2016-5-25 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


18.07.
Pyydän esirukousta rahatilanteeni takia, että saisin velkani maksettua. KIITOS TEILLE!!!

KIITOS, ETTÄ SAAMME RUKOILLA JA PYYTÄÄ APUA ARMON HERRALTA. KIITOS ETTÄ KUULET RUKOUKSEMMA. AMEN.

Että Alzheimerin tautia sairastavalle isälle omaishoitajana toimiva iäkäs äiti saisi pitää tarvitsemansa vapaapäivät. Isä ei suostu lähtemään kodin ulkopuolelle äidin vapaapäiviksi eikä halua kotiin ulkopuolista hoitajaa. Että nämä asiat jotenkin järjestyisivät.

17.07.
Jeesus, olen ikäni rukoillut sinua avukseni. Uskon sinuun, mutta viimeaikoina uskoni on horjunut. Maailmassa on niin monta uskontoa ja en tiedä mikä on oikea. Olen masentunut elämään. Haluaisin että konkreettisesti koskettaisit minua ja tulisit elämääni ja antaisit minulle toivoa jatkaa elämääni. Aamen.

Tarvitsen vain Sinut, Yeshua, ja kaikki on taas OK. Tee kaikki taas hyväksi :)

16.07.
"Ja jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu." Herra, auta!!

Koen vaan yksinäisyyttä. Herra auta minua E:tä saamaan kotiini ystäviä en saa mistään kiinni mielihyvää musiikista ja tapahtumista kokouksista se puuttu.älä anna H:n olla este ja tuhota. Tuo rauhaa vie pilkka. Arvostusta kunniaa ihmissuhteisiin. Olen hukassa tekee mieli palata huumeisiin ja henkivaltoihin. Pelasta ihmeelläsi. Ihme jotta kest

Hei. Pyydän esirukousta seurustelumme puolesta. Ollaan edetty sellaiseen vaiheeseeen, että suunnittelemme häitä. Ajankohtaa ollaan pohdittu. Haasteita riittää, kun asutaan kahdella paikkakunnalla. Minua ei innostaisi muuttaa pk-seudulle, mutta pakko kai se on kun naisen työ on siellä ja itse ole työtön.

Pyydän rukousta erän perheen puolesta ja heidän lasten puolesta ja tytön puolesta Hume ongelma että Jumala auta ja omasta puolesta Herra tietää elämäni tilanten

Koen vaan yksinäisyyttä. Herra auta minua E:tä saamaan kotiini ystäviä en saa mistään kiinni mielihyvää musiikista ja tapahtumista kokouksista se puuttu.älä anna H:n olla este ja tuhota. Tuo rauhaa vie pilkka. Arvostusta kunniaa ihmissuhteisiin. Olen hukassa tekee mieli palata huumeisiin ja henkivaltoihin. Pelasta ihmeelläsi. Ihme jotta kest

Kaksi ystävääni, toinen syöpää, toinen alzheimeriä sairastavaa. Kumpikaan ei tunne Jeesusta. Ilmesty Jeesus pelastajana ja parantajana!

Herra kosketa silmiä ja korvia. Paranna sairaudet pois.

Pyydän esirukousta avioliittoni pelastamiseksi. Mieheni on kivikova toista kohtaan. Hän ei näe toisen näkökulmaa asioihin. Hän ei halua ottaa toista huomioon, ja tuntuu että hän ei enää välitä. Minäkin olen syyllinen, kun olen toista haukkunut, kun on ollut niin paha olo. Pyydän rukousta rakkauden ja avioliiton pelastamiseksi.

15.07.
Pyydän esirukousta, jotta appeni ja armaan mieheni isä kokisi ihmeen ja parantuisi juuri todetusta ja kiivaasti etenevästä haimasyövästä. Kiitoksin ja kädet ristissä, R & T

Pyydän esirukousta poikani avioliiton puolesta, perheessä on kolme lasta ja nuorin vielä vajaa 1 v. Heillä on edessä asumusero, joka tuli meille täytenä yllätyksenä. Rukoilkaa yhdessä kanssani, että perhe voisi vielä yhdistyä ja lapset kasvaa ehyessä perheessä. Taivaan Isä kuule rukouksemme!

Pyydän esirukousta äitiini ja sisareeni liittyviin kipeisiin tunteisiin jotka liittyvät perintöasioihim.Herra auta että asiat ratkeavat lasten eduksi ja oikeudenmukaisesti, ilman riitaa. Johdatusta asuntoasiaan, uusi koti kiikarissa.

HERRA, SIUNAA JA VARJELE RAKASTA MUMMUA, ANNA VOIMIA OMISSA SAIRAUKSISSA JA VOIMIA OTTAA VASTAAN IKÄVÄT UUTISET LÄHEISTEN VAKAVISTA SAIRASTUMISISTA. OTA MUMMU OIKEIN ERIKOISEEN KÄSITTELYYSI, SYLIISI, NIIN ETTÄ HÄN EI MUREHDI TULEVISTA UUTISISTA. ÄLÄ ANNA MUMMUN SURRA, ANNA ILOA JA RAKKAUTTA, ELINVUOSIA. PIDÄ MUMMUSTA HYVÄÄ HUOLTA JOKA HETKI. KIITOS, RAKAS ISÄ. AAMEN.

pyydän rukousta poski- ja otsaontelon kivun vuoksi, Minulla on paljon sairauksia ja nyt alkaa ahdistaa tämä tilanne. Kiitos rukoilijoille

Kiitos Jeesus , mieheni sai sopivan työpaikan.

14.07.
Minulla on erittäin vaikeaa taloudellisesti. Pyydän rukousapua!

Herra, auta minua taas luottamaan Sinuun kaiken tapahtuneen jälkeen. Olet ainoa, joka voi minua oikeasti auttaa tässä vaikeassa tilanteessa. Kuule, kun anon apuasi ja vastaa minulle, ole kiltti.

Isä, tuo toivoa tähän tilanteeseeni.

Yritän tehdä myyntityötä huonolla menestyksellä enkä viihdy työpaikassa. En tahdo olla huono työntekijä. Pyydän Jumalan pikaista, konkreettista apua ja johdatusta.Tarvitsen onnistumista työhöni! Pyydän riittävää toimeentuloa ja työssä viihtyminen olisi hyvä asia.

Eräs nuori nainen J pyytää esirukousta, että hänen raskaus onnistuisi.

13.07.
Esirukouspyyntö myönteisen apurahapäätöksen puolesta.

Avioliiton puolesta, jossa vaimon paikalla on miehen poika 16v. Vaimo hyväksyy pojan, kyse ei ole mustasukkaisuudesta. Kiitos esirukoilijat, kiitos Jumalalle.

Isä, auta aikuisen tyttäreni asiaa selviämään. Tiedät, mitä juuri nyt eniten rukoilemme ja anomme. Anna uskoa, toivoa, työtä, tulevaisuus. Kiitos!

anna Isä levolle tila auta että saan levättyä, nukuttua anna uskoa ja voimaa. avaa raamattu minule anna anteeksi kaikki syntini eillen ja tänään. järjstä asiani auta että saan velat maksettua , anna terveyttä elää perheeni kanssa. paranna kipeä pollveni auta että saan siihen avun. kiitos JumAla kaikesta , kiitos ja kunnia Sinulle rakas Herramme.

Pyydän esirukousta ulosottovelkojen maksuun miehelleni.Tämä vaikuttaa koko perheen elämään kun työnteko ei maistu sen ollessa kannattamatonta.

RukouspyyntöAvioliiton puolesta. Mieheni hakee avioeroa 21 vuoden jälkeen. Olemme uskossa. Meillä on ollut riitaa ja vaikeuksia, olemme väsyneitä. Meillä on kaksi ihanaa lasta. En haluaisi erota., koen ettei se ole Jumalan tahto. Pyydän , että Jeesus parantaisi särkyneisyydestäni minut ja että Jumalan tahto tapahtuisi avioliitossamme ja Pyhän Hengen viisaus tulisi joka hetkeen.

hei kojevapatusmis sijaa että mihin Jumala tahtoo minun menevän kejevapauksen ajan ja perheelämää tartisin rukousta on vaikijaa ja että saisin itse vahvistusta uskosani aamen

Pyytäisin esirukousta työasioiden suhteen että kaikki kääntyisi parhain päin. Minulla on lähitulevaisuudessa edessä työpaikan vaihto.

Pyydän, että Jeesus Kristus poistaa pahan kimpustani ja vahvistaa uskoani

rukoiletteko terveyteni puolesta useita vakavia sairauksia. nyt korvien tasapainosairaus ollut tosi hankala jo kohta 5kk päällä joka päivä... hirveä huimaus, ahdistaa ja itkettää kovasti kun myös aivoverenkierto ongelmia(tulppa) lääke ei sovi vatsa rikki kun myös suolistosairaus, ja nyt vie tuli kyhmy rintaan. Jeesus auta ja paranna.

12.07.
Tarvitsen rukoustukea seurakunnalta, on muutama aihe joihin odotan vastausta. Eli vaimoni saisi tarkasti tehdä Herran tahdon ja paranisi menetyksen haavoista. Jeesus johdata uuteen rukouspiiriin, anna hyvä työtoveri, siunaa fyysisellä terveydellä sekä anna näky vuodesta 2017 mitä tehdä ja missä. Kiitos että näihin tulee vastaus ja Kiitos Jeesus.

Kiitos Jeesus työstä, jota olen saanut tehdä nyt kesällä . Kiitos että olet pitänyt perheesatämme huolta.Herra auta ettei taakka yksin perheen elättäjänä käy liian raskaaksi.

Alle työtä ja asuntoa.Äidin pyyntö

Tarvitsen rahaa ja rakkautta, en enempää en vähempää. Aamen. Kiitos.

Pyydän esirukousta asunnon hakemiseen parempien liikenneyhteyksien päästä.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Pyydän esirukousta. Olen menossa tutkimuksiin ja pelkään kovin. Rukoilen, että Jeesus armahtaa ja antaa kaiken olla hyvin. Kiitos, kun jälleen kerran Hän kuulee ja auttaa.

"Anteeksi anna, mua nosta, kanna, vie perille."

Kristus, auta minua ja meidän perhettämme. Älä hylkää äläkä jätä, koskaan.

Pyydän esirukousta ystäväni puolesta, jolla on elämässään kriisi.Hänen sukunsa asuu kaukana ja hän on melkein erakoitunut kotiinsa. Perhe kärsii paljon tästä. Herra auta että hän löytää työtä itselleen, jo lastenkin takia.

Ystäväni poika taistelee sairaalassa hengestään juuri nyt. Pyytäisin rukouksia hänen tervehtymisensä puolesta.

Rukouspyyntö vakavan äkillisen sairauskohtauksen saaneen perheenisän ja koko perheen puolesta: laaja aivoverenvuoto, leikattu, tilanne on vakava ja vaikea.

Rukoust poikani Tn puolesta Jumala kosketa T voimalla ohjaa ja varjele.Suurta siunausta Tn elämään

11.07.
Jeesus tiedät huolemme. Puolisoni sairastui Alzh.tautiin. Pyydän, rakas Vapahtaja, ole häntä lähellä ja hoida häntä. Ole meitä kaikkia lähellä ja anna rauha. Kiitos Jeesus, että olet kanssamme joka päivä.

Naapurini uhkailee minua ja poikaani, että jos liikumme pihamme ulkopuolella, niin hän ei takaa mitä hän meille tekee. Hän syyttää minua aiheetta asioista joita en ole tehnyt. Rukoilkaa, että naapuri antaisi meidän elää omaa elämäämme rauhassa.

Pyydän, että Jeesus Kristus prantaa H.n ja poistaa tulehduksen

Pyydän esirukousta vaikean tilanteeni kanssa. En tiedä mitä teen mieheni kanssa. Hänellä on paha riippuvuus, jonka vuoksi olemme joutuneet myymään kotimme ja muutimme erillemme. En jaksa valheita ja kotona vallitsevaa tilannetta joka heijastuu kaikkiin lapsiin. Olen ahdistunut ja yksinäinen, mutta en tiedä onko suhteeseen palaaminenkaan järkevää.

Auta Isä aikuista tytärtäni hänen musertavassa ahdingossaan. Lähetä Pyhä Henkesi niiden ihmisten päälle, jotka asiaa ratkovat, anna pahuuden ja valheen valtaverkoston raueta. Suo lapselleni toivoa, lohtua, uskoa, työtä, lepoa. Sinulle Isä mahdottomalta tuntuvatkin on mahdollista. Kiitos!

Jeesus auta. Mieheni pettää ja perhe kärsii. Anna katumus ja halu parannukseen. Anna hänen tulla uskoon. Ann minulle viisautta ja rauha.

10.07.
Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. Pyydän, että Hän ajaa sielun vihollisen pois kimpustani ja vahvistaa uskoani

Rukouspyyntö että Jumala auttaisi meitä löytämään synnyin seudultamme asunnon että pääsisimme muuttamaan takaisin kotiseudulle. Kotiseudullamme on vähän vapaita asuntoja.Meillä on kotikävä sekä uudella paikkakunnalla ei asiat ole onnistuneet.

Hätätilanne! Jeesus auta, tyttäreni parisuhde on karilla. Tyttäreni ei pysty syömään eikä juomaan. Avaa hänen lukkiutunut mielensä, käännä itseviha rakkaudeksi itseään kohtaan ja anna hänen nähdä oma arvonsa. Anna hänelle joku ihminen rinnalle joku joka osaa auttaa häntä. Tätä pyydän Jeesuksen Herramme nimessä. Kiitos että kuulet. Amen

muistakaa perhettäni rukouksin että saisimme olla ehjä perhe

Auta Isä aikuista tytärtäni musertavasta vastoinkäymisessä, johon hän syyttään joutui. Etsi oikeat ihmiset asiaa ratkomaan, johdata se onnellisesti loppuun. Sinulle Isä kaikki on mahdollista, tee ihmeesi. Anna kärsivälle lohtua, uskoa, toivoa, työtä. Kiitos!

Rukousaihe nuoren miehen puolesta. Vapautusta synnin kahleista ja paluuta Kristuksen luo pian.

Yeshua, auta minut takaisin Elämään.

pyydän, että Jeesus Kristus parantaa Hyvinkäällä haavoittuneen naispoliisin,että kaiiki vaivat ja sairaudet poistuvat

Taivaallinen Isämme, tuomme eteesi perheemme, vanhemmat ja lapset. Kiitos, mitä kaikkea hyvää olet meille antanut. Kiitos rakkaudestasi, siunauksistasi ja varjeluksistasi. Kiitos, että olet ohjannut meitä. Pyydämme edelleen Sinun siunaustasi, varjelustasi ja johdatustasi. Anna terveyttä. Paranna sydänongelmat. Auta taloudellisissa tilanteissa ja kaikissa asioissa, mitä elämäämme tulee. Anna meidän

Herra Jeesus autat aina! Auta nyt serkkuani ja ystävääni!

Pyydän esirukousta. Vakavan sairauden pelko on saanut yliotteen elämästäni. Pyydän, että Rakas Jeesus auttaa minua, niin että kaikki kääntyy parhain päin, eikä pelkäämäni sairautta ole. Rukoilen, että saisin tehdä työtä Hänen kunniakseen. Kiitos, kun voin jättää pelkoni Jeesuksen hoidettavaksi

09.07.
Pyytäisin rukousta avioliittoni puolesta joka on särkymässä. Rukoilkaa että asiat järjestyisi kuten Jeesus haluaa! Ja että asiat menisi oikeudenmukaisesti ja saisin lapsilleni elatusapua jos on tarkoitettu niin. Ja kiitos rukousvastauksesta työpaikan suhteen!

rukoilkaa että poikani huume ja päihdeseurasta eroon pääsisi ja hyvän vaimon pian löytäisi, rukoillaan kovasti...t.väsynyt äiti

Mä olen tehnyt niin paljon syntiä sydämessäni,voitteko rukoilla,että Jumala antaa vielä mahdollisuuden ja armahtaa sydäntäni ja tunneelämäni on lukkiutunut,että Jumala vapauttaisi tunneelämäni.Mulla on hätä sieluni puolesta ja pyydän anteeksi kaikki mitä olen toiminut väärin ja haluan Jumalan johdatuksen elämääni ja,että Jumala johdattaa.On sydämen puristusta ollut vuosia elämässäni josta olen h

rukoilkaa puolestani olen loppuun palanut kiireen vuoksi joka puolelle täytyisi ehtiä auttamaan olen eläkkeellä haluaisin tulla syvästi uskoon ja saada uskon ystävän myös mieheni puolesta ja väliemme vuoksi jotka ei oo hyvät

08.07.
Rukoilkaa puolestani että mikään.paha ei kotiimme astu eikä kukaan häiriköi minun ja lasten elämää.anna minulle minun synnit anteeksi ja armahda minut kaikelta pahalta olen kulkenut vaikean elämän.kiitos Jeesus että parannat minut ja varjele ja siunaa myös miestäni. Kiitos Jeesus

Yeshua, paranna minut täysin entiselleni. Kiitos.

Pyydän Kristuksen apua elämääni ja asioihini. Olen tehnyt itse vääriä ratkaisuja. Lupaan antaa elämäni hänelle ja olla kuuliainen hänelle sekä luopua kaikestä väärästä. Pyydän että Jumala kääntyisi puoleeni ja auttaisi vaikeuksissa sekä antaisi uskon lahjan sekä johdattaisi uskovien yhteyteen. Tv Etsijä

Yeshua, pelasta meidän perheemme...

Jeesus auta että lapsi palautuu äidille maanantaina.

07.07.
Tyttären puolesta ihmissuhde katkesi Jeesus auta

HERRA, AUTA MINUA ANTAMAAN ANTEEKSI UR:ILLE JA ST:LLE, AS:LLE JA VS:LLE. PELASTA HEDT, SIUNAUSTA HEIDÄN ELÄMÄÄN JA VARJELUSTA, JOHDATA.

Pyydän voimakasta esirukousta minua vakavasti kiusaavien pakkomielteiden, neuroosien, riippuvuuksien, ahdistuksien, pelkotilojen ja nukkumisvaikeuksien takia. Pyydän myös vapautusta kaikista henkisistä kahleista ja riidoista kavereideni kanssa. Lisäksi pyydän terveyttä ja iloa, siunausta kaikille ystävilleni ja omaisilleni sekä sukulaisilleni.

- Uskonystävän taloyhtiön kokous; onko ulko-ovia pakko vaihtaa vaikka kaikilla ei siihen varaa. (Ovet ei kovin huonokuntoiset). - Siunausta matkalle epäuskoisten sukulaisten, perikunnan luokse. - Viisautta hoitaa talous- ym.asiat Jumalan kunniaksi.

Jeesus lohduta ALS sairauteen kuolleen ihmisen lasta puolisoa vanhempia sisarusta Jeesus auta etteivät katkeroidu kauhean sairauden vuoksi.Anna rakkautesi koskettaa parantaa viha,anna kiitollisuus hyvistä ajoista.Elävä Kristus ole hautajaisissa anna rakkautesi lempeästi hoitaa jokaista mene kaikkien muurien lävitse.Anna uskon lahja.

Etsin armoa Jumalalta. Olen umpikujassa velkakierteen vuoksi. Syynä on ollut pyrkimykseni huolehtia perheestäni niissä puitteissa, joihin olimme tottuneet ennen taloudellisen perustani huonotumista. Nyt kaikki romahtaa päälle, maksuhäirömerkintää ei vielä ole, mutta en voi jäädä jatkamaan elämääni jos en tästä selviä. Rukoilkaa perheeeni puolesta.

06.07.
Esirukous että P selviäisi koetilanteesta rauhallisena ja tyynenä pystyen näyttämään osaamisensa.

Pyydän esirukousta tulevalle lomamatkalleni. Pelkään kamalasti lentämistä ja toivoisin, etten tule koneessa pahoinvoivaksi ja paniikki ei iskisi päälle. Toivon siunausta myös lapsilleni, jotka tulevat myös koneeseen ensimmäistä kertaa elämässään. Toivon heille hyvää kokemusta. Pyydän siunausta myös muutoin koko lomareissullemme. Kiitos.

Hätä ja huoli raha-asioistani.Remonttien takia joudun maksamaan asuntoni miltei uudelleen.Ahdistaa..Asenteeni elämään ja ihmisiin muuttunut negatiiviseksi kokemieni asioiden vuoksi-valheet,pahuus -ja tiedän asenteeni olevan synti ja tuhoaa myös omaa elämääni Rukoikaa,että Jumala muuttaisi vääriä asenteitani ja toisi pian avun raha-asioihini Kiitos!

Lohduta minua, Pyhä Henki. Pelasta koko perheemme. Autathan!

Hätähuuto. Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme ja perhettämme. Että Herra vaimoni pysäyttäisi. Että Herra poistaa väärät ihmissuhteet vaimoni elämästä. Että Jeesus vaimoni ja avioliittomme pelastaisi. Terveyteni ja lasten henkisen tasapainon puolesta. Varjelusta nurjista ja kavalista ihmisistä. Herra teitä siunatkoon!

Herra, auta siskoani raskaassa ja vaikeassa tilanteessa. Anna konkreettisesti voimia selvitä oman vakavan sairauden kanssa ja aviomiehen äkillisen sairauden ja vaikean tilanteen kanssa. Järjestä kaikki asiat, taloushuolet, arjen pyörittäminen, henkinen jaksaminen, toipuminen, aviomiehen kuntoutuminen, kaikki. Paranna molemmat täysin terveiksi. Kosketa niin valtavalla rakkaudella ja rohkaisulla kok

Herra armahda meitä pyydämme esirukousta helsingissä sairastuneen pojan puolesta hän on vielä tutkimuksissa auta että hänen elämä selkeytyy ja hän saisi elämästä kiinni ja oikeita ystäviä jotka kantavat häntä eteenpäin anna voimia vanhemmille ja veljelle että jaksaisivat tukea häntä Herra varjele häntä ja auta häntä eheytymään ja tervehtymään

Pyydän apua ja rukousta, että pitkäkestoinen kutina ja kihelmöinti ihollani ja kropassani loppuisi. Paranna ja auta rakas Taivaallinen Isä. Kosketa ja paranna myös se, mikä vaivan aiheuttaa. Kiitos. t. "Hoo"

Päivä vain ja hetki kerrallansa! Auta Isä aikuista tytärtämme, anna asioiden edetä, onnellisesti. Tämä epätietoisuus ahdistaa ja johtaa epätoivoon. Anna luottamusta Sinuun. Kiitos!

05.07.
Pyydän esirukouksia taloudellisen tilanteeni kohentumisen puolesta. Että saisin pian työpaikan, ja velkani maksettua.

Isä, edelleen uskallan rukoilla ja toivoa, tee ihmeesi tyttäreni kohdalla! Tiedät asian kaikki vaiheet ja totuuden. Murskaa valheet ja anna oikeuden voittaa. Kiitos!

Rukoiletteko ystävän puolesta, hänellä uhka-pelko-paniikkia, sairastanut jo monta vuotta, nyt tullut uskoon Jeesukseen, kiitos Herra että armahdan ja parannat.

Auta Isä aikuisen tyttäreni asioita järjestymään! Näet tämän epätoivon ja painajaismaisen epätietoisuuden. Anna asioiden edetä ja oikeiden ihmisten tarttua asiaan. Sinulle Isä kaikki on mahdollista, tiedät mitä toivomme ja rukoilemme, kiitos!

Hei! Voisittekko rukoilla, että tyttäreni ja minun asunto ongelmat selviävät? Kiitos T:P

04.07.
Olen aivan valtavan huolissani omasta pelastuksestani. Vapahtaja, auta, että pystyn jatkamaan elämää.

Jeesus auta poikiaani, hän väsyi opiskeluun, mutta yrittää nyt jälleen. että saisi opiskelun päätökseen ja todistuksen. Auta että poika saisi jonkinlaisen auton, häneltä särkyi vanha korjauskelvottomaksi.äiti

Pyydän rukoilemaan puolestani apua/ihmettä tähän elämäntilanteeseeni, jota en jaksa elää kohta enää...taloudellinen tila painaa eniten, myös työasiat vaikeat ja uupumus. Rahat eivät riitä elämiseen, laskuja jää maksamatta, asioita hoitamatta. Rukoilen useita kertoja päivässä, tuntuu ettei apua löydy. Kiitos.

Oven avautuminen lähetystyöhön Espanjaan

Rakas Jeesus, auta minua tekemään työni hyvin ja pääsemään annettuihin tavoitteisiin. Anna minulle viisautta. Anna työhöni mielekkyyttä. Auta minua elämään niin että Sinusta kiinnostutaan, Jeesus.

Alle työtä ja asuntoasiat kuntoon.Kiitoksia rukoustuesta!

Tyttären vaikean ihmissuhdetilanteen vuoksia. Jeesus ilmesty.

Hyvä Isä! Miten tästä eteenpäin? Auta aikuista tytärtämme tässä murskaavasti ahdingossa! Anna jotain tietoa tulevasta, tämä epätoivo uuvuttaa loppuun. Anna koko perheelle luottamusta Sinuun, jotta jaksamme

03.07.
Kummityttöni tarvitsisi puhdasta homeetonta pysyvää työpaikkaa. Opintolainan takaisin maksu vienyt köyhyyteen ja palkkatuetussa paikassa homeongelma. Kuukausia on rukoiltu, vastaus viipyy.Taivaan Isä, kiirehdi tätä asiaa ja auta!

Herralta voimia opiskelukuvioiden selvittämiseen ja siihen, että saan sen opiskelupaikan, mikä on tarkoitettu, yhden sain, mutta olen varalla joihinkin muihin vielä. Eli johdatusta tähän ja siunausta myös taloudellisiin asioihin ja raskauden yritykseen myöhäisen keskenmenon jälkeen.

Hei! Eräs mies entisestä elämästäni ahdistelee minua. Syyttää, solvaa, vaatii rahaa, sekä seksiä. Pahinta on kuitenkin uhkailu. Hän on nyt avovankilassa, ja pääsee heinäkuussa 2016 vapaaksi. Minua todella pelottaa nämä uhkailut. Asun vielä maan tasalla joten sisään on helppo päästä. Mies on suuttunut siitä, etten halua tavata häntä. Sitä hän ei suostu ymmärtämään. Pyydän, että rukoilisitte, ett

02.07.
Kristus, pelasta minut...

Miehellä on vaikea sairaus ja edelleen vain haukkuu ja kiroilee hoitajia ja omaisia. Varjele heitä,vaikka hän ei juuri pääse sängystä ylös. Jeesus armahda häntä ja pelasta kun loppusuora on jo käsillä. Hän on elänyt täysin vieraana sinulle,mutta ryövärin armo on mahdollista.

Pyydän esirukousta poikamme Sn puolesta, että hän löytäisi Jeesuksen elämäämnsä. Vain Jeesus voi auttaa vapautumaan ostokierteestä, jossa hänen ja koko perheen elämä tuhoutuu. Epätoivoinen äiti

Rukoilkaa poikani V:n puolesta että hän voimaantuisi, opiskelisi itselleen ammatin ja pääsisi töihin. Pojalla oli vaikea päihdeongelma,mutta onneksi hakeutui hoitoon, on nyt 23-vuotias, kaikki olisi viellä mahdollista kun vain voimat riittäisivät.

Herra, paranna siskoni syöpä täydellisesti ja siten ettei siskoni tarvitse ikinä pelätä sairautta, jota vastaan hän taistelee avullasi. Kunnia Sinulle, että siskoni paranee täysin terveeksi. Aamen.

anna anteeksi kun olen näin apätoivoinen, minunsisällä on niin kovin paha olla ja olen yksinäinen huolieni ja syntisyyteni kanssa. Isä kärssin orpoudesta vaikka minulla onkin oma perhe, kaipaan isää, äitiä ja sukulaisia joita ei ole. elämä on tyhjää ilman heitä, jäin tänään lomalle kiitos herra siitä mahdollisuudesta , anna sen olla hyvä asia ja vapauttaa minut työpaineista ja peloista. auta et

rukouspyyntö terveyteni takia, erittäin sairas jo montakuukautta, sellainen monisairas, monta sairautta nyt päällekäin, vaikeinta nyt hankala huimaus ja verenierto, vatsa verillä, pahoinvointi huimauksen myötä kamala... Jeesus auta jo ja paranna Ps.50:15

RAKAS TAIVAALLINEN ISÄMME, SIUNAA JA VARJELE PERHETTÄMME, MUMMOJA, LAPSIA, KAIKKIA SUKULAISIA JA YSTÄVIÄ. ANNA TERVEYTTÄ. VARJELE KOTIAMME, TALOJA JA RKENNUKSIA KAIKELTA PAHALTA. AUTA MEITÄ TALOUDELLISESSA TILANTEESSMME. ANNA SOPIVA TYÖ JA VOIMAT TEHDÄ SITÄ. VARJELE LIIKENTEESSÄ. JOHDATA JOKAISENA HETKENÄ. KUULE RUKOUKSEMME. AAMEN.

Olen masentunut ja ahdistunut, pyydän esirukousta ja voimia jaksaa neljän lapsen kanssa. Rukoillaan myös, että asuntotilanteemme helpottaisi!

Herra, siunaa ja varjele meitä, että vältämme vihollisen juonet ja ansat.

Iäkäs isäni on nyt ollut viikon juomatta. Hänen terveytensä ja asumisasiansa ovat rempallaan. Ruokahalu oli poissa, mutta se on hieman parantunut. Pyydän esirukousta, että isä olisi juomatta omasta halustaan. Pyydän esirukousta, että hänen vatsansa ja jalkansa paranisivat, ja hän tulisi uskoon ja löytäisi sisältöä elämäänsä.

01.07.
Yritän tehdä myyntityötä huonolla menestyksellä enkä viihdy työpaikassa. Tuleeko potkut vai lähdenkö omasta aloitteesta? Pyydän Jumalan pikaista, konkreettista apua ja johdatusta.Tarvitsen onnistumista työhöni! Pyydän riittävää toimeentuloa ja työssä viihtyminen olisi hyvä asia.

Masentuneen uskovan naisen puolesta, että hän saisi nousta masennuksesta, saisi vierelläkulkijan ja tukijan. Saisi elämäniloa ja toimintatarmoa.Ei kantaisi taakkoja vaan osaisi jättää ne luottaen Jumalalle, joka vastaa rukouksiin.

Hyvä Isä! Auta aikuista tytärtämme! Tiedät hänen tuskansa ja vaikean asiansa. Johda asia onnelliseen loppuun , vain Sinä voit tehdä ihmeitä. Murra se pahan ja valheen valtaverkosto, joka on asian takana. Anna lapselleni voimia, uskoa, lohtua, työtä. Kiitos ihanasta kesästä, kiitos armostasi ja rakkaudestasi

Pelkään vakavaa sairautta! Auta Rakas Jumala, että vielä ei ole liian myöhäistä! Rukoilettehan, että Jumala armahtaa ja auttaa minua tässä hädässäni, Jeesuksen nimessä pyydän, niinkuin meille on luvattu. Kiitos, että olen saanut aina avun rukouksiini Häneltä. Kiitos, että saan luottaa Hänen apuunsa nytkin.

Pyydän esirukousta, että emme menettäisi kovalla työllä remontoimaamme kotia. Pyydän, että mieheni homeallergia paranisi.Perheellämme on ollut paljon vaikeuksia ja murheita lähivuosina. On vaikeaa luottaa enää parempaan tulevaisuuteen. Vain Jeesukseen voimme turvata. Aamen.

30.06.
Tarvitsen ihmeen. Elämäni on luhistumassa kasaan. Apua.

Rukoilkaa taloudellisen tilanteeni paranemisen puolesta!

Tunnen suurta surua keskenmenosta. Olen myös huolissani aviomiehestäni. Pyydän esirukousta, että voisin vielä saada elävän lapsen ja että emme mieheni kanssa eroaisi.

Mummu on ollut huonossa kunnossa. Jeesus, ole hänen kanssaan, kosketa ja anna parannusta vointiin ja kaikkiin sairauksiin. Herra, näet miten mummu on elänyt hyvällä aina lähimmäisiään ajatellen. Auta häntä nyt, kun olisi vuoro hänen itsensä saada apua. Vahvista ja voimista mummun vointia. Ethän vielä ota häntä taivaaseen. Kiitos, kun kuulet ja annat lisää vuosia. Aamen.

Pyydän esirukousta naisvirkamiesten An ja Hn puolesta. Heidän vuokseen olen lähes kokonaan menettänyt työidentiteettini. He ovat kunnalla töissä. Herra auta ja kohota itsetuntoani. Kiitos!

Tunnen suurta surua keskenmenosta. Olen myös huolissani aviomiehestäni. Pyydän esirukousta, että voisin vielä saada elävän lapsen ja että emme mieheni kanssa eroaisi.

This is crysatl clear. Thanks for taking the time!

P koirani söi vieraan esineen, toivon hartaasti rukoillen, että se muovinpalanen tulee sieltä turvallisesti ulos, eikä aiheuta tukosta. Jeesus auta ja suojele pahimmalta. Amen! Kiitos esirukoilijoille.

29.06.
Jeesus johdata äitiäni tuntemaan Jeesus sinut . Vedä puoleesi häntä, Rakas Jeesus.

Herra. auta meitä rakennusvaiheessa monissa asioissa. Anna varat ja voimat viedä projekti loppuun.

Siunausta ,apua ja johdatusta perheelleni työ ja opiskeluasioissa sekä ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Viisautta tehdä Jumalan tahto ,vaeltaa kutsumuksen arvon mukaisesti.

Rakas Jeesus paranna R:n ahdistus,hän ei jaksa olla ahdistunut.Kiitos että autat stressaavan asian onnistumisessa!.

Kiitos Jeesus saamastani opiskelupaikasta. Siunaa minua ja anna terveyttä minulle samoin kuin läheisilleni. Anna viisautta minulle ja hyvää tahtoa, jotta eläisin tahtosi mukaan. Kiitos.

Minulta delirium treemekset pois ja skitsofrenia ja masennus ja ahdistus pois. Minulle ystäviä ja rahaa. Yhteyttä sukulaisiini ja lapsiini. Apua autoasioissa. Haluan oppia tietämään mikä on asioissa Luojan tahto. Uskovaisuutta tutuilleni ja minulle yhteyttä heihin. Aviorikokset pois Suomesta. Minulle armolahjoja. Hammaskivut minulta pois. Minulle vapaus nikotiinista. Haluaisin vaimon.

Herra, anna minulle pelastusvarmuus! Olen niin peloissani tästä asiasta sen jälkeen, mitä minulle tapahtui lääkkeen oton yhteydessä. Haluan vain kulkea Sinun kanssasi , Vapahtaja, please, älä karkoita minua pois luotasi, vaan anna iankaikkinen elämä Sinun luonasi. Ilmesty, että pääsen pois epätoivosta. Kiitos.

Jeesus kutsu R ja ystävänsä lämpimään kohtaamiseen Jeesuksen Pyhässä Veressä.Anna Jumalan lämmön rakkauden virrata.Jeesus kiitos että vaikutat vilpitöntä lämmintä ystävyyttä,arvostamista kunnioitusta.Auta L:ää opiskelemaan!Paranna A:n selkä jalka kiitos Jeesus!

Pyydän esirukousta työtehtäviini; on tullut mahdollisuus päivittää oma osaaminen . Herra johdata niin että saan ne tehtävät joiden hoito minulta sujuu ja anna esimiehelle viisautta asian kanssa. Pyydän esirukousta mökkilomalle, sukulaisten tapaaminen Herramme johdatuksessa. Mieheni etsii uutta sopivaa työtä, Herra johdata.

28.06.
Rukoiletteko ettei minulla ole menieren tautia eikä sitä todeta myöhemminkään. Pyydättekö että taudin ja huimauksen pelko poistuu ja saan kokea Jumalan rauhaa ja luottamusta. Rukoiletteko että myös tyttäremme välttyvät siltä. Kiitos. -E-

Rukoilen äitini,kaikkein tärkeimpäni puolesta. Rukoilen hänelle elämää. Rukoilen, että Jumala auttaa häntä ja parantaa hänet. Minua pelottaa. Auta Jumala. Amen.

Pyydän esirukousta aikuisen tyttäreni puolesta. Auta, Isä, auta! Näet, mitä juuri nyt eniten anomme, toivomme, rukoilemme! Vain Sinulle kaikki on mahdollista, tee Isä ihmeesi! Anna uskoa ja toivoa tähän epätoivon tilanteeseen, vaikka pieniä valonpisaroita! Kiitos Isä hyvyydestäsi, kiitos!

Pyydän, että Jeesus Kristus estää sielun vihollisen hyökkäykset ja vahvistaa uskoani.Pyydän, että Hän auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Hyvä Jumala, anna anteeksi syntini

27.06.
Poikamme puolesta, että saisi tavata tytärtään, auta Jeesus, vaikea elatuskiista

Pyydän rukoilemaan tervehtiminen puolesta. Minulla on toispuoleinen heikkous ja tunnettuus koko vartalonsa Niemi myöden ja päänsärkyä ja hengitysvaikeuksia. Olen sairaalassa ollut useamman päivän kokeissa. Pelottaa. Pyydän terveyttä JEESUKSEN NIMESSÄ

- Kiitos, että Sinä, Jeesus kuulet meitä. - Toimitalomme kokous tänään, Herra anna viisautta. Nimesi saakoon kiitoksen ja kunnian. - Suvun ja J:n uskoontulo. - Autoni jo vanha, sopivan, uuden auton löytyminen talouteni puitteissa.

Rukouspyyntö työpaikan saamiseksi ja taloudellisen tilanteemme kohenemiseen että pärjäisimme.Apua asunnon löytymiseen.Jumalan varjelusta ,johdatusta sekä apua. Apua meille uskoon tulemiseen sekä terveyttä, Tv M

Rukoilisitteko pojalleni turvallista matkaa ja lomaa isänsä kanssa ja minulle voimia tämän ison ikävän kanssa.

Anna toimeentulo, rahat loppu. Suojele lapsiani. Amen.

Pyydän esirukousta sen puolesta, että masennusta sairastava perheenäiti parantuisi, tulisi uskoon ja perhe pelastuisi avioerolta.

Uskovaisen teini-ikäisen nuoremme psykoterapeutti on ateisti ja kyseenalaistaa nuoren kristillisiä arvoja ja uskoa Jeesukseen. Rukoillaan että Jumala puuttuisi tilanteeseen ja että nuoren usko vain vahvistuisi. Rukoillaan myös että nuori parantuisi täysin psykoottisista oireistaan ja psykoterapeuttikin tulisi uskoon! Uskovat vanhemmat

Jeesus, tarviin apuasi. Jeesus, siunaa ja auta H ja A. Siunaa, Jeesus, A ja H suhde ja ystävyys.

Jotta puolisoni kuntoutuisi riittävästi ja saisimme vanheta yhdessä.

Pyydän rukoilemaan aivoinfarktin saaneen veljeni puolesta, että hän paranisi.

26.06.
Isällä on paha alkoholiongelma. Nyt hänellä on mennyt ruokahalu. Lisäksi hänellä on vatsavaivoja. Jalat ovat tosi huonot. Minulla on kova hätä. Rukoilkaa isäni puolesta. Herra voi vielä kaiken korjata.

Auta taloudellisessa tilanteessa. Että saisin laskut ja velat pois läheisiltä. Lasten asiat kuntoon ja hyvät puolisot heille. Kuule nyt Jumala.

Siunaa Jeesus avioliittoani täydellisellä rakkaudella ja onnella. Auta lapsiani ja vävyjäni löytämään sopivat työpaikat.Suo että lapsenlapseni saisivat tulla tuntemaan sinut Jeesus

Jeesus auta minua onnistumaan kaikessa elämisessä ja tehtävissä.Kiitos että vain sinä voit auttaa lapsiani ja heidän perheitä uskooon ja kaikkia muita sukulaiaia.Anna kaikille uskoville todistusvoimaa sinusta Jeesus.Muuta nimeä ei ole annettu missä on pelastuksemme.

Rakas Taivaallinen Isämme.Kiitän Sinua kaikesta.Annathan syntini anteeksi Jeesuksen nimessä.Minulla on huolta ja ahdistusta.Armahda minua tässä asiassa ja annathan sydämeeni rauhan.Olen rukoillut yhden henkilön puolesta paljon että eheytyisi.Isä Taivaan,ethän hylkää meitä.Perheeni tähden.Tapahtukoon Sinun tahtosi.Aamen

25.06.
Kiitos tästä mahdollisuudesta. Olen saanut avun.

Tarvitsen apua päästäkseni eroon himosta ja pornosta

Auta Jeesus en tiedä mitä minun pitää tehdä ja minne mennä, kiitos Jeesus aamen

Pyydän esirukousta poikani ja hänen perheensä puolesta, että hän saisi viimein sopivan työpaikan. Isä auta, voimat loppuvat kohta!

24.06.
Herra, varjele matkamme liikenteessä. Siunaa ja varjele Mummua. Anna voimia ja terveyttä. Kiitos Isä.

Kaikkien rippilasten pelastumisen puolesta

Rukoillaan että omaiseni on valmis kun Jeesus hakee hänet. Vaikea sairaus painaa. Rukoillaan siunausta, rauhaa hänelle.Voimaa siunausta myös perheelleen. Kiitos

että Jumala koskettaisi ja saisin perheeni takaisin ja olen rukoillut asian puolesta ja saanutkin vastauksia ja haluan että tämä kyseinen ihminen saisi Jumalalta vastauksen rakastan häntä ja ole rehellinen häntä kohtaan ja että hän saisi rakkauden takaisin kyllähän rakastaa ja välittää mutta ei vaan osaa vielä antaa takaisin Jumala tietää

Herra tee tästä kodista sinun kotisi ystäväisikoti!

23.06.
Kiitosaihe! Pyysin esirukousta tyttären vaikean raskauden puolesta.Joutu olemaan sairaalassa noin kolme kuukautta uhkaavan keskenmenon takia.Vauva syntyi ma terveenä.Lääkäri myönsi,että se on ihme , että päästiin näin pitkälle. Kiitos JEESUS!!!

Hyvä Isä, päästä aikuinen lapseni takaisin kotiinsa! Vain Sinulle kaikki on mahdollista. Tee Isä ihmeesi! Vain Sinä voit murtaa valheet ja sen pahuuden ja vihan valtakunnan voiman, joka paluun estää. Näet, että tyttäreni on syytön! Kiitos, Isä!

Pyydän esirukousta sen puolesta että parantuisin fyysisesti aivoinfarktin jättämistä oireista ja näköni korjaantuisi. Lapsitoiveen puolesta. Sisäisen eheytymisen ja masennuksen poistumisen puolesta. Sairaiden vanhempieni puolesta. Mieheni ja lapseni uskoontulon puolesta. Että saisimme viimein rauhan ja että kamalat vastoinkäymiset vaihtuisivat viimein rauhan ja ilon ajaksi.

22.06.
MINULLA ON SYDÄNONGELMIA JA SITÄ TUTKITAAN. AUTA JEESUS, OTA NÄMÄ KIVUT POIS. ÄLÄ ANNA MINUN KUOLLA SYDÄNINFARKTIIN. OLEN VIELÄ NUORIKIN JA PERHEENI TARVITSEE MINUA.

AUTA HERRA JEESUS !

Pyydän esirukousta, että mieheni löytäisi pian hänelle takoitetun ja sopivan vakituisen työn/työpaikan, joka tuottaisi hänelle sopivaa täytettä ja iloa elämään ja perheellemme riittävästi elantoa. Ja että pystyisimme uudessa talossamme, jonka Jumala on meille siunannut, asumaan ja maksamaan kaikki kulut. Ja myös että mieheni vapautuisi alkoholiongelmasta ja täyttyisimme Pyhällä Hengellä ja saisimm

Rukouspyyntö tyttäreni puolesta. Uskonuudistusta ja työpaikkaa. Ollut pitkään työttömänä, ei vieläkään ole työtä löytynyt valmistumisen jälkeen. Kiitos Jumalalle että Hän vastaa. T. Äiti

Kiitos Jeesus, lapseni sai matematiikan laskut läpi.

Kiitos Jumala kaikesta hyvästä, mitä olemme saaneet joka päivä ottaa vastaan. Kiitos siunauksistasi, varjeluksestasi ja johdatuksestasi. Ole kanssamme joka hetki elämämme loppuun asti, siunaa ja varjele edelleen.

21.06.
Auton kytkin hajosi juuri ennen juhannusta.Korjaus tuli kalliiksi. Herra siunaa suunnitelmamme ja perheen majoitus isossa kirjassa. Talous melkein miinuksella.Herra vain Sinuun turvaamme tässä asiassa. Pyydän esirukousta kolmen henkilön puolesta, että tulisivat kirkkaasti uskoon.

Pyydän rukousta poikani puolesta,hänellä on kipuja vatsassa ja selässä hän on myös laihtunut paljon. Poika on myös itämaisten harhaoppien kahleissa. Tyttäreni näki unen jossa poika sanoi:" Anteeksi, jaksa enää minun täytyy lähteä." Nyt pelkään että poika tekee itselleen jotain! Herra armahda!

Pyydän rukousta Makedonialaisen miehen puolesta, sillä uskon että Herra kutsuu häntä. On vaikea saada häntä ymmärtämään kieli vaikeuksien tähden. Hän kulkee tällä hetkellä kapakoissa yms paikoissa.

Pyydän rukousta 7 lapseni puolesta, osa on lapsena tuntenut Herran mutta nyt kulkevat kaikki harhapoluilla, 3 on itämaistenoppien kahleissa. Kiitos jo etukäteen Herralle, hän kuulee ja pelastaa!

Perheemme talousahdinko painaa mieltä ja pelottaa. 8-henkisen perheemme koti on menossa alta ja voimat vähissä. Toivon että löytyisi joku ratkaisu että selviäisimme, että pankissa oltaisiin myötämielisiä ja ymmärtäisivät tilanteemme. Nyt jos koskaan on rukouksen paikka.

Auta, Yeshua, lääkeasiassa. Auta minua pysymään terveenä, että en tarvitsisi lääkettä, jos on Sinun tahtosi, ettei sitä käytetä. Ota pois kuolemanpelkoni, pelasta minut ja koko perhekuntamme. Taivaallista apua tarvitsen ihan rajattomasti. Kiitos.

Pyytäisin rukousta tyttäreni Kn puolesta. Klla on ollut paljon sairastelua. Nyt on löytynyt patti kaulalta, Jeesus auta! Lastani myös masentaa, meidän yhteinen taival ei ole ollut helppo. Olin yksinhuoltaja ja oli paljon vastoinkäymisiä. Jeesus paranna lapseni ja ole Sinä Isä tyttärelleni, rakastava Isä. Kiitos teille rukouksesta.

20.06.
Rukous perheenjäsenten puolesta joiden kiinnostus meedioita, henkiparantajia ja spiritualismia kohtaan on kasvanut nyt tosi suureksi. Rukoilkaa kanssani että löytäisivät Jeesuksen ja että saisivat kysymyksiin vastauksia sitä kautta. Kiitos!

Tyttären perheen puolesta. Anna Herra vielä rakkautta ja rauhaa perheelle.

Pyydän esirukousta kahden nuoren perheen puolesta; että päihteiden käyttö jäisi vähemmälle ja että löytyisi kodit, jossa on hyvä olla.

Pyydän esirukousta mieheni puolesta, jota ei tunnu työnteko kiinnostavan. Herra puhuttele häntä tässä asiassa.

Autoon tuli remontti juuri juhannuksen alla; Herra auta raha-asioissa. Pyydän esirukousta kesäreissujen majoituksen järjestymiseksi edullisesti.

Avioliitto kariutumassa. Lämpö ja kunnioitus puuttuu. Sitä vaikea luoda, kun elämän tavat ja tottumukset poikkeavat niin paljon toisistaan. Jos jotain tehtävissä, Herra, niin auta ja johdata. Tuntuu ettei voimia ole itsellä tähän asiaan enää. Miestäni ei perheen talous tunnu kiinnostavan , auta Jeesus.

In pyyntö:Jeesus auta,minun pitää laihtua15 kiloa,ota ruokahaluni pois!

Lasten isoäiti ei pidä yhteyttä lapsenlapsiinsa.Herra sinä näet hänet ja hänen narsistisen luonteensa. Auta Jeesus.

19.06.
Toivon Jumalalta, että saan säilyttää työpaikkani ja kaikki lähiomaiset saisivat olla onnellisia huolimatta siitä mitä murheita elämä tuo eteen.

Harvalukuisten ystävieni puhelinsoitot ja viestit vain harvenevat. Luultavasti puhelinlaskuissa säästämisestä johtuvaa. En tahtoisi tämän olevan näin yksipuolista. Omatkin yhteydenottoni ovat vähentyneet, koska en halua tungetella enkä olla ainoa joka pitää yhteyttä. En halua jäädä aivan yksin. Pyydän Jumalan johdatusta ja apua.

Herra anaa iloa ja valoa tähän iltaan perheen kanssa. Herra menen huomenna työmatkalle siunaa työmatkani siunaa avioliittoa ja auta ettei se väljene tai lopu että rakkaus kestää. Herra anna voimaa työasioiden kanssa auta työilmapiiriä anna avoimaa ottaa asia esille kiusaamisen tunteista auta ja johdata auta että tekisiin niin kuin pitää, siunaa esimiestä ymmärtämään anna meille hyvää yö unta ja u

Pyytäisin rukousta särkymässä olevan avioliitoni puolesta. Olemme uskossa, miksi meille käy näin? Lapset myös kärsivät. Tämmöisiä kysymyksiä on mielessä. Ja myös että löytäisin työpaikan itselleni. Kiitos Jeesukselle ja esirukoilijoille!

Rukoilkaa hätärukous tyttäreni perhaan puolesta. Hyvä isä ja aviopuoliso on jättämässä perheensä. Päätös vuokra-asunnosta tehtävä huomenna. Kosketa Herra tätä miestä. Kosketa. Lapset tarvitsevat häntä. Auta. Ykustys ja kiitos. Herra sinä autot nopeammin kuin uskommekaan. Kiitos.

Naisen puolesta, jolla voimakkaat lääke ja nikotiiniriippuvuusoireet tällä hetkellä, haluaa täysin vapaaksi päästä, että Jeesus koskettaisi ja armahtaisi.kiitos teille!

Pyydän esirukousta murrosikäisen lapseni puolesta.

Rukoilkaa minun puolesta. Jumala tietää.

18.06.

Pyydän, että Jeesus Kristus vahvistaa uskoani,rohkeutta ,ajaa sielun vihollisen pois ja auttaa meitä saamaan elinkeinomme kuntoon

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Rukoilkaa, että äitini varvas paranisi pian. On pahasti tulehtunut kynsivallista.

Poikani leikataan maanantaina. Iso leikkaus. Vaikea leikkaus. Rahamme on loppu. Kukaan ei auta meitä millään tavoin. Kukaan ei auta poikaani hänen päästessään sairaalasta. Kunta ei auta meitä vain pilkkaa ja painaa alas. Jeesus..auta Sinä. Kaikki muut ovat kääntäneet meille selkänsä. Koska tilanteemme on ihmiselle mahdoton. Ystävätkään eivät auta!!

Rukoilkaa vauvani puolesta, että hän olisi elossa ja syntyisi vasta täysiaikaisena ja terveenä. Jeesus sinä teet ihmeitä tänäkin päivänä. Kiitos! Aamen.

Pyydän rukoilemaan Jumalalta apua siihen, että mieheni pääsisi irti päihderiippuvuudestaan ja elämämme olisi taas onnellista.

Hyvä Jumala! Sanasi mukaan Sinulle on kaikki mahdollista eikä mikään mahdotonta! Siksi pyydän, päästä aikuinen tyttäreni takaisin kotiinsa, jonne pääsy on estetty valheilla ja vääryydellä. Vastassa on valtava, kokonaista valtakuntaa liikuttava pahan voima! Kiitos Isä avustasi!

TAIVAAN ISÄ, PARANNA SYÖPÄÄN SAIRASTUNUT SISKONI. KIITOS.

Pyydän rahavoittoa nopeasti. Rahat eivät riitä vuokraan tai elämiseen.

Pyydän rukousta läheiselleni, joka on kokenut elämänsä aikana paljon väkivaltaa. Poista sama käytösmalli, joka jo nyt aiheuttaa ongelmia.

17.06.
Rukoillaan, että 10v täyttävä tyttäreni löytäisi ystävän! On surullista, kun isoin lapsista on aina yksin. :(

olen tuhlannut elämäni, ajanut itseni ahdinkoon, minulla velkaa joka puolell iin että palkka ei enää tahdo riittää niiden maksuun. isä auta minua. olen laastaroinut rakkauden kaipuuni vaateilla ja sillä että olen yrittänyt olla miellyttävä jotta kelpaisin olen kokenut olevani oikeasti ruma ja sellainen etten kelpaa. isä kuoli kun ole 12 ja alkohilsmin runtela äitini kuoli traakisesti syöpään 30 vu

Apua ja johdatusta alkoholiasioissa. En koe kohtuukäyttöä itselleni synniksi. Hyvät ja rakkaudelliset välit vanhempiini ja heille uskovaisuus. Apua autoasioissa ja minulle ja vanhemmilleni terveyttä. Minulle ystäviä ja rahaa ja apua nikotiiniasiassa. Apua suomen yksinäisille ja köyhille. Kidutukset pois maailmasta ja maailmaan rauha. Minulle hyviä sukukokouksia Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Pyytäisin mitä nöyrimmin että Jumala parantaisi selkäni. -E

Kiitos rukouksesta ; kesän suunnitelmat alakavat olla selvillä. Siunausta kaikille lapsiperheille ja Jumalan viisautta lasten kanssa lomaileville.

16.06.

Rakas jumala tee minusta vihdoinkin onnellinen

miksi minun esirukoukset ei mene läpi? surullinen.

mieheni aikoo hakea avioeroa vaikka olemme uskossa.rukoiletteko meidän puolesta ja että hanke raukeaisi tyhjiin.kiitos paljon!

Rukoilkkaa lapselleme voimia ja henkistä vahvuutta työtaakkansa ja opintojensa kanssa.

15.06.
Jeesus, johdata työasioissa. Auta tekemään oikeita ratkaisuja. Auta valitsemaan oikeat tilaisuudet esitellä omaa työtä. Auta kirjoittamaan oikeat hakemukset oikeisiin paikkoihin sitten kun sen aika on.

Pyydän esirukousta sen puolesta, että Jumala auttaisi minua siinä, että totuus paljastuisi ja että saisin elää rauhassa viimeinkin kiusaajieni ja vainoajieni ulottumattomissa. Kiitos.

Parantuisin sisäisesti, minulla on sydämen rytmihäiriö, nukkumiset on jäänyt vähäisiksi , niska ja hartian seudulta kipuja. Kiitos etukäteen . terv : H.M

Pyyntö että Kristus tulisi sydämmeeni ja pelastaisi minut ja perheeni uskoon. Apua työ ja muihin vaikeuksiin jotka Jumala tietää. Apua että löytäisimme asunnon kotipaikkakunnaltamme ja pääsisimme muuttamaan sinne takaisin. Tv M

Pyydän esirukousta suuni terveyden puolesta jo etukäteen vaivannäöstä kiittäen, ettei pahin pelkoni toteutuisi.

14.06.
Rukoilen voimia tähän vaikeaan elämänjaksoon. Perheen elämä vaikeuksissa. Apua tarvitaan kaikille ja itselle uskoa vielä aidon rakkauden löytymiseen. Voimia selviytyä sairauksista. Kiitos.

rakas Jumala siuna tämä päivä anna voimaa tähän päivään sinuun turvaan rakas Jeesus ja Jumala. anna voimaa työmatkalle auta että jaksan tuntuu väsyttävältä ja uuvuttavalta. Herra pelkään alekisa auta herra minua auta ettei tule vastoinkäymisiä. siunaa esimies ja ihminen anna hänelle oikeaa korvaa kuulla taitoa olla inhimillinen auta ettei hän kiusaa tai manipuloi auta Jeesus tiedät tilanteen anna

Hei, pyytäisin esirukousta vaikeaan perheeni tilanteeseen.Eläkkeellä oleva yrittäjäisä ei pysty hyväksymään muutossuunnitelmia, joita nuoret tekevät.Äitinä kannustan lastani, mutta isä asettaa meidät kestämättömään tilanteeseen. Hän ei pysty asiasta keskustelemaan...Herra auta meitä koko perhettä selviämään tilanteesta !

Ahdistaa, huolestuttaa, mikään ei suju, on liikaa asioita hoidettavana. Koulutus, avioliitto, työ, lasten perhe, kotona olevat lapset, kummityttö, omat vanhemmat alkaa sairastella, urheiluseura jossa olen mukana, joka on ollut itselleni levähdyspaikka, onkin nyt yhtä takkua. Isä en vain jaksaisi enenmpää

rakas Isä auta minua turvaan sinuun, minä kiitän uskon kokemukset armosta ja rakkaudestasi samalla minä pelkään sitä että eksyn, kun katson taakseni ahdistun siitä kuinka yksin ja hukass maailmaan rakastunut olen ollut jos oliisin luottanut sinuun asiat olisivat nyt toisin, isä syytän itseäni, kategorioin itsen toisenluokan kansalaiseksi sen joka salaa on pilannut kaiken , jolla ei ole tulevasisuu

Pyydän esirukousta aikuisen tyttäreni puolesta. Häntä kohtasi musertava tapahtuma ilman omaa syytä. Rukoilkaa, että Isä johtaisi asian onnellisesti loppuun, ohjaisi oikeat ihmiset ratkomaan asiaa, murskaisi valheet ja pahan voiman asian taustalta.Jumala, anna lapselleni uskoa, lohtua, toivoa, työtä. Tee ihmeesi,vain Sinun on valta tässä asiassa!

Olen muslimi, mutta haluan tulla kristityksi, haluan tähän vahvistusta. Rukoilisitteko myös, että saisin oleskeluluvan ja turvallisen elämän. Kiitos kaikille.

13.06.
Herra, ota mummo rakkaussyleilyysi. Anna hyvää terveyttä ja vahvaa uskoa, kun koittaa huonompi hetki. Siunaa häntä, varjele joka hetki.Kiittäen!

Ajattelen lapsia ajattelen elämäni sairaana/terveenä-ajatellen Jumala on Parantaja. Äitini on minulle ihmisenä ja kasvussa oikeanlainen Jumala nähköön? "Äitini olisi varustettu enemmällä Jumala Pyhä Henki?/asiakirja on ihmeteltävä, Jumalalle Käsiteltävä/Jeesukselle ilmi?" Ajatellen Parannettavana Äitini/Jumala? Avuton/Holhous-Äiti/Poika?

Herra, taloustilanteemme tiedät, se on heikko ja paljon velkaa. Auta meitä selviytymään. Samoin siskoni perhettä auta rahallisesti.

Herra auta meitä avaamaan kotimme ovet, jotta voimme toimia vastaanottoperheenä vauvoille ja lapsille. Johdata ne lapset ja perheet luoksemme joita tehtävämme on auttaa ja joiden puolesta rukoilla. Anna Herra meidän toimia myös joskus pitkäaikaisena sijaisperheenä pienelle. Pidä huolta V meidän pienestä jonka otit luoksesi. Jeesuksen nimessä

Herra auta meitä avaamaan kotimme ovet, jotta voimme toimia vastaanottoperheenä vauvoille ja lapsille. Johdata ne lapset ja perheet luoksemme joita tehtävämme on auttaa ja joiden puolesta rukoilla. Anna Herra meidän toimia myös joskus pitkäaikaisena sijaisperheenä pienelle. Pidä huolta Väinöstä meidän pienestä jonka otit luoksesi. Jeesuksen nimessä

Olen jo vuosia sairastanut diabetestä. nyt on tämän lisäksi alkanut tulla valkoisia läikkiä ihoon. Lääkärin mukaan ilmeisesti Vitiligo sairaus, autoimmuunisairaus kuten diabetes. Pyydän Jeesuksen nimeen hän parantaisi kehoni immuunijärjestelmän, jotta nämä autoimmuunisairaudet olisivat vain muisto menneisyydestä.

12.06.
Esirukouspyyntö; että Jeesus antaa uusia hyviä työtovereita, antaa uusia yhteistyötahoja sekä avaa ovia tehdä hyviä hengellisiä tapahtumia sekä konsertteja. Jeesus luo uutta ja anna lisää viisautta ja voimia kertoa evankelimia sekä ihan uuden ajan koko hommaan. Varjele, suojele ja siunaa avioliittomme ja terveytemme että jaksamme.Kiitos Teille.amen

Pyydän esirukousta aikuisen tyttäreni puolesta, jota kohtasi musertava vastoinkäyminen. Johdata isä oikeat ihmiset asiaa ratkomaan, heitä kyllä on. Tee Jumala ihmeesi, vain Sinä yksin voit! Johda asia onnellisesti. Kiitos!

Pyydän rukousta penen vammaisen tytön ja hänen omaistensa puolesta.

11.06.
Pyydän rukoilemaan puolestani. Pelkään koko ajan sairautta ja etsin ja löydän itsestäni uusia oireita. En pysty enää nukkumaan kunnolla, vaan herään monta kertaa yössä sydän jyskyttäen. Tuntuu, että en enää osaa iloita mistään. Pyydän, että rukoilisitte Jumalaa armahtamaan ja parantamaan minut. Kiitos esirukouksesta.

Pyydän, että kiittäen viedään Herralle! Pyydetään, että Hän on poistanut kystan munasasarjastani ja hormonitoiminta tulee hyväksi. Mieheni terveys pysyy kunnossa!

Isä siunaa tämä päivä anna uskoni ja luottamukseni vahvistua. Isä suojele niiloa anna hänelle hyviä päiviä, siunaa miestäni auta että viihdymme yhdessä siunaa aviolitoamme anna sille uskollisuuta ja kunnioitusta tukea, kärsiväällisyyttä ja suurta rakkautta toisen puolesta olemista tuosen paikalle asettumista . Herra anna minun syntini anteeksi, anna menneisyyteni teot ja rikkomukset sinua ja lähi

Pyydän esirukousta itseni puolesta vuosi sitten kaaduin saaressa missä kävin pojan kanssa. sen jälkeen on ollu oikea jalka kipeä aina kun riisun housuja pois. oikea sääri ja lonkka on kipeä. myös kävellessä. että Herra parantaa sen elokuussa on oikeus juttu. mua vastaan että Herra armahtaa tässä asiassa. kaikki syyteet raukeavat tyhjiin 18.8.2016.

10.06.
Pyydän esirukousta ja kiitetään, että munasarjastani ym löydökset ovat poissa, kun menen sairaalatutkimuksiin. Saamme antaa kiitoksen lääkärille mutta todistaa heille rukouksella parantumista ja kertoa, että suurimman kunnian samme kantaa Taivaalliselle kirurgille, Herrallemme. Hänelle yksin kiitos kuuluu! Pydetään, että tästä tulee voitto!

Pyydän, että Jeesus Kristus vahvistaa uskoani,lisää rohkeutta ja estää vihollisen hyökkäykset.Pyydän, että Hän auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Pyydän rukousta poikani puolesta, jolla todettiin kivessyöpä. Hänet on leikattu ja koska syöpä on levinnyt myös vatsan alueelle, alkaa hänellä ensi maanantaina solusalpaajahoidot. Rukouksenamme on, että hoito tehoaa hyvin, ei tule pahoja sivuvaikutuksia ja hän paranee kokonaan.

että tulevat viikot olisivat hyviä, Herra siunaa yhteinen aika perheen kanssa auta että esimies olisi ystävällinen. auta että selviän tämänpäivän palaverista carmen kanssa isä auta auta pelkään läheistä työkaveria hänen käyttäytmistään kaksinaamaisuutta Isä auta että hän lopettaisi sellaisen ei ajattelisi omaa etuaan, ei kadeshtisi, herra auta ettei tule konfliksteja anna minulle kärsivällisyyttä

Pyydän työmenestystä itselleni ja työtovereilleni. Voimia jaksamiseen, koska joinakin päivinä teen kahta työtä. Että tilaamani uudet silmälasit olisivat sopivat. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni. Pyydän onnistumista laihduttamiseen sekä paranemista hiustenlähdöstä, hilseilystä ja tinnituksesta. Kiitos.

09.06.
Kirjoittaessani tässä olen lähempänä yksinäisyyttä ja neuvoa kyselevä neuvokkuus Herra ottaa yhteys kohteeseen, jonka todellisuus Jumala Pyhä Henki Rukoilee Puolestaan, mikään muu ei voi olla niin kuin on, soveltuva? Puhe Taimin puolesta Herralle!

Pyydän esirukousta taloushuolien ja epävarman työtilanteen vuoksi. Tarvitsen Herran johdatusta ja siunausta.

Viisautta tehdä Jumalan mielen mukaisia päätöksiä vaikeassa ihmissuhteessa. Jumalan huolenpitoa ja lohdutusta toiselle osapuolelle.

Rakkaalle pojalleni työpaikka, taloudellinen ahdinko väistyy.Johdatusta hänen elämään. Onnea ja menestystä./äiti

Toivon Clle kaunista ulkomuotoa ja uraa psykologina.

JUMALA, VARJELE SUOMEA IDÄSTÄ, LÄNNESTÄ, POHJOISESTA JA ETELÄSTÄ, MAALTA, ILMASTA, MERELTÄ. ANNA MAAMME RAJOLLE VAHVA ENKELMUURI. KIITOS, ETTÄ ARMAHDAT MAAMME. SIUNAA MEITÄ, SIUNAA MYÖS OMAA KANSAAS ISRAELIA. AAMEN.

08.06.
esiukous tukea saatananpalvojia kokoontumassa jkl;n alueella

Jeesus, anna minulle uudet leukanivelet

Pyydän rukouksin ohjaamaan karanneen koirani turvallisesti kotiin.

Ystäväni nivunen on ollut kipeä jo usean kk:n ajan, syytä ja apua asiaan ei ole vielä löytynyt. Kipu rajoittaa liikkumista. Pyydetään, että Herra parantaisi hänet,synnyttäisi myös elävän uskon Jeesukseen. Jumalalle on kaikki mahdollista!

Asiassa asiansa asioitansa ajavalle > miten menettelee perhe kontrollissa, asiassa toimeentulo 1926-2016, kasvatus ja kehitys ja laki asiain osalta, poliisi asiain osalta, ei rahaa, ei varaa, ei sijoittaa, ei lainoittaa. Tietäminen. Taitaminen. Sukua Holhottavana? Kelvoton ja kunnoton kritiikitön alusta oleskella, lähteä, saapua? Holhous, Avuton?

Ihmissuhde asioissa hankaluutta,myös yksinäisyyttä Taloudellista vaikeutta Poikani ystävyys ym.asiat

Pyydän esirukousta äärimmäisen vaikeassa tilanteessa. Lapseni on laittanut 2 vuotaa sitten välit poikki minuun, ja veljeensä. Emme saa tavata hänen lapsiaankaan, jotka ikävöivät paljon mummua ja enoaan ja kummitätiään.Syytä välirikkoon emme tiedä. Tämä on lasten ja meidän kiusaamista, jonka vain Herra voi lopettaa ja antaa tyttärelleni mielenmuutoksen ja synnintunnon. Kiitos Pyhä Jumala.Kiitos

JEESUS, SIUNAA KAIKKIA RIPPKOULULAISIA. ANNA SIUNAUS, VARJELUS JA JOHDATUS NÄILLE NUORILLE, ENNENN KAIKKEA ANNA USKO JA PELASTUS!

Herra, näet terveysongelmat. Paranna minun vaivani. Aamen.

Kiitos Teille. Koira saapui kotiin.

LAPSELLANI KP:LLA ON VAIKEUKSIA MATEMATIIKASSA. JEESUS AUTA LASTANI, ETTÄ HÄN OSAISI TEHDÄ LASKUT JA PÄÄSISI KOKEESTA LÄPI JA ENNEN KAIKKEA HÄN JAKSAISI NÄHDÄ VAIVAA LASKUJEN KANSSA.HÄNELLÄ ON OPPIMISVAIKEUS, JOKA VAIKEUTTAA UUSIEN ASIOIDEN OPPIMISTA.

07.06.
Pyydän esirukousta poikamme (4kk) puolesta, jolla on ollut viikon sisällä kaksi punkkia. Olemme suojanneet lapsemme hyvin punkeilta, mutta asumme alueella, jolla on todella paljon punkkeja. Jos voitte rukoilla, ettei hän saa mitään tautia punkeista ja ettei uusia puremia tule.

Talous hakusessa.Rahat eivät riitä.Jeesus auta Aemn

Anna meille Rauhasi, Jeesus. Aika on ollut raskas. Jeesus auta. Kiitos.

Jumala minulle synnintekijälle ja äidilleni päästäksemme Jumala Pyhä Henki rukoilee Puolestamme?

Herra. Kiitos, että annat pelastuksen Jeesuksessa ja että koko perheenä/sukuna saisimme olla mukana ylösotossa / taivaassa kerran. Siunaa, varjele ja johdata maallinen vaelluksemme. Aamen.

06.06.
Jumala auta veljeäni Joelia. Sinä tiedät hänen tilanteensa. Auta hyvä Jumala!

Hei, olen itse väsynyt rukoilemaan, rukoilkaa uskon liekkini uudelleen syttymistä palavaksi! Rukoilen koko perheelleni uskon lahjaa, sekä miehelleni että lasteni perheille. Ystäväpiirissäni useampi on sairastunut syöpään, rukoilkaa heille paranemista ja Herran tahdon toteutumista. Eräs ystäväni sairastaa henkisesti ja tällä hetkellä tosi masentunut

Jeesus,siunaa Mn ja Jn Matematiikan,Äidinkielen, yleisaineiden opinnot.Jeesus, siunaa ja auta tyttöjä opiskeluissa kokonaisvaltaisesti. Jeesus,auta,paranna,pelasta,siunaa Jeesus,auta että J oppisi koulussa asioita.Jeesus,auta että psykologin tutkimusa ei tarvita.Jeesus,anna Jlle mielisuosio opettajien ja kavereiden kanssa ja kesken

Hei! Pyydän esirukousta avioliittosuunniteliemme puolesta, sekä johdatusta yhteisen asunnon löytymiseen.

Yksin.en.jaksa. Saatsna.kyttää.vahingoittaa.elämäni.pyydän.Jeesusta.auta.on.jo.myöhäistä.

Esirukouspyyntö tulevan kesälomani johdosta, että äiti ja minä jaksaisimme tehdä muuttoa ja että Herra auttaisi äitiäni vaikeissa sairauksissa. Itse kärsin nivelrikosta ja masennuksesta. En aina koe Jumalan hoitoa ja armoa elämässäni, olen lukossa.

Paranemaan, vaikka sairastumaan, ajalla, mitä olisi verrattain pysytellä oikealla, ei vääryyden tiellä - olisiko vielä mahdollisia nuortua aivan kokonaan?

Ystävälläni on ihosyöpä. Se leikataan tiistaina. Rukoillaan, että kaikki syöpä lähtee pois ja se ei enää palaa.

Jeesus auta taloudellisesti!

Haluan olla vapaa ja itsenäinen. Haluan miellyttävän ulkomuodon. Haluan uran psykologina.

Johdatusta kesän Lapin työlle Herrassa. Terveyttä/parantumista koko perheelle. Talousasiat/ylimääräistä remonttia. Suku - herätystä. Pyhänhengen voitelua heng.työhön.

Ihan mieletön huumehengi mellastaa naapurissani. Eivät piittaa poliisista. Ei mistään. Isännöitsijä ei tee asialle mitään. Rukoilisitteko puolestani. Häätö olisi heille oikea vaihtoehto. Aivan saatanallista menoa tälläkin hetkellä.

05.06.
Minulla on ollut pitkään vakavia psyykkisiä ongelmia joihin ei ole löytynyt tehoavaa lääkettä. Elämä on liian raskasta ja itsemurhayrityksiäkin on. Yksin oleminen lisää ahdistusta. Saisinpa läheisen ja luotettavan ystävän. Rukoilkaa puolestani, että Jumala armahtaisi, pelastaisi ja parantaisi.

Veljeni on saanut aivoinfarktin. Pyydän että hän löytäisi uskon ja toipuisi. Itse kärsin masennuksesta.

Pyydän esirukousta omaishoitajana toimivan rouvan puolesta, jolla todettu rintasyöpä. Samoin esirukousta miehen puolesta, joka vaihtamassa asuntoa, että vaihto onnistuu hyvin

Minulla on pienipalkkainen osa-aikatyö jota on hyvin vaihtelevasti. Tarkoitus rahatilanteeni vuoksi aloittaa myyntityö toisen työn ohella. Nyt vaan toisiakin töitä on äkillisesti enemmän. Pyydän Jumalan johdatusta miten menetellä. Onnistumista töissä. Että saan raha-asiat kuntoon. Pyydän kokonaisvaltaista Jumalan johdatusta elämääni. Kiitos

E.s. Toivoo Herran tahtoa voimaan ja arkisiin asioihin. Minä olen ollut kirottuna parjattu Jumala puhdista maineeni kokonaan ja tuo apua. K.g. Saa lopettaa minun kiusaamiseni sekä muut pimeyden vallan ihmiset. E.s. Tarvitsee naisia fidasta ohjelmaa päiviin uutta terveyttä. Lunasta.a.s Jeesus äitini. Annaraihnaisuuden hengen mennä tuo ystäviiä.amen

04.06.
Herra, siunaa sosiaalisen median ja youtuben käyttäjiä kaikkialla. Anna pelastuksesi ja sanoma Kristuksesta levitä kaikkialle maailmassa youtuben kautta. Pelasta Googlen henkilökunta. Kiitos. Aamen.

Sairastan vakavaa veritautia. Pyydän ystävällisesti esirukousta, että Herramme Jeesus Kristus Jumalan ainoa Poika tekisi vereni täysin terveeksi. "Hänen verihaavojensa kautta te olette parannettut.!t.uskova sisko

Hei. Olen rukoillut itselleni useamman vuoden tyttöystävää/vaimoa. Nyt olen tavanny naisen viimesen päälle ja oon ihan rakastunut. Mieltäni painaa se, ettei se ole niin vakaumuksellinen kuin minä, mutta ymmärtää kyllä mua. Toivonkin Jumalalta johdatusta tästä asiasta, teenkö oikein olemalla sen kanssa vai en.

yli 40 v tyttäremme puolesta, asuu yksin korvessa, tosin nyt taas joku seurustelusuhde. Ei ole halunnut yhteyksiä vanhempiinsa eikä voida tavata. Laittoi viestin perättömistä puheistamme. Herra armahda häntä!

03.06.
Viisautta! Jumalalta! Rahaan viittaavaa suhtautumista, mitä joka päiväinen elämä/leipä iankaikkisuus Iankaikkisuudessa selviytyminen näinä aikoina/päivinä, mitä emme ole käsitelleet käsiteltävä, mitä on Sanassa sanoo, olenko valmis? Puolesta/Puolestamme? Yksi Puolestaan! "Tunnustaisimme päästä vapaaksi väärintekijänä, väärin teoista, vääryydestä!".

Sukulaispoika 14v. sairastaa parantumatonta syöpää. Vain Jumala voi auttaa, ihmisten keinot ovat lopussa!

Voisitteko rukoilla, että Herra antaisi hyvät suhteet läheisiin.

02.06.
Syystä jossa Jumala on oikea saada selvitys missä tilamme iankaikkisuus ja ajalla sanoo juuri korjaustyö kysymyksessä.

Edelleen pyydän rukoilemaan perhekuntani puolesta....anna vihdoinkin kaiken mennä hyvin päin. Kulje kanssamme ja ohjaa jokainen oikealle tielle...ole kanssamme ja siunaa ja varjele. Siunaa lasteni perheet ja lapsenlapseni jokaisena päivänä.

Poikaystäväni on kärsinyt 1,5 vuoden seurustelun aikana sitoutumiskammosta.Nyt hän on menossa psykoterapeutin puheille selvimään ajatuksiaan.Hän haluaisi sitoutua minuun,mutta kärsii ahdistuksista aiheen suhteen.Rukoillaan, että Herra auttaisi meitä kihlautumisessa ja saamaan avun

OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -RUKOUSPYYNTÖ!

Tyttärelläni on pääsykokeet yliopistoon ja hänellä on mennyt pääsykokeet huonosti jännittämisen/ahdistuksen takia. Rukoiletteko hänelle rauhaa Pyhässä Hengessä Jeesuksen nimessä!

Kiitos Taivaan Isälle, että selkäni alkaa olemaan pikkuhiljaa terve, kiitos esirukoilijoille. Koiralla jotain vikaa vielä mahassa. Mutisee ja ihan kun olisi jotain kipuja. Voisitteko vielä ruokoilla koirani puolesta? Kiitos paljon! :)

01.06.
Pyytäisin esirukousta henkilökohtaisen uskossani uudistumisen puolesta. Poikani puolesta, joka lähtee suorittamaan varusmiespalvelusta heinäkuussa Vekaranjärvelle,että Jumala varjelisi,auttaisi, ja rohkaisisi, hän ja saisi siellä ystäviä. Vaimoni mielenterveyden puolesta. Taloudellisen tilanteemme puolesta,ja toimeentulon suhteen. J

Rakas Jeesus, auta poikaani, jonka mielen sairaus on taas saattanut hänet epätoivoon. Herra, sinä olet meidän parantajamme, tahdothan auttaa!

Pyydän rukoilkaa että saisin tietää isäni ja äitini nimet ja muita sukulaisia amen...kiitos.///.

Pyydän rukousta uuden ihmissuhteen säilymiseksi. Ihminen, josta on tullut minulle tärkeä, jättää meitä yhdistäneen työn. Suru on valtava. Pyydän rukousta, että saisin pitää yhteyden häneen ja saisin hänen tukeaan myös jatkossa. Pyydän siunausta lapsilleni ja puolisolleni, että he saisivat olla terveitä ja onnistuisivat työssä.

31.05.
Esirukouspyyntö : Kiitän Jeesusta kaikesta avusta mitä Hän on tehnyt. Nyt tarvitsen erityisesti paljon veljiä ja sisaria avuksi evankeloimaan eli Herra anna hyvä tiimi sekä selkeys puhua evankelimia. Jeesus siunaa että on seurakunnat lähtee mukaan ja samme yhdessä tehdä töitä. Jeesus siunaa myös avioliittoni, vaimoni sekä anna myös aikaa olla lomalla kaikesta työstä. Kiitos Jeesus että saamme ko

En Ole kunnossa.masennus painaa kovin Jeesus a u t a !

30.05.
Ystäväni sanoi minulle, että olen hänen ainoa suomalainen ystävänsä. Tämä ystävä asuu tällä hetkellä Suomessa, vaikka on toisen maan kansalainen, ja minä puolestani en asu Suomessa. Rukoilisitteko kanssani, että ystäväni saisi muitakin suomalaisia ystäviä? Hänellä on tällä hetkellä aika negatiivinen kuva suomalaisista.

Pyydän esirukousta aikuisen tyttäreni puolesta, jota kohtasivat suuret vaikeudet hänestä riippumattomista syistä. Rukoilen meille kaikille asianosaisille voimia ja kärsivällisyyttä, etenkin tyttärelle. Pyydän rukoilemaan, että Jumala vahvalla kädellään johtaisi asiat hyvin ja antaisi asiaa hoitaville parasta taitoa ja hyvää tahtoa.

Herra, siunaathan rakasta mummuamme, anna terveyttä ja voimia. Paljon sairauksia ja suruakin. Kiitos, että annat lohdutusta.

En kertkailkiaan eää jaksa elää yksin. Työ ja elämänparin om jo tultava!!!!,Jeesus!

Pyydä työtä, josta saisin toimeentulon. Osa-aikainen, vähintään 18 tuntia viikossa, jotta työssäoloehto karttuu, eikä koira joutuisi olemaan pitkään yksin. Maanantaista perjantaihin, jotta viikonloppuja saisi viettää aviomiehen kanssa, joka on reissuhommissa. Syksyllä, jos saisi aloittaa.. ..ymmärrystä, mikä on Jumalan tahto asiassa koiran omistaja

Olen saanut uuden työn jossa viihdyn. On kuitenkin niin paljon opittavaa että tuntuu että mokailen koko ajan. Pyydn Herra ett kaikki järjestyisi

Pyydän, että Jeesus Kristus armahtaa minua ja auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

G.F puolesta että pääsisisi tekniseen yliopistoon opiskelemaan ti ja ke on pääsykokeet

Minulla oli keuhkokuume ja tuntuu ettei siitä parane ollenkaan.Kuntonikin on huonontunut, kun pystyy niin vähän liikkua. kiitos kun rukoilette

G.F puolesta että pääsisisi tekniseen yliopistoon opiskelemaan ti ja ke on pääsykokeet

29.05.
Herra Jeesus, anna V:lle ja V:lle uskovia kavereita. Varjele huonolta seuralta. Siunaa poikien netissä, somessa, Skypessä ja YouTubessa oleilu. Anna poikien kirkastaa siellä Sinun nimeäsi, Jeesus. Johdata kunnollisia kavereita poikien piiriin. Anna Henkesi kulkea poikien sanoissa. Kiitos, Isä taivaassa. Aamen.

Meillä on vakavia talousvaikeuksia. Rukoilkaa, ystävät, että saisimme velkamme ja laskumme maksettua. Kiitämme.

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta, ettei hän tekisi täysin väärää valintaa vakavassa asiassa, ja itseni puolesa, että ahdistus asiasta helpottaisi ja saisin rauhan.

rakas Isä auta minut tästä vaatteiden hankinta osto riippuvuudesta irti, rakas Isä se pitää minua otteessaan auta minua annna sen tilalle jotain muuta auta, pelköän että se tuhoaa minuta ja olen loputtomasta vrlkakierteessä Isä anteeksi rakastan vaatteita ja pidän niistä täytän niillä myös huonoa itsetuntoani, ostan ja silti en pue niitä päälle Isä auta tämä on pahaa ja pelottavaa, en pysty sitä i

Olen saanut ihmeellisesti apua, kun olen rukoillut. Vielä pitäisi jaksaa kahdessa päivässä tehdä valtavasti töitä. Siihen pyydän voimaa, jotta en romahtaisi tai joutuisi vaikeuksiin. Herra auta minua vielä.

Jumalalle ei mikään ole mahdotonta, niin Jeesus paranna minut ihan kaikesta Jeesuksen nimessä ja veressä ja paranna Suomen kansa, rakasta ensin Herraa sinun Jumalaasi ja lähimmäistä niikuin itseäsi, kiitos Jeesus rakkaudestasi ja ole ylistetty Jumala kaikkivaltias, aame

Siskoni rintasyövän paranemisen puolesta ppyydän esirukousta. Rukoilkaa, että hän paranee täydellisesti ja että syöpäsolut saadaan kaikki tuhottua ja että siskoni kestä hoidot hyvin. Jumala, ota pois syöpä äläkä enää milloinkaan anna syövän tulla uudestaan! Kiitos, Isä.

Pyydän että Jumala kuulis minun rukoukseni ja auttaisi olen muuten hädässä rukoilkaa Jumalaa auttamaan siunaamaan minun työt yrityksessäni joka antas leivän muutamille .ssiunaa Jeesus vastaa hitta Jumala kirkastettais taivaassa.aamen.

28.05.

27.05.
Jeesus auta! Suussani on jo pitkään ollut outo patti. nyt kivut koventuneet ja tuntuvat jo nenässä asti. Pelkään kovin suusyöpää. Lääkäri ei oikein vielä osannut mitään sanoa ja uusi aika erikoislääkärille saatu. Pyydän että Jeesus voisi parantaa minut tästä sairaudesta.

Tänä aamunakin pyydän esirukousta meidän puolesta, olen ihan rikki. Lapsillani ja perheillä ongelmia, jotka sitten puretaan meille. Apua toivon, helpotusta, sielunvaloa, iloa, rakkautta, voimia. Yksin en jaksa...olen uupunut. Anna Jumala myös taloudellista tukea, että selviämme kaikista asioista. Kuule meitä.

Auta Jeesus paranemaan sairaudestani. Anna apusi, että lepään kylliksi jaksaakseni

rakas Jumala, anna minun syntini anteeksi ja anna minusta tulla onnellinen, että minun onneni kääntyisi tästä päivästä lähtien.

rakas Jumala, auta minua ja pidä minusta huoli sillä minä en pysty itse pitämään itsestäni huolta, kannattele minua läpi elämän ja pysy minun sydämmessäni ikuisesti. ja anna minun elämään uusi k mahdollisimman pian . anna minun syntini anteeksi ja anna minulle vihdoin viimein onnellinen elämä.

Miten menetellä nyky ajan digitaalit ja internetit ja verkkotunnukset ja mitä korttia - Herra - varat ja omaisuus - mistä toimeentulossa on kysymys ja mitä aiemmin emme ole nyky aikana - Herra - rukous mitä ajatellen Jesus on Siunaukseksi!

rakas Jumala, minä haluan rakkaan t tykö taivaaseen.

26.05.
Minä halusin rukous mulla CROHNIN TAUTI SIIHE rukousta sitten halusin työtä että talo asia tulisin kuntoon tai saisin lotto voitto kiitos vielä kerran lähettäjä Mertsi Heinonen LOIMAALTA

Pyydän että Jeesus parantaisi imusolmukkeeni ja silmäni tulehduksesta ja että syöpä olisi parantunut kokonaan. Unettomuus ja väsymys parantuisi ja muisti palautuisi, että jaksaisi ja pärjäisi töissä ja lukemiset jäisi mieleen. Pyydän myös viisautta ja voimia painonpudottamiseen. Taloustilanne painaa mieltä.

Pyydän sydänlihassairauteni paranemista. Sisareni on lähes tervehtynyt samasta sairaudesta. Toivon lisäksi, että Herra antaisi minulle kumppanin. Sitä pyydän myös pojalleni ja lapsenlapsilleni. Tyttäreni avioliittoon siunausta ja uskon uudistumista hänelle sekä pojalleni, vävylle,lasten lapsille ja sisaruksille perheineen uskon löytämistä. Siu Amen

Vuoden 1982 tunnolla selvittämättömällä koulun suhteen alkoholi seksi tupakka ja ihmisten verkostoissa suora epäsuora suhde asia jatkoista joissa epä onnistuin ja ajauduin kiusattavaksi ja vaaniskeltavaksi ja säästyin äitini /Herra NIMI/ avulla, mitä nyt?

Rakas Taivaan Isä. Olen influenssassa ja kuume on korkealla. Olen allerginen enkä voi ottaa lääkkeitä.anna kuummeen laskea ja varjele minua kuolemalta. Lapseni eibät pärjäisi ilman minua. Anna minun selvitä tästä. Aamen..

Rakas Jumala, anna poikaystäväni selvitä huomisesta pääsykokeesta onnistuneesti ja hyvin tuloksin että hän pääsisi haluamaansa opiskelupaikkaan, sillä hän on opiskellut ahkerasti. Aamen.

Rukouspyyntö 2 kissanpennun kasvun puolesta, jotta niistä kasvaisi ihmisläheisiä sylikissoja, ja että kissojen luovutus sujuisi ilman ongelmia.

Auta Rakas Jumala selkäkivussa ja rahahuolissa. Ja johdata myös rakkautta elämääni. Kiitos.

Pojallani (40v.)yliherkkä tahdosta riippumaton hermosto, joka ajoitt."liikkumisella" häiritsee yöunta ja joutuu käyttämään silloin rauhoitt. lääkettä. Hermoston "toiminta" tuntuu fyys. vaivana.Asia masentaa ja ahdistaa häntä. Poikani pyytänyt esiruk. tilanteensa puolesta.

25.05.
rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että Jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RUKOUSPYYNTÖ että JEESUS PARANTAISI

Hätähuuto ex-mieheni puolesta joka on ajautunut pois Jumalan luota ja on suurissa vaikeuksissa. Hän miettii itsemurhaa päivittäin. Huudan Jumalan puoleen että ilmestyisi hänen elämään ja estäisi itsemurhan totetumasta. Meidän yhteistä taloa olemme yrittäneet myydä, sitäkin rukoilen että saisimme sen myytyä. On isoja taloudellisia haasteita.

Pyydän rukoilua puolestani etten raskautuisi ainakaan vuoteen. Meillä ei siis ole ehkäisyä käytössä. Nyt ei ole hyvä aika lapsille. Mies vaan silti yrittää painostaa minua. Hf

Pyydän esirukousta perheeni puolesta Jeesus tietää asian.Kiitos!

Ajalla Taimi Ihmeillä/Ihmeissä: Selittämättömällä aikaan saadulla kontrollilla olisi loppunsa ja mitä iankaikkisuus onhan Herra - Herra on Elämä ja Asiakirja ja Päästä aiheuttamasta itsellensä vieläkin pahempaa" GOD BLESS ISRAEL AND NORDEN!

Pyydän esirukousta, että saisin hakemani työpaikan seurakunnasta(Espoo). Herra auta! Täällä kunnalla kiusataan. Jeesus kuule rukouksemme! Etta valinnan tekevät näkisivät minut oikeassa valossa. Kiitos Jeesus!

Olen ihan rikki, en saa nukuttua kunnolla öisin, pari viimeistä vuotta on ollut lasteni perheissä hyvin raskaita ja äitinä taakkaa kannan. Kun saisin henkistä ja taloudellista apua vaivaan, ole niin tuskastunut ja itkuinen, etten millään jaksa muuta ajatella. Anna siunaus lasteni perheisiin ja ole heidän turvana aina ja iäti. Kiitos, kuule minua !

Tyttären ihmissuhdeasioista.Ystävättäreni seurusteluasiat. Jeesus auta

Rahat ovat vähissä ja elämä on masentavaa. Pyydän rukousapua!

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net