2017-6-22 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


14.08.
Minun valmistuminen on kiinni,nyt viimeisestä näytöstä.Että saisin näytön läpi,kun muu elämä on ihan sekaisin.Lapsillani on monia ongelmia.Että ongelmat selviäisivät parhain päin ja kaikki päättyisi hyvin.Parisuhteeni voi huonosti,etäännytään toisistamme.olemme seuraavat kaksi viikkoa koulu ruuan varassa.Rahaa ei ole yhtään eikä tule 2 vk mistään.

Jouduta työttömyyspäivärahan käsittelyä, tarvitsen myös ylimääräistä rahaa.

Pyydän rukousta muuttoon toiselle paikkakunnalle. Anna meille hyvä koti ja elämä ja että saisin työtä samalta paikkakunnalta, että lapseni olisi onnellinen, saisi hyviä ystäviä. Hän vaikuttaa masentuneelta.

Rukouspyyntö, että Herra puuttuisi väkevästi vaikeaan elämäntilanteeseeni, terveys- ja talousasioissa, ja että saisin sydämeeni Hänen rauhansa ja aidon ilon. Kiitos Jeesus. T.R.

13.08.
Pyydän rukoilemaan sisareni puolison puolesta (O.K.), hän sairastaa vaikeaa syöpää. Ja siihen liittyvät kivut ym ongelmat vaivaavat kovasti. Toivoisin todellakin tietysti ihmettä että kaikki vaivat häviäisivät ja saisivat elää yhdessä monia monia vuosia. Molemmat ovat eläkeiän kynnyksellä. Tämä aika on ollut todella raskasta myös sisarelleni.

Pyydän J apua että saa vaikean asuntomyynnin loppuun ja asiat selkenevät!kiitos

Vapahtaja, paranna minut.

Herra, auta minua lääkeasiassa.

Jumala, pelasta S ja T sekä E ja N. Anna heille väkevä usko ja voimia tänä kesänä ja syksynä. Anna kaiken järjestyä hyvin.

yydän esirukousta tuttavani puolesta. On uskossa, mutta tarvitsee vapautumista paniikkihäiriöstä ja harhoista. Kyseessä nuorimies 19 vuotias

12.08.
olemme viettämässä viimeisiä kesäpäiviä emme mitään voida parantajina asuntoa ja saapumista lähtemistä mutta olen kovin kiusattu kaikenlaisten seksi naisten vähissä vaatteissa esiintyvälle olenhan vanha ja naimaton miten sen ja kenen kanssa Jumalani johdatatkin yhteen äitini pääsemisen saatanan vallasta päästä myös voimassasi ilmi

Pyydän esirukousta että henkilö joka on tehnyt perheellemme paljon pahaa, ymmärtäisi mitä on meille tehnyt, katuisi eikä tekisi samaa kenellekään toiselle ja että hän pyytäisi anteeksi.

Pyydän edelleen L:n puolesta rukousta, jotta hän saisi voimaa irrottautua vanhasta elämästään ja lähtisi seuraamaan Jeesusta. Pyydän myös rukousta siihen että saisimme toisiimme kivan yhteyden ja voisin olla apuna johdattamassa häntä Herran luo. Tämä mies on haavoittanut minua syvästi..mutta tiedostan että kyseessä on henkivaltojen taistelut. Olen antanut kirjoja, keskustellut ja houkutellut mukaa

Olen psyykkisesti heikko. nyt on menossa ahdistuskausi. Myös masennuskausi. oLen hoidossa, mutta mua ei voi auttaa kummemmin. Revin sormeani kuin hullu. Kiitän, etten ole syönyt kuin hullu. Se on suuri kiitosaihe. kIpuja on. Tuskaa on . Se kuuluu taudinkuvaan. pyydän VOIMAA JA VIISAUTTA! Jeesus johdata kaikessa . Jään käsiisi.

Pyytäisin esirukousta avioliittoni ja lasteni puolesta. Että osaisin olla heille parempi äiti ja saisin luotua yhteyden heidän kanssaan. Ja että Jumala vihdoinkin antaisi minulle ystäviä, että joku pyytäisi joskus minuakin johonkin, eikä minun tarvitsisi tuntea olevani se, jonka seuraa ei kukaan kaipaa.

Jeesus johdata tuleva ilta ja yö. auta!

Uniongelmat Rauhassa minä käyn levolle ja nukun. Uskon Jumalan Sanaan. Olen kiitollinen, jos joku rukoilee puolestani, että voisin nukkua normaalisti tarvitsematta turvautua lääkkeisiin. Jumalan lapsi

Poikani kielenterveys. Oi, Jeesus auta! Kiitos, että olet huolehtinut tähän asti. Tule Jeesus ja anna hänen parantua. Ja selvitä kaikessa.

11.08.
Herra, auta pärjäämään ilman lääkitystä. Tai anna minulle rukousvastaus, jonka turvin uskaltaisin jatkaa lääkkeen käyttöä. Kiitos.

Useita vakavia sairauksia saaneen nuorenmiehen puolesta pyydetään esirukousta, että Kristus koskettaisi häntä parantavalla kädellään, antaisi hänen kasvaa uskossa ja antaisi toivoa kaikkiin elämän asioihin. Rukous neljän muunkin aikuistuneen puolesta. Rukous maailmanrauhan, pakolaisten ja lähetystyön puolesta.

osoitteeseen pyhäähenkeä ja mitä eivät henkivallat enää vaikuta vaikuttamasta sukuni vallasta valtaa pitämästä eivät sanoo apostoliset ...

Siunaa ja varjele matkaamme ja kotiamme Jeesus!!

Tämä päivä jännittää. Pitäisi jaksaa tiettyjä juttuja. Myös illalla on hengellinen tilaisuus. Entä jos nukahdan sinne. Kauheaa. Tykkään kyllä osallistua, mutta varsinkin istuminen paikoillaan saa minut nukahtamaan. Kiitän , että jeesus on auttanut kaikessa.

Lääkkeiden käyttö pelottaa niin paljon... Auta, Herra, ja armahda!

10.08.
Että lapseni saisivat aidosti rakastavat puolisot ja kestävät parisuhteet ja puolisot. Että minä pääsisin nikotiinista eroon, vaikka elämäntilanne on tällä hetkellä stressaavaa ja vaikeatakin kaikin tavoin.

Rukousapua kaivataan. Olen niin monen asian ristitulessa etten näe tietä eteenpäin.Apua kaivaten.Kiitos.

Pyytäkää johdatusta ja rakkautta V:lle ja minulle ja apua minulle velka-asioiden hoitoon-talouasioista jatkuva ahdistus.Että Jeesus parantaisi silmäni ja lähettäisi hyviä ihmisiä lähelleninimensä ja verensä kautta

Veljelläni on paha peliriippuvuus, perinnöt on jo mennyt ja vaarassa mennä asuntokin, pyydän hänelle Herraltamme apua. Kiitos Jumalalle monista rukousvastauksista.

Auta, Herra, ettei enää tulisi jännitysoireita. Kun en oikein lääkettäkään uskalla ottaa. Auta, Kristus, Sinä voit tehdä oloni helpommaksi.

Kristus, paranna minut niin, ettei tarvitsisi ottaa lääkettä. Pyydän ja rukoilen tätä Sinun nimessäsi, Herra Yeshua. Amen.

Pyytäisin, että Herra antaisi rukousvastauksen eräässä pienessä asiassa. Olisi helpompi sitten jatkaa eteenpäin.

Herra, anna minulle kaikki syntini anteeksi. Auta, että huono omatunto hälvenisi, kaikkihan on jo maksettu. Auta, kun vihollinen syyttää ja syyllistää.

Rukoilkaa että nuoren naisen seksuaali-identiteetti eheytyisi. Hän on hukassa ja ammattiauttajat ja muuan järjestö ohjaavat häntä väärään suuntaan. t. Rukoilevat vanhemmat

YESHUA, PARANNA MINUT!

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos.

09.08.
Kristus, auta minua! Paranna minut, tee ihan terveeksi!

Herra Yeshua, auta minua! Ota pois jännitysoireet.

Auta poikaani selviämään kisoissa Lontoossa. Fyysisesti ja henkisesti raskas kisa edessä. Suojele pahoilta puheilta ja kiusaajilta.

7X9biD <a href="http://nrdrjwjlidzp.com/">nrdrjwjlidzp</a>, [url=http://nuwkbaxwbekl.com/]nuwkbaxwbekl[/url], [link=http://pyprrltoknjt.com/]pyprrltoknjt[/link], http://upcwrnhskamd.com/

Rakas taivaallinen isä. Pyydän apuasi, että saisin velkani maksettua. Raha-asiat ahdistaa ja on todella vaikea olla.Auta Rakas Taivaallinen Isä. Olen kiitollinen, että olen saanut moneen asiaan apua, jos vielä auttaisit, että saisin talouteni kuntoon.Tarvitsisin pikaista apua.

Tuttavani sai uuden työpaikan. Hän jatkaa hengellisessä työssä. Pyydetään hänelle siunausta siihen! Rukoillaan, että Jeesus sulkee hänet rakkauteensa ja että Pyhä Henki antaa hänelle viisautta, oikeita sanoja ja rakkautta Jumalaa ja ihmisiä kohtaan.

Tämä seuraavaa jäljellä koettavana kokeneena mitä koetettavana seurauksia kunnottomasta ja kelvottomasta suhtautumisesta mitä olisin tarvinnut. Herra olemme yhtä ja olemme vastuullisuutesi ovat ja on ja on oleva rukouksemme asiamiehiä silmäpärit korvat ja kieli huuli suu Herra käännythän Israelisi suhteen niinkuin meidänkin suhteen osoitteeseemme!

08.08.

Voitteko rukoilla rahatilanteeni puolesta. Olen pulassa ja voitteko vielä rukoilla että luotan Herraan. Myös että mieheni Tulisi uskoon ja lopettaisin tupakan ja kiroilua. Olen niin peloissani. Lonkka leikkaus tulossa ja millä elän sairasloman?

Pyydän rukousta taloudellinen tilenne tukala jeesus auta olet luvannut.Amen

Vapahtaja, vapauta minut näistä jännitysoireista...

Rukouspyyntö vertavuotavan suolistoni puolesta sekä taloudellisten vaikeuksieni vuoksi. T.R.

Herra, auta, että jännitysoireita EI ENÄÄ IKINÄ tulisi. Paranna minut, ole niin kiltti.

Pyydän itselleni enemmän rakkautta Jeesukseen ja Raamattuun. Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta ja siunausta elämääni. Kiitos.

07.08.
Isä, anna minulle rukousvastaus pyytämässäni asiassa. Olisi helpompi jatkaa eteenpäin.

Herra, paranna minut! Auta, ettei oireita enää tulisi ja pärjäisin ilman lääkitystä. Tämäkin asia on Sinun käsissäsi, varjele minua sairastumiselta.

Die moder! Die pad! Die waarheid! Langst dit! [äidille tie totus elämä vierelle käy] isättömyyttämme äidittömyyttämme Jeesuksen Kristuksen Jumalan Pyhän Hengen vierelläkävijäksi toteuttaneena puolesta rukouksemme

Siunausta tulevaan lukukauteen, jota odotetaan kauhulla. Yksinäisen ja kiusatun teinin puolesta. Että saisi hyviä, kestäviä kavereita. Että ei enää kiusattiin. Ja laihtumisen puolesta, kun lääkkeet lihottaneet hänet todella muhkeaksi ja haluaa itse laihtua voinnin vuoksi.

Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta, että Jumala siunaisi ja johdattaisi meitä ja avaisi niitä ovia, mitä Hän on meille tarkoittanut. Pyydämme myös ystäviä ja tukiverkostoa ympärillemme ja perheenlisäystä, kun on sen aika. Kiitos!

Kiitos Jeesus sinulle, että minulla on ollut hyvä elämä! Siunaa lapsiani ja anna heille tasapainoinen lapsuus! Siunaa parisuhdettammeja anna meille pitkämielisyyttä toisillemme vaimoni kanssa. Vähennä turhia riitoja seksistä ja sen määrästä... Anna meille perspektiiviä kstosa, että asiamme ovat hyvin... Kiitos Jeesus!

Pyydän esirukousta, että mieheni tunnustaisi lääkeriippuvuutensa ja saisi halun päästä lääkkeistä eroon. Herra valaise tämä asia hänelle. T. Rukouksen voimaan uskova

Herra, auta, minua pelottaa. Minua pelottaa se, että ottaessani lääkettä minuun meni joku paha henki. Herra, näytä, että Sinä olet yhä elämässäni. Älä anna minun hukkua, vaan pelasta minut.

50 vuotiaalla miehellä on 6 vuotta sitten todettu aivokasvain, jota ei pysty leikkaamalla parantamaan. Nyt tilanne alkaa olla vakava. Pissa ja kakka eivät enää tule normaalia tietä ulos. Huimaus on kova. Ja muitakin vammoja aivokasvain on hänelle aiheuttanut. Sekä lääkkeistä aiheutuneet vaivat, kuten kortisonin aiheuttama turvotus Jeesus auta.

Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta...meitä vastaan hyökätään jatkuvasti erittäin kovaa. Pyydän myös rukousta sen puolesta että uskomme uudistuisi ja saisimme läpimurron Jumalan kanssa.

06.08.
Pyydän esirukousta ysävämme puolesta. Hän on juuri saanut tietää sairastuneensa vakavasti. Ysävämme on ihminen, joka auttaa aina kaikkia muita pyyteettömästi, tekee talkoita, autaa heikoimpia, järjestää tempauksia auttaakseen vanhuksia ja vammaisia. Hän tekee vapaaehtoistyötä ja hoitaa oman työnsä velvollisuudentuntoisesti. Pyydän esirukousta, että hän parantuisi ja saisi viettää elämäänsä perhee

Pyydän johdatusta: onko seurustelukumppanini minulle "Se Oikea" vai ei. Olemme sielunkumppaneita ja meillä on paljon yhteistä, mutta jotkin ominaisuudet hänessä ovat ylipääsemätön ongelma. Hän taas on varauksettoman rakastunut. Epätietoisuus ja huoli meistä molemmista ahdistaa ja kuluttaa voimia. Osoita, Jumala hyvä tahtosi, kiitos ja anna rauha!

Pyydän esirukousta nuoren naisen puolesta, että hän tulisi uskoon.

Jeesus auta! Oli vieraita. Olin lapsenvahtina sitten toisena päivänä. VÄSYMYS. OLen niin väsynyt, etten jaksa "korviani kantaa". Herra armahda minua. Auta. etten sorru syömään kuin hullu väsymykseeni. oLen sellainen ruokasairas. Jeesus tule ja auta. huominen . Ilmesty! Kirpputorireissu ja muuta. En selviä . tule voimakseni!Anna tarkkaavaisuus!

Rukoilkaa, että Jeesus vapauttaisi ja parantaisi minut tästä kauheasta ahdistuksesta, masennuksesta ja pelosta, sekä monikemikaaliyliherkkyydestä. Nämä rajoittavat elämääni todella paljon. Voimani ovat loppu. Herra, paranna myös rytmihäiriöt ym. vaivat. Anna lohdutus suruuni! Tarvitsen myös asunnon. Kiitos Jeesus!

05.08.
Pyydän esirukousta ruokatorvisyöpää sairastavan miehen puolesta,että Jeesus parantaisi hänet. Jeesukselle ei mikään ole mahdotonta1

Kokeneena mitä voidaan ihmiseltä salassa ja mihin se minut on johtanut saadakseni asioitani kohtuudella: Tarvitsemme jo sinänsä mitä leski voi ja mahdollinen päästäminen Saatanan Vallasta? Saatanan Vallasta tämä leski ja kuinka koettua pääseminen koetuttajista. Pyhä Henki Jesus Kristus Jumala, tämän palvelukseksemme. Sovintoon veri yhteisö Herra!

Jos on jotain epärehellisyyttä ystäväni puolelta minua kohtaan, niin tuo se eteeni, että saan selvyyden.

Tarvitsen pikaisesti rahaa. Ota rahahuolet kerralla pois. Anna ihmeen tapahtua.

Pyydän hyvän työpaikan löytymistä. Olen taas työtön.

Ota tämä epäilys ja mustasukkaisuus pois sydämestäni. Anna tilalle rauha, luottamus ja itsenikin rakastaminen.

Anna rauha minun sydämeeni. Irtisanoin vuokra asuntoni, anna minun löytää hyvä asunto itselleni ja pojalleni kaupungista, jonne haluan muuttaa. Aikaa ei ole paljon. Anna asioiden sujua helposti. Aamen.

Pyydän esirukousta ruokatorvisyöpää sairastavan miehen puolesta,että Jeesus parantaisi hänet. Jeesukselle ei mikään ole mahdotonta1

Pyydän rukousapua veljeni puolesta, vapautuu ensi viikolla vankilasta. Rukoillaan muutosta ja pelastumista, ihmisiä tueksi. Pyydän myös muistamaan vanhempiani, jotka ovat kärsineet asiasta jo 20 vuotta, heille taivaasta voimaa ja viisautta jälleen. Kiitos!

ENO PÄÄSI SAIRAALASTA. KIITOS JEESUS, KIITOS RUKOILIJAT!!

Rakas Isä, siunaa ja varjele. Pyydän, että tyttäreni muuttaisi takaisin Suomeen. Olisi terve ja onnellinen. Löytäisi kristinuskon.

Pyydän rukousta L:n puolesta, joka on ollut kiinnostunut uskonasioista, mutta nyt hän on palaamassa entisen elämän vaaroihin, kauas Jumalasta ja Jeesuksen seuraamisesta. Rukoillaan että hän tulisi uskoon ja minulle oikeita sanoja ja oikeaa asennetta, jotta en ainakaan pahentaisi tilannetta. Kiitos!

Herra, ilmesty elämässäni. Näytä, ettet ole hyljännyt minua...

Herra, auta, ettei tarvitsisi ottaa lääkettä. Paranna Sinä minut. Auta minua nukkumaan hyvin.

Pyydän tyttärelleni apua opiskeluun, tenttien läpi menemiseksi ja minulle parantumista uupumisesta. Lisäksi pyydän apua pikkuserkkuni ja suomalaisten/israelilaisten pelastumiseksi . Kiitos Jeesukselle ja teille aiemminta rukouksista

04.08.

Uskomattoman muehen puolesta joka elää viinan kahleissa. Junala ilmesty ha eheytä

Rukousystävyyttä pyydän. Tämäkin aika niin raskasta.Huolia huolien perään. Ymmärrys ei ympärillä tapahtuvaan riitä. Olen kai heikko. Ystävät kadonneet jos niitä joskus oli. Pää pystyssä ohi mennään. Asioihin selkeys. Kuin jatkuva paniikki.Siunausta ja terveyttä tulevaan.Kiitos

Pyydän bohdatusta läheiseen ihmissuhteeseen...olen tapaillut rehtiä ja mukavaa miestä. Pyydän, että Jla johdattaisi meitä ja että saisimme rauhassa puhuttua asiat...ja löytäisimme yhteisen ymmärrettävän kielen...Herra muokkaa olosuhteitamme niin että pystymme mahdoll pian näkemään.

Enon puolesta, joka sai sairauskohtauksen

03.08.
terveyttä ja Jumalan johdatusta,rakkautta sekä huolenpitoa miesystävän jokaiseenpäivään.Herra varjelkoon jokaisen askeleensa

Perheemme puolesta. Perherukous. Äitini oikeaksi Herran Hengen vaikuttaa. Kiitosaiheinen. Rukous toimii pyyntönä! Tule Hera Jeesus Kristus Perheemme! Palvelemaan lähetettyä! "jesus! send prayer for TAIMI!".

Yeshua, paranna minut täysin oireettomaksi niin, ettei tarvitsisi ottaa lääkettä. Kiitos.

Olen hermostunut ja stressaantunut. Pyydän, etten ahmisi ruokaa tuskaani. Olen ruokariippuvainen. Sairas.Jeesus auta! Anna Voimaa kestää tämä ahdistus. Tule herra jeesus !

Herra, paranna minut! Kiitos!

Tyttärelläni on sairautta ja vaikeuksia. Hän on uskossa, mutta nyt hän on lähdössä viikonloppuna aivan väärille teille. Hän on hyvin herkkä ja "auttajat" ohjaavat häntä synnin teille. Jeesus, huudamme, pysäytä nuoren aikeet ja anna hänen nähdä totuus vääristä "auttajista". Johdata hänet uskovien yhteyteen, korjaa ja paranna. Kiitos, Jeesus!

Pyydän esirukousta aviomiehen löytymisen puolesta.

Sairaan mieheni alakulo ja kiukku. Jeesus auta! Anna mulle voimaa ja viisautta. ---Pojan mielenterveys. Vielä on selvinnyt. Jeesus armahda häntä. Uskonkriisikö? Jeesus auta! Tulossa perhejuhla. Mieheni jännittää sitäkin.

Rukoillaan Iranin kristittyjen ja kaikkien siellä syyttömästi vainottujen ja vangittujen puolesta. Rukoillaan Iraniin herätystä ja vapaampia oloja.

02.08.

Koettua on ajalla ja paikalla sanoilla ja teoilla seuraamuksia, joten Herra koe se mitä Herran on kokea osoitteessaan Äitini! Pardon Äidilleni! Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki; Pardon Äidilleni! Iankaikkisessa Iankaikkisessa Taivasten Valtakunnassa, Jumalan Valtakunnassa.

Rukoilkaa ulkomailla työtehtävissä olleelle uskovalle erikoislääkärille töitä Suomesta. Johdata rakas taivaan Isä!

Hyvin yksinäisen ja erilaisen teinini puolesta. Että saisi hyviä ja pysyviä kavereita. Hänen Masennus ja itseni huono taloudellinen tilanne vaatii myös veronsa tekemisissä/harrastuksista jne. Jeesus auta !

Nuori äiti joutunut sairaalaan hieman yli raskautensa puoli välin. Hänen lisäkseen puoliso ja esikoinen raskaassa elämäntilanteessa. Rukoillaan, että Taivaan Isä kantaisi heitä.

Pyydän äitini ja sisareni puolesta esirukousta.Jeesus vedä heitä puoleesi.

Yeshua, auta minua! Tarvitsen apuasi ja armoasi enemmän kuin mitään muuta. Auta minua, ole kiltti!

Miehelle jolla hengitysvaikeuksia.

Jeesus siunaa tämä päivä. Marjahomma on iso projekti. Näin painajaisunia. Levoton yö. Pyydän psyykkeelleni vahvistusta ja rauhaa. olen heikko. Jeesus auta minua!

Että äiti pääsee omaishoitajien kuntoutuslomalle. Että isän tutkimuksissa ei ilmene vakavaa. Heille molemmille Jumalan siunausta ja terveyttä. Että löydän pian sopivia säännöllisiä lisätuloja. Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta ja siunausta elämääni. Kiitos.

Herra Yeshua, tule minua vastaan tässä lääkeasiassa. Anna lisää rukousvastauksia. Kiitos.

Rukoilisitteko puolestani että jännitykseni ja ahdistukseni helpottaisivat

Jeesus pelasta poikani ja vapauta päihteistä. Anna apusi pian. Kiitos Jeesus!!

01.08.
Voi että kun kaikki tuntuu menevän pahempaan suuntaan L:n suhteen. Hän on ottanut jo suuria askelia vanhan elämänsä suuntaan, mihin ei Jumala eikä Jeesuksen seuraaminen kuulu. Rukoillaan, että Herra pysäyttää miehen!!! Rukoillaan myös minulle oikeita sanoja, jos Herra käyttää minua. Kiitos teille!

Että äidin kaihileikkaus onnistuu. Että äiti pääsee omaishoitajien kuntoutuslomalle ja että loma on mieluisa. Että isän syöpäepäily osoittautuu aiheettomaksi. Viisautta ja taitoa lääkäreille ja hoitajille sekä isän tutkimuksiin että äidin kaihileikkaukseen. Terveyttä molemmille vanhemmille.

Taloudellisen tilanteen puolesta. Lapsi aloittaa ammattiopinnot, toinen autokoulun kolmannen vaiheen ja kolmas tarvitsee välttämättä uudet kouluvaatteet. Silti rahaa on vain 300 e tälle kuulle ja nuo kaikki asiat pitäisi saada maksettua ja vielä ruokaakin saada. Kelalta ei saa apua. Jeesus auta !

Pyydän pelastumista ystäville: E, H, J, K, R, K, T, L, J, M, J, M, K, J, sekä sukulaisille ja työpaikan ihmisille. Kiitos Jeesus että kutsut heitä pelastukseen. Kiitos Jeesus että erityisesti ilmestyt J:lle ja vapautat hänet vääryyden siteistä, annat oikean uskon ja pelastuksen. Pyydän elämääni Jumalan johdatusta ja viisautta. Että löydän pian sopivan säännöllisen lisätulon pienipalkkaisen o

Pienelle vauvalle helpotusta unensaantiin. Nukkuminen on vaikeaa. Koko heidän perheelle voimia ja viisautta vauvan hoidossa,

Pyydän esirukousta ja johdatusta työpaikka-asioissa.

Herra, paranna minut.

Olen väsynyt ja levoton. Revin sormeani hermostuksissani . Töitä on vielä kesken. Huolettaa liiviasia. Pitäisikö ostaa uudet? En oikein ymmärrä, mikä olisi parasta. Olen psyykkisesti heikko. Kiitän uudesta hameesta. Se on taivaan Lahja.

Pyydän esirukousta syöpään sairastuneen miehen ja hänen perheensä puolesta.

Jumala, kuule meitä. Siunaa perhettämme. Kutsu läheisiäni uskon tielle. Isä, suo meidän perheen vielä kasvavan.

Herra, auta minua! Sanassasi lupaat vastata anovalle, autathan siis minuakin. Kiitos!

Pyydän niin Jumalalta, että saisin rinnalleni miehen, johon viimein olen uskaltanut ottaa yhteyttä. Herra johdata meidät yhteen P:n kanssa. Tätä niin pyydän. Ja jos ei hän, niin Herra,sinun johdattamasi mies, jota rakastaa.

Rukoilisitko puolestani, että minua ajoittain vaivaavat jännitystilat loppuisivat kokonaan? Kiitos muistamisesta!

31.07.
Kristus, pelasta minut!

Rukoilkaa puolestani, että Jumala auttaisi minua. Ystäväni tahallinen ilkeys ja hylkääminen on musertanut itsetuntoni ja särkenyt sydämeni. Tuntuu, että kaikki rukoukseni vuosien varrella ovat olleet turhia. Uskoin Jumalan johdattaneen tämän ihmisen luokseni ystäväksi, mutta hän on vain satuttanut minua. En enää tiedä, mihin uskon ja mitä tehdä.

Anna lisää rukousvastauksia...

Hyvä Jumala. Päiväsä päivää yritän rukoilla hätäni ja tuskani vuoksi. Olen menettänyt itsestäni jotain sellaista joka on ajanut minuttähän. Taakkani ovat velat joita en kykene enään huolehtimaan. Ota Herra takkani pois elämästäni vaikka en ole sitä ansainnut. Sanani eivät riitä kertomaan tuskaani ja hätääni mutta sinä tiedät ne. Herra, miten minun käy kun en olekkaan se joka aittaa vaan olen autet

Pyydän hoitavaa rukousta lapsuudnperheeni kieroutuneisiin ihmissuhteisiin.Olin aina syyllinen.Vieläkin perhettämme ja minua , erityisesti äitini ja sisareni syyttelevät pahasta olostaan.Herra anna heidän saada apua muualta.Opeta Jeesus minua huomaamaan, milloin he yrittävät kaataa pahanolonsa minun syykseni.

Hrra siunaa ja johdata lomamatkamme .Ole sinä Jeesus matkanjohtajamme.Siunaa majoittajaa .

Herrani, suo meille vielä lapsi. Se olisi ihmeesi, suuri ihme. Mutta vain sinä Isä voit sen enää tehdä. Isä kuule.

Herra Jeesuksen nimen ja veren kautta armahda K..Hänellä todettu syöpä rinnassa ja kainalon alla..Nyt korkea kuume vettä keuhkoissa siis nestettä. Isä hallitse kyseisen naisen elämää ja sairauksia. Amen

Rukouspyyntö: Ulkotapahtumien puolesta että Jeesus lähettää työmiehiä, antaa voitelun puhua ja kauniin sään. Jeesus ohjaa johda ja anna myös luvat kaikkiin tilaisuuksiin. Kiitos Jeesus.

30.07.
Pyydän tyttäreni puolesta rukoilemaan,että Jumala pelastaisi ja parantaisi,ongelmallisista psyyken ja fyysisistä sairauksista, varjelisi ! vapauttaisi väkivaltaisesta parisuhteesta ! Onhan Jeesus kuollut hänenkin puolestaan ristiin naulittuna ! Kiitos!t.B.äiti!

Voi että kun kaikki tuntuu menevän pahempaan suuntaan L:n suhteen. Hän on ottanut jo suuria askelia vanhan elämänsä suuntaan, mihin ei Jumala eikä Jeesuksen seuraaminen kuulu. Rukoillaan, että Herra pysäyttää miehen!!! Rukoillaan myös minulle oikeita sanoja, jos Herra käyttää minua. Tämä mies on niin pahan vietävissä...mutta Jumalalle kaikki on mahdollista. Kiitos ja Herran siunaus teille rukoilij

Herra, tuon eteesi perheeni, kaikki sen jäsenet omaa perhettäni ja sisaruksiani ja mummoja myöten. Ole meille kaikille armollinen, Herra. Näet syntimme, näet rikkomuksemme Sinua vastaan. Kuule rukoukseni, kosketa meitä kaikkia Pyhällä Hengelläsi ja pelasta meidät kaikki. Pelasta koko sukumme. Anna voimia ja terveyttä heille, jotka tällä hetkellä tarvitsevat. Kiitos Jumalamme Kristuksen nimessä. Aa

Että kuulisin Jeesuksen äänen. Että saisin kaiken tehtyä, mikä on Herran tahto. Että vatsani rauhoittuisi. Olen stressaantunut. Jeesus AUTA!

Pyydän rukousapua jotta minusta levitetyt huhut ja juorut menettäisivät vaikutusvaltansa ja totuus asioista kävisi ilmi

Sairastan vakavaa suolisto/sisäelin sairautta,mikä on pahenemassa.Jumala ole armollinen kuule rukoukseni ja paranna minut.Olet ainoa toivoni.Olet pitänyt minusta huolen ja pidät eteenpäin.Sinulle on kaikki mahdollista.Kiittos ja kunnia Sinulle kaikesta!

Herra sinä näet tämän sisareni tilanteen ja äitimme, jota sisareni komentelee ja ohjailee äidin omassa kodissa.Herra auta aikuista sissrtani ymmärtämään oma tilansa ja hankkimaan apua.Siunaa hänen lapsiaan, Jeesus rakkaudellasi.

29.07.
Uskon, että Herra Jeesus pelastaa minut tästä ahdingosta. Muuta vaihtoehtoa ei ole. Kiitos, että ruokoilette!

Rukoilkaa minut vapaaksi tupakasta ja nikotiinipurkasta ja yksinäisyydestä ja köyhyydestä ja masennuksesta ja ahdistuksesta.

Esirukouspyyntö veljen puolesta.Todettu kasvain ruokatorvessa ja suurentumaa imusolmukkeessa.Pyydetään, että Jeesus parantaa hänet täydellisesti nimensä kirkastamiseksi. Jumalan on kaikki valta taivaassa ja maan päällä.Hänell on kaikki mahdollista.Kiitos Jeesus!

Olen huolissani siitä, että isäni syö niin paljon lääkkeitä. Sekaisin hän ei ole, mutta osa lääkkeistä lienee turhia. Itse hän ei tietenkään ajattele niin, vaan pitää niitä tärkeinä.

Paranna minut, Herra! Ota kaikki huoleni kantaaksesi, itse en jaksa näiden taakkojen alla.

Pyydän rukousapua ihmissuhteeseen,että voisimme palata ex-mieheni kanssa yhteen,ja liittomme olisi vahva.

Auta, Herra, minua edelleen lääkeasiassa.

28.07.
Herra Yeshua, paranna kaikki sairauteni ja vaivani. Auta minua. Tee terveeksi.

Rakas Jumala, lapseni on tulossa ulkomailta kotiin. Siunaa hänen matkansa ja varjele häntä vaaroilta. Anna hänen saapua turvallisesti kotiin. Kiitos, että kuljet häben

Rakas Jumala, varjele lastani matkalla. Anna hänen saapua turvallisesti kotiin. Aamen

Rukoilkaa, että Jeesus koskettaisi uskovaa nuorta miestä parantavalla voimallaan, niin että hän kykenisi käymään töissä. Kiitos Jeesus, että kuulet ja parannat! &#128591;

Oi Herra auta mä toivon vaan, vaikk´ ei ois toivoa ollenkaan..! Olen ollut jo hyvin monia vuosia eläkkeellä ja elämäni on täysin umpisolmussa. Valtava trauma elämässäni oli se, kun Jeesus ilmestyi joskus koulun loppuvuosilla minulle unessa ja sanoi että minä en pääse taivaaseen! Olin seurakuntanuorissa armeijaan asti.Traumoja on.Olen salaluopio.

Pyydän esirukousta parisuhteeni puolesta. Että asiat järjestyisivät ja saisin kodin,perheen ja avioliiton. Herra auta että uskallan päästää irti ja luottaa sinuun.

Olen pilannut pienen perheemme rahatalouden pelaamalla uhkapelejä. Mieleni sumentui pelatessa. Olen mokannut kaiken. Isä, auta, en selviä veloistani ja siitä kärsii perheeni vuosia eteenpäin. Haluan tehdä parannuksen! Apua myös vähäosaisten ja ahdistuneiden elämään.

Herrani, suo meille vielä lapsi. Minun silmin aikaa ei ole enää paljon, mutta tiedän Jeesus, että Sinä teet ihmeitä niin halutessasi. Kuule minua Isä. Kiitos uskosta, armosta ja kaikista kuolleista lapsista ja tästä yhdestä elävästä pojastamme. Hän on aarre! Kiitos ISä!!!!

Herra, Sinä näet, mikä minua huolestuttaa. Auta minua, tee terveeksi.

Pyytäisin esirukousta,kun on niin ahdistava olo. Miniän kanssa välit huonot. En ole nähnyt lapsenlapsianikaan pitkään aikaan. Voisitteko rukoilla,että välit korjaantuisivat. Kiitos teille!

Pyydän esirukousta univaikeuksieni paranemisen puolesta.

Jeesus pelasta viisi nuorta poikaani.Varjele heitä nyt mökillä etteivät sählää mitään eikä kenellekkään satu mitään. Ole heille armollinen

27.07.
olen varmana ehdottomuus ja koen Jumalan hyvyyden saada vuokratasoisen asumisen vallasta pääsemisen Jumala pyhä henki minua saattakoon onneksi menestys siunaus ja niin on myös äidilleni äidin edellä mainittua kirjallisuus ja rukouksen

hei vaan pyytäisin rukousta M L puolesta että JEESUS KOSKETTAISI hänta ja hän voisi uudistua uskossa varmaan JEESUS tietää mitä tarkoitan kiitos rukouksista terveisin p.

Jumalani auta poikaani raitistumaan ja pelasta hänet. Kiitos ja ylistys kun olet jo paljon auttanut häntä. Anna minulle rauha ja varmuus että viet aloittamasi työn loppuun

Jeesus antaisi puolison.

HERRA, AUTA MINUA! Anna minun pärjätä ilman lääkitystä, paranna minut, älä anna tulla oireita.

26.07.
Kristus, kanna minua nyt, kun lopetin lääkityksen. Älä anna oireiden palata. Turvaan Sinuun, auta minua.

Nuori aikuinen on sairastunut fyysisesti monella tapaa, vakavasti. Lääkärit eivät löydä syytä eivätkä sopivaa lääkitystä. Nyt määräsivät yllättäen ylivahvaa psyykenlääkettä (!). Sivuvaikutukset voivat olla kohtalokkaita, pysyviäkin. Potilas tarvitsee apua. Voitteko kanssamme uskoa hänet Herramme parantaviin käsiin?

Herra hallitse Jeesuksen nimen ja veren kautta koko elämääni. Vahvista uskoani Jeesukseen suo minulle puhdasta ja edistyksellistä kristittyä elämää.Isä hallitse sairauksiani ihmissuhteeni, suo minulle elämänkumppani uskovaisesta sisaresta jonka kanssa voidaan yhdessä kirkastaa Pyhää nimeäsi rakas Jumala. Kosketa koko sukukuntaani.

25.07.
Pyydän esirukousta että Jumala voisi kääntää elämäni suunnan ja tuoda elämääni iloa. Toivon myös Herralta apua ja viisautta löytääkseni läheisiä ystäviä ja elämänkumppanin.

Herra, anna minun pysyä kunnossa nyt, kun ei ole lääkitystä. Anna lisää rukousvastauksia, että uskaltaisin jatkaa lääkkeen käyttöä.

Elämä on pahasti umpikujassa. Talousongelmat painavat päälle rajusti. Alamäki alkoi vuosikymmenien hyvätuloisen elämän jälkeen vuonna 2012 enkä ole päässyt pinnalle, vaan velkaantumisen vuoksi menettämässä kaiken. Rukoilen Jumalaa joka hetki mielessäni, jotta jokin ihme tapahtuisi. Pyydän apua niiltä, jotka voivat rukoilla puolestani.

Kiitos Herralle ja kaikille rukoilijoille, Jumala teki ihmeen, uskovan tytön ja narsistisen pojan välille tuli ero. Pyydän rukousta vielä kun ex kahlitsee yhteydenotoilla ja sotkee tunne elämää. Rukoillaan, että ero pysyy. kiitos!

Että Herra parantaisi minut ruoansulatuskanavan sairaudesta ja että saisin sydämeeni varmuuden että Hän rakastaa minua ja on lähelläni tuskankin hetkinä. AK Kiitos esirukouksesta.

24.07.
Parisuhteeni, yhteisen kodin, avioliiton puolesta. Tyttärieni ongelmien puolesta, poikani fyysisen asian puolesta. Että kaikki saataisiin siunausta elämään ja Jeesus koskettaisi näitä asioita.

Jeesus, siunaa ystäväni työtä pappina! Johdata ja käytä häntä tahtomallasi tavalla! Anna hänelle iloa ja rakkautta seurakuntalaisia kohtaan! Anna hänelle oikeat sanat eri tilanteisiin!

Olen yksinhuoltaja, olen sijainen, olen työtön. Kela haluaa periä järjettömän summan asumistukea takaisin. Olen loppu. Pyydän apua, että päätös purettaisiin. Aamen

Pyydän, rakas Yeshua, ota nämä jännitysoireet pois.

23.07.
Pelottaa niin paljon. Voi, auta Herra!

Pyydän esirukousta liittyen läheiseni alkoholin käyttöön. Jumala vain voi auttaa.

Jeesus rakas, siunaa pääministeriä! Anna hänelle voimaa ja viisautta.Sinä näet kuinka vainottu hän on nimesi tähden Jeesus. Siunaa, suomen mediaa, jota käytetään politiikan vallan välineenä. Kosketa heitä ja pelasta. Jeesus valtaa nimiisi media ja sinun nimesi kirkasta heissä! Kiitos Jeesus!

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuussa. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

22.07.
Here My ma sou die boed van die lewe in jou hande

Kiitos tästä viileästä kesästä. Tuleehan ne kuumat vielä. Kun epäilen sydämen vajaatoimintaa. Oireet sopii. Masennus ei hellitä.Aamulla odottaa yötä.Ihmiset kuin kadehtii ei aihetta. Miksen pääse kivuttomasti pois viimein. Mitään en enää täällä kaipaa.

Pyytäisin mitä nöyrimmin että Jumala parantaisi selkäni.

Odotan erään ihmisen tai ihmisten tapaamista ja yhteydenottoa. Rukoilisitteko, että kaikki vastustus, esteet, järjenpäätelmät murtuvat Jumalan tahdon tapahtumisen tieltä ja meidän väliltämme. Kiitos.

21.07.
Rukoilen minulle sopivaa puolisoa. Terveyttä ja työtä. Jeesuksen nimeen. Aamen.

Mr. esperimento di mia madre. Mr. dove mia madre e'. madre di riscatto di prova.

Herra Jeesus, auta poikaani löytämään oma koulutuspaikkka ja työ. Vuosia on kulunut ihan hukkaan ja tilanne vain vaikeutuu. Hänen psyykensäkin jo kärsii ja muukin terveys menee alaspäin. Anna toivo ja tulevaisuuus niin kuin olet luvannut!

20.07.
Kiitos rukouksistanne. Ei halua puoliso yhteenpaluuta, joten rukoilu avioliittomme puolesta jatkuu. Herra, anna puolisoni sydämeen rakkautta, uskoa ja tahtoa jatkaa vielä yhteistä elämää. Rukousvastausta odottava

Tyttäreni ja hänen ystäviensä puolesta. Jeesus ilmesty voimallisesti. Tapahtukoon sinun tahtosi

Rukoillaan lähimmäisen puolesta, joka ei tällä hetkellä jaksa uskoa armolliseen Jumalaan. Rukoillaan että Herra voisi vahvistaa tätä henkilöä siinä kutsumuksesta jonka hän Herralta on saanut. Jeesus voi auttaa, antaa iloöljyä murheen sijaan, voimaa masentuneen mielen sijaan. Kiitos kun rukoilet tämän henkilön puolesta, että elämän mielekkyys lisään

eläminen työkunnottomana vailla vaille ilmoitusta ohjausta jääneenä ja samoin suku

Rakas Jumala, minulla on vaikeikeuksia kuukautisteni kanssa. Vuodan niin voimakkaasti, että menetän paljon verta ja olo on heikko. Pyydän apuasi tähän vaivaan. Älä anna minun menettää verta. Anna kuukautisten jo loppua. Haluaisin jo elämäni kuntoon siltä osin. Varjele terveyttäni. Aamen

Minulla on taas valtava helvetin pelko lääkkeen käyttöön liittyen. Kunpa saisin rauhan. HERRA, ILMESTY JA ARMAHDA, AUTA JA PELASTA!

Olen luopio tilassa pitkään elänyt mies. Olen lopen kyllästynyt elämään näin ja haluan palata takaisin elävän Jumalan yhteyteen, takaisin siihen iloon ja rauhaan mikä minulla jo kerran oli. Rukoilkaa puolestani.

Minua pelottaa niin paljon. Auta, Herra. Lupaathan, etten joudu helvettiin? Ahdistaa niin paljon, kun pitäisi käyttää lääkettä, joka aiheuttaa minulle helvettiin joutumisen pelkoa. Kaikki johtuu siitä, että lääkitystä aloittaessani minuun meni joku paha henki. En pääse mitenkään sen asian yli ja nyt sitten pitäisi käyttää lääkettä...

Rukoilkaa poikani puolesta että hän saisi avun ja pelastuisi!Jesuksen nimessä tätä anon

Pyydetään Jeesuksen nimessä että psykoottisista oireista ja ahdistuksesta kärsivä uskova nuori nainen parantuu ja eheytyy.

Yahweh, Kaikkivaltias Jumala, ole kiltti ja paranna minut. Pyydän Sinua ilmestymään minulle vaikka unessa, jotta tietäisin, mitä tehdä.

19.07.
Rukous jo karille menneen pitkän avioliittomme puolesta. Jospa Luoja johdattaisi meidät vielä yhteen loppuelämäksemme. Aamen. Auta Rakas Jeesus! Auta Herra muutenkin, että saan mielenrauhaa ja asiat järjestyvät, myös äidilläni. Aamen. Kiitos. Matt. 21:22 A

RakasJumala, ole lapseni kanssa ulkomailla. Varjele häntä kaikilta vaaroilta ja anna kaiken mennä hyvin. Ole hänen turvanaan vieraassa maassa. Anna hänen pysyä terveenä ja nauttia matkasta Sinun suoheluksessasi ja turvassasi. Kiitos, että olet antanut hänet minulle ja saan olla hänen äitinsä. Varjele hänen elämäänsä koko ajan. Aamen

Pyydän Jumalalta anteeksiantoa ja suojelusta, että hän parantaisi psykkise sairauteni. Olen yksin levoto ja rauhaton, en näe valoa missään. Toivon, että Jumala tulee sydämeeni ja dsuojelee ja vahvistaa minua. Kiitos teille esirukoulijat.

Jatketaan rukousta L.N. puolesta, hän on kovasti lähdössä pois maasta , siinä ei sinänsä mitään pahaa, mutta hänellä on kesken askeleiden ottaminen kohti Jumalaa ja Jeesuksen seuraamiseen. Häntä vetää puoleensa nyt ihan toiset asiat. Rukoillaan myös että meidän välit paranevat...anteeksiantamista puolin ja toisin.

Rukousaiheet; Että Jeesus antaa selkeän näyn mitä tehdä syksyllä ja antaa hyviä työtovereita mukaan. Lisäksi Jeesus antaa runsaasti rahavaroja evankeliumintyöhön. Pyydän myös vaimolleni voimia työhön ja Jeesus siunaa hoitotiimiä missä vaimoni työskentelee. Jeesus anna pojalleni lukkosepän harjoittelutyöpaikka ja siunaa meidän lapisiamme. Kiitos kun muistatte näitä aiheita.

Minua pelottaa niin paljon tämä lääkkeen käyttö... HERRA, AUTA JA ARMAHDA!

Jatketaan rukousta Ln puolesta, hän on kovasti lähdössä pois maasta , siinä ei sinänsä mitään pahaa, mutta hänellä on kesken askeleiden ottaminen kohti Jumalaa ja Jeesuksen seuraamiseen. Häntä vetää puoleensa nyt ihan toiset asiat. Rukoillaan myös että meidän välit paranevat...anteeksiantamista puolin ja toisin.

18.07.

Herra, auta, että jännitysoireet loppuisivat. Minua pelottaa niin paljon lääkkeiden käyttäminen, että se aiheuttaa minulle jännitystä. Voisitko rukoilla puolestani, että Herra auttaisi minua lääkeasiassa ja antaisi rauhan? Kiitos.

Editin osteoporoosi parantuisi.

Yeshua Immanuel, auta minua!

Herra, paranna minut, jos on Sinun tahtosi, että lääkettä ei käytetä.

17.07.
Eräässä seurakunnassa käy vanha nainen, joka haisee ja päästää alleen. Hän herättää toisissa vastenmielisyyttä ja jolta vihaa. Hän ei halua ottaa apua vastaan.

HERRA ARMAHDA JA AUTA MEITÄ, ASUNNONMYYNTI ASIASSA. OLEMME 2-ASUNNON LOUKUSSA, ITSESTÄ RIIPPUMATTOMISTA SYISTÄ, SINÄ NÄET TILANTEEN. OLEMME UUPUNEET TÄMÄN TAAKAN ALLA. ASUNTO ON KUOPIOSSA, ARVOSTETULLA JA HYVIEN KULKUYHTEYKSIEN VARRELLA. KATSOJIA ON OLLUT, MUTTA KAUPPOIHIN EOI OLLA PÄÄSTY. KOTI ON SIUNATTU JA OLEMME USKOVA PARISKUNTA. SIUNAUSTA.

Siskoni puolesta, joka on pannut välit poikki selittämättä syytä. Suhtautuu hyvin vihamielisesti, tuntuu pahalle kun asiat ovat näin. Auta Jeesus eheyttämään ja parantamaan välit.

Poikani otti lääkkeitä ym liikaa ja elvytettiin lauantaina. Nyt paremmassa kunnossa. Herra avaa poikani silmät näkemään miten olisi käynyt jos ei olisi elvytys onnistunut. Kiitos Jeesus että lähetit paikalle ihmisiä. Jeesus rakas pelasta poikani!!!Anna meille vanhemmille uskoa siihen että kaikki kääntyy paremmaksi. Jeesus auta meitä!!

Nuorimies on maksakoneessa huonossa kunnossa Suomesta ei ole löytynyt sopivaa maksaa nyt etsitään kiireellisenä Pohjoismaista. Mies ei ole uskossa. Herra auta.

Pyydän ihmissuhteen puolesta rukousta. Olen tavannut mukavan miehen ja olisin kiinnostunut tutustumaan häneen peremmin. Pyydänkin, että Jla rohkaisisi häntä tekemään aloitteen, mikäli hän on kiinnostunut tutustumaan minuun ja että hän näkisi kiinnostukseni häntä kohtaan, vaikka olenkin hieman ujo.

Yeshua, auta minua! Auta lääkeasiassa!

Rakas Jeesus,auta veljeäni toipumaan vaikeasta leikkauksesta. Paranna kivut,anna rauha ja elämänilo hänelle. Hän on sairastanut ja kärsinyt jo niin paljon. Kanna hänet vaikeitten aikojen yli. Siunaa kaikkia jotka hoitavat häntä. Anna voimia myös meille läheisille.

Äiti on isän omaishoitaja, eikä hän ole pystynyt pitämään vapaapäiviään. Että äiti pääsee omaishoitajien kuntoutuslomalle syksyllä. Että tuon loman aikaan ei tule päällekkäisyyksiä tärkeissä menoissa. Muistisairaalla isällä epäillään syöpää. Pyydän Jeesuksen hyvää hoitoa ja Jumalan siunausta ja johdatusta heille.

16.07.
Pyytäisin esirukousta synnytykseni puolesta, että se käynnistyisi luonnollisesti, ja että kaikki menisi hyvin. Kiitos Jeesus!

Sairas nuori perheenisä pyytää terveyttä ja voimia itselle kamppailuun sairautta vastaan sekä voimia perheen äidille jotta jaksaa pitää lapsista huolta.

Pyydän esirukousta että pääsisin eroon narsistimiehestäni.

Rukoilkaa että uskova nuori vapautuisi voimakkaista ahdistuksista ja pakkoajatuksista. Neuvottomat vanhemmat

Rakas poikani meinasi kuolla tänään lääkkeisiin ja päihteisiin mutta saatiin onneksi ajoissa elvytettyä. Jeesus paranna ja vapauta hänet riippuvuuksista. Tätä pyydän pyhässä nimessäsi.

15.07.
Voimakas hengellinen painostus rukoilisitteko että väistyy kiitos!

Rukouspyyntö että Jla johdattaisi eräässä ihmissuhteessa. Olen tavannut mukavan ja vakaan oloisen miehen harrastuksen parissa. Olisin itse kiinnostunut tutustumaan häneen paremmin ja pyydänkin että hän saisi rohkeuden tutustumaan minuun ja tekisi aloitteen mikäli on kiinostunut minusta.

Herra, anna minulle sopiva työ ja siunaa se. Kiitos. Aamen.

Toivon, että pystyn luopumaan herkkujen syömisestä. Ahnehdin niitä liikaa, jolloin tilaa eikä halua syödä terveellistä ruokaa ei enää ole. Toivon, että pääsen eroon karkinhimosta. Haluan syödä terveellisesti. Nykyinen elämäntapa on vahingollinen minulle. Anna minulle voimia asian suhteen. Kiitos.

Nykyinen pankkini on alkanut rahastaa todella rankasti palveluistaan. Haluaisin vaihtaa pankkia, mutta tarvitsen luottokortin ja epäsäännöllisillä tuloillani sellaisen saaminen on vaikeaa. Pyydän Jumalan apua, viisautta ja johdatusta tilanteessani. Ja että löydän myös säännöllisiä lisätuloja.

Kuule huutoni, Jumala, kuuntele rukoustani! Anna puolisolleni vielä uskoa, tahtoa ja rohkeutta yhteiseen tulevaisuuteen. Vain sinä pystyt tekemään ihmeitä, älä enää viivy. En jaksa enää tätä ahdistusta, en voi elää ilman perhettäni.

Vanhempieni Latvian lähetystyön puolesta. Mitä enempi Jeesus toimii sitä enempi henkivallat toimii. Heidän terveytensä talonsa ja autonsa puolesta pyydän esirukousta,kun väkivaltaa kokevat. Myös esirukousta Latvian ihmisten puolesta.

Rukoilisitteko kanssani näköni puolesta.Eilen kirje lääkäriltä: silmanpainetauti,johon tipat auttaneet,myös lasiaisamentumaa ja pälvisokeutta.Rukoilkaa etten sokeutuisi,että silmäsairaudet paranisivat. ja pälvisokeus ei etenisi.Jeesus auta ja armahda-ahdistaa ja pelottaa- Sukulaisista osa moittii köyhyyteni takia-auta Isä as.velkaista-siunaa V&ES

Herra, auta, että jännitystilat loppuisivat kokonaan, ettei niitä enää koskaan tulisi. Auta minua eteenpäin lääkeasiassa, se aiheuttaa minulle jännitystä. Herra, armahda.

14.07.
Jumala, varjele kaikkien koululaisten koulutie. Siunaa eritysesti pikkukoululaisia ja esikoululaisia.

Yeshua, auta minua. Pelko ei meinaa hellittää otettaan, vaikka sainkin Sinulta ihanan, toivomani rukousvastauksen. Auta, Herra, edelleen.

pyydän rukousta tyttäreni puolesta, että hänellä olisi rohkeutta perustaa perhe ja toivoa lasta. toivon hänelle terveyttä ja onnellista elämää.

Pankkitili ammottaa tyhjillään ja 15.8. on lainan

Rukoilkaa puolestani.Olen velkaa ja rahani eivät riitä maksuihin. Olen väsynyt elämään velkataakan alla.

13.07.
Uskovien nuorten puolesta, että Jeesus olisi ensimmäisenä elämässä, monet ahdistukset, masennukset saartavat nuoria.

Seurakuntayhteyteni puolesta, että saisin rakkaudellisen ja armollisen yhteyden toisten uskovien kanssa

Rukoilkaa puolestani, sillä olen odottanut kauan Jumalaa auttamaan vaikean ihmissuhteen kanssa, mutta mikään ei näytä muuttuvan. Pyytäkää, että Jumala näyttäisi minulle, että hän on kuullut rukoukseni ja toimii, vaikken sitä näe. Pyytäkää, että hän muuttaisi minun odotukseni, jos tämä ystävyys ei ole Jumalan tahto ja minun tulee jatkaa ilman sitä.

Jumala, siunaa kissanpennut ja heidän uudet omistajat. Jos he eivät vielä tunne Jeesusta, kosketa heidän sydäntään ja vedä heitä puoleesi ja pelasta heidät ja heidän perheensä / sukunsa.

Herra Jeesus auta, olen ahdistunut! Herra Jeesus paranna! Jeesus anna rauha!

Paranna M:n jalka.

RAKAS TAIVAAN ISÄ, SIUNAA JA VARJELE MEIDÄN RAKASTA MUMMUA, JOKA ON SAIRAANA. POISTA HÄNEN KIPUNSA JA SAIRAUTENSA. ANNA TERVEYTTÄ JA VOIMIA. ANNA HÄNELLE SINUN RAUHASI. EMME TAHTOISI VIELÄ MENETTÄÄ MUMMUA, MUTTA TYYDYMME TAHTOOSI, JOS AIKA ON TULLUT TÄYTEEN JA OTAT HÄNET LUOTAMME TAIVAAN KOTIIN. R UKKOILEMME KUITENKIN, ETTÄ ARMAHDAT JA ANNAT MUMMULLE VIELÄ ELINVUOSIA NIIN, ETTÄ HÄN SAA NÄHDÄ LAST

Erään nuoren uskovan miehen puolesta, joka sekaantumassa moniongelmaiseen naiseen. Jeesus auta.

12.07.
Pyytäsisin johdatusta erääseen ihmissuhteeseen. Olen tavannut mukavan miehen ja jos hän on myös kiinnostunut minusta, niin Jla johdattaisi niin, että voisimme tutustua toisiimme ja Hän saisi rohkeutta ottaa minuun yhteyttä.

Jumala auta, mulla ahdistunut olo monen asian suhteen...tule auttamaan, yksin en jaksa. Rukoilkaa monen asian puolesta, mitä elämässäni on tällä hetkellä mieltäni painamassa. Kuule pyyntöni, rukoukseni, anna rauha sydämelleni.

Jumala auta, mulla ahdistunut olo monen asian suhteen...tule auttamaan, yksin en jaksa. Rukoilkaa monen asian puolesta, mitä elämässäni on tällä hetkellä mieltäni painamassa. Kuule pyyntöni, rukoukseni, anna rauha sydämelleni.

Herra, auta minua! Kiitos kaikesta, mitä olet jo tehnyt. Anna minulle pelastusvarmuus.

Rakas Jumala, siunaa ja varjele minua ja lapsiani. Mieheni on paha ja hän haluaa viedä meiktä kodinkin. Hänellä on avioliiton ulkopuolisia suhteita, eikä hän välitä perheestään. Ole minun ja lasteni kanssa ja anna meille levollinen yö ja hyvät päivät. Varjele meitä kaikilta vaaroilta ja ole koko ajan meidän tukena. Lähetä enkelit vierellemme. Amen

11.07.
Oon ollut jo todella monia vuosia sinkku,ja ei ole puolisoa johdattanut.Nyt on mennyt siihen pisteeseen et kärsin todella tästa,ei huvita syödä,ei mikään,koko ajan vaan pariton olo,ja viiltävä kaipuu toisen ihmisen seuraan.Sekä olen syvästi masentunut asiasta.Ja vaikea uskoa että mitään johdatusta tulee.Ja itsemurha on mielessä usein.

Muuttoasia

Että laihdun ja opin syömään vähemmän. Että hiustenlähtö loppuu. Että löydän lisätuloja. Kiitos.

Herra+ ajallasi- sanon suoraan tarvitsevani ja haluavani leiritulia

Herra pelasta tyttäreni perhe-elämä ja paranna sairauksista.

Tein rikosilmoituksen kun tytärtäni oli uhattu tappaa. Siitä oli kahden vuoden pelkotilat seurauksena. Uhkaaja on kieltänyt sanoneensa sellaista ja on nyt haastanut minut oikeuteen syynä laiton haaste. En halua riidellä, Jeesus auta että asia raukeaisi eikä tarvitsisi mennä oikeuteen. Auta Jeesus että voisimme tehdä sovinnon.

Herra, paranna minut psykoosisairaudesta.

Rakas Jeesus vapauta minut syömishimosta.

10.07.
Pyydän voimakasta rukousta asuntoasian puolesta, että se onnistuisi. Pyydän rukousta puolison tervehtymisen puolesta, paranna hänet. Pyydän rukousta lastemme perheiden puolesta ja Ole bahvana tukena lastenlapsillemme. Anna työtä ja toimeentuloa, terveyttä ja rakkautta kaikkien välille. Yksin Emme jaksa, Anna Rauha sydämelleni ja kuule hätähuutoni.

Kiitos, Herra, rukousvastauksesta!

Pyydän esirukousta avioliittomme kestämisen puolesta ja että mieheni tulisi uskoon ja saisi rauhan. Tapahtukoon Sinun tahtosi Isä. Amen.

... olemme pahassa ja hyvässä ymmärtämättä ... ymmärrystä ymmärrystä

Vahvista minua edelleen, Kristus. Sinä tiedät asian.

Rukousapua.Paljon samoja huolia kuin muilla.Terveydentila niin rajallinen.Ahdistava selvittämätön tapahtuma menneessä.Tunne elämä eletty.Pois ei pääse.Ikävä edesmenneitä.Ei tulevaisuutta.

09.07.

Minulla on valtava huoli sieluni pelastumisesta. Herra, armahda!

Rakas Taivaan Isä, siunaa isää ja äitiä. Anna heille iloa ja terveyttä. Siunaa yhdessä olomme tänä kesänä. Siunaa myös kohtaamiset sukulaisten ja ystävien kanssa.

Rakas Jumala, siunaa ja varjele tyttäriä perheineen. Ole heidän kanssaan nyt ja aina. Kiitos.

Muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut, en tahdo oikein jaksaa mitään. Kiitos jos muistatte, että laihtuisin. Olen masentunut siitä asiasta kun en laihdu... Kiitos jos muistatte, että j on minulle kunnolla, ja anna tulla loppuloma minulle. Olen masentunut, kiitos jos muistatte. T.m

Pyydän laihtumista! Että ruoanhimo ja ylensyöminen lähtee ja syömisestä tulee kohtuullista.

08.07.

Jotta Jumalan tahto tapahtuisi ja Hän vaikuttaisi Kelassa ja minua hoitavassa lääkärissä tekemisen ja tahtomisen puretaanko kuntoutuatukipäätös ja lopetetetaanko tuen maksaminen. Jätän asian Jumalalle, Herra tapahtukoon Sinun tahtosi kuntoutustuen suhteen.

Pelkään niin paljon, kun joudun käyttämään lääkettä, koska minuun meni joku paha henki lääkitystä aloittaessani. Herra, auta ja armahda! Anna minulle rauha tässä asiassa.

Pyydän edelleen rukousta Ln puolesta, joka jatkaa pelottavan vaarallisella tiellään...hän on ollut kiinnostunut uskon asioista, mutta pelkään todella että se etsikkoaika on mennyt ohitse. Mies työnsi minut rajusti ulos elämästään vaikka olin ainoa kenelle hän pystyi puhumaan ihan kaikesta... meidän välillämme oli tunteita ja olimme paljon puhuneet Jumalasta ja kerroin Jeesuksen merkityksestä j

Pyydän rukousta että ulkona liikkumisen pelot ja ahdistukset poistuisivat

Pyydän rukousta, että pääsisin kasteelle Yeshuan nimeen. Kiitos!

07.07.
Rakas Jumala, pidä meistä huolta ja auta, etteivät viraamme haise hajusteille, kun he tulevat tänään. Anna minun pystyä olemaan heidän kanssa. Aamen

Rukousaihe taloutemme puolesta. Apua yhteen hakemukseen. Kiitos, että Herra johdata tulevaisuutemme asioissa.

Minua pelottaa. Kova helvetin pelko vaivaa. Herra, ilmesty, auta ja armahda!

Vaimoni syövän parantumisen puolesta.

06.07.
Minulta on taas alkanut lähteä hiuksia aika runsaasti. Toivon että hiustenlähtö loppuu. Haluaisin pitää hiukseni.

Uskovaisen nuorehkon miehen puolesta, että hänen kuumeilun syy selviäisi. Kiitos Jeesus, että voit koskettaa häntä parantamalla Voimallasi juuri nyt! Kiitos, että se on Sinulle mahdollista. Nimessäsi Amen! &#128591;

Että löytyisi minulle sopiva seurakuntakoti ja minusta levitetyt juorut ja valheet menettäisivät vaikutusvaltansa ja totuus tulisi valheiden sijaan

Rukouspyyntö nuoren puolesta; Pelastusta, vapautumista pahasta ja johdatusta kaikkeen elämässä ( ammatti puoliso ja työ)

Kiitos siitä että elokuulla saan jonkin verran rahaa. Mutta on monenlaisia tarpeita joihin rahaa sitten kuluukin enemmän. Pyydän viisautta rahan käyttöön. Pyydän että löydän pian jonkin sopivan säännöllisen lisätulon pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle. Pyydän riittävää toimeentuloa. Että jäisi säästöön ja että myös voisin tukea hyviä asioita.

05.07.

Siunaa, varjele ja johdata rakasta Mummua.

Kaikkivaltias Jumala, Yahweh, auta minua. Paranna minut niin, ettei tarvitsisi käyttää lääkitystä. Auta lääkeasiassa, Sinä tiedät tilanteen.

Että saisin rahat maksaa sähkölaskun, ettei sähköt katkea. Ruokaan rahaa. Hirveä hätä ja stressi.

Pyydän voimia arkeen jossa paljon haasteita. Rakkautta, iloa, runsautta meille kaikille.

Pyydän esirukousta nuoren naisen, K:n, puolesta. Hän on ollut vuosia kroonisesti / vakavasti sairas ja lähes sänkyyn sidottu. Auta Jeesus!

Herra, kiitos perheestämme, lapsista, jotka ovat lahjojasi meille. Kiitos isovanhemmista. Suo heille terveyttä ja voimia. Paranna kaikki heidän vaivansa. Anna meidänkin pysyä terveinä. Johdata, suojele ja siunaa meitä joka hetki. Aamen.

04.07.
Pelastumista ystäville: E, H, J, K, R, K, T, L, J, M, J, M, K, J, sekä sukulaisille ja työpaikan ihmisille. Kiitos Jeesus että kutsut heitä pelastukseen. Kiitos Jeesus että erityisesti ilmestyt J:lle ja vapautat hänet vääryyden siteistä, annat oikean uskon ja pelastuksen.

Pyydän Jumalan selkeää kokonaisvaltaista johdatusta erityisesti työ- ja raha-asioissani. Viisautta. Riittävää toimeentuloa. Että pääsen liiasta syömisestä ja alan laihtumaan. Terveyttä itselle ja kissalle. Kiitos.

Pyydän esirukousta tärkeän ihmissuhteen puolesta.

Voitteko rukoilla että Jeesus parantaa masennuksesta ja ahdistuksesta ja antaa rauhaa! R

Vapahtaja, auta minua lääkeasiassa. Että tietäisin, mitä tehdä.

Lapsenlapsen puolesta.Isä ei huomioi lasta tarpeeksi.Lapsella isän ikävä,välinpitämätön,pelaa liikaa kännykkäpelejä.Rukoillaan että isän silmät avautuvat ja hän on lapsensa kanssa,kannustaa ja osoittaa hyväksymistä.Lapselle hyvä harrastus ja vapautumista kännykän orjuudesta ja iloa elämään ja hyviä kavereita.Siunausta koko perheelle.

Tyttäreni puolesta, että löytäisi asunnon ja kodin itselleen, jonka vuokran pystyisi maksamaan ja olisi terveydellekin hyvä.

Että Jumala pelastaisi rikkoutumassa olevan avioliiton ja jos ero kuitenkin tulee, niin auttaisi lapsia selviämään.

Herra auta perhettäni. Väsymys ja ahdistus painaa. Tuntuu, että elämämme on pattitilanteessa. En löydä ulospääsyä. Auta sairauksissani. Siunaa kehitysvammaista lastamme.

Pyydän esirukousta poikani opiskelupaikan puolesta. Hän on kolmannella varasijalla hakemaansa kohteeseen. Auta häntä pääsemään tähän opiskelupaikkaan. Tee Jumala ihme!

03.07.
Olen asettanut terveet rajat suhteissa joissa koen että minua on yritetty hallita alistaa ja pakottaa. Tästä seuraa että ko tahot levittävät minusta juoruja että elän ylpeydessä ja anteeksiantamattomuudessa , ja vaikuttaa että minulla ei ole mitään oikeutta kenenkään mielestä esim rajoittaa yhteydenpitoa tai ottaa etäisyyttä ihmisiin jotka minua pilkkaavat ja alistavat. Eli minä olen syyllinen ja

Yeshua, auta minua edelleen eteenpäin tässä lääkeasiassa, joka ahdistaa minua kovin. Anna lisää rukousvastauksia. Kiitos siitä, mitä olet jo tehnyt.

Vanha esimieheni täytti hiljattain pyöreitä. Meillä ei aina ollut kovin hyvät välit, mutta jätän rukousaiheeksi, että Taivaan Isä siunaisi hänen loppuelämänsä ja puhuisi hänelle ja hänen vaimolleen rakkaudestaan, että he voisivat lähteä täältä aikanaan turvallisesti Taivaan kotiin ja elää täyttä elämää ennen sitä.

02.07.
Voisitteko rukoilla ystäväni TB.n ystävän LS.n puolesta.Hän on sairastunut eturauhassyöpään.Rukoilla hänelle voimia syövän nujertamiseksi.Lämpimät kiitokset teille &#10084; T.AR

Herra, auta minua lääkeasiassa. Paranna minut niin, että voisin lopettaa lääkkeen käytön.

01.07.

4 lastani ovat lapsuudessa antaneet elämänsä Jeesukselle. Maailma on vetänyt heitä puoleensa. Isä uudista heidän uskonsa Jeesukseen. Täyttyköön Jumalan rakkaudella heidän sydämmet. Eheytä suhteet minun ja lasten välillä. Anna Isä sun rakkautesi sulattaa jäät meidän välillämme. Jeesus ole nuorimmaisen kanssa, kun hän menee sijaisperheeseen asumaan

Herra, siunaa minua. Auta lääkeasiassa. Kiitos siitä, mitä olet jo tehnyt.

Että hyvin yksinäinen lapseni saisi hyviä kavereita.

Kissallani on toisinaan ongelmia ulostamisen kanssa. En tiedä, onko ummetusta vai anaalirauhasongelmia vai onko syönyt hiuksen tai jotakin muuta mikä vaikuttaa haitallisesti. Pyydän kissalleni terveyttä ja näiden jokapäiväisten asioiden sujumista siististi ilman ylimääräistä sotkua.

tarvin pikaista rukous apua että suhteeni ei katkea kun mieheni on entisensä luona nyt haluan että rukoilette että herra auttaa ja ohjaa hänet takasi mun elämääni

30.06.
K:n perhe kärsii. Äiti on kuolemassa luusyöpään ja isä alkanut vuosien jälkeen nyt juomaan alkoholia. K:lla on myös mielenterveusongelma-taustaa ja sydänvaivoja. Jeesus auta ja paranna. Perhe ei ole uskossa. K on joskus ollut, mutta oli ilmeisesti lakihenkisessä porukassa ja ei tullut kohdatuksi. Rakastan K:ta. Parisuhteemme puolesta pyydän myös

Tyttäreni puolesta. Koulukiusattu tyttäreni on hyvin, hyvin yksinäinen. Kiusaaminen on saatu loppumaan, mutta hänellä ei ole kavereita. Ja hän kärsii siitä todella paljon.

Yeshua, auta minua, auta!

Tyttäreni yksinäisyyden puolesta. Poikani fyysisen asian puolesta.Jeesus kosketa ja auta.

Kristus anna mulle usko sinuun, anna syntyä uudesti ylhäältä. Sinun vallassasi on kaikki, Kristus, anna mulle synnit anteeksi, ota mut sun lastesi joukkoon. Anna yksinäiselle rakkautta sydämeen ja puoliso jota rakastaa ja kunnioittaa. Kiitos että kuolit puolestani ristillä, Jeesus, kiitos rakkaudentylstäsi maailmaa kohtaan.

KRISTUS, AUTA MINUA! Mitä minun pitää tehdä tässä lääkeasiassa? Tarvitsen apuasi aivan välttämättä. Auta minua, pyydän ja rukoilen. Älä hylkää minua, vaan pidä kiinni ja auta.

Pyydän rukoilua että parannun masennuksesta. Ja saan taas omat voimani käyttöön. Pyydän myös että tunnelukkoni vihdoin aukeaisivat ja ei tarvitsisi kantaa enää mukana lapsuuden aikaisia pelko tiloja. -h

29.06.
HERRA, AUTA MINUA! Paranna ja pelasta!

Menneisyyden traumat masentaa ja ahdistaa. Voisitteko rukoilla , että.Herra parantaisi tästä masennuksesta ja uupumuksesta ja vapauttaisi kaikesta pelosta , turvattomuudesta ja ahdistuksesta. Kiitos, siunausta !

Kristus, auta, että minua ajoittain vaivaavat jännitystilat loppuisivat kokonaan. Herra, olet luvannut auttaa sitä, joka Sinuun turvaa.

Itse tiedän, että näin on tarkoitettu ja Jumala on näin johdattanut. Mutta hän epäilee. Että Jeesus poistaisi hänen epäilyt ja antaisi sen 100 % varmuuden hänellekin.

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta,hän on masentunut ja surullinen, koska häntä ei valittu opiskelemaan minnekään eikä hänellä ole töitä. Pyydän teitä rukoilemaan Jumalan armoa ja siunausta tyttärelleni, että hän onnistuisi syksyllä uusissa pääsykokeissa ja opiskelijoiden valinnoissa ja saisi mieleisensä ammatin sekä merkitystä elämäänsä. Kiitos!

Pyydän rukousta nuoren naisen puolesta, hän on lesbo, että Herra Jeesus vapauttaisi ja pelastaisi hänet

Jumala vahvistaisi uskoani ja auttaisi jaksamaan raskaassa työssäni. Pyytäisin Jumalaa antamaan minulle elämänkumppanin. S

Rukoilkaa puolestani että asuntoremontin velka nostettaisiin harteiltani Edesmennyt isänijakoi omaisuuden siten että veljeni sai PALJON enemmän omaisuutta.Katkeruus/viha perhettä kohtaan kalvaa ajoitt. hirveästi köyhyydessä,kun läheltä näen veljeni rikkaampaa elämää ja itse rutiköyhä.Apua tähän.Jeesus armahda/paranna,auta eroon negat.tunteista t.E.

Pyydän, että saisimme vielä toisen lapsen. Herrani, se on harras toiveeni, kuule meitä. Siunaa perhettäni. Siunaa miestäni erityisesti. Ohjaa meitä avioliitossamme. Kutsu läheisiäni uskomaan Sinuun Isä ja Jeesus.Aamen.

28.06.
Oman johtamani yrityksen puolesta. Pelkään voimavarojeni loppumista, kun konkurssiuhka päällä ja vuosin ajan jatkunut kassakriisi. Pyydän rukousta poikieni perheille. Meillä työttömyyttä, sairautta ja taloudellista ahdinkoa.

Pyydän rukoilkaa poikani puolesta että pääsisi jaloilleen ja saisi töitä.Vapauta päihteistä. Jeesus pelasta rakas poikani

Rukoilkaa, että Herra antaisi työpaikkani taloudellisen aseman parantua sen verran, että työpaikat säilyvät ja toiminta jatkuu. Asialla on kiire.

pitkän toivomisen ja keskenmenojen ja lukemattomien rukouspyyntöjen jälkeen saimme viimein rakkaan aarteemme kolmannen lapsemme 15.6..vauvamme on niin täydellinen ja sydän on täynnä kiitosta tästä ihanasta taivaan lahjasta..mulla ittellä vielä sektio-haava vähän erittää ja vaivaa..pyytäisin rukousta, että haava paranisi jo eikä tulisi mitään tulehdusta..

Rukousaihe pienen koululaispoikani puolesta. Oli ensimmäinen luokka vaikea koulussa. Esirukousta toivon, että saisi ystäviä, kypsyisi ja että ensi vuosi olisi helpompi. Rukousta myös sen puolesta, että innostuisi harrastuksista. Sekä miehen ja minun tilanteeni puolesta.

Ota tämä kamala yksinäisyyden ahdistus pois. Tuo pian elämääni mies, jonka kanssa on paljon rakkautta ja joka pystyy rakastamaan myös minun poikaani. Anna minulle perhe. Sydän on ihan rikki. Luotan sinuun, kunhan kitisen turhasta ja pahasta olostani.

Olen väsynyt ja ahdistunut. Herra Jeesus auta!

Herra, auta, vasen korvani on jotenkin lukossa. Avaa se, kiitos.

27.06.

Herra, vapauta minut lääkkeen käytöstä.

Tyttären vaikean elämäntilanteen puolesta . Jeesus auta

Kiitos Jeesus työstä!

Hätähuto Jumalalle,että vaikealta ja pelottavalta tuntuva tilanne menisi hyvin Jeesuksen nimessä. Myös,ettei minulta vaadittaisi erästä listaa,jota minulla ei oile. Kiitos Jeesus,että autat.

Tahtoisin vapautua sydämessäni olevista katkeruuden , vihan ja surun tunteista sekä.syvästä emotionaalisesta tuskasta ja kivusta , rukoilisitteko minulle sydämen ja tunne-elåmän vapautumista ja sisäistä rauhaa.

Pyydän rukoilemaan puolestani, taloudellisen tilanteeni paranemista. En tiedä mitä tehdä kun ei ole rahaa, ainoastaan velkaa. Rukoilen ihmettä tapahtuvaksi. Kiitos.

Avioliitossamme oli pitkään vaikeaa. Olemme kuitenkin saaneet hiljattain uuden alun! Uutta kriisiä on sittemmin taas tullut. Huolenaiheeni on se, että kaikesta selviämme ehkä vain jos minä, vaimo, otan kaikki syyt niskoilleni. Apua tarvitaan ja viisautta!

26.06.
Jotta parantuisin ja vapautuisin syvästä masennuksesta, väsymyksestä ja uupumuksesta. Voimat ovat lopussa..

koemme ilmiöitä ja olemme kiitosaihe ja näemme koemme puntarissa missä olemme vajaana perhe ja me tarvitsemme

Yeshua, ole kiltti ja paranna minut. Kiitos.

Tilanne ei muutu, ahdistavaa ja kuluttavaa, vaikka kuinka yritän.ja yritän tulla vastaan. Että Jeesus muuttaisi tilanteen parempaan suuntaan. Minulle ero ei ole vaihtoehto, koska koen, että meidät on toisillemme annettu. Että asiat parantuisivat ja että myös hän muuttaisi näkökantaansa monessa asiassa.

Pyydän rukousta perheemme puolesta. Juhannus alkoi kivasti, mutta jostain syntyi rajuin riita koskaan. Osa tietää, että Jumala kutsuu lähemmäksi itseään, osa yhä vastustaa. Herra armahda ja auta, anna synnintuntoa jokaiselle omista sanoistaan, ja luo armossasi uusi hengen yhteys kaikille. Anna erityisesti sisaremme K:n ja miehensä tulla elävään uskoon, ja auta lapsia ihmissuhteissaan ja uskossa

Taloudellisen tilanteen puolesta. Kaikilla rikkinäiset kengät, rahaa ei ole ostaa uusia. Laskut kasaantuvat ja mistään ei saa apua tähän hätään. Parisuhteeni puolesta.

Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta. Kolmas henkilö on sotkenut asiat ja vaimoni rakastunut toiseen. Pyydän, että tunteet korjautuvat ja löydämme rakkauden uudelleen. Apua myös minulle anteeksi antoon.

Rukoilkaa asuntoasian puolesta, että se järjestyisi mahdollisimman pikaisesti. Rukoilkaa lasten ja lastenlasten puolesta. Rukoilkaa puolison paranemista. Kuule pyyntöni.

Herra, auta saamaan remontti loppuun, auta taloudellisesti ja anna kiva työ.

25.06.
Kaikista rukouksista ja yrityksistä huolimatta pitkä avioliittoni kaatui toistuviin mm.uskottomuusasioihin ja henkiseen väkivaltaan.Olen ollut niin pitkään yksin ja pyydän että saisin Jeesukselta rakkauden elämääni ja miehen joka on ollut mielessäni jo pitkään.En jaksa enää olla yksin. Jeesus auta

Jeesus auta! Tiedät tyttäreni Kn tilanteen, paranna hänen sisimpänsä, anna iloa, valoa rauhaa ja tasapainoa hänen elämäänsä. Anna rakkautta itseään kohtaan ja anna hänen nähdä oma arvonsa. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja johdata elämässä kaikin tavoin. Lähetä hänelle miesystävä, joka on hänelle oikea ja sopiva. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Kiitos Jeesus kun siunasit ja varjelit leirillä, siunaa toinenkin leiri, anna varjelys pahasta. Siunaa lastani maailmalla, anna varjelus. Anna lapsilleni halu olla puhdas ja rakastaa sinua. Siunaa lahjansa

Rukouspyyntö puolestani. Minulla on sormi tulehtunut , toinen antibioottikuuri menossa. Sormi on edelleen turvoksissa ja tulehtunut. Minulla on diabetes ja muita sairauksia. Auta rakas Jeesus minua syntistä. äiti

24.06.
Viisautta ja johdatusta jotta Jumala poistaisi väärät ja haitalliset ihmiset elämästäni ja että itselläni olisi viisautta asettaa terveet rajat.

Olen yksinäinen , ja isoja kiusauksia lähteä helpottamaan yksinäisyyttä sellaisten ihmissuhteiden kautta jotka eivät ole Jumalan tahdon mukaisia pyydän rukoilkaa että saan voimaa vastustaa kiusauksia ja että Jumala lähettäisi oikeat ihmiset elämääni

Tarvitsemme Jumalan yliluonnollista apua ja johdatusta elämässämme (koti/työt). Tilanne on akuutti.

Näin uimahallissa pienen hermostuneen pojan, jolle äiti motkotti ihan turhasta pitkän aikaa. Äiti myös uhkaili vievänsä pojan isän luo ja puki pojan tytön vaatteisiin. Kaikki se tuntui hyvin kummalliselta, ja minun kävi lasta sääli.

Jn selkäkipu parantuisi nyt.

Rukoilkaa ,että vapautuisin katkeruudesta vanhempiani kohtaan-omaisuus jaettiin siten että veljelle selvästi enemmän ja minulla nyt kova talousahdinko.Isä jo edesmennyt,äiti monisairas.Rukoilkaa,että äidin sydänen läppävika ja muut sairaudet paranisivat.Rukoilkaa vapautusta katkeruudesta ja että saisin anteeksi pahat ajatukseni.Jeesus vapauta/auta!

Herrani, siunaa perhettäni ja pidä meistä huoli. Suo meille vielä toinen lapsi. Meille iloksi ja lapsellemme kaveriksi ja turvaksi, kun me vanhemmat olemme kuolleet. Isä, pidä meistä huoli. Kutsu aviomiestäni uskoon. Jeesuksen nimessä aamen.

23.06.
Herra, paranna minut. Ettei tarvitsisi käyttää lääkettä, jos se on Sinun tahtosi vastaista. Kuule tämä harras pyyntö ja vastaa minulle...

Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme ja perhettämme. Että Jeesus vaimoni pelastaa. Väärien ihmissuhteiden katkeamista vaimoni elämästä. Terveyteni puolesta. Lasten henkisen tasapainon puolesta. Että Jeesus poikamme pelastaa. Rahatilanteen puolesta. Paljon stressiä. Herra auta jo. Siunausta!

Pyydän muistamaan rukouksin terveyttäni. Että toipuisin jo leikkauksen jälkitilasta. Että Jeesus parantaa. Rukoilkaa myös avioliittomme ja perheemme puolesta. Siunausta!

Puolisollani on hankalat välit lapsiin ja vanhempiini. Joudun tasapainoilemaan sukulaisteni ja puolisoni välissä. Ja puolisoni ei halua olla missään tekemisissä heidän kanssaan. Että puolisoni ja heidän välit muuttuisivat hyväksi ja että puolisoni muuttaisi suhtautumistaan.

22.06.
Rakas Yeshua, paranna minut niin, etten tarvitse enää lääkitystä. Pelkään niin paljon lääkkeen käyttöä, koska minuun meni paha henki lääkettä käyttäessäni. Rakas Jumala, vapauta minut lääkkeen käytöstä, jos se ei ole Sinun tahtosi. Auta minua, tarvitsen todella paljon apuasi. Ota helvettiin joutumisen pelko pois, anna tilalle pelastusvarmuus!

Ollaan oltu erossa puolisoni kanssa. Ja tänään on tarkoitus keskustella. Ero ei ole minun tahtoni. Että saataisiin sopu aikaiseksi ja jatkettaisiin yhdessä oloa.Älä erota meitä Jeesus

Herra, kiitos lasten leiristä ja annista leirin aikana. Kiitos, kun varjelit lapsia. Siunaa kaikki leireillä osallistujat, ohjaajat ja isoset sekä muu henkilökunta.

Jumala, ole sorrettujen kanssa. Rohkaise, anna voimia. Anna minulle anteeksi, minäkin olen syrjinyt muita ja nyt olen itse syrjitty. Kadun pahoja tekojani, pyydän anteeksi. Pyydän anteeksi myös muita syntejäni. Ole minulle syntiselle armollinen. Anna minulle työ, jonka työnantajana olet Sinä. Opeta minua olemaan palvelijasi. Anna minulle pyhitetty sanasi ja totuutesi.

Jumala! Siunaa Sinä Suomen kansa tänä juhannuksena - ei mikään hula-hula höpötys, mitä televisiosta julkkisten voimalla höynäytetään suomalaisia tekemään. Kunpa suomalaiset samalla innolla alkaisivat rukoilla kuin tässä hula-hula-hötkyttelevät lantioita!

Tarvitsemme Jumalan yliluonnollista apua ja johdatusta elämässämme (koti/työt). Tilanne on akuutti.

On raskasta kattella kun toinen vaan loisii kotona tekemättä mitään. Missä on se perjeenpää jonka pitäisi huolehtia perheestään. Nyt huolehtii vain itsestään eikä aina siitäkään. Nosta tuo mies ja pistä hommiin. terveisin henkisesti lopussa oleva vaimo

Herra anna minulle uskoa, toivoa, rakkautta kaikkia ihmisiä kohtaan. Minulla on vaikeuksia työssä TV:n kanssa. Herra kerro mitä tämä tarkoittaa. En halua olla ilkeä ja paha ihminen. Koen aina itseni tyhmäksi työssä ja koen etten osaa mitään. Miksi tunnen näin? Herra minä tiedän, että sinä näet tilanteen ja autat. Työpaikalle paljon apua. Kiitos.

Mietin sitä, miten me monesti uskovina olemme kunnianhimoisia ja haluaisimme olla tärkeämpiä kuin muut. Syyllistyn itse tähän, mutta en usko olevani ainoa. En osaa antaa kunniaa Herralle. Jätän tämänkin asian rukousalttarille. Pyydän, että näkisin toisten ihmisten arvon, lahjat ja kyvyt, ja osaisin kiittää ja rohkaista heitä.

laki-asiapitoinen ja poliisi-asiapitoinen mitä ilmi on on Herra asianomistaja ja mitä yksinäinen leski on mitä

Herra auta PT:a. Hänellä liian raskasta. Työ, naapuri, poika joutui sairaalaan, sairautta. Herra auta häntä pääsemään tästä tilanteesta parempaan. Hän ei jaksa enää kauan. Anna minulle ymmärrystä, miten osaan olla tukena ja auttaa häntä. Herra ole JT:n kanssa. Hän on nyt sairaalassa. Ole hänen kanssaan ja anna hänen saada oikeaa apua elämäänsä.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net