2018-3-28 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


10.05.
Että Jeesus itse ilmestyy J:lle ja J uskoo ettei ole muita pelastusteitä kuin Jeesuksen kautta. J:lle pelastumista, paranemista ja vapautumista kahleista ja siteistä.

Että löydän tosi pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle sopivan ja riittävän lisätulon tai vaikka tuntuvan veikkausvoiton. Kiitos.

Rukousaihe ma 14.05 klo 18 alkavan raamattupiirin puolesta , että Jumala johdattaa ihmiset ja vaikuttaa Pyhän Hengen kautta yhteisessä illassamme.

09.05.
Pyydän esirukousta että Jumala antaisi läpimurron meidän tilanteeseemme ja että kaikki mitä Hän on luvannut toteutuisi viivästymättä Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen

Paranna idä täydellisesti, jokaista solua myöten Jeesus! Sinä näet ja tiedät!

Pyydän rukousta tulevaisuuteni puolesta.

Taivaan Jumala, jos ajatukseni perustaa kristillinen avustusjärjesto tai -säätiö (tai millä muodolla haluaisit toiminnan organisoituvan), anna sille siunauksesi ja varat sekä johdata oikeat henkilöt yhteistyökumppaniksi. Siunaa toiminta ja sen hedelmät, jos tämä vasta ideana oleva suunnitelma on tahtosi mukainen. Kiitos, jos saan olla palvelijasi. Aamen.

08.05.
Pyydän rukousta hätääni, että saisin turvan ja rauhan. Rukoilkaa Jumalalta apua minulle. Olen joutunut vääryyden uhriksi, enkä pääse omin voimin eteenpäin. Haluaisin uskoa parempaan, ja toivoa vielä. Haluaisin nähdä eteenpäin.

Pyydän esirukousta että voisin eheytyä mieleltäni ja tunteiltani ja uskoltani. Olen taistellut niin kauan ilman kunnon apua. En tiedä mikä on totta ja mikä ei, etenkin hengellisesti. Pyydän vapautumista valheista ja että totuus paljastuisi, myös ihmissuhteissa, ja Jumalan apua. Selkeyttä ajatuksiin ja että Jumala VIHDOINKIN vapauttaisi minut.

Pyydän esirukousta itseni puolesta. Olen masentunut ja aviopuolisoni ei tätä ymmärrä. Hän on uhkaillut avioerolla ja muilla suhteilla. Voimavarani ovat lopussa. Toivon että saan rauhan sydämeeni.

Paranna isän selkä. Aamen.

07.05.
Herra näkee rukouspyyntöni. Muistakaa minua rukouksissanne.

Että lainan lyhennys erät järjestyisivät ja muut laskujen asiat. Että tyttäreni saisi uuden asunnon, jossa olisi hyvä olla kaikinpuolin. Toisen tyttäreni terveydelliset asiat ja poikani fyysinen asia. Että Jeesus siunaisi edelleen ja varjelisi parisuhdettani ja perhettäni. Vanhempieni puolesta, tervettä ja onnellista vanhuutta.

Esirukouspyyntö terveyteni puolesta, maksassa häikkää, johtuuko ylipainosta vai mistä, alkoholia en käytä.Siunausta myös muuten tähän kevääseen, johdatusta kesän työhön ja toimiin, että etenkin yksi tapaaminen järjestyisi

Pyytäisin rukousta, että Jumala avaa ja vahvistaa tahtoaan onko tarkoitus että minun kodissani / jossain muualla alkaisi kokoontumaan avoin raamattu- ja rukouspiiri ?

Rukousaihe; On paljon evankeliointia tästä eteenpäin ja Herra raivaa tien sekä lähettää työtovereita rinnalle. Kiitos Jeesus että saamme sujuvuutta, turvaa ja intoa kohdata niitä jotka eivät tunne Jeesusta. Siunaa myös avioliittoni ja perheeni että ei olisi riitoja vaan vaimoni tukisi minua tässä hommassa. Jeesus anna myös siunattuja vapaa-aikoja välillä. Kiitos teille ja Jeesukselle.

06.05.
Rukoilkaa sen puolesta, että hyvä Jumala näyttää minulle tien eteenpäin. Olen aivan särkynyt ja peloissani.

Pelkään helvettiä. Pelkään, että Jumala rankaisee minua lääkkeen käytöstä. Voi, auta, Herra! Älä anna minun joutua helvettiin. Anna minun päästä taivaan kotiin, kun kuolen. AUTA MINUA, HERRANI JA VAPAHTAJANI! OTA POIS TÄMÄ HELVETIN PELKO! Sinä näet, kuinka kärsin ja kuinka tuskainen olen. AUTA MINUA!

Siunaa tyttären perhettä kaikin tavoin ja poista minulta turhat huolet. Jeesuksen nimessä kiittäen ja rukoillen.

Taivaan Isä, siunaa ja varjele koko meidän perhettä, vanhempia ja lapsia. Johdata meitä yhdessä ja kutakin meistä erikseen Sinun tahtomallasi tavalla. Kiitos. Aamen.

05.05.
Jos vielä voit armahtaa ja kuulla minua, auta meidän perhettä että saamme elää yhdessä ja että perheemme voisi olla turvallinen ja sopuisa paikka elää. Auta miestäni hänen ongelmissaan ja anna hänelle töitä joissa hän viihtyy ja kokee olevansa tarpeellinen. Pyydän armahda meidän perhettämme.

Rukoilettehan isäni syövän paranemisen puolesta. Jeesus auta että hän paranee täydellisesti, leikkaus onnistuu ja kaikki syöpäsolut saadaan tapettua, hän kestää hoidot eikä masennu. Jeesus auta!!

Herra armahda minua. Olen ruokasairas. Ahmin tuskaani ja milloin mihinkin ihan mielettömiä määriä. Saan turrutettua tunteitani. Syön aivan primitiivisesti silloin. Nyt on tulossa syömiskohtaus. Pyydän , että Jeesus sammuttaa tämän nälän. Sielun nälän. Pyydän , että syön kurinalaisesti. Ei ole varaa lihota. Jeesus tule!

04.05.
Herra, älä tuomitse minua helvettiin.

Pyydän esirukousta itselleni jotta masennukseni parantuisi ja pelkoni katoaisi jolloin pystyisin etsimään työtä jota jaksaisin.

Pyydän esirukousta itselleni jotta masennukseni parantuisi ja pelkoni katoaisi jolloin pystyisin etsimään työtä jota jaksaisin.

Rukoilkaa apua tuskaani ja epäonnistumiseni kestämiseen, että Jumala kääntäisi kaiken paremmaksi.

Minun suuntautuminen elämässä kädestävietävänä ja viimeinen seksittömyys, tupakoimattomuus, alkoholittomuus, yksinäisyys, onnettoman uskoutuminen Herralle, Kiitosaiheissa olemme tässä.

Jumala, armahda meitä syntisiä ihmisiä tässä maailmassa. Anna mahdollisimman monen vielä pelastua ennen Poikasi Kristuksen tuloa hakemaan pelastettujen joukko ylös taivasotossa. Kuule rukouksen. Kiitos. Aamen.

3-lapsinen perhe häädetään, ellei ihmettä tapahdu. Äiti on joutunut pääosin huolehtimaan lapsista, koska isän vuosia kestänyt sairastaminen on aiheuttanut hänelle fyysisten oireiden lisäksi myös mielenterveysongelmia. Jeesus, auta lastani, he tarvitsevat katon päänsä päälle.

Niska särkyjen ja kipujen puolesta rukousta! Ja oon koko viikonlopun töissä yhtäkyytiä...voimaa jaksaa erityislasten/ nuorten kanssa ja rauhallisia yöunia. Kiitos kun muistatte tätä kaikkea.

Rukoilkaa, että minusta puhutaan arvostuksella, eikä häviöni ole kääntynyt osaamiseni ja vuorovaikutustaitojeni epäilemiseen. Olen niin ahdistunut kohtaamastani vastoinkäymisestä ja unelmani kaatumisesta. Syyttelen itseäni virheistä. Rukoilkaa, että saisin rauhan.

Eläkepäätös tehdään tänään Herra auta se menisi läpi

Rukoilkaa, että minusta puhutaan arvostuksella, eikä häviöni ole kääntynyt osaamiseni ja vuorovaikutustaitojeni epäilemiseen. Olen niin ahdistunut kohtaamastani vastoinkäymisestä ja unelmani kaatumisesta. Syyttelen itseäni virheistä. Rukoilkaa, että saisin rauhan.

03.05.
Kysyn millainen valintani on sitten sen jumalattomuuden ja köyhyyden ja mitä olisi oikeutta ymmärrämme sairaana mitä kirouksia saada poistumaan keskeltämme, millainen puutten alainen tilanne ja mihin se johtaneena, pyydämme, Herra ARMAHDA.

Pyydän esirukousta kamppailussa uskon puutetta vastaan.Rukoilen että löytäisin edes sinapinsiemenen verran uskoa.Suuret vaiket ovat horjuttaneet vähäisiäkin murusia luottamuksesta:kiitos.

Herra, auta minua ja puolisoani korjaamaan välimme kuntoon ja palauta rakkaus suhteeseemme ilman että ajaudumme eroon.

Pyydän esirukousta ystävälleni JM.lle pääsemään irti kiusallisesta ja vaikeasta ihmissuhteesta. Kiitos

Pyydän rukousta puolestani. Olen kohdannut vääryyden, jota on vaikea hyväksyä. Rukoilkaa, että Jumala osoittaa minulle hyvän tien eteenpäin ja antaa voimia. Rukoilkaa suojelusta lapsilleni, puolisolleni, sisarelleni ja kaikille muille läheisilleni ja kaikille niille, joita on syrjitty.

Elämänmuotoni ja sairastava äiti ja minäkin millainen olisi tarkasteltaessa? Me tarvitsisimme käsivarsi on Herra Herra käsivarsi, mitä se olisi, lippumme, kalliomme asumuksemme. Valintamme osaltamme Herralle? Tiettävänä.

02.05.
Suunnan saada pedot seudulta minne kuluisivat helmaan, minä ainakin pelkään viimeiseen, auttakaa minua, Herra! Herra! Auttakaa äitiäni.

Pyydän esirukousta demonisiteen takia. Haluan vapautua siitä. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Pyydän esirukousta siskoni puolesta hän on huumeitten orja ja ajautunut vääriin ihmis suhteisiin pyydän jeesus pelasta siskoni vapauta huumeista kaikista vihollisen siteistä. Auta herrani nousemaan tuolta kuilun portaalta. Vain sinä voit herrani tehdä sen muutoksen

Kuuleminen ja Siunaus olisi aihe, minun tarvitsevainen iankaikkisuus, uudestisyntyminen?

Naapuri vainoaa uskovia iäkkäitä vanhempiani syyttäen asioista joita he eivät ole tehneet, uhkaa viedä asioita eteenpäin. On käynyt naama punaisena paasaamassa vanhemmilleni ja häiritsee myös tekstiviestitse, syyttäen viatonta. Herra auta sinä tässä asiassa ja anna oikeuden tapahtua!

01.05.
Hätärukouspyyntö! Tyttäremme otti jälleen hengenvaarallisen yliannostuksen lääkkeitä itsemurhatarkoituksessa. Rukoillaan että elämä voittaa, sisäelimien vioittumiselta vältytään ja itsetuhoiset ajatukset väistyvät kokonaan Jeesuksen nimessä! t. Jeesukseen turvaavat vanhemmat

Pyydän rukousta sisareni terveyden puolesta, että uusinut rintasyöpä saadaan parannettua. Pyydän rukousta perheeni puolesta, että lapseni ja puolisoni kokevat onnistumista. Pyydän rukousta omalle tielleni, että kohtaamani vastoinkäyminen ei lannista, vaan pääsen eteenpäin. Rukoilkaa kaikkien sairaiden, väärinkohdeltujen ja syrjittyjen puolesta.

Kelan tukihakemus ratkaistaisiin pian ja että taloushuolet helpottaisivat

Vaikea homma. Pitäisi nostaa varastotavaraa vintille. Sää ei tunnu suosivan. Avustajallani on huonot ranteet. Kauhistaa,miten saan kaikki suojamuovit kuivumaan ! Vai heitänkö pois? Herra anna mulle viisaus! Auta! Olen tosi neuvoton ja avuton. Muutenkin tämä tavaramäärä kauhistaa. mihin sitä panna? Kirpputorille jo vein . Roskiinkin panin . Auta!

30.04.
Mulla on nyt tosi paha olla. Pyydän rukoustukea puolestani. Jeesus, kiitos että olet minun kanssani. Auta Jeesus.

Pyydän rukousta, että tuskani hellittäisi, koska olen kokenut vääryyttä. Pyydän rukousta, asioiden hyvän järjestymisen puolesta, että kaikki kääntyisi parhain päin. Että pääsisin eteenpäin ja parempaan, kuin se tie, joka edestäni suljettiin. Pyydän rukousta perheeni puolesta.

Minun sija olisi saada kokea Herra minua mnuistamaan.

Pyydän rukousta, että minusta ei puhuttaisi kielteisesti takanapäin, että tekemääni työtä arvostettaisiin, eikä vääriä tietoja leviteltäisi. Pyydän rukousta, että pääsisin eteenpäin ja saisin työtehtäväni tehtyä. Rukoilkaa myös lasteni ja perheeni puolesta. Rukoilkaa sen puolesta, että saisin sydämeeni rauhan.

Kiitos Isä että eheytät rakkaudellasi sydämeni ja kiitos että alakulo saa väistyä ja ilo täyttää sieluni ja mieleni. Kiitos rukouksista!!!!

29.04.
Pyydän esirukousta työtoverini sielun pelastumisen puolesta ja että hän lopettaisi ulossavustamiseni työpaikastani.

Pyydän rukousta sen puolesta, että saan mielen rauhan, löydän hyvän suunnan, että osaan tehdä oikeita valintoja eteenpäin, että Jumala tukisi minua ja antaisi mahdollisuuksia. Että selviytyisin edessä olevasta työstä. Pyydän siunausta myös tyttärelle, pojalle ja puolisolleni.

Pyydän rukousta isän paranemiseksi, ettei tutkimuksissa paljastuisi mitään pahaa. Että hän voisi olla täysin terve ja viettää hyviä useita vuosia vielä. Jeesus auta!!

Rukouspyyntö puolestani. Kärsin ahdistuneisuudesta ja masennuksesta. Haluan, että Jumala antaisi merkitystä, turvallisuuden tunnetta ja toivoa minun elämääni.

Ystävälläni on ongelmia ex-miehensä kanssa. Ongelmat liittyvät pitkälti siihen, miten sovitaan yhteisen lapsen asioista, mutta ystäväni kipuilee paljon häneen kohdistuvaa arvostelua eli ei tunne kipua ainoastaan lapsen puolesta.

28.04.
Pyydän esirukousta vaikean unihäiriön takia. En saa lääkkeillä nukuttua sikeästi ollenkaan. Koen, että se johtuu henkivallasta. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Rukoilkaa Jumalaa, että kestän minua kohdanneen vääryyden ja vastoinkäymisen, löydän tien eteenpäin ja saan uuden mahdollisuuden. Olen väsynyt ja tuskissani. Rukoilkaa, että saisin hyvän olon ja pystyisin nukkumaan. Rukoilkaa tukea ja hyvää tahtoa, että minua ei pilkattaisi eikä epäiltäisi. Rukoilkaa lasteni ja puolisoni hyvän elämän puolesta.

Siskoni T.parantuisi skitsofreeniasta,ja välimme tulisi kuntoon.

Kiitos Taivaan Isille että hoidat sydämeni haavoja ja eheytät rakkaudellasi sisintäni. Olet ainut turvani ja kaipaan Sanasi parantavaa voimaa koko kehooni. Usko nouskoon sanaasi kohtaan ja kaikki pelko väistyköön sisimmästäni. Kiitos rukouksista. Kiitos isälle:)

Avioliittoni Herra auta hätähuuto

27.04.
Pyydän rukousta aivan kaikkien avoinna olevien asioiden aiheiden ja ihmisten puolesta. Lisäksi pyydän rauhaa, armoa, toivoa, iloa ja paranemista. Siunausta. Amen

Pyydän rukousta aivan kaikkien avoinna olevien asioiden aiheiden ja ihmisten puolesta. Lisäksi pyydän rauhaa, armoa, toivoa, iloa ja paranemista. Siunausta. Amen

Pyydän esirukousta vakavan unihäiriön takia. En saa nukuttua riittävästi ja tunnen että olen ylirasittunut ja koen että aivoissani on jo vaurio. Jeesus armahda ja auta ja paranna?

Pyydän esirukoustanne vaikeasti sairaan lapseni puolesta jota kohdellaan arvottomasti tehostetussa asumispalvelu-yksikössä. Häntä nöyryytetään ja syyllistetään asioista joihin hänellä ei ole mitään osuutta. Koen tämän savustamisena ja erimuotoisena hyväksikäyttönä. Erittäin rumaa ja ala-arvoista kohtelua hän joutuu sietämään. Hirveää,alhaista*

Taloudellisen tilanteeni puolesta pyydän rukoustanne. On aivan välttämättömiä hankintoja mutta ei mitään mahdollisuutta toteuttaa niitä. Elämäniloni ollut kateissa pitkään. Johtuen pitkälti siitä kuinka lastani kiusataan . Ja vaikka ole asiaan puuttunut monin eri tavoin niin ei vaikutusta..ainakaan parempaan. Tämä on surullista

Ystäväni on laittanut välit poikki vanhempiinsa. Ymmärrän häntä hänen traumaattisten kokemustensa takia. Jätän kuitenkin nämä kolme ihmistä rukouksiinne. Ajattelen, että ystäväni parantuminen voi alkaa irtautumisesta mutta että jossakin vaiheessa ystäväni voi ehkä kasvaa ymmärtämään joitakin asioita toisin.

Koemmeko nimellä nimen saada seuraamuksiin ja uhri, kiusattu saa oikeutta täysin mitoin, se luetaan hänen helmaansa, niin uskon.

Jeesus auta!

Pyydän rukousta aivan kaikkien avoinna olevien asioiden aiheiden ja ihmisten puolesta. Lisäksi pyydän rauhaa, armoa, toivoa, iloa ja paranemista. Siunausta. Amen

26.04.
Tupakansavu tulee huoneistoomme parvekkeilta joka ikinen yö ja päivälläkin. Taloyhtiö äänesti tupakoinnin puolesta. Olemme yrittäneet myydä asuntoamme, mutta tuloksetta, eikä olisi varaakaan vaihtaa asuntoa. Tupakkataistelu on kestänyt jo vuodesta 2013.Alakerra rouva on kerran yrittänyt lopettaa tupakoinnin, mutta ei onnistunut.

Millainen kauhistuttava hoitamattomien ja hoitamattomien kohdata osoita meidän Äidille auttavaisuuttasi!

Olemme kuulleet asiassa ei yhdenpitävää Herra on Tuomari linjan kanssa voimme seurauksisssa selittämätön, hakea rukouksin, oikeutta?

Mitä minä maallisissa, minä omistus suhteessa omistaja, minä, vastuu on minun, kysymme väestöä seuraamuksiin. Avustaja metsäliitto, Taimin nuorempi poika porukoineen arviokysymyksin. Suoraan viattoman puolesta, seuraamuksia lainhuutajille ja edellämainituille? Selittämättömän taholta. Herra ei uskoudu. Kenen on maa. Nimessä

Te-toimiston virkailijan kanssa tapaaminen 27.04 klo 13.00 , pyydän muistamaan rukouksessa että Pyhä Henki vaikuttaisi ja kaikki sujuisi hyvin.

Isä miksi elämäni kuin hukassa täysin vuosia. Aamulla tuskainen uusi päivä elettävä.Pois ei pääsyä.Miksi kuin hylkäsit jo kauan sitten kuten kaikki muutkin.Tyhjää on elämä ja kipuja.Onnea ei tässä elämässä enää suotu.Poispääsy taivaan koti ratkaisu.Auttaisitko kuitenkin.Kun näet tuskani.Voimattomuuteni.Väsymykseni.Yksinäisyyteni.Rakkaudettomuuteni.

Jeesus anna meidän perheen olla ehjä ja sellainen jossa kaikilla olis hyvä olla. Pyydän.

Ahmimiskohtaus tulossa! Jeesus auta! Jeesus kallis armahda minua. SAMMUTA tämä hillitön "nälkä". Olen ruokasairas. Jeesus haluan olla omasi. Haluan tehdä tahtosi kaikessa.

25.04.
Herra,johdata minulle kunnon uskova puoliso.Haluan olla sitä itsekin.Auta eräässä tosi vaikeassa asiassa.kiitos Jeesus.

24.04.
Kiitos Isä että saan vastaanottaa terveyden koko kehooni ja mieleeni!!! Vastaanotan Isän mahtavan suunnitelman elämääni juuri nyt!!!

Pyydän esirukousta aikuisen poikani puolesta. JOhdatusta työasioihin. Säännöllisen työn löytyminen. Siunausta ja viisautta ihmissuhteisiin. Armon ja Jeesuksen kirkastuminen henkilökohtaiseksi vapahtajaksi hänelle ja kihlatulleen. Uupumuksesta ylipääsemiseen.

Rukouspyyntö, että eroahdistuneen koiramme ulvominen loppuisi (olen kaikkeni yrittänyt) ja sitä kautta naapurisopu palaisi. Herra auta tässäkin asiassa!

Pyydän tuntuvaa veikkausvoittoa omien asioideni järjestämiseen ja lähimmäisten auttamiseen sekä hyviin asioihin osallistumiseen. Kiitos

Pyydän elämääni Jumalan johdatusta ja viisautta. Pyydän uudistumista rakkaudessa Jeesukseen ja Sanaan. Riittävää säännöllistä toimeentuloa. Terveyttä itselleni ja kissalleni. Itselleni myös laihtumista. Pyydän paranemista astmasta.

Pyydän jo etukäteen kiittäen pelastumista ystäville: E, H, J, K, R, K, T, L, J, M, J, M, K, J, sekä sukulaisille, tuttaville, naapureille ja työpaikan ihmisille. Jeesuksen ilmestymistä aivan erityisesti J:lle. Kiitos.

23.04.
Jeesus auta poikaani ja pelasta hänet! Kiitos jo etukäteen!

Mulla alkaa yötyö illalla. Jännitän . Suorastaan pelkään, etten hoksaa, jaksa, osaa, ymmärrä jne. Tule Jeesus mun viisaudeksekseni. Anna kipeän selkäni toimia. Herra armahda minua. Ilmesty väkevästi kaikessa. Siunaa jokaista potilastani.

Seurustelusuhteeni puolesta. Poista esteet rakkauden tieltä. Auta ta löytämään vastaus sydämestään mitä hän etsii ja mikä on kadonnut. toivon, että T kihlaisi minut ja menisimme naimisiin ja meillä olisi lähivuotena oma yhteinen koti. Auta lapsiamme sopeutumaan ja tulemaan hyvin toimeen keskenään. Anna tanssiharrastuksemme lähentää meitä

Herra paranna sairauteni, siunaa tämä loppukevät ja tulevan kesän haasteet.Siunaa perhettä ja sukua, ystäviä, tuttuja, työkavereita.Johdata viitoittamallasi tiellä, anna voimia, pidä huolta, älä jätä yksin, anna tuntea läsnäoloasi Herra.

Rukouspyyntö : että Jeesus vapauttaisi taloudellisesta ja asumiseen liittyvistä ongelmista

22.04.
Pyydän rukousta lapsen saamiseksi ja pitkän lapsettomuuden päättymiseksi. Jeesus Sinä näet kipuni ja hätäni. Herra auta!

Pyydän rukouksia pojalleni jotta hän jaksaisi ja selviäisi fyysisesti raskaasta kurssista. Kiitos!

Jeesus anna työtä ja suunta elämälle tässä uudessa vaiheessa. Kirkasta opintoasiat, työ ja raha-asiat. Pidä meistä huolta, näet huoleni. Kiitos että autat Isä!

21.04.
Tässä kiitosaihetta: Työttömyyden jälkeen on taas vähäksi aikaa töitä. Työttömyys ei ollutkaan niin masentavaa kuin luulin. Monet asiat on onnistuneet hyvin mm. asunto meni kaupaksi. Vaimo sai työhönsä toivomaansa vaihtelua. Toki monia ongelmiakin on jäänyt ja pitkittynyt flunssa vaivaa edelleen. Myötä ja vastatuuli puhaltavat ristikkäin. Kiitos myötäkäymisistä ja voimia vastamäkeen. Kiitos teil

20.04.

Puhumme rukoilemme osoite on se rukouksemme kohde nimi; yhden vajaa ja puutteen alaisen varattoman omaisuudettoman osoitteeseen Hyvä Jumala on yksin Hyvä Jumala Jumala on yksi, Jumala on yksi.

osoita minun suku "sinä käännät minun sydämeni minun sukuni puoleen" - osoita auttavaa nimesi on

Eräs sijaisopettaja on aivan helisemässä luokkansa kanssa. Välillä luokka itkee hysteerisesti ja oppilaat uhoavat vahingoittavansa itseään. Jeesus, katkaise tämä kierre. Anna ensi viikon (ja loppukevään) sujua toisenlaisissa tunnelmissa!

Pyydän Jeesukselta että saisin pahan tekoni anteeksi enkä halua toistaa sitä.Amen.

19.04.
Siunaa diabeetikkoäidin odottamaa vauvaa. Hoida sinä Jeesus asiat parhain päin.

18.04.
en jaksa enää taivaltaa tällä koettelemusten tiellä. Herra on sallinut niin paljon kaikkea menetystä, surua ja murhetta näiden yli neljäkymmenen vuoden aikana, jotka olen ollut uskossa. Ja tämä kaikki inhimillisestikatsoen aina yksin. Surun murtama.

Hyvä Jumala paranna siskoni suolistotulehdus ja pienen tytön munuaiset ja vatsavaivat.

rukouksemme suunta on Jeesus osoitteeseen ja kysymyksin saada arvioijia syy seuraus suhteessa perääntymään asia ja oikeus Jeesus sijoittaa johdattaja ja ilmoitus ohjaus

Koemme murhetta, tuskaa, ahdistustu, yhden yksinuoltajan puolesta ja pyydämme ilmoittamaan ja ohjaamaan Herraa kokemaan osallistumisensa, Herra ärjyy Jerusalemista.

M-l on 2 kertaan 13.4.2018 kaatunut ja vasen ninkasta alaspäi murtunut se on tällä heTkellä aluensairalassa pikasta rukosta T. M Kiitos. paljon

17.04.
Sain perinnöksi pelkkiä laskuja hautajaisista ja perunkirjoituksesta. Olen rahaton ja köyhä muutenkin. Pyydän rukouapua!

rukoilkaa että toipuisin traumaattisesta synnytyskokemuksesta.En saanut kivunlievitystä vaikka itkin ja anelin, enkä edes vettä janooni.Tuntui että olen kidutettavana ja rangaistavana.olen itkenyt paljon ja tunnen hajonneeni.vauva on onneksi ok.kiitos.

minä kysyn Herra maan omistajalta tietämätön taitamaton edunvalvojatta rahojakin tai mitä etsi prosessissa hehtaaripaperit edunvalvojatta käsissään ei syyllisiä/syyllisiä ensisijainen ostaja sivuttiin väestö/valtio tasoisessa kysymyksessä avustajia metsäliitto ja väestöä nuoremman poikansa kanssa minä syllinen olen täysin ulkopuolinen valtioita

Laskupino kasvaa, ei ole rahaa maksaa kaikkia. Ruokarahakin on vähissä. Rukoilkaa puolestani. Kiitos!

Närästys ja vatsahappojen epätasapaino parantukoon Isän sun nimessäsi. Otan vastaan terveyden ja levolliset yöunet:)

Rukoiletteko että saisin olla rakastamani S:n kanssa koko elämäni.kiitos!

Tarvitsen työpaikan josta saan 700 e/kk menettämättä eläkettäni.Herra vastaa varmasti!

16.04.

Jeesus tule virkeydekseni! Jos se Jeesuksen nImeä kirkastaa. Outo väsymys. Hommat olen hoitanut , mutta olotila on kuin nukkuisin jatkuvasti. Pää painaa. Kipeäkään en ole. Ehkä on vähän allergiaa? Jeesus auta! Anna tahtomasi olotila. "Mummu"

15.04.
Rukousaihe; että Jeesus purkaa kaikki väärät kuormat ja ikeet vaimoni ja mun päältä, anna Jeesus vain sovelias ja kevyt ja auta valvomaan ettei tule jatkossa turhia kuormia. Jeesus Rakas siunaa että vaellammme levosta käsin ja sydämessä olisi ilo seurata Herraa. Kiitos Jeesus armosta ja hyvyydestäsi jota saamme koko elämän kokea. Amen

Rukoilkaa mieheni huomisen lääkärissä käynnin puolesta. On kytevä pahanlaatuinen tauti. Ei haluaisi sytostaatteja, jotka tappaa terveetkin solut. Herra auta ja näytä, että Sinä voit parantaa ! Jeesuksen nimessä. Amen

Esirukousta pyydän miehelleni joka nettiriippuvainen.Ahdistavaa, kun hän ei tee mitään "järkevää".Herra auta häntä puhumaan ongelmistaan ja ajatuksistaan.Hän ei ole uskossa, Jeesus auta ! Koitamme yhdessä sinnitellä.

Pyydän rukousta puolestani. Entisen elämän Taakkojen vapautumista ja sielun vihollisen väistymistä uudesta elämästä, jotta saan kulkea kirkkaana Jeesuksssa Kristuksessa ilman pelkoa menneistä asioista. Aamen

14.04.
Jumalani auta, teini-ikänen tyttäreni jäi kiinni pilven poltosta. On masennusta, huono itsetunto, tupakan poltto, alkoholin käyttö, on käytetty seksuaalisesti hyväksi ja ties mitä josta en äitinä tiedä. Äitinä olen aivan loppu eikä voimani enää riitä. Auta Jumalani, siunaa tytärtäni armollasi.

Kiitos Isä että autat minua sisäisen rauhan ja luottamuksen opettelussa Sinua kohtaan. Kiitos että kaikki fyysiset ja henkiset esteet kuten paniikkihäiriöt ovat voitetut ristillä ja SAAN olla VAPAA!!!!!

auta taloudellisessa tilanteessa että saisin vuokran maksettua ja leipää. Sinun ovat kullat ja hhopeat. Kuule nöyrä pyyntöni. Olen ahdistettu ja taakoitettu

Esirukousta pyydän ihmissuhteisiini, erityisedti tähän liian ahdistavaan avioliittoon miehen kanssa joka ei ole uskovainem.Olen vaipunut syvään alakuloon.

13.04.

Väestöllinen rikosseuraamus ajassa ja paikassa ei aihetta ilmituoda, Herra, ilmituo itsenä,itsensä, sanansa perustalla. Äitini? Josafatin-laakso ja Israel, toivon myös Äitini puolesta, Jesus Kristus rukoilen sinua, pahantekijöitäkin olen minä itse ja syyllinen vastaan Herra? Viattoman Äitini saada kokea viattomuuttaan sanoo Herra sovinnossa Siunaus

Pihapiirissä monia erilaisia verotettavia minä kehitys ja kasvu ajassa radion äärellä, ei hyvä, mitä tilassa havaintoja puolestaan oikeutta hakijoita? Pihapiirit yksityiset julkiset yleiset salatut valtio. Yllättävää. Kauhistuttavaa. Iljettävää. Saastaista. Minä rikosprosessiin. Taannehtiva maan omistus. Olen varmasti sosialiturva kehityksen lapsi.

Rukouspyyntö uskovan miehen löytämiseksi jolla sama työnäky Herran elopellolla.Kiitos,vastaus tulee varmasti!

Kiitän ihanasta perheestämme, lapsistamme ja elämästämme maaseudun rauhassa. Kiitos Jumala kaikesta hyvästä meitä kohtaan, rakkaudestasi ja huolenpidostasi. Anna meidän edelleen olla ohjauksessasi, sylihoidossasi äläkä anna minkään pahan tulla lähellemme. Suojaa erityisesti lapsia kaikissa tilanteissa, anna veres suoja ja varjelus koko perheen ylle. Kiitos, tapahtukoon Sinun tahtosi. Aamen.

Pyydän esirukousta perheemme puolesta.Kohta täysi-ikäinen poikamme on useimmiten kotona. Olemme vuosia mieheni kanssa taistelleet saadaksemme hänet käymään koulua. Nyt emme enää jaksa,vaan annamme hänen olla kotona ja hän pelaa tietokoneella jatkuvasti. Itse yritän tehdä kotona töitä, mutta pojan läsnäolon ja masennukseni vuoksi se on vaikeaa.

Jeesus kuule rukoukseni. VINTTI ! Miten saisin sitä järjestykseen ? Herra armahda minua ! Herra, miten sitä organisoida? mItä pois ? Jeesus AUTA! Anna apusi. Anna aikataulu. Nöyrä rukoukseni : "Ole kanssani , kun organisoin sitä. "

12.04.
Pyydän rukousta että Kelaan melkien kk sitten lähetämäni tukihakemus vihdoin ratkaistaisiin, rahat ovat todella tiukilla, Jeesus auta!

T:n ja S:n rahaongelman puolesta. Ja että tulisivat tosi uskoon.

Pyydän, että Jeesus Kristus karkottaa pahan kimpustamme siunaa ja parantaa meitä Kiitos !

Pyydän rukousta oman terveyteni puolesta. Olen 44v nainen ja ollut perusterve. Nyt kevään ollut kummallista voimakasta kipua niskan ja nielun/ kaulan alueella ja myös tullut polttavaa närästystä(STRESSI??) mikä ahdistaa minua. Laaja verenkuva oli hyvä. Pelottaakin mistä tämä kaikki johtuu. RUKOILETTEHAN PUOLESTANI että tunnen Isän huolenpidon:)

Rukousta Mieheni työ/uudelleen koulutuksen puolesta. Kiitos Isä että järjestät asiat tahtosi mukaan.

Tämä tuleva päivä. Että jaksan. Että osaan. Työ. Ompelujuttu. Auta, että se onnistuisi. Postit. L. M-L. He . Jeesus muista minua. Kiitos, että olet tehnyt ihmeitä . Kiitos! Anna mulle "hyvät hermot" . Auta! Johdata koko kevät. Työ. Auta!

11.04.
Pyydän esirukousta, että perheemme löytäisi meille täydellisesti sopivan asunnon oikeaan aikaan, oikeasta paikasta ja että samalla löytyisi lapsille sisäilmaltaan terve päiväkoti, esikoulu ja koulu.

syvä loppuunpalaminen ja fyysinen ja psyykkinen uupumus, että saisin voimia elää ja suojelusta väärämielisiä ja pahantahtoisia ihmisiä vastaan a

Pyydän rukousta, että saisin riittävästi nukutuksi ja helpotusta unen tuloon.

10.04.
Rukoilisitteko että ahdistukseni helpottaisivat ja saisin paremmin nukuttua

Jumalan johdatusta ja rauhaa ihmissuhteeseeni jossa nyt ero.Kaipaan ystävääni ja rakastan.Kiitos Jeesuksen nimessä että saan avun.Aamen.

Olen koko kevään toivonut tutustuvani erääseen mieheen, jota tapaan seurakunnan illoissa, mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut. Rukoilen, että saisin asiassa rauhan kesän ajaksi. Olisi mukava pitää häneen yhteyttä silloin, mutten voi vaatia sitä.

Musliminaisen puolesta,joka sanoi Allahin rastavan,kun kerroin Jeesuksen rakastavan tätä.Polveieni nivelrikon puolesta.

Pyydän rukousta ystävän kipujen heltiämiseksi ja että hän löytäisi elävän uskon Jeesukseen. Auta myös toista ystävää surussa. Lohduta iankaikkisuuden toivolla.

Pyydän esirukousta ystäväni puolesta, että hän parantuisi syövästä. Hän on niin huonovointinen. Syöpä on tuonut lisäsairauksia ja toiset sairaudet estävät syöpähoitoja. Olen niin hädissäni hänen puolestaan.

09.04.
Esirukouspyyntö. Jeesus siunaa lapsiamme. Jeesus johdata ja anna J ja N.lle töitä, asunto ja siunaa muutto Raumalle. Jeesus anna W.lle hyvä puoliso ja voimia työhön. Jeesus siunaa W ja J. Ja auta kaikessa elämäsä. Kiitos Jeesus että autat heitä ja ole armollinen heille. Amen

Että pääsen alkuun tästä päivästä. Että löydän innon ja elämänhalun . Pyydän voimaa kuntoutukseen , joka mulla on illalla. Pyydän , että Jumala puhuu ja nostaa minut tästä masennuksesta ja aloitekyvyttömyydestä. Pyydän kESKITTYMISKYKYÄ. sitä minulla on aina ollut niukasti. Anna skarppius.

Raha asia selvitystila elämänkerta, Äiti, on Äiti. Mitään enenpää ei tilillänsä, Herra Avuttomien. Holhottujen, puolesta, mitä nyt tarvitsemamme, ehdollistuneina?

08.04.
Nuori uskova tyttö menossa asumaan ei uskovan pojan kanssa. Jeeus auta, näytä totuus.

Rakas Jumala auta meitä taloudellisissa asioissa. Pidä huolta toimeentulostamme Sanasi mukaan. Anna miehelleni joku työpaikka. Olet antanut kaikille muillekin ympärillä.

hei!Pelkään että miesystävälläni on toinen nainen vaikka olemme uskossa.pyydän esirukousta molempien puolesta.rakastan häntä syvästi mutta tämä asia vaivaa minua jatkuvasti.kiitos.t.K

Jeesus autathan että saisimme lapsen. Kova suru, kipu ja katkeruus on lapsettomuudestamme joka on kestänyt jo pitkään. Muiden onni sattuu kun heillä on se mikä meiltå puuttuu. Oi Herra, armahda!

Olen todella kiinnostunut eräästä miehestä. Koska en ole ikinä edes seurustellut, en voi miettiä mitään aikaisemman kokemuksen pohjalta. Rukousaiheeni on, että jos vielä seurustelen ja menen naimisiin, Taivaan Isä siunaa kehoni ja koko olemukseni miehelleni parhaalla tavalla kaikkina yhteisinä päivinämme.

Jumala, auta meitä jokaisessa asiassa. Terveys, raha, jaksaminen, velat, rakentaminen...

07.04.
Pelasta Suomi

Pyydän Jeesuksen ilmestymistä erityisesti J:lle. Että hän ymmärtää että Jeesus on ainoa tie Jumalan luo. Pelastumista, parantumista ja kahleista vapautumista J:lle. Pelastumista sukulaisille, tutuille, ystäville ja työpaikan ihmisille. Että TV7, Radio Dei, Patmosradio ym. hengelliset ohjelmat, kirjallisuus ja musiikki osuu kohdalle ja pysäyttää.

06.04.
Nuoren uskovan tytön ihmissuhdeasia, Jeesus auta

Pyydän, että Jeesus Kristus siunaa ja auttaa meitä, parantaa ja , että asiat järjestyvät ja saamme suojan pahaa vastaan Kiitos !

Koetamme olla viattomia perustalla, voiko mitään yksinäinen sosialiturva leski ja mitä allekirjoittamis tilanteessa kauppakirja, ennemmin tai myöhemmin romahtamaan he kaikki syylliset, syyllisiä puolesta.

05.04.
Jeesus nosta poikani masennuksesta ja ahdistuksesta. Kosketa rakkaudellasi häntä. Pelasta toinen poikani joka on nyt herätyksen tilassa.

Pyydän apua itselleni ja läheisilleni ja että uskomme vahvistuu

Rukoilkaa että kuukautiseni alkavat reilun viikon päästä. Aloitin e pillerit päivän myöhässä ja pelkään kuollakseni että jos menkat ei alakaan. Teen joka tapauksessa abortin jos menkat ei ala . Olen niin ahdistunut tän asian takia. Rukoilettehan kuukautisten alkamista.

Uskovan tytön puolesta.Työ uuvuttaa, ei jaksa opiskella töitten jälkeen.Jeesus auta.

04.04.
Niska-kaula alueen paranemista ja rentoutumista. Puutumisen parantumista:) Kiitos terveydestä.

Pyydän esirukousta että lapseni silmäkulmaan ommellut tikit pitävät ja että haava umpeutuu kauniisti.

Kiitosaihe!!! Tentti läpi ja kiitos niin monista muitakin vastauksista.

Paranba Jeesus läheisriippuvuudesta äitini ja sisareni.Katkaise Jeesus tämä sairas tilanne, lastenkin takia.

Muistutamme sinua Herra? Luoda Äitini hyväksi palveleva asiakkuus Palvelevissa iankaikkisuutta saattavissa palveluissa. Jumala on Hyvä yksin, Jeesus on ... rukoilevaa Henkeä, Äitini puolesta.

Kiitos kaikille rukoilijoille ja Taivaan Isälle!

03.04.
Osoitin työkunnottomuuteni ja mitä olen muussakin mielessä ajatuksin teoin sanoin, mitä tässä työkunnottomuudessa. Teoissa sanoissa. Nimi?

Jeesus auta poikaani joka on romahduspisteessä taakkojen alla. Anna viisautta tehdä oikeat ratkaisut elämässä. Jeesus anna apusi pian. Puhu hänelle Jumala.Ylistetty olkoon pyhä nimesi!

Rukoilkaa, olen epätoivoinen äiti. Mieheni kanssa oli ensin ongelmia ja lähdin pois. Palattuani uuvuin heti teini-ikäisen poikamme ongelmiin. Hän uhkaa hakata minut, kun riitelimme. Olen srk n työntekijä ja paljon yrittänyt kaikenlaista tällä kovalla paikkakunnalla. Nyt haluan vain kuolla. Ainoa syy elää on nuorempi lapsemme.

02.04.
Kova himo ruokaan ! Jeesus auta! Olen ruokasairas. Tuntuu, että söisin pohjattomasti--vaikka mitä--ahmisin , ahmisin. Jeesus sammuta tämä himo. Auta! Auta! Jeesus anna kylläinen olo. Herra armahda minua!

Pelastumista sukulaisille, ystäville, tutuille, työpaikan ihmisille. Pelastumista niille joita olen elämäni aikana jollakin tapaa yrittänyt evankelioida. Jos olen joskus toiminut väärällä ajalla tai tavalla, pyydän että Jumala kääntää nämä asiat parhain päin ja vetää ihmiset pelastukseen.

Että kissan vatsa toimisi normaalisti, eikä se sottaisi paikkoja.

Mulla lääkeosaamisen tentti. Rukousta että menee hyvin jotta voin tehdä työtäni:) kiitos

Jeesus auta poikaani joka on taakkojen alla aivan murtumispisteessä. Anna apusi pian!!

Pyydän esirukousta, että vakavasti sairas mieheni saisi parantua. Pyydän myös apua ja siunausta lapsille ja koko perheelle.

01.04.
Pyydän, että Herra Jumala vetäisi isäni ja vaimonsa sekä myös sisarukseni ja heidän perheensä jälkeläisineen pelastukseen! Pyydän myös vaimoni ja oman talouden ja terveyden paranemista. Itselläni on väsymystä, ahdistusta ja eturauhasvaivoja ym.

Pyydän esirukousta perkeleen siteen takia. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Johdata minua, Pyhä Henki, niin että rakastan erästä miestä juuri Sinun tahtomallasi tavalla! Siunaa ja johdata häntä myös ja auta häntä näkemään minut oikein ja reagoimaan minuun viisaasti! Jeesuksen nimessä.

31.03.
Olemme Södertäljessä kokouksissamme saaneet olla voimakkaan armon hengen alla jo pitkään ja vastustusta on joka häiritsee ,muistakaa rukouksin että voitamme,siunausta.

Rukous Helenan parantumisesta vakavasta sairaudesta. Kiitos. Ylistys Kristukselle.

Rukousta pyydän Tunneyhteyden eheytymisen puolesta itseeni ja läheisiini. Isä kosketa tätä vajetta tunnemaailmassani ja tee terveeksi. Kiitos Isä.

Rakas Jumala, kaikki läheiset ja tuttavat tuntuvat unohtaneen minut ja lapseni. Koskaan kukaan ei soita, pyydä kylään eikä edes juhlapyhinä meihin pidä sukulaisetkaan yhteyttä. Olemme hyvin mukavia ihmisiä, mutta kaikille läheisille näkymättömiä. Emme halua olla yksin. Autathan.

Että saisin töitä ja asunnon helsingistä

30.03.
Hei. Olen 15 vuotias. Koen vahvaa Jumalan kutsua koko ajan ja olen monta kertaakin jo päättänyt että nyt alan seuraamaan Jumalan tietä ja tahtoa mutta aina se menee pieleen. En tiedä miksi se on niin vaikeaa ja siksi pyytäisin rukousta puolestani

Pyytäisin nöyrimmästi rukoilemaan puolisoni puolesta, että hän parantuisi keuhkosyövästä js että hänelle tulisi ruokahaluja ja itseni puolesta, että pääsisin vaikeasta selkäkivustani. Kiitos Jumalalle kaikesta avusta,mitä olen saanut.

29.03.
Pyydän esirukousta vaiken unihäiriön takia. Lääkkeetkään eivät auta siihen juurikaan vaikka niitä on paljon. Jeeus armahda ja auta ja ota pois kaikki tästä johtuva kärsimys elämässä.

Ole armollinen ja anna mun mieheni löytää edes kesän ajalle töitä, mieluusti pitemmäksikin aikaa. Vain sinä voit auttaa ja sulle on kaikki mahdollista. Älä hylkää meitä

Tätini miehellä todettu vähän aikaa sitten syöpä. Armahda Jeesus ja kosketa heitä kumpaakin rauhallasi ja armollasi. Paranna ja hoida!

Kiitän, että olen kestänyt nälkää . Todellisuudessa se on vain ka7uheaa riippuvuutta kylläisyyden tunteeseen. Silkkaa tunne harhaa. KOEN sen vaan nälkänä. Olen ruokasairas.

Pyydän esirukousta, että lääkäri suostuisi vaihtamaan injektiolääkkeen suunkautta otettavaan, parempaan lääkkeeseen. Olen kärsinyt epäsopivasta lääkkeestä jo kolme vuotta ja kärsinyt sivuvaikutuksista. Jeesus hanki oikeus ja anna apu?

Herra Jumala, tuon eteesi poikamme pelaamisen. Hän haaveilee ammattipelaajan ammatista, mutta auta häntä ymmärtämää, että se e ole realistista. Kosketa Pyhällä Hengellä poikaamme ja anna hänelle siunauksesi ja varjeluksesi sekä johdatuksesi. tuo hänelle uskova ystäviä. Kiitos Jeesus.

28.03.
Pyydän rukousta että paranisin kuoleman peloistani ja pakko-ajatuksistani ja ahdistuksistani

Herra auta minua! Olen todella väsynyt ja SAAMATON. Työ on mennyt hyvin. Mutta kaikki muu on ihan nollaa. Pelkään jopa kevättäkin. Niitä rikkaruohoja! MIten jaksan. Ja kaikki muukin. Tänään olisi jumppa. Aion mennä. Herra anna voima. Tämä väsymys on sietämätön. Ja Aloitekyvyttömyys.Olen ALHAALLA! Tule Jeesus ! TUle!

kokea tämä pääsiäisen muisto Jeesuksen muisto ja mitä suku on vajaa sairastanut parantunut paranisi saatanan ja synnin vallasta

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net