2015-3-29 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


25.05.
PYYDÄN ESIRUKOUSTA SÄHKÖYHTIÖ RIKKONUT TIEN. eI SUOSTU KORVAAMAAN.

24.05.
Mummu on vanha ja monia sairauksia. Siunaa häntä ja anna hänelle elinvuosia niin, että voisi nähdä lastenlastensa rippijuhlat ja monia muita ihania elämän tapahtumia. Kiitos Jumala.

Siunaa perhettämme jollain ylimääräisellä rahalla. Taloustilanne on miinuksella ja suuria maksettavia laskuja. Ahdistaa. Tuon eteesi kaikki asiamme, Herra. Järjestä ne tahtosi mukaan. Pyydän varjelusta perheelle, johdata ja siunaa meitä. Tätä pyydän.

Liian kaun yksin.Herra johdata sopiva elämänkumppani.En jaksa enään olla yksin.

Teho-osastolla olevan äidin puolesta ja isän ,hän ei tunne Jeesusta.

Kiitos viikonlopputöistä tänä viikonloppuna. Pyydän että työasiani järjestyvät niin ettei tarvitse jatkuvasti etsiä uusia töitä ja murehtia palkan vähyyttä.

R on ihana tyttö jolle pitäisi saada Pyhän Hengen väkevä tuli. Kiitos esirukoilijat!

Pojalleni paljon siunausta ja varjeusta ja voimia kun erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään. Ja itselleni rauhan työpaikalle tehdä työtä ja epäoikeudenmukaisuuden loppumumisen puolesta.

23.05.
Avioliittomme on kriisissä. Mieheni huutaa ja moittii koko ajan. Olen väsynyt ja yrittänyt parhaani. Jeesus auta.

Pyydän että muistatte siskon poikaa on tullut lihaksia syövä sairaus kanit on mennyt kuten ja että Jumala pelastaa hänet, ja omasta elämästä koko ajan vaikeuksia Jumala tietää kaiken et pois lähelle jumalaa ja uudistus uskon elämä.t, m

Haluan alkuun kiittää ja ylistää Jumalaa kaikista siunauksista, joita hän on elämääni yltäkylläisesti antanut. Jumala on hyvä ja elävä Jumala. Hallelujaa. Pyydän esirukousta 1. Työni puolesta, että hallituksen vaihdoksen myötä Jumala antaisi jatkossakin minulle sopivan työn 2. Puolison puolesta, että Jumala johdattaisi elämääni sen miehen, jonka hän on minulle valinnut, ja että tämä mies saisi

Paranna minut Jumala. Ota pois sairaus, tuska ja ahdistus. Tule Jeesus ja ilmesty rakkaudessasi j hoida haavani. En jaksa enää. Anna toivo, ilo, rauha

Rukoilen rauhaa maailmaan. Rukoilen hyvyyttä ihmisten sydämiin. Jumala, Isä, armahda meitä. Herra, sinuun me yhdessä luotamme. Avaa silmämme kohtaamaan totuus elämästä. Jumala, sinä olet lahjamme ja armomme. Aamen.

Pyydän esirukousta velkataakkani vuoksi.Mieheni ei auta,kotonamme on hajonnut astianpesukone ja pyykinpesukone.Yksin en pysty hankkimaan näitä.Kaikki tarvitsisi uusimista,olen yksin joutunut hankkimaan kaikki avioliittomme aikana.Nyt kun kaikki hajoaa niin mieheni ei välitä vaikka hän kykenisi osallistumaan.Itselläni elokuussa nivelrikko leikkaus

Esirukouspyyntö mielialahäiriöstä kärsivän miehen puolesta. Kaikkien epäjärjestykseen joutuneiden asioiden selviämistä. Raha-asioiden järjestymistä, lääkehoitoon suostumista. Uskon säilymistä!

Jumala, pyydämme Sinulta siunauksen kevätkylvöihin. Anna runsas sato.

Pyysin esirukousta ja sain kohdata Pyhän Hengen väkevästi alueella jonka puolesta toivoin rukoiltavan! Pyydän, että Jumalan kirkkaus yhä lisääntyisi näiden ihmisten keskuudessa. Halleluja!

22.05.
Minulla alkaa terveydenhuollossa säännöllinen hoitosuhde. Voitteko muistaa minua rukouksessa kun minulla vähän huonojakin kokemuksia terveydenhuollosta. Rukoillaan viisautta hoitajalle ja rukoillaan, että pahin mitä pelkään ei toteudu.

Johdatusta elämään, tässä olen menossa työkokeiluun ja nyt toivoo, että tämä työpaikka voisi olla se, mihin voisin työllistyä, jota kautta saa elämän tasapainoon aamen

Hei, olen yksinäinen kun ei ole sitä oikeaa vaimoa jonka kanssa olla se on suuri puute puute. On myös ongelmia terveyden kanssa siksi olen nyt työttömänä. kun pa Jumala auttaisi nyt

21.05.
Pyydän rukousta Jn puolesta, että hänen elämäntilanteensa järjestyisi ja paranisi sekä vapautuisi lääkeriippuvuudesta. Myös hänen äitinsä puolesta, joka on lähellä romahdusta tyttärensä tilanteen puolesta. Oi Herra auta!!!

rukousta että avioliittoni eheytyisi ja pyyntö muuttuisi kiitosaiheeksi ja Jumalan kunniaksi todistaen monille kuinka Jumala on uskollinen ja voimallinen tekemään ihmeitä.

Nuoren masentuneen puolesta, joka hautoo itsemurhaa.

20.05.
Elämäni on sekavaa, en saa selvää Jumalan johdatuksesta. Tarvitsen viisautta ja apua minua vaivaaviin riippuvuuksiin.

Syöpää sairastava sisareni tarvitsee esirukoustanne. Hänen syöpänsä on parantumaton, mutta tiedän, että Jeesus pystyy ihmeisiin. Sisarellani on neljä pientä lasta, jotka tarvitsevat äitiään vielä pitkään. Pyydän, että rukoilette sisareni ja hänen perheensä puolesta. Kiitos!

Pyydän rukousta perheeni puolesta nuorempi poikamme ei vielä kunnolla puhu ja ilmaisee itseään uhmakkaalla kiljumisella ja se rasittaa meitä vanhempia todella paljon, pinna on kireällä ja kodin ilmapiiri välillä todella kireä. Rukoillaan että poikamme oppisi puhumaan ja että perheemme ilmapiiri paranisi. Kiitos Herralle.

Asuintalojen viereen kaavaillaan yli 200 hengen laitosta - liikenne , melu jne - Tulee häiritsemään viereisten talojen rauhaa. Herra auta , että rakennukselle löytyisi paikka jostain muualta. alkoholiin taipuvaisen mummmme puolesta, että hän ymmärtäisi lopettaa alkoholinkäytön ja saisi tunne-elämänsä kuntoon.

Pyydän esirukousta erään laitoksen rakentamisen puolesta.Että se rakennettaisiin muualle kuin asuintalojen viereen. Tämä lisäisi asuinviihtyvyyttä plajon.

Voisitteko esirukoilla puolestani.Ahdistaa ja masentaa.Tuntuu että elämä menee päin alamäkeä.

19.05.
Pyydän voimallista esirukousta henkilön puolesta, joka on saatanan pettämänä antautunut kundaliinijooga-harjoituksiin! Hän on fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti suuressa vaarassa! Herra auta!!!

Pyydetään esirukousta vaikeaan tilanteeseen joutuvan opiskelijan puolesta, että Herra varjelisi kiusanteolta sekä pahalta ja antaisi viisautta, oikeat sanat. Ja siunaisi myös perhe-elämän - terveyskin reistailee stressinkin takia. Pyydetään esirukousta naisen puolesta, jolla epäillään vakavaa sairautta. Herra, armahda.

Pyydän voimallista esirukousta henkilön puolesta, joka on saatanan pettämänä antautunut kundaliinijooga-harjoituksiin! Hän on fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti suuressa vaarassa! Herra auta!!!

Siunaa hääpari, joka vihitään helluntaina. Siunaa sukulaiset, ystävät, naapurit ja tuttavat, kaikki tuntemani ihmiset -jopa vihamiehet, jos sellaisia on.

Jeesus Kristus, tule oikein voimallisesti E:n ja J:n elämään, armahda ja pelasta heidät. Auta jokaisessa asiassa. Anna voimia vaikeuksissa ja järjestä asiat. Siunaa vauva, jota he odottavat. Siunaa koko perhe.

Pyydän, että Jeesus Kristus armahtaa ja siunaa minua syntistä

Että Jeesus korjaisi persoonallisuushäiriöni ja masennukseni - lääkkeet eivät auta.

Pyydän rukoilemaan puolestani, että saisin töitä ja että saisin hoidettua taloudelliset velvoitteeni, sekä pystyisin pitämään kotini.

18.05.
Jeesus paranna lapseni ja varjele vaarallisissa oloissa.itselleni pyydän pelastusksen iloa ja parantumista vaikeista kivuista.

Rukoillaan että poikani pelastuisi ja vapautuisi alkoholista ja tupakasta ja masennuksesta sekä paniikkihäiriöt parantuisi. Ja että hän saisi itselleen kodin. On nyt ilman asuntoa. Toivoo ahdistunut äiti

Jeesus anna perheellemme todella vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen avun. Että Jeesus antaisi minun menestyä työssäni jotta en saisi potkuja. Auta rakas Jeesus, olen niin uupunut ja peloissani ja avuton näiden raha-asioiden edessä. Anna avioliittomme, anna uutta rakkautta. Rakas Jeesus auta!

Pyytäisin esirukousta, jotta pojan ongelmat selviäisivät ja itselleni voimia tulevaan oikeudenkäyntiin.

Nuorten puolesta L:n, J.n, H.n, A.n ja R:n, että Herra ilmestyisi. Pyhyyden ja puhtauden kaipuuta seurusteluasioissa. Tyttären työkavereitten puolesta avioeroja, riitoja. Jeesus auta.

Pyydän esirukousta yritykseni taloudellisen tilan vuoksi, että selviäisin kaikista laskuista ja voisin jatkaa edelleen. Pyydän muistamaan myös tytärtäni että Herra johdattaisi asian jonka Hän tietää parhain päin. Kiitos siitä että Herra on pitänyt huolta tähän asti ja että kaikki menee hänen tahtonsa mukan

17.05.
Minä en tiedä yhtään mitä tapahtuu, en näe Jumalan johdatusta. Tarvitsen viisautta ja ennen kaikkea teidän rukoilijoiden apua. Tahdon tehdä Jumalan töitä ja toimia hänen kätenään täällä maan päällä!

Rukoilisitteko tyttäremme puolesta, että hän paranisi. Hän on sairastanut pitkään ja olen todella huolissani hänestä. äiti

Olen vakavasti masentunut ja ahdistus on kova. Rukoilkaa helpotusta minulle. Lääketiede ei ole auttanut. En tiedä miten selviän eteenpäin Olen uskossa Jeesukseen. Kiitos kun rukoilette

M ja L uusi elämä heille ja alkavalle rakkaudelle. Herra auta ja johdata.

Erilaiset himot riepoittelevat minua ja olen suuntaa vailla elämässä.

Pyydän mielekästä työtä ja riittävää toimeentuloa ja sävyisää mielenlaatua. Kiitos.

Henkimaailmat käy suurta taistelua J nimisestä aviomiehestä. J on todella hukassa. Tilanne on toivoton joka vaatii suurta rukoustaistelua. Kanna rukouksin, päivittäin.Tarvitsemme rukousta todella paljon! Herra palkitkoon sinut. Nöyrä Kiitos!

Joudun pian todennäköisesti avoleikkaukseen . Pyydän rukoilemaan että löydös ei ole pahanlaatuinen ja että kaikki menee hyvin. Juuri nyt pelottaa, pyydän rukoilemaan voimaa, rohkeutta ja positiivista mielenlaatua itselleni. Ja että saisin toipua nopeasti enkä menettäisi työpaikkaani.Kiitos Jumalalle

Pyydän esirukousta arkaluontoisen asian puolesta. Jumala tietää mistä puhun. Toivon esirukousta ihanan tytön puolesta. Hänen nimensä on R. Toivon vielä esirukousta eräällä internetsivulla käyville ihmisille. Heissä on kaikenlaista sairautta, kuten masennusta. Kiitos. Olette parhaita!

Muistakaa rukouksin m-nimistä nuorta isää ja aviomiestä. Herra! Avaa silmät, yhdistä tämä perhe ehjäksi. Auta, yhdistä sinä!

Jeesus rakas. Sinulle mikään ei ole mahdotonta. Sinä näet perheen joka tarvitsee sinua. Eheytä tämä perhe. Tee perheessä ihme. Pysäytä aviomies ja anna rakkautta vaimolle. Tee heistä yhtä. Auta, että tunteet puhkeaisivat kukkaan ja perhe pelastuisi.

Pienen koiran kasvaimeen ja huomiseen leikkaukseen Herra kosketa ja paranna ja kuoleta nämä syöpäsolut Jeesuksen nimessä.Kiitos!

Tuon eteesi perheemme ja kiitokseni heistä kaikista! Kiitos johdatuksestasi, varjeluksestasi ja kaikesta hyvästä. Suo lastemme olla Sinun omasi jo varhaisesta iästä lähtien. Auta heitä elämän eri vaiheissa ja tilanteissa ja siunaa heidän elämänsä. Anna heille uskova kaveripiiri. Varjele maailman pimeydeltä. Herra, suo meille perheenä Sinun siunaava kätesi ja turvasi elämämme jokaisena hetkenä. Kii

Vakavan aviokriisin puolesta rukousta!

Kiitän kivasta kampaajasta, jonka luona olen saanut käydä värjäyttämässä hiuksiani. Pyydän hänelle ja hänen perheelleen Jumalan siunausta. Jeesuksen nimessä.

Kiitos Jumalalle että on vastannut rukouksiin ja olen saanut uskonystäviä. Kaipaan kuitenkin sitä toista puoliskoa Lähettäköön Taivaan Isä sen uskovan hyvän aviomiehen jakamaan elämää. Vahvistakoon elämään yksin jos on Hänen tahtonsa.

16.05.
Olen hukassa vailla päämäärää. On internetriippuvuutta ja asiat huonosti. Toivoisin rukoiltavan kahden lapsen ja heidän äitinsä puolesta, myös erään tytön puolesta, Suomen puolesta. Internetriippuvaisten puolesta. Kiitos. Kiitos Jumalalle esirukoilijoista. Kiitos.

Pyydän esirukousta että eräs laitos joka on rakennettu asuintalojen kupeeseen lakkautettaisiin kokonaan tai siirrettäisiin toiselle tontille.Nyt suunnitteilla vain purku ja uudelleenrakentaminen samalle tontille.

Äitini kohdistaa pahoinvointiaan minuun,uskovaan aikuiseen tyttäreen ja suosii sisartani, joka äidin kanssa yhdessä käyttää alkoholia ym Erityisesti oman mumminsa hyljinnän kohteeksi joutuneiden lapsiemme puolesta rukousta.Yksi tyttäristämme "kelpaa" mummolle.Jeesus anna valoa.

Auta rakas Jeshua veljeäni. Sinä tiedät mistä kiikastaa. Voit auttaa, parantaa ja pelastaa!

TALOUSTILANTEEMME ON NYT PAHASTI MIINUKSEELLA! HERRA, AUTA MEITÄ SELVIYTYMÄÄN LASKUISTA JA VELAN LYHENNYKSISTÄ. PELOTTAA TULEVAT AJAT. OLEN TYÖTÖN JA MIEHENIKIN VAIN EPÄSÄÄNNÖLLISTEN TULOJEN VARASSA. Siunaa MF ja yrityksen henkilöt. Pelasta heidät, Jeesus Kristus.

15.05.
Pyydän esirukousta molempien siskojeni ja heidän lastensa puolesta. Heillä on vaikeaa eri syiden takia. Pyydän johdatusta ja huolenpitoa. Amen.

Rakas Jumala, auta tytärtäni hänen elämänsä vaikeuksissa! Kiitos! äiti

Anna, hyvä Jumala, lapselleni hänen vointiensa mukaista työtä!

Auta hyvä Jumala, että löytäisimme perheellemme hyvän hengellisen ja maallisen kodin maaseudulta.

Paranna lapseni henkiset ongelmat!

14.05.
Rukoilkaa työasioitteni puolesta. En pysty terveyssyistä tekemään nykyistä työtäni ja minulle etsitään toista. Rukoilkaa että sellainen löytyisi ja pääsisin pian aloittamaan siinä!

Elän kaksoiselämää valheitteni verkossa. Olen naimisissa ja kiintynyt kovasti toiseen mieheen, omasta miehestä elän erossa. En ole pettänyt fyysisesti, mutta se nyt ei auta tähän häpeään. Voi, kun tämä ratkeaisi kivuttomasti ilman draamaa. Avioliittoni haluan säilyttää, mutta miestäni kohtaan rakkaus on ajan myötä hiipunut. Syitä on molemmissa.

Pyydän rukoilemaan puolestani. Elämäntilanteeni ja erityisesti taloudellinen tilanteeni niin huono, että tuntuu kuin en jaksaisi enää elää päivääkään. Rukoilen apua, ihmettä. Kiitos.

Pyydän rukousta, että Jeesus ilmestyisi avioliitossamme, ja saisimme mieheni kanssa vihdoin lapsen. Kipu on kova, kun lasta ei ole kuulunut. Oi Herra, annathan meille tämän ihmeen,kiitos Jeesus!

Mummun tuon eteesi, rakas taivaallinen Isämme. Hänelle pyydän terveyttä, voimia, jaksamista monien sairauksien ja vaikeiden asioiden kanssa. Kiitos, kun pidät huolta Mummusta. Pyydän elinvuosia hänelle.

13.05.
Herra, anna anteeksi verovilppini. Tiedän tehneeni väärin tarkoituksella ja kadun sitä.

Paranna Herra mummon kaikki vaivat ja sairaudet. Näet hänen vakavat sairaudet ja pienemmät vaivat. Auta häntä. Anna voimia ja terveyttä. Suo mummon nähdä vielä esikoisemme rippijuhlat. Se olisi tärkeää. Kiitos Jumala rakkaudestasi.

Ystävättären puolesta. Useita sairauksia, joutui lähtemään ulkomaanmatkalle. Jeesus paranna, auta

Jeesus mulle jää ruoka jumiin kurkkuun eikä mene alas. Jeesus auta.

Pyydän rukousta teini-ikäiselle tyttärelleni, joka näkee paljon painajaisia. Herra anna lapselleni turvalliset unet ja täytä hänet rakkaudella ja johdata taivastielle.

12.05.
Kiitos esirukoilijat poikamme on jo vähän päässyt yli tilanteesta mutta jatketaan vieläja kiitos Herralle hän tietää millai toimii ihmisen parhaaksi

Herra, kiitos. Siunaa perhettämme, varjele ja ohjaa. Tuon eteesi kaikki asiamme. Näet vaikeutemme monessa asiassa, järjestä Sinä ne. Siunaa myös kaikki sukulaiset, ystävät ja naapurit, erityisesti TR ja VM. Siunaa ja suojele isovanhempia. Mummojen hyvinvointi on meillekin tärkeää.

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa, auttaa ja siunaa M:a ja R:a

pikarukous. Kansalaisaloite läpi, karenssit pois, saisin varahenkilön, jotta saadaan äänestykseen, rukoillaan että se hyvksytään eduskunnassa, rukous, vuokra pitäs maksaa, te toimistolta puuttuu lausunto, nyt rukousta, että se onnistuu tällä viikolla aamen ja saan vuokrat maksettua aamen

Pyydämme Jumalan apua nuoren avioparin asuntoasiassa. Heillä nyt asunto joka meinataan evätä. Ovat kunnollisia ja uskovaisia nuoria sekä pitäneet huoneistosta hyvää huolta. Kiitos Jeesus että autat .

Pyydän Jeesuksen Kristuksen apua ja siunausta itselleni ja läheisilleni

11.05.
Jeesus johdata meitä toimipaikka-asioissa, viranomaisasioissa ja Jeesus auta suhteessa hankaliin ihmisiin. A

poikamme puolesta jotku yrittää tuhota hänen firmansa hän on tosi ahkera lempeä yrittää auttaa ketä vain voi myös rahallisesti hänen mielensä on kerran järkkynyt varkaiden vuoksi siitä jäi arvet nyt tekijät tietävät hänen heikon kohtansa ovat kateellisia pärjäämisestä rukoilkaa että poikamme tulisi uskoon myös tekijöiden puolesta

T.P kauhea masennus ja toivottomuuden tunne miksi kannattaa elää vanhetaan vaan kaikki on ohikiitävää sais jotenkin otetta vielä elämään kun tässä kuitenkin muuten periaatteessa kaikki kohtuu hyvin mut pääkoppa sanoo toista

Pyydän esirukousta, että voisin löytää aviomiehen ja työpaikan.

10.05.
Hei. Pyydän että muistaisitte rukouksin kahta poikaani että pärjäisivät elämässä ja asiat tulee kuntoon. Kiitos Jeesus että siunaat paljon. amen

että säät pysyisivät (kohtuullisen) siedettävinä

09.05.
Isällä todettiin neljä aivokasvainta pari viikkoa sitten. Oikeapuoli kehosta ei enään tottele käskyjä kunnolla ja puhe on sekavaa. Uskon, että Jeesus parantaa hänet ja antaa perheellemme vielä lisävuosia. Pyydän, että rukoilisitte isäni puolesta. Isäni on onneksi uskossa.

Herra, paranna mummun niveltulehdus ja anna terveyttä ja voimia, tiedät ja näet kaiken. Anteeksi eräs juttu. Tapahtukoon Sinun tahtosi ja aikataulusi.

Herra, paranna flunssamme. Auta meitä monessa vaikeassa asiassa. Anna voimia rakentamiseen.

Olen psykiatrisessa hoidossa, eikä se ole tehonnut. Pyydän, että löy tyisi oikeat lääkkeet ja muukin hoito. Olen uskossa ja haluan turvata Jeesukseen. S L

Siunaa naapurit ja ystävät sekä sukulaiset, jotka eivät vielä ole uskossa. Pelasta kaikki.

Olen menettänyt uskoni tulevaisuuteen, minua kohdanneen onnettomuuden vuoksi. Koen elämäni olevan pirstaleina ja pilalla. En näe eteenpäin. Olen masentunut ja voimaton. En jaksaisi elää. Pyydän rukoilemaan kanssani ”Jumala auta, katkaise kaikki vihollisen valheet sekä lannistaminen elämässäni ja käännä onnettomuuteni siunaukseksi!”

08.05.
Jumala siunaa Suomen maata ja kansaa sekä Israelin maata ja kansaa.

Pyydetään rukoilemaan nuoren miehen puolesta, jota vaivaavat selittämättömät vatsakivut. Herra auttakoon häntä väkevästi siinä ja myös opiskeluasioissa.

Tuon eteesi vm ja tr. Jeesus, pelasta heidät ja perheet.

07.05.
tarvitsen lisää terveyttä Herramme johdatusta ja varjelusta jokaisena päivänä..oma auto on toivomuksena ja vuokra asunto.

R.k. Hänet pahoinpideltiin vappupäivänä vakavasti. Kaikki kasvoluut murskana ja kallonmurtumä. Eilen leikattu. Jeesus auta häntä toipumaan, paranna hänen niin sielun kuin ruummiin vammat. Auta myös läheisiä toipumaan järkytyksestä. Herra sinä voit muuttaa myös pahoinpitelijän, anna hänen löytää sinun armosi.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa S:a ja siunaa häntä

Siunaa kylvötyöt ja anna runsas sato. Rahatilanne on heikko. Anna meille rahat jokapäiväiseen elämiseen. Kiitos Herra.

06.05.
Pyydän rukousta isäni HÄ:n puolesta, jotta hänen veriarvonsa paranisivat ja hän voisi aloittaa sytostaattihoidot. Herra, pysäytä syövän eteneminen ja suojele isää.

Jumala taivaassa, siunaa ja varjele perhettämme jokaisessa asiassa ja hetkessä. Auta taloudellisesti. anteeksi vilppini.

Pyydän rukoilemaan ystäväni ja itseni puolesta, meillä on takanamme vaikea kuukausi. Rukoilkaa että osaisimmme olla toistemme tukena ja että rakkautemme kestäisi ikävätkin asiat. Pyytäkää suhteellemme siunausta ja johdatusta tänään ja aina.

Hätärukouspyyntö:Pojan ja miniän suhteessa menee huonosti.Rukoilkaa että Jeesus ilmestyy ja korjaa suhteen ja pelastaa heidät että perhe pysyy koossa lastenkin takia.Hätä on suuri!

Herra Jeesus auta avioliitossa ja poista häiriköt kauas. Anna meidän rauhassa rukoilla ja elää yhdessä sekä vie meidät vuoren laelle näkemään kauas ja tekemään oikeita päätöksiä. Herra pidä mut ja vaimoni terveenä, työkykyisinä sekä siunaa lapsiamme väkevästi että saavat töitä ja hyvät puolisot.Kiitos paljon.

05.05.
Siunaa UR ja anna eräät 2 asiaa mennä oikeudenmukaisesti.

Auta minua Jumala. Olen sirpaleina,tiedät mitä viimeisen 5 vuoden aikana on tapahtunut. Paranna sairauteni, anna epätoivon ja kivun tilalle ilo ja rauha. Anna toivoa tähän pimeyteen ja epätoivoon. Anna unelmien pysyä hengissä. Älä jätä minua enää tänne syvään pimeyteen. Voimani on loppu.

Tuttavani poika oli kaksi päivää insuliinishokissa ja se vaikutti aivoihin vieden puhe- ja nielemiskyvyn. Jeesus, rukoilemme että teet paranemisihmeen tuossa nuoressa miehessä nimesi kunniaksi. Kiitos!

04.05.
Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa minut ja auttaa noudattamaan dieettiä

Herran apua unettomuuteen, joka johtuu korvien häiritsevästä soimisesta. Vain Jeeus voi auttaa, tähän ei ole muuta keinoa. Armahda minua, olen aivan nääntymässä kun en saa nukutuksi. A

Herra, siunaa ja varjele Mummuamme, joka on vanha ja monia sairauksia. Anna elinpäiviä ja -vuosia.

nuoren jaksamisen, koulunkäynnin, ihmissuhteiden ja asuntoasian puolesta.

Pelkään näön menettämistä. En tiedä, onko siihen syytä, mutta pelkään sitä hyvin paljon.

Kiitos rukousvastauksista!

Näet Sn hautajaiset.Pyydän että vedät puoleesi surevia ja pelastat heidät.Pelasta veljieni perheet ja kaikki läheiseni.Auta asuntoa asiassa JA ANNA MINUN KUULLA SINUN ÄÄNESI.sIUNAA KESÄSUUNNITELMANI JA ANNA KIVOJA MATKOJA.aUTA MYÖS KOKO TYÖPORUKKAA SELVIYTYMÄÄN KESÄSTÄ TÖISSÄ,MYÖS VANHUKSIA.aUTA KAIKKIA VAINOTTUJA SEURAKUNTIA JA YKSILÖITÄ.

03.05.
Olen taloudellisesti erittäin tiukilla. Aloitan kesätyön 18.5 ja pyydän Jeesukselta apua,että se jatkuisi niin,että saisin vakituisen paikan 2-vuorosta. Olen ollut ennenkin siellä töissä. Kiitos Jeesus ja siunausta esirukoilijoille!

Pyytäisin johdatusta ja voimia tyttäreni puolesta! Hän on nuori yrittäjä perheyrityksessämme ja on uupumuksen partaalla.Hän on kovasti pikkutarkka ja tunnollinen työssään ja vaatii itseltään ja myös muilta yrityksessä paljon.Hän on myös nuori aviovaimo ja perhe-elämälle on liian vähän aikaa.Herra anna apusi ja johdatuksesi nuorten elämään.

Äitini on sairaalassa heikossa kunnossa. Ei ole vielä saatu selville mikä hänellä on, mutta on enimmäkseen ollut nyt tiedottomassa tilassa. Rukoilkaa kanssani, että syy/hoito tähän löytyy ja äiti virkoaa takaisin elämään !

PYYTÄISIN ESIRUKOUSTA NAAPURI HÄIRINNÄN PUOLESTA!MINULLA EI OLE MAAILMASSA MITÄÄN PAIKKAA,MISSÄ VOISIN OLLA RAUHASSA!!!!KOTIRAUHAA EI OLE.HÄIRINTÄ ON JATKUVAA,PIENTÄ VÄLIÄ LUKUUNOTTAMATTA.TYÖTTÖMÄT JA MITÄÄN HARRASTAMATTOMAT NUORET OVAT ASIALLA!PELASTA HEIDÄT JEESUS!ANNA MINULLE KOTIRAUHA!!!!ANON,PYYDÄN!KUULE JA VASTAA RUKOUKSEENI!!!!!JEESUS!!!!

Voitteko rukoilla T:n löytymisen puolesta ja voimia perheelle.Kiitos

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa

Auta ahdistuksessa,saisin ilon ja mielenrauhan.kH

02.05.
Uskovainen tyttäreni hakee itselleen uskomatonta miestä.Rukoillaan että ne suhteet tyhjään raukeaa eikä mikään niistä onnistu.Rukoillaan että Jumala johdattaa hänelle uskovaisen puolison pian.

Olen tavannut uskovaisen miehen, jonka kanssa toivomme yhteistä tulevaisuutta. Haluaisimme kaiken menevän Jumalan tahdon mukaan. Pyydän siis, että molemmille vahvistuisi tunne siitä, että kuulumme yhteen tai emme kuulu.

pika rukous, olen Jumissa Malagassa, kortti ei toimi automaatilla, ja ei ole käteistä, Torstaina on lähtö takas, rukous, että saan käteistä ja nopeasti, sekä rukous, että karenssia ei tule, sekä saan vuokran maksettua, sekä saan harjoittelu paikan ja miehen aamen

Kiusaamiseni loppumisen tapahtuminen, lisää Isän työtä ja läsnäoloa, hoitoa, kristittyjen heräämistä. Että aina heidänkin puolestaan rukoiltaisiin, jotka eivät pyydä. Että kaikkien esirukoypyyntöjen puolesta rukoiltaisiin. pyysin karttapaikassa, rukoilevatko vaikka varmaan jo Pyhä Henkikin jo itkee kun minua sattuu. Eivät. Ja niin satutti se.

Pyydän apua löytämään sopiva elämänkumppani, rakkautta ja ystävyyttä elämääni. En halua enää olla näin yksin...

Jumala, kuule rukouksemme: Siunaa ja varjele Suomen maata ja kansaa sekä Israelin maata ja kansaa.

Jeesus, auta ystävääni, jolla on vaikeaa! Paranna myös hänen äitinsä!

Herra, tuon eteesi perheeni. Siunaa ja varjele meitä. Auta meitä saamaan raha-asiat järjestymään. Lähennä kaikkia meitä toisiimme. Siunaa myös kaikkia sukulaisia, ystäviä ja tuttavia sekä naapureita.

Auta Jumala naapurirauhan säilymisessä, ettei häiriöt jatkuisi enää. Pelasta heidät.

Pyydän esirukousta 16-vuotiaan poikamme puolesta. Hän on etääntynyt kauas lapsenuskostaan ja mieltynyt tähän maailmaan.Nautintoaineet vetävät kovalla voimalla puoleensa ja miellä uskovilla vanhemmilla on erittäin raskasta.

J pojalle 7v. itsehillintää, hyvä ystävä ja seurakunnasta paikka.Kiitos että koko perhe on tullut siunatuksi.

01.05.
Tuon Jumalan eteen kaikki naapurit ja asianomaiset eräässä asiassa, mikä pelottaa ja uhkaa minun mielenrauhaani. Jumala tietää, mistä on kysymys. Anna asioiden sujua niin, että se ei ole perheelleni vahingoksi. Siunaa kaikkia meitä, pelasta pelastumattomat.Anna Sinun tahtosi tapahtua. Aamen.

Jeesus, anna meille Sinun siunauksesi, kun alamme suureen projektiin.

Hei! Olemme palanneet takaisin Suomeen Kiinasta, jossa vierailimme muutamissa yliopistoissa Changchussa ja Jilin Cityssä, Jilin maakunnassa Koillis-Kiinassa. Jumala siunasi matkaamme, joka onnistuikin opetuksen näkökulmasta erinomaisesti, vaikka Kiinan hallinto on tiukentanut suhtautumistaan ulkomaisiin vaikutteisiin. Tapasimme yliopistojen professoreita ja johtajia. Salit olivat täynnä opiskel

Pyytäisin esirukousta rakkaan ystäväni puolesta. Hän on pitkään kamppaillut vaikean masennuksen, huumeiden ja monien menneisyyden haavojen kanssa. Tilanne oli pitkään niin paha, ettei ystäväni tuntenut yhtään mitään, hän oli pelkät ontot kuoret. Viime aikoina Jumala on tehnyt paljon työtä, mutta sitä on vielä erityisen paljon jäljellä.

Olen ihan rikki. En kestä enää. Haluan kuolla. Kunpa Kristus jo ottaisi mut luoksensa!

30.04.
Pyydän rukoilemaan puolestani.Olen pitkäaikaissairas ilman diagnoosia.Minulla on todettu ainoastaan erittäin korkea b12 vitamiinitaso. Kärsin monista neurologisista vaivoista.

Rukoilisitteko poikani puolesta. Tyttöystävä jätti ja on ilkeä pojalleni. Pojallani on vielä tunteita tyttöä kohtaan. Harrastuksessakin on ollut vastoinkäymistä. Rukoilkaa myös tyttäreni eheytymistä. Kiitos Herra, että kuulet.

Äitini sairastaa narsismia ja hänen kauttaan vaikuttaa iisebelin henkivaltojen,pyydän esirukouspalvelu voimallista,että tämä hänen hallintapiirinsä alkaisi hajota.kiitos.taivaan isän runsasta siunausta

29.04.
Voi Rakas Jeesus auta poikaani selvittämään kouluasiat! Hän pinnaa ja motivaatio on hukassa. Sydämeni äitinä särkyy ja voimat ovat vähissä.

Pyydän rukousta veljeni ja hänen perheen puolesta. Herra auta! Tiedät miten raskasta veljelläni on ja on ollut. Anna rauha, voimaa, kärsivällisyyttä ja ennen kaikkea anna hänen kokea ja saada rakkautta ja hyväksyntää. Aamen

Minua on jo lahes 10 vuotta kiusattu ja vainottu taalla missa asun. On ihmisia jotka tietaa tasta, mutta eivat valita sekoittua, kun se ei heihin satu. Hermoni ovat riekaleina, kun minua myos pidetaan silmalla ja valehdellaan paalleni. Rukoilkaa etta he muuttaisivat pois ja saisin viimein rauhassa asua. Minun ainut apuni ja turvani on Jeesus!

28.04.
Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa R:n ja T:n ja siunaa heitä

Pyydän rukoilemaan vaikeasti syöpäsairaan isäni HÄ:n puolesta. Syöpälääkkeen teho näyttää hiipuvan. Herra, pysäytä syövän eteneminen ja suojele isää.

Taloudellista helpotusta, että saisin laskut ja velat maksettua.Ostettua jonkun näkösen auton jolla pääsisin töihin.Työmatkaa yli 100km/pv.Palkka on pieni eikä riitä kalliiseen. Osamaksulla pitäisi saada.Voi Jumala, ota näitä huolia pois.

Jumala, näet hankalan tilanteen naapurisuhteissa. Siunaa naapurit ja kaikki ym:n osakkaat. Armahda ja pelasta heidät kaikki. Varjele kaikki tilanteet, pidä johdossasi. Älä anna tapahtua mitään vääryyttä eikä perhettämme uhkaavaa tilannetta. Tiedät kaiken. Sinun käsiisi annan nämä tilanteet, Herra.

Valloita rakkaudellasi ja uudista mieheni ja tee hänestä Jeesus palava uskovainen mies. Auta häntä koetuksessa, joka on kohdannut häntä ja irrota viinan kahleista.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni

Avioliittoni säilymisen puolesta tarvitaan paljon rukousta! Asumme erillään ja olen ihastunut toiseen mieheen. Haluaisin, että rikkinäinen avioliittomme korjaantuisi ja tunteet toista miestä kohtaan muuttuisivat kaveruudeksi. Minulle se on vaikeaa ja jopa mahdotonta, mutta Jeesukselle mahdollista! Kiitos teille rukoilijat!

Siunaa ja varjele vanhaa Mummoamme, joka on meille rakas. Anna terveyttä ja voimia. Varjele kaikin tavoin.

27.04.
Vaimoni on eroamassa minusta ja hänellä on vihantunteita minua kohtaan. Toivoisin, että puolisoni voisi antaa minulle anteeksi ja osaisin olla rakastava ja rakastettava kumppani hänelle. Haluaisin liittomme jatkuvan ja että saisimme hyvän / turvallisen kodin ja lapsia. Kiitos.

Hyvät Esirukoilijat, muistakaa uupunutta uskovaista mummoa, jonka pitäisi jaksaa rukoilla lastensa ja lastenlastensa puolesta, taloudellisesti ollaan kaikki tiukoilla ja uskonelämäkin horjuu. Auta Herra Jeesus.

Työpaikan ilmapiiri on huono auta Jumala.

Johdatusta elämään ja puolison löytymiseen

Rahat ovati tiukilla. Pyydän Herralta ruokaa ja rahaa elämiseen.

Rakas Jumala anna avioliittolain pysyä ennallaan Sinun nimessäsi Amen.

26.04.
Olen hirveän kateellinen elämästä joka muilla on, koska itselläni ei ole mitään muuta kuin yksinäisyys. Häpeän että toivon joskus muille pahaa, kun itsellä on niin paha olla. Pelkään että koko loppu elämä on tuomittu yksinäisyyteen. Herra auta jos olet olemassa. Auta selviämään myös vaikeasta työstä sekoamatta, auta!

Olen masentunut ja olo on tuskaisa. Pyydän, että löytyisi apu tähän tilanteeseen. Rukouksesta kiitollinen

Olen kärsinyt pitkään (yli 6kk) päänsärystä ja migreeneistä ja voimat alkavat loppua jatkuvaan särkyyn. Olen käynyt lääkärissä, ollut sairaalassa, hieronnassa jne. Paljon on rukoiltu mutta pyydän rukouksianne ett Herrs parantaisi kokonaan. Mirka

Että pitkä kärsimys voisi loppua. Että saisin rauhan ja ruumiini voisi parantua infarktista. Että saisimme vielä lapsen

Mieheni tunnevammoihin ja pelkoihin rukousta ; ei suostu tapaamaan sukulaisiaan. Tulevan kesän suunnitelmiin siunausta ja esirukousta.Perheen talouden puolesta ja mielekkään tekemisen puolesta.Kiitos Jeesus, että siunaat kaikkien Suomen lasten kesälomat.

Asunto menisi kaupaksi ja perheemme saisi hyvän uuden kodin pian.

Avioliittoni puolesta meillä on todella vaikeeta anna miehelleni rakkautta ja uusista jeesus t.ahdistaa

Hätähuuto nuoren perheen puolesta, isä käyttää päihteitä, koko perhe kärsii.

Esirukouspyyntö: Pidämme 1.8.2015 Helsingin Kampissa Narinkkatorilla Ex-criminal day tapahtuman jossa on mukana paljon entisiä ja nykyisiä uskovia vankeja ja väkeä niistä sidosryhmistä joita asia kiinnostaa. Toki tärkeintä on kohdata paljon niitä jotka eivät ole uskossa ja voisivat kuulla evankeliumia siellä. Päivän aikana siitä kulkee ohi kymmeniätuhansia ihmisiä ja rukoillaan että Herra kosketta

Pyydän esirukousta kipeän ja yliliikkuvan selän puolesta ja lähimmäisen näkövamman ja aspergerin puolesta. Lisäksi pyydän, että Jeesus vapauttaisi lähimmäiseni alkoholista ja siunaisi heidän lapsiaan erityisellä rakkaudella. Kiitos.

Hei! Pyytäisin jälleen kerran rukousta. Tarvitsisin kipeästi Sanaa Jumalalta. Miulla on erittäin heikot mahdollisuudet mennä mihinkään seurakuntaan rukoiltavaksi -ainakaan asiaani etukäteen tuntematonta rukoilijaa en löydä -joten en voi olla varma rukoilijan puolueettomuudesta. En haluaisi hänen olevan valmiiksi puolellani tai näkökantaani vastaan. Tarvitsisin todella SANAN. Olen odottanut sitä yl

Pyydän rukousta ystäväni puolesta, hän haluaa jo puhua uskonasioista, mutta on hyvin,hyvin epäileväinen raamatun ja esim, parantumis ym. ihmeiden todenperäisyyteen. Jeesus ilmesty hänelle jotenkin, että hän voisi uskoa.

25.04.
muistakaa miuna rukouksin aviop . että pääsisi irti masennuksesta. ja minua, että pääsisi eroon masennuksen aiheuttamasta tuskasta. olen erittäin paljon masentunut ja ahdistunut tällä hetkellä. apua tarvisin taivaan isältä. kiitos jos muistatte minua. kiitos-. tm

Univailkeudet, johtuu korvein soimisesta öisin. Jeesus auta. M

Rukous veljeni ja itseni puolesta, anteeksiantoa sovintoa rauhaa asioiden selviämistä myös koko perheelle. Viikon nro 18 2015 puolesta. Allekirjoitustilanteeseen Pyhän Hengen läsnäoloa. Jumala anna anteeksi syntimme ja ole meille armollinen Jeesuksen nimessä! Anna viisautta ihmissuhteisiin. Hyvä yöuni. Raha-asiat, siunausta apua. Kiitos !

Rukoilkee, että lapsenlapseni menestysi. Ole meidän kanssamme ja poista kivi painolasti sydämeltä. Anna siunauksesi.

24.04.
Pyydän Pyhän Hengen johdatusta, että keksisin oppimistehtävän, joka minun tulisi esitellä työhaastattelutilanteessa. Jeesuksen nimessä.

Pyydän rukoilemaan rakennusprojektin jokaisen vaiheen puolesta. Rahoituksen järjestymistä siihen ja ´lainanhoitokuluihin.

Jumalan tahdon toteutumista parisuhteessani. En tiedä, onko mies tosissaan, pettääkö hän....Minä en tiedä, mutta Jumala tietää. Anna totuuden tulla julki, rakas Jumala, Jeesuksen nimissä, aamen. Kiitos esirukouksestasi! Siunausta!

Rakkaalla isällämme ongelmia hoidon saamisessa Alzheimerin tautiin! Pyydetään yhdessä hänelle jopa parantumista ja pitkää ikää, ja aivan samaa myös äidillemme hänen terveysasioissaan. Lisäksi pyydän rukousta, että vanhempani ja siskoni saisivat ymmärtää armon ja pelastua, sekä kokea paljon sisäistäkin parantumista ja eheyttä!

Hätähuuto: Vakava masennus, itseviha ja univaikeudet uhkaavat tuhota elämäni! Hyvä Jumala, PARANNA JA PELASTA minut kokonaan, johdata pian paljon apua. Pyydän, että johdata ja varjele nyt ratkaisevissa elämän valinnoissa, ja anna Sinun voimasi ja valosi kiusausten keskellä. Anna minun myös LÖYTÄÄ JA KOKEA sinun anteeksiantosi, armosi ja rakkautesi!

Jumala taivaassa, näet maailmanpoliittisen tilanteen, näet ja tiedät kaiken. Tuo rauhasi maailmaan. Siunaa ja varjele Suomen maata ja kansaa, samoin omaa kansaasi ja Israelin maata. Anna suojelevan kätesi olla maamme yllä, armahda maatamme. Siunaa hallituksen muodostumista maahamme. Anna viisautta, Sinua kunnioittavaa nöyrää rukoilevaa mieltä maamme päättäjille!

Pyydän johdatusta elämääni, sisäistä rauhaa ja sitä, että mieltäni painanut harmaus ja toivottomuus taas väistyisi ja että elämä tuntuisi taas elämisen arvoiselta.

Tyttäremme avioliiton puolesta

23.04.
Voitteko rukoilla puolestani? Olen kokenut vähän aikaa sitten todella vaikean lakihenkisen vaiheen uskonelämässäni, ja vapautumisprosessi siitä on yhä käynnissä. Minun on hyvin vaikea luottaa Jumalan hyvyyteen ja uskoni Jumalaan heittelehtii päivittäin. Pyydän eheytymistä ja uudenlaista armoon perustuvaa uskoa ja erityisesti lepoa Jumalasuhteessa.

Pyydän esirukousta, että saisimme toisen lapsen, jos se on Jumalan tahto, ja että asuntoasiamme järjestyisi. Pyydän myös, että esikoisemme saisi varttua uskossa ja kasvaa terveenä.

Esirukouspyyntö L.N puolesta, että hän rohkenisi antaa elämänsä Jeesukselle. Haluaisin, että L.N rakastaisi minua.. Voi olla että näin onkin, mutta rohkeutta hänelle jättää vanhat kuviot taakse ja Otava vastaan ihana uusi elämä Jeesuksen ja minun (M.P)kansaa. Siunauksia!

22.04.
Jeesus paranna mieheni.Elimistön vallannut syöpä väistyköön Jeesuksen Kristuksen nimessä! KiitosJeesus!

Herra anna minun nukkua paremmin!

Suuren surun kohdanneen ystävän ja hänen perheensä puolesta.

Haluaisin rinnalleni aviopuolison,jonka kanssa voisin yhdessä palvella Jeesusta.Uudistumista eri elämän osa-alueille ja selvyyttä erääseen asiaan.

Siunaa ja varjele ja pelasta TR, VM, LM, VS;AMS,MS, AH, EH,AH,R,S,RH,JT,ST,JK,AK,AS ja kaikki muut naapurit ja kyläläiset. Kiitos rakas Jumala.

Herra auta tässä talodellisessa tilanteessa. On tullut ihan älytön määrä ylimääräisiä laskuja. Auta saamaan asunto myytyä se auttaisi todella moneen asiaan. Auta herra näissä asioissa !!

Auta Herra monessa asiassa perheessämme: rahahuolet, lasten kasvatus, asumisjärjestelyt, palkkatyötä ei ole ja isot velat...

Siunaa ja varjele Jumala oman kansasi eksodus-matka isiensä maille Israeliin.

E:n ja J:n puolesta

Esirukouspyyntö 6-luokkalaisen pojan puolesta joka kiusaa muita koulussa,terrorisoi ja hallitsee toisia-jonka on paha olla!!! Jeesus auta myös uhreja!!!

Kiitos kevään ihmeestä.Pyydän että voisit tehdä samanlaisen ihmeen sukulaissuhteissani ja asuntohakemukaessani.Ihmistä ja eläintä sinä autat.

21.04.
Pyydän esirukousta erään erittäin uupuneen päiväkotityöntekijän ja koko päiväkodin puolesta. Paikka on hyvin "laitostunut". Tuntuu pahalta työntekijöiden ja lasten puolesta--Herra anna virkistystä ja apusi asiaan. Pyydän poikamiehen puolesta esirukousta, ei löydä millään kumpaania.Samoin yksinasuvan naisen puolesta. Mummin a-ongelmaan apurukousta

Työsuhde päätttymässä ja työsuhdeasuntokin. Todellista vahvaa johdatusta Isältä tarvitaan!!

E ja T hääpäivä, anna kaunis sää. Siunaa nuorenparin avioliitto.

20.04.
Kiitos Herra että teet Tahtosi minussa ja rakkaassani,Tapahtukoon suunnitelmasi meille.

Miniäni on jostain loukkaantunut en tiedä mistä rukoilkaa että asia selviäisiminulla on kolme miniää ja lasten lapsia seitsemän yritän olla tasapuolinen kaikkien kanssa erityisesti haluaisin tukea tätä miniää koska hän on nuori ja molemmat vanhemmat kuolleet onnettomuudessahänellä on vain veli muistakaa häntäkin

Minulla on nyt todella tiukkaa raha-asioissa. Paljon yllätyslaskuja ja vähän tuloja. Lisäksi haluamme tästä huolimatta käydä Jyväskylässä. Rukousta, että saisimme maksettua laskut, saisimme ruokaa ja jos Herra suo, pääsisimme vielä Jyväskyläänkin.

19.04.
Rakas Jeesus, auta että poikamme koulu- ym. asiat voisivat mennä parhain päin. Anna kaikille hänen asioitaan käsitteleville ja niistä päättäville Jumalallista viisautta ja inhimillistä, lämmintä näkemystä tehdä viisaita päätöksiä. Suojele ja varjele perhettämme että me saamme olla yhtä ja yhdessä ja ettei mikään erottaisi meitä.

Herra, kiitos päättäjistä, jotka johdatit eduskuntaan. Suo heidän olla siunaavan kättesi alla. Anna viisautta ja Jumalaa pelkäävä mieli, johdata päätöksenteoissa. Auta heitä toimimaan Sinun tahtosi mukaan. Estä vääränmieliset ja tahosi vastaiset päätökset. Anna suomalaisille armosi, siunauksesi ja varjeluksesi. Johdata kansaamme.

18.04.
Rakas Taivaan Isä, mieheni JES on vakavasti sairas, paranna sinä hänet. Ensi viikon alussa tehdään hänelle kalliit tutkimukset, kun kartoitetaan miten hänen sairautensa on levinnyt hänen elimistössään. Auta, että se ei olisi levinnyt tai ei olisi mitään kovin vakavaa. Anna Jumala parantavat kätesi ja auta miestäni ja koko perhettämme. Amen. EAS

Jeesus, siunaa, varjele ja johdata perhettämme. Muista ystävää, jonka isä haudataan la 25.4. Pelasta tämä suku, jonka talossa tapahtuu outoja asioita. Jeesuksen Kristuksen nimessä.

17.04.
Kristityt, allekirjoittakaa kansalaisaloite aidon avioliiton puolesta miehen ja naisen välisenä. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

Etsimme lapsellemme uutta hoitopaikkaa. Herra siunaa pientä lasta.

muistakaa minua olen masentunut, ja, että pääsisin jossain vaiheessa..käymään tapaamaan erästä ihmistä..rukoilkaa aviopuolisoni puolesta, ja, että viikonloppu menisi ok. kiitos jos muistatte. olen pitkään ollut masentunut ja ahdistunut ja oksenteluni puolesta, kiitos jos muistatte.

16.04.
Pyydän JumALAN LÄPIMURTOA,ETTÄ SISARUSSUHTEET EHEYTYISIVÄT.aSUNTO ASIANI JÄTÄN MYÖS HERRALLE.HÄN ANTOI MINULLE TÄMÄN IHANAN ASUNNON,MUTTA NYT VUOKRA NOUSEE JO LIIAN PALJON.EN TIEDÄ OLENKO YKSIN LOPUN ELÄMÄÄNI,VAI SUODAANKO MINULLE PUOLISO.sINÄ TUNNET JA TIEDÄT SYVÄT JA SALATUT ASIAT.Avaa Nlle tulevaisuuden ovi.Opiskelu ,tai oma koti ja työ.

Varjele ja siunaa Jumala Suomen maata ja kansaa sekä Israelin maata ja kansaa.

Pyydän apua itsehillintään. Kärsin paljon ilkeistä puheistani ja liiasta puheliaisuudesta.Olen tottunut ilmaisemaan puhumalla negatiivisia ajatuksiani ja epäkohtia.Olen kova myös valittamaan ääneen. Herra auta minua että oppisin hillitsemään puheitani.Amen.

Pyytäisin rukousapua Jn puolesta, hän päätti ruveta seuraamaan Jeesusta, mutta epävarma ja järkeistää asioita. Pyydän että Jeesus ilmestyisi jollain tavalla, että tietäisi totuuden ja synninkahleet (huumeet) jäisivät pois ja tulisi vahva synnintunto. Myös että usko vahvistuisi. Pyydän myös Jlle voimaa sulkea takaportit huumeidenkäyttäjä ystäviinsä. Ja että hän täyttyisi Pyhällä Hengellä.

Rukoillaan että ystäväni, jolla on rankka menneisyys, saisi tavoittelemansa työpaikan. Se olisi erittäin tärkeää jotta hän jaksaisi jatkaa rehellisesti eteenpäin. Kiitos kaikille

Rakas Jeesus, olet luvannut antaa meille, mitä päivittäiseen elämään tarvitsemme. Johdata minulle työ, Herra. Vastaa minun rukouksiini. Auta lapsiani ja minua. Olet Sanassasi luvannut antaa omillesi elämän ja yltäkylläisyyden. Vihollinen on tullut tuhoamaan. Auta jo! Kiitos esirukouksista.

JN päätti ruveta seuraamaan Jeesusta, mutta epävarma ja järkeistää asioita. Pyydän että Jeesus ilmestyisi jollain tavalla, että tietäisi totuuden ja synninkahleet (huumeet) jäisivät pois ja tulisi vahva synnintunto. Myös että usko vahvistuisi. Pyydän myös Jlle voimaa sulkea takaportit huumeidenkäyttäjäystäviinsä.

15.04.
Pyydän rukousta äitini puolesta että hän vielä toipuisi tästä sairaalareissusta. Kiitos!

Voimia tehdä työ hyvin sillä nyt on kaikki pomot paikalla ja pitäisi tehdä tulosta😊turvaudun yksin häneen

Siunaathan tämän vuoden kylvöt ja anna hyvä sato.

Siunaa Jeesus ja pidä hyvää huolta mummusta, jolla on paljon sairauksia. Anna hänelle terveyttä ja voimia, ikää on jo paljon.

14.04.
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175 "Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta. Sukupuolineutraali avioliitto riistää adoptiolapselta mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuolta olevista vanhemmista, isästä ja äidistä. Lapsen oikeus olla isän ja äidin hoidettavana e

Siunaa E:n tilanne, anna kaiken sujua hyvin. Pelasta S & T ja E. Siunaa ja pelasta naapurit k:ssa, P:ssa, K:llä ja :ssa. Kiitos Jumala.

Uuden työpaikan löytymisen puolesta, nykyisessä työpaikassa esmies on ilkeä ja ilapiiri kireä. Auta Jeesus.

Rukous psyykkisen sairauteni puolesta. Olen tällä hetkellä sairaala hoidossa.Pyydän,että saisin yöllä nukuttua paremmin. Herran oma

Sairastan mm.bipolaarihäiriötä,olen eristäytynyt kotiini vaikean paniikkihäiriön takia.Pyydän sisäistä paranemista myös insestistä ja sen seurauksista.Pyydän ystäviä joita kohtaan ei tarvitsisi tuntea alemmuutta.Pyydän toimintakykyä,masennuskaudet ovat syviä.Kiitän Jumalaa uskosta ja että on varjellut itsemurhayrityksissä.

Serkkuni A.J:n puoliso sairas. Rukoilkaa parantumista. KIITOS!!

OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo rukospyyntö vaikea vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta kaarina rukouspyyntö kipeä tätini

Pyytäisin esurukousta nuoren tytön puolesta, jolla on nyt aivosyöpä levinnyt. Että Jeesus rakas pelastaisi ja parantaisi. Kiitos jo etukäteen.

Pyydän esirukousta vaikeaan elämäntilanteeseeni. Elän parisuhteessa, jossa toinen osapuoli ei halua lapsia. Minä haluaisin jo kovasti perustaa perheen ja alan olla sen ikäinenkin että vauvahaaveita olisi alettava toteuttamaan. En haluaisi että suhteemme päättyisi tämän vuoksi eroon, mutta koen että en ole onnellinen lapsettomassa suhteessa.

13.04.
RUKOUSPYYNTÖ HERRA SIUNAA JA SUOJAA AVIOLIITTOMME JA KÄTKE SEN VERESI SUOJAAN. sisar ja veli ( teemme hyvin vaikeaa hengelistä työtä)

J tytöllä vaikeaa henkisesti, ahdistaa ja masentaa. Sielunvihollinen kiusaa menneisyyden tapahtumilla.

Pyydän esirukousta päiväkodin henkilökunnan puolesta; käytös vanhempia kohtaan on torjuvaa ja jopa halveksivaa.He ovat monet pitkään tehneet laitoksessatyötä.

12.04.
Esirukouspyyntö melko iäkkään äitini puolesta, on ollut masentunut monen vuoden ajan. On ollut aikaisemmin tarmokas, toimelias. Että Jumala parantaisi ja eheyttäisi kokonaan.

Hampaitteni puolesta, että Taivaan Isä korjaisi ne. Minulta loheksi hammas ja muutkin hampaat ovat aikas huonossa kunnossa. Hammaslääkäri pelko on suuri joten luotan Herraan koko sydämmelläni tässäkin asiassa.

Rukoilkaa puolisoni terveyden puolesta, anna apusi ja kuule pyyntöni. Anna kaiken olla hyvin.

83v. isäni puolesta. Elinpäivät ehtymässä, hyvin väsynyt terminaalivaiheessa. Taivastielle. Kiitos etukäteen. PP

Rukoilkaa naapureiden ja kaikkien kyläläisten pelastumisen puolesta! Herra, suo sopu ja yhteisymmärrys. Varjele tätä kylää kaikelta pahan aikeilta ja hyökkäyksiltä.

11.04.
53v nainen,masentunut,kriisissä elämässään.Johdatusta,uuden työ paikan löytymiseen,ihmis suhteisiin,talous asioihin,velkakierre jatkunut pitkään.Saisisin kokea Jumalan huolen pidon ja vapautuisin masennuksesta,osaisin hoitaa asioitani,osaisin sanoa myös ei!Kiitos kun kannatte minua rukouksin sekä poikani perheen puolesta,talous ja työ asioissa.

10.04.
Auta Jeesus! Anna viisautta onnistua töissäni ja johdata minua selkeästi kun teen valintoja. Tahtoisin yllättyä iloisesti. Auta minua olemaan tyytyväinen osaani ja näkemään kaikki kiitosaiheet.

Siunaa perhettämme! Auta talousasioissa ja lainojen takaisin maksussa.

Että voisin parantua aivoinfarktista ja saada vielä lapsen. Että raskas aika jo päättyisi ja onnettomuudet voisivat loppua. Että pelko hellittäisi!

Läheiseni uupuu raskaan työn alla. Rukoilkaa hänelle uutta, mielekästä työtä, jossa lahjat, taidot ja pitkä työkokemus pääsevät oikeuksiinsa.

Käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisestahttps://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175.

Pyydän esirukousta vaikeasti syöpäsairaan isäni HÄ:n puolesta, jotta Herra pysäyttäisi syövän etenemisen ja tekisi ihmeen ja parantaisi isän. Pyydän myös että isän jalka paranisi , että hän pääsisi taas kävelemään.

Tyttö viillellyt taas itseään, rukoillaan Jumalan apua hänen elämäänsä.

E.n ja hänen tilanteensa puolesta pyytää mummo esirukousta.

Kiitos uudesta työstä ja kodista, joita olen toivonut. Rukoilkaa minulle kestävyyttä ja viisautta uudessa tehtävässä. Siunausta uuteen kotiini jonne toivon saavani uuden elämänkumppanin yksinäisyyden sijaan.

09.04.
Siunaa ja varjele rakasta Mummua, kiitos hänestä. Anna voimia ja terveyttä, vaikka on monia sairauksia. Anna elinvuosia lisää! Kiitos, Herra.

Esirukouspyyntö rakkaan ystäväni puolesta, joka on kohdannut paljon vastoinkäymisiä, minkä johdosta hän on kadottanut kiinnekohdan elämässä. Pyydän, että Jumala parantaisi hänet ja antaisi elämäniloa ja turvaa Hänessä. Siunaa Jeesus ystävääni ja virvoita häntä!

Herra auta ! Olen joutunut jostain syystä ilkeilyn ja mitätöinnin kohteeksi sanottuani mitä ajettelin eräässä tilanteessa.Hyvin laitostuneessa ympäristössäni käytökseni herätti kummastusta. Jeesus , puhdista maineeni , kiitos!Anna rakas Jeesus oikeuden voittaa:)

Jouduin lähtemään viikonloppuna kodistamme alkoholin vuoksi lapseni kanssa. Nyt olemme rahattomina, vailla kotia. Pyydän esirukousta, että saisimme pian elämämme järjestykseen ja turvallisen kodin meille. Että vuokranantaja valitsisi meidät ja ymmärtäisi tilanteemme.

Pyydän esirukousta pojalleni joka sairastaa munuaistautia. Tauti on nyt pahentunut ja pyydän teitä rukoilemaan että hänen tilanteensa paranisi ja ettei hän joudu dialyysihoitoon. Kiittäen äiti

Pyydän esirukousta, että Jumala hoitaisi erästä ystävyyssuhdettani ja ratkaisisi siihen liittyvät isot ongelmat haluamallaan tavalla. Tarvitsen läpimurtoa ja paljon viisautta sekä rakkautta. Oma viisaus ja taidollisuus ovat loppuneet jo kauan sitten ja tarvitsen Jumalan väliintuloa tässä asiassa. T: Väsynyt rukoilija.

08.04.
Pyydän johdatusta työasioissani , terveyttä ja apua myös sukuni asioissa. Herra, vie meitä kaikkia lähelle itseäsi!

Herra siunaa asunnonvaihtoasiamme.Kiitos Jeesus !

Kiitos Jeesus ! yhteys kadonneisiin sukulaisiin on saatu korjattua!

Esirukousta teini-ikaisen lapseni isän löytymisen puolesta. Herra siunaa ja varjele häntä ja anna apusi, että uskaltaisi ottaa yhteyttä.Alkoholin huurruttamalle äidilleni paljon rukousapua, että osaisi lopettaa alkoholin liikakäytön.

Erään laitoksessa työskentelevän henkilön puolesta. Herra auta tätä laitostunutta työyhteisöälöytämään työhön iloa ja rauhaa.

Siunaa maatamme Herra kaikella tavoin ja varjele rajat maalla, merellä ja ilmassa. Siunaa myös Israelia.

Päiväkodin puolesta, jossa henkilökunta, lapset ja vanhemmat voivat huonosti.Herra anna jo ratkaisu perheellemme lastenhoidon järjestymiseksi.Laitos ahdistaa niin paljon.

poikamme on yrittäjä paloi loppuun muutama vuosi sitten nyt taas vaikeuksia kova tressi hän yrittää auttaa muita vaikka ei olisi varaa pitää töissä vaikka ei olisi hyötyä mutta ajattelee heidän toimeentuloaan ja sitten on vielä muut hyväksikäyttäjät hän on hellä luonteinen kaikkia kohtaan itsellä on isot velat rukoilkaa että pärjäisi

Avioeropaperit on allekirjoitettu ,MUTTA ei vielä lähetetty. Rakkaus välillämme ei ole kuollut, mutta monta raskasta taakkaa on kannettavanamme ja ratkaistavanamme - Isä johdata parhaaseen päätökseen, armahda ja auta meitä, yksin emme selviä! t. Isän tyttö

07.04.
Pyydän esirukousta erittäin vaikean ystävyyssuhteen puolesta. Erityisesti toivon, että tilanteeseen tulisi selkeys ja voisimme puhua asioista avoimesti. Tilanne on erittäin kuluttava ja vie paljon voimia. Auta Jumala!

pyydän esirukousta näköni ja tulevan pään kuvauksen puolesta.

06.04.
Galata 5:10 Minulla on teihin se luottamus Herrassa, että te ette missään kohden tule ajattelemaan toisin; mutta teidän häiritsijänne saa kantaa tuomionsa, olkoon kuka hyvänsä. Herra näet miten vaimon tytär häiritsee aviolliitoamme ja elämäämme. Herra puutu jo tähän.amen

Pyydän esirukousta ystäväni L.N. puolesta. Hän on herätyksessä, mutta entinen houkuttelee. Myös minulle siunausta,että osaisin olla oikealla tavalla hänen vierellään. Kiitos Jeesus!

05.04.
Pyydän esirukousta huonossa kunnossa olevien hampaiden paranemisen puolesta. Samalla pyydän, että Jumala poistaisi hammaslääkäripelkoni ja johdattaisi juuri minulle sopivalle hammaslääkärille. Nimimerkki Timoteus Oulusta.

Tässä rapussa neidit S ja A yrittävät ärsyttää puhumalla kuolleesta synnyttäjästä. Yrittävät tunkeutua kotiini ja jankuttavat pakko muutosta. Itse saavat tuhoa aikaan ja estävät miehiä käymästä luonani. Metelöivät 24/7

04.04.
Taivaan Isä, turvaa Suomen valtion rajat, varjele maassa, merellä ja ilmassa, että kukaan ei pääse uhkaamaan turvallisuutta tässä maassa. Siunaa ja varjele suomalaiset ja israelilaiset.

Pyydän esirukousta äskettäin katkenneen ihmissuhteeni takia. Tilanne tuntuu ylivoimaiselta kestää. Myös kaksi lastani ovat kärsineet henkisesti tilanteesta, pyydän esirukousta heillekin.

Herra johdattaisi elämänkumppanin elämääni,joka ei ikinä pettäisi.Ja pystyisin luottaan.

03.04.
Jeesus auta taloudellisesti!

Herra, näet tilanteemme ja tiedät kaiken. En pyydä lottovoittoa, mutta järjestä Sinä raha-asiat ja velkojen hoidot.

Johdatusta työ ja toimeentuloasiaan ja puolison löytymiseen

Isä, siunaa E:n raskaus ja vauva. Anna nuorelle perheelle Sinun siunauksesi ja varjeluksesi. Anna synnytyksen ja kaiken heidän elämässään sujua hyvin.

Avioliitossa ongelmia. Herra anna viisautta ymmärtää toisiamme. Vedä puoleesi ja uudista. Kosketa ja siunaa mielenmaailma.

Siunaa ja varjele rakasta Mummuamme. Anna terveyttä ja elinvuosia lisää. Kiitos myös perheemme siunaamisesta ja varjelemisesta. Johdata kaikki asiamme. Siunaa rakennushankkeemme. Anna voimia ja rahat rakentamiseen. Kaikki naapurimme siunaa ja pelasta!

Pyydän esirukousta lukiota käyvän poikani puolesta, joka käyttää kannabista ja jolla on ongelmia koulunkäynnissä.

Herra, kiitos että meillä on turva Sinussa. Anna suomalaisten herätä ja löytää pelastus ja turva Jumala Sinussa. Siunaa kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain kumoamiseksi: www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175 käykää ystävät kannattamassa aloitetta ja kertokaa tästä mahdollisimman monelle tai tulostakaa lomakkeita jaettavaksi niille, jotka eivät halua/ole mahdollisuutta sähköisesti kannatta

01.04.
Kiitos kaikesta tuesta opintojeni loppuun saattamisessa. Rukoilisitteko kanssani Jumalan tahdon mukaisen työpaikan löytymistä!m-ll

Rakas Taivaan Isä, siunaa työmatkani ulkomaille. Auta esitelmän tekemisessä! Jeesuksen nimessä.

KAADUIN,RANTEENI MURTUI, KAKSI KERTAA KIPSATTU. TIISTAINA MENEN TARKISTUTTAMAAN, JOS MURTUMA EI OLE PAIKALLAAN,JOUDUN LEIKKAUKSEEN. PELKÄÄN, EN JAKSA RUKOILLA.OLEN VIHAINEN. HERRA ARMAHDA JA PARANNA,KIITOS TEILLE RAKKAAT RUKOILIJANI.

Rukoilen seuraa pääsiäiseksi. Olen hyvin yksinäinen. Aamen.

31.03.
Rukoilkaamme kaikille herätystä ja kirkastumista siitä, että pääsiäinen on Jeesuksen Kristuksen ylösnousemusjuhla, ei mikään pimeä noitaperinne kuten nykylapsille opetetaan! Siunaa rakas Jumala tämä pääsiäinen ja anna varjeluksesi jokaisen suomalaisen ylle, siunaa ja varjele esivaltaa ja päättäjiä, pelastus- ja rajavartiolaitosta, kaikkea julkista ja yksityistä toimintaa maassamme. Varjele maamme

Mieheni JES sairastaa vakavaa sairautta. Seuraava seurantavaihe on nyt huhtikuussa.Auta,että laboratorikokeista ja tutkimuksista tulisi hyviä uutisia,että sairaus olisi parantunut tai että se ei ainakaan olisi levinnyt. Rakas Jumala, vain sinä voit tehdä ihmeitä, anna miehelleni terveys/paranna hänet. Aamen. EAS

Auta Jeesus. Sain aivoinfarktin ja olen masentunut. Päästä minut kotiin pienen lapseni luo.

Että siskoni loma perheensä kanssa sujuisi hyvin tänne pohjoiseen ja välimme säilyisivät hyvinä

että minua kiroava ihminen jättäisi asiani ja minut rauhaan

30.03.
Tarvitsemme puolisoni kanssa viisautta ja johdatusta Jumalalta, jotta tietäisimme mihin suuntaan menisimme seuraavaksi. Haluaisimme tehdä Jumalan tahdon, mutta tällä hetkellä emme näe vielä seuraavaa askelta. Kaipaamme myös ystäviä ja seurakuntaa.

Pyydän esirukousta rakkaan tyttäremme puolesta, että Herra parantaisi hänet. Sydämeni on raskaana huolesta. äiti

Rukousta uskovan nuoren äidin puolesta jonka lapsi huostaan otettu. Herra auta ja yhdistä pieni perhe!

29.03.
Pyydän rukousta naapureidemme puolesta niin K:lassa, S:llä, K:llä kuin R:ssä. Siunausta, pelastusta ja johdatusta heille kaikille ja omaisilleen. Varjele ja valvo kaikki asiat ja tapahtumat äläkä anna pahan vallata missään asiassa. Jeesuksen nimeen. Aamen.

Herramme Jeesus Kristus, rohkaise ja vahvista omiasi, joita vainotaan, tapetaan ja kidutetaan.

Taivaan Jumalan Jeesuksessa Kristuksessa, kiitän perheestämme, lapsistamme, mummoistamme ja muista läheisistämme. Tule siunaamaan, varjelemaan ja johdattamaan meitä kaikkia. Siunaa kotimme ja varjele kaikelta pahalta. Kiitos myös, että siunaat ja varjelet Suomen kansaa ja maata samoin kuin omaa maatasi Israelia ja juutalaiskansaa.

Pyysin joku aika sitten esirukousta uskovaisen opiskelijan opintojen puolesta. Taivaan Isä on vastannut ja auttanut sekä siunannut häntä opinnoissaan. Kiitos Korkeimmalle! Muistakaa häntä edelleen rukouksin! Kiitos!

Pyydän rukousta terveyteni parantumiseksi. Jumala näytä minulle elämäntehtäväni. Pyydän apua myös rahatilanteeni kohentumiseen. Pyydän apua pitkään jatkuneen riitatilanteen loppumiseen perhepiirissäni. Pyydän rukousta äitini ja pienen koirani terveysasiassa. Kiitos!

Lähden pääsiäisenä adoptiovanmpien luo. (he ovat isovanhempani) mutsilla on tapana pilata kaikki. Koen itseni vaivautuneeksi pelkään etten osaa olla oma itseni. Oliis eka kerta kun muutin 17.v pois ettei äiti pilaa kaikkea ja oliis mukavaa kaikkilla. Mutsi vihaa uskovia. Eli minussa sitäkin. Sen mielestä olen hullu. TAlous -> jotta laittaisivat eläkkeen kun olen kuntoutustuella ollut vuodesta

Herramme Jeesus Kristus, anna elämänilo.

Herra, lohduta ystäviä ja naapureita surussa, kun läheinen on kuollut.

Hei kaikki rukoilijat! Esirukoussivusto toimii taas pitkällisen keskeytyksen ja toimintahäiriöiden jälkeen. Pahoittelemme häiriötä! Siunaa Herra jokainen rukouspyyntö ja niiden lähettäjät, jotka ovat tämän katkoksen aikana yrittäneet lähettää rukousaiheita sivustolle. Kiitos, että kuulet jokaisen huokauksenkin ja annat apusi. Siunaa toimintahäiriön korjaajaa ja esirukoussivuston palvelunta

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net