2017-4-29 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


23.06.
Herra, paranna minut. Ettei tarvitsisi käyttää lääkettä, jos se on Sinun tahtosi vastaista. Kuule tämä harras pyyntö ja vastaa minulle...

Puolisollani on hankalat välit lapsiin ja vanhempiini. Joudun tasapainoilemaan sukulaisteni ja puolisoni välissä. Ja puolisoni ei halua olla missään tekemisissä heidän kanssaan. Että puolisoni ja heidän välit muuttuisivat hyväksi ja että puolisoni muuttaisi suhtautumistaan.

Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme ja perhettämme. Että Jeesus vaimoni pelastaa. Väärien ihmissuhteiden katkeamista vaimoni elämästä. Terveyteni puolesta. Lasten henkisen tasapainon puolesta. Että Jeesus poikamme pelastaa. Rahatilanteen puolesta. Paljon stressiä. Herra auta jo. Siunausta!

Pyydän muistamaan rukouksin terveyttäni. Että toipuisin jo leikkauksen jälkitilasta. Että Jeesus parantaa. Rukoilkaa myös avioliittomme ja perheemme puolesta. Siunausta!

22.06.
Mietin sitä, miten me monesti uskovina olemme kunnianhimoisia ja haluaisimme olla tärkeämpiä kuin muut. Syyllistyn itse tähän, mutta en usko olevani ainoa. En osaa antaa kunniaa Herralle. Jätän tämänkin asian rukousalttarille. Pyydän, että näkisin toisten ihmisten arvon, lahjat ja kyvyt, ja osaisin kiittää ja rohkaista heitä.

laki-asiapitoinen ja poliisi-asiapitoinen mitä ilmi on on Herra asianomistaja ja mitä yksinäinen leski on mitä

Herra, kiitos lasten leiristä ja annista leirin aikana. Kiitos, kun varjelit lapsia. Siunaa kaikki leireillä osallistujat, ohjaajat ja isoset sekä muu henkilökunta.

Jumala, ole sorrettujen kanssa. Rohkaise, anna voimia. Anna minulle anteeksi, minäkin olen syrjinyt muita ja nyt olen itse syrjitty. Kadun pahoja tekojani, pyydän anteeksi. Pyydän anteeksi myös muita syntejäni. Ole minulle syntiselle armollinen. Anna minulle työ, jonka työnantajana olet Sinä. Opeta minua olemaan palvelijasi. Anna minulle pyhitetty sanasi ja totuutesi.

Rakas Yeshua, paranna minut niin, etten tarvitse enää lääkitystä. Pelkään niin paljon lääkkeen käyttöä, koska minuun meni paha henki lääkettä käyttäessäni. Rakas Jumala, vapauta minut lääkkeen käytöstä, jos se ei ole Sinun tahtosi. Auta minua, tarvitsen todella paljon apuasi. Ota helvettiin joutumisen pelko pois, anna tilalle pelastusvarmuus!

Tarvitsemme Jumalan yliluonnollista apua ja johdatusta elämässämme (koti/työt). Tilanne on akuutti.

Herra anna minulle uskoa, toivoa, rakkautta kaikkia ihmisiä kohtaan. Minulla on vaikeuksia työssä TV:n kanssa. Herra kerro mitä tämä tarkoittaa. En halua olla ilkeä ja paha ihminen. Koen aina itseni tyhmäksi työssä ja koen etten osaa mitään. Miksi tunnen näin? Herra minä tiedän, että sinä näet tilanteen ja autat. Työpaikalle paljon apua. Kiitos.

Jumala! Siunaa Sinä Suomen kansa tänä juhannuksena - ei mikään hula-hula höpötys, mitä televisiosta julkkisten voimalla höynäytetään suomalaisia tekemään. Kunpa suomalaiset samalla innolla alkaisivat rukoilla kuin tässä hula-hula-hötkyttelevät lantioita!

Ollaan oltu erossa puolisoni kanssa. Ja tänään on tarkoitus keskustella. Ero ei ole minun tahtoni. Että saataisiin sopu aikaiseksi ja jatkettaisiin yhdessä oloa.Älä erota meitä Jeesus

On raskasta kattella kun toinen vaan loisii kotona tekemättä mitään. Missä on se perjeenpää jonka pitäisi huolehtia perheestään. Nyt huolehtii vain itsestään eikä aina siitäkään. Nosta tuo mies ja pistä hommiin. terveisin henkisesti lopussa oleva vaimo

Herra auta PT:a. Hänellä liian raskasta. Työ, naapuri, poika joutui sairaalaan, sairautta. Herra auta häntä pääsemään tästä tilanteesta parempaan. Hän ei jaksa enää kauan. Anna minulle ymmärrystä, miten osaan olla tukena ja auttaa häntä. Herra ole JT:n kanssa. Hän on nyt sairaalassa. Ole hänen kanssaan ja anna hänen saada oikeaa apua elämäänsä.

21.06.
Haavaumat ja äärimmäisen kipeä ihottuma kainalossani häiritsevät jokapäiväistä elämääni. Rukoillaan, että Jumala voisi parantaa!

Yeshua, paranna minut niin, etten tarvitse enää lääkitystä.

Herra, siunaa kaikkia suomalaisia ja Suomea valtiona ja maana, samoin Israelia ja israelilaisia!

rukoilkaa puolestani sekä poikani avovaimon puolesta hän on loukannut minua tosi pahasti että pystyisin jatkamaan ystävyyttä poikani on tosi sairas rukoilkaa hänen puolestaanettä saisi vielä jatkoaikaa kun on pieni lapsikin

Voisitteko rukoilla, että välini miniäni kanssa korjaantuisivat. Miniä ei tällä hetkellä halua sovintoa. Myös äitini puolesta,että pääsisi pois sairaalasta ja vaiva parantuisi. Kiitos teille ja hyvää juhannusta.

rukoilkaa puolestani sekä poikani avovaimon puolesta hän on loukannut minua tosi pahasti että pystyisin jatkamaan ystävyyttä poikani on tosi sairas rukoilkaa hänen puolestaanettä saisi vielä jatkoaikaa kun on pieni lapsikin

Pyydän esirukousta, että saisin riitävästi töitä ja toimeentuloa.

Toivon esirukousta poikani alkoholiongelmaan. Kiitos! äiti

Olen uupunut, uneton. Jumala yksin voi auttaa hoitamaan asiat virastojen kanssa ja antaa rauhansa!! Haluan luottaa, mutta voimat ovat vähissä

Isä Jeesuksen nimessä.Hallitse minun hengellisyyttäni..Hallitse minun sairauksiani taisteluani pahaa vastaan..Hallitse sukukuntaani lapsiani,suo heille rohkeuden irroittautua maailman hengestä.Isä sinä tiedät sairauteni heidän sairaudet.Kiitos Jeesuksen nimessä Amen

Pyydän rukoilemaan jaksamiseni ja taloudellisen tilanteeni puolesta. Velkataakka painaa, enkä tiedä miten jaksaa eteenpäin. Rukoilen ihmettä tapahtuvaksi, suuria en tarvitse, kunhan selviäisin velasta ja jaksaisin elää. Kiitos.

Olen juuri jäänyt työttömäksi,olen 55v nainen. Talouteni on ollut koko ikäni huonossa kunnossa,ylikiltteyteni takia,sekä masennusta ja huonoa itsetuntoa näistä asioista. Toivon Jumalan armoa hoitoa johdatusta ja terveyttä.Kiitos rukoustuestanne!Siunattua Kesää Teille!

Jeesus paranna silmäni-silmänpaine,häiritsevät lasiaissamentumat ja alkava kaihi mol.silmissä.Jeesus auta talousasioissa-iso velka asunnon takia.Raha ei riitä laskuihin/terveyskuluihin/lääkäriin/ystävien tapaamiseen.Jeesus auta.Minulla jatkuva ahdistus ja olen paljon yksin.Rukoilkaa ilo takaisin elämääni.Myös parannus äidin sairauksiin. Kiitos!t.E.

20.06.
Rakas Jumala, auta! Näytäthän mulle oikean tien, oon nyt eksyksissä. Kiitos! Amen.

Puolestani on rukoiltu satoja kertoja. Herra, vastaa jo viimein ja päästä minut tästä vankilasta.

Pyydän raitista yhteistä lomamatkaa. Jeesus ole armollinen syntiselle.

Kasvoissani on ollut kipeä ruusufinni 10-vuoden ajan. Rukoilkaa että Jeesus parantaisi sen. Amen.

Isälleni toipumista vaikeasta aivovammasta, jalkojen vahvistumista ja huimaamisen loppumista. Lähimuistin paranemista. Äidille voimia.

Terveyttä ja parantumista isoäidille ja tädille ja muille sukulaisille. Aivojen parantumista ja psykoosista palautumista, masennuksen pois pysymistä ja AS-piirteiden ymmärrystä.

Rahat loppu, ruoka loppu. Anna tapahtua ihme, palkka tulee vasta kuun lopussa. Anna työni jatkua. Suojele läheisiäni ja heidän terveyttään. Kiitos kaikesta, anna syntini anteeksi.

19.06.
Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuussa. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Rukouspyyntö ! Voimakas hengellinen painostus ja taistelu käynnissä. Pyydän voimia ja rohkeutta taisteluun. Kiitos rukouksesta !

Pyydän esirukousta, jotta paranen sairaudesta, johon en saa diagnoosia lääkäristä. Eämä on välillä rankkaa.

Yeshua, auta minua! Tarvitsen apuasi todella paljon.

Jeesus olisi todellisuutta päästäksemme temppuilijoiden vallasta yhteydestä kanssakäymisestä? Viimeisiä Jumalamme lasten tilassa asioitavia uskonto ongelmia ilmi ja hoidetuiksi itse Pyhän hengen vaikuttamana sydämemme älymme ymmärryksemme viisautemme muistamisemme ja tarkoittaen Jumala Herra Pyhä Henki muistaa muistaneena? ---osoittaa saada Pardon?

Rahani on loppu ja ruoka vähissä. Rukousapua pyydän, että saisin jostakin rahaa tähän tilanteeseen.

18.06.
Mieheni munuaissairaus; Herra auta kolo perhettä . Paranna , hoida häntä Jeesus sinun ihmeellisellä voimallasi.

Pyydän esirukousta , sisareni ei ole uskossa, yhteydenpito häneen vaikeaa.Herra siunaa hänen lapsiaan erityisesti.

Pyydän esirukousta henkilön puolesta joka sairastaa vaikeaa afasiaa.Että Jeesus olisi hänelle apuna ja turvana ja armon lähteenä ja jos vielä mahdollista tauti voisi väistyä pois.

Rukoilkaa tytäreni puolesta. Helpotusta elämään kaikin tavoin. Tyttärelle ja lapsenlapsille kaikki turva mitä Jumala voi tarjota.

Pyydän esirukousta äitini puolesta, joka ei ole vielä uskossa ja jonka syöpä on uusiutunut.

Isä kosketa maailman vallassa olevia politiikkoja myös terroristisyyttä omaaviavihmisiä ihmiskuntaa maailmanrauhan puolesta.Jjeesuksen nimessä AmenKiitos Jeesus.

Yksi ihminen on raskas , haluaisin etäisyyttä häneen j olen laittanut rajaa mutta hän pitää tiiviisti yhteyttä. Tahtoisin vapauteen tästä henkilöstä ,hän ei ole sukulainen tai perheenjäsen/työkaveri vaan kaveri vain.

Parisuhteeni puolisoni kanssa on rikki ja erossa ollaan tällä hetkellä. Itse en haluaisi Luovuttaa, vaan olla sinne hautaan asti yhdessä. Että Jeesus korjaisi ja yhdistäisi meidät kaksi, yhdeksi jälleen. Jos niin ei tapahdu, että saisin, minulle annetun puolison, kenen kanssa olisi hyvä olla. Koko perheen. Ihmisen ei ole hyvä olla yksin.

Auta minua, rakas Kristus! En selviä ilman apuasi ja armoasi! Anna pienen rukouspyyntöni toteutua.

Tarvitsen lisätuloja!

Lasteni lasten lasteni äitini Ln veljieni siskoni serkkujeni, sukukuntani, An ja minun puolesta.Isä Jeesuksen nimessä kosketa hallitse vapauta paranna meidät.Kiitos Jeesus Aamen.

Minulla on sormissa nivelrikko ja sormi tulehtunut , antibioottikuuri loppumassa ja sormi tulehtunut ja kipeä edelleen. Auta Jeesus minua syntistä. Auta Jeesus,ettei olisi mitään vakavaa sairautta. Auta rakas Jeesus. äiti

Pojallemme ei ole työtä, ei ammattia, opinnot jääneet kesken. Herra auta poikaamme! äiti ja isä

Avioliittoni on hajalla. Tein väärin kun lähdin, on kova ikävä puolisoa ja lapsia. Herra, anna minulle vielä yksi mahdollisuus, että saisin palata kotiin rakkaiden luo.

Äidillä on isoja velkoja. Esirukousta, että raha-asiat järjestyisi ja rahat riittäisivät elämiseen.

Jumala auta poikaani lopettamaan liiallinen alkoholinkäyttö Kiitos

Jn kova selkäkipu parantuisi lopullisesti nyt.

Isä Jeeuksen nimeen kosketa Eturauhastani,genitalialuettani, minuaisiani, sekä keuhkoni nenä ja poskionteloni, selkääni vasenta polveani vasen puoleni kehossani muitakin sairauksia Jumala tietää. Sekä tämä asian liittyeen erääseen naiseen, onko meillä mahdoisuutta..sekä talouteni liittyvää asiaa.Kiitos Jeesus Amen.

17.06.

Parvo virukseen.. Koiran nimi on R (6kk) ja ollut perjantaista lähtien tiputuksessa ja lääkinnässä. Toivotaan pikaista paranemista ja taloudellista turvaa omistajalle. Rakas taivaallinen Isä, pidäthän huolta tästä koirasta ja omistajasta. Tapahtukoot sinun tahtosi. Amen

Miksi tuntuu en saa vastausta rukouksiin. Ystäviä ei ole. Ei sukua mikä välittäisi.Yksi sairas on. Miten auttaisin poikaa. Vaivojen vankikin olen.Mikään ei innosta.Ihmiset kylmiä.Toiveet tien näyttämisestä ei toteudu.Tuleeko paketti. Auta minua.Eikö mitään enää elämää. Kesä tuo sairaudet pääsisi rauhaan.Kiitos.

Kristus, auta minua lääkeasiassa!

Olen niin yksin ja lopussa tämän asian takia. Ethän Sinä, Herra, minua hylkää, ethän?

16.06.
päästäksemme etenemään salakavalan maailmamme aikaansaannoksista ja valvomattomuudesta sanoisin ajatuksia olisi äidillänikin kun osaisi kunnioittaa vanhempiaan

Pyydetään rukoilemaan nuoren, paljon sairastelleen miehen ja nuoren naisen puolesta, jotka lähtevät matkalle kolmeen Euroopan maahan, että Herramme varjelisi kaikelta pahalta, syventäisi uskon näkökulmaa ja korjaisi sen, mikä on rikki.

Lasten puolesta. Jeesus auta myrskyssä.

Vapahtaja, auta minua lääkeasiassa. Tarvitsen kipeästi apuasi pian.

Pyydän esirukousta tulevan matkan majoituksen järjestymiseksi edullisesti ja tulevaan ulkomaille muuttoon rukousta.Herra sinä näet nämä suunnitelmamme.Siunaa ne.

Pyydän esirukousta että osaisin toimia viisaasti ihmissuhteissa. Koen että tarvitsisin hyviä ystäviä voittaakseni yksinäisyyden ja toivon myös että Herra voisi johdattaa minulle puolison.

Herra, auta minua lääkeasiassa!

Esirukousta seurustelusuhteen ja tulevaisuuden puolesta. Auttakoon Jumala minua keskustelemaan ja johdattakoon yhteistä elämäämme laivan kapteenina.

Vapahtaja, päästä minut vapaaksi tästä vankilasta. Anna rukousvastaus pyytämässäni pienessä asiassa.

15.06.
Olen huomannut, että eräs mies on ollut kiinnostunut ystävästäni. Ystäväni kertoi tänään pitävänsä kovasti tuosta miehestä. He olivat eilen treffeillä, ja ystäväni haluaisi uusille treffeille. Pyydetään siunausta ja johdatusta heille. Kumpikaan heistä ei ole uskossa, mutta ystäväni oli ennen harras kristitty.

Kristus, kaikkivaltias Jumalan Poika, auta minua tässä lääkeasiassa!

Pyydän rukousta, raskas elämäntilanne. Seurakunnan ovet näyttää sulkeutuvan, jokainen ihminen hylkää. Olen väsynyt. Jeesus auta selviytymään ja vahvista uskoani..

14.06.
Rukoilkaa että 18v uskova nuori voisi parantua skitsofreniasta. t. Tuskaa täynnä olevat vanhemmat

Herra, paranna minut niin, että voin jättää lääkityksen pois. Ole kiltti ja paranna, pyydän tätä mitä vilpittömimmin ja koko sydämestäni. Raamatussakin parannat aina kaikki, jotka tulevat Sinun luoksesi. Paranna siis minutkin. Tiedät, että minulla on pelkoja lääkkeen käytön suhteen. Vapauta minut lääkkeen käytöstä.

Auta minua, Yeshua!

Herra, vastaa pieneen rukouspyyntööni. Se muuttaisi kaiken ja pystyisin taas elämään eteenpäin.

Isä auta minua JMSR.Jeesuksen nimessä.Aamen. Astma limaa keuhkoissani,kolesteroli kilpirauhasen vajatoiminta,Nenä poskiontelotukkoisuutta, kehkoissa jatkuva tulehdustila.Eturauhastulehdus, ja muita sairauksia ja huolia joita kannan, ihmissuhdeongelmia.Pyhä Isä vahvista uskoani rakkaudessa ja Jeesuksen Kristuksen tuntemisessa Aamen.

Isä auta minua JMSR.Jeesuksen nimessä.Aamen. Astma limaa keuhkoissani,kolesteroli kilpirauhasen vajatoiminta,Nenä poskiontelotukkoisuutta, kehkoissa jatkuva tulehdustila.Eturauhastulehdus, ja muita sairauksia ja huolia joita kannan, ihmissuhdeongelmia.Pyhä Isä vahvista uskoani rakkaudessa ja Jeesuksen Kristuksen tuntemisessa Aamen.

13.06.
Voi, rakas Kristus, auta minua! Sinä tiedät tilanteeni.

Äitini oli jo menopuolella ja vauhtia lisäsi kasvavain lastensa panostus, mitä nyt, mitään ei ollut tarkoitus? "Revanssin mahdollisuus Puolestamme ja Asiain omistajana?"

12.06.
Herra Jeesuksen nimmeen auta minua ihmissuhteissani.

Tuon kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi sairauteni; astman ja kipeän käden ja ylipainon. Kiitos Jeesus että astmani paranee niin etten tarvitse lääkkeitä. Kiitos että käteni paranee eikä enää kipeydy. Kiitos että alan laihtumaan ja opin syömään kohtuullisemmin. Kiitos että kiusaaja lopettaa kiusaamisen. Kiitos työstä ja toimeentulosta. Kiitos.

Mieheltäni on leikattu nenänpäästä ihomuutos ja odottelemme tulosta patologilta. Nyt lähete suupolille ikenessä olevan haavauman johdosta. Jeesus paranna kaikki vaivat!!!! Auta Jeesus! Paranna nenä ja suu. Anna mieheni pysyä terveenä. Auta Jeesus. Anna rauhasi.....tee terveeksi. Jeesukselle kiitos ja kunnia.

Pyydän esirukousta M I puolesta Herra Jeesuksen nimeen kosketa.

Jumalan viisautta ja johdatusta maamme päättäjille toimia maamme parhaaksi, huomioiden erityisesti ne ryhmät jotka eivät itse voi auttaa itseään. Ei vihapuheita mutta ei myöskään ylisuvaitsevaisuutta. Jumalanpelkoa, synnintuntoa, parannusta ja pelastumista kansallemme.

Vapahtaja, ilmesty minulle, jotta tiedän, miten jatkaa tästä eteenpäin.

Yeshua, auta minua! Olen aivan epätoivoinen. Auta ja armahda. Armahda minua suuren laupeutesi tähden. Tarvitsen välttämättä apuasi, Herra, auta! Kuule, kun huudan Sinua avukseni. En selviä yksin, en tiedä mitä pitäisi tehdä, auta minua. Auta minua lääkeasiassa, auta!

Pyydän rukousta, että minua ajoittain vaivaavat jännitystilat loppuisivat kokonaan.

Olen kiinnostumut eräästä miehestä , pyytäisin rukousts jotta voidin kuulla Jumalan äänem ja ymmärtää Hänen tahtonsa onko tämä mies tuleva aviomieheni / onko Herralla meille yhteinen palvelutyö vai onko kaikki oman sydämeni toivetta ja kaipausta.

Hätä J:n puolesta. Masennus yksinäisyys, epätoivo. Jatkunut vuosikausia. Jeesus, auta. Kiitos!

PYYDÄN ESIRUKOUSTA TERVEYTTÄ JA VARJELUSTA JA MENESTYSTÄ ELÄMÄÄN SUOMEN VARJELUSTA ENKELEIDEN KAUTTA RAJOILLE...KIITOS.

Tytäreten puolest. Monelaista vaikeutta. Jeesus auta myrskyssä

11.06.

ystävääni syytetään asiasta, jota hän ei ole tehnyt, että häntä ei oikeuden eteen vietäisi syyttömänä, että Jeesus armahtaisi

Rukoilisitko puolestani? Kiitos. Olen aivan epätoivoisessa tilanteessa, kun en tiedä, mitä pitäisi tehdä lääkityksen kanssa. Minulla on todella paha olla, kun pelkään käyttää lääkettä, mutta ilman selviän vain Herran avulla. Voisitko rukoilla, että Kristus parantaisi minut niin, ettei tarvitsisi ottaa lääkettä?

Taivaan Isä, auta minua. Auta eteenpäin tässä vaikeassa tilanteessa.

Jos Herra suo, mummimme täyttää syksyllä jo 92 vuotta, eikä ole vielä uskossa. Auta, Herra, tee pelastava ihmeesi!

Pyydän esirukousta avioliittomme puolesta. Että saisin vielä mahdollisuuden palata kotiin.

Pyydän rukousta et Herra selvittäisi ristiriitatilanteet joita minulla on muutaman ihmisen kanssa seurakunnassa, itselleni ha heille rakkautta, armollisuutta ja anteeksiantamusta toinen toistamme kohtaan.

Pyydän rukoilemaan itselleni voimia ja terveyttä. Minulta löydettiin syöpä. Hoidot alkavat maanantaina. Toivon, että ne auttavat. Toivon voimia myös läheisilleni. Jumalan siunausta rukoilijoille.

JK haluaisi uskoa ja kysyy, miksi Jumala ja Jeesus kiusaavat häntä. Hän on sairastunut psoriasiksen, masennukseen ja yrittänyt hoitaa sitä viinalla, joka on ottanut vallan, unettomuus vielä kaiken lisäksi tuo lisämurhetta, jota ei yhtään vähennä työttömyys. Rukoilkaa hänen puolestaan, että Jeesus koskettaisi häntä ja antaisi levon ja rauhan. Tykkää

Pyydän esirukousta omaisteni puolesta, joista kukaan ei vielä ole uskossa ja osa on jo vanhoja.

10.06.
RUKOUS VARAT OMAISUUS TILIÄ PÄÄSTÄ? MITÄ EMME OLE RYHMISTÄ? "SELITTELYÄ SELITTÄMÄTTÖMYYS KUULUSTELUA HAASTATTELUA OMAKOHTAINEN OLISI KYSYMYKSESSÄ HEIDÄN KESKINÄINEN"? MITEN SE HEIDÄN OSUUTTANSA ITSE KUKIN ON MÄÄRITTELLEMÄTTÖMYYTTÄ ... KIUSAAJAN PAHOLAISEN SAATANAN VALLASTA OSALLISTUMATTA OSALLISUUTEEN? JEESUKSESSA KRISTUKSESSA ÄIDILLENI SIJA!

Rakas Taivaan Isä, auta!!!!!!

Kristus, auta minua. Tarvitsen apuasi enemmän kuin koskaan. Ilmesty elämässäni, jotta näen Sinun olevan läsnä.

Olen aivan lopussa, kun en tiedä, mitä pitäisi tehdä. Herra, auta minua. Olet sanassasi luvannut auttaa sitä, joka tulee Sinun luoksesi.

Yeshua, minua pelottaa niin paljon. Pelottaa, kun joudun käyttämään lääkitystä, enkä tiedä, onko se vastoin Sinun tahtoasi. Herra, armahda minua. Paranna minut niin, ettei tarvitsisi enää käyttää lääkettä. Ilmesty elämässäni niin, että pääsisin pois tästä umpikujasta.

09.06.
Herra Yeshua, auta minut ulos tästä umpikujasta! Anna toivomani pieni rukousvastaus, joka muuttaisi tilanteen täysin.

Että Jeesus varjelisi meidän perhettä, eikä mitään ongelmia tulisi. Auttaisi ja varjelisi ongelmilta. Lapsieni puolesta, heidän monissa ongelmissaan, parisuhteeni puolesta ja entisen ystäväni puolesta, että saisi elämänsä kuntoon.

Että Jeesus varjelisi meidän perhettä, eikä mitään ongelmia tulisi. Auttaisi ja varjelisi ongelmilta. Lapsieni puolesta, heidän monissa ongelmissaan, parisuhteeni puolesta ja entisen ystäväni puolesta, että saisi elämänsä kuntoon.

Rukouspyyntö, että mökki menisi kaupaksi. Herra voi tässäkin asiassa auttaa.

08.06.
Tarvitaan rukousta poikani puolesta,että hän paranee adhd:sta. Hän on aina vaikeuksia eikä hänellä ole ystäviä. Myös pelastuksen hänelle.

mieheni puolesta hän on sairas en tiedä mikä on hän ei kerro mitään vien kyllä lääkäriin mutta mutta lääkärin luokse en saa mennä hänen kanssaan ei puhu minulle juurikaan mitään myös itseni puolesta

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa meitä KIITOS !

Masennukseen apua ja sopivan terapeutin löytämiseen. Psykoosista palautumiseen, aivojen/neuronien/välittäjäaineiden toimivuuteen ja lääkitykseen. Kehon tasapainoisuuteen ja AS-oireisiiin. Alemmuudentunteeseen ja erillisyyteen, epäluuloisuuteen, itsetunto-ongelmiin. Häiritseviin mielikuviin. Kehonkuvan ongelmaan.

07.06.
Koemme Jeesus polkupyörällä jalkaisin ja potkulaudalla ajaa ja tervehtyä ja painon putoamisessa olemmekin onnistumaan ja mitä vyötärön ympärys mittaa on ja äitini onnellisuus asioissaan on hallinnot valtiot puolueet ja asiainhoitajat ja johdatus kävelemisen hallinta: "oppia kävelemään", sanoo Herra. Herra osoita arvoisesi irti pääseminen kanssamme.

Isä auta ja kosketa Jeesuksen nimen ja veren kautta..Minulla on rasitus astma allergia astma, olen monelle allerginen. Limaa keuhkoissani,nenä ja poskiontelot usein tukossa, muitakin sairauksia on.Talouteni kärsii koska lääkkeet ovat niin kalliita. Herra Jeesuksen nimessä ja veressä kosketa myös E..ja..L Aamen kiitos Jeesus..

Herra, auta minua lääkeasiassa!!! Kuule huutoni Sinun puoleesi, olen aivan epätoivoinen - mitä tehdä?

Isä auta ja kosketa Jeesuksen nimen ja veren kautta..Minulla on rasitus astma allergia astma, olen monelle allerginen. Limaa keuhkoissani,nenä ja poskiontelot usein tukossa, muitakin sairauksia on.Talouteni kärsii koska lääkkeet ovat niin kalliita. Herra Jeesuksen nimessä ja veressä kosketa myös E..ja..L Aamen kiitos Jeesus..

Herra korjaa, mitä olemme rikkoneet. Älä anna harkinta-ajan päättyä eroon. Rakastan häntä edelleen.

Pyydän poikani Sn puolesta. Hän on kärsinyt masennuksesta jo yli neljä vuotta. Kiitos paljon!

06.06.
Teen hengellistä julkaisua, joka käsittelee Israelin kaikkia alueita - kiistanalaisiakin. Nyt osa uskovista työtovereista on lähtenytkin hyökkäämään selkäni takana projektia vastaan. Pyydän teidän esirukoustanne, että julkaisu menisi niinkuin Herra itse tahtoo, ja vastustajien silmät näkisivät sen, mitä Jumala on tekemässä politiikoista riippumatta. Ja minulle malttia ja viisautta paineessa. Kiito

Pyydän esirukousta erään koulun rehtorin puolesta.Herra anna voimia tehtäviensä hoitoon.

Shepherd! Varifrån kommer föreställningen. One. Jesus is livet. Vi behöver God is Healing.

Herra, auta minua! Älä anna minun hukkua!

Että paranen astmasta enkä enää tarvitse lääkkeitä. Että oikea käsi paranee (kipeytyy rasituksessa ja vaikeaa mm. kirjoittaa, olen oikeakätinen). Että pääsen liiasta syömisestä ja onnistun laihdutuksessa. Että löydän pian sopivaa lisätuloa pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle. Että työtoveri antaa minun olla rauhassa eikä enää kiusaa.

Olen murheellinen oman liikenteessä hölmöilyni takia. Olen kohta 60 v ja provosoiduin kiilailemaan ! Nyt joudun ansaitusti kuulusteluun ja korttikin voi mennä. Lasten kohta on paha. He tarvitsevat kuskausta. Poika on vammainen. Ja itse tarvitsen töissä.

05.06.
vaikeita asioita perheessä, rukoillaan niihin Jumalan apua. Rukoillaan myös ulkomailla asuvan, suloisen pikkupojan puolesta. Sanon sitä pikkupoikaa Nasuksi. Rukoillaan että Nasu olisi onnellinen ja voisi hyvin ja että minä voisin tavata Nasun ja ottaa Nasun syliini koska Nasu on niin suloinen. Terveiset Nasulle jos joku Nasun tunteva lukee tätä.

Voimia vastustaa väärää ihmissuhdetta tilanteessa jossa toinen ihminen hakee aktiivista kontaktia ja itse yritän ottaa etäisyyttä

Rukoilen aviomieheni JES:n puolesta, että hän paranisi/olisi parantunut syöpäsairaudesta, niin että nyt tällä viikolla otettavien laboratoriokokeiden tulokset kertoisivat hyviä uutisia siitä, että parantumisen ihme olisi tapahtunut. Rakas Taivaan Isä, kuule rukoukseni ja auta aviomiestäni antamalla hänelle terveys. Amen. EAS.

Pyydän viisautta miten menetellä työtoverin kanssa, joka käyttäytyy ilkeästi minua kohtaan. Että löytäisin vaikka huumorin avulla tien pois vaikeasta tilanteesta. Pyydän kiusaamisen loppumista. Raha-asioihini pyydän Jumalan pikaista apua!

Psykoosin jälkeisten oireiden paraneminen.

Esirukouspyyntö opintojeni puolesta. Vaikea tentti oli juuri, rukousta sen puolesta ja muutaman muuun kesän opiskelun. Rukousta myös, että saisin hieman levättyä rankan opiskelukevään jälkeen. Siunausta myös perheelleni ja pojalleni rukoilen ystäviä ja sosiaalisten taitojen kehittymistä.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja vahvistaa uskoani.Pyydän, että Hän parantaa tuttuni

Alkoholisti eno, kovia kokenut täti ja huonokuntoinen mummo sekä dementoitunut ukki tarvitsevat apua. Rukoilkaa heidän puolestaan!

Pyydän esirukousta että naapurimme lopettaisi perheemme vainoamisen. Pyydämme myös että saisimme turvallisen asuinpaikan ellei tilanne nykyisessä pihapiirissämme muutu. Että saisimme kotimme myydyksi ja saisimme hankittua uuden kodin jossa ei tarvitse pelätä jokapäiväistä kiroilua huuteli kiusantekoa. Että itse jaksaisimme luottaa johdatukseen .

tyttäreni 13 v huostaanotettu leskiäidin sairauden vuoksi. Rukous että löytyisi asuinpaikkakunnaltamme uskova sijaisperhe. Tyttö saisi jatkaa kristillistä koulua syksyllä. Ja lyhyt matka äidin ja isonsiskon luona käyntiin.

04.06.
Herra, siunaa minua. Anna minun nähdä siunauksesi elämässäni.

Pyytäisin, että nainen joka tuli työmatkalla aviomieheni hotellihuoneeseen (valehdellen että oli unohtanut oman avaimensa), ja aloitti suhteen hänen kanssaan, katuisi ja pyytäisi minulta anteeksi! Nainen tiesi että mieheni on naimisissa, meillä meillä1,5-vuotias lapsi ja että olin raskaana. Sain keskenmenon. Mieheni katuu ja on pyytänyt anteeksi.

Yeshua, auta minua!!!

03.06.
Rukoiletteko nuoren naisen puolesta, jolla vaikea sisäilmaongelma + hajusteyliherkkyys. Lisäksi todettu rintasyöpä. Jeesus armahda!

Taivaan Isä, siunaa ja varjele kaikki Suomen kesäleirit, niin lasten, rippikoululaisten kuin muutkin. Puhalla sadepilvet pois ja anna valosi lämmittää. Erityisellä tavalla kosketa jokaista leiriläistä, vedä puoleesi, anna sydämeen kylvetyn siemenen tuottaa runsasta hedelmää. Anna muodostua hyviä, koko elämän pituisia ystävyyssuhteita leireillä. Johdata siunattuja ihmissuhteita. Herra, johdata leir

Vatsataudin parantumista ja sukulaisen syöpäsairauden paranemisen, kivuttoman ja hyvän hoidon puolesta.

Asun Ruotsissa. Tapaan täällä usein erään suomalaisen naisen, mutta emme täysin tule toimeen. Tänään puhuimme isommassa ryhmässä seurustelusta ja avioliitosta. Hän sanoi, ettei kukaan voisi rakastaa häntä.

TUON ETEESI PERHEEMME, SAAMMEHAAN EDELLEEN LUOTTAA HUOLENPITOOSI JOKA PÄIVÄ. JOHDATA, SIUNAA JA VARJELE MEITÄ, ANNA VOIMIA JA TERVEYTTÄ MYÖS MUMMOILLE JA UKILLE.

Mummu on ollut sairas. Auta, Jeesus!

Johdata poikiamme, auta pääsemään eroon koukuttavista asioista, netistä, peleistä ja some-yhteisöistä. Herra, osoita pojille, että Sinä olet heidän elämänsä tärkein asia. Kiitos, Herra Jeesus.

Herra. korjaa nukahtamisvaikeudet.

Jumala, Siunaa ja varjele Suomea ja Israelia. Suojaa maiden rajat.

Jeesus, varjele liikenteessä.

Lasten kaveripiirin pelastumisen puolesta, että kaikki tulisivat uskoon, löytäisivät Kristuksen.

Taivaan Isä, siunaa ja suojele sekä johdata perhettämme ja jokaista meistä erikseen. Anna terveyttä ja voimia jokapäiväisessä arjessa. Johdata sopiva työ, jota saisin tehdä Sinulle. Auta taloudellisesti. Kiitos. Aamen.

Pyydän rukousta äitini sydänsairauden, diabeteksen, polvi- ja muiden vaivojen paranemisen puolesta. Hyvää terveyttä. Kiitos rukouksista.

Herra, suo minun olla terveenä.

Tarvitsisin sopivan työkokeilupaikan, mutta työnantajat eivät näköjään halua minua, eivät vastaa yhteydenottoihin. Herra, ole Sinä minun työnantajani ja anna Sinä minulle työkokeilupaikka ja sen jälkeen sopiva työ. Kiitos, Jumalani.

02.06.
Rakas Jeesus että uskoni ja toivoni säilyisi, masennukset ja ahdistukset helpottaisivat

Pyydän esirukousta että vapautuisin masennuksesta ja ahdistuksesta ja että näkisin Herran johdatuksen elämässäni

01.06.
Pyytäisin rukousta että Herra parantaisi Jn jolla veriarvot tosi huonot ja kuumetta nyt ja lämpöä ollut kuukausia. Lääkärit eivät tiedä mikä vaivaa mutta epäilevät jotain vakavaa. Jeesus auta

Väärät todistukset, pahat puheet ja juorut menettäisivät vaikutusvaltansa ja totuus tulisi julki valheellisten puheiden sijaan - J

RAKKAAT ESIRUKOILIJAT! RUKOILKAA PUOLESTANI, ETTÄ RAHAHUOLENI LOPPUISIVAT JA SAISIN VELKANI MAKSETTUA. TAIVAAN ISÄN NIMEEN. AAMEN.

Jumala, kissamme on viimeisillään ja pennut saattavat syntyä minä hetkenä tahansa. Varjelethan h-hetken ja anna pienokaisten syntyä elävinä. Siunaa kissamme ja nämä pikkuset kohta maailmaan syntyvät. Kiitos Taivaan Isä.

Herra, anna minulle rukousvastaus pyytämässäni asiassa, jotta pääsisin sitä kautta ulos tästä umpikujasta.

Nyt olen viisi vuotta rukouspyyntöjä laittanut.Paremmaksi ihmiseksi pyrkinyt.Yöllä lähes huutaisin apua. Niin pelossa ja tuskassa elän. Levolle lasken Luojani mietin. Näytä Isä voimasi ja auta heikkoa.

Jeesus auta että mieheni raha-asiat selviää pian. Olet luvannut pitää huolta!

31.05.
Yeshua, auta minua!

Pyydän paranemista astmasta niin että en enää tarvitsisi lääkkeitä. Joudun maksamaan lääkkeistä enemmän koska ei ole diagnoosia. Paranemista myös oikeaan käteen, joka kipeytyy herkästi. Pyydän myös säännöllisiä riittäviä ansioita. Rahasta on puutetta. Saan syksyllä vähän ylimääräistä, mutta sinne astikin pitää pärjätä.

Herramme Jeesus paranna pelasta sv. Sinä tiedät kaiken. Paranna myös minut. Kiitos että sinä autat silloinkin kun vihollinen raivoaa.

Jumala, olet meidän turvamme tässä kylmässä maailmassa. Olet valo, joka valaisee tiemme. KIITOS koko sydämestämme!

Pyydän esirukousta nuorimman tyttäreni parisuhteen puolesta. Tytär tarvitsisi apua mustasukkaisuuuteensa. T.T

30.05.
Tuon rukousalttarille terveyteni. Pelkään, että pienet lapseni menettävät äitinsä, kun sydänoireet ovat lisääntyneet. Auta Jumala, että terveys säilyisi. Paranna kaikki vaivani niin sydämessä, verenkierrossa kuin muuallakin kehossani. Kiitos, että saan jättää kaikki huoleni Herralle.

Herra, näet että minun pitäisi saada työkokeilupaikka, mutta se on haasteellista. Jumala, auta Sinä. Johdata minulle kokeilupaikka ja sen jälkeen työpaikka, sellainen, jossa saan palvella Sinua Herraani.

Pyydän väkevää esirukousta poikamme terveydentilan puolesta.

I ask my mother. Jesus Christ Shalom.

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuussa. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Pyytäisin muistamaan,että tyttäreni kristitty poikaystävä saa pysyvän oleskeluluvan Suomeen ja siunaa heitä muutenkin/auta asioissa.

Onnea kaikille valmistuneille ja yliopplaille! Jumala, ole kaikkien näiden nuorten lähellä ja siunaa heitä, vedä luoksesi.

Herra, siunaa ja varjele Suomea sen 100-vuotisvuonna. Varjele maatamme ja kansaamme maalta, mereltä ja ilmasta. Armahda kansaamme ja anna anteeksi syntimme.

Herra, näet rakkaan mummon monet sairaudet ja vaivat, vakavatkin sairaudet. Näet, miten kipeä hänen niskansa ja polvensa ovat. Kosketa Pyhällä Hengellä mummoa ja paranna hänen sairaudet. Kiitos, rakas Jumala.

Siunaa alkava kesä, suo ilman lämmetä ja anna ihmisille lepoa, virkistystä suviajasta.

Perheemme taloudellinen tilanne on tiukka. On niin paljon maksettavaa, velkaa ja arkipäivän elämiseen liittyvää eikä ole tuloja. Herra, auta!

Poikamme on kiinni huumeissa eikä pääse irti on aivan loppu ja itsetuho ajatuksia nousee. Toisella pojalla me pääsykokeet tänään. Herra auta heitä ja meitä.

29.05.
asiassa ei yhdellekkään mitään toivomista toivomme rukoiltavan oikeuden toimittavan Jumalan perään asioitaan huolto apu ihmisenä ja kela ihmisenä kykenemättömän

koettaa Herra Herra päästämään yksi leski äiti pahoinkohdelleista elämänsä pahentajista saattamaan

koemme selittämättömiä elämänkertani on ja Herra on osoitusta pääsemiseksi sellaisesta mitä on ja Jumalalle Jeesukselle Kristukselle huolehdittavaksi tässä ...

Koemme! Tee meille Hyvää. Kysymme tehdä Hyvää. Herra tee meille Hyvää?

Jumala, siunaathan lemmikkimme, jotka ovat kuin perheenjäseniä. Auta meitä surussa, kun jouduimme luopumaan rakkaasta kissasta.

Erään maahanmuuttajaperheen puolesta rukous: Herra auta näitä lapsia.Koko kerrostalon ahdistunut.22

Pyydän esirukousta tyttärelleni, että hän selviäisi henkisesti meneillään olevasta erosta ja masennuksesta ja saisi elämän ja taloudellisen tilanteen tasapainoon. Myös äidilleni pyytäisin rukoilemaan voimia ja terveyttä hänen elämänsä suurien muutosten edessä. Kiitos teille jotka rukoilevat läheisteni puolesta.

Siunaa ja suojaa omaa kansaasi Israelissa ja diaporassa. Auta kansaasi joka tilanteessa, auta heitä tekemään paluun maahansa. Herra, valmista kaikkia juutalaisia ja kristittyjä tuleviin aikoihin, varusta niin hengellisesti kuin aineellisesti. Anna tukesi, voimasi ja johdatuksesi. Aamen.

HERRA, SIUNAA JA VARJELE PERHETTÄMME JA MUMMOJA. ANNA TERVEYTTÄ JA VOIMIA. JOHDATA MEITÄ KAIKKIA. PIDÄ MEISTÄ KAIKISTA HYVÄÄ HUOLTA!

Nuoren perheen puolesta taloudellisessa ahdingossa,auttakaa ,rukoilkaa.

Siunaa Jeesus mua kodilla!

Taivaan Isä: suojaa maamme rajat jokaiselta suunnalta. Anna enkelvartio. Älä anna kenenkään uhata maatamme. Ole armollinen ja kuule tämä rukous. Kiitos.

Toinenkin rintani leikataan 30.5. Minulla on levinnyt rintasyöpä rintarangassa,etäpesäkkeet kylkiluissa ja lannenikamassa.kovia selkäkipuja ym. En saa enää nukuttua kipujen takia,särkylääkkeet tuhonneet mahan.kumpa saisin lääkkeet joka auttaa ja kestän leikkauksen.olen uskossa mutta kipu ja jännitystilat on sietämättömiä.

28.05.
Herra, pyydän että voisit parantaa elämäni kipukohtia niin että kykenisin tasapainoiseen parisuhteeseen. Pyydän johdatusta, että löytäisin rinnalleni ihmisen jonka kanssa olisi hyvä olla.

Herra, paranna minut niin, että voin lopettaa lääkkeen käytön. Pelkään, että lääkkeen käyttäminen on Sinun tahtosi vastaista ja siksi pelkään niiden käyttämistä. Herra, avaa minulle ovi ulos tästä umpikujasta. Please, pyydän koko sydämeni pohjasta, auta minua.

Pyydämme rukousta että nuori vapautuisi uudelleen alkaneista psykoottisista oireista eikä lääkkeitä tarvitsisi aloittaa. Lääkkeistä tulee niin paljon raskaita sivuvaikutuksia. Jeesuksen veressä on voima!

Kiitos kirkkokonsertista. Hetken mieli huolista. Väsymys ja masennus ja kipu ei hellitä. Apua elämään odotan. Kunpa saisimme vammaisellekin. Paperiasiat liian vaikeita. Rukoilkaa hyvät puolestamme. Kiitän.Ja johdatusta elämään.

27.05.
Hei. Pyytäisin rukousta että kun kahden lapseni sijoitusta hoitava henkilö jää eläkkeelle niin että hänen sijaansa tuleva työntekijä olisi Jumalan tahdon mukainen työntekijä. Pyytäisin myös että lapseni tulisivat uskoon. Pyytäisin myös että lasteni sijaisvanhempien ja minun sekä ex mieheni välit olisivat hyvät ja ystävälliset.Terveisin L.

Herra, vapauta minut jännitysoireista. Kiitos.

Herra, anna rakkaan ihmisen tulla takaisin elämääni. Kiitos.

olen täynnä vihaa ja se pilaa elämäni. uskonelämäni on pysähdyksissä varmasti tämän ongelman takia. pyydän että muistatte minua rukouksin.kiitos

26.05.
Pyydän esirukousta että saisin voiman tehdä parannulsen synneistäni ja halun lopettaa synnin tekemisen. Joka päivä lankean samaan ansaan , haluaisin vaeltaa puhtaalla sydämellä. Ollut epäjumalanpalvontaa , maailman rakkautta. Himoa. Jeesus rakas anna anteeksi. Vapauta. Murra nämä linnakkeet ja kahleet mitä syntielämän kautta tullut elämääni.

Pyydän rukousta vanhan mummimme pelastumisen puolesta. Että tulisi elävään uskoon. Kiitos.

Mikset sä Jumala voi antaa jo tämän helvetin loppua?

Että suunniteltu saaristoristeily tuttavan kanssa onnistuu säiden ja työvuorojen puolesta. Että myös toisen tuttavan kanssa tapaaminen järjestyy. Pyydän Jumalan johdatusta ja siunausta myös muihin kesän suunnitelmiin.

25.05.

Pyydän siunausta ja johdatusta vaikeassa työpaikan tilanteessa. Valoa tilanteeseen sekä voimaa ja uskoa selvitä tämän vaikean vaiheen yli. Helpotusta omaan ja mieheni ahdistuneeseen mieleen. Kiitos.

Herra, mitä minun pitää tehdä tässä lääkeasiassa? Vastaa minulle, tarvitsen kipeästi apuasi ja armoasi.

On viitteitä siitä että esimies on jäämässä lähitulevaisuudessa eläkkeelle. Hän on paljolti vaikuttanut siihen että olen viihtynyt työpaikassa. Jos hän lähtee niin toivon että tulen toimeen uuden esimiehen kanssa. Että sopivia töitä ja toimeentuloa ja sopua työpaikalla jatkossakin riittää. Pelastumista esimiehelle ja työtovereille.

Pyydän, Herra, paranna minut niin, että lääkkeen käyttöä ei tarvitsisi jatkaa. Anna minulle rukousvastaus pyytämässäni asiassa.

24.05.
Pyydän esirukousta allergiaan nenä poskiontelot tukossa jotka pahentavat astmaani, ja muitakin huolia on..Jeesus auta..

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa R:n ja siunaa häntä

Yeshua, auta minua tässä lääkeasiassa. Sinä näet, miten ahdistunut ja epätoivoinen olen. Haluatko, että lopetan lääkkeen käytön? Pystyn tekemään sen vain Sinun avullasi.

Herra, mitä minun pitää tehdä? Vastaa minulle, ole kiltti.

Tyttären puolesta ahertanut itsensä uuvuksiin lopputyön kanssa. Suuri pettymys arvosanasta. Jeesus lohduta, auta omaa lastasi.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vaimoni ja siunaa meitä

Av pääsis pian mummon ja papan luo.ei ole ollut meillä.av äiti ei anna tulla.nämä asittulis päätökseen. Av kk päästä leikataan av hänellä on 2 peukaloa.siihen rukousta kaikki menis hyvin.av isälle uutta äitiä. Entinen on juoppo joka pilaa av isän elämän.isälle siunausta ja näkisi pian av.

Rakas Jeesus että uskoni ja toivoni säilyisi, masennukset ja ahdistukset helpottaisivat

Pyydän rukousta saadakseni voimia työhön, oikeudenmukaisuutta ja myönteistä yhdessä tekemistä, epäreilun selän takana puhumisen ja syyllistämisen tilalle. Pyydän rukousta lasteni terveyden, onnen, luovuuden sekä pärjäämisen puolesta. Pyydän rukousta puolisoni jaksamisen puolesta.

Toiset uskovat vihaa , halveksii ja syyllistää. Pyydän rukousta jotta minuun kohdistettu vihamielisyys ja halveksunta raukeaisi ja tilalle minä ja muut löytäisimme rakkauden , rauhan ja armollisuuden toinen toistamme kohtaan.

Toivon tämäkin päivä on siunattu.Elämäni löytäisi vaikka uuden suunnan. Tyhjyys katoaisi.Mieli virkistyisi.Nyt olen päivä päivältä heikompi.Apua en osaa antaa enkä saa.

Jumala antaisi voiman kestää, kun olen joutunut kuulemaan todella ahdistavaa hengellistä opetusta. Auta Jeesus!

Pyydän esirukousta uskovan poikani puolesta: ystäviä,eheytymistä masennuksesta, vapautumista peliriippuvuudesta ja voimia hoitaa opiskelu- ja työasiat. Tyttäreni puolesta eheytymistä, parantumista henkisesti ja fyysisesti (normaalia nukkumista, muistin paranemista, keskittymiskykyä), voimia opiskella. Yhteyttä perheemme suhteisiin.

23.05.
Olen tavannut erään miehen ja pyydän esirukousta siihen,että jos hän on kiinnostunut tutustumaan minuun,niin Jla rohkaisisi häntä henkensä kautta ottamaan minuun pian yhteyttä.

Esirukouspyyntö kevään ja kesän opinnoille, että edistyisivät hyvin. Siunausta myös perheellemme toivotaan, varsinkin pojan koulunkäyntiin, Herra tietää. Voimia, viisautta ja terveyttä perheellemme myös.

Pyydän rukousta perhekuntani pelastumisen puolesta. Erityisesti vanhan mummmin ja vanhempieni puolesta. Kiitos.

Rukoilkaa puolestani, sillä ystäväni loukkaa minua tahallaan ja olen hyvin masentunut. Pyytäkää, että Jumala auttaisi jotenkin. Omat voimani rukoilla ovat loppu. Olen yrittänyt kaikkeni ja rukoillut vuosia, mutta mikään ei muutu, eikä Jumala ole päästänyt minua vapaaksikaan tästä ystävästä. Pyytäkää minulle pikaista apua, sillä en jaksa enää.

Herra, paranna masennuksesta ja ahdistuksesta!

Taloudellinen ahdinko ei helpota. Herra, auta !

22.05.
Pyydän rukoilemaan veljeni puolesta, että Herra parantaisi hänen ihosyöpänsä ja keuhkosyöpänsä sekä sisareni puolesta, että Herra parantaisi hänen sydänsairautensa, ihosyöpänsä ja hänen munasarjassaan olevan kasvaimen. Itseni puolesta, että naapurin koirien aiheuttama jatkuva meluhaitta poistuisi. M

Rukousapua pyytäisin tällekin rankalle viikolle. Syvä on masennus en jaksa muuta miettiä kuin poisnukkumista.Kun pääsisin taivaan kotiin täältä turhuuden markkinoilta. Kukaan ei auta en osaa apua etsiä.Kovat särytkin vielä.Vaikeata nuillakin tiedän. Anna osa armosta ja ymmärrystä mitä teen. Voimia tarvitsisin.

Ajassa suhteen millainen on kasvu ja kehitys Jumalan saada viimeiselle ovelle kohdata äitini yksinäinen väkivaltaisen kohtelun ja valehtelun ja kiusauksen - äitini pääseminen kiusatun uhrin tilasta ja virkoaminen Hengen Tuulissa ja Pilvissä ...

Pyydän apua, kun pieni kaksivuotias poikani nukkuu niin huonosti ja hänen on vaikea nukahtaa illalla, vaikka on väsynyt. Isä opeta pieni poikani nukahtamaan ja nukkumaan ja anna minulle äitinä viisautta toimia oikein poikani hoitamisessa ja auttamisessa. Tuntuu, ettei mikään auta. Herra Sinä pystyt auttamaan. Jeesuksen nimessä Amen!

Yhdistä perhe veli ja hänen lapsi sekä lapsen äiti asuvat niin kaukana toisistaan ja tiedän ikävän papalla ja lapsen isällä kun eivät nää lasta taivaan isä tietää tämän vaikean kuvion auttakaa minua rukouksissa heidän puolesta kiitos.

Herra, auta minua! Ota pois jännitysoireet.

Jeesus. Kiitos työsijaisuudesta. Anna aviomieheni päästä unelma-ammattiinsa. Anna onnistua pääsykokeissa ja sitä kautta päästä töihin. Takana pitkä työttömyysjakso yritys saada artesaaniammatin taloudellisesti kannattavaksi. Päästä älykäs ihminen opiskelemaan. Anne oikeanlaista nöyryyttä ja onnistumisen kokemuksia

21.05.
Pyydän esirukousta mahdottoman, epätoivoisen elämäntilanteeni puolesta. Aivoinfarkti ja syvä masennus suistuvat elämäni raiteiltaan, enkö jaksaisi enää elää. Myös lapsuuden haavojen esiintulo, miehen alkoholiongelma ja sairaudet, yksinäisyys, omien vanhempien vakava sairastuminen ovat vieneet pikkulapsiperheen elämästä kaiken ilon ja toivon.

R ukousp. Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos.

Herra, paranna minut niin, että voisin lopettaa lääkkeen käytön.

20.05.

Jumala auta, että minut väkisin maannut ja minua fyysisesti pahoinpidellyt mies ei saa yhteishuoltajuutta, jota nyt hakee vuosien jälkeen oikeusteitse. Jumala auta! Auta, että minun ei tarvitsisi enää koskaan nähdä tuota ihmistä ja että hän jättäisi meidät rauhaan. Jumala autaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Jeesus auta ja paranna sisareni, joka on ollut suuressa selkäleikkauksessa. Nimim. Anneli

Vakavaa syömishäiriötä sairastava tyttäreni TT tarvitsee ravintoa, ruokaa. Herätä hänet näkemään tilanteen vakavuus ja auta häntä syömään, syömättä ei voi elää!

Herra, kiitos että olet ollut kanssamme, kiitos johdatuksestasi. Kiitos ihanasta perheestä. Auta Herra meitä ja johdata joka hetki. Auta taloudellisesti, kun on vaikeuksia saada toimeentuloa. Siunaa työmme ja kaikki toimitamme, ajatukset ja teot. Varjele kaikelta pahalta.

- rukoilemme itse asiassa asianomistajat pysyvät loitolla Pyydämme Pyhän Hengen vierailua yhdellä väkivaltaisimmista ja jatkuvassa väkivalta viha tilassa olevalle yksinäiselle

Herra, paranna minut niin, että voin lopettaa lääkityksen. Sinä voit tehdä ihmeen. Vain sana Sinulta ja olen terve. Sinä tiedät, miten vaikeaa lääkityksen käyttäminen on minulle, armahda!

19.05.
Pyydän syvää ja sydämen uskosta nousevaa parantavaa rukoustukea 82v äidilleni - paranna, paranna rakas Taivaan Isä I-A:n syöpä!!! Kiitos, että kuulet uskon rukouksen ja autat!!!

Tunnekylmä avioliitto.Yhteisten mielenkiinnon puuttumisen puute.

Pelasta minut ja perhekuntani, Vapahtaja!

Lukiolaistyttäreni ei ole saanut kesätyötä.Herra johdata .

Rukousta pyydän että Pyhä. Henki vaikuttaisi lähipiirissäni elävien sisarien ja veljien sydämessä lähinmäisenrakkautta ja anteeksiantamusta minua kohtaan.

18.05.

Minulla on jatkuva kadotukseen joutumisen pelko. Tarvitsisin Jumalaa enemmän kuin koskaan. Kaikki juontaa juurensa siihen, kun minuun meni paha henki lääkettä ottaessani. Nyt joudun käyttämään lääkettä sairauteeni ja pelkään pelastumiseni puolesta. Herra, armahda!

17.05.
Herra, paranna minut entiselleni niin, ettei tarvitsisi käyttää lääkettä.

Turkkilainen Facebook-kaverini vaikuttaa kovin tyytymättömältä ja epätoivoiselta. Kunpa Jumala auttaisi häntä ja hän oppisi tuntemaan Jeesuksen.

Pyydäisin esirukousta mieheni puolesta . Hän on käynyt lääkärillä viime syksystä lähtien huonon liikkumisen vuoksi ja syytä voinnin ja voimien vähenemiseen ei ole löytynyt . Onat rukoukseni eivät varmaan mene perille kun en saa vastausta rukousiini . On vallannut jo epä usko . Mieheni alkaa olla aivan toivotan ja masentunut . Kiitos . L

koemme Jumalan Hengen täyttävän meidät ja ajavan sen pahan josta Jeesus sanoi(päästä meidät pahasta) minäkin saan kokea ja uudestisyntymisemme lahjana vaikuttavat mitä minäkin soisin Äitini kädestä pitävän ja vierelle kävijän Jeesus on Siunattu/Jeesus on Voideltu

Rukousta pyydän pimeyden vallat ja voimat painostaa ja tuo ongelmia ihnissuhteisiin , valheella , väärien todistusten kautta lietsotaan vihaa ja riitaa

Koen selittämättömiä sovintoon Herra/Herra seliteltäviä sovintoon Herran kanssa ihmisen puolesta jonka viimeisin selvittämätön on ollut niin totaalinen ja kauhistuttava? Henkilö pahantekijäin ympäröimänä pääsemiseksi selittelemästä Iankaikkisuus on Herralta.

Pyytäisin rukousta koko perheelleni että saisimme olla terveitä ja Herran usko meissä vahvistuisi

Pyydän rukoilemaan puolestani, sillä olen masentunut ja väsynyt ihmissuhteeseen, joka on satuttanut minua vuosia. Tuntuu, ettei mikään koskaan muutu, vaikka olen pyytänyt apua Jumalalta melkein 10 vuotta. Olen yrittänyt jaksaa luottaa siihen, että hän vastaa, mutta nyt en enää jaksa. Pyytäkää minulle johdatusta ja apua suruuni.

Esirukouspyyntö seurakuntayhteyteni ja yhteyteni uskonsisariin ja veljiin yhteydessä olevien ongelmien ratkeamisen puolesta

Jeesus johdata meitä mitä meidän tulisi tehdä, emme voi asua tässä asunnossa kauaa kun rahat eivät riitä vuokraan ja työt loppuvat minulta ja mies tekee puolta päivää Jeesus sinä näet kaiken armahda ja auta meitä.

16.05.
Pienen pojan puolesta, jonka isällä on päihde ogelma. Monta päivää nytkin viinan/tablettien vaikutuksen alaisena. On arvaamaton/akresiivinen. Että Jumala ilmestyisi jollain tavalla ja ratkaisisi tämän tilanteen.

Sama tuska jatkuu. Yksin pyörin ongelmissani. Mitä tein väärin.Että näin jätetty kaikissa asioissa.Liian vähän voimavaroja yksin.Sinä joka ymmärrät minua auta nyt näistä vaikeuksista. Kuka auttaisi heikkoa.Kiitos avusta jos saan.

Jeesus auta! Olen epävarma, haluanko jatkaa tätä ihmissuhdetta. Jeesus tiedät tulevaisuuteni, ohjaa ja johdata elämääni. Anna rakkaus ja varmuus tilanteeseen, jos siunaat tämän suhteen. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Jkl:n alakoulujen arviointilomakkeet ovat olleet muutoksen alla koko lukuvuoden, ja edelleen, toukokuun puolivälissä, asia on epäselvä. Rukoiletteko järkevää lopputulosta vielä tälle keväälle? Ja että ensi lukuvuodeksi saisimme 'jalat maassa mietityt' kunnolliset arviointipohjat, jotka palvelevat kunnolla oppilasta ja huoltajia? Kiitos.

iankaikkisuuden yhtä ja varmasti erottomattomat leski ihminen Jesus on Lord ja mitä on ... aiheissa meidän mitä tämä maallinenkin on ja iankaikkinen ja aineeton on ... iankaikkisuuden Henki Henki on Jumalan osoitteeseen ... minun viimeinen

Pyydän esirukousta..Astma ja allergiat riesana..Ja kova selkä särky ollut pitkin kevättä, ja muitakin sairauksia on Herättänyt tietää..Jeesus auta ..

P.n puolesta. On rukoilu uskovaa puolisoa n.15vuotta.ei minkäänlaista vastausta. Onko Jumala hyljännyt meidät!Tarvis pian apua ,hänellä alkaa kuulemma aika loppumaan.Herra auta ja armahda.Olen itsekin hyvin väsynyt. Äiti

Pyydän esirukousta..Astma ja allergiat riesana..Ja kova selkä särky ollut pitkin kevättä, ja muitakin sairauksia on Herättänyt tietää..Jeesus auta ..

Koemme selvitellen vähäisessä terveyden meno ja tulo osallisuus omasta syystämme linjalla/linjoilla avullasi Herra ilmoituksiasi ja ohjaustasi ja tarvitsemme siihen totisesti mitä emme ilman Jumalan apua ja johdatusta voi? Pyydämme ja himossamme emme ole tuhlanneet ja missä ei ainakaan Äitini niinkuin moni muu, osoita nyt Äidilleni puolesta rukous?

15.05.
Se mitä salattavaa ei ilmi yhdellekkään ja mitä ilmi se olisi Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki on palvelemassa Äitiäni Ädilleni Äitini Herran Jumala on Henkeä?

Herra auta, isän paksusuolessa on jotain poikkeavaa. Auta Herra, että se mitä siellä on, ei olisi pahanlaatuista. Anna löytyä hoitoja jotka auttavat. Anna isän parantua ja kuntoutua aktiiviseen elämään. Ja tärkeintä: anna isän tulla uskoon.

Siunaa kaikkia naapureitamme ja pelasta heidät Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Auta minua, Yeshua! Vapauta minut lääkkeen käytöstä!

Rukoilkaa puolestani, kova selkäkipu, kulunut, lääkärit ei voi tehdä mitään, mutta Herralle Vapahtajallemme on kaikki mahdollista. Myös kuuloni heikkenemisen puolesta. Kiitos rukouksistanne.

Taivaan Isä auta lapsiani. Poikaani, jonka pitäisi valmistua. Jotain selvittelyä opintopisteissä. Anna kaiken mennä hyvin. Isä anna, että pisteet riittävät ja hän valmistuisi. Isä auta lastani. Auta toista lastani, että hän saisi sellaisen työpaikan, jossa selviytyisi taloudellisesti. Hänellä on pieni lapsi, jonka vuoksi uusi työ olisi hyvä asia.

Rukouspyyntö eräs henkilö pyrkii valheiden ja juorujen avulla rikkomaan yhteyteni muihin uskoviin ja seurakuntaan. Rukoillaan että totuus asioita tulisi esiin.

14.05.
Vapahtaja, paranna minut niin, etten tarvitsisi enää lääkettä. Sinä voit, auta minua. Näet, kuinka epätoivoinen olen.

Jeesus Kristus, pyydän siunausta. Tiedät, että yritän parhaani. Parempaan en pysty. Sinulla on minulle tehtävä, eikö?Johdata minut tehtävääni ylistämään Sinua. Aamen.

Tyttäreni lapsen puolesta. Varjelusta.

Työnhaun vuoksi pyydän rukousta. Tarvisin hyvän työpaikan. Pyydän paranemista puolisolle ja perheelle. Siunausta kotiin.

Jeesus Kristus, pyydän siunausta. Tiedät, että yritän parhaani. Parempaan en pysty. Sinulla on minulle tehtävä, eikö?Johdata minut tehtävääni ylistämään Sinua. Aamen.

13.05.
Herra, mitä teen lääkityksen kanssa jatkossa? Auta minua, tarvitsen apuasi!

Kristus, pelasta minut!

Minun pitäisi laihduttaa 30 kg,ei tahdonlujuutta.Haluan laihtua ja laihduttaa mutta koen sen niin vaikeaksi.rukoiletteko puolestani?kiitos!

Pyydän, Herra: pelasta koko perhekuntamme. Mummikin on jo yli 91-vuotias, anna hänen tulla uskoon. Kunpa osaisin jättää nämä asiat Sinun hyviin käsiisi...

12.05.
Jumala, poista sydänvaivani! Kiitos, että annat terveyttä.

Pyydän esirukousta että saisin yritykselleni asiakkaita. Vielä ihmiset eivät ole löytäneet palvelua ja alan olla taloudellisesti tukalassa tilanteessa. Työtä oleN tehnyt rukouksessa.

Vapahtaja, vapauta minut lääkkeen käytöstä.

Pyydän rukoilemaan 25 v. poikani puolesta. Hänen pitäisi saada elämänsä järjestykseen ja itsenäistyä. Ammattikin pitäisi saada. On jättänyt koulut kesken. Hän tarvitsee voimallista Herran kohtaamista ja sisäistä eheytymistä.

Herra, siunaa ja varjele suomalaisia, rakasta isänmaatamme, johdata meitä. Suojaa maamme rajat maalta, mereltä. Armahda meitä suurista synneistämme. Olemme tehneet vastoin tahtoasi. Anna anteeksi koko kansakunnan puolesta. Pelasta meidät ja johdata. Odotamme Kristuksen tulemista. Aamen.

HERRA, NÄET KAIKEN. NÄET MYÖS OMAT SUUNITELMANI. SULJE OVET, JOS NE EIVÄT OLE OIKEAT JA AVAA NE, JOISTA HALUAT MINUN KULKEVAN. SIUNAA TOIMINTANI. ANNA VIISÁUTTA JJA VOIMIA JA TERVEYTTÄ. TUO OIKEAT IHMISET LUOKSENI. ANNA TOIMINNAALENI SIUNAUKSESI. ANNA MNUN TOIMIA REHELLISESTI JA SINUN NIMEÄSI KUNIOITTAEN JA OIKEALLA TAVALLA PELÄTEN. AAMEN.

11.05.

Rukouspyyntö pyydän Jumalan viisautta ja johdatusta elämänsuunnitelmiini

Nuori mies sairaalassa. Vakava sisäelinvaurio. Jeesus auta, lääkärit eivät voi!

SIUNAA VANHAA RAKASTA MUMMUA, HÄNELLÄ ON PALJON VAKAVIA SAIRAUKSIA. HERRA NÄET JA TIEDÄT. PARANNA MUMMUN KAIKKI SAIRAUDET. ANNA MUMMULLE VIELÄ ELINVUOSIA TÄÄLLÄ MEIDÄN KESKUUDESSAMME. RAKASTAMME HÄNTÄ. KIITOS, JUMALA, AAMEN.

Jumala rakas, anna mummolle voimia ja terveyttä! Jeesuksen nimessä.

Herra, paranna minut niin, ettei tarvitsisi käyttää lääkettä. Ota kaikki oireet pois. Kiitos, kun kuulet rukoukseni. Vastaa minulle.

ESIRUKOUSPYYNTÖ VAIKEA Veljeni ja hänen rankojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet ja koko perheen. kiitos avusta sisar

10.05.
Herra, siunaa kaikkia kevään uusia ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita! Anna nuorille opiskelu- ja työpaikka!

Kiitos kaikille rukoilijoille ja ennen kaikkea Jumalalle, joka paransi siskoni syövän!

Vapahtaja, mitä minun pitää tehdä?

Rukoilkaa minut vapaaksi ahdingostani, apua henkilökohtaisiin ongelmiini ja minulle ja vanhemmilleni terveyttä ja minulle hyvää mökkikesää, jos se on Luojan tahto.

Please, Herra, auta mua!

aviomieheni käyttää minua taloudellisesti hyväkseen. ainakin yrittää.aina jotain uutta mitä hän tarvitsisi, nyt uusi auto.en saa häneltä rakkautta enkä huolenpitoa.rukoiletteko puolestamme?

Rukoilkaa ystäväni puolesta, joka oikeasti kaipaa Jumalaa ja uskoa, mutta yrittää täyttää elämänsä tyhjyyden milloin milläkin, koska hän on kyllästynyt ja tuntee kaiken olevan turhaa elämässään. Rukoilkaa, että osaisin neuvoa häntä oikein. Rukoilkaa, että Jumala muuttaisi hänen viimeisimmän huonon suunnitelman. Rukoilkaa myös ystävyytemme puolesta.

Auta minua elämässä eteenpäin. Sinä tiedät, mitä minun pitäisi tehdä tässä vaikeassa tilanteessa. Anna minulle rukousvastaus, jotta pääsisin eteenpäin.

09.05.
9.5.2017v.klo 17.00 Rakas Isä paranna minun ahdistus ,masennus,ja palan tunne pius kurkusta.Paranna minun niska hartia vaivat kipu pois hartioista Auta isä minua!!!

Taivaanisän johdatusta poikani perheelle,joka on hajonnut toistamiseen ja nyt tarvitaan apua asunnon saamieen ja perheen hyvinvoinnin palautumiseen.Kiitos Jumalalle.

Herra, suojele ja siunaa Israelia

Lannerangassa etäispesäke-epäily. Rukoilkaa että Jumala parantaa ja tekee ihmeen.

Vapahtaja, auta, että jännitysoireet loppuisivat!

Sairastan vakavaa syöpää, haluisin n.hdä lapseni kasvavan. Jumala auta!

Sukulaismies kärsii kovasta päänsärystä, pyydämme rukousapua.

Herra siunaa miestäni ja perhettämme, kun hoidamme miehen sairautta.Kiitos yhteiskuntamme tukiverkoston ja kunnallisen hoidon, olemme hienosti selvinneet eteenpäin.Jeesus auta tulevaisuudessa ja auta , paranna mieheni, mikäli mahdollista.Sinuun turvaamme.

Lapseni perheelle on naapuri pahansuopuudessaan hommannut häätövaroituksen kodistaan. Toinen varoitus tietää lähtöä. Perheessa 3 lasta. Herra, Sinulle on mahdollista hoitaa tämä asia. Armahda valittajanaapuria.

Sairaan miehen ja perheensä puolesta. Rauhaa kotiseurakuntaani

Pyydän esirukousta: sisareni lasta uhkailru puukolla pihapiirissä.Siunaa lasta Jeesus.

Milloin aika on Kristuksen tulla hakemaan seurakuntaansa - tämä maailma menee aina vaan kummallisemmaksi. Toivottavasti Herra tulee pian!

Siunaa Trumpia, Jumala. Anna hänelle malttia ja viisautta hoitaa asioita presidenttinä.

08.05.
Pyydän rukoilemaan puolestani, että taloudellinen tilanteeni tästä selkenisi, paranisi. Kaikki kaatuu päälle, rukoilen selviytymistä tilanteesta. Kiitos.

kiitos ja ylistys parantavan ilmiöissä äidilleni äitini

Skisma esimiehen ja muutaman alaisen välillä paisuu paisumistaan. Esimies ei tule yhtään vastaan. Jeesus armahda ja auta! Tähän asti ollut hyvä työyhteisö.

että Jumala antaisi minun tulla valituksi työhön, johon tänä iltana tehdään valinnat.

Sanasi tarkkaajana? Epäilevänä ja asiassa mitään tarkoittamana? Asian osaisia ja asianomistajia irtautumaan, niin, mitä hyvin voi käydä ettei enää pahemmin? Herra Jumala luottamuksemme ovat meidän kasvumme kehityksemme ja mitä emme voineet ei yksikään?

Lapsenlapseni L, 8 v. menee huomenna HUS:iin. Aortan tukkeuma. Olen kuukausia rukoillut, että Jeesus sen avaisi. Keskiviikkoa operaatio. Kiitos, että operaatiota ei tarvita vaan Suuri Taivaallinen Lääkäri on jo tehnyt sen. Kiitos.

minun vanha ja kaltoin kohtelemani ja uhri ja kiusattu nyt jo vuodeosastolla kaatumiset väärinravitsemuksen ja huimausten ja väkivaltaisen ja ärhentelevän kielenihuutelevainen tähdentelevä vaatimuksia vailla mitään tarkoitusta suuntaa ohjausta äiti joka nyt olisi paremmin ja oikeimmin ja vilpittömyys rehellisyys psalmi 71 tasoinen Herralle Jeesus

Rakas Jumala pyydän suojelusta pojalleni opetellessa ajamaan mopoa. Anna minulle henkilö joka tulee auttamaan tässä asiassa. Rakas Jumala auta minua taloudellisesti, en pysty maksamaan laskujani. Olen ahdistunut ja toivoton asian vuoksi. Auta Jumala minua.

Ahdistus on kamala. Anna minun päästä pois nykyisestä työpaikasta ja anna uusi työ. En jaksa enää. Olen yksin umpikujassa enkä pääse pois. En näe tulevaisuutta enkä tietä ulos tästä tuskasta. Rakas Jumala, tule pian ja avaa minulle jokin ovi! En jaksa enää yksin! Rakas Jumala, anna minulle oma perhe, anna minulle tulevaisuus ja korjaa minut! Auta!

Pyydän rukoilemaan puolestani, että taloudellinen tilanteeni tästä selkenisi, paranisi. Kaikki kaatuu päälle, rukoilen selviytymistä tilanteesta. Kiitos.

07.05.
Esirukouspyyntö 18v tyttäreni puolesta, että hän tulisi uskoon ja saisi lujan luottamuksen Jeesukseen.Rukoillaan myös kesätöitä ja elämäniloa, uskoa tulevaisuuteen.Kiitos Jeesus, että autat!

On niin paha olo, hätä. Iäkäs isä on surkeassa kunnossa. Ripuloi ja laihtunut mitättömäksi. Ei lähde lääkäriin. Taustalla alkoholiongelma, mutta ei enää juo. Jotenkin sairas, ei tietoa miten. Huoli ja pelko näännyttävät minut. Herra Jeesus Kristus, milloin autat? Isän puolesta on rukoiltu valtavasti. Olen uuvuksissa.

Rakas Jumala, anna minun huomenna löytää etsimäni ja saada lisätietoa.Suojele minua. Aamen

Haluatteko rukoilla että saan 10000000000000000000 euroa Jeesuksen nimessä?

HERRA, AUTA MINUA! OTA POIS TÄMÄ KADOTUKSEEN JOUTUMISEN PELKO! VAPAUTA MINUT ELÄMÄÄN JA PALVELEMAAN SINUA!

06.05.
Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa, poistaa pahan oloni ja siunaa minua

Minulla on valtava huoli sieluni pelastuksesta. Rukoilisitko puolestani? Kiitos.

Rukoillaan Suomen puolesta. Uskon, että suomalaiset voisivat auttaa ja rakastaa toisiaan paljon enemmän ja että siitä voisi seurata paljon hyvää. Rukoillaan myös herätystä ja rukousherätystä, josta tämä kaikki voisi alkaa.

Pieni pojanpoikani sai liian voimakkaan rokotteen 3kk iässä.Suolinukka vaurioitui ja siitä alkoivat ongelmat.Tuli allergisia reaktioita moniin eri ruokiin.Tänään 6.5.17 hänet on viety kiireesti teho-osastolle Lastenklinikalle pahan ketoasidoosin eli myrkytystilan vuoksi. Diabetes oli puhjennut.Poika on 9kk. Jeesus auta! Perhe ei ole uskossa.

Että Jumala korjaisi sisarusten välit. Ja poistaisi väärät istutukset ja käsitykset. Ja että rukoukset tulisivat kuulluksi tässä asiassa.

05.05.
minun status ja seuraamukset miten ajattelisin nykyään Jeesus puhumaan minulle ja johdattamaan minua kysymyksissä ei vastauksia ja vastauksissa olemme vastaan ottaneina elämämme tie totuus Jeesus kysymme sijaa sydämellemme äitini puolesta äitini oikeanlaisen statuksen puolesta pääsemiseksi vapauteen tilassa väkivallan kohteena ja uskontoa elämämme

minä kuulisin millainen on tilanne puhua Herramme taholta siinä missä minun korvani on ilmiöissä ja silmäni ja kokeminen - puhuminen puolesta - minun osassani ei selvyys epäselvyys saatava hoidetuksi - selvyyteen millainen olisi

Ota armoosi tänäkin päivänä. Älö anna pahaa tapahtuvan. Suojaa ja varjele kaikelta vääryydeltä ja huonoista ihmissuhteista. Pidä sairaudet inhimisillisinä. Kiitos.

Minulla on useamman vuoden ollut masennusta johon lääkkeet eivät ole auttaneet. Olen lisäksi kovin yksinäinen ja minulla ei ole juurikaan läheisiä ihmissuhteita. Pyytäisin esirukousta että elämässäni voisi tapahtua jokin positiivinen käänne ja masennusta aiheuttavat asiat voisivat ratketa.

Voimia opiskelukevään loppuunsaattamiseen, itsensä puolensa pitämiseen, itsetunnon vahvistumiseen, omaksi itseksi kasvamiseen. Että oppisin pois ihmispelosta.

Mieheni irtisanottiin työstään. Auta rakas Jeesus että hän löytää jotain muuta työtä. Auta rakas Jeesus raha-asioitamme. Kiitos että pidät huolta.

Pyytäisin Jeesuksen nimeen että lapseni saisi mieluisan kesätyöpaikan ja johdatusta rakkausasioissa. Kiitos Jumalalle ja Teille!

04.05.
Taloustilanne hankala, asumme maalla neljän lapsen kanssa, kahden kuukauden sisällä on kaksi autoamme romuttunut kolareissa, ja nyt käytössä oleva jätti tänään tien päälle vaihteistovian vuoksi. Tilanne on ikävän tappiollinen ja koettelee, tarvitsemme rukousta!

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa meitä ja vahvistaa uskoamme KIITOS!

Hei, rukoilkaa, että kuukautiseni alkaa heti. Uskon, että rukous auttaa. Kiitos.

Vapahtaja, ilmesty minulle, että tiedän Sinun olevan yhä läsnä elämässäni. Helpota tätä tuskaisaa oloa...

Pyydän esirukousta ihmissuhteen vuoksi. Kiitos.

03.05.
Herra, paranna minut, ettei tarvitsisi enää käyttää lääkettä. Pyydän ja rukoilen. Vapauta minut myös jännityksestä.

Veljeni puolesta joka on vakasti sairaana teho-osastolla,kaksi peintä lasta tarvitsee vielä isäänsä :(

Herra, paranna minut niin, että voin lopettaa lääkkeen käytön. Tee ihme, Sinulle on kaikki mahdollista ja Sinulla on avaimet kaikkiin tilanteisiin, myös tähän sairauteen. Paranna minut niin kuin parannat ihmisiä Raamatun sivuilla.

Tyttären puolesta, lopputyö menossa, käy työssä, ystävän veli teki itsemurhan , Jeesus auta kaikkia läheisiä.

Vapahtaja, auta minua. Sinä näet tämän valtavan ongelman, jonka kanssa kamppailen. Pidä minusta kiinni, älä koskaan hylkää. Please, auta minua. Ole tukeni ja turvani, turvapaikka ahdingon aikana.

Pyydän esirukousta lapseni puolesta, joka on paljon sairastanut ja jälleen löytyi uusi ongelma; kasvain. Häntä on leikattu niin usein siitä samasta kohdasta, että hermoja on vaurioitunut ja on tullut hermosärkyä, ja taas pitäisi leikata. Voisinko pyytää Jumalalta suuria, että Hän poistaisi kasvaimen.

Kiitos että elokuussa todennäköisesti saan vähän ylimääräistä rahaa. Mutta siihen asti on vain osa-aikaisen työni hyvin pieni palkka ja olen joutunut ostamaan velaksi lääkkeitä ja muuta välttämätöntä. Jokin sopiva lisätulo olisi nyt tosi tarpeen.

Huolehtiva äiti pyytää apua omaan ja lastensa elämään, ollut paljon terveys-ja taloushuolia. Kiitos.

02.05.

Rakas poikani on epätoivoinen vastoinkäymisten vuoksi. Kunpa kaikki muuttuisi jälleen paremmaksi ja terveys palautuisi.

Pyydän esirukousta, että saisin minulle sopivan uuden työn ja tyttärelleni menestystä hänen uudessa työssään. Kiitos

Pyydän esirukousta perheemme puolesta, jotta rahavaikeudet helpottaisi ja meillä olisi jokapäiväinen leipämme. Pyydän helpotusta työasioihin, jotta miehen työ vakiintuisi ja pystyisimme myös viettämään loman tulevana kesänä. Herra siunaa lapsia ja anna heille voimia ja viisautta opiskeluissa. Amen.

Herra parantaisi vatsavaivoista.Olen kauan kärsinyt niistä.Auta rakas Jeesus.

Pyydän esirukousta, että vaikeat asiat elämässä voisivat ratketa ja että voisin monien vuosien vaikeuksien jälkeen kokea toivoa ja iloa.

Rukoilkaa, että Jumala johdattaisi siskolleni uskovan puolison.

Ruloilisitteko että Jumala vaikuttaa tekemisen ja tahtomisen vuokranantajassa saanko jäädä asumaan tähän vai muuyanko pois ,kiitos

01.05.
Auta minua, Taivaan ja maan valtias... Anna minun nähdä, että et ole hyljännyt minua. On niin kovin vaikeaa.

Rukoilen elämääni uutta rakkautta ja onnellista parisuhdetta sekä talouden kohentumista. J.O.:lle pyydän kykyä yhteistyöhön, oikeudenmukaisuutta ja vastuullisuutta.

Vapahtaja, anna minulle kaikki syntini anteeksi. Anna anteeksi kaikki, missä olen toiminut väärin. Tarvitsen armoasi, ole kiltti ja armahda minua.

Että äidin kaihileikkaus onnistuu hyvin. Että muistisairas isä suostuu menemään hoitopaikkaan äidin vapaapäivien ajaksi. Olen varannut liput konserttiin ja risteilyyn ystävän kanssa. Että nämä aikanaan toteutuvat eikä mikään sairaus tms. este pilaa suunniteltuja menojamme. Oma terveys ja talous kaipaa kohentumista. Kiitos.

Pyydän Jumalan johdatusta ja viisautta, sopivaa hetkeä kertoa Jeesuksesta ja kristillisestä radio- ja tv-tarjonnasta työtoverille. Että Jeesus ilmestyy harhassa olevalle toiselle työtoverille. Pelastumista kaikille työtovereille ja ystäville, sukulaisille. Että Jumala valmistaa tilanteet etukäteen. Kiitos.

Esirukouspyyntä talomme myyntiasiassa, että se menisi hyvin kaupaksi ja että siitä saisi kohtuullisen hinnan eikä mitään ongelmia ilmaantuisi. Talo laitetaan aivan juuri näinä aikoina myyntiin, että Jumala oikein siunauisi vahvasti tämän talonmyyntiasian voittoon ja se menisi nopeasti kaupaksi. Siunaisi myös kiinteistövälittäjää, että hän paneutuisi asiaan. Taloa on hieman vaikea saada kaupa

Kiitos etten sortunut huonoon juhlintaan. En sitä halunnutkaan. Auta aivovammapoikaa ja perhettäni.Tuntuu kuin meille vaan nauretaan ivallisesti selän takana. Nukkuisin rakkaiden luo taivaan kotiin niin uupunut. Täällä ei kukaan apua tarjoa.

Yeshua, paranna minut niin, etten tarvitsisi lääkettä. Sinä tiedät, miten kamppailen tämän lääkeasian kanssa jatkuvasti. Anna minulle rauha ja lepo tässä asiassa. Ole kiltti ja paranna minut...

Pyytäisin esirukousta ystäväni puolesta. Hän oli kaihileikkauksessa ja toinen silmä tulehtui. Huomenna Tiistaina on silmän korjausleikkaus. Anna rakas isä Jumala hänen näkönsä takaisin. Hänellä on muutenkin niin kovin raskas elämä edessä.

30.04.
Herra, edelleen pyydän: auta minua lääkeasiassa. Mikä on Sinun tiesi tässä asiassa? Pyydän myös, että minua vaivaava jännittyneisyys loppuisi ja voisin olla rauhallisin mielin ja käydä seurakunnassa.

Pyydän esirukousta siihen, että onnistun esimiestyössäni varhaiskasvatuksen johtotehtävissä. Pyydän, että epörehellisyys, manipulointi ja kiusaamiseeni loppuu. Pyydän menestystä ja viisautta työhöni.

Pyydän muistamaan, että paranisin vaikeasta ummetuksesta.

Haluan rukoiltavan mielenterveys ongelmista kärsivän poikani puolesta. Toivon sydämestäni, että poikani löytäisi paikan tässä yhteiskunnassa. Hän on kärsinyt nuoruudestaan asti mielenterveysongelmista ja haluaisin, että hän pystyisi parantumaan niistä ja elämään normaalia elämää. Toivon hänelle hyvän ja tasapainoisen elämän ja ihmissuhteet.

Pyydämme esirukousta poikamme Sn puolesta. Hänellä on vaikea masennus, kun tyttöystävä jätti ja moittii koko ajan vaikka S on ollut hyvä ja ystävällinen hänelle. Jeeus auta S löytämään elämä ja pelastus Jeesuksen veren kautta!

Pyydän esirukousta että tyttäremme läpäisee tärkeaän kokeen toukokuun 1 päivänä. Kiitos

Rukouspyyntö syöpään juuri kuolemaisillaan olevan nuoren naisen ja hänen uupuneitten läheistensä puolesta. Kuoleman odotetaan olevan edessä milloin tahansa. Jospa Herra vielä armahtaisi ja antaisi elonpäiviä ja terveyttä todistukseksi kaikille - ennen matkan jatkumista Taivaan kotiin! Voimia ja rakkautta ja jaksamista kaikille.

29.04.
Pyydän rukoilemaan kanssani/ puolestani ahdistuksen ja levottomuuden poistamiseksi. Haluan antaa elämäni/ sydämeni Jeesukselle, jotta elämäni suunta kirkastuisi. Nöyrimmin pyydän apua ja antaudun tämän edessä. Kiitos.

Kiitän siitä, että olen löytänyt uudelleen yhteyden vanhaan ystävään vuosien takaa. Siitä on ollut minulle paljon iloa. Pyydän siunausta hänelle ja hänen puolisolleen ja heidän avioliitolleen. Toivon heille paljon keskinäistä rakkautta ja iloa toinen toisistaan.

Olen hädissäni ja peloissani, pelkään tulevaisuuden puolesta. Rukoilen uskoa ja luottamusta että niin käy kuin parhaaksi on. Rukoilkaa siunausta perheelleni ja meille vanhemmille viisautta.

Pyydän kohteliaimmin Esirukousta perheeni puolesta. Erityisesti lasteni suojelukseksi. Kiitos!

Rakas Jumala, kiitos, että sain herätä tähän aamuun. Ole minun ja poikani kanssa. Mieheni on matkoilla ja selvisi, että hänellä on useita naisia ollut kahden vuoden ajan eri kaupungeissa.Anna minulle ja lapsilleni voimia ja iloa tässä vaikeassa tilanteessa, jossa nyt olemme. Varjele meitä. Aamen.

Pyydän rukousta, että saisin elämään oikean suunnan ja tapahtuisi Jumalan tahto. Myös läheisten puolesta toivon rukousta.

Rukoilkaa kanssa avioliittoni puolesta. Rakkautta ja laupeutta ja turvaa lapsille, pienille linnuilleni.

Mieneni on kiinni alkoholissa. Hän on aikaisemmin ollut uskova. nyt kaksi aikusta lastani ovat ruvenneet juomaan. Auta Jeesus uudista mieheni selkeästi ja täytä Pyhällä Hengellä ja tulella ja pelasta kaikki lapseni.

Rakas Jumala, kiitos, että sain herätä tähän aamuun. Ole minun ja poikani kanssa. Mieheni on matkoilla ja selvisi, että hänellä on useita naisia ollut kahden vuoden ajan eri kaupungeissa.Anna minulle ja lapsilleni voimia ja iloa tässä vaikeassa tilanteessa

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net