentuneisuudsta.

03.04.
Jeesus auta minua,miestäni ja lapsiani näkemään,tuntemaan,kokemaan ja ymmärtämään,että rakastat meitä. Ja auta meitä rakastamaan ja janoamaan sinua.

Pyyntö auta Jeesus meitä palaamaan kotiseudullemme takaisin ja siihen liittyvissä asioissa. Olen ottanut nyt opikseni ja pyydän armosta apua. Auta muutenkin vaikeassa elämäntilanteessa ja ongelmissa. Apua vaikean ratkaisun tekemisessä sekä puolisoni asioissa. tv PM

Voitteko rukoilla että saan hyvin nukuttua öisin Jeesuksen nimessä

02.04.
Tyttöni raskaana. Tulehdusarvot koholla. Jeesus paranna tulehdus.

RUKOILLA PUOLISONI PuOLESTA KIELTÄYTYY TÄRKEÄSTA HOIDOSTA...TV. P

Siskoni on sairastunut rintasyöpään. Leikkaus on 7.4. Rakas Jumala, pidä hyvää huolta siskostani. Poista kasvain ja kaikki syöpäsolut niin täydellisesti, että syöpä ei enää milloinkaan palaa siskoni kehoon. Anna voimia hoitojen aikana. Tue häntä ja vahvista perheenjäseniä. Anna sisareni tulla täysin terveeksi. Kiitos Isä.

Olen harjoitellut yhtä temppua kauan enkä vieläkään ole oppinut sitä, joten haluaisin pyytää Jumalalta siihen apua.

Pyydän, Jeesus vapauta tuttava E pornografiasta ja muistakin paholaisen siteistä

01.04.
Herra, johdata minua. Anna kaikki syntini anteeksi.

Jeesus Auta, nimessäsi pyydän, Mieheni on muuttanut kotoamme ja haluaa erota. Pelasta hänet kosketa hänen sydämeensä, anna meille rakkautta ja anteeksiantoa toisiamme kohtaan. Ohjaa hänen elämäänsä, ajatuksia , tunteita tekoja ja askeleita. Anna minulle voimaa ja rohkeutta elämään.Kiitos Vapahtajani. Amen

Herra olen vielä hoitelemassa selviytymistäni olemassa olossa ja kyselemällä olen tähän ajattelematta toimintaa ajatellen toiminnan tahtomisen ja tekemisen Jumalalta ilmoitusta ja ohjausta kysellen. "Vanhusta kärsineenä niin pahoin köyhyydessä pyydän Kunnioittamaan Hyvän teollasi ja tunnusteollasi Jeesuksesta Kristuksesta"

Koen olevani vaivassa ja sellaisessa ajassa ja mitään en voi, Jumalani minua auttaen mitä esimerkiksi tarvitsen en voi mistään mitään ja yksinkin olen, miten pahoin lain ja oikeuden ja valtiotieteen ja syntisenä minä sen eteen mitä perheemme kun on vajaa ja avuton ja holhottava, näin Herra Herra me?

Pyydän rukousta n puolesta ja myös a puolesta että saisivat kaiken avun joka päivä. kiitos jeesukselle ja rukoilijoille rukousta myös a laihtumisen puolesta että aineen vaihdunta paranisi j puolesta rukousta että mahavaiva ja jalkateränkipu paranisi. h puolesta rukousta että jalka paranee kiitos jeesukselle.

Ajatella miten voin saada ajatella työkokemus työpäivä työpaikka saada mitä sanoo "Minä Herra sanoo?" kysymys Herran luoda asioiminen perääni!

31.03.
Esirukouspyyntö kipeän ja yliliikkuvan lantion sekä vatsasuolikanavan parantumiseksi.

Omakohtainen ryhmät ja rikollisuus ja "rikoksen uhri olen vedättäjän" - rikoksen uhrit puolesta, ilmoitusta ohjausta minunlaiselle ja äitini laiselle ja olemme rukouksemme Jumala Pyhä Henki Sydämemme!

30.03.
Sydämestäni ottaa kovasti. Kivut kovat. Allergisuutta myöskin.ym. Huolia liikaa. Murheita. Taloudellinen syvä ahdinko..tuska. Lapseni sairastaa vaikeasti. En jaksa huolehtia hänestäkään. Ystävät eivät auta. Eivät edes soita. Ketään ei hätäni kiinnosta. Ei kukaan halua olla köyhän ystävä. Olen täysin nollasaldoilla. Käy sydämelleni tällainen kurjuus

Lähetin rukouspyynnön, se hävisi bittiavaruteen. Jumala on hiljaa, kuuleeko hän, välittääkö hän, onko hän? Jatkuvia vastoinkäymisiä, kaikki menee pieleen, usko loppuu, masennus ja ongelmat lisääntyvät. Kaksi pientä lasta, velkaantuminen, riippuvuudet, voimattomuus. Auttakaa, apua!

29.03.
Että pääsen eroon turhasta epävarmuudesta ja mustasukkaisuudesta parisuhteessa, enkä kokisi muita naisia uhkana asemalleni

MIeheni pelastuksen puolesta, sekä sen puolesta, että hän kosii minua ja menee kanssani naimisiin, koska en halua elää synnissä.

Pyydän esirukousta 31 vuotta kestäneen avioliittomme puolesta. Tilanne on nyt aivan jumissa ja olemme onnettomia tästä lukkiutuneesta tilanteesta. Ihmettä ja anteeksiantavaa mieltä tarvittaisiin, että lukot aukeaisivat.

RUKOILEMME MINUN PÄÄSEMINEN ON SIINÄ MISSÄ OLEN JA MIHIN EI VOI SOVELTUA YKSIKÄÄN - AJATELLA JEESUS KRISTUS - JEESUS KRISTUS AJATELLA ÄITINI - LUNASTAVAN IANKAIKKISEN EI SAATANAN PETTÄMÄ JEESUS KRISTUS

Nuoren miehen puolesta, että pääsisi nettipeliriippuvuudesta. Vapauta ja pelasta , Jeesus!

Jumala tietää, miksi minulla on usein tosi ahdistava olo. Vain Jeesuksen veren armo voi vapauttaa minut siitä ja antaa minulle Hänen rauhansa.

Olen perustamassa yritystä tai toiminimeä. Pyydän esirukousta, että Jumala siunaisi yrityksen toiminnan ja auttaisi toiminnan käynnistymisessä ja raha-asioiden järjestymisessä, johdattaisi asiakkaita ja toimeksiantoja, toisi elannon minulle. Johdattaisi ja siunaisi kymmenykset.

Rukoilkaa mulle terveyttä lisää niskaan ja pääni alueelle ihmeellisesti ja menestystä elämään ja suomen rajoilla enkelien vartioi suojelua kiitos.

28.03.
Pyydän rukoustanne sairaalloisen kiltteyteni vuoksi. Se on kärsimys. Olen uuvuttanut itseni loppuun omaishoitajana. En uskalla sanoa ei. Vaikka en saa senttiäkään korvausta hoitamisesta..niin huolehdin liikaa toisen hyvinvoinnista ym. Oman itseni olen täysin laiminlyönyt. Pelottaa kieltäytyä vaikka voimani loppu.

Tarvitsen kipeästi rukousapuanne! Uskovalle nuorelle on tullut vakavia itsetuhoisia ajatuksia ja psykoottisia oireita. Hän on joutunut sairaalaan niiden vuoksi. Auta Jeesus, paranna ja eheytä ! Jeesus, tiedämme että hyvä tahtosi on parantaa. Auta sinä, me emme osaa!

Pyydän että rukoilisitte puolestani. Minulla on sairaus nimeltä nivelrikko, joka haittaa jokapäiväisiä askareitani! Huomenna aloitan taas työt ja pelkään etten suoriudu niistä! Olen 50 vuotias ja kahden lapsen isä! Vaimo ja lapset ovat elämäni ilo!! T: M

Pyydän rukousta että saisin mukavan työn. Minulla on tapaaminen te-toimiston kanssa, pelottaa kovasti

Rukoilisitteko että nukkuisin paremmin,terveyteni kestäisi. Jeesus voi auttaa!!

Minulla on rintasyöpä. Jumala yksin Hän voi parantaa minut. Pyydän parantumista Jeesuksen verihaavoissa armosta ilman omia ansioita. Toinen rukousaihe on ystäväperhe, joilla on hirvittävät velat, sairauksia, isoja perheongelmia... Jumalalle on kaikki mahdollista. Kiitos ja ylistys Jumalalle, miten Hän vastaa näihin molempiin anomuksiin!

Poikani O( 40v.) kärsii koulukiusaamisen aih. oireista. Oireet taas nousseet pintaan. On häpeäntunnetta pelkoja, jotka laukaisevat psykosomaatt.oireilua, joka tuntuu eril.kipuina, jotka ajoitt. haittaavat myös yöunta.Jeesus, auta ja paranna lastani!

Pyydän veljelleni T pelastusta ja varjelusta vaikeassa ihmissuhteessa. Itselleni A pyydän aviomiestä. Äidilleni Ta kaikenlaista terveyttä.

Ystävieni avioliitto on kariutunut miehen vaikean sairauden vuoksi. Jumala, Herra auta kaikkia jaksamaan, erityisesti voimia pienelle pojalle. Isovanhemmille vielä monta elinvuotta. Tukena ja turvana että jaksavat.

Pyydän rukousta E'n puolesta hänellä on kaksijakoisuus mitä hän ei itse tunnusta. Hänen käyttäytymisensä muita kohtaan on joskus tosi kauheeta. KIITOS.

27.03.
Voitteko rukoilla kurjan sieluni ja paatuneeen sydämeni puolesta sillä sydäntäni on puristanut tosi paljon pitkään ja mulla on hätä sieluni puolesta.en tiedä mitä teen. R.B

Tuon eteesi pyynnön, jonka eteen olemme ja mieheni on tehnyt töitä. Parannuksia elämässään. Hän on viittä vaille palkattu uuteen paikkaan, tiedät mihin, ja miksi henkeä pidättäen toivomme, että tie johdattaisi hänet sinne - hänen elämänsä ongelma- ja historiavyyhti alkaisi purkautua. Kunpa hän saisi tuon työpaikan. Aamen, kiitos.

Pyydän Jeesuksen Kristuksen siunausta ja apua itselleni ja läheisilleni.Pyydän, että Jeesus Kristus vahvistaa uskoani ja estää vihollisen hyökkäykset

Jumala, tuon eteesi S - nimisen toiminnan. Herra, siunaa se Pyhällä Hengelläsi ja pyhitä toiminta totuudellasi. Siunaa työ ja tulokset, siunaa työntekijät ja asiakkaat, johdata kaikki Sinun tahtosi mukaan. Kiitos. Aamen.

26.03.
Rukoilen, että lapsellani ei olisi sairautta, jota nyt epäillään ja tutkitaan. Toivon hänelle tervettä tulevaisuutta.

Voitteko rukoilla Jumalalle että saan hyvin nukuttua öisin Jeesuksen nimessä

Rukoillaan masuvauvan puolesta. ettei synny liian aikaisin Äiti ollut sairaalassa jo monta viikkoa. Jeesus kiitos .että autat! Siunaa koko perhettä. Henkisesti raskasta aikaa.

Älä anna minun sairastua syöpään.

Pyytäisin esirukousta mielenterveys ongelmani kärsin masennuksesta vaikka syön mieliala lääkkeitä säännöllisesti kiitos Jeesus että sinä voit poistaa masenukseni

Herra, minulla on sydänoireita ja alaraajojen valtimoiden ahtaumaa. Paranna sairauteni.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net