2017-8-21 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


17.10.
Taas on rahat loppu, auta.

Jeesus rakas pelasta kaikki lapseni oikein elävään uskoon ja myös lastenlapseni. Anna Suomeen väkevä herätys!

Että tuleva kylpyhuone remontti olisi nopeasti ohi ja ei niin suuri kuin pelätään. Että minä saisin työttömänä töitä jommasta kummasta paikasta.

Johdata minun pojalleni hyvä ystävä, jonka kanssa voi viettää aikaa koulunkin jälkeen.

Anna sähölaskuun liittyvä epäselvyys laueta.

Rukouspyyntö 6 henkisen perheen asuntoasian puolesta, että Jumala johdattaisi sopivan asunnon.

Olen masentunut ja yksinäinen. En jaksaisi enää elää. Pyydän Jumalaa johdattamaan myös erittäin vaikeassa parisuhdetilanteessa, avaamaan tulehtuneet välit ja auttamaan asioita Jumalan tahdon mukaiseen suuntaan.

16.10.
Esirukouspyyntö mieheni puolesta että pelastusi

Pyydän ex-miehelleni ja hänen vaimolleen rukousta, että jaksavat pysyä raittiina ja että yhteys säilyy lapseen tällä kertaa.

Rakas Jeesus anna pojalleni työpaikka ja pelasta hänet! Kiitos jo etukäteen!

Rukouspyyntö: T -> vapauteen alkoholista ja valheiden verkoista ja uskoontuloa, Pyhällä Hengellä täyttymistä.

15.10.
Pyydän esirukousta itseni ja rakkaitteni puolesta..Isä sinä tiedät mitä kukin meistä tarvitsee..Kiitos kun kosketat ja parannat meidät, ja vastaat tarpeisiimme, Herra kosketa myös kaikkia jotka rukoilee puolestani, Jeesuksen Kristuksen nimen ja veren kautta..Aamen

Jeesus, vakuutusyhtiö on sitä mieltä että umpiväsynyt ihminen on täysin työkykyinen. Minulla syöpä 3 v sitten ja lääkitys edelleen. En vain jaksa, toivon lyhyempää työaikaa.

Sisareni puolesta rukousta, erilaisiinns.rajatieteistä hakee apua elämään.Jeesus pelasta ja varjele!

Pyydän esirukousta, että uskossa oleva mieheni saisi taas kuulla Jumalan äänen ja kokisi Hengen yhteyttä, jota hän todella kaipaa. Hän kokee, ettei ole pitkään aikaan saanut kuulla Jumalan ääntä. Pyydän myös esirukousta, että hän löytäisi seurakunnassa sopivan palvelutehtävän. Ja että mieheni saisi uskossa rauhan.

Herra auta!Sairaus on lamaannuttanut perheemme.Mieheni on unohtanut kaikki haaveemme muutosta ym.Jeesus toimi perheessämme, anna Pyhän Hengen vahvistaa ja johdattaa uutta elämäämme!

Jeesus irrota mieheni viinan siteistä ja valloita itsellesi.

Siskoni vaikea jalkakipu parantuisi.

Pyydän esirukousta syöpäsairaan äitini puolesta, joka ei vielä ole uskossa.

Pyydän rukousta lapseni isälle ja hänen vaimolleen, että pysyisivät raittiina.Herra puhuttele ja siunaa heitä!

Pyydän esirukousta erään vanhan ihmisen hengitysvaikeuksiin. Jumalan johdatusta äidilleni joka leskeksi jäätyään tarvitsisi näin monen vuoden kuluttua mieskaverin.

14.10.
Pyydän esirukpusta ettei sairaus vaikuta perheen muuttosuunnitelmiin, vaan hoidot järjestyvät.Johdatusta perheemme asumiseen ja töihin.

Nuori uskova mies sekaantunut epämääräiseen seuraan. Jeesuksen nimessä ja veressä katketkoon väärät ihmissuhteet

Menen tapaamaan psyykkisesti virkeää sairasta ikäihmistä. Helosti lankean puhua papattamaan itse koko ajan. Pitäisi osata KUUNNELLA. Anna kuuntelun armo. Johdata matkat. jOhdata keskusteluaiheet. ilmesty voimalla. Siunaa tuota M:aa. Teee ihmeitä hänen kohdallaan. Auta lastaan.

Puolisoni syövästä paranemisen vuoksi. Herra tietää ja tuntee asian.

Pyydän esirukousta että raskauteni jatkuisi eikä tällä kertaa päättyisi keskenmenoon. Pyydän myös että asuntoasiamme järjestyisi ja saisimme uuden väliaikaisen kodin tämän yllättäen isoon remonttiin menevän kotimme tilalle. Vielä pyydän esirukousta että rahamme riittäisivät yllättävästä remonttiasiasta huolimatta. Kiitos rukousvastauksista!

Rukoilkaa että uskova nuori nainen haluaisi jälleen olla nainen ja kiinnostua normaalisti vastakkaisesta sukupuolesta. Tuskaa täynnä olevat vanhemmat

Erääntyvä velka painaa. Toimin ajattelemattomasti , eikä sitä ole varaa maksaa takaisin eräpäivänä. Rukolisitteko, että Jumala auttaisi tästä selviytymisessä. Kiitos!

Esirukousta pyydän matkamajoitukseen, kaupunkeja riittää rannikolla jonne olemme menossa.

Lapsellani on parisuhteessaan ero vireillä. Pyydän Jumalan armoa ja varjelusta, että lapseni ja hänen puolisonsa pystyisivät kasvattamaan yhteisen pienen lapsensa rakkaudella, turvassa ja yhteisymmärryksessä ja jospa he vielä voisivat luottaa toisiinsa ja rakastaa toisiansa, kenties palata yhteen perheeksi.

13.10.
Tärkeä esirukous An puolesta ,työtön Insnöri,vaimo ja kolme lasta,Kiitos JEESUS että sinulle on annettu kaikki valta ja voima

Pyydän esirukousta ja apua silmien ja limakalvojen kirvelyyn ja poltteluun..kamalat oireet jo monta kk eikä syy selviä.

Perheen vanhemmilla ei ole srk-kotia. Huolet kasaantuneet, tulevat uniinkin. 6 v pojalla kehitysvamma, myös diabetes pelkona. Muut mahd diag pelottavat. Työtön isä ei jaksa kotona. Äiti pelkää hänen romahtavan. Krs-talosta halu pois, naapureistakin ongelmia. Herra voi, kiitos siitä!

Mieshenkilö pyytää esirukousta, että Jumala voisi vapauttaa demonisiteestä. Mieshenkilöä sitoo viettelyksenhenki, joka on vielä ruumiissa sisällä.

Pyydän esirukousta rakkaan äitini A-L:n puolesta. Hän sai aivoinfarktin ja ei pysty puhumaan ja oikea puoli halvaantunut Rakas Jumala- anna hänelle toipumista ja voimaa kuntoutua. Minä ja lapsenlapset tarvitsemme häntä vielä niin paljon.

Herra, kiitos perheestämme. Anteeksi, että olen kiukutellut rakkaalle aviomiehelleni, olen kipeä ja väsynyt. Auta minua, paranna miut kokonaan. Anna voimia, auta jaksamaan. Varjele lapsia kaikelta pahalta, siunaa meitä kaikkia. Pidä meidät aina lähelläsi, anna rakkauttasi ylitsevuotavasti. Pelasta meidät kaikki kerran taivaaseen. Kiitos.

Pyydän esirukousta isäni puolesta joka on sairastunut vakavasti. Äidilleni ja koko perheelle tarvitaan voimia.

Pyydän että muistatte että Jeesus aittaisi että saisin velat maksettua soittavat usein mulla ei oo maksaa Jeesus auta

12.10.
Rukousapua. Että lääkäri uskoisi minua ja antaisi apunsa eikä vaan rahastaisi.Olen niin ahdistunut. Jo pelko koko firmaan. Edes yhden asian jaksan vielä täällä maanpäällä hoitaa.Ylhäältähän tulee ohjeet.Sitä pyydän nyt.Niin tyhjä ja ulkopuolinen olo. Kiitos.

Vaikea työtilanne ihmiset painavat päälle.,Olen kristitty Herra auta

Jeesus ilmesty nuorten elämään voimallisesti tapahtukoon Sinun tahtosi.

Pianistin puolesta, jolla tosi tiukkaa elämisen suhteen ja nyt ranteet kipeytyneet loppuvuoden keikat täytynyt perua. Hänellä ollut kohtuuttomasti vastoinkäymisiä muutenkin. Nyt tarvitaan Jumalan apua! Mielenterveyskin vaarassa ja sairas äiti hoidettavana.

Pyydän esirukousta, että Herra pelastaisi lapseni, heidän isänsä ex mieheni ja koko sukumme. Suvussani kaksi sisarusta katkaisseet välinsä muihin sisaruksiin ja nämä toiset ovat pyytäneet käymään ja selvittämään tilanteen mutta eivät ole onnistuneet. Itse olen hyvin uupunut ja väsynyt ja nukkuminen on heikkoa, lääkkeiden varassa. Mieliala on alakuloinen. Tahtoisin virkeyttä ja iloa elämääni.

Työpaikalla valuu vettä katosta kovalla sateella. Että tästä ei koidu meille terveysongelmia. Että asia korjataan tai saamme paremmat työtilat muualta ja töitä edelleen riittää. Että isä toipuu sairaalakäynnin jälkeen. Vanhemmille Jumalan siunausta ja terveyttä ja kaikenlaista jaksamista mitä he tarvitsevat.

Auta Herrea veljeäni hänen vakavassa sairaudessaan, Kosketa häntä Pyhän Veresi voimalla. Kiitos Jeesus rakkaudestasi veljeäni kohtaan, ilman sinua Herra hän ei olisi selvinnyt vaikeista leikkauksista. Aamen

Rukousapua. Että lääkäri uskoisi minua ja antaisi apunsa eikä vaan rahastaisi.Olen niin ahdistunut. Jo pelko koko firmaan. Edes yhden asian jaksan vielä täällä maanpäällä hoitaa.Ylhäältähän tulee ohjeet.Sitä pyydän nyt.Niin tyhjä ja ulkopuolinen olo. Kiitos.

11.10.
Mulle lankesi puheenvuoro yhdessä yhteiskristillisessä tapahtumassa. En osaa mitenkään erinomaisesti puhua. Palvelen kyllä mielelläni, kun haluan AUTTAA. Pyydän, että sanani tulisivat harvakseltaan. Myös , että joku /moni saisi virvoitusta/apua sanoistani. Että Jeesus saisi käyttää minua! Auta! Se on torstaina.

Rukoillaan, että Jeesus saisi vapauttaa rakkaan puolisoni kaikista päihteistä ja harhaopeista sekä pelastaa hänet iankaikkiseen elämään. Herralle kaikki on mahdollista!

Kuuntelin raamattuopetusta siitä, että usein rukouspyyntöihin ei tule vastausta sen takia että emme ole antaneet anteeksi kaikille meitä vastaan rikkoneille. Tahdon antaa anteeksi kaikille minua vastaan rikkoneille ja tarvitsen tähän kaiken mahdollisen Jumalan avun.

Pyydän esirukousta poikieni puolesta että Jeesus pelastaisi ja antaisi työtä. Vapauta riippuvuuksista. Kiitos Jeesus avustasi!

Herra, auta minua nukkumaan.

Pyydän paljon rakkautta parisuhteeseeni . Ja yhteen kuuluvuuden tunnetta mieheni j:n kanssa.

10.10.
Esirukouspyyntö ahdistuneen ja masentuneen nuoren puolesta.Menettänyt elämän otteen.

Mkäli se on Herran Jeesuksen tahto, niin voisin saada aviopuolison ja perheen. Olen kohta 37 v. ja Jumala tiedät haasteeni näiden asioiden suhteen.

09.10.
Anna minun pojalleni turvallinen matka ja tapahtuma. Suojele häntä ison väkijoukon keskellä. Pidä huolta lapsestani ja tuo hänet terveenä kotiin. Kiitos ja amen

Pyydän kokonaisvaltaista Jumalan johdatusta ja siunausta elämääni. Uudistumista uskossa ja enemmän rakkautta Jeesukseen ja Raamattuun. Että laihdun ainakin 10 kg ja pysyn terveenä. Että saan asuntoni järjestykseen ja liiat tavarat pois. Pyydän että kissani paranee hypertyreoosista eikä tarvitse enää lääkitystä. Kiittäen jo rukousvastauksista.

Herra anna apusi ja siunauksesi työpaikkani, kotiseurakuntani ja oman elämäni arkisiin huoliin. Siunaa erityisesti lasteni, lastenlasteni ja vävyni elämää. Vävylläni on oireita, jotka aiheuttavat huolestumista. Herra anna apusi asioitten järjestymiseen ja minulle voimia rukoilla läheisteni puolesta. Siunaa koko perhekuntaani.

Tärkeitä , isoja elämänvalintoja varten Jumalan johdatusta ja ymmärrystä tehdä Hänen tahtonsa mukaisia ratkaisuja.

Pyydän Herra, auta. Suo että äidillä ei todettaisi rintasyöpää nyt kun on menossa tutkimuksiin. Anna minulle voimia ja viisautta ja rakkautta elämään. Anna helpotusta fyysisiin ja psyykkisiin vaivoihin ja taloudelliseen ahdinkoon. Suojele ja varjele meitä äläkä anna mitään pahaa tapahtua.

Pyydän rukousta aikuisen poikani puolesta, joka ei ole päässyt sisälle uskoon. Hän on käyttänyt ennen päihteitä ja on entinen koulukiusattu. Hänellä on paljon ongelmia elämässään ja hänen vointinsa aaltoilee. Herra pelasta ja vapauta kaikista kahleista ja paranna hänen mielensä.

08.10.
Pyydän apua kahdelle nuorelle miehelle. He ovat veljeksiä, molemmilla on mielenterveysongelmia, ahdistusta, itsetuhoisuutta, masennusta. Molemmilla heistä on traumaattisia kokemuksia taustalla. Pyydän taivaallista väliintuloa molempien elämään!

Minulle ja vanhemmilleni terveyttä. Minulta yksinäisyys ja köyhyys pois

Pyydän apua kahdelle nuorelle miehelle. He ovat veljeksiä, molemmilla on mielenterveysongelmia, ahdistusta, itsetuhoisuutta, masennusta. Molemmilla heistä on traumaattisia kokemuksia taustalla. Pyydän taivaallista väliintuloa molempien elämään!

Herra, auta minua. Auta minua tässä lääkeasiassa,ota siihen liittyvä stressi pois.

Pyydän esirukousta että perheestä kadonnut läheisyys löytyisi uudeller.Vanhempien seksielämä olematon.Jeesus johdata perhettämme , auta!

Rukoilkaa kanssani sattuneen tapaturma puolesta että lonkka ja olkapäätä kuntoutus edistyisi.luotan niin jumalan siunauksen johdatusta toipumiseen. Jumala on mukana olen tuntenut sen.kiitos kiitos uskon kun Jumala on tämän sallinut hän myös auttaa

Herra, siunaa ja varjele rakasta Mummoamme. Näet hänen monet sairaudet ja vaivat. Kosketa Mummua ja paranna hänet. OLe hänen kanssaan joka hetki, johdata ja siunaa, anna terveyttä. Sitten, kun Mummun aika on lähteä ajasta ikuisuuteen, valmista meidät siihen hetkeen ja hellästi rakkaudella ota Mummu luoksesi. Älä anna kauan odottaa itse kuoleman hetkeä. Kiitos, että kuulet rukouksemme. Aamen.

Että saisin töitä, joita tarvitsen kipeästi.

Mieheni ei ole uskossa, hän on minua pettänyt, olen päässyt Jumalan avulla ja armolla sen yli, olen valmis jatkamaan liittoa mutta hän empii kovasti, pyydän Jumalan armoa ja johdatusta, meillä 4 lasta

07.10.
Pyydän rukousta etta Jeesus vapauttaisi minut syömisriippuvuudesta.

Aikuinen sisareni okkultismiin , rajatieteisiin jne .osoittanut suurta kiinnostusta.Varjele Jeesus näiltä asioilta!

Aikuinen sisareni okkultismiin , rajatieteisiin jne .osoittanut suurta kiinnostusta.Varjele Jeesus näiltä asioilta!

Pyydän esirukousta .Lapseni kadoksissa ollut isä löytyi.Kiitos Herralle, yhteys on syntynyt uudelleen.Rukousapua että tapaamiset sujuvat hyvin.

Yeshua, auta minua! Auta lääkeasiassa!

06.10.
Äiti on omaishoitaja Alzheimerintautia sairastavalle isälle. Äiti pelkää isän muuttuvan hankalammaksi ja mukautuu kaikessa isän tahtoon (tyranni ja marttyyri). Vapaapäiviään äiti ei ole päässyt pitämään. Pyydän Jumalan apua ja johdatusta että äiti saa vapaapäivänsä ja saa vapaasti kuunnella radiota yms. Jumalan siunausta vanhemmilleni.

itseni puolesta asumme maalla ja haluaisin käydä hengellisissä tilaisuuksissa mutta matkaa on ja ei uskon ystäviä mieheni ei uskossa rukoilkaa

tyttäremme perheen puolesta asuvat kaukana käyvät harvoin muut sisarukset tässä lähellä olemme heidän kanssaan paljon tekemisissä hoidamme lapsia kokoonnumme sunnuntaisin syömään hän ei oikein hyväksy sitä että käyvät niin usein

Pyydän laihtumista, ainakin 10 kg. Että pääsen pois liiasta syömisestä. Että kädet paranevat eivätkä enää kipeydy. Kiitos.

Herra Jeesus, kulje aina lastemme elämässä äläkä milloinkaan jätä lapsiamme yksin maailmaan, missä on paljon houkutuksia. Ohjaa lapsillemme uskovat ystävät ja hyvä, rehti seura. Ne lastemme kaverit, jotka evät usko Jeesukseen, ohjaa usko tielle! Kiitos, rakas Jumala!

05.10.
Että saisin nukuttua ilman lääkettä.

Ajauduin burn outiin jossa fyysiset ja psyykkiset voimat loppuivat. Pyydän rukousta että jaksaisin ne toimet hoitaa jotka kuuluvat velvollisuuksiini ja toipumista / parantumista tästä.

Jeesus tiedät sen hoitoasian. Miten edetä. ? Anna Herra viisaus. Johdata.

Auta Jeesus nuorta naista löytämään terve seksuaalinen identiteetti! Hän on sairaalassa, ja sielllä ohjataan aivan väärään suuntaan vastoin Jumalan sanan ohjeita. Rukoillaan että Jumala kerta kaikkiaan puuttuu tilanteeseen ja kokonaisvaltaisesti parantaa ja eheyttää hänet! t. Tuskaiset, Jeesukseen luottavat vanhemmat

04.10.
Pyydän paljon rakkautta minun parisuhteeseeni. Suunnittelemme myös mieheni kanssa perheen lisäystä ja pyydäni myös rukoilua asian puolesta. -H

Kaikkea hyvää IR:lle ja uskoa Jeesukseen

Pyydän rukoilemaan, että vuoden kestänyt työttömyyteni päättyy ja että saan pian hyvän työn, josta nautin ja jota voin tehdä ainakin osin kotoa käsin. Pyydän myös rukoilemaan, että palkkatasoni pysyy vähintään samana. Kiitos kovasti!

Lapsen diabeteksen parantumisen ja sokeriarvojen puolesta

Että Jeesus siunaisi ensi yön. Saisin nukuttua. Että sairas mieheni jaksaisi hyvin. Että saisin onnellisena herätä. Auta huomennakin. Siunaa työt. Siunaa harrastukset.

03.10.
Johda työasioissa, anna viisautta, ymmärrystä ja hengistä voimaa että pärjään Ja jaksan. Herra sinä näet minun ja sisareni katkeran riidan. Oi Herra rakas! Auta löytämään keskinäinen rakkaus. Vapauta unettomuudesta, anna levollinen yöuni. Ota käyttöösi sinun Valtakuntasi kentälle. Anna myös minulle armolahjan, että voin olla käytössäsi.

Pyydän esirukpusta lapseni kadonneen koulukirjan löytymisen puolesta.

Pyydän esirukousta tyttäreni, hänen puolisonsa ja heidän pienen lapsensa puolesta. Heillä on ero edessä ja lapsi on vielä hyvin pieni. Pyydän että rukoilette tämän nuorenparin ja heidän lapsensa puolesta, että he saavuttaisivat tasapainon,luottamuksen elämään ja kenties vielä toisensa rakkaudessa ja luottamuksesta. Pyydän voimia ja jaksamista heille. Kiitos

Pelasta perhekuntani sinun tuntemiseen, uskoontuloon ja pelastusvarmuuteen vielä heidän hyvinä päivinä. Eheytä ja paranna veljeni lapsuuden haavoista. Auta ja johdata hänen avioliittoa, joka on särkynyt, nyt asuvat erillään. Paranna veljeni lukuisista sairauksista. Johdata uskonasioissa. Uudista uskoani,avaa Sanasi, täytä Pyhällä Hengelläsi.

02.10.
Pyydän esirukousta 6-vuotiaan tyttären hammaslääkärissä käyntiin. Hän pelkää paljon, eikä aukaise suuta.

Jeesus auta poikaani saamaan lisää töitä ja muutenkin elämänsä kuntoon. Kiitos rakas Jeesus mitä jo olet tehnyt hänen elämässä ♡♡

Pyydän esirukousta, että suunnitteilla oleva avioero peruuntuisi. Uskova mies haluaa jättää uskovan vaimonsa ja perheessä myös pieni lapsi. Jeesus tule muuttamaan tilanne, Herra uudista koko perhe, katkaise pahan valheiden ketjut!!!!

01.10.
JUMALA, VARJELE LIIKENTEESSÄ SYKSYN PIMEILLÄ JA LIUKKAILLA KAIKKIA KULKIJOITA.

Huominen jännittää. Tulee vieraita. Että jaksan työn. Että osaan puhua miehelleni juuri oikein. Että Jeesus antaa hyvän yöunen. Että vatsani rauhoittuisi. mulla on herkkä vatsa. Yritän syödä terveellisesti--> vatsa tahtoo suuttua kasviksista. KIitän, että olen syönyt katse Kristukseen. En ole ahminut himooni. Jeesus Kallus!

Taas edessä yö kauhuineen. Herään ja ainoa toivo on tietää joskus nukkuu pois lopullisesti. Pääsee rakkaiden luo kotiin.Tietä toivoin joka näyttää suunnan elämään. Tyhjää on.Vaivat vain seurana.Vielä uskallan toivoa. Terveyttäkin ja elämisen tunnetta toivon. Hyväksyntää vikoineni.

Pyydän rukoilua että mieheni J osaisi enemmän näyttää tunteitaan ja osoittaa rakkauttaan minua kohtaan. -H

Herra, paranna sydänvaivani ja kaikki muutkin vaivani.

Sisaren tyttärelle parantumista ms-taudista ja uskoontuloa hänelle ja muille sukulaisilleni.

30.09.
Pyydän rukousapua poikani ja itseni sairauksien paranemiseen. Kiitos! äiti

Kiitän Jeesusta, että käsityöni ovat onnistuneet. pyydän varjelusta nyt reissulleni. Ja että löytäisin etsimäni osoitteen. Ja että päivä onnistuisi Herran tahdon mukaan.

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos.

Kiitän teistä. En selviäisi ilman teitä. Kiitos! Pyydän johdatusta tähän päivään. Työt. Leipominen. Yksi tapaaminen. Tekstiilityöt? Johdata Jeesus Kallis. Puhu Herra!

Herra auta!Sinä näet että olen syytön , torjuvaa käytöstä perhettämme kohtaan taas . Herra anna viisautta tässä maailmassa ja auta ns.uskomattomia ymmärtämään.Pyhä henki puolusta että terveellä tavalla osaan torjua sielunvihollisen hyökkäykset.Amen!

Rukouspyyntö opiskelemaan muuttaneen nuoren puolesta. Alakuloisuutta ja yksinäisyyttä isossa kaupungissa. Herra auta ja anna hyviä ystäviä ja rohkeutta mennä seurakuntaan mukaan ja uudistua uskossaan.

Vanhemmilleni ja sisaruksilleni perheineen Jumalan varjelua ja löytymistä elämäänsä

H-enolleni tervehtymistä ja itselleni voimia ruokavalion noudattamiseen

Pyydän taas, että muistaisitte lapsiani. Rukoilkaa, että he kulkisivat uskon tietä. Herra, auta heitä kääntämään katseensa sinuun! Anna heidän juopua Pyhästä Hengestä eikä viinasta. Herra käännä heidän mielensä ymmärtämään, mikä on totuus!

Pyydän esirukousta teho-osastolla olevan puolisoni puolesta. Hänellä korkea kuume suolistoleikkauksen jälkeen ja tilanne kriittinen. Vain Kaikkivaltias Jumala voi häntä ihmeellisellä tavalla auttaa, lupauksensa mukaan. Kiitos Jumalalle Poikansa Jeesuksen kautta.

29.09.
Anna Jeesus minulle töitä kiinteästä paikasta, edes sijaisuuksia. Tiedät mihin minulla olisi toiveet päästä. Anna pitkäaikaistyöttömälle tyttärelleni myös töitä jotain kautta.

Pyydän esirukousta pienen pojan,7v, ongelmiin. Hän kiroilee, puhuu rumia, ei tottele, paljon häiriökäyttäytymistä. Isä paljon poissa työn takia. Kasvatus äidin vastuulla. Rakas Jeesus, auta koko perhettä. Kiitos rukoilijoille, Siunausta.

Jeesus AUTA meitä! Sairas mieheni on masentunut. Jeesus, kallis virvoita hänen sielunsa. Auta meitä. Älä hylkää meitä. Anna ilo miehelleni! Jeesus siunaa minuakin. Anna mulle voima tähän päivään. JOHDATA kaikessa! Anna Herra tahtomasi inspiraatiot.

Minua vastaan esitetyt perättömät syytökset ja minusta levitetyt valheet väistyisivät ja totuus tulisi esille

Kiitos Jumalalle Poikansa Jeesuksen nimessä, että puolisoni suolistoleikkaus onnistui tänään hyvin. Pyydän esirukousta, että hänen toipumisensa teho-osastolla sujuu Jumalan varjeluksen ja avun alla niin, että hän paranee kaikista vaivoistaan ja elintoiminnot elpyvät täysin entiselleen.

Itken ja olen täynnä ahdistusta. Sisaruksillani vaikeaa ja itse menetin toivoni. Tuntuu, ettei ole voimaa jatkaa. Auttakaa minua ja rukoilkaa puolestani. Kiitos.

Kiitos Jumalalle Poikansa Jeesuksen nimessä, että puolisoni suolistoleikkaus onnistui tänään hyvin. Pyydän esirukousta, että hänen toipumisensa teho-osastolla sujuu Jumalan varjeluksen ja avun alla, tilanne on kriittinen seuraavat 2 päivää. juuri nyt tarvitsee Jumalan väkevää apua.

Pyydän esirukousta, että puolison toipuminen teho-osastolla sujuu Jumalan varjeluksen ja avun alla, tilanne on kriittinen seuraavat 2 päivää. Juuri nyt tarvitsee Jumalan väkevää apua. Kiitos Jumalalle Poikansa Jeesuksen nimessä, että suolistoleikkaus onnistui tänään sinänsä. Pyydän esirukousta, että puoliso paranee muistakin sairauksista.

28.09.
Pyydän esirukousta puolison puolesta, että hän lopettaisi tupanpolton ja korjauttaisi hampaansa.

Tn syöpä on uusinut. Aiemmin hän selvisi täpärästi hengissä ja paljon kaulalta ja nielusta jouduttiin jo poistamaan. Paranna herra ilman leikkausta! Ilman että enää joudutaan mitään osia poistamaan kaulan alueelta. Säästä hänet myös valtavilta kivuilta joita hän pelkää.

Kiitän ystävästäni ja työkaveristani, joka kävi juuri tässä tänä aamuna ovellani kyselemässä ja juttelemassa. Hän on tosi mukava, ja jopa uskova! Pyydän siunausta hänelle ja kaikille työkavereilleni. Pyydän, että meillä kaikilla säilyisi hyvät välit. Jätän erityisesti Taivaan Isän eteen myös naisen, jonka kanssa jaan työhuoneen.

Pyydän esirukousta, että nukkuisin yöni paremmin.

Pyydän meille paljon rakkautta ja yhteen kuuluvuuden tunnetta j:n kanssa.

Olen maksuvaikeuksissa ja rahat eivät riitä enää edes ruokaan. Pyydän rukousapua!

Että parantyisin pian angiinasta ja flunssasta ja saisin voimat takaisin!! Ja että asunto järjestyisi pian.

Perheen puolesta, että Jumala vaikuttaisi tahtonsa tapahtumisen ja auttaisi. Että perheen lasten ei tarvitsisi pelätä enää, eikä tilanne perheessä jatkuisi enää samanlaisena.

Lasteni puolesta, Jumala tietää asian. Oman terveyteni puolesta, että parantuisin ja elämäni menisi vihdoin eteenpäin ja kaikki menneisyyden solmut aukeisivat.

27.09.
Rukoiletteko, voin tosi huonosti, tilanne vakava.

Hometalo-ongelma, korjauksen ja myynnin järjestyminen. Puolison masennuksen ja työasioiden järjestymisen puolesta.

HEI! EN JAKSA ENÄÄ KANTAA HUOLTA! PYYDÄN ETTÄ PÄÄSEN POIS TÄSTÄ HUOLEN KANTAMISESTA ! OLEN LOPEN UUPUNUT! SISKO

Herra anba voimaasi !

Pyydän esirukousta mieheni lääkärilläkäyntiä varten, että saamme tarpeellisen hoidon ja infon tulevaa muuttoa varten, sairaudenhoito uudessa kotimaassa.

Rukoillaan 11-vuotiaan pojan puolesta, jolla hankaluuksia koulussa ja oman mielensä kanssa . Rukoillaan opettajille viisautta ja taitoa auttaa lasta, että hän jaksaisi olla koulussa ja välit säilyisivät kouluun hyvinä. Auta Jeesus tästä ahdingosta eteenpäin. Kiitos!

Kiitos pelastuksesta. Työasiat, että osaan jaksan ja saan viisautta. Jeesus auta. TV sl

Olen pyytänyt esirukousta tyttären puolesta,hän sairastaa psykoottista sairautta. Nyt lääkitys on saatu kuntoon,oireet hallintaan ja tytär kotiutuu 8kk osastojaksolta. Kiitos Jumalalle,olet kantanut meitä nämä kuukaudet ja vaikutanut tytön vointiin.

Pyydän esirukousta mieheni lääkärilläkäyntiä varten, että saamme tarpeellisen hoidon ja infon tulevaa muuttoa varten, sairaudenhoito uudessa kotimaassa.

Pyydän rukoilua parisuhteeni puolesta. Pyydän meile paljon rakkautta j:n kanssa ja yhteen kuuluvuuden tunnetta. Pyydän myöskin rukoilua että J kosisi jo minua . Olemme olleet jo 10 vuotta yhdessä. Rakastamme toisiamme valtavasti. -H

26.09.
Jeesus auta miestä vapautumaan täysin päihteistä! Auta nyt akuutissa tilanteessa ja muidenkin asioiden osalta. Kiitos Jeesus. Auta suhdettamme. Paranna minut Jeesus ja auta pääsemään pian veloistani. Anna meille tulevaisuus ja toivo! Siunaa uudelleen rakkautemme. Puhu hänen sydämelleen, mitä hän tarvitsee, samoin minun.

Jeesus pelasta minut! Syntinen.

Pyydän esirukousta itseni ja perheeni puolesta olemme taloudellisessa ahdingossa mikä vaikuttaa myös arkeen Herra näkee ja tietää asiat t.Toivoton

Jeesus kiitos että tällä kertaa Jeesus vihollisen nuolet lentävät suoraan takaisin sinne mistä tulivatkin, ettei minun aikani kulu tähän . JEESUS SINÄ NÄET NÄMÄ ASIAT , SUOJELE MINUA.

Herra anna S:lle paljon voimia työssään , jossa vaikeita työkavereita.Suojele häntä Jeesus verelläsi.

Pyydän voimakasta rukoustukea nuoren miehen puolesta jonka terveys ja elämä on suurissa ongelmissa huumeiden vuoksi. Rukoillaan Jumalan ihmettä tämän ihanan sydämellisen harhautuneen nuoren miehen elämään. Jumalalle kaikki on mahdollista!!

Jeesus auta poikaani.Vapauta ja pelasta. Anna rauhasi!

Herra kiitos johdatuksesta lapsemme hoitoasiassa.Herra siunaa ja hoida näille ihmisille, jotka koittavat saada pahanolonsa minun päälleni, että saavat nyt itse hoitaa omat työpaikkaongelmansa.Auta Herra heitä!

Pyydän perheemme muuttosuunnitelmiin Jumalan voimaa.Siunaa Jeesus myös lääkärilläkäyntimme, että saamme sen infon lääkäriltä mitä tarvitaan.

25.09.
Pyydän Jumalan apua

Rohkeutta , voimia ja Pyhän Hengen toimintaa ja vaikutusta palvelutyöhöni

Jeesus auta poikaani.Vapauta ja pelasta. Anna rauhasi!

Jeesus auta poikaani.Vapauta ja pelasta. Anna rauhasi!

24.09.
Apua tilanteessani Jumala tietää pyyntöni tilanteeni sekä murheeni.

Jeesus auta, en jaksa tätä elämää ja yksinäisyyttä..pyydän elämääni ihmistä, joka välittäisi ja haluais jakaa sen kanssani..rukousta h:n puolesta, Jeesus auta, paranna meidät molemmat, ja anna masennuksen jo helpottua...

Pyydän esirukousta, kun Jeesus sinun totuuttasi seuratessani puheissani olen leimautunut lapseni hoitopaikassa ns.vaikeaksi tapaukseksi.Herra katkaise tämä kierre ja lähetä Jeesus jokainen paha nuoli takaisin sinne mistä tulivatkin.Anna Jeesus näiden kahden ihmisen kohdata omat mörkönsä itse, olen syytön.

Rukoilkaa poikani ja tyttäreni puolesta!Herra pelasta ja paranna. Vapauta riippuvuudesta

Haluan aluksi kiittää esirukoilijoita.Olen saanut apua suruuni ja ahdistukseeni. Nyt toivon, että saisin taloudellista apua niin, että sasisin maksettua asuntoni pois. Pelko piinaa siitä, että työni ei jatkua kauaa ja työtaakka alkaa uuvuttamaan. Haluan auttaa sairaita ja eläimiä rahallisesti. Jussi

Jeesus johdata tämä päivä. puhu , Herra! Anna minulle viisaus ensi viikolla organosoida pihaa. Tunnen itseni niin avuttomaksi. Jeesus neuvo minua. Jeesus auta vanhinta poikaamme. Siunaa häntä. Auta opiskeluissaan. Auta perheen kanssa. Jeesus annan itseni sinulle.

23.09.
Pyydän Jeesuksen apua, että saisimme rahaa vuokrien maksuun. Pelko on suuri, koska joudumme tästä pois, vaikka olemme asuneet tässä kauan. Pyydän, että Hän suojelisi meitä kaikelta pahalta. Pyydän häntä parantamaan vasemman jalkani, että voisin taas kävellä. Kiitos teille.

Pyydän, että Jumala näkisi tilanteeni.Jumala auta minua ja kumppaniani ratkaisemaan asiat ja selvittämään ne niin, että voisimme jatkaa yhdessä. Pyydän Jumalalta meille rakkautta ja kärsivällisyyttä sekä voimia. Rakas Jumala, pelasta parisuhteeni ja anna minun saada olla yhdessä ihmisen kanssa, jonk kanssa haluan jakaa koko elämäni.

ISÄ, rukoilen työpaikkani puolesta, että autat minua onnistumaan työssäni ja siunaat työpaikkani, jotta minulla olisi jatkossakin töitä. Ahdistaa kun yritän parhaani päivittäin mutta en silti tiedä riittääkö se ja pelottaa, jos en saakaan pitää työtäni. Rukoilen myös, että Isä auttaisit minua ja ystävääni pääsemään mukaan meille tärkeään asiaan.

Muutin yli 40-vuotiaana Ruotsiin. Kiitän siitä, että olen saanut elää täällä nyt yli puolitoista vuotta hyvää elämää ja saanut uusia ystäviä. Pyydän siunausta heille ja johdatusta siihen, jäänkö tänne.

22.09.
HEI! PYYDÄN NYT ERITYISESTI RUKOUKSIA NUOREMMAN VELJENI A:N PUOLESTA! HÄN ON OLLUT KAUN PAHASSA KÖHÄSSÄ JA HÄNELLÄ ON ASTMA. RUKOILETTHAN ETÄ HÄN PARANANISI!RUKOILETTEHAN ETTÄ HÄN PARANEE KAIKISTA MUISTAKIN SAIRAUKSISTA!

Herra, auta minua nukkumaan!

Olen raskaana ja pelkään että sikiöllä ei ole kaikki kunnossa. Pyytäisin esirukousta että pelkoni olisi turha, sikiö olisi elossa ja että kaikki olisi sittenkin hyvin. Kiitos rukousvastauksista!

Pyytäkää Jumalan vahvaa apua raha-asioihin ja laskujenmaksuun ja että Jumala johdattaisi ja päästäisi tästä jatkuvasta ahdingosta...tuska ja hätä millä rahalla maksaa laskut.Jeesus auta ja vapauta piinasta..anna viisautta

Kiitos, jos jaksatte rukoilla. Oikeassa jalassa silmitön kipu. Kipulääkkeet eivät auta

Kiitosaiheenani on miten sain terveystilaan nähden asioitua Jeesukselta ja äidiltä ja äidinkin.

21.09.
Jeesus auta poikaani saamaan viikonlopuksi ja muutenkin lisää työtä. Kiitos Jeesus!

Siunaa työkokeilujaksoni ja anna voimia viedä se loppuun asti, vaikka olen sairas ja väsynyt, anna sen kantaa hyvää hedelmää. Siunaa kaikki ihmiset, joiden kanssa olen tekemisissä.

Jeesus, anna mummolle nyt hyvä terveys hankalan sairauden jälkeen!

Siunaa rakenustyöt ja anna rahat, auta taloudellisesti, Jumalamme..

Nuorehko mies on ahdistunut ja masentunut, ei jaksa nousta sängystä ylös eikä pysty ahdistukselta ja masennukseltaan hoitamaan mitään velvollisuuksiaan. Kokee, että on epäonnistunut kaikessa. Yhteiskunnan ja mt hoito olematonta. Emme pysty vanhempina auttamaan, olemme ihan toivottomia. Auta Sinaä Jeesus

Astma allergia ja Rasitusperäinen..Limaa keuhkoissani Herra kosketa Jeesuksen nimen ja veren kautta Amen Kiitos Jeesus

Että saisin nukuttua paremmin. Olen niin väsynyt näihin taisteluihin, vastaa jo, Herra!

Rahat eivät riitä ruokaan ja laskuihin. Jeesus auta!

Astma allergia ja Rasitusperäinen..Limaa keuhkoissani Herra kosketa Jeesuksen nimen ja veren kautta Amen Kiitos Jeesus

Herra auta minua ja lapsia suuren hädän keskellä. Puolisoni on löytänyt uuden naisen ja jättämässä minut ja lapset sen vuoksi. Yhteistä taivalta on takana lähes 25 vuotta. Lapsetkin vielä alaikäiset ja rakastan miestäni yli kaiken. Herra siunaa avioliittomme. Auta miestäni ja lasten isää palaamaan luoksemme ja perumaan avioero aikeensa. Rukoilen.

Pyydän esirukousta erään naisen matkan puoledta.Että veljen asia järjestyy.Mieheni sairauden hyvän hoidon puolesta.Mieheni pyöräasian ratkaisu:takuuaikana hajosi.On kieltäydytty korvaamasta.Väitetään mieheni itse tehneen.

Pyydän esirukousta årojektiin, jossa heitän vanhaa tavaraa pois.Anna Jeesus voimiasi, että saan raivauksen vietyä loppuun.

Pyydän rukousta siskoni puolesta odottaa vauvaa 20viikolla ja mies haluaa abortia ja pahoin pitelee siskoani kun lääkäri ei enään suostunut siihen. Heille enestään yksi lapsi sisko tahtoo erota mutta mies ei päästä pois hakkaa häntä ja kiristää että vie häneltä lapsen jos hän muuttaa pois jeesus auta ja auta sisko pois tuolta.

Rukouspyyntö kotiseurakuntamme vaikean talous- ja ihmissuhdekriisien takia. Kaipaamme evankeliumin ilosanomaa ja luottamusmiehille ymmärrystä ja taitoa ratkaista asioita. Kirkkoherralle ymmärrystä, uskoa ja taitoa toimia oikeanlaisena esimiehenä työntekijöille. Omaan elämääni voimaa ja uskonvahvistusta sekä johdatusta puolison ja lasteni elämään.

20.09.
Auta minua työpaikan muutoksessa, että tämä olisi sinun siunaama asia.

Asun ulkomailla. Kävin tänään lääkärissä. Minulla on kiitosaihe: siskoni neuvosta vaihdoin lääkärin kanssa kieltä. Nyt puhuimme molemmat kieltä, jota osaamme paremmin. Koko tunnelma muuttui! Laskin leikkiä; lääkäri hymyili. Olen saanut hyvää hoitoa tähänkin asti, mutta nyt lääkärissä käynnistä jäi hyvä mieli. Pyydän siunausta lääkärille perheineen.

Rukouspyyntö TL:n, TM:n, JL:n ja ML:n puolesta koska ainakin kolme heistä on sekautunut tarot kortteihin ja pakanauskontoon. Eivät ole uskossa joten pyydän esirukousta myös että he pelastuisivat / antaisivat elämänsä Jeesukselle. Kiitos.

Herra minua vaivaa salakuutelu ja kontrolli ja etätyöskentely kuulustelu haastattelu jututtelu ylläpidonn oloissa, mitä saan tehdä, mitä en saa tehdä, Pyhä Henki osoitteisiin

Pyydän esirukousta opiskelijanuoreni sivuaineaaiassa. Lisäksi pyydän, että Herra auttaisi, että puolisoni saisi opintonsa valmiiiksi tänä vuonna. Rukoillaan maanantaina olevan vaikean tentin puolesta.

Pyydän esirukousta parisuhteen puolesta.

19.09.
millaisia unelmia ovat nämä pienemmässä asunnossa ja halvemmassa vuokrassa ja mitä totisesti totisesti tarvitsen ...

Pyydän esirukousta ystävämme puolesta. Häneltä on löydetty syöpä, jota ei olla päästy hoitamaan. Pyydämme Jumalan armoa, että hoidot pääsisivät alkamaan ja ystävämme parantuisi ja hän saisi elää perheensä kanssa vielä pitkään. Hän on tehnyt paljon vapaaehtoistyötä ja hän on aina auttanut pyyteettömästi apua tarvitsevia ihmisiä. Hän on järjestänyt tempauksia heikompi osaisten puolesta ja nämä ovat

Pyydän esirukousta, että Jumala parantaisi minut sekä fyysisesti että psyykkisesti. Ja että Jumala siunaisi avioliittoamme ja johdattaisi meitä tahtomallaan tavalla ja siunaisi meitä lapsella. Kiitos!

Rakas Jumala anna miehelleni työpaikka jossa hän voisi olla ja jossa hän viihtyisi. Sinulle on kaikki mahdollista.

Masentuneen nuoren miehen puolesta.Jeesus ilmesty ja päästä vapaaksi väärästä ihmissuhteesta.Kiitos, että kuulet hätämme.

18.09.
Pyydän esirukousta sisareni puolesta.Hänellä on aivoissa tukos ja verenvuoto.Pyydän,että Herra koskisi ja parantaisi joko suoraan tai lääkärien kautta.

Pyydän rukousta, poikamme muuttaa omaan kotiin. Alkoholin käyttö runsasta ja seura huonoa. Herra anna rauhaa sydämeen, poista levottomuutta, Jeesus anna itsetuntoa muista asioista. Varjele.

Ota tämä väsymys ja saamattomuus pois. Anna tilalle voimaa ja virkeyttä. Anna löytyä hyväpalkkainen päivätyö läheltä kotoa. Anna turvallinen ja tasapainoinen elämä lapsilleni.

Voimia ja viisautta pysyä kuuliaisena ja uskollisena Jeesukselle. Kova taistelu , muiden ihmisten taholta koen valtavaa painostusta ja vaikeuksia. Tarvitsen myös viisautta ja ymmärrystä , mikä on Herran tahdon mukainen tapa toimia eri ihmisten kanssa...

Rahat ei riitä ruokaan eikä laskuihin. Kuule avunpyyntöni. Minä ja lapseni tarvitsemme rahaa. Kela eikä sosiaalitoimi auta.

asumiseni ja tekemiseni saada ilmoitusta ohjusta ja eläkeläisyyteni

17.09.
Nuoren perheen puolesta, jonka elämän vihollinen on sekoittanut. Jeesus auta pois masennuksen ja itsetuhon siteistä. Kuule heikot avunhuudot, voimat kaikilta loppu. Pyydän rukoustuke, että Herran tahto tapahtuisi. Jeesus auta meitä!

Pyydän rukousta, että Herra parantaisi minut niin, ettei tarvitsisi jatkaa lääkitystä. Että Hän ottaisi kaikki sairauden oireet pois.

Paha olla. Rakas kotieläin nukkui pois, vanhat menetykset nousivat taas pintaan. Töissä liikaa uutta, enkä viihdy. Terveys ei kunnossa, menossa eturauhas yms tutkimuksiin ja pelottaa. Elämässäni ei mitään kunnon tavoitetta ja kiinnostuksen kohdetta. Oma rukoukset eivät auta. Auttakaa te minua.Kiitos

Paha olla. Rakas kotieläin nukkui pois, vanhat menetykset nousivat taas pintaan. Töissä liikaa uutta, enkä viihdy. Terveys ei kunnossa, menossa eturauhas yms tutkimuksiin ja pelottaa. Elämässäni ei mitään kunnon tavoitetta ja kiinnostuksen kohdetta. Oma rukoukset eivät auta. Auttakaa te minua.Kiitos J

Olen jo kohta 39-vuotias. Monia kipeitä eroja on takana. Osa omasta tahdosta, osa toisen tahdosta. Olen jo sen ikäinen, että tarvitsen ja haluan ihmisen, kuka oikeasti eläisi minun kanssa arkea ja elämää, että olisi yhteinen koti. Että oltaisiin yhdessä oikeasti, niin hyvässä kuin pahassa. En halua elää loppuelämää yksin.

Pyydän esirukousta isäni puolesta. Hän on sairastunut pitkälle levinneeseen syöpään, lääketiede ei voi häntä parantaa. Pyydän rukousta parantumisen mutta ennenkaikkea PELASTUMISEN puolesta. kiitos

Tänään tapahtuneen ikävän välikohtauksen selviäminen , että asiasta ei lähde valheet ja juorut liikkeelle

16.09.

Rn puolesta. On huonossa kunnossa. Lääkärit ei enää anna toivoa. Omaiset kutsuttu paikalle. Jeesus voi kaiken ! Huudetaan Häntä avuksi, ja Isää Hänen nimessään. Ole ylistetty ja kiitetty Herramme Jeesus Kristus, ja Isä ja Pyhä Henki, auta meitä.

Pyydän kiireesti esirukousta parisuhteeni puolesta.Joku nainen yrittää vietellä mieheni töissä. Olen niin ahdistunut kun tiedän asian.Jumala älä anna tämän naisen pilatameidän suhdetta.Meillä on suunnitteilla perheen perustaminenja en halua että tämä nainen tulee pilaamaan meidän suhteen. Pyydän Jumala, älä anna mieheni haksahtaa tähän naiseen.

15.09.
Jeesus auta äitä, joka odottaa lasta ja kohta ovat kriittiset vaiheet. Suo että äitä ja lapsi pysyisivät terveenä ja koko perhe voisi hyvin. kiitos jeesus että sinä voit auttaa ja varjella.

Johdata työkokeiluni, siunaa kokeilujakso ja anna sen kantaa runsasta hedelmää. Kiitän, Jumalani.

Herra anna voima nukkua. On levoton olo. Flunssaakin ehkä tulossa. Hermostunut ja ahdistunut olo. Jeesus ota minut vastaan. Kanna. Anna voimaa huomiseen. Auta!

Pyydän rukousta vakavasti sairaan äidin ja isoäidib puolesta. Anna Herra hänelle vielä paljon elinpäiviä ja aikaa lapsenlapsensa kanssa.

Jeesus paranna tyttäreni jalka. Anna kasvaimen lähteä pois. Auta ystäväni tytärtä opiskeluasiassa. Auta poikaani saamaan lisää töitä ja pelasta hänet!. Kiitos rakas Jeesus avustasi!

Taivaan Isä, suo meille kaksoset. Siunaa perhettäni. Kiitos, että olet ja ohjaat taivaan kotiin.

Vanhuuden viimeisiä henkäyksiä uskoa Herra. Uskoutuminen ja puolestansa pyynnöin kuulemisiin ja kohtaamisiin Herra.

14.09.
Olen taas ahminut herkkuja vaikka minun pitäisi laihduttaa! Pyydän apua Jumalalta, että pääsisin ahmimisesta ja liiasta syömisestä. Että opin syömään kohtuudella. Että onnistun laihtumaan edes muutamia kiloja. Etten sairastu diabetekseen tai johonkin muuhun vakavaan sairauteen.

Rakas Jeesus, hoida kaikkia lastenlapsiamme. Erityisesti kahta nuorimmaista, rohkeutta puhumiseen, että lukot aukeavat ja nuorimmalle levollisia yöunia! Kiitos Jeesus, että autat ja olet lähellä! Isoäiti

Rukouspiirimme puolesta , Jumala auta keskinäisessä rakkaudess j yhteydessä , anna viisautta ja opeta jakamaan Raamattua tahtosi mukaisella tavalla

Kiitos, että minulla on rakas perheeni, puoliso ja lapset sekä lastemme mummot, joita kaikkia rakastan valtavasti. Tulethan siunaamaan kaikkia meitä, varjele jokaisena hetkenä ja johdata. Kiitos, oi Pyhä Jumala.

Rakas Jeesus, hoida kaikkia lastenlapsiamme. Erityisesti kahta nuorimmaista, rohkeutta puhumiseen, että lukot aukeavat ja nuorimmalle levollisia yöunia! Kiitos Jeesus, että autat ja olet lähellä! Isoäiti

Tyttären puolesta paljon vastoinkäymisiä.Jeesus auta

Avioliittoni on ongelmissa. Miehelläni on toinen nainen, josta hän ei halua luopua. Jeesus auta meitä, eheytä suhteemme uudestaan. Erityisesti näinä päivinä on vaikeaa.

13.09.
Tahtoisin tuoda rukoiltavaksi parhaan ystäväni avioero-asian. Hän on jo vuosia elänyt narsistimiehen alistamisen alla , miehellä vuosia toinen nainen. Eron edessä mies halveksien uskollista vaimoaan uhkaa viedä ystävältäni viimeisetkin rohkeuden ja voiman rippeet. Hänen ruumiillinen terveytensäkin uhkaa romuttua. Viedään Herralle ystäväni elämä!

Pyydän rukousta että saisin parantua ja toipua syvästä masennuksesta ja ahdistuksesta voimavarat on nolla

Oi suuri Jumala taivaan, anna rauhasi maailmaan, erityisesti Israelin ja oman maamme ylle. Varjele niin isänmaamme kuin myös oman kansasi maan rajat joka puolelta, idästä, lännestä, pohjoisesta ja etelästä, maalta, mereltä ja ilmasta. Ole armollinen ja anna anteeksi pahat tekomme ja kansamme synnit. Kovien aikojen koittaessa ole kanssamme, anna meille pelastuksesi ja siunaa. Aamen.

12.09.
Jumala parantaisi als-sairauteen sairastuneen aviopuolisoni

Rukoilisitteko, että saisin vanhojen tansseihin parin. Tilanne näyttää huonolta lukuisista yrityksistä huolimatta.

Pyydän että Jumala siunaa rahani niin että kaikki tulee ajallaan maksetuksi ja jää jonkin verran säästöön. Että astma paranee enkä enää tarvitse lääkitystä. Että kädet paranevat. Että laihdun. Että voin taas luovuttaa verta. Työpaikallemme riittävästi töitä meille kaikille. Pelastusta kaikille tutuille ja ihmisille joita elämäni on sivunnut.

Auta Isä aikuista lastani hänen ahdingossaan. Lähetä Pyhä Henkesi ja oikeat ihmiset sitä ratkomaan. Laannuta vihan ja valheen voima, auta sorrettua jaksamaan ja pitämään puolensa. On tehty päätös häntä kuulematta ja uskomatta. Kunpa kaikki vielä voisi korjaantua, vain Sinulla Isä on valta tämänkin yli, kohota kätesi, anna toivoa. Kiitos!

Pyydän esirukousta: vanhempainillassa eräs äiti tuli syyttämään lapsiani. Herra anna näiden syytösten raueta. Kiitos Jeesus että annoit oikeat sanat minulle.

Rukousapua tarvitaan. Asiat edelleen vaikeita ei voimia hoitaa kun terveys reistaa.Mitään ei täällä saa ellei kynsin hampain taistele. Niinkö oltava.Herra sinähän näet hätäni ja annat anteeksi ja ymmärräät.Vain ikuinen uni toive.Miten pääsen. Kaikki hyvä kuin ohi.Liikaa huolta,murhetta.Eikö apu minulle riitä. Hylätylle.Ahdistuneelle.

Herra, ota kaikki ahdistukset pois. Auta, ettei tarvitsisi jatkaa lääkkeen käyttöä.

Hyvä Jumala vapauta minut tästä vuosia kestäneestä piinasta olen aivan voimaton tämän asian edessä. Olen ajatellut minulle väärää ihmistä. En halua ajatella häntä. En voi mitään. Anna minulle selvät sävelet nyt työ-ja asuntoasioiden suhteen, en jaksa näin. Uusi harrastus, jotta saan ajatukset muualle. Kiitos

Herra anna aåusi huonovointiselle äidille, joka koitti saada minusta kohteen pahalleololleen.Herra auta vastustamaan tällaista käytöstä.

11.09.
Kotikokouksen puolesta, pelastumista, parantumista, vapautumista , Herran Hengen läsnäoloa.

Vapahtaja, pelasta minut ja koko perhekuntamme!

Pyydän pelastumista ystäville: E, H, J, K, R, K, T, L, J, M, J, M, K, J, sekä sukulaisille ja työpaikan ihmisille. Kiitos Jeesus että kutsut heitä pelastukseen. Kiitos Jeesus että erityisesti ilmestyt J:lle ja vapautat hänet vääryyden siteistä, annat oikean uskon ja pelastuksen. Pyydän elämääni Jumalan johdatusta ja viisautta. Pyydän lisätuloja.

pokani puolesta hän on ylipainoinen eikä pysty laihduttamaan on mieliala syöppö hänellä on sairauksia vakaviakin johon painonpudotus auttaisi myös koko perheelle yhteisymmärrystä hänen avopuolisonsa on eronnut on yhteinen lapsi ja erolapset katkeruutta ja riitaa kun erolapset on isällä poikani on myös kateellinen siskoille ja veljilleen

Saan jotain iho-ongelmaa silmälasien sangoista. Uudet silmälasit olen tilannut. Pyydän että lasit ovat sopivat ja että näen niillä hyvin ja pystyn niitä ongelmitta pitämään. Pyydän paranemista itselleni ja lemmikilleni - että emme enää tarvitsisi jatkuvia lääkityksiä. Pyydän myös laihtumista itselleni. Säännöllisiä riittäviä lisätuloja. Kiitos.

Mun sairas mies on masentunut! Jeesus kallis tule ja auta! Ilmesty tässä asiassa. Virvoita . Armahda meitä. Katso puoleemme.

minä suomi kansalainen minun sijani ei ole paljojen korvaparien ei ole laajassa maaplanetaarisessa Jeesus paremmalla asialla puolestani päästäksemme millainen on tässä

JN PUOLESTA JOKA ON PÄIHTEIDEN KOUKUSSA.

Pyydän rukousta parisuhteeni puolesta. Molemmat olemme uskossa. Jeesus näytä tahtosi ja johdata! Anna viisautta miehelleni. Jos on sinun tahtosi avioliitto, raivaa kaikki esteet. Tapahtukoon tahtosi rakas Jeesus!

Pyydän johdatusta työelämässä.

10.09.
Yeshua, ota paha olo pois. Se johtuu helvetin pelosta. Auta minua, please.

palvelutyöhöni kohdistuu valtava paineistus ihmisten epäuskon tähden hengellisen painostuksen ja häirinnän tähden yksinäisyyteni tähden Jeesus auta ja anna ymmärrystä ja b Viisautta

Pyydän esirukousta tyttäremme puolesta että hän pääsisi opiskelemaan ja pysyisi terveenä. Hän hakee jälleen kerran syksyn yhteishaussa opiskelupaikkaa. Lisäksi pyytäisin teitä rukoilemaan Jumalan armoa ja ihmettä, että ystävämme parantuisi vakavasta syövästä ja saisi elää perheensä kanssa vielä monta vuotta. Kiitos teille!

Pyydän esirukousta rakkaan sisareni puolesta, joka on minulle tosi rakas. Myös hänen ihanan miehensä puolesta. Itse olen ollut uskossa 39 v. Siskoni eikä hänen miehensä millään ymmärrä pelastuksen tietä. Vain Jumala voi ihmisen pelastaa ja antaa sydämeen kaipuun Herran puoleen.

Ystäväni kertoi minulle, että hän miettii, pitäisikö hänen lähiaikoina tai ainakin -vuosina löytää uusi työpaikka. Pyydetään hänelle johdatusta tähän asiaan! Hän on pidetty työtoveri, mutta ei näe mitään etenemismahdollisuuksia urallaan. Hän myös kokee, ettei häntä eikä hänen työkavereitaan pidetä tärkeinä.

Jeesus paranna tyttäreni jalan kasvain. Auta huomisessa koepalan otossa ja anna hänelle sinu rauhasi joka käy yli ymmärryksen. Siunausta kaikille rukoilijoille ja anoville!

09.09.
Toivoisin että jonakin päivänä pääsisin lopullisesti eroon pelostani joka kohdistuu sairastumista kohtaan. Olen pelännyt sairaalloisen paljon sitä että kuolen esim flunssan tai vatsataudin aikana. Olen saanut ammattiapua pelkooni, mutta välillä e nostaa päätään. Olen kyllä oppinut kontrolloimaan sitä ja niin edelleen. Toivoisin että se lähtisi pois

Pyydän voimakasta esirukousta minun ja vanhempieni sekä ystävieni ja tuttujeni puolesta. Olen jo pitkään ollut masennuksen ja surun sekä epätoivon suossa. Pyydän ihmeitä. Herra vastaa joskus ja pelasta minut ja lähimmäiseni. Apua. Amen N Å Å Y ä D

Kiitos Jeesus, että taas kerran näytit, että apu tulee ylhäältä. Ihan yllättävältä taholta. Olen saanut kokea oikeasti elämässä johdatuksen voiman oikeaan suuntaan. Anna Jeesus vielä minun saada töitä viimeisimmästä paikasta johon hain. Ja parisuhde asiat kuntoon , pyydän Jeesus vielä sitä.

Jumala, siunaa ja varjele Suomen kaikkia seurakuntia ja kristillisiä yhteisöjä, erityisesti Kirkon Tiedotuskeskuksen koko henkilökuntaa.

Pyydän voimakasta esirukousta minun ja vanhempieni sekä ystävieni ja tuttujeni puolesta. Olen jo pitkään ollut masennuksen ja surun sekä epätoivon suossa. Pyydän ihmeitä. Herra vastaa joskus ja pelasta minut ja lähimmäiseni. Apua. Amen N Å Å Y ä D

Pyydän esirukousta äidin ja minun matkalle.Hillittyä käytöstä ja toisen huomioonottamista.

Kiitos Jeesus, että taas kerran näytit, että apu tulee ylhäältä. Ihan yllättävältä taholta. Olen saanut kokea oikeasti elämässä johdatuksen voiman oikeaan suuntaan. Anna Jeesus vielä minun saada töitä viimeisimmästä paikasta johon hain. Ja parisuhde asiat kuntoon , pyydän Jeesus vielä sitä.

08.09.
Jeesus , johdata onko äidin kanssa yhteinen matka tarpeen vai onko tämä ahneutta.

Olen vaikeassa ja raskaassa elämäntilanteessa. Tarvitsen viisautta ja johdatusta miten toimia ja mitkä valinnat ovat Jumalan tahdon mukaisia. Kiitos rukouksesta ja siunausta!

Sanon omasta puolestani. Yksikään ulkopuolinen ei saa olla kiinnostunut minusta? Syyllistävä asianomistajia syyllisiä virallistamista vajaa virallistujia epävirallisesti ... Herra osoittamaan Herra, esivallan puolesta, HERRA ON HENKI TARVITSEMANI ASUMINEN RAUHOITETUKSI TARVITSEVANA TARVITSEN SANOO KIRJALLISUUS HENGEN TODELLISUUS HERRA ÄIDIN AVUKSI!

Jeesus auta ystävääni joka on vakavasti sairas,pelasta,armahda Herra! Jos tahdot niin auta meitä tapaamaan vielä!!

Herra, anna minun vielä joskus palata ns. normaalielämään. Että olisin täysin työkykyinen vielä jonain päivänä. Anna minun selvitä ilman lääkitystä.

Pienten lasten äidillä kasvain jalassa. Herra varjele ja paranna. Anna rauhasi äidille ja johdata taitavat lääkärit.Kiitos Jeesus että autat!

Pyydän esirukousta erään naisen puolesta, joka on yksinhuoltajana pojille.

Puolisoni puolesta, että tulisi synnintuntoon, ja antaisi elämänsä Jeesukselle!

07.09.
Skitsofreenikko homo työtoveri sanoo haluavansa kanssani rauhaa mutta huutelee ilkeyksiä ja nolaa minua työpaikalla. Olen sanonut hänelle monesti ettei hän saa tehdä niin. Olen maininnut esimiehelle häirinnästä. Pyydän viisautta ja kiusaamisen loppumista. Että Jeesus itse ilmestyy tälle kiusaajalle - hän on syvällä harhaopeissa.

Pelastumista ystäville: E, H, J, K, R, K, T, L, J, M, J, M, K, J. Pelastumista omaisille, sukulaisille, naapureille, tuttaville, työtovereille ja esimiehille, entisille ja nykyisille perhekuntineen.

RUKOUSPYYNTÖ/VAIKEA ! RUKOUSPYYNTÖ! JUMALA SUOJAA PERHEEMME JA AVIOLIITTOMME JA KÄTKE VEREN SUOJAAN. (teeme hyvin vaikealla hengellisellä alueella hengellistä työtä. RUKOUSPYYNTÖ ! VELJENI ja hänen SUKUHAARAN PUOLESTA ( he ovat todella pimeydessä) ETTÄ HERRA JEESUS P E L A S T A I S I ja V A P A U T T A I S I

Että verkkokaupasta tilaamani silmälasit ovat sopivat ja näen niillä hyvin.

Jeesus mitätöi taloudelliset velkani ja suo se laupeus että en ole kenelläkään velkaan.

06.09.
Verenpaineeni on noussut. Pyydän, Herra Jeesus, paranna minut. Minä tahdon tulla terveeksi!

Asumiseni pienempään neliömäärään ja asumiseni mitä saan ja en saa olenhan saanut ilmi millainen olisi tilani mitä olisi ilmi. Ilmi olevassa maailmassamme Jumalalla ilmi. Parannettavana Äitini käsittelyistämme vuosikymmeniltä. Äidin Parantaja olisi Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki? Herran Hengen valloittamaa Ihmistä kohtaamaan Jeesus rukoilijamme.

Herra, pidä minut terveenä, niin ettei tarvitsisi jatkaa lääkkeen käyttöä.

Pyydän, että saisin myönteisen tukipäätöksen.

Esirukouspyyntö, että äitini tulisi uskoon ja hänen hermorataongelmansa vuoksi, että jalat alkaisivat jälleen toimia normaalisti. TR.

Rakas Jumalia, puolisoni palaa tänään kotiin uuden löytämänsä naisen luota. Puolisoni haluaisi ottaa avioeron, mutta rukoilen koko perheeni puolesta, että ero ei toteutuisi. Minä ja lapset rakastamme miestäni, lasten isää Y.K Auta Jumalia meidän perhettä. Auta miestäni ajamaan silmänsä ja näkemään, että avioero on perheen turmioksi. Kiitos

Pyydämme teitä, että rukoilette ystävämme puolesta joka on sairastunut vakavasti syöpään. Hänelle ei voi antaa hoitoa, koska maksa-arvot ovat kohonneet sairauden takia. Rukoilkaa ja pyytäkää Jumalata armoa ja tämän ystävän parantumista. Hän on auttavainen ja tekee paljon hyväntekeväisyystyötä.

Pyydän esirukousta puolisoni tänään todetun levinneen imusolmukesyövän puolesta. Että Jumala sallii oikeanlaiset hoidot ja että ne tehoavat ilman vakavia sivuvaikutuksia - ja sallii hänelle vielä paljon elinvuosia. Kiitos Jumalalle Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

05.09.
Rakas Jeesus paranna poikani että pystyy menee uuteen työpaikkaansa kun nyt vihdoin sai töitä ja anna siellä viisautta ja voimia. Tätä pyydän Jeesuksen nimessä.

Pyydän rukousta poikani puolesta, tyttäreni ja hänen perheen puolesta, veljeni ja hänen pojan puolesta. Puolisoni puolesta ja itseni puolesta

Aloitan uudessa työssä,minulla on viime vuosien aikana ollut useita työpaikkoja,toivoisin että tässä työssä voisin tehdä työni eläkkeelle jäämiseeni saakka.(vajaa 9 v)olen liian kiltti,en uskalla pitää puoliani. Kiitos kun muistatte minua.(henkisesti hajalla koko ikäni)

Järjestämme kadun kansan joulujuhlan Hämeessä 18.12.2017. Pyydän esirukousta, että Jeesus toimisi voimakkaasti pelastaen, uudistaen, vapauttaen ja parantaen ihmisiä ja että ei sattuisi mitään kielteistä.

Rukoilkaa puolestani, että tutkimustulokset olisivat kunnossa. Tuli viitteitä, että jotain on vialla. Kiitos.

Maanantaina 11.09 tulevan illanvieton puolesta , johobön kutsuttu uskovaisia ja uskosta osattomia. Että me uskovat voisimme välittää evankeliumin sanomaa ja Kristuksen armoa ja rakkautta.

04.09.
Minua vaivaa helvetin pelko. Kaikki alkoi siitä, kun lääkettä ottaessani minuun meni paha henki. Toivon, että Herra ilmestyisi voimallisesti ja vapauttaisi tästä piinasta.

Herra siunaa ja varjele nuortaparia ja eheytä heidän liitto. Varjele ja siunaa pian syntyvää esikoista! Anna rakkautta puolisoiden välille. Jeesuksen nimessä tätä pyydän.

Jeesus siunaa tämä ilta ja anna kaiken mennä hyvin ja sinun tahtosi mukaisella tavalla

1.Uusioperhe, lapset sijaisperheessä. Perheiden välillä problematiikkaa, mikä heijastuu sekä lapsissa, että biologisessa vanhemmassa. Voimia ja viisautta tilanteen selvittämiseen! 2.Työtoverin perheongelmat ja työssä jaksaminen, siinä selviytyminen. Työyhteisön selviytyminen.

Erään uskovan miehen puolesta, jota henkivallat kiusaa monenlaisilla asioilla. Jeesus puhdista verelläsi.

Pyydän johdatusta mieheni sairaudenhoitoon.Herra siunaa kaikki lääkärit ja hoitajat.Anna hoitojen sujua hyvin ja johdata elinsiirrossa.

Pyydän rukoilua kääpiövillakoirani dänin vatsalle joka on kipeänä ja muutenkin herkkä. Pyydän että rukoilette että dänin vatsa tulisi kuntoon ja däni piristyisi.

Uskovan avioparin puolesta. Jeesus auta vaikeuksissa.Kiitos esirukouksista Herra palkitkoon jokaisen esirukoilijan.

Pyydän esirukousta puolisoni levinneen syövän puolesta, että hoidot tehoaisivat ja Kaikkivaltias Jumala parantaisi hänet niin, että hänellä olisi vielä paljon elinvuosia jäljellä. Kiitos Jumalalle Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Herrani, tahtoisin rukoilla voimia poikani avioeron aiheuttamaan elämäntilanteeseen. On vaikea ymmärtää entistä miniääni, Herra anna minulle voimia pysyä asioista syrjässä ja kykyä tukea poikaani. Anna lastenlasten edelleen pysyä elämässämme. Johdata pojalleni sopiva elämäntoveri, joka hyväksyisi lapsetkin. Myöskin kykyä anteeksiantoon ex-miniälle

Jeesus siunaa äitiäni, joka asuu yksin leskeksi jäätyään.Siunaa häntä ja lähetä hänelle sopivaa seuraa ja apuja.

Pyydän, että Jeesus johdattaisi elämänkumppanin, en jaksa yksin , elämä tuntuu tyhjältä kun ei ole sitä läheistä kenen kanssa jakaa asioita, Jeesukselle puhun asioita, mutta ei se ole sama asia. Olen niin väsynyt tähän elämäntilanteeseen, en tahdo jaksaa töissä, sairauttakin on. Tämä ystävän kaipaus on jatkuvasti mielessä, Herra ota se pois jos minun on oltava yksin. Johdata asunto-asiassa. T

03.09.
Pyydän esirukousta pojalleni,joka taistelee peräänantamatonta kiusausta pilata elämänsä päihteillä.Ja niille ihmisille,jotka häntä houkuttelevat tälle surulliselle tielle. Lohduton äiti

Siskoni osteoporoosi parantuisi,ja jalkakipu loppuisi nyt.

Jeesus kallis , olen "nälän " raskauttama. Olen ruokasairas. syön kuin hullu helposti. Vailla kontrollia. Jeesus ota syliin ja auta mua laihtumaan. Anna mulle kylläinen olo ilman mässäilyä! Jeesus anna rauhasi. AUTA MINUA! Katso puoleeni!

Olemme perheenä lähdössä muutamaksi päiväksi kuntoutukseen. Auta Herra, järjestä kaikki hyvin tuona aikana. SIUNAA JA VARJELE. Miten kissamme pärjäävät sinä aikana, tuo ratkaisu tähän(kin) asiaan! Kiitos, Herramme.

Pyydän esirukousta, jotta Jumala auttaisi paranemaan syövästä Saisin elää vielä täällä maailmassa. E

"Isä kiitän avioliitosta. Kiitos, että se on solmittu Sinun kasvojesi edessä". Jeesuksen nimessä kaikki mikä ei tule Isältä; väisty tästä avioliitostamme. Kiitos Isä, että Sinä voit antaa liittoon yliluonnollista rakkautta, uskollisuutta ja anteeksiantoa. Kiitos, että Sinulle mikään ei ole mahdotonta. Kiitos, että Sinun tahtosi kaikessa saa tapahtua. Kiitos siunauksestasi".

Esirukousta mieheni puolesta ja koko perheen puolesta että osaamme sopeutua sairauden kanssa elämiseen.

Mieheni puolesta. Menneisyyden traumansa eheytymisen puolesta. Uskovaisen terapeutin kanssa käy läpi asioita. Meillä 2 pientä lasta. Viisautta ja kunnioitusta miehelle ja minulle olla toistemme kanssa

Esirukousta bussikuskin puolesta, että jaksaa vaativassa työssään.

Jeesus auta poikaani tässä akuutissa tilanteessa. Tapahtukoon Sinun tahtosi!

Rukousapua edelleen tarvitaan. Tämä toivittomuus. Vaivojen vankina.Lasten elämänvaihe niin vaikea.Apua heille. Missä se tie ja totuus,elämä.Auttakaa.Niin monta vuotta ahdistusta. Näetkö sen.Joka aamu kuin liikaa.En ole laiska vaan niin väsynyt. Saanut taakkaa enemmän kuin jaksan kantaa yksin. Tämä kylmä elämä.

02.09.
Rukoilen pojalleni hyvän ystävän/ystäviä uuteen kouluun. Anna meille hyvä, kunnioittava keskinäinen suhde.

Anna minulle voimia ahdistuksessani, yksinäisyydessäni ja tee minut terveeksi. Amen.

Palauta rakastettuni takaisin. Poista väärinkäsitykset, tuo valheet esille. Anna meille sopuisa kunnioittava suhde. Kiitos.

Että saisin oman alan töitä pikaisesti ja että paikka olisi sellainen, että voin työskennellä siellä ilman autoa, kiinteässä paikassa. En pysty vuorotyötäkään tekemään. Ja paljon paljon siunausta parisuhteeseen,selkeytä hänen ajatukset parhain päin. Että oltaisiin vielä yhteisessä kodissa.

Jeesus paranna tyttäreni jalasta kasvain. Johdata ja auta poikaani. Jeesus sinä tiedät kaiken. Kiitos vaikeuksista sillä ne totisesti laittavat meidät rukoilemaan ja saamaan suuria rukousvastauksia.

Vierata tulossa kylään ylihuomenn 04.09 , rukousta että saisin heille olla valona ja suolana ja että kyläily olisi kaikille mukavaa.

Että saisin oman alan töitä pikaisesti ja että paikka olisi sellainen, että voin työskennellä siellä ilman autoa, kiinteässä paikassa. En pysty vuorotyötäkään tekemään. Ja paljon paljon siunausta parisuhteeseen,selkeytä hänen ajatukset parhain päin. Että oltaisiin vielä yhteisessä kodissa.

Minulla on vielä muuttosiivous tekemättä. Ei ole apua, kenen kanssa sen voin tehdä. Anna asunnon olla puhdas tänään, saisin jostain virtaa. Älä anna selkäni kipeytyä.

01.09.

Hengellisen työyhteyden puolesta - tuntuu että täytyy itse arvailla toisten ajatuksia ja tuntoja ja voimakas epäuskonilmapiiri. Pyydän rukousta että Jumala poistaa nämä epäuskoiset sydämen asenteet tai sitten vaihtaa uudet henkilöt tiimiin. Tapahtukoon Hänen tahtonsa.

Pyydän tyttärelleni esirukousta.Hän kokee tulleensa kiusatuksi erään pojanbja tytön taholta.

asumisen aikaansaamiseksi ja asioiminen tilassa missä asiointia ei puhettakaan ja opetuslapseus

31.08.
Jumala parantaisi alsiin sairastuneen aviopuolisoni. Olemme lapsiperhe ja ahdingossa.

Minulla on kahden miehen välillä vaikea päätös edessä. Jumala tietää. Auta Jeesus valitsemaan oikein. Johdatusta pyydän pian. Olen hyvin ahdistunut perheen äiti.

Lukioikäinen tytär kertonut jonkunnluokan pojista huutelevan hänelle , tytär pelkää häntä.Mietti jopa osallistuuko vanhojentansseihin, kun joutuu tanssimaan hetken tämän pojan kanssa.Herra opeta tytärtäni asiallisesti torjumaan tämän pojan hyökkäykset.

Mieheni ja tyttäreni ovat ajautuneet riitaan raha-asioista ja koulunkäynnistä.Herraauta!

Taloni on myynnissä, koska pihatyöt ovat liian työläät.Pyytäisin Jeesusta johdattamaan ostajan tälle talolle ja löytämään minulle sovivamman vanhuuden varalle. Kiitos Jeesus. Toivoo P.S

Vapahtaja, auta minua pysymään kunnossa ja terveenä. Sinä voit vaikuttaa niin, ettei tarvitse jatkaa lääkitystä. Auta minua, please, pyydän.

Olen hyvin jännittynyt ja hermostunut. Väsynytkin. vieraita tulossa viikonloppuna. On lapsenlapsen hoitoakin. vatsani on ihan sekaisin-.Revin sormiani ihan verille asti. Kauheaa . miten selviän. Olen hermoilijatyyppi. Jeesus Kallis , anna rauhallisuus. Anna voima.

Pyydän että rukoilisitte opiskelijapojalleni rauhallista ja kohtuuhintaista asuntoa.Entisessä asumisessa vaikeuksia varkaiden takia. Ja vielä terveyttä lapsilleni. Heillä on monenlaisia fyysisiä sairauksia. Ja ennenkaikkea, että koko perhe pysyisimme Jeesuksen omina. Kiitos esirukoilijoille. Jumala siunatkoon teitä

Kiitosaiheetta sanoo Herra olisi Kiittäminen aihetta saimme lääkityksemme suvun, oli menehtyä lääkityksen lopettamisen aikoihin ja kaatumisia tapaamme sanoa, häirintää, kiusattuna ja uhrina olemista ikänsä, mitä Herra voisi? Sanotaan uskontokokemisen olevan tekijä minulle ja ihmiselle sano mitä? Jumalan ottavan vastuuta Äitini, oman osani puolesta!

Pyydän esirukousta lapsenlapselleni, joka on kuumeessa ja sairas. Rukoilisitteko, vointi paranisi pikaisesti. Lämmin kiitos.

30.08.
Jeesus auta! Olen tosi masentunut. En ymmärrä, miksi. Olen kyllä ollut hoidossa jo kauan. Mutta tällaista en ymmärrä. Jeesus kallis anna mulle johdatus. JUmppaako ? Vai mitä? Kiitän Jeesusta , etten ole syönyt kuin hullu. Se yleensä kuuluu masennukseeni. Anna mulle startti TAHTOMAASI asiaan.

Siunausta pyydään tähän vaikeaan aikaan. Kiitos että sain elää tämän kaiken. Hyvän musiikin joka sai välillä unohtamaan pahan ympärillä.Mutta väsymys, kivut kaikki muu paha olo jatkuu. Kunnes taivaan kotiin pääsisin.Kaikki on jo takana elämä.Muut ei näe sisälleni.

Auta minua aina nukkumaan hyvin, ettei tarvitsisi ottaa koskaan unilääkettä.

Herra, paranna minut entiselleni.

Jumala kiltti auta tyttöäni ettei hän heti luovuttaisi kun tuntuu tylsältä ja vaikealta. Hän on niin lahjakas. Etkö halua että hän ottaa tämän lahjan käyttöönsä sinun kunniaksesi? Onko sinun tahtosi että tämä lahja heitetään hukkaan eikä sitä kehitetä ja käytetä? Auta ole kiltti.

29.08.
Rukouspyyntö useat ihmiset ovat yrittäneet hallita ja alistaa minua viime aikoina, puhelimitse ja kasvokkain. Pyydän rukousta jotta tämä painostus ja häirintä päättyisi ja tulisi rauha ihmissuhteisiin ja terve tasapaino.

Herra auta meitä pääsemään pois velkakierteestä, jäin työttömäksi vähän aikaa sitten ja rahat eivät riitä laskuihin. Olemme eläneet liian hurskasta elämää ja nyt katumus on tullut. Rukoilkaa meidät ulos tästä tilanteesta. Poikamme on myös sairas ja häntä kiusataan rukoilkaa hänellekin parempaa tulevaisuutta. Pelkään että tilanne rikkoo perheemme.

Pyydän esirukousta epätoivoiseen raha tilanteeseeni! Pojille työpaikkaa ja toiselta änkytykseen apua. Tyttärelle koulumenestystä ja jaksamista. Ahdistukseen ja perheeseemme onnea.

Äitini hoitopäätöksen puolesta pyydän esirukousta. Jeesus auta, että ylikääkäri puuttuu asiaan ja tekee oikean päätöksen.

Pyydän esirukousta kahden ystävän puolesta. Heillä molemmilla on syöpä, pyytäisin että Jumala armossaan parantaisi heidät ja he saisivat elää perheidensä kanssa. He molemmat ovat erittäin auttavaisia ja hyviä muita ihmisiä kohtaan, jopa täysin vieraita ihmisiä kohtaan. He ovat tällä hetkellä Kys:ssa hoidossa. Kiitos teille!

RUKOILLEN KÄYSKENTELEVÄN OHJAUTUMAA OHJAAVAA ILMOITUSTA OHJAUSTA RUKOUKSESSA IHMISILLE

Herra auta meitä pääsemään pois velkakierteestä, jäin työttömäksi vähän aikaa sitten ja rahat eivät riitä laskuihin. Olemme eläneet liian hurskasta elämää ja nyt katumus on tullut. Rukoilkaa meidät ulos tästä tilanteesta. Poikamme on myös sairas ja häntä kiusataan rukoilkaa hänellekin parempaa tulevaisuutta. Pelkään että tilanne rikkoo perheemme.

Pyydän rukousta työhöni. Että virheet eivät jäisi taakakseni, että saisin keskeneräisen työn valmiiksi. Pyydän rukousta lasteni puolesta. Rukoilkaa tyttärelleni perhettä, että hän uskaltaisi ja haluasi saada lapsia.

28.08.
Pyydän esirukousta pienen tytön leikkaukseen.

Työpaikkakiusaaminen loppuisikoon!

Jeesus siunaa ja varjele pienen lapsenlapsemme munuaisleikkaus!

Pyydän Herra että annat kahdelle pojalleni etsikkoajan ja että lähtisivät seuraamaan sivua Jeesus. Auta että vanhempi poika löytäisi vihdoin lopputyöpaikan opiskelussaan, on jo jäljessä kun uupui, talousasiat huonosti. Auta nuorempaa löytämään uskovan hyvän elämänkumppanin. Herra johdata heitä parampaan elämään.

Kiitos Jeesus hyvästä elämästäni ja terveydestä, kiitos kahdesta ihanasta pojastani ja kiitos kauniista ihanasta vaimostani! Siunaa Vn koulutietä ja anna hänelle paljon kavereita ja hyvää elämää. Ole myös Vn kasvun tukena ja anna heistä tulla hyviä miehiä. Siunaa meitä vanhempia, että näkisimme heidät aikuisena ja omillaan! Aamen

Pyydän esirukousta vaikeassa tilanteessa. Meitä vaaditaan maksamaan edellisen asuntomme kosteusvaurio kuluja, jotka eivät ole meidän aiheuttamia. Olemme työttömiä, talous tiukalla. Varjele perhettämme ja lapsiamme ja tapahtukoon Herra sun tahtosi.

Jumala, paranna rakas mummo!

Jeesus, auta minua suhtautumaan oikein siihen, jos joku on minulle kateellinen tai loukkaantuu minuun! Näin kävi juuri erään ystävän kohdalla, josta pidän paljon. En tarkoittanut mitään pahaa. Hän itse asiassa suuttui, kun kehuin häntä. Jää Jeesus siunaamaan häntä ja hänen läheisiään ja vedä heitä puoleesi rakkaudellasi!

27.08.
Kiitos, Herra, että olen saanut nukuttua. Auta minua jatkossakin nukkumaan hyvin. Auta, ettei koskaan tarvitsisi ottaa unilääkettä. Paranna minut, Yeshua, ettei tarvitsisi jatkaa lääkitystä. AUTA MINUA, HERRA!

Vapahtaja, ota pois helvetin pelkoni. Anna minun nähdä hyvyytesi, minulla on niin tuomitseva Jumala-kuva. Auta minua, pelasta minut. Voi, kunpa ilmestyisit minulle.

Kotikokoontumistemme puolesta, Herran läsnäoloa ja Pyhän Hengen vaikutusta , kaikki vihollisen juonet ja hyökkäykset mitättömiksi ja tyhjiksi kiitos rukouksesta

Yeshua, anna minulle rukousvastaus!

Hätärukous poikani puolesta ettei sorru tekemään mitään tyhmää. Jeesus pelasta ja vapauta!

Sain hyvän ystävän mutta hän ei voi seurassani olla koska hänen puolisonsa estää ja kieltää häneltä minun seurassa olon vaikka olenkin samaa sukupuolta kuin tuo ystäväni on. Kyse on mustasukkaisuudesta. Rukoillaan apua tähän tilanteeseen

Herra ilmesty väkevästi muusikon elämään. Menettänyt monia läheisiä viime aikoina. Jeesus auta.

A:n väsymys ja masennus. Jeesus AUTA! Lähetä apusi perheeseen . Siunaa pientä 1 v:sta . Anna perheen isälle VIISAUTTA ja VOIMAA . Jeesus ilmesty tuonne kotiin. Jeesus auta heitä.

Nuorella on itsetuhoisia ajatuksia, psykoottisia oireita ja hämmennystä seksuaalisessa suuntautumisessaan. Lääkkeet, keskustelut, sairaalahoito eikä mikään tunnu auttavan. Tilanne jatkuu kuukaudesta toiseen, perhe on aivan uupunut. Jeesus, auta sinä!

26.08.

Että saisin nukuttua.

JEESUS AUTA! Pojan perheessä on vaikeaa. mIniä on kovin masentunut. Itsekin suren asiaa hirveästi. Jeesus auta heitä. Ilmesty tuolla kodissa. Anna A:lle elämänilo. Anna pojalleni kärsivällisyyttä ja viisautta. Siunaa lastaan. Jeesus jätän heidät veresi alle.

J auta työssä ja palvelutehtävässä. Isoja haasteita ja vaikeuksia. Kiitos

Että saisin nukuttua!

Jeesus rakas pelasta poikani ja hänen kaverit ja vapauta kaikenlaisosts päihteistä. Herra ilmesty heille armossasi!

Esirukouspyyntö sairauteni puolesta . Suolisto sairaus . Seurustelin eräään tytön kanssa 1,5 vuotta . mutta lopetimme suhteen, sa siksi koen ykspnäisyyttä !

25.08.
Pyydän esirukousta äitini ja sisareni voimakkaaseen riippuvuussuhteeseen HERRA ANNA VIHOLLISEN NUOLTEN LENTÄÄ TAKAISIN , EN JAKSA ENÄÄ MAALITAULUNA OLLA.Suojaa Jeesus perhettämme ja anna sukulaisten kokea sinun rakkauttasi ja hoitaa omat haavansa ilman minua.En pysty kuin rukouksella tähän riippuvuuksien "verkkoon"vaikuttamaan.

Rukoilkaa, että äitini tulehdus paranisi pian.

Herra, anna minulle rukousvastaus pyytämässäni pienessä asiassa.

Yeshua, paranna minut niin, ettei tarvittaisi lääkitystä.

Pyydän esirukousta terveyteni puolesta.Pyydän rukousta,että terveydentilassani ei olisi mitään vakavaa,ja että paranisin kaikesta pahasta lopullisesti,ja että veriarvoni ja imusolmukkeeni palautuisivat ennalleen ja tulisin täysin terveeksi. Pyydän esirukousta menneen elämäni puolesta,että saisin kaikki syntini anteeksi,jotka syntinä tunnustan.Amen.

Kristus, pelasta minut ja perhekuntani! Minulla on suuri huoli sieluni pelastuksesta, auta minua, Yeshua!

minulla on nivelrikko joka on pahentunut on alkanut särkeä varpaita käsiä myös selkä nikamissa jalkoja särkee ja väsyy ehkä suonikohjujen takia olen 66v ei ilmeisesti kannata hoitaa lääkäri sanoi tule 3v päästä uudelleen olen ollut myyjän työssä 53v pyydän rukousapua

siskon puolesta että Jeesus parantaisi on siraalassa hoidossa kaatui rappusissa

24.08.
Rakas Jumala, siunaa ja varjele kaikkia lapsiamme ja perhettämme. Anna lapsille uskovia ystäviä. Sulje heiltä sellaiset kaverisuhteet, jotka eivät ole heille hyväksi. Anna herätyksen kulkea kaveripiirissä ja kavereiden tulla uskoon. Kiitos, Taivaan Isä!

Hätärukous poikani puolesta. Jeesus varjele ja pelasta!

Jeesus varjele poikani pahasta. Pelasta hänet. Jeesus kiitos että viet hyvän työsi päätökseen!

Herra, pelasta hajonnut avioliittomme, armahda ja estä ero. Anna puolisoni sydämeen rakkautta. Anna kaikki rikkomukseni anteeksi. Kiitos, että Sinulle kaikki on mahdollista. Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä rukoilen vastausta. Kiitos kanssani rukoileville <3

23.08.
Jeesuksen nimessä pyydän auta minun rakasta ystävääni suuressa hädässä ja ahdistuksessa. Anna rauhasi ja leplsi kaiken keskellä. Kiitos Jeesus että puutut tähän asiaan ja Isän tahto saa tapahtua. Ylistys olkoon Pyhä Jumala!

Kahden tyttären puolesta, että Jeesus ilmestyisi ja auttaisi hädässä.Kiitos Jeesus

HERRA, AUTA MINUA! AUTA, ETTÄ AHDISTUKSET LOPPUISIVAT. AUTA MINUA NUKKUMAAN HYVIN.

Herra, näet terveyteni ja sydänvaivat. Anna terveyttä ja kohota yleisvointiani, sillä minulla on alaikäiset lapset ja täytyy jaksaa!

22.08.
Pyydän esirukousta JT:n (nainen) puolesta, jotta hän ymmärtäisi, että avioliitossa olevan miehen kanssa ei voi tehdä haureutta. Ystävyyteni JT:n kanssa romahti, kun tajusin asian. Herra, kosketa JT:tä ja A:ta (mies), joka on pettänyt vaimoaan. Paranna minun ja JT:n välinen ystävyys. Olen itse mies, mutta JT on tärkeä ystävä. Jumala rakastaa JT:tä.

Rakas Jumala, auta meidän perhettä. Auta miestäni löytämään uusi työ jossa hän viihtyy. Auta esikoista että hän jaksaisi opiskella ahkerasti ja voisi olla vanhemmille kuuliainen. Auta tytärtämme joka on eräällä alueella niin lahjakas, että hän jaksaisi harjoittaa taitojaan ja että tämä lahja ei menisi hukkaan vaan voisi kukoistaa Jumalan kunniaksi. Auta kuopustamme hänen elämänsä asioissa. Auta mi

Kiitän siitä, että kaksi työkaveria esitti tänään toivomuksen, että saisin jatkaa samassa työpaikassa ensi vuonna. Pyydän johdatusta tähän asiaan. Tahtoisin itsekin jatkaa täällä, mutta se edellyttäisi, että määräaikainen työpaikka laitettaisiin hakuun ja saisin sen. Olen hakenut myös pysyviä työpaikkoja, mutta tänne ei sellaista juuri nyt tule.

Vapahtaja, paranna minut. Auta, ettei tarvitsisi aloittaa lääkitystä. Auta minua pysymään terveenä. Älä anna tulla ahdistuksia. Auta minua nukkumaan hyvin. Kiitos, Sinä voit auttaa, turvaan Sinuun. Ole niin kiltti ja auta minua.

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos.

Pyydän paljon rukousta L:n puolesta ja väliemme eheytymisen puolesta. Rukoillaan että hän jäisi Suomeen ja löytäisi Jeesuksen ja sitä kautta rauhan sydämeen. Hän on houkutusten vietävänä ja vanha elämä viettelee. Rukoillaan myös minulle viisautta tässä asiassa että osaisin olla läsnä oikealla tavalla. Hän on työntänyt minut pois elämästään ja haavoittanut, mutta ymmärrän että se on henkivaltojen t

Herra, pelasta MJ, JK, SK, PJ, LR, VJ, VJ, PK, AK, LH ja perhe. Kristuksen nimessä armahda ja pelasta.

Evankelioiva hengellinen tapahtuma tulossa , pyydän rukousta että Herra johdattas oikeat ihmiset tähän iltaan ja koskettaa ja kohtaa jokaista paikalletulijaa

21.08.
Jeesus auta että mieheni saisi uuden vakituisen työpaikan ja että musikaalisesti lahjakas tyttäremme jaksaisi harjoittaa saamaansa lahjaa ja käyttäisi sitä Jumalan kunniaksi. Auta Jeesus.

Rakas Jeesus vastaa jotenkin onko minulla koskaan mahdollisuutta sellaiseen asuntoon missä viihtyisin ja minkä tuntisin kodikseni ja mitä ei tarvitsisi hävetä. Tahtoisin kodin mihin voisin pyytää vieraita. 20 vuotta olen hävennyt itseäni ja elämääni. Yritän tehdä parhaani ja palvella toisia, tuntuu vaan että mikään ei riitä.

Herra, anna minulle lisää rukousvastauksia. Kiitos.

Pyytäisin esirukousta ahdistuksen, masennuksen ja yksinäisyyden helpottamiseksi. Minulla on tulossa muutto uuden työpaikan johdosta, pyytäisin rukousta myös selviämiseen näissä muutoksissa. Myös puolison löytymisen puolesta pyytäisin rukousapua. Toivosin elämään myös uutta innostumista ja hengen elämän kehittymistä.

"viimeisiä äitini henkäyksiä me uskomme sinulle Isä Jesuskin uskoi ne sinulle"

Pyydän esirukousta sille että perheen isä antaisi äidille anteeksi ja palaisi takaisin perheensä luo.

Pyydän rukousta jotta Herra johdattaa oikeat ihmiset palvelutuimiin ja johdattaa myös uuden palvelutyön aloittamissa että kaikki tapahtuu Hänen tahtonsa mukaan. Tarvitsisimme myös toisen toimitilan.

Pyydän esirukousta tyttäremme puolesta että hän läpäisee elokuun lopulla olevan tärkeän kokeen. Hänellä on halua, tietoa ja taitoa olla suurena apuna yhteiskunnalle, tuleva koe on piste i.n päälle. Kitos Luoja että kuuntelet rukouksemme ja olet tukenamme kuten aina olet ollut. Kiitos myös esirukoilijoille.

Päihdeongelmaisille järjestetyllä leirillä olleiden ja etenkin siellä elämänsä Jeesukselle antaneiden ihmisten puolesta, että pääsisivät uskossa eteenpäin, juurtuisivat Jeesukseen ja selviäisivät kerran voittajana perille.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net