2015-2-28 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


20.04.
Kiitos Herra että teet Tahtosi minussa ja rakkaassani,Tapahtukoon suunnitelmasi meille.

Miniäni on jostain loukkaantunut en tiedä mistä rukoilkaa että asia selviäisiminulla on kolme miniää ja lasten lapsia seitsemän yritän olla tasapuolinen kaikkien kanssa erityisesti haluaisin tukea tätä miniää koska hän on nuori ja molemmat vanhemmat kuolleet onnettomuudessahänellä on vain veli muistakaa häntäkin

19.04.
Rakas Jeesus, auta että poikamme koulu- ym. asiat voisivat mennä parhain päin. Anna kaikille hänen asioitaan käsitteleville ja niistä päättäville Jumalallista viisautta ja inhimillistä, lämmintä näkemystä tehdä viisaita päätöksiä. Suojele ja varjele perhettämme että me saamme olla yhtä ja yhdessä ja ettei mikään erottaisi meitä.

Herra, kiitos päättäjistä, jotka johdatit eduskuntaan. Suo heidän olla siunaavan kättesi alla. Anna viisautta ja Jumalaa pelkäävä mieli, johdata päätöksenteoissa. Auta heitä toimimaan Sinun tahtosi mukaan. Estä vääränmieliset ja tahosi vastaiset päätökset. Anna suomalaisille armosi, siunauksesi ja varjeluksesi. Johdata kansaamme.

18.04.
Rakas Taivaan Isä, mieheni JES on vakavasti sairas, paranna sinä hänet. Ensi viikon alussa tehdään hänelle kalliit tutkimukset, kun kartoitetaan miten hänen sairautensa on levinnyt hänen elimistössään. Auta, että se ei olisi levinnyt tai ei olisi mitään kovin vakavaa. Anna Jumala parantavat kätesi ja auta miestäni ja koko perhettämme. Amen. EAS

Jeesus, siunaa, varjele ja johdata perhettämme. Muista ystävää, jonka isä haudataan la 25.4. Pelasta tämä suku, jonka talossa tapahtuu outoja asioita. Jeesuksen Kristuksen nimessä.

17.04.
muistakaa minua olen masentunut, ja, että pääsisin jossain vaiheessa..käymään tapaamaan erästä ihmistä..rukoilkaa aviopuolisoni puolesta, ja, että viikonloppu menisi ok. kiitos jos muistatte. olen pitkään ollut masentunut ja ahdistunut ja oksenteluni puolesta, kiitos jos muistatte.

Etsimme lapsellemme uutta hoitopaikkaa. Herra siunaa pientä lasta.

Kristityt, allekirjoittakaa kansalaisaloite aidon avioliiton puolesta miehen ja naisen välisenä. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

16.04.
JN päätti ruveta seuraamaan Jeesusta, mutta epävarma ja järkeistää asioita. Pyydän että Jeesus ilmestyisi jollain tavalla, että tietäisi totuuden ja synninkahleet (huumeet) jäisivät pois ja tulisi vahva synnintunto. Myös että usko vahvistuisi. Pyydän myös Jlle voimaa sulkea takaportit huumeidenkäyttäjäystäviinsä.

Pyydän apua itsehillintään. Kärsin paljon ilkeistä puheistani ja liiasta puheliaisuudesta.Olen tottunut ilmaisemaan puhumalla negatiivisia ajatuksiani ja epäkohtia.Olen kova myös valittamaan ääneen. Herra auta minua että oppisin hillitsemään puheitani.Amen.

Varjele ja siunaa Jumala Suomen maata ja kansaa sekä Israelin maata ja kansaa.

Pyytäisin rukousapua Jn puolesta, hän päätti ruveta seuraamaan Jeesusta, mutta epävarma ja järkeistää asioita. Pyydän että Jeesus ilmestyisi jollain tavalla, että tietäisi totuuden ja synninkahleet (huumeet) jäisivät pois ja tulisi vahva synnintunto. Myös että usko vahvistuisi. Pyydän myös Jlle voimaa sulkea takaportit huumeidenkäyttäjä ystäviinsä. Ja että hän täyttyisi Pyhällä Hengellä.

Rukoillaan että ystäväni, jolla on rankka menneisyys, saisi tavoittelemansa työpaikan. Se olisi erittäin tärkeää jotta hän jaksaisi jatkaa rehellisesti eteenpäin. Kiitos kaikille

Pyydän JumALAN LÄPIMURTOA,ETTÄ SISARUSSUHTEET EHEYTYISIVÄT.aSUNTO ASIANI JÄTÄN MYÖS HERRALLE.HÄN ANTOI MINULLE TÄMÄN IHANAN ASUNNON,MUTTA NYT VUOKRA NOUSEE JO LIIAN PALJON.EN TIEDÄ OLENKO YKSIN LOPUN ELÄMÄÄNI,VAI SUODAANKO MINULLE PUOLISO.sINÄ TUNNET JA TIEDÄT SYVÄT JA SALATUT ASIAT.Avaa Nlle tulevaisuuden ovi.Opiskelu ,tai oma koti ja työ.

Rakas Jeesus, olet luvannut antaa meille, mitä päivittäiseen elämään tarvitsemme. Johdata minulle työ, Herra. Vastaa minun rukouksiini. Auta lapsiani ja minua. Olet Sanassasi luvannut antaa omillesi elämän ja yltäkylläisyyden. Vihollinen on tullut tuhoamaan. Auta jo! Kiitos esirukouksista.

15.04.
Voimia tehdä työ hyvin sillä nyt on kaikki pomot paikalla ja pitäisi tehdä tulosta😊turvaudun yksin häneen

Siunaathan tämän vuoden kylvöt ja anna hyvä sato.

Siunaa Jeesus ja pidä hyvää huolta mummusta, jolla on paljon sairauksia. Anna hänelle terveyttä ja voimia, ikää on jo paljon.

Pyydän rukousta äitini puolesta että hän vielä toipuisi tästä sairaalareissusta. Kiitos!

14.04.
Sairastan mm.bipolaarihäiriötä,olen eristäytynyt kotiini vaikean paniikkihäiriön takia.Pyydän sisäistä paranemista myös insestistä ja sen seurauksista.Pyydän ystäviä joita kohtaan ei tarvitsisi tuntea alemmuutta.Pyydän toimintakykyä,masennuskaudet ovat syviä.Kiitän Jumalaa uskosta ja että on varjellut itsemurhayrityksissä.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175 "Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta. Sukupuolineutraali avioliitto riistää adoptiolapselta mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuolta olevista vanhemmista, isästä ja äidistä. Lapsen oikeus olla isän ja äidin hoidettavana e

Pyytäisin esurukousta nuoren tytön puolesta, jolla on nyt aivosyöpä levinnyt. Että Jeesus rakas pelastaisi ja parantaisi. Kiitos jo etukäteen.

Siunaa E:n tilanne, anna kaiken sujua hyvin. Pelasta S & T ja E. Siunaa ja pelasta naapurit k:ssa, P:ssa, K:llä ja :ssa. Kiitos Jumala.

Serkkuni A.J:n puoliso sairas. Rukoilkaa parantumista. KIITOS!!

OHEISENA VÄLITÄN RUKOUSPYYNNÖT. rukouspyyntö! aivosairaus potilaan puolesta että jumala auttaisi parantaisi ja vahvistaisi sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi verensuojaan vaimo rukospyyntö vaikea vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi antaisi toivoa. kiitos avusta kaarina rukouspyyntö kipeä tätini

Pyydän esirukousta vaikeaan elämäntilanteeseeni. Elän parisuhteessa, jossa toinen osapuoli ei halua lapsia. Minä haluaisin jo kovasti perustaa perheen ja alan olla sen ikäinenkin että vauvahaaveita olisi alettava toteuttamaan. En haluaisi että suhteemme päättyisi tämän vuoksi eroon, mutta koen että en ole onnellinen lapsettomassa suhteessa.

Rukous psyykkisen sairauteni puolesta. Olen tällä hetkellä sairaala hoidossa.Pyydän,että saisin yöllä nukuttua paremmin. Herran oma

Uuden työpaikan löytymisen puolesta, nykyisessä työpaikassa esmies on ilkeä ja ilapiiri kireä. Auta Jeesus.

13.04.
Pyydän esirukousta päiväkodin henkilökunnan puolesta; käytös vanhempia kohtaan on torjuvaa ja jopa halveksivaa.He ovat monet pitkään tehneet laitoksessatyötä.

RUKOUSPYYNTÖ HERRA SIUNAA JA SUOJAA AVIOLIITTOMME JA KÄTKE SEN VERESI SUOJAAN. sisar ja veli ( teemme hyvin vaikeaa hengelistä työtä)

J tytöllä vaikeaa henkisesti, ahdistaa ja masentaa. Sielunvihollinen kiusaa menneisyyden tapahtumilla.

12.04.
83v. isäni puolesta. Elinpäivät ehtymässä, hyvin väsynyt terminaalivaiheessa. Taivastielle. Kiitos etukäteen. PP

Rukoilkaa puolisoni terveyden puolesta, anna apusi ja kuule pyyntöni. Anna kaiken olla hyvin.

Rukoilkaa naapureiden ja kaikkien kyläläisten pelastumisen puolesta! Herra, suo sopu ja yhteisymmärrys. Varjele tätä kylää kaikelta pahan aikeilta ja hyökkäyksiltä.

Esirukouspyyntö melko iäkkään äitini puolesta, on ollut masentunut monen vuoden ajan. On ollut aikaisemmin tarmokas, toimelias. Että Jumala parantaisi ja eheyttäisi kokonaan.

Hampaitteni puolesta, että Taivaan Isä korjaisi ne. Minulta loheksi hammas ja muutkin hampaat ovat aikas huonossa kunnossa. Hammaslääkäri pelko on suuri joten luotan Herraan koko sydämmelläni tässäkin asiassa.

11.04.
53v nainen,masentunut,kriisissä elämässään.Johdatusta,uuden työ paikan löytymiseen,ihmis suhteisiin,talous asioihin,velkakierre jatkunut pitkään.Saisisin kokea Jumalan huolen pidon ja vapautuisin masennuksesta,osaisin hoitaa asioitani,osaisin sanoa myös ei!Kiitos kun kannatte minua rukouksin sekä poikani perheen puolesta,talous ja työ asioissa.

10.04.
E.n ja hänen tilanteensa puolesta pyytää mummo esirukousta.

Auta Jeesus! Anna viisautta onnistua töissäni ja johdata minua selkeästi kun teen valintoja. Tahtoisin yllättyä iloisesti. Auta minua olemaan tyytyväinen osaani ja näkemään kaikki kiitosaiheet.

Läheiseni uupuu raskaan työn alla. Rukoilkaa hänelle uutta, mielekästä työtä, jossa lahjat, taidot ja pitkä työkokemus pääsevät oikeuksiinsa.

Siunaa perhettämme! Auta talousasioissa ja lainojen takaisin maksussa.

Käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisestahttps://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175.

Kiitos uudesta työstä ja kodista, joita olen toivonut. Rukoilkaa minulle kestävyyttä ja viisautta uudessa tehtävässä. Siunausta uuteen kotiini jonne toivon saavani uuden elämänkumppanin yksinäisyyden sijaan.

Tyttö viillellyt taas itseään, rukoillaan Jumalan apua hänen elämäänsä.

Että voisin parantua aivoinfarktista ja saada vielä lapsen. Että raskas aika jo päättyisi ja onnettomuudet voisivat loppua. Että pelko hellittäisi!

Pyydän esirukousta vaikeasti syöpäsairaan isäni HÄ:n puolesta, jotta Herra pysäyttäisi syövän etenemisen ja tekisi ihmeen ja parantaisi isän. Pyydän myös että isän jalka paranisi , että hän pääsisi taas kävelemään.

09.04.
Pyydän esirukousta, että Jumala hoitaisi erästä ystävyyssuhdettani ja ratkaisisi siihen liittyvät isot ongelmat haluamallaan tavalla. Tarvitsen läpimurtoa ja paljon viisautta sekä rakkautta. Oma viisaus ja taidollisuus ovat loppuneet jo kauan sitten ja tarvitsen Jumalan väliintuloa tässä asiassa. T: Väsynyt rukoilija.

Jouduin lähtemään viikonloppuna kodistamme alkoholin vuoksi lapseni kanssa. Nyt olemme rahattomina, vailla kotia. Pyydän esirukousta, että saisimme pian elämämme järjestykseen ja turvallisen kodin meille. Että vuokranantaja valitsisi meidät ja ymmärtäisi tilanteemme.

Esirukouspyyntö rakkaan ystäväni puolesta, joka on kohdannut paljon vastoinkäymisiä, minkä johdosta hän on kadottanut kiinnekohdan elämässä. Pyydän, että Jumala parantaisi hänet ja antaisi elämäniloa ja turvaa Hänessä. Siunaa Jeesus ystävääni ja virvoita häntä!

Pyydän esirukousta pojalleni joka sairastaa munuaistautia. Tauti on nyt pahentunut ja pyydän teitä rukoilemaan että hänen tilanteensa paranisi ja ettei hän joudu dialyysihoitoon. Kiittäen äiti

Siunaa ja varjele rakasta Mummua, kiitos hänestä. Anna voimia ja terveyttä, vaikka on monia sairauksia. Anna elinvuosia lisää! Kiitos, Herra.

Herra auta ! Olen joutunut jostain syystä ilkeilyn ja mitätöinnin kohteeksi sanottuani mitä ajettelin eräässä tilanteessa.Hyvin laitostuneessa ympäristössäni käytökseni herätti kummastusta. Jeesus , puhdista maineeni , kiitos!Anna rakas Jeesus oikeuden voittaa:)

08.04.
Kiitos Jeesus ! yhteys kadonneisiin sukulaisiin on saatu korjattua!

Esirukousta teini-ikaisen lapseni isän löytymisen puolesta. Herra siunaa ja varjele häntä ja anna apusi, että uskaltaisi ottaa yhteyttä.Alkoholin huurruttamalle äidilleni paljon rukousapua, että osaisi lopettaa alkoholin liikakäytön.

Erään laitoksessa työskentelevän henkilön puolesta. Herra auta tätä laitostunutta työyhteisöälöytämään työhön iloa ja rauhaa.

Herra siunaa asunnonvaihtoasiamme.Kiitos Jeesus !

Avioeropaperit on allekirjoitettu ,MUTTA ei vielä lähetetty. Rakkaus välillämme ei ole kuollut, mutta monta raskasta taakkaa on kannettavanamme ja ratkaistavanamme - Isä johdata parhaaseen päätökseen, armahda ja auta meitä, yksin emme selviä! t. Isän tyttö

Siunaa maatamme Herra kaikella tavoin ja varjele rajat maalla, merellä ja ilmassa. Siunaa myös Israelia.

Päiväkodin puolesta, jossa henkilökunta, lapset ja vanhemmat voivat huonosti.Herra anna jo ratkaisu perheellemme lastenhoidon järjestymiseksi.Laitos ahdistaa niin paljon.

poikamme on yrittäjä paloi loppuun muutama vuosi sitten nyt taas vaikeuksia kova tressi hän yrittää auttaa muita vaikka ei olisi varaa pitää töissä vaikka ei olisi hyötyä mutta ajattelee heidän toimeentuloaan ja sitten on vielä muut hyväksikäyttäjät hän on hellä luonteinen kaikkia kohtaan itsellä on isot velat rukoilkaa että pärjäisi

Pyydän johdatusta työasioissani , terveyttä ja apua myös sukuni asioissa. Herra, vie meitä kaikkia lähelle itseäsi!

07.04.
pyydän esirukousta näköni ja tulevan pään kuvauksen puolesta.

Pyydän esirukousta erittäin vaikean ystävyyssuhteen puolesta. Erityisesti toivon, että tilanteeseen tulisi selkeys ja voisimme puhua asioista avoimesti. Tilanne on erittäin kuluttava ja vie paljon voimia. Auta Jumala!

06.04.
Pyydän esirukousta ystäväni L.N. puolesta. Hän on herätyksessä, mutta entinen houkuttelee. Myös minulle siunausta,että osaisin olla oikealla tavalla hänen vierellään. Kiitos Jeesus!

Galata 5:10 Minulla on teihin se luottamus Herrassa, että te ette missään kohden tule ajattelemaan toisin; mutta teidän häiritsijänne saa kantaa tuomionsa, olkoon kuka hyvänsä. Herra näet miten vaimon tytär häiritsee aviolliitoamme ja elämäämme. Herra puutu jo tähän.amen

05.04.
Pyydän esirukousta huonossa kunnossa olevien hampaiden paranemisen puolesta. Samalla pyydän, että Jumala poistaisi hammaslääkäripelkoni ja johdattaisi juuri minulle sopivalle hammaslääkärille. Nimimerkki Timoteus Oulusta.

Tässä rapussa neidit S ja A yrittävät ärsyttää puhumalla kuolleesta synnyttäjästä. Yrittävät tunkeutua kotiini ja jankuttavat pakko muutosta. Itse saavat tuhoa aikaan ja estävät miehiä käymästä luonani. Metelöivät 24/7

04.04.
Pyydän esirukousta äskettäin katkenneen ihmissuhteeni takia. Tilanne tuntuu ylivoimaiselta kestää. Myös kaksi lastani ovat kärsineet henkisesti tilanteesta, pyydän esirukousta heillekin.

Herra johdattaisi elämänkumppanin elämääni,joka ei ikinä pettäisi.Ja pystyisin luottaan.

Taivaan Isä, turvaa Suomen valtion rajat, varjele maassa, merellä ja ilmassa, että kukaan ei pääse uhkaamaan turvallisuutta tässä maassa. Siunaa ja varjele suomalaiset ja israelilaiset.

03.04.
Johdatusta työ ja toimeentuloasiaan ja puolison löytymiseen

Herra, kiitos että meillä on turva Sinussa. Anna suomalaisten herätä ja löytää pelastus ja turva Jumala Sinussa. Siunaa kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain kumoamiseksi: www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175 käykää ystävät kannattamassa aloitetta ja kertokaa tästä mahdollisimman monelle tai tulostakaa lomakkeita jaettavaksi niille, jotka eivät halua/ole mahdollisuutta sähköisesti kannatta

Siunaa ja varjele rakasta Mummuamme. Anna terveyttä ja elinvuosia lisää. Kiitos myös perheemme siunaamisesta ja varjelemisesta. Johdata kaikki asiamme. Siunaa rakennushankkeemme. Anna voimia ja rahat rakentamiseen. Kaikki naapurimme siunaa ja pelasta!

Avioliitossa ongelmia. Herra anna viisautta ymmärtää toisiamme. Vedä puoleesi ja uudista. Kosketa ja siunaa mielenmaailma.

Pyydän esirukousta lukiota käyvän poikani puolesta, joka käyttää kannabista ja jolla on ongelmia koulunkäynnissä.

Isä, siunaa E:n raskaus ja vauva. Anna nuorelle perheelle Sinun siunauksesi ja varjeluksesi. Anna synnytyksen ja kaiken heidän elämässään sujua hyvin.

Herra, näet tilanteemme ja tiedät kaiken. En pyydä lottovoittoa, mutta järjestä Sinä raha-asiat ja velkojen hoidot.

Jeesus auta taloudellisesti!

01.04.
Rakas Taivaan Isä, siunaa työmatkani ulkomaille. Auta esitelmän tekemisessä! Jeesuksen nimessä.

KAADUIN,RANTEENI MURTUI, KAKSI KERTAA KIPSATTU. TIISTAINA MENEN TARKISTUTTAMAAN, JOS MURTUMA EI OLE PAIKALLAAN,JOUDUN LEIKKAUKSEEN. PELKÄÄN, EN JAKSA RUKOILLA.OLEN VIHAINEN. HERRA ARMAHDA JA PARANNA,KIITOS TEILLE RAKKAAT RUKOILIJANI.

Kiitos kaikesta tuesta opintojeni loppuun saattamisessa. Rukoilisitteko kanssani Jumalan tahdon mukaisen työpaikan löytymistä!m-ll

Rukoilen seuraa pääsiäiseksi. Olen hyvin yksinäinen. Aamen.

31.03.
Auta Jeesus. Sain aivoinfarktin ja olen masentunut. Päästä minut kotiin pienen lapseni luo.

Mieheni JES sairastaa vakavaa sairautta. Seuraava seurantavaihe on nyt huhtikuussa.Auta,että laboratorikokeista ja tutkimuksista tulisi hyviä uutisia,että sairaus olisi parantunut tai että se ei ainakaan olisi levinnyt. Rakas Jumala, vain sinä voit tehdä ihmeitä, anna miehelleni terveys/paranna hänet. Aamen. EAS

että minua kiroava ihminen jättäisi asiani ja minut rauhaan

Että siskoni loma perheensä kanssa sujuisi hyvin tänne pohjoiseen ja välimme säilyisivät hyvinä

Rukoilkaamme kaikille herätystä ja kirkastumista siitä, että pääsiäinen on Jeesuksen Kristuksen ylösnousemusjuhla, ei mikään pimeä noitaperinne kuten nykylapsille opetetaan! Siunaa rakas Jumala tämä pääsiäinen ja anna varjeluksesi jokaisen suomalaisen ylle, siunaa ja varjele esivaltaa ja päättäjiä, pelastus- ja rajavartiolaitosta, kaikkea julkista ja yksityistä toimintaa maassamme. Varjele maamme

30.03.
Rukousta uskovan nuoren äidin puolesta jonka lapsi huostaan otettu. Herra auta ja yhdistä pieni perhe!

Pyydän esirukousta rakkaan tyttäremme puolesta, että Herra parantaisi hänet. Sydämeni on raskaana huolesta. äiti

Tarvitsemme puolisoni kanssa viisautta ja johdatusta Jumalalta, jotta tietäisimme mihin suuntaan menisimme seuraavaksi. Haluaisimme tehdä Jumalan tahdon, mutta tällä hetkellä emme näe vielä seuraavaa askelta. Kaipaamme myös ystäviä ja seurakuntaa.

29.03.
Pyydän rukousta terveyteni parantumiseksi. Jumala näytä minulle elämäntehtäväni. Pyydän apua myös rahatilanteeni kohentumiseen. Pyydän apua pitkään jatkuneen riitatilanteen loppumiseen perhepiirissäni. Pyydän rukousta äitini ja pienen koirani terveysasiassa. Kiitos!

Lähden pääsiäisenä adoptiovanmpien luo. (he ovat isovanhempani) mutsilla on tapana pilata kaikki. Koen itseni vaivautuneeksi pelkään etten osaa olla oma itseni. Oliis eka kerta kun muutin 17.v pois ettei äiti pilaa kaikkea ja oliis mukavaa kaikkilla. Mutsi vihaa uskovia. Eli minussa sitäkin. Sen mielestä olen hullu. TAlous -> jotta laittaisivat eläkkeen kun olen kuntoutustuella ollut vuodesta

Herramme Jeesus Kristus, anna elämänilo.

Hei kaikki rukoilijat! Esirukoussivusto toimii taas pitkällisen keskeytyksen ja toimintahäiriöiden jälkeen. Pahoittelemme häiriötä! Siunaa Herra jokainen rukouspyyntö ja niiden lähettäjät, jotka ovat tämän katkoksen aikana yrittäneet lähettää rukousaiheita sivustolle. Kiitos, että kuulet jokaisen huokauksenkin ja annat apusi. Siunaa toimintahäiriön korjaajaa ja esirukoussivuston palvelunta

Pyydän rukousta naapureidemme puolesta niin K:lassa, S:llä, K:llä kuin R:ssä. Siunausta, pelastusta ja johdatusta heille kaikille ja omaisilleen. Varjele ja valvo kaikki asiat ja tapahtumat äläkä anna pahan vallata missään asiassa. Jeesuksen nimeen. Aamen.

Taivaan Jumalan Jeesuksessa Kristuksessa, kiitän perheestämme, lapsistamme, mummoistamme ja muista läheisistämme. Tule siunaamaan, varjelemaan ja johdattamaan meitä kaikkia. Siunaa kotimme ja varjele kaikelta pahalta. Kiitos myös, että siunaat ja varjelet Suomen kansaa ja maata samoin kuin omaa maatasi Israelia ja juutalaiskansaa.

Herramme Jeesus Kristus, rohkaise ja vahvista omiasi, joita vainotaan, tapetaan ja kidutetaan.

Herra, lohduta ystäviä ja naapureita surussa, kun läheinen on kuollut.

Pyysin joku aika sitten esirukousta uskovaisen opiskelijan opintojen puolesta. Taivaan Isä on vastannut ja auttanut sekä siunannut häntä opinnoissaan. Kiitos Korkeimmalle! Muistakaa häntä edelleen rukouksin! Kiitos!

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net